Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τρίτη, Ιουνίου 30, 2009

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ..


ΚΥΡΓΙΑΚΟΣ : ΝΟΜΙΖΩ COACH ΟΤΙ ΜΕ 2-3 ΑΚΟΜΗ ΠΑΙΚΤΕΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ !!

ΝΤΟΥΣΑΝ : ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΡΕ ΚΥΡΓΙΑΚΟ ;;

ΔΙΨΑ ΤΙΤΛΟΥ !!


Τι κι αν επίσημα βγήκε ότι η απογευματινή προπόνηση θα είναι κλειστή για τον κόσμο. Η δίψα του λαού της ΑΕΚ δεν καταλαβαίνει από… απαγορεύσεις. Περίπου 150 άτομα έχουν ανέβει και βρίσκονται στους Θρακομακεδόνες όπου διεξάγεται αυτή τη στιγμή η απογευματινή προπόνηση. Το «aek365.gr» βρίσκεται στο Βουνό και καταγράφει λεπτό προς λεπτό την πρώτη φετινή επαφή του κόσμου της ΑΕΚ με τους παίκτες. Αποθέωση από τους φιλάθλους όταν οι ποδοσφαιριστές έκαναν την εμφάνισή τους στο γήπεδο με τον Ισμαέλ Μπλάνκο, τον Νίκο Γεωργέα και τον Ντούσαν Μπάγεβιτς να γνωρίζουν την αποθέωση.

ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΤΟ SIDE www.aek365.gr ΠΛΟΥΣΙΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ VIDEO ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ !!

ΤΑ ΓΚΡΙ ΦΕΤΟΣ !!


Πέρυσι είχαμε το βυσσινί χρώμα στις προπονητικές εμφανίσεις της ΑΕΚ, που θύμιζαν έντονα το παρελθόν του Γιώργου Δώνη στην Λάρισα. Με το που ανέλαβε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς τον Νοέμβριο του 2008 το τιμ του φορούσε πλέον μπλε. Το χρώμα μάλλον άρεσε αρκετά στον Ντούσκο, καθώς και φέτος το προπονητικό τιμ (Γεωργαμλής - Σουίτσα) φορά μπλε. Οι Μπουρουτζίκας - Κέζος καθώς και ο μεταφραστής φορούν λευκό t-shirt και μπλε σορτσάκι, ενώ οι παίκτες και οι φροντιστές έχουν γκρι χρώμα στην μπλούζα και το σορτσάκι με κίτρινη ρίγα στο πλάι της μπλούζας.

ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΦΙΛΕ...


Έτοιμος για το μεγαλύτερο βήμα της καριέρας του είναι ο Βασίλης Πλιάτσικας! Όπως αποκάλυψε πρώτος ο NovaΣΠΟΡ FM 94.6, ο μέσος της ΑΕΚ μαζεύει τα πράγματά του για μόνιμη εγκατάσταση στη Γερμανία. Επόμενος σταθμός του η Σάλκε του Φέλιξ Μάγκατ και όχι η Άιντραχτ Φρανκφούρτης που αρχικά φάνταζε ως επικρατέστερος προορισμός του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η συμφωνία με την ομάδα του Γκελζερκίχεν αφορά τα επόμενα τέσσερα χρόνια και από την όλη ιστορία η «Ένωση» θα λάβει 400.000 ευρώ.

ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ


Η ΑΕΚ έκλεισε τα παιχνίδια που θα δώσει μπροστά στο κοινό της τον Αύγουστο

Τρία ματς θα δώσει τελικά η ΑΕΚ επί Αθηναϊκού εδάφους για να προετοιμαστεί για το πρωτάθλημα και το Europa cup. Συγκεκριμένα όπως επιβεβαίωσε και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς η Ενωση θα αντιμετωπίσει στις 5 Αυγούστου τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, στις 8 Αυγούστου θα δώσει το καλύτερο παιχνίδι της με την Μαγιόρκα στο ΟΑΚΑ και στις 12 θα πάει στο Περιστέρι για να παίξει με τον νεοφώτιστο Ατρόμητο του Γιώργου Δώνη.

*Σε συζητήσεις βρίσκεται η διοίκηση της ΑΕΚ με το συνδρομητικό κανάλι (Novasports) για την τηλεοπτική μετάδοση των φιλικών αγώνων που θα δώσει στην Αυστρία (10-29 Ιουλίου) απέναντι σε Σλάβια Πράγας, Κλουζ, Ανκαραγκουτσού και Τσερνομόρετς.

ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ..


Τα ονόματα που «παίζουν»

Η θέση του δεξιού μπακ προκαλεί… πονοκέφαλο στον Μπάγεβιτς. Από τη μία ο Γιούρκας Σεϊταρίδης που είναι ακριβή και ιδιάζουσα περίπτωση και από την άλλη οι πολλοί παίκτες που έχουν προταθεί στον Μπάγεβιτς και εξετάζονται.

Στο προσκήνιο βγήκε ξανά το όνομα του Ρουμάνου δεξιού μπακ του Άγιαξ, Ογκαράρου. Ο παίκτης είναι προς αποχώρηση από το Άμστερνταμ ωστόσο η Ολλανδική ομάδα δύσκολα θα τον αφήσει ελεύθερο. Φήμες θέλουν να έχει προταθεί στον Μπάγεβιτς και ο Ολλανδός Γιούργκεν Κόλιν ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Χιχόν και αναζητεί ομάδα.

Για τη θέση του δεξιού μπακ ο προπονητής βιάζεται να καταλήξει. Δίνει προθεσμία ακόμη και μία βδομάδα μετά την άφιξη της ΑΕΚ στο Ζέεφελντ για να αποκτηθεί κάποιος παίκτης. Τα λάθη του παρελθόντος ειδικά σε αυτή τη θέση έχουν κοστίσει στην ΑΕΚ, που τούτη τη φορά πρέπει να επιλέξει έναν δεξιό μπακ που θα κάνει τουλάχιστον τα… απλά στο γήπεδο. Δηλαδή να ξέρει τη θέση.

Τέλος μετά από δυο μέρες έντονης φημολογίας ο Μπάγεβιτς φέρεται να ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει θέμα Οκκά.( ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΤΗΚΕ..ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΟΥΒΛΙΤΖΙΔΕΣ.!!.)

ΚΛΕΙΝΕΙ ;;


Ραγδαίες εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν σύντομα στην υπόθεση Λεονάρντο. Σύμφωνα με πληροφορίες η ΑΕΚ ετοιμάζει την νέα της τελική πρόταση για τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό και ο πρόεδρος Νίκος Θανόπουλος είναι αισιόδοξος πως θα καταλήξει σε συμφωνία με τον πρόεδρο του Λεβαδειακού Γιάννη Κομπότη στην συνάντηση που θα έχουν. Η ΑΕΚ ποντάρει πάρα πολλά στην διάθεση του ίδιου του ποδοσφαιριστή να φορέσει τα κιτρινόμαυρα και να αγωνιστεί με τις οδηγίες του Ντούσαν Μπάγεβιτς, γεγονός που έπαιξε τεράστιο ρόλο και στην προηγούμενη μεταγραφική επιτυχία της Ενωσης με την απόκτηση του Μάκου.

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ..



ΝΕΑ ΜΕΓΡΑΦΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΣΤΟ ΣΚΟΡ..ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΑΡΕΛΑΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ..ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΘΩΡΑΚΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ Ο ΝΤΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΠΑΛΑΙΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ..ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΧΤΕΣ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ..ΧΩΡΙΣ ΤΠΤ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ..

Δευτέρα, Ιουνίου 29, 2009

TΕΛΟΣ ΧΩΡΙΣ ΟΝΕΙΡΑ !!

Τον τελείωσε

Παρελθόν αποτελεί για την ΑΕΚ ο Ολιβιέ Ενσιαμπαμφούμου. Ο 23χρονος Γάλλος είχε υπογράψει τον περασμένο Ιανουάριο για έξι μήνες (με οψιόν ανανέωσης), αλλά ο Ντούσαν Μπάγεβιτς αποφάσισε να μην εισηγηθεί στη διοίκηση την παραμονή του. Βέβαια, η συγκεκριμένη εξέλιξη δεν αποτελεί έκπληξη, αφού οι μόλις δύο εμφανίσεις του «Φούμου» με την κιτρινόμαυρη φανέλα ήταν τουλάχιστον αποκαρδιωτικές.

Η ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ..!!


Οι παίκτες της ΑΕΚ συγκεντρώθηκαν σήμερα το πρωί στους Θρακομακεδόνες για πρώτη φορά, ενόψει της νέας σεζόν. Πάντως, αρκετοί ήταν οι απόντες, μια και οι Τζεμπούρ, Χετεμάι, Μαϊστόροβιτς και Εντίνιο πήραν παράταση στην άδειά τους. Ελεπαν, επίσης, οι Παυλής, Ταχτσίδης, Μπαρμπούδης, Παληγεώργος, λόγω των υποχρεώσεών τους με τις «μικρές» Εθνικές ομάδες. Ο Ρίκκα θα ενσωματωθεί στις 6 Ιουλίου. Οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν εργοματρικές εξετάσεις. Παρόντες ήταν οι «νέοι» Μάκος, Καράμπελας, Ιορντάκε, Λούκατς και Μανωλάς. «Έγινε μια πρώτη γνωριμία. Το κλίμα είναι πολύ καλό στην ομάδα», είπε ο Γρηγόρης Μάκος, ενώ ο Νίκος Καράμπελας τόνισε: «Εύχομαι να κάνουμε μια καλή αρχή, να είμαστε υγιείς και να έχουμε επιτυχίες. Το κλίμα είναι πολύ καλό». Ο Γκουστάβο Μαντούκα είπε: «Νομίζω πως θα έχουμε μια καλή χρονιά του χρόνου. Υπάρχει περισσότερη πειθαρχία φέτος», ενώ ο Παντελής Καφές δήλωσε: «Περιμένουμε να ενσωματωθούν και οι υπόλοιποι συμπαίκτες μας. Εχουμε όρεξη για δουλειά, έχουμε μπροστά μας μια σκληρή προετοιμασία, αλλά έτσι πρέπει να γίνει. Οι νέοι παίκτες που ήρθαν είναι έμπειροι». Ο Ζεράλντο Άλβες προανήγγειλε την ανανέωση του συμβολαίου του με την ΑΕΚ. «Βέβαια και θέλω να μείνω στην ΑΕΚ. Είμαστε σε συζητήσεις και είμαι αισιόδοξος πως τελικά θα παραμείνω», ανέφερε ο Πορτογάλος αμυντικός στον οποίο έγινε πρόταση για τριετές συμβόλαιο.

ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΜΟ ΣΗΜΕΡΑ..


ΣΉΜΕΡΑ στις 09:00 η ΑΕΚ θα συγκεντρωθεί για πρώτη φορά ενόψει της έναρξης της καλοκαιρινής προετοιμασίας της. Οι ποδοσφαιριστές θα περάσουν αιματολογικές εξετάσεις, αλλά δεν θα δουν φιλάθλους της ομάδας. Οι πόρτες στο προπονητικό κέντρο θα μείνουν κλειστές και θα ανοίξουν μόνο για τους δημοσιογράφους. Σύμφωνα με πληροφορίες, την Τετάρτη ή την Πέμπτη η προπόνηση θα γίνει ανοιχτή για τον κόσμο της Ενωσης και αναμένεται το προπονητικό κέντρο των Θρακομακεδόνων να γεμίσει από Ενωσίτες.


Χωρίς εννιά ή "πρώτη"

Πολλές θα είναι οι απουσίες των παικτών απο την σημερινή πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ. Οι απουσίες πάντως είναι δικαιολογημένες καθώς οι Τζιμπούρ, Μαϊστόροβιτς, Χετεμάι και Εντίνιο έχουν ζητήσει άδεια απο τον προπονητή της ΑΕΚ, Ντούσαν Μπάγεβιτς και θα επιστρέψουν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις στις 5 Ιουλίου λόγω των υποχρεώσεων που είχαν με τις Εθνικές τους ομάδες. Μια μέρα αργότερα θα επιστρέψει ο Ρίκκα που έχει ζητήσει άδεια για προσωπικούς λόγους. Παράλληλα απόντες θα είναι και οι Παυλής, Ταχτσίδης, Παληγεώργος και Μπαρμπούδης που είναι με την Μεσογειακή ομάδα.

MAKAΡI NA EINAI ETOIMOS ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ..


Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός δεν σταμάτησε την «δουλειά» ούτε στην άδεια του για να εμφανιστεί απόλυτα έτοιμος στην καλοκαιρινή προετοιμασία

Η ΑΕΚ προπονήθηκε για τελευταία φορά την επόμενη μέρα από το φινάλε των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκα. Τις περισσότερες ημέρες του Ιουνίου η πλειοψηφία των παικτών της Ενωσης είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν. Κάποιοι συνέχισαν να παίζουν με την εθνική τους ομάδα, κάποιοι έκαναν πρόγραμμα αποθεραπείας και κάποιοι άλλοι έκαναν προπονήσεις! Στην τελευταία κατηγορία ανήκει ο Παναγιώτης Λαγός.

Ο 24χρονος Ελληνας μεσοεπιθετικός όλο το διάστημα της άδειας του ακολουθούσε ειδικό πρόγραμμα που του έδωσε το τεχνικό τιμ της ΑΕΚ. Εκανε πρόγραμμα ενδυνάμωσης σε γυμναστήριο, ενώ κάποιες φορές βρέθηκε και σε γήπεδο για να βελτιώσει την φυσική του κατάσταση και να καλύψει το χαμένο έδαφος. Μετά την πρόταση για ανανέωση του συμβολαίου του με μειωμένες αποδοχές (την αρνήθηκε) ο Λαγός ξέρει καλά ότι το κλίμα δεν είναι υπέρ του...

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ..



ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΝΕΑ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΣΚΟΡ..ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΞΙΟ ΜΠΑΚ..ΦΟΡΤΣΑ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ !!

Κυριακή, Ιουνίου 28, 2009

ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΑΕΚ..www.aek365.gr


Ησουν λόγια μόνο λόγια λέει το λαικό άσμα και αυτό ταιριάζει γάντι στην περίπτωση του Κωστάκη Κατσουράνη ο οποίος εχτές έδωσε συνέντευξη για να εξηγήσει τους λόγους που πήγε στον Παναθηναικό.
Κωστάκη ωραία τα είπες ακόμα λίγο και θα μας έπαιρναν τα δάκρυα και σκέφτομαι μήπως πρέπει να σου κάνουμε και ένα φιλικό αγώνα και να σου ζητήσουμε ένα μεγάλο συγνώμη που σε προδώσαμε?
Tέλως πάντων μην ασχοληθώ παραπάνω με σένα Κωστάκη σου εύχομαι καλή επιτυχία στην ομάδα της καρδιά σου
και σε περιμένουμε στο ΟΑΚΑ να σε αποθεώσουμε όπως ξέρουμε εμείς.
Πάμε τώρα σε μια άλλη μεγάλη μορφή του Ελληνικού πρωταθλήματος τον μεγάλο πρόεδρο τον Αμπράμοβιτς της Ελλάδος
που ακούει στο όνομα Κομπότης συγνώμη πρόεδραρα μου διαφέυγει το μικρό σου όνομα το προσπερνώ και περιμένω και εγώ
αλλά πολύ περισσότερο ο πρόεδρος της ΑΕΚ την πρόταση που είπες πως θα κάνεις για να πάρεις στην Λειβαδειά τον πρώτο
σκόρερ του πρωταθλήματος τον Ισμαέλ Μπλάνκο.
Οσο για τον Λεονάρντο το θέμα έχει παγώσει αφού ο μέγαλος αυτός πρόεδρος περιμένει πρόταση από τον φίλο του
Αμπράμοβιτς για να στείλει τον παίχτη στην Τσέλσι αλλά όσο και να κάνεις τα κολπάκια σου ο Λεονάρντο θα έρθει στην
ΑΕΚΑΡΑ για αυτό σκέψου καλύτερα γιατί τώρα θα πάρεις και χρήματα ενώ τον Γενάρη θα μείνει ελεύθερος και αυτό που θα
πάρεις θα είναι τίποτα σουβλάκια και καμιά μπύρα.
Για τα μεταγραφικά θέματα που απασχολούν όλους εμάς δεν υπάρχει κάτι νεώτερο τα θέματα τα έχει αναλάβει ο προπονητής
και ελπίζω με τα χρήματα που διαθέτει η ομάδα να πάρουμε παίχτες που θα μπορέσουν να βοηθήσουν και όχι κράχτες για να
πάμε στο αεροδρόμιο.
Αυτά και σήμερα φίλοι μου θα τα ξαναπούμε σύντομα και μην ξεχνάτε οτι η ΑΕΚΑΡΑ είναι πάνω από όλους και από όλα
και η δύναμη της ομάδας είμαστε όλοι εμείς.

ENTINIO ΦΕΥΓΕΙ...Ο ΧΟΥΑNΦΡΑΝ ;;


Ο Εντίνιο δε θέλει να βλέπει τον Μπάγεβιτς και ο Μπάγεβιτς τον εντίνιο. Γνωστό αυτό. Οπως γνωστές κι οι απαιτήσεις της ΑΕΚ (1,5 εκατ. ευρώ) για να τον πουλήσει. Από το να απειλεί, λοιπόν, ο Πορτογάλος ότι δε θα κατέβει για προπονήσεις μετά τις 5 Ιουλίου όταν και λήγεςι η άδεια του λόγω εθνικής ομάδας, θα είναι προτιμότερο να φέρει πρόταση που να καλύπτει την Ένωση. Η Παρί Σεν Ζερμέν, όπως και οποιαδήποτε άλλη ομάδα, προς το παρόν ενδιαφέρεται μόνο φιλολογικά και στην ΑΕΚ περιμένουν. Χωρίς να είναι διατεθειμένοι να κάνουν την παραμικρή χάρη σε έναν ποδοσφαιριστή που έχει εκπληκτική συνέπεια όχι στο σκοράρισμα, αλλά στο να δημιουργεί προβλήματα με τη συμπεριφορά του...
Στάση αναμονής τηρούν οι κιτρινόμαυροι και για τον Χουανφράν. Γερμανικά δημοσιεύματα το Σάββατο ανέφεραν ότι η Βόλφσμπουργκ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του. Η πρωταθλήτρια Βόλφσμπουργκ... Αν όντως ισχύει αυτό, στην Ένωση θα περιμένουν την πρόταση τους και θα την αξιολογήσουν, αν δουν ότι δε βρίσκεται σημείο επαφής με τον Ισπανό αριστερό μπακ, σε ό,τι αφορά τη μείωση των αποδοχών του. Στην πρώτη συζήτηση που είχε γίνει, ο Χουανφράν δεν έδειχνε θετικός στο να πέσει κάτω από τις 800.000 ευρώ που εισπράτει. Θα γίνει και νέα συζήτηση και αν δε βρεθεί ούτε τότε κοινό σημείο επαφής, τότε στην ΑΕΚ θα περιμένουν για προτάσεις, ώστε να τον παραχωρήσουν.

O ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ..



ΜΠΑΜ-ΜΠΟΥΜ ΣΤΙΣ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ..ΤΩΡΑ ΠΙΟ ΜΠΑΜ ΕΙΝΑΙ..ΑΛΛΟΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΣΕΙΤΑΡΙΔΗ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ..ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ..ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΚΗ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΑΣ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ..

Σάββατο, Ιουνίου 27, 2009

ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ..ΜΕ ΟΝΕΙΡΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ..


Ο Μπάγεβιτς έχει την ευκαιρία να δημιουργήσει στην Αυστρία ένα σύνολο με πολύ καλό παρόν... και ιδανικό μέλλον

Πάνω σε αυτό το πλάνο κινήθηκε η μεταγραφική ενίσχυση του φετινού καλοκαιριού. Μίλαν Λούκατς (23), Νίκος Καράμπελας (24), Ίλιε Ιορντάκε (24), Γρηγόρης Μάκος (22) και Κώστας Μανωλάς (17), είναι οι πέντε παίκτες που έχουν υπογράψει με τον «δικέφαλο» και επιβεβαιώνουν το πρότζεκτ που ακολουθεί η Ένωση. Ρόστερ με μικρό μέσο όρο ηλικίας που αποτελείται σε μεγάλο βαθμό από Έλληνες ποδοσφαιριστές. Στοιχεία που τα τελευταία χρόνια απουσίασαν από την ΑΕΚ.

Μέχρι στιγμής η ποδοσφαιρική ομάδα απαρτίζεται από 32 παίκτες, χωρίς να υπολογίζονται οι δανεικοί που αγωνίζονται σε μικρότερες κατηγορίες και ανήκουν στην ΑΕΚ, ούτε αυτοί που υπογράφουν επαγγελματικό συμβόλαιο και προέρχονται από τις ακαδημίες (όπως η περίπτωση του Μουστάκη). Το ρόστερ έχει ανέβει επικίνδυνα και είναι δεδομένο ότι θα υπάρξουν αποχωρήσεις οι οποίες όμως πιθανότατα θα ρίξουν και άλλο τον μ.ο. ηλικίας, που μπορεί να φτάσει ακόμα και στα 25 έτη.

Ιδανικός μ.ο. ηλικίας

Μέχρι στιγμής το ρόστερ της Ένωσης έχει φτάσει τους 32 ποδοσφαιριστές, χωρίς να υπολογίζονται οι νεαροί παίκτες που έχουν παραχωρηθεί δανεικοί σε ομάδες μικρότερης κατηγορίας για να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους. Μάλιστα κάποιοι από αυτούς θα έχουν την δυνατότητα στην καλοκαιρινή προετοιμασία να διεκδικήσουν μία θέση στο ρόστερ της ομάδας, εφόσον κερδίσουν την εμπιστοσύνη του Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Σύμφωνα με το υπάρχον υλικό, ο μέσος όρος ηλικίας των «κιτρινόμαυρων», είναι λίγο παρακάτω από τα 27 χρόνια, έχοντας μόλις 6 ποδοσφαιριστές πάνω από 30 ετών, εκ των οποίων ο ένας είναι ο Σεμπάστιαν Σάχα, με την ηλικία αυτή να είναι η ιδανική για έναν τερματοφύλακα.

Μάλιστα, οι παίκτες που είναι υπό παραχώρηση, αποδέσμευση (βλ. Χουανφράν) ή φέρεται να φέρνουν προτάσεις στα γραφεία της ΠΑΕ, όπως είναι ο Εντίνιο και ο Μαϊστόροβιτς, ξεπερνούν τα 27 έτη, που σημαίνει ότι δεν αποκλείεται ο μ.ο. ηλικίας να πέσει και άλλο.

Ακόμα μικρότερη ενδεκάδα

Προσπαθώντας να δημιουργήσουμε μία πιθανή ενδεκάδα για την επόμενη σεζόν, θα δούμε ότι ο μέσος όρος ηλικίας της θα πέσει κατά πολύ. Με τους υπάρχοντες ποδοσφαιριστές και με σύστημα 4-4-2, θα μπορούσαν να παίξουν οι Σάχα στο τέρμα, δεξιά ο Κουτρομάνος, αριστερά ο Καράμπελας, κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Μαϊστόροβιτς, Κυργιάκος και αμυντικά χαφ οι Μάκος, Ενσαλίβα. Δεξιά στην μεσαία γραμμή ο Σκόκο, αριστερά ο Ιορντάκε και επιθετικό δίδυμο οι Μπλάνκο, Τζιμπούρ. Η ενδεκάδα αυτή συμπληρώνει έναν μέσο όρο ηλικιών 26 χρόνων, ιδανικό για ένα σύνολο που θέλει να πρωταγωνιστήσει σε Ελλάδα και να πραγματοποιήσει καλή πορεία στην Ευρώπη.

Ελληνοποίηση του ρόστερ

Όμως δεν είναι μόνο οι ηλικίες που αξίζουν αναφοράς, αλλά και το ελληνικό στοιχείο που έχει προστεθεί στο ρόστερ της ΑΕΚ. Από τους 32 ποδοσφαιριστές που αναγράφονται αυτή την στιγμή στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, οι μισοί είναι Έλληνες, από τους οποίους μάλιστα οι 10 έχουν παίξει έστω και μία φορά με την φανέλα της Εθνικής Ελλάδος (συμπεριλαμβανομένων και των μικρών Εθνικών). Αν μάλιστα κάνει κάποιος σύγκριση με τα ρόστερ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, θα δει ότι η Ένως υπερέχει ξεκάθαρα σε αυτό το στοιχείο, αφού οι οι «ερυθρόλευκοι» διαθέτουν 12 Έλληνες (οι περισσότεροι νεαροί που δεν υπολογίζονται) και οι πράσινοι 14 με τους περισσότερους να βρίσκονται στην μεταγραφική λίστα του Τεν Κάτε (Τζιόλης, Μάντζιος κ.α.).

Το μεγαλύτερο κέρδος από τα συμπεράσματα που προκύπτουν, είναι ότι ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θα έχει την δυνατότητα το καλοκαίρι που διανύουμε, να χτίσει μία ομάδα (ή έναν βασικό κορμό) που για τα επόμενα 4-5 χρόνια θα μπορεί να φέρει την Ένωση στην κορυφή του πρωταθλήματος και θα την διατηρήσει εκεί, χωρίς να χρειάζεται σε κάθε μεταγραφική περίοδο να πουλάει και να αγοράζει ενδεκάδες.

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ..



ΚΑΛΗ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΤΙΤΛΟΥΣ..ΕΙΠΕ Ο ΝΤΟΥΣΑΝ..ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΦΥΣΙΚΑ..ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΣΚΟΡ..ΣΤΗΝ ΩΡΑ Ο ΝΤΟΥΣΑΝ ΕΙΔΕ ΕΛΝΤΕΡ..ΘΑ ΔΟΥΜΕ..ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ..

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΟ ΦΑΒΟΡΙ...


Ο «Βillaros» θεωρείται αυτή τη στιγμή ως ο επικρατέστερος για τη θέση του Στέλιου Μανωλά

Ο Στέλιος Μανωλάς εμμένει στην απόφασή του να παραιτηθεί από το πόστο του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς προσπάθησε να τον μεταπείσει με τις ως τώρα προσπάθειές του να έχουν πέσει στο κενό. Αλλαγή κλίματος δεν φαίνεται να υπάρχει και αναγκαστικά η διοίκηση και ο προπονητής κοιτούν την επόμενη μέρα. Ποια είναι αυτή; Βασίλης Δημήτριαδης! Σύμφωνα με πληροφορίες του «aek365.gr» ο Δημητριάδης είναι πρώτο φαβορί να αντικαταστήσει τον Στέλιο Μανωλά! Αποτελεί τον εκλεκτό της διοίκησης αλλά και του Ντούσαν Μπάγεβιτς ενώ από την πλευρά του ο "Μπίλαρος" επιθυμεί διακαώς να δουλέψει στην ΑΕΚ. Να επιστρέψει στην ομάδα που δοξάστηκε και δόξασε στις αρχές της περασμένης δεκαετίας, αλλά και στο πόστο στο οποίο είχε εργαστεί την σεζόν 1999-00.

Για να επιτευχθεί τούτη η συμφωνία πρέπει να υπάρξουν κάποιες προϋποθέσεις. Από το περιβάλλον του Δημητριάδη τονιζόταν χθες ότι επιθυμία του «Βill» είναι να υπάρξει μεταξύ του ιδίου και της ΑΕΚ μία συνεργασία μακριάς πνοής. Οι σχέσεις του εξάλλου με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς είναι άριστες. Την περσινή σεζόν μάλιστα, όταν ο Σέρβος τεχνικός ήταν στη Θεσσαλονίκη και τον Αρη, είχε θεαθεί αρκετές φορές με τον Δημητριάδη σε γνωστά στέκια της πόλης.

Πλην του Δημητριάδη τα ονόματα που ακούγονται σαν «αντι- Μανωλάς» είναι αυτά του Πέτρου Ραβούση και του Βασίλη Τσιάρτα. Ο πρώτος δεν εργάζεται σαν τεχνικός σε κάποια ομάδα και η περίπτωσή του εξετάζεται, ενώ η περίπτωση του Τσιάρτα δεν... ενθουσιάζει τους μετόχους, αρκετοί εκ των οποίων δεν έχουν ξεχάσει όσα είχαν προηγηθεί την τελευταία πενταετία και τη σκληρή στάση που είχε κρατήσει ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής απέναντι στη διοίκηση.

Ο ΜΠΛΑΝΚΟ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ..ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ !!



Την άποψή του πως οι φίλοι της ΑΕΚ δεν πρέπει να ανησυχούν με τις δυνατές προσθήκες των δύο «αιωνίων» του ελληνικού ποδοσφαίρου εμφανίστηκε ο Ίσμαελ Μπλάνκο. Με δηλώσεις του στο «aek365.gr», ο Αργεντινός επιθετικός δεσμεύτηκε ότι την ερχόμενη περίοδο, τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του θα παρουσιαστούν καλύτεροι και περισσότερο δυνατοί!

«Δεν ασχολούμαι με το τι κάνουν οι αντίπαλοί μας, γι' αυτό δεν ρώτησα να μάθω τις μεταγραφικές εξελίξεις. Οι Λέτο, Μέλμπεργκ και Σισέ, που μου αναφέρετε, είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές, αλλά δεν τους φοβάμαι. Εμείς θα είμαστε καλύτεροι από πέρυσι, με περισσότερη συνοχή και χημεία στο παιχνίδι μας. Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχεί ο κόσμος για το τι κάνουν οι αντίπαλοί μας στις μεταγραφές», τόνισε ο «Ζορό» και εστίασε στον Γάλλο επιθετικό του «τριφυλλιού»:

«Τον Σισέ τον ξέρει όλος ο πλανήτης. Είναι μεγάλος σκόρερ και έχει κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι καλό για το πρωτάθλημα που έρχεται ένας τέτοιος παίκτης στο ελληνικό ποδόσφαιρο», για να συνεχίσει αναφερόμενος στην προσωπική του δέσμευση: «Θα είμαι ακόμα καλύτερος από πέρυσι. Το νιώθω, το πιστεύω και θα δουλέψω σκληρά γι' αυτό. Περιμένω πώς και πώς να ξεκινήσω το πρωτάθλημα. Εχω μεγάλη όρεξη». Τι ζητά, όμως, ο Μπλάνκο από τον κόσμο της ομάδας του; «Τους χρειαζόμαστε και φέτος δίπλα μας. Είναι απίστευτοι. Είναι η δύναμή μας».

Οι μεταγραφικές εκκρεμότητες…

Τρεις ή τέσσερις μεταγραφές προβλέπει ο προγραμματισμός της ΑΕΚ. Κίνηση για την απόκτηση του Λεονάρντο έγινε, αλλά το θέμα φαίνεται να κολλάει στις απαιτήσεις του Λεβαδειακού. Ο Γιάννης Κομπότης αξιώνει περισσότερα από 1 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του 22χρονου μεσοεπιθετικού, ο οποίος το καλοκαίρι του 2010 μένει ελεύθερος. Με τέτοια ποσά η «Ένωση» δύσκολα θα επανέλθει άμεσα για τον Βραζιλιάνο επιθετικό.

Από κει και πέρα, υπάρχουν σκέψεις να μεταγραφεί ένας σέντερ μπακ. Οι Ζεράλντο και Αλεξόπουλος προέρχονται από τραυματισμό, ο Μανωλάς είναι άπειρος και σε περίπτωση τραυματισμού ενός εκ των Κυργιάκου ή Μαϊστόροβιτς τα πράγματα θα είναι δύσκολα. Ενίσχυση ενδεχομένως να χρειαστεί και στο δεξί άκρο της άμυνας. Ο Μπάγεβιτς υπολογίζει και ποντάρει στον Κουτρομάνο, όμως παράλληλα θέλει να έχει στη διάθεσή του έναν ακόμη πιο έμπειρο ακραίο. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός παρακολούθησε τον Ογκαράρου, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Άγιαξ (σ.σ. δεν τον ενθουσίασε) και πάντα υπάρχουν σκέψεις για τον Ζίφκο Μιλάνοφ (η Λέγκια δεν δέχτηκε το δανεισμό με οψιόν αγοράς).

Παρασκευή, Ιουνίου 26, 2009

ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ...


Στην αποκάλυψη ότι ο Κώστας Κατσουράνης δεν είχε στα άμεσα σχέδιά του να επιστρέψει στην ΑΕΚ προέβη ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Με δηλώσεις του στον «Arrena Radiο», ο προπονητής της «Ένωσης» αναφέρθηκε επίσης στην ανένδοτη στάση του Στέλιου Μανωλά να αποχωρήσει από τα κοινά της ομάδας. «Απ΄όσο ξέρω, ποτέ δεν ήθελε να έρθει στην ΑΕΚ. Η συζήτηση γινόταν για τα 5 εκ., για τίποτε άλλο. Ούτε ο παίκτης είχε κάνει δηλώσεις ότι θέλει να έρθει στην ΑΕΚ. Εγώ έφερα τον Κατσουράνη στην ΑΕΚ και ξέρω καλύτερα από όλους την αξία του και δεν θέλω να πω τίποτα», τόνισε χαρακτηριστικά για τον 30χρονο μέσο και συνέχισε αναφερόμενος στο μελλον του Στέλιου Μανωλά: «Ο Στέλιος εμμένει σε όσα έχει πει. Προσπαθούμε, αλλά είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα γιατί είναι ξεροκέφαλος. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να γυρίσει κι αυτός, όπως έκανε και ο ο κ. Αλαβάνος. Θέλω να πιστεύω ότι θα το κάνει. Έχω στο μυαλό μου κάποια ονόματα, αλλά δεν πρόκειται να βγει τίποτα προς τα έξω έως ότου ξεκαθαρίσει το θέμα Μανωλά. Θέλω να προσπαθήσω άλλη μία φορά. Η ΑΕΚ θέλει ανθρώπους που μπορούν, θέλουν και γνωρίζουν».

ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΕΟ ΣΗΡΙΑΛ !!


Δυσκολίες παρουσιάζονται στη μεταγραφή του Λεονάρντο στην ΑΕΚ. Ο Νίκος Θανόπουλος με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς αναγνώρισαν ότι δεν μπορούν να ξεπεραστούν εύκολα τα εμπόδια που εμφανίστηκαν στην υπόθεση του Βραζιλιάνου μέσου του Λεβαδειακού. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός έχει αντιληφθεί ότι δεν θα έχει τον παίκτη στη διάθεσή του ούτε μέχρι να πραγματοποιηθεί το ταξίδι για το Ζέεφελντ στις 10 Ιουλίου. Ο Γιάννης Κομπότης αξιώνει περισσότερο από 1 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του 22χρονου μεσοεπιθετικού, ο οποίος το καλοκαίρι του 2010 μένει ελεύθερος. Από την πλευρά τους, οι «κιτρινόμαυροι» υποστηρίζουν ότι ο Λεονάρντο δεν αποτελεί προτεραιότητα. Στο χθεσινό τετ α τετ του κ. Θανόπουλου και του Μπάγεβιτς επιβεβαιώθηκε ότι η ΑΕΚ βρίσκεται ακόμη μακριά και στο θέμα του δεξιού μπακ, αφού τα ονόματα που έχουν προταθεί δεν ικανοποιούν τον 61 ετών προπονητή. Ο «Ντούσκο» θέλει να ένα γρήγορο και «δυνατό» μπακ, χωρίς να έχει βρεθεί κάποιος αυτή τη στιγμή. Την ίδια ώρα, στην «Ένωση» ελπίζουν να υπάρξει σύντομα πρόταση για την παραχώρηση του Εντίνιο. Ο Μπάγεβιτς εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τις μέχρι τώρα κινήσεις της διοίκησης και την απόκτηση του Γρηγόρη Μάκου, του οποίου η υπόθεση δεν ήταν εύκολη. Οι δύο άνδρες συμφώνησαν να κλειστούν δύο ακόμα φιλικά προετοιμασίας.

O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΙΛΗΣΕ...


Θανόπουλος: "Θα παίρναμε το Τσάμπιονς Λίγκ"

Πολλές ειδήσεις έβγαλε η σημερινή γενική συνέλευση των μετόχων της ΑΕΚ που είχε ως βασικό θέμα την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου καθώς και την σύμβαση του προπονητικού κέντρου. Η ατάκα της ημέρας ήλθε απο τον πρόεδρο της ΑΕΚ, Νίκο Θανόπουλο ο οποίος σχολιάζοντας το θέμα της απόκτησης του Τζιμπρίλ Σισέ από τον Παναθηναϊκό ο Νίκος Θανόπουλος σχολίασε ότι «εμείς με 20 εκ. ευρώ θα παίρναμε το Τσάμπιονς Λιγκ». Ο πρόεδρος του «δικεφάλου» απορούσε πως δόθηκαν τόσα πολλά χρήματα για έναν παίκτη που είχε δύο σοβαρούς τραυματισμούς.

Για την περίπτωση του Κώστα Κατσουράνη ο Νίκος Θανόπουλος επεσήμανε στους μετόχους της ΠΑΕ ότι η διοίκηση εξασφάλισε το μεγαλύτερο δυνατό που μπορούσε από την μεταπήδηση του διεθνή μέσου στους «πράσινους», περίπου το 40% της μεταγραφής, καθώς ουσιαστικά η ρήτρα των 5 εκ. ευρώ δεν ίσχυε. Για τα μεταγραφικά ο πρόεδρος της ΑΕΚ τόνισε ότι οι αποκτήσεις παικτών δεν έχουν ολοκληρωθεί, θα υπάρξουν και άλλοι, όμως πρώτα πρέπει να πωληθούν κάποιοι, αφού στο ρόστερ είναι ούτε λίγο ούτε πολύ 35 παίκτες.

Επίσης για την προεδρία της Σούπερ Λιγκ που ακούγεται έντονα το όνομα του ο Νίκος Θανόπουλος τόνισε ότι είναι τιμητικό, δεν έχει αποφασίσει ακόμα και πάντως είναι σημαντικό να έχει η ΑΕΚ έναν άνθρωπο σε αυτή την θέση. Από εκεί και πέρα με αίτημα του Νίκου Νοτιά ματαιώθηκε η συζήτηση για την σύμβαση του προπονητικού κέντρο και ορίστηκε για τις 23 Ιουλίου.Τέλος τέθηκε και πάλι θέμα αύξησης μετοχικού κεφαλαίου με ποσό 15 εκ. ευρώ.

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ..



ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΣΚΟΡ..ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΔΥΝΑΤΟΙ ( ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΝΑΤΟΙ ΠΡΙΝ ;;) ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΔΕΝ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ.( ΑΥΤΟ ΕΛΕΙΨΕ ΔΗΛΑΔΗ..)

Πέμπτη, Ιουνίου 25, 2009

ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Ή ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΕΟ ΣΗΡΙΑΛ ;


"Κλείνει" και ο Λεονάρντο ;;;

Η περίπτωση του Λεονάρντο απασχολεί πλέον την ΑΕΚ μετά και την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Γρηγόρη Μάκου. Ο πρόεδρος της Ένωσης, Νίκος Θανόπουλος έκανε ήδη μια πρώτη επαφή με τον Λεβαδειακό προσφέροντας 600.000 ευρώ για την απόκτηση του Βραζιλιάνου. Όσοι ξέρουν καλά τον παίκτη τονίζουν πως δύσκολα θα χαλάσει η μεταγραφή αφού ο παίκτης έχει εκφράσει πολλές φορές την επιθυμία του για να φορέσει τα "κιτρινόμαυρα" αλλά και να συνεργαστεί με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Παράλληλα όπως έχουμε αναφέρει δεν αποκλείεται να υπάρξουν και έμψυχα ανταλλάγματα.

ΜΗΝΥΜΑ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ....


ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΟΠΑΔΩΝ ΑΕΚ
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ - MHNYMA ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

Αδέλφια Ενωσίτες χαιρετίσματα από τον Παγκύπριο Λάρνακας . Έκλεισε και ο Μάκο ένα σήριαλ που τέλειωσε θετικά και βλέπουμε Λεονάρντο που ελπίζουμε να μην μακρηγορήσει και αυτό αφού την Δευτέρα ξεκινάμε, με όνειρα και πάλι και αισιοδοξία όπως πάντα φυσικά . Είμαστε σίγουροι ότι γίνονται οι κατάλληλες κινήσεις και θα πάρουμε παίκτες εκεί που πονούσαμε πέρσι . Οι μεταγραφές όμως πρέπει να κλείσουν σύντομα και να έχει ο Μπάγεβιτς όλο το ρόστερ στην προετοιμασία και όχι σαν πέρσι που αρχίσαμε επίσημα και παίρναμε παίκτες ακόμη !!...και αυτό μας στοίχησε με την Ομόνοια και την έξοδο μας από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις πριν να αρχίσουμε
ΤΑ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣΦΗΝΑΚΙΑ : 1. Λυπούμαστε πάντα που κιτρινόμαυρες φυλλάδες κλείνουν ..Δικέφαλε ελπίζουμε να εκδοθείς και πάλι σύντομα 2.. Αραγε πως θα φερθεί ο κόσμος μας..στον Κατσουράνη που το έπαιζε ΑΕΚΑΡΑΣ ;; θα φοράς και το 21 Κωστάκη ;; 3. Τιμούρη δεν σου πάνε καθόλου τα κόκκινα..κάνε τους μπάχαλο και έλα πίσω !! 4. Όποιους παίκτες ας πάρουνε τα γαβρο-βαζέλια ..στο γήπεδο θα τους δούμε όλους και τους δικούς μας φυσικά …5. Οι βάζελοι τώρα θα έχουν δύο βουτηχτές ..Λέτους και Καραγκούνηδες..θα δούμε πέναλτι φαντάσματα εφέτος πολλά !!
Συνδεσμιακά : Στο www.pagiprios.blogspot.com/ τα νέα μας . Όποιος θέλει να γίνει μέλος της παρέας μας, η συνδρομή είναι 25 ευρώ τον Χρόνο. Είμαστε ΑΕΚΑΡΑ πάνω από ονόματα και καταστάσεις που έρχονται και φεύγουν , είμαστε και Ορίτζιναλ 21 και Θύρα 21 και ΑΕΚ FANS και οτιδήποτε αφορά το όνομα ΑΕΚ , ο σύνδεσμος είναι ανοιχτός για όλους. Για τα αδέλφια μας του εξωτερικού με 10 ευρώ παίρνετε τιμής ένεκεν την πλαστική κάρτα μέλους μας , αυτοκόλλητα και το ημερολόγιο μας. Τα μέλη μας στην Κύπρο με την απίθανη μας κάρτα μέλους που κυκλοφορεί με την Κωνσταντινούπολη επάνω, δικαιούνται εκπτώσεις από καταστήματα στην Λάρνακα και μία μπλούζα δώρο .
Φαγητό ….μετά τις διακοπές για λίγο ησυχάζουμε και πάλι πίσω στο πρώτο φιλικό .. ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ σε όλους !! , ευχαριστίες σε όσους μας στηρίζουν και είναι πολλοί.. !!
Χαιρετίσματα : Στον Πέτρο Πέτρου από Αραδίππου να έχει δύναμη και υπομονή , στα αδέλφια μας του Παγκύπριου Λεμεσού, στα άπαικτα αδέλφια μας του aektzis.gr και του aekmania.gr , στους ΑΕΚΑΡΕΣ του υποβρυχίου ΠΡΩΤΕΥΣ , στους Αεκτζήδες φίλους στα Τρίκαλα Σταύρο και Βασίλη στον δυνατό Νίκο Ναρλή από Παλαιό Φάληρο, ,στον Σ.Φ. Πάρου , στην Ορίτζιναλ Κομοτηνής και στα παιδιά εκεί , στον Σ. Φ. Κορίνθου ,στo club των Πατησίων και στον Μπάμπη τον Λοχαγό !! , στον σύνδεσμο Λαυρίου ,στον σύνδεσμο παλαιμάχων της ΑΕΚ , στον φίλο Θεόφιλο από Σέρρες , στην θ21 και στους φίλους εκεί , στον Χρήστο Παίδη , στην Ορίτζιναλ Χίου και στον Γιώργο , AEK FANS και στον Νίκο ,στον γίγαντα Ηρόδοτο Χρυσάνθου , στην Καστοριά και στον φίλο Βαενά Χρήστο , στον Νίκο Ξηρόκωστα , στην Κακοπετριά και στα εκεί μέλη μας , στα αδέλφια μας στην Λαμία , Σταμάτη Απέργη, Ανδρέα Μάρκο και στην ΑΕΚ Περιστερίου Δυτικών Προαστίων , Νίκο Δερεμπέη , Γιώργο Ζαχαριάδη, Κώστα απο Σπάρτη , την Λήμνο και τους Γιάννη Παπαδάκη, και Ανδρέα Καβαλέρο , Μπρινιά Γιώργο από Καβάλα ,Γιώργο Καραλλή από Πάτρα, Νίκο Τζανάκη, Δημήτρη Αράχωβα,τον Νίκο Σπυρούλια , Νίκο Κοκολόγο , Νίκο Σκουλάτο από Νάξο, Μαρία Παπασταμάτη από Λάρισα , στον Γιώργο Θωμαίδη που πάντα να είναι δυνατός και αισιόδοξος , Περίπτερο Πανίκος στην Πάφο( πλησίον Ταχυδρομείου ) , στους φίλους από Κέρκυρα και τον Θάνο Βιτουλαδίτη και στα αδέλφια μας της Κατερίνης .
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΑΣ: Πολύ όμορφες μπλούζες Καλοκαιρινές , και Χειμωνιάτικα φούτερ , με φοβερά σχέδια μπροστά πίσω ..νέα φοβερά σχέδια που κάνουν πάταγο !! ( S-Μ-L-XL , παιδικές ) μαύρες, άσπρες ή κίτρινες προς 15 ευρώ οι Καλοκαιρινές ,και προς 20 ευρώ τα φούτερ( παιδικές 10 ευρώ !! ) για περισσότερες μπλούζες ειδικές τιμές !! και στέλλουμε σε όλη την Ελλάδα , Κύπρο και παντού !! . Τα νέα μας λαβαράκια γίνονται ανάρπαστα..όποιος θέλει είναι 15 ευρώ και παίρνει τέσσερα ( 5 ευρώ για ένα ) Τρόπος αποστολής : Να γίνεται κατάθεση μέσω της Εμπορικής τράπεζας στον λογαριασμό 42099139 στο όνομα Χριστάκη και Καίτη Κασπαρή . Η απόδειξη να σταλεί με γράμμα στην διεύθυνση μας ή με φαξ στο 00357-24-622837 και αμέσως θα πάρετε το πακέτο ,όπως γίνεται εδώ και Χρόνια . Ευχαριστίες σε όσους μας στηρίζουν από Ελλάδα και Κύπρο που είναι πολλοί και μας κρατούν στην ζωή εδώ και εννιά Χρόνια .
Ο επόμενος μας σύνδεσμος θα είναι στην Ελεύθερη Κερύνεια και στον Ελεύθερο Απόστολο Ανδρέα. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ : Παγκύπριος σύνδεσμος οπαδών ΑΕΚ σύνδ. Λάρνακας . Μιχαήλ Κουτσόφτα 4 7040 Ορόκλινη Κύπρος (τηλ. Επικοινωνίας 00357-99-884960- Χατζηκώστας Κ. ή 00357-24-656631 ΑΕΚΟ-περίπτερο *ΚΑΣΠΑΡΗΣ* Φαξ. 00357-24-622837 email : koshatzi @ avacom.net

ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ...


Η κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η μπασκετική ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια είναι σχεδόν… απελπιστική για το βάρος της φανέλας της. Μέσα στην αβεβαιότητα του παρόντος, φαίνεται να έχει προκύψει ενδιαφέρον για να μπει στην ΚΑΕ κάποιος επιχειρηματίας και δη, του περιβάλλοντος του Γιάννη Φιλίππου. Στις τάξεις της «Ένωσης» υπάρχει αισιοδοξία για την κάλυψη των χρεών και συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α1 τη νέα σεζόν. Ο άγνωστος μέχρι στιγμής επιχειρηματίας φαίνεται να είναι διατεθειμένος να καλύψει τα χρωστούμενα, ωστόσο δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα αν πρόκειται να αναλάβει ενεργό ρόλο στη διοίκηση. Πέραν όλων αυτών, υπάρχουν και κάποιες ενδείξεις που ενισχύουν αυτό το σενάριο. Μια από αυτές είναι το γεγονός ότι ο Μπάμπης Καραμανλής και ο Βασίλης Βάσιος συνεχίζουν σχεδόν ακάθεκτοι το έργο τους, ώστε να μπει σε μια σειρά η «Ένωση». Δεύτερον, ο Κώστας Φλεβαράκης είναι σχεδόν δεδομένο ότι θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας και τη νέα περίοδο, με τις επαφές του Έλληνα τεχνικού και της διοίκησης να είναι σχεδόν καθημερινές. Τέλος, ο Γιάννης Φιλίππου θέλει να βγάλει από πάνω του το βάρος των μετοχών που κατέχει και δεν είναι απίθανο να έχει βρει ήδη επενδυτή.

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΤΟ ΣΚΟΡ ΑΕΚΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ..Ο ΜΑΚΟ ΗΡΘΕ ΕΚΕΙ

ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΘΕΛΑΝ..ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ ΜΕ ΚΑΡΥΔΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΣΕΙΤΑΡΙΔΗΣ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΟΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ..ΚΑΙ ΑΣ ΓΡΑΦΕΙ Η ΩΡΑ ΟΤΙ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ

Τετάρτη, Ιουνίου 24, 2009

O ΠΕΜΠΤΟΣ !!



Πανευτυχής και ανακουφισμένος για το αίσιο τέλος του σίριαλ της μεταγραφής του στην ΑΕΚ δήλωσε ο Γρηγόρης Μάκος μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του. Ο 22χρονος μέσος πέρασε το μεσημέρι της Τετάρτης από τα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε για πέντε χρόνια. «Ελπίζω να αποδείξω πως άξιζε όλη αυτή η ταλαιπωρία που τράβηξε και η ΑΕΚ, αλλά και εγώ για να γίνει αυτή η μεταγραφή», δήλωσε μεταξύ σοβαρού και αστείου και πρόσθεσε: «Οι άνθρωποι της ΑΕΚ μού έδειξαν πραγματικά πόσο με ήθελαν. Νομίζω ότι έχω κάνει την καλύτερη επιλογή. Τώρα θέλω να δείξω σε όλους ότι η επιμονή της ΑΕΚ θα βγει σε καλό. Έγιναν πολλές συζητήσεις. Είναι ένα άλμα για μένα στην καριέρα μου. Στόχος μου είναι να καθιερωθώ στη νέα μου ομάδα. Γνωρίζω αρκετά παιδιά από την ομάδα και αυτό είναι ένα συν για μένα. Θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί για το καλύτερο. Στόχος είναι να πάμε όσο το δυνατόν καλύτερα, η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ομάδα , θα προσπαθήσουμε για το πρωτάθλημα και φυσικά να περάσουμε στους ομίλους του Europa League». Ο νεαρός άσος αναφέρθηκε και στη συνεργασία του με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. «Δεν είχα πει ξεκάθαρα ότι θέλω να πάω στην ΑΕΚ. Είχα πει ότι ο κύριος Μπάγεβιτς είναι σπουδαίος προπονητής και είναι πολύ σημαντικό να δουλεύει ένας νέος μαζί του. Καταλαβαίνω τον κόσμο του Πανιωνίου και θα ήθελα να τους εξηγήσω τι έχει πραγματικά συμβεί. Ο προπονητής θα με βοηθήσει, γιατί είμαι μικρός», ενώ κατέληξε λέγοντας: «Είναι ένα ευχάριστο άγχος, γιατί πλέον οι απαιτήσεις είναι περισσότερες. Έχω εμπειρία στην πρώτη εθνική, αλλά ξεκινάω από την αρχή». O Γρηγόρης Μάκος είναι το πέμπτο απόκτημα της ΑΕΚ μετά τους Ίλιε Ιορντάκε, Νίκο Καράμπελα, Μίλαν Λούκατς και Κώστα Μανωλά.

ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ...


«Όποιος Έλληνας ποδοσφαιριστής καταφέρνει να φύγει στο εξωτερικό είναι τυχερός. Δεν έχω στην άκρη του μυαλού μου το ενδεχόμενο να επιστρέψω. Αν μπορέσω να μείνω στο εξωτερικό μέχρι το τέλος της καριέρας μου, θα είναι κάτι που θα με ευχαριστεί. Θα ήθελα να τελειώσω έξω, ωστόσο αν τελικά επιστρέψω για να παίξω κάποια στιγμή ένα τελευταίο χρόνο στην Ελλάδα, όλοι ξέρουν σε ποια ομάδα θα γυρίσω και πως αυτή η ομάδα θα είναι η ΑΕΚ».

Κώστας Κατσουράνης

* ΚΩΣΤΑΚΗ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ..ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ..ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΜΑΣ..ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ..ΔΥΣΤΥΧΩΣ..ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΟΥΣΕΣ !!

TA NEA ΜΑΣ..

Στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ στο Μαρούσι βρίσκεται αυτή τη στιγμή, ο Γρηγόρης Μάκος, όπου και υπογράφει ΠΟΛΥΕΤΕΣ συμβόλαιο και γίνεται "ΕΝΩΣΙΤΗΣ". Σε λίγο, ο νεαρός αμυντικός χαφ θα κάνει τις πρώτες του δηλώσεις ως κιτρινόμαυρος!

ΚΑΙ :


Η επαφή με τον Αγιαξ για την απόκτηση του Γκεόρκε Ογκαράρου, έγινε. Πλέον στην ΑΕΚ περιμένουν την απάντηση των Ολλανδών για το αν αφήνουν ελεύθερο τον 29χρονο αμυντικό. Έγγραφο της Ρουμανικής Ομοσπονδίας για τον Ιορντάκε. Εν αναμονή της άφιξης του Ντούσαν Μπάγεβιτς και της συνάντησης που θα γίνει με τον Νίκο Θανόπουλο, προκειμένου να διευθετηθούν τα υπόλοιπα μετεγγραφικά ζητήματα της ομάδας, βρίσκονται στην ΑΕΚ. Όλα αυτά ελάχιστες μέρες πριν την αφετηρία της νέας σεζόν, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από τους «κιτρινόμαυρους». Τα αποκαλυπτήρια, μπροστά στους φίλους της ομάδας αναμένεται να γίνουν στις 5/8 όταν η Ένωση θα αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Το φιλικό αυτό δεν έχει καμία σχέση με την μετεγγραφή του Μάκου. Απλά επειδή η ΑΕΚ έψαχνε ελληνικό αντίπαλο και το ΟΑΚΑ ενδέχεται να είναι ρεζερβέ από ευρωπαϊκό παιχνίδι του Παναθηναϊκού, επιλέχθηκε η συγκεκριμένη λύση.
Όσον αφορά το θέμα του Γκεόρκε Ογκαράρου, μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις. Ο μάνατζερ που λειτουργεί για λογαριασμό της ΑΕΚ είχε επαφή με τους Ολλανδούς, ζητώντας να μάθει τις προθέσεις των Ολλανδών σχετικά με τον 29χρονο αμυντικό. Η απάντηση του Αίαντα θα δείξει το αν είναι εφικτό, η απόκτησή του να υλοποιηθεί από την Ένωση ή όχι.

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί πως οι εμφανίσεις του Περπαρίμ Χετεμάι με την Εθνική Ομάδα της Φινλανδίας, φαίνεται να έχει στρέψει πάνω του τη προσοχή πολλών ομάδων. Δεν αποκλείεται μάλιστα μέσα στις επόμενες ημέρες να υπάρξει πρόταση στην ΑΕΚ για την απόκτησή του, με τους «κιτρινόμαυρους» να τον κοστολογούν περίπου 700-800.000 ευρώ.
Τέλος, όσον αφορά το θέμα του Γρηγόρη Μάκου τα συμβόλαια συντάσσονται και υπάρχει αισιοδοξία ότι η απόκτησή του θα έχει ολοκληρωθεί και τυπικά την Τετάρτη ή το αργότερο την Πέμπτη.
  • Ο τερματοφύλακας της Ναντ, Ζερόμ Αλόνσο με δηλώσεις του στα γαλλικά ΜΜΕ έλεγε πως η ΑΕΚ έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του, αλλά κάτι τέτοιο δεν υφίσταται.

  • Ο αδελφός του Παναγιώτη Ταχτσιδη πέρασε από τα γραφεία της ΠΑΕ, από όπου και έλαβε γραπτώς τη πρόταση της Ένωση για επέκταση της συνεργασίας τους για τα επόμενα 4 χρόνια.
  • ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟΥ ΜΑΚΟ ΤΟ ΣΗΡΙΑΛ..ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟΥ ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ..!!


    Μετά την επικείμενη ανακοίνωση του Γρηγόρη Μάκου, στην ΑΕΚ αρχίζουν και ασχολούνται με το θέμα του Λεονάρντο. Η υπόθεση του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού του Λεβαδειακού μοιάζει αρκετά με εκείνη του διεθνούς παίκτη του Πανιωνίου. Ο λόγος είναι ότι και ο 22χρονος άσος μένει ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι και επιθυμεί να ενταχθεί στο δυναμικό του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Οι «κιτρινόμαυροι» θεωρούν ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή, χωρίς να δαπανηθούν πολλά χρήματα. Η «Ένωση» αναμένεται να καταθέσει σήμερα πρόταση στους Βοιωτούς για την απόκτηση του «Λέο». Είναι αρκετά πιθανό η υπόθεση του Λεονάρντο να γίνει… σίριαλ, όπως ήταν το προηγούμενο διάστημα η αντίστοιχη του Μάκου. Η ΑΕΚ, εκτός από ένα ποσό, θα προσφέρει έμψυχα ανταλλάγματα, τα οποία δεν ενδιέφεραν τον Πανιώνιο, αλλά δεν «χαλάνε» τον Λεβαδειακό. Υπογράφει ο Μάκος Παίκτης της ΑΕΚ αναμένεται γίνει και επίσημα ο Γρηγόρης Μάκος εντός της ημέρας. Ο 22χρονος μέσος θα περάσει σήμερα από τη γραφεία της ΠΑΕ και θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την «Ένωση». Οι «κιτρινόμαυροι» αναμένεται έναντι 860.000 ευρώ να κάνουν τον διεθνή ποδοσφαιριστή δικό τους, με την ΑΕΚ και τον Πανιώνιο να έχουν συμφωνήσει η μεταγραφή του Μάκου να αποπληρωθεί σε τρεις ετήσιες δόσεις. Όσον αφορά τις αποδοχές του πέμπτου μεταγραφικού αποκτήματος, ο ποδοσφαιριστής θα παίρνει ετησίως 200.000 ευρώ.
    Όλα καλά με Ιορντάκε
    Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση του Ίλιε Ιορντάκε για την ΑΕΚ. Η ρουμανική Ομοσπονδία έστειλε στην «Ένωση» τη Δευτέρα το έγγραφο που βεβαιώνει ότι ο 24χρονος μεσοεπιθετικός έμεινε ελεύθερος, αφού ο Φλορίν Μανέα έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να τελειώσει η μεταγραφή. Εξάλλου, οι «κιτρινόμαυροι» δεν ανησύχησαν για την έκβαση του συγκεκριμένου θέματος και αποδείχτηκε ότι η πλευρά του Ρουμάνου παίκτη είχε δίκιο στα όσα έλεγε. «
    Δεν ξέρω αν θα βρει άλλο τρόπο να αντιδράσει η Παντούρι και δεν με ενδιαφέρει. Εμείς απαντάμε με επίσημα έγγραφα σε ό,τι κι αν ισχυρίζεται…», τόνισε ο μάνατζερ του Ιορντάκε στη «SportDay» και επανέλαβε πως: «οι αποφάσεις του αθλητικού δικαστηρίου είναι αμετάκλητες και δεν μπορούν να αναιρεθούν από άλλο δικαστήριο».

    Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ..



    ΖΕΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΣΚΟΡ ΓΙΑ ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ..ΕΜΕΙΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΣΗΡΙΑΛ ΚΑΙ ΠΑΛΙ...ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ..ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ..ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΥΚΟΛΟ..

    Τρίτη, Ιουνίου 23, 2009

    ΕΤΟΙΜΟΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ...


    Λίγες μέρες ξεκούρασης απέμειναν στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, προτού πατήσουν πάλι χορτάρι και ξεκινήσουν την προετοιμασία για την επόμενη περίοδο. Όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα της «Ένωσης», παίκτες και τεχνικό επιτελείο έχουν δώσει το πρώτο τους ραντεβού στις 29 Ιουνίου. Την επόμενη Δευτέρα, λοιπόν, οι «κιτρινόμαυροι» θα περάσουν τις καθιερωμένες εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις. Ακολούθως το πρόγραμμα προβλέπει να μαζέψουν τα πράγματα τους για το Ζέεφελντ. Στις 10 Ιουλίου η αποστολή θα μεταβεί στην πόλη της Αυστρίας, όπου θα μείνει μέχρι τις 29 του ίδιου μήνα.

    ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΥΦΩΝΙΔΗ..


    Μία πολύ μπερδεμένη υπόθεση στους υπό παραχώρηση παίκτες είναι αυτή του Ράφικ Τζεμπούρ. Ο Αλγερινός επιθετικός είναι ένας αναμφισβήτητα καλός ποδοσφαιριστής που εκτιμά ο προπονητής της ΑΕΚ, αλλά εξίσου αναμφισβήτητο είναι ότι μέχρι τώρα δεν έχει δικαιολογήσει τα 3.200.000 ευρώ που δόθηκαν για να αποκτηθεί, ενώ με την συμπεριφορά του δημιούργησε ουκ ολίγα προβλήματα.

    Πληροφορίες για ενδιαφέρον ομάδων από την Σαουδική Αραβία μέχρι την Γαλλία και την Ιταλία ακούγονται πολλές, πρόταση όμως δεν έχει γίνει καμία. Δεν ξέρω αν θα έχουμε κάποια πρόταση τις επόμενες μέρες, αλλά είμαι βέβαιος ότι ο Ντούσαν Μπάγεβιτς και η διοίκηση σκέφτονται την ΑΕΚ της επόμενης περιόδου με τις πιθανότητες να είναι αρκετές υπέρ του ότι ο Τζεμπούρ θα παραμείνει στην ομάδα. Κι αυτό δεν θεωρώ ότι είναι κακό.

    Απλώς πιστεύω ότι χρειάζεται προσεκτικό χειρισμό το θέμα του επιθετικού της ομάδας καθώς η χρονιά που έρχεται είναι πολύ κρίσιμη για το μέλλον του ποδοσφαιριστή και στην ΑΕΚ, αλλά και για την πιθανότητα να πουληθεί το επόμενο καλοκαίρι σε μία τιμή που θα είναι ικανοποιητική για τον σύλλογο. Η εθνική ομάδα της χώρας του οδηγεί την κούρσα στον όμιλό της για ότι αφορά την πρόκριση στα τελικά του παγκοσμίου κυπέλλου.

    Ο Τζεμπούρ αγωνίζεται βασικός και μάλιστα στο τελευταίο ματς ήταν από τους πολύ καλούς. Άρα σε μία προ-μουντιαλική χρονιά ο ποδοσφαιριστής μπορεί να είναι πολύ χρήσιμος στην ομάδα. Πιθανότατα θα είναι πιο προσεκτικός στην συμπεριφορά του, θέλοντας να παίζει για να παρουσιαστεί σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής στην περίπτωση που η εθνική ομάδα της Αλερίας προκριθεί στα τελικά, κάτι που φαντάζει αρκετά πιθανό.

    Έτσι το επόμενο καλοκαίρι με τον παίκτη να έχει κάνει το πέρασμα του στην καλύτερη… πασαρέλα για υπό μεταγραφή ποδοσφαιριστές ίσως οι συνθήκες να είναι πολύ καλύτερες από τώρα και συν τοις άλλοις μπορεί ο Τζεμπούρ της επόμενης περιόδου να αποτελέσει έναν από τους σημαντικούς παίκτες της ομάδας.

    Επικοινωνία με τον συντάκτη: yanniskifon@hotmail.com

    ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΦΙΛΙΚΑ..


    Δυνατά φιλικά στην προετοιμασία Αρκετά δυνατά φιλικά ματς θα δώσει η ΑΕΚ στη διάρκεια της προετοιμασίας της στην Αυστρία (10-29 Ιουλίου). Η «Ένωση» κατά σειρά θα αντιμετωπίσει στις 18/7 τη Σλάβια Πράγας στο Σβαντς, στις 21/7 την Κλουζ στο Κουντλ, στις 24/7 την Ανκαραγκουτσού στο Ζέεφελντ και ο κύκλος των φιλικών θα κλείσει με την Μπουργκάς στις 27/7 στο Λάνγκεφελντ.

    Δευτέρα, Ιουνίου 22, 2009

    KITΡΙΝΙΖΕΙ Ο ΜΑΚΟ...


    Ο μεγαλομέτοχος του Πανιώνιου Κωνσταντίνος Τσακίρης επιβεβαίωσε ότι ο Γρηγόρης Μάκος προβάρει τα «κιτρινόμαυρα», υπάρχει προφορική συμφωνία και ότι απομένει να ρυθμιστούν κάποιες τυπικές λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της μεταγραφής

    ΣΕΝΑΡΙΑ...METAΓΡΑΦΙΚΑ..ΚΙΝΗΣΕΙΣ..


    Για την απόκτηση του Γιάκουμπ Βαβζίνιακ φέρνουν την ΑΕΚ να ενδιαφέρεται πολωνικά δημοσιεύματα, υπό την προϋπόθεση όμως πως η ποινή τριών μηνών αποκλεισμού που έχει επιβληθεί στον διεθνή αμυντικό για χρήση απαγορευμένων ουσιών θα αρθεί. Ο 26χρονος άσος, που αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό ως δανεικός από τη Λέγκια Βαρσοβίας και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και αριστερό μπακ, δεσμεύεται με την πολωνική ομάδα ως το 2011.

    Σε πυρετώδεις μεταγραφικούς ρυθμούς βρίσκονται άπαντες στο στρατόπεδο του «δικέφαλου» καθώς σήμερα αναμένονται εξελίξεις στο θέμα του Γρηγόρη Μάκου με την επίσημη τοποθέτηση του Κωνσταντίνου Τσακίρη. Ο πρόεδρος του Πανιώνιου θα μιλήσει για τον νεαρό μέσο και οι «κιτρινόμαυροι» αισιοδοξούν ότι η εξέλιξη θα είναι θετική. Όπως και να χει πάντως οι ιθύνοντες της ΑΕΚ θεωρούν δεδομένο ότι ο παίκτης θα ντυθεί στα «κιτρινόμαυρα» σε αυτή ή στην ερχόμενη μεταγραφική περίοδο.

    Από κει και πέρα πρόβλημα έχει προκύψει με τον Λεονάρντο καθώς για την απόκτηση του Βραζιλιάνου παίκτη κινείται δυναμικά και ο ΠΑΟΚ. Πλέον στην ΑΕΚ ...τρέχουν ώστε να προλάβουν τον «δικέφαλο του Βορρά» και ετοιμάζουν άμεσα ελκυστική πρόταση για την ομάδα της Λιβαδειάς ώστε να καταφέρουν να μετατρέψουν το πολύμηνο φλερτ με τον Λατινοαμερικανό σε «γάμο».

    Διαλέγει το δεξί μπακ

    Μια θέση στην οποία «πονάει» η ΑΕΚ είναι αυτή του δεξιού οπισθοφύλακα με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς να ζητά άμεσα την κάλυψη της συγκεκριμένης «πτέρυγας». Οι «κιτρινόμαυροι» δίνουν μάχη για την απόκτηση του Ρουμάνου Ογκαράρου ωστόσο στα υπόψιν υπάρχουν πάντα και οι περιπτώσεις των Μάρκοβιτς και Έλντερ. Στο μεταξύ στην συνάντηση που θα έχει ο Σερβοέλληνας προπονητής με την διοίκηση αναμένεται να ξεκαθαριστούν τόσο ο αριθμός των παικτών όσο και οι ξένοι που θα βρίσκονται στο «κιτρινόμαυρο» ρόστερ τη νέα σεζόν.

    Μικρά Μικρά από τον Τύπο *Μέχρι τη FIFA είναι διατεθειμένοι να πάνε οι άνθρωποι της ΑΕΚ για την περίπτωση του Κατσουράνη ώστε να διεκδικήσουν ρήτρα. *Υπογράφουν τα νέα συμβόλαια συνεργασίας οι Γεωργέας και Ταχτσίδης.


    ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ...


    Οι μέρες πέρασαν, η νέα εβδομάδα έφτασε και στην ΑΕΚ περιμένουν να «κλείσει» οριστικά το θέμα της απόκτησης του Γρηγόρη Μάκου. Όπως πρόσφατα είχαμε αναφέρει, ο Έλληνας μέσος θα συνεχίσει- εκτός απροόπτου- την καριέρα του στην «Ένωση» και απομένουν οι επίσημες ανακοινώσεις.

    Δεν αποκλείεται στην αυριανή συνέντευξη Τύπου (13:00), ο πρόεδρος του Πανιωνίου, Κωνσταντίνος Τσακίρης, να γνωστοποιήσει ότι αποδέχτηκε την πρόταση του Νίκου Θανόπουλου και συναινεί στην πώληση του διεθνούς άσου. Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, οι «κυανέρυθροι» θα βάλουν στα ταμεία του 800.000 ευρώ και θα έχουν υπέρ τους 25% ποσοστό ενδεχόμενης μεταπώλησης του παίκτη.

    Καταλυτικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών έπαιξε ο συμβιβασμός του «δικεφάλου» στις προϋποθέσεις που είχε θέσει ο Πανιώνιος. Οι δόσεις «Κωτσόβολου» που είχε σχολιάσει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των «κυανέρυθρων» δεν υφίσταται στη συγκεκριμένη υπόθεση, μια και οι ιθύνοντες των «κίτρινων» δέχτηκαν να ξοφλήσουν το ποσό σε δύο ισόποσες δόσεις.

    Ακολουθεί ο Λεονάρντο

    Από τη στιγμή που η εκκρεμότητα με τον Μάκο διευθετηθεί, στην ΑΕΚ θα κινήσουν τις διαδικασίες απόκτησης του Λεονάρντο. Εντός των επόμενων ημερών, οι «κιτρινόμαυροι» θα προβούν σε μια πρώτη επαφή με τον Λεβαδειακό, ευελπιστώντας να πάρουν τη συγκατάθεση του κ. Κομπότη να προχωρήσουν τη μεταγραφή του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού.

    Οι διοικούντες την «Ένωση» περιμένουν να επιστρέψει στην Ελλάδα ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος θα αποφασίσει ποιοι ποδοσφαιριστές μπορούν να παραχωρηθούν ως δανεικοί στους Βιωτούς. Δεδομένου ότι οι «κιτρινόμαυροι» θα δώσουν έμψυχα ανταλλάγματα, δεν αποκλείεται η μεταγραφή του 22χρονου παίκτη να κοστίσει περίπου 400.000 ευρώ.

    Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ..



    ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ...ΣΤΟ ΣΚΟΡ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ..ΜΑΚΟ..ΜΑΡΚΟΒΙΤΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΡ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ...

    Κυριακή, Ιουνίου 21, 2009

    ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΒΑΣΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ !!


    Στην Θεσσαλονίκη και αφού διήνυσε απόσταση πάνω απο 1300 χιλιόμετρα ο παλαίμαχος ποδηλάτης της ΑΕΚ Στέλιος Βάσκος πήρε την απόφαση να σταματήσει την τιτάνια προσπάθεια που ξεκίνησε από το μεσημέρι της Πέμπτης να παραγματοποιήσει χωρίς στάση την διαδρομή Τρίκαλα - Κωνσταντινούπολη - Τρίκαλα.

    XO-XO-XO GAY-VRAKIA !!


    Ένας από τους κορυφαίους αμυντικούς στην ιστορία του σουηδικού ποδοσφαίρου, ο "βράχος", Γκλεν Χίσεν, χαρακτηρίζει στο SPORT 24 τον Όλοφ Μέλμπεργκ ως "φανταστικό σέντερ μπακ" αλλά θεωρεί KAΛΥΤΕΡΟ του..... τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς!

    "Θα επέλεγα τον Μαϊστόροβιτς"


    Ένα χρόνο έπειτα από την άφιξη του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς στην ΑΕΚ, ο Όλοφ Μέλμπεργκ θα γίνει ο δεύτερος κεντρικός αμυντικός της εθνικής Σουηδίας που θα μεταναστεύσει στην Ελλάδα. Το crash test των δύο από τον Χίσεν είναι αναπότρεπτο! "Αν θα έπρεπε να επιλέξω εγώ ανάμεσα στον Μέλμπεργκ και τον Μαϊστόροβιτς για την ομάδα που θα ήμουν προπονητής θα διάλεγα τον Μαϊστόροβιτς. Ο Ντάνιελ είναι πολύ καλύτερος με την μπάλα στα πόδια από ότι ο Όλοφ. Ένας κορυφαίος αμυντικός στη σημερινή εποχή θα πρέπει να είναι πάρα πολύ καλός με την μπάλα στα πόδια. Ο Μαϊστόροβιτς τα καταφέρνει καλύτερα και για αυτό αποτελεί την επιλογή μου".

    ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

    ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

    Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

    ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

    AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

    O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

    ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

    ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

    ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
    29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

    ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

    ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

    ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

    ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

    ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

    ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

    ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
    ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

    MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

    MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
    Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

    ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

    AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

    AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
    Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

    ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

    ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

    Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

    AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

    Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

    Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
    ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

    ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002