Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τετάρτη, Ιουλίου 31, 2013

ΠΗΡΑΜΕ ΘΑΝΑΗΛΑΚΗ..!!

Παίκτης της ΑΕΚ είναι πλέον ο Λάμπρος Θαναηλάκης. Ο υψηλόσωμος επιθετικός ο οποίος προέρχεται από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού άρεσε στους ανθρώπους της Ένωσης κι έτσι αποφάσισαν να προχωρήσουν την περίπτωσή του προσφέροντάς του συμβόλαιο με τον παίκτη να γίνεται κάτοικος Σπάτων. Ο νεαρός επιθετικός είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές και ξεκινάει άμεσα προπονήσεις με τη νέα του ομάδα αφού την Πέμπτη θα βρίσκεται στο γκολφ της Γλυφάδας.
Εξετάσεις και πενταετές
Ο Λάμπρος Θαναηλάκης αφού πέρασε από τα γραφεία του δικηγόρου της ΑΕΚ Χάρη Γρηγορίου, συνοδευόμενος απο τον μάνατζέρ του, Βασίλη Τσιάρτα, υπέγραψε για 1+4 χρόνια με τον Δικέφαλο. Νωρίτερα το πρωί-όπως συμβαίνει πάντα σε αυτές τις υποθέσεις ο Θαναηλάκης επισκέφτηκε το Ιατρικό Κέντρο για τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις υπό την επίβλεψη του Λάκη Νικολάου.
Στη συνέχεια ήρθε και η ανακοίνωση εκ μέρους της ΑΕΚ:
«Η ΑΕΚ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον επιθετικό Λάμπρο Θαναηλάκη. Ο διεθνής με την Εθνική Νέων ταλαντούχος ποδοσφαιριστής (ημ. γεν. 17/12/1995) υπέγραψε ιδιωτικό συμφωνητικό διάρκειας 1+4 χρόνων».

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ..

http://www.onsports.gr/media/k2/items/cache/97a0c22247a0a099e55fe1df281fb581_XL.jpgΧωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Τετάρτης για τους παίκτες της ΑΕΚ στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων.
Θεραπεία ακολούθησε Ρενάλντο Ρόμα ενώ ο Βασίλης Τσεβάς βρέθηκε στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών για ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης. Για την Πέμπτη (01/08) η προπόνηση θα είναι διπλή, η πρωινή στο γκόλφ της Γλυφάδας και η απογευματινή στα Σπάτα.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΤΡΕΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΔΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΛΥΜΠΕ ΓΡΑΦΕΙ Η ΦΥΛΛΑΔΑ ΜΑΣ..ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΩΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ ΨΗΛΑ ΠΑΝΤΟΥ !!

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Για τις μεταγραφικές σκέψεις στην ΑΕΚ από εδώ και εξής κάνει λόγο σήμερα η εφημερίδα στο πρώτο της θέμα: "Τρεις θέσεις βλέπουν Δέλλας - Λύμπε", γράφει και προσθέτει: "Στόπερ, αριστερό μπακ πίσω από τον Τσουμάγκα και περιφερειακό επιθετικό, για να αποκτήσει το ρόστερ την ισορροπία που ψάχνουν προπονητής και τεχνικός διευθυντής. Πάνε για Έλληνες, μόνο για κάτι εξαιρετικό που μπορεί να είναι "έξτρα" προσθήκη κοιτάνε και στο εξωτερικό. Όλα ανοιχτά για συμπληρωματικές κινήσεις με περιπτώσεις που θα προκύψουν όσο πλησιάζει στο τέλος η μεταγραφική περίοδος". Στο θέμα του γηπέδου σημειώνεται: "Έρχονται πολλά μπαμ! Συμφωνίες που θα προκαλέσουν αίσθηση ετοιμάζει ο Μελισσανίδης, πολύ πιθανό να συντομευθεί το χρονικό διάστημα που θέλει για να κάνει ανακοινώσεις".
SPORTDAY
Για τον Κουρμπέλη γράφει και σήμερα η SD η οποία τονίζει πως υπάρχει τρόπος απόκτησής του. Στο ρεπορτάζ της η εφημερίδα σημειώνει: "Σε περίπου δύο εβδομάδας θα αναχωρήσει η αποστολή της ΑΕΚ για τα Χανιά του Πηλίου, όπου και θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Μέχρι τότε ο Τραϊανός Δέλλας θα επιθυμούσε να έχουν κλείσει οι όποιες εκρεμμότητες υπάρχουν για την ολοκλήρωση του υπάρχον ρόστερ της ομάδας, ώστε να δουλέψει με όλους τους παίκτες.
Σε πρώτο πλάνο για την Ένωση παραμένει η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, αφού δύσκολα οι Σταθάκης, Τσούπρος και Ντούμπερετ θα βγάλουν όλη τη χρονιά. Άλλωστε, χρειάζεται και ένας «δάσκαλος» για τους νεαρούς αυτούς παίκτες για να τους βοηθήσει στην εξέλιξή τους.
Εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση θα έχουν σημειωθεί με την επιστροφή του Ντούσαν Μπάγεβιτς από το εξωτερικό στο τέλος της εβδομάδας.
Επίσης, οι «κιτρινόμαυροι» θεωρούν την απόκτηση ενός παίκτη που θα έχει τη δυνατότητα να αγωνίζεται στις πτέρυγες της επίθεσης. Όσον αφορά τον ρόλο τη λύση μετά τον Τάσου Τσουμάγκα, θα δοθεί στον Πεταυράκη που έχει αφήσει καλές εντυπώσεις στο διάστημα που δοκιμάζεται στα Σπάτα.
Από εκεί και πέρα, όμως, στην ΑΕΚ θέλουν να είναι προετοιμασμένοι και για την επιστροφή της ομάδας στη Σούπερ Λίγκα και ψάχνουν παίκτες που μπορούν να προσφέρουν άμεσα και στην πρώτη κατηγορία.
Στην κορυφή της συγκεκριμένης λίστας βρίσκονται τα ονόματα του Κολοβέτσιου και του Κοροβέση του ΠΑΣ Γιάννινα. Πιθανότατα αυτοί ανήκουν στην κατηγορία... Μάνταλου και η όποια συμφωνία γίνει για την επόμενη περίοδο".

LIVE SPORT
Τα μηνύματα που φέρεται να στέλνει ο Μελισσανίδης σε Δέλλα - Ζήκο γράφει σήμερα η LIVE SPORT: "Βγάλτε νέους παίκτες. Να παίζουν και οι 17χρονοι που αξίζουν. Εμείς δεν θα μαζεύουμε παίκτες για να τους δίνουμε δανεικούς. Θα φέρνουμε στην ΑΕΚ ποδοσφαιριστές που αργά ή γρήγορα θα παίζουν στην Εθνική. Παικτάρα ο Μπρέσεβιτς θα το δείτε όλοι", αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα ως μηνύματα του Τίγρη.
GOAL
Για τον Κάλβο επιλέγει και γράφει σήμερα η εφημερίδα: "Σενάριο για Κάλβο. Στην Κύπρο τονίζουν ότι η Ένωση φλερτάρει με τον Ισπανό μεσοεπιθετικό της Ανόρθωσης", αναφέρεται χαρακτηριστικά ενώ τονίζεται πως "ο Μελισσανίδης ασχολείται με τις κινήσεις του επόμενου καλοκαιριού".

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ..

Ο Ιβάν Μπρέσεβιτς από την πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ έδειξε πως διαθέτει τα στοιχεία του παίκτη που αναζητούσε η Ένωση, η οποία έψαχνε έναν ποδοσφαιριστή που να «γεμίζει» την αντίπαλη περιοχή και παράλληλα να μπορεί να κάνει γκολ την... μισή ευκαιρία. Ο Κροάτης συνεχίζει να κινείται στους ίδιους ρυθμούς, σκοράροντας όποτε του δίνεται η ευκαιρία, μιας και είχε βρει δίχτυα και στο δεύτερο δίτερμα που έχει πραγματοποιηθεί για φέτος. Το τεχνικό τιμ της ΑΕΚ είναι απόλυτα ικανοποιημένο από την παρουσία του Μπρέσεβιτς στις προπονήσεις και εκφράζει την σιγουριά πως όσο περνάει ο καιρός ο 26χρονος φορ θα γίνεται όλο και καλύτερος.
Ο Κροάτης είναι σε καλύτερο επίπεδο ετοιμότητας σε σχέση με τους υπόλοιπους παίκτες, μιας και έχει κάνει ήδη μια προετοιμασία με την Κόπερ, τον Ιούνιο. Κάτι που φαίνεται και στις προπονήσεις και μάλιστα έχει σχολιαστεί και από τους Κιτρινόμαυρους. Οι συμπαίκτες του μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον θηριώδη φορ και τονίζουν πως εκτός από την πολύ καλή φυσική κατάσταση στην οποία βρίσκεται και την δύναμη, που είναι το στοιχείο που τον κάνει να ξεχωρίζει, ξέρει να χρησιμοποιεί σωστά το σώμα του ενώ παράλληλα διαθέτει το ένστικτο του σκόρερ και μπορεί να κάνει γκολ τις περισσότερες από τις ευκαιρίες που του παρουσιάζονται.
Ο υψηλόσωμος επιθετικός δείχνει να έχει προσαρμοστεί με το... καλημέρα στην ΑΕΚ και στον ρόλο του ηγέτη που θα έχει από τη νέα χρονιά, με τον Τραϊανό Δέλλα και τους συνεργάτες του να αισθάνονται ήδη δικαιωμένοι για την τελική τους επιλογή για τη θέση του φορ, μιας και απέρριψαν πολλές και ενδιαφέρουσες περιπτώσεις επιθετικών προτού καταλήξουν στο ότι ο Μπρέσεβιτς είναι ο παίκτης που έψαχναν για την γραμμή κρούσης.
 

Τρίτη, Ιουλίου 30, 2013

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΣΑΜΠΙΟΝΙΑ  ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΡΑΦΕΙ Η ΦΥΛΛΑΔΑ ΜΑΣ..ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΤΟΙΜΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ..ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ..ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΛΕΜΕ..ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΑΛΛΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΓΕΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ !!ΠΑΜΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑ..!!

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΜΠΑΛΑΣ !!

Όλες αυτές τις μέρες που η ΑΕΚ προπονείται τα απογεύματα στα Σπατα, ο Τραϊανός Δέλλας δουλεύει με τους παίκτες του πάνω σε ασκήσεις που αφορούν την καλή κυκλοφορία της μπάλας, ειδικά σε κλειστούς χώρους. Αυτό έγινε και σήμερα, καθώς δίτερμα, δεν υπήρξε. Οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης δούλεψαν για ακόμη μία μέρα σε αυτό το κομμάτι, με τους ρυθμούς και την ένταση της προπόνησης να παραμένουν στα επίπεδα των προηγούμενων ημερών.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ..

Να στελεχώσει την ΑΕΚ με ποδοσφαιριστές που έχουν λαμπρό μέλλον και θα… ανελιχθούν μαζί με την ομάδα μέχρι τη Σούπερ Λίγκα προτίθεται ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Μετά τους «δικούς» της Ανάκογλου και Τσουμάγκα, ο ισχυρός άνδρας της «Ένωσης» θέλει να προχωρήσει και σε άλλες κινήσεις τύπου Μάνταλου. Δηλαδή ποδοσφαιριστών νεαρών σε ηλικία, αλλά με μεγάλες προοπτικές που θα εξελιχθούν μέσα από την ομάδα και θα δημιουργήσουν από τώρα έναν κορμό ομάδας Σούπερ Λίγκας. Ακόμη κι αν δεν ενταχθούν αυτή τη σεζόν στο δυναμικό της ομάδας, αλλά με ένα χρόνο καθυστέρηση, όπως συνέβη στην περίπτωση του χαφ που αποκτήθηκε από την Ξάνθη.
Αυτούς «βλέπει»

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης αποτελεί τον υπ’ αριθμόν ένα στόχο της ΑΕΚ με αυτά τα χαρακτηριστικά. Και παρά τις δεδομένες δυσκολίες στην υπόθεση, υπάρχουν λόγοι αισιοδοξίας. Εφόσον δεν πωληθεί από τον Αστέρα Τρίπολης στη Φούλαμ (το θέμα του έχει «παγώσει» και είναι άγνωστο αν θα «ξαναζεσταθεί») ή σε άλλη ομάδα, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν βάσιμες ελπίδες να αποκτήσουν τον νεαρό αμυντικό. Αρκεί, ασφαλώς, να ικανοποιήσουν και τις απαιτήσεις των Αρκάδων, που επρόκειτο να πουλήσουν τον 19χρονο άσο στην αγγλική ομάδα με 900.000 ευρώ.

Δεν είναι ο μόνος, όμως… Ο 19χρονος αμυντικός της Skoda Ξάνθης, Δημήτρης Γούτας, παραμένει στα υπόψη, όπως και δύο παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα, ο 21χρονος στόπερ Δημήτρης Κολοβέτσιος και ο 22χρονος αριστερός μπακ-χαφ Νίκος Κοροβέσης.

Επί της παρούσης, πάντως, η ΑΕΚ εξετάζει την περίπτωση απόκτησης στόπερ έχοντας το βλέμμα της κατά βάση στο εξωτερικό, αλλά όχι μόνον… Ο Τραϊανός Δέλλας και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν δείχνουν διάθεση να βιαστούν και θέλουν να κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή, στοχεύοντας σε ποδοσφαιριστή σε καλή ποδοσφαιρική ηλικία.

Δευτέρα, Ιουλίου 29, 2013

ΕΤΣΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ..!!

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος χτενίζει όλη την Ελλάδα, ο Τραϊανός Δέλλας αποφασίζει, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς εγκρίνει και ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα κάνει τις κινήσεις-ματ για την απόκτησή τους. Έτσι δουλεύει το σύστημα και αυτούς επιχειρεί να φέρει στην ΑΕΚ.
Η Ένωση πλέον έχει περάσει σε άλλο επίπεδο. Αρκετές φορές οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος έχουν αναφέρει ότι ενώ η ομάδα θα αγωνίζεται σε ερασιτεχνικό πρωτάθλημα, δουλεύει πιο επαγγελματικά από ποτέ. Αυτό άλλωστε φαίνεται και από τις κινήσεις ματ που έχουν γίνει ως αναφορά τα μεταγραφικά.
Η απόκτηση του Μάνταλου ήταν μόνο η αρχή, καθώς ο Μελισσανίδης και η ομάδα του έχουν σκοπό να δώσουν στην ΑΕΚ γερές βάσεις για το μέλλον και αυτό θα πραγματοποιηθεί μόνο με την απόκτηση νέων και ταλαντούχων ελλήνων ποδοσφαιριστών.
Βέβαια, για κανέναν τέτοιου επιπέδου ποδοσφαιριστή η μετάβαση στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής δεν θα ήταν προτεραιότητα. Ωστόσο, όλοι γνωρίζουν καλά ότι η ΑΕΚ βλέπει πλέον μπροστά. Με μια διοίκηση που φοβίζει τους πάντες, προπονητικό τιμ που ξέρει τι σημαίνει να είσαι ποδοσφαιριστής και κόσμο από άλλο… πλανήτη όλοι οι νεαροί παίκτες θέλουν να φορέσουν τη φανέλα με το Δικέφαλο ακόμα και αν δεν αγωνίζονται στη Σούπερ Λίγκα.  
Οι Κολοβέτσιος, Κοροβέσης, Μπακασέτας, Γούτας, Κουρμπέλης, Μπακάκης και Πασάς είναι μερικοί από τους παίκτες που υπάρχουν ήδη στη λίστα της Ένωσης και οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τιμ εξετάζουν τις περιπτώσεις τους. Παράλληλα η ΑΕΚ κοιτάζει εξονυχιστικά και τις Εθνικές ομάδες Νέων και Εφήβων, καθώς εκεί υπάρχει η αφρόκρεμα των νεαρών παικτών.
Οι Μπάγεβιτς, Δέλλας και Λυμπερόπουλος λοιπόν έχουν πλέον μάτια παντού. Σε όλες τις ομάδες, στις μικρές Εθνικές, στις Ακαδημίες της Ένωσης και γενικότερα όπου υπάρχουν νεαρού και ελπιδοφόροι ποδοσφαιριστές.
Όποιος λοιπόν τους πείσει με το ταλέντο του, προωθείται στον Δημήτρη Μελισσανίδη ο οποίος είναι έτοιμος να κάνει ξανά τις κατάλληλες κινήσεις, να νικήσει τους αντιπάλους του και να ντύσει στα κιτρινόμαυρα το… μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Η περίπτωση του Μάνταλου ήταν μόνο η αρχή, καθώς έπεται συνέχεια.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΚΟΥΡΜΠΕΛΗ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..ΜΕΤΕΓΡΑΦΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙΡΟ ..ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ..ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ..ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ;;..ΠΑΜΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑ

ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ !!


Η ΑΕΚ θέλει να μαζέψει ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά και μετά τον Πέτρο Μάνταλο επιθυμία της είναι να αποκτήσει και τον Δημήτρη Κουρμπέλη.
Έναν παίκτη που δείχνει ικανός να αποτελέσει την αμυντική κολόνα της Εθνικής για τα επόμενα χρόνια. Το θέμα είναι ότι ο Αστέρας Τρίπολης μιλάει εδώ και καιρό με ομάδα του εξωτερικού προκειμένου να πουλήσει τον Κουρμπέλη.
Συγκεκριμένα η Φούλαμ είχε δείξει ενδιαφέρον για τον Κουρμπέλη και μάλιστα οι πληροφορίες μέχρι και πριν λίγο καιρό έκαναν λόγο για μία μεταγραφή που θα γίνει.

Η ΑΕΚ παρακολουθούσε (και παρακολουθεί) την υπόθεση και σεβόμενη το γεγονός ότι μία καλή και σοβαρή ομάδα του εξωτερικού ενδιαφέρεται για τον παίκτη δεν μπλέχτηκε στην ιστορία. Ωστόσο, η μεταγραφή του διεθνούς άσου δεν φαίνεται να ολοκληρώνεται. Έτσι η ΑΕΚ δείχνει πρόθεση να "χτυπήσει" σοβαρά και επίσημα την πόρτα του Καϋμενάκη ζητώντας τον Κουρμπέλη, έχοντας ελπίδες να τον κάνει δικό της.

Σάββατο, Ιουλίου 27, 2013

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

"Στην ΑΕΚ οι καλύτεροι" έχει κεντρικό τίτλο η εφημερίδα και τονίζει: "Σε μεταγραφική περίοδο διαρκείας μπαίνει η Ένωση που θα ψάχνεται, θα κινείται και θα χτυπάει στόχους για τη σεζόν 2014-15 από τώρα μέχρι τον Αύγουστο της επόμενης χρονιάς". Μάλιστα η "Ώρα" έχει και μια λίστα παικτών στην οποία βρίσκονται οι Κολοβέτσιος, Βασιλείου, Ράνος, Βιτώρος, Βακάκης, Μπάλλας και Κούρος. Τέλος η εφημερίδα αναφέρει ότι ο Τραϊανός Δέλλας θα δώσει χρόνο στους υπό δοκιμή παίκτες για να είναι σίγουρους θα την τελική του απόφαση.
SPORTDAY
"Χτίζει το μέλλον" γράφει η Sportday που αναφέρεται στις Ακαδημίες της ΑΕΚ και την οργάνωση τους. "Πρώτη σύσκεψη για της Ακαδημίες παρόντος του Έρικ Μπουράκι" γράφει η εφημερίδα που αναλύει το πόρισμα των δοκιμών που έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό από την Ένωση αλλά και τις κινήσεις της ομάδας για τις επόμενες μεταγραφές της. "Σε πρώτο πλάνο παραμένει η υπόθεση της απόκτησης ενός κεντρικού αμυντικού, αφού στην Ένωση θέλουν να έχουν έναν «δάσκαλο» για τους Σταθάκη, Τσούπρο και Ντούμπερετ" τονίζει.
GOAL NEWS
"Όλοι στη φωλιά" έχει τίτλο το Goal αναφορικά με το "κιτρινόμαυρο" ρεπορτάζ και τονίζει πως σύντομα οι Ακαδημίες θα μετακομίσουν στα Σπάτα. Το τρίτο γήπεδο στο προπονητικό θα είναι έτοιμο και έτσι θα υπάρχει πλέον μεγαλύτερη ευελιξία. Από εκεί και πέρα η εφημερίδα τονίζει πως η ΑΕΚ θα κινηθεί για την απόκτηση έμπειρου στόπερ και αναμένεται άμεσα να υπάρχουν εξελίξεις στο θέμα.
LIVE SPORT
Στα σχέδια του νέου γηπέδου που θα χτιστεί στη Νέα Φιλαδέλφεια αναφέρεται η εφημερίδα. "Αρένα" είναι ο τίτλος και τονίζεται πως η απόσταση του αγωνιστικού χώρου από τις εξέδρες θα είναι μόλις 2.5 μέτρα. Επιπλέον η εφημερίδα αναφέρει ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα είναι αποφύγει τραπεζικό δανεισμό για το ποσό που απαιτείται και επεξεργάζεται άλλες λύσεις για τη χρηματοδότηση.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΣΤΗΝ ΑΕΚ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΓΡΑΦΕΙ Η ΦΥΛΛΑΔΑ ΜΑΣ..ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑΡΑ ..ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ ..ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ..ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ..ΤΟ ΓΗΠΕΔΙΚΟ.. !! ..ΠΑΜΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑ..

OI TEΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΙΝΕΛΙΕΣ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ..

Κάποιες προσθήκες της τελευταίας στιγμής έχουν απομείνει στην ΑΕΚ για να ολοκληρωθεί το ρόστερ για την επόμενη σεζόν.
Στην Ένωση έχουν φτιάξει τον βασικό κορμό για να καταφέρουν όσο το δυνατόν συντομότερα να εξασφαλίσουν την άνοδο στη Football League.

Εκείνο που θέλουν στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο είναι να καλύψουν τα κενά που υπάρχουν ή να υπάρχουν αναπληρωματικοί, εφόσον κάποιος από τους βασικούς δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός κρίνεται πρώτα από όλα από τις δοκιμές που κάνει αυτό το διάστημα στα Σπάτα ο Τραϊανός Δέλλας, αφού από το «μικροσκόπιό» του περνούν οι Ντάφλας, Πεταυράκης και Τζανετόπουλος, οι οποίοι έχουν αφήσει καλές εντυπώσεις στο 37χρονο προπονητή και αναμένεται να υπογράψουν στην ΑΕΚ.

Αντίθετα, ο Σέρβος Ντάρκο Ρόξιτς και οι ομογενείς από την Αυστραλία Αλεξ Νοβαντής και Τζέισον Σαλδάρης πληροφορήθηκαν ότι θα πάψουν να προπονούνται με την υπόλοιπη ομάδα.

Από εκεί και πέρα, σε πρώτο πλάνο παραμένει η υπόθεση της απόκτησης ενός κεντρικού αμυντικού, αφού στην Ένωση θέλουν να έχουν έναν «δάσκαλο» για τους Σταθάκη, Τσούπρο και Ντούμπερετ.

Εν τω μεταξύ, τακτική ανάλογη με εκείνη στην μεταγραφή του Πέτρου Μάνταλου αναμένεται να ακολουθήσει η ΑΕΚ και για την υπόθεση του Δημήτρη Γούτα.

Δηλαδή, οι «κιτρινόμαυροι» δεν θέλουν άμεσα τον 19χρονο στόπερ, αλλά την επόμενη σεζόν και ήδη έχουν υπάρξει οι σχετικές διαπραγματεύσεις, ενώ τα πράγματα δείχνουν ιδιαιτέρως θετικά.

Παρασκευή, Ιουλίου 26, 2013

O AΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Το θέμα του γηπέδου έχει πρώτο θέμα σήμερα η ΩΡΑ: "Ακλόνητα θεμέλια για το γήπεδο, βάζει ο Μελισσανίδης", γράφει η εφημερίδα και προσθέτει: "Συντονισμένα και μεθοδικά προετοιμάζει όλες τις πτυχές του πλάνου και γεμίζει τη "φαρέτρα" της ΑΕΚ μέρα με τη μέρα. Τις... τριπλάσιες ώρες σε σχέση με το αγωνιστικό, ασχολείται καθημερινά με το κεφαλαιώδες θέμα ζωής για την ομάδα". Επίσης η ΩΡΑ τονίζει το θέμα των Ακαδημιών, ενώ για τα μεταγραφικά επισημαίνει: "Φτιάχτηκε με Μάνταλο, ψάχνει τον επόμενο. Την ευκαιρία για ένα ακόμη ανάλογο "χτύπημα" μέσα στο καλοκαίρι ψάχνει ο Τίγρης".
SPORTDAY
Την περίπτωση του Βασιλείου για την ΑΕΚ γράφει η SD σήμερα: "Αρέσει ο Βασιλείου. Κίνηση για τον 22χρονο επιθετικό του Λεβαδειακού σκέφτονται στην Ένωση", σημειώνει η εφημερίδα.
LIVE SPORT
To θέμα με τις Ακαδημίες της ΑΕΚ και τη χθεσινή παρουσίαση του πλάνου έχει πρώτο θέμα στο ρεπορτάζ της Ένωσης σήμερα η εφημερίδα: "Α(μιλλα) Ε(κπαίδευση) Κ(ουλτούρα) το σλόγκαν της Ένωσης για το πλάνο των υποδομών. "Θέλουμε ευρωπαϊκή ακαδημία", είπε ο Ζήκος".
GOAL
To πλάνο για τις Ακαδημίες τονίζει από το Goal σήμερα, ενώ αναφορά γίνεται και στα μεταγραφικά, με την εφημερίδα να γράφει πως έρχεται ο Μάνταλος στην Αθήνα για υπογραφές και είναι πιθανό να τον ακολουθήσει και ο Γούτας. Συγκεκριμένα στο ρεπορτάζ τονίζεται:
" Στην Ενωση έχουν δρόμο μπροστά τους, ο οποίος τους δίνει τη δυνατότητα να σχεδιάζουν ακόμα και την αγωνιστική περίοδο 2014-15. Αυτό απέδειξε ο Δημήτρης Μελισσανίδης με την κίνησή του να ντύσει στα κιτρινόμαυρα τον Πέτρο Μάνταλο για την επόμενη σεζόν και στο ίδιο μήκος κύματος κινείται για την απόκτηση του Δημήτρη Γούτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μάνταλος αναμένεται να βρεθεί σήμερα στην Αθήνα, προκειμένου να υπογράψει προσύμφωνο με την Ενωση. Ο νεαρός μέσος επέστρεψε τα ξημερώματα μαζί με την υπόλοιπη αποστολή της Ξανθης από το Μπέλφαστ και πρόκειται να «πεταχτεί» μέχρι την πρωτεύουσα για να οριστικοποιήσει και στα χαρτιά τη μεταγραφή του στον «δικέφαλο».
Παρέα με τον Μάνταλο αναμένεται να είναι κι ο Γούτας. Ο 18χρονος κεντρικός αμυντικός είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την ΑΕΚ, μέσω βέβαια της προσωπικές επαφής του Χρήστου Πανόπουλου με τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδέχεται να υπάρξει συνάντηση του νεαρού στόπερ με άνθρωπο της Ενωσης, προκειμένου να συζητηθούν οι λεπτομέρειες μίας ενδεχόμενης συνεργασίας. Το σίγουρο είναι ότι μέσα στο Σαββατοκύριακο θα υπάρξουν εξελίξεις και με αυτή την περίπτωση".

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΟ ΤΙΓΡΗΣ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΜΜΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ..ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΝΕΛΙΕΣ ΖΗΚΟΥ ..Η ΟΜΑΔΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ..ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑ

ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ..

Στην ελληνική αγορά στρέφεται κυρίως η ΑΕΚ και φαίνεται πως από τις εκκρεμείς κινήσεις για την ολοκλήρωση του ρόστερ θα προκύψει ξένος μόνο αν βρεθεί κάποια εξαιρετική περίπτωση από το εξωτερικό, δηλαδή ένας παίκτης με καλό όνομα και σε καλή ποδοσφαιρική ηλικία.

Στόχος είναι να αποκτηθούν σίγουρα ένας στόπερ, ένας ακραίος μέσος κι ένας επιθετικός. Συγκεκριμένες αποφάσεις δεν έχουν ληφθεί, αλλά αναμένεται το θέμα να κλείσει μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα. Σε περίπτωση που η ΑΕΚ δεν βρει αυτό που ψάχνει στη διεθνή αγορά, τις τέσσερις θέσεις ξένων θα καλύπτουν οι Κορδέρο, Μπρέσεβιτς, Μούργκα και Ντούμπερετ.

Πάντως δεν αποκλείεται η ΑΕΚ να επιδιώξει να κάνει από τώρα, αλλά και στη διάρκεια της σεζόν αντίστοιχες κινήσεις με αυτή του Πέτρου Μάνταλου. Ο 19χρονος αμυντικός της Skoda Ξάνθης, Δημήτρης Γούτας, αρέσει πολύ στους κιτρινόμαυρους, παρακολουθείται και είναι πολύ πιθανό να γίνει κίνηση για να αποκτηθεί όπως ο συμπαίκτης του, δηλαδή να ενταχθεί από την επόμενη σεζόν στην «Ένωση».

Έρχονται ανακοινώσεις

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν έχει μιλήσει ακόμη συγκεκριμένα για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Και δεν θέλει να το κάνει προτού έχει στα χέρια του ένα ολοκληρωμένο πλάνο και απτά στοιχεία για αυτό. Λέγεται πως οι πρώτες ανακοινώσεις για το νέο «σπίτι» της ομάδας θα γίνουν μέσα στο Σεπτέμβριο. Μέχρι τότε, ασφαλώς, το θέμα αναμένεται να έχει προχωρήσει αρκετά. Ο «τίγρης» βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τον αρχιτέκτονα Μάσιμο Μαγιοβιέτσκι που έχει αναλάβει το σχεδιασμό του μεγάλου έργου, ενώ όλα θα γίνουν σε επικοινωνία και συνεργασία με την κυβέρνηση και την τοπική αυτοδιοίκηση.

Στην ΑΕΚ βλέπουν με μεγάλη ικανοποίηση πως το πλάνο χρηματοδότησης του μεγάλου έργου γίνεται καθημερινά και πιο ισχυρό. Ο κόσμος έχει ανταποκριθεί στο κάλεσμα για αγορά διαρκείας (η τελευταία ενημέρωση πριν μια εβδομάδα μιλούσε για 5.000), τα μισά έσοδα εκ των οποίων προορίζονται για το γήπεδο, ενώ πέραν του Δημήτρη Μελισσανίδη θα συνδράμουν οικονομικά κι άλλοι οικονομικά επιφανείς φίλοι της ομάδας, πέραν των 20 εκατ. ευρώ που έχουν εξασφαλιστεί από την Περιφέρεια Αττικής, αλλά και όσα χρήματα μπουν στο πρότζεκτ από την ονοματοδοσία του γηπέδου.

AΛΛΑΖΟΥΜΕ ΣΤΡΟΦΕΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ..

Σήμερα το  πρωί οι παίκτες της ΑΕΚ θα βρεθούν στο γκολφ της Γλυφάδας, προκειμένου να προπονηθούν σε έναν χώρο που οι συνθήκες είναι ευνοϊκότερες για εκείνες τις ώρες, σε σχέση με τα Σπάτα. Στο προπονητικό η Ένωση αναμένεται να πηγαίνει τα απογεύματα, όπου οι ασκήσεις θα γίνονται με μπάλα και θα αφορούν την τακτική. Σε ότι έχει να κάνει με το πρόγραμμα που θα ακολουθεί η ομάδα στο γκολφ της Γλυφάδας τώρα, αυτό αναμένεται να είναι έντονο και σε δυνατούς ρυθμούς, με τους Κιτρινόμαυρους να... καταπίνουν πολλά χιλιόμετρα τρεξίματος. Ήδη ο Αντώνης Κέζος και ο Δημήτρης Μπουρουτζίκας, πάντα σε συνεννόηση με τον Δέλλα και το υπόλοιπο τιμ, έχουν σχεδιάσει το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει η ΑΕΚ, το οποίο αναμένεται να είναι... εξαντλητικό.

Πέμπτη, Ιουλίου 25, 2013

O TYΠΟΣ ΜΑΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
"Έτσι θα χτιστεί η κυριαρχία της ΑΕΚ", γράφει στο πρώτο της θέμα η εφημερίδα σημειώνοντας: "Έρχονται κι άλλοι... Μάνταλοι. Μετά το μπαμ με τον παικταρά της Ξάνθης και της Εθνικής Ελπίδων η ΑΕΚ στοχεύει να αποκτήσει κι άλλους νυν βασικούς στις Εθνικές Κ20 και Κ21 μέχρι το καλοκαίρι του 2014. Δεν αποκλείεται μία από αυτές τις κινήσεις να γίνει στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Παράλληλα Μπάγεβιτς, Δέλλας και Λύμπε πιστεύουν πολύ στη γενιά των 95άρηδων και στους παίκτες που έμειναν από την περσινή Κ20". Στα μεταγραφικά τονίζεται ότι αρέσει ο Γούτας της Ξάνθης, ενώ στην ΑΕΚ ρίχνουν δίχτυα και στην αγορά της Σλοβενίας.
LIVE SPORT
Για "τρόμο" κάνει λόγο στο ρεπορτάζ της σήμερα η εφημερίδα και αναφέρεται σε "πρώην παράγοντες της ΑΕΚ σχετικά με το απλήρωτο 44". Η LS που προφανώς θα έχει ενημέρωση από τους ίδιους τους εμπλεκόμενους αναφέρει ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα το έχουν οι Νίκος Στράτος και Πέτρος Στάθης: "Το πιο χοντρό πρόβλημα αντιμετωπίζουν ο Νίκος Στράτος και ο Πέτρος Στάθης, στους οποίους έχουν φτάσει κατασχετήρια ύψους 80 εκατομμυρίων ευρώ!", αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ.
SPORTDAY
"Γκαζώνει στα μεταγραφικά της", γράφει η SD για την ΑΕΚ τονίζοντας ότι στην Ένωση προχωρούν και θα κλείσουν "κι άλλους... Μάνταλους. Σκέψεις για Γούτα, Κοροβέση. Η ΑΕΚ που χτίζεται δεν θα είναι... μιας χρήσης. Στόχος είναι η ομάδα που θα δημιουργηθεί να έχει προοπτική και περιθώρια εξέλιξης. Για το λόγο αυτό οι μεταγραφές που γίνονται δεν έχουν μόνο σαν γνώμονα την άνοδο στη Football League, αλλά πρόθεση των ανθρώπων της ομάδας είναι να δημιουργηθεί ένας κορμός που θα «ψηθεί» στις μικρότερες κατηγορίες και θα πρωταγωνιστήσει μεσοπρόθεσμα στη μεγάλη κατηγορία.
Τέτοιες κινήσεις, άλλωστε, έκανε η ΑΕΚ ως επί το πλείστον μέχρι τώρα, με κυριότερες ενδείξεις τις συμφωνίες με Ανάκογλου, Τσουμάγκα, Μούργκα, Ράμα και εσχάτως... Μάνταλου. Και δεν θα σταματήσουν εκεί οι μεταγραφές αυτές. Στόχος είναι να αποκτηθούν κι άλλοι παίκτες με δυνατότητες εξέλιξης μαζί με την ίδια την ομάδα, τόσο από την Ελλάδα, όσο κι από το εξωτερικό.
Ήδη η ΑΕΚ είναι κοντά στον 18χρονο στόπερ Γιάννη Κάργα από την Καβάλα, κοιτάζει με ενδιαφέρον την περίπτωση του 19χρονου αμυντικού της Ξάνθης Δημήτρη Γούτα, αλλά κι άλλες πιο «αλμυρές» επιλογές όπως των Κοροβέση και Κολοβέτσιου που ανήκουν στον ΠΑΣ Γιάννινα".
GOAL
"Πάει για Γούτα", γράφει με τη σειρά του το GOAL σήμερα στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ: "Με... τακτική Μάνταλου η Ένωση θέλει να πάρει και τον αμυντικό της Ξάνθης", συμπληρώνει η εφημερίδα.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΗ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ ΚΤΙΖΕΤΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ..ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ..ΠΑΜΕ ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑ..

Η ΝΕΑ ΑΕΚ..

Η ΑΕΚ που χτίζεται δεν θα είναι… μιας χρήσης. Στόχος είναι η ομάδα που θα δημιουργηθεί να έχει προοπτική και περιθώρια εξέλιξης. Για το λόγο αυτό οι μεταγραφές που γίνονται δεν έχουν μόνο σαν γνώμονα την άνοδο στη Football League, αλλά πρόθεση των ανθρώπων της ομάδας είναι να δημιουργηθεί ένας κορμός που θα «ψηθεί» στις μικρότερες κατηγορίες και θα πρωταγωνιστήσει μεσοπρόθεσμα στη μεγάλη κατηγορία.
Τέτοιες κινήσεις, άλλωστε, έκανε η ΑΕΚ ως επί το πλείστον μέχρι τώρα, με κυριότερες ενδείξεις τις συμφωνίες με Ανάκογλου, Τσουμάγκα, Μούργκα, Ράμα και εσχάτως… Μάνταλου. Και δεν θα σταματήσουν εκεί οι μεταγραφές αυτές. Στόχος είναι να αποκτηθούν κι άλλοι παίκτες με δυνατότητες εξέλιξης μαζί με την ίδια την ομάδα, τόσο από την Ελλάδα, όσο κι από το εξωτερικό.

Ήδη η ΑΕΚ είναι κοντά στον 18χρονο στόπερ Γιάννη Κάργα από την Καβάλα, κοιτάζει με ενδιαφέρον την περίπτωση του 19χρονου αμυντικού της Ξάνθης Δημήτρη Γούτα, αλλά κι άλλες πιο «αλμυρές» επιλογές όπως των Κοροβέση και Κολοβέτσιου που ανήκουν στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», οι κιτρινόμαυροι έχουν ανακαλύψει φλέβα χρυσού στη Σλοβενία και τα «μικρά» αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της χώρας. Τέσσερις 17χρονοι παίκτες έχουν ξεχωρίσει και δεν αποκλείεται να γίνουν κάποιες επενδύσεις. Πρόκειται για τον επιθετικό της Νόβα Γκόριτσα, Γιούρε Κουρκ, τον μεσοαμυντικό Ντίνο Χότιτς της Μάριμπορ, τον στόπερ Γιαν Αντρέγιασιτς της Κόπερ και τον αριστερό μπακ της Ιντερμπλόκ Λιουμπλιάνας, Ροκ Γιάζμπεκ.

Σε όλα αυτά προσθέστε την αξιοποίηση της περσινής ομάδας κάτω των 20 ετών, τις συνεχείς δοκιμές παικτών στα Σπάτα από τον Τραϊανό Δέλλα, αλλά και την αναδιοργάνωση των ακαδημιών της ομάδας από τον Άκη Ζήκο σε συνεργασία με εξειδικευμένους επαγγελματίες (προπονητές και γιατρούς) σε τέτοιες ηλικίες.

Πάντως σε ό,τι αφορά στους «έτοιμους» παίκτες, προτεραιότητα για την ΑΕΚ αποτελεί η απόκτηση ενός στόπερ κι ενός ακραίου μεσοεπιθετικού, ενώ σε δεύτερο πλάνο αναζητούνται επίσης (για συμπληρωματικό ρόλο) αριστερός μπακ, εξτρέμ και φορ.

ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ..

Όπως ανακοινώθηκε προ ημερών, σήμερα  Πέμπτη ο Άκης Ζήκος θα αναλύσει στους εκπροσώπους του Τύπου το πώς θα πορευτούν από εδώ και μπρος οι Ακαδημίες της ΑΕΚ, των οποίων είναι επικεφαλής. Ο παλαίμαχος άσος λοιπόν θα γνωστοποιήσει αύριο το πλάνο που έχει καταρτίσει ο ίδιος και οι συνεργάτες του για την επόμενη μέρα των τμημάτων υποδομής, στα οποία αναμένεται να υπάρξουν ριζικές αλλαγές και να δουλεύουν στα πρότυπα μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων. Άλλωστε ο στόχος είναι μέσα στα επόμενα χρόνια η ΑΕΚ να μπορεί να στηριχτεί σε παιδιά που θα έχουν βγει από τα «σπλάχνα» της και πάνω σε αυτή τη βάση θα λειτουργούν οι Ακαδημίες της Ένωσης. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία που βρίσκονται στο ΟΑΚΑ, στις 12:00.
Μία μέρα μετά, την Παρασκευή, όλα τα μέλη του τιμ που θα «τρέξει» τις Ακαδημίες θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να καθορίσουν όλες τις λεπτομέρειες της συνεργασίας τους και του προγράμματος που θα ακολουθήσουν. Μέσα στο σαββατοκύριακο οι ποδοσφαιριστές των τμημάτων υποδομής θα περάσουν από ιατρικές εξετάσεις, τις οποίες και θα... τσεκάρει λεπτομερώς ο Έρικ Μπουράκι, ο οποίος είναι και ο άνθρωπος που θα εισηγηθεί την κατηγορία και το τμήμα που θα ενταχθεί ο κάθε ποδοσφαιριστής, βάσει της εικόνας που θα έχουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Οι προπονήσεις αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στην επόμενη εβδομάδα και δεν αποκλείεται να γίνονται το πρωί στα Σπάτα, τα οποία θα είναι ελεύθερα, μιας και η πρώτη ομάδα της ΑΕΚ θα είναι στο γκολφ της Γλυφάδας και θα πηγαίνει εκεί τα απογεύματα.
 

Τετάρτη, Ιουλίου 24, 2013

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

"Τους... γλέντησε με Μάνταλο", γράφει η εφημερίδα και φυσικά αναφέρεται στον Μελισσανίδη και το πως άρπαξε "τον καλύτερο νεαρό Έλληνα ποδοσφαιριστή της Σούπερ Λίγκα" μέσα από τα χέρια του Ολυμπιακού. "Τεράστιο κάζο στο λιμάνι με τον 21χρονο παικταρά της Ξάνθης και της Εθνικής Ελπίδων! Πλάκα τους έκανε ο Μελισσανίδης που τους βάζει να τρέχουν για παίκτες που ακούν ότι ενδιαφέρουν την ΑΕΚ κι εκείνος μεθοδικά χτυπάει εκεί που θέλει".
SPORTDAY
"Mε Μάνταλο, ο Μελισσανίδης άρχισε τις "ζημιές", γράφει η SportDay με τη σειρά της για να προσθέσει στο ρεπορτάζ της: "Μεταγραφή με... μελλοντική χρήση ανακοίνωσε χθες η ΑΕΚ, η οποία προχώρησε στην απόκτηση του Πέτρου Μάνταλου από την Ξάνθη.
Ωστόσο, στην Ένωση προέχει το τώρα και η περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Προτεραιότητα για τους «κιτρινόμαυρους» αποτελεί η απόκτηση ενός έμπειρου κεντρικού αμυντικού, ο οποίος θα ηγηθεί στα μετόπισθεν και θα είναι ο... δάσκαλος για τους νεαρούς Σταθάκη, Τσούπρο και Ντούμπερετ".
LIVE SPORT
Με ξεχωριστή συνέντευξη φιλοξενεί σήμερα η εφημερίδα... Οι Μπάγεβιτς, Νικολάου και Πανταζής φωτογραφίζονται στη Νέα Φιλαδέλφεια και μιλούν για την ΑΕΚ και την προοπτική που ανοίγεται μπροστά της: "Η ΑΕΚ τώρα Ανασταίνεται", λένε και οι τρεις.
GOAL
To θέμα της απόκτησης του Μάνταλου κυριαρχεί και στο GOAL: "Κόλπο γκρόσο με Μάνταλο", γράφει η εφημερίδα η οποία στο ρεπορτάζ της για την αρπαγή του παίκτη από τον Ολυμπιακό, αναφέρει:
"Οταν ο Δημήτρης Μελισσανίδης ρώτησε στην πιάτσα για τα νέα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου, η απάντηση που πήρε ήταν συγκεκριμένη. Δημήτρης Κολοβός και Πέτρος Μάνταλος. Δύο ποδοσφαιριστές που ήθελαν εξαρχής τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο ΠΑΟΚ.

Την περίπτωση του μέσου του Πανιώνιου την πάλεψε όσο δεν πάει άλλο και για αρκετό διάστημα, αλλά τελικά οι νταμπλούχοι ήταν αυτοί που τον ενέταξαν στο δυναμικό τους. Ετσι, ο «τίγρης» αποφάσισε να κάνει τη δεύτερή του μεγάλη κίνηση και να αρπάξει τον 22χρονο ποδοσφαιριστή. Οπως και τελικά έγινε.
Το... μπαμ ολοκληρώθηκε χθες το πρωί με την επίσημη ανακοίνωση της Ενωσης. Ο Μάνταλος θα ενταχθεί στο ρόστερ της Ενωσης τη νέα σεζόν, δηλαδή το καλοκαίρι του 2014. Μέχρι τότε θα παραμείνει στην Ξάνθη και το συμβόλαιό του θα έχει ισχύ στην ομάδα της Skoda. Με την επιστροφή των «κιτρινόμαυρων» στη Football League ο νεαρός μέσος θα υπογράψει συμβόλαιο με την ΑΕΚ, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες της συμφωνίας.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι, αν ο «δικέφαλος» δεν ανέβει στη Football League, η συμφωνία θα χαλάσει. Προφανώς, όμως, αν δεν επέλθει η άνοδος, τότε ουδείς θα ασχοληθεί με το ναυάγιο της συγκεκριμένης μεταγραφής.
Πώς, όμως, προέκυψε... Μάνταλος; Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ανέλαβε προσωπικά το θέμα και ήρθε σε απευθείας επικοινωνία με τον Χρήστο Πανόπουλο πριν από περίπου 10 ημέρες. Εγινε μία πρώτη τηλεφωνική κουβέντα ανάμεσά τους και το κλίμα ήταν εξαιρετικό. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στις 16 Ιουλίου οριστικοποιήθηκε η τελική συμφωνία, ημερομηνία που έγινε γνωστή η συμφωνία της ΑΕΚ με τους χορηγούς Fujitsu και Lancia.
Τέσσερις ημέρες μετά (δηλαδή το περασμένο Σάββατο) το αφεντικό της Ξάνθης κάλεσε τον Μάνταλο στο γραφείο του και του αποκάλυψε την προφορική του συμφωνία με τον Μελισσανίδη, προκειμένου ο παίκτης να μεταγραφεί στην Ενωση το ερχόμενο καλοκαίρι.
Ο 22χρονος έμεινε έκπληκτος και δέχθηκε ανεπιφύλακτα την πρόταση να συνεχίσει την καριέρα του στην Ενωση. Ο ίδιος θεωρεί πως η έλευσή του στους «κιτρινόμαυρους» αποτελεί τεράστια πρόκληση, καθώς με την έλευση του «τίγρη» το σωματείο έχει αλλάξει πλήρως επίπεδο.
Η συγκεκριμένη μεταγραφή αποτελεί τεράστια επιτυχία του Μελισσανίδη. Ηθελε εδώ και καιρό να ρίξει «βόμβα», αλλά η προοπτική της Γ' Εθνικής δεν τον ευνοούσε σε πολλές περιπτώσεις, καθώς η κατηγορία δεν αποτελεί δέλεαρ για αρκετούς ποδοσφαιριστές. Ακόμα κι έτσι, πάντως, ο «τίγρης» απέδειξε ότι μπορεί να χτυπήσει παίκτες από το «πάνω ράφι»".

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΤΟΥΣ ΓΛΕΝΤΗΣΕ(  ΓΑΒΡΟΥΣ ) Ο ΤΙΓΡΗΣ ΓΡΑΦΕΙ Η ΦΥΛΛΑΔΑ ΜΑΣ  ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΜΑΝΤΑΛΟΥ..ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΦΟΥ Η ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ ΦΕΡΝΕΙ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !! ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΕΚ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑΡΑ !!..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΛΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ !!

ΕΜΠΝΕΕΙ ΣΙΓΟΥΡΙΑ !!

Τους βγάζει… σιγουριάΜόνο ασχολίαστη δεν έμεινε η  παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη στα Σπάτα, στο πλαίσιο της ανοιχτής προπόνησης, από τους παίκτες της ΑΕΚ.
Αν και αρκετοί από αυτούς είχαν κάνει ένα τετ-α-τετ, όπως οι Κορδέρο και Μπρέσεβιτς για παράδειγμα, που υπέγραψαν τα συμβόλαιά τους στα γραφεία της AEGEAN. Ενώ, άλλοι είχαν ακουστά για αυτόν από παλιές ιστορίες Μόνο ασχολίαστη δεν έμεινε η χθεσινή παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη στα Σπάτα, στο πλαίσιο της ανοιχτής προπόνησης, από τους παίκτες της ΑΕΚ.

Αν και αρκετοί από αυτούς είχαν κάνει ένα τετ-α-τετ, όπως οι Κορδέρο και Μπρέσεβιτς για παράδειγμα, που υπέγραψαν τα συμβόλαιά τους στα γραφεία της AEGEAN. Ενώ, άλλοι είχαν ακουστά για αυτόν από παλιές ιστορίες στην προηγούμενη θητεία του. Η πρώτη εντύπωση που δημιούργησε η εμφάνιση και τα πρώτα λόγια του νέου διοικητικού ηγέτη στους «κιτρινόμαυρους» ήταν καθοριστικά.

Γεγονός, που αποδεικνύεται και από τα σχόλιά τους έπειτα από την πρώτη του ομιλία.

«Με την είσοδό του στα αποδυτήρια, καταλάβαμε το μέγεθός του και τον σεβασμό που εμπνέει», έλεγαν αρκετοί από τους παίκτες της ΑΕΚ μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης, ενώ άλλοι τόνιζαν:

«Τον βλέπεις και καταλαβαίνεις πολλά. Ακόμα και να μην μας μιλούσε, είχαμε καταλάβει τι ήθελε να πει. Βγάζει μια σιγουριά. Σαν να λέει, παίξτε εσείς μπάλα και αφήστε τα υπόλοιπα σε μένα».

Έτσι, γίνεται αντιληπτό - από την πρώτη κιόλας μέρα των επίσημων υποχρεώσεων - στους παίκτες ότι η κατάσταση στο διοικητικό κομμάτι έχει ανατραπεί οριστικά. Η ηρεμία και η υγεία, που έλειπε τα προηγούμενα χρόνια δείχνει πως ξαναγυρνά και το ποδοσφαιρικό τμήμα μπορεί να ασχοληθεί αποκλειστικά με τις δικές του υποχρεώσεις. στην προηγούμενη θητεία του. Η πρώτη εντύπωση που δημιούργησε η εμφάνιση και τα πρώτα λόγια του νέου διοικητικού ηγέτη στους «κιτρινόμαυρους» ήταν καθοριστικά.

Γεγονός, που αποδεικνύεται και από τα σχόλιά τους έπειτα από την πρώτη του ομιλία.

«Με την είσοδό του στα αποδυτήρια, καταλάβαμε το μέγεθός του και τον σεβασμό που εμπνέει», έλεγαν αρκετοί από τους παίκτες της ΑΕΚ μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης, ενώ άλλοι τόνιζαν:

«Τον βλέπεις και καταλαβαίνεις πολλά. Ακόμα και να μην μας μιλούσε, είχαμε καταλάβει τι ήθελε να πει. Βγάζει μια σιγουριά. Σαν να λέει, παίξτε εσείς μπάλα και αφήστε τα υπόλοιπα σε μένα».

Έτσι, γίνεται αντιληπτό - από την πρώτη κιόλας μέρα των επίσημων υποχρεώσεων - στους παίκτες ότι η κατάσταση στο διοικητικό κομμάτι έχει ανατραπεί οριστικά. Η ηρεμία και η υγεία, που έλειπε τα προηγούμενα χρόνια δείχνει πως ξαναγυρνά και το ποδοσφαιρικό τμήμα μπορεί να ασχοληθεί αποκλειστικά με τις δικές του υποχρεώσεις.

ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ !!

Την περίπτωση του Γιάννη Κάργα φέρεται να εξετάζει η ΑΕΚ, του 18χρονου στόπερ της Καβάλας που έκανε πέρυσι την πρώτη του σεζόν σαν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, μετρώντας συνολικά 17 συμμετοχές στην Football league. Είναι 18 ετών, έχει ύψος 1.86 και μπορεί να αγωνιστεί και να αμυντικός χαφ, μπροστά από τα στόπερ. Όπως αναφέρει στο σημερινό της φύλλο η «ΩΡΑ των σπορ» ο Κάργας είναι μία περίπτωση που εξετάζουν σοβαρά στην ΑΕΚ και δεν αποκλείεται σύντομα η υπόθεση να προχωρήσει, με την Ένωση είτε να τον κλείνει από τώρα για του χρόνου είτε να τον εντάσσει από φέτος στο δυναμικό της. Οι Κιτρινόμαυροι θέλουν να αποκτήσουν ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά στις νεαρές ηλικίες και ο Κάργας ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Για τον νεαρό αμυντικό υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και από τον Άρη, ωστόσο εφόσον η ΑΕΚ αποφασίσει να κινηθεί για την απόκτησή του θα έχει τον πρώτο λόγο.

Τρίτη, Ιουλίου 23, 2013

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΔΩΡΑ !!

Εδώ και μήνες ο Πέτρος Μάνταλος αποτελούσε βασική επιλογή του Ολυμπιακού. Όλα τα ερυθρόλευκα (και όχι μόνο) Μέσα έγραφαν πως οι ερυθρόλευκοι έχουν ξεχωρίσει τον νέο ηγέτη της Ξάνθης, έχουν "ενοχλήσει" τον Πανόπουλο και θέλουν να τον αποκτήσουν.
Αρχές καλοκαιριού, γράφτηκε πως η πρόταση του Ολυμπιακού για τον Μάνταλο "πάγωσε", ωστόσο συνεχώς το όνομά του γραφόταν στο ρεπορτάζ των ερυθρολεύκων. Τούτο που τόνιζαν είναι ότι ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται και θα κάνει μπάσιμο για τον Μάνταλο, συμπληρώνοντας πως είναι "έτοιμοι να τον φέρουν στο λιμάνι".

Τελικά ο παίκτης ανήκει από σήμερα στην ΑΕΚ, με τη φανέλα της οποίας θα αγωνίζεται από την επόμενη σεζόν όπως ανακοίνωσε επίσημα η Ένωση. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν εκείνος που σήμερα το πρωί τελείωσε αυτή τη σπουδαία μεταγραφή και αμέσως έδωσε εντολή να ανακοινωθεί η απόκτηση ενός παίκτη που θεωρείται κατά γενική ομολογία από τις μεγαλύτερες ελπίδες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

O AΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ,,

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Με τη λέξη "ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ" βγαίνει σήμερα η ΩΡΑ αφιερωμένη στον λαό της ΑΕΚ και τη χθεσινή εκπληκτική παρουσία του στα Σπάτα: "Δεν υπάρχει αυτό που έγινε χθες! Με αυτό τον κόσμο η ΑΕΚ πατάει ήδη στην κορυφή! Ούτε σε εποχή προετοιμασίας για Τσάμπιονς Λιγκ δεν δήλωσε τόσο αποφασιστικό "παρών" ο κόσμος της ΑΕΚ. Πολλοί έφυγαν αναγκαστικά πριν καν πλησιάσουν το προπονητικό κέντρο, γιατί απλά δεν ήταν πια δυνατό να προσεγγίσεις με αυτοκίνητο, ούτε στο χιλιόμετρο! Παθιασμένοι ναι, αλλά και σοβαροί και μετρημένοι οι οπαδοί της ΑΕΚ, δεν πήγαν στα Σπάτα για πανηγύρια που δεν ταιριάζουν στην περίσταση, αλλά για δήλωση αγάπης στην ομάδα τους, πίστης στο νέο ξεκίνημα και στους ανθρώπους που μπήκαν μπροστά".
SPORTDAY
Πρώτο θέμα είναι στη SD η χθεσινή πρώτη της ΑΕΚ: "Η αντεπίθεση της ΑΕΚ ξεκίνησε από χθες και το σύνθημα είναι ήδη γνωστό: ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!", γράφει η εφημερίδα και προσθέτει: Πρώτη προπόνηση στα Σπάτα με περίπου 1.500 οπαδούς και την... επίβλεψη του Δημήτρη Μελισσανίδη".
LIVE SPORT
"ΑΕΤΟΙ!", γράφει στον πρωτοσέλιδο τίτλο της η εφημερίδα και εξηγεί: "Η ΑΕΚ και τα παιδιά της δεν έπεσαν ποτέ και συνεχίζουν να πετούν ψηλά... Ντελίριο ενθουσιασμού και τσουνάμι στήριξης από 1.500 οπαδούς στην πρεμιέρα της Ένωσης". Παράλληλα, η LIVE SPORT γράφει: "Χοντρό πρόβλημα! Το απλήρωτο 44 απειλεί 25 παράγοντες του Δικεφάλου την τελευταία 20ετία. Εκδόθηκαν τα πρώτα εντάλματα σύλληψης, αναζητούνται 2,5 εκατ!"
GOAL
Πρώτο θέμα και στο GOAL όσα έγιναν χθες στα Σπάτα: "Τρέλα για την... επιστροφή! Με αυτοκίνητα, μηχανάκια, ακόμα και... ταξί οι αφίξεις στο προπονητικό κέντρο. Πάνω από 1000 οπαδοί της ΑΕΚ πήγαν στα Σπάτα και αποθέωσαν Μελισσανίδη, τεχνικό τιμ και παίκτες στη νέα αρχή που κάνει η ομάδα για την επάνοδο στη Σούπερ Λίγκα".

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΗ ΝΕΑ ΑΕΚ ΑΡΧΙΣΕ ΧΤΕΣ..Η ΝΕΑ ΑΕΚ ΦΙΛΟΔΟΞΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ !!..Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΑΤΙ ΜΑΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ..Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΑΝ ΟΛΟΙ ΧΤΕΣ !! ΠΑΜΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ !!

Η νέα ΑΕΚ, αυτή που θα επιχειρήσει να επιστρέψει το ταχύτερο δυνατό στη μεγάλη κατηγορία, χτίζεται από χθες. Κι όσο κι αν η συμμετοχή στην τρίτη κατηγορία συνιστά… ιστορικό χαμηλό για το σύλλογο, η προοπτική και το όραμα που δίνουν η παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη, η συστράτευση παλαιών και νέων δυνάμεων της ομάδας, η συσπείρωση του κόσμου και η επικείμενη επιστροφή στην ιστορική της έδρα δίνουν ελπίδες για ένα πολύ καλύτερο αύριο.
Τα κομμάτια που λείπουν και οι υπό δοκιμήν

Η ΑΕΚ δεν έχει ολοκληρώσει το ρόστερ της. Απομένουν 4-5 ακόμη κινήσεις, εκ των οποίων 2-3 προορίζονται για το βασικό σχήμα. Προτεραιότητα αποτελεί η ενίσχυση με έναν στόπερ που θα αποτελέσει «κολόνα» της άμυνας. Εκεί υπάρχουν για την ώρα μόνο οι Τσούπρος και Σταθάκης και στόχος είναι να πλαισιωθούν με έναν ξένο παίκτη, που ΔΕΝ θα είναι-εκτός σοβαρού απροόπτου-ο Μπρούνο Τσιρίλο. Δεν αποκλείεται να αποκτηθεί ένας ακόμη αμυντικός, ως επιπλέον λύση για τα μετόπισθεν.

Στην «Ένωση» αναζητούν επίσης έναν μεσοεπιθετικό, που θα μπορεί να αγωνίζεται πίσω από τον σέντερ φορ ή στα άκρα (και κυρίως δεξιά). Για την υπόθεση αυτή κοιτάζουν κυρίως στο εξωτερικό. Από εκεί κι έπειτα, αναζητούνται ένας αναπληρωματικός του Τσουμάγκα για τη θέση του αριστερού μπακ, ένας ακόμη σέντερ φορ (πίσω από Μπρέτσεβιτς και Παυλή), αλλά και ακραίοι μεσοεπιθετικοί, με την περίπτωση Καραλή να παραμένει στα υπόψη.

Κάποιες από τις επόμενες κινήσεις της ΑΕΚ θα εξαρτηθούν από τις αποφάσεις που θα ληφθούν για τους παίκτες που από χθες δοκιμάζονται. Οκτώ ποδοσφαιριστές περνούν από το μικροσκόπιο του Τραϊανού Δέλλα και θα παραμείνουν στην προετοιμασία μέχρι να σχηματιστεί γνώμη για τις δυνατότητές τους.

Πρόκειται για: τον 18χρονο στόπερ Άνταμ Τζανετόπουλο (που έχει περάσει από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού και τη δεύτερη ομάδα της Νίκης Βόλου), τον 19χρονο μεσοεπιθετικό Θωμά Ντάφλα (έπαιζε στην ΑΕ Μοσχάτου), τον 21χρονο μπακ Σταύρο Πεταμβράκη (πέρασε από Διαγόρα, ΠΑΟ Ρουφ και φέτος έπαιξε σε Φωστήρα), τον 22χρονο Σέρβο αριστερό χαφ Ντάρκο Ρόκσα (έπαιξε σε Παρτιζάν και Ζέμουν, φέτος ήταν στη Νόβισαντ) και τέσσερις ακόμη παίκτες από την ομάδα κάτω των 17 ετών. Αυτοί είναι ο αμυντικός χαφ Νίκος Ζιβάνοβιτς, ο μέσος Αργύρης Κάτσικας, ο επιτελικός χαφ Τρύφων Κασβιρόπουλος και ο σέντερ φορ Αργύρης Τζάθας.

AΠΟΘΕΩΣΗ !!..


Η ώρα έχει πλησιάσει τις 20.00 και ο Τραϊανός Δέλλας σφυρίζει τη λήξη του «διπλού» που διεξάγεται στα Σπάτα. Οι ποδοσφαιριστές συγκεντρώνονται στο κέντρο του γηπέδου και κάνουν για λίγα λεπτά διατάσεις. Ο «Τράι» δίνει την εντολή και όλοι σηκώνονται κατευθυνόμενοι προς τον κόσμο. Είναι η στιγμή που η ομάδα... υποκλίνεται στον υπέροχο κόσμο της. Σε αυτόν που ούτε η Β' ούτε η Γ' ούτε καμία καταστροφή δεν κατάφερε να τον λυγίσει.
Είμαστε στις 22 Ιουλίου. Το θερμόμετρο έχει πιάσει 40άρια. Εποχή που πολλοί Αθηναίοι βρίσκονται μακριά από την πρωτεύουσα για τις διακοπές τους. Και όμως. Περίπου 2000 κόσμος φτάνει με κάθε τρόπο στο προπονητικό κέντρο. Των Σπάτων, για να μην το ξεχνάμε. Εκεί όπου η πρόσβαση είναι εξαιρετικά δύσκολη ή πολύ δαπανηρή. Τα αυτοκίνητα ουρές. Τα λεωφορεία βγάζουν κύματα κόσμου, με κιτρινόμαυρες μπλούζες και κασκόλ.
Για όσους δεν... ενημερώθηκαν, η ΑΕΚ ζει. Η ΑΕΚ ξαναγεννιέται και ο κόσμος της ήταν ο πρώτος που έδωσε σήμερα το σύνθημα. Αυτόν, που πρώτος ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο ηγέτης αυτής της προσπάθειας, εξύμνησε πολλάκις στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου του. Αυτός ο κόσμος έστειλε σήμερα το δικό του μήνυμα. Η ΑΕΚ δεν θα είναι μόνη της σε αυτόν τον δύσκολο δρόμο.
Σε κανένα πρόσωπο δεν έβλεπες... πένθος. Μικρά παιδιά. Γυναίκες. Άντρες μεγάλοι σε ηλικία, αλλά και η Original, που δεν αφήνει ποτέ μόνη της την ΑΕΚ. Παντού μπορούσες να αντικρίσεις την ελπίδα. Την ελπίδα που έγινε και πάλι (βάσιμα) σύνθημα στα χείλη των οπαδών της: Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ένα σύνθημα που δονούσε συνεχώς την ατμόσφαιρα και σε συνδυασμό με τα τύμπανα και τα καπνογόνα, η προπόνηση θύμισε κάτι από... ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ακόμα και αν τα περισσότερα παιδιά που φορούσαν τον δικέφαλο, δεν τα γνώριζαν.
Δίπλα στην ομάδα και ο «Τίγρης». Δεν μπορούσε να λείπει. Ήταν ο πρώτος που έστειλε το μήνυμα πως τώρα η ΑΕΚ τους χρειάζεται όλους δίπλα της και δεν θα μπορούσε να φανεί υπόλογος στον εαυτό του και στον κόσμο της Ένωσης. Άλλωστε, όπως φάνηκε και κατά την εμφάνισή του, η παρουσία του και μόνο, έδωσε τη ΣΙΓΟΥΡΙΑ σε όλους, πως η ΑΕΚ όχι απλά θα επιστρέψει στη Σούπερ Λιγκ, αλλά θα επιστρέψει εκεί όπου ανήκει. Στην κορυφή.
Με σοβαρό ύφος, αλλά εμφανώς ικανοποιημένος για την παρουσία του κόσμου, που έσπευσε στα Σπάτα να σταθεί δίπλα στην ομάδα, παρακολούθησε περίπου 20 λεπτά της προπόνησης και εν συνεχεία επέστρεψε στο γραφείο του. Από κοντά και οι συνεργάτες τους, με τους οποίους μιλούσε συνεχώς και σχολίαζε τα όσα έβλεπε στο γήπεδο, αλλά και γύρω από αυτό.
Σίγουρα η φετινή «πρώτη» της ομάδας, θα είναι η πιο... ξεχωριστή από κάθε άλλη. Όσοι κατάφεραν (γιατί υπήρχαν και πολλοί που ήθελαν, αλλά δεν μπορούσαν) και βρέθηκαν το απόγευμα στα Σπάτα, θα κρατήσουν για πάντα στη μνήμη τους αυτή την ημέρα. Είναι η πρώτη μέρα της αναγέννησης. Η πρώτη μέρα της... επιστροφής.

Δευτέρα, Ιουλίου 22, 2013

ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ Ο ΔΕΛΛΑΣ..

Λίγα λόγια από τον Τραϊανό Δέλλα προς τους ποδοσφαιριστές του στην πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ για τη νέα χρονιά. Ο προπονητής από το ξεκίνημα ξεκαθάρισε προς όλους τον αυτονόητο στόχο που δεν είναι άλλος από την πρωτιά και μάλιστα τους τόνισε ότι πρέπει να έρθει όσο γίνεται πιο γρήγορα: "Καλή χρονιά θέλω να ευχηθώ σε όλους με υγεία. Όλοι ξέρετε σε ποια ομάδα είστε. Είναι μία μεταβατική περίοδος για την ΑΕΚ και ο αυτονόητος στόχος είναι να εξασφαλίσουμε γρήγορα την πρώτη θέση. Δεν χρειάζεται να λέμε πολλά. Μπορεί να παίζουμε στη Γ' Εθνική, όμως όλοι γνωρίζετε τι σημαίνει ΑΕΚ και πρέπει να την οδηγήσουμε εκεί που της αξίζει", είπε ο Δέλλας, ο οποίος έδωσε νέο ραντεβού με τους παίκτες του το απόγευμα στις 5 στα Σπάτα. Στις 6 είναι προγραμματισμένος αγιασμός, ενώ στις 18.30 θα ξεκινήσει η απογευματινή προπόνηση (ανοιχτή για τον κόσμο και τον Τύπο).

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Με το νέο ξεκίνημα της ΑΕΚ ασχολείται η εφημερίδα στο πρώτο της θέμα: "Έπεσε, λαβώθηκε, ΑΛΛΑ ο περήφανος Δικέφαλος Αετός έμεινε ΖΩΝΤΑΝΟΣ και σήμερα ανοίγει ξανά τα φτερά του", γράφει η εφημερίδα και προσθέτει: "Βροντερό Ενωσίτικο παρών σήμερα στα Σπάτα (18.30) πιθανότατη παρουσία και του Μελισσανίδη".
SPORTDAY
Στο ίδιο μήκος και η SportDay: "Aνοίγει φτερά", γράφει για την ΑΕΚ και σημειώνεται:" Η αναγέννηση αρχίζει από... σήμερα, με τα Σπάτα να ανοίγουν τις πύλες τους στο κοινό (18.30)".
LIVE SPORT
Το σημερινό νέο αγωνιστικό ξεκίνημα τονίζεται και στη Live Sport: "Νέα εποχή", γράφει η εφημερίδα και προσθέτει:" Με κόσμο η πρώτη της ΑΕΚ στα Σπάτα. Ο Δέλλας θα καλωσορίσει 21 παίκτες".
GOAL
Δεν διαφέρει το ρεπορτάζ του Goal:"Ξεκινάει", γράφει με τη σειρά της η εφημερίδα και σημειώνει: "Πρεμιέρα με κόσμο για την ΑΕΚ στα Σπάτα. Με 21 παίκτες η πρώτη προπόνηση και τελευταία προσθήκη τον 17χρονο γκολκίπερ Παναγιώτη Ντούνη".

AΡΧΙΣΑΜΕ !!


Η ΑΕΚ ξεκίνησε... Ξεκίνησε την επιστροφή της, ξεκίνησε την προετοιμασία της αυτή την δύσκολη, ιδιαίτερη και μοναδική σεζόν που έρχεται. Από το ξημέρωμα της Δευτέρας (22/7) το προπονητικό κέντρο της Ένωσης στα Σπάτα απέκτησε ξανά... ζωή.
Με τον Δημητριάδη να βρίσκεται εκεί από τις 6.30 και μέχρι τις 7 το πρωί να συγκεντρώνεται και το υπόλοιπο τεχνικό τιμ (λίγο μετά τις 7 ο Αντώνης Κέζος επιθεώρησε τον αγωνιστικό χώρο), όλοι υποδέχθηκαν τους παίκτες, παλαιούς και νέους.
Το ραντεβού είχε δοθεί στις 8 το πρωί, όμως μέχρι τις 7.30 όλοι οι παίκτες ήταν στα Σπάτα. Εκεί βρίσκεται και ο νεαρός Τζανετόπουλος που θα δοκιμαστεί, φτάνοντας μαζί με τον νέο τερματοφύλακα της ΑΕΚ Ηλία Βούρα, με τον οποίο γνωρίζονται από τη Νίκη Βόλου.

Ο Κορδέρο έφτασε με ταξί στα Σπάτα, ενώ αρκετοί είναι οι γονείς που συνόδευσαν τα παιδιά στους στο προπονητικό κέντρο, με τρεις παίκτες από την U17 της ΑΕΚ να παίρνουν μέρος στην προετοιμασία. Σημαντική ημέρα και για τον Νίκο Γεωργέα, ο οποίος νωρίς - νωρίς βρίσκεται στα Σπάτα, στη μεγάλη του επιστροφή στην ΑΕΚ ένα χρόνο μετά την αποχώρησή του.
Από τις 8.10 ξεκίνησε η προπόνηση της ΑΕΚ, η πρώτη για τη νέα σεζόν...

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΗΣ Η ΝΕΑ ΑΕΚ ΣΗΜΕΡΑ !!..ΠΑΜΕ ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ ΜΕ ΝΕΑ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΟΣΜΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟΣ..5000 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ..ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΕΚ ..ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ ..ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ !!

ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΕΚ..!!

Δεν έχει «μεταγραφές αεροδρομίου». Δεν έχει προκριματικά Champions League ενόψει. Ούτε καν ομάδα που θα παίξει στην πρώτη κατηγορία.
Η ΑΕΚ όμως έχει ξανά τον κόσμο στο πλάι της! Όχι από το πρώτο παιχνίδι, αλλά από την πρώτη μέρα που θα μαζευτεί για τη φετινή σεζόν!

Την ίδια ώρα που συνεχίζουν τον… πρωταθλητισμό στα εισιτήρια διαρκείας (έχοντας αγοράσει περισσότερα από 5.000 έπειτα από δέκα μέρες) οι φίλοι της «Ένωσης» ετοιμάζονται να καλωσορίσουν ως δυνάμει πρωταθλήτρια και την ομάδα.

Στην πρώτη προπόνηση σήμερα Δευτέρα  λοιπόν αναμένεται να δώσουν δυναμικό «παρών» στα Σπάτα. Εκεί όπου δεν θα υπάρχει… Ριβάλντο ή άλλα μεταγραφικά αποκτήματα που έδιναν λάμψη σε παρόμοιες περιστάσεις του παρελθόντος, αλλά θα υπάρχει (πιθανότατα) ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Οι Δέλλας, Λυμπερόπουλος, Ζήκος και Μπορμπόκης να συνθέτουν στην πράξη πια το πλέον… ΑΕΚτζήδικο τεχνικό τιμ που θα μπορούσε να δημιουργηθεί.

Ο Νίκος Γεωργέας να επιστρέφει έπειτα από ένα χρόνο σπίτι του. Και μαζί με τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα (Μπρέσεβιτς, Ρόβας, Σταθάκης, Μούργκα, Ράμα, Βούρας, Καραγκιολίδης) και όσους επιλέχθηκαν να μείνουν από πέρυσι (Κορδέρο, Ανάκογλου, Τσουμάγκας, Παυλής, Τσουκαλάς, Τσούπρος, Γροντής) να σημαίνουν κι επίσημα πλέον την έναρξη της αντεπίθεσης της ΑΕΚ.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

TO ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΣΤΕΡ ..


Η νέα εποχή της ΑΕΚ, σε διοικητικό επίπεδο, ξεκίνησε πριν από περίπου δύο εβδομάδες, όταν ο Δημήτρης Μελισσανίδης άνοιξε τα χαρτιά του και παρουσίασε τους συνεργάτες του. Σε αγωνιστικό επίπεδο, η αρχή γίνεται σήμερα , με την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας στα Σπάτα για την έναρξη της προετοιμασίας. Το ρόστερ της ομάδας δεν έχει συμπληρωθεί και απομένουν σίγουρα 4 μεταγραφές (αριστερό μπακ, επιθετικός, επιτελικός μέσος και στόπερ), ενώ δεν αποκλείεται να γίνουν ακόμα 2, εφόσον το κρίνει ο Τραϊανός Δέλλας στην πορεία της προετοιμασίας. Άλλωστε οι περίπου 2 μήνες που μεσολαβούν, μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, δίνουν στον προπονητή της ΑΕΚ και τους συνεργάτες του, το χρόνο για να ψαχτούν καλύτερα στην αγορά και να αναζητήσουν παίκτες-λαχεία, που παράλληλα θα προσφέρουν και την σιγουριά που αναζητεί το τεχνικό επιτελείο.
Τερματοφύλακες
Και οι τέσσερις τερματοφύλακες του περσινού ρόστερ αποτελούν παρελθόν. Οι Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Μοσχονάς και Μακρυωνίτης έχουν δώσει τη θέση τους στους Ηλία Βούρα, Φώτη Καραγκιολίδη και Παναγιώτη Ντούνη. Ο πρώτος ήρθε στην ΑΕΚ μετά από πολύ καλή σεζόν με τη Νίκη Βόλου, ενώ ο δεύτερος αποκτήθηκε από τον Ατρόμητο. Όσο για τον τρίτο, προέρχεται από τις ακαδημίες της ΑΕΚ και παίρνει την ευκαιρία που του αναλογεί.

Ακραίοι αμυντικοί
Η περσινή σεζόν ολοκληρώθηκε με τέσσερις ακραίους αμυντικούς. Τους Βαλεντίνο Βλάχο, Χρήστο Αρκούδα, Τάσο Τσουμάγκα και Σωκράτη Τσουκαλά. Από τους παραπάνω, μόνο οι δύο τελευταίο παρέμειναν στο ρόστερ, ενώ προβιβάστηκε και ο νεαρός, Νίκος Αργυρίου, όπου έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του στην δεύτερη ομάδα. Παράλληλα, αποκτήθηκε και ο Νίκος Γεωργέας, ο οποίος μπορεί να καλύψει το κενό και στα δύο άκρα, με την ίδια ευκολία. Ωστόσο, η ΑΕΚ αναζητά έναν ακόμα ποδοσφαιριστή για το αριστερό άκρο της άμυνας, καθώς «κλασσικός» αριστεροπόδαρος είναι μόνο ο Τάσος Τσουμάγκας

Κεντρικοί αμυντικοί
Είναι μία από τις θέσεις όπου η ΑΕΚ αναζητά επιτακτικά ενίσχυση και μάλιστα με ποδοσφαιριστή που θα κάνει τη διαφορά. Από την περσινή σεζόν παρέμεινε μόνο ο Κώστας Τσούπρος, ενώ παρελθόν αποτέλεσαν οι Κουτρουμπής, Γιάγκο και Μπουγαΐδης. Τα κενά δεν έχουν καλυφθεί ακόμα, καθώς έχει αποκτηθεί μόνο ο Σταύρος Σταθάκης, ενώ μία λύση αποτελεί και ο Χριστόφορος Ντούμπερετ, αν και ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το θέμα με τη βίζα του.

Αμυντικά χαφ
Η παρουσία των Κορδέρο, Ρόβα στο ρόστερ και στη μεσαία γραμμή, αλλά και οι βοήθειες που θα μπορούσαν να δώσουν, τόσο ο Νίκος Γεωργέας (στη θέση του «κόφτη» που τον... γνωρίσαμε την τελευταία του σεζόν στην ΑΕΚ), όσο και ο Δημήτρης Ανάκογλου, που μπορεί να παίξει ακόμα και πιο πίσω από τη θέση του επιτελικού μέσου, δείχνουν πως η ΑΕΚ διαθέτει κέντρο επιπέδου Σούπερ Λιγκ. Παράλληλα, στο ρόστερ υπάρχουν ο πολλά υποσχόμενος Φώτης Κέζος, αλλά και ο νεαρός Παληαρούτας από την U-20, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτηθεί ένας ακόμα παίκτης για τη συγκεκριμένη θέση.

Επιτελικοί μέσοι
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ανέλαβε προσωπικά την υπόθεση του Δημήτρη Ανάκογλου και κράτησε στο ρόστερ έναν από τους ποιοτικότερους ποδοσφαιριστές της περσινής περιόδου (παρότι τον είδαμε ελάχιστα επί Λίνεν) και έναν παίκτη που εύκολα θα μπορούσε να βρει ομάδα υψηλού επιπέδου στη Σούπερ Λιγκ. Δεν πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε πως η ΑΕΚ τον «έκλεψε» από τα χέρια του Παναθηναϊκού πριν από 6 περίπου μήνες. Παράλληλα, στο ρόστερ παρέμεινε και ο Δημήτρης Γροντής, που έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις. Ωστόσο, στην Ένωση αναζητούν έναν ακόμα παίκτη για τη συγκεκριμένη θέση.

Ακραίοι επιθετικοί
Αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ διαθέτει μόλις δύο ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της, εκ των οποίων ο ένας είναι ο Αινείας Καλογέρης, ο οποίος δεν είναι ακόμα έτοιμος, μετά τον νέο σοβαρό τραυματισμό του. Μοναδική λύση για τα άκρα της επίθεσης, είναι ο Έντιν Μούργκα, ενώ σε προφορική συμφωνία έχει έρθει η ΑΕΚ και με τον Ρενάλντο Ράμα, για τον οποίο όμως εκκρεμεί η υπόθεση με την ελληνική υπηκοότητά του, που εφόσον την πάρει, τότε θα υπογράψει και θα γίνει και αυτός μέλος του «κιτρινόμαυρου» ρόστερ. Όπως είναι λογικό, στην ΑΕΚ αναζητούν και για εδώ κάποια λύση, προκειμένου να ενισχυθούν και τα άκρα της επίθεσης.

Σέντερ φορ
Με την απόκτηση του Ιβάν Μπρέσεβιτς από τη σλοβενική Κόπερ, η ΑΕΚ έφτασε αισίως τους τρεις επιθετικούς, με τον Κροάτη κατά πάσα πιθανότητα, να είναι και αυτός που θα «ηγηθεί» στην κορυφή της επίθεσης. Παράλληλα, στο ρόστερ παρέμεινα και ο Μιχάλης Παυλής, ένας ποδοσφαιριστής που χαίρει μεγάλης εκτίμησης του Τραϊανού Δέλλα και με την εμπειρία του, θα μπορέσει να δώσει πολλές βοήθειες κατά τη διάρκεια της σεζόν. Τέλος, στην πρώτη ομάδα προωθήθηκε και ο πρώτος σκόρερ της περσινής U-20, ο Βασίλης Τσεβάς και διεκδικεί και αυτός την ευκαιρία που του δίνεται. Ωστόσο, η αναζήτηση συνεχίζεται για έναν ακόμα επιθετικό, προκειμένου να συμπληρωθεί το «καρέ» που έχει ζητήσει ο Δέλλας.

Το ρόστερ της ΑΕΚ σήμερα
Τερματοφύλακες
Βούρας
Καραγκιολίδης
Ντούνης

Ακραίοι αμυντικοί
Τσουκαλάς
Αργυρίου
Γεωργέας
Τσουμάγκας

Κεντρικοί αμυντικοί
Σταθάκης
Τσούπρος
Ντούμπερετ

Αμυντικά χαφ
Ρόβας
Κορδέρο
Παληαρούτας
Κέζος

Επιτελικά χαφ
Ανάκογλου
Γροντής

Ακραίοι επιθετικοί
Καλογέρης
Μούργκα

Σέντερ φορ
Μπρέσεβιτς
Παυλής
Τσεβάς

Κυριακή, Ιουλίου 21, 2013

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

"Έκρηξη" γράφει στο πρώτο της θέμα η ΩΡΑ, αναφερόμενη στη στάση του λαού της ΑΕΚ στο θέμα των διαρκείας: "Την μεγαλύτερη υπέρβαση στην ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου κάνει ο κόσμος της ΑΕΚ. Ασύλληπτο: 5.000 διαρκείας σε εννέα μέρες! Η ΑΕΚ της Γ' Εθνικής στην σύγκριση που αφορά το ακριβώς ίδιο χρονικό διάστημα επικρατεί Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ και συντρίβει τον ΠΑΟ, από τον οποίο υπερτερεί ήδη και στη σύγκριση, άσχετα από το πόσες μέρες πουλάει η κάθε ομάδα διαρκείας". Για τα μεταγραφικά η εφημερίδα γράφει: "Άμεσα για 11δάτους στόπερ - εξτρέμ. Κρατάνε πίσω του ξένου αμυντικού, γιατί θέλουν περιφερειακό επιθετικό επίσης από το εξωτερικό. Πάνε σίγουρα για αριστερό μπακ πίσω από τον Τσουμάγκα και μία ακόμη λύση για την επίθεση από Ελλάδα".
SPORTDAY
"Τρέλα", γράφει με τη σειρά της η SD αναφερόμενη στη στάση του λαού της ΑΕΚ: "Πέντε χιλιάδες διαρκείας σε δέκα ημέρες έχει διαθέσει η Ένωση", τονίζει η εφημερίδα, η οποία για τα μεταγραφικά σημειώνει: "Τρεις κεντρικοί αμυντικοί υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην ΑΕΚ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.
Πρόκειται για τους Τσούπρο, Σταθάκη και Ντούμπερετ.
Για αυτό τον λόγο στην Ένωση θέλουν να πλαισιώσουν τους νεαρούς ποδοσφαιριστές με έναν έμπειρο στόπερ, ο οποίος θα αποτελέσει τον ηγέτη της «κιτρινόμαυρης» άμυνας και θα βοηθήσει στην εξέλιξη των υπολοίπων.
Στην κορυφή της σχετικής λίστας παραμένει το όνομα του Μπρούνο Τσιρίλο, χωρίς όμως - σύμφωνα με την SportDay - να έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο «Δικέφαλος» να προχωρήσει για την απόκτηση δύο παικτών για τη συγκεκριμένη θέση.
Στην ΑΕΚ εξετάζουν πολλές περιπτώσεις από το εξωτερικό (κυρίως από την ιταλική και ισπανική αγορά) και από την Ελλάδα (υπάρχει εκείνη του Σαρρή), με τον Τραϊανό Δέλλα να αποφασίζει σύντομα για αυτό το θέμα.
Την ίδια ώρα, στην Ένωση ψάχνουν ποδοσφαιριστές και για τα άκρα της μεσαίας γραμμής και για έναν επιθετικό, αν και απομένει πολύς καιρός μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ' κατηγορίας".
LIVE SPORT
Kαι στη LIVE SPORT αναφορά γινεται στο θέμα των διαρκείας της ΑΕΚ: "Χαμός με τα διαρκείας, σπάει το φράγμα των 5.000", αναφέρει η εφημερίδα.
GOAL
Mε τη σειρά της η εφημερίδα GOAL γράφει: "Σπάει τα κοντέρ! Στις 5.000 τα διαρκείας ξεπερνώντας ακόμα και το ξεκίνημα στη χρονιά Ριβάλντο"!

ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ !!


Δύο ημέρες πριν την πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν, ο βασικός κορμός του ρόστερ της Ένωσης έχει σχηματιστεί και οι κινήσεις που θα γίνουν από εδώ και πέρα σε ότι έχει να κάνει με τις μεταγραφές, θα είναι συγκεκριμένες. Οι Κιτρινόμαυροι αναζητούν έναν παίκτη-«κολόνα» για τo κέντρο της άμυνας και έναν ποιοτικό μεσοεπιθετικό, που να μπορεί να παίξει στα άκρα και κυρίως δεξιά. Οι περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που έχουν ξεχωρίσει εξετάζονται προσεκτικά, ώστε να γίνει η καλύτερη δυνατή επιλογή και η ΑΕΚ να αποκτήσει τον παίκτη που πραγματικά ψάχνει για την κάθε θέση.
Ωστόσο εκτός από τους δύο παίκτες που προαναφέραμε οι οποίοι θα προορίζονται για την βασική ενδεκάδα, η Ένωση θα προχωρήσει σε τουλάχιστον δύο μεταγραφές ακόμα, ώστε να «κλείσει» και τις τελευταίες «τρύπες» στο ρόστερ. Σύμφωνα με τους υπεύθυνους του ποδοσφαιρικού τμήματος η ΑΕΚ θα κινηθεί για την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή που θα αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας, ώστε να πλαισιώσει τον Τάσο Τσουμάγκα, που είναι ο μοναδικός αριστερός μπακ στο ρόστερ. Επίσης, αναζητείται και ένας επιθετικός, που μαζί με τους Μπρέσεβιτς, Παυλή και Τσεβά θα κλείσουν το «καρέ» των φορ που θέλει να έχει στη διάθεσή του ο Δέλλας. Δεν αποκλείεται εκτός από αυτές τις τέσσερις μεταγραφές να υπάρξουν και 1-2 ακόμα, ωστόσο αυτό θα αποφασιστεί στην πορεία και μέσα από τα όσα θα δει ο Τράι από τις προπονήσεις. Το σίγουρο είναι πάντως πως η ΑΕΚ θα πάρει τέσσερις παίκτες για τις παραπάνω θέσεις και εκεί έχει ρίξει το βάρος το τελευταίο διάστημα το τιμ. Σύντομα οι περιπτώσεις που έχουν προκριθεί αναμένεται να προχωρήσουν και το πιθανότερο είναι πως μέσα στην εβδομάδα που έρχεται θα υπάρξουν εξελίξεις.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για Σπορ
ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ Ο ΛΑΟΣ !!..ΕΚΡΗΞΗ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ..5000  ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΜΕ !!..ΑΚΟΜΗ ΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΘΑ ΑΠΟΓΕΙΩΘΟΥΝ !!..ΠΑΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΕΚ..ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ !!..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑ

ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ !!

«Όλοι μαζί ενωμένοι για την ΑΕΚ»Κάλεσμα σε όλους να σταθούν δίπλα στην ΑΕΚ έκανε η «Original».
Με ανακοίνωσή της μέσω του επίσημου γκρουπ στο facebook καλεί άπαντες να είναι ενωμένοι, ώστε να έρθουν τα καλύτερα για την «Ένωση» στη συνέχεια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «Original»:

«Η ΑΕΚΑΡΑ μας χρειάζεται δίπλα της ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ ...ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ χωρίς προαπαιτούμενα, πρόσωπα και προσωπικά κολλήματα...
Τα αφήνουμε πίσω όλα αυτά... Η περιπέτεια-εμπειρία που ζούμε έχει γεύση πικρή στην αρχή (Γ΄Εθνική) αλλά σίγουρα γλυκιά στη συνέχεια (ΓΗΠΕΔΟ- ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ -ΕΥΡΩΠΗ)...
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ σαν να λέμε.. και εμείς σταθεροί "συνδαιτυμόνες" στο ποιο όμορφο "τραπέζι " του κόσμου...
ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ...
Με ψυχή (περισσότερο) και μυαλό (απαραίτητο)... με φωνή, τραγούδι και προσμονή για τα καλύτερα που σίγουρα θα έρθουν...
Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΉΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ.
Περιμένουμε όλα τα αδέλφια μας σε όλες τις στεγασμένες φωλιές μας στην Αθήνα και την επαρχία να τα προμηθευτούν.
Πληροφορίες στα 6946102270 & 6985820488
Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή , 19.00-21.00 στο κέντρο της Αθήνας στο Δωματιάκι μας (Πλατεια Αργεντινής Δημοκρατίας 4, Λεωφόρος Αλεξάνδρας)
...καθώς επίσης και σε όλα τα στεγασμένα μας club :

Σάββατο, Ιουλίου 20, 2013

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΜΕ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΑ ΕΧΕΙ Η ΦΥΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΓΡΗ..Ο ΤΙΓΡΗΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΤΙΠΟΤΑ !!...ΑΠΟΦΡΑΔΑ ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ ..39 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΟΧΗΣ ..ΠΑΛΙ ΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ..ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ !!

ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ !!

Απόλυτα έτοιμο είναι το προπονητήριο της ΑΕΚ, προκειμένου να «υποδεχθεί» τη Δευτέρα τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς και ο Βασίλης Δημητριάδης (που έχει την ευθύνη όλων των λειτουργικών θεμάτων) τακτοποίησαν τις τελευταίες μέρες και τα τελευταία ζητήματα, που αφορούσαν τόσο την κατάσταση του προπονητηρίου όσο και άλλα θέματα λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος. Έτσι, όλα είναι έτοιμα για την πρώτη συγκέντρωση της ΑΕΚ, με την οποία ξεκινά (και αγωνιστικά) η νέα εποχή...

O ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..


ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΠΟΡ

«Χάνουν τη μπάλα στο λιμάνι!», είναι το βασικό θέμα της εφημερίδας, η οποία τονίζει: «Καθημερινή ενασχόληση τους πλέον η ΑΕΚ. Παρά τις... συμβουλές του Τίγρη να περιμένουν να τους πει πότε να... τρομάξουν, παρουσιάζονται... ασυγκράτητοι. Απίστευτο κι όμως αληθινό: Ανακοίνωση κατά του χορηγού της ΑΕΚ!!! Ο Ερασιτέχνης ΟΣΦΠ εναντίον του Συγγελίδη, επειδή συμφώνησε για χορηγία με την Ένωση! Το κόλπο γκρόσο με τη συμφωνία του πρώην προέδρου τους με τον Μελισσανίδη, τους έκανε να χάσουν πάλι την ψυχραιμία τους».
SPORTDAY
«Ο Τσιρίλο φαβορί για την άμυνα», αναφέρει η εφημερίδα, η οποία κάνει αναφορά και στην απόφαση της ομάδας να ανοίξει την πόρτα των Σπάτων για την επίσημη πρώτη της Δευτέρας.
LIVE SPORT
«Παρών ο κόσμος!», είναι ο τίτλος της εφημερίδας, η οποία τονίζει: «Ανοιχτή η πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ». Επίσης, γίνεται αναφορά στη συμμετοχή του Φώτη Κέζου στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας, ενώ για το θέμα του Χουάνπε αναφέρει ότι είναι ακριβός.
GOAL
«ΠΡΩΤΗ ΜΕ ΚΟΣΜΟ», αναφέρει η εφημερίδα και προσθέτει: «Ανοιχτή για τους οπαδούς η προπόνηση της Δευτέρας». Στα μεταγραφικά, τονίζει: «Αρέσει ο 22χρονος Ισπανός Χουάνπε της Τενερίφης».

Παρασκευή, Ιουλίου 19, 2013

ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ !!

Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν θα έχουν οι φίλαθλοι της ομάδας της Δευτέρα το απόγευμα. Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ η απογευματινή προπόνηση στις 22/7 θα είναι ανοιχτή για τον κόσμο και τους δημοσιογράφους. Αναμένεται λοιπόν το προπονητικό των Σπάτων να γεμίσει με κόσμο. Υπενθυμίζουμε πως η πρώτη συγκέντρωση των παικτών είναι προγραμματισμένη για το πρωί (08.00) της Δευτέρας και δεν είναι ανοιχτή για τον κόσμο ενώ πριν την απογευματινή προπόνηση θα πραγματοποιηθεί αγιασμός.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της πρώτης μέρας των προπονήσεων:
08.00 : Προπόνηση στα Σπάτα (κλειστή)
18.00 : Αγιασμός (κλειστός)
18.30 : Προπόνηση στα Σπάτα (ανοιχτή για τους φιλάθλους της ομάδας μας και για τον Τύπο).

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002