Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Μαΐου 31, 2013

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..


Η νέα αναβολή στη δίκη Ψωμιάδη και τα μεταγραφικά είναι το θέματα που κατέχουν τη μερίδα του λέοντος στο σημερινό "κιτρινόμαυρο" ρεπορτάζ του αθλητικού Τύπου. Ας τα δούμε όμως όλα αναλυτικά.
ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
"Παπ" ο πρώτος στόχος, γράφει στον βασικό της τίτλο η εφημερίδα που τονίζει πως ο Δημήτρης Παπαδόπουλος είναι η πρώτη επιλογή για να ηγηθεί της επίθεσης της Ένωσης. Από εκεί και πέρα γίνεται αναφορά στο ενδιαφέρον που υπάρχει για τον Ρόβα αλλά και το γεγονός ότι σύντομα οριστικοποιείται η επιστροφή του Νίκου Γεωργέα. Η "Ώρα" μιλάει για φαρσοκωμωδία αναφορικά με τη νέα αναβολή στη δίκη Ψωμιάδη ενώ τέλος γίνεται αναφορά στη συνάντηση του Ντούσαν Μπάγεβιτς με τον Σίμο.
SPORTDAY
Πρώτο θέμα η νέα αναβολή στη δίκη του Μάκη Ψωμιάδη με την εφημερίδα να γράφει τη λέξη (αναβολή) εννέα φορές, όσες δηλαδή έχει καταφέρει ο "Big Mac" να αποφύγει την εκδίκαση της υπόθεσης. "Δημόσιο και Δικαιοσύνη αδυνατούν για εννέα χρόνια τώρα να κλείσουν την υπόθεση της υπεξαίρεσης 21,5 εκατ. ευρώ από την ΠΑΕ ΑΕΚ" γράφει η Sportday. Από εκεί και πέρα η εφημερίδα τονίζει πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης φουλάρει για την κατασκευή γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια με "γάμο" Ιταλών αρχιτεκτόνων με Έλληνες ειδικούς.
GOAL NEWS
"Αθάνατη Ελλάδα" γράφει η εφημερίδα και τονίζει: "Μια ακόμα αναβολή πήρε η δίκη του Μάκη Ψωμιάδη που βαδίζει σταθερά προς τη... δικαίωση του". Το "Goal" στέκεται στη δήλωση του συνηγόρου του Ψωμιάδη πως "ταλαιπωρούν στον Μάκη". Από εκεί και πέρα στα μεταγραφικά η εφημερίδα τονίζει πως Ρόβας και Δημήτρης Παπαδόπουλος είναι οι βασικοί στόχοι της Ένωσης.
LIVE SPORT
"Ελλάς το μεγαλείο σου. 9 χρόνια αναβολές για Ψωμιάδη" γράφει η εφημερίδα. Στην πρώτη της σελίδα η Live Sport κάνει αναφορά μάλιστα και στη δήλωση του Δημήτρη Μελισσανίδη για τα όσα ισχυρίζεται η βουλευτής Μαρία Ρεπούση για τη γενοκτονία των Ποντίων και τη σφαγή των Ελλήνων της Μικράς Ασίας.
 

TO NEO ΓΗΠΕΔΟ..

Η χωρητικότητα του νέου γηπέδου είναι ένα από τα πολύ σημαντικά ζητήματα και η πλευρά Μελισσανίδη έχει ξεκαθαρίσει πως ο νέος "ναός" θα έχει τουλάχιστον 30.000 θέσεις. Στόχος λοιπόν είναι να γίνει η καλύτερη δυνατή εκμετάλλευση των γύρω από το οικόπεδο χώρων (συμπεριλαμβανομένου και του χώρου της Μπριτάνια) ώστε να δημιουργηθεί εκεί πάρκινγκ. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης θέλει να αποφύγει πάση θυσία το υπόγειο πάρκινγκ για να αποκτήσει πλεονέκτημα στην ανέγερση του γηπέδου. Συγκεκριμένα θα υπάρχει η δυνατότητα η αρένα της Νέας Φιλαδέλφειας να βυθιστεί και έτσι να μεγαλώσει η χωρητικότητα του γηπέδου. Με αυτό τον τρόπο δεν θα υπάρχει και κανένα θέμα με την οικοδομική άδεια καθώς τα υπόγεια έργα δεν δημιουργούν πρόβλημα. Το συγκεκριμένο "τέχνασμα" έχει γίνει σε πολλά στάδια παγκοσμίως και κυρίως σε αυτά της Ισπανίας (Καμπ Νου, Μπερναμπέου) όπου ακόμα και ένα ολόκληρο διάζωμα βρίσκεται κάτω από την επιφάνεια του οικοπέδου. Με δεδομένο ότι η απόσταση του αγωνιστικού χώρου από τις εξέδρες θα είναι μόλις 7.5 μέτρα τότε η επιθυμητή χωρητικότητα είναι εφικτή.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΟ ΠΑΠ ΠΡΩΤΟΣ  ΣΤΟΧΟΣ ΓΡΑΦΕΙ Η ΦΥΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ..Ο ΠΑΠ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΣΙ ΣΤΟΧΟΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ !!..ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ..ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑ..

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ..ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

 
@ Αυτή την φορά ομολογώ πως δεν το περίμενα. Πίστεψα πως αφού η δίκη άρχισε θα συνεχιστεί. Και οι 8 μέρες φαίνονταν πολύ λίγες. Δυστυχώς όμως η νομική... ντριμ τιμ του Ψωμιάδη, που πρέπει να ομολογήσουμε πως είναι μερακλής στις επιλογές συνεργατών, είχε για άλλη μια φορά το πάνω χέρι. Ετσι και η... ένατη αναβολή δόθηκε. Και επειδή αυτή την φορά, στην ένατη συνεχομενη αναβολή(!), δεν υπήρχε χαρτί... γιατρού από το νοσοκομείο Καβάλας αλλά έγγραφο από τα Σκόπια για το οποίο δεν είχε ιδέα μάλλον ο Χάρης Οικονομόπουλος πρέπει να ομολογήσουμε πως απλά οι δικηγόροι Ψωμιάδη για άλλη μια φορά πήγαν το παιχνίδι εκεί που ήθελαν. Εκμεταλεύτηκαν κάθε ευκαιρία και νίκησαν.
 
 
@ Η ΑΕΚ λοιπόν φαίνεται πως χάνει την ευκαιρία να δικάσει ποινικά τον Ψωμιάδη, οπότε θα χάσει το όποιο διαπραγματευτικό ατού ώστε να επιτύχει έναν συμβιβασμό και να πάρουν κάποιοι τα χρήματα τους που θα επέστρεφε ο Ψωμιάδης στην ΠΑΕ κάνοντας χρήση του νόμου Βενιζέλου για να βγει από την φυλακή όπου θα τον έκλεινε ο Οικονομόπουλος. Τουλάχιστον το Ελληνικό δημοσιο παθαίνει τεράστια ζημιά αφού η ΑΕΚ θα έχει καταργθεί σαν ΠΑΕ ούτως ή άλλως.  Μην μας λέει κανείς λοιπόν πως η ΑΕΚ πτώχευσε και το δημόσιο έχασε τα λεφτά του γιατί η ΑΕΚ έχασε μια κατηγορία ακόμη και πήγε στα Ερασιτεχνικά πρωταθλήματα και βέβαια το δημόσιο αν ήθελε τα λεφτά του ας φρόντιζε να τα πάρει από τον Ψωμιάδη. Η ΑΕΚ πάει σε εκκαθάριση λοιπόν και όταν επανέλθει θα είναι μια άλλη ΠΑΕ που θα έχει χάσει τα δικαιώματα της.
 
@ Οτι και να γραφτεί για το πως λειτουργεί το σύστημα είναι λίγο. Ομως επειδή το πως λειτουργεί το σύστημα είναι γνωστό και στους δικηγόρους πιστεύω πως η διαφαινόμενη ήττα της ΑΕΚ σε μια υπόθεση ουσιαστικά κερδισμένη, αφού η ληστεία ήταν αποδεδειγμένη με έγγραφο του ΣΔΟΕ μετά από έρευνα που αποκάλυψε τα πάντα, και βέβαια πρόσθεσε και κάποια εκατομύρια πρόστιμο στην ήδη ταλαίπωρη ΑΕΚ, οφείλεται κυρίως στην αδιαφορία. Κι αν κάποιοι τα βάζουν με την αδιαφορία των οπαδών της ΑΕΚ εγώ θα αναφερθώ στην αδιαφορία αυτών που θα είχαν το μεγαλύτερο όφελος από αυτή την ιστορία. Στην αδιαφορία των μετόχων της ΠΑΕ ΑΕΚ, της μετοχικής ομάδας δηλαδή που στο τέλος της η ΑΕΚ υποβιβάστηκε αγωνιστικά στην Β Εθνική και πτώχευσε. Την ώρα που ο Ψωμιάδης που ήταν ένοχος πριν ξεκινήσει κατάφερε με μια πραγματική δικηγορική ντριμ τιμ να πάει το παιχνίδι εκεί που ήθελε η ΑΕΚ περίμενε τα πάντα από τον Χάρη Οικονομόπουλο. Μόνος του απέναντι σε θηρία με μοναδικό μόνιμο συμπαραστάτη τον Ντέμη, και από εκεί και πέρα τον εκάστοτε πρόεδρο της ΠΑΕ, τον... Γρανίτσα και τον Βαγγέλη τον Δερμανούτσο. Ανύπαρκτοι και εξαφανισμένοι οι μέτοχοι που με το 25% έστω των χρημάτων που συνολικά δικαιούται η ΑΕΚ από τον Ψωμιάδη θα μπορούσαν να την έχουν εξυγιάνει και να μην φτάσει εκεί που την έφτασαν.  Που είναι η προσωπική τους επιρροή με κάποια δήλωση που θα  αναδύκνειε το θέμα που ζήμιωνε όχι μόνο την ΑΕΚ αλλά και το κράτος; Που είναι οι ακριβοπληρωμένοι για τις προσωπικές τους υποθέσεις δικηγόροι τους να σταθούν δίπλα στον Οικονομόπουλο που όπως φάνηκε μόνος του ο άνθρωπος δεν μπορούσε να τα βάλει με τα τσακάλια του Ψωμιάδη; Ναι σίγουρα φταίει το σύστημα. Αλλά κι όταν ξεκίνησε η δίκη το ίδιο σύστημα ήταν.
 
@ Ενας μοναχικός καβαλάρης λοιπόν, ο Οικονομόπουλός αποδείχτηκε τελικά και απόλυτα φυσιολογικά πολύ λίγος για να τα βάλει με τα θηρία. Και ιδίως τον τελευταίο μήνα ήταν μια πραγματική αρνητική έκπληξη οι κινήσεις του. Πρώτα με τις δηλώσεις του στις 9 Μαιου: "«Δεν προβλέπεται η παραμικρή μεταβολή στην όλη διαδικασία. Έχω τονίσει ξανά στο πρόσφατο παρελθόν ότι η οποιαδήποτε μεταβολή στο status της εταιρίας δεν επηρεάζει την υπόθεση Ψωμιάδη. Ακόμη και η πτώχευση της ΠΑΕ. Πιστεύω πως η όλη φημολογία περί «άφεσης αμαρτιών» για τον κατηγορούμενο σε περίπτωση πτώχευσης, είναι μια ανοησία. Δεν αποκλείω μάλιστα το ενδεχόμενο να υπάρχει και σκοπιμότητα στη διάδοση τέτοιων ψευδών πληροφοριών» καθησύχαζε τους πάντες πως δεν υπήρχε περίπτωση να επηρρεάσει η πτώχευση της ΠΑΕ την υπόθεσης Ψωμιάδη και λίγες μέρες μετά μέσω της εφημερίδας του κατηγορούσε την κυβέρνηση γιατί μείωσε από 30 σε 3 τους μήνες εκκαθάρισης των πτωχευμένων ΠΑΕ, διάταξη που κρατάει ζωντανή την ΑΕΚ που θα έπρεπε να μείνει με τον παλιό νόμο 3 χρόνια στην Δ ΕΘνική, αφήνοντας να εννοηθεί πως η τροπολογία ψηφίστηκε τον Γενάρη για να σώσει τον... Ψωμιάδη. Και φτάσαμε στην σημαρινή συντριβή του μετά την νέα αναβολή που πέρασε με την άρνηση του να κάνει δηλώσεις το μήνυμα της τελικής ήττας 21 μέρες μετά την ημέρα που ξεκαθάριζε πως δεν υπάρχει πρόβλημα και όσοι λένε πως η πτώχευση θα σώσει τον Ψωμιάδη το λένε εκ του... πονηρού. Εφαγε και τον απόλυτο αιφνιδιασμό σήμερα με το έγγραφο από τα Σκόπια και το δεδικασμένο παρόμοιας περίπτωσης που παρουσίασε η νομική ομάδα του Ψωμιάδη και όλα πήγαν όπως έπρεπε για να θριαμβεύσει το... άδικο.
@ Και εκτός από τεράστιο κρίμα για την ΑΕΚ και για όσους θα τους εκχωρηθούν τα χρέη του Μάκη που άντε να βρεις που έχει λεφτά χωρίς να τον κρατάς κάπου, με πρώτο το Ελληνικό δημόσιο, είναι κρίμα και για τον Οικονομόπουλο που ήταν ο μόνος που πείστηκε από την έκληση που είχε κάνει ο... ίδιος για παροχή άτοκου δανείου στην ΠΑΕ με εγγύηση τα σίγουρα, όπως τα παρουσίαζε τότε, λεφτά Ψωμιάδη και δύσκολα θα πάρει πίσω τα 60.000 ευρώ που όπως μας είχε ενημερώσει ρίσκαρε και δάνεισε στην ΑΕΚ. Κρίμα. Και μεγάλο κρίμα που αυτή η υπόθεση δεν κυνηγήθηκε όσο έπρεπε από την ΑΕΚ που άφησε έναν Οικονομόπουλο μόνο του να παλεύει απέναντι στα θηρία που ήξεραν πως να παίξουν το παιχνίδι στην χώρα της... δικαιοσύνης. Αλλη μια ήττα της ΑΕΚ που τελειώνει. Μιας ΑΕΚ που όταν επιστρέψει θα νικάει στο παιχνίδι όπως κι αν παίζεται.
 
@ Mεγαλώσαμε, έστω και σαν αντίπαλοι, με το «Εργαστήριο» της Παιανίας. Πράγματι το καλύτερο προπονητήριο στην Ελλάδα όχι βέβαια μόνο για την πρώτη ομάδα αλλά και για όλες τις ομάδες του ΠΑΟ , μόνο στην ΑΕΚ φτιάχτηκε προπονητήριο εν έτει 2010 χωρίς πρόβλεψη για τις ακαδημίες, με καταπληκτικές ανέσεις για όλους. Ενα πραγματικά Ευρωπαϊκό έργο. Η έξωση του ΠΑΟ από εκεί και η αγορά του Απήλιου από τον Αλαφούζο ήταν και τυπικά το τέλος της οικογένειας Βαρδινογιάννη από τον ΠΑΟ. Μια ιστορική μέρα χωρίς αμφιβολία. Και ένα διήμερο από τα γεγονότα του οποίου βγήκαν πολλά παράλληλα συμπεράσματα και βέβαια μέσα υπάρχει και η ΑΕΚ. Με τις λεπτομέρειες που έγιναν γνωστές για Απήλιο και Παιανία έγινε πλέον κατανοητό και στον τελευταίο πως ο Νοτιάς πιάστηκε κορόιδο σε αυτή την ιστορία και βέβαια την άστοχη κίνηση του επιχείρησε να την φορτώσει στην ΑΕΚ. Αν τα πράγματα κυλούσαν διαφορετικά ο Νοτιάς θα εξοφλούσε ένα, επιεικώς, ακριβοπληρωμένο και μισό έργο, αφού ήταν άχρηστο για τις υποδομές που είναι το μέλλον ιδίως στην δύσκολη αυτή εποχή που ζούμε, με χρήματα της ΑΕΚ και εν συνεχεία θα μπορούσε και να το πουλήσει στην ΑΕΚ με της οποία τα λεφτά είχε αγοραστεί βέβαια αφού τα ενοίκια θα εξοφλούσαν το δάνειο. Φυσικά δικά του ήταν και τα δύο ότι ήθελε έκανε. Και η ΠΑΕ ΑΕΚ και τα Σπάτα.  Το κακό είναι πως τα άφησε και τα δύο στη μοίρα τους και όπως διαβάσαμε στις πρόσφατες δηλώσεις Σίμου παραπονιέται και για τα... ενοίκια. Νομίζω πως η δημοσιοποίηση των στοιχείων της Παιανίας και του Απήλιου απλά τον εξέθεσε. Από εκεί και πέρα ελπίζω πως έστω και στην τελευταία στιγμή θα καταλάβει το τεράστιο κακό που έκανε στην ΑΕΚ που υποβιβάστηκε με αυτόν ουσιαστικό αφεντικό και για τα δύο τουλάχιστον χρόνια θα προσφέρει το μόνο που μπορεί. Το σίγουρο είναι πως με την φροντίδα και τα επιπλέον έργα που θα γίνουν κερδισμένος θα βγει. Αλλιώς υπάρχει και ο... Πανιώνιος που μένει άστεγος.

ΚΡΟΥΣΗ ΣΕ ΠΑΠ ;;

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος είναι σύμφωνα με πληροφορίες του aek365 ο πρώτος στόχος των ανθρώπων της ΑΕΚ για την επίθεση. Ο 31χρονος θεωρείται η ιδανικότερη περίπτωση για τη γραμμή κρούσης της Ένωσης και το δεδομένο ενδιαφέρον που υπάρχει δεν έχει μείνει σε φιλολογικό επίπεδο. Συγκεκριμένα με τον "Παπ" έχουν γίνει ήδη επαφές και μάλιστα το κλίμα είναι πολύ καλό. Ο Παπαδόπουλος φέρεται να είναι θετικός στο να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ ενώ αξίζει να σημειώσουμε έχει ήδη απορρίψει προτάσεις από ομάδες της Σούπερ Λίγκας, σημάδι πολύ θετικό για την Ένωση. Οι επαφές με τον έμπειρο επιθετικό συνεχίζονται και στον Δικέφαλο υπάρχει αισιοδοξία για θετικό κλείσιμο της υπόθεσης παρότι σίγουρα δεν είναι και τόσο εύκολη υπόθεση αφού το σούπερ πρωτάθλημα που έκανε ο Παπαδόπουλος με τον Πανθρακικό και τα γκολ που πέτυχε τον έχουν κάνει περιζήτητο. Αυτή η ΑΕΚ όμως μπορεί να κοιτάει και τόσο ψηλά παρά την κατηγορία που θα αγωνίζεται την επόμενη σαιζόν. Αλλωστε η ΑΕΚ είναι βέβαιο πως το μεγαλύτερο μέρος του μπάτζετ της το προορίζει για την επιθετική γραμμή.

Πέμπτη, Μαΐου 30, 2013

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ..

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες που δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί επίσημα από την ΕΕΑ υπάρχει ασυμβίβαστο για τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Συγκεκριμένα ο Μελισσανίδης λόγω της συμμετοχής του γιού του Γιώργου στην κοινοπραξία που απέκτησε το 33% του ΟΠΑΠ δεν μπορεί να είναι μέτοχος ή να ασκεί διοίκηση σε επαγγελματική ομάδα. Το δημοσίευμα της εφημερίδας GOAL αναφέρει: «H παρουσία του γιου του Δημήτρη Mελισσανίδη, Γιώργου, στην κοινοπραξία που αγόρασε το 33% του OΠAΠ απαγορεύει την (τυπική) συμμετοχή του Δημήτρη Mελισσανίδη στα διοικητικά της AEK όπως αποφάνθηκε η Eπιτροπή Eπαγγελματικού Aθλητισμού έπειτα από ερώτημα του ίδιου του Δημήτρη Mελισσανίδη.
H EEA στη γνωμοδότησή της αναφέρει επικαλούμενη τον νόμο 2725 του 1999 (άρθρο 3, παρ. 1, 6, 7 και άρθρο 69, παρ. 8), ότι: «Προκύπτει με σαφήνεια κώλυμα για τη συμμετοχή καθ' οιονδήποτε τρόπο φυσικού προσώπου στα όργανα διοίκησης ή μετοχικής σύνθεσης αθλητικής Aνώνυμης Eταιρείας εάν συγγενικό του πρόσωπο πρώτου βαθμού συμμετέχει καθ' οιονδήποτε τρόπο σε οργανική διοικητική ή μετοχική σύνθεση καθ' οιοδήποτε τρόπο με την Aνώνυμη Eταιρεία με την επωνυμία OΠAΠ».»
Σύμφωνα με πληροφορίες από την πλευρά του Δημήτρη Μελισσανίδη ο πρώην πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ συνεχίζει κανονικά τα πλάνα του για την κατασκευή γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια και για την επανεκίνηση της ομάδας από την Γ Εθνική. Η ΑΕΚ μετά την εισαγωγή της σε καθεστώς εκκαθάρισης θα είναι Ερασιτεχνικό σωματείο οπότε δεν υπάρχει κανένα κώλυμα ενώ στο θέμα της κατασκευής του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια κανείς δεν μπορεί να εμποδίσει τον Μελισσανίδη. Τέλος πολύ σύντομα αναμένεται και επίσημη τοποθέτηση από τον ίδιο τον Μελισσανίδη που θα ξεδιαλύνει το τοπίο πλήρως. Τα πάντα πάντως στην ΑΕΚ συνεχίζουν να δουλεύουν κανονικά με την νέα τάξη πραγμάτων.

ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΒΟΜΒΕΣ !!


Τρεις τουλάχιστον ποδοσφαιριστές που η απόκτηση τους θα θεωρηθεί βόμβα, όχι μόνο για την κατηγορία που θα αγωνίζεται η ΑΕΚ την επόμενη σαιζόν αλλά γενικότερα, έχει στο στόχαστρο ο Μελισσανίδης σε συνεργασία με το επιτελείο του ποδοσφαιρικού τμήματος. Διαβάστε το σχετικό θέμα της ΩΡΑΣ των Σπορ:
"Το μεταγραφικό ζήτημα, το θέμα της ενίσχυσης δεν είναι και το πιο απλό πράγμα στον κόσμο, τουλάχιστον όσον αφορά την ΑΕΚ. Αυτή τη στιγμή η «Ένωση» έχει όλο το «πακέτο» για να λέγεται θελκτική. Έχει το όνομα, έχει την ιστορία, έχει τις οικονομικές προοπτικές, σύντομα θα αποκτήσει και τις προοπτικές του κορυφαίου εργασιακού περιβάλλοντος (βλ. γήπεδο, προπονητικό κέντρο), όμως δεν έχει ένα από τα κύρια συστατικά που θα την κάνουν την πρώτη επιλογή σε όλους τους παίκτες των ελληνικών πρωταθλημάτων. Το γεγονός ότι δεν θ' αγωνίζεται στην Superleague άμεσα, είναι αυτό που κάνει αρκετούς από τους παίκτες να έχουν δεύτερες σκέψεις. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης πάντως, δεν φαίνεται να ασχολείται ιδιαιτέρως με αυτό το εμπόδιο. Και αυτό γιατί σύμφωνα με πληροφορίες ο πανίσχυρος μεγαλοεπιχειρηματίας δείχνει μια υπέρμετρη σιγουριά ότι μπορεί να καταφέρει να πραγματοποιήσει τουλάχιστον τρεις μεταγραφές επιπέδου Superleague και μάλιστα χωρίς ν' αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα!
Στο πρόσφατο παρελθόν έχουμε τονίσει ότι ο βασικός άξονας των μεταγραφικών κινήσεων του Δημήτρη Μελισσανίδη δεν είναι να δημιουργήσει μια... υπερομάδα από τώρα, αλλά να φτιάξει ένα σύνολο που να «παντρεύει» τη νεανικότητα με την εμπειρία, έτσι ώστε να δημιουργηθεί μια φουρνιά με μελλοντικό σκοπό να εδραιωθεί ως μία από τις κορυφαίες στην μεγάλη κατηγορία. Το ταλέντο μόνο, σε αυτές τις περιπτώσεις δεν φτάνει. Γι' αυτό θέλει να χρησιμοποιήσει την αύρα τριών σημαντικών ονομάτων που έχουν ακατάπαυστη παρουσία στην Superleague και μάλιστα στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Με αυτή την λογική θα μπορέσει παράλληλα να εκπαιδεύσει με τον πλέον κατάλληλο τρόπο και τους νεότερους, όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και να τους διαμορφώσει χαρακτήρα πειθαρχημένο αλλά και νικητή.

Ποιες είναι οι θέσεις
Ο Μελισσανίδης έχει εντοπίσει ήδη τους στόχους του όπως αναφέρουν οι πληροφορίες και είναι φυσικό πως κανείς δεν μπορεί να του αποσπάσει αυτές τις πληροφορίες. Βρίσκεται σε ανοικτή επικοινωνία με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς ώστε να πληροφορείται για τις κινήσεις που γίνονται και να δώσει κατευθύνσεις εάν και εφόσον χρειαστεί να δώσει κάποιες. Αυτό όμως που έχει διαρρεύσει είναι ότι ο «Τίγρης» έχει βάλει στο μάτι τρεις παίκτες και δεν αποκλείεται μάλιστα να έχει κάνει και κάποιες έμμεσες επαφές μαζί τους! Πρώτα απ' όλα έχει επικεντρωθεί στη θέση του αμυντικού χαφ. Έχει εντοπίσει παίκτη ο οποίος έχει σταθερή παρουσία σε υψηλό επίπεδο και έχει όλα τα φόντα να γίνει ο ηγέτης της ομάδας για τα επόμενα δύο με τρία χρόνια. Παράλληλα ποντάρει πάνω στα ηγετικά του χαρακτηριστικά προκειμένου να οδηγεί και οργανωτικά την ομάδα. Σίγουρα περισσότερα ενδεχομένως να προκύψουν μετά το τέλος του φετινού πρωταθλήματος, το οποίο είναι σε εξέλιξη. Μία ακόμη θέση στην οποία ο Μελισσανίδης έχει βρει αυτό που θέλει είναι αυτή του επιθετικού. Αυτό που σκέφτεται στην παρούσα φάση είναι να βρει έναν φορ με έφεση στο σκοράρισμα αλλά και στην δημιουργία φάσεων. Δηλαδή να είναι ένας παίκτης που έχει την διεισδυτικότητα και την ταχύτητα, χαρακτηριστικά που του δίνουν την δυνατότητα στην Superleague να «καθαρίζει» ματς. Πόσω μάλλον στην Football League 2. Το σημαντικότερο κριτήριο για τον «Τίγρη» είναι να έχει αυτός ο παίκτης παρουσία σε μεγάλες ομάδες. Είναι κάτι που δίνει εμπειρίες πρωταθλητισμού και αυτό είναι ένα στοιχείο που το θέλει στη νέα ΑΕΚ. Από τα παραπάνω αντιλαμβάνεστε ότι και με αυτόν η «Ένωση» ενδεχομένως να έχει κάνει μια συζήτηση που να ήταν προς την σωστή κατεύθυνση. Η τρίτη θέση είναι αυτή του κεντρικού αμυντικού. Μπορεί η ΑΕΚ να είναι η... ΑΕΚ αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι αντίπαλες ομάδες στις χαμηλότερες κατηγορίες θα της χαριστούν. Είναι πασίγνωστο άλλωστε πως το παιχνίδι είναι ιδιαιτέρως σκληρό και με στοιχεία που το physical game είναι μονόδρομος. Γι' αυτό θα χρειαστεί έναν κεντρικό αμυντικό τον οποίο θα γνωρίζει εκ των προτέρων ότι είναι «killer» και ότι δεν μασάει στο σκληρό παιχνίδι".

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΜΕΤΑΓΡΑΦΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ..ΠΑΙΚΤΕΣ ΒΑΡΒΑΤΟΙ ΛΕΕΙ..ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ ΨΗΛΑ..ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ..ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑ...

ΠΟΙΟΙ ΜΕΝΟΥΝ..;;

Αισιοδοξία για Κουτρουμπή, δύσκολα ο ΑρκούδαςΜία σαφή εικόνα για το ποιοι παίκτες από το ρόστερ της φετινής σεζόν θα ακολουθήσουν την ΑΕΚ και στη Γ’ Εθνική θέλουν να έχουν οι άνθρωποι της ομάδας μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Ήδη τρεις παίκτες, οι Ανάκογλου, Τσουμάγκας και Τσουκαλάς, έχουν υπογράψει, ενώ θα υπάρξει και συνέχεια.
Ένας από τους παίκτες που θέλει πολύ ο Τραϊανός Δέλλας για τη νέα ΑΕΚ είναι ο Γιώργος Κουτρουμπής. Οι δύο πλευρές θα έχουν συνάντηση την Παρασκευή και είναι δεδομένο ότι υπάρχει καλή διάθεση εκατέρωθεν. Για να υπάρξει, ωστόσο, και συμφωνία θα πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή στο οικονομικό, κάτι που δεν είναι τόσο απλό από τη στιγμή που ο 22χρονος στόπερ έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων. Από την έκβαση της υπόθεσης του Κουτρουμπή πιθανώς να εξαρτηθεί και η επάνοδος του Μπρούνο Τσιρίλο.

Αντίθετα, όλα δείχνουν πως ο Χρήστος Αρκούδας δύσκολα θα παραμείνει στην ΑΕΚ. Στη συνάντηση που έγινε τη Δευτέρα με τον εκπρόσωπό του, ο νεαρός μπακ και ο Γιάννης Καραλής ήταν οι δύο στους οποίους δεν έγινε πρόταση. Με δεδομένη την ανανέωση της συνεργασίας με τον Τσουκαλά, την επιστροφή του Νίκου Γεωργέα (που υπολογίζεται πάντως πρώτα ως αμυντικό χαφ) και ίσως κι αυτή του Χρήστου Μπούρμπου, δεν φαίνεται να υπάρχει «χώρος» και για τον Αρκούδα.

Από εκεί και πέρα, από τους παίκτες που θέλουν πολύ οι «κιτρινόμαυροι», οι Ταξιάρχης Φούντας και Βαλεντίνος Βλάχος οδεύουν προς εξωτερικό, ενώ ο για τον Παύλο Μητρόπουλο θα χρειαστεί και η συγκατάθεση του Παναιτωλικού.

Τετάρτη, Μαΐου 29, 2013

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΤΡΙΒΙΖΑ..


Πριν από λίγες ημέρες το ζήτημα της χρήσης του προπονητηρίου των Σπάτων από την ΑΕΚ επανήλθε στην επικαιρότητα λόγω της... δυναμικής επανεμφάνισης του Βασίλη Σίμου. Ο εκπρόσωπος του Νίκου Νοτιά παρουσιάστηκε στα Σπάτα... από το πουθενά και ενοχλήθηκε από την παρουσία των συνεργείων που έκαναν μελέτη για την κατασκευή του τρίτου γηπέδου με έξοδα του Δημήτρη Μελισσανίδη! Με αποτέλεσμα να μεταφέρει τα παράπονά του στον Ντούσαν Μπάγεβιτς και στη συνέχεια να κάνει και δηλώσεις για τα... μαστορέματα που έγιναν χωρίς άδεια στο «σπίτι» του και τα... νοίκια που χρωστάει η μέχρι σήμερα επιχείρηση του Νοτιά, στην... άλλη επιχείρηση του Νοτιά!
Αυτή η «φασαρία» ήρθε τη στιγμή που είναι δεδομένο ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τον Νοτιά (αν, φυσικά, δεν συνεχίσει ο τελευταίος να κρύβεται), προκειμένου να συζητήσουν για την ανανέωση ή μη της σύμβασης της ΑΕΚ με την Μεσογαία Α.Ε. Πιθανόν μέσω αυτής της αναστάτωσης ο Χιώτης εφοπλιστής να ήθελε να δείξει ότι δεν θα πάει σε αυτή τη διαπραγμάτευση σαν... βρεγμένη γάτα, αλλά έτοιμος να εγείρει τις αξιώσεις που ο ίδιος θεωρεί λογικές, για τα δικά του μέτρα. Φυσικά, τέτοιες πρακτικές δεν θα μπορούσαν ποτέ να «αγγίξουν» τον Μελισσανίδη, οπότε λογικά στόχο είχαν απλά τη δημιουργία ενός κλίματος.
Όμως, ο Νοτιάς στάθηκε άτυχος. Οι εξελίξεις τον... πρόδωσαν. Όχι αυτές στην ΑΕΚ, αλλά... στον Παναθηναϊκό. Κάθε πτυχή της υπόθεσης που οδήγησε τους Πράσινους από την Παιανία στο Απήλιον είναι... γροθιά στο στομάχι για τον Νεοϋορκέζο επιχειρηματία, γιατί τον αναγκάζουν να συμβιβαστεί με την πραγματικότητα και τα δεδομένα της εποχής.
Ας ξεκινήσουμε από τη διαπραγμάτευση του Αλαφούζου με τον Βαρδινογιάννη: Η απαίτηση του Καπετάνιου για την παραχώρηση της Παιανίας, του κατά τεκμήριο κορυφαίου αθλητικού κέντρου στην Ελλάδα, έφτανε το 1,2 εκατ. ευρώ τον χρόνο. Τι προσέφερε στον Παναθηναϊκό η Παιανία; Ξενοδοχείο με 27 δίκλινα δωμάτια, χώρους εστίασης, bar, TV room, εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, σάουνα, αίθουσα ψυχαγωγίας και ανάπαυσης, αποθηκευτικούς χώρος, αίθουσα συνεδρίων, τρία φωτιζόμενα γήπεδα ποδοσφαίρου με φυσικό χλοοτάπητα, τρία φωτιζόμενα γήπεδα με τεχνητό τάπητα, πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, ιατρεία, αίθουσες φυσιοθεραπείας, αποδυτήρια για την επαγγελματική ομάδα και την Aκαδημία, καθώς και Γραφεία, όλα αυτά σε μια έκταση 70 στρεμμάτων!
Βάσει λογικής, αν ο Βαρδινογιάννης ζητάει 1,2 εκατ. ευρώ για το καλύτερο προπονητήριο της Ελλάδας, ο Νίκος Νοτιάς θα πρέπει με 600.000 ευρώ να προσφέρει στην ΑΕΚ τις... μισές από αυτές τις ανέσεις. Τις προσφέρει, όμως; Καταρχήν, ο μέχρι και σήμερα μεγαλομέτοχος της ΑΕΚ... χρωστάει στην ομάδα 2 στρέμματα, καθώς οι εγκαταστάσεις των Σπάτων καλύπτουν 33. Επίσης, θα έπρεπε με αυτή τη λογική το προπονητήριο να έχει 13 δίκλινα δωμάτια, αρκετά για να καλύψουν τουλάχιστον τις ανάγκες στέγασης των νεαρών ποδοσφαιριστών της, ένα γήπεδο (που ακόμη και αν είχε παραδοθεί πριν δύο χρόνια όπως προβλεπόταν, βάσει σύμβασης δεν τα ήταν... μέσα στην ισχύουσα τιμή, αλλά το μίσθωμα να ανέβαινε στα 720.000 ευρώ!), αποδυτήρια για τις Ακαδημίες, «μισή» θερμαινόμενη πισίνα και... μισά από bar, χώρους εστίασης, TV room, αίθουσα ψυχαγωγίας και ανάπαυσης, μιας και όλα τα τελευταία καλύπτονται από τον χώρο που υπάρχει στην ταράτσα των Σπάτων που έχει έναν μπουφέ και τρία τραπέζια για να γίνονται οι ΓΣ της ΠΑΕ. Συνεπώς ακόμη και κατ' αναλογία το ενοίκιο είναι ασύμφορο για την ΑΕΚ.
Όμως το σημαντικότερο είναι το εξής: ότι βάσει της υπάρχουσας σύμβασης και του δεδομένου ότι με το τρίτο γήπεδο στα Σπάτα το μίσθωμα ορίζεται στα 720.000 ευρώ, αν η ΑΕΚ προσέθετε σε αυτά το κόστος στέγασης των νεαρών ποδοσφαιριστών (150.000 ευρώ το χρόνο, χωρίς να υπολογίζεται φως και νερό), το κόστος του ξενοδοχείου για τα εντός Αττικής παιχνίδια (περίπου 60.000 ευρώ) και το κόστος «στέγασης» των Ακαδημιών, θα μπορούσε σχεδόν με τα ίδια λεφτά να νοικιάσει την Παιανία, να χρησιμοποιεί το καλύτερο προπονητήριο της Ελλάδας και να έχει στεγασμένα μαζί όλα της τα τμήματα. Για την ακρίβεια, η διαφορά τα ήταν περίπου 150.000 με 200.000 ευρώ, η οποία όμως επί της ουσίας καλύπτεται από τα έξοδα των εργασιών που πρέπει έτσι κι αλλιώς να γίνουν στα Σπάτα για την παραμονή της ομάδας. Άλλωστε, οι όποιες σκέψεις παραμονής γίνονται σε πρώτη φάση με ορίζονται διετίας. Δηλαδή, με απλά λόγια, βάσει της σύμβασης που υπάρχει για τα Σπάτα, θα ήταν πιο συμφέρουσα για την ΑΕΚ η προοπτική της Παιανίας που κρίθηκε ως ασύμφορη για τον Παναθηναϊκό!
Ας δούμε τώρα και τη συμφωνία που έκλεισε τελικά ο Παναθηναϊκός με τον Τσακίρη για το Απήλιον. Ο Αλαφούζος δέχθηκε να καταβάλει 8 εκατ. ευρώ σε δόσεις για να αγοράσει το προπονητήριο του Πανιωνίου. Τι αγόρασε με αυτά τα χρήματα; Ένα αθλητικό κέντρο 40 στρεμμάτων που περιλαμβάνει: -2 γήπεδα φυσικού χλοοτάπητα διαστάσεων 107 x 68 τ.μ., -1 γήπεδο υπερσύγχρονου συνθετικού χλοοτάπητα (7ης γενιάς) διαστάσεων 107 x 68 τ.μ. (μετατρέψιμο σε 3 γήπεδα 7Χ7), -2 γήπεδα 5Χ5 σύγχρονου συνθετικού χλοοτάπητα, -γήπεδο προπόνησης τερματοφυλάκων σύγχρονου συνθετικού χλοοτάπητα, -1 γήπεδο 8Χ8 σύγχρονου συνθετικού χλοοτάπητα, - Ανοικτή θερμαινόμενη πισίνα 25 μέτρων με 8 διαδρομές, -1 διπλό γήπεδο Tennis συνθετικής επιφάνειας, -καφετέρια-εστιατόριο, -Αποδυτήρια (ξεχωριστός χώρος για την επαγγελματική ομάδα, ξεχωριστός για τις ακαδημίες) και κερκίδες. Και μέσα στην τιμή, αγόρασε και άλλα 50 στρέμματα ακριβώς δίπλα από τις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις.
Με απλά λόγια, με 8 εκατ. ευρώ ο Αλαφούζος αγόρασε 90 στρέμματα γης και ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες όλων των ομάδων του Παναθηναϊκού, έχοντας μάλιστα έτοιμο χώρο δίπλα για να κατασκευάσει ξενοδοχείο και ότι άλλο επιθυμεί. Αν η ΑΕΚ εξαντλούσε τη σύμβασή της με τα Σπάτα, θα πλήρωνε συνολικά 7,2 εκατ. ευρώ σε 12 χρόνια, για ένα αθλητικό κέντρο που προβλέπει τα μισά απ' ότι το Απήλιον και με το τέλος της σύμβασης δεν θα ήταν δικό της! Θα έπρεπε να διαπραγματευτεί για την αγορά του!
Και κάτι άλλο που θα πρέπει να προβληματίσει έντονα τον κύριο Νοτιά: Το κόστος της αγοράς της έκτασης των 40 στρεμμάτων από τον Τσακίρη έφτασε τα 3 εκατ. ευρώ, οι εξωτερικές εργασίες (γήπεδα, πισίνα κ.λ.) τα 4,7εκατ. ευρώ και η κατασκευή του κτιρίου το 1,5 εκατ. ευρώ. Σύνολο 9,2 εκατ. ευρώ. Στον Νοτιά, η κατασκευή ενός προπονητηρίου που υστερεί σημαντικά σε παροχές, κόστισε σχεδόν 14 εκατ. ευρώ! Επίσης, ο Τσακίρης πούλησε το αθλητικό κέντρο, με... δώρο άλλα 50 στρέμματα 1,2 εκατ. ευρώ λιγότερο απ' όσο του κόστισε μόνο το προπονητήριο. Δείγμα του ότι αντιλαμβάνεται πόσο έχουν αλλάξει και οι εποχές και οι νόμοι της αγοράς...
Όσον αφορά το επιχείρημα ότι ο Νοτιάς νιώθει... χολωμένος γιατί η ΑΕΚ δεν του πλήρωσε τα... νοίκια, αν ο Νεοϋορκέζος μπορεί να νιώθει χολωμένος για τα ενοίκια τριών ετών που δεν πλήρωσε ο ίδιος ως μεγαλομέτοχος της ΑΕΚ στον εαυτό του, ο Βαρδινογιάννης για τα 32 χρόνια που χρησιμοποιούσε την Παιανία ο Παναθηναϊκός, θα έπρεπε να περιμένει να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση μεταξύ Τσακίρη και Αλαφούζου και μετά να εμφανιστεί το Απήλιον με... μπουλντόζα και να το κατεδαφίσει να... ξεθυμάνει. Ειδικά αν μπει στην διαδικασία να αναλογιστεί ότι ο ίδιος παρέδωσε τον Παναθηναϊκό στους... Πολυμετοχικούς πεντακάθαρο και με ένα αξιοπρεπές ρόστερ και ο Νοτιάς αφήνει την ΑΕΚ υποβιβασμένη και πτωχευμένη...
Ας δει την πραγματικότητα ο κύριος Νοτιάς, ο οποίος είναι δεδομένο ότι είχε αγνές προθέσεις όταν ξεκινούσε αυτή η εμπλοκή του στην ΑΕΚ, αλλά στην πορεία οδηγήθηκε σε λάθη από ανθρώπους που ο ίδιος επέλεξε. Κι ας αναλογιστεί: αν ο Αλαφούζος μπροστά στον Βαρδινογιάννη κατάφερε να κάνει τέτοια κίνηση ματ, τι είναι ικανός να κάνει ο Μελισσανίδης απέναντι σε εκείνον; Ειδικά τώρα που η Παιανία είναι ελεύθερη...
 

O ΠΕΤΡΟ ΜΑΣ ΤΑ ΧΑΡΙΖΕΙ !!

Την απόφαση να μην επιχειρήσει καν να διεκδικήσει τα χρήματα που του οφείλονται από την ΑΕΚ πήρε ο Αντώνης Πετρόπουλος, σύμφωνα με την Live Sport. Στο σχετικό ρεπορτάζ αναφέρονται τα εξής: «Ο Αντώνης Πετρόπουλος αναζητάει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, αλλά και για να κάνει και ένα καλό συμβόλαιο. Αυτή τη στιγμή, φέρεται πως έχει προτάσεις από τον Αστέρα Τρίπολης και τον Ατρόμητο, ενώ όπως είχε αποκαλύψει η «Live Sport» στις 18 Μαΐου, ο κουμπάρος του Σωτήρης Μπαλάφας (πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ), του έχει ρίξει γέφυρες επικοινωνίας με την ουκρανική Χουβέρλα στην οποία και αγωνίζεται. Αυτό πάντως που αφορά την ΑΕΚ είναι πως ο 27χρονος υψηλόσωμος φορ, έχει αποφασίσει να φύγει σαν κύριος, να μην ακολουθήσει το δρόμο που χάραξαν οι Ρότζερ Γκερέιρο, Γιάγκο Φερνάντεζ, Μαυρουδης Μπουγαΐδης και Γιώργος Κατίδης και να μη διεκδικήσει τα

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΟΙ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΕΚ..ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ..ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΦΡΑΔΑ ΜΕΡΑ Η  ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ..ΠΑΛΙ ΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΑΛΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑ...

Η ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ..

Η Άλωση της Κωνσταντινούπολης υπήρξε το αποτέλεσμα της πολιορκίας της βυζαντινής πρωτεύουσας, της οποίας Αυτοκράτορας ήταν ο Κωνσταντίνος ΙΑ' Παλαιολόγος, από τον οθωμανικό στρατό, με επικεφαλής τον σουλτάνο Μωάμεθ Β'. Η πολιορκία διήρκεσε από τις 6 Απριλίου έως την Τρίτη, 29 Μαϊου 1453 (Ιουλιανό ημερολόγιο). Όταν τελικά η Κωνσταντινούπολη αλώθηκε, η υπερχιλιετής Βυζαντινή Αυτοκρατορία έπαψε να υπάρχει.
Το Βυζάντιο ήταν ήδη εξασθενημένο και διαιρεμένο τους τελευταίους δύο αιώνες, σκιά της παλιάς Αυτοκρατορίας. Η Άλωση του 1204 από τους Σταυροφόρους και αργότερα, μετά την επανάκτησή της το 1261, οι πολιτικές και θρησκευτικές έριδες, η αδυναμία βοήθειας από την Δύση, η άσχημη οικονομική κατάσταση και η φυγή ανθρώπινου δυναμικού, οδήγησαν στη σταδιακή εξασθένηση και συρρίκνωση. Η κατάληψη της Καλλίπολης το 1354 από τους Οθωμανούς, η οποία έφερε ορδές φανατικών μουσουλμάνων πολεμιστών στην Ευρώπη, σταδιακά κύκλωσε εδαφικά το Βυζάντιο, το οποίο έγινε το 1373 φόρου υποτελής στον Οθωμανό σουλτάνο. Έτσι, η Άλωση ήλθε ως φυσικό αποτέλεσμα και της αδιάκοπης επέκτασης της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας στην ευρύτερη περιοχή. Οι συγκρούσεις ήταν ιδιαίτερα άνισες υπέρ των Τούρκων, σε σημείο που να μνημονεύεται από τις πηγές το τετελεσμένο της έκβασης της πολιορκίας. Ιδιαίτερη μνεία γίνεται και στον ηρωισμό των πολιορκημένων και ιδιαίτερα του Αυτοκράτορα. Το γεγονός της πτώσης της «θεοφυλάκτου Πόλεως», άφησε βαθιά ίχνη στις πηγές της εποχής.
Απόρροια της Άλωσης ήταν η συνέχιση της εδαφικής προώθησης των Τούρκων. Κατά τα τέλη του 17ου αιώνα η Οθωμανική Αυτοκρατορία έφτασε στο απόγειό της, απειλώντας την Βιέννη. Πολλές φορές η Άλωση της Κωνσταντινούπολης χρησιμοποιείται από τους ιστορικούς ως γεγονός που σηματοδοτεί το τέλους του Μεσαίωνα και την έναρξη της Αναγέννησης. Πολλοί μάλιστα εξ αυτών συμφωνούν στο ότι η μαζική μετακίνηση πολλών Ελλήνων από την Κωνσταντινούπουλη στην Ιταλία λόγω της Άλωσης έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του περιεχομένου και της φιλοσοφίας που ακολούθησαν τα πρόσωπα της Αναγέννησης.

ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ..

Το «παρών» στα Σπάτα έδωσε για ακόμη μια μέρα ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, με τον Σερβοέλληνα να επισκέπτεται ΧΘΕς το πρωί το προπονητικό της ΑΕΚ και να έχει συνάντηση με τους γεωπόνους και τους συντηρητές που έχουν αναλάβει να βελτιώσουν την κατάσταση των δύο γηπέδων. Οι εργασίες στους χλοοτάπητες των γηπέδων συνεχίζονται καθημερινά και ήδη η κατάστασή τους έχει βελτιωθεί σε σημαντικό βαθμό. Ο Μπάγεβιτς τα είπε για περίπου μία ώρα με τους υπεύθυνους, θέλοντας να ενημερωθεί για την πορεία των εργασιών και τον χρόνο που θα χρειαστεί για να είναι έτοιμα και στα επίπεδα που θέλει. Η πληροφόρηση που έχει ο Ντούσκο είναι πως από τα μέσα Ιουνίου η ΑΕΚ θα μπορεί να κάνει κανονικά τις προπονήσεις της εκεί, χωρίς να υπάρχουν τα γνωστά προβλήματα των τελευταίων ετών, λόγω της τραγικής κατάστασης του αγωνιστικού χώρου.

Τρίτη, Μαΐου 28, 2013

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

 
@ Η ομάδα σχηματίζεται σιγά σιγά με κινήσεις που ανακοινώνονται ή απλά προχωράνε και το ίδιο συμβαίνει και με όλα τα άλλα που τρέχουν παράλληλα. Γιατί τα μεγάλα στοιχήματα είναι βέβαια το να είναι έτοιμο όσο το δυνατόν γρηγορότερα το προσωρινό σπίτι μας στο Ελληνικό και βέβαια να μπουν τα θεμέλια για το παλάτι των ονείρων μας στη Νέα Φιλαδέλφεια. Γιατί και το Ελληνικό παλατάκι θα είναι. Και σε κάθε περίπτωση θα είναι το γήπεδο που αρμίζει στην ΑΕΚ σε όποια κατηγορία κι αν παίζει. Δεν θα είναι μόνιμο όμως. Γιατί πολλά τέτοια σενάρια κυκλοφορούν από κάποιους αλλά δνε έχουν καμία βάση για ένα μόνο και επαρκή λόγο. Ο Μελισσανίδης δεν έχει κάνει κουβέντα σε κανέναν για τίποτε άλλο εκτός από γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Και όχι μόνο για αυτό καθ αυτό το γήπεδο αλλά και όλα τα άλλα που θα περιλαμβάνει το πρότζεκτ ΑΕΚ που θα στηθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια. Γιατί όταν η ΑΕΚ επιστρέψει στο σπίτι η Κυριακή δεν θα είναι απλά μπάλα. Θα είναι μια ολοκληρωμένη εμπειρία. Η εμπειρία ΑΕΚ θα είναι πραγματικά μοναδική. Και ο πήχης για το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα θα ανέβει πολύ ψηλά μετά την επιστροφή της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.
@ Η ΑΕΚ φυσικά θα έχει και το καλύτερο προπονητήριο στην Ελλάδα. Το αν θα είναι στα Σπάτα θα το δείξει ο χρόνος. Είναι όμως πραγματικά εντυπωσιακό το ότι ο Νοτιάς, μέσω του Σίμου, εμφανίστηκε μόνο για να διαμαρτυρηθεί επειδή άρχισαν έργα βελτίωσης του γηπέδου. Και επειδή είναι αμετανόητος ο άνθρωπος έκανε και δηλώσεις. Ο άνθρωπος που σαν αφεντικό άφησε την ΑΕΚ να ψωμολυσάει τα δύο τελευταία χρόνια βάζοντας, αν και ενεργός μεγαλομέτοχος, λιγότερα λεφτά από ότι έβαλαν μέτοχοι που είχαν φύγει πολύ νωρίτερα από αυτόν. ΧΩρίς μετοχές στα χέρια τους έβαλαν περισσότερα. Φυσικά δεν τους δικαιολογώ αλλά η αναισθησία του Νοτιά πραγατικά ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Και μόνο στην ΑΕΚ θα μπορούσε εκπρόσωπος ιδιοκτήτη που έριξε την ΑΕΚ στην Β Εθνική να δηλώνει ένα μήνα μετά: «Μόνοι τους κατέστρεψαν τα πάντα, πάλι ο κ. Νοτιάς θα την πληρώσει τη νύφη; Μήπως του έδωσαν τα ενοίκια;;; Τι να πω..." συμπληρώνοντας πως η ΑΕΚ δεν πλήρωνε για την συντήρηση του γηπέδου, Η ΑΕΚ δεν πλήρωνε. ΔΗλαδή η εταιρία του. Και το λέει με... παράπονο. Απίστευτο θράσσος πραγματικά. Θέλει τα ενοίκια λοιπόν. Πράγματι το είχε φτιάξει πολύ όμορφα το έργο και χαίρομαι που έγραφα από τότε. Αγόρασε γη στο τριπλάσιο τουλάχιστον κόστος από όσο έπρεπε με δάνειο φυσικά, έφτιαξε το κτίριο όσο του επιτρεπόταν, γιατί ήταν εκτός σχεδίου, με δάνειο φυσικά, και έβαλε το ενοίκιο τόσο ώστε με το ποσόν να πληρώνεται η δόση του δανείου. Και βέβαια πουθενά δεν προβλεπόταν πως στο τέλος του δανείου το προπονητήριο θα άνηκε στην ΑΕΚ. Το γράφω γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε πως το προπονητήριο πριν μάθουμε την πραγματική σύμβαση και τους όρους της παρουσιαζόταν σαν ευεργέτημα του Νοτιά προς την ΑΕΚ. Χαρακτηριστικά ακούγονταν η πολυφορεμένη ατάκα: "Η ΑΕΚ είχε μόνο περιουσιακό στοιχείο το πούλμαν μέχρι να έρθει το ιδιόκτητο προπονητήριο". Η αλήθεια βέβαια είναι πως η ΑΕΚ συνεχίζει να έχει μόνο περιουσιακό στοιχείο το πούλμαν και σύντομα θα κινδυνεύσει και αυτό με... κατάσχεση αφού ο Νοτιάς και οι άλλοι ευεργέτες οδήγησαν την ΑΕΚ στον υποβιβασμό και στην πτώχευση. Οπότε ακόμη κι αυτό το ελάχιστο περιουσιακό στοιχείο που βρήκαν θα εξαφανιστεί και θα μείνουν μόνο τα χρέη τους. Τουλάχιστον κάποιοι, σε μια ένδειξη συγνώμης ίσως, έχουν δεσμευτεί πως θα βάλουν χρήματα για το γήπεδο. Ο Νοτιάς ακόμη περιμένει τα ενοίκια που χρωστάει στον... εαυτό του. Είναι να κλαις και να γελάς. Και βέβαια εύκολα καταλαβαίνεις πως η ΑΕΚ οδηγήθηκε στην καταστροφή.
 

ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ;;

Κοντά στον Ηλία Βούρα!http://s1.aek365.com/uploads/articles/b06c7a0955b558f41ca3441bc4c4ef93_77427.jpg


Δημοσιεύτηκε στις 28 Μαΐου, 2013
Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΑΕΚ ήρθε σε συμφωνία με τον 25χρονο τερματοφύλακα της Νίκης Βόλου που αγωνίζεται στη Football League και εξασφάλισε τη συμμετοχή της στα μπαράζ ανόδου στη Σούπερ Λίγκα.
Ο Βούρας βρίσκεται στην ομάδα της Θεσσαλίας από το καλοκαίρι του 2011 και μετράει 54 συμμετοχές στα γκολπόστ. Αν τελικά υπογράψει, θα καλύψει το κενό που αφήνουν ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος και ο Γιάννης Αραμπατζής, οι οποίοι όπως όλα δείχνουν, θα αποχωρήσουν από την ομάδα.
Ο Ηλίας Βούρας, γεννήθηκε στις 20 Φεβρουαρίου του 1988, έχει ύψος 1,87 μέτρα και εκτός από τη Νίκη Βόλου, έχει αγωνιστεί στον Αστέρα Αμπλοκήπων, την ιταλική Αρέτσο, την Κοζάνη και την Κέρκυρα.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΑΙΣΙΟΔΟΞΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ..ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΑΕΚΤΖΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΑΞΕΙΣ ΦΥΣΙΚΑ..ΤΟ ΝΕΡΟ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΑΥΛΑΚΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ..ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΥΝΤΟΜΑ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑ....ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΑ !!

ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ..


Στην επιστροφή του στην ΑΕΚ, αλλά και στην πρόθεσή του να την επαναφέρει στο «σπίτι» της και στην κορυφή αναφέρθηκε ο Δημήτρης Μελισσανίδης κατά την παρουσία σε εκδήλωση του Συνδέσμου Εταιρειών Εμπορίας Πετρελαιοειδών, σύμφωνα με το Gazzetta. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ: «Στο Ζάππειο βρέθηκε χθες ο Δημήτρης Μελισσανίδης στην εκδήλωση του Συνδέσμου των Εταιρειών Εμπορίας Πετρελαιοειδών και μάλιστα είχε τυχαία όπως αναφέρουν οι πληροφορίες συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της χώρας Αντώνη Σαμαρά (οι δυο άνδρες μάλιστα είχαν εγκάρδιο χαιρετισμό με φιλιά και αγκαλιές) με τον οποίο μάλιστα κάθισε μαζί και συνομίλησε για περισσότερο από 20 λεπτά για πολλά θέματα αλλά κυρίως για τον σύνδεσμο εταιρειών εμπορίας Πετρελαιοειδών με αποτέλεσμα μάλιστα να οριστεί ραντεβού στις 10 Ιουνίου με τον Υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.
Η είδηση βέβαια για την ΑΕΚ προήλθε από τα χείλη του Δημήτρη Μελισσανίδη ο οποίος δεν αρνήθηκε να αναφερθεί στην ομάδα και στα σχέδιά του (άλλωστε είναι πλέον το εν δυνάμει ''αφεντικό'' της Ενωσης) λέγοντας με νόημα πως τα επόμενα χρόνια της ανήκουν αφού θα δημιουργήσει νέο γήπεδο και ταυτόχρονα θα συνδυάσει την επιστροφή της στη Σούπερ Λίγκα με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. «Και γήπεδο, και πρωτάθλημα. Αυτό θα γίνει για την ΑΕΚ να είστε σίγουροι. Σε 2 χρόνια θα έχουμε και γήπεδο, ενώ θα πάρουμε και το πρωτάθλημα», ήταν τα λόγια που σύμφωνα με μαρτυρίες χρησιμοποίησε ο Δημήτρης Μελισσανίδης!».

Δευτέρα, Μαΐου 27, 2013

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ..

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση των ανθρώπων της ΑΕΚ με τον ατζέντη Γιάννη Ευαγγελόπουλο ο οποίος εκπροσωπεί τα δικαιώματα των Μιχάλη Παυλή, Χρήστου Αρκούδα, Αινεία Καλογερή, Παύλου Μητρόπουλου, Γιάννη Καραλή και Βαλεντίνου Βλάχου. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΑΕΚ κατέθεσε πρόταση σε όλους τους παραπάνω ποδοσφαιριστές με εξαίρεση του Χρήστου Αρκούδα, του οποίου η υπόθεση θα δρομολογηθεί μετά την επιστροφή του Τραϊανού Δέλλα από την Ιταλία, η οποία αναμένεται να γίνει σήμερα.
Με δεδομένη την αποχώρηση του Βαλεντίνου Βλάχου για ομάδα του εξωτερικού, η οποία αναμένεται εκτός συγκλονιστικού απροόπτου να ολοκληρωθεί μέσα στην εβδομάδα, οι παραπάνω ποδοσφαιριστές θα μείνουν στην ομάδα, ενώ η υπόθεση Αρκούδα θα ξεκαθαρίσει και αυτή σύντομα.

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@  Εγραψαν ιστορία χωρίς ίσως να το καταλάβουν ο Ανάκογλου κι ο Τσουμάγκας. Είναι οι δύο πρώτοι παίκτες της νέας εποχής. Οι δύο πρώτοι. Ετσι ξεκινάει η ΑΕΚ της αντεπίθεσης. Η ΑΕΚ της ολικής επαναφοράς. Αυτή την στιγμή η ΑΕΚ όχι θεωρητικά αλλά ουσιαστικά έχει δύο παίκτες. Και ένας ο Γεωργέας τρεις αλλά ακόμη για τον Φούλη δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση.  Με αυτά τα δύο παιδιά λοιπόν ξεκινάει το όνειρο που δεν ξέρουμε που θα μας φτάσει. Προσωπικά είναι δύο από τους λίγους παίκτες που θα ήθελα στην ΑΕΚ της αναγέννησης αλλά θέλω να επαναλάβω που πραγματικά θα μπορούσα να ζήσω και να μην χάσω την αισιοδοξία για το καλύτερο αύριο της ΑΕΚ ακόμη κι αν δεν έμενε ΚΑΝΕΙΣ από την ομάδα της χειρότερης σαιζόν της ιστορίας της ΑΕΚ μακράν της δεύτερης. Μπράβο όμως στα παιδιά πρώτα από όλα επειδή είναι έξυπνα. Είναι δεδομένο πως θα μπορούσαν να πάνε σχεδόν σε όλες τις ομάδες της Α Εθνικής και με περισσότερα χρήματα. Και οι δύο. Ομως όπως φαίνεται από το αποτέλεσμα, που είναι το μόνο που μετράει, και τα δύο παιδιά είναι έξυπνα. Κατάλαβαν τι έρχεται, κατάλαβαν την ευκαιρία που έχουν και έμειναν εδώ με το βλέμμα στο μέλλον. Συνεχίζουν με την ΑΕΚ και είναι σίγουρο πως θα δώσουν τα πάντα για να αποδείξουν στην μεταβατική διετία που έρχεται πως αξίζουν να είναι στην ομάδα της ΑΕΚ που θα επιστρέψει στον ΝΑΟ και την κορυφή. Γιατί η επιστροφή Μελισσανίδη μαθηματικά οδηγεί εκεί. Στον ΝΑΟ στην κορυφή και ακόμη ψηλότερα.
@ Και ο Ανάκογλου και ο Τσουμάγκας έχουν δείξει το ταλέντο τους. Ο Ανάκογλου λόγω Λίνεν δεν μπόρεσε να δώσει στην ΑΕΚ αυτά που περιμέναμε όταν ήρθε το καλοκαίρι από τον Πανσερραϊκό με εκείνη την συγκλονιστική σύμπραξη δυνάμεων, αλλά ξέρουμε ποιος είναι από την θητεία του στον Πανσερραϊκό και για αυτό άλλωστε έγινε και αυτή η μάχη για να τον πάρει η ΑΕΚ μέσα από τα γραφεία του ΠΑΟ και να τον κάνει δικό της τον Ιανουάριο. Μόνο για αυτό και για τον ήρωα αδερφό μας που έδωσε τα λεφτά της ασφάλειας του παιδιού του για να γίνει η μεταγραφή έπρεπε ο Ανάκογλου να μείνει. Με πολλή δουλειά θα γίνει ένα έτοιμος ποδοσφαιριστής πρωταθλητισμού. Στο χέρι του είναι.
@ Ο Τσουμάγκας αν η χρονιά δεν τελείωνε με αυτόν τον τραγικό για την ΑΕΚ τρόπο θα ήταν η ευχάριστη έκπληξη. Ηρθε στην ομάδα σαν μεταγραφή - ρίσκο και πήρε την φανέλα σπίτι του χωρίς κανείς να απορεί για αυτό. Φυσικά χρειάζεται βελτίωση στην τακτική και στο αμυντικό κομμάτι αλλά έχει ένα πολύ σημαντικό στοιχείο ήδη. Από την μέση και μπροστά είναι από τους λίγους πλάγιους μπακ στην Ελλάδα που μπορούν να γίνουν τόσο απειλητικοί για τον αντίπαλο.  Οι σέντρες του είναι φαρμάκι και ο τρόπος που βγαίνει μπροστά και ζητάει μπάλα μιλάει από μόνος του. Τα περιθώρια εξέλιξης είναι μεγάλα και πρέπει βέβαια και αυτός να έχει στο μυαλό του πως προετοιμάζεται για την ΑΕΚ που θα πάει για πρωτάθλημα αμέσως με την επιστροφή της αλλά όχι στα λόγια. Στην πράξη. Για αυτό άλλωστε το συμβόλαιο είναι τετραετές. Μπράβο στα παιδιά. Εγραψαν ιστορία χωρίς ίσως να το καταλάβουν και πολύ και κυρίως έστειλαν μήνυμα και σε κάποιους άλλους. Καλή εβδομάδα να έχουμε.

ZHTAME BAΣΙΚΟ ΝΟ 1 ..

Για την απόκτηση του τερματοφύλακα που θα πάρει φανέλα βασικού κινείται η ΑΕΚ σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα στον αθλητικό Τύπο. "Η ΑΕΚ θα κινηθεί για την απόκτηση τερματοφύλακα που θα λογίζεται βασικός, καθώς ο μεν Κωνσταντόπουλος αναζητεί ομάδα στην Αγγλία, ο δε Αραμπατζής είναι δύσκολο να μείνει λόγω των οφειλών που υπάρχουν απέναντί του και αγγίζουν τις 400.000 ευρώ. Οι Μοσχονάς και Μακρυωνίτης ήταν οι «ρεζέρβες» για τη συγκεκριμένη θέση φέτος, αλλά είναι αμφίβολο αν θα παραμείνουν και οι άνθρωποι της «Ένωσης» ψάχνουν έναν έμπειρο γκολκίπερ για να στηριχτεί πάνω του η ομάδα στην τρίτη κατηγορία" αναφέρει χαρακτηριστικά η Sportday στο ρεπορτάζ της.

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

Το χτίσιμο της νέας ΑΕΚ με... υπογραφή Τίγρη είναι το θέμα που κυριαρχεί στο σημερινό "κιτρινόμαυρο" ρεπορτάζ του αθλητικού Τύπου. Ας τα δούμε όμως όλα αναλυτικά.
ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

"Πρωταθλητές με την ΑΕΚΑΡΑ" έχει κεντρικό τίτλο η "Ώρα" και τονίζει: "Ο Τίγρης έφτιαξε τον Ανάκογλου και τον έδεσε στην Ένωση για τέσσερα χρόνια". Η εφημερίδα αποκαλύπτει τι είπε ο Δημήτρης Μελισσανίδης στον παίκτη ενώ τονίζει ότι κράτησε και τον Τσουμάγκα τον οποίο πιστεύουν πολύ στην Ένωση. Πλέον θα δοθεί μάχη για τον Κορδέρο ενώ σήμερα ο Νίκος Λυμπερόπουλος θα έχει συνάντηση με τους μάνατζες έξι παικτών (Βλάχος, Μητρόπουλος, Παυλής, Καραλής, Καλογέρης, Αρκούδας). Τέλος όπως τονίζεται η ΑΕΚ βρίσκεται σε αναζήτηση βασικού γκολκίπερ.
SPORTDAY
«Με υπογραφή» έχει τίτλο στην πρώτη της σελίδα η εφημερίδα που τονίζει: "Μήνυμα Τίγρη η συμφωνία με Ανάκογλου και Τσουμάγκα για 4 χρόνια". Επίσης η Sportday αναφέρει πως η ΑΕΚ θα έχει σήμερα νέες επαφές με τον Παύλο Μητρόπουλο με σκοπό να τον κρατήσει και αυτόν στην ομάδα.
GOAL NEWS
«Με Τσουμάγκα και Ανάκογλου» γράφει και το "Goal" και τονίζει: "Υπέγραψαν... ευτυχισμένοι για τα επόμενα τέσσερα χρόνια". Όπως αναφέρει η εφημερίδα πλέον σειρά παίρνει ο Κορδέρο ενώ σήμερα θα γίνει νέο ραντεβού με τους... δύσκολους Παύλο Μητρόπουλο και Βαλεντίνο Βλάχο για να ξεκαθαρίσει το θέμα της παραμονής τους.
LIVE SPORT
Ρεπορτάζ για τα σχέδια του Δημήτρη Μελισσανίδη για τα έσοδα της ΑΕΚ φιλοξενεί η εφημερίδα. Όπως τονίζει στόχος είναι να φτάσουν τα συνολικά έσοδα στα 6εκατ. ευρώ. Φυσικά αναφέρεται και στην παραμονή των Ανάκογλου και Τσουμάγκα οι οποίοι όπως αναφέρει θα μείνουν στην ΑΕΚ έως το 2017.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΑΡΧΙΣΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ..ΑΝΑΚΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΤΣΟΥΜΑΓΚΑ ΕΜΕΙΝΑΝ.ΔΥΟ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ...ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΑΕΚ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΜΑΔΑ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΛΛΑ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ..ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ....ΠΑΜΕ ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑ...

Κυριακή, Μαΐου 26, 2013

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ !!

Ο Δημήτρης Ανάκογλου έκανε δηλώσεις για την απόφαση του να παραμείνει στην ΑΕΚ τονίζοντας ότι ήταν η επιθυμία αλλά και η καλύτερη δυνατή επιλογή.
« Εγινε αυτό που ήθελα από την πρώτη στιγμή. Πιστεύω ότι έκανα την καλύτερη δυνατή επιλογή. Ηθελα να είμαι παρών στην ΑΕΚ από το ξεκίνημα αυτής της εποχής. Εμπιστεύομαι απόλυτα όλους τους ανθρώπους που συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια. Τέλος αισθάνομαι και μια ηθική υποχρέωση για όσα προηγήθηκαν στο παρελθόν και έχουν γίνει γνωστά, προκειμένου να φορέσω τη φανέλα αυτής της πολύ μεγάλης ομάδας» τόνισε χαρακτηριστικά. 

 
 Ο Τάσος Τσουμάγκας παραμένει στην ΑΕΚ και με δηλώσεις του τόνισε πως ανυπομονεί να ξεκινήσουν οι υποχρεώσεις της ομάδα για να φτάσει η ομάδα εκεί μου ανήκει: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που πραγματοποιήθηκε η επιθυμία μου. Πιστεύω πάρα πολύ σε αυτή την προοπτική που δημιουργείται από φέτος για το μέλλον της ΑΕΚ. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε τις υποχρεώσεις μας και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να φτάσει η ΑΕΚ, το συντομότερο δυνατόν, εκεί που ανήκει».

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΟ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΖΗΤΑ ΝΑ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ Η ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ ΘΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΣΤΟΜΑΤΑ..Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΤΕΡΗΘΗΚΑΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ..ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑ..

ΜΕΝΟΥΝ !!

Ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ θα εξακολουθήσουν να είναι για τα επόμενα τέσσερα χρόνια οι Δημήτρης Ανάκογλου και Τάσος Τσουμάγκας. Όπως είχατε διαβάσει στο aek365, πρόκειται για δύο ποδοσφαιριστές των οποίων την παραμονή είχε ζητήσει ο Τραϊανός Δέλλας, καθώς πιστεύει πολύ στο ταλέντο τους και στις δυνατότητες εξέλιξης που έχουν και πιστεύει ότι μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά στην προσπάθεια... επιστροφής της ομάδας. Επίσης, ήταν δύο παίκτες που την παραμονή τους επιθυμούσε και ο Δημήτρης Μελισσανίδης (στην μεταγραφή του Ανάκογλου άλλωστε είχε παίξει και ρόλο για την επίτευξη της συμφωνίας με τον Πανσερραϊκό). Οι άνθρωποι της Ένωσης είχαν κάνει εδώ και μέρες τις πρώτες επαφές με τους δύο ποδοσφαιριστές και οι πληροφορίες του aek365 αναφέρουν ότι έπειτα από τις τελευταίες συζητήσεις επήλθε οριστική συμφωνία για την παραμονή τους στην ομάδα...
 

Σάββατο, Μαΐου 25, 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ..

Επίσημη θέση ενόψει των εκλογών της Μάνας ΑΕΚ στις 9 Ιουνίου πήρε η ORIGINAL 21. Mε ανακοίνωση της που ανέβηκε στο επίσημο γκρουπ της στο facebook η μεγαλύτερη οργάνωση οπαδών της ΑΕΚ ξεκαθάριζε πως στηρίζει το ψηφοδέλτιο Κοτσάτου - Αλεξίου και τον Δημήτρη Μελισσανίδη ενώ ξεκαθάρισε πως μέσα στην οργάνωση δεν υπάρχουν πολιτικές απόψεις παρά ΜΟΝΟ ΑΕΚ. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Οι μέρες που έρχονται είναι εξαιρετικά κρίσιμες για την ιστορία του συλλόγου μας και η 9η Ιουνίου ,ημέρα εκλογών της ΜΑΝΑΣ ΑΕΚ ,αποτελεί ορόσημο. Για το λόγο αυτό θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε απόλυτα τη θέση μας :
Η ORIGINAL 21 ΨΗΦΙΖΕΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΚΟΤΣΑΤΟΥ- ΑΛΕΞΙΟΥ ,Η ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΓΗΠΕΔΟΥ ΣΤΗ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ.&-
Οποιαδήποτε άλλη διασπαστική κίνηση ,είτε προέρχεται από πολιτικούς χώρους (βλ. τους "ιδιαιτέρως οικολογικά ευαισθητοποιημένους " εκπροσώπους του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. που μέχρι τώρα είχαν θέση στο Δ.Σ. της Α.Ε.Κ.) ή από μεμονωμένα άτομα (βλ.,διάφορους τύπους, γνωστούς για το αποτυχημένο παρελθόν τους στα κοινά της Α.Ε.Κ.), δε θα μας βρει απλώς απέναντι αλλά ευθέως εναντίον της. Αν κάποιοι νομίζουν ότι η παρέμβαση μας στο Δ.Σ. της προηγούμενης Δευτέρας ήταν "προπηλακισμός" μάλλον δε θέλουν να δουν πως πραγματικά "προπηλακίζει" η ORIGINAL...Θέλουμε τέλος να πούμε και σ' αυτούς και σε όσους άλλους ψάχνουν να βρουν πολιτικά κίνητρα στις κινήσεις μας ότι όσο και να ψάξουν στην ORIGINAL δε θα βρουν ούτε "φασίστες " ούτε "αναρχικούς" αλλά θα βρουν μόνο ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΟΠΑΔΟΥΣ.
R21
MONO A.E.K.

ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕ ΤΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ !!

Στην τελική φάση έχει μπει η προεργασία για να ξεκινήσει η ανακατασκευή του γηπέδου του Ελληνικού, το οποίο θα αποτελέσει την προσωρινή έδρα της ΑΕΚ για τα επόμενα χρόνια. Όπως είχαμε γράψει από την πρώτη στιγμή, στόχος του Δημήτρη Μελισσανίδη είναι η πλήρης αναμόρφωση του γηπέδου, προκειμένου τα πάντα (μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια) να καθιστούν σαφές στον επισκέπτη ότι βρίσκεται στο γήπεδο
της ΑΕΚ.
Εδώ και καιρό είχαν ξεκινήσει οι τεχνικές μελέτες για την προσθήκη λυόμενων κερκίδων, προκειμένου να αυξηθεί η χωρητικότητα του γηπέδου από τις 9.000 θέσεις στις 22.000. Επίσης, προ ημερών έγινε γνωστή η πρόταση που έγινε στον Τίγρη από την πλευρά του ΟΑΚΑ, για την παραχώρηση 9.000 καθισμάτων από το Ολυμπιακό Κολυμβητήριο, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν στην ανακατασκευή του γηπέδου. Ένα deal ευνοϊκό και για τις δύο πλευρές, καθώς από τη μια θα μείωνε το κόστος των εργασιών και από την άλλη θα αξιοποιούνταν υλικό που αυτή τη στιγμή... σαπίζει. Μάλιστα, ο Μελισσανίδης είχε ενημερωθεί από τους συνεργάτες του για τη δυνατότητα να βαφτούν τόσο τα καθίσματα από το κολυμβητήριο, όσο και τα ήδη υπάρχοντα στο Ελληνικό (όλα είναι χρώματος μπλε).
Ωστόσο, η φιλοσοφία του Τίγρη είναι να μην γίνει τίποτα... πρόχειρα, αλλά να δείξει σε κάθε του ενέργεια ότι η ΑΕΚ έχει αλλάξει ήδη επίπεδο. Είναι πολύ σημαντικό για τον εν δυνάμει ιδιοκτήτη της ομάδας να περάσει αυτό το μήνυμα στον κόσμο και να του δίνει δύναμη για τα δύο επόμενα χρόνια, ώστε να σταθεί στο πλευρό της ΑΕΚ και να συμβάλει σε αυτή την προσπάθεια πλήρους αναγέννησης. Και αυτό το μήνυμα θέλει να το στέλνει με κάθε τρόπο. Έτσι, αποφάσισε τελικά να μην προχωρήσει το deal με το ΟΑΚΑ.
Αντ' αυτού, ο Μελισσανίδης έδωσε εντολή στους συνεργάτες του και παρήγγειλαν ήδη 22.000 καινούργια καθίσματα σε χρώμα κιτρινόμαυρο (ώστε να αντικατασταθούν και τα ήδη υπάρχοντα στο Ελληνικό με καινούργια), αλλά και τις λυόμενες εξέδρες που θα τοποθετηθούν στο γήπεδο του Ελληνικού! Επίσης, έχει δώσει εντολή και ετοιμάζονται τεράστια banner τα οποία θα τοποθετηθούν σε καίρια σημεία του γηπέδου και θα «φιλοξενούν» μηνύματα για την αναγέννηση της ομάδας και της επιστροφής της σύντομα στην φυσική της έδρα, τη Νέα Φιλαδέλφεια...

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ..ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε. Πολλά καλά Σαββατοκύριακα να έχουμε από εδώ και πέρα. Και Από τον Σεπτέμβρη ακόμη περισσότερα. Και το 2015 τα καλύτερα. Γιατί αυτή την φορά έρχονται. Θα είναι δύσκολα μέχρι τότε. Αλλά έρχονται. Και πρέπει να κρατηθούμε. Ολοι ΜΑΖΙ. Και δυνατοί.
@ Οι εκλογές της Ερασιτεχνικής που έρχονται είναι οι πιο κρίσιμες της ιστορίας τουλάχιστον από το 1979 που το ποδόσφαιρο αποκόπηκε από τα μητρικά σωματεία. Οι αμέσως προηγούμενες πιο κρίσιμες ήταν αυτές του 2005 όπου έγινε το μεγάλο λάθος ή έγκλημα, διαλέγουμε και παίρνουμε, το οποίο πληρώσαν πάρα πολύ και περισσότερο από όλους η ΑΕΚ. Ο χαμένος της κάλπης ήταν ο Μελισσανίδης αλλά στην πραγματικότητα όπως έδειξε η ζωή κι ο χρόνος που είναι πάντα ο καλύτερος κριτής οι δήθεν νικητές ήταν οι μεγαλύτεροι χαμένοι. Ακόμη πιο κρίσιμες όμως είναι αυτές που έρχονται γιατί είναι η πρώτη φορά από το 1979 που οι Εκλογές της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ παίζουν τόσο μεγάλο ρόλο για την ποδοσφαιρική ομάδα. Γιατί αυτή την φορά δεν είναι μόνο το γήπεδο αλλά και η ποδοσφαιρική ομάδα που περνάει μέσα από την Ερασιτεχνική.  Οι εκλογές αυτές θα σηματοδοτήσουν την νέα εποχή της ΑΕΚ. Και αυτή την φορά λάθη δεν επιτρέπονται. Γιατί η ΑΕΚ δεν είναι όπως το 2005  σε τίποτα. Για την ακρίβεια δεν υπάρχει ποδοσφαιρική ΑΕΚ αυτή την στιγμή. Και δεν μπορεί να χαθεί ούτε λεπτό. Δεν υπάρχει περιθώριο για το παραμικρό ρίσκο. Ο Μελισσανίδης έχει επιλέξει εδώ και πολύ καιρό να στηρίξει στις εκλογές Κοτσάτο και Λλεξίου. Αυτοί είναι οι εκλεκτοί του, με αυτούς μπορεί να συνεννοηθεί και με αυτούς θα προχωρήσει. Οπότε όποιος θέλει να κατεβάσει άλλο ψηφοδέλτιο σαφώς και μπορεί να το κάνει. Δημοκρατία έχουμε. Οχι όμως να λένε πως κατεβάζουν ψηφοδέλτιο υπέρ του... Μελισσανίδη. Ο Μελισσανίδης στηρίζει ένα ψηφοδέλτιο. Ολα τα άλλα λοιπόν που θα κατέβουν στις εκλογές της 9ης Ιουλίου θα είναι ΑΠΕΝΑΝΤΙ στον Μελισσανίδη. Θα είναι οι νέοι Ζούπες  - Ντέμηδες, οι νέοι Γρανίτσες, οι νέοι Παπασταύρου και οι νέοι Ανατολιωτάκηδες του 2005.  Τα πράγματα είναι απλά. Οποιος θέλει λοιπόν μπορεί να κατέβει στις εκλογές και να διεκδικήσει τις ψήφους των μελών. Δεν επιτρέπεται όμως να προσπαθεί να παίξει με την νοϋμοσύνη μας.
@ Και κάτι άλλο όχι άσχετο. Σε μια ομάδα, σε ένα κόμμα, σε μια οργάνωση, σε ένα σύνδεσμο πάντα είναι σημαντικοί αυτοί που  την δεδομένη χρονική στιγμή είναι εκεί. Οι ενεργοί! Αυτοί που ήταν πιο παλιά ή αυτοί που παρακολουθούν από μακριά είναι σεβαστοί αλλά δεν μπορούν να απαιτούν να αποφασίζουν κιόλας. Καλή ή κακή η απόφαση ή η ενέργεια θα κριθεί αλλά την απόφαση την παίρνουν οι παρόντες. Οι απόντες αν θέλουν ακολουθούν και αν δεν θέλουν σιωπούν. Ή γίνονται παρόντες και προσπαθούν να αλλάξουν ότι δεν τους αρέσει. Κι αυτό πρέπει να ισχύει πάντα. Και όχι όποτε μας συμφέρει.
@ Συνεχίζονται οι επαφές λοιπόν με τους παίκτες της περιόδου 2012 - 2013. Της πιο μαύρης στην ιστορία της ΑΕΚ. Το ξέρω πως είναι ψυχοβγαλτικό για τους περισσότερους ΑΕΚτζήδες να ακούν τα ονόματα που συνδέθηκαν με την πιο μαύρη χρονιά στην ιστορία της ΑΕΚ αλλά είναι αναγκαίο. Κάθε ομάδα χρειάζεται ένα κορμό και 6-7 παίκτες και 3-4 πιτσιρικάδες από την περυσινή ομάδα είναι λογικό να είναι στα πλάνα του Δέλλα. Αν θέλουν βέβαια. Τώρα γιατί ακούμε όλα τα ονόματα σχεδόν; Επειδή ο μάνατζέρ που έχει έναν παίκτη που η ΑΕΚ θέλει πλασάρει το ότι παλεύει και για τους υπόλοιπους. Ολα θα φανούν σύντομα Και η ΑΕΚ αυτούς που θέλει και την θέλουν θα τους κρατήσει. Και να κλείσω με μια υπενθύμιση. Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος που έσωσε τον Πανθρακικό έπαιζε με 1500 ευρώ τον μήνα και κάτι μπόνους. Τα γράφω αυτά για τις μικρές προσφορές. Και πάλι καλό Σαββατοκύριακο.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΠΑΡΕΛΑΣΗ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΛΑΔΑ ΜΑΣ..ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ..ΦΕΥΓΟΥΝ..ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ..ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΗΝ Α ΕΘΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ..ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΙΤΑΛΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ..ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ..ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΝΕΑ ΑΕΚΑΡΑ..

ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΜΑΝΑΤΖΕΡ..

Για το σαββατοκύριακο μετατέθηκε το προγραμματισμένο για σήμερα ραντεβού του Νίκου Λυμπερόπουλου με τους Γιάννη Ευαγγελόπουλο και Ντίνο Διαμαντόπουλο, το γραφείο των οποίων εκπροσωπεί τους Αρκούδα, Καραλή, Βλάχο, Μητρόπουλο, Παυλή και Καλογερή, παίκτες στους οποίους η ΑΕΚ αναμένεται να καταθέσει επίσημη πρόταση (στον Μητρόπουλο έχει ήδη κατατεθεί). Ο Λύμπε επικοινώνησε με τους δύο μάνατζερ και τους είπε πως η συνάντησή τους θα πραγματοποιηθεί μέσα στο σαββατοκύριακο, όπου και θα τους καταθέσει τις επίσημες προτάσεις της Ένωσης, αναφορικά με τους πελάτες τους.
Η κάθε μία από τις περιπτώσεις των εν λόγω παικτών είναι διαφορετική, καθώς κάποιοι εξ αυτών φαίνεται πως θέλουν να παραμείνουν στην ΑΕΚ, ενώ κάποιοι άλλοι εμφανίζονται προβληματισμένοι στο ενδεχόμενο να αγωνιστούν στην Football League 2 και δίνουν προτεραιότητα στο εξωτερικό (όπως ο Βλάχος). Πάντως στόχος του Λυμπερόπουλου, μετά από συνεννόηση και με τους Μπάγεβιτς-Δέλλα, είναι μέσα στην εβδομάδα που έρχεται να ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο αναφορικά με τους παίκτες που θα παραμείνουν, ώστε να προχωρήσει άμεσα ο αγωνιστικός σχεδιασμός και να γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας. Επίσης, πρέπει να τονιστεί πως η απόφαση που έχει παρθεί από τους ανθρώπους που είναι υπεύθυνοι για τον αγωνιστικό σχεδιασμό είναι να μην ασχοληθούν περαιτέρω με τις περιπτώσεις παικτών που δεν δείχνουν διάθεση να συνεχίσουν και θέλουν να κρατήσουν στην ΑΕΚ μόνο όσους επιθυμούν να μετέχουν σε αυτό το νέο ξεκίνημα.

ΑΠΟ ΙΤΑΛΙΑ ΜΕΡΙΑ..

Θετικά ήταν τα μηνύματα που εισέπραξε ο Δημήτρης Μελισσανίδης από την κατασκευαστική εταιρεία που ανέλαβε την ανέγερση του «Juventus Stadium» όσον αφορά το χρονοδιάγραμμα κατασκευής ενός ανάλογου προδιαγραφών γηπέδου στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας.
Οι Ιταλοί κατασκευαστές είπαν στον ισχυρό επιχειρηματία πως αν αναλάμβαναν το συγκεκριμένο εγχείρημα, θα ήταν σε θέση να παραδώσουν το γήπεδο στην ΑΕΚ σε διάστημα 14-16 μηνών από τη στιγμή που θα ξεκινήσουν οι εργασίες.

Αυτό χαροποίησε τον «τίγρη», ο οποίος επιθυμεί τα έργα να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατό και να επιστρέψει στη φυσική της έδρα η Ένωση, αγωνιζόμενη στη Σούπερ Λίγκα.

Ο Μελισσανίδης είδε τι μπορεί να κάνει η συγκεκριμένη κατασκευαστική εταιρεία και δεν αποκλείεται να αναθέσει σε εκείνη την ανέγερση του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Μάλιστα, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ να βρεθεί ξανά στο Τορίνο για να επισκεφτεί ξανά το γήπεδο της Γιουβέντους, ώστε να σχηματίσει μία ολοκληρωμένη άποψη γύρω από το συγκεκριμένο εγχείρημα.

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Για τους παίκτες που θέλουν στην ΑΕΚ να μείνουν κάνει λόγο η εφημερίδα στο πρώτο της θέμα σήμερα: "Κλειδιά Μητρόπουλος, Ανάκογλου και Κορδέρο", γράφει και προσθέτει: "Η ΑΕΚ ρίχνει το βάρος στο να κρατήσει τους τρεις αυτούς παίκτες που τους θεωρεί τα πιο πολύτιμα "εργαλεία" από το ρόστερ της περσινής σεζόν. Πιο κοντά χθες η Ένωση με τον 23χρονο Έλληνα μέσο καθώς τον "ζέστανε" με τη νέα βελτιωμένη πρόταση που του κατέθεσε για συμβόλαιο μάλιστα τετραετούς διάρκειας. Κοντά στο "ναι" ο Ανάκογλου μετά την πρώτη κρούση από τον Λυμπερόπουλο, μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα κατεβα΄νει Αθήνα για την τελική επαφή. Το "κάτι παραπάνω" από διατεθειμένοι να κάνουν στην ΑΕΚ προκειμένου να παραμείνει στην ομάδα και ο Ισπανός μέσος".
SPORTDAY
Την ΑΕΚ και το θέμα του γηπέδου έχει πρώτο θέμα σήμερα η SD: "Forza... Φιλαδέλφεια", γράφει και σημειώνει: "Μπορούμε να χτίσουμε κάτι αντίστοιχο για εσάς με αυτά τα στάνταρ σε 14 έως 16 μήνες", άκουσε στην προχθεσινή του ξενάγηση ο Μελισσανίδης από τον επικεφαλής της κατασκευαστικής εταιρείας και σκέφτεται να τους εμπιστευτεί το "έργο ζωής" για την Ένωση". Χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ τονίζεται: "Θετικά ήταν τα μηνύματα που εισέπραξε ο Δημήτρης Μελισσανίδης από την κατασκευαστική εταιρεία που ανέλαβε την ανέγερση του «Juventus Stadium» όσον αφορά το χρονοδιάγραμμα κατασκευής ενός ανάλογου προδιαγραφών γηπέδου στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας.
Οι Ιταλοί κατασκευαστές είπαν στον ισχυρό επιχειρηματία πως αν αναλάμβαναν το συγκεκριμένο εγχείρημα, θα ήταν σε θέση να παραδώσουν το γήπεδο στην ΑΕΚ σε διάστημα 14-16 μηνών από τη στιγμή που θα ξεκινήσουν οι εργασίες.
Αυτό χαροποίησε τον «τίγρη», ο οποίος επιθυμεί τα έργα να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατό και να επιστρέψει στη φυσική της έδρα η Ένωση, αγωνιζόμενη στη Σούπερ Λίγκα.
Ο Μελισσανίδης είδε τι μπορεί να κάνει η συγκεκριμένη κατασκευαστική εταιρεία και δεν αποκλείεται να αναθέσει σε εκείνη την ανέγερση του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Μάλιστα, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ να βρεθεί ξανά στο Τορίνο για να επισκεφτεί ξανά το γήπεδο της Γιουβέντους, ώστε να σχηματίσει μία ολοκληρωμένη άποψη γύρω από το συγκεκριμένο εγχείρημα".
LIVE SPORT
Το θέμα του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια δεσπόζει και στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ στη LIVE SPORT: "60-70 εκατ. ευρώ το κόστος του γηπέδου!", γράφει η LS και προσθέτει: "Λεφτά από επενδυτές, περιφέρεια - ΕΣΠΑ και δάνειο από 2 τράπεζες. Κλειδώνει η χωρητικότητας στους 32.500 θεατές".
GOAL
Toυς συμπαίκτες του Μελισσανίδη προσπαθεί να αναλύσει η εφημερίδα γράφοντας συγκεκριμένα στο ρεπορτάζ της:
"Και αν ο κόσμος γνωρίζει τόσο τον Μιχάλη Σάλλα -ιδιοκτήτη του ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς- όσο και τους Πέτρο Παππά (πρώην μέτοχος της ΠΑΕ) και Πόλυ Χατζηιωάννου (Κύπριος επιχειρηματίας που ασχολείται με τα κοινά εδώ και καιρό), τα ονόματα των Γιώργου Δαλακούρα και Βασίλη Σαραντίτη είναι στους περισσότερους άγνωστα.
Ο Γιώργος Δαλακούρας είναι 73 ετών, εφοπλιστής και έχει ασχοληθεί με την πολιτική και τον χώρο των media (μαζί με άλλους εφοπλιστές είχαν αποκτήσει παλαιότερα τις μετοχές της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος»).
Παντρεμένος με την Ελένη Δαλακούρα, έχει τρεις γιους, τον Δημήτρη, τον Βασίλη και τον Μιχάλη, και μία κόρη, την Ελένη. Εκλεγμένος βουλευτής με την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας στα τέλη του '70 και ευρωβουλευτής.
Το 2004 ορίστηκε (δεν είναι πλέον) πολιτικός διοικητής στο Αγιο Ορος. Νυν πρόεδρος της Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιώς, ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου τεσσάρων αστέρων «Μύρινα» στη Λήμνο. Συμπαίκτης με τον εφοπλιστή Τσάκο στην εταιρεία Arcade Acquisition Corp.

Ο Βασίλης Σαραντίτης
Παλαιότερα ασχολήθηκε με την Ενωση, όντας αντιπρόεδρος στη διοίκηση Μπάρλου, ενώ εξωδιοικητικά βοήθησε τις διοικήσεις Αρκάδη και Ζαφειρόπουλου.

Ο Βασίλης Σαραντίτης είναι 75 ετών, γεννηθείς στη Νεάπολη της Λακωνίας. Δικηγόρος ειδικευμένος στο ναυτιλιακό και ασφαλιστικό δίκαιο, ιδρυτής της εταιρείας SARANTITIS LAW FIRM το 1965.
Κάτοχος πτυχίου νομικής από το Πανεπιστήμιο Αθηνών και με μεταπτυχιακές σπουδές στο Λονδίνο πάνω στο ναυτιλιακό και ασφαλιστικό δίκαιο.

Ο Γιώργος Δαλακούρας
Εξελέγη δύο φορές ως μέλος του ελληνικού Κοινοβουλίου και κατά τη διάρκεια των ετών 1983-1989 υπηρέτησε ως υπουργός στα υπουργεία Εμπορίου (4/1986-2/1987), Μεταφορών & Τηλεπικοινωνιών (9/1987-6/1988), Εμπορικής Ναυτιλίας (11/1988-3/1989).

Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και επίσημος «διαιτητής» του Ναυτικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος και του ευρωπαϊκού δικαίου των μεταφορών.
Στο πλευρό του και ο Δημήτρης Λαζόπουλος
Νέα εποχή ξημερώνει και στο τμήμα χάντμπολ της Ενωσης με την είσοδο του Δημήτρη Λαζόπουλου. Ο νέος επενδυτής της ομάδας συναντήθηκε, μάλιστα, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και του εξέφρασε τη στήριξή του στο θέμα της κατασκευής του νέου γηπέδου.
«Δεν θα ασχοληθώ μόνο με τα τμήματα χάντμπολ, αλλά θα βοηθήσω τον Δημήτρη Μελισσανίδη στην κατασκευή του νέου γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια» είπε μεταξύ άλλων ο Λαζόπουλος στο «Goal» και τάχθηκε ανοιχτά υπέρ του «τίγρη» στην προσπάθεια αναγέννησης της Ενωσης.

Παρασκευή, Μαΐου 24, 2013

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ..ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Το αεροπλάνο για το Τορίνο πέταξε, όπως πετάει και το μυαλό μας στο μέλλον. Στο σπίτι μας που θα έχει σηκωθεί ξανά υπερήφανο σε λίγο καιρό εκεί που γνωρίσαμε την ΑΕΚ όλοι μας. Εκεί που η καρδιά μας χτύπησε δυνατά για την αγάπη της ζωής μας. Και θα χτυπήσει ξανά. Αλήθεια αναρωτιέμαι ποια μάτια δεν θα δακρύσουν εκείνο το βράδυ. Και πόσες ώρες πριν θα είμαστε εκεί να γυρνάμε γύρω γύρω,  να θυμόμαστε, να μυρίζουμε, να αγκαλιαζόμαστε, να νιώθουμε ξανά ΑΕΚ. Γιατί από εκείνο τον μοιραίο Μάιο του 2003 τίποτα δεν είναι το ίδιο. Ποτέ δεν ήμασταν πλήρεις μέσα μας ακόμη και στις καλές στογμές που περάσαμε στο ΟΑΚΑ που δεν ήταν και πολλές. Και τώρα που αναθαρρήσαμε και βλέπουμε ξανά τον Ναό να μας χαμογελά μπορούμε να αφήσουμε ελεύθερη την ψυχή μας και να δεχτούμε όλοι μέσα μας πόσο διαφορετική είναι η ΑΕΚ για εμάς. Γήπεδο πάλι εκεί. Πρωτάθλημα πάλι εκεί.
@ Ωραίο είναι το μέλλον όταν νιώθεις να έχεις μέλλον. Και για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια νιώθουμε πως υπάρχει μέλλον. Υπάρχει προοπτική. Παντού.  Ομως μέχρι να απολαύσουμε τους καρπούς της πρέπει να ανέβουμε ένα Γολγοθά. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως μπροστά μας έχουμε, πρώτα ο Θεός να έχουμε υγεία, δύο χρόνια πρωτόγνωρα.  Εκεί που ποτέ δεν περιμέναμε πως θα δούμε την ΑΕΚ. Εκεί που πρέπει να είμαστε πολύ δυνατοί για να μείνουμε ζωντανοί. Εχω γράψει πολλές φορές και θα το ξαναγράψω πως η ΑΕΚ είναι πολύ τυχερή πως θα προσπαθήσει να επιστρέψει από την δυστυχία με μπροστάρη τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Δεν τολμώ να σκεφτώ πως θα ήταν τα πράγματα αν τώρα η προοπτική ήταν ο Ερτσος ή ο Ανατολιωτάκης ή ακόμη χειρότερα είχε μείνει η ΑΕΚ στην Β Εθνική με διοίκηση πρωτοδικείου με τα μίκι μάους που την ρίξανε από την Α ή τα καρτούν που θα την έριχναν κι από την Β. Και αυτό ίσως θα πρέπει να το σκεφτούν λίγο καλύτερα οι παίκτες που έπαιζαν στην ομάδα και γράφτηκαν στην πιο μαύρη σελίδα της ιστορίας της. Φυσικά όπως πίστευα πάντα έτσι και τώρα θα γράψω πως ποτέ οι ποδοσφαιριστές δεν είναι οι βασικοί υπέυθυνοι. Κάποιος τους ελέγχει, κάποιος τους φέρνει, κάποιος τους διοικεί και βέβαια κάποιος τους προπονεί. Στην ΑΕΚ δεν υπήρχε τίποτα αλλά και οι παίκτες δεν είναι άμοιροι ευθυνών. Και πρέπει να το έχουν καλά στο μυαλό τους αυτό γιατί παίκτης που έριξε την ΑΕΚ κατηγορία, κι ας μην ήταν ο βασικός υπεύθυνος, δεν είναι και το πιο ...καυτό όνομα της μεταγραφικής αγοράς. Επίσης όλοι οι μικροί πρέπει να έχουν ήδη καταλάβει πως η ΑΕΚ σε δύο χρόνια δεν θα επιστρέψει απλά στην κατηγορία αλλά θα επιστρέψει για να πάρει το πρωτάθλημα. Οποτε η προοπτική αυτή κάνει τεράστια και την ευκαιρία. Και δεν θα είναι πολλοί οι τυχεροί. Γιατί ακόμη κι αυτοί που θα πουν «ναι» τώρα πρέπει να ξέρουν πως δύο χρόνια θα περνάνε από κρίση. Οπως και όλοι όσοι θα αποτελούν το οικοδόμημα. Και ο Δέλλας, κι ο Λύμπε, κι ο Ζήκος, κι ο Μπορμπόκης και όποιοι άλλοι θα συμμετάσχουν σε αυτό πολύ απαιτητικό πρότζεκτ. Πόσο περισσότερο λοιπόν οι παίκτες και κυρίως αυτοί που φόρεσαν την φανέλα την περίοδο 2012 - 2013. Για τους οποίους βέβαια ισχύει το όσο λιγότεροι τόσο καλύτερα.
@  Και κάτι τελευταίο. Να το γράψω κι εδώ αν και το δήλωσε κι ο ίδιος. Ο κ. Χάρης Οικονομόπουλος με πήρε τηλέφωνο και μου είπε πως ρίσκαρε και έχει δώσει 60.000 ευρώ δάνειο στην ΠΑΕ ΑΕΚ τα οποία θα πάρει από τα χρήματα Ψωμιάδη όταν επιστράφούν στην ΑΕΚ. Ζητάω συγνώμη, δεν το ήξερα. Η ουσία βέβαια δεν αλλάζει. Κανείς άλλος εκτός από τον... εαυτό του δεν ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του για έντοκο δάνειο με αντάλαγμα αυτά τα λεφτά. Και βέβαια με αυτό το ποσόν η ΑΕΚ δεν πέρναγε ούτε μία... μέρα.

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΕΝΟΣ !!

Έτσι ονειρεύεται την ΑΕΚΕντυπωσιασμένος από όσα είδε στο γήπεδο της Γιουβέντους, όπου ξεναγήθηκε χθες μαζί με συνεργάτες του, έμεινε ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ο νέος ηγέτης της ΑΕΚ ταξίδεψε αυθημερόν στο Τορίνο με το ιδιωτικό του αεροσκάφος και περιηγήθηκε στους χώρους του «Juventus Stadium», ενώ αρχιτέκτονες και υπεύθυνοι του σταδίου απάντησαν σε όλες τις ερωτήσεις του και του παρέδωσαν αρκετά στοιχεία.
Ο «τίγρης» φάνηκε να εντυπωσιάζεται περισσότερο από την πολύ μικρή απόσταση μεταξύ κερκίδων και αγωνιστικού χώρου, θεωρώντας πως σε ένα τέτοιο γήπεδο η ώθηση που θα παίρνει η ομάδα από τον κόσμο της και αντίστοιχα η πίεση προς τον αντίπαλο θα είναι τεράστια.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης επέστρεψε το βράδυ της Πέμπτης στη βάση του, δίχως-σύμφωνα με πληροφορίες-κάποια οριστική συμφωνία με τους αρχιτέκτονες ή την κατασκευαστική εταιρεία που δημιούργησαν το «στολίδι» της Γιουβέντους, κάτι που όμως δεν αποκλείεται να γίνει στο μέλλος. Τις επόμενες ημέρες είναι πολύ πιθανό να επισκεφτεί κι άλλα γήπεδα της Ευρώπης που είναι σύγχρονα και λειτουργικά για να πάρει κι άλλες ιδέες για το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Στο μεταξύ, οι τοπογραφικές μελέτες συνεχίζονται τόσο στο οικόπεδο της ιστορικής έδρας της ΑΕΚ, όσο και στο προπονητικό κέντρο των Σπατών. Μάλιστα στο τελευταίο ήδη άρχισαν τα έργα για τη βελτίωση του χλοοτάπητα (υπό το βλέμμα του Ντούσαν Μπάγεβιτς), ενώ προχωρούν οι διαδικασίες για τη δημιουργία και τρίτου γηπέδου, που προορίζεται για να προπονούνται οι «μικροί» της ομάδας.

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται και οι κινήσεις για το γήπεδο του Ελληνικού, που θα αποτελέσει την προσωρινή έδρα της ΑΕΚ για τουλάχιστον δύο χρόνια. Πρώτο μέλημα είναι η αύξηση της χωρητικότητας του γηπέδου σε τουλάχιστον 20.000.

ΜΕ ΡΟΣΤΕΡ ΔΥΝΑΤΟ Α ΕΘΝΙΚΗΣ !!

Η ΑΕΚ θέλει να ξυπνήσει γρήγορα από τον εφιάλτη της Γ’ Εθνικής και να επιστρέψει το ταχύτερο δυνατό στη μεγάλη κατηγορία. Και για να συμβεί αυτό πέρα από το βάρος της φανέλας απαιτείται κι ένα δυνατό ρόστερ. Οι άνθρωποι της ομάδας, με μπροστάρη τον Δημήτρη Μελισσανίδη, προχωρούν σε κινήσεις για τη δημιουργία ενός δυναμικού παικτών που σε τίποτα δεν θα θυμίζει ομάδα του… ερασιτεχνικού.
Ήδη ο Νίκος Λυμπερόπουλος έχει μεταφέρει προτάσεις για νέο συμβόλαιο σε τρεις εξελίξιμους ποδοσφαιριστές που φόρεσαν και φέτος τα κιτρινόμαυρα, τους Δημήτρη Ανάκογλου, Παύλο Μητρόπουλο και Γιάννη Καραλή. Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός αναμένεται τις επόμενες μέρες στην Αθήνα για επίσημες συζητήσεις και υπάρχει αισιοδοξία πως θα πει το «ναι», για τον επιπλέον λόγο πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε εμπλακεί στην απόκτησή του από τον Πανσερραϊκό το χειμώνα. Στον 23χρονο μεσοαμυντικό έγινε επίσης πρόταση, η οποία σε πρώτη φάση δεν τον καλύπτει ενώ θα πρέπει να καλυφθούν και οι απαιτήσεις του Παναιτωλικού, αλλά υπάρχει θετικό κλίμα. Προτάσεις έχουν γίνει και στους Γιώργο Κουτρουμπή, Ξενοφώντα Φέτση και Γιάννη Καραλή.

Σίγουρη είναι η επιστροφή του Νίκου Γεωργέα και πολύ πιθανή αυτή του Χρήστου Μπούρμπου, ενώ αντίθετα λίγες είναι οι πιθανότητες παραμονής των Ταξιάρχη Φούντα και Αντώνη Πετρόπουλου, που «βλέπουν» εξωτερικό. Για την περίπτωση του 17χρονου μεσοεπιθετικού υπάρχει δυσαρέσκεια για τους χειρισμούς του μάνατζέρ του, ενώ για τον 27χρονο σέντερ φορ τα πράγματα είναι ακόμη πιο δύσκολα. Οι δύο ομάδες της Βερόνα, Κιέβο και Ελλάς, όπως και η Φορτούνα Ντίσελντορφ, έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τον «Πετρογκόλ».

O TΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΦΥΛΛΑΔΑ ΜΑΣ..Ο ΤΙΓΡΗΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΑ ΑΕΚ ΑΡΧΗΣ ΓΕΝΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΜΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΑΛΑΡΑ ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ..ΑΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ..

Πέμπτη, Μαΐου 23, 2013

ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ..

Οι εργασίες στο Ελληνικό θα ξεκινήσουν και θα ολοκληρωθούν όταν η χωρητικότητα του γηπέδου, που θα φιλοξενήσει την ΑΕΚ για τα επόμενα δύο χρόνια, φτάσει περίπου τις 20.000. Λίγο πιο χαμηλός θα είναι και ο αριθμός των διαρκείας που θα τυπωθούν και θα διατεθούν, με τον στόχο του Δημήτρη Μελισσανίδη να είναι φυσικά η εξάντλησή τους. Μάλιστα, η σκέψη που υπάρχει και θα γίνει πράξη (με τις σχετικές λεπτομέρειες να ανακοινώνονται προσεχώς) είναι όσοι μπουν στη διαδικασία να αγοράσουν διαρκείας σε αυτές τις δύσκολες οικονομικά εποχές, ακολουθώντας πιστά την ΑΕΚ στη Γ' και τη Β' Εθνική να αποκτούν ένα σημαντικότατο προνόμιο: την προτεραιότητα στην αγορά διαρκείας τη χρονιά που οι πύλες του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια ανοίξουν! Εν ολίγοις όσοι αποκτήσουν διαρκείας της ΑΕΚ τόσο στη Γ' όσο και στη Β' Εθνική θα έχουν το δικαίωμα να διαλέξουν πρώτοι τη θέση τους στον καινούργιο Ναό. Φυσικά, ειδικής μεταχείρισης θα έχουν κι όσοι παράλληλα είχαν αγοράσει διαρκείας και τα προηγούμενα χρόνια... Οι πιστοί λοιπόν, μπαίνουν και... πρώτοι στο Ναό.

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002