Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τρίτη, Ιουλίου 31, 2012

ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ !!

Απόλυτα ικανοποιημένος ο Βαγγέλης Βλάχος απ' τους ποδοσφαιριστές του στην πρωινή προπόνηση της Τρίτης. "Έτσι θέλω να είναι η ομάδα μας. Είστε τέλειοι σήμερα", τα λόγια του Έλληνα τεχνικού. Δεν προπονήθηκε ο Σιαλμάς. Δουλειά στο 4-3-3 από τον τεχνικό της ΑΕΚ.

Το απόγευμα της Δευτέρας οι νεαροί άσσοι του δικεφάλου τα ...άκουσαν για τα καλά απ' τον Βαγγέλη Βλάχο για την αγωνιστική τους συμπεριφορά στην προπόνηση. Το επόμενο πρωί τα πάντα ήταν διαφορετικά. Στις δύο ασκήσεις για την κυκλοφορία μπάλας οι παίκτες της Ένωσης έκαναν αυτό ακριβώς που ζητούσε ο προπονητής τους, με αποτέλεσμα να πάρουν τα εύσημα:

"Σήμερα πάτε πολύ καλά. Μπράβο σας. Έτσι θέλω να είναι η ομάδα μας. Εγώ θα σας φωνάζω πάντα, επειδή είμαι τελειομανής. Θα σας φωνάζω για να καταλάβετε ότι έχετε αλλάξει πια. Σήμερα είστε τέλειοι", ήταν μερικές από τις ατάκες του Έλληνα τεχνικού, ο οποίος είναι απόλυτα δίκαιος και όταν βλέπει ότι οι ποδοσφαιριστές του ανταποκρίνονται σε όσα τους λέει, τα "μπράβο" και τα καλά του λόγια, περισσεύουν.

Στη συνέχεια ο Βλάχος έβαλε τους παίκτες να κάνουν την ίδια άσκηση, στην οποία μια μέρα πριν έφτασε στο σημείο να τους απειλήσει ότι θα τους διώξει. Σήμερα όμως τα πάντα ήταν διαφορετικά, με τον τεχνικό του δικεφάλου να κουνάει συνεχώς καταφατικά το κεφάλι του και να δίνει οδηγίες.

"Θέλω να έχουμε αριθμητική υπεροχή. Να δίνουμε στηρίγματα στο συμπαίκτη μας. Πάω προς τον συμπαίκτη μου και ζητάω μπάλα. Οι προπονήσεις αυτές είναι επίπονες και το ξέρω, αλλά είναι για το καλό μας."

Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με ένα μίνι δίτερμα, με τις δύο ομάδες να έχουν παραταχθεί σε σύστημα 4-3-3, το οποίο δείχνει να ταιριάζει περισσότερο στην ομάδα, όπως φάνηκε μετά τα δύο πρώτα φιλικά προετοιμασίας.


"Πάντα να βάζουμε γκολ. Χωρίς γκολ δε νικάμε καμία ομάδα. Να έχουμε φαντασία στο παιχνίδι μας. Να κάνουμε κάτι που δεν περιμένει ο αντίπαλος", ήταν το λόγια του Βλάχου, ο οποίος για δεύτερη συνεχόμενη μέρα είχε δώσει εντολή σε όσους έπαιξαν αρκετή ώρα στους δύο αγώνες να κάνουν διαφορετικό πρόγραμμα απ' την υπόλοιπη ομάδα.

Αυτοί είναι οι: Γιάγκο, Γκερέϊρο, Λαγός, Ρίκκα, Μπουγαϊδης, Φούντας, Γροντής, Σταματής, Τσαμουρλίδης και Αρκούδας, ενώ ο Δημήτρης Σιαλμάς δεν πήρε καθόλου μέρος στην προπόνηση.
Μανώλης Βογιατζάκης, novasports.gr

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

 Ο ΘΩΜΑΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΧΤΕΣ..Ή ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ-ΑΜΕΤΟΧΟΙ Ή ΝΑ ΣΩΠΑΣΟΥΝ..ΤΟ ΡΙΣΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΑΝΕΛΑΒΕ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΙΝΙΑ..Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ ΠΕΤΥΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ Ή ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ..ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑ

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ 1 ..

Ο Θωμάς Μαύρος ήταν αυτός που ανέλαβε εξολοκλήρου να στελεχώσει το τεχνικό επιτελείο, με ανθρώπους απολύτως εμπιστοσύνης. Ο Βαγγέλης Βλάχος ήταν η επιλογή του για τη θέση του τεχνικού, ενώ για προπονητή τερματοφυλάκων επέλεξε τον Χρήστο Αρβανίτη. Και αν για την πρώτη επιλογή, τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα είναι απολύτως θετικά, για τη δεύτερη φαίνεται πως υπάρχει έντονος προβληματισμός. Ο Χρήστος Αρβανίτης, αν και έκανε τεράστια καριέρα σε αυτή τη θέση, προπονητικά δείχνει να υστερεί, σε σύγκριση με τους προκατόχους του. Η δουλειά που γινόταν, τόσο από τον Σλόμπονταν Σούιτσα, όσο και πέρσι με τον Κωνσταντίνο Καμπόλη, ήταν σαφώς πιο ενδεδειγμένη και πιο... σύγχρονη, σε σύγκριση με του Αρβανίτη και μάλιστα το συγκεκριμένο θέμα απασχολεί έντονα τους τερματοφύλακες, που πιστεύουν πως η χρονιά δεν θα μπορέσει να βγει.

Μάλιστα, ο Βαγγέλης Βλάχος είχε τετ α τετ μαζί τους και ενημερώθηκε από πρώτο χέρι για τη δουλειά που γίνεται και εκεί αντιλήφθηκε πως υπάρχει προβληματισμός. Όποιος έχει παρακολουθεί τις προπονήσεις των τερματοφυλάκων, τις περασμένες σεζόν (είτε κατά τη διάρκεια της χρονιάς, είτε στην προετοιμασία), μπορεί να αντιληφθεί εύκολα πως το πρόγραμμα στην Αγγλία είναι πολύ διαφορετικό και πιο χαλαρό. Και αν ο Βαγγέλης Βλάχος, αναγκάζεται λόγω συνθηκών (κυρίως ηλικίας και όχι τόσο καλών εργομετρικών) να προσαρμόσει το πρόγραμμα της προπόνησης του, στα δεδομένα που υπάρχουν, οι τερματοφύλακες δεν έχουν κανέναν λόγο να μην... πιέζονται, αφού οι τρεις από τους τέσσερις (πλην του Μακρυωνίτη), έχουν στην... πλάτη τους, πολλές προετοιμασίες.


Τα παραπάνω είναι θέματα που έχουν απασχολήσει έντονα τους ανθρώπους της ΑΕΚ και πιθανότατα να είναι και αυτός ο λόγος που ο Κωνσταντίνος Καμπόλης, ο μέχρι πρότινος προπονητής τερματοφυλάκων, παραμένει stand by, αφού δεν αποκλείεται να υπάρξει αλλαγή σε αυτό το πόστο, αν ο προβληματισμός παραμείνει στα ίδια επίπεδα και μετά την επιστροφή της ομάδας από την Αγγλία.


Αξίζει να σημειωθεί ότι και πριν ταξιδέψει η ομάδα στο Τσέστερ είχαν εκφραστεί... επιφυλάξεις για την εκγύμναση των γκολκίπερ, σε συνάντηση που είχαν μάνατζερ των παικτών με τη διοίκηση.

 

ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΝΤΕΜΗ ΣΤΟΝ ΘΩΜΑ..

Με αφορμή το δημοσίευμα του sentragoal.gr το aek365 επικοινώνησε με τον Ντέμη Νικολαϊδη ο οποίος επιβεβαίωσε την επικοινωνία που είχε με τον Θωμά Μαύρο και μας διευκρίνισε τι ακριβώς ειπώθηκε μεταξύ τους. Συγκεκριμένα ο Ντέμης τόνισε στον Θωμά πως συμφωνεί απόλυτα μαζί του για όσα είπε για τους μετόχους οι οποίοι αφού έπαψαν να χρηματοδοτούν την ομάδα δεν πρέπει να έχουν λόγο και μετοχές. Του τόνισε πως πρέπει να φτιάξει ένα πλάνο ώστε οι μετοχές να περάσουν στα χέρια του κόσμου της ΑΕΚ αφού στην παρούσα φάση δεν υπάρχει άλλη λύση από επενδυτή, ξεκαθαρίζοντας με τον τρόπο αυτό πως ούτε ο ίδιος έχει κάποια έτοιμη λύση. Τέλος του τόνισε πως το μικρό ποσοστό μετοχών του είναι στην διάθεση του για συμβολικούς λόγους και με προοπτική και αυτό να περάσει στα χέρια του κόσμου της ΑΕΚ με όποιο πλάνο επιλεγεί τελικά.
Ο Ντέμης μας ξεκαθάρισε πως δεν μίλησε καθόλου για το Δ.Σ ενώ σε δική μας ερώτηση μας τόνισε πως είναι ικανοποιημένος από τις κινήσεις που έχει κάνει ο Δημητρέλος για την αδειοδότηση της ΑΕΚ.

ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΣΗ..

Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου, οι ιθύνοντες της ΠΑΕ συζήτησαν και για τα αγωνιστικά θέματα της ομάδας. Άπαντες παρουσιάστηκαν πολύ ικανοποιημένοι από την εικόνα που έχουν δείξει στα δύο πρώτα φιλικά επί αγγλικού εδάφους οι «μικροί» του Βαγγέλη Βλάχου και τόνισαν ότι αξίζει να επενδύσει η ΑΕΚ σε αυτά τα παιδιά. Ωστόσο, συμφώνησαν πως είναι παράλληλα επιτακτική ανάγκη να προχωρήσουν τα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας, ώστε να ενισχυθεί το ρόστερ που έχει στα χέρια του ο Έλληνας τεχνικός με τους παίκτες που έχει ζητήσει. Μάλιστα, ο στόχος είναι 3-4 από αυτές τις κινήσεις να γίνουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.
Τη δεδομένη στιγμή στην κορυφή της λίστας της ΑΕΚ βρίσκονται οι Γιώργος Κατίδης, Γιάννης Γιαννιώτας, Αχμέτ Μαγκντί, Σταύρος Τσουκαλάς, Γιώργος Κουτρουμπής, Γιώργος Ιωαννίδης, καθώς και κάποιες περιπτώσεις επιθετικών από το εξωτερικό. Φυσικά, δεν πρόκειται να αποκτηθούν όλοι (για παράδειγμα, αν ο Κατίδης δεν καταφέρει να κερδίσει την ελευθερία του από τον Άρη δύσκολα θα κινηθεί η ΑΕΚ για να καταβάλει την ρήτρα και αρχηγού της εθνικής Νέων και του Γιαννιώτα), αλλά πρόθεση της διοίκησης είναι να προχωρήσουν 3-4 υποθέσεις άμεσα. Μάλιστα, για τον λόγο αυτό ο Βασίλης Τσιάρτας έδωσε το «παρών» στο ΔΣ και ενημέρωσε τα μέλη του για το στάδιο στο οποίο βρίσκεται κάθε μια από τις περιπτώσεις...

Δευτέρα, Ιουλίου 30, 2012

AΠΟ ΤΟ ΑΕΚ365..ΟΛΗ Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΘΩΜΑ..

Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε σε φορτισμένο κλίμα.
Μόνο από τον Σκρέκη και κάποιον κύριο Αθανασόπουλο βρήκε ανταπόκριση στις επιστολές που έστειλα, αποκάλυψε.
"Ποτέ δεν έριξε λευκή πετσέρα, είμαι μαχητής και πολεμιστής. Αν μπορώ να κουνήσω και ένα δαχτυλάκι θα το κάνω για να νικήσω. Η κατάσταση όμως είναι τραγική. Το ένα έρχεται μετά το άλλο και δεν σε αφήνουν να ηρεμήσει. Πολλά τα προβλήματα και μεγάλη η μουρμούρα. Ποτέ δεν μπόρεσα να το κατονήσω αυτό".
Η πρόταση μου ήταν συγκεκριμένη αλλά τελικά μπήκα και για τα διαρκείας και έτσι μπήκαν και τα άλλα τα παιδιά. Ήταν όλα πρόχειρα.
Στην κρίση των συνεργατών μου είναι να θα παραμείνουν, τόνισε ο Μαύρος που παραδέχθηκε ότι η κίνηση του ήταν πρόχειρη και έγινε άμεσα για να σωθεί η ΑΕΚ.
Ο Θωμάς Μαύρος ευχαρίστησε τον Κώστα Νεστορίδη για την παρουσία του. Από την μεριά του ο Θρύλος της ΑΕΚ του ευχήθηκε δύναμη.
Αποκάλυψε επίσης ότι δεν πρόκειται να ανέβει πάλι στα Σπάτα και θα ασχοληθεί εκ νέου όταν θα βγει το νέο ΔΣ. "Γιατί να έρθω δεν έχω θεσμικό ρόλο. Σημασία είναι να έρχεσαι να λες αυτό θα γίνει και να γίνεται" τόνισε.
Ο Θωμάς Μαύρος αποκάλυψε ένα μήνυμα του μάνατζερ του Μάντζιου. Κύριε Θωμά δεν θα έρθω στο ραντεβού μας σήμερα. Ο Βαγγέλης θα πάει στο εξωτερικό τελικά. Σίγουρα έγιναν λανθασμένοι χειρισμοί και από τις δύο πλευρές ειδικά με τη δημοσίευση του συμβολαίου" αναφέρει μεταξύ άλλων το μύνημα.
"Με τον Ντέμη μιλήσαμε στην αρχή και από τότε δεν έχουμε μιλήσει. Αν έχει κάτι αυτός πρέπει να πάρει όπως θα το έκανα και εγώ".
"Όταν μπήκα τα διαρκείας ήταν 2.000 και τώρα είναι 8.000. Ο κόσμος λοιπόν με βοήθησε και βοήθησα και εγώ. Πληρώσαμε έτσι τους υπαλλήλους. Αν ξεφύγω από την κατάσταση που απλά περιφέρομαι στα Σπάτα χωρίς θεσμικό ρόλο πιστεύω ότι ο κόσμος θα δώσει. Μου το λένε και το πιστεύω. Μόνο ο κόσμος μπορεί, έχουμε έσοδα μηδέν. Αυτό μπορώ να κάνω, πρέπει να καταλάβουμε ότι είμαστε μόνοι μας".
"Εγώ είμαι με τον κόσμο. Αν εγώ φύγω μένει ο κόσμος και αυτοί θα έχουν να κάνουν με τον κόσμο"
"Η ΑΕΚ έχει ταλέντο αλλά χρειάζεται 2-3 παίκτες και έχει πολύ καλά στοιχεία. Έτσι όπως είναι ήδη πιο κινητική. Είδαμε πάρα πολύ ωραία πράγματα. Η ομάδα θα πάει καλά ο ΑΕΚτζής θα είναι περήφανος. Παίξαμε δύο παιχνίδια σε δύο μέρες και αυτό επηρεάζει. Παρ ολα αυτά το δεύτερο μέρος η Μπλάκμπερν δεν υπήρχε. Πως να μην αγκαλιάσουμε αυτά τα παιδια; Χρειάζεται μόνο υπομονή 2-3 μήνες" τόνισε για το αγωνιστικό και δήλωσε πολύ αισιόδοξος.
"Πως κατάντησε έτσι αυτή η ομάδα;" αναρωτήθηκε αναφορικά με τις διάφορες τάσεις που υπάρχουν στην ομάδα.
"Σκοπός μας σε κάποιο βάθος του χρόνου η λαϊκή βάση. Αυτός είναι ο σκόπός μας να είναι ο κόσμος ο μεγαλομέτοχος. Η ΑΕΚ στον λαό μας ώστε να υπάρχει αγάπη, ειλικρίνεια" τόνισε.
Όπως αποκάλυψε πρόέδρος και διευθύνων σύμβουλος θα είναι ο Γιάννης Βούρος και ζήτησε εκ νέου δεσμεύσεις από τους μετόχους για να γίνει το νέο ΔΣ

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ..

Τη μερίδα του λέοντος κατέχει η ΑΕΚ στα σημερινά πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου. Η εμφάνιση στο φιλικό με την Μπλάκμπερν, τα μεταγραφικά αλλά και οι εξελίξεις με τον Θωμά Μαύρο είναι τα θέματα που απασχολούν το "κιτρινόμαυρο" ρεπορτάζ. Ας τα δούμε όμως όλα αναλυτικά.
SPORTDAY
Πρώτο θέμα η ΑΕΚ στην εφημερίδα που έχει κεντρικό τίτλο: "Κάτι νέο γεννιέται". "Θετικές και πάλι οι εντυπώσεις από την πιτσιρικαρία παρά την ήττα από την Μπλάκμπερν" τονίσει η "Sportday". Από εκεί και πέρα η εφημερίδα στέκεται στη διαφωνία του Θωμά Μαύρου με τους μετόχους και γράφει: "Να του δοθούν οι μετοχές και να ορίσει Δ.Σ. στο οποίο δεν θα συμμετάσχει ζήτησε από τους μετόχους ο Μαύρος. Η αρνητική απάντηση που εισέπραξε και η αναμενόμενη τοποθέτηση του στη σημερινή συνέντευξη Τύπου". Τέλος οι επαφές για Νογκουέρα και Ιμπουσούκι συνεχίζονται ενώ αναμένεται προσφορά της Έβερτον για τον Μπουγαΐδη.
GOAL NEWS
Πρώτο θέμα και εδώ η ΑΕΚ. "Βρέθηκε ζωή στον πλανήτη ΑΕΚ" ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας που γράφει: "Μωρά για φίλημα στο Β'. Αποκάλυψη και πάλι ο Γρόντης, γκολάρα ο Κουρέλας, υποσχέσεις από Αρκούδα και Καλογέρη". Από εκεί και πέρα στο θέμα της κόντρας που έχει ξεσπάσει στα διοικητικά το "Goal" τονίζει: "Διώχνουν τον Μάυρο. Δεν πρόκειται να γίνει υποχείριο των μετόχων ο Θωμάς. Θέλουν να τον ελέγξουν μέσω Δ.Σ.". Στα μεταγραφικά τώρα η εφημερίδα γράφει πως η ΑΕΚ παίρνει τον Ιωαννίδη που θα μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΟ ενώ κλείνουν και οι Κατίδης, Κουτρουμπής.
LIVE SPORT
Για τελεσίγραφο του Θωμά Μαύρου μιλάει η εφημερίδα αναφερόμενη στα όσα πρόκειται να πει στη σημερινή του συνέντευξη Τύπου. "Μη ρίξετε την ΑΕΚ στη Δ'Εθνική. Μέτοχοι βάλτε λεφτά..." γράφει η "Live Sport" αναφορικά με τα όσα σκοπεύει να πει ο Θωμάς Μαύρος. Από εκεί και πέρα η εφημερίδα μιλάει για "νέα χαμόγελα για τα μωρά του Βλάχου" αναφορικά με την εμφάνιση απέναντι στην Μπλάκμπερν ενώ στα μεταγραφικά τονίζει ότι χάλασε οριστικά τόσο του Μάντζιου όσο και του Ιμπουσούκι του οποίου τελικά η περίπτωση απορρίφθηκε.
ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
"Ρε δεν κωλώνει η ΑΕΚάρα" έχει βασικό τίτλο η εφημερίδα που τονίζει: "Οι πιτσιρικάδες έχουν βάλει το κεφάλι κάτω και τα δίνουν όλα. Πολύ καλοί και απέναντι στην Μπλάκμπερν. Οργάνωση σοβαρότητα, στρωτό ποδόσφαιρο". Από εκεί και πέρα η "Ώρα" γράφει ότι ο Θωμάς Μαύρος είναι έτοιμος για ρήξεις ενώ πλούσιο είναι το μενού στα μεταγραφικά. Η ΑΕΚ "χτυπάει" Ιωαννίδη, παίρνει Κουτρουμπή, το παλεύει για Στουάνι, περιμένει τον Τσουκαλά και τέλος αγωνιά για την υπόθεση με τον Κατίδη.
ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ
Τα μεταγραφικά στο προσκήνιο με Ιωαννίδη και Μαγκντί να κυριαρχούν στο πρωτοσέλιδο. Όπως γράφει η εφημερίδα ο Έλληνας αμυντικός μένει ελεύθερος από τον ΠΑΟ και λέει "ναι" στην ΑΕΚ ενώ θετικός να μετακομίσει στην Ένωση είναι και ο Αιγύπτιος μέσος. Από εκεί και πέρα η "Κιτρινόμαυρη" μιλάει για διαφωνία από τη στιγμή που οι μέτοχοι είπαν όχι στο αίτημα του Μαύρου να του παραχωρήσουν τις μετοχές. Επιστρέφοντας στα μεταγραφικά ο Βλάχος ξεκαθάρισε ότι θέλει να δοκιμάσει πρώτα τους Νογκουέρα, Ιμπουσούκι αν είναι να αποκτηθούν ενώ ο Μάντζιος έκλεισε το θέμα ΑΕΚ με SMS προς τον Θωμά Μαύρο. Τέλος η εφημερίδα γράφει πως τα "πιτσιρίκια έλαμψαν" στο φιλικό με την Μπλάκμπερν.

ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ..

Πλήρης διαφωνία για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ διαπιστώθηκε σε έκτακτη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε ψες  ανάμεσα στον Θωμά Μαύρο και τους μετόχους της ΠΑΕ ΑΕΚ. Ο Βασίλης Σίμος (ως εκπρόσωπος του Νίκου Νοτιά), ο Μάκης Κασνακίδης (εκπροσωπώντας το ΔΣ των Supporters πλην του Γεωργατζόγλου) και ο Κώστας Παπαδημητρίου (εκπροσωπώντας την Ερασιτεχνική), συναντήθηκαν με τον παλαίμαχο άσο στην καφετέριά του, προκειμένου να συζητήσουν εν όψει της ΓΣ της ΠΑΕ, την Τετάρτη. Ωστόσο, οι δύο πλευρές δεν βρήκαν κανένα σημείο επαφής όσον αφορά το μέλλον της ομάδας...
Οι εκπρόσωποι άνω του 80% των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ πρότειναν στον Μαύρο να μπει στο ΔΣ της ομάδας (και να παραμείνει ταυτόχρονα και επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος), αλλά τα άλλα μέλη του να παραμείνουν ως έχουν και να μην μπει κανείς από τους συνεργάτες του ή τους ανθρώπους που φημολογείται το τελευταίο διάστημα ότι βρίσκονται στις σκέψεις του. Όταν εκείνος το αρνήθηκε, του προτάθηκε τότε να γίνει νέα συνάντηση μεταξύ των τεσσάρων (προκειμένου να έχει προετοιμαστεί) και να ορίσουν από κοινού ένα διοικητικό συμβούλιο κοινής αποδοχής. Ωστόσο, και αυτή η πρόταση απορρίφθηκε.
Η απαίτηση που προέβαλε ο Μαύρος από την πλευρά του ήταν να του παραδοθούν οι μετοχές της ΠΑΕ και να ορίσει εκείνος δικό του διοικητικό συμβούλιο, χωρίς την παρουσία κανενός μέλους από το υπάρχον (ούτε του Ανδρέα Δημητρέλου). Οι μέτοχοι της ΑΕΚ παρουσιάστηκαν κάθετα αντίθετοι σε αυτή την προοπτική όταν ενημερώθηκαν από τον ίδιο ότι δεν θα είναι αυτός που θα πάρει στα χέρια του το σύνολο των μετοχών (πλην του 10% της Ερασιτεχνικής), αλλά και την θέση του προέδρου! Επίσης, του μεταφέρθηκε ότι η παρουσία του Δημητρέλου στην ομάδα τη δεδομένη στιγμή είναι σημαντική, καθώς είναι ο άνθρωπος που τρέχει το ζήτημα των ρυθμίσεων και των χειρισμών που πρέπει να γίνουν, προκειμένου να καταφέρει η ΑΕΚ να τακτοποιήσει τις ανοιχτές οικονομικές υποθέσεις της.
Επίσης, οι μέτοχοι παρουσιάστηκαν δυσαρεστημένη από το γεγονός ότι δεν ενημερώθηκαν ούτε ποιοι θα είναι οι άνθρωποι που θα πάρουν στα χέρια του τις μετοχές, ούτε ποιοι θα μπουν στο νέο ΔΣ που θέλει να ορίσει. Αρκέστηκε μόνο να αναφέρει το όνομα του Αντώνη Ηλιόπουλου, που βρίσκεται στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή.
Από τη στιγμή λοιπόν που ο Θωμάς δεν δέχθηκε καμία από τις προτάσεις των μετόχων και εκείνοι δεν δέχθηκαν καμία από τις δικές του, διαπιστώθηκε χάσμα απόψεων, χωρίς να μπορεί κανείς να προβλέψει πλέον ποιες θα είναι οι εξελίξεις. Το μόνο που ζητήθηκε από τους μετόχους ήταν να αναβάλει ο παλαίμαχος άσος την συνέντευξη Τύπου που έχει προγραμματίσει για αύριο, καθώς είναι πολύ σημαντικό τη δεδομένη στιγμή -με τις κρίσιμες συζητήσεις της ΑΕΚ με την Πολιτεία και με οργανισμούς να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη- να παρουσιάζονται ενωμένα όλα τα μέλη της ομάδας. Ωστόσο, ο Θωμάς δεν δεσμεύτηκε για αυτό και τους μετέφερε ότι θα αποφασίσει ψες  το βράδυ ή σήμερα   νωρίς το πρωί, αφού πρώτα συζητήσει με τους συνεργάτες του τα όσα ειπώθηκαν στη συνάντηση...

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

 ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ....ΟΜΩΣ ΑΛΛΟ ΦΙΛΙΚΑ ΑΛΛΟ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΣΜΟ..ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΦΥΣΙΚΑ..ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΟΜΑ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑ

Κυριακή, Ιουλίου 29, 2012

ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΚ-VOICE..Ο ΝΕΟΣ ΝΑΒΑΣ !!

Ο Αλέξανδρος Νικολιάς έχει –ίσως και λόγω του παρουσιαστικού που θυμίζει λίγο ...Φερνάντο Νάβας- τραβήξει τα βλέμματα αρκετών από τον πρώτο κιόλας φιλικό αγώνα της ΑΕΚ. Τοπική ιστοσελίδα της Κύμης, από την οποία κατάγεται ο νεαρός ποδοσφαιριστής της «Ένωσης» αναφέρεται στα πρώτα του βήματα.
«Ο Αλέξανδρος Νικολιάς γιος του γιατρού Νικολιά, μεγάλωσε στους Ανδρονιάνους, τα πρώτα του «σουτ» τα έκανε στις αλάνες του χωρίου του. Μετέπειτα πέρασε από τις Ακαδημίες του Α.Ο.Κύμης, τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στις προπονήσεις με την πρώτη ομάδα του Α.Ο.Κ. Εν συνεχεία πέρασε και από τις Ακαδημίες του Ηνίοχου και πριν από πέντε χρόνια τον είδε και τον πήρε η ΑΕΚ όπου και τον ανέβασε στην U20! Τώρα πλέον είναι έτοιμος για το μεγάλο άλμα στην Πρώτη Ομάδα της ΑΕΚ.
Γεννημένος στις 23/07/1994, αγωνίζεται ως κεντρικός χαφ. Χαμηλών τόνων άνθρωπος, δεν μιλάει πολύ. «Κλειστό» και καλό παιδί λένε όσοι τον ξέρουν. Το παιχνίδι του χαρακτηρίζεται από το πάθος και την καλή τεχνική του, όταν μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο και δίνει πάντα το 100% των δυνατοτήτων του. Ικανότατος με την μπάλα στα πόδια, «βλέπει» γήπεδο και του αρέσει να μοιράζει το παιχνίδι. Αγωνίζεται στη «ραχοκοκαλιά» της ομάδας και η οξυδέρκειά του είναι πολλές φορές το όπλο της ομάδας του μιας και από τα πόδια του ξεκινάνε όλες οι επιθέσεις».

KONTA ΣΕ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗ..

Πολύ κοντά σε συμφωνία για την απόκτηση του Γιώργου Κουτρουμπή φαίνεται πως βρίσκεται η ΑΕΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες, το εμπόδιο που είχε δημιουργηθεί με τις οικονομικές απαιτήσεις της Καλλιθέας, δείχνει να ξεπερνιέται και οι δύο ομάδες βρίσκονται πολύ κοντά στο να βρουν τη χρυσή τομή για τη μεταγραφή του νεαρού ποδοσφαιριστή. Ο Βαγγέλης Βλάχος έχει αποκομίσει άριστες εντυπώσεις για τον παίκτη και θεωρεί τον Κουτρουμπή μια πολύ σημαντική προσθήκη στο κέντρο της άμυνας.

Ο ΠΑΛΙΟΣ ΡΟΤΖΕΡ..

Μια έκπληξη επεφύλασσε ο Ρότζερ Γκερέιρο στους συμπαίκτες του και το τεχνικό τιμ καθώς μετά την ομιλία του Βαγγέλη Βλάχου ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει. Ζήτησε λοιπόν τον λόγο και μέσω μεταφραστή είπε κάποια πράγματα που άγγιξαν τους πάντες. "Να ξέρετε ότι δεν έχετε τίποτα να φοβηθείτε. Στη φάση που είστε εσείς τώρα ήμασταν και εμείς οι πιο έμπειροι όταν ξεκινούσαμε και σας έχει πει ο προπονητής κάτι που είναι πάρα πολύ σωστό, ότι εσείς είστε ευλογημένοι γιατί ξεκινάτε την καριέρα σας σε μια μεγάλη ομάδα" τόνισε ο Γκερέιρο αναφερόμενος στους νεαρούς συμπαίκτες του και συνέχισε: "Εμείς στην ηλικίας σας δεν είχαμε την ευκαιρία να παίζουμε σε μια τόσο μεγάλη ομάδα. Πιστέψτε με η ΑΕΚ είναι πάρα πολύ μεγάλη ομάδα, το έχω διαπιστώσει αυτό στα χρόνια που είμαι εδώ και έχω καταλάβει την ιδέα που εκφράζει η ΑΕΚ. Η ΑΕΚ είναι ιδεολογία και αυτή πρέπει να υπερασπιστούμε όλοι μας".

ΜΕΤΕΓΡΑΦΙΚΑ..

Μια από τις λύσεις που εξετάζει η ΑΕΚ για την επίθεση είναι αυτή του Χιρόσι Ιμπουσούκι. Ο 21 ετών Ιάπωνας φορ ανήκει στη Σεβίλλη και την περασμένη περίοδο πέτυχε 20 γκολ σε 30 εμφανίσεις με τη δεύτερη ομάδας της, στην τρίτη κατηγορία της Ισπανίας. Η Ένωση έχει βολιδοσκοπήσει την περίπτωση του Ιάπωνα και έχει διαπιστώσει ότι πρόκειται για μια πολύ εφικτή λύση. Στην... χειρότερη περίπτωση το συνολικό κόστος της απόκτησής του (πάντα με τη μορφή δανεισμού) δεν θα ξεπεράσει τις 130.000 ευρώ μαζί με την Εφορία, ενώ οι Κιτρινόμαυροι έχουν κάνει μια πρώτη... νύξη στη Σεβίλλη για να καλύψει μέρος του συμβολαίου του και δεν συνάντησαν αρνητική διάθεση. Ο λόγος είναι ότι οι Ισπανοί έμειναν πολύ ικανοποιημένοι από την πρόοδο που σημείωσε ο Χουάν Κάλα στην Ελλάδα και θα τους ενδιέφερε πολύ να παραχωρήσουν τον παίκτη σε μια ομάδα στην οποία δεδομένα θα πάρει παιχνίδια. Ο Βαγγέλης Βλάχος έχει παρακολουθήσει σε DVD τον Ιάπωνα, ενώ σίγουρα και το γεγονός ότι ο παίκτης είχε πέρσι 20 γκολ ακόμη και στην τρίτη κατηγορία της Ισπανίας είναι κάτι σημαντικό. Ωστόσο, εξετάζοντας παράλληλα και άλλες περιπτώσεις, θέλει να μάθει περισσότερα για τον Ιμπουσούκι, καθώς η ΑΕΚ έχει πλέον δικαίωμα για μόνο δύο μεταγραφές και όλες οι επιλογές της πρέπει να είναι... σίγουρες. Πάντως, είναι πολύ πιθανό η περίπτωσή του να απασχολήσει τελικά σοβαρά την Ένωση και αν αποφασίσει να προχωρήσει τη μεταγραφή, όλα δείχνουν ότι από οικονομικής πλευράς δεν θα προκύψει πρόβλημα...
 
 

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

ΣΙΓΟΥΡΑ Η  ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕ ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ..ΕΙΔΑΜΕ ΕΞΕΛΙΞΙΜΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΤΣΙ..ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΦΤΗΝΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΝΑ ΔΕΣΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΕΚΑΡΑ ΑΝΤΑΓΩΝΣΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΛΟ ΘΕΑΜΑ..ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΜΕ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ! ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑ

Σάββατο, Ιουλίου 28, 2012

ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ;; Ή ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ;;

Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα στην ΑΕΚ. Πλέον απομένουν οι τελευταίες λεπτομέρειες ώστε ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης να συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία και την Έβερτον. Σύμφωνα με πληροφορίες οι συζητήσεις μεταξύ των δύο ομάδων βρίσκονται στο τελικό στάδιο με την Ένωση να βάζει στο ταμείο της το ποσό του 1,2 εκατ. ευρώ, το μεγαλύτερο ποσό που έχει πάρει φέτος από πωλήσεις ποδοσφαιριστών.

Στην ΑΕΚ δεν επιθυμούσαν την παραχώρηση του νεαρού διεθνή αμυντικού, αλλά με την τραγική οικονομική κατάσταση που επικρατεί στο σύλλογο οι διοικούντες ήταν υποχρεωμένοι να παραχωρήσουν και τον 19χρονο αμυντικό.  


Έτσι, τα επόμενα 24ωρα αναμένεται να κλείσει και αυτή η υπόθεση επιβεβαιώνοντας με αυτό τον τρόπο και το ρεπορτάζ του
gazzetta.gr για το ενδιαφέρον των «ζαχαρωτών».

ΠΟΙΟΥΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ..

Τις διασυνδέσεις του Βασίλη Τσιάρτα στην Ισπανία θέλουν να εκμεταλλευτούν στην ΑΕΚ και σύμφωνα με δημοσίευμα της Sportday ήδη ο "El Mago" έχει ξεχωρίσει δύο περιπτώσεις παικτών τις οποίες και προωθεί. Συγκεκριμένα πρόκειται για τον 22χρονο Ισπανό εξτρέμ Αλμπέρτο Νογκουέρα, που αγωνίζεται στη δεύτερη ομάδα της Ατλέτικο, και τον 21χρονο Ιάπωνα επιθετικό Χιρόσι Ιμπουσούκι, που αγωνίζεται στη δεύτερη ομάδα της Σεβίλλης.
Ο Νογκουέρα έμεινε ελεύθερος από τους «ροχιμπλάνκος» και στις πρώτες επαφές και σύμφωνα με πληροφορίες είναι θετικός στο να μετακομίσει στην Ελλάδα. Την περασμένη περίοδο ο νεαρός άσος, που μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις πίσω από τον σέντερ φορ, είχε 36 συμμετοχές με την Β' ομάδα της Ατλέτικο, ενώ στο παρελθόν είχε δύο εμφανίσεις με την πρώτη ομάδα. Ο Ιμπουσούκι είχε 20 γκολ σε 30 εμφανίσεις με τη δεύτερη ομάδα της Σεβίλλης στην τρίτη κατηγορία της Ισπανίας. Ο πανύψηλος φορ (1,93μ.) έχει συμβόλαιο, αλλά μπορεί να αποκτηθεί δανεικός και ήδη έχουν γίνει κάποιες επαφές.
Ο Τσιάρτας προωθεί και τις δύο περιπτώσεις και αναμένονται εξελίξεις την ερχόμενη εβδομάδα όταν η ΠΑΕ ΑΕΚ, αν όλα θα πάνε καλά, θα έχει εξασφαλίσει φορολογική ενημερότητα για να μπορεί να τους αποκτήσει και να τους καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

 ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΜΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ..ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ..ΑΛΛΑ ΚΑΙ 5 ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ..Η ΟΜΑΔΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΘΗΚΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ .ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ  ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΜΑΣ..ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΛΑ  ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ..ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ 5 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ !! ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑ

ΠΩΣ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ..

Τα μεταγραφικά και η προσπάθεια που κάνει η ΑΕΚ για ενίσχυση είναι και πάλι στο προσκήνιο αναφορικά με το "κιτρινόμαυρο" ρεπορτάζ του σημερινοί αθλητικού Τύπου. Γνωστά ονόματα αλλά και καινούρια. Ας τα δούμε όμως όλα αναλυτικά.
SPORTDAY
Τους εκλεκτούς του Τσιάρτα αποκαλύπτει η εφημερίδα που τονίζει ότι από την ισπανική αγορά έχει ξεχωρίσει τους Νογκουέρα και Ιμπουσούκι (ΦΩΤΟ) και προωθεί τις περιπτώσεις τους. Από εκεί και πέρα γράφει για τη νέα πρόταση που έγινε στον Βαγγέλη Μάντζιο με σκοπό τελικά να πειστεί και να πει το "ναι". Τέλος η εφημερίδα αναφέρει ότι η ΑΕΚ χρειάζεται 400.000 ευρώ για να καλύψει το ποσό της δόσης από το άρθρο 44 (1,25 εκατ. ευρώ) ώστενα εξασφαλιστεί φορολογική ενημερότητα και να ξεπεραστεί ο σκόπελος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.
GOAL NEWS
"Με το... μαχαίρι στα δόντια" έχει τίτλο η εφημερίδα που μιλάει για τακτική μαστίγιου και καρότου από τον Βαγγέλη Βλάχο στην προετοιμασία. Από εκεί και πέρα τονίζει ότι υπάρχει "ανοιχτό παράθυρο" για την απόκτηση του Βαγγέλη Μάντζιου ενώ αντίθετα η ΑΕΚ αποσύρεται από την περίπτωση του Βαγγέλη Μόρα. Τέλος νέα προσπάθεια γίνεται τόσο για τον Κατίδη όσο και τον Γιαννιώτα σε μια προσπάθεια να ενισχυθεί όσο το δυνατό περισσότερο η ομάδα.
LIVE SPORT
Για διχασμό στην ΑΕΚ αναφορικά με το θέμα του Βαγγέλη Μάντζιου μιλάει η εφημερίδα. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ενώ ο Ανδρέας Δημητρέλος ουσιαστικά χάλασε τη μεταγραφή ο Θωμάς Μαύρος του κατέθεσε νέα πρόταση και κάνει προσπάθεια να τον κλείσει για την ΑΕΚ. Όπως τονίζει στην Ένωση δεν υπάρχει κοινή γραμμή για το θέμα του παίκτη και αυτό δημιουργεί προβλήματα.
ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Για πακέτο πέντε μεταγραφών μιλάει στο πρωτοσέλιδο της η εφημερίδα και τονίζει: "Ανοιχτό του Μάντζιου, θα κριθεί τη Δευτέρα. Δύο έτοιμες οικονομικά εφικτές λύσεις από το εξωτερικό με χαφ και φορ. Στόχος να κλείσουν πέντε μεταγραφές μέχρι τα μέσα της εβδομάδας". Και εδώ βλέπουμε αναφορά σε Κατίδη και Γιαννιώτα ενώ η εφημερίδα μιλάει γα απίστευτη μάχη του Αντρέα Δημητρέλου για την ενημερότητα και το "44". Τέλος αναφορικά με την προετοιμασία η "Ώρα" τονίζει πως ο Φούντας είναι "πολυεργαλείο στα χέρια του Βλάχου" ενώ οι πρώτοι που έχουν ξεχωρίσει είναι ο Σταματής και ο Αρκούδας.
ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ
Ο Σταύρος Τσουκαλάς είναι το κεντρικό πρόσωπο στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας που τονίζει: "Ο 24χρονος μέσος συμφώνησε χθες με τον ΠΑΟΚ να λύσει το συμβόλαιο του και κατεβαίνει στην Αθήνα για την ΑΕΚ". Από εκεί και πέρα η εφημερίδα μιλάει για "παιχταρά" που έχει κλείσει ο Τσιάρτας. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά "πρόκειται για χαφ από την Ιβηρική που θα κάνει πάταγο". Γίνεται αναφορά στη νέα πρόταση στον Μάντζιο αλλά και στη μεγάλη μεταγραφή του χάντμπολ με τον Σπύρο Μπαλωμένο.
 

Παρασκευή, Ιουλίου 27, 2012

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

 ΜΑΝΤΖΙΟΣ ΚΑΙ ΜΟΡΑΣ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ..ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ..ΚΑΙ ΝΕΑ ΜΕΤΕΓΡΑΦΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ..ΓΙΑ ΤΣΟΥΚΑΛΑΔΕΣ..ΚΟΥΤΣΙΑΝΙΚΟΥΛΛΗΔΕΣ..ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ..Η ΟΜΑΔΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ..ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΟΤΕΡΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ.. ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ..  ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΒΟΥΛΙΑΞΑΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ..ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ..

ΑΓΧΟΣ ..ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ..

Πόσες φορές τα τελευταία χρόνια δεν έχει ακουστεί η ατάκα από τα χείλη των «Ενωσιτών» ότι ο τάδε ή ο δείνα δεν έχει καταλάβει σε ποια ομάδα παίζει; Έχει συμβεί πάμπολλες φορές. Αυτό είναι ένα φαινόμενο όμως που δεν μπορείς να το παρατηρήσεις στο φετινό ρόστερ. Εκτός του γεγονότος πως οι ξένοι ποδοσφαιριστές είναι ελάχιστοι, άρα όλοι έχουν επίγνωση για το «τι σημαίνει ΑΕΚ», έστω και σε αυτή την κατάσταση, τα «πιτσιρίκια» του Βλάχου δείχνουν να αντιλαμβάνονται πλήρως το «βάρος» που κουβαλάνε στις πλάτες τους. Μάλιστα, αρκετά από αυτά, δείχνουν περισσότερο φόβο και άγχος, από ότι πρέπει.
Είναι χαρακτηριστικό πως το συγκεκριμένο γεγονός το συζητούσε και ο προπονητής της ΑΕΚ, πριν από την χθεσινή προπόνηση. «Κάνουν απίστευτη προσπάθεια αυτά τα παιδιά, αλλά ήθελαν και την εμπειρία δίπλα τους. Τώρα δείχνουν φοβισμένα. Δεν μιλάνε στις προπονήσεις από το άγχος τους. Θέλω να μιλάνε μεταξύ τους, να συνεννοούνται στο γήπεδο και δεν ακούω τις φωνές τους από το άγχος και τον φόβο που τους έχει καταβάλει», έλεγε χαρακτηριστικά και λίγη ώρα μετά είχαμε την ευκαιρία να το καταλάβουμε και οι απεσταλμένοι του Τύπου.
Τα παιδιά βγήκαν στο γήπεδο, δούλεψαν σκληρά, αν και κουρασμένα από τα πολύωρο ταξίδι, αλλά παρότι ήμασταν σε απόσταση αναπνοής από το γήπεδο, δεν ακούστηκε η φωνή κανενός. Το ίδιο και κατά την άφιξή τους στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η αποστολή. Με εξαίρεση τους «παλιούς» που έχουν φάει με το κουτάλι τις προετοιμασίες στο εξωτερικό, όλοι οι άλλοι έδειχναν... χαμένοι. Φαινόντουσαν αγχωμένοι ακόμα και τη στιγμή που ο «Μήτσι» τους κάλεσε να πάρουν τα παπούτσια τους και εκείνοι έχαναν τον δρόμο.
Για όλα τα παιδιά, η φετινή ΑΕΚ αποτελεί μια τεράστια ευκαιρία στην καριέρα τους. Όλα θέλουν να την αρπάξουν, όμως δεν έχουν καμία βοήθεια. Κανέναν έμπειρο παίκτη-ηγέτη που θα τους απελευθερώσει από το άγχος και θα το μετατρέψει σε ενέργεια μέσα στο γήπεδο. Το ταλέντο και οι ικανότητες του καθενός, θα φανούν στην πορεία. Η δίψα τους όμως φαίνεται από τώρα και ο Βαγγέλης Βλάχος, εκτός από προπονητής, θα πρέπει να παίξει και άλλους ρόλους ώστε να εκμεταλλευτεί στο έπακρο αυτή τη θέληση και να πάρει από τον καθένα το 100% των δυνατοτήτων του. Γιατί χωρίς το 100% τα πράγματα θα είναι δύσκολα...
 

ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΥΛΗΣ..

Την Κυριακή θα ταξιδέψει τελικά για το Τσέστερ ο Μιχάλης Παυλής. Εκτός από την συνάντηση που είχε με τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ΑΕΚ Λάκη Νικολάου (ο οποίος του άναψε το πράσινο φως), ο Έλληνας επιθετικός και ο μάνατζέρ του είχαν συνάντηση και με την διοίκηση της ΑΕΚ, στα Σπάτα, στην οποία «σφραγίστηκε» η ενσωμάτωσή του στην αποστολή της ομάδας στην Αγγλία, προκειμένου να συμμετάσχει στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Ο Παυλής θα αναχωρήσει τελικά για το Τσέτσερ την Κυριακή και από τη Δευτέρα αναμένεται να συμμετέχει κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας...

Τρίτη, Ιουλίου 24, 2012

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..


Ο ΜΑΝΤΖΙΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΡΧΕΤΑΙ..Ο ΜΟΡΑΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ..ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ..ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ..ΤΟ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΝΕΩΝ..Ο ΔΗΜΗΤΡΕΛΛΟΣ ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΙΜΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ..ΑΥΤΑ..ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑ

O TYΠΟΣ..


Τα μεταγραφικά και οι εξελίξεις με Μάντζιο και Μόρα είναι το θέμα που κυριαρχεί, και σήμερα, στο "κιτρινόμαυρο" ρεπορτάζ του αθλητικού Τύπου. Η εγγυητική είναι επίσης ένα ζήτημα που βλέπουμε σε όλες τις εφημερίδες. Ας τα δούμε όμως όλα αναλυτικά.
SPORTDAY
"Ώρα για φορ" γράφει η εφημερίδα και τονίζει: "Στην πρωινή συνάντηση του Μάντζιου με τους Τσιάρτα και Μαύρο κρίνεται η μεταγραφή του παίκτη στην Ένωση". Για τον Βαγγέλη Μόρα τώρα η "Sportday" τονίζει πως οι προβληματισμοί του για την κατάσταση στην ομάδα αυξάνονται ενώ προέκυψε και ενδιαφέρον από το Αζερμπαϊτζάν. Από εκεί και πέρα η εφημερίδα τονίζει πως ο Ανδρέας Δημητρέλος ελπίζει "στην κατανόηση του υπουργείου Οικονομικών" και σήμερα θα καταθέσει την κοινή πρόταση των ομάδων της Σούπερ Λίγκας για την εξασφάλιση προσωρινής (διάρκειας 2-3 μηνών) φορολογικής ενημερότητας από τις ΠΑΕ, με την καταβολή 100-200 χιλ. ευρώ και «πάγωμα» της καταβολής των δόσεων.
GOAL NEWS
Ο Βαγγέλης Μάντζιος είναι το κεντρικό πρόσωπο και εδώ με την εφημερίδα να τονίζει πως οι δύο πλευρές αναζητούν φόρμουλα ώστε να γίνει τελικά η μεταγραφή. "Στην ΑΕΚ δεν θέλουν να τον κάνουν διετές ενώ το 1+1 που είχαν ετοιμάσει δεν... στέκει" αναφέρει χαρακτηριστικά το "Goal". Αναφορικά με τον Βαγγέλη Μόρα τονίζεται ότι αύριο Τετάρτη θα δώσει την τελική απάντηση στην ΑΕΚ με τον παίκτη να έχει ενδοιασμούς. Τέλος και στο "Goal¨τονίζεται η μεγάλη προσπάθεια που γίνεται για να εξασφαλίσει η ΑΕΚ την εγγυητική.
ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Κατίδης και Γιαννίωτας είναι τα κεντρικά πρόσωπα στο πρωτοσέλιδο της "Ώρας" που έχει βασικό τίτλο "Σαν τρελοί στην ΑΕΚ". "Οι άνθρωποι της Ένωσης έριξαν το τελευταίο 48ώρο γερά τα δίχτυα τους στα διαμάντια της Εθνικής Νέων και έλαβαν πολύ θετικά μηνύματα από την πλευρά τους. Μάχη με τον χρόνο αλλά κυρίως με το χρήμα στην ΑΕΚ αφού απαιτούνται 150.000 για την ρήτρα του Γιαννίωτα. Πιο εφικτή πάντα η περίπτωση του Κατίδη" γράφει η εφημερίδα. Στο θέμα του Μάντζιου τονίζεται ότι ο παίκτης θα ανέβει σήμερα στα Σπάτα και υπάρχει ακλόνητη πίστη ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή ενώ η ΑΕΚ ανεβάζει λίγο την προσφορά της για Μόρα ώστε να πει και αυτός το "ναι".
ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ
"Προβάρει τον Δικέφαλο" έχει κεντρικό τίτλο η εφημερίδα και αναφέρεται στον Βαγγέλη Μάντζιο. Τονίζει ότι ο παίκτης θα ανέβει σήμερα στα Σπάτα και όλα συνηγορούν ότι τελική η μεταγραφή θα γίνει. Για τον Βαγγέλη Μόρα πάντως τα μηνύματα δεν είναι τόσο θετικά καθώς όπως γράφει η "Κιτρινόμαρυη" ο παίκτης θέλει να έρθει αλλά προβληματίζεται έντονα "βλέποντας τα εμπόδια που δημιουργούνται καθημερινά". Τέλος γίνεται αναφορά και στη λύση του συμβολαίου του Έιντουρ Γκούντγιονσεν.

Δευτέρα, Ιουλίου 23, 2012

AΙΩΝΙΑ ΤΟΥ Η ΜΝΗΜΗ..

Η ΠΑΕ ΑΕΚ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για την απώλεια του ιστορικού Γενικού Αρχηγού του συλλόγου Δημήτρη Τράγου, ενός από τα παλαιότερα μέλη της οικογένειας της ΑΕΚ, την οποία ο εκλιπών δεν σταμάτησε να παρακολουθεί και να υποστηρίζει με αγάπη μέχρι το τέλος της ζωής του παρά το προχωρημένο της ηλικίας του.

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ..

Ολοκληρώθηκε η πρωινή προπόνηση της ΑΕΚ το πρωί της Δευτέρας (23/7) στα Σπάτα, με τον Βαγγέλη Βλάχο να συνεχίζει τις δοκιμές παικτών.
Μοναδικό πρόβλημα για τον τεχνικό της ΑΕΚ ήταν ο Σωκράτης Τσουκαλάς, ο οποίος δεν προπονήθηκε λόγω γαστρεντερίτιδας, ενώ απουσίαζαν και οι Μαυρουδής Μπουγαΐδης και Δημήτρης Φροξυλιάς.

Αντίθετα, με την ΑΕΚ συνέχισαν τις προπονήσεις οι Γιάγκο, Μιχάλης Παυλής, Μιχάλης Τσαμουρλίδης, Κωνσταντίνος Κοτσαρίδης, Ανδρέας Σταματής, Χρήστος Αρκούδας, Χρήστος Τομαράς και Αινείας Καλογέρης.


Η απογευματινή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 19:00.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

TON MORA ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΘΩΜΑΣ..ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ..ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Η ΛΥΣΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ..ΚΑΙ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ..ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑ

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ ΑΚΟΜΗ..

Ακόμη ένα μεγάλο πρόβλημα ήρθε να προστεθεί στα ήδη (πολλά) υπάρχοντα για την ΑΕΚ. Η ΠΑΕ προσπάθησε να εκδώσει σήμερα το πρωί την εγγυητική επιστολή που είναι απαραίτητη για τον φάκελο που θα καταθέσει την Πέμπτη στην Επιτροπή Επαγγελμτικού Αθλητισμού (η οποία συνεδριάζει την Παρασκευή). Ωστόσο, καμία τράπεζα δεν δέχεται να εκδώσει εγγυητική στην ΑΕΚ, τη στιγμή που η εταιρεία δεν έχει εξασφαλίσει ακόμη φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα.
Ο πρόεδρος της ΑΕΚ Ανδρέας Δημητρέλος «τρέχει» από το πρωί και προσπαθεί μέσω προσωπικών γνωριμιών να καταφέρει να εξασφαλίσει την εγγυητική, καθώς πρόκειται για μια πολύ σημαντική παράμετρο για την συμπλήρωση του φακέλου της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, ακόμη και αν αυτός θα είναι ελλιπής σχετικά με άλλες (παραμέτρους). Το ζήτημα είναι ότι τα χρονικά περιθώρια είναι μικρά και ο Δημητρέλος γνωρίζει ότι οι κινήσεις του θα πρέπει να είναι άμεσες, προκειμένου η ΑΕΚ να εξακολουθήσει να έχει πραγματικές πιθανότητες να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.
 

Κυριακή, Ιουλίου 22, 2012

Η ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ..

ΒΑΖΟΥΜΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ ΦΥΛΛΑΔΑ..ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ..ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΕΣ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ !..ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΣΤΕΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ ..ΔΙΟΤΙ ΕΔΩ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ !!  ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΑΣ ΤΟ ΨΑΞΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ..

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ο ΒΟΥΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ..ΜΕΤΕΓΡΑΦΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑΛΕΝΤΑ....ΚΑΙ  ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΒΑΣΙΚΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ..ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ..

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΛΑΧΟ..

Το εγκώμιο του Βαγγέλη Βλάχου έπλεξε ο Χρήστος Κωστής, δηλώνοντας ενθουσιασμένος με τη δουλειά του Έλληνα τεχνικού στην ΑΕΚ. «Ο Βαγγέλης Βλάχος κάνει τρομερή δουλειά. Έχει πολλή όρεξη, πολλές γνώσεις γύρω από το ποδόσφαιρο και έχει ανεβάσει επίπεδο την ΑΕΚ. Ασχολείται με την ομάδα 24 ώρες το 24ωρο και πραγματικά με έχει εντυπωσιάσει ο τρόπος που μαθαίνει πράγματα στους ποδοσφαιριστές και ειδικά στους νέρους. Είναι εξαιρετικός προπονητής και τα αποτελέσματα της δουλειάς του θα φανούν στο γήπεδο», δήλωσε αρχικό ο Κωστής σε δηλώσεις του στην Ώρα των Σπορ.
Όσον αφορά το ρόστερ της ΑΕΚ, τόνισε: «Υπάρχει ταλέντο στην ομάδα, αλλά πρέπει να αποκτηθούν τρεις έμπειροι και ποιοτικοί παίκτες, ώστε να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί. Νομίζω πως αυτό θα γίνει και μάλιστα σύντομα και με αυτό τον τρόπο θα ξαναζεσταθεί και ο κόσμος, τον οποίο έχουμε ανάγκη και τον θέλουμε στο πλευρό μας, να μας στηρίξει».
Επίσης, ο γενικός αρχηγός της ΑΕΚ αποκάλυψε: «Έχουμε σκεφτεί να διαθέσουμε τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από το λογαριασμό στήριξης για να πάρουμε έναν παίκτη. Να πούμε δηλαδή στον κόσμο μας να βάλει χρήματα, όχι για να πληρώσουμε χρέη ή κάτι άλλο, αλλά για να ενισχυθεί αγωνιστικά η ομάδα. Να κάνει μια μεταγραφή ο κόσμος. Να δώσουμε στους φιλάθλους μας ένα ακόμη κίνητρο για να βοηθήσουν την ΑΕΚ».
Βέβαια, όσον αφορά το τελευταίο, υπάρχει μια σημαντική παράμετρος: Η ΑΕΚ ψάχνει αυτή τη στιγμή 700.000 ευρώ, προκειμένου μαζί με τα 1,2 εκατ. ευρώ που έχει στο ταμείο της να καταφέρει να εξασφαλίσει την επιβίωσή της. Συνεπώς, ακόμη και τα 170.000 ευρώ που έχουν συγκεντρωθεί μέχρι στιγμής σε δηλώσεις και θα πρέπει εντός των ημερών να κατατεθούν σε λογαριασμό, της είναι πολύτιμα για τη... ζωή της.

Σάββατο, Ιουλίου 21, 2012

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΟΠΗΚΑΝ !!

Λίγες ημέρες πριν φύγει η αποστολή της ΑΕΚ για την Αγγλία, ο Βαγγέλης Βλάχος ανακοίνωσε σήμερα τους παίκτες που… κόβει. Ο συνεργάτης του κ.Κοτσοβός φώναξε στα αποδυτήρια τους παίκτες που μένουν και όσοι δεν άκουσαν το όνομα τους θα προπονηθούν ξανά. Έτσι, οι Τζόζεφ Αγκιρίμπα, Σωκράτης Τσουκαλάς, Νίκος Μουστάκης, Δημήτρης Φροξυλιάς και Ηλίας Μακρυωνίτης δεν θα συνεχίσουν στην ΑΕΚ και αυτοί που έχουν συμβόλαιο με την ΠΑΕ, θα συζητηθεί ο τρόπος λύσης του ή ο δανεισμός τους.

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ..

Στο πρέσινγκ και την κυκλοφορία της μπάλας δούλεψε στην πρωινή προπόνηση με τους ποδοσφαιριστές του ο Βαγγέλης Βλάχος. Ο Έλληνας τεχνικός ασχολήθηκε τόσο με το αμυντικό όσο και με το επιθετικό κομμάτι (δηλαδή, πώς πρέπει να σπάνε οι παίκτες του το πρέσινγκ της αντίπαλης ομάδας) και σε γενικές γραμμές έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του. Φυσικά, δεν σταμάτησε λεπτό να τους δίνει οδηγίες και να τους... ντοπάρει με ατάκες του στιλ: «Έλα, πάμε γερά. Πιέζουμε. Δεν σταματάμε λεπτό». Οι Κιτρινόμαυροι δούλεψαν για ακόμη μια μέρα και στον τομέα της φυσικής κατάστασης, κάνοντας σπρίντ με και χωρίς εμπόδια, υπό τις οδηγίες του γυμναστή της ομάδας Γιώργου Πήδουλα...

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ο ΜΟΡΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ..ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΟΣΟ ΦΙΛΟΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙΣ..ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΩΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ..ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ...ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑ

Παρασκευή, Ιουλίου 20, 2012

ΜΕΤΟΧΕΣ..

Με επίσημη ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΑΕΚ γνωστοποίησε ότι ο κόσμος της ομάδας που με αιτήσεις του είχε δηλώσει συμμετοχή στην οικονομική ενίσχυση της ομάδας, τώρα πρέπει να πάει στην τράπεζα να κάνουν την κατάθεση, αλλά και αυτοί που δεν έκαναν δήλωση μπορούν να πάνε να καταθέσουν ότι θέλουν…  Μάλιστα, ανακοινώθηκε ότι τα χρήματα του κόσμου θα γίνονται μετοχές, μετά την αύξηση Μ.Κ. που θα ανακοινωθεί στην επόμενη Γ.Σ. της ΠΑΕ την πρώτα μέρα του Αυγούστου.
Η ανακοίνωση:
«Για να μπορέσει η ΑΕΚ να πληρώσει άμεσα τις υποχρεώσεις της, παρακαλούμε τους φιλάθλους που έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην προσπάθεια σωτηρίας μέσω των αιτήσεων συμμετοχής αλλά και όσους δεν έχουν συμπληρώσει ακόμα την αίτηση και επιθυμούν να το κάνουν, να καταθέσουν το ποσό στον παρακάτω λογαριασμό (Τράπεζα Πειραιώς 5137-053517-831, IBAN: GR 48 0172 1370 0051 3705 3517 831, SWIFT CODE: PIRBGRAA) με την αιτιολογία "Α.Μ.Κ. ΠΑΕ ΑΕΚ".
Το ποσό αυτό θα κατατίθεται έναντι της εξαγγελθείσας μελλοντικής αυξήσεως μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΑΕΚ που θα λάβει χώρα στην Γενική Συνέλευση της 1ης Αυγούστου».

ΑΠΟΦΡΑΔΑ ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ..

Πέρασαν 37 χρόνια από την 20 Ιουλίου 1974 αλλά δεν πρέπει να ξεχάσουμε ούτε σε 37 αιώνες. Ούτε τα αδέρφια μας που πολέμησαν, ούτε τις ψυχές που χάθηκαν, ούτε τους αγνοούμενους...πάλι με Χρονια και καιρούς..Κωνσταντινούπολη και Κύπρος θα είναι δικές μας . ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ..

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΛΕΟ  ΚΑΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ..!! Η ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ( ΑΝ ΜΠΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ..) ΓΥΜΝΗ ΑΠΟ ΠΑΙΚΤΕΣ ..ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ 10 ΝΕΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ..ΕΦΥΓΑΝ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΜΠΕΙΡΟΙ..ΚΛΕΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΜΕ 2-3 ΜΕΓΑΛΟΥΣ..ΚΑΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΠΟΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ ( ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΦΥΣΙΚΑ ..) ..ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΓΙΑ ΡΕΥΣΤΟ..ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΜΕΤΕΓΡΑΦΕΣ ..ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑ...

ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ;;;

Μετά τον Βίκτωρα Κλωναρίδη στην Λιλ για 800.000 ευρώ, μετά τον Γρηγόρη Μάκο στην Μόναχο 1860 για 300.000 ευρώ, η ΑΕΚ πούλησε ψες  και τον Λεονάρντο στην Χιουντάι για 800.000 ευρώ. Η ΠΑΕ ΑΕΚ λίγο πριν τις 21:00 ψες  είδε στα γραφεία της να φτάνουν υπογεγραμμένα τα έγγραφα της συμφωνίας από την ομάδα της Κορέας, η οποία θα δώσει 800.000 ευρώ μετρητά στην Ένωση για τον «Λεό».
Η ΑΕΚ… έπεσε λίγο από τις αρχικές απαιτήσεις της για να πάρει όλα τα χρήματα άμεσα, αφού τα έχει τεράστια ανάγκη για να καταφέρει να ζήσει. Έτσι, η Ένωση περιμένει τα επόμενα 24ωρα τις 800.000 ευρώ από τους Κορεάτες της Χιουντάι που έκαναν δικό τους τον Βραζιλιάνο επιθετικό.
Η μεταγραφή πάντως πέρασε από… χίλια κύματα, καθώς πήγε να χαλάσει λόγω της εγγυητικής. Ωστόσο, όλα πήγαν όπως ήθελε η διοίκηση που επέμενε να δώσει τον Λεονάρντο για να πάρει χρήματα, ενώ σύμμαχο είχε και τον παίκτη που ζήτησε να φύγει.

Πέμπτη, Ιουλίου 19, 2012

H ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ..

Οι συζητήσεις της ΑΕΚ με τη Χιουντάι για την πώληση του Λεονάρντο έχουν μπει πλέον στο τελικό στάδιο και το μόνο που απομένει για την ολοκλήρωση του deal είναι να καταφέρουν να παρουσιάσουν οι Κορεάτες μια εγγυητική τραπέζης ύψους 500.000 ευρώ που θα έχει τη μορφή που θέλουν οι άνθρωποι της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, ώστε να μπορέσουν να την προεισπράξουν από ελληνική τράπεζα. Οι επαφές των δύο πλευρών συνεχίζονται και σήμερα, με την αισιοδοξία ότι στη διάρκεια της μέρας η συμφωνία θα ολοκληρωθεί, καθώς με τη μεταγραφική περίοδο στην Κορέα να ολοκληρώνεται αύριο, ο χρόνος πιέζει.
Μάλιστα, ο Λεονάρντο ζήτησε και πήρε άδεια προκειμένου να μην συμμετάσχει στην πρωινή προπόνηση της ομάδας, κάτι που έγινε δεκτό. Δείγμα του ότι όλα δείχνουν πως είναι θέμα χρόνου να αποτελέσει παρελθόν. Στο πρόγραμμα δεν συμμετείχαν και οι Έιντουρ Γκούντγιονσεν, Μαυρουδής Μπουγαΐδης. Ο Δημήτρης Σιαλμάς, ο Αλέξανδρος Νικολιάς και ο Γιάγκο έκαναν πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ενώ ο Φώντας Φέτσης και ο Ανδρέας Σταματής έκαναν φυσιοθεραπεία. Με την ομάδα προπονήθηκαν και οι Χρήστος Αρκούδας, Μιχάλης Τσαμουρλίδης, Κωνσταντίνος Κοτσαρίδης, Νίκος Μουστάκης, Ξενοφών Πάνος, Χρήστος Τομαράς, Μιχάλης Παυλής.
 

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ο ΜΑΥΡΟΣ ΜΕΝΕΙ ΑΝ ΒΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ..ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ..ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΡΥΠΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΠΑΙΚΤΩΝ..ΠΑΙΚΤΕΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ..ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΜΜΙΑ 10ΑΡΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ 7Η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑ

ΜΕΝΕΙ ΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ Ο ΘΩΜΑΣ..

Στο περιθώριο της ΓΣ της ΠΑΕ ΑΕΚ, ο Θωμάς Μαύρος δέχθηκε παροτρύνσεις από μικρομετόχους να βγει μπροστά και να αναλάβει την προεδρία της ΠΑΕ. Ο παλαίμαχος άσος μίλησε στο aek365 για το συγκεκριμένο γεγονός και αποκάλυψε ότι έχει αποφασίσει να αναλάβει τη διοίκηση της ομάδας, αν μέχρι τις αρχές Αυγούστου έχουν συγκεντρωθεί τα 3 εκατ. ευρώ που απαιτούνται για να πάρει η Ένωση άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Σε διαφορετική περίπτωση, τόνισε ότι η προσπάθεια του δεν θα έχει πλέον νόημα.
«Δέχθηκα προτροπές από τους μικρομετόχους, τις οποίες δέχομαι εδώ και καιρό και από τον απλό κόσμο. Μου μεταφέρεται η άποψη ότι αν μπω εγώ μπροστά, αν αναλάβω πρόεδρος και ορίσω δική μου διοίκηση, η συσπείρωση του κόσμου θα είναι πολύ μεγαλύτερη. Αυτό που απάντησα εγώ και που έχω αποφασίσει είναι ότι αν καταφέρουμε να μείνουμε ζωντανοί μέχρι τις αρχές Αυγούστου, θα το κάνω. Θα ορίσω δική μου διοίκηση», τόνισε αρχικά ο Θ(ε)ωμάς στο aek365.
Στην ερώτηση ποιο είναι το ποσό που θα πρέπει να βρεθεί έως τις αρχές Αυγούστου για να κρατηθεί η ΑΕΚ ζωντανή, σχολίασε: «Εκτιμώ ότι χρειάζονται περίπου 3 εκατ. ευρώ. Μόνο για αυτό το διάστημα. Στη συνέχεια θα χρειαστούν ακόμη 8 με 10 εκατ. ευρώ για να βγάλουμε τη χρονιά χωρίς πρόβλημα. Αν βρούμε αυτά τα 3 εκατ. ευρώ μέχρι αρχές Αυγούστου, θα ορίσω δική μου διοίκηση. Αν όχι, δεν θα έχει νόημα να συνεχίσω αυτή την προσπάθεια. Θα επιστρέψω σπίτι μου».
Όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούσε να συγκεντρωθεί αυτό το ποσό, ο Θ(ε)ωμάς τόνισε: «Όλες οι πόρτες είναι κλειστές. Η ανταπόκριση που είχαν οι επιστολές που έστειλα ήταν μικρή. Από την πρώτη στιγμή το είπα ότι το μόνο που υπάρχει είναι ο κόσμος. Σε αυτόν στηρίχθηκα από την πρώτη στιγμή. Πρέπει να καταλάβει ότι ο αγώνας είναι ιερός. Η ΑΕΚ, αυτή η ομαδάρα, κινδυνεύει να πέσει στη Δ' εθνική.
Είναι δυνατόν να αφήσουμε να συμβεί αυτό; Αν δεν υπήρχε αυτός ο κίνδυνος, το φάσμα της Δ' εθνικής, δεν θα έκανα τίποτα. Θα έμενα εκεί που ήμουν για 25 χρόνια. Όμως, μπροστά σε αυτό τον κίνδυνο δεν μπορούσα να μη βοηθήσω. Πρέπει ο κόσμος να καταλάβει τι κρίνεται αυτό το διάστημα και να βοηθήσει όσο και όπως μπορεί»...

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ !!

Είχε καιρό να φορέσει μπλούζα με τον δικέφαλο στο στήθος και να κάνει προπόνηση. Όμως, το πείσμα του, η θέληση του και η καψούρα του για την ΑΕΚ, τον έφερε ξανά κοντά της. Ο Μιχάλης Παυλής χθες  έκανε την πρώτη του προπόνηση στα Σπάτα. Ο νεαρός επιθετικός μάλιστα εξέπληξε ευχάριστα τους συμπαίκτες του, καθώς έδειξε σε καλή κατάσταση. Σίγουρα έχει αφήσει πίσω ότι τον… ταλαιπώρησε και δείχνει όρεξη και διάθεση για ένα νέο ξεκίνημα. Μάλιστα, έπαιξε και στο διπλό της προπόνησης. Δυνατός, γρήγορος και με καλές τοποθετήσεις. Σίγουρα το δείγμα είναι (πολύ) μικρό και ο Βλάχος θα τον δει και σε άλλες προπονήσεις για να βγάλει… πόρισμα. Η ΑΕΚ μετά τις αποχωρήσεις των Γκούντγιονσεν, Λυμπερόπουλου και Μπέλεκ χρειάζεται άμεσα επιθετικό καθώς τώρα έχει μόνο τους Τσίτα και Νικόλτση για την θέση του φορ.

Τετάρτη, Ιουλίου 18, 2012

AΡΘΡΟ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑ..

Ναι... Διανύουμε τις δυσκολότερες ώρες στην 88χρονη ιστορία της αγαπημένης μας Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως. 
Ναι... Ο δύσβατος δρόμος που βαδίζουμε στο πλάι της αδιαπραγμάτευτα, είναι κάθε μέρα και πιο σκοτεινός..Βλέπουμε ακόμα όμως από το φως της λάμψης της...
Ταγμένοι και αφιερωμένοι από την πρώτη φορά που ανοίξαμε τα μάτια μας σε τούτο εδώ τον κόσμο. Διαλεγμένοι να γίνουμε μέρος και κομμάτι της πιο όμορφης και γλυκειάς ιστορίας του κόσμου. Ας έχουμε την ψευδαίσθηση ότι εμείς την προτιμήσαμε... Λάθος! Η αυτοκράτειρα της καρδιάς μας , εκείνη, που με τρόπο μοναδικό  μας έκανε και συνεχίζει να μας κάνει να τη λατρεύουμε σταθερά κι αμείωτα, δίχως όρια και φραγμούς, η ίδια η Ένωση μας επέλεξε. Κυρίως για στιγμές όπως αυτές...
Λησμονούμε μήπως το "Α.Ε.Κ. στα εύκολα, ΑΕΚΑΡΑ στα δύσκολα" που με τόση περηφάνεια διακηρύττουμε και έχουμε δει γραμμένο από τοίχους σε δρόμους μέχρι σε..."τοίχους" του διαδικτύου; Όχι,  είναι η απάντηση, τίποτα δεν ξεχνάμε, τίποτα από όσα κληρονομήσαμε μαζί με τον Βυζαντινογέννητο Δικέφαλο αετό, το κίτρινο και το μαύρο χρώμα και την παράδοση της δικής μας Κωνσταντινούπολης. Ούτε τα λησμονούμε, ούτε τα διαπραγματευόμαστε σε αντάλλαγμα οποιασδήποτε
 "νέας εποχής" ή "νέας σελίδας".

Πόσο μάλλον να δεχτούμε τη φήμη περί ...συγχώνευσης!! ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ;;; Τι τολμάτε να σκέφτεστε; Tι είναι η Α.Ε.Κ. για να συμβεί αυτό; Nομίζετε πως είναι απλά ένας
αθλητικός σύλλογος, ένα ακόμα σωματείο ; Ότι η αθάνατη αυτή ιδέα θα χωρέσει σε "κάποιο αφμ , άλλης ομάδας"; Aκούστε καλά όλοι εσείς που γίνατε "εν μία νυχτί" - ή και περισσότερες- υπέρμαχοι αυτής της ξεφτιλισμένης σκέψης. Προσπαθήστε να μετρήσετε τις σταγόνες ιδρώτα, αίματος και δακρύων που έχουν τρέξει για την λατρεμένη μας Ένωση...Βρείτε και ρωτήστε τις ψυχές που εκείνη την Άγια νύχτα με το λίγο φως του φεγγαριού και το άπλετο φως της αγάπης τους, εργάστηκαν για να πάρει μορφή το 
σπίτι μας, το "Νίκος Γκούμας" πού τελειώνει ο πόθος τους για αυτήν...Βάλτε στη σειρά και μετρήστε τα παπούτσια που "έλιωσαν" για το μεγαλείο της, ο Κλεάνθης Μαρόπουλος, ο Κώστας Νεστορίδης, ο Μίμης Παπαιωάννου, ο Θωμάς Μαύρος, ο Τόνι Σαβέβσκι. 



Διαβάστε ξανά και ξανά το καταστατικό που συνέταξαν στο κατάστημα αθλητικών ειδών "Λουξ" ο Κωνσταντίνος Σπανούδης, ο Αιμίλιος Ιωνάς και οι υπόλοιποι εμπνευστές της ομάδας - καμάρι της Πολης και της Ελλάδας. Κάντε ακριβή καταμέτρηση των χιλιομέτρων που έκαναν, κάνουν και θα συνεχίσουν να κάνουν οι αμέτρητοι οπαδοί της Α.Ε.Κ. μας , πάντα στο πλευρό της όπου κι αν αγωνίζεται . Προσδιορίστε αν μπορείτε - μια και μόνο με αριθμούς εσείς καταλαβαίνετε αφού κοιμάστε και ξυπνάτε με ένα κομπιουτεράκι - το μέγεθος της δύναμης της ψυχής του αθάνατου Γεώργιου Μόσχου που παίζοντας για εκείνη και φορώντας την ένδοξη φανέλα της , νίκαγε την κωλοαρρώστεια που του έτρωγε τα σωθικά...

Αν από όλα αυτά τα ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΑ μεγέθη μπορέσετε και να βγάλετε το σύνολο σε ακριβή αριθμό τότε τα ξαναλέμε. Και επειδή όπως πολύ σωστά ένας αδερφός Ενωσίτης  έγραψε στο τσατ στην εκπομπή του αδελφού μας Ρομέο απόψε ότι  "Ιδέα δεν έχετε για τη δική μας Ιδέα",  ΞΕΧΑΣΤΕ τα σενάρια υποβιβασμού, συγχώνευσης κλπ.. Συγχωνευτείτε με
τις επιχειρήσεις σας, τα σπίτια σας , την Α.Ε.Κ. μας όμως , δε θα την μικρύνετε ούτε θα την πειράξετε ποτέ. Το επιβάλλει το έμβλημά της, τα χρώματά της, η υπόστασή της και εμείς οι "λίγοι - αμέτρητοι" πιστοί της. Στα βήματα του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου και των υπερασπιστών στα τείχη της Βασιλεύουσας, που τότε το Μάιο του 1453, προτίμησαν να πολεμήσουν
και να μην παραχωρήσουν ούτε σπιθαμή της Πόλης ή να πέσουν μαζί της περήφανοι, μή δεχόμενοι τα οικονομικά ανταλλάγματα και την ήσυχη ζωή που θα τους προφέφερε ο εχθρός αν συναινούσαν στην παράδοση "των κλειδιών" της Επταλόφου... Γιατί γνώριζαν πολύ καλά πως εκείνη η "συγχώνευση" δε θα θύμιζε σε τίποτα όσα τους έκαναν να ξεχωρίζουν από 
όλους τους άλλους...

Στο πλάι της μέχρις εσχάτων! Εμείς θα την ξαναφέρουμε εκεί που της πρέπει...

Νίκος Καρυστινός , aek-live.gr

AYTOYΣ ΘΕΛΕΙ..

Ο Βαγγέλης Βλάχος έχει πάρει τις αποφάσεις του σχετικά με το ρόστερ της ΑΕΚ. Έχει καταλήξει, τις καταθέτει στον Βασίλη Τσιάρτα και από εκεί και πέρα είναι στο... χέρι της διοίκησης αν θα καταφέρει να του κάνει τα... χατίρια. Είναι δεδομένο ότι ο προπονητής αντιλαμβάνεται τις δυσκολίες που υπάρχουν. Γνωρίζει μέχρι που φτάνουν τα... πόδια της ΑΕΚ στο μεταγραφικό παιχνίδι. Είναι πολύ κοντά... Όμως ο ίδιος ο Βαγγέλης Βλάχος είναι «αναγκασμένος» - υποχρεωμένος να καταθέσει όλα όσα νομίζει ο ίδιος ότι χρειάζεται η ομάδα, λίγο πριν φύγει για το βασικό στάδιο της προετοιμασία της και έπειτα να περιμένει... Για να κλείσει το θέμα της προετοιμασίας να πούμε ότι ο Βλάχος την Πέμπτη (19/7) θα πάρει και τις οριστικές του αποφάσεις για το ποιοι ποδοσφαιριστές θα ταξιδέψουν στην Αγγλία. Κλείνει αυτό το θέμα πάμε στα σημαντικά.Καταρχάς είναι δεδομένο ότι η ΑΕΚ έχει ανάγκη από ενίσχυση σε ΟΛΕΣ τις θέσεις! Το ξέρει ο προπονητής, αλλά όπως είπαμε αντιλαμβάνεται τις δυσκολίες που υπάρχουν.
Με βάση λοιπόν στα όσα έχει καταλήξει ο Βλάχος, το aek365 σας αποκαλύπτει, ότι θα ζητήσει επίσημα και γραπτώς από τη διοίκηση: Δύο στόπερ, ένα δεξί μπακ, ένα αμυντικό χαφ, έναν πλάγιο εξτρέμ και έναν φορ. Μιλάμε εννοείται για ενδεκαδάτους παίκτες.Από τις εισηγήσεις του, έχουν ήδη υλοποιηθεί κάποιες εκ των παραπάνω: Δεξί μπακ αποκτήθηκε ο Αρκούδας (ο Βλάχος τον πιστεύει πολύ), ένα από τα δύο στόπερ είναι ο Γιάγκο και ο επόμενος ελπίζει να είναι ο Μόρας! Όσο για το γεγονός ότι η ΑΕΚ θα φτάσει στο σημείο από τις 3 μεταγραφές που μπορεί να κάνει (όταν φυσικά αποκτήσει φορολογική ενημερότητα) να εξαντλήσει τις δύο για στόπερ είναι κάτι που δεν ενοχλεί καθόλου τον Βλάχο, αν πρόκειται για τους Μόρα και Γιάγκο, όπως επιθυμεί! Σε αυτή την περίπτωση η τρίτη μεταγραφή θα είναι επιθετικού (Μάντζιος, το μεγάλο φαβορί καθώς αποτελεί επιλογή του Θωμά Μαύρου).
Ο Βαγγέλης Βλάχος πάντως στην αρχή ήθελε δύο αμυντικά χαφ. Περιορίζει τις απαιτήσεις του όμως στον έναν, καθώς πιστεύει ιδιαίτερα σε κάποιους παίκτες που ήδη δουλεύουν μαζί του. Τρανό παράδειγμα ο Κοτσαρίδης, ενώ η απόκτηση του Γιώργου Κουρουμπλή από την Καλλιθέα είναι δεδομένη και ο Βλάχος τον προορίζει ιδιαίτερα για τη μεσαία γραμμή (παίζει και σαν στόπερ), ενώ μην ξεχνάμε ότι υπάρχει και ο Φούντας.  Πλέον και μετά από αυτές τις ημέρες που δουλεύει την ομάδα αναθεώρησε την άποψη ότι πρέπει να έχει στα χέρια του ένα μικρό ρόστερ.
Στο ξεκίνημα, με την προϋπόθεση ότι θα έμεναν 6-7 παίκτες με εμπειρία, είχε σκοπό να πάει στην Αγγλία με 22 παίκτες, το πολύ, συν 3 τερματοφύλακες και 2-3 επιπλέον μικρούς, ώστε να δουλεύει μαζί τους για μελλοντικά. Τελικά και εντοπίζοντας σοβαρά προβλήματα αντοχής στους νεαρούς παίκτες, όπου και θα στηριχθεί, αποφάσισε να έχει στα χέρια του ένα ρόστερ 25 παικτών συν 3 τερματοφύλακες συν 3 μικρούς για το μέλλον.
Ο Βλάχος «φοβάται» ότι τα νέα παιδιά δεν θα αντέξουν σωματικά κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος, γι' αυτό και χρειάζεται όσες περισσότερες λύσεις μπορεί να έχει.Επιπλέον, ο προπονητής έχει αποφασίσει παραδίδοντας στον Τσιάρτα μία λίστα για το ποιοι παίκτες, απ' όλους αυτούς που πέρασαν στα Σπάτα, αξίζουν τουλάχιστον να δοθούν δανεικοί και αυτούς που θα αποχωρίσουν.Όσο για μεταγραφικά ονόματα; Γράφτηκαν ήδη κάποια παραπάνω. Αλλά σίγουρα η ΑΕΚ, όταν καταφέρει και ξεμπερδέψει με τη φορολογική της ενημερότητα, θα στραφεί σε περιπτώσεις παικτών που έφτασαν την Εθνική Νέων στον τελικό του Euro U-19.
Είναι πεπεισμένοι διοίκηση και τεχνικό τιμ ότι με τον ερχομό δύο ή τριών ή ακόμα και τεσσάρων παικτών από την Εθνική Νέων, συν τους Μόρα, Γιάγκο και τον φορ (Μάντζιος το φαβορί, όπως προείπαμε) θα καταφέρει η ομάδα αφενός να παρουσιαστεί ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα, αφετέρου να χτίσει από το μηδέν ένα σύνολο που σε 2-3 θα το θαυμάζει όλη η Ελλάδα: με νέα παιδιά και καλό ποδόσφαιρο. Όλα θα φανούν..

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

ΚΡΟΥΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ..ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ;; ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΕ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΛΟΣ ΚΑΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ..ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑ ;; ..ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΤΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΗΤΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΕΚ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΚΛΩΤΣΟΣΚΟΥΦΙ ΟΛΩΝ ...ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑ

ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ !


Η Χιουντάι παίζει πλέον μόνη της... μπάλα. Η Νταεγού έχει αποσυρθεί και η Ένωση περιμένει από την πρώτη οριστική απάντηση στους τελικούς όρους που έχει θέσει προκειμένου να πουλήσει τον Λεονάρντο.
Η ΑΕΚ λοιπόν δεν δέχθηκε να πουλήσει τον παίκτη παίρνοντας 300.000 ευρώ τώρα και 500.000 ευρώ τον Φλεβάρη. Αντιπρότεινε ωστόσο να παραμείνουν οι 300.000 ευρώ, όμως οι 500.000 ευρώ να δοθούν με εγγυητική τραπέζης, ώστε η διοίκηση να την προεξοφλήσει με ένα χαμηλό κόστος, συν ποσοστό μεταπώλησης 15%.
Οι Κορεάτες αφού αρχικά αρνήθηκαν να δώσουν ποσοστό μεταπώλησης, στην πορεία δέχθηκαν τη νέα πρόταση που τους έκανε η ΑΕΚ με την εγγυητική. Η ΑΕΚ έπειτα αντιπρότεινε αντί τότε για ποσοστό μεταπώλησης, να πληρώσει η Χιουντάι τις 150.000 ευρώ που η ΠΑΕ πλήρωσε τον παίκτη για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές του, αίτημα που τελικά οι Κορεάτες δέχθηκαν.
Στην πορεία λοιπόν και μετά απ' όλες αυτές τις διαπραγματεύσεις, Ανδρέα Δημητρέλο συνέταξε, υπέγραψε και απέστειλε στην Κορέα όλα τα απαραίτητα έγγραφα από την πλευρά της ΑΕΚ που χρειάζονται από την πλευρά της ΑΕΚ.
Για να ολοκληρωθεί τώρα η μεταγραφή καλείται η Χιουντάι να στείλει υπογεγραμμένο και από τη δική της πλευρά τα συμβόλαια, καταβάλλοντας και τα χρήματα.
Αν λοιπόν επέλθει οριστική συμφωνία με τα συμβόλαια υπογεγραμμένα και από τις δύο πλευρές η μεταγραφή θα κλείσει την Τετάρτη. Η ΑΕΚ στην ουσία θα κερδίσει 300.000 ευρώ μετρητά άμεσα, λίγο κάτω από 500.000 ευρώ (αφού θα δώσει κάποια χρήματα προεξοφλώντας την εγγυητική των Κορεατών), ενώ επίσης θα γλιτώσει 150.000 ευρώ από τα χρήματα που οφείλει στον Λεονάρντο.
Προφανώς για να καταλήξει σε συμφωνία ο Ανδρέας Δημητρέλος με τη Χιουντάι, έχει πάρει και το «ΟΚ» του Θωμά Μαύρου. Είναι πλέον δεδομένο
ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΛΦΑΡ : 
 Ο Έλφαρ Χέλγκασον θα αποτελέσει άμεσα και επίσημα παρελθόν από την ΑΕΚ. Νωρίτερα σας γράψαμε ότι η ΠΑΕ είναι συζητήσεις με τον Ισλανδό να λύσει το συμβόλαιό του τώρα με την ομάδα. Και οι συζητήσεις κατέληξαν σε συμφωνία, από τη στιγμή που και ο ίδιος ο παίκτης αντιλήφθηκε ότι δεν υπολογίζεται (ούτε) από τον Βαγγέλη Βλάχο. Έτσι λοιπόν η ΑΕΚ θα αφήσει ελεύθερο τον Χέλγκασον με εξαιρετική μάλιστα οικονομική συμφωνία, καθώς θα του καταβάλει, όπως τονίζουν από τη διοίκηση, μέσα στη χρονιά μόνο τις 40.000 ευρώ που του οφείλει.

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002