Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Κυριακή, Νοεμβρίου 30, 2014

ΤΑ ΠΑΝΩ ΤΗΣ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

Χτίζει σερί η Βασίλισσα, η οποία υπέταξε (96-73) και τον Κολοσσό μπροστά σε 2500 ενθουσιώδους κόσμου, που αποθέωσε την ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα - Το aek365 ήταν στο ΟΑΚΑ και σας μετέφερε παραλειπόμενα και live την αναμέτρηση



Ουσία και θέαμα συνδύασε η ΑΕΚ, επικρατώντας με άνεση του Κολοσσού, πραγματοποιώντας καταπληκτική εμφάνιση στο β' ημίχρονο. Ο Ντράγκαν Σάκοτα έκανε το «3 στα 3» με... στιλ, καθώς, παρά τις απουσίες του ξένου ψηλού και του τραυματία Παπαντωνίου, η ομάδα «πετούσε».
Ο Κολοσσός, που προερχόταν από μεγάλη νίκη στην έδρα του Άρη, ξεκίνησε καλύτερα, ωστόσο από τα μισά της α' περιόδου η ΑΕΚ, χάρη σε ένα σερί 9-0, πήρε κεφάλι (11-6). Η λήξη του πρώτου δεκαλέπτου την βρήκε μπροστά με βραχεία κεφαλή (23-21), έχοντας καλύτερους παίκτες τους Σαρικόπουλο και Ίνγκλις, απέναντι στον ασταμάτητο Τζέιμς (10 πόντοι) Στη β΄ περίοδο, η «ψαλίδα» άνοιξε και έφτασε μέχρι το +9. Μπορεί ο Τζέιμς να σίγησε, αλλά οι Ροδίτες χάρη στον Μπούλιαν κατάφεραν το 36-27 του 15ου λεπτού να γίνει 41-41, ένα λεπτό πριν τη λήξη του ημιχρόνου και οι δύο ομάδες να πάνε ισόπαλες στα αποδυτήρια.
Η γ' περίοδος αποδείχτηκε «κλειδί» για την εξέλιξη του ματς. Ο Ίνγκλις πέτυχε 12 πόντους, η ΑΕΚ 30 και στο τέλος της έφτασε στο +14 (71-57), παρότι ο Σαρικόπουλος βγήκε εξαιτίας 4ου φάουλ από το 24ο λεπτό. Το «πάρτι» συνεχίστηκε και στην δ' περίοδο. Πότε με τον Ίνγκλις, πότε με τον Σαρικόπουλο η ΑΕΚ πυρπολούσε, ενώ πολύ καλός ήταν και ο Ντελινινκάιτις. Το τελικό 96-73 ήρθε «άνετα και ωραία» μέσα σε γενική αποθέωση από τον κόσμο που ζέστανε με το τραγούδι του το ΟΑΚΑ.
Τα δεκάλεπτα: 23-21, 41-41, 71-57, 96-73
ΑΕΚ (Σάκοτα): Ντελινινκάιτις 11, Σάκοτα 24, Κασελάκης 3 (7ριμπ., 5ασ.), Πολυτάρχου 2, Καμπερίδης, Oυίλιαμσον 7, Τσιάκος, Σαρικόπουλος 17, Μπούτρης, Μιλόσεβιτς 4, Ίνγκλις 28, Νίκολιτς
Kολοσσός Ρόδου (Λυκογιάννης): Λαρεντζάκης 2, Καρίμ 8, Τζέιμς 23, Σμιθ 9, Στεφανίδης, Λίντεν, Τσάμης 14, Χάγκινς 3, Μπούλιαν 14

5Χ5 ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ !!

Το παιχνίδι της ΑΕΚ στην Πάτρα έγινε... θρυλικό, πριν καν διεξαχθεί, λόγω των δύο αναβολών του και όσων τις προκάλεσαν ή, ψυχανεμίστηκαν κάποιοι ότι τις προκάλεσαν. Όμως, η κουβέντα δεν έμεινε σε αυτό. Μπήκαν στην... μέση και δηλώσεις ανθρώπων της Παναχαϊκής (τόσο του Αλέξη Κούγια, όσο και παικτών, όπως ο Ντα Κόστα) για τις αγωνιστικές ικανότητες και το επίπεδο των δύο ομάδων, δημιουργώντας ένα κλίμα που -όπως αναμενόταν- λειτούργησε αρνητικά για τους γηπεδούχους, καθώς κλήθηκαν να... αποδείξουν μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου κάτι που δεδομένα δεν μπορούσαν.
Έτσι, το ματς ήταν από την πρώτη στιγμή στα μέτρα της ΑΕΚ, καθώς η διαφορά κλάσης της από κάθε αντίπαλο της κατηγορίας είναι δεδομένη και όταν μια ομάδα δεν επιχειρήσει απλά να καταστρέψει το παιχνίδι της, αλλά να την... κοντράρει στα ίσα, είναι καταδικασμένη. Η Ένωση πήρε το προβάδισμα από νωρίς, πήγε στο ημίχρονο με προβάδισμα δύο γκολ και θα μπορούσε να έχει πετύχει περισσότερα, τόσο στο πρώτο μέρος, όσο και στο δεύτερο, αν έδειχνε πιο καθαρό μυαλό στο παιχνίδι σε ανοικτό γήπεδο. Δεν το έκανε και ένα γκολ από το... πουθενά, δέκα λεπτά πριν από τη λήξη, την έφερε αντιμέτωπη με το ενδεχόμενο να δικαιώσει το ρητό ότι η μπάλα τιμωρεί, ωστόσο, στην εκπνοή έβαλε τα πράγματα στη θέση τους και έφτασε σε ένα σκορ (3-1) που μπορεί να μην αποτυπώνει πλήρως τη -μεγάλη- διαφορά των δύο ομάδων, ωστόσο αποκατέστησε σε έναν βαθμό την... τάξη.
Διπλό «χτύπημα»...
Το παιχνίδι ξεκίνησε με την ΑΕΚ να ...χτυπάει από τα αποδυτήρια. Πριν συμπληρωθεί το δεύτερο λεπτό, ο Πεταυράκης έκανε μια ωραία ενέργεια μέσα στην περιοχή της Παναχαϊκής και ο Μπαλού αναγκάστηκε να κόψει τη μπάλα με το χέρι, με τον Τζοβάρα να δείχνει το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ντακόλ που έβαλε με το «καλησπέρα» την Ένωση μπροστά στο σκορ.
Το προβάδισμα έδωσε στο παιχνίδι μια μορφή που θεωρητικά ήταν... βούτυρο στο ψωμί των Κιτρινόμαυρων, όμως δεν κατάφεραν να το εκμεταλλευτούν στο έπακρο. Οι γηπεδούχοι πήραν την κατοχή και αναγκάστηκαν να βγουν μπροστά, αφήνοντας κενούς χώρους. Όμως, η ΑΕΚ δεν μπορούσε να κρατήσει μπάλα και να την κυκλοφορήσει απλά και σωστά, προκειμένου να βγάλει αντεπιθέσεις και να εκθέσει την άμυνα της Παναχαϊκής.
Αντίθετα, οι Πατρινοί πίεσαν περισσότερο. Απείλησαν στο 10' με ένα σουτ του Ντα Κόστα, το οποίο απέκρουσε ο Ανέστης, ενώ στο 15' ο Μαρουκάκης βρέθηκε να υποδέχεται μια βαθιά μπαλιά από φάουλ του Ντα Κόστα, όμως δεν έκανε ούτε τελείωμα σε πρώτο χρόνο, ούτε σωστό κοντρόλ, με αποτέλεσμα η άμυνα της ΑΕΚ να καταφέρει να διώξει. Στο 22' ο Ντα Κόστα εκτέλεσε αυτή τη φορά απ' ευθείας ένα φάουλ και η μπάλα... έγλυψε το δοκάρι.
Στο 31' αποδείχθηκε στην πράξη ότι με λίγο καθαρό μυαλό και μια σωστή μπαλιά, η ΑΕΚ μπορούσε να φέρει σε πολύ δύσκολη θέση τους γηπεδούχους. Ο Πλατέλλας έγινε αποδέκτης μιας βαθιάς μπαλιάς, κατέβασε και με δυνατό σουτ κατάφερε να κερδίσει τον Μπαλασάκη για το 2-0. Η Παναχαϊκή προσπάθησε να απαντήσει τέσσερα λεπτά αργότερα, ωστόσο, ο Μαρουκάκης που μπήκε μόνος του στην περιοχή, δεν κατάφερε να νικήσει τον Ανέστη.
Αυτή ήταν και η τελευταία σημαντική φάση του πρώτου μέρους, αφού στο 41' ο Μπαλασάκης βγήκε έγκαιρα και μπλόκαρε τη μπάλα πριν ο Αραβίδης βρεθεί σε θέση να απειλήσει, έπειτα από ωραία πάσα που δέχθηκε από τον Ντακόλ, ενώ στην εκπνοή ο Τζοβάρας (και ο -πρώτος βοηθός- Βεργέτης) δεν είδε νέο -ανόητο- χέρι του Μπαλού μέσα στην περιοχή. Έτσι, το 2-0 ήταν το σκορ του ημιχρόνου...
Αγχώθηκε, αλλά... είχε Μπαρμπόσα
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με την ΑΕΚ να διατηρεί κάποιες εσωτερικές αλλαγές στην επίθεση, τις οποίες είχε κάνει ο Δέλλας στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου. Ο Ντακόλ πέρασε στην κορυφή της επίθεσης, ο Αραβίδης πήγε στο αριστερό άκρο και ο Μπαρμπόσα ανέλαβε τον ρόλο του επιτελικού. Ντακόλ και Ανάκογλου σπατάλησαν στο 47' και το 53' το γεγονός ότι βρέθηκαν σε θέση βολής, καθώς έκαναν άσχημα τελειώματα.
Η πρώτη -πολύ- καλή στιγμή για την Παναχαϊκή στην επανάληψη ήρθε στο 64'. Ο Πατινιώτης βρέθηκε αμαρκάριστος στο πίσω δοκάρι, έπειτα από μια σέντρα, έκανε ένα πολύ καλό σκαστό σουτ, όμως ο Ανέστης κατάφερε να διώξει εντυπωσιακά σε κόρνερ. Λίγο πριν το ματς μπει στο τελευταίο 20λεπτο, η Παναχαϊκή «γύρισε» τη διάταξή της σε 4-4-2, με τον Δέλλα να απαντά άμεσα, αλλάζοντας το σύστημα της ΑΕΚ σε 4-1-4-1 (με κόφτη τον Κορδέρο).
Στο 72' η ΑΕΚ έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 3-0, όταν ο Μπαρμπόσα έστρωσε ωραία στον Ντακόλ μέσα στην περιοχή, όμως αυτός δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Δύο λεπτά αργότερα η Ένωση έφτασε ξανά κοντά στο γκολ, με τον Μπαρμπόσα να στρώνει αυτή τη φορά στον Μπακάκη, όμως το σουτ του επιχείρησε πέρασε λίγο άουτ. Στο 79' ο Ντακόλ εκτέλεσε ωραία ένα φάουλ και ανάγκασε τον Μπαλασάκη σε εντυπωσιακή επέμβαση.
Και αφού η Ένωση δεν «σκότωσε» την Παναχαϊκή όσο το ματς κυλούσε -εντελώς- στα μέτρα της, οι γηπεδούχοι κατάφεραν στο 80' να μπουν ξανά στο παιχνίδι, από το πουθενά. Σε ένα από τα πολλά στημένα του Ντα Κόστα, ο Ανέστης έκανε κακή έξοδο, έχασε τη μπάλα από τα χέρια του και ο Γκατιάγκα από κοντά μείωσε σε 2-1. Μάλιστα, μετά το γκολ ο Δέλλας έριξε τον Ρόβα στο ματς και γύρισε τη διάταξη της ομάδας σε καθαρό 4-5-1.
Ωστόσο, έπειτα από ένα δεκάλεπτο ...άγχους (έστω και αν οι γηπεδούχοι δεν έκαναν φάση), η ΑΕΚ κατάφερε να τελειώσει το παιχνίδι με την συμπλήρωση των 90', όταν έπειτα από μια σέντρα του Πεταυράκη και λάθος έξοδο του Μπαλασάκη, ο Έλντερ Μπαρμπόσα με κεφαλιά κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και να γράψει το τελικό 3-1.
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Μπαλασάκης, Ασιγκμπά, Αναστασόπουλος (51' Κάργας), Άλμπι, Στεργίδης, Μαρουκάκης, Ντα Κόστα, Φάμπιο, Γκατιάγκα, Πατινιώτης (77' Χοτζάλι), Ζλατκόφσκι (46' Χαρτσιάς).
ΑΕΚ: Ανέστης, Μπακάκης, Πεταυράκης, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Κορδέρο, Ανάκογλου, Πλατέλλας (82' Ρόβας), Μπαρμπόσα, Ντακόλ (86' Μπρέσεβιτς), Αραβίδης (68' Ζόριτς).

Σάββατο, Νοεμβρίου 29, 2014

TA ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε. Εχουμε δυο παιχνίδια αύριο, επιτέλους παίζει και η ποδοσφαιρική μας ομάδα αλλά δεν μπορούμε να ξεκινήσουμε από εκεί. Αφού μίλησε ο... Αρης. Οχι αυτός της Γ Εθνικής αλλά ο δήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας. Που χθες εμφανίστηκε στο ραδιόφωνο με το μεγαλύτερο θράσος από την ημέρα που ο λαός της Φιλαδέλφειας τον έκανε δήμαρχο της πόλης να μας πει πως όχι μόνο δεν αναγνωρίζει τον νόμο που από τον Ιούλιο έχει ορίσει το οικόπεδο της ΑΕΚ στα 29,1 στρέμματα, με την υποχρέωση της ΑΕΚ να παραδώσει έκταση σχεδόν 3 στρεμμάτων σε άλλη έκταση της Φιλαδέλφειας, αλλά να πάει μόνος του την κουβέντα στην ιδέα να φτιαχτεί το γήπεδο της ΑΕΚ αλλού! Σε άλλη έκταση και μάλιστα πέταξε και την... Ρενώ στο τραπέζι. το είπε και στην αρχή και ζήτησε να το ξαναπεί και στο τέλος. Βγήκε έτοιμος στο τηλέφωνο για να μιλήσει για αυτό, ίσως αυτός να ήταν και ο μοναδικός λόγος που εμφανίστηκε.

@ Επεσαν και οι τελευταίες μάσκες λοιπόν και φαίνεται πως ο στόχος είναι μάλλον το πλήρες ξεσπίτωμα της ΑΕΚ από το οικόπεδο που έχει στα χέρια της πριν η Φιλαδέλφεια ονομαστεί... Φιλαδέλφεια. Πριν καν γίνει Δήμος. Πριν καν το άλσος. Ηταν πολύ προκλητικός χθες και δεν ξέρω από που πήρε το θράσος. Μέχρι και το ότι η ΑΕΚ  δεν χρειάζεται μεγάλο γήπεδο αφού έχει μέσο όρο 16.000 εισιτήρια τόλμησε να πει ο Αρης. Και βέβαια όπως πάντα ψέματα. Είπε ότι ο Δήμος έχασε το άλσος εξαιτίας του άρθρου 42 (πρώην 82). Καμία σχέση το άρθρο 82, που ήδη έχει καταργηθεί με επόμενο νόμο και κάτι Μίκι Μάους πανηγύριζαν πως με την κατάργηση θα... ξαναμικρύνει το οικόπεδο της ΑΕΚ. Το άλσος έγινε μητροπολιτικό πάρκο όπως πολλά και βέβαια δεν ιδιωτικοποιείται όπως ισχυρίστηκε ο Βασιλόπουλος αλλά παραμένει στο κράτος. Η χρήση φεύγει από τον Δήμο που τόσα χρόνια το υποβάθμισε όπως έχουμε δει σε εκατοντάδες φωτογραφίες όχι από οπαδικά μόνο, όπως ψευδώς ακούστηκε στην εκπομπή, αλλά από κάθε είδους ΜΜΕ. Το ότι το 82 πήρε το Αλσος από τον δήμο και το ιδιωτικοποίησε δεν ήταν το μόνο ψέμα βέβαια του δημάρχου. Ψέμα ήταν και το ότι πάντα έλεγε πως είναι υπέρ του γήπεδου αλλά χωρίς να δοθεί στην ΑΕΚ έστω ένα... μέτρο από το πρώην άλσος και νυν Μητροπολιτικό πάρκο. Ας θυμηθούμε τι είχε δηλώσει τον Μάιο στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΕΝΤΡΑ: "Και αν αποδειχθεί ότι δεν γίνεται στα 26.5 στρέμματα το γήπεδο, αλλά στα 28,5, να το συζητήσουμε, να το δούμε τεχνικά και αν χρειαστεί ν' αναδασώσει η ΑΕΚ άλλο χώρο". Αυτό είχε πει τότε. Και η ΑΕΚ αυτό ακριβώς θα κάνει όπως είναι υποχρεωμένη από το Νόμο που της δίνει το δικαίωμα να χτίσει. Θα αναδασώσει άλλο χώρο ή χώρους εκτός από τα χιλιάδες δέντρα και θάμνους που θα φυτέψει στον χώρο του μητροπολιτικού πάρκου. Αλλά ο δήμαρχος το γύρισε το έργο όπως το έχει γυρίσει δεκάδες φορές από τοτε που η ΑΕΚ τον έκανε γνωστό δείχνοντας πως αν και νέος έγινε γρήγορα... πολιτικάντης. Δεν θα τους περάσει. Δεν πρέπει να ανεχθούμε για άλλη μια φορά να νικήσουν οι Μάλλιοι και ο μπροστινός τους. Εκτός από το ηθικό μαζί με την ΑΕΚ είναι και το δίκιο. Και θα φανεί και σε όποιο δικαστήριο χρειαστεί. Μετά το μόνο που θα μπορούν θα είναι να σαμποτάρουν. Για να δούμε. Θα έχουν τα κότσια. Ραντεβού την Κυριακή στη 1 στο ΟΑΚΑ. Υπέροχη ώρα για όλη την οικογένεια στο γήπεδο. Και μετά τηλεόραση και όσοι πάνε στην Πάτρα προσοχή. Καμό Σαββατοκύριακο να έχουμε αδέρφια.

ΤΑΥΡΟΣ Ο ΜΑΝΤΑΛΟΣ !!

Ο Πέτρος Μάνταλος μπήκε στην αποστολή για το ματς με την Παναχαϊκή, όμως αν θα καταφέρει να παίξει βασικός και να βγάλει όλο το 90λεπτο θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Ο Τραϊανός Δέλλας είναι υποχρεωμένος να κοιτάξει και εναλλακτική λύση και πάνω σε αυτή δούλεψε σήμερα. Σε άσκηση τακτικής, ο προπονητής δοκίμασε τον Ντακόλ, μαζί με τους Μπαρμπόσα και Πλατέλλα πίσω από τον Αραβίδη, όπερ σημαίνει πως εφόσον δεν καταφέρει να ξεκινήσει ο Μάνταλος, θα πάρει φανέλα βασικού ο Βραζιλιάνος.

Από εκεί και πέρα η αμυντική διάταξη είναι λίγο έως πολύ αναμενόμενη με τους Κολοβέτσιο - Λαμπρόπουλο στα στόπερ, τον Πεταυράκη αριστερά και τον Μπακάκη δεξιά, ενώ αμυντικά χαφ δούλεψαν μαζί στην προπόνηση οι Κορδέρο και Ανάκογλου.


Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ..ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΕΙΔΗΜΟΝΤΕΣ ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ..ΑΛΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ..!! ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΧΑΣΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Παρασκευή, Νοεμβρίου 28, 2014

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

«Τοπ στόχοι από την Ευρώπη» είναι ο κεντρικός τίτλος της «Ώρας των Σπορ». Σύμφωνα με την εφημερίδα: «Στη λίστα παικταράδες από Αγγλία, Βέλγιο, Νορβηγία, Πολωνία». Όπως αναφέρεται, μάλιστα: «Κρατάνε από Βραζιλία τους Λούκα και Αλεξάντρο» και «Θα γίνουν 1-2 ταξίδια ακόμα από τον Μιλοβάνοβιτς, κι όταν επιστρέψει θα παρθούν οι οριστικές αποφάσεις».

«Εντολή Μελισσανίδη για τρεις μεταγραφικές βόμβες» είναι το «χτύπημα» της «SportDay». Σύμφωνα με την εφημερίδα, στην κιτρινόμαυρη λίστα υπάρχουν και ποδοσφαιριστές που είναι ευρέως γνωστοί και δεν χρειάζεται να γίνει αναλυτική παρακολούθηση, αλλά θα «φτιάξουν» τον κόσμο και θα κάνουν τη διαφορά.
Στην ΑΕΚ δεν περιορίζονται στις θέσεις (δηλαδή αν βρεθεί μια περίπτωση που θα κάνει «μπαμ» δεν θα κολλήσουν στη θέση), αλλά είναι δεδομένο ότι έχει δοθεί προτεραιότητα στον σέντερ φορ και τον αμυντικό χαφ.
Το «Goal» με τη σειρά του ασχολείται με το γηπεδικό («Τζόγος για το γήπεδο»), αναφέροντας πως «δεν παίρνουν απαντήσεις στην Ένωση, που ζητούν να μάθουν τους λόγους της αίτησης ακύρωσης», ενώ, σύμφωνα με την εφημερίδα, η ΑΕΚ «προχωρά με Μαρτίνες και Καλτσά».
Τέλος, η «Live Sport» με τίτλο: «Προτάθηκε ο Μίσελ», αναφέρει πως ο Βραζιλιάνος πρώην παίκτης της Μπράγκα βρίσκεται στα υπ' όψιν της ΑΕΚ, ενώ όπως αναφέρεται για το γηπεδικό, δεν υπάρχει «καμία ανησυχία για το ΣτΕ».

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΖΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Δεν προλάβαμε, σαν γενιά, τον βουβό κινηματογράφο. Η εξέλιξη είχε ήδη προχωρήσει πολύ. Παρόλα αυτά πρόσφατα μια βουβή και ασπρόμαυρη ταινία σάρωσε τα όσκαρ. Ομολογώ πως δεν την έχω δει. Εχει αποθεωθεί από τους κριτικούς αλλά βαριέμαι. Αντίθετα την βουβή "ταινία" της Τετάρτης δεν την βαρέθηκα δευτερόλεπτο. Βέβαια με τέτοιο Ολυμπιακό ένας Μίχος θα ήταν απόλαυση αλλά μην τα θέλουμε όλα δικά μας. Είχε την δική του μαγεία ο φυσικός ήχος και ιδίως σε ένα τέτοιο ξεβράκωμα γλιτώσαμε και τον... οχετό των δικαιολογιών. Σε ζωντανή μετάδοση γιατί από τις 6 το πρωί της Πέμπτης άρχισε η μετατροπή της... πραγματικότητας που ζήσαμε. Τέλος πάντων. Σημασία έχει πως μετά το Μάλμε ο Ολυμπιακός φάνηκε όχι λίγος αλλά... ελάχιστος στη Μαδρίτη.

@ Είχα γράψει από την πρώτη αγωνιστική πως η ομάδα του λιμανιού είναι πολύ χειρότερη από πέρυσι παρά τη νίκη, τότε, με την Ατλέτικο. Το ίδιο και μετά τη Γιουβέντους. Και στα δύο ματς είχε ρέντα και Ρομπέρτο αλλά ποδόσφαιρο δεν έπαιξε. Και είναι απόλυτα φυσιολογικό αυτό και αναμενόμενο από το καλοκαίρι όταν ο Μαρινάκης θριάμβευσε εισπρακτικά αλλά κατέρρευσε, η ομάδα, ποδοσφαιρικά.  Χθες μας θύμισε τις καλύτερες Τετάρτες, αυτές τις παλιές που η Ευρώπη απορούσε πως αυτός ο περιφερόμενος θίασος έπαιρνε τα πρωταθλήματα. Σίγουρα η ίδια απορία δημιουργήθηκε και χθες. Μπορεί το σκορ να μην έφτασε στο 7 ή 8-0 που θα ήταν το δίκαιο σκορ αλλά η διάφορα τέτοια ήταν. Και δεν την έκανε τόσο η Ατλέτικο που φυσικά είναι πολύ καλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό και δεν είναι... ντροπή να κερδίσει οποιαδήποτε Ελληνική ομάδα αλλά  το χάλι του Ολυμπιακού.

@ Και το χειρότερο για αυτούς είναι ότι σε λίγο καιρό θα έχουν πολύ πιο σοβαρά προβλήματα να λύσουν από το να ενισχύσουν την ομάδα τους αν βέβαια είχαν σκοπό. Γιατί τι καλοκαίρι που το χρήμα ερχόταν από παντού και παίκτες έφευγαν δεν υπήρχε τέτοια διάθεση. Και εκτός της πτώσης της ποιότητας των παικτών αυτό που φαίνεται πως κάνει τα πράγματα πολύ χειρότερα είναι οι συνεχείς αλλαγές παικτών που έχουν αποξενώσει τους ποδοσφαιριστές από την ομάδα. Προχθές για παράδειγμα κάποιοι έπαιζαν αποκλειστικά για πάρτη τους μήπως και δείξουν κάτι διαφορετικό μέσα στο γενικό ναυάγιο. Πολύ ευχάριστα όλα αυτά για μια ομάδα που σαφώς παραμένει η πιο δυνατή όμως είναι ξεκάθαρο πως έχει αρχίσει η πτώση. Και αγωνιστικά γιατί ηθικά έχει πέσει προ πολλού. Μόνο οικονομικά τα έχει πάει καλά ο Βαγγέλης. Και θα του χρειαστούν τα χρήματα, όχι για να φέρει τον αντικαταστάτη του... Αμπιντάλ βέβαια.

@ Εμείς επιτέλους πλησιάζουμε στο... όνειρο. Να παίξουμε ποδόσφαιρο και το Νοοέμβρη που παραλίγο να φύγει μόνο με το παιχνίδι που έγινε από τις 2 (!) του μήνα. Ο Αλέξιος περιμένει για το παιχνίδι της... ζωής του μέχρι το επόμενο. Γιατί αυτό είναι το καλό του Αλέξιου. Ανακαλύπτει πάντα στόχους. Είναι σίγουρο πως κάποιοι φίλαθλοι της ΑΕΚ θα πάνε παρά τις εκκλήσεις για το αντίθετο. Ελπίζω να δείξουν την δέουσα σοβαρότητα. Από εκεί και πέρα το έχω γράψει εδώ και καιρό πως την ομάδα σε αυτό το ματς δεν την φοβάμαι. Με όποια εντεκάδα κι αν παίξει. Δεν θα με διαψεύσει...

ΤΡΕΙΣ ΒΟΜΒΕΣ ;;;

Στην ΑΕΚ δεν επιθυμούν απλώς να ενισχύσουν το υπάρχον ρόστερ για να μπορέσει να ανέβει άμεσα η ομάδα στη Σούπερ Λίγκα, αλλά εκείνο που θέλουν είναι να δημιουργήσουν από τώρα ένα σύνολο που θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της επόμενης σεζόν. 



Όλο αυτό το διάστημα ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς έχει «τσεκάρει» διάφορους ποδοσφαιριστές από πολλές χώρες, ώστε η «Ένωση» να είναι έτοιμη να κινηθεί τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. 

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός διευθυντής του «Δικεφάλου» έχει ταξιδέψει σε Ουγγαρία και Βραζιλία, αλλά οι παίκτες που είδε δεν θα κάνουν… γκελ στους οπαδούς της ομάδας. 

Όπως γράφει η SportDay, στη «κιτρινόμαυρη» λίστα υπάρχουν και ποδοσφαιριστές που είναι ευρέως γνωστοί και δεν χρειάζεται να γίνει αναλυτική παρακολούθηση. 

Μάλιστα, υπέρ της απόκτησης τέτοιου είδους παικτών είναι και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος – σύμφωνα με την εφημερίδα – έχει εισηγηθεί την απόκτηση εκείνων που και τον κόσμο θα «φτιάξουν» και θα κάνουν τη διαφορά. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, θα γίνουν τουλάχιστον τρεις τέτοιες μεταγραφές. Στην ΑΕΚ δεν περιορίζονται στις θέσεις (δηλαδή αν βρεθεί μια περίπτωση που θα κάνει «μπαμ» δεν θα κολλήσουν στη θέση), αλλά είναι δεδομένο ότι έχει δοθεί προτεραιότητα στον σέντερ φορ και τον αμυντικό χαφ. 

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

ΤΟΠ ΣΤΟΧΟΙ ΓΡΑΦΕΙ Η ΦΥΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΟΛΟΓΙΑ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ..ΕΙΔΩΜΕΝ !! ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ..ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΜΕΧΡΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΕΚ !! ΚΑΛΟ ΣΚ ΣΕ ΟΛΟΥΣ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΜΑΝΤΑΛΟ..

Μια ευχάριστη εξέλιξη επεφύλασσε για τον Τραϊανό Δέλλα η χθεσινή  προπόνηση της ΑΕΚ, η οποία ολοκληρώθηκε στα Σπάτα. Όπως είχατε διαβάσει το ιατρικό τιμ της ομάδας επανεξέτασε τον Πέτρο Μάνταλο, προκειμένου να διαπιστώσει την πορεία της αποθεραπείας του. Η οποία κρίθηκε
ικανοποιητική, με αποτέλεσμα να «ανάψει» το πράσινο φως για την συμμετοχή του στο κανονικό πρόγραμμα, του οποίου ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος και αποσύρθηκε στο τέλος για καθαρά προληπτικούς λόγους. Ο διεθνής άσος αναμένεται να προπονηθεί σε κανονικό ρυθμό και σήμερα  και αν βγάλει και πάλι το πρόγραμμα χωρίς προβλήματα, θα βάλει τις βάσεις για να τεθεί στη διάθεση του προπονητή για τον αγώνα της Κυριακής με την Παναχαϊκή, με τις πιθανότητες να συμβεί αυτό να έχουν αυξηθεί σημαντικά έπειτα από τις σημερινές εξελίξεις.

Πέμπτη, Νοεμβρίου 27, 2014

TA NEA MAΣ..

Στο πρωτάθλημα μέχρι τώρα μετράει μόνο νίκες. Μετά την εκτεταμένη διακοπή του όμως (και παρά το ευχάριστο διάλειμμα με τον Παναθηναϊκό) η ΑΕΚ μετράει μέρες μέχρι να επανέλθει επισήμως σε δράση. 


Ενόψει του φορτισμένου -όπως εξελίχθηκε- αγώνα με την Παναχαϊκή, εξακολουθεί να παραμένει πιθανό το ενδεχόμενο η «Ένωση» να παραταχθεί χωρίς τον καλύτερο και τον… 12ο παίκτη της. Ήτοι τον Πέτρο Μάνταλο και τον κόσμο της. 

Διότι ο μεν διεθνής άσος απείχε και την Τετάρτη από το κανονικό πρόγραμμα (κάνοντας ασκήσεις στο γυμναστήριο) κι εφόσον το ίδιο συμβεί και στη σημερινή προπόνηση (19:00) θα τεθεί οριστικά νοκ-άουτ από το παιχνίδι της Πάτρας. 

Εκεί όπου θα φανεί, απ’ την άλλη, το κατά πόσο οι φίλοι της ΑΕΚ θα συμμεριστούν τις προτροπές που γίνονται από τον σύλλογο και θα απέχουν από τις εξέδρες. Άλλωστε ο Δημήτρης Μελισσανίδης το ζήτησε και προσωπικά (φοβούμενος προβοκάτσια) ενώ χαρακτηριστικό είναι πως σκοπεύει να μη δώσει το «παρών» για πρώτη φορά φέτος και ο ίδιος. 

Κατά τ’ άλλα -κι όσον αφορά στο μεταγραφικό κομμάτι- η «Ένωση» δε βιάζεται να προχωρήσει το σχεδιασμό της. Είναι δεδομένο ότι έχει κάνει επαφές στο εσωτερικό και ότι σ’ αυτές όντως συμπεριλαμβάνονται και οι περιπτώσεις των Νικολά Μαρτίνες (του Παναιτωλικού) και Νίκου Καλτσά (της Βέροιας). 

Όπως ισχύει ωστόσο και στους στόχους από το εξωτερικό (με τη φημολογία για τους Λούκας και Σόουζα ν’ αναπαράγεται και στη Βραζιλία) θα κάνει προσεκτικά τις κινήσεις της. Και γι’ αυτό το λόγο θεωρείται πιθανότατο ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς να κάνει ένα ακόμα ταξίδι μεταγραφικού σκοπού στο εξωτερικό. 

ΕΚΤΟΣ ΑΚΟΜΗ Ο ΠΕΤΡΟΣ ,,

Εκτός προπόνησης έμεινε ο Πέτρος Μάνταλος και χθες (Τετάρτη), καθώς αποφασίστηκε να ακολουθήσει πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι η απουσία του από το παιχνίδι της Κυριακής με την Παναχαϊκή είναι δεδομένη. Υπάρχουν ακόμη ελπίδες για την συμμετοχή του διεθνή μέσου στο ματς της Πάτρας και σε μεγάλο βαθμό το συγκεκριμένο θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει στην σημερινή προπόνηση.
Ο Μάνταλος θα επανεξεταστεί από το ιατρικό τιμ της ΑΕΚ και θα διαπιστωθεί αν ο χρόνος που απομένει είναι επαρκής ώστε να μπει ομαλά σε έναν ρυθμό προπονήσεων, για να μπορεί να συμπεριληφθεί στα πλάνα του Τραϊανού Δέλλα. Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα της προπόνησης της Τετάρτης, ο Άρης Σοϊλέδης συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθεί, ενώ ο Αμπλαγιέ Φαγέ δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης. Η προπόνηση της Πέμπτης θα πραγματοποιηθεί στις 17:00.

Τετάρτη, Νοεμβρίου 26, 2014

ΕΞΑΙΡΕΣΗ !!

Βασικός και αναντικατάστατος είναι ο Γιάννης Ανέστης, που έχει «καπαρώσει» τη θέση του τερματοφύλακα και ο Τραϊανός Δέλλας δεν... τολμά να τον αλλάξει, αφού εμπνέει εμπιστοσύνη και σιγουριά στην ομάδα, είναι σταθερός και θεωρείται από τους καλύτερους Έλληνες γκολκίπερ τη φετινή σεζόν.Βασικός και αναντικατάστατος!
Ο Κολοσσός έχει δηλώσει πολλάκις ότι στην ΑΕΚ δεν υπάρχουν αναπληρωματικοί ή βασικοί παίκτες, όμως με τον Ανέστη κάνει μια... εξαίρεση και αυτό φαίνεται βάσει στατιστικών, αφού ο πορτιέρο του Δικεφάλου δεν έχει λείψει σε καμία επίσημη αναμέτρηση και μάλιστα έχει αγωνιστεί καθ’ όλη τη διάρκεια των ματς, χωρίς να αποχωριστεί τα γάντια του, ούτε ως αλλαγή.
Ο Ανέστης έχει δεχθεί μόλις δύο γκολ στο πρωτάθλημα (με Απόλλωνα Πάτρας και Αχαρναϊκό), τα οποία δεν στοίχισαν στην ομάδα τη νίκη, ενώ οι επεμβάσεις του ήταν αρκετές φορές σωτήριες και είχα κρατήσει την Ένωση όρθια σε πολλές περιπτώσεις που λίγο έλειψε να πάθει τη ζημιά.

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Για το χθεσινό δημοσίευμα από τη Βραζιλία και την αναφορά στους Σόοουζα και Λούκα γράφει στο πρώτο της θέμα σήμερα η "Ώρα": "Θέλει τον Σόουζα η ΑΕΚ, εξέφρασε ενδιαφέρον και για τον Λούκα", υποστηρίζει το δημοσίευμα".

LIVE SPORT
"Ψάχνει και για τερματοφύλακα η ΑΕΚ", γράφει η LS και προσθέτει: "Η ΑΕΚ βγαίνει στην αγορά και για... άσο! Ακριβά τα "λαβράκια" που βρήκε ο Μιλοβάνοβιτς στη Βραζιλία".

GOAL

Για "έτοιμο διπλό μεταγραφικό χτύπημα", κάνει λόγο με τη σειρά του το Goal στο ρεπορτάζ της Ένωσης, τονίζοντας πως η ΑΕΚ "κινείται για την απόκτηση του Μαρτίνες από τον Παναιτωλικό και για τον Καλτσά από τη Βέροια. Φήμες για νέο ταξίδι του Μιλοβάνοβιτς στη Βραζιλία για Σόουζα και Λούκα".


Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

ΜΕΤΕΓΡΑΦΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΔΕ Ο ΜΙΛΟ ..ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΙΟΝ Ή ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ..ΕΙΠΑΝ ΜΕΧΡΙ 15 ΔΕΚ ..ΕΙΔΩΜΕΝ !! ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ  ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ !!

ΓΙΟΡΤΕΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ;;

Φαίνεται πως τελικά οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ (και των υπολοίπων ομάδων της Football League) δεν θα χρειαστεί να κάνουν γιορτές... στο γήπεδο. Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι στην προσπάθειά τους να «βρουν» ημερομηνίες για την διεξαγωγή των αγωνιστικών που έχουν αναβληθεί από την αρχή της σεζόν, οι άνθρωποι της Λίγκας σκέφτονταν μεταξύ άλλων να ορίζουν παιχνίδια στις 28 Δεκεμβρίου, δηλαδή, μεταξύ Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς. Ωστόσο, σε σημερινό της δημοσίευμα η ιστοσελίδα footballleaguenews η συγκεκριμένη σκέψη φαίνεται να απομακρύνεται. Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, το πιθανότερο σενάριο πλέον είναι μία αγωνιστική να οριστεί εμβόλιμα μέσα στον Δεκέμβριο και οι υπόλοιπες από τον Γενάρη και μετά.

TA ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

Ενας χρόνος με τον κόσμο λιγότερο λαμπερό και όμορφο. Πάντα εδώ είσαι...
26-11-2013
@ Η μέρα σήμερα δεν είναι ίδια με τις άλλες. Σήμερα σε χαιρετάμε και μπαίνει ένας επίλογος όπως αξίζει σε μια ιστορία θάρρους και ατέλειωτης αγάπης για την ζωή που έληξε πριν λίγες ώρες. Εναν αγώνα σαν κι αυτούς τους σπάνιους αλλά τόσο μοναδικούς που ο ηττημένος φεύγει από το γήπεδο και τα χέρια των θεατών έχουν σπάσει από το χειροκρότημα ενώ ο «νικητής» φεύγει ντροπιασμένος από μια γωνίτσα που δεν τον βλέπει κανείς. Γιατί σε αγώνα με στημένο διαιτητή από το πρώτο λεπτό, με αποβολές και υπέρ του πέναλτι τα κατάφερε να πάρει μια ψευτονίκη στο 90  ενώ ο χαμένος ευχαριστήθηκε το παιχνίδι και έκανε περήφανους όσους το παρακολούθησαν. Και στην διάρκεια του έκανε τον νικητή να μην ξέρει τι να κάνει. Η ζωή του Θέμη ήταν μια ιστορία ζωής σαν αυτές που βλέπουμε στο σινεμά κάποιες φορές και αναρωτιόμαστε αν υπάρχουν τέτοια άνθρωποι. Μπορεί η ψυχή, η θέληση και η αγάπη να νικήσουν την γαμημένη μοίρα; ΝΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ. Μπορεί να γεννήθηκες χάνοντας με 0-4 αδερφέ αλλά τους γάμησες. Το έκανες 4-4 και έχασες στο 90 με πέναλτι μαϊμού.  Μια ζωή κόντρα στον πόνο και στα φάρμακα γεμάτη μουσική, αγάπη και πάνω από όλα ΑΕΚάρα. Οτι μαλακίες κι αν έχουν γίνει, όσες κι αν γίνουν ακόμη σε αυτό που ονομάζουμε οικογένεια και μόνο που γνωρίσαμε έναν τέτοιο άντρα κάποιοι, καθόλου λίγοι,  άνθρωποι αξίζει.
@ Από εκεί και πέρα θα προσπαθήσω να αποφύγω όσο μπορώ αυτό το περίεργο που όταν κάποιος φεύγει όλοι αντί να γράψουν για αυτόν γράφουν για τον... εαυτό τους. Οτι ζήσαμε, όπου το ζήσαμε, όπως το ζήσαμε έγραψε. Μένει εδώ. Στην καρδιά και  στο μυαλό. Και θα επιστρέφει. Με το χαμόγελο στα χείλη που κανείς δεν θα μπορέσει να το σβήσει.  Με αποκορύφωμα την βραδιά του Σουδάν. Το πιο γελαστό βράδυ της ζωής μας. Θα είσαι πάντα εκεί. Στο Νησί των γενναίων που από κάτι τέτοια παλικάρια πήρε τον τίτλο και θα μας περιμένεις. Κι εκεί στο Νότο, στο Λιβυκό, όταν ένα αστέρι από τα εκατομμύρια, που μόνο όποιος τα έχει δει εκεί μπορεί να πιστέψει πόσα είναι, περάσει λαμπερό με την χρυσή ουρά του θα σου κλείσω το μάτι αδερφέ μου. Ηταν τιμή μου. Θα είναι πάντα. Η ΑΕΚ έχασε ένα στρατιώτη σε μια πόλη που θέλει πολλά άντερα για να κυκλοφορήσεις με την «στολή» της. Η οικογένεια έχασε έναν από αυτούς που την γιγάντωσαν και όποιος έχει αντίρρηση ας ρωτήσει. Εμείς όλοι κερδίσαμε ένα ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ. Μιλάς για προβλήματα και... ντρέπεσαι όταν έχεις γνωρίσεις τον Θέμη. Κι όπου κι αν ανταμώσουμε ΠΑΝΤΑ ο αρχηγός του Νησιού θα είσαι. Να φροντίζεις για όλα. Από το που θα κοιμηθούν, πως θα μπουν στο γήπεδο, πως θα φύγουν και καμιά φορά πως θα... αφεθούν ελεύθερα εκατοντάδες παιδιά μέχρι τις... σουίτες με τον ανεμιστήρα εκεί δίπλα στη Λίμνη του Πρέβελη ή τις σκηνές στην Ψαρή φοράδα. Από τις Αλώνες μέχρι το χωριό του... Τροχανά στην Σητεία κι από την γωνίτσα στο Λίντο μέχρι το γυναικείο βόλεϊ στο Ρέθυμνο. Παντού και πάντα για όλους. Δεν τίμησες απλά τον κυρ Κώστα που σήκωσε πρώτος την σημαία στην Καλοκαιρινού. Ανέβασες τον πήχη εκεί που αξίζει να είναι πάντα για την ΑΕΚ και τους οπαδούς της.  Ξύπνα δάσκαλε και φύγαν τα κοπέλια. Ελίνα σε ευχαριστώ πολύ.

27-11-2013
@ Εκείνη την πρώτη πορεία που έκανα μέσα στο Ηράκλειο το 1987, με Τόζα τρία φάγαμε εύκολα και γρήγορα, μου θύμιζε η πορεία χθες. Από το σπίτι στην εκκλησία. Καμια εικοσαριά είχαμε κατέβει τότε από Αθήνα, σε κλούβα... χωρέσαμε για να πάμε στο λιμάνι μετά την λήξη, και είχαμε πάει πορεία από το Ατλαντίς στο Γεντί Κουλέ. Βουβά ήταν και τότε, όπως χθες, μέχρι να μπούμε μέσα γιατί ο Θέμης ήταν ακόμη 16 και το κλαμπ δεν είχε ανοίξει. Ο κυρ Κώστας ήταν τότε ο άνθρωπος μας στο νησί, με μεγάλες θυσίες έβαλε τα θεμέλια αλλά το κλαμπ ήταν αυτό που έκανε την πόλη δική μας με την πάροδο του χρόνου όποτε έπαιζε η ΑΕΚ. Ετσι ήταν και χθες. Σαν να παίζει η ΑΕΚ. Μας ρώτησε με ποιον ο αστυνομικός στο αεροδρόμιο. Και αυτοί που ήρθαν από Αθήνα με αεροπλάνα και καράβια ήταν πολύ περισσότεροι από το 87 που έπαιζε η ομάδα. ΓΙΑ ΣΕΝΑ.
@ Και χθες στο μυαλό όλων η ΑΕΚ έπαιζε με μια μεγάλη διαφορά. Δεν ήταν εκεί ο Θέμης να οργανώσει τα πάντα για όλους. Ηταν εκεί η κληρονομιά του. Και Θεέ μου είμαι σίγουρος πως χάρηκε γιατί σίγουρα αυτά που έγιναν θύμισαν την ORIGINAL όπως την έχουμε στο μυαλό μας σαν ένα μεγάλο ιδανικό άσπιλο και αμόλυντο. Και την ΑΕΚ μια μεγάλη ΕΝΩΜΕΝΗ οικογένεια, κάτι πολύ μακρινό από έναν απλό αθλητικό σύλλογο. Ησουν εκεί αλλά έλειπες τόσο πολύ ρε φίλε. Κι όμως με ένα μαγικό τρόπο όλα έγιναν όπως κι εσύ θα τα ήθελες ή μάλλον θα είχες φροντίσει να γίνουν. Για αυτό ήσουν πάντα αρχηγός. Για να φροντίζεις για όλα. Και ειλικρινά ρε φίλε άξιζε. ΑΞΙΖΕ. Δεν θα σου πω καλή ξεκούραση γιατί ΠΟΤΕ δεν ήθελες να ξεκουραστείς. Να κουράζεσαι ήθελες. Για την ΑΕΚ και την οικογένεια, για τους φίλους, τους αδερφούς, τους άγνωστους, ακόμη και για τους αχάριστους.
@ Εγραψες ιστορία. Ενα τεράστιο ολόχρυσο βιβλίο κι όποιος είναι μέσα έστω και σε μια σελίδα να είσαι σίγουρος πως αισθάνεται περήφανος. Δεν είναι καθόλου εύκολο να είναι η ΑΕΚ τρόπος ζωής τόσο μακριά. Σε μια πόλη με την δική της ομάδα, που κι αυτή σε αποχαιρέτησε, σε έναν τόπο που όλοι σχεδόν ξέρουν όλους και ο τοπικισμός δεν συγχωρεί. Εγιναν υπέροχα πράγματα που έγραψαν ιστορία και όλα από σένα ξεκίναγαν. Και η ιστορία δεν σβήνει γιατί γράφτηκε. Κι όταν το Σπίτι μας είναι εκεί ξανά, εκατοντάδες μέτρα από εκεί που πέρασες τον υπέροχο αλλά, δυστυχώς, τελευταίο χρόνο είμαι σίγουρος πως κάπου εκεί πίσω στη γωνιά, όπως πάντα στα εύκολα και στις χαρές γιατί μπροστά έμπαινες πάντα στα δύσκολα, θα ακουστεί η φωνή σου ενωμένη με όλες τις άλλες. Για την δική μας ΑΕΚ που δεν χάνει ποτέ. Οπως κι εσύ ΠΟΤΕ δεν έχασες αδερφέ μου. Καλή αντάμωση. Εκεί που χτυπάν τα τύμπανα και η μυρωδιά του καπνογόνου μας μεθάει. Κι εκεί στο Νότο που τα αστέρια λάμπουν πιο πολύ από παντού. Και η θάλασσα δεν έχει ταίρι...

Τρίτη, Νοεμβρίου 25, 2014

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Εδώ είμαστε πάλι λοιπόν και την Κυριακή λένε πως επιτέλους θα παίξουμε ποδόσφαιρο. Και αν όντως γίνει ο αγώνας της Πάτρας ο Αλέξιος μπορεί να μην έχει την δυνατότητα να βραβεύσει τον Μπάγεβιτς, αν και οι γιορτές πλησιάζουν οπότε εκεί θα γίνει η δεύτερη προσπάθεια, όμως θα έχει την ευκαιρία η ομάδα του που όπως ο ίδιος εκτίμησε είναι η καλύτερη της Β Εθνικής να νικήσει την... δεύτερη καλύτερη αφού ελπίζω σε μια ένδειξη μεγαλοψυχίας να παραδεχτεί πως μετά την ομαδάρα που έχει φτιάξει ο προπονητής Δημήτρης Σπανός και το επιτελείο του ακολουθεί, έστω και από απόσταση, η ΑΕΚ. Θα επαναλάβω την πρόβλεψη, στα σοβαρά, πως αυτή θα είναι για την AEK η πιο εύκολη νίκη της χρονιάς απέναντι σε ομάδες που θεωρητικά διεκδικούν είσοδο στα πλέι οφ. Και πιθανότατα χωρίς τον Μάνταλο στην εντεκάδα εκτός αν το παιδί προλάβει να είναι καλά στο 100% πράγμα πολύ δύσκολο.

@ Σε ότι αφορά τα δικαστικά θέματα το πιθανότερο είναι πως ο Σιμιτζόγλου θα καλέσει τον Μελισσανίδη να καταθέσει ανωμοτί για την υπόθεση Ζωγράφου. Φυσιολογικό θα είναι και θα γινόταν για τον καθένα που δύο άνθρωποι θα κατέθεταν εναντίον του. Ο εισαγγελέας υποχρεούται να ερευνήσει. Από εκεί και πέρα βέβαια μεγάλο ρόλο παίζει η αξιοπιστία των μαρτύρων. Ο Ζωγράφος για παράδειγμα στην αστυνομία δήλωσε ότι απειλήθηκε από άγνωστο που του... υποσχέθηκε πως θα τον πετάξει στην θάλασσα. Στον Σιμιτζόγλου όμως είπε πως τον απείλησε ο Μελισσανίδης όπως μάθαμε από το αποκλειστικό των εφημερίδων του... Ολυμπιακού, αφού ΒΗΜΑ, Καθημερινή, ΣΚΑΪ και άλλα ΜΜΕ με παράδοση στο δικαστικό ρεπορτάζ δεν κατάφεραν να μάθουν λέξη από τις καταθέσεις. Σαν να έβγαζε το θέμα του Λούκα για την ΑΕΚ η εφημερίδα... Επένδυση. Δεν ήταν έκπληξη βέβαια. Από την προηγούμενη μέρα ήξεραν στην ΑΕΚ για τις πιέσεις που δεχόταν ο Ζωγράφος να αλλάξει την κατάσταση του και τελικά πείστηκε αν ισχύει βέβαια αυτό που αποκάλυψαν ο... Γαύρος και ο Πρωταθλητής. Και μια που μιλάμε για αλλαγή κατάθεσης θυμήθηκα κάτι παραπλήσιο. Κατά σατανική σύμπτωση είναι πάλι μέσα ο Σαρρής που ο Κούγιας τον είπε Φιλιπινέζα των παραγόντων. Στην εκπομπή ΔΙΚΗ του ΣΚΑΪ είχε αποκαλυφθεί μια ένορκη κατάθεση ενός παράγοντα που κατήγγειλε πως του ζήτησαν να... αλλάξει κατάθεση. Αντιγράφω από την ιστοσελίδα του ΣΚΑΪ. Διαβάστε με προσοχή:

¨Επίσης αποκαλύφθηκε ένορκη κατάθεση του πρώην αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ και προέδρου της ΕΠΣ Κοζάνης Χρήστου Σάββα, στην οποία αναφέρει τα εξής: "Δέχτηκα πιέσεις από τον Γιώργο Σαρρή να αναιρέσω τις καταγγελίες μου για τους στημένους πίνακες διαιτησίας. Μάλιστα μου έδωσε έτοιμη δακτυλογραφημένη δήλωση, την οποία προσκομίζω στον κύριο εισαγγελέα. Στην αρχή θεωρούσα ότι ο Σαρρής ήταν θύμα της εγκληματικής ομάδας των παραγόντων της ΕΠΟ και περίμενα και ο ίδιος να επιβεβαιώσει τις καταγγελίες μου. Γρήγορα αντιλήφθηκα ότι και ο Σαρρής συμμετείχε στην εγκληματική ομάδα ως ενεργό μέλος και όχι ως απλός θιασώτης και παρατηρητής. Στις 9 Μαρτίου 2013 ο Σαρρής, με αφορμή το μνημόσυνο του πεθερού του, επισκέφθηκε την Κοζάνη και προσκάλεσε σε γεύμα τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΕΠΣ Κοζάνης κ. Γεώργιο Μαργαρίτη, στον οποίο ανέφερε τα εξής: "Οσο είναι πρόεδρος της Ενωσης Κοζάνης ο Σάββας, η Ενωση είναι καταδικασμένη. Δεν πρόκειται να πάρετε μία. Δεν πρόκειται να ξαναπαίξει διαιτητής της Ενωσης και δεν πρόκειται να μπει παρατηρητής αγώνων της Ενωσης σας".
Οταν ο κ. Μαργαρίτης τον ρώτησε τι πρέπει να γίνει για να αντιστραφεί το κλίμα, ο Σαρρής του απάντησε ότι "ή πρέπει να διώξετε τον Σάββα από πρόεδρο" ή "πρέπει ο ίδιος να πάει ξανά στον εισαγγελέα και να πει ότι την ημέρα που έδωσε την κατάθεση ήταν ζαλισμένος".

@ Αυτά είχε καταθέσει ΕΝΟΡΚΩΣ ο κ. Σάββας για μία από τις αρκετές περιπέτειες με την δικαιοσύνη του, κατά πολλούς, χειρότερου προέδρου στην ιστορία της ΕΠΟ. Και κατά σύμπτωση το "ζαλισμένος" το άκουσα κι από έναν μυστικοσύμβουλο του Σαρρή που είχε σχεδόν προαναγγείλει πως θα είναι διαφορετική η δεύτερη κατάθεση του Ζωγράφου λέγοντας πως όταν μίλαγε στην αστυνομία ήταν... ζαλισμένος. Για να δούμε. Ποιος θα ζαλιστεί στο τέλος από αυτή την ιστορία; Ενα είναι το βέβαιο πάντως. Κάποιοι από τους βασικούς μάρτυρες αυτής της στημένης ιστορίας θα καταθέσουν όντας... κατηγορούμενοι και όχι από πράγματα που κάποιος είπε σε κάποιον και άκουσε από Κάπου αλλά συγκεκριμένα και καταγεγραμμένα. Ραντεβού στο... Πακιστάν. Καλή σας μέρα.

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Μεταγραφικό είναι το πρωτοσέλιδο της Ώρας: "Κλείνει δύο παίκτες μέχρι 15 Δεκέμβρη", γράφει η εφημερίδα και προσθέτει: "Παίζουν πολύ δυνατά και στόχοι από την Ευρώπη. Άμεσα οι εξελίξεις. Εκτός του Λούκα, ο Αλεξάντρο ντα Σίλβα της Πόντε Πρέτα, αλλά και ο Ροντρίγκο Πιμπάο της Αμέρικα Νατάλ είναι οι άλλοι δύο στόχοι από Βραζιλία".

SPORTDAY

Για "θολό τοπίο από Βασιλόπουλο για το γηπεδικό", γράφει η SD.

LIVE SPORT
Με τη σειρά της η LS τονίζει: "Mυστήριο με το ΣτΕ. Σέρνεται η φημολογία για προσφυγή εναντίον του γηπέδου".

GOAL
Aπό την πλευρά του το Goal τονίζει: "Στην Ένωση περιμένουν επίσημο έγγραφο της προσφυγής των πολιτών κατά του άρθρου 42 που περιλαμβάνει και το γηπεδικό".

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ !!

Σε φουλ μεταγραφικούς ρυθμούς βρίσκονται στην ΑΕΚ, με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς να έχει βρει, να έχει τσεκάρει και όλοι μαζί στην Ένωση να έχουν αποφασίσεις τις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που τους ενδιαφέρουν από τη Λατινική Αμερική. 

Η ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής της ΑΕΚ τον Γενάρη είναι δεδομένη εδώ και καιρό και όπως γράφει η Ώρα, φαίνεται πως όλα πάνε καλά προκειμένου η Ένωση να κλείσει δύο παίκτες μέχρι τα μέσα του επόμενου μήνα. 
Πριν καν ανοίξει επίσημα δηλαδή η χειμερινή μεταγραφική περίοδος, στην ΑΕΚ θέλουν να φέρουν δύο παίκτες που να κάνουν τη διαφορά στην επίθεση. 
Όσον αφορά τους παίκτες, ο Λούκα είναι εκ των βασικών στόχων, ενώ υπάρχουν και ο Αλεξάντρο ντα Σίλβα της Πόντε Πρέτα και ο Ροντρίγκο Πιμπάο της Αμέρικα Νατάλ (παίζει σε όλες τις θέσεις τις επίθεσης)


Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΔΥΟ ΠΑΙΚΤΕΣ ΓΡΑΦΕΙ Η ΦΥΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ 15/12  ΑΝΤΕ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ..ΝΑ ΔΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ   ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΑΝΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!

Την απόφασή της για συνέχιση των πρωταθλημάτων ανακοίνωσε επίσημα πριν από λίγο η ΕΠΟ. Η Ομοσπονδία αν και επεσήμανε ότι... δεν καλύφθηκε απόλυτα από το περιεχόμενο της επιστολής της Σούπερ Λίγκας, γνωστοποίησε ότι θα ορίσει κανονικά διαιτητές για τους αγώνες του Σαββατοκύριακου. Έτσι, όλες οι ομάδες σε πρώτη και δεύτερη κατηγορία θα επιστρέψουν σε αγωνιστική δράση. Αξίζει να σημειωθεί ότι με απόφαση της Σούπερ Λίγκας, η 11η αγωνιστική (που αναβλήθηκε) θα οριστεί σε άλλη ημερομηνία και το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί από την 12η που είχε οριστεί για το προσεχές Σαββατοκύριακο. Αντίθετα, όλα δείχνουν ότι στη Football League η διοργάνωση θα συνεχιστεί κανονικά από την 6η αγωνιστική. Κάτι που αναμένεται να επιβεβαιωθεί άμεσα. Συνεπώς, η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει την προσεχή Κυριακή την Παναχαϊκή, στην Πάτρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ: "Παρά το γεγονός ότι η ΕΠΟ δεν είναι πλήρως ικανοποιημένη από το περιεχόμενο της επιστολής, το οποίο περιεχόμενο έρχεται να καταδείξει και αποδείξει τα πολύ μεγάλα λειτουργικά προβλήματα της λίγκας, θεωρεί ότι αυτό είναι προς τη σωστή κατεύθυνση και για αυτόν τον λόγο η ΚΕΔ/ΕΠΟ θα ορίσει διαιτητές για να συνεχιστούν και ολοκληρωθούν ομαλά όλες οι διοργανώσεις εθνικής εμβέλειας.
Παρά τα όσα ισχυρίζονται διάφορα κέντρα περί επιχείρησης φίμωσης των παραγόντων και των ΜΜΕ, είναι ξεκάθαρο ότι το μοναδικό ζητούμενο για την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία είναι πρώτον η ειλικρινής προσπάθεια για την αντιμετώπιση του φλέγοντος θέματος της βίας σε όλα τα επίπεδα, αλλά και ο δια παντός τερματισμός της ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗΣ προσώπων της ελληνικής ποδοσφαιρικής οικογένειας, όπως αρέσκονται κάποιοι να κάνουν προκειμένου να βρουν άλλοθι για τις δικές τους αποτυχημένες επιλογές και ενέργειες.
Η ΕΠΟ τονίζει και επισημαίνει για τελευταία φορά και με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο, ότι δεν μπορεί εφεξής να γίνει ανεκτή η οποιαδήποτε διακύβευση ανθρώπινης ζωής ή σωματικής ακεραιότητας ατόμου που εντάσσεται στον ευρύτερο χώρο του ποδοσφαίρου μας και σε περίπτωση κατά την οποία στο μέλλον συμβεί το παραμικρό, τότε η Ομοσπονδία θα εξετάσει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να εφαρμόσει όλα τα καταστατικά δικαιώματά της σε ό,τι αφορά τη διοργάνωση των πρωταθλημάτων".

Δευτέρα, Νοεμβρίου 24, 2014

TOYS ΜΙΛΗΣΕ Ο ΚΟΟΥΤΣ !!

Κάθε νίκη είναι σημαντική, ειδικά όταν αυτή προέρχεται επί ενός μεγάλου αντιπάλου, έστω και σε φιλική αναμέτρηση. Ο Τραϊανος Δέλλας, στην προπόνηση της Δευτέρας είπε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, παρ' όλα αυτά τους τόνισε κάποια σημαντικά πράγματα:


«Σας αξίζουν συγχαρητήρια για τη νίκη το Σάββατο, για την προσπάθειά σας στο γήπεδο. Δείξαμε πως θέλαμε αυτό το παιχνίδι και το πήραμε, όμως υπήρχαν και κακές στιγμές στο παιχνίδι μας. Στο πρώτο 20λεπτο του δευτέρου ημιχρόνου ήμασταν σαν... χαμένοι στο γήπεδο. Κανένα παιχνίδι δεν τελειώνει στο 2-0 και στο πρώτο ημίχρονο. Κανένα! Χρειάζεται προσπάθεια και μυαλό σε όλο το 90λεπτο και πρέπει να μπαίνουμε δυνατά σε κάθε ημίχρονο», είπε ο προπονητής.

ATYXOΣ Ο ΠΕΤΡΟΣ !!

Στο Ιατρικό Αθηνών βρέθηκε ο Πέτρος Μάνταλος όπου υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία για να εντοπιστεί το πρόβλημα που "κληρονόμησε" από το φιλικό ματς απέναντι στον Παναθηναϊκό. Η εξέταση έδειξε διάστρεμμα δεξιάς παιδοκομικής με τον ποδοσφαιριστή να ξεκινά άμεσα θεραπεία για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα.
Εκτός από τον Μάνταλο στη σημερινή προπόνηση δεν πήρε μέρος ο Άρης Σοϊλέδης ο οποίος συνέχισε το πρόγραμμα που ακολουθεί. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά και είναι στη διάθεση του Τραϊανού Δέλλα. Αύριο Τρίτη η προπόνηση είναι και πάλι πρωινή και θα ξεκινήσει στις δέκα.

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΠΟΡ

"Η ΑΕΚ μίλησε με Λούκα" γράφει η εφημερίδα και τονίζει: "Επαφές του Μιλοβάνοβιτς με τον 24χρονο περιφερειακό επιθετικό της ομάδας της Σάντα Καταρίνα. Η περίπτωση είναι δύσκολη αλλά όλα δείχνουν πως εξετάζεται πολύ σοβαρά". Ο Χρήστος Αραβίδης από τη μεριά του τονίζει: "Χτίζουμε μέταλλο νικητή και δεν φοβόμαστε κανέναν. Η ομάδα μας θα εξυγιάνει το ποδόσφαιρο μας με ηγέτη τον πρόεδρο μας και συμμέτοχους τους οπαδούς μας". Από εκεί και πέρα υπάρχει αναφορά στις δηλώσεις του Λεονάρντο πως θέλει να επιστρέψει αλλά και "χτύπημα" για το μπάσκετ με τον Μάκη Αγγελόπουλο να έχει "ζεσταθεί" από την εικόνα της Βασίλισσας και να έρχονται μεταγραφικές εξελίξεις.
SPORTDAY
Για νέο ταξίδι του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς γράφει ηSportday. Η εφημερίδα αναφέρει πως ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ συνεχίζει το "σαφάρι" για την ανεύρεση παικτών με επόμενο σταθμό του πλέον την Ευρώπη. Ο "Μίλο" αναμένεται να ταξιδέψει πρώτα στην Ισπανία και στη συνέχεια θα μεταβεί στο Βέλγιο για να δει κάποιους παίκτες που βρίσκονται στη λίστα της ΑΕΚ. Από εκεί και πέρα η εφημερίδα μιλάει για "γέφυρες επιστροφής" από τον Λεονάρντο μετά τα όσα δήλωσε στο aek365.
GOAL NEWS
"Δύο μπαμ" έχει τίτλο η εφημερίδα που γράφει: "Η ΑΕΚ σπρώχνει ένα εκατ. ευρώ για να αποκτήσει άμεσα τον επιθετικό και τον αμυντικό χαφ της Super League". Επιπλέον τονίζει ότι είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποκτηθεί από τώρα εξτρέμ και αριστερό μπακ. Από εκεί και πέρα για το ματς με τον ΠΑΟ αναφέρει: "Η προσωπικότητα, τα κέρδη και τα συμπεράσματα. Ο Αραβίδης που επέστρεψε στα γκολ, ο Μπαρμπόσα που βρήκε και πάλι τα πατήματα του, ο ανεβασμένος Ανέστης με θετικές επεμβάσεις και η ΑΕΚ που βγάζει χαρακτήρα". Υπάρχει και αναφορά στην ανδρική ομάδα βόλεϊ όπου το Goal μιλάει για διάλυση. "Τραγικές εξελίξεις στο τμήμα. Οι παίκτες στην επιστροφή από Αλεξαδρούπολη έφαγαν με χρήματα του οδηγού του πούλμαν και καταθέτουν ομαδικές προσφυγές για να μείνουν ελεύθεροι".
LIVE SPORT
"Μπορεί και καλύτερα" γράφει η εφημερίδα που αναλύει τα κέρδη της Ένωσης από την εμφάνιση στο φιλικό με τον Παναθηναϊκό. Από εκεί και πέρα τονίζει πως ικανοποίηση υπάρχει για τον Πλατέλλα που στο ματς με τους "πράσινους" έδειξε αυτά που μπορεί να προσφέρει στην ομάδα. Τέλος η Live Sport αναφέρει πως στην ΑΕΚ παίρνουν αποφάσεις για τα μεταγραφικά και προχωρούν για να αποκτήσουν τους παίκτες που χρειάζονται.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΜΕΤΕΓΡΑΦΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΑΦΟΥ Ο ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ..ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ..ΑΛΛΑ ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΥΤΟ..ΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΤΟ ΦΕΡΟΥΜΕ !!..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ..

Έχουν… τρελαθεί στην ΑΕΚ. Η «Ένωση» μετά το περσινό «μαρτύριο» της Γ’ Εθνικής, που πέρασε μια για πάντα, ήθελε να «ξεμπερδέψει» όσο το δυνατόν ταχύτερα και με τη Football League, ώστε να επιστρέψει και πάλι στην θέση της. Το θέμα είναι ότι η διαδικασία της εξασφάλισης της ανόδου προχωράει αργά και βασανιστικά για παίκτες, οπαδούς και διοίκηση. 

Γράφει ο Γιάννης Σταυρόπουλος 



Οι κινήσεις του τεχνικού τιμ για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία γύρισαν «μπούμερανγκ», καθώς οι συνεχείς καθυστερήσεις στην έναρξη του πρωταθλήματος και οι μετέπειτα αναβολές των αγωνιστικών έβαλαν τον Τραϊανό Δέλλα και τους παίκτες του από νωρίς στα βάσανα. 

Έτσι, χωρίς φυσικά να φέρουν ευθύνη, οι «κιτρινόμαυροι» έφτασαν να κάνουν καλοκαιρινή προετοιμασία σχεδόν τρεις μήνες! Η ομάδα ξεκίνησε στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου τις προπονήσεις για να κάνει την πρεμιέρα της στην Football League στις 12 Οκτωβρίου στο Αίγιο (1-0 τον Παναιγιάλειο). Πλέον, καλείται να αντιμετωπίσει και πάλι τον χρόνο, αφού σε λίγο συμπληρώνει ένα μήνα χωρίς επίσημο παιχνίδι στα πόδια της. 

Η αποστολή του Δέλλα σε αυτό το σημείο της σεζόν είναι ιδιαίτερα δύσκολη, καθώς τα φιλικά -όπως είθισται το καλοκαίρι- δεν αποτελούν την καλύτερη λύση για τέτοιες καταστάσεις κατά τη διάρκεια της σεζόν, αφού οι παίκτες δεν βγάζουν πάθος, προσέχουν περισσότερο τα πόδια τους και γενικότερα τους λείπει το κίνητρο. Στην ΑΕΚ πάντως αυτό δεν ισχύει. Το φιλικό απέναντι στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ λειτούργησε ευεργετικά για την «Ένωση», που είχε μόνο κέρδη. 

Αρχικά, οι παίκτες της αλλά και ο προπονητής της δεν το αντιμετώπισαν σαν φιλικό. Τόσο στα πρόσωπα -και στον τρόπο που αυτά χρησιμοποιήθηκαν- όσο και στο πάθος, την δύναμη και την όρεξη που βγήκαν στο γήπεδο, οι «κιτρινόμαυροι» φάνηκε πως παίζουν περισσότερο ένα ντέρμπι, παρά μια δυνατή προπόνηση. Το τεστ λοιπόν απέναντι σε ένα μεγαθήριο ήταν πετυχημένο εξ αρχής. 

Στη συνέχεια, ήταν υπόθεση των παικτών να ξεχωρίσουν. Η ΑΕΚ με εξαίρεση το πρώτο τέταρτο στο δεύτερο ημίχρονο, όπου δέχτηκε τα δύο γκολ και κινδύνεψε αρκετά, είχε καλό πρόσωπο και απ’ το παιχνίδι της απουσίασαν τα κακά στοιχεία ενός φιλικού ματς. Η «Ένωση» έπαιξε, όχι μόνο για να τεστάρει δυνάμεις ενόψει της επιστροφής της αλλά για να το κερδίσει. Αυτό φάνηκε τόσο μετά το 2-0, όπου χάθηκαν ευκαιρίες για να ξεφύγει το σκορ, όσο και μετά την «ψυχρολουσία» της ισοφάρισης, όπου παρότι σε εκείνο το σημείο δεν πατούσε καλά η ΑΕΚ έβαλε κάτω τη μπάλα και πέτυχε το τρίτο τέρμα. 

Έτσι, η ομάδα του Δέλλα σε ένα σημείο όπου δεν είχε υποχρεώσεις έκανε σημαντικό crash test στον χαρακτήρα της, τόσο για τη φετινή σεζόν, όσο και για την επόμενη αλλά όσο είναι «stand by» για επίσημο ματς θα μένει με την όρεξη…

Κυριακή, Νοεμβρίου 23, 2014

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΝΙΚΗ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΠΑΟ..ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ..ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ..ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΠΟΤΕ !! ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΣ..ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΠΕ Ο ΤΙΓΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝ !! ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ..ΝΙΚΗ ΚΑΙ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣ...!!

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

Ώρα των Σπορ: Ερχόμαστε λέμε ρε... Τι δεν καταλαβαίνετε;;; Ματσάρα, μπαλάρα και 3-2 τον ΠΑΟ. Διαβάστε όλα όσα έγιναν χθες στο ΟΑΚΑ, σε ένα εξαιρετικό ματς που είναι κρίμα που δεν μπόρεσε να δει ο κόσμος. Φιλική, αλλά... επιπέδου ΑΕΚ, η νίκη της Ένωσης απέναντι στον Παναθηναϊκό. Προηγήθηκε 2-0 με τον Αραβίδη και Πλατέλλα, ισοφαρίστηκε αλλά βρήκε την ψυχολογία να φύγει τελικά νικήτρια, με γκολ του πολύ ανεβασμένου, Ντακόλ. Αγωνία για Μάνταλο που τραυματίστηκε.

Το παρακολούθησαν μαζί Μελισσανίδης-Αλαφούζος. Πολύ καλό το κλίμα ανάμεσα σε δύο ομάδες που θέλουν απλά να καθαρίσει το ποδόσφαιρο.
Τροχανάς: Όποιος τα βάζει με τον Μελισσανίδη, τα βάζει με 600.000 ενωσίτικες οικογένειες. Ανοιχτή επιστολή του πρώην προέδρου της ΑΕΚ προς τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα Κωνσταντίνο Πετρόπουλο.
Η ΑΕΚάρα έστειλε ηχηρά μηνύματα και χθες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, με δύο μεγάλες νίκες, η καθεμιά με τη δική της, ξεχωριστή σημασία.
Τεράστια η Βασίλισσα. Μεταμορφωμένη από τον «μαέστρο» Ντράγκαν Σάκοτα «γονάτισε» (80-75) την ισχυρή φέτος Νέα Κηφισιά που μέχρι χθες ήταν 3η και στο ίδιο γήπεδο νίκησε τον ΟΣΦΠ. Ηγέτης και παικτάρα ο Ίνγκλις. «Ράμπο» ο Μιλόσεβιτς. «Δαίμονας» και ψυχάρα ο Παπαντωνίου. Ομάδα με τα όλα της η ΑΕΚ και με τις κινήσεις που μένουν να γίνουν, βλέπει μόνο προς τα πάνω. Τρελαμένος ο Αγγελόπουλος: Ερχόμαστε και στο μπάσκετ.
Εύκολα τα κορίτσια. Κέρδισαν με 3-0 σετ το Μαρκόπουλο.
Τραγική εμφάνιση οι Άνδρες και ήττα με 3-0 σετ από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.
Sportday: Super ΑΕΚ. Οι κιτρινόμαυροι έδειξαν ότι έχουν ήδη ομάδα για Super League με τη φιλική νίκη επί των πρασίνων. Εξαιρετικό ποδόσφαιρο, κατά διαστήματα από τους παίκτες του Δέλλα. Αραβίδης, Πλατέλλας και Ντακόλ τα γκολ της Ένωσης. Ισοφάρισαν προσωρινά σε 2-2 οι Δώνης και Μπερίσα. Με τους βασικούς ο Δικέφαλος. Σπουδαία εμφάνιση από Πλατέλλα και Μπαρμπόσα.
Μαζί είδαν το ματς Αλαφούζος-Μελισσανίδης. Μελισσανίδης: Το σημαντικό είναι να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα, να βλέπουμε ωραίο ποδόσφαιρο.
Goal: Έρχονται. Η ΑΕΚ νίκησε με 3-2 τον Παναθηναϊκό και έστειλε ξανά το μήνυμα ότι ανήκει από τώρα στη Super League, ο Νίνης στην επανεμφάνισή του με τα πράσινα είχε κέφια, ενώ ο Μπεργκ παρουσίασε τον καλό του εαυτό. Έλλειψη φόβου και άγχους από την ΑΕΚ, αποτελεσματικότητα της μεσοεπιθετικής γραμμής που εκμεταλλεύτηκε κάθε λάθος και «δώρο» της αντίπαλης άμυνας, «θράσος» από Πλατέλλα, μα πάνω απ' όλα ψυχολογία που δίνει στην ομάδα του μια νίκη γοήτρου επί του τριφυλλιού. Απέτυχε το «πείραμα» του α' ημιχρόνου με τους τρεις στόπερ λόγω έλλειψης «χημείας» στον Παναθηναϊκό, δυνατό comeback από Νίνη (ύστερα από 216 μέρες αποχής) και ένας Μπεργκ που θύμισε τον παίκτη προ του τραυματισμού του. Οι Αραβίδης (28'), Πλατέλλας (35'), Ντακόλ (65') τα γκολ της ΑΕΚ, απάντησαν για το τριφύλλι που είχε και δύο δοκάρια οι Δώνης (47') και Μπερίσα (55').
Μαζί είδαν το πρώτο ημίχρονο Μελισσανίδης και Αλαφούζος.
«Ετοιμαζόμαστε για τη Super League». Χαμόγελα Μελισσανίδη από την εικόνα της Ένωσης. Δεν προσφεύγει στο ΣτΕ ο Δήμος Ν.Φιλαδέλφειας, αλλά η καθυστέρηση έγκρισης της υψομετρικής μελέτης δημιουργεί πολλά ερωτηματικά.
Νέα ατυχία με Μάνταλο. Σοβαροί φόβοι ότι χάνει το ματς της Πάτρας.
Με το άστρο του Σάκοτα. Δεύτερη σερί νίκη για την ΑΕΚ, 80-75 την Κηφισιά.
Live Sport: Έρχεται! Ηχηρότατο μήνυμα από τον Δικέφαλο χθες στο ΟΑΚΑ ότι επιστρέφει για μεγάλα πράγματα-άκρως ανταγωνιστική η ΑΕΚ, νίκησε 3-2 τον Παναθηναϊκό σε φιλικό χωρίς θεατές. Με σκόρερ τους Αραβίδη, Πλατέλλα, η Ένωση ταλαιπώρησε την άμυνα του ΠΑΟ και προηγήθηκε 2-0. Άλλη ομάδα οι πράσινοι στο β' μέρος, ισοφάρισαν 2-2 (Δώνης, Μπερίσα). Το γκολ της νίκης ο Ντακόλ, δύο δοκάρια οι ηττημένοι.
Αγκαλιά Αλαφούζος, Μελισσανίδης. Τα είπαν στο μπουθ του ΟΑΚΑ. «Ετοιμαζόμαστε», δήλωσε μετά το παιχνίδι ο «Τίγρης».
Αγωνία για Μάνταλο. Αποχώρησε με διάστρεμμα ο διεθνής μέσος που θα βγάλει αύριο μαγνητική.
Ανάσταση. Τεράστια νίκη της ΑΕΚ στο μπάσκετ με 80-75 στη Ν. Κηφισιά!

TA ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Καλή Κυριακή να έχουμε. Και πως να μην έχουμε μετά από τέτοιο Σάββατο αδέρφια. Με τέσσερις ώρες σερί ΑΕΚ με ενδιάμεσα δέκα λεπτά δρόμο στην Κηφισίας. Είναι πλέον δεδομένο. Η Βασίλισσα επέστρεψε. Και δόξα τω Θεό χθες ήταν κανονική Βασίλισσα. Απέναντι στην πιο πετυχημένη Ελληνική ομάδα της τελευταίας διετίας, μια ομάδα θαύμα που δικαίως θεωρείται η πιο δυνατή μετά τους δύο μεγάλους όπως απέδειξε και η πρόσφατη νίκη της επί του Ολυμπιακού. Εκεί λοιπόν που έχασε ο Ολυμπιακός, μέσα στο Ζηρίνειο η ΑΕΚ φώναξε πως είναι ΕΔΩ. Είναι στην Α 1 σαν ΑΕΚ και όχι σαν την καρικατούρα των δύο τελευταίων της χρόνων πριν την καταστροφή. Δεν πρέπει να πάρουν τα μυαλά μας αέρα, σίγουρα υπάρχει ακόμη δρόμος για την κορυφή, γιατί εκεί μόνο είναι η Ιθάκη της ομάδας με τα κιτρινόμαυρα και τον Δικέφαλο στο στήθος. Όμως έχουμε δικαίωμα να χαρούμε. Γιατί όλα δείχνουν να έχουν πάρει τον  δρόμο τους. Το μεγάλο μυστικό όπως πάντα στον επαγγελματικό αθλητισμό είναι ένα. Η διοίκηση. Ένας άνθρωπος με όρεξη και όραμα για την ΑΕΚ και με οικονομικές δυνατότητες όχι τεράστιες αλλά ικανές να στηρίξουν το όραμα του, ο Μάκης Αγγελόπουλος, έκανε την διαφορά. Και όλα πήραν τον δρόμο τους. Στην κρίσιμη στιγμή μετά την ήττα στην Ελευσίνα πάρθηκε η άμεση και σωστή απόφαση και έτσι μέσα σε 15 μέρες η ομάδα που δέθηκε κόμπο από τον Τζίμι τον Κουστένη με το ίδιο ακριβώς υλικό νίκησε την τριτοτέταρτη ομάδα της Ελλάδας. Αν τα πράγματα πάνε όπως δείχνουν και βέβαια με την ενίσχυση που αναμένεται να γίνει την επόμενη εβδομάδα τότε θα μιλάμε για την πιο πετυχημένη κίνηση της χρονιάς, την αντικατάσταση του Ζιάγκου με τον Σάκοτα. Σωτήρια για την ΑΕΚ, σωτήρια και για τον Ζιάγκο που ο Αγγελόπουλος δεν τον άφησε να "καεί" και έτσι αν θέλει βέβαια κι αυτός θα έχει μέλλον στην ΑΕΚ. Με αγωνία περιμένουμε τον επόμενο άγωνα με τον Κολοσσό που χθες έκανε τεράστια νίκη μέσα στο Αλεξάνδρειο. Στη 1 το μεσημέρι θα είναι το παιχνίδι, μια θαυμάσια ώρα για να πάμε οικογενειακώς στο γήπεδο. Να δούμε την ΑΕΚάρα και τον Καρλ Ινγκλις που μας έχει πάρει τα μυαλά. Όπως και όλα τα παιδιά με την ψυχή, το πάθος και την πειθαρχεία τους. Εκτός από όλα τα άλλα ανακαλύψαμε πως έχουμε ακόμη δύο παίκτες. Τον Μιλόσεβιτς και τον Ουίλιαμσον που όποιος τους είχε δει στην Ελευσίνα, όπως εγώ, θα δυσκολευόταν χθες να πιστέψει πως ήταν τα ίδια πρόσωπα. Κι όμως ήταν οι ίδιοι. Και η χαρά στο πρόσωπο τους έξω από το γήπεδο τα έλεγε όλα. Προχωράμε ΑΕΚάρα.

@ Πάμε λίγο πιο πίσω. Με τη νίκη επί του Παναθηναϊκού η ΑΕΚ έδειξε αυτό που όλοι μας λίγο πολύ πιστεύουμε. Πως είναι ήδη ομάδα για αυτό το επίπεδο. Το επίπεδο της δηλαδή. Με το εικοσάλεπτο 45-65 έδειξε πως χρειάζεται ενίσχυση αλλά και εμπειρία για να πάρει του χρόνου το πρωτάθλημα. Γιατί ο στόχος αυτός θα είναι δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Σε εκείνο το εικοσάλεπτο λοιπόν η ΑΕΚ έδειξε πως έχει ξεμάθει να διαχειρίζεται καταστάσεις πίεσης, πράγμα φυσιολογικό αφού από πέρυσι τον Οκτώβριο μόνο... πιέζει, και βέβαια ότι θέλει εμπειρία και δύναμη στην θέση του αμυντικού χαφ αλλά για μένα και στου κεντρικού αμυντικού. Πιστεύω πάρα πολύ στον Κολοβέτσιο, μου αρέσουν ο Σαρρής κι ο Λαμπρόπουλος, θεωρώ πως ο Σβάρνας θα γίνει μεγάλος παίκτης αλλά χθες με τον Μπεργκ μέσα και την περιοχή να γίνεται Βαγδάτη στο εικοσάλεπτο χρειαζόταν κάποιος πιο έμπειρος. Άποψη μου, θα δειξει...Δεν συζητάμε βέβαια για σέντερ φορ, άλλο ένα εξτρέμ, αριστερό μπακ και άλλο ένα κεντρικό χαφ.

@ Καλό ήταν πάντως το φιλικό. Το ευχαριστηθήκαμε και βέβαια η νίκη είναι πάντα νίκη. Με καλό Πόδοσφαιρο για πολλή ώρα και με καταπληκτική αποτελεσματικότητα που ήταν ότι το καλύτερο είδα χθες. Μαζί με τον Πλατέλλα που αυτό πρέπει να είναι η αφετηρία του αν θέλει να έχει ελπίδες και για του χρόνου. Γενικά όμως όλοι οι μπροστά μου άρεσαν. Και αυτοί που μπήκαν αλλαγή. Όπως μου άρεσε που όλα τα κόκκινα ΜΜΕ αλλά και απλοί οπαδοί στα σόσιαλ ξεσάλωσαν με την φωτό Μελισσανίδη - Αλαφούζου. Μην αγχώνεστε παιδιά. Υπάρχουν πολύ χειρότερα που έρχονται και δεν έχουν καμία σχέση με συμμαχίες.

Σάββατο, Νοεμβρίου 22, 2014

NIKH ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ !!

Το ότι το ρόστερ της ΑΕΚ δεν είναι σε καμία περίπτωση επιπέδου... Β' Εθνικής δεν θα μπορούσε να το αμφισβητήσει κανείς. Ωστόσο, σήμερα η Ένωση απέδειξε ότι δεν είναι υπερβολή η άποψη πως ακόμη και αν βρισκόταν φέτος με κάποιο τρόπο στη Σούπερ Λίγκα, θα ήταν ομάδα ...πρώτης ταχύτητας. Απέναντι στον Παναθηναϊκό, τον έναν από τους τρεις αντιπάλους με τους οποίους ένα παιχνίδι της ΑΕΚ μπορεί να χαρακτηριστεί «ντέρμπι», έστω και αν το συγκεκριμένο ήταν φιλικό, η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα έδειξε τα δόντια της και έστειλε...μηνύματα για το μέλλον, κερδίζοντας με 3-2.

Η Ένωση ήταν σαφώς ανώτερη στο πρώτο μέρος και κατάφερε να πάρει ισχυρό προβάδισμα με 2-0. Ωστόσο, πέρασε ένα δύσκολο 20λεπτό με την επανέναρξη του ματς. Κάτι λογικό για αρκετούς λόγους, με βασικότερους ότι πρόκειται για μια ομάδα που δεν έχει μάθει -δεν θα μπορούσε, άλλωστε- να διαχειριστεί την κατάσταση όταν αλλάζει το μομέντουμ ενός ντέρμπι (όπως συνέβη με το γρήγορο γκολ του Παναθηναϊκού), αλλά και για ένα σύνολο που έχει... ενάμιση χρόνο να βρεθεί σε συνθήκες μεγάλης και πραγματικής πίεσης κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. Παρ' όλα αυτά, οι Κιτρινόμαυροι κατάφεραν να αντιδράσουν παίρνοντας ξανά το προβάδισμα, ενώ είχαν ευκαιρίες -όπως βέβαια και οι φιλοξενούμενοι- να πετύχουν κι άλλα γκολ, σε έναν αγώνα που ήταν χορταστικός από κάθε άποψη...

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002