Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Σάββατο, Οκτωβρίου 31, 2009


ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΚΟΛ Ο ΜΠΛΑΝΚΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΔΙΚΤΥΑ !!

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ...


Δεν υπάρχει χρονιά, τα τελευταία 20χρόνια, που η ΑΕΚ να πάει στην Κρήτη και κατά την άφιξή της να μην δέχεται θερμής υποδοχής. Φέτος όμως όλα είναι διαφορετικά. Η αποστολή του Δικεφάλου προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου και το πούλμαν παρέλαβε παίκτες και τεχνική ηγεσία από την πίστα του αεροδρομίου. Την ίδια ώρα που έξω από την αίθουσα αφίξεων δεν ήταν περισσότεροι από 10άτομα, περιμένοντας (μάταια όπως αποδείχθηκε) την ομάδα! Για πρώτη φορά λοιπόν μετά από 20χρόνια δεν υπήρξε υποδοχή στο Ηράκλειο, ενδεικτικό (και αυτό) σημάδι της κατάστασης που επικρατεί στην ομάδα. Η ORIGINAL Ηρακλείου απείχε από το αεροδρόμιο. Το βράδυ του Σαββάτου όμως θα γιορτάσει τα 18 της χρόνια στο «Κρητικό Κονάκι». Εκεί θα δώσουν το «παρόν» οι Βασίλης Δημητριάδης και Κώστας Καρυδόπουλος, ενώ αξίζει να τονιστεί ότι δεν θα βρεθούν παίκτες.

H ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠ..ΣΤΟ www.aek365.gr


Σοβαρός. Σίγουρος για τις δυνάμεις του και τα σχέδιά του. Ικανός οικονομικά και με όραμα να κάνει την ΑΕΚ ξανά πρωταθλήτρια γνωρίζοντας τον τρόπο, όπως δήλωσε ο ίδιος, εμφανίστηκε ο υποψήφιος νέος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Χαράλαμπος Κοζώνης. Κάνοντας την πρώτη του επίσημη τοποθέτηση, από τότε που αποκάλυψε το aek365.gr ότι ενδιαφέρεται σοβαρά για τη μεταβίβαση των μετοχών στα χέρια του και μιλώντας στην εφημερίδα Goal και σε ανταποκριτή της Εξέδρας στο Σικάγο, ουσιαστικά... συστήνεται στον κόσμο της ΑΕΚ. Εν πρώτης αναλυτικά τα όσα είπε στο Goal:

«Είναι πολύ θετικά όσα γνωρίζω μέχρι τώρα. Πιο καλά πράγματα, τα καλύτερα, θα βγουν όταν θα κάνουμε κι εμείς τη σχετική μελέτη και καταλήξουμε στο όραμα και την κατεύθυνση που θέλουμε από τη δική μας πλευρά να οδηγήσουμε την ΑΕΚ. Σας διαβεβαιώνω ότι αν τελικά αναλάβουν την ΑΕΚ το όραμά μας, τα προβλήματά της θα τελειώσουν. Η ΑΕΚ θα γίνει πρωταθλήτρια. Σας διαβεβαιώνω κι αυτό είναι που μπορώ να πω για την ώρα», ενώ για την πορεία των εξελίξεως δεν αποκάλυψε ιδιαίτερα πράγματα: «Δεν γνωρίζω πόσο κοντά είμαστε και ούτε μπορώ να μιλήσω γι' αυτό. Γίνεται μία μελέτη από τους λογιστές και τους δικηγόρους για να δούμε πώς θα κατορθώσουμε όλα τα πράγματα που θέλουμε για να δώσουμε ένα τέλος. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι μπροστά σε μία τέτοια κατάσταση γιατί η ΑΕΚ είναι μία ομάδα που μου αρέσει πάρα πολύ, έχει μεγάλη ιστορία και εκπληκτικό κόσμο», είπε ο Κοζώνης ο οποίος στην... απορία πώς μέσω οικονομικής κρίσης αποφασίζει να μπει σε μία ομάδα βάζοντας τόσα χρήματα απαντά: «Τα χρήματα είναι... σχετικά», αναλύοντας έπειτα τους λόγους που τον οδηγούν στην ΑΕΚ: «Μου αρέσει ο κόσμος της ΑΕΚ, που είναι εκπληκτικός. Επίσης, πρόκειται για μία ομάδα που έχει ιστορία και εγώ επειδή είμαι φίλαθλός της αυτό μου αρέσει. Τέλος πρόκειται για μία προοπτική που ανοίγεται στην Ελλάδα και αυτό είναι κάτι που θέλω».

Για τα οικονομικά του

Σχετικά μεγάλος ντόρος γίνεται σχετικά με την οικονομική του επιφάνεια. Ο συντάκτης της εφημερίδας Goal που τον συνάντησε στο κείμενό του αναφέρει, ότι «στην αίθουσα που του πήραμε συνέντευξη υπήρχε μία μεγάλη φωτογραφική μακέτα του σχεδίου ανάπλασης που είχε εκπονήσει για την υπάρχουσα επιχείρησή του, την Ο' Hare Lake Office Park... «Αυτό το πράγμα θα μου κοστίσει 1.3 δισ. δολάρια, λέτε να έχω πρόβλημα με μία ποδοσφαιρική ομάδα;» αναρωτήθηκε».


ΟΛΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ SIDE ..www.aek365.gr

O KITΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ..ΤΥΠΟΣ



ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΕΜΠΝΕΕΙ Ο ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΣΚΟΡ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΑΣ..ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΑΛΛΟΝ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΞΕΡΑΜΕ..ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ;; ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΜΠΟΜΠ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ 40ΑΝΤΑ ΤΟΥ ΜΙΛΙΑ.. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΩΡΑ..ΑΡΑΓΕ ΕΙΝΑΙ ΟΝΕΙΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ;; Ή ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ ΤΩΝ ΤΟΣΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ;;

Παρασκευή, Οκτωβρίου 30, 2009

KOΠΗΚΑΝ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ Ο ΠΕΜΠΤΟΣ ;;;


Η ανακοίνωση της αποστολής της ΑΕΚ για το κυριακάτικο ματς με τον Εργοτέλη στο Ηράκλειο αναμενόταν με τεράστιο ενδιαφέρον, προκειμένου να δουν όλοι ποιοι είναι οι πέντε παίκτες που... κόβονται από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, μετά το φιάσκο με τον Θρασύβουλο. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός, τελικά, άφησε εκτός τους Λεονάρντο, Γρηγόρη Μάκο, Νίκολας Άρτσε και Ίλιε Ιορντάκε, που αγωνίστηκαν στη Φυλή. Σαφές μήνυμα προς τις δύο βασικές επιλογές του το καλοκαίρι, ενδιαφέρον τώρα παρουσιάζει η 11άδα.

ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΠΕΜΕΙΝΕ...Ο ΜΠΟΜΠ..!!


Στην αποκάλυψη ότι ο Χαράλαμπος Κοζώνης θα διευκολύνει άμεσα την ΑΕΚ με ένα ποσό της τάξεως των 5 εκατ. ευρώ (εφόσον υπάρξει τελικά συμφωνία), ενώ προτίθεται να καταβάλει έως και 40 εκατ. ευρώ μέχρι τον Ιούνιο, προέβη ο συνεργάτης του Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία, Χρήστος Παπαδημητρίου. «Η ΑΕΚ έχει μικρύνει αγωνιστικά, όχι στις καρδιές μας. Αυτή τη στιγμή θέλει δέκα μεταγραφές για να είναι ανταγωνιστική», τόνισε ο κ. Παπαδημητρίου! «Είναι μια μεγάλη συμφωνία που πρέπει και οι δύο πλευρές να είναι πολύ σίγουρες και κυρίως ο κ. Κοζώνης, ο οποίος έχει και την ηθική υποχρέωση να κοιτάξει και την Ερασιτεχνική», τόνισε ο κ. Παπαδημητρίου στον Sentra και συμπλήρωσε: «Τα πράγματα στη Νεα Υόρκη πάνε πάρα πολύ καλά. Ένας λόγος που πήγε ο κ. Κοζώνης εκεί, ήταν ότι στο Σικάγο διαπίστωσε ότι υπάρχει οικονομική στενότητα για να λειτουργήσει η ΑΕΚ. Πρότεινε να διευκολύνει την ΑΕΚ με ένα ποσό της τάξεως των 5 εκατ. ευρώ και να δοθούν από την πλευρά των μετόχων κάποιες εγγυήσεις. Όμως, αυτό το ποσό δεν μπορεί να το βάλει μόνος του στην ΠΑΕ, πρέπει να το δώσει στους μετόχους να το βάλουν σαν ταμειακή διευκόλυνση. Ο όρος του είναι ότι αν οι μέτοχοι δεν του παραδώσουν την ΠΑΕ, τότε ποσό θα επιστραφεί πλην 300.000 ευρώ που χρωστά η ΠΑΕ στην Ερασιτεχνική. Αυτά θα πάνε σαν δώρο!». Ο στενός συνεργάτης του κ. Κοζώνη αναφέρθηκε και στο θέμα του γηπέδου: «Επιθυμία του είναι το γήπεδο να γίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια. Αν δεν μπορεί να γίνει εκεί, μαζί με Ερασιτεχνική θα εξαντληθούν όλα τα περιθώρια. Έχει πει ο κ. Κοζώνης στους μετόχους πως ό,τι πήρε ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός από το κράτος, δικαιούται και η ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια». Μίλησε και για τις προτεραιότητες του μεγαλοεπιχειρηματία: «Θέλει να κάνει 10 μεταγραφές γιατί αυτή η ΑΕΚ δεν μπορεί να είναι ανταγωνιστική στην Ελλάδα. Θέλει μεγάλη ενίσχυση. Η ΑΕΚ έχει μικρύνει αγωνιστικά, όχι στις καρδιές μας. Για να πάει μπροστά θέλει μεταγραφές, χωρίς μεταγραφές δεν υπάρχει μεγάλη ΑΕΚ. Η ΑΕΚ χρειάζεται άμεσα 20-22 εκατομμύρια, θα τα βάλει στην εταιρεία για να αποπληρώσει κάποιες υποχρεώσεις της ΠΑΕ. Αυτά είναι με το καλημέρα, όμως η ΑΕΚ θέλει μεταγραφές. Αρα, δεν είναι μόνο τα 20 εκατομμύρια. Ο κ. Κοζώνης γνωρίζοντας το μέγεθος της ΑΕΚ, θα χρειαστεί μέχρι τον Ιούνιο ένα ποσό 30 με 40 εκατομμύρια να μπουν για υποχρεώσεις και μεταγραφές. Είναι διατεθειμένος να τα καταβάλει. Είναι ενήμερος για το τι πρέπει. Ο κ. Κοζώνης πρώτα είναι ΑΕΚ, δεν έγινε ΑΕΚ εχθές. Είναι ΑΕΚ».

ΜΗΝΥΜΑ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ..


ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΟΠΑΔΩΝ ΑΕΚ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ - MHNYMA ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ 30-10-09
Αδέλφια Ενωσίτες χαιρετίσματα από τον Παγκύπριο Λάρνακας . Τα ρεζιλίκια μας συνεχίστηκαν . Παίκτες και προπονητής ήξεραν ότι το κύπελλο ήταν η μόνη σωτηρία μας για κάτι καλό φέτος . Ήξεραν ότι είχαμε διασυρμούς πολλούς και έπρεπε να προσέξουμε… στον θεσμό . Όμως τα κατάφεραν και μας διέσυραν και πάλι και η ομάδα βρήκε πάτο . Ουστ όλοι από εδώ και αφήστε μας ήσυχους ..μας καταντήσατε ομάδα Γ Εθνικής και βάλε !! Ντούσαν πέντε δεν έπαιξαν εσύ ήσουν εκεί ;; και εσύ ντεφορμέ από την αρχή της σαιζόν και δεν είσαι άμοιρος ευθυνών..αν δεν μπορείς να φέρουμε άλλον !! Χωρίς αρχή και τέλος η ομάδα ..ο καθένας έκανε ότι ήθελε ..ατομιστές πολλοί και με μια μπάλα άστα να πάνε μην πούμε χειρότερα στα νεύρα μας !! Σαν να έβλεπες ερασιτεχνική κατηγορία να παίζει ποδόσφαιρο και αυτοί καλύτεροι μας είναι φέτος Χωρίς σύστημα στο γήπεδο χωρίς μία κομπίνα και ο καθένας να κάνει του κεφαλιού του δεν κερδίζεις αγώνα και σε αυτί φταίει ο προπονητής και μόνο Στην Θεσσαλονίκη στο πρωτάθλημα.. και πάλι χωρίς την νίκη και βουλιάζουμε και εκεί επικίνδυνα . Η ομάδα μας έχανε 1-0 με το γκολ οφσάιντ των Αρηανών..σε εμάς τα οριακά δεν μετράνε υπέρ μας φυσικά !! και όμως στο β μέρος και παρά την μεγάλη κούραση από τον αγώνα της Πέμπτης έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο και από καθαρή ατυχία δεν γευτήκαμε την νίκη . . όμως αυτό δεν έφτανε Βλέπουμε τον επόμενο δύσκολο αγώνα με τον Εργοτέλη στην Κρήτη και ευχόμαστε να αλλάξει κάτι και όσοι δεν αξίζουν να πάνε σπίτι τους και από παίκτες και από το team !! . Η ομάδα ας παίζει καλό ποδόσφαιρο και ότι βγει , εμείς αυτό θέλουμε αλλά με αυτά που βλέπουμε άστα να πάνε..πάμε για την σωτηρία μας και μόνο !! . Τα Διοικητικά σίγουρα μας απασχολούν και θέλουμε όλοι το καλό της ΑΕΚΑΡΑΣ μας . Δεν θέλουμε όμως νέους Σκλαβενίτες και Προέδρους Μαϊμού . Θέλουμε προπονητικό κέντρο , γήπεδο και παίκτες αξίας να ανεβάσουν την ομάδα ψηλά και να στοχεύει πρωτάθλημα κάθε Χρόνο και όχι να είναι έξω από την 5η αγωνιστική και σε πρωτάθλημα και σε κύπελλο !! ΤΑ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣΦΗΝΑΚΙΑ : 1. Θα σώσει κανείς την Βασίλισσα ;; ζητείται ελπίς !! 2. H Λάρισα άνετα τον Πανθρακικό .. εμείς σκοτωθήκαμε !! 3. Κούτσα κούτσα..με σύμμαχους τα κοράκια και την κωλοφαρδία οι απατεώνιοι είναι στις πρώτες θέσεις 4.Το περσινό 3-0 σε 3-3 με τον Θρασύβουλο δεν μας έβαλε μυαλό ..καλά να πάθουμε !! 5. Πήρατε ολόκληρο πρωτάθλημα με στιγμιαίο λάθος σαν του Πασχάλη γαβράκια ..τώρα μου το παίζετε και θλιμμένες Χήρες να σας λυπηθούμε 6. Παληγιώργος και Σαπάνης ..άστα να πάνε 7. Πέντε έξω και ο προπονητής έξι που δεν πρέπει να παίζουν ή να κάθονται πάγκο 8. Θα έρθει ο Μπομπ ο σφουγγαράκις να καθαρίσει για όλα !! 9. Σωκράτη τα μάζεψες χοντρά και πάλι
Συνδεσμιακά :
Στο www.pagiprios.blogspot.com/ τα νέα μας . Όποιος θέλει να γίνει μέλος της παρέας μας, η συνδρομή είναι 25 ευρώ τον Χρόνο. Είμαστε ΑΕΚΑΡΑ πάνω από ονόματα και καταστάσεις που έρχονται και φεύγουν , είμαστε και Ορίτζιναλ 21 και Θύρα 21 και ΑΕΚ FANS και οτιδήποτε αφορά το όνομα ΑΕΚ , ο σύνδεσμος είναι ανοιχτός για όλους . Τα μέλη μας στην Κύπρο με την απίθανη μας κάρτα μέλους που κυκλοφορεί με την Κωνσταντινούπολη επάνω, δικαιούνται εκπτώσεις από καταστήματα στην Λάρνακα και μία μπλούζα δώρο . Ο σύνδεσμος ανοικτός για όλους τους αγώνες σας περιμένει… να τον στηρίξετε για να επιβιώσει !! … Φαγητό κάθε Πέμπτη ακούραστα από τις 7 μμ !! και θερμές ευχαριστίες σε όσους μας στηρίζουν που είναι πολλοί !! Χαιρετίσματα : Στον Πέτρο Πέτρου από Αραδίππου να έχει δύναμη και υπομονή , στα αδέλφια μας του Παγκύπριου στην Λεμεσό , στον Θανάση και στους φίλους στην Κομοτηνή , στα άπαικτα αδέλφια μας του aektzis.gr και του aekmania.gr , στους ΑΕΚΑΡΕΣ του υποβρυχίου ΠΡΩΤΕΥΣ , στους Αεκτζήδες φίλους στα Τρίκαλα Σταύρο και Βασίλη στον δυνατό Νίκο Ναρλή από Παλαιό Φάληρο, ,στον Σ.Φ. Πάρου , στην Ορίτζιναλ Κομοτηνής και στα παιδιά εκεί , στον Σ. Φ. Κορίνθου ,στo club των Πατησίων και στον Μπάμπη τον Λοχαγό !! , στον σύνδεσμο Λαυρίου ,στον σύνδεσμο παλαιμάχων της ΑΕΚ , στον φίλο Θεόφιλο από Σέρρες , στην θ21 και στους φίλους εκεί , στον Χρήστο Παίδη , στην Ορίτζιναλ Χίου και στον Γιώργο , AEK FANS και στον Νίκο ,στον γίγαντα Ηρόδοτο Χρυσάνθου , στην Καστοριά και στον φίλο Βαενά Χρήστο , στον Νίκο Ξηρόκωστα , στην Κακοπετριά και στα εκεί μέλη μας , στα αδέλφια μας στην Λαμία , Σταμάτη Απέργη, Ανδρέα Μάρκο και στην ΑΕΚ Περιστερίου Δυτικών Προαστίων , Γιώργο Ζαχαριάδη από Πτολεμαΐδα , Κώστα απο Σπάρτη , την Λήμνο και τους Γιάννη Παπαδάκη, και Ανδρέα Καβαλέρο , Μπρινιά Γιώργο από Καβάλα ,Γιώργο Καραλλή από Πάτρα, Νίκο Τζανάκη, Δημήτρη Αράχωβα,τον Νίκο Σπυρούλια , Νίκο Κοκολόγο , Νίκο Σκουλάτο από Νάξο, Μαρία Παπασταμάτη από Λάρισα , στον Γιώργο Θωμαίδη που πάντα να είναι δυνατός και αισιόδοξος , Περίπτερο Πανίκος στην Πάφο( πλησίον Ταχυδρομείου ) , στους φίλους από Κέρκυρα και τον Θάνο Βιτουλαδίτη και στα αδέλφια μας της Κατερίνης . ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΑΣ: Πολύ όμορφες μπλούζες Καλοκαιρινές , και Χειμωνιάτικα φούτερ , με φοβερά σχέδια μπροστά πίσω ..νέα φοβερά σχέδια που κάνουν πάταγο !! ( S-Μ-L-XL , παιδικές ) μαύρες, άσπρες ή κίτρινες προς 15 ευρώ οι Καλοκαιρινές ,και προς 20 ευρώ τα φούτερ( παιδικές 10 ευρώ !! ) για περισσότερες μπλούζες ειδικές τιμές !! και στέλλουμε σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο με αντικαταβολή στο ταχυδρομείο σας !! . Τα νέα μας λαβαράκια επίσης γίνονται ανάρπαστα..όποιος θέλει είναι 15 ευρώ και παίρνει τέσσερα ( 5 ευρώ για ένα ) Τρόποι αποστολής : 1. Με αντικαταβολή ….δηλαδή στέλλουμε το πακέτο πληρώνετε στο ταχυδρομείο σας και το παίρνετε 2. Ή να γίνεται κατάθεση το ποσό μέσω της Εμπορικής τράπεζας στον λογαριασμό 42099139 στο όνομα Χριστάκη και Καίτη Κασπαρή . Η απόδειξη να σταλεί με γράμμα στην διεύθυνση μας ή με φαξ στο 00357-24-622837 και αμέσως θα πάρετε το πακέτο ,όπως γίνεται εδώ και Χρόνια . Ευχαριστίες σε όσους μας στηρίζουν από Ελλάδα και Κύπρο που είναι πολλοί και μας κρατούν στην ζωή εδώ και εννιά Χρόνια . Ο επόμενος μας σύνδεσμος θα είναι στην Ελεύθερη Κερύνεια και στον Ελεύθερο Απόστολο Ανδρέα.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ : Παγκύπριος σύνδεσμος οπαδών ΑΕΚ σύνδ. Λάρνακας . Μιχαήλ Κουτσόφτα 4 7040 Ορόκλινη Κύπρος (τηλ. Επικοινωνίας 00357-99-884960- Χατζηκώστας Κ. ή 00357-24-656631 ΑΕΚΟ-περίπτερο *ΚΑΣΠΑΡΗΣ* Φαξ. 00357-24-622837 email : pagiprios21@ yahoo.com και koshatzi@avacom.net

O KITΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ..



ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ..ΕΜΕΙΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑΜΕ !! ..ΑΕΚ ΤΕΛΟΣ 2009-2010 ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ ΟΛΟΙ !!

XAOΣ 2009-2010 ΑΕΚ ATHENS !!


«Χάος» στους Θρακομακεδόνες Η ήττα και ο αποκλεισμός από τον Θρασύβουλο έφερε οργή στους φίλους της ομάδας και ορισμένοι από αυτούς, περίπου 150 άτομα, έφτασαν στο σημείο να μεταβούν με άγριες διαθέσεις στους Θρακομακεδόνες. Εκεί επιτέθηκαν φραστικά, αλλά πετώντας και πέτρες προς το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή της «Ένωσης». Με άμεση επέμβαση δυνάμεων των ΜΑΤ που δημιούργησαν κλοιό πέριξ του προπονητικού κέντρου, τα επεισόδια δεν κλιμακώθηκαν και έμειναν στους δρόμους γύρω από αυτό. Υπήρξε διακοπή της κυκλοφορίας για ένα χρονικό διάστημα και στη συνέχεια η κατάσταση εκτονώθηκε. Για να συμβεί αυτό χρειάστηκε πενταμελής αντιπροσωπεία των φίλων της ΑΕΚ, μετά από συνεννόηση με τον Βασίλη Δημητριάδη, να μπει στα αποδυτήρια όπου μίλησαν στους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Οι εκπρόσωποι των οπαδών μετέφεραν την οργή, την απογοήτευση και την ντροπή που νιώθουν οι φίλαθλοι του «Δικέφαλου» μετά και από αυτό το αποτέλεσμα και μιλώντας σε ήρεμο τόνο, ξεκαθάρισαν ότι δεν είναι δυνατό να ανεκτούν παρόμοιες εμφανίσεις μελλοντικά. Οι ποδοσφαιριστές άκουσαν σιωπηλά τα παράπονα των οπαδών, οι οποίοι στη συνέχεια απόχώρησαν, ενημέρωσαν τους υπόλοιπους που βρίσκονταν έξω από το προπονητικό κέντρο για όσα ειπώθηκαν και η «πολιορκία» των Θρακομακεδόνων έληξε ειρηνικά. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν ήταν παρών στα αποδυτήρια.

Πέμπτη, Οκτωβρίου 29, 2009

ΑΧ ΒΡΕ ΒΑΣΙΛΗ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΞΕΣ !!


Έξαλλος ο Βασίλης Δημητριάδης μετά το τέλος του αγώνα μπήκε στα αποδυτήρια της ΑΕΚ και τα «έχωσε» στους ποδοσφαιριστές ξεκαθαρίζοντάς τους το μέλλον τους στην ομάδα: «Είναι ντροπή στην ΑΕΚ να γίνονται αυτά. Είναι ντροπή να φοράτε τη φανέλα της ΑΕΚ. Όποιος δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό το πράγμα και όποιος θέλει να σηκωθεί να φύγει. Η ΑΕΚ θα προχωρήσει με αυτούς που θέλουν και μπορούν. Στεναχωρήσατε τον κόσμο. Τον πικράνατε. Έναν κόσμο που είναι από την αρχή δίπλα σας. Θα «φάτε» μεγαλύτερο πρόστιμο ο καθένας ξεχωριστά και μετά όλοι μαζί», είπε νευριασμένος ο Δημητριάδης προς τους ποδοσφαιριστές που δεν είχαν δύναμη να σηκώσουν κεφάλι, ενώ κανείς εξ αυτών δεν μίλησε μετά το τέλος του ματς.

Ο Βασίλης Δημητριάδης ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους κατά την έξοδό του από τα αποδυτήρια για το ποιους πέντε παίκτες εννοούσε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στη συνέντευξη Τύπου με τον τιμ μάνατζερ της ΑΕΚ να μην προχωρά σε ονόματα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αυτό είναι δικό μας θέμα».

ΕΣΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ;;;;


Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μίλησε ελάχιστα στη συνέντευξη Τύπου μετά την ντροπιαστικό αποκλεισμό της ΑΕΚ από τον Θρασύβουλο. Αυτά όμως που είπε αποτέλεσαν πραγματική... βόμβα. Ο τεχνικός της ΑΕΚ ξεκίνησε δίνοντας συγχαρητήρια στον Θρασύβουλο για την πρόκριση και τόνισε: «Αν μιλήσω θα γελάτε και εσείς και όλοι. Ντρέπομαι πραγματικά. Αν μείνω θα φύγουν πέντε παίκτες. Θα παίζω με άλλη ομάδα. Δεν θέλω να πω ονόματα». Φανερά εκνευρισμένος σηκώθηκε για να αποχωρήσει ενώ οι ερωτήσεις για το ποιοι είναι αυτοί οι πέντε έπεφταν... βροχή. Αποχωρώντας ο Μπάγεβιτς είπε πως, αν τελικά μείνει, αυτοί οι πέντε δεν πρόκειται να ξαναπαίξουν και έτσι όλοι θα καταλάβουν ποιους εννοεί

ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΛΑ ΒΓΑΛΤΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΛΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ..ΦΤΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ..


Το ξέραμε ότι είναι ο μόνος μας στόχος για φέτος..το ξέραμε ότι ο κόσμος μας δεν είχε για τίποτα άλλο να χαρεί..αλλά είμαστε μία ομάδα για τα μπάζα χωρίς αρχή και τέλος . Μία μαύρη σελίδα γράφτηκε ξανά στην ιστορία μας !! Οι Μηχανιώνες και οι διάφοροι άλλοι άφησαν αδιάφορους πάικτες και προπονητή και μας έβγαλαν έξω από το κύπελλο . Έξω από όλα από τον Οκτώμβρη ΟΥΣΤ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΡΕ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΞΕΣ !! ΠΑΡΤΕ ΚΕΦΑΛΙΑ ΠΡΙΝ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΛΛΟΙ !!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΗΜΕΡΑ ..ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΠΙΛΑΒΙΟΥΣ..ΟΥΤΕ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΔΕΣ!! ..


Η ώρα Κυπέλλου έφτασε (και) για την ΑΕΚ. Ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε (εκτός κι αν περιμένουμε τίποτα από την ΕΠΟ), ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ και ο Άρης πέρασαν στην επόμενη φάση και η Ενωση καλείται να τους ακολουθήσει στους «16» του θεσμού. Η ΑΕΚ έχει μπροστά της μία τεράστια πρόκληση που λέγετε: κατάκτηση του Κυπέλλου Hellas On Line. Δεν έχει ξεχάσει κανείς τι έγινε πέρυσι τον Μάιο στο ΟΑΚΑ. Όπως ουδείς λησμονεί το γεγονός ότι η ΑΕΚ, μετά από το -11 που βρίσκεται στο πρωτάθλημα, έχει θέσει ως βασικό της στόχο πλέον την κατάκτηση αυτού του τροπαίου. Πρώτο εμπόδιο ο Θρασύβουλος όπου το απόγευμα (17.00 aek365.grLPHA) στη Φυλή η ΑΕΚ καλείται να κάνει το χρέος της και να προκριθεί κερδίζοντας το ματς. Δεν υπάρχει δεύτερη ευκαιρία στο συγκεκριμένο γύρο. Μία και έξω. Εξ ου και δεν υπάρχει η πολυτέλεια για... χαλάρωση. Οι παίκτες του Μπάγεβιτς οφείλουν να προκριθούν και να συνεχίσουν στο θεσμό. Σε διαφορετική περίπτωση; Ουδείς θέλει να το σκέφτεται...

Ο προπονητής δεν μπορεί να υπολογίζει για το σημερινό παιχνίδι στους Νέμεθ, Χουανφράν, Μαντούκα, Γκερέιρο και Καφέ. Σημαντικές απουσίες όμως αλλοίμονο αν δεν μπορεί η ΑΕΚ να τις καλύψει, ειδικά σε αυτό το ματς. Επιπλέον ο Μπάγεβιτς σκοπεύει να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα. Σύμφωνα λοιπόν με όσα έχει δείξει κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Σάχα (υπάρχει η σκέψη να χρησιμοποιηθεί ο Αραμπατζής), δεξί μπακ ο Αραούχο, αριστερό ο Γεωργέας με τους Μανωλά και Άρτσε κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Αμυντικά χαφ στο 4-2-3-1 του Μπάγεβιτς οι Γιαχάγια και Μάκος. Δεξί χαφ ο Χέρσι είναι φαβορί να ξεκινήσει, ενώ αριστερά ο Ιορντάκε και επιτελικός μέσος ο Λεονάρντο, με προωθημένο τον Παυλή.

Αν τελικώς ο Μπάγεβιτς δεν αποφασίσει να βάλει τα πιο... βαριά χαρτιά του από την αρχή, τότε στον πάγκο θα είναι οι Μπλάνκο, Σκόκο, Μαϊστόροβιτς, Ενσαλίβα, Καράμπελας, Αραμπατζής, Γιάχιτς Ταχτσίδης, Γκέντσογλου. Πήρε μαζί του 20 παίκτες, ο προπονητής, και θα αφήσει δύο πριν την έναρξη του ματς για να συμπληρώσει 18άδα.

Τετάρτη, Οκτωβρίου 28, 2009

TON ΘΥΜΑΣΤΕ ;;


Αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες και σπουδαιότερες μετεγγραφές στην ιστορία της Γ΄Κατηγορίας, με θητεία σε ΟΦΗ, ΑΕΚ Αθηνών, Ανόρθωση και ΑΛΚΗ. Ο λόγος για τον Αλεσάντρο Σοάρες, ο οποίος τη φετινή αγωνιστική περίοδο αγωνίζεται με τα χρώματα του Χαλκάνορα.
Ο έμπειρος επιθετικός, ο οποίος σκόραρε δις στο παιχνίδι με την ΕΝΑΔ Πόλεως Χρυσοχούς και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη με 2-1, διατηρώντας την έτσι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 16 βαθμούς, μίλησε στην ιστοσελίδα μας
www.kerkida.net:
«Θέλω να βάλω την ομάδα στη Β΄Κατηγορία και να δικαιώσω αυτούς που με πίστεψαν και με έφεραν στο Χαλκάνορα. Οι στόχοι της ομάδας είναι στο τέλος της χρονιάς να πάρουμε τον τίτλο και πιστεύω ότι κατά 99% θα υλοποιήσουμε τους στόχους μας».

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΔΟΛΛΑΡΙΟ ;;;


Ακόμη τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο. Η εμπλοκή του Χαράλαμπου Κοζώνη στα διοικητικά της ΑΕΚ, στην παρούσα, φάση δεν είναι δεδομένη. Ο ισχυρός επιχειρηματίας συνεχίζει τις συζητήσεις με τους κ.κ. Θανόπουλο, Νοτιά, οι οποίοι με τη σειρά τους τον έχουν ενημερώσει για το «άνοιγμα» της ΠΑΕ και τις υποχρεώσεις που τρέχουν. Μέχρι στιγμής, όμως, ο οικονομικός έλεγχος δεν έχει ολοκληρωθεί, επομένως ο κ. Κοζώνης δεν γνωρίζει το πόσο θα του κοστίσει η είσοδος του στην «Ένωση»!

Όπως αναφέραμε και παραπάνω, οι συνεργάτες του γνωστού επιχειρηματία δεν θεωρούν το deal βέβαιο. Βέβαια, ο ίδιος δεν έχει πρόβλημα να ανταπεξέλθει στις ανάγκες της ομάδας, από τη στιγμή που η οικονομική του επιφάνεια του το επιτρέπει. Το σίγουρο είναι δείχνει διάθεση να βοηθήσει την αγαπημένη του ομάδα, να την βγάλει από το αδιέξοδο και να της δημιουργήσει το δικό της γήπεδο. Παράλληλα, επιθυμεί να επεκτείνει τις business του στην Ελλάδα, πράγμα που λίγοι έχουν κάνει με το να επενδύσουν σε ΠΑΕ.

Από κει και πέρα, διευκρινίστηκε ότι «ο κ. Κοζώνης δεν πρόκειται να αναμειχθεί με την ΚΑΕ. Θέλει όμως να συνεργαστεί με την Ερασιτεχνική και να την βοηθήσει», εξ ου και ορισμένες επαφές του εκπροσώπού του, Χρήστο Παπαδημητρίου με τον Δημήτρη Χατζηχρήστο. Σήμερα, εκτός απροόπτου, θα γίνει νέο ραντεβού του κ. Κοζώνη με τον Νίκο Νοτιά στη Νέα Υόρκη. Όπως προκύπτει από τις συζητήσεις, ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ παραχωρεί την ΑΕΚ χωρίς να ζητεί ούτε… δολάριο.

Φάνηκαν αλλαγές…

Ανάσες σε ορισμένα πρωτοκλασάτα ονόματα αναμένεται να δώσει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στο αυριανό παιχνίδι με το Θρασύβουλο για το Κύπελλο. Σίγουρα η ενδεκάδα δεν θα έχει πολλές αλλαγές, αφού στην «Ένωση» ποντάρουν στην καλή πορεία και εκλαμβάνουν το θεσμό ως διέξοδο της μέχρι τώρα κακής τους παρουσίας στο πρωτάθλημα.

Στο χθεσινό δίτερμα, λοιπόν, ο Σερβοέλληνας τεχνικός έδειξε μέχρι ένα σημείο τις προθέσεις του. Ο Σάχα ήταν κάτω από τα δοκάρια και την άμυνα συμπλήρωναν οι Αραούχο, Μανωλάς, Άρσε και Γεωργέας. Θέση στα κεντρικά χαφ είχαν οι Μάκος- Γιαχάγια, ενώ στα άκρα οι Λεονάρντο (αριστερά) και Ιορντάκε (δεξιά). Πίσω από τον προωθημένο Παυλή αγωνίστηκε ο Μαντούκα. Κατά τη διάρκεια του μίνι διπλού έπαιξαν με τους βασικούς οι Καράμπελας και Γκέντσογλου.

Να θυμίσουμε ότι εκτός μάχης τέθηκαν οι Νέμεθ- Γκερέιρο, λόγω ελαφράς διάτασης στους προσαγωγούς, ο Χουανφράν (κάκωση) και ο Καφές που ταλαιπωρείται από ίωση. Εκτός του διπλού έμειναν οι Σκόκο, Γιάχιτς και Ενσαλίβα, οι οποίοι έκαναν προληπτικά ατομικό πρόγραμμα.

Οι 20 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο προπονητής της ομάδας κ.Ντούσαν Μπάγεβιτς, είναι οι εξής: Σάχα, Αραμπατζής, Μαϊστόροβιτς, Γεωργέας, Καράμπελας, Αραούχο, Μανωλάς, Γιάχιτς, Άρσε, Ενσαλίβα, Μάκος, Χέρσι, Ταχτσίδης, Γιαχάγια, Γκέντσογλου, Παυλής, Ιορντάκε, Μπλάνκο, Σκόκο, Λεονάρντο.

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ..ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ...ΟΥΡΑΝΟΞΥΣΤΕΣ..NEW YORK -NEW YORK..ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ..ΓΗΠΕΔΟ ΕΡΧΕΤΑΙ..ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΙΟ ΕΡΧΕΤΑΙ..ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ..ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΥΡΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΤΙΣ 5..ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ.... ΨΕΥΔΟΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΤΩΝ ΧΑΡΤΙΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΩΝ !! ΦΟΡΤΣΑ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ !!

Τρίτη, Οκτωβρίου 27, 2009

ΕΚΤΟΣ ΤΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ..


Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Πέμπτη εκτός έδρας τον Θρασύβουλο για τον θεσμό του Κυπέλλου Hellas Online και οι παίκτες του Ντούσαν Μπάγεβιτς θέλουν να αποφύγουν τις δυσάρεστες εκπλήξεις. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Παντελή Καφέ, Κρίστιαν Νέμεθ και Ρότζερ Γκερέιρο, οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής για διαφορετικούς λόγους.

Οι Γκερέιρο και Νέμεθ, υπέστησαν μια ελαφριά διάταση προσαγωγών και έκαναν θεραπεία, ενώ ο Παντελής Καφές που ταλαιπωρείται από ίωση, ένιωσε καλύτερα, αλλά για προληπτικούς λόγους παρέμεινε στο σπίτι του και αποκλείστηκε από την αποστολή, όπως και οι Γκερέιρο και Νέμεθ. Εκτός έμειναν και οι Χουανφράν και Κουτρομάνος.

Οι 20 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο προπονητής της ομάδας κ.Ντούσαν Μπάγεβιτς, είναι οι εξής: Σάχα, Αραμπατζής, Μαϊστόροβιτς, Γεωργέας, Καράμπελας, Αραούχο, Μανωλάς, Γιάχιτς, Άρτσε, Ενσαλίβα, Μάκος, Χέρσι, Ταχτσίδης, Γιαχάγια, Γκέντσογλου, Παυλής, Ιορντάκε, Μπλάνκο, Σκόκο, Λεονάρντο.

O ΠΑΓΚΥΠΡΙΩΤΑΤΟΣ !!


...Χάος απύθμενον ! !

Αυτές τις μέρες γίνεται περί του...χάους λόγος

και εξ ανάγκης γίνομαι λοιπόν και...χαο-λόγος !

Πέρ’ απ’ τους στίχους τους λιτούς, τους μαλακούς και πράους,

ξανοίγομαι στην άβυσσο και στ’ άπειρο του...χάους !

Μήπως και βρώ τις άκρες του και φθάσω εις το τέλος

να εντοπίσω το...δεξί ή το...ζερβό του σκέλος,

να’δώ αν έχει...οροφή, κολώνες και πιό κάτω,

θεμέλια και πέδιλα κι αντί για τρύπα.., πάτο !

Ο Παντοκράτωρ φίλοι μου, προ αμετρήτων χρόνων

με ένα νεύμα Θεϊκό και για την τάξη μόνον,

διέλυσε το έρεβος κι ως Αρχιτέκτων πρώτος,

αφάνισε την άβυσσο κι εφώτισε το σκότος !

Γι’ αυτό λοιπόν, ως ποιητής δεινός και πνευματώδης,

ξέρω πως η κατάσταση της Άεκ η χαώδης,

χρειάζεται τον Ύψιστο να την τακτοποιήσει

και ως Θεός ως γεγονός, ίσως μας...ελεήσει,

γιατί επηρεάστηκα κι επί του προκειμένου

χάνομαι εις το έρεβος του χάους τ’ απυθμένου...!

....Ο Παγκυπριώτατος

TA NEA MAΣ..


Στην χθεσινή προπόνηση της ΑΕΚ υπήρχε κατήφεια για την νέα απώλεια βαθμών, αλλά υπήρχε παράλληλα και ικανοποίηση από την εκπληκτική εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου. Οι παίκτες του δικεφάλου περίμεναν πως και πως μια τέτοια εμφάνιση, αλλά δεν το χάρηκαν όπως θα ήθελαν λόγω των πολλών χαμένων ευκαιριών και του ισόπαλου αποτελέσματος. Περιμένουν από εδώ και πέρα πάντως, ότι η ΑΕΚ θα βελτιωθεί περισσότερο και θα αρχίσει να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει. Αν και αναγνωρίζουν πως έχει χαθεί σημαντικό έδαφος με το -11...

Αυτά έλεγαν μεταξύ τους οι παίκτες σε πηγαδάκια σήμερα στους Θρακομακεδόνες, ενώ ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν θέλησε να τους μιλήσει για τον αγώνα με τον Αρη. Τους συμβούλεψε μόνο να ξεκουραστούν αυτές τις ημέρες και να κάνουν καλή ζωή προσέχοντας πολύ την καθημερινότητα τους. Βλέπετε, υπάρχει δύσκολη συνέχεια με Θρασύβουλο εκτός, Εργοτέλη εκτός, ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ εντός και Λάρισα εντός πριν την νέα διακοπή του πρωταθλήματος.

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ..



ΑΝΕΜΟΣ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ..ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ...ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ..ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ ΔΥΝΑΤΗ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΑΠΑΤΕΩΝΙΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ...ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΣΥΡΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ..

Δευτέρα, Οκτωβρίου 26, 2009

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ;;;;


Μία λιτή αλλά άκρως περιεκτική ανακοίνωση, εξέδωσε η ΑΕΚ, αναφορικά με την πορεία των διαπραγματεύσεων στο ιδιοκτησιακό τοπίο της ΠΑΕ. Η εν λόγω ανακοίνωση, αφού επιβεβαιώνει -επίσημα- πλέον τις συζητήσεις με τον Χαράλαμπο Κοζώνη, αναφέρεται στην μέχρι πορεία των διαπραγματεύσεων των δύο πλευρών, οι οποίες θα συνεχιστούν και καταλήγει λέγοντας ότι στην παρούσα φάση δεν μπορούν να δημοσιοποιηθούν περισσότερα στοιχεία για τις όποιες εξελίξεις. Παράλληλα παρουσιάζει τον κ. Κοζώνη ως ισχυρό επιχειρηματία με όραμα για την ΑΕΚ

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ επισημοποιεί το ενδιαφέρον του επιχειρηματία κ. Χαράλαμπου Κοζώνη, προκειμένου ο ίδιος να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της εταιρίας.

Σε συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα στην έδρα των επιχειρήσεων του κ. Κοζώνη στο Σικάγο των ΗΠΑ, μεταξύ των κ.κ. Ν.Νοτιά, Ν. Θανόπουλου, Μ. Δημαράκη με τον κ. Χ. Κοζώνη και τους συνεργάτες του, ξεκίνησαν οι συζητήσεις και τέθηκαν όλα τα θέματα προκειμένου να υλοποιηθεί η συμφωνία.

Ο κ.Κοζώνης, άνθρωπος με μεγάλη επιχειρηματική και οικονομική δραστηριότητα, παρουσίασε το όραμα που έχει για την ΑΕΚ, καθώς και το συνολικό αναπτυξιακό του σχέδιο που όταν γίνει πραγματικότητα θα περιλαμβάνει όλα τα τμήματα της ομάδας και θα εξασφαλίζει στην ΑΕΚ διαχρονικά οικονομική ανεξαρτησία.

Οι συζητήσεις είναι σε καλό επίπεδο και πρόκειται να συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες, ώστε να διευκρινιστούν όλες οι παράμετροι που θα διασφαλίζουν την είσοδο του κ.Κοζώνη στην ΑΕΚ. Το σημαντικό είναι ότι και από τις δύο πλευρές υπάρχουν τόσο η διάθεση όσο και σύμπνοια προκειμένου να ολοκληρωθεί η συμφωνία με γνώμονα ένα καλύτερο μέλλον για την ομάδα μας.

Η ΑΕΚ έχει μεγάλη ιστορία, αξίζει ένα καλύτερο μέλλον και αυτός είναι ο στόχος των δύο πλευρών.

Στην παρούσα φάση, λόγω της κρισιμότητας των θεμάτων που τίθενται προς διευκρίνιση, αλλά και των διαδικασιών που πρέπει να ακολουθηθούν, δεν είναι δυνατόν να δημοσιοποιηθούν περαιτέρω λεπτομέρειες που αφορούν τις εξελίξεις για τα πολύ σοβαρά θέματα που σχετίζονται με το αύριο του συλλόγου.

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ..



Η ΣΥΜΩΝΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΣΚΟΡ..ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ..ΠΟΥ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΑΛΛΟ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ..ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΝΕΟΙ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΕΣ..!! ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΓΡΑΦΕΙ Η ΩΡΑ..ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΥΣΟΥΜΕ ΑΙΜΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΟΝΤΟ ΕΝΩ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΡΙΠΑΤΟΥΣ..!! ΦΟΡΤΣΑ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ !!

ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΠΟΜΠ ;;


Εντός της ημέρας άνθρωποι της ΠΑΕ ΑΕΚ και της πλευράς του Χαράλαμπου Κοζώνη, ο οποίος αναμένεται να είναι το νέο αφεντικό της «Ένωσης», θα ενημερώσουν τον κόσμο της ομάδας για τη συμφωνία τους και όσα προηγήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στο Σικάγο. Ο Νίκος Θανόπουλος και ο Μιχάλης Δημαράκης έφτασαν χθες το μεσημέρι στην Αθήνα, συνοδευόμενοι από τον Χρήστο Παπαδημητρίου. Αυτός είναι ο άνθρωπος που ανέλαβε να χτυπήσει εκ μέρους του κ. Κοζώνη την πόρτα της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, η οποία αναζητούσε επενδυτές, εντός και εκτός Ελλάδας το τελευταίο διάστημα. Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει και εκείνο που απομένει είναι να μην παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στα βιβλία της ΠΑΕ, που θα «ξεσκονίσουν» (σ.σ.: θα γίνει η αντιπαραβολή των στοιχείων που παρουσιάστηκαν στο Σικάγο από τους κ.κ. Θανόπουλο και Δημαράκη) από σήμερα κιόλας ορκωτοί λογιστές και εκπρόσωποι του Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία. Αν τελικά δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα, τότε οι δύο πλευρές θα δώσουν τα χέρια και θα αρχίσει μια νέα εποχή στο ιδιοκτησιακό της ΑΕΚ. Ο κ. Κοζώνης, σύμφωνα με τον Νίκο Νοτιά, πλήρη τις προδιαγραφές να δώσει νέο όραμα στην «Ένωση».

Κυριακή, Οκτωβρίου 25, 2009

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΙΚΤΩΝ..


Ο Ίσμαελ Μπλάνκο ήταν απογοητευμένος από το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα με τον ΄Άρη, κάτι που φάνηκε από τις δηλώσεις που έκανε μετά την λήξη του αγώνα, αποχωρώντας από το γήπεδο. «Στο πρώτο ημίχρονο δεχθήκαμε ένα γρήγορο γκολ. Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε και να αλλάξουμε την εικόνα μας. Τελικά η αντίδραση όλη μας βγήκε στο δεύτερο μέρος. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες και μαζί με αυτές την ευκαιρία να πάρουμε μία μεγάλη νίκη σε μία πολύ δύσκολη έδρα», είπε αρχικά ο Αργεντινός.

Όσο για το γεγονός ότι έχει να σκοράρει από τις 30 Αυγούστου στο ελληνικό πρωτάθλημα, χαμογελώντας, είπε: «Αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να είμαι με όλες τις φάσεις μέσα. Πρέπει να είμαι ήρεμος για να βάλω το γκολ. Προσπαθώ να κάνω σωστά την δουλειά μου». Το κρατάει όμως η ΑΕΚ από αυτό το παιχνίδι, αλλά και για το γεγονός ότι απομακρύνθηκε και άλλο από την κορυφή, σχολίασε: «Κρατάμε την απόδοση που είχαμε και τις πολλές φάσεις που κάναμε. Είμαστε ικανοποιημένοι από την απόδοση μας και είμαστε αναγκασμένοι να συνεχίσουμε. Δεν πρέπει να το βάλουμε κάτω».

Γιάχιτς: Έπρεπε να κερδίσουμε

Ο Σάνελ Γιάχιτς ήταν από τα κεντρικά πρόσωπα του αγώνα, λόγω της μεταγραφής του από τον Άρη στην ΑΕΚ, το περασμένο καλοκαίρι. Ο Βόσνιος άσος, μίλησε για την υποδοχή του κόσμου, λέγοντας: «Ο κόσμος μου συμπεριφέρθηκε σωστά. Είναι λογικό κάποιο να σε αποδοκιμάσουν, όταν επιστρέφεις στην έδρα τους. Όμως εγώ είμαι στεναχωρημένος για τους τρεις βαθμούς που χάσαμε», είπε αρχικά ο Γιάχιτς, για να συμπληρώσει: «Δεχθήκαμε ένα γρήγορο γκολ αλλά όσο περνούσε η ώρα ανεβάζαμε την απόδοση μας. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε εντελώς διαφορετικό πρόσωπο. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες και ναι πιστεύω ότι θα έπρεπε να έχουμε κερδίσει σήμερα»

Όσο για το παιχνίδι της Πέμπτης, για το Κύπελλο, ανέφερε χαρακτηριστικά: « Πρέπει να κερδίσουμε αυτό το ματς. Ένας από τους βασικούς στόχους μας είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου. Πρέπει να κερδίσουμε και σε άλλο αποτέλεσμα δεν θα έχουμε καμία δικαιολογία». Ολοκληρώνοντας τα λεγόμενα του, ρωτήθηκε για το αν αισθάνεται κουρασμένος από τα συνεχόμενα παιχνίδι. «Νιώθω πολύ καλά. Ο προπονητής είναι αυτός που αποφασίζε

ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ..


Ικανοποιημένος με την αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Άρη εμφανίστηκε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Με δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής της ΑΕΚ υποστήριξε πως η βαθμολογική θέση που βρίσκονται δεν αντικατοπτρίζει τις πραγματικές ικανότητες των ποδοσφαιριστών του, θεωρώντας ότι: «Η ΑΕΚ αξίζει περισσότερα». «Ηταν ένα καλό παιχνίδι και από τους πλευρές. Ήταν πολύ σημαντικό και για τους δυο και για μας ιδιαίτερα. Δεχθήκαμε ένα γκολ που μας πήγε πίσω. Και για ένα διάστημα δεν μπορούσαμε να κάνουμε αυτά που έπρεπε. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε ευκαιρίες αλλά δεν πετύχαμε ένα ακόμα γκολ. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου που προσπάθησαν τόσο πολύ. Μετά από ένα ταξίδι και με ένα δυνατό παιχνίδι», τόνισε αρχικά ο Σερβοέλληνας τεχνικός, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στην απόσταση από την κορυφή (-11): «Είμαστε μακριά από την κορυφή. Βαθμολογικά. Δεν μπορούμε να πούμε μ' αυτή την διαφορά πως πάμε για πρωτάθλημα. Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει στο μέλλον. Το σίγουρο είναι πως η ΑΕΚ αξίζει περισσότερα. Και θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε στις επόμενες αγωνιστικές». Τέλος, για την μετέπειτα πορεία της ομάδας του στη Σούπερ Λίγκα: «Υπάρχουν πολλά εμπόδια μπροστά μας και έρθουν δυνατοί αντίπαλοι. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε στοιχεία, τα οποία θέλω να είναι έτσι και στα υπόλοιπα ματς. Είμαι περήφανος για όλα αυτά τα παιχνίδια. Παντού όπως και αν ήμουν προσπαθούσα να βοηθήσω εκεί που μπορούσα».

O KIΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ..




ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΤΟ ΣΚΟΡ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΣΚΟΡ ..ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΓΡΑΦΕΙ Η ΩΡΑ..ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΑΞΙΟΛΟΓΟ..ΓΙΑ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ..ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΙΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΞΕΜΥΤΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ.. ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΡΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ..!! ΦΟΡΤΣΑ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑ..ΜΠΟΜΠ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ..

ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ ;;


Νίκη κόντρα στην κακή ψυχολογική κατάσταση και τη φυσιολογική κόπωση των παικτών της θέλει η ΑΕΚ σήμερα το απόγευμα (16:45, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και Novasports 1) απέναντι στον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», προκειμένου να μην απομακρυνθεί κι άλλο από την κορυφή. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς συμπληρώνει απόψε 600 συμμετοχές στους πάγκους της μεγάλης κατηγορίας και ασφαλώς θέλει να συνδυάσει το γεγονός αυτό με μία επιτυχία. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός δεν πρόλαβε να προβάρει κάποια ενδεκάδα για το συγκεκριμένο ματς, αφού προείχε η ξεκούραση από τη δύσκολη προσπάθεια στο Μινσκ απέναντι στην ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ την Πέμπτη. Όλα δείχνουν πως θα διατηρηθεί το σχήμα με δύο επιθετικούς, Μπλάνκο και Νέμεθ. Ο Σάχα θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Αραούχο και ο Καράμπελας θα καλύψουν το δεξί και το αριστερό άκρο της άμυνας αντίστοιχα, ενώ Μαϊστόροβιτς και Άρσε θα είναι οι δύο στόπερ. Καφές και Ενσαλίβα θα αποτελούν τα δύο αμυντικά χαφ, χωρίς να αποκλείεται η χρησιμοποίηση του Γιάχιτς, ενώ ο Σκόκο θα πάρει τη θέση του ενός μεσοεπιθετικού, με τους Χέρσι, Λεονάρντο, Μαντούκα και Γκερέιρο να διεκδικούν τη Δεύτερη. Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Χουανφράν, Αλεξόπουλος, Ζεράλντο, Κουτρομάνος και για λόγους τακτικής οι Λαγός, Ρίκκα, Μανωλάς και Αραμπατζής.

Σάββατο, Οκτωβρίου 24, 2009

ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΠΟΜΠ ;;; Ο ΘΕΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΚΑΓΟ ;;


Με γρήγορα βήματα γίνονται οι ενέργειες για να πραγματοποιηθεί η μεταβίβαση της ΠΑΕ ΑΕΚ από την ομάδα Νικολαϊδη, που πλέον εκπροσωπείται κυρίως από τον Νίκο Νοτιά, στον Χαράλαμπο Κοζώνη. Σύμφωνα με πληροφορίες πλέον οι δύο πλευρές δεν διαφωνούν σε κάτι όσον αφορά όλα τα θέματα που συζητήθηκαν από την Τετάρτη μέχρι τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Σικάγο πράγμα που διαφάνηκε ξεκάθαρα από την χθεσινή από κοινού επίσημη τοποθέτηση που έγινε από το γραφείου τύπου της ΠΑΕ και προφανώς θα επιβεβαιωθεί με την αναλυτική ανακοίνωση της ερχόμενης Δευτέρας. Το θέμα του προπονητηρίου δεν αποτελεί εμπόδιο ενώ όσον αφορά το θέμα του γηπέδου για το οποίο έχουν γραφτεί πολλά είναι αυτό που συζητήθηκε ...λιγότερο στα γραφεία του Χαράλαμπου Κοζώνη μεταξύ των δύο πλευρών. Για το θέμα αυτό ο Χαράλαμπος Κοζώνης εάν και εφόσον γίνει το απόλυτο αφεντικό της ΠΑΕ θα έχει να κάνει με την Ερασιτεχνική ΑΕΚ και βέβαια με την κυβέρνηση και πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη έχει κάνει προεργασία και έχει πάρει εγγυήσεις από υψηλόβαθμα κυβερνητικά στελέχη πως η ΑΕΚ θα έχει όλες τις διευκολύνσεις που είχαν άλλες ομάδες στην προσπάθεια τους να κατασκευάσουν γήπεδο. Καμία εγγύηση δεν ζήτησε ούτε πρόκειται να ζητήσει από τους νυν μετόχους για το αν μπορεί να φτιάξει γήπεδο για την ΑΕΚ και η ενημέρωση που του έγινε έχει να κάνει με τις προσπάθειες που έχουν γίνει στο παρελθόν. Επίσης καμία συζήτηση δεν έγινε για συνεργασία σε μετοχικό επίπεδο αφού ο Χαράλαμπος Κοζώνης ήταν ξεκάθαρος από την αρχή στο ότι θέλει να είναι απόλυτο αφεντικό με ποσοστό άνω του 67% το οποίο θα του παραχωρηθεί από νυν μετόχους και ότι χρειαστεί θα συμπληρωθεί από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών από τον Ελληνοαμερικάνο επιχειρηματία. Το επόμενο βήμα λοιπόν που είναι και πολύ κρίσιμο έχει να κάνει με τον οικονομικό έλεγχο που θα γίνει για λογαριασμό του Χαράλαμπου Κοζώνη στα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ ΑΕΚ. Αν αυτά συμπίπτουν με τα όσα έχουν ειπωθεί από τους κυρίους Θανόπουλο και Δημαράκη τότε θεωρείται πολύ δύσκολο να χαλάσει η δουλειά για οποιοδήποτε άλλο λόγο. Από την πλευρά των νυν μετόχων και ιδίως του Νίκου Νοτιά έχει γίνει έλεγχος για τον Χαράλαμπο Κοζώνη και υπάρχει η βεβαιότητα πως ο Ελληνοαμερικάνος επιχειρηματίας αποτελεί εγγύηση τόσο οικονομικά όσο και προσωπικά για το μέλλον της ΑΕΚ. Ο κρίσιμος οικονομικός έλεγχος λοιπόν θα ξεκινήσει άμεσα, ακόμη και την Δευτέρα, από την εταιρία ορκωτών λογιστών που έχει επιλεγεί ενώ το παρών στην όλη διαδικασία θα δώσουν και οι εκπρόσωποι του Χαράλαμπου Κοζώνη στην Ελλάδα οι οποίοι θα ενημερώνουν καθημερινά για τις εξελίξεις τόσο τον Χαράλαμπο Κοζώνη όσο και τον οικονομικό του σύμβολο Γιώργο Πρασσά που έχει παίξει σημαντικότατο ρόλο στην υπόθεση και βέβαια θα έχει σημαίνοντα ρόλο και στην ΠΑΕ ΑΕΚ αν αυτή περάσει τελικά στα χέρια του Κοζώνη.

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ..



ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΣΚΟΡ,..ΜΑΚΑΡΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ΓΙΑ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ..ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ Η ΩΡΑ..ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ..!!

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ..ΟΙ ΕΞΑΓΟΡΕΣ..ΚΑΙ ΑΛΛΑ !!


Σε πολύ καλό κλίμα διεξήχθη και η χθεσινή τρίτη και καθοριστική συνάντηση των ανθρώπων της ΑΕΚ με τον Χαράλαμπο Κοζώνη, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα είναι τις επόμενες ημέρες ο νέος ιδιοκτήτης της «Ένωσης». Τη Δευτέρα οι δύο πλευρές θα ενημερώσουν επίσημα τον κόσμο του «Δικεφάλου» για τις εξελίξεις. Το μυαλό τους στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Άρη έχουν όλοι στην ομάδα. Ράκος ο Σάχα. Χαμόγελα για Μπλάνκο μετά την επιστροφή του «Ζορό» στα γκολ. Στην τελευταία συνάντηση που έγινε τα ξημερώματα ώρα Ελλάδος μεταξύ των ανθρώπων της ΑΕΚ και του Χαράλαμπου (Μπομπ) Κοζώνη υπήρξε πολύ καλό κλίμα. «Οι δύο πλευρές δεσμεύτηκαν να μιλήσουν τη Δευτέρα στον κόσμο της ΑΕΚ για όσα έχουν συμβεί αυτές τις ημέρες και για την εξέλιξη των σημερινών (σ.σ.: χθεσινών) διαπραγματεύσεων» ανέφερε η χθεσινοβραδινή ανακοίνωση της «Ένωσης» και έτσι, σε λιγότερο από δύο εικοσιτετράωρα, η αγωνία των οπαδών της ομάδας θα λάβει τέλος. Ο Νίκος Νοτιάς (με το 51% των μετοχών) ήθελε να απεμπλακεί από την ΑΕΚ (πετυχαίνοντας την καλύτερη δυνατή συμφωνία για τη «βαριά» επένδυση του προπονητικού κέντρου στα Σπάτα) και πήρε στα χέρια του το πλειοψηφικό πακέτο, προκειμένου να δώσει μια οριστική λύση με νέο επενδυτή. Οπως διαπιστώθηκε, η λύση ήταν σε αναμονή κι εκπρόκειτο για τον Χαράλαμπο (και όχι τον Δημήτρη «Τζιμ») Κοζώνη, ο οποίος μέσω του Ελληνα εκπροσώπου του είχε χτυπήσει την πόρτα της ΠΑΕ από τον περασμένο Μάιο. Οι Θανόπουλος, Δημαράκης και Νοτιάς θέλησαν να μείνει κρυφό το ραντεβούς τους με τον υποψήφιο επενδυτή, ωστόσο, ο υποψήφιος επενδυτής ήθελε να ενημερώσει μέσω των εκπροσώπων του το κοινό της ΑΕΚ για το ενδιαφέρον του να εμπλακεί σ’ αυτήν.Οι συζητήσεις που επρόκειτο να ολοκληρωθούν χθες στο Σικάγο δεν στράφηκαν καθόλου στο θέμα του νέου γηπέδου. Χθεσινό δημοσίευμα έφερε τον Μπομπ Κοζώνη να ενημερώνει τους ανθρώπους της ΠΑΕ πως αν διαπιστωνόταν ότι είναι αδύνατο να γίνει νέο γήπεδο, θα επέστρεφε ουσιαστικά το πλειοψηφικό πακέτο σ’ αυτούς από τους οποίους το πήρε. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Αυτό που ισχύει είναι το μεγάλο ενδιαφέρον του Μπομπ Κοζώνη (ο οποίος δεν φαίνεται να στερείται σοβαρότητας) για τη φυσική έδρα που πρέπει να αποκτήσει η ΑΕΚ. Οπως φέρεται να έχει πει: «Αν ο κόσμος είχε κάτι να περιμένει με την κατασκευή νέου γηπέδου, θα ήταν πιο διαλλακτικός και υπομονετικός. Οι οπαδοί χρειάζονται όραμα και είναι πολύ σημαντικό για μένα να αποκτήσουν σύντομα νέο γήπεδο». Στην περίπτωση που επιβεβαιωθεί η θετική πορεία των συζητήσεων του Νίκου Νοτιά με τον Χαράλαμπο Κοζώνη και οι δύο άνδρες δώσουν τα χέρια, η ΑΕΚ θα μπει άμεσα στη «νέα εποχή». Σήμερα οι Νίκος Θανόπουλος και Μιχάλης Δημαράκης θα πάρουν τον δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα (ο Νίκος Νοτιάς θα μεταβεί στην έδρα του, τη Νέα Υόρκη) και θα τους ακολουθήσουν σύντομα οι άνθρωποι του Μπομπ Κοζώνη, οι οποίοι θα έχουν τη στήριξη του εκπροσώπου του. Ο εκπρόσωπος του Κοζώνη τους τελευταίους μήνες στην Ελλάδα έκανε τις προπαρασκευαστικές συζητήσεις με τον Νίκο Θανόπουλο. Οι άνθρωποι του κ. Κοζώνη θα αναλάβουν άμεσα να ελέγξουν περαιτέρω τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ (ξέρουν ήδη πολλά). Κατόπιν, θα τους διαδεχθούν ορκωτοί λογιστές. Ένας από τους λόγους που ο Νίκος Θανόπουλος επέλεξε να μην παραιτηθεί τελικά από την προεδρία της Σούπερ Λίγκας, παρά την πρόθεση που είχε εκφράσει μετά τον αγώνα της Ξάνθης, έχει να κάνει σύμφωνα με πληροφορίες και με τον Χαράλαμπο Κοζώνη. Τον ενδιαφέρει να μείνει η ΑΕΚ στα κέντρα λήψης αποφάσεων και δεν θέλει να αφήσουν οι «κιτρινόμαυροι» την ηγεσία της διοργανώτριας. Αν θα μείνει για το προσεχές τουλάχιστον διάστημα ο Νίκος Θανόπουλος σ’ αυτή, είναι άγνωστο.

Παρασκευή, Οκτωβρίου 23, 2009

ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ..!!


Υποχρέωση χαρακτήρισε την κατάκτηση των τριών βαθμών στο «Κλ. Βικελίδης» την προσεχή Κυριακή κόντρα στον Άρη ο επιθετικός της ΑΕΚ, Νάτσο Σκόκο. Ο Αργεντινός μίλησε στο περιθώριο της βράβευσής του, ως πολυτιμότερος παίκτης της 7ης αγωνιστικής και τόνισε πως: «Μετά το χθεσινό παιχνίδι σε μία δύσκολη έδρα είναι λίγο περίεργα τα συναισθήματα. Πρέπει να συνεχίσουμε. Στόχος μας είναι να κερδίζουμε κάθε αγώνα. Έχουμε δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας, σε μία δύσκολη έδρα με ένα δύσκολο αντίπαλο, ο οποίος χρειάζεται τη νίκη παρά πολύ, όσο κι εμείς. Είμαστε υποχρεωμένοι να πάμε στη Θεσσαλονίκη και να κερδίσουμε κι αυτό θα κάνουμε». Για την πολύ καλή απόδοσή του στο ματς με τον Πανθρακικό παρά την απώλεια συγγενικών του προσώπων, δήλωσε: «Το μόνο που σκεφτόμουν ήταν πώς να βοηθήσω την ομάδα. Τελικά αυτό μετράει, ότι βοήθησα την ΑΕΚ να πάρει τους τρεις βαθμούς. Ήταν ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, ο αντίπαλός μας έπαιξε επιθετικά, μας έδωσε χώρο και θεωρώ ότι σε τέτοια ματς μπορώ να παίξω καλύτερα και να προσφέρω περισσότερα». Το βραβείο το παρέλαβε από τον πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Χάρη Κοπιτσή. στους Θρακομακεδόνες.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΑΣ..


ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΟΠΑΔΩΝ ΑΕΚ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ - MHNYMA ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ Αδέλφια Ενωσίτες χαιρετίσματα από τον Παγκύπριο Λάρνακας . Ιδρώσαμε ..αγχωθήκαμε…και τα καταφέραμε να νικήσουμε τον τελευταίο της βαθμολογίας..που σημείωσε 1-2 γκολ…και σε εμάς έβαλε δύο !! και είχε ένα βαθμό και μόνο. Αν με αυτές τις ομάδες έχουμε τέτοιο άγχος και κάνουμε τέτοιες εμφανίσεις δεν ξέρουμε πως θα πάμε Τούμπα ή πως θα παίξουμε με τις παράγκες των απατεωνίων . Η ομάδα δείχνει έξω από τα νερά της και ούτε η διακοπή του πρωταθλήματος βοήθησε. Υπάρχουν παίκτες πολύ πίσω από απόδοση και βλέπουμε ότι δεν γίνεται τίποτα που να βοηθήσει . Σίγουρα και η τύχη παίζει ρόλο και δεν έχουμε καμιά βοήθεια φέτος ούτε από εκεί δυστυχώς . Επόμενος αγώνας ..Θεσσαλονίκη ..νέο στραπάτσο ή νίκη εξιλέωση ;; θα ανεβάσουμε απόδοση επιτέλους ή μία από τα ίδια ;; Θα δείξει η Κυριακή κοντά είναι . Τα Αρηανάκια έως συνήθως παίζουν το τελευταίο τους χαρτί !! Στην Ευρώπη βρήκαμε τρελλοδιαιτητές ..παρόμοιους με την Ελλάδα ..που σφυρίζουν ότι θέλουν και χάσαμε . Φοβηθήκαμε πολύ τον αγώνα και δεν έπρεπε η ομάδα έπαιξε αλλά μπορούσε πολύ καλύτερα . Το παιγνίδι το παλέψαμε παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες και μπορούσαμε με λιγότερα λάθη να φέρουμε κάτι καλό ..συνεχίζουμε και βλέπουμε μπροστά ΤΑ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣΦΗΝΑΚΙΑ : 1. Σάχα δυστυχώς πάλι με κακούς υπολογισμούς και φάγαμε γκολ και στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη 2. Μπλάνκο..που θα πάει θα σπάσει το ρόδι !! το πέναλτι στην Λευκορωσία μακάρι να σου δώσει ηθικό για την συνέχεια 3. Βαζέλια αρχίσατε το παρασκήνιο .. με τους παπάδες ..4. Ευτυχώς ήρθε ο Νέμεθ και μακάρι κάτι να αλλάξει και αρχίσει την μηχανή των γκολ ο Μπλάνκο !! 5. Σιγά γαβράκια μην νικήσατε την Μπαρτσελόνα …!! 6. Ο Μπομπ ο Σωτήρας θα είναι ο σφογγαράκης ή κάτι άλλο ;; 7. Λευκορωσάκια θα σας δούμε και στην Αθήνα πόσο μάγκες είσαστε !! 8. Ντούσαν καλά του έκανες του τρελλοπαρατηρητή και λίγα του είναι με τα δύο σου έπρεπε να μουντζώσεις τον Ούγγρο 9. Θα σώσει κανείς την Βασίλισσα ;; και εκεί τεράστια προβλήματα Συνδεσμιακά : Στο www.pagiprios.blogspot.com/ τα νέα μας . Όποιος θέλει να γίνει μέλος της παρέας μας, η συνδρομή είναι 25 ευρώ τον Χρόνο. Είμαστε ΑΕΚΑΡΑ πάνω από ονόματα και καταστάσεις που έρχονται και φεύγουν , είμαστε και Ορίτζιναλ 21 και Θύρα 21 και ΑΕΚ FANS και οτιδήποτε αφορά το όνομα ΑΕΚ , ο σύνδεσμος είναι ανοιχτός για όλους . Τα μέλη μας στην Κύπρο με την απίθανη μας κάρτα μέλους που κυκλοφορεί με την Κωνσταντινούπολη επάνω, δικαιούνται εκπτώσεις από καταστήματα στην Λάρνακα και μία μπλούζα δώρο . Ο σύνδεσμος ανοικτός για όλους τους αγώνες σας περιμένει… να τον στηρίξετε για να επιβιώσει !! … Φαγητό κάθε Πέμπτη ακούραστα από τις 7 μμ !! και θερμές ευχαριστίες σε όσους μας στηρίζουν που είναι πολλοί !! Χαιρετίσματα : Στον Πέτρο Πέτρου από Αραδίππου να έχει δύναμη και υπομονή , στα αδέλφια μας του Παγκύπριου στην Λεμεσό , στον Θανάση και στους φίλους στην Κομοτηνή , στα άπαικτα αδέλφια μας του aektzis.gr και του aekmania.gr , στους ΑΕΚΑΡΕΣ του υποβρυχίου ΠΡΩΤΕΥΣ , στους Αεκτζήδες φίλους στα Τρίκαλα Σταύρο και Βασίλη στον δυνατό Νίκο Ναρλή από Παλαιό Φάληρο, ,στον Σ.Φ. Πάρου , στην Ορίτζιναλ Κομοτηνής και στα παιδιά εκεί , στον Σ. Φ. Κορίνθου ,στo club των Πατησίων και στον Μπάμπη τον Λοχαγό !! , στον σύνδεσμο Λαυρίου ,στον σύνδεσμο παλαιμάχων της ΑΕΚ , στον φίλο Θεόφιλο από Σέρρες , στην θ21 και στους φίλους εκεί , στον Χρήστο Παίδη , στην Ορίτζιναλ Χίου και στον Γιώργο , AEK FANS και στον Νίκο ,στον γίγαντα Ηρόδοτο Χρυσάνθου , στην Καστοριά και στον φίλο Βαενά Χρήστο , στον Νίκο Ξηρόκωστα , στην Κακοπετριά και στα εκεί μέλη μας , στα αδέλφια μας στην Λαμία , Σταμάτη Απέργη, Ανδρέα Μάρκο και στην ΑΕΚ Περιστερίου Δυτικών Προαστίων , Γιώργο Ζαχαριάδη από Πτολεμαΐδα , Κώστα απο Σπάρτη , την Λήμνο και τους Γιάννη Παπαδάκη, και Ανδρέα Καβαλέρο , Μπρινιά Γιώργο από Καβάλα ,Γιώργο Καραλλή από Πάτρα, Νίκο Τζανάκη, Δημήτρη Αράχωβα,τον Νίκο Σπυρούλια , Νίκο Κοκολόγο , Νίκο Σκουλάτο από Νάξο, Μαρία Παπασταμάτη από Λάρισα , στον Γιώργο Θωμαίδη που πάντα να είναι δυνατός και αισιόδοξος , Περίπτερο Πανίκος στην Πάφο( πλησίον Ταχυδρομείου ) , στους φίλους από Κέρκυρα και τον Θάνο Βιτουλαδίτη και στα αδέλφια μας της Κατερίνης . ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΑΣ: Πολύ όμορφες μπλούζες Καλοκαιρινές , και Χειμωνιάτικα φούτερ , με φοβερά σχέδια μπροστά πίσω ..νέα φοβερά σχέδια που κάνουν πάταγο !! ( S-Μ-L-XL , παιδικές ) μαύρες, άσπρες ή κίτρινες προς 15 ευρώ οι Καλοκαιρινές ,και προς 20 ευρώ τα φούτερ( παιδικές 10 ευρώ !! ) για περισσότερες μπλούζες ειδικές τιμές !! και στέλλουμε σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο με αντικαταβολή στο ταχυδρομείο σας !! . Τα νέα μας λαβαράκια επίσης γίνονται ανάρπαστα..όποιος θέλει είναι 15 ευρώ και παίρνει τέσσερα ( 5 ευρώ για ένα ) Τρόποι αποστολής : 1. Με αντικαταβολή ….δηλαδή στέλλουμε το πακέτο πληρώνετε στο ταχυδρομείο σας και το παίρνετε 2. Ή να γίνεται κατάθεση το ποσό μέσω της Εμπορικής τράπεζας στον λογαριασμό 42099139 στο όνομα Χριστάκη και Καίτη Κασπαρή . Η απόδειξη να σταλεί με γράμμα στην διεύθυνση μας ή με φαξ στο 00357-24-622837 και αμέσως θα πάρετε το πακέτο ,όπως γίνεται εδώ και Χρόνια . Ευχαριστίες σε όσους μας στηρίζουν από Ελλάδα και Κύπρο που είναι πολλοί και μας κρατούν στην ζωή εδώ και εννιά Χρόνια . Ο επόμενος μας σύνδεσμος θα είναι στην Ελεύθερη Κερύνεια και στον Ελεύθερο Απόστολο Ανδρέα.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ : Παγκύπριος σύνδεσμος οπαδών ΑΕΚ σύνδ. Λάρνακας . Μιχαήλ Κουτσόφτα 4 7040 Ορόκλινη Κύπρος (τηλ. Επικοινωνίας 00357-99-884960- Χατζηκώστας Κ. ή 00357-24-656631 ΑΕΚΟ-περίπτερο *ΚΑΣΠΑΡΗΣ* Φαξ. 00357-24-622837 email : pagiprios21@ yahoo.com και koshatzi@avacom.net

ΚΑΙ Ο ΝΤΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΟΥ !!


Με τις υποδείξεις του Ούγγρου διαιτητή Σάμπο τα έβαλε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μετά το τέλος του αγώνα της ΑΕΚ με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο Σερβοέλληνας τεχνικός δεν έκρυψε την οργή του με την αποβολή του από τον πάγκο, αλλά και την κακή… κρίση του ρέφερι στην κόκκινη του Μαϊστόροβιτς και τα μόλις δύο λεπτά καθυστερήσεων. Για την εικόνα της ομάδας του, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια, ασχέτως αν αυτή δεν συνδυάστηκε με θετικό αποτέλεσμα.

«Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους παίκτες μου για την προσπάθεια που έκαναν. 20 χρόνια είμαι προπονητής και όχι μόνο δεν έχω αποβληθεί ποτέ, αλλά ούτε έχω διαμαρτυρηθεί. Έδωσε δύο λεπτά καθυστερήσεων στο παιχνίδι όταν ο Χουανφράν ήταν μόνο 3 λεπτά κάτω και έγιναν 6 αλλαγές. Χαιρέτησα αυτή την απόφασή του και με απέβαλε. Αν και δεν μου αρέσει να μιλάω για τη διαιτησία με πείραξε ο προκλητικός τρόπος που αντιμετώπισε τους παίκτες μου. Ήταν εριστικός. Το παιχνίδι γύρισε μετά την αποβολή του Μαϊστόροβιτς», είπε σχετικά ο Ντούσαν Μπάγεβιτς και συνέχισε αναφερόμενος στην εικόνα του αγώνα:

«Έγιναν λάθη από τους παίκτες μου, αλλά πάλεψαν. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλά. Είχαμε τρεις καλές φάσεις στις οποίες θα μπορούσαμε να βάλουμε δεύτερο γκολ μετά τα 0-1. Η ΜΠΑΤΕ είχε μόνο ένα σουτ. Το παιχνίδι γύρισε μετά την αποβολή του Μαϊστόροβιτς. Ήταν λάθος το μαρκάρισμά του, αλλά ήταν και αυστηρή η αποβολή. Ήμουν μπροστά και το είδα».

Ερωτηθείς για το αν περιμένει... πόλεμο στην Αθήνα, όταν μεταβεί για τον επαναληπτικό η ΜΠΑΤΕ σε 15 μέρες, ήταν ξεκάθαρος: «Εμείς δεν έχουμε όρεξη να κάνουμε πόλεμο. Για μας είναι παιχνίδι. Αν φέρετε και τον... Ούγγρο διαιτητή βέβαια δεν ξέρω τι θα γίνει στην Αθήνα».

o KITΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ..



ΙΣΧΥΡΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ Ο ΜΠΟΜΠ...ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΣΚΟΡ..ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΦΥΣΙΚΑ..ΣΕ ΑΛΛΟ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟ ΤΟ ΣΚΟΡ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΕΛΛΟ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΜΕ ΨΕΣ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΟΡΩΣΣΙΑ..ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟΥΣ ΣΑΠΙΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ..!! ΣΤΗΝ ΩΡΑ Η ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΝΤΟΥΣΑΝ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΨΕΣ..ΟΜΩΣ ΦΟΒΗΘΗΚΑΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ..

Πέμπτη, Οκτωβρίου 22, 2009

ΑΛΛΑΞΑΝΕ ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΤΟΥ !!


Ό,τι δοκίμασε, δοκίμασε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στις τελευταίες προπονήσεις και μπορεί να δήλωσε ότι τον ικανοποιεί και η ισοπαλία απόψε κόντρα στη ΜΠΑΤΕ, όμως η ΑΕΚ πάει για το διπλό και ο προπονητής θα παρατάξει τελικώς την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες πληροφορίες ο Μπάγεβιτς κατέληξε και θα χρησιμοποιήσει από την αρχή τους Μπλάνκο, Σκόκο και Καφέ, τους οποίους σκεφτόταν να ξεκουράσει (σύμφωνα με τα όσα έδειξε στην προπόνηση της Τρίτης). Στην ίδια ενδεκάδα θα βρεθεί και ο Νέμεθ, όπως και ο Μαντούκα με την ομάδα να παίζει με όλα τα επιθετικά της «χαρτιά» μέσα στο Μινσκ. Με σύστημα 4-4-2 λοιπόν η ΑΕΚ απόψε και τον Σάχα κάτω από τα δοκάρια. Τους Γιάχιτς (δεξί μπακ), Μαϊστόροβιτς, Άρτσε, Χουανφράν στην άμυνα. Τον Καφέ με τον Ενσαλίβα αμυντικά χαφ. Τον Σκόκο δεξί χαφ και τον Μαντούκα αριστερό, ενώ ο Μπλάνκο θα βρεθεί ξανά μαζί με τον Νέμεθ στην επίθεση.

ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ !!


Σάλος επικρατεί στην ΑΕΚ...Η ελληνική ομοσπονδία αρνήθηκε -πριν από λίγο- την προσωπική επιταγή του προέδρου της ΚΑΕ, Μπάμπη Καραμανλή, ύψους 200.000 ευρώ, με εγγύηση την επιχορήγηση της ΟΠΑΠ Α.Ε, και η Ένωση δεν έχει (ξένους) παίκτες για την πρεμιέρα. Δεν έχει τα δελτία των παικτών για την πρεμιέρα με τα Τρίκαλα, ενώ τα γραφεία της ΕΟΚ κλείνουν στις 3 το μεσημέρι! Η κατάσταση είναι οριακή. Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βασίλης Οικονομίδης, παρότρυνε τους «κιτρινόμαυρους» να επιμείνουν στις επαφές με τους ομοσπονδιακούς και τον... άφαντο Γιώργο Βασιλακόπουλο, καθώς εκείνοι έχουν το πάνω χέρι στις σχέσεις με την FIBA.

Οι «κιτρινόμαυροι» υπεύθυνοι θεωρούν ότι «η ΕΟΚ παίζει κρυφτούλι» για δικούς της λόγους, γι' αυτό και συσπειρώνονται ετούτη την στιγμή, προκειμένου να πάνε Μαρούσι. Διοικούντες την ΚΑΕ, συνεργάτες και παίκτες της ΑΕΚ, προεξάρχοντος του αρχηγού Περικλή Δορκοφίκη, βρίσκονται καθ' οδόν προς τα γραφεία της ομοσπονδίας για να πιέσουν, αλλά πλέον η επιβίωση της ΑΕΚ κρέμεται σε μία κλωστή. Δεν θα είναι υπερβολή, αν υποστηρίξει κανείς ότι η σημερινή ημέρα είναι η πιο κρίσιμη στην σύγχρονη ιστορία της Ένωσης.

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ..



ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟ ΝΕΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ..Ο ΘΕΙΟΣ ΜΠΟΜΠ..Ή ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΖΩΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΚΑΓΟ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΛΕΝΕ..ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΟΝΤΕΨΑΜΕ..!! ΦΟΡΤΣΑ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟΨΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ..

ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ ΛΕΓΑΜΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΚΑΛΑ !!


Αισιόδοξος για αίσιο τέλος των διαπραγματεύσεων μεταξύ των ανθρώπων της ΑΕΚ και του Χαράλαμπου Κοζώνη, είναι ο χρηματιστής του Ελληνοαμερικάνου επιχειρηματία, Γιώργος Πρασσάς. Με δηλώσεις του στο aek365.gr o κ. Πρασσάς μας ξεκαθάρισε ότι οι συζητήσεις συνεχίζονται και πώς όλα βαίνουν καλώς: «Έχουμε ενημερωθεί λεπτομερώς για όλα όσα πρέπει. Ο κ Κοζώνης είναι ενήμερος για όλα τα θέματα της ΑΕΚ. Οι συζητήσεις συνεχίζονται και αυτό που μπορώ να πω τώρα είναι ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο». Παράλληλα ο Γιώργος Πρασσάς αποκάλυψε ότι ενήμερος για τις διοικητικές εξελίξεις και τις επαφές που γίνονται είναι και πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Δημήτρης Χατζηχρήστος.

ΠΛΑΝΑ ΝΙΚΗΣ !!


Η βαριά ήττα από τη Έβερτον στην Αγγλία έδωσε την εντύπωση ότι η ΑΕΚ για ακόμα μία χρονιά, πέταξε... λευκή πετσέτα στο Europa League. Ωστόσο, η νίκη επί της Μπενφίκα την 2η αγωνιστική στο Ολυμπιακό Στάδιο έχουν βάλει για τα καλά στο κόλπο της πρόκρισης την ΑΕΚ. Για να καταφέρει όμως η επιτυχία της Ένωσης με τους Πορτογάλους, να έχει αντίκρισμα, θα πρέπει να συνδυαστεί με καλό αποτέλεσμα στο αποψινό παιχνίδι της Λευκορωσίας. Ο «δικέφαλος» ταξίδεψε χθες στο Μινσκ με σκοπό να πάρει... αποτέλεσμα, που 15 μέρες αργότερα θα του δίνει την δυνατότητα να κερδίζει την ΜΠΑΤΕ, στην Αθήνα και να τον βάζει σε θέση οδηγού, σχετικά με την υπόθεση πρόκρισης στην επόμενη φάση του θεσμού.

Για τον κόσμο τα σημάδια που φανέρωσε η ομάδα στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό, δεν αφήνουν πολλά περιθώρια αισιοδοξίας. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι άλλο Ελλάδα και άλλο Ευρώπη. Εκεί που η φανέλα της Ένωσης παραμένει μεγάλη και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτή των Λευκορώσων. Αν λοιπόν η ΑΕΚ καταφέρει να πιάσει απόδοση αντάξια με αυτής που αντιμετώπισε την Μπενφίκα, τότε θα πρέπει να θεωρείται σίγουρη η επιτυχία, η οποία θα συνοδεύεται με τους τρεις βαθμούς της νίκης. Γιατί είναι δεδομένο ότι παρόμοια εμφάνιση, κόντρα σε έναν πολύ κατώτερο αντίπαλο από τους «Αετούς», θα σημάνει και νίκη. Το μεγαλύτερο πρόβλημα για την ΑΕΚ δεν είναι άλλο από τις καιρικές συνθήκες που θα αντιμετωπίσει στο Μινσκ. Οι χαμηλές θερμοκρασίες, η βροχή (που χθες έπεφτε) και η αλλαγή καιρικών συνθηκών που θα αντιμετωπίσουν οι ποδοσφαιριστές, θα είναι σίγουρα ένα μεγάλο ντεσαβαντάζ σε σχέση με τους... συνηθισμένους, σε τέτοιες συνθήκες, Λευκορώσους. Παρόλα αυτά υπάρχει η αισιοδοξία στο στρατόπεδο του «δικεφάλου» ότι η επιστροφή θα φέρει και θετικό αποτέλεσμα.

Όσο για τα αγωνιστικά πλάνα του Ντούσαν Μπάγεβιτς, όπως άλλωστε και ο ίδιος δήλωσε, δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμα. Όμως σε κάποιες θέσεις, τα πρόσωπα πολύ δύσκολα θα αλλάξουν. Σε ένα σύστημα 4-3-3, ο 61χρονος τεχνικός θα ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια τον Σάχα, αριστερά πιθανότατα θα βασιστεί στην εμπειρία του Χουανφράν, στο κέντρο οι Μαϊστόροβιτς και Άρτσε, ενώ δεξιά δοκιμάστηκε στην προπόνηση της Τρίτης ο Γιάχιτς, ο οποίος είναι ο μοναδικός (ίσως μαζί με τον Ενσαλίβα που έχει ξαναπαίξει την θέση) που θα μπορούσε να καλύψει το κενό που έχουν αφήσει οι τιμωρημένοι Αραούχο και Γεωργέας. Στον χώρο της μεσαίας γραμμής η τριάδα αναμένεται να είναι: Καφές, Μάκος και Ενσαλίβα. Με τα τελευταία δεδομένα ο Νέμεθ θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης (αφήνοντας τον Μπλάνκο στον πάγκο), ενώ στα άκρα όλα δείχνουν ότι οι Μαντούκα και Ιορντάκε θα βοηθούν τον Ούγγρο συγκλίνοντας στην επίθεση. Δεν πρέπει βέβαια να αποκλείσουμε και κάποια έκπληξη της τελευταίας στιγμής.

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002