Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Οκτωβρίου 31, 2014

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

Η «Ώρα των Σπορ» στο πρώτο της θέμα ασχολείται με τον «ευχάριστο πονοκέφαλο» που έχει πλέον ο Τραϊανός Δέλλας, προετοιμάζοντας την ομάδα για το ματς με τον Αχαρναϊκό. Με τίτλο «Του βάζουν... δύσκολα»αναφέρεται στον Σαρρή, που διεκδικεί με τον Λαμπρόπουλο τη δεύτερη θέση στα στόπερ, δίπλα στον Κολοβέτσιο, τον Ανάκογλου, που αν θεωρηθεί ότι έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που αντιμετώπιζε, συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να επιστρέψει στη θέση του Ρόβα στα χαφ, αλλά και τον Ζόριτς, που διεκδικεί θέση στην ενδεκάδα, πιθανότατα του Πλατέλλα.
Με το rotation του προπονητή της Ένωσης ασχολείται και η SportDay, που έχει πρωτοσέλιδο «χτύπημα»: «Η δίκαιη μοιρασιά του Δέλλα».

Τo «Goal» με τίτλο «Δίχτυα στη Σερβία» κάνει λόγο για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ΑΕΚ, που περιλαμβάνει το τσεκάρισμα έξι νέων αστεριών του σέρβικου πρωταθλήματος από τον τεχνικό διευθυντής της ομάδας, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς. Πρόκειται για τους Γιόβιτς, Γκάβριτς, Κοβάσεβιτς, Ρίστιτς, Μάρας και Πέροβιτς.
Η «Live Sport» με τίτλο «Ζόριτς, the true story», αποκαλύπτει το παρασκήνιο της μεταγραφής του Ντάρκο στην ΑΕΚ, ενώ κάνει λόγο για «γκάζια» του Ντούσαν Μπάγεβιτς και για «μανατζερικό πόλεμο», την ώρα που γίνεται «κίνηση για τον Σέρβο επιθετικό Ράτκοβιτς».

TA ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Τελικά ο Βοσκάκης δεν είχε πρόβλημα με την... ΑΕΚ τότε που έβαλε τον ταμία να τρέχει πανικόβλητος με τα λεφτά από τον σταθμό Ειρήνη στο ΟΑΚΑ για να τον πληρώσει και να γίνει, που να μην γινότανε, το ματς με την Καβάλα. Εκείνο τον φρικτό Δεκέμβρη της φρικτής σεζόν. Το έχει το κόλλημα με τον κανονισμό και επειδή στη Νίκη Βόλου δεν το ξέρανε του έδωσαν την ευκαιρία να τους τσακίσει και να κάνει την... Ζάκυνθο διεκδικήτρια της πρόκρισης. Βέβαια ο Ρεθυμνιώτης, και πατριώτης, διαιτητής δεν ξέρουμε αν θα είναι τόσο τυπικός σε περίπτωση που βρεθεί στη θέση της ΑΕΚ ή της Νίκης Βόλους κάποια ομάδα του ευρύτερου ερυθρόλευκου... τόξου για να είμαστε ασορτί και με την πολιτική έκφραση που πρόσφατα χρησιμοποίησε κι ένας ηλίθιος. Θα μείνουμε με την απορία. Πάντως Είναι πραγματικά γελοίο να χάνουν ομάδες και να αλλοιώνονται διοργανώσεις για μερικά χιλιάρικα που ούτως ή άλλως δεν θα τα έχανε ο διαιτητής αν ξεκίναγε το παιχνίδι. Α ρε κερατά... κανονισμέ. Εσύ φταις για όλα που δεν μπορούν αυτοί οι εξαίρετοι διαιτητές να σε παραβούν με τίποτα.

@ Μια κι αρχίσαμε με διαιτησία να πούμε και κάτι ψηλό για τον ορισμό του διαιτητή στο Αστέρα Τρίπολης - Ολυμπιακός. Όπως γνωρίζετε ορίστηκε ο Σπάθας της γνωστής οικογένειας που θα μείνουν στην ιστορία με την μεγάλη αλλά τόσο πραγματική ατάκα για τον Ολυμπιακό και το... Αιγάλεω. Είναι αυτό το παιδί που πέρασε δοκιμασία πέρυσι επειδή τόλμησε να δώσει πέναλτι στον ΠΑΟΚ προς το τέλος του αγώνα μέσα στα Γιάννενα. Το ότι ήταν πέναλτι ήταν μια μικρή λεπτομέρεια για την ερυθρόλευκη προπαγάνδα που τα έβαλε ακόμη και με τον πατέρα του ξεχνώντας την άλλη μέγιστη ατάκα το "είμαστε εμείς που τόσα χρόνια κάναμε το μαύρο άσπρο για τον Ολυμπιακό". Η περιπέτεια πάντως πέρασε και ο Σπάθας ήταν τέταρτος την προηγούμενη Κυριακή στο ΟΣΦΠ - ΠΑΟ και είναι αυτός που απέβαλε τον Αναστάσιου. Έγινε εκεί ένας ψιλόχαμός. Μετά ήρθε και το τουίτ του Αλαφούζου με τον Πειραιώτη Σπαθα να εκφράζει τις ανησυχίες του για την πόλη στην συγκέντρωση του υποψηφίου δήμαρχου Μώραλη. Και η απάντηση ποια ήταν; Ο ορισμός του Σπάθα στο παιχνίδι του Ολυμπιακού στην Τρίπολη. Δεν λέω τίποτα και δεν προβλέπω τίποτα για την απόδοση του. Απλά το πόσο πλάκα μας.. κάνουν είναι εντυπωσιακό. Η πλάκα όμως, έτσι λέγανε οι παλιοί τον δισκο των 33 ή των 45 στροφών, είχε πάντα δυο όψεις. Και κάποια στιγμή θα παίξει και η... δεύτερη. Η πίσω.

@ Και μια και είπαμε για πλάκα ας πάμε στην πλάκα της... χρονιάς. Η... κακιά η ώρα έφερε έτσι τα πράγματα που είναι πιθανή μια τριπλή ισοβαθμία ΑΕΚ, Ατρόμητου και Πανθρακικού στον όμιλο του κυπέλλου Ελλάδος. Αν και θα νικήσουμε τον... Γενάρη, αφού τότε πήγαν την τελευταία αγωνιστική για να μπει η εμβόλιμη με το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ την ημερομηνία που... έπρεπε, η ΕΠΟ δεν γλιτώνει τον διασυρμό που ήδη έχει αρχίσει. Ο υπεύθυνος της διοργάνωσης δεν ξέρει ποιος περνάει αν έρθει ισοπαλία το ΑΕΚ - Ατρόμητος και έχουμε τριπλή ισοβαθμία, το νομικό επιτελείο της ΕΠΟ θα πρέπει να.. συνεδριάσει για να δώσει απάντηση στο καίριο ερώτημα σύμφωνα με όσα είπε μέλος του στο συνάδελφο Γιάννη Καραλή. Από την Τετάρτη δώσαμε στο aek365 την ερμηνεία του ΚΑΠ που θεωρούμε ότι είναι μία και μοναδική. Μετά τα κριτήρια των μεταξύ των ισοβαθμησάντων ομάδων αγώνων και την διαφορά τερμάτων πάλι στους μεταξύ τους αγώνες ο ΚΑΠ αναφέρει πως το τρίτο κριτήριο είναι η καλύτερη επίθεση χωρίς να λέει στα μεταξύ τους ματς αλλά συνολικά. Οπότε με οποιαδήποτε ισοπαλία η ΑΕΚ περνάει κι αν νικήσει ο Παθρακικός όπως είναι το φυσιολογικό τα Ψαχνά μένει έξω ο Ατρόμητος. Άλλη ερμηνεία δεν νομίζω πως μπορεί να υπάρξει. Αλλά από αυτούς όλα τα περιμένουμε.

MIA ZEΣΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ...


Για την επίσκεψη των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στο ίδρυμα ΜΗΤΕΡΑ μίλησε ο Χρήστος Αραβίδης. Σε ερώτηση αν κινήσεις σαν την σημερινή είναι κάτι περισσότερο από τη μάχη στους αγωνιστικούς χώρους, τα κύπελλα και τα πρωταθλήματα, απάντησε: «Σίγουρα αυτό που ζήσαμε σήμερα είναι κάτι πολύ περισσότερο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι γι' αυτή την ιδιαίτερη στιγμή που ζήσαμε και που βρεθήκαμε δίπλα στα παιδιά. Πραγματικά θα πρέπει όλοι να κοιτάμε τον συνάνθρωπό μας. Τέτοιες προσπάθειες αξίζουν να τις αναδείξουμε και πιστεύω ότι με τη δημοσιότητα που υπάρχει στον χώρο μας μπορούμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω». Σχετικά με τον αν και οι παίκτες έγιναν για λίγο παιδιά σήμερα, είπε: «Εμείς γενικότερα είμαστε παιδιά, αλλά σε τέτοιες στιγμές βλέπουμε ότι κάποια παιδιά έχουν ανάγκη την υποστήριξη και τη συμπάθειά μας, αλλά όχι μόνο αυτές τις λίγες ώρες που μένουμε μαζί τους, περισσότερο».
Για την απόφαση της ΠΑΕ να αναπτύξει ένα κοινωνικό πρόγραμμα, σχολίασε: «Το επίπεδο αυτής της ομάδας φαίνεται και από τέτοιες στιγμές. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που κάνει μια τέτοια κίνηση η ΑΕΚ, ούτε η τελευταία. Εμείς πάντα θα προσπαθούμε να δείχνουμε την ευαισθησία μας και στους αγωνιστικούς χώρους και εκτός». Τέλος, σχετικά με το τι υποσχέθηκαν στα παιδικά του ιδρύματος πριν αποχωρήσουν, είπε: «Υποσχεθήκαμε σίγουρα ότι θα ξανάρθουμε, ενώ ο Βασίλης (σ.σ. Ρόβας) υποσχέθηκε σε έναν μικρό φίλο ότι θα βγουν βόλτα μαζί. Καλό είναι αυτό. Θα περάσουν καλά (σ.σ. γέλια)».


Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΟΛΟΙ ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟΙ ΚΑΙ Ο ΔΕΛΛΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΗ ΦΥΣΙΚΑ..ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Πέμπτη, Οκτωβρίου 30, 2014

O AΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

Η «Ώρα των Σπορ» αφιερώνει το πρώτο της θέμα στονMVP της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Ηρακλή Ψαχνών. Με τίτλο «Ζόρικος ο Ζόριτς», επισημαίνει πως μετά από τις καλές εμφανίσεις του ως αλλαγή Απόλλωνα και Χανιά, ο νεαρός Μαυροβούνιος έγινε το πρόσωπο του αγώνα στο προχθεσινό ματς, στο οποίο θα μπορούσε να σκοράρει σε δύο περιπτώσεις με δύο κεφαλιές του. Η παρουσία του Ζόριτς, σύμφωνα με την εφημερίδα, αποτελεί μεγ
άλη δικαίωση για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, του οποίου αποτέλεσε προσωπική επιλογή.
Το Goal, στον απόηχο της αναμέτρησης με τον Ηρακλή Ψαχνών, αναφέρεται στο «Μαγικό αριστερό» πόδι του Ντάρκο Ζόριτς, επανασυστήνοντας τον παίκτη που εντυπωσίασε και στο προχθεσινό ματς. Παράλληλα, η εφημερίδα αναφέρεται και σε αριθμούς της ΑΕΚ, που εντυπωσιάζουν, κάνοντας λόγο για το αήττητο, τα 13 γκολ από 10 διαφορετικούς σκόρερ σε 7 ματς και μόλις ένα γκολ παθητικό και αυτό από πέναλτι.
Στο ίδιο μήκος κύματος και η SportDay, η οποία αναφέρεται στον «Σούπερ Ζόριτς» και στα «υπόλοιπα κέρδη» της ΑΕΚ από τον αγώνα του Κυπέλλου.
Τέλος, η Live Sport ασχολείται με τον Μιχάλη Μπακάκη. Με τίτλο «Μπακ(άκης) του μέλλοντος», παρουσιάζει τον πρώην παίκτη του Παναιτωλικού, «το πολυεργαλείο της Ένωσης, που ξεχώρισε στη νίκη επί του Ηρακλή Ψαχνών».

ΟΛΟΙ ΕΤΟΙΜΟΙ !!

Δύο μέρες  μετά την άνετη νίκη, που συνδυάστηκε και με καλή εμφάνιση για το Κύπελλο, οι παίκτες της ΑΕΚ πήγαν το πρωί στα Σπάτα και συνέχισαν να δίνουν ευχάριστα μαντάτα στον Τραϊανό Δέλλα: Ο προπονητής είδε όλους τους παίκτες του για πρώτη φορά φέτος να βγάζουν κανονικά το πρόγραμμα και να υπολογίζει άπαντες για το ματς της Κυριακής με τον Αχαρναϊκό!

Ο Δημήτρης Ανάκογλου από χθες μάλιστα, όταν και προπονήθηκαν στα Σπάτα όσοι παίκτες ήταν εκτός αποστολής, έβγαλες όλο το πρόγραμμα και τέθηκε στη διάθεση του Δέλλα. Το ίδιο φυσικά συμβαίνει εδώ και καιρό και για τους Σοϊλέδη, Μπρέσεβιτς, Τσεβά και Τζενετόπουλο.
Όλοι μέσα λοιπόν, και στη διάθεση του Δέλλα... σήμερα  Πέμπτη (30/10) η προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στις 10 το πρωί.

O TYΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΡΟΧΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΚΑΙ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ..ΞΕΧΩΡΙΣΕ Ο ΖΟΡΙΤΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΦΥΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ..ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΕΙ ΠΑΙΧΤΟΥΡΑΣ..ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Τετάρτη, Οκτωβρίου 29, 2014

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ..

Χθες έκανε το καλύτερό του παιχνίδι με τη φανέλα της ΑΕΚ και μάλιστα ως βασικός. Ήρθε το καλοκαίρι στην Ένωση γνωρίζοντας όλοι πως ο Ντάρκο Ζόριτς είναι ένα ταλέντο που θέλει δουλειά. Εδώ και μήνες ο Τραϊανός Δέλλας δουλεύει πάνω του και ήδη τα πρώτα σημάδια βελτίωσης φαίνονται ξεκάθαρα στο παιχνίδι του. Στην προετοιμασία φαινόταν πως ο Ζόριτς είναι ένα παιδί με ταλέντο, με εξαιρετική τεχνική κατάρτιση, όμως του έλειπε η αγωνιστική - τακτική πειθαρχία μέσα στο παιχνίδι του. Με τον καιρό όμως και όσο παίρνει λεπτά συμμετοχής ο 20χρονος μεσοεπιθετικός δείχνει σημαντικά βήματα προόδου. Κερδισμένος κι αυτός και φυσικά η ΑΕΚ...
Η θέση του είναι επιτελικός χαφ. Μία θέση που γνωρίζει και ο ίδιος πως λόγο Μάνταλου θα πρέπει να μοχθήσει πολύ για να την κερδίσει. Χθες έπαιξε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ως 10άρι και προς το τέλος μεταφέρθηκε ως αριστερό εξτρέμ - θέση στην οποία ο Δέλλας τον δουλεύει. Δεν είναι όμως μόνο αυτό: Ο προπονητής δείχνει να εμπιστεύεται τον Ζόριτς ακόμη και όταν η μπάλα «καίει».
Είναι χαρακτηριστικό πως ο Μαυροβούνιος αποτελεί σχεδόν συνέχεια την πρώτη κίνηση του Δέλλα από τον πάγκο κατά τη διάρκεια των αγώνων. Δείχνει πως είναι ο... 12ος παίκτης του προπονητή! Στο ματς με τον Παναιγιάλειο ο Ζόριτς μπήκε πρώτη αλλαγή στο ματς στο 67', όταν η ΑΕΚ είχε ανάγκη από έναν παίκτη να κρατήσει μπάλα και να «παγώσει» το ρυθμό. Με τον Απόλλωνα, πάλι ο Ζόριτς μπήκε πρώτος από ως αλλαγή, παλι στο 68' πάλι στη θέση του Ντούνη. Ήταν αυτός μάλιστα που με έξυπνη κίνηση χωρίς τη μπάλα κέρδισε το πέναλτι που έδωσε τη νίκη στην ΑΕΚ.
Στα Χανιά, πέρασε στο ματς στο 64' στη θέση του Πεταυράκη (πάλι ήταν η πρώτη κίνηση του Δέλλα από τον πάγκο) παίζοντας μάλιστα ως δεύτερο αμυντικό χαφ δίπλα στον Κορδέρο, κρατώντας μπάλα και σουλουπώνοντας κάπως το παιχνίδι της ομάδας. Χθες, έπαιξε βασικός, έτρεξε πάρα πολύ, πέρασε μπάλες, είχε δοκάρι, έκανε και λάθη, αλλά δούλεψε ιδιαίτερα μέσα στο γήπεδο.
Εννοείται, πως ο 20χρονος θέλει πολλή δουλειά ακόμη. Τα στοιχεία όμως τα έχει και με τη σωστή και καλή δουλειά που γίνεται πάνω του, σε συνδυασμό με τη δική του θέληση, μπορεί σύντομα αυτό το παιδί να αποτελέσει ένα δυνατό χαρτί σε μία ΑΕΚ πρωταθληματική...

EYXAΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ..

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα της ΑΕΚ σε όλο το παιχνίδι έμεινε ο Τραϊανος Δέλλας, γεγονός που υπογράμμισε στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου. Αναλυτικά ο προπονητής είπε:
«Για μας αυτό το παιχνίδι ήταν πολύ σημαντικό. Μπορεί το πρωτάθλημα να είναι πρώτος μας στόχος, αλλά έχουμε πει πως και στα παιχνίδια Κυπέλλου πρέπει να είμαστε σοβαροί και να συνεχίσουμε όσο γίνεται στη διοργάνωση, αφού μετά από καιρό συμμετέχουμε. Σε αντίθεση με τα προηγούμενα παιχνίδια, σήμερα, είχαμε μία ισορροπία και στα δύο ημίχρονα. Τα παιδιά προσπάθησαν πολύ. Τήρησαν κατά γράμμα ό,τι είχαμε πει. Είμαι χαρούμενος γιατί και οι πέντε αλλαγές που έγιναν ανταποκρίθηκαν πλήρως. Έχουμε ένα ματς τώρα μπροστά μας δύσκολο και θα κοιτάξουμε το Κύπελλο όταν έρθει πάλι. Θα μπορούσαμε, πάντως, να είχαμε πετύχει μεγαλύτερο σκορ, αν ήμασταν πιο τυχεροί, αλλά σε γενικές γραμμές η εικόνα μας ήταν καλή».
Είναι το επίπεδο της απόδοσης αυτό που περιμένει;
«Νομίζω ναι. Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα είχαμε κινητικότητα, κάναμε φάσεις και αυτό νομίζω ότι θέλει να βλέπει και ο κόσμος. Είμαστε καινούργια ομαδα κι εμείς και όσο περνούν τα ματς οι παίκτες θα δένονται καλύτερα στο γήπεδο και θα βλέπουμε καλύτερο ποδόσφαιρο».

TA ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

Μάλλον την πάει το κύπελλο την ΑΕΚ. Μακάρι να την πάει και μακριά και σε αυτό θα παίξει ρόλο βέβαια και η κλήρωση αλλά τουλάχιστον σε αυτη την φάση θα έχει και την τύχη στα χέρια της η ομάδα, αφού αν νικήσει τον Ατρόμητο τελευταία αγωνιστική θα βγει και πρώτη στον όμιλο οπότε θα έχει πιο βατή κλήρωση στον επόμενο γύρο.
Το χθεσινοβραδινό παιχνίδι ήταν το καλυτερο φετινό της ΑΕΚ με δεδομένη βέβαια και την αδυναμία του αντιπάλου που παρά το ταμπούρι που επέλεξε να παίξει είναι ξεκάθαρα μια από τις πιο αδύναμες ομάδες της κατηγορίας και απέχει πολύ από τις τρεις πρώτες ομάδες που αντιμετώπισε η ΑΕΚ στο πρωτάθλημα.

Αν δεν αλλάξει κάτι εντυπωσιακά θεωρώ πως η μία θέση στον υποβιβασμό έχει κλείσει. Παρόλα αυτά βέβαια δεν μειώνεται η διάθεση, η αγωνιστικότητα και εντέλει η πολύ καλή εμφάνιση της ΑΕΚ. Παρότι είχα ενδοιασμούς ο Δέλλας δικαιώθηκε για το βαρβάτο ροτέισον αν και ακόμη θεωρώ πως σε αυτή την σούπερ παραγωγική ομάδα θα ήθελα σέντερ φορ τον βασικό Αραβίδη για να πάρει μπρος αφού έχει παίξει μόνο τα δύο εκτός του πρωταθλήματος όπου η ομάδα ελάχιστες ευκαιρίες έκανε και βέβαια παρότι ο Ρόβας έπαιξε αρκετά καλά για... Ρόβας νομίζω πως κόλλαγε περισσότερο με το γενικότερο πνεύμα να δούμε περισσότερη ώρα τον Φαγέ που στο κάτω κάτω μπορεί να έχει και μέλλον στην ΑΕΚ. Επίσης ο Γροντής απλά επιβεβαίωσε το ότι δεν έχει την θέση και γενικά δεν το έχει και πολύ όμως ο Πεταυράκης μπορεί να είναι και ο μόνος που πράγματι ήθελε ξεκούραση οπότε οκ.
Η ομάδα όμως είχε πάρα πολλά καλά. Πρώτο και καλύτερο ο Ζόριτς που σύντομα θα βγάλει κάποιον από την εντεκάδα και δεν εννοώ βέβαια τον Μάνταλο που δεν τον κουνάει κανείς. Αν μπορέσει να παίξει στα άκρα νομίζω πως εύκολα θα φάει τον Πλατέλλα αν και δεν έχει τα στοιχεία του εξτρέμ όμως μην ξεχνάμε πως κάποτε σαν δεξί εξτρέμ ο… Τσάρτας έκανε την καλύτερη και πιο παραγωγική σαιζόν της ζωής του και πήρε μεταγραφή για Ισπανία.
Φοβερός ήταν και ο Μπακάκης που μόνο για την ταχύτητα του και τις ατελείωτες δυνάμεις του θα παιξει Εθνική Ελλάδος κάποια στιγμή αλλά αν γίνει πιο αποτελεσματικός στην τελική ενέργεια (πάσα, σέντρα ή σουτ) θα γράψει ιστορία.
Εκεί πρέπει να δουλέψει γιατί είναι ακόμη νέος και αυτά που σε ένα βαθμό του λείπουν μπορούν να βελτιωθούν πάρα πολύ με την δουλειά. Και βέβαια πρέπει να τον βοηθήσουν σε αυτό οι προπονητές του γιατί όλοι οι παίκτες μπορούν να βελτιωθούν και πάντα εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.
Από εκεί και πέρα ο Μπαρμπόσα αν εξαιρέσεις το πέναλτι είναι σταθερή αξία και το πόσο καλύτερος μπορεί να γίνει ώστε να έχει θέση βασικού και στην ΑΕΚ της Σούπερ Λιγκ εξαρταται από τον ίδιο. Το έχει και μπορεί. Αυτό όμως που πρέπει να μείνει από χθες ήταν η γενική απόδοση της ομάδας και η διάθεση της να παίξει από το 1 μέχρι το 90 ασταμάτητα. Και σαν αρνητικό το ότι δεν έβαλε 6-7 γκολ τουλάχιστον για να καθαρίσει ουσιαστικά την πρόκριση σε περίπτωση νίκης του Ατρομήτου αύριο.  

Τρίτη, Οκτωβρίου 28, 2014

ΤΑ ΣΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Θα αργήσει βέβαια το επόμενο παιχνίδι κυπέλλου, αφού για να παίξει ο Ολυμπιακός όποτε τον βόλευε με τον ΠΑΟΚ αναστάτωσαν την διοργάνωση χωρίς να ρωτήσουν καν τον σύμβουλο που είναι υπεύθυνος κυπέλλου, όμως το σημερινό παιχνίδι με τα Ψαχνά είναι ότι πρέπει αφού έρχεται κι άλλος ένας μήνας σχεδόν εκτός ΟΑΚΑ. Βέβαια μην έχουμε παράπονα γιατί την Κυριακή πάμε Ριζούπολη χάρη στον Αχαρναϊκό που φέρθηκε έξυπνα. Δίπλα στο σπίτι μας που μας περιμένει. Και αυτή την φορά θα είμαστε συνεπείς μαζί του. Εντεκα χρόνια είναι πολλά αλλά η αναμονή τελειώνει.
@ Μην ξεφύγω όμως. Σήμερα η ΑΕΚ παίζει για τον δεύτερο στόχο της που όμως από πλευράς εντυπωσεων μπορεί να είναι και πρώτος. Το σημερινό παιχνίδι είναι το πιο υποχρεωτικό για νίκη και μάλιστα με μεγάλο σκορ γιατί δεν είναι απίθανο να παίξει ρόλο σε τελική ισοβαθμία. Θα γράψω προ εορτής πως αν οι δοκιμές του Δέλλα μεταφραστούν σε εντεκάδα είναι μια προσέγγιση που δεν μου αρέσει. Δεν είναι παιχνίδι της πλάκας, ούτε για δοκιμές. Είναι σοβαρό παιχνίδι όσα προβλήματα κι αν έχει ο αντίπαλος, που ο προπονητής του απέκλεισε τέσσεριες παίκτες λόγω πειθαρχικών παραπτωμάτων. Μία - δύο αλλαγές θα ήταν νορμάλ αλλά το να παίξει σχεδόν με δεύτερη ομάδα η ΑΕΚ στο κύπελλο είναι κάτι που κάνει εντύπωση ιδίως τώρα που ακόμη στο μεσοεπιθετικό κομμάτι ψάχνει να βρει ρυθμό μετά από τρεις αγώνες. Δεν μιλάω για απώλεια βαθμών που με οποιαδήποτε εντεκάδα νομίζω πως είναι απίθανη με αντίπαλο τα Ψαχνά αλλά για χαμένη ευκαιρία να  βελτιωθεί η ομάδα, η βασική, σε σημεία που υστερεί. Από εκεί και πέρα αν περάσει η ιδέα σε κάποιους μέσα από την ομάδα πως το παιχνίδι είναι της... πλάκας θα είναι η απόλυτη απογοήτευση. Ελπίζω να διαψευστώ κι εκτός από τους βαθμούς και τα γκολ που χρειάζεται η ΑΕΚ να έχει κι άλλα κέρδη. Αυτά πάντως αποκλείεται να είναι κάποια χαμένα, από πέρυσι, στοιχήματα που θεωρητικά πάνε για βασικοί απέναντι στα Ψαχνά.
@ Φυσικά θα γράψω και για την Βασίλισσα. Οτι και να γίνει η ομάδα θα φτιάξει. Εχουν μπει άνθρωποι που μπορούν σιγά σιγά να την φτάσουν εκεί που πρέπει. Και το σιγά σιγά δεν σημαίνει πως θα αφεθεί ο χρόνος να περνά για να φτιάξουν τα πράγματα από... μόνα τους. Θα γίνουν ενέργειες, θα ξοδευτούν λεφτά. Θα γίνουν όσες αλλαγές χρειάζονται να γίνουν.  Η αρχή είναι με τους ξένους αλλά όπως είχα γράψει από την ημέρα που αποκάλυψα το οριστικό μπάσιμο του Αγγελόπουλου και την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου όλοι θα κρίνονται. Η ΑΕΚ λειτουργεί άψογα. Οταν τελειώσει ο Οκτώβριος οι παίκτες θα έχουν ήδη πληρωθεί τον... Οκτώβριο, κάτι που δεν γίνεται σε καμία άλλη ομάδα, έρχονται ξένοι πολύ καλύτεροι και... ακριβότεροι από αυτούς που διάλεξε η ΑΕΚ τον Σεπτέμβριο, χωρίς να αποτελεί δικαιολογία το μπάτζετ αφού σε όλες τις ομάδες πλην ΠΑΟ και ΟΣΦΠ τα ίδια ποσά παίζουν για τα συμβόλαια, οι συνθήκες προπόνησης είναι πλέον ιδανικές...  Καμία σχέση με όλα αυτά δεν είχε η εικόνα της ομάδας που είδαμε απέναντι στον ΠΑΟ. Φυσικά κανείς δεν είχε απαίτηση για νίκη αλλά η εικόνα μιας ομάδας διαλυμένης δεν δικαιολογείται. Ούτε η έλλειψη προσπάθειας, ούτε η εντύπωση σχολικής εκδρομής, ούτε καν ομάδας, που είχε η ΑΕΚ. Ο πήχης ανέβηκε. Για όλους. Και ο χρόνος δεν είναι απεριόριστος. Δεν θέλει πολύ να μπει ξανά η ομάδα σε περιπέτεια και αυτό δεν πρέπει να επιτραπεί ανεξάρτητα από κόστος. Αυτά. Ραντεβού εκεί. Αιώνια η μνήμη των ηρώων μας...
 

ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΚΥΠΕΛΛΟ..

Λόγω και του αγώνα που έδωσε πριν από μερικές ημέρες η ομάδα στα Χανιά, ο Τραϊανός Δέλλας προσανατολίζεται να κάνει τέσσερις με πέντε αλλαγές στο αρχικό σχήμα.


Συγκεκριμένα, στο 4-2-3-1 του Έλληνα τεχνικού θα αγωνιστούν οι εξής: Κάτω από τα δοκάρια ο Ανέστης (ή ο Καραγκιολίδης), έχοντας μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – τους Μπακάκης, Κολοβέτσιος, Σαρρής και Πεταυράκης.

Στον άξονα θα παίξουν οι Μάνταλος και Κορδέρο (ή Ρόβας). Πιο μπροστά θα είναι οι Μπαρμπόσα, Ζόριτς και Πλατέλλας. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Αραβίδης (ή ο Ντακόλ).

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γροντής, Γεωργέας, Ντούνης, Μπρέσεβιτς, Σβάρνας και Φαγέ. Εκτός έμειναν οι Ανάκογλου και Τζανετόπουλος.

O ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

http://s1.aek365.com/uploads/articles/6ea0338e0d7e8dd43942440a287fb83e_67774.jpgΩΡΑ ΓΙΑ ΜΠΑΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ Η ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ ΠΑΙΖΕΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΗΜΕΡΑ ..Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΔΕΙ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑ !! ΠΑΜΕ ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Δευτέρα, Οκτωβρίου 27, 2014

ΠΑΜΕ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ !!

Στο γήπεδο της Ριζούπολης θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον
Αχαρναϊκό για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα του Μενιδίου ζήτησε από τον Απόλλωνα το γήπεδό του, έχοντας ως στόχο να εκμεταλλευτεί όσο το δυνατόν περισσότερο την αναμέτρηση με την Ένωση, σε ότι αφορά την πώληση εισιτηρίων. Οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία και έτσι το παιχνίδι για την 4η αγωνιστική θα διεξαχθεί στη Ριζόπουλη, στις 15.00, καθώς έχουν ενημερωθεί ήδη για την συγκεκριμένη εξέλιξη όλοι οι εμπλεκόμενοι. Μια εξέλιξη που είναι θετική και για την ΑΕΚ, καθώς θα αγωνιστεί ουσιαστικά... εντός έδρας, λίγα μέτρα από το ιστορικό της σπίτι και συν τοις άλλοις, θα... γλιτώσει και το γήπεδο του Μενιδίου που... δεν την πάει με τίποτα, καθώς εκεί έκανε πέρσι την μοναδική της ήττα, από τη Θύελλα Ραφήνας (1-0) και τη μία από τις τρεις συνολικά ισοπαλίες της σε όλο το πρωτάθλημα (1-1 με Αστέρα Βάρης)...

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΟΣΜΟ !!

Έτσι όπως δημιουργήθηκε το πρόγραμμα του πρωταθλήματος στο ξεκίνημά του οι παίκτες με τον κόσμο της ΑΕΚ ανταμώνουν σπάνια στο ΟΑΚΑ. Αφού πέρασε ο αγώνας πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα, εκεί όπου 25.000 Ενωσίτες παρέδωσαν μαθήματα συμπεριφοράς και στήριξης προς την ομάδα, έχουμε τον αυριανό αγώνα με τον Ηρακλή Ψαχνών και κατόπιν θα χρειαστεί ένας μήνας περίπου προκειμένου να παίξει ξανά εντός έδρας η ΑΕΚ.

Μετά τον αγώνα Κυπέλλου η Ένωση αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Αχαρναϊκό, στην συνέχεια έχει ρεπό και μετά οι «κιτρινόμαυροι» δοκιμάζονται στην Πάτρα με την Παναχαϊκό. Επόμενο ματς στο ΟΑΚΑ το τελευταίο δεκαήμερο του Νοεμβρίου με αντίπαλο την Επισκοπή!
Γι' αυτό λοιπόν και άπαντες στα αποδυτήρια ελπίζουν πως αύριο ο λαός της ΑΕΚ θα δώσει ξανά βροντερό «παρών» στις εξέδρες, προκειμένου να «σπρώξει» την ομάδα σε μία ακόμη νίκη, σε μία διοργάνωση που η Ένωση θα κυνηγήσει.
Στις τάξεις των παικτών λοιπόν ελπίζουν πως τουλάχιστον 15.000 κόσμου θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ αύριο το απόγευμα, μιας και μπορεί να βοηθήσει η αργία της 28ης Οκτωβρίου. Εξάλλου, κανείς ποδοσφαιριστές δεν έχει κρύψει πως θέλει κάθε ματς της ΑΕΚ, ειδικά εντός έδρας να είναι μια γιορτή, ένα όμορφο πάρτι..

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Για διασυρμό με αιτίες γράφει η "Ώρα" που αναφέρεται στη βαρύτατη ήττα της ΑΕΚ από τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ. "Σε τρία ματς στο Πρωτάθλημα η ΑΕΚ δεν παίζει μπάσκετ και θυμίζει ομάδα ερασιτεχνών που μαζεύονται μια φορά την εβδομάδα για να αγωνιστούν. Αντιμετώπισε προβλήματα ακόμα και με τον Πανιώνιο που το Σάββατο έχασε με 38 πόντους στην έδρα του από τα Τρίκαλα. Τορπίλη στη δυναμική νέα προσπάθεια του Μάκη Αγγελόπουλου που θέλει την ομάδα ψηλά η χθεσινή εμφάνιση" γράφει η εφημερίδα που σε άλλο σημείο τονίζει: "Ευθύνη του Ζιάγκου η επιλογή των ξένων που μέχρι τώρα βγαίνει 100% αποτυχημένη. Το χαμηλό μπάτζετ πριν τον Αγγελόπουλο δεν είναι δικαιολογία αφού ομάδες με χαμηλότερο προϋπολογισμό έκαναν πολύ πιο πετυχημένες επιλογές ξένων". Η εφημερίδα επίσης μιλάει για "χειρουργείο" του Καλογερόπουλου στο Καραϊσκάκη και αλλοίωση αποτελέσματος.
SPORTDAY
Για ενδιαφέρον της ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ για τον Ντέξτερ Πίτμαν γράφει η SportdayO 26χρονος προορίζεται για να αντικαταστήσει τον Βέρνον Γκούντριτζ στη θέση του σέντερ. Ήδη του έχει γίνει κρούση και αναμένεται η απάντησή του. Ο Πίτναμ (2,11μ.) έχει αξιόλογο βιογραφικό με κορυφαία του στιγμή το πρωτάθλημα του 2012 με το Μαϊάμι, όταν έπαιξε σε 35 ματς της κανονικής περιόδου και τρία των play offs. Από εκεί και πέρα η εφημερίδα μιλάει για πολλές αλλαγές του Τραϊανού Δέλλα στο αυριανό παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ηρακλή Ψαχνών. Πέντε αλλαγές θα κάνει ο τεχνικός της ΑΕΚ στην ομάδα με στόχο να "φρεσκάρει" τους βασικούς.
GOAL NEWS
"Αλλάζει τη μισή ενδεκάδα ο Δέλλας" γράφει η εφημερίδα. "Τα συνεχόμενα παιχνίδια και ο θεσμός του κυπέλλου αποτέλεσαν τα δύο βασική στοιχεία για τον Τραϊανό Δέλλα, όσον αφορά την επιλογή των ποδοσφαιριστών που θα αποτελέσουν την 11άδα για το ματς με τον Ηρακλή Ψαχνών. Σε μία προσπάθεια να δώσει ευκαιρία σε όλους τους ποδοσφαιριστές του, αλλά και να δώσει ανάσες σε κάποιους που έχουν τραβήξει το κουπί των τελευταίων συνεχόμενων αγώνων.Στόχος του «Κολοσσού» είναι η ΑΕΚ να αποδώσει ένα καλύτερο ποδόσφαιρο, να φτάσει σε μία άνετη νίκη επί ενός αντιπάλου που θα βρει και στο πρωτάθλημα, αλλά παράλληλα να πάρει προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση μετά το 0-0 στην Κομοτηνή" αναφέρει.
LIVE SPORT
Για συντριβή της ΑΕΚ γράφει η εφημερίδα αναφερόμενη στην ήττα από τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ και τονίζει πως οι "πράσινοι" είναι άλλο επίπεδο από την Ένωση. Από εκεί και πέρα στα ποδοσφαιρικά τονίζει πως ο Δέλλας ετοιμάζει αλλαγές για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ηρακλή Ψαχνών θέλοντας να φρεσκάρει την ομάδα.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΓΡΑΦΕΙ Η ΦΥΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ..ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟ ..ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

TIMH TOY !!

Πετάει από πάνω του την ετικέτα "ηγέτης" ο Πέτρος Μάνταλος. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη LIVE SPORT ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ δηλώνει τιμή για εκείνον τα όσα έγραψε για το πρόσωπό του ο Ντέμης Νικολαϊδης μετά το ματς με τον Απόλλωνα, ενώ παράλληλα μιλάει για το γκολ που σημείωσε στα Χανιά και τις στημένες φάσεις. Αναλυτικά ο Μάνταλος είπε:
«Το συναίσθημα είναι πολύ όμορφο να έχεις σκοράρει και γενικά να έχεις βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τον στόχο της. Αυτό σκεφτόμασταν όλοι, τη νίκη, το απόλυτο, να συνεχίσουμε στην κορυφή. Αυτό νομίζω έχει μεγαλύτερη σημασία. Η προσπάθεια όλη της ομάδας, όχι αποκλειστικά η δική μου».
- Ξαναείδες το γκολ που έβαλες στο βίντεο; Πως σου φάνηκε;
«Το είδα το πρωί. Όπως είπα και μετά το ματς σκεφτόμουνα τη σέντρα. Να φέρω την μπάλα στην εστία. Όταν το εκτελούσα δεν μου πέρασε από το μυαλό ότι θα πήγαινε μέσα. Βοήθησε και ο αέρας, ήταν και τυχερό. Λογικό είναι να αρέσει στον κόσμο, φαίνεται θεαματικό».
- Είπες ότι δεν σ' ενδιαφέρει η «ετικέτα» του ηγέτη της ομάδας. Τα ηγετικά χαρακτηριστικά όμως, κατευθύνοντας το παιχνίδι της ομάδας εσύ τα δίνεις...
«Ισχύει αυτό που είπα. Δεν τις θέλω αυτές τις ετικέτες. Ο κόσμος εντάξει το βλέπει με τα δικά του κριτήρια. Όλα τα παιδιά παίζουν και πασχίζουν για το καλύτερο. Ομαδική είναι η προσπάθεια. Κοιτάζω να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό και να βοηθώ την ομάδα να παίρνει νίκες. Αυτό κάνουμε όλοι στην ομάδα».
- Ναι αλλά ολόκληρος Ντέμης έγραψε πριν από μια εβδομάδα για σένα ότι «μετά από καιρό και αφού η εξέλιξη του είναι η λογική, βρήκε η ομάδα μας ηγέτη να χτίσει ομάδα γύρω του.»...
«Το διάβασα και θέλω να τον ευχαριστήσω δημοσίως. Με τιμά αυτό που λέει και πιστεύει για μένα. Γιατί το λέει ο Ντέμης Νικολαΐδης που έχει προσφέρει τόσα πολλά στην ΑΕΚ και είναι ΑΕΚ».
- Κάνεις έξτρα δουλειά στα στημένα; Υπάρχει κάποιο μυστικό;
«Επειδή είναι και τα ματς συνεχόμενα, ναι όσο μπορούμε δουλεύουμε παραπάνω στις στημένες φάσεις. Σε ένα ποσοστό 60-70% τα στημένα είναι θέμα δουλειάς, εξάσκησης. Πάντα το προγραμματίζω να δουλεύω, διότι είναι σημαντικό κομμάτι του παιχνιδιού».
- Η ΑΕΚ έχει το 3 στα 3, αλλά πέρα από την ουσία, είναι στόχος να δώσετε και ελκυστικό ποδόσφαιρο στο κοινό της ομάδας;
«Καταρχήν μας ικανοποιεί απόλυτα το 3 στα 3. Σερί που θα επιδιώξουμε να διευρύνουμε. Αν με ρωτήσεις προσωπικά, ναι είμαι ρεαλιστής, άμεση προτεραιότητα είναι οι νίκες, οι βαθμοί. Το ιδανικό βεβαίως είναι να συνδυαστεί με ωραίο ποδόσφαιρο που θέλει και ο κόσμος να βλέπει. Κι αυτό θα έρθει στην πορεία».
- Η Εθνική εκτός από αναγνώριση και επιβράβευση των προσπαθειών σε γεμίζει και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση;
«Η Εθνική ήταν για μένα το «κάτι άλλο». Φοβερό συναίσθημα διότι παίζω στη Β' Εθνική και κλήθηκα. Με βοηθά πολύ ψυχολογικά. Και θέλω να δίνω πάντα το καλύτερο για να συνεχίσω να είμαι στις επιλογές του προπονητή».
- Σε δυο ώρες (σ.σ. με τον Μάνταλο μιλήσαμε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα) ξεκινά το απόλυτο ντέρμπι, Ρεάλ - Μπαρτσελόνα. Προτίμηση;
«Μπαρτσελόνα! Πρώτα πρώτα λόγω Ινιέστα, έχω ξαναπεί πόσο μ' αρέσει αυτός ο παίκτης. Αλλά και γενικότερα το στιλ παιχνιδιού της Μπαρτσελόνα, το θεαματικό ποδόσφαιρο»

Κυριακή, Οκτωβρίου 26, 2014

O TYΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΞΕΠΕΡΝΑΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΓΗΠΕΔΙΚΟ..ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΓΗΠΕΔΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ..ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ

@ Καλά πήγε η Παρασκευή, καλά και το Σάββατο με τα δύο... διαλυμένα τμήματα βόλεϊ να κάνουν δύο περίπατους στη Θεσσαλονίκη και σήμερα είναι ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα. Δύσκολο ματς για τη Βασίλισσα απέναντι στον Παναθηναϊκό στην κοινή μας έδρα που όμως αυτοί την έχουν τόσα χρόνια κι εμείς επιστρέψαμε πριν μια εβδομάδα. Και με τον δικό τους κόσμο βέβαια. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Η ΑΕΚ πάντα για τη νίκη παίζει αλλά το παν σε αυτό το ματς είναι να έχουμε αξιοπρέπεια και να να περάσουμε το μήνυμα πως πολύ σύντομα η ΑΕΚ θα είναι αυτή που πρέπει. Γιατί δεν αρκεί να είναι στην κατηγορία που ήταν πάντα χωρίς να ξεχνάμε βέβαια πως τρία χρόνια υποφέραμε και πρώτος στόχος πρέπει να είναι πάντα να μην την ξαναπατήσουμε ποτέ. Η ΑΕΚ δεν αρκεί να είναι μια ομάδα της Α1. Πρέπει να είναι ΑΕΚ. Απλά.

@ Μια καλή εμφάνιση λοιπόν, μάχη από το 1 μέχρι το 40 και ο Ινγκλις που θα είναι στην εξέδρα, πρώτα ο Θεός, είναι το πρώτο μήνυμα πως σύντομα θα βλέπουμε μια πολύ πιο δυνατή ΑΕΚ. Το βασικό και το κύριο ήταν να γίνει αυτό που γράψαμε το προηγούμενο Σάββατο. Αφού βρέθηκε ο άνθρωπος που έδιωξε τον εφιάλτη της νέας χρεοκωπίας και την αδυναμίας πληρωμών και μάλιστα ένας ΑΕΚτζής με οικονομική δυνατότητα και τις κατάλληλες γνωριμίες που θα φέρουν έσοδα στην ομάδα, ο Μάκης Αγγελόπουλος,  όλα τα άλλα θα γίνουν. ΟΛΑ.

@ Θα δούμε τη Βασίλισσα μας σήμερα λοιπόν, χθες θαυμάσαμε μια άλλη Βασίλισσα αυτή με τα λευκά που είχε χρόνια να μας κάνει να νιώσουμε έτσι εμάς τους οπαδούς της, όμως να γυρίσουμε λίγο πίσω στην Παρασκευή. Εγινε θέμα συζήτησης το ότι η ΑΕΚ, πράγματι, δεν έπιασε καλή απόδοση και το πρώτο ημίχρονο πήγε χαμένο. Η αλήθεια είναι ότι σε κανένα από τα τρία πρώτα παιχνίδια η ΑΕΚ δεν έπαιξε αυτό που περιμένουμε να δούμε και αυτό που μπορεί. Ομως οι τρεις νίκες ήδη κάνουν διαφορά και υπάρχουν και συμπεράσματα ενδιαφέροντα και ελπιδοφόρα. Θα σταθώ σε δύο. Το πρώτο είναι πως ακόμη και στα μέτρια ακόμη και στα κακά διαστήματα της η ΑΕΚ και στα τρία παιχνίδια είχε συμπεριφορά ομάδας. Ποτέ δεν έχασε τον έλεγχο, ακόμη κι αν δεν μπορούσε να τον αξιοποιήσει, ποτέ δεν αποδιοργανώθηκε ώστε να κινδυνεύσει σοβαρά να δεχτεί γκολ που δεν θα μπορούσε να... διορθώσει στο 100%.  Ενα γκολ με πέναλτι έχει δεχτει κι έχουν γίνει από τους αντιπάλους της συνολικά άλλες δύο αξιόλογες ευκαιρίες σε 270 λεπτά. Αυτό δείχει πως η ομάδα έχει αρχίσει να στήνεται σωστά. Ξεκινάει με σχεδόν σίγουρο το μηδέν και ακόμη και στην κακή της μέρα φέρνει το παιχνίδι στο σημείο που η ποιότητα της, που δεν έχει ταίρι στην κατηγορία, θα φέρει τη νίκη με μιά έξαρση κάποιου από τους παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά. Μια ομάδα λοιπόν που αρχίζει να έχει αρχές στο παιχνίδι της και που δικαιώνεται από τα αποτελέσματα για τον τρόπο που προσεγγίζει τους αγώνες.
@ Το δεύτερο είναι η εκμετάλευση των στημένων φάσεων. Εχω κόλλημα με το συγκεκριμένα θέμα τόσο επειδή πέρυσι μας έλειψε πολύ, και μάλιστα ακούστηκαν και αστείες δικαιολογίες για αυτή την αδυναμία, όσο και επειδή μπορεί να φέρει τρεις βαθμούς ακόμη και σε ματς χωρίς κανονική ευκαιρία όπως ήταν το προχθεσινό. Το έχουμε δει πολλές φορές στο παρελθόν, ελπίζω να το δούμε και στο μέλλον. Ενα μυστικό υπάρχει μόνο. ΔΟΥΛΕΙΑ. Καλή Κυριακή να έχουμε...

ΠΑΜΕ ΚΥΠΕΛΛΟ..!!

Η ΑΕΚ έχει μπει πλέον για τα καλα σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς και λίγες ημέρες μετά το ματς πρωταθλήματος για τα Χανιά, ετοιμάζεται για τον αγώνα Κυπέλλου την Τρίτη (28/10) με τον Ηρακλή Ψαχνών στο ΟΑΚΑ.

Ο Τραϊανός Δέλλας μετά τη σημερινή πρωινή προπόνηση ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία βρίσκεται για πρώτη φορά φέτος σε επίσημο ματς ο Ιβάν Μπρέσεβιτς. Αντίθετα, απουσιάζει εκ νέου ο Δημήτρης Ανάκογλου (έκανε και σήμερα ατομικό), οι ανέτοιμοι Σοϊλέδης και Τσεβάς, ενώ ο προπονητής άφησε εκτός και τον Λαμπρόπουλο.
Σημαντικό επίσης το γεγονός ότι στην αποστολή βρίσκονται τρεις τερματοφύλακες. Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που υπολογίζει ο προπονητής είναι οι:
Ανέστης, Βούρας, Καραγκιολίδης, Αραβίδης, Γεωργέας, Γροντής, Κολοβέτσιος, Μάνταλος, Μπακάκης, Ντούνης Μ, Πεταυράκης, Πλατέλλας, Ρόβας, Σαρρής, Σβάρνας, Κορδέρο, Ντακόλ, Μπρέσεβιτς, Μπαρμπόσα, Ζόριτς και Φαγιέ.

Σάββατο, Οκτωβρίου 25, 2014

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Για τον "Μέγα Πέτρο", γράφει η ΩΡΑ στο πρώτο της θέμα, αναφορικά φυσικά με τη νίκη της ΑΕΚ στα Χανιά και την εμφάνιση του Πέτρου Μάνταλου: "Με φάουλ - φωτοβολίδα ο Μάνταλος άνοιξε το δρόμο για το 3 στα 3 της ΑΕΚάρας. Τους τελείωσε με κεφαλιά ο Κολοβέτσιος πάλι με σέντρα ακριβείας από φάουλ του Μάνταλου. Εγκλωβισμένη στο α' ημίχρονο η Ένωση καθάρισε τρία ματς με τις πιο δύσκολες ομάδες της κατηγορίας", αναφέρει η Ώρα και προσθέτει: "Έκρηξη μίσους κατά του Τίγρη. Με φανέλες του Ολυμπιακού στο γήπεδο, δεν σταμάτησαν να βρίζουν χυδαία την ΑΕΚ και τον ηγέτη της, δείχνοντας πόσο πονάνε πριν καν τους ειδοποιήσει. Κανένα παράπονο όμως από τη διοίκηση του ΑΟΧ την οποία ευχαρίστησε όλη η ΑΕΚ".
SPORTDAY
Πρώτο θέμα η ΑΕΚ και στη SD: "Τρένο", τη χαρακτηρίζει και αναφέρει: "Ματς και... τρίποντο για την Ένωση που δεν βρίσκει αντίπαλο και τρέχει ακάθεκτη. Από μία ακόμη σκληρή έδρα πέρασαν αλώβητοι οι κιτρινόμαυροι που έκαναν το 3Χ3 και συνεχίζουν. Ο "μαέστρος" Μάνταλος έδωσε κι αυτή τη φορά το έναυσμα για νίκη, με απίθανο γκολ στο 75'. "Βράχος" στην άμυνα ο Κολοβέτσιος και σκόρερ του δεύτερου γκολ που κλείδωσε το τρίποντο".
LIVE SPORT
"Μάγος"! Έτσι χαρακτηρίζει τον Μάνταλο η εφημερίδα γράφοντας στο πρώτο της θέμα: "Δύο... έργα τέχνης του leader Μάνταλου (ονειρικό - τυχερό γκολ και σούπερ ασίστ με χτυπήματα φάουλ) οδήγησαν την ΑΕΚ στη νίκη και στα Χανιά με 2-0. Τρία στα τρία η Ένωση που πάει... τρένο και κερδίζει ακόμα και όταν παίζει άσχημα! Πάλι προβληματική εικόνα, ελάχιστες φάσεις και περιορισμένες εμπνεύσεις απέναντι στο ταμπούρι. Αλλά το "20" το καλό... ζωγράφισε με το δεξί και έδωσε ξανά τη λύση. Το δεύτερο γκολ ο ανίκητος Κολοβέτσιος".

GOAL
Και το Goal έχει πρώτο θέμα την ΑΕΚ γράφοντας για τον Μάνταλο: "Εσύ είσαι! Ο ηγέτης της νέας ΑΕΚ λέγεται Πέτρος Μάνταλος. Έκανε τα πάντα στα Χανιά".

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Πέρυσι τέτοια αγωνιστική είχαμε ήδη κάνει την πρώτη γκέλα. Και μπορεί το περυσινό ρόστερ να μην συγκρίνεται με το φετινό όμως και οι ερασιτέχνες αντίπαλοι δεν συγκρίνονται ούτε για αστείο με ομάδες κανονικές όπως το Αίγιο, ο Απόλλων και τα Χανιά. Χωρίς να αρέσει σε κανένα παιχνίδι η ομάδα, αντίθετα με τα φιλικά με Ρόμα και Νίκη βόλου για παράδειγμα, πήρε τρεις νίκες και μάλιστα τις δύο στις δύο πιο σκληρές έδρες της κατηγορίας. Τα Χανιά βέβαια καμία σχέση με τον Παναιγιάλειο. Μια κανονική ομάδα πεντάδας Β Εθνικής με πλάνο στο παιχνίδι, σφιχτή πίσω αλλά όχι με το πούλμαν μπροστά στο τέρμα, με αμυντική λειτουργία άψογη για το επίπεδο, που έπαιζε δυνατά, κάποιες φορές σκληρά αλλά όχι αντιαθλητικά. Κι ένας διαιτητής που έχασε καθαρό πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ αλλά δεν του κρατάς κακία γιατί έπαιξε το παιχνίδι έντιμα χωρίς πρόθεση να ευνοήσει καμία ομάδα. Ανθρώπινο λάθος ήταν κι ας στοίχιζε βαθμούς. Το να ξεσηκώνεις τον κόσμο για ένα... φάουλ και μια κίτρινη κάρτα είναι προνόμιο άλλων. Ο διαιτητής του Αιγίου που από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό επέτρεψε την κλωτσοπατινάδα ήταν κάκιστος κι ας μην έχασε μεγάλη φάση προφανώς επειδή δεν του έτυχε. Ο χθεσινός ήταν άλλη εντελώς περίπτωση.
@ Η ομάδα λοιπόν μπορούμε πλέον με βεβαιότητα να πούμε πως έχει αποκτήσει χαρακτήρα. Κι αυτός ο χαρακτήρας σε συνδυασμό με την μεγάλη διαφορά ποιότητας από όλες τις ομάδες κάνει τη διαφορά παρότι ακόμη η ΑΕΚ δεν ικανοποιεί και δυσκολεύεται πάρα πολύ στο παραγωγικό κομμάτι. Χθες το πρόβλημα ξεκίναγε από τα δύο κεντρικά χαφ και συγκεκριμένα τον Κορδέρο που δεν μπόρεσε να παίξει σε καμία στιγμή τον ρόλο του έστω μέτριου Ανάκογλου. Δεν ανέβηκε καθόλου, δεν βοήθησε στο δημιουργικό κομμάτι, δεν έδωσε καθόλου βοήθειες σε συμπαίκτες. Ο Γεωργέας είχε λιγότερες αρμοδιότητες στο παιχνίδι αλλά ούτε αυτός ήταν καλός παρότι έκοψε πολλές φορές πράγμα που ήταν και η βασική του δουλειά. Το πόσο δεν βοήθησαν την ανάπτυξη οι δυό τους φάνηκε με την είσοδο του Ζόριτς που παρότι σε πρωτόγνωρη θέση ανέβασε την ομάδα πολύ περισσότερο και την έκανε πιο πιεστική. Επίσης τα ακραία μπακ δεν βοήθησαν όπως συνήθως, κυρίως ο Μπακάκης από τον οποίο υπάρχουν οι πολλές απαιτήσεις αφού ο Πεταυράκης δεν είναι για βασικότατος στην ΑΕΚ, ο Αραβίδης εγκλωβίστηκε και παρά τις μάχες που έδωσε σε όλα τα σημεία δεν μπόρεσε να κάνει ούτε μία τελική και ο Μπαρμπόσα με τον Πλατέλλα δεν έκαναν διαφορά. Ο Πορτογάλος βέβαια ήταν καλύτερος αλλά δεν είχε και βοήθειες για να συνδυαστεί και να απειλήσει ή να τροφοδοτήσει.

@ Τα γκολ ήρθαν λοιπόν από δύο στημένες φάσεις όπως ήταν φυσιολογικό με την μορφή που είχε το ματς. Εκεί είναι ένας τομέας που η ΑΕΚ κάνει διαφορά φέτος. Θα αφήσω έξω το γκολ του Μάνταλου που ήταν μείγμα κλάσης και τύχης, γιατί το ότι πήγαινε για σέντρα δεν μειώνει το πόσο τέλεια φάλτσα έδωσε στην μπάλα, όμως τόσο το χθεσινό γκολ του Κολοβέτσιου που κλείδωσε το διπλό όσο και το γκολ του Ντακόλ που ισοφάρισε τον Απόλλωνα μας είχαν λείψει πέρυσι ιδίως σε τέτοιες στιγμές που η ομάδα δεν μπορούσε, όπως χθες, να δημιουργήσει ευκαιρίες στην ροή του παιχνιδιού. Εχει χαρακτήρα η ομάδα λοιπόν, έχει παίκτες που μπορεί να πάρουν παιχνίδια μόνοι τους όταν τα πράγματα σκουραίνουν, έχει τα στημένα... Πρέπει να παίξει και μπάλα. Και πιστεύω ότι θα παίξει, Σύντομα κιόλας. Τέλος καλό, όλα καλά. Πήγαμε και ήρθαμε υπέροχα, τα αδέρφια μας έφαγαν βροχή αλλά έφυγαν χαρούμενα αλλά εσύ έλειπες αδερφέ. Και το νησί μας δεν θα είναι ποτέ ίδιο...

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ Ο ΚΟΟΥΤΣ..

Ο προπονητής της ΑΕΚ παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου ικανοποιημένος από τη νίκη, παρά την εμφάνιση


Τους τρεις (ακόμη) βαθμούς που προσθέτει στο ενεργητικό της κρατάει από το σημερινό ματς η ΑΕΚ, όπως επεσήμανε στην συνέντευξη Τύπου ο Τραϊανός Δέλλας, ο οποίος παραδέχθηκε ότι δεν έμεινε ευχαριστημένος από τη συνολική εμφάνιση της ομάδας.
Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη τύπου:
«Η εμφάνιση μας δεν ήταν καλή, όμως παίξαμε με μια δυνατή ομάδα που παίζει καλή άμυνα και έχει ψηλά παιδιά. Είμαι ευχαριστημένος από τη νίκη. Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβάσαμε την απόδοση μας, είχαμε τον έλεγχο του ματς και φάσεις για να το τελειώσουμε. Δεν κάναμε πολλές ευκαιρίες, ήταν ένα παιχνίδι που δεν είχε ποιότητα, στηρίχθηκε στην δύναμη και παίχτηκε στο κέντρο. Πήραμε την νίκη και κοιτάμε μπροστά».
Αν πίστευε στη νίκη: «Πάντα πιστεύω στη νίκη και δουλεύουμε για αυτό. Είχαμε πρόβλημα στο κέντρο. Οι αλλαγές μας έγιναν για να κρατήσουμε την μπάλα και να πάρουμε το ματς. Όταν έχεις να κάνεις με ομάδες που παίζουν κλειστά, δεν είναι εύκολο να βάζεις γρήγορα γκολ και να δείχνεις την διαφορά ποιότητας που έχεις σαν ομάδα. Στο πρωτάθλημα μετρούν και οι βαθμοί και σήμερα είναι σημαντικό που τους πήραμε».
Αν συμβιβάστηκε κάποια στιγμή με την ισοπαλία: «Όταν είσαι στη ΑΕΚ δεν συμβιβάζεσαι με την ισοπαλία. Οι δύο αλλαγές που έκανα ήταν για να πάρουμε το ματς».
Για τις στημένες φάσεις: «Ήταν πολύ όμορφο το γκολ του Μάνταλου.  Οι στημένες φάσεις είναι σημαντικές στην Β΄ Εθνική. Προσπαθούμε να δουλεύουμε και να παίρνουμε πράγματα από αυτές».
Για την παρουσία του Μάνταλου στην Εθνική: «Δεν νομίζω ότι ο Μάνταλος έχει να αποδείξει τίποτα σε κανέναν για την Εθνική ομάδα. Άλλοι είναι αυτοί που κρίνουν για την Εθνική. Είναι παίκτης με μεγάλο ταλέντο που θα αποδείξει ποιός είναι».

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

http://s1.aek365.com/uploads/articles/738239275cf8a9fe9a6876e0c34f4b42_68996.jpgΜΕΓΑΣ ΠΕΤΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΜΑΝΤΑΛΟΣ ..ΧΩΡΙΣ ΣΟΥΠΕΡ ΑΠΟΔΟΣΗ Η ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΤΟΥΣ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΝΙΚΗ..Ο ΠΕΤΡΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ !! ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΕΚ ΑΛΛΩΣΤΕ ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Παρασκευή, Οκτωβρίου 24, 2014

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

Ώρα των Σπορ: Ξανά με την 4άδα «φωτιά»!

Για το «3Χ3» η ΑΕΚ στα Περιβόλια (18:00) αλλά κι έτοιμη για «πόλεμο» αν χρειαστεί. Για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα, η ΑΕΚ με την μεσοεπιθετική τετράδα που... έβγαλε μάτια σε φιλικά και ματς Κυπέλλου. Επιστρέφει «φτιαγμένος» από όσα έγιναν στο Αίγιο ο Αραβίδης. Στα δεξιά που... του πάει πιο πολύ ο Πλατέλλας. Σε θέση «μαέστρου» ο Μάνταλος. Στην «δική του» αριστερή πλευρά ο Μπαρμπόσα.
Στην «Αγιά Σοφιά» τα 20 εκατ. Ευρώ! Η Περιφέρεια Αττικής πήρε την απόφαση και τα έβαλε κανονικά στον προϋπολογισμό για το 2015! Ψηφίστηκε με μεγάλη πλειοψηφία ο νέος προϋπολογισμός από το Περιφερειακό Συμβούλιο.
Δύο παικταράδες αποφασισμένος να φέρει ο Αγγελόπουλος ενόψει Ολυμπιακού! «Ξεσκόνισμα» στις λίστες των ελεύθερων παικτών. Χωρίς Ουίλιαμσον με ΠΑΟ.
Από νωρίς το απόγευμα στα Χανιά ο «Τίγρης».
Οι «Μοϊκανοί» στην «Ώρα». Γιώργος Αγιασωτέλης και Παναγιώτης Αριδάς μιλάνε για τους αγώνες του παρελθόντος με ΠΑΟ και για την εφετινή ΑΕΚ.
Sportday: «Ναι, στα 20!» Εγκρίθηκε το κονδύλι για την «Αγιά Σοφιά» από το Περιφερειακό Συμβούλιο. Από τα Χανιά περνά σήμερα (18:00, OTE TV) το κιτρινόμαυρο... τρένο.
Goal: Εγκρίθηκαν τα 20 εκατ. Ευρώ. Το Περιφερειακό Συμβούλιο ενέκρινε κατά πλειοψηφία το κονδύλι για την «Αγιά Σοφιά». Για το 3Χ3 στα Χανιά η Ένωση (6μ.μ., ΟΤΕ Sport 1).
Live Sport: Αποθέωση στην Κρήτη. Γιορτή από 100 οπαδούς στο κλαμπ της Original με καλεσμένους Ντούνη και Πεταυράκη. Για το «τρία στα τρία» η ΑΕΚ στα Χανιά (18:00, ΟΤΕ 1). Γήπεδο: Την άλλη εβδομάδα ραντεβού με τον Δήμο.

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Καλημέρα, καλά να πάμε και καλά να επιστρέψουμε. Ενα αυθημερόν ταξίδι στο νησι των γενναίων, ένα παιχνίδι που θα έχει σίγουρα άγρια ομορφιά, ένα παιχνίδι που πρέπει να το πάρουμε. Είναι το πιο δύσκολο εκτός έδρας αφού κάνω πρόβλεψη από τώρα πως το παιχνίδι της Πάτρας δεν θα είναι τόσο δύσκολο όσο ίσως περιμένουμε. Θα πάει να το κάνει ντέρμπι ο Κούγιας και βλέπω πολλά με λίγα. Παρεμπιπτόντως αυτί και βέβαια έχουμε καιρό μέχρι τότε.
@ Σήμερα παίζει κι ο Μάνταλος κι ο Αραβίδης και οι δύο ακραίοι στις θέσεις που τους πάνε πιο πολύ και ο Γεωργέας στο κέντρο που μπορεί να μην έχει τα νιάτα και τα τεχνικά χαρίσματα του Ανάκογλου αλλά μπορεί να δώσει εμπειρία και κάποιες περισσότερες κλεμένες μπάλες που μεταφράζονται σε επιθέσεις απέναντι σε όχι οργανωμένη άμυνα οι οποίες θα είναι και το κλεισδί του σημερινού αγώνα αν όλα κυλήσουν φυσιολογικά και όπως αναμένεται. Θεωρώ πως οι επιλογές του Δέλλα είναι οι σωστές και χωρίς ρίσκο, που πήρε χωρίς να του βγει με τον Απόλλωνα παιχνίδι στο οποίο όμως έπαιξε και πολύ θετικό ρόλο με κινήσεις του για έρθει η νίκη, και το ίδιο θα λέω και μετά το ματς ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Οι 11 καλύτεροι στις θέσεις που μπορούν να παίξουν. Μην ξεχνάμε πως κι ο Γεωργέας παρότι έκανε την καριέρα του ως ακραίο μπακ είχε μια πολύ καλή χρονιά παίζοντας αμυντικό χαφ στη Βέροια ενώ και πέρυσι όποτε έπαιξε δίπλα στον Κορδέρο έκαναν ένα πολύ ωραίο δίδυμο.  Οι επιλογές είναι λογικές και καλές λοιπόν. Να δούμε και πάλι κανένα γκολ από στημένο όπως με τον Απόλλωνα και θα είναι ακόμη καλύτερα.
@ Επειδή δημιουργήθηκε σε μια μερίδα κόσμου μας πανικός χωρίς λόγο για την καθυστέρηση της έκδοσης της υψομετρικής άδειας από τον Δήμο της Νέας Φιλαδέλφειας ελπίζω να έγινε ξεκάθαρο πως δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα με το συγκεκριμένο θέμα με τον Δήμο της πόλης. Αλλωστε το θέμα είναι τυπικό. Στην υπογειοποίηση θα κριθεί ο Βασιλόπουλος και πιστεύω να κάνει απλά αυτό που συμφέρει τον ίδιο και την πόλη που θα διοικεί γαι πέντε χρόνια. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.   Το ευχάριστο βέβαια ήταν αυτό που προέκυψε χθες το βράδυ. Στα πλαίσια της... ανάπτυξης με κοινωνικό πρόσημο που πρεσβεύει στην Περιφέρεια Αττικής η Ρένα Δούρου τα 20.000.000 ευρώ για το ΝΑΟ μπήκαν κανονικότατα και στον προϋπολογισμό του 2015. Με σεβασμό πάντα στους νόμους και στα «θέλω» της τοπικής κοινωνίας αλλά και των φιλάθλων της ΑΕΚ όπως είπε στην ομιλία του ο αντιπεριφερειάρχης Καραμέρος. Μετά και από αυτή την εξέλιξη το μόνο σχόλιο που θα κάνω, ένα πρώτο σχόλιο που λένε και οι πολιτικοί αναλυτές, είναι: Συνιστώσες ημίχρονο, Αλέξης... τελικό.
@ Φυσικά δεν θα κάνω κοκοκο για την μεγάλη νίκη του ΟΣΦΠ επί της Γιούβε που δεν θα την βρίσω όπως άλλοι γιατί δεν ξεχνώ τι βραδιές μας χάρισε με Αντόνιο Κόντε και εφτά, όχι τη θύρα. Σίγουρα ο ΟΣΦΠ είχε τύχη κι ένα μεγάλο τερματοφύλακα αλλιώς θα μπορούσε να έχει φάει και τρία. Ομως πρέπει να έχεις και τύχη και κάποιον παίκτη σου σε τρομερή μέρα για να νικήσεις μια τέτοια ομάδα κι αφού βέβαια όλοι έχουν δώσει το 100%. Τα είχε. Ομάδα όμως δεν έχει. Και ο χρόνος θα το δείξει. Σε Ελλάδα και Ευρώπη. Μια όμορφη μέρα να έχουμε.

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΠΛΟ ..!!

Είναι δεδομένο ότι η φετινή «δοκιμασία» της ΑΕΚ δεν έχει καμία σχέση με την περσινή, της Γ' Εθνικής. Το τελευταίο βήμα για την επιστροφή, πρέπει να γίνει σε ένα σκληροτράχηλο πρωτάθλημα, απέναντι σε ομάδες «ψημένες», που το γνωρίζουν πολύ καλύτερα. Και μπορεί -όπως είναι αυτονόητο, δεδομένο και λογικό- σε όλα τα παιχνίδια να έχει εκείνη τον τίτλο του ξεκάθαρου φαβορί, ωστόσο, υπάρχουν πιο εύκολα και πιο δύσκολα ματς.

Το σημερινό (18.00 - OTE TV), απέναντι στα Χανιά, σίγουρα ανήκει στην δεύτερη κατηγορία. Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει μια φιλόδοξη ομάδα, όπως ο ΑΟ Χανίων, που πέρσι κατάφερε να κάνει την έκπληξη, να μπει στα πλέι οφ και να παλέψει μέχρι τέλους, σε μια δύσκολη έδρα όπως αυτή του γηπέδου των Περιβολίων. Ωστόσο, όλα αυτά δεν αλλάζουν σε τίποτα τον στόχο για την Ένωση, που δεν είναι άλλος από το να πετύχει την τρίτη κατά σειρά νίκη της στο πρωτάθλημα και να διευρύνει το θετικό σερί που άρχισε να χτίζει.
Ο Τραϊανός Δέλλας έχει προσπαθήσει να προετοιμάσει τους ποδοσφαιριστές του για... όσα τους περιμένουν, δηλαδή ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε έναν αντίπαλο που θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να μην αφήσει ελεύθερους χώρους. Και τους έχει ξεκαθαρίσει ότι απαιτείται αγωνιστικότητα, συγκέντρωση και υπομονή για να καταφέρουν να πετύχουν το γκολ που θα φέρει το ματς στα... δικά τους μέτρα.
Ο προπονητής φανέρωσε από την Τετάρτη την πρόθεσή του να επαναφέρει τους παίκτες -κλειδιά της ομάδας στις θέσεις που τους έχουμε συνηθίσει από την έναρξη της προετοιμασίας. Με τον Αραβίδη να επιστρέφει στην κορυφή, τον Μπαρμπόσα στο αριστερό άκρο της επίθεσης και τον Μάνταλο πιο κοντά στο τέρμα, σε ρόλο επιτελικού χαφ. Επιστρατεύοντας παράλληλα την εμπειρία του Γεωργέα στα αμυντικά χαφ, δίπλα στον Κορδέρο.
Στις υπόλοιπες θέσεις της ενδεκάδας θα κινηθεί στην... γνωστή συνταγή. Ο Πλατέλλας θα αγωνιστεί στο δεξιό άκρο της επίθεσης, οι Μπακάκης (δεξιός μπακ), Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος (στόπερ) και Πεταυράκης (αριστερός μπακ) θα είναι στην άμυνα και ο Ανέστης στο τέρμα.

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ !!

Στον προϋπολογισμό της Περιφέρειας Αττικής για το 2015 συμπεριλήφθηκε κανονικά το κονδύλι που είχε εγκριθεί για την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ. Σε ένα κρίσιμο και γεμάτο εντάσεις Περιφερειακό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε απόψε, εγκρίθηκε με ευρύτατη πλειοψηφία ο προϋπολογισμός που πήρε την τελική του μορφή από τη νέα διοίκηση, υπό την Ρένα Δούρου και σε αυτόν προβλέπονται τα 20 εκατ. ευρώ για την «Αγιά Σοφιά», όπως και η χρηματοδότηση των έργων στο γήπεδο του Παναθηναϊκού.
Για το θέμα τοποθετήθηκε σχετικά στη συνεδρίαση ο Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Καραμέρος, ο οποίος είπε αναλυτικά: «Καλησπέρα σας. Μπαίνω απ ευθείας στο θέμα...Οι εγγεγραμμένες δαπάνες για αθλητικές εγκαταστάσεις από την Περιφέρειας Αττικής για το επόμενο έτος αφορούν σε 53 έργα συνολικής δαπάνης 105 εκατομμυρίων ευρώ , εκ των οποίων 18 έργα υπερβαίνουν το 1 εκατομμύριο ευρώ. Σε αυτά τα κονδύλια του προυπολογισμού για τις αθλητικές εγκαταστάσεις ξεχωρίζουν εκείνα για τη Νέα Φιλαδέλφεια (20 εκατ ευρώ) τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας (7 εκατ ευρώ) και τη Νέα Σμύρνη (18 εκατ ευρώ).
Και ξεκινώ μια σύντομη αναδρομή από την ημέρα που αναλάβαμε. Πριν από περίπου 30 μέρες ήρθε ένα τεφτέρι χωρίς διπλογραφικό σύστημα. "Έτσι τον κάναμε ως τώρα τον προυπολογισμό" μας είπαν οιυπάλληλοι της Περιφέρειας. Αυτό όπως καταλαβαίνετε θα διορθωθεί μέσα στο 2015, όχι σήμερα και σίγουρα όχι μέσα σε 30 μέρες που έχουμε τη διοίκηση.
Δεν σημαίνει βέβαια οτι την πολιτική προχειρότητα κάποιων θα την πληρώσει ο Αθλητισμός. Είτε πρόκειται για το Πέραμα είτε για τη Νέα Φιλαδέλφεια. Από αύριο κι όλας αφού περάσει το ύψος του προϋπολογισμού θα ξεκινήσουν οι διορθώσεις που πρέπει, αλλά θέλουν χρόνο και πολιτική στόχευση. Δεν μπόρεσε η προηγούμενη διοίκηση εδώ και δέκα χρόνια (και επί νομαρχίας) να κάνει διπλογραφικό σύστημα στον προυπολογισμό. Ενα excell ανοίγατε και βάζατε ποσά.
Τα λέω όλα αυτά γιατί μπορεί κάποιοι να επιβιώνουν κάνοντας τον πολιτικό μπακάλη, εμείς όμως ούτε εγγράψαμε μπακαλίστικα στον προυπολογισμό ούτε σβήνουμε μπακαλίστικα για να κερδίσουμε τις εντυπώσεις. Και θα αναφερθώ συγκεκριμένα στα γήπεδα της ΑΕΚ και του Παναθηναικού. Για το μεν γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Ελπίζω να έχετε παρακολουθήσει την αρνητική απόφαση του Ε' Κλιμακίου (ΣΤ' Διακοπών) του Ελεγκτικού Συνεδρίου σχετικά με τη σύμβαση των επτά εκατομμυρίων ευρώ.
Ο Παναθηναικός που είναι ο ωφελούμενος πρόκειται να προχωρήσει σε ένσταση κατά της συγκεκριμένης απόφασης. Η νέα Περιφερειακή διοίκηση θα είναι εκεί τη στιγμή που πρέπει και επαναλαμβάνουμε και σήμερα εδώ ενώπιόν σας την πάγια θέση μας: Η αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων οφείλει να σέβεται το νομικό πλαίσιο, το περιβάλλον, τους πολεοδομικούς κανόνες καθώς και τη βούληση της κοινωνίας των πολιτών. Θέλω όμως να υπογραμμίσω ότι, με νομικά αδιάβλητο τρόπο, οι ιστορικοί Σύλλογοι πρέπει να αποκτήσουν τις εγκαταστάσεις που ανταποκρίνονται στην ιστορία τους.
Αλλά όλα αυτά θα περάσουν από διαβούλευση στις τοπικές κοινωνίες, νομιμότητα, ανταποδοτικότητα στην αυτοδιοίκηση. Στο γήπεδο της ΑΕΚ τώρα . Ο κόσμος της ΑΕΚ το θέλει. Και εμείς το θέλουμε. Στη Νέα Φιλαδέλφεια, θα γίνει γήπεδο όπου ήταν γήπεδο. Δεν θα τα χαλάσουμε για 2 ή 3 χιλιάδες θέσεις. Αν και ξέρετε κάτι; Το θέμα δεν κρίνεται σήμερα εδώ. Το γήπεδο αυτό είναι σύνθετη υπόθεση. Ούτως ή άλλως αυτά τα 20 εκατομμύρια ευρώ, αν και όταν δοθούν, δεν θα δοθούν στο χέρι κανενός. Το άλσος δεν θα πειραχθεί. Ενεγράφησαν εξάλλου όπως βλεπετε και 700.000 ευρώ στον προϋπολογισμό για την αναβάθμισή του με ήπιες και οικολογικές παρεμβάσεις.
Εμείς αφουγκραζόμαστε τι λέει η κοινωνία της Νέας Φιλαδέλφειας και ο κόσμος της ΑΕΚ. Δεν εναγκαλιζόμαστε όμως κάνενα επιχειρηματικό συμφέρον. Δεν τους βάλαμε εμείς εμμέσως στα ψηφοδέλτιά μας κ. Σγουρέ γιατί δεν είμαστε τζάμπα μάγκες. Όσοι μιλάτε για τζάμπα μάγκες το μόνο που κάνετε είναι να μας ντοπάρετε πολιτικά για να συνεχίσουμε. Και φαίνεται πως αυτό το ντοπάρισμα είναι το μόνο που κάποιοι ξέρουν να κάνουν καλά».

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΗ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ !! Η ΤΕΤΡΑΔΑ ΦΩΤΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Η ΦΥΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΚΤΥΠΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ..ΚΑΙ ΤΟ 3Χ3..ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΘΑΡΥΝΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Πέμπτη, Οκτωβρίου 23, 2014

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΗ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΕΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ..ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ..ΜΟΝΟ Ο ΚΑΚΟΣ ΜΑΣ ΕΑΥΤΟΣ..Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΘΕΩΣΗ..Η ΚΡΗΤΗ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΕΚΤΙΜΑ ,..ΠΑΜΕ ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥ ΔΕΛΛΑ ..

Σε πιο λογικές και χωρίς ρίσκα λύσεις πάει ο Δέλλας για την ενδεκάδα του αγώνα με τα Χανιά. Οπως έδειξε στη σημερινή δοκιμή ο προπονητής της ΑΕΚ θα βάλει στον αγώνα της Παρασκευής τους Μπαρμπόσα και Μάνταλο στις θέσεις που παίζουν από την αρχή της προετοιμασίας. Ο Πορτογάλος εξτρέμ θα πάει αριστερά και ο Μάνταλος πίσω απο τον Αραβίδη που φυσικά ξαναμπήκε στην
ενδεκάδα. Για την θέση του Ανάκογλου φαβορί είναι ο Νίκος Γεωργέας που όποτε χρειάστηκε πέρυσι έκανε καλό δίδυμο με τον Κορδέρο. Τέλος για το δεξί άκρο της επίθεσης ο Πλατέλλας φαίνεται να έχει προβάδισμα.

Τετάρτη, Οκτωβρίου 22, 2014

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Αγρίεψε πολύ το πράγμα στο Τσάμπιονς Λιγκ.  Η Μπάγερν έκανε... Βραζιλία ημιτελικού την Ρόμα με την άμυνα των τριών πρώην του Ολυμπιακού, η Σαχτάρ τσάκισε την Μπάτε. Εκτός έδρας και οι δύο. Η Τσέλσι του... αμυντικογενούς, σύμφωνα με Ελληνες ειδικούς, Μουρίνιο έριξε έξι, εντός έδρας,  στη Μάριμπορ. Φριχτές βραδιές πραγματικά για τους χαμένους. Δεν το γράφω επειδή πιστεύω πως κι ο Ολυμπιακός μπορεί να πάθει κάτι παρόμοιο σήμερα με την Γιούβε, αν και θα ήταν... υπέροχο, αλλά γιατί βλέπουμε πως είναι μια διοργάνωση που όσο λάμψη και δόξα έχει άλλο τόσο μπορεί να σε ρίξει στα τάρταρα σε μια βραδιά που δεν πήγε καλά τίποτα.  Εχει χαρά αλλά έχει και πολύ πόνο. Με το Τσάμπιονς Λιγκ στο μυαλό πρέπει να σκεφτόμαστε κι εμείς γιατί μετά από 10 ακριβώς καλοκαίρια από την τελευταία φορά εκεί θα επιστρέψουμε. Και όχι για μια φορά. Αυτός είναι ο στόχος, ο φυσιολογικός. Και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι γιατί οι ομάδες που παίζουν σε αυτή την διοργάνωση δεν συγχωρούν. Οταν πάμε στο Τσάμπιονς Λιγκ λοιπόν, το καλοκαίρι του 2016 δηλαδή, πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Οπως του χρόνου πρώτα ο Θεός πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι για το πρωτάθλημα στη Σούπερ Λιγκ.  Γιατί ο στόχος δεν μπορεί να είναι άλλος. Ο βήχας των... έξυπνων που το πιο πονηρό που θα βρουν να πουν για εμάς θα είναι το «νεοφώτιστοι» πρέπει να κοπεί γρήγορα. Αμέσως. Ετσι θα γίνει. Δεν μπορεί να γίνει αλλιώς.
@ Μέχρι τότε όμως υπάρχουν τα κοντινά βήματα. Την Παρασκευή η ΑΕΚ δίνει το πιο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι της κανονικής περιόδου. Με την μελέτη της Β Εθνικής και τα όσα έχω δει από πέρυσι αυτό πιστεύω. Τα Χανιά είναι μια σκληροτράχηλη ομάδα ούτως ή άλλως που με τον Σούλη γίνεται σκληροτράχηλη επί 2. Και όπως είδαμε καλά τις δύο πρώτες αγωνιστικές όλων το όνειρο είναι να πάρουν έστω ένα πόντο από την ΑΕΚ. Αυτό που περιμέναμε δηλαδή. Στο Αίγιο που ο διαιτητής πήγε εκεί για να επιτρέψει το σκληρό, το βάρβαρο, παιχνίδι (που όπως είδαμε την επόμενη μόλις αγωνιστική δεν είναι αυτό το ποδόσφαιρο στη Β Εθνική)  τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα. Ο Παπαδόπουλος λοιπόν που είναι ένας ψημένος προπονητής Β Εθνικής θα... μπαζώσει όλους τους χώρους. Κι αν μπορεί η ΑΕΚ θα σπάσει το τείχος. Επαναλαμβάνω όταν ο αντίπαλος δεν παίζει αντιαθλητικά δεν μπορεί κανείς να τον κατηγορήσει για τον τρόπο που θα επιλέξει να αντιμετωπίσει μια καλύτερη ομάδα. Η καλύτερη ομάδα έχει την υποχρέωση να επιβάλει την ανωτερότητα της. Η ΑΕΚ από πέρυσι και για... πάντα, εκτός από κάποια παιχνίδια Τσάμπιονς Λιγκ εκτός έδρας, θα έχει αυτή την υποχρέωση. Για μεθαύριο το ευχάριστο είναι ότι γυρίζει ο Αραβίδης στην κορυφή. Ο Ντακόλ να είναι καλά το παιδί που έβαλε το γκολ αλλά δεν μπόρεσε. Ανεξάρτητα από το αν τα καταφέρει ο Ανάκογλου γυρίζουν στις κανονικές τους θέσεις ο Μπαρμπόσα και ο Μάνταλος. Αριστερά ο Πορτογάλος, δεκάρι ο ηγέτης της ΑΕΚ. Οι πολλές εσωτερικές αλλαγές, το ντόμινο που προκάλεσε η απουσία του Ανάκογλου, δεν βγήκαν με τον Απόλλωνα. Δεν στοίχισαν αλλά σίγουρα δεν βγήκαν. Οπότε η λογική λέει πως θα πάμε σε μια φυσιολογική αντικατάσταση. Ενος κεντρικού χαφ με κεντρικό χαφ. Υπάρχει ο Φαγέ, που ίσως δεν είναι έτοιμος για βασικός σε τέτοιο ματς, ο Ρόβας που είναι ο... Ρόβας και ο Γεωργέας που πέρυσι όταν έπαιξε μαζί με τον Κορδέρο σε αυτή τη θέση μια χαρά τα είχαν πάει. Ειδωμεν. Σήμερα θα φανούν πολλά.

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

Με το θέμα της κατασκευής του γηπέδου καταπιάνεται η «Ώρα των Σπορ» και με τίλο "Φωτίζεται η «Αγια-Σοφιά»" αποκαλύπτει πως μετά την έγκριση της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας για την εκσκαφή στο χώρο του οικοπέδου της Νέας Φιλαδέλφειας, η ΑΕΚ εξασφάλισε και το «ΟΚ» της ΔΕΔΔΗΕ (Διαχειριστής του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας) για την ηλεκτροδότηση των εγκαταστάσεων.
Πρόκειται σίγουρα για άλλη μία απόδειξη ότι το project προχωράει κανονικά, χωρίς να παρουσιάζονται προβλήματα για το χτίσιμο της «Αγια-Σοφιάς». Πλέον στην «Ένωση» περιμένουν μέσα στις επόμενες ημέρες να ξεκινήσουν τα έργα, αφού το πιο σημαντικό έγγραφο που απομένει είναι εκείνο της οικοδομικής άδειας για να πιάσουν δουλειά οι μπουλντόζες.

Το «Goal» ασχολείται με την «απελευθέρωση» του Μάνταλου. Με τίτλο «Free Μάνταλος» κάνει λόγο για την φόρμουλα που αναζητεί ο Τραϊανός Δέλλας ώστε ο διεθνής χαφ της ΑΕΚ να μπορέσει να αποκτήσει πιο ελεύθερο ρόλο στο παιχνίδι του. Η εφημερίδα αναφέρεται επίσης και στην πρόθεση του Δημήτρη Μελισσανίδη να δώσει το «παρών» και στην αναμέτρηση με τα Χανιά στην ομώνυμη πόλη την Παρασκευή.
Τέλος η «SportDay» ασχολείται με τη συμμετοχή της ΠΑΕ ΑΕΚ, μέσω του γιατρού της ομάδας κ. Άλκη Καλλιακμάνη, στις εργασίες του ιατρικού Συνεδρίου «Muscle Tech Network» κατά το διήμερο 13 και 14 Οκτωβρίου. Ο τίτλος της εφημερίδας είναι "Η καινοτόμος ιδέα που «κέρδισε» την Μπάρτσα!".

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

ΦΩΤΙΖΕΤΑΙ Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΓΡΑΦΕΙ Η ΦΥΛΛΑΔΑ ,ΜΑΣ ..ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΕΣ !!..ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ Η ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ !!..

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ Ο ΚΟΟΥΤΣ..!!

Στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα ο Τραϊανός Δέλλας είχε στην διάθεσή του μόλις έναν επιθετικό, τον Αλεξάντερ Ντακόλ. Με αποτέλεσμα όταν οι συνθήκες του αγώνα απαίτησαν ενίσχυση της γραμμής κρούσης, εκείνος να μην έχει καμία επιλογή στον πάγκο. Ωστόσο, από εκεί που οι εναλλακτικές ήταν... άγνωστη λέξη για τον τεχνικό της ΑΕΚ, στο παιχνίδι με τα Χανιά όλα δείχνουν ότι θα έχει και περισσότερες από μία. Ο Ιβάν Μπρέσεβιτς προπονήθηκε και σήμερα σε φουλ ρυθμό και πλέον δείχνει ότι είναι απόλυτα έτοιμος για να μπει στα πλάνα του προπονητή του. Κάτι που σημαίνει ότι και με δεδομένη την επιστροφή του Χρήστου Αραβίδη, που εξέτισε την ποινή του, ο Δέλλας θα έχει μετά από πολύ καιρό τρεις διαθέσιμους σέντερ φορ...

Τρίτη, Οκτωβρίου 21, 2014

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Επόμενη μέρα του διπλού θριάμβου του λαού της ΑΕΚ και των δύο νικών της ομάδας σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ και αν κι έχει ενδιαφέρον μια προσέγγιση πιο αναλυτική αυτούς που ζήσαμε στο κλειστό και είδαμε στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα υπάρχουν ακόμη πιο ενδιαφέροντα.
@ Μια εφημερίδα του Ολυμπιακού κι ένα σάιτ που περνάει την επίσημη γραμμή, κι έτσι καταλαβαίνεις πολλά για το ποιο είναι το υπό αποχώρηση καθεστώς, ανακάλυψαν σφαγή του Απόλλωνα για να νικήσει η ΑΕΚ. Κάτι δηλαδή που δεν επικαλέστηκε φυσικά ούτε ο ίδιος ο Απόλλων, επίσημος ή ανεπίσημος, ούτε κανείς άλλος που παρακολούθησε το παιχνίδι από τον ΟΤΕ ή στο γήπεδο. Ολες οι αποφάσεις δικαιώνουν τον διαιτητή που αν μπορεί να ελεγχθεί για κάτι είναι για το ότι θα μπορούσε να δώσει κόκκινη κάρτα στο πέναλτι πάνω στο Ζόριτς, όμως φαίνεται πως πήγε με το πνεύμα του νόμου γιατί ο παίκτης του Απόλλωνα δεν βλέπει καν τον Ζόριτς κι έτσι παρότι είναι καθαρό πέναλτι του χαρίζει την κόκκινη επειδή δεν είχε πρόθεση να σταματήσει αντικανονικά αντίπαλο έτοιμο να σκοράρει. Ολα τα άλλα πάντως που σφύριξε ήταν και στο γράμμα και στο πνεύμα του νόμου σωστά. Παρόλα αυτά η κόκκινη προπαγάνδα σε αυτή την πιο σκληρή μορφή βρήκε την ευκαιρία για μια ακόμη φορά να δείξει σε όλους ποιον... φοβάται. Ιδίως χθες που η ΑΕΚ μάζεψε με τον Απόλλωνα όσο κόσμο μαζεύουν σε τρεις αγώνες στο Καραϊσκάκη. Καλά κάνετε παιδιά και δίκιο έχετε. Μόνο που έτσι δεν μπορείτε να αλλάξετε το μέλλον. Το πεπρωμένο φυγείν αδύνατο που έλεγαν και οι σοφοί υμών πρόγονοι. Και βέβαια το κλου ήταν πως έκαναν και λογοπαίγνιο με... φούρνο λόγω του επαγγέλματος του ιδιοκτήτη του Απόλλωνα που έχει τους φούρνους Βενέτη. Μα για διαιτητές και φούρνους ρε παιδιά;;; Δεν έχετε ακούσει πως στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί; Διαιτητής και φούρνος είναι δύο λέξεις που τουλάχιστον για τον Ολυμπιακό θα έπρεπε να είναι... απαγορευμένες. Κυρίως στην ίδια πρόταση.
@ Κι αν ο φόβος του καθεστώτος για αυτό που έρχεται είναι γνωστός και δεδηλωμένος από πέρυσι, αυτό που εντυπωσίασε χθες ήταν η εκτός τόπου και χρόνου ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟ. Ο... εξάστερος λοιπόν που ήταν και παραμένει, για να είμαστε ρεαλιστές και ειλικρινείς, παρά την ανανέωση πολύ μπροστά από την ΑΕΚ που μόλις επέστρεψε ομολόγησε πως έδωσε μάχη και είχε πάρει και προφορικές εγγυήσεις πως η ΑΕΚ δεν θα έμπαινε στο ΟΑΚΑ. Την πάτησε βέβαια γιατί νόμιζε πως είχε να κάνει με την ΑΕΚ της φάπας που όμως έχει... πεθάνει προ καιρού. Δεν αξίζει να ασχοληθείς επί της ουσίας γιατί αυτά που γράφει απλά δεν υπάρχουν. Ενας αγώνας γιορτή που ήταν πρώτο θέμα συζήτησης λόγω της συγκλονιστικής παρουσίας του λαού της ΑΕΚ για όσους ασχολούνται με το άθλημα και το καλύτερο αντίβαρο για τα αίσχη του Αρης - ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε σαν πόλεμος. Η ΑΕΚ καλά έκανε και δεν απάντησε. Άλλωστε η ιστορία έχει δείξει πως η ηγεσία της ΚΑΕ ΠΑΟ διψάει για αντιπαραθέσεις και κόντρες κι αν άρχιζε διάλογος σήμερα θα μας ζάλισαν για κανένα... μήνα. Οφείλει βέβαια να απαντήσει η ΓΓΑ για το πόσα λεφτά πήρε από την ΚΑΕ ΑΕΚ και τον Μάκη Αγγελόπουλο και βέβαια αν υπάρχουν κάποιες φυσιολογικές, λόγω της μεγάλης παρουσίας κόσμου, φθορές στο κλειστό να ενημερώσει την ΑΕΚ για να τις διορθώσει όπως προβλέπει η σύμβαση.  Εκεί τελειώνει η ιστορία. Γιατί βγήκε η ανακοίνωση; Αγωνιστικά ο ΠΑΟ δεν κινδυνεύει τουλάχιστον τώρα από την ΑΕΚ. Η σύγκριση όμως πόνεσε με το «καλημέρα». Τον κόσμο που είχε η ΑΕΚ προχθές τον έχει συνολικά σε τρία τέτοια ματς ο... εξάστερος. Και αυτοί που νόμιζαν πως τα είχαν όλα δικά τους δεν αντέχουν τις συγκρίσεις. Απόλαυση ήταν η χθεσινή μέρα λοιπόν. Γιατί μου αρέσεις τόσο πολύ ΑΕΚάρα όταν τους τρομάζεις...

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002