Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τετάρτη, Απριλίου 30, 2014

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΕΠΑΙΞΑΝ ..ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΕΩΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ..Η ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ ΕΓΙΝΕ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ !! ΓΡΑΜΜΗ ΘΑ ΚΡΑΤΑΝΕ !! 

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

Ώρα των Σπορ

«Λάζοβιτς, Κουρμπέλης στο προσκήνιο», είναι το βασικό θέμα της ΩΡΑΣ. «Στην ΑΕΚ αναλύουν όλα τα δεδομένα για τις δύο περιπτώσεις και αποφασίζουν αν θα προχωρήσουν σε συγκεκριμένες κινήσεις. Αποφάσεις άμεσα για όλους τους στόχους που έχουν τσεκαριστεί το τελευταίο διάστημα, αλλά αυτοί οι δύο έχουν προτεραιότητα». Αναλυτικά το ρεπορτάζ της εφημερίδας: Ο Ντάνκο Λάζοβιτς είναι ο παίκτης που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των ανθρώπων του Συλλόγου από την αγορά του εξωτερικού, με τον Σέρβο φορ να «τσεκάρεται» μάλιστα και από τον Νίκο Λυμπερόπουλο στο πρόσφατο ταξίδι του «Λύμπε» στο Βελιγράδι.
Πρόκειται για έναν έμπειρο επιθετικό, με σπουδαία καριέρα, που μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευκολία σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Η περίπτωση του απασχολεί και μάλιστα έντονα την ΑΕΚ, με τους ανθρώπους του «Δικεφάλου» να θεωρούν πως στο πρόσωπό του μπορούν να βρουν έναν ποιοτικό γκολτζή, που θα κάνει τη διαφορά όχι μόνο τη νέα σεζόν, αλλά και τις επόμενες. Ποδοσφαιριστής που παίζει πολύ με το μυαλό, έχει εξαιρετική τεχνική, φοβερά τελειώματα και είναι σε καλή ποδοσφαιρική ηλικία (31).
Το κασέ του θεωρείται στα μέτρα της ΑΕΚ, ενώ οι πληροφορίες που έχουν συλλέξει οι άνθρωποι της «Ένωσης» αναφέρουν πως ο παίκτης παρουσιάζεται θετικός στο να φορέσει τα κιτρινόμαυρα και να μετακομίσει στη χώρα μας.
Εκτός του Λάζοβιτς ωστόσο στην ΑΕΚ έχουν στρέψει το τελευταίο διάστημα το ενδιαφέρον ξανά στην περίπτωση του Δημήτρη Κουρμπέλη, του ταλαντούχου αμυντικού του Αστέρα Τρίπολης, με τον οποίο κάνει ένα πάρα πολύ καλό πρωτάθλημα! Ο 21χρονος στόπερ (σ. σ. μπορεί να παίξει και σαν αμυντικός χαφ) θεωρείται σούπερ εξελίξιμος, παρουσιάζει σημαντική πρόοδο τα τελευταία χρόνια και στην «Ένωση» πιστεύουν πως είναι μια περίπτωση στην οποία αξίζει να επενδύσουν.
Επίσης, μπορεί να παίξει με ευκολία και στις δύο θέσεις, ενώ και ο ίδιος δεν έχει κρύψει στο περιβάλλον του πως θα ήθελε να αγωνιστεί στην ΑΕΚ, βλέποντας την «Ένωση» ως το παραπάνω βήμα στην καριέρα του. Ο Κουρμπέλης δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Αστέρα Τρίπολης, ωστόσο εφόσον η ΑΕΚ αποφασίσει οριστικά να προχωρήσει στη συγκεκριμένη κίνηση, μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις των Αρκάδων και να τον κάνει δικό της.
Λάζοβιτς και Κουρμπέλης λοιπόν αποτελούν αυτή τη στιγμή προτεραιότητες για την «Ένωση», με τους υπεύθυνους του αγωνιστικού σχεδιασμού να παίρνουν άμεσα τις οριστικές αποφάσεις τους για τις εν λόγω περιπτώσεις, αλλά και τις υπόλοιπες που απασχολούν και οι οποίες θα συζητηθούν στη σημερινή σύσκεψη κορυφής για τα μεταγραφικά ζητήματα.
Goal
«Η φόρμουλα για Τζιμπούρ», είναι το θέμα του Goal σχετικά με την ΑΕΚ. «Ο Αλγερινός μετρά αντίστροφα στην Αγγλία και στην ΑΕΚ ψάχνουν τον τρόπο για την μεγάλη επιστροφή», είναι ο πλάγιος τίτλος. Επίσης η εφημερίδα αναφέρει: «Αριστερό μπακ και δύο εξτρέμ οι στόχοι της Ένωσης στην Αργεντινή. Εξετάζεται και η επιλογή του Λάζοβιτς, κινήσεις για παίκτες στον άξονα και στο πρώην ανατολικό μπλοκ. Τι γίνεται με τον Φουρλάνο και τι δεν γίνεται με τον Κουρμπέλη».
SportDay
«Λαβράκια», είναι το χτύπημα της Sport Day για το ταξίδι της ΑΕΚ στην Αργεντινή και συμπληρώνει: «5+5 σπέσιαλ περιπτώσεις από την Αργεντινή που μπορούν να απασχολήσουν την Ένωση».
LiveSport
«Βολκόφ για αριστερά», είναι ο τίτλος της LiveSport που συμπληρώνει: «Ο Μαυροβούνιους φουλ μπακ της Παρτιζάν είναι στα υπ' όψην. Επαφές Μπάγεβιτς - Πέτριτς για Λάζοβιτς, Ντρίνσιτς. Δεν ψήθηκε ο Λύμπε».
Αναλυτικά το ρεπορτάζ: Η ΑΕΚ αναζητά μία εξαιρετική λύση και για το αριστερό άκρο της άμυνάς της και σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Live Sport, ένας από τους παίκτες που εξετάζει είναι ο Βλαντιμίρ Βολκόφ. Πρόκειται για τον 28χρονο αριστερό μπακ της Παρτιζάν, ο οποίος είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα του Μαυροβουνίου. Τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή παρακολούθησε live και ο Νίκος Λυμπερόπουλος στο ντέρμπι του περασμένου Σαββάτου της Παρτιζάν με τον Ερυθρό Αστέρα το οποίο έληξε με νίκη της γηπεδούχου με 2-1. Ο Μάρκο Νίκολιτς τον χρησιμοποίησε σε όλο το ματς και φέρεται πως ήταν από τους διακριθέντες των νικητών.
Ο Βολκόφ έχει ύψος 1,85 μ. (στοιχείο που δεν έχει κανένα από τα πλάγια μπακ της ΑΕΚ) και ξεκίνησε την καριέρα του από τη Ραντνίτσκι. Έπαιξε στη Γκράφιτσαρ, στη Ζελέζνιτσαρ στη Μπόρτσα και στη Μπέογκραντ, πριν αναχωρήσει για τη Σερίφ Τιρασπόλ όπου έμεινε από το 2009 έως το 2011. Μάλιστα την περίοδο που φορούσε τα κιτρινόμαυρα της ομάδας της Μολδαβίας και συγκεκριμένα το καλοκαίρι του 2009, είχε αγωνιστεί και εναντίον του Ολυμπιακού στο πλαίσιο του 4ου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ.
Ο γεννημένος στο Νις αριστεροπόδαρος αμυντικός, έχει ρίζες στη Ρωσία, υπήρξε μία φορά διεθνής με την εθνική Σερβίας, ωστόσο πλέον φοράει τη φανέλα της εθνικής Μαυροβουνίου. Μπορεί να αγωνιστεί και ως αριστερός χαφ, ωστόσο έχει ένα... σοβαρό «μειονέκτημα». Πριν από μερικούς μήνες επέκτεινε το συμβόλαιό του το οποίο έληγε το καλοκαίρι του 2014, μέχρι το καλοκαίρι του 2015. Φέρεται πάντως να έχει ρήτρα, αν θελήσει να φύγει και να αγωνιστεί ξανά στο εξωτερικό.
Από εκεί και πέρα, η αναζήτηση στόχων συνεχίζεται τόσο στην αγορά της Σερβίας όπου παρακολουθούνται οι περιπτώσεις των Ντρίντσιτς, Λάζοβιτς και Σκούλετιτς, όσο και σε αυτή της Λατινικής Αμερικής, από όπου οι προτάσεις για παίκτες έρχονται σωρηδόν...

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..



@ Ηταν η απόλαυση της χθεσινής βραδιάς τεράστια. Και εκτός από τους οπαδούς της Ρεάλ, τους δικούς της αλλά και εμάς τους πιστούς από όλο τον κόσμο, που χαρήκαμε τόσο πολύ νομίζω πως το παιχνίδι ήταν πολύ διδακτικό για κάποια πράγματα.
@ Χωρίς να λέω πως θα φύγει ο Πέπ Γκουαρντιόλα που τον σέβομαι αλλά πρέπει να πετύχει σε μία ακόμη ομάδα τουλάχιστον ότι έκανε με την Μπάρτσα, όχι όλα βέβαια, για να μπει στο κλαμπ των μεγάλων, πιστεύω πως η παταγώδης αυτή αποτυχία της Μπάγερν δείχνει πως είναι βασικό και για τον μεγαλύτερο προπονητή να ταιριάξει με την ομάδα. Πίστευα από την μέρα που πήγε και πιστεύω πως δεν ταιριάζει ο Πεπ με την συγκεκριμένη ομάδα. Και το όνομα μόνο του δεν φτάνει. Αρα όταν μια μεγάλη ομάδα ψάχνει προπονητή για να επενδύσει πάνω του, και όχι για να περάσει κάποιους μήνες μέχρι να έρθει ο επόμενος, πρέπει να ψάξει πολύ καλά τα πάντα.  Ακόμη και το μεγαλύτερο όνομα δεν εγγυάται την επιτυχία αν δεν ταιριάξει με την διοίκηση και την ομάδα γενικότερα.
@ Ενα άλλο δίδαγμα της χθεσινής βραδιάς είναι και πάλι το πόσο σημαντικές είναι οι στημένες φάσεις, αμυντικά και επιθετικά. Ενα μεγάλο ντέρμπι έγινε... τσόντα σε 10 λεπτά με δυο στημένα. Και δεν ήταν μόνο η ικανότητα της Ρεάλ αλλά και η ανικανότητα της Μπάγερν και στα δύο και ιδίως στο δεύτερο γκολ του Ράμος που ο Αλάμπα συμμετέχει στην φάση μόνο για να μην βγει... οφσάιντ ο σκόρερ.  Εκεί που οι κινήσεις των αμυντικών πρέπει να γίνονται αυτόματα και όταν υπάρχει πρώτη επαφή στην περιοχή να βγαίνει όποιος επιθετικός είναι πιο μπροστά οφσάιντ είδαμε αυτή την κωμική αμυντική αντίδραση που χωρίς καν να εμποδίζει τον Ράμος ο Αλάμπα, ήταν στην γωνία της περιοχής, τον κάλυψε λες και συμμετείχε από την πλευρά της Ρεάλ στη φάση. Δεν ξέρω αν είναι έλλειψη δουλειάς ή συγκέντρωσης αλλά σε αυτό το επίπεδο είναι απλά ασυγχωρητο. Γιατί ο αντίπαλος στους 4 του Τσάμπιονς Λιγκ όποιος και να είναι, και πόσο περισσότερο η Ρεάλ, δεν συγχωρεί.  Για άλλη μια φορά λοιπόν το συμπέρασμα είναι πως οι στημένες φάσεις παίζουν τεράστιο ρόλο και μπορούν να κρίνουν παιχνίδια που η μορφή τους ήταν άλλη ή απλά να κάνουν πιο εύκολο το έργο και της καλύτερης ομάδας που απλά δυσκολεύεται να βρει διέξοδο προς το τέρμα.
@  Ενα άλλο δίδαγμα είναι πως η κατοχή μπάλας είναι μόνο για την στατιστική και αν ήταν στο χέρι μου θα την καταργούσα κι από εκεί. Πραγματικά δεν λέει τίποτα. Μόνο για κάτι ημιμαθείς που νομίζουν πως απευθύνονται σε ουρακοτάγκους και την συνδέουν με την δουλειά, και καλά, στην προπόνηση και με το αν μια ομάδα είναι... επιθετική ή... αμυντική. Αλλη μπούρδα κι αυτή παρεμπιπτόντως. Για παράδειγμα μετά τον αποκλεισμό του ΟΣΦΠ από την Μάντσεστερ, σε ευχαριστώ Ντέιβιντ όπου κι αν είσαι, η προπαγάνδα παιάνιζε πως ο Ολυμπιακός είχε μεγαλύτερη κατοχή και έτσι έδειξε πόσο έχει ...μεγαλώσει σαν ομάδα. Ευτυχώς μεγαλώνει έτσι γιατί αν μεγάλωνε αλλιώς δεν θα το... άντεχα. Σε 3-0 ματς λοιπόν και μας νοιάζει η κατοχή. Μα η Μπάγερν στον πρώτο αγώνα της Μαδρίτης είχε συντριπτικά την κατοχή και έκανε μια φάση. Η Ρεάλ με λίγη προσοχή και ρέντα θα είχε βάλει κι εκεί άλλα τρία. Η κατοχή μπάλας μπορεί να έδινε νίκες αν δεν υπήρχαν... τέρματα. Ελα όμως που υπάρχουν. Και σε καμία περίπτωση δεν αποδεικνύει πως γίνεται δουλειά εκτός αν συνοδεύτεται και από καμιά 25αρια τελικές προσπάθειες με τις 10-12 να είναι στο τέρμα. Εκεί μάλιστα κάτι σημαίνει. Αλλά όταν ο αντίπαλος σου δίνει την κατοχή και σε περιμένει για να σκοτώσει στην κόντρα και εσύ γυρνάς γύρω γύρω επειδή δεν μπορείς να κάνεις τίποτα ουσιώδες ε τότε η κατοχή σου είναι για πέταμα.
@ Eπίσης από κάτι τέτοια κομβικά παιχνίδια που κρίνονται χρονιές μπορεί και καριέρες αλλά και από μικρότερης σημασίας παιχνίδια αποδεικνύεται περίτρανα ότι ακόμη και το τελειότερο στιλ παιχνιδιού έχει το αντίδοτο του. Αποδείχτηκε στην Μπάρτσα που το είχε τελειοποιήσει, πόσο περισσότερο στη Μπάγερν. Αυτό λοιπόν που θεωρώ το μεγαλύτερο μείον του Πέπ και το έχουν κι άλλοι προπονητές είναι η εμμονή στην ιδέα τους και στα συστήματα τους ανεξάρτητα αν ταιριάζουν στους παίκτες που έχουν, ανεξάρτητα αν τους βγαίνουν μέσα στο παιχνίδι. Η εναλλακτική λύση της Μπάγερν χθες αλλά και στον αγώνα της Μαδρίτης (έκανε συνολικά δυόμιση φάσεις) ήταν το... τίποτα. Μπλόκαρε το τίκι τίκι και τελείωσε το παραμύθι.
@ Αλλo δίδαγμα είναι βέβαια πως η βαριά φανέλα είναι πάντα βαριά φανέλα. Δεν μπορεί να κάνει μια ομάδα δυνατή από μόνη της αλλά μπορεί να κάνει την διαφορά όταν υπάρχει ισοροπία.  Στην περίπτωση του χθεσινού αγώνα την έκανε. Αυτά. Πάλι για ΑΕΚ μιλήσαμε και σήμερα. Καλημέρα.

Τρίτη, Απριλίου 29, 2014

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

Η εκδήλωση για το βιβλίο της ιστορίας της ΑΕΚ, ο Σέρβος επιθετικός και το... σαφάρι στην Λατινική Αμερική απασχολούν τον σημερινό Τύπο



ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
«ΑΕΚ που τιμά την ιστορία της έφτιαξε ο Μελισσανίδης», είναι ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας, η οποία τονίζει: «Τεράστια αίσθηση η παρουσίαση του συγκλονιστικού τόμου των 703 σελίδων για τα 90 χρόνια της ιστορίας της Ένωσης. Ενωμένη η οικογένεια της ΑΕΚ στη χθεσινή μεγαλειώδη εκδήλωση -Το «παρών» έδωσε πλήθος μεγάλων μορφών της ιστορίας του ένδοξου συλλόγου -Στο αμφιθέατρο της ΕΟΕ, ο Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Πάνος Παναγιωτόπουλος και ο Υφυπουργός Γιάννης Ανδριανός». Επίσης, η εφημερίδα αναφέρεται στο ζεστό ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Λάζοβιτς.
SPORTDAY
«ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ», τονίζει η εφημερίδα και προσθέτει: «Προσιτή περίπτωση χαρακτηρίζουν οι Σέρβοι τον γκολτζή Ντάνκο Λάζοβιτς που τσεκάρει η Ένωση. Ετοιμάζεται ταξίδι στην Αργεντινή για παίκτες». Επίσης, γίνεται αναφορά στην χθεσινή εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου των 90 χρόνων της ιστορίας της ΑΕΚ.
LIVE SPORT
«ΔΙΧΤΥΑ ΓΙΑ ΛΑΤΙΝ», είναι ο τίτλος της εφημερίδας, που προσθέτει: «Τι ψάχνει η ΑΕΚ στην Λατινική Αμερική. Παρουσιάστηκε η επίσημη έκδοση της 90χρονης ιστορίας του συλλόγου». Επίσης, γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στη δήλωση του Δημήτρη Μελισσανίδη ότι: «Το γήπεδο θα γίνει».
GOAL NEWS
«ΘΑ ΧΤΙΣΤΕΙ Ο,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ», είναι ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας που προσθέτει: «Με μήνυμα Μελισσανίδη για το γήπεδο παρουσιάστηκε το βιβλίου για τα 90 χρόνια ένδοξης ιστορίας της ΑΕΚ». Επίσης, η εφημερίδα αναφέρει: «Σε Αργεντινή και Βραζιλία ταξιδεύει η Ένωση για να φέρει... λαβράκια. Στο στόχαστρο Λάζοβιτς και Ντρίντσιτς από τη σέρβικη αγορά. Διατηρεί το προβάδισμα ο Δέλλας για την νέα σεζόν. Έλαβε τέλος το σίριαλ για την εκχώρηση».

AΡΘΡΟ ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΤΡΙΒΙΖΑ..

Ο Μάριος Τριβιζάς γράφει για την συνέπεια που δείχνει ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ως προς την επιθυμία του να μην έχουν... κερκόπορτες τα νέα «τείχη» της ΑΕΚ



Στην αρχή αυτής της μεγάλης προσπάθειας για την επιστροφή της ΑΕΚ στην κορυφή, στην πρώτη συνέντευξη Τύπου του Δημήτρη Μελισσανίδη στο Τατόι, το αφεντικό της ομάδας είχε φροντίσει -επιτηδευμένα- να στείλει το μήνυμα ότι επέστρεψε στην ΑΕΚ για να ενώσει. Επισημαίνοντας παράλληλα, εμμέσως πλην σαφώς, ότι για τον ίδιο η έλλειψη συσπείρωσης και ομοψυχίας ήταν ένας από τους λόγους της -γενικότερης- πρώτης της ομάδας...
Σήμερα το μεσημέρι, στα γραφεία της ΕΟΕ, ο Μελισσανίδης κατάφερε να συγκεντρώσει για δεύτερη φορά μέσα σε μικρό σχετικά διάστημα όλη την ιστορία της ΑΕΚ στον ίδιο χώρο. Η αφορμή ήταν η παρουσίαση του βιβλίου για τα 90 χρόνια της ιστορίας του συλλόγου. Η προηγούμενη, τον περασμένο Νοέμβριο, ήταν η λαμπρή εκδήλωση για την επίσημη παρουσίαση των σχεδίων για την κατασκευή του νέου γηπέδου, της «Αγιά Σοφιάς».
Κοινός παρανομαστής και στις δύο περιπτώσεις, ήταν ότι «συγκεντρώθηκαν» μέσα σε μια αίθουσα, είτε με φυσική παρουσία είτε μέσω των video που είχαν ετοιμαστεί για την περίσταση, όλες οι θρυλικές μορφές της ΑΕΚ. Όλα τα ιερά τέρατα που έβαλαν το δικό τους λιθαράκι για να γίνει αυτός ο ιστορικός (από την ώρα... μηδέν, λόγω και μόνο όσων εκπροσωπεί) σύλλογος ακόμη μεγαλύτερος μέσα στο πέρασμα του χρόνου.
Ήταν όλοι εκεί, χωρίς διακρίσεις. Ακόμη και άνθρωποι που στο παρελθόν (ακόμη και στο... πολύ πρόσφατο) έδωσαν δικαιώματα, στην ΑΕΚ αλλά και στον ίδιο προσωπικά, για πικρίες. Η στάση του διοικητικού ηγέτη της Ένωσης, η συνέπεια που δείχνει σε αυτούς τους μήνες της επιστροφής του ως προς αυτή την θέση, είναι πολύ σημαντική. Το μήνυμα ενότητας που έδωσε στην πρώτη του συνέντευξη, η δέσμευση ότι «τα νέα τείχη μας δεν θα έχουν κερκόπορτες στην παρουσίαση του γηπέδου, η σημερινή εκδήλωση, δείχνουν συνέπεια.
Αλλά και ξεκάθαρο πλάνο. Γιατί πρώτος ο ίδιος γνωρίζει ότι μια ΑΕΚ που επιστρέφει, όχι για να πάρει ξανά τον ρόλο το κομπάρσου, που είχε τα τελευταία χρόνια, αλλά αυτόν της πρωταγωνίστριας του ελληνικού ποδοσφαίρου, θα δεχθεί τέτοιο πόλεμο, θα δώσει τόσες μάχες, που δεν έχει την πολυτέλεια να μην είναι ενωμένη και αποφασισμένη για όλα...
Υ.Γ.: Η πολυτελής έκδοση για τα 90 χρόνια ιστορίας της ΑΕΚ, είναι πολλά περισσότερα από απλώς ένα καλό βιβλίο. Η ΑΕΚ είναι μια από τις ελάχιστες ομάδες παγκοσμίως που η καταγωγή της και οι αρχές που δεσμεύτηκε να κουβαλήσει μέσα στον χρόνο, σκεπάζουν την ίδια την πορεία. Και είναι σημαντικό να υπάρχει ένα βιβλίο... γνωριμίας με όλα αυτά, για τα νέα παιδιά. Αξίζουν, λοιπόν, συγχαρητήρια στην Αγγελική Αρκάδη και τον Γιάννη Μπίλιο που ηγήθηκαν αυτής της προσπάθειας, καθώς και στους υπόλοιπους συμμετέχοντες. Το -άριστο- αποτέλεσμα τους δικαίωσε...

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΗ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ ΤΙΜΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ..ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΥΣΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ...Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ..ΑΝΤΕ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ !! παμε ρε ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Δευτέρα, Απριλίου 28, 2014

ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ !!

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα το τυπικό της εκχώρησης των απαιτήσεων της ΠΑΕ ΑΕΚ από τον Μάκη Ψωμιάδη, προς το ελληνικό Δημόσιο. Όπως είχε αποκαλύψει από την Παρασκευή το aek365, οι άνθρωποι της Ένωσης είχαν έρθει σε συμφωνία με το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους, προκειμένου να ξεπεραστεί το τελευταίο εμπόδιο που είχε παρουσιαστεί και αυτό δεν ήταν άλλο από το να υπογράψουν (με κάποιο τρόπο) τη σύμβαση και οι Παναγιώτης Βαλασόπουλος, Αλέξης Αλεξίου. Το οριστικό κείμενο της σύμβασης ετοιμάστηκε τελικά σήμερα και σε αυτό οι Βαλασόπουλος, Αλεξίου αναφέρονται ως εκ τρίτου συμβαλλόμενοι, με την διευκρίνιση ότι δεν έχουν κάποια νομική ευθύνη. Έτσι,όπως διαβάσατε νωρίτερα στο aek365, κλήθηκαν να δώσουν το «παρών» στην ΦΑΕΕ Αθηνών, όπου βρισκόταν από το πρωί ο Ανδρέας Δημητρέλος και πριν από λίγα λεπτά οι τρεις άνδρες έβαλαν τις υπογραφές τους στην σύμβαση της εκχώρησης. Πλέον, την προσεχή Δευτέρα (που είναι προγραμματισμένο το δικαστήριο) ο Χάρης Οικονομόπουλος θα αποσύρει την αγωγή που έχει κάνει και μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένεται να δημοσιευθούν τα πρακτικά της ολοκλήρωσης της εκκαθάρισης της ΠΑΕ ΑΕΚ, ανοίγοντας τον δρόμο για την οριστική αλλαγή σελίδας της ομάδας...

O ΠΡΩΤΟ ΣΤΟΧΟΣ..

Κανείς στην ΑΕΚ δεν πανηγύρισε την μαθηματική άνοδο της ομάδας στην Football League. 

Πρόκειται για έναν στόχο που είχε τεθεί στην αρχή της σεζόν και έφεραν εις πέρας οι παίκτες του Τραϊανού Δέλλα. 

Πλέον στην «Ένωση» καλούνται να κάνουν αυτό που πρέπει στους τέσσερις εναπομείναντες αγώνες της Γ’ Εθνικής και να προετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερο για να περάσει… αέρα στη Β’ Εθνική. 

Ήδη στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο έχουν προχωρήσει στην απόκτηση δέκα ποδοσφαιριστών, ενώ θα υπάρξουν άλλες τέσσερις με πέντε προσθήκες στο ρόστερ της ομάδας. 

Η επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα και κατά συνέπεια στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου αναμένεται να έρθει μαζί με το νέο γήπεδο της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια. 

Αυτό περιμένουν οι χιλιάδες των ΑΕΚτζήδων για να πανηγυρίσουν, κάτι που δεν έκαναν - πλην ελαχίστων περιπτώσεων - όσοι βρέθηκαν στη Ριζούπολη. 

Φήμες για Σηφάκη 

Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί πως η ΑΕΚ εξετάζει «ζεστά» την περίπτωση του Μιχάλη Σηφάκη. Πριν από αρκετό καιρό είχε γίνει γνωστό πως ο διεθνής τερματοφύλακας απασχολεί τον «Δικέφαλο» και είχε γίνει γνωστό πως οι δύο πλευρές είχαν έρθει σε επαφή. Ωστόσο, δεν πρέπει να θεωρείται σίγουρο πως θα γίνει για την απόκτησή του μετά την απόκτηση του Γιάννη Ανέστη και από τη στιγμή που υπάρχουν στο ρόστερ οι Βούρας και Καραγκιολίδης. 

O AΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Με το μήνυμα "Ερχόμαστε..." η εφημερίδα στο πρώτο της σημερινό θέμα γράφει: "Η ΑΕΚ τελείωσε χθες τη φετινή της περίεργη σεζόν, με την μαθηματική εξασφάλιση της ανόδου και ατενίζει ήδη το λαμπρό της μέλλον. Γ' Εθνική... διαγράφεται. Β' Εθνική... στα γρήγορα. Σούπερ Λίγκα και κούπες στην Αγιά Σοφιά".
Όσο για τις μεταγραφές η ΩΡΑ τονίζει: "Κεντράρει σε Ντάνκο Λάζοβιτς. Ο 31χρονο διεθνής Σέρβος επιθετικός της Παρτιζάν βασικός στόχος από τους παίκτες που είδε ο Λύμπε".
SPORTDAY
Για το αυτονόητο που έκανε η ΑΕΚ γράφει η SD:
"Κανείς στην ΑΕΚ δεν πανηγύρισε την μαθηματική άνοδο της ομάδας στην Football League.
Πρόκειται για έναν στόχο που είχε τεθεί στην αρχή της σεζόν και έφεραν εις πέρας οι παίκτες του Τραϊανού Δέλλα.
Πλέον στην «Ένωση» καλούνται να κάνουν αυτό που πρέπει στους τέσσερις εναπομείναντες αγώνες της Γ' Εθνικής και να προετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερο για να περάσει... αέρα στη Β' Εθνική.
Ήδη στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο έχουν προχωρήσει στην απόκτηση δέκα ποδοσφαιριστών, ενώ θα υπάρξουν άλλες τέσσερις με πέντε προσθήκες στο ρόστερ της ομάδας.
Η επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα και κατά συνέπεια στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου αναμένεται να έρθει μαζί με το νέο γήπεδο της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Αυτό περιμένουν οι χιλιάδες των ΑΕΚτζήδων για να πανηγυρίσουν, κάτι που δεν έκαναν - πλην ελαχίστων περιπτώσεων - όσοι βρέθηκαν στη Ριζούπολη".
LIVE SPORT
Για την ΑΕΚ που "έρχεται", γράφει και η LS: "Τέσσερις αγωνιστικές πριν από το φινάλε του πρωταθλήματος. Η ΑΕΚ νίκησε 2-0 την Κηφισιά εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδό της κι έκανε το πρώτο βήμα για την επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια".

GOAL
"Στου δρόμου τα μισά" βρίσκεται η ΑΕΚ και η εφημερίδα το αναφέρει: "Η ΑΕΚ εξασφάλισε στη γειτονιά της την... πρώτη άνοδο".

TA ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..



@ Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε. Είναι μια μεγάλη μέρα σήμερα για την ΑΕΚ αφού παρουσιάζεται το πρώτο επίσημο βιβλίο της ιστορίας της. Ενα βιβλίο που πραγματικά αξίζει να είναι σε κάθε σπίτι ΑΕΚτζή. Θα μάθετε λεπτομέρειες σήμερα, θα δείτε εικόνες και θα καταλάβετε πόσο αξίζει πραγματικά. Ηταν το καλύτερο που θα μπορούσε να γίνει για την συγκυρία της επετείου των 90 χρόνων με την ΑΕΚ να ξεκινάει από το μηδέν. Γιατί γιορτές δεν θα μπορούσαν να γίνουν φέτος. Αντίθετα είναι κρίσιμο όσο ποτέ να μάθουμε και να θυμηθούμε ποια είναι πραγματικά η ΑΕΚ. Η ΑΕΚ σε όλα τα σπορ. Και ποιος ο κόσμος της. Η μεγαλύτερη δύναμη της. Καταπληκτική η ιδέα, καταπληκτική και η εκτέλεση. Και το αποτέλεσμα θα είναι από σήμερα στην διάθεση όλων.
@ Τις πιο περίεργες σελίδες τις ιστορίας της, τις γράφει φέτος η ΑΕΚ. Και θα συνεχίσει και του χρόνου. Μέχρι την επιστροφή. Μέχρι την λύτρωση. Χθες σφραγίστηκε και τυπικά το μοναδικό πράγμα που ήταν σίγουρο από πέρυσι τον Απρίλιο όταν φάνηκε πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα μπει μπροστά για την αναγέννηση και την μεγάλη επιστροφή. Η άνοδος της ΑΕΚ στην επόμενη κατηγορία. Η ΑΕΚ είχε ανέβει πολύ πριν την κλήρωση του πρωταθλήματος. Απλά άργησε λίγο η μαθηματική επιβεβαίωση γιατί τα πράγματα δεν πήγαν όπως έπρεπε να πάνε. Οπως ήταν προορισμένα να πάνε συγκρίνοντας το υλικό, τις συνθήκες και την δυναμική της ΑΕΚ με όλων των άλλων ομάδων. Χθες πάντως το τέλος του πρώτου μέρους του εφιάλτη συνοδεύτηκε από μια καλή εμφάνιση, σε ένα πολύ ωραίο ποδοσφαιρικό σκηνικό. Στην γειτονιά μας. Βλέποντας τόσο κόσμο να έρχεται με τα πόδια, από όλες τις πλευρές, τόσα αυτοκίνητα να παρκάρουν στους δρόμους πίσω από το γήπεδο, την τσίκνα από τα λουκάνικα και τα σουβλάκια σίγουρα καταλαβαινεις πολύ καλύτερα την χαρά της Κυριακής από ότι στο... Νταχάου. Γιατί τι ΟΑΚΑ ιδίως μετά από αυτό που ζήσαμε πέρυσι με τον Πανθρακικό δεν... αντέχεται. Αλλη κουβέντα, αυτή θα δούμε μήπως του χρόνου τελειώσει το... Νταχάου. Αυτό που σίγουρα έχει τελειώσει από τώρα για του χρόνου είναι η άνοδος στην Α Εθνική. Οπώς και πέρυσι από τον Μάιο πριν το ρόστερ της ομάδας αποκτήσει παίκτες είχαμε ανέβει, το ίδιο ισχύει και για του χρόνου. Με τις 11 μεταγραφές που ξέρουμε, με τις άλλες 6-8 που θα γίνουν και με τις κινήσεις ενίσχυσης της ομάδας ΣΕ ΟΛΟΥΣ τους τομείς η ΑΕΚ θα είναι πάλι τόσα επίπεδα πάνω από τους αντιπάλους, όσα ήταν και φέτος. Σε ένα βέβαια πολύ πιο δύσκολο πρωτάθλημα όπου δεν θα υπάρχουν περιθώρια για ερασιτεχνισμούς σε κανένα επίπεδο. Ηδη με τα ονόματα των Λάζοβιτς και Ντρίντσιτς που δεδομένα απασχολούν την ΑΕΚ και περισσότερο στο χέρι της είναι το αν θα αποκτηθούν παίρνουμε ένα μήνυμα για τις κινήσεις που έρχονται. Κι αν δεν επιλεγούν αυτοί είναι δεδομένο πως ο πήχης είναι ψηλά και ο λόγος που δεν θα έρθουν οι δύο συγκεκριμένοι π.χ. είναι μόνο επειδή θα έρθουν... καλύτεροι. Μετά την χθεσινή νίκη είναι πλέον ευκαιρία να δούμε λίγο παραπάνω κάποια παιδιά που δεν είδαμε πολύ και βέβαια για να πάρουν έστω ένα μικρό βάπτισμά κάποια παιδιά της Κ17 που έχουν ξεχωρίσει και η ομάδα θα επενδύσει πάνω τους.
@ Για το γυναικείο βόλεϊ δεν είναι να λέμε και πολλά. Δόθηκαν πάρα πολλά για να φτιαχτεί μια ομάδα πολύ λίγη. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η ΑΕΚ με πλεονέκτημα έδρας στους τελικούς και με μεγαλύτερο μπάτζετ ήρθε δεύτερη στο πρωτάθλημα των... δύο. Οι ευθύνες είναι τεράστιες και βέβαια την μικρότερη την έχει ο προπονητής που κλήθηκε να μαζέψει τα ασυμάζευτα. Χάσαμε δίκαιότατα από μια ομάδα με ψυχή που οι δικές μας δεν είχαν. Γιατί παιχτικά αν τις συγκρίνεις τις παίκτριες των δύο ομάδων αν βρεις διαφορές μάλλον υπέρ της ΑΕΚ θα είναι. Καλημέρα σε όλα τα αδέρφια.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΓ ΕΘΝΙΚΗ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ..ΠΑΜΕ Β ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΡΑΦΕΙ Η ΦΥΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΟΜΑΔΑΡΑ ΚΑΙ ΓΗΠΕΔΑΡΑ ...ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ..ΠΑΜΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΝ ΤΙΓΡΗ !!

Ο αυτονόητος -αλλά και αδιαπραγμάτευτος- στόχος της ΑΕΚ την φετινή σεζόν, ήταν να εξασφαλίσει το συντομότερο δυνατό και μαθηματικά την άνοδο στη Β' Εθνική. Κάτι που συνέβη σήμερα, με την νίκη της Ένωσης απέναντι στην Κηφισιά, η οποία σφράγισε ότι η ομάδα έκανε το πρώτο από τα δύο βήματα της επιστροφής στην κατηγορία που ανήκει.
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος παρακολούθησε το παιχνίδι από τα επίσημα της Ριζούπολης, θέλησε να συγχαρεί τους ποδοσφαιριστές και τα μέλη του τεχνικού τιμ για το γεγονός ότι έφεραν σε πέρας την συγκεκριμένη αποστολή. Έτσι, μετά το τέλος του αγώνα έκανε μια από τις ελάχιστες για φέτος εμφανίσεις του στα αποδυτήρια της ομάδας.
Το αφεντικό της ΑΕΚ μοίρασε συγχαρητήρια στους Κιτρινόμαυρους και γενικά στους ανθρώπους του ποδοσφαιρικού τμήματος. «Συγχαρητήρια που πετύχαμε τον στόχο μας, συνεχίζουμε», τόνισε ο Μελισσανίδης, ενώ στη συνέχεια είχε τετ α τετ με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, τον Νίκο Λυμπερόπουλο, τον Βασίλη Δημητριάδη και τον Τραϊανό Δέλλα...

Κυριακή, Απριλίου 27, 2014

THN ΣΦΡΑΓΙΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΝΟΔΟ !!


Ένα από τα καλύτερά της πρώτα ημίχρονα πραγματοποίησε σήμερα η ΑΕΚ, με τους Κιτρινόμαυρους να παρουσιάζονται πιο σοβαροί από ποτέ.
Όλοι οι παίκτες βοηθούσαν τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά, κάτι που φαίνεται άλλωστε και από το γκολ που πέτυχε ο Τζανετόπουλος.
Οι καλές ενέργειες των παικτών του Δέλλα απέφεραν καρπούς στο 18ο λεπτό του αγώνα, όταν ο Ρόβας εκτέλεσε το κόρνερ και ο Τζανετόπουλος άνοιξε το σκορ στη Ριζούπολη. Η Ένωση συνέχισε να πιέζει σε όλο το γήπεδο παρά το 1-0 και έτσι στο 35ο λεπτό διπλασίασε τα τέρματά της.
Ο Ρόβας εκτέλεσε το φάουλ έξω από την περιοχή, με τον Ντακόλ να πιάνει την κεφαλιά κάνοντας το 2-0, με την ΑΕΚ να σκοράρει για δεύτερη φορά από στημένη φάση στο ίδιο ματς, κάτι που είχε να κάνει αρκετό καιρό τώρα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Κηφισιά στην πρώτη της οργανωμένη επίθεση, ενώ το σκορ ήταν 0-0, κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, γκολ το οποίο ακυρώθηκε σωστά ως οφ σάιτ.
Ωραία κυκλοφορία, χωρίς γκολ
Στο δεύτερο ημίχρονο η Ένωση συνεχίσει να αγωνίζεται καλά και να βρίσκεται στην επίθεση, ωστόσο δεν ήταν τόσο αποτελεσματική όσο στο πρώτο.
Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Ανάκογλου είχε αρκετές φορές την ευκαιρία να σκοράρει, ωστόσο δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.
Παρόλα αυτά οι παίκτες του Τραϊανού Δέλλα αγωνιζόταν σαν το ματς να ήταν στο 0-0, καταφέρνοντας να βγάλουν εντός των τεσσάρων γραμμών το πάθος τους.
Αυτό έδωσε την ευκαιρία στον τεχνικό της ΑΕΚ να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που μέχρι στιγμής δεν είχαν αγωνιστεί αρκετά, όπως οι Μούργκα, Ράμα και Αργυρίου.
Σημαντική στιγμή της επανάληψης το πέναλτι που κέρδισε ο Τσουμάγκας, το εκτέλεσε ο Ντακόλ, ωστόσο για 9η φορά εφέτος η μπάλα δεν κατέληξε γκολ από τα 11 βήματα.
Σήμερα λοιπόν, ο πρώτος εφιάλτης για την ΑΕΚ τελείωσε και βαθμολογικά. Οι Κιτρινόμαυροι χρειαζόταν έναν βαθμό, πήραν τρεις και έτσι «κλείδωσαν» και τυπικά την άνοδο της ομάδας στην Β’ Εθνική.
Εκπληκτικός για ακόμα μια φορά ο κόσμος, ο οποίος κατάφερε σε μια κιτρινόμαυρη γειτονιά να δώσει ρυθμό στον αγώνα θυμίζοντας σε όλους στιγμές του «Νίκος Γκούμας».
Οι συνθέσεις
Κηφισιά: Ιωσήπου, Στασινός, Καραμπάς, Τεγούσης, Κολοτούρος, Ανδρίκος, Γιόνδης, Αλιμπάς, Βέρμπης, Γκουτσούλας, Θανόπουλος
Έπαιξαν και οι: Χίσο
ΑΕΚ: Βούρας, Τζανετόπουλος, Σταθάκης, Τσουμάγκας (63’ Μούργκα), Γεωργέας, Κορδέρο, Ρόβας (80’ Αργυρίου), Ανάκογλου (76’ Ράμα), Ντακόλ, Γροντής, Πλατέλλας
Κίτρινες: Αργυρίου

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

Ακόμη κι ο Αρης απέναντι σε ένα Παναθηναϊκό που είχε πάρει πρωτάθλημα πάλαιψε σχεδόν μέχρι το τέλος. Ακόμη κι ο Ατρόμητος του Δώνη  ήταν θεωρητικά μέσα στο παιχνίδι μέχρι το 80 στον τελικό με την ΑΕΚ πριν ανέβει το κοντέρ στο 3. Δεν το συζητάμε για πέρυσι που ο Αστέρας Τρίπολης στον πρώτο τελικό της ιστορίας του ουσιαστικά νίκησε τον Ολυμπιακό και έχασε από τον... Γιάχο και τον Τριτσώνη. Ο ΠΑΟΚ ούτε μέχρι το 60 δεν μπόρεσε να μείνει μέσα στο ματς. Απέναντι σε έναν Παναθηναϊκό με πολύ μικρότερο μπάτζετ και ούτε κατά διάνοια την οικονομική δύναμη του Σαββίδη που έχει ρίξει τα τελευταία χρόνια τα περισσότερα λεφτά από όλους στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Μια θλιβερή περίπτωση ομάδα ο ΠΑΟΚ που δείχνει πως όπως κι αν έχουν γίνει προσωρινά τα πράγματα με το restart της ΑΕΚ και τα μεγάλα προβλήματα του ΠΑΟ παραμένει μακριά από τις τρεις παραδοσιακές ομάδες που έπαιρναν τα πρωταθλήματα μέχρι να ξεφτυλίσει το ποδόσφαιρο το σύστημα του 96. Την μόνη δικαιολογία που δίνω είναι το ψυχολογικό άδειασμα μετά τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού που για αυτούς ήταν σαν κύπελλο αλλά χωρίς τρόπαιο.Ενα άλλο πράγμα που φάνηκε χθες ήταν πως ο Ολυμπιακός είναι πράγματι στα κακά του χάλια. Δεν μπόρεσε να νικήσει στο Καραϊσκάκη αυτόν τον ΠΑΟΚ, που εκτός των άλλων παίζει και χωρίς προπονητή, με πάνω από 2-1 κι ας έπαιζε με παίκτη παραπάνω περισσότερο από ένα ημίχρονο και καθαρά ποδοσφαιρικά στην Τούμπα έχασε με κάτω τα χέρια χάνοντας την πρώτη του ευκαιρία, και την... δεύτερη, στις καθυστερήσεις μαμούθ που κράτησε ο Μάνταλος. Από το πρώτο παιχνίδι με την Μάντσεστερ και μετά ο Ολυμπιακός έκανε μάγκες τους αντιπάλους που αμέσως μετά έδειχναν το πραγματικό τους πρόσωπο. Τόσο η Μάντσεστερ όσο και ο ΠΑΟΚ είναι οι πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις. Αυτό θεωρώ πως κάτι δείχνει και όσοι σχετίζουν την κατάρρευση του μόνιμα... διορισμένου πρωταθλητή με την αποψήλωση του υλικού τον Γενάρη που έφερε εις πέρας ο πιο... κερδοφόρος πρόεδρος της Ελλάδας αλλά και με το πρόβλημα που παρουσίασε ο Ολαϊτάν και μας λαχτάρησε όλους στον αγώνα με τον ΠΑΟ στο Καραϊσκάκη δεν μπορούν να πάρουν εύκολα μια πειστική αντίθετη απάντηση.
@Το πρώτο είναι αδιαμφισβήτητο αφού στη θέση του πρώτου σκόρερ κι ενός παίκτη λίγο περίεργου αλλά με προσόντα ήρθαν δύο δανεικοί για τους οποίους δεν έγινε ούτε σκέψη για ανανέωση του δανεισμού τους. Το δεύτερο πιστεύω είναι καθαρά ψυχολογικό θέμα αφού βλέποντας πόσο ζημιά πήγε να κάνει το άγχος ενός ντέρμπι με τον ΠΑΟ στον Ολαϊτάν, σύμφωνα με την επίσημη εκδοχή του Ολυμπιακού,  οι υπόλοιποι παίκτες δεν κατάφεραν να τα βγάλουν πέρα σε όλα σχεδόν τα παιχνίδια που είχαν... άγχος. Το κατασκευασμένο θηρίο δεν είναι πια αχτύπητο. Κι ας μην έχει προσωρινά αντιπάλους. Επίσης κάτι πάει να αλλάξει και γενικώς κι ο ορισμός του Κάκου στον χθεσινό τελικό ήταν για μένα άλλη μία έστω και μικρή ένδειξη. Για να δούμε. Πόσο καιρό θα κρατήσει ακόμη το παραμύθι;Σε ότι αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι του τελικού εκτός από την ηττοπάθεια του ΠΑΟΚ αυτό που καθόρισε τον νικητή ήταν η τεράστια κλάση του Μπεργκ που απέδειξε πως 1-2 άσχημα χρόνια δεν σημαίνουν πως το ποδόσφαιρο... ξεχνιέται. Παίκτης σαν τον Σουηδό δεν υπάρχει στο πρωτάθλημα και η κλάση του χθες κάλυψε τα πάντα. Ακόμη και το κεντρικό αμυντικό δίδυμο του ΠΑΟ που αν είχε έναν... Μπεργκ αντίπαλο μπορεί αν είχε λήξει και... 4-4 ο κανονικός αγώνας. Ενας φανταστικός παίκτης που σκοράρει με όλους τους τρόπους και κάνει και όλες τις άλλες δουλειές του φορ που μπορούν να τον κάνουν διακριθέντα ακόμη κι αν δεν βάζει γκολ. Αλλη μια απόδειξη πως μια ομάδα ιδίως όταν θέλει να πρωταγωνιστήσει πρέπει να ξεκινάει από έναν μεγάλο σέντερ φορ.  Εναν μεγάλο επιθετικό. Η εμφάνιση του Μπεργκ ήταν για μένα μια σύμπτωση που ήρθε την ίδια μέρα που δημοσιοποιήθηκε το δεδομένο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Λάζοβιτς. Ενός παίκτη τεράστιας κλάσης, σε πολύ καλή ηλικία που σίγουρα μπορεί να γίνει ο Μπεργκ της ΑΕΚ αν είναι καλά από υγεία και βέβαια έχει ακόμη φιλοδοξία που πιστεύω πως θα την έχει. Και βέβαια δεν ειναι ο μόνος. Υπάρχουν σίγουρα κι άλλες τέτοιες περιπτώσεις. Αρκεί να τις ψάξεις και να τις βρεις. Αυτά. Τροφή για σκέψη. Ραντεβού στην γειτονιά μας κι ένα μπράβο στην Βασίλισσα μας. Ερχόμαστε. Μία νίκη έμεινε. Που μπορεί να μην χρειαστεί κι αυτή.
@ΥΓ1: Μπράβο σε Αλαφούζο και Σαββίδη για την συμπεριφορά τους πριν τον τελικό.
@ΥΓ2: Για άλλη μια φορά αποδείχτηκε πως αν το κράτος θέλει μπορεί να διοργανώσει και Ευρωπαϊκό αγώνα του Ολυμπιακού στην... Τούμπα. Με αφορμή και τη παρουσία των οπαδών του Ηρακλή στην Ζοφριά θυμηθήκαμε πόσο γελοίο πράγμα είναι η απαγόρευση μετακίνησης και πόσο πιο όμορφοι είναι οι αγώνες όταν και οι δύο ομάδες έχουν τον κόσμο τους στην εξέδρα.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

http://s1.aek365.com/uploads/articles/bfd7c7466ebd9a2b4158b7696801e80a_4647.jpgΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ..ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ..ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΑΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΕΚ ΓΙΑ ΤΗΝ Β ΕΘΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ..ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΚΑΙ Η ΓΕΙΤΟΝΙΚΗ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ ΣΗΜΕΡΑ..ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ !!

ΘΕΤΙΚΕΣ ΟΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ..

Στόχος της ΑΕΚ είναι να ενισχυθεί μεσοεπιθετικά με παίκτες από το εξωτερικό που θα κάνουν τη διαφορά. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος βρέθηκε χθες στο Βελιγράδι και παρακολούθησε δια ζώσης το ντέρμπι της Παρτιζάν με τον Ερυθρό Αστέρα (2-1) έχοντας στραμμένη την προσοχή του σε τέσσερις παίκτες. Και μάλλον θα έφυγε με πολύ καλές εντυπώσεις από όλους, αφού ήταν οι πρωταγωνιστές των ομάδων τους.
Αυτός που ξεχώρισε περισσότερο και άλλωστε είναι το μεγαλύτερο όνομα είναι ο Ντάνκο Λάζοβιτς. Ο 31χρονος Σέρβος μπορεί να αγωνιστεί στην κορυφή και τα άκρα της επίθεσης κι έχει μακρά καριέρα σε ομάδες όπως η Ζενίτ, η Αϊντχόφεν και η Φέγενορντ, ενώ δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2015 από την Παρτιζάν. Εξαιρετικός ήταν και ο Πέταρ Σκούλετιτς, ο 23χρονος πανύψηλος (1,93μ.) φορ της Παρτιζάν, που δεσμεύεται μέχρι το 2017, έστω κι δεν κατάφερε να σκοράρει.

Στον αντίποδα, από πλευράς Ερυθρού Αστέρα, ο Ντράγκαν Μρτζα κέρδισε τις εντυπώσεις, καθώς άλλωστε πρόκειται για παίκτη με πλούσιο βιογραφικό. Ο 30χρονος υψηλόσωμος φορ (1,87μ.), που ανήκει ως το 2015 στους ερυθρόλευκους, πέτυχε ένα γκολ και κέρδισε δύο πέναλτι που όμως δεν αξιοποιήθηκαν από την ομάδα του. Όσο για τον Ντάρκο Λάζοβιτς, ο 23χρονος δεξιός εξτρέμ, που επίσης έχει ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο, ήταν επίσης από τους διακριθέντες.

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος σχημάτισε εικόνα για όλους και θα συζητήσει με την επιστροφή του στην Αθήνα με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και τον Τραϊανό Δέλλα για να αποφασιστεί αν θα γίνει κρούση για κάποιον ή κάποιους από τους ποδοσφαιριστές αυτούς. Φυσικά κάποια απόφαση ακόμη δεν υπάρχει και είναι πιθανό να μην υπάρξει προτού ξεκαθαρίσει και το θέμα προπονητή.

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ


Το μπάσκετ της ΑΕΚ έχει πρώτο θέμα σήμερα η ΩΡΑ κάνοντας λόγο για "Ψυχάρες"! Παράλληλα, η εφημερίδα τονίζει: "Γιώργο Αμερικάνε, άρχισε σιγά - σιγά να χαμογελάς από ψηλά! Η Βασίλισσα επιβλήθηκε 78-69 του Ηρακλή και θέλει μία νίκη για να επιστρέψει στην κατηγορία που ανήκει. Συγκλόνισαν οι οπαδοί της ΑΕΚ, αλλά και του Ηρακλή που δημιούργησαν υποδειγματική ατμόσφαιρα". Όσον αφορά το ποδόσφαιρο η ΩΡΑ γράφει: "Όλοι οι δρόμοι οδηγούν σήμερα στη Ριζούπολη. Πάρτι... επιστροφή, μυρωδιά... γειτονιάς, γεύση... Αγιά Σοφιάς. Η ΑΕΚ τελειώνει και με μαθηματικό τρόπο, την πρώτη από τις δύο σεζόν του εφιάλτη".
SPORTDAY
Για τους παίκτες που ειδε χθες ο Λυμπερόπουλος στο Παρτιζάν - Ερυθρός Αστέρας γράφει η SD.
"Στόχος της ΑΕΚ είναι να ενισχυθεί μεσοεπιθετικά με παίκτες από το εξωτερικό που θα κάνουν τη διαφορά. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος βρέθηκε χθες στο Βελιγράδι και παρακολούθησε δια ζώσης το ντέρμπι της Παρτιζάν με τον Ερυθρό Αστέρα (2-1) έχοντας στραμμένη την προσοχή του σε τέσσερις παίκτες. Και μάλλον θα έφυγε με πολύ καλές εντυπώσεις από όλους, αφού ήταν οι πρωταγωνιστές των ομάδων τους.
Αυτός που ξεχώρισε περισσότερο και άλλωστε είναι το μεγαλύτερο όνομα είναι ο Ντάνκο Λάζοβιτς. Ο 31χρονος Σέρβος μπορεί να αγωνιστεί στην κορυφή και τα άκρα της επίθεσης κι έχει μακρά καριέρα σε ομάδες όπως η Ζενίτ, η Αϊντχόφεν και η Φέγενορντ, ενώ δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2015 από την Παρτιζάν. Εξαιρετικός ήταν και ο Πέταρ Σκούλετιτς, ο 23χρονος πανύψηλος (1,93μ.) φορ της Παρτιζάν, που δεσμεύεται μέχρι το 2017, έστω κι δεν κατάφερε να σκοράρει.
Στον αντίποδα, από πλευράς Ερυθρού Αστέρα, ο Ντράγκαν Μρτζα κέρδισε τις εντυπώσεις, καθώς άλλωστε πρόκειται για παίκτη με πλούσιο βιογραφικό. Ο 30χρονος υψηλόσωμος φορ (1,87μ.), που ανήκει ως το 2015 στους ερυθρόλευκους, πέτυχε ένα γκολ και κέρδισε δύο πέναλτι που όμως δεν αξιοποιήθηκαν από την ομάδα του. Όσο για τον Ντάρκο Λάζοβιτς, ο 23χρονος δεξιός εξτρέμ, που επίσης έχει ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο, ήταν επίσης από τους διακριθέντες.
Ο Νίκος Λυμπερόπουλος σχημάτισε εικόνα για όλους και θα συζητήσει με την επιστροφή του στην Αθήνα με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και τον Τραϊανό Δέλλα για να αποφασιστεί αν θα γίνει κρούση για κάποιον ή κάποιους από τους ποδοσφαιριστές αυτούς. Φυσικά κάποια απόφαση ακόμη δεν υπάρχει και είναι πιθανό να μην υπάρξει προτού ξεκαθαρίσει και το θέμα προπονητή".

GOAL
Για το σημερινό ματς με την Κηφισιά, στο οποίο η ΑΕΚ "κλειδώνει την άνοδο", γράφει το Goal. Αναλυτικά:
"Η σεζόν ολοκληρώνεται σε λιγότερο από έναν μήνα και η ΑΕΚ έχει την... ευκαιρία να τελειώσει από σήμερα την υπόθεση άνοδος. Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο της Ριζούπολης από την Κηφισιά και της αρκεί ο ένας βαθμός, ούτως ώστε να δώσει ένα τέλος στο μαθηματικό σίριαλ της κατάληψης της πρώτης θέσης.
Η Ενωση έχει την ευτυχία να πανηγυρίσει μπροστά στον κόσμο της και στη δική της γειτονιά. Οι οπαδοί των «κιτρινόμαυρων» έδειξαν μεγάλο ζήλο από την πρώτη μέρα διάθεσης των εισιτηριών που κυκλοφόρησαν και υπολογίζεται πως πάνω από 8.000 αναμένεται να δημιουργήσουν μία καυτή ατμόσφαιρα στις εξέδρες του γηπέδου.
Προφανώς ο στόχος της Ενωσης δεν είναι άλλος από τη νίκη. Μία ισοπαλία και μία κακή εμφάνιση κόντρα στη δεύτερη ομάδα της βαθμολογίας δεν θα είναι ό,τι το καλύτερο, ακόμα και αν επέλθει το ζητούμενο που είναι ο στόχος της ανόδου. Η ΑΕΚ οφείλει να πραγματοποιήσει μία καλή εμφάνιση, να διασκεδάσει τον κόσμο της και να πετύχει όσα περισσότερα τέρματα μπορεί.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Δέλλας θα εμπιστευτεί τους λεγόμενους βασικούς. Ο Τσιρίλο επιστρέφει στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Σταθάκη, ο Ρόβας ξεπέρασε τον τραυματισμό του και θα αγωνιστεί μαζί με τον Κορδέρο σε ρόλο ανασταλτικών μέσων, με αποτέλεσμα ο Γεωργέας να μετατοπιστεί στο δεξί άκρο της άμυνας. Οι υπόλοιπες θέσεις είναι κλεισμένες, με τον Γροντή να κερδίζει τον Πόποβιτς στη μάχη της αριστερής πλευράς και τον Ντακόλ να παραμένει ως ο μοναδικός προωθημένος"

Σάββατο, Απριλίου 26, 2014

ΤΟ ΨΑΞΙΜΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ..

Είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι, αν και η διοίκηση της ΑΕΚ δεν έχει πάρει οριστική απόφαση για το μέλλον της συνεργασίας της με τον Τραϊανό Δέλλα, προετοιμάζεται για... παν ενδεχόμενο. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει κάνει ήδη συναντήσεις με τον Ρικάρντο Σα Πίντο και τον Χουάν Κάρλος Γκαρίδο. Σημερινά δημοσιεύματα βάζουν στην... συζήτηση για τον πάγκο της Ένωσης ακόμη δύο (γνωστά από το παρελθόν) ονόματα προπονητών, χωρίς ωστόσο να τους δίνει... πιθανότητες να προκριθούν.
Συγκεκριμένα, ρεπορτάζ της Sportday αναφέρει ότι η ΑΕΚ έκανε μια διερευνητική επαφή με τον Τιμούρ Κετσπάγια, ωστόσο οι απαιτήσεις του κρίθηκαν υπερβολικές (η αλήθεια είναι ότι μετά το χρυσό συμβόλαιο του με την Εθνική Γεωργίας, το κασέ του έχει εκτοξευτεί σε... εξωπραγματικά -τηρουμένων των αναλογιών- επίπεδα). Επίσης, σε άλλο ρεπορτάζ της ίδιας εφημερίδας αναφέρεται ότι στα υψηλά διοικητικά κλιμάκια της ομάδας συζητήθηκε και το όνομα του Φερνάντο Σάντος, χωρίς ωστόσο να προκύπτει «ζεστό» ενδιαφέρον για την περίπτωσή του...

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ..

Χωρίς κάποιο απρόοπτο και ιδιαίτερα προβλήματα της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε και η προπόνηση της Παρασκευής για την ΑΕΚ. Μετά το τέλος αυτής ο Τραϊανός Δέλλας
ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς της Κυριακής με την Κηφισιά. Οι παίκτες στους οποίους υπολογίζει ο προπονητής είναι οι: Βούρας, Ντούνης, Γεωργέας, Ανάκογλου, Γροντής, Αργυρίου, Ντακόλ, Πόποβιτς, Κορδέρο, Τσιρίλο, Ρόβας, Πλατέλλας, Σταθάκης, Τσουκαλάς, Ράμα, Τσούπρος, Παληαρούτας, Τζανετόπουλος, Τσουμάγκας και Μούργκα.
Η προπόνηση του Σαββάτου θα πραγματοποιηθεί στις 17:00.

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του χθεσινού αγώνα, που δεν την κάνει μεγάλο φαβορί αλλά της δίνει έστω μισό γκολ προβάδισμα για την πρόκριση, η αλήθεια είναι πως η φετινή Μπενφίκα που ήδη έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα, παίζει τελικό κυπέλλου με την Ριο Αβε, είναι στον ημιτελικό του Λιγκ Καπ με την Πόρτο και βέβαια έπαιξε χθες με την Γιούβε ημιτελικό Europa League είναι μια μεγάλη και ατελείωτη δικαίωση. Δικαίωση αυτών που μετά το περυσινό σοκαριστικό φινάλε της σαιζόν όπου έχασαν τρία τρόπαια με γκολ, και στα τρία ματς από το 85 και μετά, κράτησαν την ψυχραιμία τους. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα μετά από αυτό το τριπλό σοκ της Μπενφίκα σαν ένας απλός μακρινός παρατηρητής ήταν πως ο προπονητής πρέπει να φύγει τρέχοντας μετά από τέτοια συνεχόμενα κάζα στα κρισιμότερα παιχνίδια της χρονιάς.  Οι άνθρωποι όμως της Μπενφίκα που δεν ήταν παρατηρητές αλλά υπεύθυνοι για τις αποφάσεις δεν έκαναν το αναμενόμενο, το εύκολο.
@ Ο Ζόρζε Ζεσούς που συμπλήρωνε πέρυσι το καλοκαίρι τέσσερα χρόνια στην ομάδα, ιδανικός χρόνος για... απομάκρυνση, όχι μόνο δεν απομακρύνθηκε αλλά του έγινε ανανέωση συμβολαίου για δύο χρόνια. Ο Ζεσούς ήταν ο αναμορφωτής της Μπενφίκα όμως αυτό δεν σημαίνει πως ήταν η εύκολη λύση να μείνει για άλλα δύο χρόνια μετά από τέτοιο τριπλό σοκ. Η πολύ δύσκολη ήταν γιατί εκτός των άλλων δεν ήταν καθόλου μα καθόλου εύκολο αυτός ο προπονητής να καταφέρει να εμπνεύσει και να συνεφέρει μία τόσο τσακισμένη ψυχολογικά ομάδα. Πρέπει να ξέρεις πάρα πολύ καλά και να εμπιστεύεσαι πάρα πάρα πολύ έναν προπονητή για να του δώσεις στήριξη σε μια τέτοια στιγμή. Η πιο εύκολη λύση για να έχει πολλές πιθανότητες να συνέλθει η ομάδα ήταν με έναν νέο προπονητή που θα έφερνε άλλο αέρα και, το κυριότερο, η φυσιογνωμία του δεν θα θύμιζε τίποτα από το τριπλό κάζο. Κόντρα στα προγνωστικά και την πεπατημένη λοιπόν η διοίκηση της Μπενφίκα πήρε τον δύσκολο δρόμο και δικαιώθηκε.
@ Ισως δεν τα πάρει όλα ούτε φέτος, αν και το νταμπλ στην Πορτογαλία είναι σχεδόν σίγουρο αφού απομένει ο τελικός με την Ρίο Αβε, όμως η μπάλα που έχει παίξει και ο επιβλητικός τρόπος με τον οποίο πήρε το πρωτάθλημα Πορτογαλίας έχουν ήδη δικαιώσει την επιλογή της ανανέωσης συμβολαίου και της στήριξης. Δεν το έγραψα όλο αυτό για να υποστηρίξω πως αυτός είναι ο σωστός δρόμος. Οτι δηλαδή ακόμη και μετά από τέτοιο τριπλό χαστούκι πρέπει ο προπονητής να στηρίζεται μέχρι... θάνατο. Τις περισσότερες φορές μάλλον αποτυχία θα είναι. Αυτό που βγαίνει όμως ως δίδαγμα από την ιστορία της Μπενφίκα είναι το πόσο καλά πρέπει να γνωρίζουν αυτοί που διοικούν τον προπονητή που έχουν επιλέξει. Και όταν είναι σίγουροι πρέπει να παίρνουν την απόφαση ακόμη κι αν είναι κόντρα στην λογική, στον τύπο, στους φιλάθλους, σε όλους... Δεν είναι καθόλου εύκολο. Κάνει όμως διαφορά και το είδαμε με την Μπενφίκα που δεν νομίζω πως με άλλον προπονητή θα είχε αυτή την εικόνα και αυτά τα αποτελέσματα όλη την χρονιά. Μόνο η εμπιστοσύνη λοιπόν βασισμένη σε στοιχεία από την σωστή παρακολούθηση μπορεί να εγγυηθεί για το ότι απόφαση είναι σωστή. Τα αποτελέσματα μετά έρχονται μόνα τους.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

http://s1.aek365.com/uploads/articles/691d3c6cede8026d26f23c8871d94f89_96390.jpgΤΟ ΨΑΞΙΜΟ ΠΑΙΚΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ..Ο ΛΥΜΠΕ ΒΛΕΠΕΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΗΜΕΡΑ  ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΑΡΤΙΖΑΝ -ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ  ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...

Παρασκευή, Απριλίου 25, 2014

ΞΕΚΙΝΟΥΜΕ !!

Με την επιστροφή του Δημήτρη Μελισσανίδη στην Αθήνα αλλά και των άμεσων συνεργατών του γύρω από το θέμα του γηπέδου, αναμένεται να τεθούν επί τάπητος όλα τα ζητήματα του πρότζεκτ που παραμένουν «ανοικτά», μιας και πια έχουμε μπει για τα καλά στην τελική ευθεία. Στις αρχές της εβδομάδας που ξεκινάει λοιπόν, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη κορυφής υπό τον «Τίγρη», στην οποία και θα μετέχουν γενικός διευθυντής της «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924» Α.Ε., Νίκος Στράτος, ο αρχιτέκτονας του έργου, Θανάσης Κυρατσού, αλλά και ο πρότζεκτ μάνατζερ, Δημήτρης Ανδριόπουλος.

Εκεί, όπως τονίζεται σε σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «ΩΡΑ των σπορ» θα συζητηθούν όλα όσα αφορούν στην «Αγιά-Σοφιά», στη ρύθμιση που σύντομα θα ψηφιστεί από τη Βουλή, τις οικοδομικές άδειες αλλά και άλλα, διαδικαστικά ζητήματα, που θα ολοκληρωθούν άμεσα ώστε να ξεκινήσουν οι εργασίες στη Νέα Φιλαδέλφεια. Τα πάντα κινούνται εντός του χρονοδιαγράμματος που υπάρχει και οι άνθρωποι που «τρέχουν» το πρότζεκτ του γηπέδου εκτιμούν ότι ακόμα και πριν το τέλος Μαΐου, οι μπουλντόζες θα πάρουν. θέση στα Ιερά Χώματα και θα αρχίσουν τα έργα κατασκευής του «Ναού», που δεν θα σταματήσουν μέχρι το γήπεδο να ολοκληρωθεί.

ΑΡΧΙΖΕΙ ΞΑΝΑ Ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΜΟΣ..

Αμέσως μετά την Μεγάλη Εβδομάδα άνοιξε ένας νέος κύκλος ονοματολογίας και φερόμενων μεταγραφικών στόχων, όπως είναι ο Τζιώλης, ο Μακρής αλλά και ο... Τάτος.

Πάμε να δούμε τι συμβαίνει σε κάθε περίπτωση. Για την περίπτωση του Τσιώλη τα πράγματα δεν είναι πολύ ξεκάθαρα, καθώς το μέλλον του στον ΠΑΟΚ παραμένει ακόμα αβέβαιο. Είναι δανεικός στην Καϊσερί Σπορ και το καλοκαίρι επιστρέφει. Είναι ένας ποιοτικός παίκτης και έμπειρος παίκτηςπου αγωνίζεται σε θέση για την οποία ψάχνει παίκτη και μάλιστα για βασική επιλογή η ΑΕΚ. Ο Τζιόλης αρέσει αλλά έχει συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια με τον ΠΑΟΚ και η περίπτωση του παρακολουθείται διακριτικά.

Αντίθετα για τον Μακρή σύμφωνα με τους ανθρώπους που χειρίζονται τα μεταγραφικά της ΑΕΚ που είναι σε συζητήσεις με τον ΟΦΗ δεν φαίνεται να υπάρχει ενδιαφέρον από πλευράς ΑΕΚ. Ο παίκτης δεν είναι καν στη λίστα της ΑΕΚ, όπως αναφέρεται και σε σημερινό δημοσίευμα της ΩΡΑΣ.
Τέλος, σε ότι έχει να κάνει με τον Τάτο είναι απίθανο να προκύψει ζήτημα, μιας και ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον ΟΣΦΠ. Ακόμη κι αν υπήρχε ενδιαφέρον και πιθανότητεςνα έρθει ο παίκτης μετά τα δημοσιεύματα το θέμα τελείωσε αφού ο Μαρινάκης θα προτιμά να τον πληρώνει και να τον βλέπει στην εξέδρα.
Η ΑΕΚ συνεχίζει πάντως την αναζήτηση ενός επιθετικού, ενός αριστερού χαφ και ένός αριστερού μπακ, ενώ μεγάλος στόχος είναι και ένα κεντρικό χαφ που θα κάνει διαφορά έχοντας βασικά ανασταλτικά χαρακτηριστικά. Πάντα υπάρχει ανοικτό το ενδεχόμενο να έρθει κι άλλο ένα σέντερ μπακ. Η ΑΕΚ δεν βιάζεται αφού έχοντας κάνει ήδη 11 μεταγραφές και μαζί με τους 4-5 παίκτες που θα μείνουν και θα υπολογίζονται για την 18αδα - 20αδα έχει μια πολύ καλή και ποιοτική βάση για το πρωτάθλημα της Β Εθνικής.

O AΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

Ώρα των Σπορ

«Γιορτή στην γειτονία μας», είναι ο βασικός τίτλος της ΩΡΑΣ που αναφέρει επίσης στην πρώτη σελίδα: «Προσδοκία διοίκησης, τεχνικού τιμ και παικτών να γεμίσει ασφυκτικά το γήπεδο του Απόλλωνα σαν ένα ακόμη μήνυμα της αντεπίθεσης λίγο πριν ο Ιερός χώρος της Φιλαδέλφειας δεχθεί την εισβολή της μπουλντόζας».
Παράλληλα η εφημερίδα ασχολείται και με το θέμα της εκκαθάρισης που πλέον δεν αντιμετωπίζει κανένα εμπόδιο μετά και την κατάθεση της τροπολογίας που καταργεί το χαρτόσημο για την εκχώρηση του χρέους Ψωμιάδη στο Ελληνικό δημόσιο. Ο τίτλος είναι : «Προχωράει φουλ η εκκαθάριση».
Σε ότι αφορά  τα μεταγραφικά ζητήματα σύμφωνα με την ΩΡΑ δεν υπάρχει κάποιο ζεστό θέμα σε εξέλιξη: «Τσεκάρουν αλλά δεν βιάζονται».
SportDay
Με μεταγραφικά θέματα της ΑΕΚ ασχολείται σήμερα η  SportDay: «Ενδιαφέρον για Μακρή, ανοικτό του Γιαννιώτα» είναι το χτύπημα στην πρώτη σελίδα.
Goal
Μακριά από προπονητολογία και μεταγραφολογία μένει το γκολ που αναφέρεται  αναφέρεται στις εξελίξεις με το χρέος του Ψωμιάδη και το γήπεδο, που έχουν σαν κοινό παρανομαστή την Βουλή και τα νομοσχέδια που θα περάσουν την επόμενη εβδομάδα: «Στη Βουλή για γήπεδο και χρέη Ψωμιάδη» είναι ο τίτλος.
LiveSport
«Άνοιξε μέσω Βουλής ο δρόμος για την εκχώρηση. Μεταγραφικό παιχνίδι και με Μακρή», είναι το χτύπημα της εφημερίδας  και αναφέρεται τόσο σε μεταγραφικά σενάρια όσο και στο θέμα της εκχώρησης του χρέους Ψωμιάδη στο Δημόσιο που ξεμπλόκαρε οριστικά μετά τις χθεσινές εξελίξεις.

O TYΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΓΙΟΡΤΗ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙ Η ΦΥΛΛΑΔΑ  ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΣΤΗΝ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ ..Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΜΑΣ ΧΩΜΑΤΑ ...ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΕ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑ..ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ..ΚΑΛΟ ΣΚ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !! ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..

ΣΚΕΨΕΙΣ ΕΝΔΕΚΑΔΑΣ..

Για τρεις παίκτες στο βασικό σχήμα της Κυριακής κόντρα στην Κηφισιά δείχνιει να αμφιταλαντεύεται ο Τραϊανός Δέλλας. Στη σημερινή προπόνηση έδειξε αρχικά να εμπιστεύεται την 11άδα που ξεκίνησε στο ματς με τον Αστέρα Βάρης, ωστόσο κατά τη διάρκεια του διτέρματος προχώρησε σε τρεις αλλαγές. Αρχικά λοιπον δοκιμασε τους Τσουκαλά, Τζανετόπουλο, Σταθάκη, Τσουμάγκα στην άμυνα. Τον
Γεωργέα "κόφτη", με τον Κορδέρο σε ελεύθερο ρόλο ως κεντρικό χαφ, τον Πόποβιτς με τον Πλατέλλα εξτρέμ και τον Ανάκογλου πίσω από τον Ντακόλ. Στη συνέχεια όμως έβγαλε τους Σταθάκη, Πόποβιτς και Γεωργέα περνώντας στις θέσεις αυτών τους Τσιρίλο, Γροντή και Ρόβα, αντίστοιχα.

TA ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Χθες μας έφαγε όλη την στήλη ο Μόγιες και το παράδειγμα του. Σήμερα θα βάλω μόνο ένα μικρό κομμάτι από την αποχαιρετιστήρια επιστολή του τεχνικού που... οδήγησε την Μάντσεστερ στους 8 του Τσάμπιονς Λιγκ. Ενα μικρό κομμάτι μόνο: «Παραμένω υπερήφανος που οδήγησα την ομάδα στα προημιτελικά αυτού του Τσάμπιονς Λιγκ και θα παραμείνω ευγνώμων στον σερ Άλεξ Φέργκιουσον για την πίστη στις ικανότητές μου και στο ότι μου έδωσε την ευκαιρία να κοουτσάρω την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ». Κι εμείς είμαστε περήφανοι Ντέιβιντ γιατί ένα πράγμα έκανες αλλά το έκανες καλά. Καλή συνέχεια στην καριέρα σου. Δεν ήσουν για εκεί, κακά τα ψέματα. Αλλά την δουλειά που σου αναθέσαμε την έκανες. Και πάμε παρακάτω...
@ Πρώτη φορά χθες τόσες ερωτήσεις για τα εισιτήρια της Κυριακής με μέιλ και μηνύματα. Καλό σημάδι. Η Ριζούπολη μπορεί να μην έγινε ποτέ έδρα μας όπως ήταν για τον Ολυμπιακό δύο σεζόν, κι έμεινε στην ιστορία το όνομα της για τους... λάθος λόγους, αλλά είναι η γειτονιά μας. Και όλοι μέσα μας έχουμε ένα κίνητρο παραπάνω να πάμε στην γειτονιά μας. Δίπλα στο σπίτι μας. Εκεί που ήταν και θα είναι πάντα. Θυμάμαι εκείνα τα δύο πρώτα παιχνίδια της εποχής Ντέμη. Με την Κέρκυρα και τον Πανιώνιο. Ειχαν γίνει στην Ριζούπολη γιατί το ΟΑΚΑ ήταν ακόμη κεντρικό στάδιο της Παραολυμπιάδας. Δύο υπέροχες βραδιές. Θυμάμαι πραγματικά πως παρά και την ταλαιπωρία που είχε περάσει ο κόσμος με τα διαρκείας που είχαν μπει αλλού για αλλού στην Ριζούπολη ήταν όλοι τόσο χαρούμενοι και τόσο καλοπροαίρετοι που δεν υπήρξε πραγματικά κανένα πρόβλημα. Ολα ήταν υπέροχα. Και η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν πραγματικά μοναδική. Βέβαια όπως πίστευα και τότε, έτσι πιστεύω και τώρα πως σωστά τότε η ΑΕΚ δεν έκανε μόνιμη έδρα της την Ριζούπολη. Το ΟΑΚΑ ιδίως τις πρώτες χρονιές ήταν μια χαρά. Μετά σιγά σιγά μεταβλήθηκε σε... Νταχάου. Γιατί για πολλά χρόνια δεν είναι. Αλλά για αρχή ήταν μια χαρά. Τόσο όμορφα, τόσο αγαπησιάρικα. Την Κυριακή δεν είναι το πρώτο παιχνίδι μιας νέας εποχής στην κατηγορία που πάντα ήμασταν και θα είμαστε. Είναι ένα από τα τελευταία... βασανιστήρια στο πιο ξένο πρωτάθλημα που παίξαμε ποτέ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΙΞΟΥΜΕ. Ομως είναι μια ωραία ευκαιρία να περπατήσουμε σε αγαπημένα μέρη. Να γεμίσει ξανά μεσημέρι η Φιλαδέλφεια που με τα πόδια είναι ένα τσιγάρο δρόμος που λένε.
@ Οσο για το θέμα που ζητάνε πολλοί να μάθουν, αν δηλαδή υπάρχει περίπτωση να παίξουμε στην Ριζούπολη Β ΕΘνική επειδή φεύγει ο Βελλής, νομίζω πως είναι πολύ πρόωρο να πούμε οτιδήποτε. Καταρχάς να φύγει πρώτα ο Βελλής γιατί εγώ δεν είμαι καθόλου σίγουρος πως θα το κάνει. Πιστεύω πως την έχει ψωνίσει υπερβολικά πολύ για να γυρίσει σπίτι του και να βλέπει ποδόσφαιρο από την τηλεόραση μόνο. Πολύ δύσκολα θα σκοτώσει το παραγοντηλίκι μέσα του ένας άνθρωπος που ξεκίνησε σαν αφανής χρηματοδότης και έφτασε να είναι ο πιο λαλίστατος και πολυεμφανισμένος πρόεδρος που έχουμε δει ανεξάρτητα αν στα περισσότερα που έλεγε είχε δίκιο. Αν τελικά φύγει πιστεύω πως θα είναι πλέον θέμα της ΑΕΚ γιατί ο Ερασιτέχνης Απόλλωνας από πέρυσι ήταν θετικότατος να δώσει το γήπεδο και στην ΑΕΚ. Θα δείξει. Στην παρούσα φάση πάντως δεν υπάρχει τίποτα και ότι κυκλοφορεί είναι κυρίως το «θέλω» πολλών οπαδών της ΑΕΚ που βλέπουν στην Ριζούπολη την ευκαιρία για ομορφότερες Κυριακές στο δεύτερο, ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ, μέρος του εφιάλτη.

Πέμπτη, Απριλίου 24, 2014

O AΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

Ώρα των σπορ

«Μαγνήτης πάλι η ΑΕΚ» είναι το βασικό θέμα της ΩΡΑΣ. Συγκεκριμένα το ρεπορτάζ αναφέρει ότι «τρέλαναν» τον Μπάγεβιτς με προτάσεις για παίκτες υψηλού επιπέδου αυτές τις μέρες στην πατρίδα του όπου είχε πάει για τις γιορτές του Πάσχα. Η εφημερίδα επίσης αποκαλύπτει την πρεμούρα κορυφαίων μάνατζερ από όλη την Ευρώπη για συνεργασία με την ΑΕΚ.
Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται επίσης στο παιχνίδι της Κυριακής και συγκεκριμένα στη δίψα του κόσμου να δώσει το παρόν στη Ριζούπολη: Πανικός για ένα εισιτήριο για τη Ριζούπολη για τον αγώνα κόντρα στην Κηφισιά είναι ο χαρακτηριστικός τίτλος.
Επίσης στην πρώτη σελίδα καταλαμβάνουν τον δικό τους χώρο οι ήττες σε Νέα Φιλαδέλφεια και Κυψέλη για τα κορίτσια της ΑΕΚ και τους Μάγκες.
Goal
«Τζιμπούρ, Κουρμπέλης και Τζιόλης» είναι το χτύπημα της εφημερίδας που αναφέρεται στους μεταγραφικούς στόχους της ΑΕΚ. Αναλυτικά το ρεπορτάζ:Οι εξελίξεις γύρω από τα μεταγραφικά θέματα της ΑΕΚ είναι καθημερινές. Οι «κιτρινόμαυροι» συνεχίζουν να παρακολουθούν τις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που τους απασχολούν και να ετοιμάζουν ακόμα πιο δυνατές κινήσεις εν όψει της ενδυνάμωσης του ρόστερ.
Το όνομα του Ραφίκ Τζιμπούρ παραμένει σε πρώτο πλάνο και τα νεότερα εξ Αγγλίας δίνουν μία διαφορετική διάσταση στο θέμα της απόκτησης του. Το ζητούμενο είναι ο τρόπος που ο Αλγερινός φορ θα φύγει από τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Το «διαζύγιο» είναι δεδομένο, αλλά όχι η ακριβής μορφή του. Ο παίκτης επιθυμεί να λύσει το συμβόλαιό του (λήγει το 2016), οι Αγγλοι προτιμούν να τον πουλήσουν, αλλά κάπου εκεί εμφανίζεται μία ακόμα λύση. Αυτή του δανεισμού.
Σύμφωνα με τους Αγγλους ενδέχεται να πέσει το καλοκαίρι στο τραπέζι ο δανεισμός του Αλγερινού. Ενα σενάριο που θα απασχολήσει την ΑΕΚ και υπό αυτό το πρίσμα.
Για τη θέση του αμυντικού μέσου επανέρχονται στο προσκήνιο δύο ακόμα περιπτώσεις. Αυτή του Δημήτρη Κουρμπέλη και αυτή του Αλέξανδρου Τζιόλη. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι «κιτρινόμαυροι» ήρθαν σε νέα επικοινωνία με την πλευρά του Αστέρα Τρίπολης, προκειμένου να βολιδοσκοπήσουν τις προθέσεις των Αρκάδων. Αυτό που ουσιαστικά απασχολεί την ΑΕΚ είναι το ποσό που θα πρέπει να δαπανήσουν, προκειμένου να τον αγοράσουν. Και σίγουρα η τιμή του δεν αγγίζει τα δεδομένα του καλοκαιριού.
Οσον αφορά τον Τζιόλη, με δηλώσεις του στον Arena τοποθετήθηκε για το μέλλον του και ήταν αρκετά σιβυλλικός για την ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του. «Το καλοκαίρι γυρίζω στον ΠΑΟΚ. Προς το παρόν δεν κάνω κάποιες επιπλέον σκέψεις για το μέλλον. Περιμένω να ξεκινήσει η χρονιά, να ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις μου στην Εθνική και μετά να δούμε τι θα φέρει η νέα χρονιά».
Το όνομα του διεθνούς μέσου βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της Ενωσης, αν και πρόκειται για εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση. Ο Τζιόλης δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, έχει υψηλό συμβόλαιο και σίγουρα θα είναι δύσκολο να πιστεί να αγωνιστεί στη Football League.

Sportday
«Ο δανεισμός του Τζιμπούρ και η ΑΕΚ» είναι το βασικό χτύπημα ΑΕΚ της εφημερίδας που παράλληλα τονίζει ότι ο φάκελος για την «Αγιά Σοφιά» είναι έτοιμος. Παράλληλα στις εσωτερικές σελίδες γίνεται λόγος και για ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Τάτο.
Αναλυτικά τα ρεπορτάζ:Η στήλη «Τρελός του χωριού» αναφέρει πως ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης «γουστάρει» τον Τάτο, ο οποίος δεσμεύεται με ακόμη έναν χρόνο τον Ολυμπιακό. Το ερώτημα, όμως, είναι αν ο 25χρονος άσος θα καταφέρει να μείνει ελεύθερος, καθώς παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο να πάρει μεταγραφή για τον «Δικέφαλο». Τη φετινή σεζόν ο Τάτος αγωνίστηκε ξανά με τη μορφή δανεισμού στον Άρη, στον οποίο είχε 31 συμμετοχές και κατάφερε να πετύχει τρία γκολ, έχοντας μοιράσει και δέκα ασίστ στους συμπαίκτες του σε 2569 λεπτά.
Την ίδια ώρα, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο η ΑΕΚ να κινηθεί για την απόκτηση του Ραφίκ Τζεμπούρ, ακόμα και με τη μορφή δανεισμού από τη Νότιγχαμ Φόρεστ.
Δίχως εμπόδια συνεχίζεται και το θέμα του νέου γηπέδου της ΑΕΚ. Ο φάκελος που θα κατατεθεί για να βγουν οι άδειες είναι πλέον έτοιμος και λείπει μόνο η νομοθετική ρύθμιση, η οποία αναμένεται να υπογραφεί πριν το τέλος του μήνα. Υπάρχει η εκτίμηση ότι θα μπει σε μια από τις τροπολογίες που θα τεθούν προς ψήφιση άμεσα, διότι θα κλείσει η Βουλή λόγω των εκλογών που έρχονται.
Εφόσον δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, υπολογίζεται πως οι άδειες θα έχουν βγει μέχρι τις 20 Μαΐου, ενώ ολοκληρώθηκαν οι μελέτες και έχουν έρθει όλες οι εγκρίσεις, από δασικές υπηρεσίες, την αρχαιολογία μέχρι τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας. Σύμφωνα με πληροφορίες, δόθηκε το «ΟΚ» και από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, αλλά απομένει να βγάλει ένα έγγραφο για το τυπικό της υπόθεσης.
Συνοπτικά, έχουν πάει όλα κατ' ευχήν και λείπει μόνο η νομοθετική ρύθμιση και η έγκριση της από τη Βουλή. Όταν γίνει και αυτό θα είναι όλα έτοιμα για να ξεκινήσουν τα έργα για την «Αγια-Σοφιά» και σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα θα είναι έτοιμη μέσα σε 18 μήνες.

ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ..

Δείτε σε ποιες θέσεις έχει πέσει το βάρος - Βροχή οι προτάσεις ακόμη κι από μεγάλους μάνατζερ του εξωτερικού



Στην ξένη αγορά ψάχνει η ΑΕΚ για τέσσερις παίκτες σύμφωνα με την «ΩΡΑ των σπορ» και οι προτάσεις από ξένους μάνατζερ έρχονται βροχή. Αναλυτικά το ρεπορτάζ:
Μπορεί η ΑΕΚ να αγωνίζεται στη Γ' Εθνική και να είναι, για λίγους μήνες ακόμα, Ερασιτεχνική ομάδα, ωστόσο είναι ξεκάθαρο πως σε διοικητικό επίπεδο ο Σύλλογος έχει γυρίσει μια και καλή σελίδα και λειτουργεί σε πιο επαγγελματικά πρότυπα από ποτέ. Η παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη στον προεδρικό θώκο της «Ένωσης» φτάνει και... περισσεύει για να φέρει την ΑΕΚ, ακόμα και στη Γ Εθνική, στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος.
Άλλωστε το γεγονός πως παίκτες για τους οποίους ενδιαφέρονται ομάδες όπως ο ΟΣΦΠ, ο ΠΑΟ και ο ΠΑΟΚ, προτιμούν την ΑΕΚ ως επόμενο σταθμό της καριέρας τους, διακρίνοντας την προοπτική που υπάρχει στην «Ένωση» και τις επιτυχίες που περιμένουν τον Σύλλογο στα χρόνια που θα έρθουν, τα λέει όλα. Πλέον, αυτό είναι εμφανές και σε διεθνές επίπεδο, μιας και η ΑΕΚ έχει γίνει και πάλι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος και εκεί.
Μετά από πάρα πολλά χρόνια, το όνομα της ΑΕΚ ακούγεται και συζητιέται στη διεθνή ποδοσφαιρική πιάτσα και με τα χρόνια αυτό θα είναι ακόμα πιο έντονο. Τις μέρες του Πάσχα ο εκτελεστικός διευθυντής της «Ένωσης», Ντούσαν Μπάγεβιτς, βρέθηκε στην πατρίδα του προκειμένου να περάσει τις μέρες με τους δικούς του. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της «ΩΡΑΣ των σπορ», το τηλέφωνο του «Ντούσκο» πήρε... φωτιά, από ατζέντηδες του εξωτερικού που επικοινωνούσαν μαζί του, για να του προτείνουν παίκτες από το πάνω ράφι και επιδιώκοντας συνεργασία με την ΑΕΚ!
Η «Ένωση» θα κινηθεί για την απόκτηση παικτών από το εξωτερικό, με ένα σέντερ φορ, ένα αριστερό χαφ, ένα αριστερό μπακ και έναν «κόφτη», να βρίσκονται στην κορυφή της λίστας. Οι ποδοσφαιριστές που προτάθηκαν στον Ντούσαν Μπάγεβιτς τις τελευταίες ημέρες είναι παίκτες πρώτης γραμμής, με διεθνή καριέρα, που θα έκαναν το... μπαμ, όχι μόνο στη Φούτμπολ Λιγκ, αλλά και στη Σούπερ Λιγκ. Η απόφαση να αποκτηθεί τουλάχιστον ένα μεγάλο όνομα έχει ήδη ληφθεί και πλέον η ΑΕΚ εξετάζει τους παίκτες που έχει στη λίστα της, προκειμένου να κάνει την καλύτερη επιλογή.
Ο εκτελεστικός διευθυντής της «Ένωσης», που επιστρέφει αύριο από τη χώρα του, έχει σχηματίσει μια πρώτη εικόνα για όλες τις περιπτώσεις παικτών που έχουν προταθεί και στις συσκέψεις που θα υπάρξουν με τον Δημήτρη Μελισσανίδη αλλά και τους Δέλλα, Λυμπερόπουλο, θα παρθούν οι οριστικές αποφάσεις για τις κινήσεις που θα ακολουθήσουν.

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002