Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Σάββατο, Φεβρουαρίου 28, 2015

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..


Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015
@ Καλό Σαββατοκύριακο και κυρίως καλή Κυριακή να έχουμε. Μια Κυριακή γεμάτη ΑΕΚ. Στις 3 τα αδέρφια μας από την Κρήτη δίνουν ραντεβού με την ομάδα μας στο Ρέθυμνο για τον αγώνα με την Επισκοπή και στις 6.30 το απόγευμα θα δούμε, επιτέλους, ξανά τη Βασίλισσα μας απέναντι στην Ελευσίνα στο ΟΑΚΑ. Η ομάδα σίγουρα θα είναι πιο δεμένη από ποτέ με όλα τα αστέρια της να έχουν πλέον δουλέψει αρκετά σαν ομάδα, αφού κι ο τελευταίος παικταράς που ήρθε, ο Χέρστον, έχει πλέον συμπληρώσει ικανό διάστημα με όλους τους συμπαίκτες του.
@ Αφού ξεπεράσαμε την πίκρα για την μεγάλη χαμένη ευκαιρία στο ΣΕΦ, ήρθε η ώρα να ξαναδούμε ωραίο μπάσκετ και να ζήσουμε μια όμορφη ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ. Θα έρθει κι ένα πλέι μέικερ σύντομα για να συμπληρώσει τον Αθηναίου, που όσο περνάει ο καιρός γίνεται και καλύτερος σε μια ομάδα που κάνει συνεχώς βήματα μπροστά, αλλά και τον Παπαντωνίου. Σε κάθε περίπτωση όμως από εδώ και πέρα είναι στο χέρι της ΑΕΚ ακόμη και να πάρει ΟΛΑ τα παιχνίδια μέχρι το τέλος που πιθανότατα θα την βάλουν, αν τα καταφέρει, μέσα στην τετράδα. Και στα πλέι οφ έχει ο Θεός.
@ Αύριο αντίπαλος είναι ο Πανελευσινιακός. Πέρασε ένας γύρος από το τελευταίο παιχνίδι του Ζιάγκου που ήταν ουσιαστικά και το ξεκίνημα την αναγέννησης της ομάδας σε όλα τα επίπεδα. Από τις ήττες που πόνεσε, και πονάει ακόμη, αλλά έκανε καλό. Πολύ καλό. Γιατί δεν ήταν μόνο το ότι η ΑΕΚ απέκτησε πιο έμπειρο και ικανό προπονητή αλλάζοντας σε χρόνο ρεκόρ την εικόνα αλλά και την μοίρα της, αλλά με την αλλαγή αυτή έγινε συνολική αντεπίθεση σε όλα τα μέτωπα. Ήταν η πιο κρίσιμη καμπή της ομάδας και ο Αγγελόπουλος έδειξε αντανακλαστικά ηγέτη. Γιατί ακόμη χειρότερη από την κακή απόφαση είναι η μη απόφαση. Ο ηγέτης και χρηματοδότης της Βασίλισσας αποφάσισε άμεσα και η ΑΕΚ την Δευτέρα είχε νέο προπονητή με τον αγώνα να έχει γίνει Σάββατο. Με σεβασμό στον Ζιάγκο αλλά και αποφασιστικότητα άλλαξε προπονητή και ουσιαστικά άλλαξε τα πάντα προς το καλύτερο. Για αυτό λέω πως η ήττα στην Ελευσίνα έκανε καλό.
@ Βέβαια αν δεν υπήρχε ένα αφεντικό με αποφασιστικότητα και εμπιστοσύνη στον εαυτό του θα έμενε μόνο η πίκρα και οι χαμένοι βαθμοί με την ομάδα να περιμένει την ανάκαμψη από τον... ουρανό. Ήρθε όμως από την γη. Και τα καλύτερα έρχονται. Ευτυχώς οι μέρες πέρασαν. Και θα απολαύσουμε ξανά ΑΕΚ...
@ Στην Επισκοπή που θα είναι η επόμενη δύναμη του Κρητικού ποδοσφαίρου αφού η οικογένεια Βαρδινογιάννη έχει αποφασίσει να ασχοληθεί σοβαρά με την ομάδα του χωριού της τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου εύκολα. Ο Βέλιτς έχει αλλάξει πρόσωπο στην ομάδα που στα τελευταία ματς πάει πολύ καλά και σίγουρα θα έχει μεγάλο κίνητρο να χτυπήσει το παιχνίδι. Υπάρχει και το κίνητρο της ρεβάνς για την βαριά ήττα του πρώτου γύρου. Για όλους αυτούς τους λόγους λοιπόν ο αγώνας θέλει μεγάλη προσοχή όπως προσεχτικά πρέπει να είναι και τα αδέρφια που θα δώσουν το παρών. Καλό ΑΕΚτζήδικο Σαββατοκύριακο να έχουμε όλοι μας. Και πράγματι μακάρι ο κ. Κοντονής να επιβεβαιώσει τις προσδοκίες που δημιούργησε. Θα δείξει.
 

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
"Μήνυμα για Λούκα", γράφε στο πρώτο της θέμα η Ώρα και τονίζει: "Οι εκπρόσωποι του παίκτη καλούν και πάλι την ΑΕΚ στην Βραζιλία για συζητήσεις και στην Ενωση το σκέφτονται σοβαρά για νέο ταξίδι".
Επίσης, η εφημερίδα γράφει το όνομα του Σισίνιο, με το ρεπορτάζ να αναφέρει χαρακτηριστικά:
"Στην ΑΕΚ ο μεταγραφικός σχεδιασμός ενόψει της νέας σεζόν βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με τους ανθρώπους της «Ένωσης» να εξετάσουν με μεγάλη προσοχή τις κινήσεις που θα κάνουν, στα πλαίσια του «χτισίματος» της ομάδας που θα χτυπήσει το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Σύμφωνα με πληροφορίες της «ΩΡΑΣ των σπορ» υπάρχει μια σούπερ περίπτωση από την Βραζιλία που έχει προταθεί και που απασχολεί σοβαρά!
Πρόκειται για τον 26χρονο Σισίνιο, τον δεξιό μπακ-χαφ της Σάντος, που έχει τη δυνατότητα να παίξει όλη την πλευρά, ενώ αγωνίζεται και στον άξονα, ως αμυντικός μέσος! Ο Σισίνιο είναι ένα από τα «καυτά» ονόματα του ποδοσφαίρου της Βραζιλίας, βασικός και αναντικατάστατος στην ιστορική Σάντος και σε εξαιρετική ηλικία!
Η περίπτωσή του φυσικά και δεν είναι εύκολη, μιας και ο Βραζιλιάνος άσος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2018 με την Σάντος, στην οποία οι απολαβές του ξεπερνούν το 1 εκατομμύριο ευρώ ετησίως. Ο Σισίνιο ξεκίνησε την καριέρα του στην Ρέμο, από εκεί μετακόμισε στην Γιουβεντούδε, στη συνέχεια πέρασε από Μπρασιλιένσε και Πόντε Πρέτα και από το 2013 είναι στη Σάντος, όπου διανύει και τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του.
Ο βραχύσωμος Βραζιλιάνος (1.68) εξετάζεται από την ΑΕΚ όχι ως ένας παίκτης που θα έρθει για να... καπελώσει τον Μπακάκη, που λογίζεται ως βασική μονάδα της Σούπερ Λιγκ, αλλά ως μιας ποιοτική λύση, που μπορεί να προσφέρει είτε σαν εξτρέμ, είτε και σαν αμυντικό χαφ. Και μπορεί το γεγονός πως είναι βραχύσωμος να προκαλεί έναν... προβληματισμό (δεδομένου του χαμηλού μέσου όρου ύψους της ομάδας), ωστόσο τα -εξαιρετικά- αγωνιστικά του στοιχεία (με σημαντικότερο την ταχύτητα και την καλή σέντρα) έχουν κάνει τους ανθρώπους της ΑΕΚ να θέλουν να ψάξουν την περίπτωσή του, που όπως αναφέραμε βρίσκεται στη λίστα τους".

SPORTDAY
Με την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ ασχολείται η εφημερίδα: "Γενναίες αποφάσεις ζητούν από τον Κοντονή οι κιτρινόμαυροι και βάζουν στο στόχαστρο την ΕΠΟ..."
LIVE SPORT
Για την ανακοίνωση της ΑΕΚ γράφει και η LS: "Ανακοίνωση στήριξης στον Σταύρο Κοντονή "για να αποκατασταθεί η αξιοπιστία" και αιχμές κατά ΕΠΟ από την ΠΑΕ.
GOAL
Στο ίδιο μήκος κύματος και το GOAL: "Ελπίδα Κοντονής", γράφει η εφημεριδα και προσθέτει: "Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ τοποθετήθηκε υπέρ των πρόσφατων πρωτοβουλιών".

TA NEA MAΣ..

Ο Λούκα αποτελεί έναν από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει στην ΑΕΚ για τη θέση του δεξιού μεσοεπιθετικού. Παρότι το κόστος της μεταγραφής είναι μεγάλο, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν πειστεί για την αξία του 24χρονου άσου της Κρισιούμα και μάλιστα έχουν γίνει κι επαφές. Μάλιστα, σύμφωνα με την «Ώρα για Σπορ», η πλευρά του Βραζιλιάνου απηύθυνε κάλεσμα στην «Ένωση» για να συζητήσουν από κοντά και παρότι στην ΑΕΚ δεν υπάρχει βιασύνη για να κλείσουν οι μεταγραφές εν όψει Super League, δεν αποκλείεται το θέμα να προχωρήσει.

Από εκεί και πέρα, ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς φέρεται να έχει προχωρήσει αρκετά δύο περιπτώσεις αριστεροπόδαρων παικτών, στόπερ και μπακ. Στην ΑΕΚ προτάθηκε και ο Σισίνιο, ο 26χρονος άσος της Σάντος, που αγωνίζεται σαν μπακ και αμυντικό χαφ. Εμπόδιο για τη μεταγραφή είναι το ύψος του (1,68μ.), το κασέ του (1 εκατ. ευρώ) αλλά και το γεγονός ότι η «Ένωση» δεν αναζητεί παίκτη ενδεκάδας για τις δύο αυτές θέσεις, αφού προορίζει για βασικούς τους Μπακάκη και Γιόχανσον.

Θέλει να έρθει ο Σιμόες

Η μεταγραφή του Αντρές Σιμόες στην ΑΕΚ είναι δεδομένη και άλλωστε έχει ανακοινωθεί. Ο Πορτογάλος μέσος θα ανήκει κι επίσημα στην «Ένωση» από την 1η Ιουλίου, ωστόσο ο ίδιος έχει εκφράσει την επιθυμία να έρθει στην Αθήνα νωρίτερα για να γνωρίσει το νέο εργασιακό του περιβάλλον. Αυτό θα συμβεί όμως μόνο αν του το επιτρέψουν οι υποχρεώσεις του στην Πορτογαλία, αλλά και η ομάδα του, Μορεϊρένσε.

Παίζεται μια θέση

Μια θέση, αυτή του παρτενέρ του Κολοβέτσιου στο κέντρο άμυνας, φαίνεται πως είναι «ανοιχτή» για την ενδεκάδα της ΑΕΚ στον αγώνα της Κυριακής με την Επισκοπή στο Ρέθυμνο (15:00). Λαμπρόπουλος και Τζανετόπουλος διεκδικούν το χρίσμα, ενώ οι υπόλοιποι κατά πάσα πιθανότητα θα είναι όσοι έπαιξαν και την Τρίτη απέναντι στην Παναχαϊκή, δηλαδή οι Ανέστης, Μπακάκης, Σοϊλέδης, Κολοβέτσιος, Γιόχανσον, Ανάκογλου, Πλατέλλας, Μπαρμπόσα, Μάνταλος και Αραβίδης.

*Στην ΑΕΚ αναμένουν τον ορισμό του επαναληπτικού Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Όλα δείχνουν πως πηγαίνει για την Τετάρτη, 11 Μαρτίου.

O TYΠΟΣ ΜΑΣ..

http://s1.aek365.com/uploads/articles/6753fe3ad13ed594d32a5160e94a3b4e_92031.jpgΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΛΟΥΚΑ ΓΡΑΦΕΙ Η ΦΥΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ...ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΕΚΑΡΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ  ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ..ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΟΥΣ ΦΕΤΟΣ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ !! ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 27, 2015

ΑΚΟΜΗ Ο ΚΟΡΔΕΡΟ..

Ούτε στο ματς με την Επισκοπή θα πάρει χρόνο συμμετοχής ο Μιγκέλ Κορδέρο, ο οποίος για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, από τότε που μπήκε σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων, αποκλείστηκε από την αποστολή, με τον Τραϊανό Δέλλα να τον θέλει να τον προφυλάξει, κρίνοντάς τον ακόμα ανέτοιμο. Εκτός φυσικά έμεινα και ο Άλεξ Ντακόλ, ο οποίος αν και επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, δεν υπολογίζεται ακόμα από τον «Τράι». Όσο για τους ποδοσφαιριστές που θα πάνε στο Ρέθυμνο για το κυριακάτικο ματς, είναι οι: Ανέστης, Βούρας, Ανάκογλου, Αραβίδης, Γροντής, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Μάνταλος, Μπακάκης, Ντούνης Μ., Πεταυράκης, Πλατέλλας, Ρόβας, Σαρρής, Σοϊλέδης, Τζανετόπουλος, Μπαρμπόσα, Ζόριτς, Γιόχανσον και Κρισάντους.

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Για την καλύτερη μεσαία γραμμή της Σούπερ Λιγκ κάνει λόγο η εφημερίδα στο βασικό της θέμα, τονίζοντας πως -σε πρώτη φάση- Μάνταλος, Γιόχανσον και Σιμόες, αποτελούν «τρίγωνο Τσάμπιονς Λιγκ», ενώ λύσεις... πολυτελείας είναι και οι Ανάκογλου-Κορδέρο. Παράλληλα, γίνεται λόγος και για τους παίκτες που έρχονται από... πίσω, Τζανετόπουλος, Ζόριτς και Φαγιέ. Από εκεί και πέρα, γίνεται αναφορά στις δηλώσεις του Κοντονή για το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαιρου, αλλά και για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού.
SPORTDAY
Για άμεσες εξελίξεις στο θέμα του γηπέδου γίνεται λόγος από την εφημερίδα, η οποία αναφέρεται στις κυβερνητικές επαφές με ΑΕΚ και Δήμο, πριν οι τρεις πλευρές φτάσουν στο ΣτΕ για την προσφυγή που έχει καταταθεί από τους πολίτες και τη δημοτική Αρχή.
LIVE SPORT
Την εύρεση του «νέου» Σορεντίνο φέρεται να ψάχνει η ΑΕΚ, σύμφωνα με την εφημερίδα, η οποία τονίζει πως η Ένωση κοιτάει τις αγορές της Ιταλίας, Τουρκιας και Ισπανίας, προκειμένου να αποκτήσει τερματοφύλακα υψηλού επιπέδου. Παράλληλα, γίνεται αναφορά και στον επαναληπτικό του Κυπέλλου, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά: «σφυρίζει αδιάφορα η ΕΠΟ για τη ρεβάνς».
GOAL
«Ξανά για Τζιμπούρ» είναι ο βασικός τίτλος της εφημερίδας, η οποία επαναφέρει με τη σειρά της το θέμα του Αλγερινού επιθετικού και επισημαίνει: «Η διαχρονική καψούρα του Μελισσανίδη και πάλι ψηλά στην επιθετική λίστα».

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

Ηταν που ήταν απίθανο να καλυφθεί η διαφορά των 3 πόντων, τώρα που η ανεξάρτητη δικαιοσύνη μίλησε και έδειξε το πόσο σκληρή είναι δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο με 6 βαθμούς διαφορά.  Θα μου πεις τι σε νοιάζει για τον ΠΑΟ; Δεν με νοιάζει ο ΠΑΟ. Θα έλεγα πως με αυτά που έγιναν η τιμωρία είναι δίκαιη αν σκεφτούμε πως και η ΑΕΚ αλλά και ο ΠΑΟΚ πέρυσι έφαγαν την ίδια ποινή και ήταν απίστευτο το ότι αφαίρεσαν τους βαθμούς του ΠΑΟΚ από τα… πλέι οφ με ευνοημένο τον Παναθηναϊκό. Είναι όμως εξοργιστικό να πέφτουν τέτοιες ποινές στους τρεις και όταν ο Ολυμπιακός έχασε από τον
ΠΑΟΚ και μπούκαραν οπαδοί για να κυνηγήσουν τους αντιπάλους να κοστολογηθεί το παράπτωμα με… 7000 ευρώ. Και βέβαια δεν ήταν μόνο αυτό. Είχαμε αντικείμενα, βεγγαλικά κτλ.  Κύριε Κοντονή ως δικηγόρος σέβεστε το τεκμήριο αθωότητας αλλά επίσης σαν δικηγόρος ξέρετε πως οι ισχυρές, οι πανίσχυρες, οι… ανίκητες ενδείξεις στοιχειοθετούν άνετα μια υπόθεση. Επειδή ειλικρινά πιστεύω στις καλές προθέσεις του συγκεκριμένου υπουργού περιμένω. Όχι επικοινωνιακές κινήσεις όπως είναι όλες μέχρι τώρα αλλά κινήσεις ουσίας.  Για παράδειγμα ας συγκρίνει δύο φάσεις με πρωταγωνιστή τον Σέρβο Μιλιβόγιεβιτς του Ολυμπιακού.  Την προηγούμενη Κυριακή στη Λεωφόρο πάτησε στο σώμα τον αντίπαλο Λαγό με έναν τρόπο θα έλεγα… επιδεικτικό. Ο Λαγός έφυγε με… φορείο, έγινε αναγκαστική αλλαγή.  Χθες στο Καραϊσκάκη ο Σέρβος ανέτρεψε από πίσω τον αντίπαλο του στο χώρο του κέντρου ενώ έφευγε στην αντεπίθεση. Σύμφωνα με τον κανονισμό είναι Κοκκινη κάρτα. Ο διαιτητής απλά εφάρμοσε τον κανονισμό και ο Ολυμπιακός που έχει συνηθίσει τόσα χρόνια σε άλλες διαιτησίες από παιδιά που, όπως έλεγε κάποτε ο μεγάλος… Σπάθας, κάνουν το άσπρο μαύρο για τον Ολυμπιακό έμεινε με 10 παίκτες και χαιρέτησε μια ώρα αρχύτερα το απατηλό, ούτως ή άλλως όνειρο. Απέναντι σε μια επιεικώς μέτρια ομάδα. Στην Ελλάδα θα είχε δει το πολύ μια κίτρινη αν δεν είχε… άλλη βέβαια.  Βλέποντας για άλλη μια φορά χθες τον Ολυμπιακό πραγματικά δεν μπορώ να βρω τον τρόπο που θα καταφέρει αυτό το συνονθύλευμα που προέκυψε από το μεγάλο φαγοπότι του καλοκαιριού και τις μεταγραφάρες τύπου Σαντάνα και Χαρά τον χειμώνα να γίνει ομάδα ξανά το καλοκαίρι.  Γιατί φέτος μένει πλέον μόνο η ρεβάνς στο ΟΑΚΑ που πρέπει και ο τελευταίος πια να έχει καταλάβει τον λόγο που την πήγαν όσο πιο πίσω γινόταν. Όλα ανοικτά είναι. Η ΑΕΚ έδειξε στο Καραϊσκάκη ότι μπορεί να προκριθεί, απέναντι σε μια εντεκάδα που μάλλον εκείνη ήταν η… πρώτη, πλην Ρομπέρτο και στο ΟΑΚΑ με τα εισιτήρια να έχουν πουληθεί και διαιτησία 50-50 μπορεί να τελειώσει την δουλειά. Χαίρομαι να βλέπω τα παιδιά μας να έχουν πίστη στην πρόκριση και τον λαό μας να μην μπορεί να περιμένει. Δεν είναι εύκολο. Αλλά τίποτα για την ΑΕΚ δεν ήταν εύκολο σε όλη της την ιστορία. Έρχεται… - 

O TYΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΤΡΙΓΩΝΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΓΡΑΦΕΙ Η ΦΥΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΧΑΦ..ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΟΡΔΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΝ ΣΙΜΟΕΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΕΚΕΙΝΗ ..ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 26, 2015

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΟΡΔΕΡΟ..

Ο σοβαρός τραυματισμός του Μιγκέλ Κορδέρο ανάγκασε την ΑΕΚ να κινηθεί για την απόκτηση ενός αμυντικού μέσου που θα μπορούσε άμεσα να καλύψει το κενό του. Και η μεταγραφή του Γιάκομπ Γιόχανσον αποδείχθηκε λίρα εκατό, αφού ο Σουηδός μέσος, από την πρώτη του κιόλας εμφάνιση, έδειξε πως αποτελεί ένα δυνατό και πολύ σημαντικό «εργαλείο» στη μηχανή της Ένωσης. Μάλιστα, κατάφερε πολύ γρήγορα να «κουμπώσει» με τους συμπαίκτες του και από την ημέρα που απέκτησε ρυθμό, ανέβασε όλη την λειτουργία της ομάδας. Μόνο τυχαία δεν είναι άλλωστε και η αγωνιστική άνοδος του Δημήτρη Ανάκογλου, που δίπλα στο 25χρονο, δείχνει «αναγεννημένος».
Ωστόσο, από το ματς της Κυριακής (ή από το επόμενο) στη διάθεση του Τραϊανού Δέλλα θα βρίσκεται και ο Μιγκέλ Κορδέρο, ο οποίος στο παιχνίδι με την Παναχαϊκή προφυλάχτηκε. Ο Ισπανός, που ήταν εκ των ποιοτικότερων παικτών που διέθετε στο ρόστερ της η ΑΕΚ, θα... αναζητήσει θέση στην ενδεκάδα και εκεί έρχεται ο μεγάλος -αν και ευχάριστος- πονοκέφαλος του προπονητή.
Πόσο εύκολο είναι να «σπάσει» το δίδυμο Γιόχανσον-Ανάκογλου, που μέχρι στιγμής πάει εξαιρετικά και δείχνει να... αλληλοσυμπληρώνεται μέσα στο γήπεδο; Αντίθετα πόσο εύκολο είναι να αφήσει στον πάγκο ξανά τον Μιγκέλ Κορδέρο, ο οποίος παραμένει ένας χαφ με ανασταλτικά αλλά και δημιουργικά στοιχεία; Από την άλλη, ο 25χρονος μέσος μπορεί να μείνει εκτός ενδεκάδας (εκεί η ΑΕΚ θα επιστρέψει στο δίδυμο του καλοκαιριού, με τους Κορδέρο-Ανάκογλου), την ώρα που δείχνει ο πιο σταθερός σε απόδοση ποδοσφαιριστής;
Φυσικά όλα τα παραπάνω είναι πολύ ευχάριστα για την ΑΕΚ, καθώς στο πιο νευραλγικό κομμάτι του γηπέδου, βλέπει να έχει τρεις ποδοσφαιριστές υψηλού επιπέδου. Αντίθετα, για τον Δέλλα αποτελεί ίσως τον δυσκολότερο γρίφο της καριέρας του και θα πρέπει να τον διαχειριστεί σωστά, προκειμένου να μην χαλάσει η εξαιρετική εικόνα που παρουσιάζει η Ένωση το τελευταίο διάστημα, με εξαίρεση το ματς της Τρίτης με την Παναχαϊκή.
Θα πρέπει να σημειωθεί πως ο Γιάκομπ Γιόχανσον, αν και μόνο 2 μήνες στην ομάδα, έπιασε σε συμμετοχές τον Μιγκέλ Κορδέρο και τον πλησίασε σε αγωνιστικά λεπτά. Ο Ισπανός σε 11 ματς είχε 864' χρόνο συμμετοχής, ενώ ο Σουηδός στα ίδια παιχνίδια μετράει 750' χρόνου συμμετοχής. Μακράν πρώτος ο... ακούραστος Ανακογλου, που έχει 21 ματς και 1757 αγωνιστικά λεπτά.

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟS ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Η απόφαση της πολιτείας για την αναβολή μίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League και όχι μεγαλύτερου διαστήματος, είναι το βασικό θέμα της εφημερίδας, η οποία έχει ως τίτλο: «ζητείται ουσία», σημείωνοντας παράλληλα: «Καλώς δεν μπήκε γενικό λουκέτο. Η νέα αθλητική ηγεσία θέλει χρόνο για να αποδείξει αν θέλει και μπορεί να μπει στην ουσία των προβλημάτων», ενώ τονίζει: «ανάγκη να αναδειχθούν τα πραγματικά αίτια για το σημερινό χάλι στο ποδόσφαιρο και όχι μόνο οι επιπτώσεις τους». Από εκεί και πέρα, γίνεται αναφορά στην συγγνώμη που ζήτησε ο Ανέστης από τους συμπαίκτες του αλλά και στα όσα είπε ο εκπρόσωπος του Αντρέ Σιμόες για την ΑΕΚ και τον πελάτη του. Σχετικά με τη «Βασίλισσα», φιλοξενούνται οι δηλώσεις του Σταύρου Δουβή, όπου επισημαίνει πως η έξοδος στην Ευρώπη είναι αυτοσκοπός.
SPORTDAY
Με δεδομένο ότι αναβλήθηκε, προς το παρόν, μόνο η αγωνιστική της ερχόμενης εβδομάδας και μόνο για το πρωτάθλημα της Super League η εφημερίδα στέκεται στο ερώτημα με το πότε θα γίνει ο επαναληπτικός του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, αφού οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις τη Δευτέρα.
GOALΗ συνάντηση που είχε ο Γιάννης Τσιρώνης με τον Άρη Βασιλόπουλο είναι το θέμα στο οποίο επικεντρώνεται η εφημερίδα, με τον αναπληρωτή Υπουργό να στέκεται στην μοναδική εκκρεμότητα που υπάρχει, που είναι τα επιπλέον 6 στρέμματα που έχουν παραχωρηθεί στην ΑΕΚ.

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..



@ Τελικά είμαι πολύ... γουρλής. Χθες έγραψα ότι θα είναι άδικο να διακοπεί και η football League αφού δεν έχει ανοίξει μύτη και λίγη ώρα μετά και την ευχαριστήρια ανακοίνωση της Παναχαϊκής που δικαίωνε ακόμη περισσότερο την απόφαση του υπουργού που τελικά έκανε το σωστό, ήρθε η... Λαμία να μας τα χαλάσει. Βέβαια η αλήθεια είναι πως ήταν περιορισμένα επεισόδια αλλά επειδή έγιναν εντός γηπέδου πήραν, φυσιολογικά, μεγάλη έκταση. Σε κάθε περίπτωση η απόφαση να μην αναβληθούν οι άλλες κατηγορίες ούτε τα πρωταθλήματα των άλλων αθλημάτων είναι σωστή.
Εκεί που δεν ξέρω αν έκανε σωστά ο Κοντονής είναι στην αναβολή της Σούπερ Λιγκ. Έγραψα και χθες πως θεωρώ την απόφαση αυτή επικοινωνιακή φούσκα. Τα θέματα του ποδοσφαίρου είναι γνωστά εδώ και χρόνια. Ο συγκεκριμένος υπουργός από την πρώτη μέρα ξεκίνησε με την βία στην κορυφή της ατζέντας του και ήρθε η... Λεωφόρος να του δώσει την ευκαιρία που φαινόταν πως έψαχνε. Σαφώς και η βία είναι ένα τεράστιο πρόβλημα αλλά στην φάση αυτή και με την μετακίνηση οπαδών να είναι ουσιαστικά απαγορευμένη σε όλα τα παιχνίδια μεγάλου αλλά και μέτριου κινδύνου θεωρώ πως το πρώτο κακό του ποδοσφαίρου είναι η διαφθορά που φέρνει την αναξιοπιστία η οποία προκαλεί τη βία.
Έζησα από κοντά το παιχνίδι της Λεωφόρου. Φυσικά δεν δικαιολογώ τους οπαδούς του ΠΑΟ αν και θεωρώ δεδομένο το ότι πρέπει να τιμωρηθεί και ο Περέιρα. Εδώ να εξηγήσω κάτι. Ο Περέιρα προκάλεσε τους οπαδούς του ΠΑΟ ξεκάθαρα και έχει καταγραφεί από κάμερες και σε φωτογραφίες. Ειναι τελείως διαφορετικό να έμπαινε κάποιος οπαδός και να έκανε επίθεση σε οποιονδήποτε προπονητή ή αθλητή στον χώρο του, όπως έγινε με τους οπαδούς του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη ή με τον Νικοπολίδη στην Τούμπα που υπερασπίστηκε τον εαυτό του και καλά έκανε ο αχώνευτος και τελείως διαφορετικό να προκαλεί προπονητής ή αθλητής και μάλιστα με τόσο αισχρό τρόπο όπως έκανε ο Πορτογάλος. Παρόλα αυτά βέβαια δεν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση η εισβολή των οπαδών ούτε βέβαια οι φωτοβολίδες. Όμως βλέποντας και ζώντας τον παλμό όλου του γηπέδου ειλικρινά κατάλαβα σε ένα παιχνίδι που το είδα με την πολυτέλεια του να μην καίγομαι για το αποτέλεσμα του το πόσο οργή έχει μαζευτεί με τα χρόνια. Η βροχή έπεφτε ασταμάτητα αλλά το γήπεδο έβραζε. Και ήταν έτοιμο να εκραγεί. Κάτι παρόμοιο έγινε και στην Τούμπα πέρυσι. Το καταλάβαινες κι από την τηλεόραση. Και βέβαια ξέρουμε από πρώτο χέρι το πόσο δίψα υπάρχει για την ρεβάνς της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό. Είναι πολλά τα χρόνια κύριε υπουργέ. Σεβαστό το τεκμήριο της αθωότητας αλλά πρέπει να γίνει σεβαστό και το δικαίωμα των οπαδών όλων των ομάδων σε ένα δίκαιο πρωτάθλημα όπου οι αδικίες θα είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας. Κι αυτό δεν γίνεται με διακοπή μιας εβδομάδας. Αλλά με ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. Και βέβαια να θυμίσω πως και η λίστα... Λαγκάρντ παράνομα δημοσιεύτηκε. Θυμάμαι όμως να αποθεώνεται η δημοσιογραφία και αν δεν κάνω λάθος πουθενά δεν ακούστηκε το τεκμήριο αθωότητας για τα μέλη τους. Αυτά. και φιλιά στο Πακιστάν.

ΑΡΓΟΥΜΕ ΠΟΛΥ !!

Η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ -και προσωπικά ο Αλέξης Τσίπρας- είχε δεσμευτεί προεκλογικά για πολιτικές πρωτοβουλίες, προκειμένου να προχωρήσει η κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ. Μέχρι τώρα, δεν είχε σημειωθεί κάποια εξέλιξη, όμως φαίνεται πως οι κινήσεις από την πλευρά της Πολιτείας ξεκίνησαν. Αυτό αποκάλυψε ο αναπληρωτής Υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, σε άτυπη ενημέρωση που έκανε σήμερα το πρωί σε δημοσιογράφους.

Ο Γιάννης Τσιρώνης συζήτησε με τους ρεπόρτερ που καλύπτουν τα θέματα του Υπουργείου για αρκετά ζητήματα που το αφορούν και μεταξύ άλλων τους αποκάλυψε ότι χθες είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας Άρη Βασιλόπουλο για την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εφημερίδας «Το Βήμα», ο Υπουργός δεν ανέφερε λεπτομέρειες για το περιεχόμενο της συνάντησης, αρκούμενος να πει ότι «υπάρχει μια μικρή εκκρεμότητα 6 στρεμμάτων». Όμως, σίγουρα το γεγονός ότι η Κυβέρνηση ξεκίνησε να κάνει κινήσεις, κρίνεται ως θετικό.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΖΗΤΕΙΤΑΙ ΟΥΣΙΑ ΓΡΑΦΕΙ Η ΦΥΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΥΚΕΤΟ ΤΗΣ Α ΕΘΝΙΚΗΣ..( ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ Α ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ) ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΘΟΥΝ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ ΟΙ ΤΑΡΑΞΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΠΤ ΚΑΙ ΠΑΛΙ..;ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΡΦΙΤΣΑ !! ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ;; ΑΣ ΠΑΡΘΟΥΝ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ !!..

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 25, 2015

ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ !!

Σπουδαία ημέρα για τον Τραϊανό Δέλλα η σημερινή στα Σπάτα... Αν εξαιρέσουμε τον Ιβάν Μπρέσεβιτς ο οποίος δυστυχώς δεν υπολογίζεται για τους επόμενους μήνες, ο προπονητής είδε την Τετάρτη όλους τους παίκτες του να προπονούνται κανονικά!
Στο πρόγραμμα μπήκε τόσο ο Άλεξ Ντακόλ όσο και ο Καραγκιολίδης, ενώ εδώ και καιρό έχουν τεθεί στη διάθεση του Δέλλα και οι Κορδέρο - Φαγιέ.
Όσοι παίκτες έπαιξαν χθες έκαναν αποθεραπεία σήμερα, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.
Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη στις 10 το πρωί, με όλους έως τότε να γνωρίζουν αν θα γίνει το ματς της Κυριακής (στις 3 το μεσημέρι) με την Επισκοπή στην Κρήτη.

O AΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
"Καθάρισε την πρωτιά", αναφέρει για την ΑΕΚ η εφημερίδα τονίζοντας επίσης: "Μόνο με τη διαφορά στα πλέι οφ (+5 αυτή τη στιγμή) ασχολείται πλέον η ΑΕΚ. 2-1 την Παναχαϊκή σε ματς που θα μπορούσε να τελειώσει και... 7-2. Η Ένωση κυριάρχησε απόλυτα, ειδικά στο β' μέρος, έχασε πολλά γκολ, αλλά κακές στιγμές στην άμυνα επέτρεψαν στην Παναχαϊκή να απειλήσει και στο τέλος να μειώσει".
"Ξεχείλισε το ποτήρι της αηδίας", γράφει η Ώρα για όσα γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο: "Ξύλο, μπουγέλα και απίστευτες ύβρεις στο ΔΣ της Σούπερ Λίγκα με πρωταγωνιστές τους Μαρινάκη, Αλαφούζο και μπράβους!"

SPORTDAY

"Νίκη πρωτιάς. Στο +9 η διαφορά με Πλατέλλας, Μάνταλο και... χωρίς γκάζι", γράφει η SD για την ΑΕΚ και αναφέρει για το ποδόσφαιρο: "Πρόεδρε, θα το κλείσω. Λουκέτο στα πρωταθλήματα εισηγείται σήμερα στον πρωθυπουργό ο Κοντονής. Γελάει ο κόσμος: Σκηνές απείρου κάλους στη συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκα που διεκόπη για να αποφευχθούν τα χειρότερα".

LIVE SPORT
"Στο +9 η ΑΕΚ. Κερδίζει και στην κακή της μέρα η Ένωση: αγχώδες 2-1 επί της Παναχαϊκής", γράφει η εφημερίδα για την ΑΕΚ και προσθέτει στο πρώτο της θέμα: "Κλείστε το! Εισήγηση Κοντονή σε Τσίπρα για λουκέτο επ' αόριστον και αποκλεισμό των ομάδων από την Ευρώπη: "Δεν πάει άλλο με τη σαπίλα και τη βία. Ξεχείλισε ο βόθρος του ελληνικού ποδοσφαίρου έπειτα και από τις πεζοδρομιακές καταστάσεις που εκτυλίχθηκαν στη συνεδρίαση της Λίγκας και η Κυβέρνηση έχει πλέον μονάχα έναν δρόμο για να ξεβρομίσει η μπάλα".

GOAL
Για την ΑΕΚ το Goal γράφει: "Έπαιξε με τη φωτιά. Η ΑΕΚ έβαλε δύσκολα στον εαυτό της, αλλά νίκησε 2-1 την Παναχαϊκή", ενώ για το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα τονίζει: "Φτιάξ'το χωρίς λουκέτο! Αναστλή πρωταθλημάτων αναμένεται να ανακοινώσει η Κυβέρνηση ως λύση στην ανεξέλεγκτη βία, αντί να επιβάλλει εν λειτουργία την εφαρμογή σκληρών και αποτελεσματικών μέτρων".

TA ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Ομολογώ ότι περίμενα πολύ πιο εύκολο το χθεσινό απόγευμα. Βέβαια αν ο Μπαρμπόσα είχε βάλει το δεύτερο πριν λήξει το ημίχρονο ή αν στο δεύτερο μέρος που είδαμε μια πολύ καλύτερη ΑΕΚ υπήρχε στοιχειώδης αποτελεσματικότητα νομίζω πως μια πεντάρα γκολ θα ήταν πολύ νορμάλ. Ομως για να τα λέμε όλα και η Παναχαϊκή θα μπορούσε να μην χάνει στο ημίχρονο και μετά να είχαμε... άλλα αφού την γλίτωσε από τον Μπαρμπόσα και μετά είχε δύο φοβερά δοκάρια εκ των οποίων το πρώτο πήγε εκεί και σώθηκε η ομάδα μετά από την απόκρουση του αγώνα που έκανε ο Ανέστης. Εδώ πρέπει να πω για τον τερματοφύλακα μας πως φαίνεται πως τελικά του έχει κάνει ζημιά η έλλειψη ανταγωνισμού μέσα στην ομάδα παρότι είναι πράγματι ένας αξιόλογος γκολκίπερ που μπορεί να γίνει ο καλύτερος στην Ελλάδα και μάλιστα εύκολα. Γιατί επειδή δεν είναι χαζός μόνο από την παντελή έλλειψη φόβου ότι θα χάσει την θέση του μπορώ να πιστέψω ότι προήλθε η γελοία προσπάθεια να κάνει ντρίμπλα... Ζιντάν μέσα στην περιοχή του από όπου προήλθε το μοναδικό γκολ των Πατρινών. Και πρέπει να βάλει καλά στο μυαλό του πως τερματοφύλακες με μια συγκεκριμένη αδυναμία, όπως έχει αυτός στις σέντρες που είναι οριακά στο ύψος της μικρής περιοχής, μπορεί να βελτιώθηκαν και να έκαναν μεγάλη καριέρα σε μια θέση που όσο μεγαλώνεις μαθαίνεις, όμως παιδιά με αφέλεια και έλλειψη σοβαρότητας δεν έχουν καμία τύχη στην συγκεκριμένη θέση οπου πίσω δεν υπάρχει κανείς. Πρέπει λοιπόν ο Ανέστης να πάρει το μάθημα του γιατί μπορεί ο Λόρια να ζητάει τα μαλλιά της κεφαλής του όμως είναι δεδομένο πως η ΑΕΚ θα πάρει δεύτερο τερματοφύλακα επιπέδου σούπερ Λιγκ για του χρόνου και η μάχη θα είναι σκληρή.
Από εκεί και πέρα ο Γιόχανσον όσο περνάει ο καιρός δείχνει πως τα έχει ΟΛΑ καλύτερα. Γιατί τα έχει μάθει καλύτερα. Μπορεί να φανεί ιεροσυλία ή... αστοχία λόγω διαφορετικής θέσης αλλά βλέπω ένα νέο Σαβέφσκι. Σε προσφορά μέσα στο γήπεδο, σε αυτοθυσία για τους άλλους, σε αθόρυβη δουλειά, σε γνώση όλων των βασικών του ποδοσφαίρου. Βέβαια τα χρόνια έχουν περάσει και τα πράγματα έχουν αλλάξει. Αν ο Τόνι ήταν κοινοτικός και η αγορά είχε ανοίξει από τότε δεν θα έμενε πάνω από 2-3 χρόνια στην ΑΕΚ οπότε για όσους ανησυχούν δεν εννοώ ότι θα σβήσει τον μύθο του μεγάλου Σαβέφσκι ο Γιόχανσον. Είναι όμως μια περίπτωση παίκτη που πιστεύω πως θα βγαίνει από την εντεκάδα ανεξάρτητα από διοργάνωση μόνο λόγω τραυματισμού ή τιμωρίας όπως γινόταν δηλαδή επί 12 χρόνια με τον Σκοπιανό. Αυτά. Από εκεί και πέρα δεν είναι να ασχολούμαστε και πολύ. Η ίδια ομάδα πάντως πρέπει να ασχοληθεί γιατί προσφερόταν για αρκετά μαθήματα τα ο χθεσινό ματς και το πως μπορείς να μπεις σε περιπέτειες ενώ είσαι πολύ ανώτερος.
@ Βέβαια το θέμα της χθεσινής ημέρας ήταν τα νέα διδάγματα ήθους του Βαγγέλη προς όλους. Με αβανταδόρο σε βαθμό αηδίας τον Μαχλά. Καλά κάνει ο πρόεδρος του ΟΦΗ να τα βάζει με τον Αλαφούζο αν θεωρεί πως θέλει να βλάψει την ομάδα του. Να δεχτώ πως πάνω στην απελπισία του γίνεται γλείφτης αυτού που βλέπει σαν τελευταία σανίδα σωτηρίας. Αλλά ένας πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής και μάλιστα κοσμοπολίτης με αξιομνημόνευτη καριέρα στο εξωτερικό να δηλώνει πως ο Μαρινάκης είναι... μάγκας επειδή τα είπε μπροστά του του Αλαφούζου και ουσιαστικά να αθωώνει για όλα αυτά που έγιναν είναι θλιβερό. Κρίμα γιατί είναι αυτός που είναι. Αν τα δήλωνε ο Μποροβήλος, που δεν ασχολείται με... κουτσομπολιά για τα οποία έγιναν μηνύσεις, ούτε που θα ασχολιόμουν.
Αυτό που με ανησυχεί περισσότερο είναι η πληροφορία πως ο νέος υπουργός Αθλητισμού, ο κύριος Κοντωνής σκέφτεται σαν αντίδοτο για τα επεισόδια στη Λεωφόρο να διακόψει όλα τα... πρωταθλήματα! Καταλαβαίνω πως είναι άπειρος όχι μόνο στην εκτελεστική εξουσία αλλά και στον αθλητισμό αλλά έχω πειστεί πως είναι έντιμος άνθρωπος με θέληση για προσφορά. Από έναν υπουργό λοιπόν μιας κυβέρνησης νέας και πολύ δημοφιλούς όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις θα περίμενα πολύ πιο ψαγμένες κινήσεις από μια επικοινωνιακή φούσκα με την διακοπή όλων των πρωταθλημάτων που ουσιαστικά κάνει το πρόβλημα πολύ γενικό και εξισώνει τους θύτες με τα θύματα. Για παράδειγμα για ποιο λόγο να διακοπεί η Φούτμπολ Λιγκ οπου δεν έχει ανοίξει μύτη και δεν έχει γίνει ούτε μισό επεισόδιο από την αρχή της σεζόν; Και γιατί να λένε πως όλοι είναι ίδιοι αφού αποδεδειγμένα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ. Ελπίζω έστω και την τελευταία στιγμή να αλλάξει κάτι σε ότι αφορά το μέτρο της διακοπής των πρωταθλημάτων και από την άλλη να ορμήξει με τα μπούνια αυτός ο έντιμος άνθρωπος και οι συνεργάτες του όπως ο Τζούλιος στη βία και την διαφθορά.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΕΛΛΑ..

Μπορεί να μην έμεινε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την απόδοση της ΑΕΚ, ωστόσο, ο Τραϊανός Δέλλας τόνισε πως η νίκη επί της Παναχαϊκής ήταν ιδιαίτερα σημαντική από βαθμολογικής απόψεως. 


Ο τεχνικός της «Ένωσης», στην συνέντευξη Τύπου, στάθηκε στην αγωνιστική απραξία της ομάδας του το περασμένο σαββατοκύριακο, η οποία επηρέασε την απόδοση των παικτών του. 

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο ταμείο που θα γίνει έπειτα από το φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, αλλά και στην καλή δουλειά που γίνεται στην Παναχαϊκή. 

Αναλυτικά: 

«Νομίζω ότι είχαμε μια νευρικότητα που δεν είχαμε ξαναδεί φέτος. Το γεγονός ότι δεν είχαμε ματς μας έβγαλε από τον ρυθμό αλλά απέναντί μας είχαμε και μια καλά δουλεμένη ομάδα, πράγμα που φαίνεται από την βαθμολογία και την δουλειά του κ. Σπανού. 
Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ νευρικοί και κάναμε πολλά λάθη στην κυκλοφορία. Στο δεύτερο βελτιωθήκαμε λίγο αλλά και πάλι η εικόνα μας δεν ήταν αυτή που έχει συνηθίσει ο κόσμος μας. 

Κρατάμε τους βαθμούς, σιγά-σιγά ανοίγει η ψαλίδα στην βαθμολογία. Η εικόνα μας στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αυτή που έγειρε την 
πλάστιγκα υπέρ μας. Έχουμε μπει στην τελική ευθεία πλέον και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο βλέποντας και την βαθμολογία που θα έχουμε στα πλέι-οφ, ώστε να φέρουμε και πάλι την ΑΕΚ στην Σούπερ Λίγκα».

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ Η ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ ΧΤΕΣ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΛΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ..ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΑΥΞΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΑΛΛΙΔΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΚΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ..ΠΑΙΚΤΟΥΡΑΣ Ο ΣΟΥΗΔΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ; ΧΡΟΝΙΑ !! ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Τρίτη, Φεβρουαρίου 24, 2015

ANTE NA TELEIΩΝΟΥΜΕ..

Όχι, ακόμα και αν παίζει ο πρώτος με τον δεύτερο του ομίλου, δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως ντέρμπι. Ντέρμπι για την ΑΕΚ είναι μόνο τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Ωστόσο, η Ένωση φιλοξενεί την Παναχαϊκή στο ΟΑΚΑ, σε ένα από τα πλέον κρίσιμα ματς της σεζόν και θέλει τη νίκη προκειμένου να «καθαρίσει» σε μεγάλο βαθμό την πρώτη θέση του Νοτίο ομίλου και να πλασαριστεί όσο το δυνατόν καλύτερα στα play offs της ανόδου.
Σε αυτή την «μάχη» ο Τραϊανός Δέλλας μπορεί να υπολογίζει στους περισσότερους ποδοσφαιριστές του, καθώς μόνο οι τραυματίες Ντ΄Ακόλ, Καραγκιολίδης και Μπρέσεβιτς, αλλά και οι ανέτοιμοι Κορδέρο-Φαγιέ, έχουν μείνει εκτός αποστολής. Αντίθετα, σε αυτή βρίσκονται οι: Ανέστης, Βούρας, Ανάκογλου, Αραβίδης, Γροντής, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Μάνταλος, Μπακάκης, Ντούνης Μ, Πεταυράκης, Πλατέλλας, Ρόβας, Σαρρής, Σοϊλέδης, Τζανετόπουλος, Γιόχανσον, Μπαρμπόσα, Ζόριτς και Κρισάντους.
Όσο για τα πλάνα του «Τράι», δείχνει να προσανατολίζεται στην... κλασσική ενδεκάδα, με τους Ανέστη κάτω από τα δοκάρια, δεξιά στην άμυνα τον Μπακάκη, αριστερά τον Σοϊλέδη και στο κέντρο τους Λαμπρόπουλο και Κολοβέτσιο. Στη μεσαία γραμμή οι Ανάκογλου και Γιόχανσον, θα είναι τα αμυντικά χαφ, με τον Μάνταλο μπροστά τους, αριστερά τον Μπαρμπόσα, δεξιά στην επίθεση τον Πλατέλλα και στην κορυφή τον Αραβίδη.

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 23, 2015

ΔΟΚΙΜΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΑΣ..!!

Οι Κιτρινόμαυροι πήραν ανάσες, καθώς δεν είχαν αγώνα το σαββατοκύριακο που μας πέρασε και είναι πλέον απόλυτα έτοιμοι και ξεκούραστοι για το ματς κόντρα στους Πατρινούς. Μάλιστα, σήμερα ο Κολοσσός πραγματοποίησε και την πρώτη δοκιμή 11άδας, δείχνοντας ότι θα χρησιμοποιήσει όλα τα... βαριά χαρτιά της ομάδας.Με όλα της τα όπλα στην 11άδα
Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται ότι θα βρίσκεται ο Ανέστης, με τους Μπακάκη, Κολοβέτσιο, Λαμπρόπουλο και Σοϊλέδη να αποτελούν την αμυντική τετράδα. Ως αμυντικά χαφ θα παίξουν οι Γιόχανσον και Ανάκογλου, με τον Μάνταλο να έχει ελεύθερο ρόλο μπροστά τους.
Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Αραβίδης, με τους Πλατέλλα και Μπαρμπόσα να παίρνουν τις θέσεις τους στα φτερά της επίθεσης.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

http://s1.aek365.com/uploads/articles/49efb7bf3e956ff8ceef0379abeb377d_16170.jpgΟΛΟΙ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΓΡΑφει η φυλλαδα ΜΑΣ..ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ..ΣΤΟΧΟΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΝΔΕΚΑΔΑΤΟΙ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ;;

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

Το κιτρινόμαυρο ενδιαφέρον εστιάζεται στην «Ώρα των Σπορ». «Όλοι οι στόχοι στο τραπέζι» είναι ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας, η οποία «καταγράφει όλες τις τελευταίες εξελίξεις για τους παίκτες που βρίσκονται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Ένωσης». Η αναφορά γίνεται στα πρόσωπα των Λούκα, Ορλάντο Σα, Τζιμπούρ και Μαρτίνεζ. Μάλιστα, όπως επισημαίνεται, είναι «δεδομένη η απόφαση για την απόκτηση αριστεροπόδαρου στόπερ», ενώ το ρεπορτάζ καταπιάνεται ακόμη με το ζήτημα του τερματοφύλακα και του αριστερού μπακ.

Από εκεί και πέρα, η «ΩΡΑ» ασχολείται και με «το πλάνο για την Ευρωλίγκα», γράφοντας «για τις κινήσεις του Μάκη Αγγελόπουλου» και «τι ισχύει για την wild card, αλλά και το στόχο της 3ης θέσης μέσω πλέι οφ που δεν αλλάζει».
 

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΤΡΙΒΙΖΑ..

Ο Μάριος Τριβιζάς γράφει για τις «ατυχίες» που συνέβησαν στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, τις οποίες πρέπει να λάβει σοβαρά υπόψιν της η Ένωση, εν όψει της ρεβάνς Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ



Η ανάλυση του ντέρμπι της Λεωφόρου μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα χρήσιμη για την ΑΕΚ. Σε όλα τα επίπεδα. Τα όσα συνέβησαν εντός γηπέδου και... γύρω από αυτό, στέλνουν κάποια μηνύματα εν όψει της ρεβάνς με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (όποτε αυτή οριστεί), τα οποία οφείλει να μην παραβλέψει. Αντίθετα, πρέπει να αποκωδικοποιηθούν και να ληφθούν σοβαρά υπόψιν της για το παιχνίδι που θα κρίνει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.
Όσον αφορά τα αγωνιστικά, αν και στο εσωτερικό της ΑΕΚ δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για το... μέτρημα που έγινε στο Καραϊσκάκη, με το χθεσινό ματς κατέρρευσε η -βολική για κάποιους- θεωρία των ...δεύτερων. Αποδείχθηκε ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει πρώτα και δεύτερα, γιατί πολύ απλά δεν έχει αρχή, μέση και τέλος. Εκτός αν κάποιος μπορεί, έπειτα από την εικόνα του Μήτρογλου ένα ημίχρονο με την ΑΕΚ και στα ματς με Ντνίπρο και ΠΑΟ, να βρει επιχειρήματα που να δικαιολογούν γιατί αυτή την εποχή ο Διαμαντάκος μπορεί να θεωρηθεί... δεύτερος.
Στην πραγματικότητα, πρόκειται για μια ομάδα που στα δύσκολα παιχνίδια, απέδειξε ότι έχει τοποθετηθεί σε πολύ ψηλότερο ράφι από την πραγματική της αξία. Οι παίκτες διαφοράς της είναι ελάχιστοι και ακόμη και αυτοί βρίσκονται σε κακή κατάσταση. Κάτι που πλέον αρχίζει να ψιθυρίζεται ακόμη και από παλαίμαχους του Ολυμπιακού (που συνήθως είναι... πειθαρχημένοι).
Ωστόσο, τα σημαντικότερα μηνύματα που στέλνει στην... ΑΕΚ το ντέρμπι της Λεωφόρου είναι τα εξωαγωνιστικά. Όσα συνέβησαν (κυρίως) πριν, αλλά και μετά το ματς, τα οποία θα είναι τεράστιο λάθος να αγνοηθούν. Φυσικά, η αντίδραση των οπαδών του Παναθηναϊκού (όσων συμμετείχαν στις... ομορφιές που έγιναν) δεν δικαιολογείται. Όμως, είδαμε να συμβαίνουν αρκετά μη συνηθισμένα πράγματα...
Καταρχήν, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού επέλεξε να πάει στη Λεωφόρο, διατηρώντας την... τελική άποψη που είχε σχηματίσει για το ντέρμπι της Τούμπας. Θυμίζω ότι τότε, είχε διαρρεύσει κάποια στιγμή ότι σκεφτόταν να μην ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για να μην οξύνει τα πνεύματα. Τελικά πήγε, προφανώς γνωρίζοντας -βάσει της αμέσως προηγούμενης... σκέψης- ότι η παρουσία του θα όξυνε να πνεύματα. Χθες, προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, αποφασίζοντας όχι μόνο να πάει στη Λεωφόρο, όχι μόνο να καθίσει στον πάγκο (και όχι σε κάποιο μπουθ, όπως συνηθίζεται), αλλά να συμμετάσχει με την ομάδα του ακόμη και στην... αναγνωριστική βόλτα στον αγωνιστικό χώρο!
Σε αυτή την αναγνωριστική βόλτα, ο προπονητής του Ολυμπιακού, ο Βίτορ Περέιρα, αποφάσισε να... επιθεωρήσει τα δίχτυα. Και στο 50 - 50 των πιθανοτήτων... έσπασε ο διάολος το πόδι του και επέλεξε το τέρμα που ήταν μπροστά στη θύρα 13. Όταν έφτασε εκεί, έτυχε να κάνει και μια χειρονομία προς τους οπαδούς. Την πρώτη. Τη δεύτερη την έκανε λίγο αργότερα, κατά την προθέρμανση των δύο ομάδων, απευθυνόμενος προς τους οπαδούς που βρίσκονταν πίσω από τον πάγκο του.
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι τέτοιου είδους -ίσως και χειρότερες- «ατυχίες» θα συμβούν και στο Ολυμπιακό Στάδιο. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είδε το τυρί και δεν είδε τη φάκα. Είναι βέβαιο ότι η ομάδα τους θα πληρώσει ακριβά όσα συνέβησαν, όταν το θέμα φτάσει στις... αδέκαστες Πειθαρχικές Επιτροπές της Σούπερ Λίγκας και της ΕΠΟ.
Το ζήτημα είναι τώρα που η φάκα αποκαλύφθηκε, μην πιαστεί σε αυτή και η ΑΕΚ. Διότι θα πληρώσει πολύ ακριβά το τίμημα. Για την Ένωση φέτος υπάρχουν δύο στόχοι. Ο ένας αφορά το γόητρό της και της έδωσε ήδη την ευκαιρία να νιώσει σε οικείο περιβάλλον, αγωνιζόμενη απέναντι σε ομάδες Σούπερ Λίγκας, αλλά και δίνοντας δύο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο άλλος είναι ουσίας και αποτελεί αδιαπραγμάτευτο αυτοσκοπό. Δεν μπορεί και δεν πρέπει να τεθεί σε αμφισβήτηση.
Για παράδειγμα, μια αφαίρεση τριών βαθμών (με την οποία κινδυνεύει ο Παναθηναϊκός, αν τα επεισόδια της Λεωφόρου κριθούν ως γεγονότα που δεν έχουν γίνει ποτέ πουθενά, παρά μόνο στο... Ιράκ), για την ΑΕΚ θα σήμαινε έναν υπερπολύτιμο βαθμό στα play off. Ή και τρεις! Εξαρτάται πότε θα οριστεί η ρεβάνς και πόσο γρήγορα θα... κινηθούν οι αρμόδιες ποδοσφαιρικές αρχές. Μην ξεχνάμε το περσινό παράδειγμα του ΠΑΟΚ, που άνοιξε... νέους δρόμους.
Επίσης, μια... μακρά τιμωρία της έδρας της ΑΕΚ θα μπορούσε να φτάσει ακόμη και στα play off και σίγουρα, σε αυτό το καθοριστικό σημείο της σεζόν, θα έπαιζε καθοριστικό ρόλο. Μπορεί τη δεδομένη στιγμή όλα αυτά να φαίνονται πολύ... θεωρητικά, όμως αν δεν λάβει η ΑΕΚ τα μηνύματα που της έστειλε το χθεσινό ντέρμπι, είναι πιθανό να γίνουν πρακτικά.
Άλλωστε, το σημαντικότερο συμπέρασμα του ντέρμπι στη Λεωφόρο (πρωτίστως για τον Παναθηναϊκό, γιατί η ΑΕΚ το διαπίστωσε αυτό στις πολύ πιο δύσκολες συνθήκες του Καραϊσκάκη) ήταν ότι μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, σε ένα παιχνίδι με ροή και ρυθμό, αυτός ο Ολυμπιακός δεν είναι... «αντιμετωπίσιμος», όπως λένε όσοι δεν έχουν χωνέψει την μεγάλη υπερτίμησή του, αλλά τρομερά ευάλωτος...

Κυριακή, Φεβρουαρίου 22, 2015

ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΚΟΡΔΕΡΟ..

Με στόχο να προφυλάξει τον Μιγκέλ Κορδέρο, ο Τραϊανός Δέλλας άφησε εκτός αποστολής τον Ισπανό μέσο για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Παναχαϊκή στο ΟΑΚΑ την Τρίτη.
Στη προπόνηση της Κυριακής, Άλεξ Ντακόλ και Φώτης Καραγκιολίδης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και μετά το τέλος της προπόνησης ο Τραϊανός Δέλλας ανακοίνωσε την αποστολή.
Η προετοιμασία για τον αγώνα με τη Παναχαϊκή θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα με προπόνηση στις 12:00 το μεσημέρι.


Η 20μελής αποστολή της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τη Παναχαϊκή: Ανέστης, Βούρας, Ανάκογλου, Αραβίδης, Γροντής, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Μάνταλος, Μπακάκης, Ντούνης Μ, Πεταυράκης, Πλατέλλας, Ρόβας, Σαρρής, Σοϊλέδης, Τζανετόπουλος, Γιόχανσον, Μπαρμπόσα, Ζόριτς και Κρισάντους.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

http://s1.aek365.com/uploads/articles/7d3f553db500702b0d46bf98b1c9a734_17422.jpgΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΦΟΡ ΚΑΝΟΝΙ ΓΡΑΦΕΙ Η ΦΥΛΛΑΔΑ ΜΑΣ..ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΜΠΡΕΣΕΒΙΤΣ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΦΟΡ ΓΚΟΛΤΖΗ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ..ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΣΩΣΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ..ΕΙΔΩΜΕΝ..!! ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!

O AΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

Ώρα των Σπορ
«Απόφαση για φορ-κανόνι», είναι ο τίτλος της εφημερίδας, η οποία αποκαλύπτει ότι: «Η ΑΕΚ θα πήγαινε ούτως ή άλλως για έναν ακόμα επιθετικό, αλλά το δεύτερο χειρουργείο του Μπρέσεβιτς έθεσε την απόκτηση γκολτζή για την Σούπερ Λίγκα σε προτεραιότητα». «Συνεχείς επαφές για τον Λούκα. Υπέρ θετικοί για τον 25χρονο δεξιό εξτρέμ, που μπορεί όμως να παίξει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, οι ΜΠάγεβιτς, Μιλοβάνοβιτς και Δέλλας».

Goal
«Το ΣτΕ και οι δύο άδειες», αναφέρει η εφημερίδα Goal για την ΑΕΚ και εξηγεί: «Ο Μελισσανίδης θα περιμένει την εκδίκαση των προσφυγών και μετά τις άδειες (περίφραξη και οικοδομική) για να πάει με γεμάτα χέρια στη συνάντηση με την Κυβέρνηση».
Επίσης αναφέρει : «Στα Σπάτα για προπόνηση η Παναχαϊκή».
SportDay
«Μεταγραφική ξεκίνημα με αριστεροπόδαρους», είναι το σχόλιο της εφημερίδας SportDayσχετικά με την ΑΕΚ.
LiveSport
«Αποκάλυψη για Ζόριτς», είναι ο τίτλος της εφημερίδας LiveSport που σχολιάζει: «Πόσα χρήματα έδωσε η ΑΕΚ και πότε. «Δεν ασχολούμαστε με τους μάνατζερ». Το παρασκήνιο για αδειοδότηση».
 

Σάββατο, Φεβρουαρίου 21, 2015

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

Με το κεφάλι κουδούνι από την κλάψα του Ολυμπιακού και των προστατών του, που παραλίγο να ξεπεράσει σε ένταση ακόμη και τα νέα που έρχονταν από τις Βρυξέλες όπου χτύπαγε χθες η καρδιά της πατρίδας, πέρασε η χθεσινή μέρα. Σε συνδυασμό με την αγωνία για τη συμφωνία το κοκτέιλ έγινε εκρηκτικό. Ειπώθηκαν πάρα πολλά αλλά πιστεύω πως το «μπαρουφόμετρο» το έσπασε ο κύριος Μουρούτης, μέλος του επικοινωνιακού επιτελείου του κυρίου Σαμαρά με το παρακάτω τουιτάρισμα: «Τά σπασε η κυβέρνηση με όλη την Ευρώπη και την πληρώνει στη διαιτησία ο Ολυμπιακός....»

Πράγματι. Όπως και τότε που η μεγάλη Μαρσέιγ μας γέμισε με χαρά με την μεγάλη ανατροπή μέσα στην έδρα της Ντόρτμουντ που της χάρισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ και ο Τοροσίδης είχε ισχυριστεί εμμέσως πλην σαφώς πως συνωμότησαν ο… Σαρκοζί και η Μέρκελ για να αφήσουν έξω το καμάρι του Πειραιά. Έχουν τόση πλάκα όταν σκούζουν. Και είναι τόσο μικροί και αδύναμοι όταν δεν έχουν την αβάντα του συστήματος που διέλυσε το ελληνικό ποδόσφαιρο που ξεγυμνώνονται τόσο εύκολα και, να πω την αμαρτία μου, τόσο όμορφα. 

@ Και μια και είπαμε για το σύστημα, για να φύγουμε λίγο από τον Ολυμπιακό που για μένα είναι μέσα στην πρόκριση όχι επειδή είναι καλός αλλά επειδή η Ντνίπρο είναι πολύ μέτρια ομάδα. Πολύ κατώτερη από την Μέταλιστ π.χ. που μας είχε χαρίσει μια υπέροχη βραδιά με την ανατροπή και την πρόκριση μέσα στο Καραΐσκάκη. Θα δείξει. Πέμπτη κοντή γιορτή. 

Το σύστημα λοιπόν που διέλυσε το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ακόμη ζωντανό. Και βέβαια δεν έχει αλλάξει χέρια. Ελπίζω και πιστεύω πως δεν θα αλλάξει χέρια αλλά θα τελειώσει. Αυτός άλλωστε είναι ο στόχος του Μελισσανίδη, του πιο δυνατού παίκτη που υπάρχει αυτή την στιγμή στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Όπως έχουμε δει και θα συνεχίσουμε για λίγο καιρό να βλέπουμε, το σύστημα θα κάνει ότι μπορεί. Είδαμε πρόσφατα το τελευταίο φιάσκο. Ειλικρινά και με αφορμή τα σχόλια που έγιναν για την ΑΕΚ από ΑΕΚτζήδες, θεωρώ τελείως λάθος το να κατηγορούμε το θύμα επειδή αδικήθηκε. Πάντα το θεωρούσα, όπως και πάντα πίστευα πως η τακτική της σιωπής είναι λάθος. Από την στιγμή που δεν θέλεις να πάρεις εσύ το σύστημα κάνοντας πλειοδοσία στα λιγούρια. 

Από την άλλη, βέβαια, δεν μπορείς να σιωπάς ούτε να τους αφήνεις ανεξέλεγκτους. Ο πόλεμος έχει αρχίσει. Πραγματικός και όχι ανταρτοπόλεμος. Εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να είμαστε ΜΑΖΙ. Γιατί ο τροχός γυρίζει...

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΓΙΑ ΜΕΤΕΓΡΑΦΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΓΡΑΦΕΙ Η ΦΥΛΛΑΔΑ ΜΑΣ..ΤΟΝ ΛΟΥΚΑΣ..ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΧΩΡΑΝΕ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ..ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΞΑΝΑ..ΑΝΤΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ.ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..

XΩΡΙΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ..

Χωρίς περαιτέρω προβλήματα -μετά τη νέα ατυχία που προέκυψε με τον Ιβάν Μπρέσεβιτς- συνεχίστηκαν οι προπονήσεις της ΑΕΚ. 

Ενώ στην «Ένωση» σκέφτονται ήδη τον τρόπο με τον οποίο θα επανέλθει γρηγορότερα ο Κροάτης (μελετώντας το ενδεχόμενο να υποβληθεί σε διαφορετικού τύπου επέμβαση στο γόνατο απ’ αυτή του περασμένου καλοκαιριού) η προετοιμασία για τα προσεχή ματς συνεχίστηκε με τους γνωστούς απόντες. 

Πέραν λοιπόν των Ντακόλ και Καραγκιολίδη -που ακολούθησαν και πάλι ατομικό πρόγραμμα- όλοι οι υπόλοιποι «κιτρινόμαυροι» γυμνάστηκαν κανονικά την Παρασκευή στις εγκαταστάσεις των Σπάτων. 

Ανανέωσαν, έτσι, το ραντεβού τους για το πρωί του Σαββάτου (10:00), όταν και θα διεξαχθεί η επόμενη προπόνηση και θα μπει στην τελική της ευθεία η προετοιμασία για το παιχνίδι με την Παναχαϊκή την Τρίτη στο ΟΑΚΑ. 

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 20, 2015

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
"Τώρα αρχίζουμε!", γράφει η Ώρα στο πρώτο της θέμα και αναφέρεται στη μπασκετική ΑΕΚ μετά τη χθεσινή μάχη που έδωσε στο ΣΕΦ: "Το ΣΕΦ έδειξε πως η ΑΕΚ μπορεί από φέτος να καθιερωθεί σαν τρίτη δύναμη και να... απογειωθεί του χρόνου. Από την ίδια εξαρτώνται όλες οι νίκες που θα κρίνουν το τελικό της πλασάρισμα".

SPORTDAY
Για το χθεσινό δείπνο με τις "φονικές ατάκες", παρουσία Μελισσανίδη, γράφει η SD.

LIVE SPORT
"Το Κύπελλο κάνει... μεταγραφές", γράφει η LIVE SPORT τονίζοντας: "Γιατί η κούπα καθορίζει το πλάνο της ΑΕΚ. Σενάριο για Βάντερσον".
GOAL
To Goal από την πλευρά του γράφει για μεταγραφικά σενάρια και μπλέκει το όνομα του Τάντε.
Όπως αναφέρεται στην εφημερίδα στην ΑΕΚ ρώτησαν για τον Γάλλο ποδοσφαιριστή, Γκρέγκορι Τάντε. Αγωνίζεται στην Κλουζ, είναι 29 ετών και στο παρελθόν έχει παίξε σε Στανράερ, Ινβερνές, Ρέιθ Ρόβερς και Σεντ Τζόνστον.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΓΡΑΦΕΙ Η ΦΥΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ..ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΑΝΟΔΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ..ΑΠΛΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΡΟΣΤΕΡ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ  ΓΙΑ ΤΑ ΨΗΛΑ..ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑ  ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ !!

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..


@ Δύο είναι τα συμπεράσματα της χθεσινής βραδιάς.
Το πρώτο ότι ο Μενσά Μπονσού δεν τους βλέπει. Δεν βλέπει κανέναν σέντερ στην Ελλάδα. Είναι μακράν ο καλύτερος και είναι δικός μας. Μετά τα δύο ματς με τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος νομίζω πως δεν πρέπει να αμφιβάλει κανείς πως ο Άγγλος σε αυτή την φάση είναι το νούμερο 1 της Α1 στη θέση του.
Το δεύτερο είναι ότι οι ξένοι διαιτητές... βλέπουν. Δυστυχώς για κάποιους που έχουν χτίσει αυτοκρατορίες πάνω στην... τύφλωση διαιτητών, εποπτών και... οργάνων.

@ Απλά πράγματα. Ο άνθρωπος είδε τον Μήτρογλου να σπρώχνει και σφύριξε φάουλ. Απλά για τις διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ ισχύουν οι κανονισμοί. Και όταν ισχύουν οι κανονισμοί αυτοί που έχουν μάθει να θριαμβεύουν πάνω στην καταστροφή του ποδοσφαίρου... καταστρέφονται. Και γελοιοποιούνται. Έτσι γελοιοποιήθηκαν και χθες. Απέναντι σε μια πολύ μέτρια ομάδα, σε μια χώρα που σπαράσσεται από εμφύλιο και μετά από μήνες απραξίας από επίσημους αγώνες, Σε ένα γήπεδο 80000 θέσεων που ζήτημα να είχε 5-6.000 κόσμο. Κι όμως. Με τις πιο ιδανικές συνθήκες ο Ολυμπιακός έχασε με κάτω τα χέρια. Πιστεύω ότι η πρόκριση δεν έχει τελειώσει ακόμη. Όχι γιατί ο Ολυμπιακός πείθει αλλά επειδή πράγματι η Ντνίπρο είναι μια ομάδα μέτρια και με πολλά προβλήματα απόλυτα φυσιολογικά που ξεφεύγουν από το απλό ποδόσφαιρο. Ένα όμως ειναι το δεδομένο και φάνηκε ακόμη μια φορά. Ο Ολυμπιακός πάει συνέχεια προς τα κάτω και με λιγο πιο δυνατούς και σοβαρούς αντιπάλους στη Σουπερ Λιγκ  θα είχε μεγάλο πρόβλημα και στο πρωτάθλημα. Και τα χειρότερα, για αυτούς, έρχονται. Και δεν εννοώ τις ρεβάνς με Ντνίπρο και ΑΕΚ.


@ Βέβαια να τους δώσουμε κι ένα ελαφρυντικό. Οταν μια ομάδα έχει να παίξει τέσσερις μήνες είναι πιο... ξεκούραστη όπως έδειξε χθες η συμπαθέστατη Ντνίπρο. Οπότε είναι μια πολύ καλή ιδέα να ζητήσει ο Ολυμπιακός η ρεβάνς να γίνει τον... Ιούνιο και μέχρι τότε να αναβληθούν όλα τα άλλα του παιχνίδια. Με τους Ουκρανούς εννοώ. Την δική μας άσ' τη για όποτε θέλουν. Θα γίνει κάποια στιγμή και δύο πράγματα είναι σίγουρα. Τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί και ο διαιτητής θα παίξει 50-50.

@ Ας γυρίσουμε όμως στη Βασίλισσα μας που χθες έδειξε για άλλη μια φορά πως έχει πάρει τον δρόμο που πρέπει. Δεν ήταν μόνο ο Μενσά που απλά έδειξε πως είναι ν1 ψηλός στην Ελλάδα. Όλα τα παιδιά, εκτός από τον Μιλόσεβιτς που ήταν τραγικός και τον Ινγκλις που πάντα οι απαιτήσεις είναι περισσότερες και πρέπει να μας οδηγήσει σε ένα τεράστιο σερί από εδώ και πέρα, όλοι οι άλλοι λοιπόν ήταν από καλοί έως σούπερ. Αλλιώς δεν θα χτύπαγε η ΑΕΚ τη νικη μέσα στο ΣΕΦ. Νίκη που θα είχε έρθει με λίγη ευστοχία στις βολές ή αν δεν ήταν σε τέτοια μέρα ο Σπανούλης, ο καλύτερος παίκτης του Ελληνικού πρωταθλήματος. Ένα δικό μας παιδί που ίσως μια μέρα βρει και τον δρόμο της καρδιάς του.
Η ΑΕΚ ήταν ΑΕΚ λοιπόν και πρέπει να σκεφτούμε πως το πλήρες ρόστερ δεν έχει συμπληρώσει μήνα μαζί, αν σκεφτούμε πότε ήρθε ο Χέρστον. Ένας παίκτης που δείχνει αγώνα με τον αγώνα πως θα εξελιχθεί σε μεγάλο όπλο. Από την πρώτη μέρα προσαρμόστηκε στην ομάδα και το θέμα είναι να φτάσει στο 100% της φυσικής κατάστασης. Επίσης πολύ χάρηκα χθες για τον Αθηναίου, έναν παίκτη που μπορεί να γίνει Ελληνική κολόνα της ΑΕΚ της Ευρωλίγκα και του πρωταθλητισμού. Ήταν σούπερ χθες.
Από εκεί και πέρα χάσαμε και στεναχωρηθήκαμε πολύ γιατί παρότι στο ΣΕΦ προσκύνησε και η ΤΣΣΚΑ η χθεσινή ΑΕΚ το είχε το ματς. Αλλά δεν πειράζει. Ψηλά το κεφάλι. Η Βασίλισσα ήρθε. Και τα καλύτερα έρχονται.

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 19, 2015

ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΟΛΟΙ..

Νέα μεγάλη δοκιμασία έχει να δώσει ο Ιβάν Μπρέσεβιτς ο οποίος αναγκάζεται να υποβληθεί σε επέμβαση ξανά στο δεξί του γόνατο. Άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα γνωρίζουν τον αγώνα του Ιβάν το καλοκαίρι να επανέλθει δυνατός μετά το πρώτο χειρουργείο.
Άπαντες έχουν μόνο καλά λόγια να πουν για τον χαρακτήρα του. Και τώρα άπαντες είναι στο πλευρό του. Μόλις έγινε γνωστό πως οριστικά θα μπει στο χειρουργείο επικοινώνησαν μαζί του προσπαθώντας να του δώσουν κουράγιο, να του δώσουν δύναμη να παλέψει και να βγει νικητής και απ' αυτή την περιπέτεια.

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

Και το 1979 τον περιμέναμε. Θυμάμαι είχε καλοκαιριάσει, ήμουν στην Ραφήνα στο σπίτι της θείας μου, και περίμενα το μπαράζ. Πόσο παράξενο μου είχε φανεί σε ηλικία 10 ετών να μην κατέβει μια ομάδα σε ένα τόσο σπουδαίο αγώνα. Η ειρωνεία ήταν ότι δεν κατέβηκαν, και καλά, επειδή τους είχε αδικήσει η… διαιτησία. Σε παιχνίδι που έχαναν με 3-1 και το έκαναν 3-3 μέσα στο Ηράκλειο. Δεν κατέβηκαν να παίξουν με την ΑΕΚ που τότε έριχνε κάτι εφτάρες στις τελευταίες αγωνιστικές με το δίδυμο Μαύρου - Μπάγεβιτς να πετάει φωτιές μπροστά και μια ομάδα με αστέρια γύρω γύρω. Αυτοί… Που έχουν το θράσος να φωνάζουν το γελοίο “πέστε κάτω” που σαφώς και ήταν λάθος αλλά έγινε με σκοπό να σωθούν οι παίκτες τους και ο…
Ποντικής τους. Και τέλος πάντων είναι ντροπή να φωνάζουν “πέστε κάτω” οπαδοί της ομάδας που έφτιαξε μία αυτοκρατορία με… πεσίματα που οι πρόθυμοι διαιτητές τα έβλεπαν σαν πέναλτι και ο… Τζόλε ανέβαζε τα στατιστικά του.  @ Δεν έρχονται λοιπόν την ημέρα που τους περιμέναμε και υπήρχε στο καλεντάρι της ΕΠΟ ορισμένος ο αγώνας. Θα ήταν τρομερό πλήγμα για την Σούπερ Λιγκ να… αλλάξει την ημερομηνία του αγώνα Ολυμπιακός - Τρίπολη. Εκτός του ότι η Τρίπολη είχε βγάλει… αεροπορικά εισιτήρια, θα έπεφτε το πρεστίζ της Λίγκας που… ποτέ δεν έχει κάνει τέτοιο πράγμα. Μιλάμε ότι ωχριά η Πρεμιέρ Λιγκ μπροστά στην Σούπερ Λιγκ και τον προγραμματισμό της. Δεν θα μπορούσαν να το χαλάσουν για να μην πάει ένα μήνα (!) πίσω η ρεβάνς ΑΕΚ - Ολυμπιακός στην απευκταία περίπτωση πρόκρισης του Ολυμπιακού  στην Ευρώπη.  @ Φυσικά δεν είναι άμοιρη ευθυνών η ΕΠΟ. Είναι συνυπεύθυνη. Καταρχάς σαν ανώτερη αρχή θα μπορούσε να ορίσει το παιχνίδι Τετάρτη και έτσι να πίεζε τον Ολυμπιακό… συγνώμη την Σουπερ Λίγκα να ορίσει τον άλλο αγώνα Κυριακή αντί για Δευτέρα. Επίσης θα μπορούσε να ζητήσει να γίνει ο αγώνας Ολυμπιακός - Αστέρας την Δευτέρα στις 17.15 και να βάλει την ρεβάνς στις 19.30 της Τετάρτης οπότε να είχε συμπληρωθεί το 48ωρο. Σε μια τέτοια περίπτωση είμαι σίγουρος πως ο Ολυμπιακός… συγνώμη η Σούπερ Λίγκα θα έκανε την καρδιά πέτρα και θα άλλαζε το πρόγραμμα για να έχει μια μέρα παραπάνω ξεκούραση η ομάδα του Πειραιά. Που για αυτή έγιναν όλα. Άλλωστε ο Περέιρα ευθέως έστειλε το μήνυμα πως η ομάδα του είναι καμένη. Δεν μπορεί να βγάλει δυο παιχνίδια σε τρεις μέρες, πόσο περισσότερο τρία σε έξι.  @ Όπως έγραψα και χθες αν δεν στεναχωριόμουν για τα παιδιά που έβγαλαν αεροπορικά εισιτήρια με εμπιστοσύνη στους… αφερέγγυους της ΕΠΟ δεν θα είχα πρόβλημα. Τον πανικό τους δείχνουν απέναντι σε μια ομάδα που παίζει με την Ερμιονίδα και τον Άλιμο, παιχνίδια βέβαια πολύ πιο δύσκολα από ότι του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ ή τον Εργοτέλη π.χ, και που όταν έγινε η κλήρωση το έπαιζαν… τυχεροί. Εμείς εδώ θα είμαστε. Και δύο πράγματα είναι σίγουρα. Τα εισιτήρια όποτε κι αν το βάλουν το παιχνίδι, ακόμη και Παρασκευή στις 9 το πρωί, θα έχουν εξαντληθεί και ο διαιτητής, όποιος είναι μάγκας και δεχτεί τον ορισμό θα παίξει 50-50. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο. Εκεί που παίζει πάντα η ΑΕΚ. Που στα γραφεία έχασε πάλι. Κι όπως λέει το σύνθημα ο τροχός θα γυρίσει… - 

Κυριακή, Φεβρουαρίου 15, 2015

ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΝΙΚΗ !!

Πολύ πιο εύκολα από όσο δείχνει το τελικό 2-0 επιβλήθηκε η ΑΕΚ του Αχαρναϊκού στο ΟΑΚΑ. Η Ένωση με δύο γκολ προς τα τέλη του κάθε ημιχρόνου, από τον Μπαρμπόσα (38') και Αραβίδη (79'), πήρε την 14η νίκη της στο πρωτάθλημα και πλέον απολαμβάνει με ησυχία το ρεπό της ερχόμενης αγωνιστικής, πριν υποδεχθεί την Παναχαϊκή στο ΟΑΚΑ, σε 10 ημέρες. Και το σκορ μπορεί να χαρακτηριστεί... πλασματικό, με δεδομένο ότι η Ένωση είχε πολλές και κλασσικές ευκαιρίες για να δώσει διαστάσεις θριάμβου στο ματς. Ωστόσο, είτε έπεφτε πάνω στον πολύ καλό Μιχάλη Παγούδη, είτε οι ποδοσφαιριστές της δεν είχαν καθαρό μυαλό στην τελική ενέργεια (πάσα ή τελείωμα), είτε έψαξαν το... εξεζητημένο, με αποτέλεσμα να χαθούν σπουδαίες ευκαιρίες για περισσότερα γκολ. Παρ' όλα αυτά οι παίκτες του Δέλλα έβγαλαν και πάλι το καλό γνωστό πρόσωπό τους, με αυτοματισμούς και ταχύτητα, αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα, καταφέρνοντας και πάλι να βγάλουν πολλές φάσεις απέναντι σε μαζική ζώνη άμυνας αντίπαλης ομάδας.

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

Ώρα των Σπορ: Υποδοχή στους μονομάχους. Ο Ενωσίτικος λαός πάει απόψε (18:00) στο ΟΑΚΑ, για να χειροκροτήσει την ομάδα του Δέλλα, που ξεφτίλισε τον ΟΣΦΠ και τους προστάτες του, μέσα στο σπίτι του... Στόχος, άλλη μία νίκη με ωραία μπάλα, με αντίπαλο τον Αχαρναϊκό, που τουλάχιστον δεν τρέμει στην ώρα του στο ΟΑΚΑ.

Βασικός ο Κολοβέτσιος... δίπλα στον Τζανετόπουλο, στο κέντρο της άμυνας. Εκτός έμεινε την τελευταία στιγμή ο Σαρρής λόγω τενοντίτιδας. Διαβάστε: Οι 11 στους οποίους κατέληξε ο Δέλλας.
«Πεντάρα» η Κ15, «τεσσάρα» η Κ17. Με 4-2 κέρδισε τον Ηλυσιακό, η ομάδα του Άγγελου Χατζόπουλου (15 νίκες και 3 ισοπαλίες σε 18 αγώνες). Με 5-0 διέλυσε η ομάδα του Σταύρου Λέτσα την Κηφισιά και μετρά μόνο νίκες.
Νίκησε χωρίς προπονητή.... Η ομάδα χάντμπολ με 29-23 στη Δράμα.
Καρλ Ίνγκλις: Μπορούμε να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό. Πάνω από 10.000 Ενωσίτες αύριο στο κλειστό του ΟΑΚΑ!
Ντράγκαν Σάκοτα: Πάντα υπάρχει στο μυαλό μου ο τίτλος, όπως το 2002!
Γελάνε και οι... μαϊμούδες. Το γυρίσανε στο... βόλεϊ στο «Καραϊσκάκης»! Σέρβιρε  με το χέρι ο Χάρα σε... πρώτο χρόνο ο Ντουρμάζ για το 1-0. Και νέο «πέναλτι» «αρκούδα» για να συμπληρωθεί το μενού!
 
Sportday: Έτοιμη για πάρτι. Με την αύρα από την εμφάνιση στο Φάληρο, η Ένωση πάει για γκολ και θέαμα στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Αχαρναϊκό (18:00, ΟΤΕ TV). Κυβερνητικές δηλώσεις για επιστροφή της ΑΕΚ στη Ν.Φιλαδέλφεια.
Goal: Κάνει... πάρτι. Η εμφάνιση στο Φάληρο φέρνι κόσμο στο Μαρούσι, με την Ένωση να θέλει να αυξήσει κι άλλο τη διαφορά έχοντας απέναντί της τον Αχαρναϊκό (6 μ.μ., ΟΤΕ Sport 4).
Live Sport: Κοσμοσυρροή με Αχαρναϊκό στο ΟΑΚΑ (18:00, ΟΤΕ 4). Γυρίζει ο Κολοβέτσιος. Θέμα: Τα ματς που η ΑΕΚ γέμισε το ΟΑΚΑ με Ολυμπιακό.
 

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

http://s1.aek365.com/uploads/articles/4df7247166b3909ee8cd795387f4b9d2_70284.jpgΥΠΟΔΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΓΡΑΦΕΙ Η ΦΥΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΑΧΑΡΝΑΙΚΟ..ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΟΙΩΣΟΥΝ ΩΡΑΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΕΧΕΙ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΣ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΚΡΙΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ..ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ..ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Σάββατο, Φεβρουαρίου 14, 2015

ΒΑΣΙΚΟΣ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ !!

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος επέστρεψε και θα πάρει φανέλα βασικού αύριο κόντρα στον Αχαρναϊκό. Από τη μία ο τραυματισμός του Σαρρή, από την άλλη η τιμωρία του Λαμπρόπουλου φέρνουν από τώρα βασικό τον Κολοβέτσιο, ο οποίος μαζί με τον Τζανετόπουλο θα είναι τα δύο στόπερ της ΑΕΚ στο αυριανό ματς, ενώ ο Σβάρνας θα είναι στον πάγκο.

Από εκεί και πέρα ο Δέλλας δεν σκέφτεται να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές συγκριτικά με το ματς στο Καραϊσκάκη. Ο Πεταυράκης θα είναι σίγουρα άλλη μία, στο αριστερό άκρο της άμυνας, μιας και ο Σοϊλέδης είναι εκτός αποστολής και όπως είπαμε ο Κολοβέτσιος.

Στο τέρμα θα είναι ο Ανέστης, δεξί μπακ ο Μπακάκης, αμυντικά χαφ θα παίξουν οι Γιόχανσον και Ανάκογλου, εξτρέμ οι Μπαρμπόσα και Πλατέλλας, ενώ ο Μάνταλος θα αγωνιστεί πίσω από τον Αραβίδη ως 10άρι. Δεν αποκλείεται να έχουμε βέβαια κάποιες αλλαγές από τον προπονητή με τον Ρόβα να διεκδικεί συμμετοχή, ενώ χρόνο συμμετοχής θα πάρει εκ νέου ο Κρισάντους

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Με την έντονη φημολογία περί αναβολής του επαναληπτικού με τον Ολυμπιακό ασχολείται η Ώρα: "Ούτε να το σκέφτεστε! Περίεργη φημολογία χθες για αναβολή του αγώνα για να είναι όσο το δυνατόν πιο ξεκούραστα στη ρεβάνς τα κακομαθημένα... παιδιά του Πειραιά. Το παραμικρό πρόβλημα δεν υφίσταται για να γίνει Κυριακή το ΟΣΦΠ - Αστέρας και να διεξαχθεί κανονικότατα το ΑΕΚ - ΟΣΦΠ την Τετάρτη 4 Μαρτίου. Οργή για τα "μαγειρέματα" σε όλο τον κόσμο της ΑΕΚ".

SPORTDAY
Για τον "φτιαγμένο" Μελισσανίδη, γράφει η SD: "Μεταγραφές για πρωτάθλημα ετοιμάζει ο Μελισσανίδης".

LIVE SPORT
"Εγώ είμαι εδω", λέει ο Μελισσανίδης στον Δέλλα και η εφημερίδα το έχει πρώτο θέμα: "Το μήνυμα του Μελισσανίδη στον Δέλλα και η έκσταση του αφεντικού της ΑΕΚ για τη μαγκιά της ομάδας στο Καραϊσκάκη. Τρελαμένος με Γιόχανσον: "Είναι μεγάλη παιχτούρα. Θα αφήσει εποχή. Εξοργισμένος με τη διαιτησία".

GOAL
"Καμία αναβολή", τονίζουν στην ΑΕΚ και η εφημερίδα το τονίζει: "Με επιστολή στην ΕΠΟ η Ένωση ζητά να γίνει την Τετάρτη 4 Μαρτίου η ρεβάνς με τον Ολυμπιακό".

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε αλλά όχι μόνο. Και μια καλή Δευτέρα. Κοντά στη Βασίλισσα μας που μας κάνει πάλι υπερήφανους και μας περιμένει. Έρχεται ο Παναθηναϊκός στην έδρα μας και επειδή αυτοί την ξέρουν καλύτερα είναι στο χέρι το δικό μας να τους κάνουμε να καταλάβουν ότι παίζουν εκτός έδρας. Είναι ένας αγώνας που χρόνια τώρα, από τότε που ο ΦΙλίππου πήρε απόφαση ότι δεν θα κάνει το γήπεδο με το σούπερ εμπορικό κέντρο στη Φιλαδέλφεια, που δεν υπολογιζόταν σαν κάτι παραπάνω από μια αξιοπρεπή εμφάνιση. Βέβαια υπάρχει κι εκείνη η ωραία νίκη επί Δρόσου αλλά η εξαίρεση ήταν. Αυτή την Δευτέρα τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Παρά την πολύ σημαντική απουσία του Σάκοτα η ΑΕΚ δεν κατεβαίνει για να... προπονήσει τον Παναθηναϊκό. Φυσικά και η πιο πετυχημένη ομάδα των 15 τελευταίων χρόνων στην Ευρώπη είναι φαβορί αλλά η Βασίλισσα είναι πάλι εδώ. Και σίγουρα θα δείξει τα δόντια της. Αξίζει να είμαστε δίπλα της.
@ Δίπλα θα είμαστε βέβαια και στα παιδιά μας όποτε κι αν ορίσει η ΕΠΟ τον αγώνα. Όποτε κι αν θέλει ο Ολυμπιακός να γίνει το ματς, τα εισιτήρια θα εξαντληθούν. Έχουν εξαντληθεί ήδη. Πραγματικά με συγκινεί το πόσο... οργανωμένη είναι πια η Ελλάδα και η Σούπερ Λίγκα. Τόσο που δεν μπορεί να αλλάξει ημερομηνία 20 μέρες πριν στον αγώνα Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης επειδή έχει οριστεί Δευτέρα. Μάλλον δεν μπορεί να αλλάξει ο Αστέρας τα αεροπορικά εισιτήρια του... πούλμαν που θα τον φέρει στον Πειραιά ενώ προβλέπεται και ορισμός διαιτητή από την... Αλεξανδρούπολη οπότε πρέπει να έχει χρόνο να ταξιδέψει. Μπορεί όλες οι άλλες ομάδες που εκπροσώπησαν την Ελλάδα στο EUROPA να έπαιζαν Κυριακή μετά τον αγώνα της Πέμπτης, ανεξάρτητα αν ήταν εντός ή εκτός, όμως ο Ολυμπιακός δεν είναι... απλά μια ομάδα που λένε και στην Βαρκελώνη αλλά για άλλους, όμορφους, λόγους. Εκτός από τους διαιτητές που θέλει μπορεί να παίζει και τις ημερομηνίες που θέλει. Δεν πειράζει. Και στις 12 το... μεσημέρι της Πέμπτης 5 Μαρτίου να το ορίσουν το παιχνίδι τα εισιτήρια έχουν ήδη... εξαντληθεί. Το πολύ πολύ να κηρύξουν οι Ενωσίτες την ημέρα εκείνη... αργία σε συνεννόηση με την... σημαία. Πανελλαδική εννοείται, όχι τοπική. Όλοι οι δρόμοι θα οδηγούν στο ΟΑΚΑ. Αλλά για το "γαμώτο" ας πάρει μια απόφαση η Σουπέρ Λιγκ απλά επειδή θα είναι σωστή κι ας μην αρέσει στον Ολυμπιακό. Νόμιμο 100% θα είναι να πάει το ματς Ολυμπιακός - Τρίπολη την Κυριακή αφού ο αγώνας τους με την Ντνίπρο, καλή επιτυχία με την ευκαιρία στη... Ντνίπρο, θα γίνει Πέμπτη και μεταξύ τους μεσολαβούν πολλές περισσότερες από 48 ώρες. Στο κάτω κάτω ο Ολυμπιακός όπως όλοι πλέον ξέρουμε έχει δύο... ισάξιες ενδεκάδες. Ας κάνει ροτέισον.
@ Με την ευκαιρία της χθεσινής κατάθεσης του κύριου Ζωγράφου για το άτυχες περιστατικό του ξυλοδαρμού του, που δεν ξέρω γιατί έχουμε δέσει ότι έχει σχέση με το ποδόσφαιρο αφού θα μπορούσε να είναι, π,χ, για ερωτικούς λόγους αν κρίνουμε κι από την περιοχή που έλαβε χώρα να κλείσω σήμερα με ένα κείμενο που έχει γίνει εφιάλτης σε κάποιους. Και έχουν δίκιο που τους έχει γίνει. Απολαύστε το:
Διώξεις σε 16 άτομα άσκησε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Ηλ.Ζαγοραίος. Πρόκειται για κακουργηματικά κατηγορούμενους για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης (συγκρότηση, ένταξη και διεύθυνση) δωροδοκία-δωροληψία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Το κατηγορητήριο είναι βαρύ, όμως, εξαιτίας του απορρήτου που δεν έχει αρθεί ακόμη, δεν έχουν ανακοινωθεί τα ονόματα.

Ανάμεσα στους κατηγορούμενους είναι 4 μέλη της ΕΠΟ, 2 της ΚΕΔ/ΕΠΟ,  2 πρόεδροι ΠΑΕ και τουλάχιστον 3 διαιτητές. Η δωροδοκία-δωροληψία αφορά στους ορισμούς διαιτητών.

Μάλιστα, η υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο (βούλευμα Κορέα) ανατίθεται σε ειδικό ανακριτή για θέματα διαφθοράς.
Όπως αναφέρεται, χαρακτηριστικά, στο ρεπορτάζ της Ιωάννας Μάνδρου στην ιστοσελίδα του ΣΚΑΪ: «Οι διώξεις ασκήθηκαν εναντίον μεγαλοπαράγοντα του ελληνικού ποδοσφαίρου, άλλων παραγόντων, στελεχών της ΕΠΟ και εν ενέργεια διαιτητών, που εμπλέκονται στην υπόθεση με τους στημένους αγώνες. Εξ αυτών, οι επτά, κατά το εισαγγελικό πόρισμα συγκροτούν την εγκληματική οργάνωση».
Συγκεκριμένα οι εισαγγελείς, έπειτα από πολύμηνη έρευνα και αφού εξέτασαν συνολικά 16 υπόπτους για εμπλοκή στην υπόθεση, προχώρησαν στην άσκηση ποινικών διώξεων για: συγκρότηση, ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης
απάτη κατά συναυτουργία, κατ' εξακολούθηση, συνήθεια και επάγγελμα σε βαθμό κακουργήματος και πλημμελήματος
απόπειρα εκβίασης κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση με απειλή βλάβης δραστηριότητας που ασκεί ο εξαναγκαζόμενος και επάγγελμα και συνήθεια
δωροδοκία και δωροληψία για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα που περιλαμβάνεται σε στοιχηματικές δραστηριότητες σε βαθμό πλημμελήματος (ειδικός ποινικός νόμος).
Οι εισαγγελείς στο πόρισμά τους που αριθμεί 173 σελίδες εκτιμούν ότι είχε συγκροτηθεί εγκληματική οργάνωση που όριζε διαιτητές σε συγκεκριμένους ποδοσφαιρικούς αγώνες, προκειμένου να επιτυγχάνεται το επιθυμητό αποτέλεσμα. Εξαιτίας της δράσης της εγκληματικής οργάνωσης, σύμφωνα με τους εισαγγελείς, υπήρξαν ποδοσφαιρικές ομάδες οι οποίες υποβιβάστηκαν, με αποτέλεσμα να χάσουν μεγάλα χρηματικά ποσά.

Παράλληλα, οι ομάδες που ευνοήθηκαν, σύμφωνα με το πόρισμα, κέρδισαν εκατομμύρια ευρώ, καθώς ήταν ψηλά στην κατάταξη, συμμετείχαν σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Στο πόρισμα, σύμφωνα με πληροφορίες, αναφέρεται ότι έπεσαν θύματα απάτης οι φίλαθλοι που στοιχημάτιζαν σε ποδοσφαιρικούς αγώνες πιστεύοντας ότι παρακολουθούν ένα πρωτάθλημα που δεν είναι στημένο.

Στα συμπεράσματά του ο απερχόμενος αθλητικός εισαγγελέας βασίστηκε κυρίως στην άρση του απορρήτου των επικοινωνιών και στις τηλεφωνικές συνομιλίες που καταγράφηκαν, μεγάλα αποσπάσματα των οποίων περιλαμβάνονται στο πολυσέλιδο πόρισμα.

Η δράση της εγκληματικής οργάνωσης ερευνήθηκε από το 2011 έως το 2013.

Η Εισαγγελία της Αθήνας δεν δημοσιοποιεί τα ονόματα των κατηγορουμένων. Σύμφωνα με πληροφορίες, διώκονται δύο παράγοντες ποδοσφαιρικών ομάδων (ΠΑΕ), τέσσερις παράγοντες της ΕΠΟ, δύο μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, τρεις διαιτητές και πέντε μέλη άλλης επιτροπής.

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002