Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Κυριακή, Μαρτίου 31, 2013

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙ Η ΦΥΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΓΩΝΑ..ΜΕ ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΛΕΙΒΑΔΙΑ Ο ΒΡΑΧΝΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΥ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ   ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ..ΔΙΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ..ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΣΥΝΤΟΜΑ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑ.....

ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ..


Στα τελευταία παιχνίδια είναι η αλήθεια πως η αγωνιστική εικόνα της ΑΕΚ δεν ήταν αυτή που περίμεναν όλοι. Ένα από τα βασικά προβλήματα είχαν να κάνουν με το γεγονός ότι η ομάδα σε μεγάλα διαστήματα των αγώνων έχανε το ρυθμό της, τα τρεξίματά της, τη φρεσκάδα της. Δικαιολογίες αν θες... βρίσκεις: η τραγική κατάσταση των γηπέδων στα Σπάτα, η πίεση των αγώνων... Ωστόσο, μετά τη διακοπή και την επιστροφή σήμερα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις, στη Λιβαδειά, όλοι περιμένουν να δουν μία πιο "φρέσκια" ομάδα. Μία ΑΕΚ με καλύτερα τρεξίματα στο γήπεδο, μεγαλύτερη διάρκεια στο παιχνίδι της, γενικά ένα σύνολο που να... αντέχει. Ο Λίνεν με τους βοηθούς του (Πήδουλα, Παπαδόπουλο) έριξαν αρκετά την ένταση των προπονήσεων στη διακοπή. Μόνο σε μία - δύο προπονήσεις ανέβασε... ταχύτητα. Θα φανεί σήμερα στο γήπεδο κατά πόσο αυτό βοήθησε την ομάδα, αν και αρκετοί παίκτες υπερβάλουν εαυτούς, καθώς νοιώθουν βαριά τα πόδια τους...

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

"Άντε ρε παλικάρια...", γράφει η εφημερίδα και αναφέρεται φυσικά στους παίκτες της ΑΕΚ και το σημερινό τους ματς στη Λιβαδειά: "Πάρτε απόψε τη νίκη, δώστε χαρά στον κόσμο και απαλλάξτε τον τουλάχιστον από το αγωνιστικό άγχος, "δένοντας" από σήμερα την παραμονή". Στα διοικητικά η ΩΡΑ τονίζει: "Τελειώνει του Βιντιάδη, λένε οι πάντες στην Ένωση, θέτοντας την εβδομάδα που ξεκινά αύριο ως την ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ για να κάνει ο Έλληνας επιχειρηματίας, την οριστική του κίνηση με την κατάθεση συγκεκριμένης πρόταση και να μπει στην ΑΕΚ. Θέμα 24ώρων να έρθει ο Χάρις στην Αθήνα, αλλά και να κλειστεί το ραντεβού με Παππά και Μελισσανίδη, σύμφωνα με το περιβάλλον του Βιντιάδη".
SPORTDAY
"Να... τελειώνουμε", γράφει με τη σειρά της η SportDay σημειώνοντας: "Στη Λιβαδειά η ΑΕΚ αναζητεί το αποτέλεσμα που θα την απομακρύνει από τις βαθμολογικές περιπέτειες". Όσον αφορά τα διοικητικά και την ιστορία Βιντιάδη, η εφημερίδα τονίζει: "Οφειλές προς το Δημόσιο, παίκτες, ομάδες, ενοικιαστές, υπαλλήλους και αδυναμία να καλυφθούν ακόμη και στοιχειώδεις ανάγκες ή λειτουργικά έξοδα συνθέτουν το σκηνικό της τραγικής οικονομικής κατάστασης στην ΠΑΕ ΑΕΚ που περιμένει σαν μάννα εξ ουρανού την εισροή κάποιων κεφαλαίων στα ταμεία της. Ελλείψει, δε, άλλης λύσης στον ορίζοντα είναι υποχρεωμένη να περιμένει τον Δημήτρη Βιντιάδη, κάτι που κάνει άλλωστε εδώ και μήνες.
Από το περιβάλλον του 32χρονου εφοπλιστή διαρρέεται η βεβαιότητα πως θα πάρει πολύ σύντομα στα χέρια του την ΠΑΕ, ακόμη και πως θα υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις μέσα στην εβδομάδα που αρχίζει. Λέγεται πως τις επόμενες μέρες θα έρθει στην Αθήνα ο Κιθ Χάρις με εξασφαλισμένα χρήματα από συνεργάτες και θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση στον κόσμο, ενώ θα γίνει και το πολυαναμενόμενο ραντεβού με τους Δημήτρη Μελισσανίδη και Πέτρο Παππά.
Η διοίκηση της ΠΑΕ είναι δικαιολογημένα επιφυλακτική. Το προηγούμενο διήμερο δεν έλαβε καμία επίσημη ενημέρωση από πλευράς Βιντιάδη και περιμένει αποδείξεις, δηλαδή... χρήματα. Το ΔΣ θα συνεδριάσει την Πέμπτη ή την Παρασκευή για να αναζητήσει λύσεις για τις άμεσες οικονομικές ανάγκες της ομάδας, μιας κι ακόμη και αυτό το ταξίδι στα Γιάννενα για τον αγώνα με τον ΠΑΣ γίνεται «θρίλερ»".
LIVE SPORT
Με τους Κιντή - Νικολαϊδη ασχολείται η εφημερίδα: "Μπρα ντε φερ Κιντή - Ντέμη", γράφει και προσθέτει: "Νέα ανταλλαγή email για τα χρέη της ΠΑΕ ΑΕΚ. Ο πρώτος κατηγορεί τον δεύτερο πως έκανε ό,τι και ο Ψωμιάδης!".
GOAL
Για "διπλό παραμονής της ΑΕΚ στη Λιβαδειά", κάνει λόγο η εφημερίδα και τονίζει: "Άλλος ένας... τελικός για την Ένωση με τον Λεβαδειακό, με τον Λίνεν να ζητά ηρεμία". Στο θέμα Κιντή, το Goal γράφει: "Σιγή ιχθύος από τον Ντέμη στα email του Κιντή".

ΝΙΚΗ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ..


Τα χθεσινά αποτελέσματα δίνουν στην ΑΕΚ μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να τελειώσει ουσιαστικά από τώρα την υπόθεση παραμονή και να απομακρυνθεί ακόμα περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη. Η «Ένωση» με νίκη επί του Λεβαδειακού φτάνει τους 32 βαθμούς και αφήνει πίσω της τουλάχιστον 4 ομάδες, αποκτώντας παράλληλα «μαξιλαράκι ασφαλείας» 6 βαθμών από τον προτελευταίο, που είναι ο Άρης. Οι «κιτρινόμαυροι» στο παιχνίδι απέναντι στους Βοιωτούς δεν θα είναι... μόνοι τους, καθώς αναμένεται να έχουν μεγάλη συμπαράσταση από τους φιλάθλους τους. Τα 350 εισιτήρια που παραχώρησε στην ΑΕΚ ο Κομπότης δεν καλύπτουν την ζήτηση που υπάρχει για το συγκεκριμένο παιχνίδι και ο κόσμος της «Ένωσης» θα προσέλθει στο γήπεδο και μεμονωμένα, αγοράζοντας εισιτήριο και για άλλες θύρες.
Σε ότι έχει να κάνει με τα αγωνιστικά πλάνα του Έβαλντ Λίνεν και το πως προσανατολίζεται να παρατάξει την ομάδα, ο Γερμανός τεχνικός έχει δείξει στις τελευταίες προπονήσεις πως έχει αποφασίσει να διατηρήσει τον «ρόμβο» και να δώσει φανέλα βασικού στους Ανάκογλου και Τσουκαλά. Παράλληλα, Ρίκκα και Κορδέρο θα παίξουν παρά το γεγονός πως δεν είναι 100% έτοιμοι, ενώ το ίδιο θα συμβεί και με τον Τσουμάγκα, που επίσης έχει κάποιες ενοχλήσεις. Συγκεκριμένα κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να είναι ο Κωνσταντόπουλος, δεξιά ο Τσουκαλάς και όχι ο Βλάχος, αριστερά ο Τσουμάγκας και αμυντικό δίδυμο οι Μπουγαΐδης και Κουτρουμπής. «Κόφτης» θα είναι ο Μητρόπουλος, δεξιά ο Κορδέρο, αριστερά ο Ρίκκα και επιτελικός ο Ανάκογλου, στο ντεμπούτο του στο αρχικό σχήμα, παίρνοντας τη θέση του τιμωρημένου Γκερέιρο. Στην επίθεση θα βρίσκονται ο Φούντας με τον Πετρόπουλο. Για την εξέλιξη του αγώνα θα μπορείτε να ενημερώνεστε από το aek365, που θα καλύπτει ζωντανά το παιχνίδι.

Σάββατο, Μαρτίου 30, 2013

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ..


Με τον Άνχελ Κορδέρο κανονικά στην αποστολή φεύγει η ΑΕΚ για τη Λιβαδειά. Ο Ισπανός τέθηκε κανονικά στη διάθεση του Λίνεν, με τον προπονητή να ρισκάρει τη συμμετόχη του. Επίσης "μέσα" είναι και οι Φούντας, Ρίκκα.
Ο Λίνεν παίρνει 20 παίκτες μαζί του για το ματς με τον Λεβαδειακό αφήνοντας εκτός τον τραυματία Παυλής (έκανε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης) και τον τιμωρημένο Γκερέιρο. Από εκεί και πέρα εκτός έμεινε ο Γιάγκο για αγωνιστικούς λόγους, όπως και ο Τσίτας με τον Παπαδημητρίου.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά.
Η αποστολή της ΑΕΚ: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Β. Βλάχος, Τσουκαλάς, Τσουμάγκας, Μπουγαΐδης, Κουτρουμπής, Τσούπρος, Μητρόπουλος, Φέτσης, Ρίκκα, Κορδέρο, Αναστασόπουλος, Ανάκογλου, Καραλής, Φούντας, Πετρόπουλος, Κατσικοκέρης, Σταματής, Φουρτάδο. 
ΦΤΑΣΑΜΕ ..
 Το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή της ΑΕΚ έφτασε στην Λιβαδειά λίγο πριν τις 5 το απόγευμα, με τους «κιτρινόμαυρους» να πηγαίνουν κατευθείαν στο ξενοδοχείο, προκειμένου να ξεκουραστούν και να χαλαρώσουν. Χθες, οι παίκτες της «Ένωσης» παρακολούθησαν σε βίντεο στιγμιότυπα με παιχνίδια του Λεβαδειακού και σήμερα ή αύριο ενδέχεται να δουν εκ νέου ματς του αυριανού αντιπάλου, με αυτή την φορά την προσοχή να εστιάζεται στις στημένες φάσεις.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ..ΓΡΑΦΕΙ Η ΦΥΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΩΖΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ..Η ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΕΚ ΑΥΡΙΟ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΗΝ ΛΕΙΒΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ..ΑΙΣΟΔΟΞΟΥΜΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑ

ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ;;

Σαν… Μεσσία περιμένουν τον Κιθ Χάρις στην ΑΕΚ. Η άφιξη του Άγγλου πρώην τραπεζίτη στην Αθήνα υπολογίζεται στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, πιθανότατα τη Δευτέρα, και όλοι ελπίζουν πως το deal για να περάσει η ΠΑΕ στα χέρια του Δημήτρη Βιντιάδη θα ολοκληρωθεί. Ο τελευταίος βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τον Κιθ Χάρις και κορυφώνονται οι επαφές για να συγκεκριμενοποιηθεί το ποσό που έχει συγκεντρωθεί και που σε πρώτη φάση θα μπει στα ταμεία της ομάδας.
Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 32χρονος εφοπλιστής δεν έχει εξασφαλίσει τα χρήματα που υπολόγιζε πως θα πρόσφεραν σιγουριά για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα στην επένδυσή του, ωστόσο είναι αποφασισμένος ακόμη κι έτσι να πάρει την ομάδα στα χέρια του. Προφανώς επειδή έχει αντιληφθεί πως δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια καθυστέρησης. Με την έλευση του Κιθ Χάρις θα οριστικοποιηθεί και το ραντεβού με Παππά και Μελισσανίδη, από τους οποίους η πλευρά Βιντιάδη δεν θα θελήσει να εξασφαλίσει άμεσα την οικονομική τους βοήθεια, αλλά τη δέσμευση πως θα το πράξουν μελλοντικά.

Η κατάσταση στην ΠΑΕ είναι οριακή. Μέχρι την επόμενη εβδομάδα πρέπει να βρεθούν περίπου 130.000 ευρώ για άμεσες υποχρεώσεις. Οφείλονται 22.500 ευρώ στον Αργυρίου, 50.000 ευρώ στην Κέρκυρα για τη μεταγραφή του Κωνσταντόπουλου, ενώ από την αρχή της χρονιάς δεν έχουν πληρωθεί πολλά ενοίκια ποδοσφαιριστών που απειλούνται με… έξωση! Παράλληλα υπάρχει σοβαρό πρόβλημα ακόμη και για να καλυφθούν λειτουργικά έξοδα, όπως αυτό της μετακίνησης στα Γιάννενα για το ματς της επόμενης αγωνιστικής με τον ΠΑΣ.

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

SPORTDAY

Με τα αγωνιστικά ασχολείται η εφημερίδα στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, αναφερόμενη στον Άνχελ Κορδέρο: "Δεν το χάνει", γράφει η SD και προσθέτει: "Με Κορδέρο στη Λιβαδειά για νίκη και λύτρωση". Στα διοικητικά η εφημερίδα αναφέρει σήμερα: "Σαν... Μεσσία περιμένουν τον Κιθ Χάρις στην ΑΕΚ. Η άφιξη του Άγγλου πρώην τραπεζίτη στην Αθήνα υπολογίζεται στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, πιθανότατα τη Δευτέρα, και όλοι ελπίζουν πως το deal για να περάσει η ΠΑΕ στα χέρια του Δημήτρη Βιντιάδη θα ολοκληρωθεί. Ο τελευταίος βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τον Κιθ Χάρις και κορυφώνονται οι επαφές για να συγκεκριμενοποιηθεί το ποσό που έχει συγκεντρωθεί και που σε πρώτη φάση θα μπει στα ταμεία της ομάδας.
Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 32χρονος εφοπλιστής δεν έχει εξασφαλίσει τα χρήματα που υπολόγιζε πως θα πρόσφεραν σιγουριά για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα στην επένδυσή του, ωστόσο είναι αποφασισμένος ακόμη κι έτσι να πάρει την ομάδα στα χέρια του. Προφανώς επειδή έχει αντιληφθεί πως δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια καθυστέρησης. Με την έλευση του Κιθ Χάρις θα οριστικοποιηθεί και το ραντεβού με Παππά και Μελισσανίδη, από τους οποίους η πλευρά Βιντιάδη δεν θα θελήσει να εξασφαλίσει άμεσα την οικονομική τους βοήθεια, αλλά τη δέσμευση πως θα το πράξουν μελλοντικά.
Η κατάσταση στην ΠΑΕ είναι οριακή. Μέχρι την επόμενη εβδομάδα πρέπει να βρεθούν περίπου 130.000 ευρώ για άμεσες υποχρεώσεις. Οφείλονται 22.500 ευρώ στον Αργυρίου, 50.000 ευρώ στην Κέρκυρα για τη μεταγραφή του Κωνσταντόπουλου, ενώ από την αρχή της χρονιάς δεν έχουν πληρωθεί πολλά ενοίκια ποδοσφαιριστών που απειλούνται με... έξωση! Παράλληλα υπάρχει σοβαρό πρόβλημα ακόμη και για να καλυφθούν λειτουργικά έξοδα, όπως αυτό της μετακίνησης στα Γιάννενα για το ματς της επόμενης αγωνιστικής με τον ΠΑΣ".
ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Χωρισμένη σε αρκετά θέματα είναι σήμερα η ΩΡΑ. Το πρώτο αφορά τα διοικητικά και έχοντας τίτλο "Η... μάχη του ευρώ", τονίζει: "Όλα τα περιθώρια για να μεγαλώσει όσο μπορεί το διαθέσιμο ποσό, προσπαθεί να εξαντλήσει ο Βιντιάδης πριν γνωστοποιήσει μέσω της πρότασής του, τι μπορεί και τι δεν μπορεί να κάνει. Συνεχείς επαφές με Χάρις που ετοιμάζεται για την άφιξη στην Αθήνα. Αγωνία αλλά και αισιοδοξία σε διοίκηση και οργανωμένους που έχουν πάντα ανοικτή γραμμή επικοινωνίας μαζί του". Για τα αγωνιστικά αφού τονίζεται η... ανησυχία του Λίνεν για τον Βέλιτς, εν συνεχεία σημειώνεται ότι όλοι όσοι δείχνουν αμφίβολοι θα παίξουν κανονικά στη Λιβαδειά.
GOAL
Την επιστολή του Γιώργου Κιντή στον Ντέμη Νικολαϊδη φιλοξενεί η εφημερίδα GOAL: "Ντέμη, δημιούργησες χρέη προς το Δημόσιο 9,3 εκατ. ευρώ όσο διοικούσες την ΑΕΚ", διαλέγει και βάζει ως τίτλο η εφημερίδα πατώντας στα όσα ισχυρίζεται ο Κιντής.
LIVE SPORT
Mε την δραματική έκκληση των προπονητών στις Ακαδημίες της ΑΕΚ ασχολείται κατά βάση η εφημερίδα. "Βοήθεια", γράφει και τονίζει: "Έκκληση από τους απλήρωτους προπονητές των Ακαδημιών. Ζητάνε ακόμα και δανεικά για να συνεχίσουν. Δεν έχει τέλος το δράμα της ΑΕΚ"

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..


Είχαμε ανησυχήσει αλλά τελικά ο Γιώργος είναι... καλά. Και είναι πάλι εδώ. Μιλάω για τον Κιντή που όπως αποκάλυψε το Gazzetta προσπάθησε αυτή την φορά να βγάλει ψεύτη τον Νικολαϊδη και συγκεκριμένα πως δήλωσε ψευδώς πως όταν έφυγε από την ΑΕΚ είχε αφήσει χρέη που δεν είχαν ρυθμιστεί.
Ενεργώντας πάλι σαν αυτόκλητος εισαγγελέας έστειλε τα στοιχεία του για να καταδείξει πως ο Ντέμης είπε ψέμματα έξω από το γραφείο του πραγματικού... εισαγγελέα όμως τελικά είχε ξεχάσει ή δεν είχε δει το πιο σημαντικό στοιχείο. Την ρύθμιση που έκανε ο Ντέμης 10 μέρες πριν αποχωρήσει από την προεδρία της ΠΑΕ ΑΕΚ με αποτέλεσμα την 1η Δεκεμβρίου 2008 που οριστικοποιήθηκε η αποχώρηση του από την προεδρία να είναι όλα τα χρέη ρυθμισμένα. Ολα τα λεφτά βέβαια είναι το παραπονάκι επειδή ο Ντέμης δεν του μιλάει. Το γνώριζαν λίγοι εδώ και χρόνια πως δεν μιλάνε τώρα από τον ίδιο τον Κιντή το έμαθαν όλοι.Σε συνδυασμό και με την άρνηση του Ντέμη να πάει να καταθέσει στο... πταισματοδικείο για την υπόθεση Empire πρέπει να πείστηκε πλέον και ο τελευταίος πως καμία σχέση δεν είχε ο Ντέμης με το σόου του Κιντή με τα μέιλ πριν από λίγο καιρό. Και βέβαια πρέπει να ένιωσαν πολύ άσχημα κάποιοι που υποστήριζαν τον Κιντή στο όνομα του... Ντέμη επειδή την είχε πέσει στα... σωστά άτομα. Είναι κι αυτή μια ιστορία που ξεκίνησε με υπόνοιες για εξαφάνιση 5.000.000 από το ταμείο, συνέχισε με υπονοούμενα για το υπερβολικό αθλητικό υλικό που έπαιρνε η ΑΕΚ το οποίο στο τέλος ο ίδιος ο Κιντής παραδέχθηκε πως ήταν προς το συμφέρον της ομάδας και κατέληξε στο ότι αγννούνται μπλούζες και... φόρμες. Τέλος πάντων. Αυτό θα το αποδείξει ο... πταισματοδίκης και βέβαια αν υπάρχουν ευθύνες πρέπει να αποδοθούν.
Αυτή την φορά πάντως ο κατά φαντασία... εισαγγελέας την πάτησε άσχημα. Και η αξιοπιστία του δέχτηκε τεράστιο χτύπημα. Οσο για την υπόθεση Empire που ο Κιντής με την αβάντα κάποιων πήγε να την παρουσιάσει σαν νέο άρθρο 44 και ότι μπορεί να λύσει το οικονομικό πρόβλημα της ΑΕΚ, ναι το διαβάσαμε κι αυτό, μάλλον πρόκειται για ιστορία της πλάκας που σε τίποτα δεν θα ευνοήσει την ΑΕΚ.
Το πολύ πολύ αν οι αποδείξεις που θα εμφανίσει ο Κιντής στο δικαστήριο είναι σαν αυτές με τις οποίες πήγε να θάψει τον Ντέμη να κερδίσουν κανένα φράγκο οι μυνηόμενοι αφού ήδη ένας έχει κινηθεί νομικά εναντίον του πρώην προέδρου της ΑΕΚ και του Πανιωνίου και μαθαίνω πως θα ακολουθήσουν κι άλλοι. Α να μην ξεχάσω. Το μέιλ του Κιντή εκτός από το Gazzetta πήγε και σε άλλα μέσα που προέβαλαν πάντα την Γιωργάρα. Δύο τινά συμβαίνουν. Ή δεν έχουν ελέγξει το inbox τους ή δεν δημοσιεύουν μέιλ που η Γιωργάρα μετάνιωσε που τα έστειλε. Κατά τα άλλα κατηγορούν τους άλλους για συμμετοχή σε κάθε λογής... _τεχνεία.
Με αυτά και με αυτά έφτασε Σαββάτο και η ΑΕΚ δίνει άλλο ένα πολύ δύσκολο και καθοριστικό παιχνίδι στην Λιβαδειά. Για το ματς δεν θα γράψω πολλά. Τέσσερις αγωνιστικές έμειναν, η ΑΕΚ είναι ακόμη σε δύσκολη θέση οπότε όλα τα παιχνίδια είναι τελικοί. Κάτι άλλο με ανησυχεί και πρέπει όσοι πάνε στην Λιβαδειά να είναι πολύ προσεχτικοί. Τα εισιτήρια είναι ακριβά, την ίδια τιμή βέβαια είχε βάλει ο Κομπότης σε όλα τα ματς, και το κυριότερο λίγα. Πρέπει να δοθεί μεγάλη προσοχή. Το παραμικρό επεισόδιο μπορεί να αποβεί μοιραίο στην μεγάλη ανάγκη που έχει η ομάδα να παίξει με τον κόσμο της απέναντι στον Πανθρακικό. Για να μην πως ότι η παρουσία του Βοσκάκη είναι τρομερά επικίνδυνη. Ο άνθρωπος δεν ξεκίναγε το παιχνίδι ΑΕΚ - Καβάλα παρότι ολόκληρος Λάκης Νικολάου του έδινε προσωπική του επιταγή. Σκεφτείτε να γίνονται τίποτα επεισόδια. Για αυτό είπαμε. ΠΡΟΣΟΧΗ και τα μάτια 14.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε στο sportdog.gr

Παρασκευή, Μαρτίου 29, 2013

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΡΑΦΕΙ Η ΦΥΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ ..ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ..ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΝΙΚΗ ΞΕΝΟΙΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΤΟΣ ΓΗΠΕΔΩΝ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑ

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ..

Στο χείλος του γκρεμού βρίσκεται η ΑΕΚ, στην οποία η μοναδική λύση που υπάρχει αυτή τη στιγμή και υπάρχουν κάποιες προοπτικές είναι εκείνη του Δημήτρη Βιντιάδη.
Πλέον στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους στον Έλληνα επιχειρηματία, ο οποίος προσπαθεί να εξασφαλίσει τα χρήματα που απαιτούνται για να μπει στη διοίκηση της ΠΑΕ.

Η συγκεκριμένη υπόθεση έχει κουράσει κάποιους, αφού εκτυλίσσεται από τον περασμένο Αύγουστο, και έχουν φτάσει στο σημείο να αμφισβητούν τις προθέσεις του.

Από το στενό περιβάλλον του 32χρονου άνδρα μεταφέρεται πως θα υπάρξει αίσιο τέλος. Μάλιστα, ο Βιντιάδης παρουσιάζεται το τελευταίο διάστημα σίγουρος για την έκβαση και σύντομα θα σημειωθούν θετικές εξελίξεις.

Οι άνθρωποι που βρίσκονται κοντά του εκτιμούν πως θα επιτευχθεί η συμφωνία. Ωστόσο, απομένει αρκετός δρόμο για να περάσουμε από τη θεωρία στην πράξη και να πέσουν οι υπογραφές.

Αυτό θα γίνει όταν έρθει στην Ελλάδα ο Κιθ Χάρις, με τον οποίο ο υποψήφιος αγοραστής βρίσκεται σε καθημερινή επικοινωνία μαζί του. Εκείνο που περιμένει ο Βιντιάδης είναι να αποτυπωθεί και εγγράφως η συμφωνία για συμμετοχή στο εγχείρημα των επενδυτών που έχει βρει ο Χάρις, ώστε να «τρέξουν» άμεσα οι εξελίξεις.

Από την πλευρά του Έλληνα επιχειρηματία προκύπτει ότι αυτό θα συμβεί άμεσα και η άφιξη του Χάρις αναμένεται στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.

Όσον αφορά την πολυαναμενόμενη συνάντηση της τριάδας Βιντιάδη-Παππά-Μελισσανίδη, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι νεότερο. Αυτό οφείλεται στον πρώτο, ο οποίος θέλει να οριστεί πρώτα το «πακέτο», ώστε να παρουσιάσει συγκεκριμένα νούμερα στους άλλους δύο επιχειρηματίες.

ETOIMAZOΜΑΣΤΕ..

Με δύο προβλήματα ολοκληρώθηκε η χθεσινή  προπόνηση της ΑΕΚ, καθώς όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα ο Έβαλντ Λίνεν είδε τους Μιγκέλ Κορδέρο και Αντώνη Ρίκκα να αποχωρούν με ενοχλήσεις και να μην καταφέρνουν να βγάλουν ολόκληρο το πρόγραμμα. Οι δύο περιπτώσεις είναι εντελώς διαφορετικές, καθώς σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο της ΑΕΚ το πρόβλημα του Ισπανού δεν εμπνέει ανησυχία και εκφράζεται η σιγουριά πως θα δώσει κανονικά το «παρών» απέναντι στον Λεβαδειακό. Μάλιστα, όπως τονιζόταν, το πρόβλημά του δεν είναι στον προσαγωγό αλλά στον αχίλλειο τένοντα, όπου παρουσιάστηκε ένας ερεθισμός. Σε ότι έχει να κάνει με τον Ρίκκα τώρα, κατά τη διάρκεια μιας άσκησης ένιωσε ένα σφίξιμο στον δεξιό δικέφαλο και αποχώρησε, με την κατάστασή του να επανεκτιμάται αύριο, όπου και θα φανεί αν τελικά τίθεται θέμα μη συμμετοχής του την Κυριακή. Πάντως αμφότεροι θα βρεθούν αύριο πριν από την προπόνηση στο Ιατρικό Κέντρο προκειμένου να κάνουν θεραπεία και εν συνεχεία θα μεταβούν στα Σπάτα για να δοκιμάσουν να προπονηθούν κανονικά.

Πέμπτη, Μαρτίου 28, 2013

ΑΠΟΛΟΓΗΘΗΚΕ Ο ΚΑΤΙΔΗΣ..

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η απολογία του Γιώργου Κατίδη και της ΠΑΕ ΑΕΚ στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, για τον πανηγυρισμό του νεαρού μέσου στο παιχνίδι με τη Βέροια. Κατά την απολογία του, ο Κατίδης ανέλαβε όλο το βάρος της ευθύνης για την πράξη του (απαλλάσσοντας ουσιαστικά την ομάδα), ενώ ξεκαθάρισε ότι η κίνησή του δεν είχε κανένα πολιτικό υπόβαθρο.
Εξηγώντας την κίνησή του, ο ποδοσφαιριστής τόνισε μεταξύ άλλων πώς: «Στα προηγούμενα ματς, υπήρχε ιδιαίτερη κριτική. Πίστευα, πως αυτός ο χαιρετισμός σημαίνει σεβασμό. Πως θα σηκωθεί όρθιος ο κόσμος. Ήταν της στιγμής, δεν το είχα προγραμματίσει. Δεν είμαι ούτε ναζί, ούτε φασίστας. Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με την πολιτική. Κατάλαβα μετά τι είχε γίνει. Κατάλαβα μετά πως προσέβαλα τον λαό της ΑΕΚ και τους συμπαίκτες μου και αμέσως πήρα όλο το βάρος πάνω μου». Όταν ρωτήθηκε από την επιτροπή αν είχε ευθύνη η ΠΑΕ για την κίνησή του, τόνισε: «Όχι, η ΑΕΚ δεν γνώριζε τίποτα. Αντίθετα, άνθρωποι της ομάδας προσπάθησαν να μου κατεβάσουν το χέρι αμέσως».
Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε κατά την αγόρευσή του ο νομικός της ΠΑΕ Χάρης Γρηγορίου, ο οποίος ανέφερε μια σειρά από γεγονότα που αποδεικνύουν πως επρόκειτο για μια στιγμιαία αντίδραση του παίκτη, για την οποία δεν μπορεί να φέρει ευθύνη η ΠΑΕ. Επίσης, ο Γρηγορίου εξέφρασε και την άποψη της ΠΑΕ ότι η επιτροπή της ΕΠΟ είναι αναρμόδια να εξετάσει την υπόθεση και ότι αυτή θα έπρεπε κανονικά να εξεταστεί από την Πειθαρχική της Σούπερ Λίγκας. Σε κάθε περίπτωση, η ΠΑΕ θα προσκομίσει εντός των ημερών και έγγραφα που θα ενισχύουν τις θέσεις της και η απόφαση αναμένεται την επόμενη εβδομάδα.
Στην ΑΕΚ αισθάνονται σίγουροι ότι -έπειτα και από την ξεκάθαρη απολογία του Κατίδη, αλλά και μια σειρά άλλων αποδείξεων που παρουσιάστηκαν- δεν θα υπάρξει τιμωρία της ομάδας. Όσον αφορά τον παίκτη, το πιθανότερο είναι να του επιβληθεί ποινή κάποιων αγωνιστικών, αλλά τη δεδομένη στιγμή αυτό λίγο απασχολεί, αφού τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι ο νεαρός άσος έχει τεθεί εκτός ομάδας.

ΣΚΕΨΕΙΣ ΕΝΔΕΚΑΔΑΣ..


Ξεκάθαρο φαβορί φαντάζει πλέον ο Σωκράτης Τσουκαλάς για να πάρει φανέλα βασικού εν όψει του αγώνα με τον Λεβαδειακό. Ο Έβαλντ Λίνεν έκανε στη σημερινή προπόνηση ακόμη μια πρόβα ενδεκάδας και παρουσιάστηκε κατασταλαγμένος όσον αφορά τα πλάνα του για το παιχνίδι. Ο Γερμανός τεχνικός επέλεξε με τους «βασικούς» τους Κωνσταντόπουλο, Τσουκαλά (δεξιός μπακ), Κουτρουμπή, Μπουγαϊδη (στόπερ), Τσουμάγκα (αριστερός μπακ), Μητρόπουλο (αμ. χαφ), Κορδέρο (δεξιός χαφ), Ρίκκα (αριστερός χαφ), Ανάκογλου (επιτελικός), Φούντα και Πετρόπουλο (επιθετικό δίδυμο). Ωστόσο, τα πλάνα του προπονητή ανατράπηκαν -τουλάχιστον προσωρινά- καθώς οι Κορδέρο και Ρίκκα αποχώρησαν από το διπλό με ενοχλήσεις (τις θέσεις τους πήραν οι Φέτσης και Βλάχος) και πλέον ο Λίνεν περιμένει να μάθει αύριο αν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες τους.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ..Ο ΒΙΝΤΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ ;; ΕΙΔΩΜΕΝ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑ

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ..

Ξαφνικό πρόβλημα με Ρίκκα, ΚορδέροΆτυχοι στάθηκαν οι Αντώνης Ρίκκα και Μιγκέλ Κορδέρο στην σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ. Οι δύο μέσοι της Ένωσης ένιωσαν ενοχλήσεις στο δεξιό δικέφαλο και δεξιό προσαγωγό αντίστοιχα και αποχώρησαν από το πρόγραμμα, ανησυχώντας τον Έβαλντ Λίνεν. Ο Γερμανός τεχνικός δεν θέλει ούτε να σκέφτεται να έχει απουσίες στην τελευταία στροφή του πρωταθλήματος και ελπίζει να έχει διαθέσιμους τους Ρίκκα και Κορδέρο το συντομότερο δυνατό.
Ο Μιχάλης Παυλής είναι εκτός πλάνων για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό αφού και σήμερα ακολούθησε πρόγραμμα φυσιοθεραπείας ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανον

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

SPORTDAY

«ΞΕΝΟ ΣΩΜΑ», είναι ο τίτλος της εφημερίδας η οποία αναφέρεται στην υπόθεση του Γιώργου Κατίδη και τονίζει: «Στο γήπεδο του... Πανιωνίου προπονήθηκε χθες ο Κατίδης, που απολογείται σήμερα».
LIVE SPORT
Για «Θηλιά» κάνει λόγο στο πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα αναφερόμενη στην υπόθεση του Γιάννη Κοντοέ, υποστηρίζοντας πως: «Τρέχει και δεν φτάνει η ΑΕΚ με τα 360.000 ευρώ που επιδικάστηκαν στον Κοντοέ. Άμεσα απαιτητό το ποσό, δεν υπάγεται στη ρύθμιση των πολλών δόσεων».
GOAL NEWS
«ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ», αναφέρει η εφημερίδα και προσθέτει: «Ο Βλανεντίνος Βλάχος έδειξε διατεθειμένος να παλέψει για τη θέση του στην 11άδα μετά την «τιμωρία» του Λίνεν». Επίσης, το Goal αναφέρεται στην απόφαση της ΕΠΟ για την προσφυγή του Κοντοέ και στην σημερινή απολογία του Γιώργου Κατίδη.
ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
«ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΠΛΑΝΟ!», είναι ο πρωτοσέλιδος τίτλος της εφημερίδας, η οποία αναφέρει: «Οι Βιντιάδης και Χάρις τα είπανε, συμφωνήσανε και προχωράνε στην τελική τους πρόταση για την ΑΕΚ». Επίσης, αναλύοντας το πλάνο, η ΩΡΑ κάνει λόγο για «τον πρόεδρο Βιντιάδη που θα τρέχει τα πάντα, τον ρόλο του Χάρις στο ΔΣ, τον Άγγλο τεχνικό διευθυντή, την ανάδειξη των Ακαδημιών και τη συμφωνία για τις δώσεις», ενώ αναφέρεται παράλληλα ότι στην νέα επενδυτική εταιρεία που ίδρυσε ο Χάρις συμμετέχουν Ρώσοι κολοσσοί. Αναλυτικά, στο ρεπορτάζ αναφέρονται τα εξής: «Την τελική κίνηση των Βιντιάδη και Χάρις περιμένουν άπαντες στα Σπάτα, προκειμένου να αλλάξει και επίσημα χέρια η ΠΑΕ και μέσω αυτού του επενδυτικού ενδιαφέροντος που βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και αρκετούς μήνες, να δοθεί μια μόνιμη λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια ο σύλλογος. Ο Έλληνας εφοπλιστής και ο Άγγλος τραπεζίτης φαίνεται πως έχουν συμφωνήσει σε όλα και με την άφιξη του «Mr fix it» στη χώρα μας αύριο ή την Δευτέρα, αναμένεται να επισημοποιηθεί και η επένδυσή τους στην «Ένωση».
Αυτό που τονιζόταν χθες από το περιβάλλον του Δημήτρη Βιντιάδη είναι πως μέσα στα επόμενα 24ωρα θα υπάρχουν ραγδαίες εξελίξεις στα διοικητικά των «κιτρινόμαυρων» και αυτός είναι και ο λόγος που οι ιθύνοντες του συλλόγου δεν έχουν ακόμα προγραμματίσει Δ.Σ.. Περιμένουν εντός των ημερών την κίνηση του υποψήφιου επενδυτή, ώστε να μπορούν να συζητήσουν πάνω σε μια συγκεκριμένη βάση και να ξέρουν πως προχωρούν από εδώ και πέρα.
Ο Έλληνας εφοπλιστής φέρεται να είναι πλέον έτοιμος να προχωρήσει το πλάνο του, καθώς στην τελευταία του επικοινωνία με τον Άγγλο τραπεζίτη πήραν την οριστική απόφαση να μπουν στην ΑΕΚ και να αναλάβουν τα ηνία του συλλόγου. Το τελευταίο «εμπόδιο» για να πάρει «σάρκα και οστά» η επένδυση στην «Ένωση» είναι το θέμα των δόσεων, ωστόσο η πληροφόρηση που έχει ο υποψήφιος επενδυτής είναι πως αυτό θα ρυθμιστεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα.
Η άφιξη της Τρόικας στη χώρα μας είναι προγραμματισμένη για τις 2 Απριλίου και στη συνάντηση που θα υπάρξει με την ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών αναμένεται να προχωρήσουν στη συγκεκριμένη ρύθμιση, που θα φτάσει τις δόσεις στις 48. Πάντως από την πλευρά Βιντιάδη το εν λόγω θέμα έχει μελετηθεί ενδελεχώς και μαζί με το επιτελείο του έχουν βρει την φόρμουλα ώστε αυτές να γίνουν στην πορεία 60 και να είναι σε θέση να «τρέξουν» την ΠΑΕ βάσει του πλάνου που έχουν καταρτίσει.
Πρόεδρος ο Βιντιάδης
Από τη στιγμή που Βιντιάδης και Χάρις θα καταθέσουν την πρότασή τους για την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του «Δικεφάλου», ο Έλληνας εφοπλιστής θα είναι εκείνος που θα αναλάβει τον ρόλο του προέδρου. Ο Βιντιάδης αναμένεται να είναι εκείνος που θα έχει την τελευταία απόφαση για τα πάντα και αυτός που θα ηγείται αυτού του πλάνου.
Πάντως, δεν αποκλείεται για το πρώτο διάστημα να διατηρήσει στην θέση του προέδρου τον Ανδρέα Δημητρέλο, ο οποίος γνωρίζει όσο κανένας ότι έχει να κάνει με θέματα που αφορούν την Εφορία, το ΙΚΑ και γενικά υποχρεώσεις προς το Δημόσιο. Ωστόσο ακόμα και αν γίνει αυτό, έχει παρθεί η απόφαση την θέση του προέδρου να αναλάβει ο Δημήτρης Βιντιάδης, ακόμα και αν χρειαστεί να περάσει ίσως 1 μήνας όπου θα παραμένει σε αυτή την θέση ο Δημητρέλος. Άλλωστε θα είναι κάτι καθαρά τυπικό, μιας και η ΠΑΕ θα λειτουργεί σύμφωνα με τις αποφάσεις και το πλάνο του Έλληνα εφοπλιστή.
Ο ρόλος του Χάρις στο Δ.Σ.
Ο Κιθ Χάρις, ο βασικός συνεργάτης του Δημήτρη Βιντιάδη, αναμένεται να έχει θέση στο Δ.Σ. και η παρουσία του θα είναι καθοριστική, μιας και θα έχει υπό την εποπτεία του μια σειρά από ζητήματα. Σύμφωνα με αποκλειστικές και ασφαλείς πληροφορίες της «ΩΡΑΣ» ο Άγγλος τραπεζίτης αναμένεται να αναλάβει το εμπορικό κομμάτι και θα ενεργοποιήσει μια σειρά από χορηγικές συμφωνίες τις οποίες έχει συνάψει αποκλειστικά για την ΑΕΚ, το τελευταίο διάστημα.
Παράλληλα, θα παρέχει την απαραίτητη τραπεζική στήριξη στον Βιντιάδη όποτε κριθεί απαραίτητο να εισρεύσουν άμεσα χρήματα στα ταμεία της ΠΑΕ, ενώ θα αναλάβει και το κομμάτι των Ακαδημιών. Επιθυμία του Χάρις είναι να αλλάξει εντελώς τον τρόπο που λειτουργούν οι Ακαδημίες της ΑΕΚ και θέλει να τις φέρει σε επίπεδα μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων, μιας και θεωρεί πως εκεί βρίσκεται η βάση για την επόμενη μέρα.
Στήριξη από Ρωσία
Εξαιρετικά δυνατό θεωρείται το νέο επενδυτικό fund που ίδρυσε πρόσφατα ο Κιθ Χάρις, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες μετέχουν σε αυτό 6 Ρώσοι «Κολοσσοί», με τεράστια οικονομική επιφάνεια. Φυσικά δεν είναι οι μόνοι, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι συγκεκριμένοι άνθρωποι ασχολούνται με τις επενδύσεις σε όλο τον κόσμο, διαθέτοντας τεράστια ποσά σε περιπτώσεις που θεωρούν πως θα τους αποφέρουν μελλοντικά κέρδη.
Το αν θα έχουν μια άμεση εμπλοκή με τα διοικητικά της ΑΕΚ και αν στα κεφάλαια που έχουν εξασφαλίσει οι Βιντιάδης και Χάρις υπάρχουν και δικά τους χρήματα δεν έχει ξεκαθαριστεί. Πάντως το βέβαιο είναι πως ο Χάρις μόνο σε «δύσκολη θέση» δεν είναι, καθώς το νέο fund που έχει ιδρύσει είναι πανίσχυρο και οι επενδύσεις του επεκτείνονται συνεχώς.
Άγγλος τεχνικός διευθυντής
Το πόσο έχει προχωρήσει το επενδυτικό ενδιαφέρον των Βιντιάδη και Χάρις αποδεικνύεται από το γεγονός πως ήδη έχει ξεκινήσει ο αγωνιστικός σχεδιασμός της ομάδας. Ο Έλληνας εφοπλιστής και ο Άγγλος τραπεζίτης έχουν ήδη αποφασίσει για το ποιες θα είναι οι πρώτες κινήσεις τους άπαξ και αναλάβουν τα ηνία της ομάδας και φυσικά πως θα πορευτούν σε ότι έχει να κάνει με τα αγωνιστικά, από το καλοκαίρι.
Σύμφωνα με πληροφορίες της «ΩΡΑΣ» έχουν ήδη βρει τον επόμενο τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ και αυτός θα είναι Άγγλος! Πρόκειται για άνθρωπο με εμπειρία στο πρωτάθλημα της χώρας του και που ανήκει στον «κύκλο» του Χάρις στο Νησί. Άλλωστε είναι ξεκάθαρο πως στόχος της πλευράς Βιντιάδη είναι να λειτουργήσει ο σύλλογος σε πρότυπα εξωτερικού και είναι δεδομένο πως πολλά από τα μέλη της ομάδας θα προέρχονται από εκεί".
 

Τετάρτη, Μαρτίου 27, 2013

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ..ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Ο Ανάκογλου έτοιμος να ξεκινήσει βασικός και ο ρόμβος έχει επιστρέψει για τα καλά. Αυτά είναι τα σοβαρά αγωνιστικά νέα καθώς πλησιάζει το παιχνίδι της Λιβαδειάς που πρέπει να θυμίσει κάτι από τα παλιά. Μια πόλη κατακίτρινη όπως πάντα, όπως συμβαίνει από το 1987 όταν εμφανίστηκε ο Λεβαδειακός στην μεγάλη κατηγορία.  Η νίκη θα είναι λύτρωση, ο ένας βαθμός μεγάλη ανάσα.  Μην ξεχνάμε ποτέ πως είναι η ΑΕΚ φέτος και ποιος είναι ο στόχος της. Δεν βαρέθηκα να το γράφω από την πρώτη αγωνιστική, δεν θα σταματήσω μέχρι να απέχει η ΑΕΚ τέσσερις πόντους από αυτόν που πέφτει μαζί με την Κέρκυρα την προτελευταία αγωνιστική.  Ελπίζω αυτό να έχουν όλοι στο μυαλό τους και ιδίως αυτοί που πρέπει. Επίσης και ανεξάρτητα με το τι θα γίνει την Κυριακή θέλω να μπω ένα μπράβο στον Τσουκαλά. Ενας παίκτης που ήταν τελείως εκτός πλάνων από την αρχή της σαιζόν και για μεγάλο διάστημα, που ήταν να φύγει τον Γενάρη, που ο προπονητής τον άφησε εκτός αποστολής στον Πλατανιά αφήνοντας την ομάδα χωρίς ακραίο μπακ στον πάγκο, είναι πιθανό να ξεκινήσει βασικός στην Λιβαδειά χωρίς να έχει πρόβλημα ο Βαλεντίνος Βλάχος, ένα από τα παιδιά που ξεχώρισαν περισσότερο από όλα φέτος. Ενα μάθημα για όλους ότι δεν πρέπει ποτέ να σταματούν την προσπάθεια.
@ Το μήνυμα του Τσουκαλά σίγουρα το ακολουθούν εδώ και χρόνια οι... μικρομέτοχοι. Ποτέ δεν εγκατέλειψαν την προσπάθεια να πάρουν την ΑΕΚ στα χέρια τους και πλέον το δηλώνουν ανοικτά μέσω ενός εκ των ηγετών και μεγαλύτερων χρηματοδοτών του Αντρέα Ανατολιωτάκη. Επίσης γρήγορα θα βρούμε μπροστά μας και αυτό που από πέρυσι τον Μάρτιο οι ίδιοι οι μικρομέτοχοι είχαν αποκαλύψει, πως δηλαδή θα βάλουν στο χέρι την ΠΑΕ με ένα ποσό κάτω από 2.000.000 ευρώ με τις ευλογίες βέβαια του Νοτιά και όπως φαίνεται και των Supporters που με την ψήφο τους στην τελευταία γενική συνέλευση έδειξαν πως ετοιμάζονται κι αυτοί για... ηρωική έξοδο παραδίδοντας την ΑΕΚ στον Ανατολιωτάκη, τον Κοτσώνη, τον Χήνα και τα άλλα παιδιά.  Για αυτό άρχισαν ήδη να πιέζουν να μην ισχύσει το 0,80 τιμή μετοχής που αποφάσισαν στην Γ.Σ  αλλά θέλουν να την ρίξουν στο 0,30 με το φοβερό επιχείρημα πως δεν ξέρουν που θα πάνε τα λεφτά ή πως θα πάει περισσότερος κόσμος να αγοράσει αν η μετοχή είναι φτηνότερη. Λες και μιλάμε για τιμή μετοχής 10 και 20 ευρώ που θα έπαιζε ρόλο η τιμή της. Με το... προφορικό 1.000.000 ευρώ του Ανατολιωτάκη και των άλλων και με τα χρήματα των όποιων μικρομετόχων αποφασίσουν να μπουν στην ομάδα που ξεκίνησε να οργανώνει ήδη επισήμως με ανακοίνωση του ο Κοτσώνης δεν αποκλείεται να καταφέρουν να μαζέψουν τα 2.000.000 που όπως θα διαβάσετε ΕΔΩ φτάνουν για να πάρουν την πλειοψηφία όπως είχαν σχεδιάσει από πέρυσι.
@ Φυσικά δεν φταίνε αυτοί. Το βίτσιο τους θέλουν να ικανοποιήσουν. Εκεί κατάντησαν την ΑΕΚ οι 10 Ολυμπιακοί. Ερμαιο του κάθε πουθενά, διαθέσιμη σε τιμή ευκαιρίας.  Το πιο τραγικό στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι πως αν καταφέρουν να ελέγξουν την ΠΑΕ και σε συνδυασμό με τις αλλαγές που ζήτησαν στο καταστατικό και τις οποίες επίσης έκαναν δεκτές τόσο ο Νοτιάς μέσω Σίμου, όσο και ο Μπρουσιανός με τον Γεώργα, τότε ο δρόμος για οποιονδήποτε επενδυτή θελήσει και στο μέλλον να πάρει την ΑΕΚ θα είναι τρομερά δύσκολος. Μπορεί κάποιοι να το έχουν πάρει στην πλάκα με το επιχείρημα να τους δούμε κι αυτούς ή πως δεν υπάρχει άλλη λύση όμως τα πράγματα δεν είναι καθόλου έτσι. Δεν είναι δυνατόν να έχει μείνει μοναδική ελπίδα ο Βιντιάδης με χρονικό περιθώριο μέχρι τις 29 Απριλίου και μετά να παραδίδεται η ΑΕΚ σε μια κατάσταση μόνιμου χάους χωρίς έστω την ελπίδα να υπάρξει στο μέλλον επενδυτής. Ούτε αυτό δεν καταφέρνουν να εξασφαλίσουν ο ευεργέτης Νοτιάς και ο Κασνακίδης με τον Μπρουσιανό και την υπόλοιπη παρέα.  Δεν φτάνει λοιπόν που σταμάτησαν την χρηματοδότηση ετοιμάζονται να παραδώσουν την ομάδα σε μια κατάσταση που θα κάνει τον Παππά που έδωσε τις μετοχές του στους στους Supporters και με προίκα 2.500.000 ευρώ να μοιάζει... ευεργέτης. Αυτά. Κατά τα άλλα μάθαμε και την χρησιμότητα των 3 ελεγκτών που είχαν μπει στο Δ.Σ. Ηταν για να μάθει κι ο τελευταίος Ελληνας που ακριβώς και πόσα χρωστάει η ΑΕΚ. Αποστολή εξετελέστη.

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ..

Μετά από αρκετές ημέρες σχετικά χαλαρής προπόνησης, οι ρυθμοί σήμερα στα Σπάτα ανέβηκαν αισθητά. Η κεντρική άσκηση στην προπόνηση της Τετάρτης (27/3) είχε να κάνει με μονομαχίες μεταξύ των παικτών. Σε ένα χώρο 20 μέτρων περίπου και ενώ υπήρχαν δύο τέρματα (με τους Αραμπατζή στο ένα και τον Κωνσταντόπουλο στο άλλο) η εντολή ήταν αρχικά να μπαίνουν δύο παίκτες στη "μάχη". Η μπάλα στον "αέρα" και διεκδικίσημη και κατόπιν αγώνας ένας εναντίον - ενός.
Kατόπιν, ο Λίνεν ανέβασε τον αριθμό παικτών και μέσα σε αυτόν τον μικρό χώρο έγινε άσκηση πέντε εναντίον πέντε. Ο προπονητής ζητούσε δύναμη, ταχύτητα, καθαρό μυαλό και καλά τελειώματα των φάσεων ή φυσικά στην άλλη πλευρά σωστή αμυντική λειτουργία. Ούτε στην προπόνηση της Τετάρτης άνοιξε τα χαρτιά του ο Έβαλντ Λίνεν για τον τρόπο που θα παρατάξει την ΑΕΚ την Κυριακή στον κρίσιμο εκτός έδρας αγώνα απέναντι στον Λεβαδειακό (17:15).
Ο Γερμανός τεχνικός δεν έκανε δοκιμή ενδεκάδας, καθώς το πρόγραμμα περιλάμβανε μονομαχίες ένας εναντίον ενός. Πάντως με δεδομένη την απουσία του τιμωρημένου Γκερέιρο και πολύ πιθανή αυτή του Μιχάλη Παυλή που δεν προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα καθώς δεν είναι ακόμη έτοιμος μετά την αμυγδαλίτιδα που τον ταλαιπώρησε, υπάρχουν 1-2 διλήμματα σχετικά με το βασικό σχήμα.

Το ένα αφορά στη θέση του δεξιού μπακ, την οποία διεκδικούν με ίσες πιθανότητες οι Βλάχος και Τσουκαλάς και το δεύτερο τη θέση του δεύτερου εσωτερικού μέσου, με τον Ρίκκα να έχει προβάδισμα έναντι του Φέτση. Στις υπόλοιπες θέσεις τα πράγματα είναι μάλλον ξεκάθαρα: ο Κωνσταντόπουλος θα είναι κάτω από τα δοκάρια, οι Μπουγαΐδης-Κουτρουμπής στόπερ, ο Τσουμάγκας αριστερά, ο Μητρόπουλος αμυντικό χαφ με τον Κορδέρο σε ρόλο εσωτερικού μέσου, ο Ανάκογλου θα είναι επιτελικό χαφ και οι Φούντας-Πετρόπουλος επιθετικό δίδυμο.

Ασφαλέστερη εικόνα θα υπάρχει μετά και τις προπονήσεις της Πέμπτης και της Παρασκευής, στις οποίες ο Έβαλντ Λίνεν συνηθίζει να αποκαλύπτει τα σχέδιά του.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΟΘΕΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ..

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να παίξει ο ΑινείαςΔίχως αμφιβολία πρόκειται για τον πιο άτυχο ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Ο Αινείας Καλογερής, λίγη ώρα μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με την «Ένωση» τον περασμένο Αύγουστο, υπέστη ρήξη χιαστών σε μία από τις τελευταίες προπονήσεις πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος και τέθηκε νοκ-άουτ.
Από τότε τα πράγματα πήραν το δρόμο τους και ο νεαρός ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, επανέρχεται σιγά-σιγά σε κανονικούς ρυθμούς.
Το πρόγραμμα επανένταξης του Αινεία Καλογερή στην ομάδα πηγαίνει συνεχώς καλύτερα, με τον νεαρό ποδοσφαιριστή να ακολουθεί μέρος της προπόνησης με τους συμπαίκτες του. Μάλιστα, κάθε μέρα προσπαθεί να ανεβάσει σταδιακά ρυθμούς, πάντα με προσεκτικά βήματα και αναμένεται να πάρει ακόμα και χρόνο συμμετοχής κατά τη διάρκεια της τρέχουσας Σούπερ Λιγκ, αν και η απουσία του από την ενεργό δράση τον έχει επηρεάσει αισθητά.

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΣΜΑ !!

Για την... ατελείωτη ιστορία με τον Βιντιάδη τα έχουμε πει πολλές φορές. Ποτέ δεν τη θεώρησα αξιόπιστη, διότι απλώς δεν μας έδωσε ποτέ έστω μία ένδειξη προς αυτή την κατεύθυνση. Μόνο λόγια, επικοινωνιακά τρικ, διαρροές της πλάκας και κινέζικοι... δράκοι εμφανίζονται κατά καιρούς από το "περιβάλλον" Βιντιάδη. Από πράξεις, μηδέν!
Σχεδόν έναν χρόνο κρατάει αυτό το σίριαλ και τίποτα από όλα όσα (δεν) έχει κάνει ο φερόμενος ως υποψήφιος επενδυτής δεν έχουν δημιουργήσει μία προοπτική για την ΑΕΚ. Τίποτα δεν έχει δώσει στον ΑΕΚτσή έναν (χειροπιαστό) λόγο να αισιοδοξεί ότι ο νεαρός επιχειρηματίας μπορεί να δώσει λύση στο πρόβλημα της ομάδας. Τίποτα δεν έχει δημιουργήσει την αίσθηση ότι μιλάμε για μία υπόθεση που βασίζεται σε υπαρκτή χρηματοδότηση και όχι σε... ελπίδες ότι λεφτά... υπάρχουν κάπου εκεί έξω και θα βρεθούν στην... πορεία. Τίποτα δεν μας έπεισε όλους αυτούς τους μήνες της αναμονής ότι ο Βιντιάδης είναι... αυτοφυής και λειτουργεί αυτοβούλως και όχι σε συνεργασία με "παρεάκια" που έφτασαν στην ΑΕΚ στο χείλος του γκρεμού (κι ακόμα παραπέρα).
Και εντάξει, να δεχτώ ότι οι τέως κουμανταδόροι της ΠΑΕ θέλουν να εξιλεωθούν και να γλιτώσουν και οι ίδιοι τις (νομικές) συνέπειες των πράξεων και των παραλείψεών τους στο διάστημα που άσκησαν διοίκηση στην ΑΕΚ (κατά το οποίο... ξέχασαν να πληρώσουν το "44" και τους φόρους, με τα γνωστά αποτελέσματα). Να δεχτώ δηλαδή ότι είχαν λόγο να ψάξουν για επενδυτή προκειμένου να σώσουν και τον εαυτό τους. Τόσον καιρό, ωστόσο, δεν έχει συμβεί το παραμικρό που θα καθιστούσε πιστευτή την "ύπαρξη" Βιντιάδη.
Από εκεί και πέρα, όμως, χίλιες φορές να περιμένει ο ΑΕΚτσής το... θαύμα (διότι περί θαύματος θα πρόκειται) να ρίξει αύριο - μεθαύριο στο τραπέζι ο Βιντιάδης καμιά 15αριά εκατομμύρια και να σώσει την ΠΑΕ από τη χρεοκοπία παρά να αρχίσουν την... παρέλαση οι Ανατολιωτάκηδες και οι "επαγγελματίες" μικρομέτοχοι - θαμώνες των "τηλεπαράθυρων". Αυτοί, δηλαδή, που φροντίζουν μονίμως να διατηρούν από... μία μετοχή ώστε να έχουν δικαίωμα παρουσίας στις γενικές συνελεύσεις της ΠΑΕ και να μπορούν να κάνουν το κομμάτι τους ως "ΑΕΚάρες".
Είναι προτιμότερο για την ΑΕΚ να δέσει μόνη της μια πέτρα στον λαιμό της και να πάει να φουντάρει περήφανα στο Φάληρο, μπροστά στο Καραϊσκάκη, παρά να την... περιλάβουν οι "σωτήρες" μικρομέτοχοι που έχουν μαράζι να διοικήσουν... τσάμπα, εκπονώντας διάφορα μεγαλοφυή σχέδια του τύπου "650.000 ΑΕΚτσήδες να βάλουν από 30 ευρώ", σε μία διοίκηση Πρωτοδικείου.
Διότι στην πρώτη περίπτωση, η ΑΕΚ θα έχει πέσει διατηρώντας τουλάχιστον την αξιοπρέπειά της. Στη δεύτερη, η καταστροφή της θα συνδυαστεί με την πλήρη διαπόμπευσή της.
Οι γνωστοί αυτόκλητοι εκφραστές και "αυτοδιορισμένοι" εκπρόσωποι του κόσμου της ΑΕΚ δεν έχουν δώσει μέχρι στιγμής κανέναν λόγο για να τους πάρουμε στα σοβαρά. Κάθε άλλο.
Ούτε τη δική τους πρόταση για ΑΜΚ με δημόσια εγγραφή και αλλαγή καταστατικού δεν πήγαν να υποστηρίξουν στην τελευταία Γ.Σ. της ΑΕΚ!
Αφήστε που έφτασαν, πέντε - δέκα νοματαίοι όλοι κι όλοι, να τσακωθούν μεταξύ τους αμέσως μόλις... κατόρθωσαν, έπειτα από... κόπους ετών, να βάλουν δύο δικά τους μέλη στο Δ.Σ. (με τα οποία μέλη... διαφώνησαν αμέσως για θέματα... "τακτικής", όπως ανακοίνωσε ο ένας εκ των δύο).
Συνέντευξη Τύπου έκαναν οι άνθρωποι για να παρουσιάσουν το πλάνο για μία ΑΕΚ... λαϊκής βάσης (σε μία εποχή που από τον κοσμάκη λείπουν τα 99,9 για να φτάσει το 100άρικο και ενώ τα χαΐρια της "Συμμαχίας" στον ΠΑΟ είναι ακόμη φρέσκα...) και ουδείς ασχολήθηκε. Δύο (αριθμός 2) δημοσιογράφοι, δέκα μικρομέτοχοι (ούτε καν όλοι, δηλαδή) και οπαδοί που γέμιζαν άνετα ένα... ταξί ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και παρέστησαν στην... ιστορική πρες κόνφερανς, στην οποία παρουσιάστηκε το σημείο - "κλειδί" του εν λόγω "πλάνου": ηστήριξη του... Νίκου Νοτιά!
Λες και υπήρχε περίπτωση να μη στήριζε ο μεγαλομέτοχος τη... διαφυγή του από την ΑΕΚ. Σαν μάννα εξ ουρανού περιμένει, α λα Παππάς, την απεμπλοκή του από την ΠΑΕ ο Νοτιάς. Κι ας είναι και μέσω του... Ανατολιωτάκη (που... εκτόξευσε την Ερασιτεχνική επί των ημερών του), μια και τους Supporters τους πρόλαβε άλλος.
Μιλάμε για τραγελαφικές και γραφικές καταστάσεις που αναγκάζουν τον ΑΕΚτσή να πιστεύει ακόμη και στο... μπάσιμο Βιντιάδη. Ο ορισμός της απόγνωσης...

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ..

Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα έρθει στην Αθήνα o Κιθ Χάρις για τις τελικές επαφές με τον Βιντιάδη αλλά και τον Πέτρο Παππά με τον οποίο σίγουρα θα συναντηθεί κατά την παρουσία του στην Αθήνα. Ο Αγγλος τραπεζίτης αναμένεται μέχρι την Παρασκευή να έχει στα χέρια του όλο το οικονομικό πλάνο για την ΠΑΕ ΑΕΚ μετά από συζητήσεις με τους πελάτες του. Συγκεκριμένα θα ενημερώσει τον Δημήτρη Βιντιάδη για το ποσόν που θα έχει εγγράφως εξασφαλίσει από τους επενδυτές - πελάτες της εταιρίας του καθώς και για το χρονοδιάγραμμα με τις ημερομηνίες στις οποίες θα μπουν τα χρήματα στα ταμεία αν τελικά προχωρήσει και οριστικοποιηθεί το ντιλ και εν συνεχεία θα έρθει στην Αθήνα για τις καθοριστικές επαφές που θα δρομολογήσουν τις οριστικές εξελίξεις για την ΠΑΕ ΑΕΚ. Στόχος όπως έχουμε γράψει από την Παρασκευή είναι ένα ποσόν που μαζί με τα χρήματα που θα βάλει η οικογένεια Βιντιάδη θα φτάνει τα 10.000.000 ευρω όμως παρά τα δημοσιεύματα διαφόρων ΜΜΕ αυτή την στιγμή κανένα ποσόν δεν είναι εξασφαλισμένο. Επίσης δεν προκύπτει από την πλευρά Βιντιάδη πως στην συνάντηση που θα γίνει, άνευ απροόπτου, με Μελισσανίδη και Παππά δεν θα τεθεί θέμα οικονομικής ενίσχυσης της προσπάθειας. Από την στιγμή που δεν γνωρίζει ακόμη το εξασφαλισμένο ποσόν από την πλευρά του Χάρις δεν μπορεί να γνωρίζει τι θα χρειάζεται ώστε να ολοκληρωθεί η εξαγορά της ΑΕΚ και έτσι όλα αυτά που φέρεται να έχει προγραμματίσει να θέσει ως θέματα στην συνάντηση των τριών θεωρούνται πρόωρα.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

http://s1.aek365.com/uploads/articles/a7b7514e149a7f5ca4a80a1e6cb59706_36924.jpgΠΙΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΙ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Η ΦΥΛΛΑΔΑ ΜΑΣ..ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ;; ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ..ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ..ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΝΙΚΗ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΕΝΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑ..

O AΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Με τα διοικητικά ασχολείται κατά βάση η εφημερίδα γράφοντας για τον Βιντιάδη: "Ο Βιντιάδης περιμένει το οριστικό ΟΚ από τις επαφές του Χάρις με τους ανθρώπους που θα βάλουν χρήματα στο... πρότζεκτ ΑΕΚ από μέρα σε μέρα. Πίεση για το "ναι" του Λονδίνου. Εκεί παίζεται πλέον όλο το παιχνίδι για την προσπάθειά του και πιστεύει πως πριν την Παρασκευή θα έχει αυτό που περιμένει για να ζητήσει την πολυπόθητη συνάντηση με τα "μεγάλα κεφάλια". Ξέρει ότι ο Παππάς τον περιμένει στο... ακουστικό του, δεν θέλει να εκτεθεί απέναντι στον άνθρωπο που του έχει δείξει εμπιστοσύνη και πρόθεση να τον βοηθήσει και πιέζει όσο μπορεί τον Χάρις. Αισιοδοξία ότι μέχρι την Παρασκευή θα έρθουν τα καλά νέα για να μπορεί να μιλήσει με σιγουριά για τα χρήματα που θα έχει οπωσδήποτε στην διάθεσή του. Η προσπάθεια του Βιντιάδη που βρίσκεται στο πιο κρίσιμο σημείο, αποτελεί τη μόνη ορατή προοπτική αυτή τη στιγμή", γράφει η ΩΡΑ.
SPORTDAY
"Λεφτά υπάρχουν;", διερωτάται η εφημερίδα γράφοντας: "Την οριστική απάντηση του Χάρις για τα 7 εκατ. που θα βάλουν οι πελάτες του, περιμένει να λάβει άμεσα ο Βιντιάδης". Στο ρεπορτάζ η SD σημειώνει χαρακτηριστικά: "Ευχάριστα νέα περιμένει να ακούσει η ΑΕΚ από το Λονδίνο. Ο Δημήτρης Βιντιάδης ελπίζει να έχει νέα ακόμα και σήμερα από τον Κιθ Χάρις. Μάλιστα, δεν θα σταθούν μόνο σε λόγια αλλά και σε πράξεις και χαρτιά με υπογραφές από τα οποία θα προκύψουν τα χρήματα που τελικά θα μπουν στα ταμεία της Ένωσης (υπολογίζεται το ποσό να φτάσει στα 10 εκατομμύρια ευρώ).
Μόλις ο Βιντιάδης πάρει το τελικό «οκ» θα ταξιδέψει για Αθήνα και θα μεριμνήσει για το ραντεβού με τους Μελισσανίδη και Παππά. Στην ΑΕΚ υπάρχει αισιοδοξία πως θα υπάρξει happy end. Δεν γίνεται να κάνουν και αλλιώς την συγκεκριμένη χρονική περίοδο αφού δεν υπάρχει καμία άλλη λύση στον ορίζοντα έτσι ώστε να βγει η ομάδα από το αδιέξοδο".
LIVE SPORT
Με τον Βιντιάδη ασχολείται και η LS: "27,6 εκατ. ευρώ τα χρέη της ΑΕΚ σύμφωνα με την πλευρά Βιντιάδη, αλλά έχει τα 12 και περιμένει τις 48 δόσεις, λέει το περιβάλλον του", γράφει χαρακτηριστικά η εφημερίδα.
GOAL
Mε την πρόθεση του Λίνεν να χρησιμοποιήσει τον Ανάκογλου βασικό στη Λιβαδειά ασχολείται η εφημερίδα, η οποία γράφει για τις χθεσινές πρώτες του δοκιμές. Παράλληλα, το GOAL γράφει για την περίπτωση Ανατολιωτάκη και το δανεικό 1 εκατ. ευρώ.
 

Τρίτη, Μαρτίου 26, 2013

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ..ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..


@ Καλή εβδομάδα να έχουμε και χρόνια πολλά σε όλους. Για την χθεσινή μεγάλη γιορτή. Εφτασε κιόλας Τρίτη, γυρίζει ο Λίνεν από την Γερμανία και στο μεταξύ ο Λεβαδειακός έχει καινούργιο προπονητή και προπονήθηκε και χθες ανήμερα της γιορτής. Από την στιγμή που ανακοινώθηκε ο Βέλιτς το φοβάμαι πολύ περισσότερο το παιχνίδι της Κυριακής στη Λιβαδειά που βέβαια ήταν δύσκολο ούτως ή άλλως αφού, κακά τα ψέματα, ο Λεβαδειακός έχει περισσότερους ποιοτικούς παίκτες εντεκάδάς από την ΑΕΚ, παίκτες που στην ομάδα μας θα έπαιζαν με κλειστά μάτια. Ο Γιάσμικο μπορεί να είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και από τις δουλειές που πέφτει πάνω τους η λάμψη όμως είναι πάρα πολύ κοντά στο ποδόσφαιρο. Στην εξέλιξη του και στο τρόπο που πρέπει να το διαχειρίζεσαι από όλες τις θέσεις πλην του ποδοσφαιριστή. Μπορεί λοιπόν σαν προπονητής να έχει ελάχιστη προϋπηρεσία αγώνων όμως είναι πολύ μέσα στα πράγματα. Ελπίζω να μην το δούμε εμείς πρώτοι γιατί είμαι σίγουρος πως στην πορεία θα φανεί.
@ Η ΑΕΚ θέλει βαθμούς ή τουλάχιστον βαθμό στη Λιβαδειά, αυτό πρέπει όλοι να το έχουν πολύ καλά στο μυαλό τους. Με νίκη τελειώνουν όλα θετικά εκτός αν η ομάδα δεν καταφέρει να πάρει έστω ένα βαθμό στα τρία τελευταία παιχνίδια. Με ισοπαλία γίνεται ένα τεράστιο βήμα. Το πρόβλημα είναι, και δεν μπορεί να κρυφτεί, πως η ομάδα δεν είναι σε καλή κατάσταση. Το θέμα είναι καθαρά ποδοσφαιρικό, όπως ήταν πάντα από την αρχή της σαιζόν, αλλά και πνευματικό. Η ομάδα ξέφυγε πνευματικά μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και πριν τον Πλατανιά, βγήκαν τα κομπιουτεράκια για τα... πλέι οφ, όλοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα άρχισαν να θεωρούν πως δίνουν απαντήσεις...
@  Το αποτέλεσμα το ξέρουμε. Μετά από τρεις σερί ήττες και άσχημα αποτελέσματα των άλλων ομάδων η ΑΕΚ έφτασε να παίζει τελικό με την Βέροια που από έξι βαθμούς πίσω είχε βρεθεί έναν μπροστά. Εχω γράψει κι άλλες φορές μέσα στην σαιζόν πως οι ομάδες που πιστεύουν ότι έχουν σωθεί χωρίς να έχουν... σωθεί είναι αυτές που συνήθως πέφτουν. Σχετικά πρόσφατες περιπτώσεις ο Ατρόμητος το 2008 και ο Εργοτέλης μόλις πέρυσι. Και οι δύο σε κάποιο σημείο του πρωταθλήματος πίστευαν πως είχαν καθαρίσει και οι δύο έπεσαν χωρίς, κατά κοινή ομολογία, να έχουν τις χειρότερες ομάδες. Γιατί είναι πολύ δύσκολο όταν παίξει έστω και σε έναν αγώνα χαλαρός, και η ΑΕΚ έπαιξε τουλάχιστον τρεις, να ξαναβάλεις μετά το μαχαίρι στα δόντια. Φάνηκε ξεκάθαρο στο παιχνίδι με την Βέροια που στα 70 από τα 90 λεπτά του αγώνα η ΑΕΚ ΄'ηταν χάλια κι αν είχε μια πιο «killer» ομάδα απέναντι τότε θα ήταν πολύ χειρότερα τα πράγματα. Μπορεί η βλακεία του Κατίδη να καπέλωσε τα πάντα αλλά δύο πράγματα δεν μπορούμε να τα ξεχάσουμε. Το πόσο μεγάλη ήταν η νίκη και το πόσο κακή και ανέτοιμη ήταν η ομάδα.  Ισως είναι χρήσιμα για να το έχουν στο μυαλό τους κυρίως τα παιδιά.
@ Αγωνιστικά πλέον δεν μπορεί να γίνει δουλειά. Οτι ήταν να γίνει έγινε. Ξέρουμε τι μπορεί να κάνει αυτή η ΑΕΚ και ξέρουμε και τι δεν μπορεί. Επίσης πάνω κάτω γνωρίζουμε τι μπορούμε να περιμένουμε από τον κάθε παίκτη. Πρέπει λοιπόν όλοι να δώσουν το 100% και κυρίως η ομάδα να είναι σοβαρή πνευματικά. Για άλλη μια φορά πρέπει να καταλάβουν παίκτες και προπονητής πως αν γίνει  πραγματικότητα κανένα απευκταίο σενάριο τότε το στίγμα θα είναι παντοτινό. Παίζουν για την επιβίωση της ΑΕΚ αλλα και για την δική τους, ποδοσφαιρική, επιβίωση. Αντί λοιπόν να διαρρέουν αληθινούς ή φανταστικούς διαλόγους για τα διοικητικά ή να ασχολούνται με διάφορα θέματα της... ηλικίας καλό θα είναι να στρωθούν γιατί έμεινε λιγότερο από ένας μήνας και τίποτα δεν είναι σίγουρο. Καλημέρα και καλή εβδομάδα, και πάλι, να έχουμε.

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

SPORTDAY

"Έρχεται" γράφει η εφημερίδα και αναφέρεται στον Κιθ Χάρις: "Σίγουροι στην ΠΑΕ ότι ο Κιθ Χάρις θα φτάσει εντός της εβδομάδας στην Ελλάδα και θα φέρει τα απαραίτητα για την ολοκλήρωση του deal", γράφει η SD, με το ρεπορτάζ της να σημειώνει πιο αναλυτικά: "Εβδομάδα εξελίξεων θα είναι αυτή για την ΑΕΚ, καθώς στη διάρκειά της αναμένεται η άφιξη του Κιθ Χάρις. Ο Δημήτρης Βιντιάδης φέρεται να έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Άγγλο συνεργάτη του για το επενδυτικό πλάνο, αλλά και το ύψος των χρημάτων που θα μπουν σε πρώτη φάση στην ΠΑΕ και υπολογίζονται στα 10 εκατ. ευρώ. Απομένει η οριστικοποίηση του deal, με τις υπογραφές που θα συγκεντρώσει ο Κιθ Χάρις από τους δικούς του συνεργάτες που έχουν αποφασίσει να επενδύσουν στην ΠΑΕ κι εν συνεχεία η έλευσή του στην Ελλάδα για να κλείσει η συμφωνία.
Το ποσό των 10 εκατ. ευρώ δεν κρίνεται επαρκές από την πλευρά του Δημήτρη Βιντιάδη, καθώς είναι λίγο περισσότερα από τα μισά χρήματα που ήθελε να έχει στη διάθεσή του για να διασφαλίσει την επένδυσή του. Παρ' όλα αυτά είναι αποφασισμένος να μπει στην ΠΑΕ, καθώς αντιλαμβάνεται ότι αν καθυστερήσει κι άλλο δεν θα υπάρχει... ΑΕΚ για να πάρει τις τύχες της. Ελπίζει, δε, ότι στην πορεία θα εξασφαλίσει τα απαραίτητα κεφάλαια για να στηρίξει την επένδυσή του, αλλά κι ότι μέχρι το Μάιο θα έχει ψηφιστεί η ρύθμιση των χρεών προς το Δημόσιο, περιμένοντας κάτι καλύτερο από την αποπληρωμή τους σε 48 δόσεις (60 και άνω θα ήταν το ευκταίο για τον ίδιο).
Σε ό,τι αφορά στο ραντεβού του 32χρονου εφοπλιστή με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τον Πέτρο Παππά, δεν πρόκειται να γίνει προτού υπάρχει έγγραφη συμφωνία με τον Κιθ Χάρις και συγκεκριμένο επενδυτικό πλάνο να τους παρουσιάσει. Λέγεται πως σε πρώτη φάση η πλευρά Βιντιάδη δεν θα ζητήσει από τους δύο επιφανείς επιχειρηματίες οικονομική βοήθεια, αλλά πιθανώς να τη χρειαστεί στην πορεία και θέλει να μπορεί να υπολογίζει στη συνδρομή τους".
GOAL
Για τα διοικητικά γράφει σήμερα το goal τονίζοντας ότι στην ΑΕΚ σκέφτονται και plan b αν δεν προχωρήσει του Βιντιάδη. Συγκεκριμένα το ρεπορτάζ του Goal γράφει: "Ο χρόνος κυλάει κατά της ΑΕΚ, αλλά ο Δημήτρης Βιντιάδης συνεχίζει να κάνει λόγο για τελική ευθεία διαπραγματεύσεων. Οι συζητήσεις του εφοπλιστή με τον Κιθ Χάρις δεν έχουν τελειωμό, οπότε νεότερα δεν υπάρχουν ούτε για δείγμα. Οι απουσίες και των δύο από την Ελλάδα και η παρατεταμένη παρουσία τους στην Αγγλία δεν σηματοδοτούν εξελίξεις, εν αντιθέσει με όσα υποστηρίζουν οι ίδιοι.
Οι πληροφορίες του Σαββατοκύριακου που διέρρεαν από το περιβάλλον του υποψήφιου επενδυτή λένε ότι έχει ξεκινήσει η αντίστρφη μέτρηση. Μία ακόμα, βέβαια, από τις τόσες που έχουν προηγηθεί όλο αυτό το διάστημα των διαπραγματεύσεων. Η άφιξη του Χάρις στην Αθήνα θα σημάνει τις όποιες εξελίξεις, αφού ο Αγγλος τραπεζίτης φέρεται να έχει λάβει θετική απάντηση τουλάχιστον δύο επιχειρηματιών οι οποίοι ενδιαφέρονται να επενδύσουν στο «πρότζεκτ ΑΕΚ». Τα σενάρια λένε πως μέχρι το τέλος του μήνα θα προχωρήσει η αποκτήση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ...
Ο Χάρις, μάλιστα, φέρεται διατεθειμένος να έρθει στη χώρα μας και να τηρήσει το χιλιοταλαιπωρημένο χρονοδιάγραμμα που έχει αλλάξει ημερομηνίες πάρα πολλές φορές. Τόσο ο Πέτρος Παππάς όσο και οι οργανωμένοι προσπαθούν ο καθένας από την πλευρά του να πιέσει τον Βιντιάδη να δώσει άμεσα συνέχεια στις εξελίξεις και να γίνει το πολυαναμενόμενο ραντεβού και με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.
Οπως είναι φυσιολογικό, ο κόσμος της Ενωσης είναι απόλυτα επιφυλακτικός και έχει βαρεθεί την όλη κατάσταση. Επειδή, όμως, λύση δεν φαίνεται από πουθενά αλλού, προτιμούν να κάνουν υπομονή μπας και δουν φως στο τούνελ.
Τέλος, όσον αφορά τη στάση των περισσότερων ποδοσφαιριστών, αυτή δεν έχει αλλάξει καθόλου. Πρώτο τους μέλημα είναι να σώσουν την παρτίδα και να διατηρήσουν την ομάδα στη Super League προκειμένου να μη γραφτεί και από αυτούς η πιο μαύρη σελίδα στην ιστορία της Ενωσης.
Οι υποσχέσεις που έχουν ακούσει είναι πάρα πολλές τους τελευταίους μήνες, αλλά πλέον από το μυαλό όλων έχει αφαιρεθεί η σκέψη για λύση του διοικητικού και οικονομικού προβλήματος μέχρι το φινάλε της αγωνιστικής περιόδου.
Το plan B σωτηρίας εν όψει καλοκαιριού
Οσο η υπόθεση με τον Βιντιάδη παραμένει στον αέρα, στην ΑΕΚ είναι υποχρεωμένοι να σκεφθούν ένα εναλλακτικό πλάνο σωτηρίας. Μολονότι οι λύσεις είναι περιορισμένς έως μηδαμινές, η νυν διοίκηση της Ενωσης γνωρίζει πως θα πρέπει να είναι προετοιμασμένη για να κρατήσει τον σύλλογο στο ύψος των περιστάσεων.
Είναι φανερό πως υπάρχουν δύο δρόμοι για την εισροή εσόδων στα ταμεία της ΠΑΕ. Ο πρώτος αφορά την προείσπραξη προβλεπόμενων εσόδων της νέας σεζόν, με βασική πηγή το τηλεοπτικό συμβόλαιο αξίας τουλάχιστον 2,5 εκατ. ευρώ.
Ο δεύτερος τις πωλήσεις ποδοσφαιριστών. Στη βιτρίνα έχουν ήδη τοποθετηθεί οι Φούντας, Βαλεντίνος Βλάχος, Μπουγαΐδης, Κατίδης (υπό προϋποθέσεις), ενώ ενδεχομένως να εμφανιστούν και άλλοι μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος.
Στα συν για τον σύλλογο πιστώνεται και το γεγονός πως ολοκληρώνονται τα μεγάλα συμβόλαια που έχουν απομείνει, δηλαδή αυτά των Γκερέιρο, Κωνσταντόπουλο, Αραμπατζή, Ρίκκα και η ΑΕΚ μπορεί να διαπραγματευθεί κάτω από διαφορετική όψη.
Ο στόχος, βέβαια, είναι εξαιρετικός δύσκολος και αποτελεί ερωτηματικό το πώς θα καταφέρει η Ενωση να σταθεί στα πόδια της υπό αυτές τις συνθήκες".

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
"Μπαίνουμε με 10 εκατ. ευρώ, θέλουμε στήριξη", έχει κεντρικό θέμα η εφημερίδα και αναφέρει στις προθέσεις του Βιντιάδη απέναντι στην ΑΕΚ, αλλά και τους Παππά - Μελισσανίδη. Η εφημερίδα υποστηρίζει: "Στην τελική ευθεία μπαίνει αυτή την εβδομάδα η υπόθεση Βιντιάδη. Σε πρώτη φάση δεν θα τους ζητήσει χρήματα, αλλά θα τους πει ότι τους θέλει δίπλα του ώστε να αισθάνεται τη σιγουριά πως αν υπάρξει πρόβλημα στην πορεία θα τον στηρίξουν".
LIVE SPORT
Για "ελπίδα για deal", γράφει αυτή τη φορά η εφημερίδα αναφερόμενη στην περίπτωση Βιντιάδη, τονίζοντας ότι το περιβάλλον του επιχειρηματία αισιοδοξεί ότι όλα θα τελειώσουν θετικά για την ΑΕΚ και τον ίδιο.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΟ ΒΙΝΤΙΑΔΗΣ  ΕΡΧΕΤΑΙ ..ΒΑΖΕΙ 10 ΕΚ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΣΤΗΡΙΞΗ..ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ;; ΘΑ ΣΩΘΕΙ Η ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ ;; ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ..Ο ΚΛΟΙΟΣ ΣΦΙΓΓΕΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ  ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΩΤΗΡΙΑ..ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ..ΜΕ ΝΙΚΗ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΡΑΧΝΑ ...ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑ

ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ;;

Εβδομάδα εξελίξεων θα είναι αυτή για την ΑΕΚ, καθώς στη διάρκειά της αναμένεται η άφιξη του Κιθ Χάρις. Ο Δημήτρης Βιντιάδης φέρεται να έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Άγγλο συνεργάτη του για το επενδυτικό πλάνο, αλλά και το ύψος των χρημάτων που θα μπουν σε πρώτη φάση στην ΠΑΕ και υπολογίζονται στα 10 εκατ. ευρώ. Απομένει η οριστικοποίηση του deal, με τις υπογραφές που θα συγκεντρώσει ο Κιθ Χάρις από τους δικούς του συνεργάτες που έχουν αποφασίσει να επενδύσουν στην ΠΑΕ κι εν συνεχεία η έλευσή του στην Ελλάδα για να κλείσει η συμφωνία.
Το ποσό των 10 εκατ. ευρώ δεν κρίνεται επαρκές από την πλευρά του Δημήτρη Βιντιάδη, καθώς είναι λίγο περισσότερα από τα μισά χρήματα που ήθελε να έχει στη διάθεσή του για να διασφαλίσει την επένδυσή του. Παρ’ όλα αυτά είναι αποφασισμένος να μπει στην ΠΑΕ, καθώς αντιλαμβάνεται ότι αν καθυστερήσει κι άλλο δεν θα υπάρχει… ΑΕΚ για να πάρει τις τύχες της. Ελπίζει, δε, ότι στην πορεία θα εξασφαλίσει τα απαραίτητα κεφάλαια για να στηρίξει την επένδυσή του, αλλά κι ότι μέχρι το Μάιο θα έχει ψηφιστεί η ρύθμιση των χρεών προς το Δημόσιο, περιμένοντας κάτι καλύτερο από την αποπληρωμή τους σε 48 δόσεις (60 και άνω θα ήταν το ευκταίο για τον ίδιο).

Σε ό,τι αφορά στο ραντεβού του 32χρονου εφοπλιστή με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τον Πέτρο Παππά, δεν πρόκειται να γίνει προτού υπάρχει έγγραφη συμφωνία με τον Κιθ Χάρις και συγκεκριμένο επενδυτικό πλάνο να τους παρουσιάσει. Λέγεται πως σε πρώτη φάση η πλευρά Βιντιάδη δεν θα ζητήσει από τους δύο επιφανείς επιχειρηματίες οικονομική βοήθεια, αλλά πιθανώς να τη χρειαστεί στην πορεία και θέλει να μπορεί να υπολογίζει στη συνδρομή τους.

EΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΡΑΣΗ,,


Μετά την ολοκλήρωση της τελευταίας αγωνιστικής η ΑΕΚ κερδίζοντας τη Βέροια, αλλά και σε συνδυασμό με κάποια άλλα αποτελέσματα, απέκτησε ένα... μαξιλαράκι ασφαλείας, στον ειδικό φετινό της στόχο που είναι η σωτηρία. Σε καμία των περιπτώσεων, ωστόσο, δεν θεωρούν στην ομάδα ότι ο στόχος επετεύχθη. Είναι χαρακτηριστικό, ότι αμέσως μετά τη θύελλα που ξέσπασε με το θέμα Κατίδη, αλλά κι εκείνο με τον Δημητρέλο, οι ποδοσφαιριστές τόνιζαν πως "πάλι κάτι έγινε αρνητικό στην ομάδα, όμως επιβάλλεται να προχωρήσουμε γιατί δεν έχουμε τελειώσει...".
Οι παίκτες της ΑΕΚ λοιπόν σήμερα  Τρίτη (2 το μεσημέρι) στις προπονήσεις, όντας απόλυτα συνειδητοποιημένοι ότι ο πόλεμος της σωτηρίας δεν έχει τελειώσει. Το ματς της Κυριακής στη Λιβαδειά κρίνεται απ' όλους κρίσιμος εν όψει της συνέχειας, καθώς πιστεύουν ότι με νίκη όλα... τελειώνουν, ενώ με άλλο αποτέλεσμα η πίεση και το άγχος θα παραταθεί για κάποιες αγωνιστικές ακόμα.
Ηρεμία αναζητά η ομάδα και όσο δύσκολο κι αν είναι να βρεθεί, προσπάθεια εντούτοις γίνεται...

Δευτέρα, Μαρτίου 25, 2013

ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟΓΚΟΛ !!

Ο Αντώνης Πετρόπουλος αποκτήθηκε από την ΑΕΚ τον περασμένο Ιανουάριο για να λύσει το μεγάλο πρόβλημα της ομάδας στο σκοράρισμα. Ο Έλληνας επιθετικός ξεκίνησε πολύ δυναμικά την παρουσία του στην Ένωση και πέτυχε γκολ που ουσιαστικά κράτησαν την ομάδα ζωντανή στη μάχη της παραμονής. Ωστόσο, είναι κάτι περισσότερο από εμφανές ότι στα τελευταία παιχνίδια ο Πετρογκόλ είναι ουσιαστικά αποκομμένος από την υπόλοιπη ομάδα, καθώς αυτή δεν βρίσκει τρόπους να φέρει τη μπάλα «ορθόδοξα» μέσα στην περιοχή. Το συγκεκριμένο γεγονός προβληματίζει πολύ έντονα τον Γερμανό τεχνικό, ο οποίος βλέπει τον Πετρόπουλο να αποδεικνύει στις προπονήσεις ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση και διατηρεί την άριστη επαφή του με τα δίχτυα, ωστόσο στους αγώνες δεν προσφέρει αυτά που αποδεδειγμένα μπορεί, λόγω της μη τροφοδότησής του. Στις συζητήσεις του με τους συνεργάτες του ο Λίνεν έχει τονίσει ότι αυτό πρέπει να αλλάξει άμεσα, καθώς η ΑΕΚ δεν έχει την πολυτέλεια σε αυτή την καθοριστική καμπή του πρωταθλήματος να μην εκμεταλλεύεται όσα μπορεί να τις προσφέρει ο Πετρόπουλος. Κατά τη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας ο Γερμανός τεχνικός δούλεψε πολύ με τους παίκτες του σε αυτό το κομμάτι, το πώς θα πρέπει να φτάνει η μπάλα στην αντίπαλη περιοχή. Τόσο από τον άκρα, όσο και από τον άξονα, όπου σε αρκετές περιπτώσεις έδινε οδηγίες στον Δημήτρη Ανάκογλου για το πότε θα πρέπει να παίζει κάθετα και πότε να σπάει τη μπάλα στα άκρα για να βγει σέντρα. Δείγμα του ότι έχει σχεδόν αποφασίσει (αν δεν είναι ήδη οριστικό) ότι ο νεαρός μέσος θα πάρει τη θέση του Γκερέιρο στον ρόλο του επιτελικού, στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Με την επιστροφή της ομάδας στις προπονήσεις, αύριο, θα μπει ουσιαστικά στην τελική ευθεία η προετοιμασία της ΑΕΚ για τον αγώνα της Λιβαδειάς και ο Λίνεν αναμένεται να ρίξει ακόμη περισσότερο βάρος στη δουλειά στον τομέα της τροφοδότησης του Πετρόπουλου, ελπίζοντας ότι στο παιχνίδι της Κυριακής θα παρουσιαστεί και πάλι μια ΑΕΚ όπως αυτή του θετικού σερί στην αρχή του πρώτου γύρου, η οποία θα δημιουργήσει ευκαιρίες και θα καταφέρει να τις εκμεταλλευτεί...

ΑΥΡΙΟ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ..

Οι παίκτες της ΑΕΚ συνεχίζουν να απολαμβάνουν το ρεπό τους και να παίρνουν δυνάμεις για τις επόμενες αγωνιστικές.
Η επιστροφή στης προπονήσεις  έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη (27/3) το μεσημέρι, ενώ οι περισσότεροι παίκτες της Ένωσης έχουν αποχωρήσει από την Αθήνα.
Προορισμός τους οι οικογένειές τους και οι φίλοι τους, καθώς ανάμεσα στα πρόσωπα που αγαπάνε γεμίζουν τις μπαταρίες τους και παίρνουν δυνάμεις για τη δύσκολη συνέχεια. Ας μην ξεχνάμε ότι η Ένωση έχει να δώσει ακόμα αρκετά τελικούς.
Η επιστροφή των περισσοτέρων έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα το βράδυ, ώστε να ηρεμίσουν και να ξαναμπούν σε ρυθμούς προπονήσεων και συγκέντρωσης, ενόψει της δύσκολης συνέχειας. 

Ο ΠΕΤΡΟΓΚΟΛ ..

Η ΑΕΚ την φετινή περίοδο και ειδικά στον πρώτο γύρο παρουσιαζόταν ιδιαίτερα προβληματική στο παραγωγικό κομμάτι, μιας και τα γκολ ερχόντουσαν με το... σταγονόμετρο. Ωστόσο, τον Γενάρη προστέθηκε στο ρόστερ ο Αντώνης Πετρόπουλος, ο οποίος με το... καλημέρα έδωσε λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα, πετυχαίνοντας κρίσιμα και καθοριστικά γκολ, που έδωσαν πολύτιμους βαθμούς στην ΑΕΚ. Τις τελευταίες αγωνιστικές ωστόσο ο «Πετρογκόλ» έχει... σιγήσει, μιας και έχει να σκοράρει από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ και αυτό έχει κοστίσει στην «Ένωση», που έχει «μπλοκάρει» επιθετικά. Πάντως μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε ο Πετρόπουλος έδειξε πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, σκοράροντας... ακατάπαυστα στις προπονήσεις και φαίνεται πως βρήκε και πάλι τον καλό του εαυτό. Απέναντι στον Λεβαδειακό η «Ένωση» χρειάζεται τον «γκολτζή» Πετρόπουλο και ο ίδιος δείχνει πως ήρθε η ώρα να βρει και πάλι την επαφή του με τα αντίπαλα δίχτυα, σε ένα παιχνίδι που οι «κιτρινόμαυροι» θα πρέπει να κάνουν γκολ ακόμα και την μισή ευκαιρία που θα τους παρουσιαστεί, για να πάρουν τη νίκη και να ξεφύγουν οριστικά από την επικίνδυνη ζώνη.

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ..ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ...

Τέτοια ώρα την προηγούμενη εβδομάδα όλη η Ελλάδα σίγουρα αλλά εν μέρει και όλος ο πλανήτης, αν σκεφτούμε πως σε Βραζιλιάνικο σάιτ υπήρχαν 300 (!) σχόλια στο εν λόγω ρεπορτάζ, ασχολούνταν με τον Κατίδη. Νομίζω πως σχετικά σύντομα έγιναν ξεκάθαρα δύο πράγματα. Πρώτον πως ο Κατίδης χαιρέτησε ναζιστικά και όχι... αρχαιοελληνικά, δωρικά ή τον... Παυλή και δεύτερον πως δεν είχε ιδέα όχι για το τι έκανε αλλά του τι σημαίνει πραγματικά και τι αντίκτυπο θα είχε όχι μόνο στην αθλητική καριέρα του αλλά και στην ζωή του.
Ξέχωρα από τον πρόεδρο της ΕΠΟ και κάποια πολιτικά κόμματα που έσπευσαν να κερδίσουν εύκολες εντυπώσεις καταδικάζοντας τον... καταδικασμένο και δείχνοντας τις δημοκρατικές τους πεποιθήσεις είναι δεδομένο πως ο παίκτης πρέπει να τιμωρηθεί. Η ΑΕΚ έκανε την αρχή, η ΕΠΟ θα συνεχίσει. Δεδομένο όμως είναι πως πρέπει το ατόπημα αλλά και προσωπικό πάθημα του Κατίδη να γίνει αντικείμενο όσο το δυνατόν μεγαλύτερης εκμετάλλευσης από τις δυνάμεις του... καλού ώστε έστω και ένα παιδί να μην φτάσει στην θέση του έχοντας άγνοια για τόσο σημαντικά πράγματα.
Ο Κατίδης όπως φαίνεται θα συνεχίσει από το καλοκαίρι να παίζει ποδόσφαιρο, το αν θα είναι στην ΑΕΚ θα το δούμε, όμως μέχρι τότε πρέπει να υπάρχει ΑΕΚ. Αρχικά στην Α Εθνική, γιατί όλοι πρέπει να έχουν στο μυαλό τους πως η τεράστια νίκη με την Βέροια δεν ήταν νίκη παραμονής, και εν συνέχεια σαν κανονική ΠΑΕ. Έρχεται ένα δύσκολο παιχνίδι στην Λιβαδειά που ο Βέλιτς το κάνει ακόμη δυσκολότερο αλλά μέχρι τότε υπάρχει πολύς καιρός μπροστά. Αντίθετα οι εξελίξεις στο παντοτινό πρώτο θέμα της ΑΕΚ, τουλάχιστον από το 2009, το ιδιοκτησιακό αναμένεται να τρέξουν αρκετά μέσα στην εβδομάδα που έρχεται. Πρώτα στην Αγγλία και μετά στην Ελλάδα.
Θα τρέξουν αλλά δεν νομίζω πως θα ολοκληρωθούν κιόλας. Φυσικά και εμένα με προβληματίζει όπως όλους η τεράστια καθυστέρηση. Εννέα μήνες έχουν περάσει από τότε που εκδηλώθηκε επίσημα, τον Αύγουστο, το ενδιαφέρον Βιντιάδη και Χάρις για την εξαγορά της ΠΑΕ ΑΕΚ. Αν ήταν παιδί θα ήταν έτοιμο να γεννηθεί, θα είχε μπει στον μήνα του. Για την εξαγορά της ΑΕΚ δεν είμαι σίγουρος πως έχει μπει στον δικό της μήνα. Ενα πράγμα όμως με προβληματίζει περισσότερο.
Το ότι εκτός από τον Βιντιάδη που κάποιοι επιμένουν να λένε πως κοροϊδεύει ή παίζει κάποιο παιχνίδι ή δεν μπορεί κ.τ.λ. οι μοναδικές «προτάσεις» που έχουν υπάρξει όλο αυτό το διάστημα είναι το ανέκδοτο Ξενιάδη που κρυμμένος πίσω από ένα παιδί που τον ξέραμε σαν ΑΕΚτζή αλλά δεν ξέραμε το... I.Q του έσκασε μύτη αρχικά σαν δανειστής και με υπόσχεση για εξαγορά μετά και βέβαια οι μικρομέτοχοι που τρία χρόνια προσπαθούν να κάνουν διοίκηση χωρίς ευρώ και χωρίς ευθύνες με το τρομερό σχέδιο συγκέντρωσης 30 ευρώ από... 800.000 οικογένειες ΑΕΚτζήδων. Μιλάμε ότι μπροστά τους το Θεμέλιο 21 του Τροχανά έπαιρνε... Νόμπελ.
Και βέβαια ο Τροχανάς είχε ρίξει και κάτι εκατομμύρια στην ΑΕΚ. Αυτές λοιπόν είναι οι εναλλακτικές λύσεις που έχουν εμφανιστεί λολο αυτό το διάστημα. Ενδιάμεσα ακούστηκε και η πρόταση του πλέον δυνατού μέλους της ομάδας Μαύρου, του Γιώργου Σταυρόπουλου, που πρότεινε οικειοθελή αποχώρηση της ΑΕΚ, υποβιβασμό στην Δ Εθνική με αυτοδιάλυση και... φτου κι από την αρχή.
Οι εναλλακτικές λύσεις λοιπόν που παρουσιάστηκαν εκτός του ότι αποτελούν το καλύτερο επιχείρημα του Βιντιάδη, που δεν χρειάζεται καν να μιλήσει για να πείσει πως δεν κάνει καμία μα καμία ζημιά στην ΑΕΚ, δείχνουν και το μέγεθος της κατάντιας στην οποία έφτασε ο σύλλογος από τους μεγαλοεφοπλιστές που αν ήθελαν, σημαντικό το... αν, θα αγόραζαν 10 Ολυμπιακούς αλλά τελικά το μόνο που κατάφεραν ήταν να φτάσουν στο γκρεμό μία ΑΕΚ. Ξενιάδης, Ανατολιωτάκηδες και... Δ. ΕΘνική. Αν αυτές τις εξελίξεις καθυστερεί ο Βιντιάδης, βάσει σατανικού σχεδίου, μακάρι να καθυστερήσει μερικούς... μήνες ακόμη. Ετσι δικαιολογείται βέβαια και η υπομονή που έχει κάνει η ΑΕΚ.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε στο sportdog.gr

Κυριακή, Μαρτίου 24, 2013

ETOIMAZETAI ;; ΑΠΟ ΤΟ : AEK1924.GR

Ο επίδοξος αγοραστής ο οποίος φέρεται να κάνει τις τελευταίες του κινήσεις πριν την εισβολή του στην ΑΕΚ μελετά πλέον και το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας το οποίο είναι άμεσα συνδεδεμένο και με το διοικητικοοικονομικό πλάνο που έχει στο μυαλό του
Όπως αναφέραμε και χθες (24/3) ο Δημήτρης Βιντιάδης βρίσκεται στην τελική ευθεία των διαδικασιών που θα του επιτρέψουν να αγοράσει την ΠΑΕ ΑΕΚ, με τον ίδιο να φέρεται να έχει συμφωνήσει με την επενδυτική εταιρία του Κιθ Χάρις.
Μάλιστα, την προσεχή εβδομάδα αναμένεται να ολοκληρωθεί και εγγράφως, επίσημα η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών έτσι ώστε να μπορέσει και ο υποψήφιος επενδυτής να ξεκινήσει τις διαδικασίες για να μπει στην Ένωση.
Παρόλα αυτά, ο 32χρονος εφοπλιστής ασχολείται εντατικά πλέον  και με το αγωνιστικό κομμάτι, καθώς αν και εφόσον μπει τελικά στην ομάδα τα χρονικά περιθώρια θα έχουν στενέψει, αλλά και θα πρέπει να έχει οριστεί ένα μπάτζετ, το οποίο θα αφορά τις ανάγκες της εταιρίας.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ..ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ..ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΕΙ ΤΠΤ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ..

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ..

Συνάντηση με τους Δημήτρη Μελισσανίδη και Πέτρο Παππά θα επιδιώξει να έχει ο Δημήτρης Βιντιάδης, ο οποίος έχει αποφασίσει να επενδύσει στην ΠΑΕ ΑΕΚ έστω κι αν δεν έχει καταφέρει να συγκεντρώσει το ποσό που πιστεύει εκείνος ότι χρειάζεται για τις ανάγκες της ομάδας.
Σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», πρόκειται για τις ενέργειες που ενδεχομένως να γίνουν μέσα στην επόμενη εβδομάδα όταν θα γνωρίζει το ακριβές ποσό που θα έχει στα χέρια του για να διαθέσει για την ΑΕΚ.

Εάν θα δώσει το «παρών» στο ραντεβού αυτό ο Κιθ Χάρις δεν είναι σίγουρο, αλλά δεν μπορεί να αποκλειστεί εάν ο άγγλος βρίσκεται στην Ελλάδα εκείνες τις ημέρες.

Στη συνάντηση αυτή ο Βιντιάδης αναλύσει το πλάνο του για την ομάδα, θα τους παρουσιάσει το κεφάλαιο που έχει στα χέρια του αλλά και θα τους αναπτύξει το σχέδιο που έχει για την εξυγίανση της εταιρείας.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο Βιντιάδης δεν θα ζητήσει την άμεση οικονομική βοήθεια από τους δύο άνδρες, αλλά τη στήριξής τους σε περίπτωση που κάτι –στο πλάνο του- δεν πάει έτσι όπως ακριβώς εκείνος υπολογίζει.

Κύριο ζήτημα σε αυτό το πλάνο παραμένει το ποσό που θα πρέπει να δίνει η ΠΑΕ ΑΕΚ στο δημόσιο για να καλύψει τα χρέη της. Ο Βιντιάδης, βάσει του πλάνου που έχει καταρτίσει, μπορεί να δίνει περίπου 400.000 ευρώ τη δόση, στοχεύοντας όμως η δόση αυτή να είναι μικρότερη.

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002