Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Δευτέρα, Αυγούστου 31, 2015

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
"Οι έξι φορ και ο... κανένας" έχει κεντρικό τίτλο η εφημερίδα που τονίζει: "Ό,τι είναι να γίνει πρέπει να γίνει σήμερα είτε για τους Ντέβιτς, Λάφερτι, που είναι τα φαβορί, είτε για τους Φερέιρα, Μαρικά, Γκαβράνοβιτς που είναι τα αουτσάιντερ. Μόνο ο Ούτσε είναι ελεύθερος από αυτούς που βρίσκονται στην τελική λίστα που έχει στα χέρια του ο προπονητής της ΑΕΚ και συγκεντρώνει και τις περισσότερες πιθανότητες για να προχωρήσει αν δεν κλείσει παίκτης απόψε. Η ουσία είναι ότι ο Δέλλας παραμένει αναποφάσιστος αφού ακόμα και μετά την Ξάνθη έλεγε ότι μάλλον είναι προτιμότερο να μην αποκτηθεί κανένας καθώς με την επιστροφή του Μάνταλου και εν συνεχεία του Τζιμπούρ η ΑΕΚ θα είναι πλήρης, πιο δημιουργική και θα έρθουν σίγουρα και τα γκολ". Από εκεί και πέρα η εφημερίδα αναφέρει πως "η ψυχολογία του Μπουονανότε είναι στο ναδίρ μετά το σφάλμα που έγινε στην Ξάνθη με τον Αργεντίνο μεσοεπιθετικό που δεν μιλιόταν μετά το ματς".
SPORTDAY
Για προβάδισμα του Μάρκο Ντέβιτς μιλάει η εφημερίδα. Όπως τονίζει ο 31χρονος Σέρβος επιθετικός είναι αυτός που έχει τις περισσότερες πιθανότητες να ντυθεί σήμερα στα κιτρινόμαυρα. Από εκεί και πέρα αναλύει τους λόγους που οδήγησαν στην κακή εμφάνιση στην Ξάνθη και την απώλεια δύο βαθμών.
GOAL NEWS
"Ο Δέλλας την απόφαση" έχει τίτλο η εφημερίδα και αναφέρει πως ο τεχνικός της ΑΕΚ θα πάρει την τελική απόφαση για την απόκτηση επιθετικού. Προσθέτει ότι ο "Τράι" έχει ενδοιασμούς για το αν τελικά χρειάζεται ένας ακόμα παίκτης στην επίθεση της Ένωσης. Τονίζει πως στη λίστα της ΑΕΚ πλέον βρίσκονται οι Ντέβιντς, Λάφερτι, Μαρικά, Γκαβράνοβιτς και Ούτσε.
LIVE SPORT  
"Περιμένοντας το νο 9" έχει τίτλο η LiveSportπου τονίζει πως όλα παραμένουν ρευστά και όλα θα κριθούν στο "παρά ένα" για την απόκτηση επιθετικού. Επιπλέον αναφέρει πως η γκέλα στο παιχνίδι με την Ξάνθη "αλλάξει και την νοοτροπία στην ομάδα της ΑΕΚ".

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ..ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ..ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟ..ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ..ΜΗΝ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ..ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ...ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Κυριακή, Αυγούστου 30, 2015

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΡΑΒΙΔΗ !!

Πικρή γεύση αφήνει στην ΑΕΚ η ισοπαλία με τη Ξάνθη στα Πηγάδια, κάτι που τόνισε στις δηλώσεις του στη ΝΟVA ο Χρήστος Αραβίδης. 
«Παίξαμε σε μια δύσκολη έδρα. Δεν θα περάσουν πολλοί από εδώ. Δεν είχαμε μυαλό στην τελική πάσα για να βάλουμε γκολ ή να γίνουμε πιο επικίνδυνοι. Δεν είχαμε επιθέσεις από την Ξάνθη που μας δυσκόλεψαν. Η ισοπαλία μας αφήνει γεύση που δεν θέλαμε. Ήρθαμε για τη νίκη εδώ. Δεν νομίζω ότι θα έχουμε πρόβλημα σε τέτοιες έδρες. Θα συναντήσουμε και άλλες περιπτώσεις με ομάδες που θα κλείνονται. Απέναντι στην ΑΕΚ που είναι μεγάλη ομάδα θέλουν να κάνουν όλοι το καλύτερο παιχνίδι τους».
'Οσο για την κλήση του στην Εθνική; «Μεγάλος στόχος για μένα η Εθνική ομάδα από τότε που ξεκίνησα να παίζω ποδόσφαιρο. Ευχαριστώ την ΑΕΚ και στους συμπαίκτες μου και τον ομοσπονδιακό που το πέτυχα και με επέλεξε. Με την ΑΕΚ θέλω να πετυχαίνω κυρίως, έχουμε ιδιαίτερους στόχους φέτος στην πρώτη χρονιά μετά την επιστροφή».
Για την πιθανή έλευση επιθετικού στην ΑΕΚ κι αν τον επηρεάζει: «Ένας παίκτης που έχει στόχους δεν φοβάται τον ανταγωνισμό. Δεν φοβάμαι τον ανταγωνισμό. Έχω εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που φτιάχνουν την ομάδα ότι θα κάνουν το καλύτερο και θα την κάνουν καλύτερη. Εγώ συνεχίζω να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό».

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΟΥΤΣ !!

Την άποψη πως η ΑΕΚ στο ματς με την Ξάνθη, δεν είναι πρόβλημα στην επίθεσή της, όσο στην τελική πάσα, εξέφρασε ο Τραϊανός Δέλλας στη συνέντευξη Τύπου. Ο προπονητής αφού ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του, αναφέρθηκε στο ματς λέγοντας: 
«Οι δυο ομάδες είχαν διαφορετικούς στόχους στο γήπεδο, εμείς ήρθαμε για να πάρουμε την νίκη και ο αντίπαλος την ισοπαλία. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε την μπάλα. Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα και αυτό είναι ένα θετικό στοιχείο το οποίο και πρέπει να κρατήσουμε. Μας μένει μια στεναχώρια από το αποτέλεσμα. Αλλά είναι ακόμα νωρίς, θα δουλέψουμε και θα βελτιώσουμε όλες μας τις αδυναμίες. Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την δυναμική του παρουσία στο πλευρό της ομάδας».
Όσο για το αν η ΑΕΚ είχε πρόβλημα στην επίθεση είπε:  «Δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα στην επιθετική μας λειτουργία. Είχαμε ένα θέμα στην τελική πάσα, πάνω στο οποίο πρέπει να δουλέψουμε και να το βελτιώσουμε».

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΧΩΡΙΣ 2Η ΝΙΚΗ ΛΟΙΠΟΝ Η ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ..ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ..ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΔΙΟΤΙ ΓΚΟΛ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΕΥΚΟΛΑ..ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΛΑ ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ..!..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Σάββατο, Αυγούστου 29, 2015

ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ !!

Με μια δήλωση έκπληξη που έχει κάνει στην έγκυρη Βοσνιακή ιστοσελίδα sportsport.ba ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς προετοιμάζει τον κόσμο της ΑΕΚ για μια τεράστια μεταγραφή. Παρότι η Ενωση μέχρι τώρα δεν έχει ασχοληθεί με παίκτες υψηλού κόστους φαίνεται πως πάει για την μεγάλη βόμβα της τελευταίας στιγμής με τον Ιμπίσεβιτς, έναν παίκτη που όσο και να ρίξει το κασέ του από τα 2.300.000 ευρώ που παίρνει στη Στουτγκάρδη θα ειναι αν αποκτηθεί από την Ενωση ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες του Ελληνικού πρωταθλήματος και μακράν ο πιο ακριβός της ΑΕΚ. Προφανώς μετά την τελευταία σύσκεψη με τον Δέλλα, που τους τόνισε ότι θέλει πολύ τον Ιμπίσεβιτς αλλά και άλλους παίκτες αυτού του επιπέδου,  οι Μπάγεβιτς και Μιλοβάνοβιτς σε συνεργασία με την ηγεσία της ΑΕΚ αποφάσισαν να αλλάξουν την πολιτική της ομάδας που απείχε από μεταγραφές μεγάλου κόστους και πάνε για το μεγάλο μπαμ που αδιαμφισβήτητα αν γίνει θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο τις ελπίδες της ΑΕΚ για το πρωτάθλημα. Μια μεταγραφή που οι ίδιοι οι άνθρωποι της ΑΕΚ τις προηγούμενες μέρες την θεωρούσαν εκτός πλάων τους φαίνεται πως έχει πιθανότητες να γίνει αν κρίνουμε από τις δηλώσεις του καθ ύλην αρμόδιου Μιλοβάνοβιτς. Σημαντικός φυσικά και ο Ρόλος του Μπάγεβιτς που είναι από τα πιο αξιοσέβαστα πρόσωπα στο Βοσνιακό ποδόσφαιρο ενώ είναι ο άνθρωπος που επηρρεάζει περισσότερο από όλους τον άνθρωπο που παίρνει τέτοιες σημαντικές αποφάσεις. Μεγάλη σημασία έχει το γεγονός πως ακόμη κι αν δεν γίνει η μεταγραφή Ιμπίσεβιτς φαίνεται από τα λεγόμενα του Μπράνκο πως η ΑΕΚ έχει βάλει ψηλά τον πήχη και οι οπαδοί της πρέπει να περιμένουν εντυπωσιακό κλείσιμο των μεταγραφών με γκολτζή μεγάλης αξίας. 
Ακολουθούν οι αποκαλυπτικές δηλώσεις του Μιλοβάνοβιτς: «Αυτό που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή, είναι ότι ο Ιμπίσεβιτς είναι ένας φοβερός παίκτης στον οποίο έχω απεριόριστη εκτίμηση. Τις επόμενες μέρες θα κάνουμε τα πάντα για να τον φέρουμε στην ΑΕΚ. Ο κόσμος αυτό που πρέπει να ξέρει είναι ότι ο Ιμπίσεβιτς είναι ένας πολύ μεγάλος παίκτης. Την ίδια ώρα η ΑΕΚ είναι ένα τεράστιο club. Αυτά συμβαδίζουν, έτσι δεν είναι;».
Σε ότι αφορά την συμμετοχή του Μπάγεβιτς ο Μιλοβάνοβιτς τόνισε: «Ο κ. Μπάγεβιτς ξέρει πολύ καλά τον Ιμπίσεβιτς και έχει παίξει ρόλο στις διαπραγματεύσεις αυτής της μεταγραφής! Επαναλαμβάνω πως η ΑΕΚ είναι ένα τεράστιο club το οποίο έχει βλέψεις για τον τίτλο»!

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΜΕΓΑΛΗ ΝΤΟΠΑ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ..Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ..ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ Η ΑΕΚΑΡΑ  ΜΑΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ !!..ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ;;..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Παρασκευή, Αυγούστου 28, 2015

O AΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
«Μπάγεβιτς, Δέλλας και Μιλοβάνοβιτς συμφώνησαν πως θα γίνει κίνηση μόνο αν βρεθεί ο παίκτης που «κολλάει» με την τακτική φιλοσοφία του προπονητή. Ο Δέλλας εξετάζει τις περιπτώσεις που του έχει παρουσιάσει ο τεχνικός διευθυντής. Πάντως παρά το γεγονός ότι ο Τζιμπούρ θα λείψει για μεγάλο διάστημα και ο προπονητής δεν δείχνει να εμπιστεύεται τον Κρισάντους, στην Ένωση αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην γίνει τελικά προσθήκη. Μέσα στις περιπτώσεις που δόθηκαν στον Δέλλα ο Φακούντο Φερέιρα».
SPORTDAY
Hεφημερίδα αφού γράφει πως ο Χρήστος Αραβίδης είναι προ των πυλών της Εθνικής, αναφέρει πως προτάθηκε και ο Νικολά Καστίγιο, ο οποίος δεν υπολογίζεται από την Κλαμπ Μπριζ και παραχωρείται από τον βελγικό σύλλογο. Ο ύψους 1,77 επιθετικός από την Χιλή αγωνίστηκε πέρσι ως δανεικός στη Μάιντζ μετρώντας μια μόνο συμμετοχή.
LIVE  SPORT
«Ο Ιμπίσεβιτς στο κάδρο», γράφει και σήμερα η LS, τονίζοντας πως ο Μιλοβάνοβιτς επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον για τον Βόσνιο φορ.
GOAL
«Μεταγραφή… Μάνταλος», αναφέρει με τη σειρά της η εφημερίδα Goalπροσθέτοντας: «Επέστρεψε μετά από 5,5 μήνες σε αποστολή αγώνα. Επιθετικό με χαρακτηριστικά που δεν υπάρχουν στο ρόστερ ζήτησε ο Δέλλας και ο Ούτσε παραμένει από τις βασικές επιλογές».

ΔΟΚΙΜΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ..

Αναμενόμενες οι δοκιμές του Τραϊανού Δέλλα ενόψει του αγώνα του Σαββάτου στη Ξάνθη με
μοναδική  έκπληξη τη μη παρουσία του Μπουονανότε σε κανένα απότα σχήματα πουπροορίζονται για βασικά. Οι δέκα που ξεκίνησαν με Πλατανιά φαίνονται σίγουροι με μόνη μικρή αμφιβολία το αν θα ξεκινήσει ο Σοίλέδης γιατί για λίγα λεπτά δοκιμάστηκε με τους βασικούς ο Ντίντακ. Οι δέκα είναι Μπαρόχα, Γκάλο, Σοϊλεδης, Τζανετόπουλος, Κολοβέτσιος, Γιόχανσον, Σιμόες, Βάργκας, Πλατέλλας, Αραβίδης. Ο Άραβας θα είναι σέντερ φορ σε κάθε περίπτωση. Στο 4-2-3-1 ο Τράι έβαλε αριστερά τον Μπαρμπόσα ενώ στο 4-3-3 αντί για τον Πορτογάλο παίζει ο Ανάκογλου και ο Βάργκας πάει αριστερά στην επίθεση. Και στα δύο σχήματα δεν δοκιμάστηκε καθόλου ως βασικός ο Ντιέγκο Μπουονανότε αφού ο Δέλλας φαίνεται πως έχει ως πρώτες επιλογές τους παίκτες που ήρθαν από την Β Εθνική καθώς στις υποψήφιες εντεκάδες είναι μέσα 7 παίκτες από αυτούς που έπαιζαν πέρυσι χωρίς να είναιακόμη διαθέσιμοι οι δύο καλύτεροι παίκτες της περυσινής ΑΕΚ, Μάνταλος και Μπακάκης,που έφτασαν μέχρι και την Εθνική Ελλάδος. Δείχνει πολύ δύσκολο ακόμη και μεταγραφές που έκαναν μπαμ, όπως του Μπουονανότε, να βρουν θέση στην εντεκάδα αφού ο Ελληνας τεχνικός ποντάρει πολλά στην ομοιογένεια που έχουν οι παλιοί.

ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ Ο ΠΑΙΚΤΟΥΡΑΣ !!

Η περιπέτεια και η αναμονή έλαβε τέλος για τον Πέτρο Μάνταλο. Μετά από πεντέμιση μήνες κλήθηκε και πάλι σε αποστολή. Ο Τραϊανός Δέλλας βλέποντας τον στις προπονήσεις θεώρησε ότι είναι απολύτως έτοιμος και τον συμπεριέλαβε στους παίκτες που θα ταξιδέψουνε στην Ξάνθη για το παιχνίδι με την τοπική ομάδα. Ο Μάνταλος είχε τραυματιστεί στις 11 Μαρτίου στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ και ο χρόνος αποθεραπείας του ήταν τελικά μικρότερος απ' όσο είχε αρχικά υπολογιστεί.
Από εκεί και πέρα οι Μιγκέλ Κορδέρο και Μιχάλης Μπακάκης συνέχισαν τα ατομικά προγράμματα που ακολουθούν, ενώ ατομικό έκανε και ο Θέσαρ Αρθο που έχει ενοχλήσεις στη δεξιά θωρακική χώρα από παλαιότερο κτύπημα.
O Ράφικ Τζεμπούρ συνέχισε τη θεραπεία του, ενώ ο Σταύρος Πεταυράκης επέστρεψε στις προπονήσεις με ειδικό πρόγραμμα.
Οι 21 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Δέλλας για το σαββατιάτικο ματς είναι οι εξής: Ανέστης, Μπαρόχα, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος, Σοϊλέδης, Βασιλαντωνόπουλος, Γκάλο, Ντίντακ, Ανάκογλου, Γροντής, Πλατέλλας, Μάνταλος, Ανδρεόπουλος, Γιόχανσον, Σιμόες, Βάργκας, Μπουονανότε, Μπαρμπόσα, Κρισάντους και Αραβίδης.
Η προπόνηση της Παρασκευής θα αρχίσει στις 11.00 και στη συνέχεια η ομάδα θα αναχωρήσει για την Ξάνθη.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΑΝ..ΑΣ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ..!!  ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΠΛΟ ΣΤΗΝ  ΞΑΝΘΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Πέμπτη, Αυγούστου 27, 2015

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Για «ξεκαθάρισμα στον επιθετικό», γράφει στο πρώτο της θέμα η Ώρα τονίζοντας: «Ο Δέλλας καταθέτει σήμερα τις τελικές σκέψεις του για την ενίσχυση της επίθεσης. Μιλάνε με Μπάγεβιτς και αποφασίζουν πως θα προχωρήσουν έχοντας υπόψη «ψαγμένες» περιπτώσεις που έχει ήδη δουλέψει ο Μιλοβάνοβιτς. Όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά. Αναγνώριση εδάφους για Κόρντομπα. Μίλησε με τους Ισπανούς για τον 22χρονο Κολομβιανό επιθετικό η ΑΕΚ. Ενδιαφέρον και για τον Φακούντο Φερέιρα της Σαχτάρ».
SPORTDAY
«Διαλέγουν επιθετικό», γράφει η SDστο ρεπορτάζ της ΑΕΚ αναφέροντας όλα όσα ακούγονται για τη συγκεκριμένη μεταγραφή.
LIVE SPORT
Συνεχίζει να γράφει για τον Ιμπίσεβιτς η LS, τονίζοντας πως επικράτησε «τρέλα» στα socialmedia«από τους φίλους της ΑΕΚ για το ενδεχόμενο να δουν στα κιτρινόμαυρα το «πυρηνικό όπλο» από τη Βοσνία».
GOAL
ToGoalπάλι από την πλευρά του γράφει: «Δυνατά ο Ούτσε. Ο Νιγηριανός αρέσει πολύ για φορ περιοχής και η επιστροφή του Μπάγεβιτς σηματοδοτεί εξελίξεις. Πάντα ψηλά Αγιεγκμπένι, Γκαβράνοβιτς».

ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΤΗΣ ΔΙΑΦΟΡΑΣ !!

Έχοντας αφήσει την ονοματολογία να οργιάσει με παίκτες που οι περισσότεροι, πράγματι, έχουν προταθεί οι άνθρωποι της ΑΕΚ κινούνται μυστικά και μεθοδικά για την άνευ απροόπτου, τελευταία μεταγραφή της σεζόν. 
H AEK ψάχνει για σέντερ φορ και σήμερα στη συνάντηση Δέλλα - Μπάγεβιτς-Μιλοβάνοβιτς θα παρθούν τελικές αποφάσεις. Ο προπονητής θα ενημερωθεί για τις περιπτώσεις που “παίζουν” και ο ίδιος θα πρέπει να δώσει το τελικό ο.κ.
Η ΑΕΚ αυτή την στιγμή είναι σε συζητήσεις για δύο σέντερ φορ που μπορούν να κάνουν διαφορά στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Μιλάμε για εν ενέργεια διεθνείς με τις χώρες τους, σε πολύ καλή ηλικία, κάτω των 30 ετών και οι δύο και έτοιμοι να μπουν κατευθείαν στην ομάδα αφού ανήκουν σε άλλες ομάδες, πρωταθλημάτων καλύτερων από το Ελληνικό, και έχουν κάνει κανονικά προετοιμασία. Και οι δύο επιθυμούν να πάνε σε άλλα ομάδα επειδή δεν είναι στα βασικά πλάνα του προπονητή τους και οι ομάδες τους το συζητούν για να γλιτώσουν μέρος ή όλο το συμβόλαιο τους. Και τους δύο παίκτες η ΑΕΚ μπορεί να τους κάνει δικούς της. Η μία περίπτωση συζητιέται για δανεισμό με οψιόν αγοράς που να μπορεί να καλυφθεί για του χρόνου το καλοκαίρι ενώ ο άλλος φορ είναι σε συζητήσεις για να μείνει ελεύθερος αφού έχει μόνο ένα χρόνο συμβόλαιο ακόμη. Η ΑΕΚ έχει κάνει προεργασία και μετά την σημερινή σύσκεψη θα κάνει τις τελικές της κινήσεις ανάλογα με τις αποφάσεις που θα ληφθούν.
Εκτός από αυτούς τους δύο σέντερ φορ που τα ονόματα τους κρατούνται μέχρι στιγμής μυστικά και σίγουρα δεν έχουν γραφτεί η ΑΕΚ εξετάζει και άλλες δύο περιπτώσεις πιο νεαρών παικτών με 
προοπτική δανεισμού. Ο ένας είναι ο Κολομβιανός Τζόν Κόρντομπα που αγωνίζεται στη Γρανάδα, με την οποία η ΑΕΚ έχει ανόιξει δίαυλο με την μεταγραφή Μπουνανότε, και παρά το νεαρό της ηλικίας του και το ότι δεν είναι βασικός στην Πριμέρα, είναι σίγουρα μια ενδιαφέρουσα περίπτωση. Ο Κόρντομπα που έχει το παρατσούκλι “Ντρογκμπά της Κολομβίας” ειναι μόλις 22 ετών όμως έχει ήδη παίξει 54 παιχνίδια και έχει βάλει οκτώ γκολ στην Πριμέρα. Το 2013-14 έπαιξε δανεικός στην Εσπανιόλ και έβαλε 4 γκολ σε 28 ματς ενώ το 2014 τον αγόρασε με πενταετές συμβόλαιο η Γρανάδα και έπαιξε 26 ματς πετυχαίνοντας 4 γκολ. Η Γρανάδα σκέφτεται φέτος να τον δώσει δανεικό αλλά δύσκολα θα του βάλει οψιόν αφού είναι ένας παίκτης στον οποίο στηρίζουν πολλά για το μέλλον και πιστεύουν πως θα εξελιχθεί και θα πωληθεί σε μεγάλη ομάδα. 
Η άλλη περίπτωση είναι του 24χρονου Φακούντο Φερέιρα. Παρά ένα… γράμμα θα ήταν ο παίκτης του ΠΑΟΚ που κι αυτός έπαιξε στο ρεπορτάζ για την ΑΕΚ. Το μόνο κοινό είναι πως είναι Αργεντίνοι. Ο Φερέιρα έκανε το μεγάλο μπαμ με την Βελέζ στο πρωτάθλημα Ινισάλ του 2012 όταν σε 15 ματς πέτυχε 13 γκολ! Η Σαχτάρ έδωσε το καλοκαίρι του 2013 9.000.000 δολάρια για να τον παρει όμως δεν κατάφερε να καθιερωθεί. Πέρυσι δόθηκε δανεικός στην Νιούκαστλ οπου επίσης δεν Έπαιξε και τώρα η ομάδα του ψάχνει να τον δανείσει και πάλι. Ειναι σιγουρα μια περίπτωση με ρίσκο αλλά μιλάμε για παίκτη που τουλάχιστον στην Αργεντινή ήταν τρομερός σκόρερ αλλά και στις μόλις 13 συμμετοχές με την Σαχτάρ έχει βάλει έξι γκολ. Επίσης δύσκολα θα μπει οψιόν που να μπορεί να καλυφθεί αφού μιλάμε για παίκτη που στοίχισε πολλά εκατομμύρια στην Σαχτάρ. Τόσο ο Κόρντομπα όσο και ο Φέρειρα είναι διεθνείς με την Εθνική ομάδα Κ20 της χώρας τους, ενώ είναι επίσης ετοιμοπόλεμοι αφού έχουν κάνει προετοιμασία με τις ομάδες τους.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ..!! ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΞΑΝΘΗ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΝΙΚΗΤΕΣ ..ΑΠΟ ΤΑ ΠΗΓΑΔΙΑ !!..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Τετάρτη, Αυγούστου 26, 2015

O AΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
"Τι φορ θέλουμε..." έχει βασικό τίτλο η εφημερίδα που τονίζει: "Βροχή οι προτάσεις από μάνατζερ για επιθετικό, υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις που ήδη έχουν δουλέψει στην ΑΕΚ αλλά ακόμα δεν έχει υπάρχει οριστικά απόφαση". Η Ώρα προσθέτει: "Βαρύς φορ ή κάποιος πιο ευέλικτος πιο κοντά στο μοντέλο Αραβίδη;. Πάνω ράφι και παίκτης που θα πάρει τη φανέλα σπίτι του ή κάποιος που μπορεί να μοιράζεται χρόνο με τον Άραβα αλλά και με τον Τζιμπούρ όταν επιστρέψει;". Η εφημερίδα τονίζει πως στη λίστα του Μιλοβάνοβιτς βρίσκονται τρία ηχηρά ονόματα. Από εκεί και πέρα γίνεται αναφορά στον Μπακάκη. Ο παίκτης ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα και στόχος είναι να επιστρέψει μέσα στον Οκτώβριο.
SPORTDAY
"Χτυπάει παντού" έχει βασικό τίτλο η εφημερίδα με την ΑΕΚ να είναι το πρώτο της θέμα. Στην κεντρική φωτό βρίσκεται ο Νικόλα Ζίγκιτς ο οποίος όπως τονίζει η Sportday, βρίσκεται ψηλά στη λίστα της Ένωσης. Ο θηριώδης Σέρβος επιθετικός ύψους 2,02 είναι πλέον 34 ετών και πέρσι αγωνίστηκε στη Μπέρμιγχαμ.
GOAL NEWS
"Από Ούτσε μέχρι Παπ" γράφει το Goalκαι παρουσιάζει τους πέντε επιθετικούς που βρίσκονται στη λίστα της ΑΕΚ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας η Ένωση εξετάζει τις περιπτώσεις των: Δημήτρη Παπαδόπουλου, Καλού Ούτσε, Γιακούμπου Αγιεγκμπένι, Μάριο Γκαβράνοβιτς και Μάρκο Ντέβιτς. Αντίθετα, όπως αναφέρει, δεν απασχολούν τους ανθρώπους της ομάδας οι περιπτώσεις των: Μποριέλο, Μπερμπάτοφ και Σαλπιγγίδη. Όπως γράφει ακόμα δεν έχει αποφασιστεί αν ο επιθετικός που θα έρθει "θα είναι βαρύς ή light".
LIVESPORT
OΒεντάντ Ιμπίσεβιτς είναι το κεντρικό πρόσωπο στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας που τονίζει: "Η ΑΕΚ προσπαθεί να κάνει το colpogrossoκαι να απασφαλίσει βόμβα μεγατόνων. Ο Μιλοβάνοβιτς μιλάει εδώ και μέρες με τον Βόσνιο διεθνή παιχταρά της Στουτγάρδης. Δεν υπολογίζει στον 31χρονο φορ ο Γερμανός κόουτς και αυτός ψάχνεται να φύγει. Δεν αποκλείεται να μείνει ελεύθερος, παίζει και το ενδεχόμενο δανεισμού του". Από εκεί και πέρα η LiveSportαναφέρει πως ο Μάρκο Μποριέλο αναμένει στο ακουστικό του.  

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΤΙ ΦΟΡ ΘΕΛΟΥΜΕ ;; ΕΝΑ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ..ΑΥΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ..!! ΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΦΑΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ  ΚΑΙ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Τρίτη, Αυγούστου 25, 2015

ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ..

Με τις γνωστές πλέον απουσίες συνεχίζει την προετοιμασία της ΑΕΚ για το ματς του Σαββάτου με την Ξάνθη, ο Τραϊανός Δέλλας. Στην πρωινή προπόνηση της Τρίτης (25/8) ο προπονητής είδε τον Μιγκέλ Κορδέρο και τον Μιχάλη Μπακάκη να συνεχίζουν το ατομικό τους πρόγραμμα, ενώ ο Ράφικ Τζεμπούρ ξεκίνησε θεραπεία. 
Η προπόνηση της Τετάρτης θα αρχίσει στις 08.00.

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΦΟΡ !!

Σε απεικονιστικό έλεγχο προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος, προχώρησε χθες  το απόγευμα ο Ράφικ Τζιμπούρ, με τα αποτελέσματα να είναι άκρως άσχημα. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ: «ο απεικονιστικός έλεγχος για τον τραυματισμό του Ράφικ Τζεμπούρ στο ματς με τον Πλατανιά και έδειξε ρήξη τρίτου βαθμού στη μακρά κεφαλή του δεξιού δικεφάλου». Κάτι που μεταφράζεται σε 6-8 εβδομάδες εκτός αγωνιστικής δράσης.
Όπως γίνεται αντιληπτό, η ΑΕΚ θα κινηθεί άμεσα για την ενίσχυση στην γραμμή κρούσης. Το aek365 σας είχε αναφέρει από χθες και πριν γίνει γνωστό το μέγεθος του τραυματισμού, πως η Ενωση θα κινηθεί για τη μεταγραφή ενός φορ, ωστόσο, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, γίνεται ακόμα πιο επιτακτική η ανάγκη για έναν επιθετικό. Και σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, αυτός που θα αποκτηθεί θα παίκτης μεγάλης αξίας με προοπτική εντεκάδας. 
Βεβαίως, είναι εξαιρετικά δύσκολο ο σέντερ φορ που θα αποκτηθεί να είναι διαθέσιμος για το ματς με την Ξάνθη, ακόμα και αν η ΑΕΚ έχει προχωρήσει στη μεταγραφή του, αλλά σίγουρα θα είναι απολύτως έτοιμος με την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Οσο για το όνομα του Γιακούμπου Αγιεγμπένι, που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν εξετάζεται από την ΑΕΚ.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΒΡΩΜΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΡΑΦΕΙ Η ΦΥΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΝΑΤΟΙ..ΘΑ ΦΑΝΕ ΤΑ  ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΔΙΟΤΙ Η ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΩΣΕ..!! ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΦΟΡ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΤΖΙΜΠΟΥΡ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ............

Δευτέρα, Αυγούστου 24, 2015

ΧΩΡΙΣ ΔΥΟ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ..

Χωρίς τους Μιγκέλ Κορδέρο και Ράφικ Τζιμπούρ θα αγωνιστεί η ΑΕΚ το Σάββατο κόντρα στην Ξάνθη στα Πηγάδια. Μετά το χθεσινό ρεπό οι παίκτες της Ένωσης επέστρεψαν σήμερα το πρωί στη δουλειά με προπόνηση στα Σπάτα, με τον Τραϊανό Δέλλα να βλέπει τον Κορδέρο να συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθεί. Αντίθετα, ο Ράφικ Τζιμπούρ που αποκόμισε ένα πρόβλημα στον δεξιό δικέφαλο από τον αγώνα με τον Πλατανιά, θα υποβληθεί σε απεικονιστικό έλεγχο.
Η προπόνηση της Τρίτης θα αρχίσει στις 08.00.

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Για «κέντρο δυναμίτης και βάση για μεγάλα πράγματα φέτος», γράφει στο πρώτο της σημερινό θέμα η Ώρα, προσθέτοντας: «Το δυνατό στοιχείο της ΑΕΚ φάνηκε από το πρώτο ματς και από αυτό άνοιξε ο δρόμος για την εύκολη νίκη το Σάββατο. Με Μάνταλο προ των πυλών, Μπουονανότε να παίρνει το βάπτισμα του πυρός, Πλατέλλα – Αραβίδη να πρωταγωνιστούν στην πρεμιέρα, Μπαρμπόσα να ανεβάζει ρυθμούς, η μεσοεπιθετική γραμμή της Ένωσης γενικώς σφύζει από ποιοτικές επιλογές και ο Δέλλας μπορεί να παίξει με πολλά εναλλακτικά σενάρια. Γιόχανσον – Σιμόες – Βάργκας «τρίγωνο» πολύ υψηλού επιπέδου για τα ελληνικά δεδομένα και… όχι μόνο».
SPORTDAY
Για μεταγραφές γράφει η SD: «Φέρνει κι άλλους», τονίζει η εφημερίδα.
LIVE  SPORT
«Αποφασίζει για Ροντρίγκεζ και φουλ για το ‘’9’’», γράφει η LSκαι προσθέτει: «Άνοιξε η όρεξη στην ΑΕΚ. Ειλημμένη απόφαση για άμεση ενίσχυση».
GOAL
Το Goal με τη σειρά του γράφει στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ: «Τόσο αταίριαστοι και τόσο ιδανικοί. Ο Γιόχανσον παραμένει… τοίχος στη μεσαία γραμμή της ΑΕΚ, ο Πλατέλλας πήρε το περιβραχιόνιο και… ωρίμασε. Επαφές για στόπερ, εξτρέμ και σέντερ φορ».

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΚΕΝΤΡΟ ΔΥΝΑΜΙΤΗΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΕΙ Η ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ...ΑΝ ΕΝΙΣΧΥΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ..ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Κυριακή, Αυγούστου 23, 2015

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ Ο ΦΟΡ !!


Στην τελική της ευθεία μπαίνει η προσπάθεια της ΑΕΚ να κλείσει δυνατά την μεταγραφική της δραστηριότητα στη περίοδο του καλοκαιριού. Μετα την απόκτηση των Ντίντακ και Μπουονανότε η αλήθεια είναι πως τα δεδομένα έχουν αλλάξει αρκετά μέσα σε λίγες μέρες. Αρχικα υπήρχε δεδομένη η προσπάθεια απόκτησης του Λούκα ή ενός άλλου ακραίου επιθετικού που είναι στη λίστα πίσω από τον Βραζιλιάνο, είχε κλειδώσει η απόκτηση σέντερ μπακ και είχε μεγάλες πιθανότητες η απόκτηση σέντερ φορ στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου. 
Τα πράγματα έχουν αλλάξει. Για το θέμα Λούκα ή της εναλλακτικής λύσης η ΑΕΚ συνεχίζει πράγματι τις συζητήσεις με τους Βραζιλιάνους ενώ έχει πάντα στα υπόψη και την άλλη περίπτωση. Δεν έχει ειπωθεί από κανέναν πως η ομάδα σταμάτησε να ασχολείται. Ομως μετά το χθεσινό παιχνίδι με την παρουσία των Πλατέλλα και Αραβίδη 90 λεπτά, με την εμφάνιση του Βάργκας, την πρώτη του Ντιέγκο, την συμμετοχή του Μπαρμπόσα και βέβαια την επικείμενη επιστροφή του Μάνταλου είναι δεδομένο πως η ΑΕΚ δεν “καίγεται” για ενίσχυση σε αυτή την θέση. Ο Δέλλας δείχνει πως υπολογίζει και τους πέντε διαθέσιμους, εννοείται πως περιμένει πως και πως τον Μάνταλο και βέβαια έχει κρατήσει και τον Γροντή. Ανεξάρτητα λοιπόν από το ότι η ομάδα συνεχίζει τις συζητήσεις της το ότι δεν “καίγεται” είναι πολύ πιθανό να οδηγήσει στην μη απόκτηση άλλου παίκτη. 
Σε ότι αφορά την θέση του κεντρικού αμυντικού είχαμε αποκαλύψει από την προηγούμενη εβδομάδα πως κυρίως Λόγω Τζανετόπουλου ο Δέλλας και η διοίκηση είχαν φτάσει στην απόφαση να μην προχωρήσουν σε μεταγραφή τελευταίας στιγμής για αυτή την θέση. Τίποτα δεν άλλαξε σε αυτό από το χθεσινό ματς. Ο Δέλλας θεωρεί και το δείχνει πως το δίδυμο Τζανετόπουλου - Κολοβέτσιου είναι επαρκέστατο για ΑΕΚ πρωταθλητισμού και ιδίως για τον μικρό πιστεύει πως θα βγει σέντερ μπακ για… 15 χρόνια και θεωρεί επαρκείς επίσης τον Λαμπρόπουλο αλλά και τον Αρθο που έμεινε εκτός αποστολής αλλά σύμφωνα με τις εξηγήσεις που δόθηκαν αυτό έγινε λόγω του ντόμινο που προκάλεσε η απουσία του Ντίντακ επειδή Λαμπρόπουλος και Γροντής θα μπορούσαν να δώσουν εκτάκτως λύσεις στο δεξί και το αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Δέλλας πιστεύει και όλοι συμφωνούν πως η απόκτηση σέντερ μπακ που θα πάρει την φανέλα σπίτι είναι πολύ πιθανό να καθυστερήσει την εξέλιξη του Τζανετόπουλου που είναι ραγδαία. Τέλος να σημειώσουμε πως υπάρχει μεγάλη προσδοκία για τον Σβάρνα που τεχνική ηγεσία και διοίκηση πιστεύουν πως θα είναι ο επόμενος Τζανετόπουλος. 
Ανατροπή έχει γίνει και στην περίπτωση του σέντερ φορ. Αντίθετη όμως με τις άλλες δύο. Η αμφιβολία που υπήρχε για τον Τζιμπούρ ενισχύθηκε από τον τραυματισμό του στο χθεσινό ματς παρότι ο Αλγερινός έπιασε την καλύτερη απόδοση από την μέρα που επέστρεψε στην ΑΕΚ. Επίσης έγινε φανερό πως ο Κρισάντους δεν αποτελεί στα πλάνα του Δέλλα εναλλακτική λύση ούτε σε περίπτωση αναγκαστικής αλλαγής όπως χθες. Ετσι λοιπόν η απόκτηση σέντερ φορ έγινε πλέον πρώτη προτεραιότητα. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η ΑΕΚ κοιτάει περιπτώσεις από το πάνω ράφι με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, δηλαδή φορ περιοχής με έφεση στο σκοράρισμα που να βοηθάει παίζοντας με πλάτη την πίσω τριάδα αλλά και να τελειώνει φάσεις. Ετσι έχουν τα δεδομένα σήμερα και δεν αποκλείεται τελικά να γίνει μία και καλή μεταγραφή στην κορυφή της επίθεσης. Δεν αποκλείεται βέβαια κι άλλη ανατροπή μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ;;

Στις 17 Αυγούστου του 2013 αποκάλυψε το aek365 πως ο Βαγγελης Πλατέλλας προτάθηκε στην ΑΕΚ. Κι από εκείνη την ημέρα ξεκίνησε ένα μίνι σηριαλ 10 ημερών μέχρι να αποφασίσει η ΑΕΚ να κάνει συμβόλαιο με τον εξτρέμ που είχε μείνει ελεύθερος από την Ξάνθη και μαζί ξεκίνησε κι ένα όμορφο ποδοσφαιρικό παραμύθι. Από το δωμάτιο ενός ξενοδοχείου που περίμενε αυτές τις 10 μέρες, στο πρώτο γκολ με τον Μανδραϊκό που το αφιέρωσε στη θεία του που είχε φύγει και μετά μέχρι χθες το βράδυ στο ΟΑΚΑ μία λέξη περιγράφει την πορεία του “κοντού”. ΔΙΚΑΙΩΣΗ. Ενα παιδί ερωτευμένο με την μπάλα, όπως φαίνεται από το πρώτο λεπτό που θα τον δεις να παίζει, που αυτά τα δύο χρόνια στην ΑΕΚ, που συμπληρώνονται σε λίγες μέρες, κάνει μια συνεχή προσωπική υπέρβαση. Μια υπέρβαση που έχει μέσα ατελείωτη προσπάθεια σε όλα τα παιχνίδια, πολλά γκολ, αδιάκοπο τρέξιμο και προσήλωση στις εντολές του προπονητή. Ενός προπονητή που “απάντησε” στην προσπάθεια του Βαγγέλη με εμπιστοσύνη. Το ότι θα ήταν βασικός στην Γ Εθνική ήταν δεδομένο. Το ότι θα ήταν στην Β όχι και τόσο αλλά ήταν. Το ότι στην πρεμιέρα της μεγάλης επιστροφής θα ξεκίναγε αρχηγός και θα έπαιζε 90 λεπτά, με έξτρα μπόνους την ψήφο των δημοσιογράφων που τον έβγαλαν κορυφαίο του ματς, σίγουρα ούτε ο ίδιος που πιστεύει στον εαυτό του περισσότερο από όλους δύσκολα θα το περίμενε. Και το ταξίδι συνεχίζεται. Παίζοντας στις θέσεις πίσω από τον φορ όπου η ΑΕΚ έχει 6 τουλάχιστον παίκτες για βασικούς και μεταξύ αυτών κλάσεις σαν τον Βάργκας, τον Μπουονανότε, τον Μάνταλο, ο Πλατέλλας πέτυχε για αρχή να σταματήσει μάλλον η ομάδα να ψάχνει και έβδομο. Πολλοί πιστεύουν πως όταν και οι έξι θα είναι διαθέσιμοι 100% ο Πλατέλλας δύσκολα θα μπορέσει να αφήσει τρεις στον πάγκο. Καλό θα είναι να κρατήσουν πισινή. Η λέξη ΔΙΚΑΙΩΣΗ δεν θα σταματήσει να συνοδεύει την προσπάθεια του, την αγάπη του για την μπάλα και το πάθος του. Αλλά και βασικός να μην είναι σίγουρα έχει κερδίσει με το σπαθί του το να ξέρουν όλοι πως ανά πάσα στιγμή είναι έτοιμος να προσφέρει σε επίπεδο ΑΕΚ πρωταθλητισμού. Αυτό κι αν είναι κερδισμένο στοίχημα.

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

Από το πάρκινγκ μέχρι την να δω το χορτάρι σκεφτόμουν συνέχεια το παιχνίδι με τον Πανθρακικό. Πώς πήγα και κυρίως πώς έφυγα. Μετά όλα καλά. Πέρασε… Ηρθαμε. Για να χαλάσουμε το πάρτι…

Ειχα γράψει από χθες πως και με μισό - μηδέν θα ήμουν ευχαριστημένος. Με με το 3-0 είμαι ενθουσιασμένος. Οπως όλοι μας νομίζω. Ηταν μια αρχή όπως την περιμέναμε. Με 35000 λαό στην εξέδρα όταν ακόμη βρίσκω δυο πάρκινγκ έξω από το σπίτι μου στις 12 το βράδυ και οι σέλφι από την παραλία είναι το μισό facebook. Με μια ομάδα όπως θέλουμε να την βλέπουμε. Ακόμη κι οι φανέλες που είναι τέλειες χθες ήταν ακόμη πιο… τέλειες. Αλλά το πιο τέλειο από όλα και διαχρονικά παραμένει ένα πράγμα. Να βλέπεις τις 11 κιτρινόμαυρες φανέλες. Και να ακούς τα τραγούδια μας. Ολα τα άλλα είναι απλά λεπτομέρειες. Που χθες ήταν όλες όπως τις θέλαμε.
Περίμενα λοιπόν πιο δύσκολα τα πράγματα. Οχι επειδή ο Πλατανιάς μπορούσε αλλά μήπως εμείς δεν μπορούσαμε τόσο όσο είναι η διαφορά της ΑΕΚ με αυτές τις ομάδες. Ομως τελικά η διαφορά φάνηκε αμέσως. Γιατί η ΑΕΚ την έκανε να φανεί.
Οπως πάντα αυτά τα παιχνίδια χωρίζονται σε δύο μέρη. Μέχρι να μπει το γκολ και μετά το γκολ. Πάντα για μένα το πιο σημαντικό είναι το πρώτο μέρος. Στο πρώτο αυτό μέρος λοιπόν τα δύο σκυλιά του κέντρου, με τον Γιόχανσον πάντα κορυφαίο και πλέον εκτός ανταγωνισμού καλύτερο παίκτη της ΑΕΚ, φρόντιζαν να έχουμε συνέχεια την μπάλα και τις πινελιές της διαφοράς τις έκανε ο Βάργκας. Που παίζει την μπάλα όπως γουστάρει. Κοντά, μακριά, κάθετα, συρτά, ψηλά, σιγά και δυνατά. Και πάντα με την άνεση των μεγάλων μπαλαδόρων που ξέρουν πως τα πόδια τους υπακούουν. Επίσης σε αυτό το διάστημα ο Τζιμπούρ ήταν σέντερ φορ. Κι ας μην έβαλε την μπάλα μέσα. Δεν είχε καμία σχέση με τα άλλα παιχνίδια. Ηταν κοντά στον καλό του εαυτό χωρίς την ρέντα του γκολτζή. Κρίμα που έπαθε την θλάση, στην Ξάνθη θα ήταν πολύτιμος.

ΠΑΝΕΥΤΥΧΗΣ !!

Πανευτυχής για όλα όσα έζησε στο ΟΑΚΑ στην πρεμιέρα της ΑΕΚ ο Ρόναλντ Βάργκας δεν μπορούσε να το κρύψει στις δηλώσεις του μετά το ματς. Αναλυτικά όλα όσα είπε: 
«Είμαι ευτυχισμένος, είναι ξετρελαμένος με τον κόσμο. Η δική μου δουλειά δεν είναι να σκοράρω, αλλά περισσότερο να δημιουργώ. Αλλά όταν το καταφέρνω είμαι πολύ χαρούμενος. Η ομάδα μπορεί να φτάσει πολύ μακριά. Έχουμε μια ομάδα με ταλέντο. Είμαστε συμπαγής στο γήπεδο και αποδώσαμε καλά στο γήπεδο. Είμαι χαρούμενος για τη σημερινή νίκη, πιστεύω θα φτάσουμε ψηλά».

ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΣΗ..

Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Η ΑΕΚ των τελευταίων αγώνων είναι πολύ καλή, αλλά μπορεί να γίνει ακόμη καλύτερη με τις σωστές κινήσεις. Για το λόγο αυτό κι ενώ οι μεταγραφές ολοκληρώνονται στο τέλος του μήνα, οι «κιτρινόμαυροι» φαίνεται πως δεν έχουν συμπληρώσει οριστικά το παζλ τους, το οποίο στην τελική του μορφή ίσως να έχει μέχρι και τρία ακόμη νέα κομμάτια. 


Για τη θέση του μεσοεπιθετικού, ο Λούκα παραμένει πάντα στο προσκήνιο, αλλά όσο η Κρισιούμα εμμένει στις απαιτήσεις της και η Elenko Sports δεν καταφέρνει να γεφυρώσει το χάσμα, τόσο κερδίζουν πόντους οι εναλλακτικές λύσεις που υπάρχουν. 

Εξελίξεις αναμένονται και για τον στόπερ. Ο Θέσαρ Άρθο έμεινε χθες εκτός αποστολής, δείγμα της έλλειψης εμπιστοσύνης που έχει ο Τραϊανός Δέλλας στον Ισπανό αμυντικό. Με δεδομένο αυτό, αλλά και υπό το διαρκή φόβο να πληρώσει μια ομάδα τη ρήτρα 1,5 εκατ. ευρώ στο συμβόλαιο του Άνταμ Τζανετόπουλο και να τον πάρει, μια ποιοτική προσθήκη στο κέντρο άμυνας μοιάζει επιβεβλημένη. Ο Γκιγέρμο Ροντρίγκες είναι στα υπόψη, αλλά όχι μόνο ο Ουρουγουανός αμυντικός της Βερόνα. 

Όσο για την επίθεση; Στην ΑΕΚ έχουν προταθεί δεκάδες παίκτες, ο Μάρκο Μποριέλο δήλωσε θετικός στο να έρθει, αλλά δεν είναι καθόλου βέβαιο πως θα γίνει κίνηση για την απόκτηση φορ. Άλλωστε υπάρχουν οι Τζεμπούρ, Αραβίδης και ο Κρισάντους, που δεν είναι… ξεγραμμένος. 

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Η ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ !! ..ΜΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΧΤΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ !!..ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΨΗΛΑ !!..Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟΘΕΩΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΙ ΑΞΙΖΕ !! ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Σάββατο, Αυγούστου 22, 2015

ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ !!

Η μεγάλη επιστροφή είναι γεγονός: ΑΕΚ – Πλατανιάς (21.30 aek365/NOVASPORT 1) στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκα, σε ένα ΟΑΚΑ που θα φλέγεται και θα «διψάει» για την αγωνιστική εκδίκηση 

Πέρασε ο καιρός. Πέρασαν τα χρόνια και η ΑΕΚ είναι ξανά εδώ. Νέο ξεκίνημα, νέα αρχή. Πάθος, πείσμα, ανάγκη για αγωνιστική εκδίκηση. Η ΑΕΚ κάνει πρεμιέρα απόψε. Κάνει πρεμιέρα στη νέα εποχή της. Στις 21.30 το βράδυ σε ένα γεμάτο από διψασμένους και ενωμένους ΑΕΚτζήδες, θα έχουμε τη σέντρα της νέας εποχής. Γιατί αυτό είναι το αποψινό ματς… Νέα εποχή! Η ΑΕΚ αρχής γενομένης από το ματς κόντρα στον Πλατανιά (21.30 NOVASPORTS 1/aek365) αρχίζει και γράφει πάλι την ιστορία της… Με όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη, με λάθη που μπορούν να διορθωθούν, με διοίκηση έτοιμη και ικανή για πολλά, με καλό προπονητή, με παίκτες διψασμένους να ανεβάσουν την ΑΕΚ στην κορυφή… Και με έναν κόσμο που πέρασε τα πάνδεινα και είναι ακόμη εδώ (όπως θα φανεί και απόψε). 
ΑΕΚ – Πλατανιάς λοιπόν. Η ΑΕΚ ξανά στη Σούπερ Λίγκα, ικανή για πολλά… Ικανή ακόμη και να την κατακτήσει! Και μπορεί να το πάρει η ΑΕΚ αυτό το πρωτάθλημα, αρκεί να το πιστέψει και ενωμένη να το παλέψει μέσα στο γήπεδο.
Επιστρέψαμε… Όλοι στο ΟΑΚΑ! Η ΑΕΚ είναι ξανά εδώ…

Όσον αφορά την 11άδα, ο Δέλλας δείχνει πως θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή κυρίως για την επίθεση. Λογικά θα δούμε τον Μπαρόχα στο τέρμα, δεξί μπακ τον Γκάλο, αριστερό τον Σοϊλέδη, στόπερ τους Κολοβέτσιο – Τζανετόπουλο, αμυντικά χαφ τους Γιόχανσον – Σιμόες, τον Μπουονανότε δεξί εξτρέμ, τον Αραβίδη αριστερό, τον Βάργκας 10άρι και τον Τζιμπούρ κορυφή στην επίθεση. Θέση διεκδικούν και οι Πλατέλλας, Μπαρμπόσα.

ΣΚΕΨΕΙΣ ΕΝΔΕΚΑΔΑΣ !!

Τα… πάντα δοκίμασε ο Τραϊανός Δέλλας στην επιθετική γραμμή της ΑΕΚ στην τελευταία προπόνηση της ομάδας, πριν το ματς με τον Πλατανιά. Αφού στην άμυνα έχει καταλήξει με τους Γκάλο,
Κολοβέτσιο, Τζανετόπουλο και Σοϊλέδη (παίζεται του Ντιντάκ) να ξεκινούν βασικοί, αλλά και τους Γιόχανσον – Σιμόες δεδομένα βασικούς ως αμυντικούς χαφ, από εκεί και πέρα κάποια πράγματα είναι ανοιχτά. Ο Βάργκας με τον Αραβίδη θα ξεκινήσουν αφού στις δοκιμές τους χρησιμοποίησε με κάθε πιθανό σχεδιασμό. Αρχικά έβαλε τον Αραβίδη κορυφή, με τους Μπαρμπόσα, Βάργκας, Πλατέλλα πίσω του. Κατόπιν, με τους βασικούς μπήκε ο Μπουονανότε αντί του Πλατέλλα και στην πορεία πέρασε ο Τζιμπούρ αντί του Μπαρμπόσα, με τον Αραβίδη να πηγαίνει αριστερό εξτρέμ και ο Αλγερινός κορυφή.

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

Ώρα για ΣπορΟΛΟ ΑΕΚ ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ..ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΨΗΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ !!..ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ Η ΕΞΕΔΡΑ ΠΛΗΜΥΡΙΖΕΙ ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Παρασκευή, Αυγούστου 21, 2015

ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ !!

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ με αφορμή την αυριανή επιστροφή της στη Σούπερ Λίγκα. Η Ένωση τονίζει ότι η επαναφορά της ομάδας αποτελεί ημέρα μνήμης και αυτοκριτικής, ευχαριστεί τον κόσμο για τη στήριξη του και ξεκαθαρίζει πως η κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου θα έρθει γιατί "άλλος δρόμος δεν υπάρχει".
Η ανακοίνωση:

Mετά από δύο χρόνια εξορίας, αλλά και αυτοκάθαρσης η ΑΕΚ είναι πλέον έτοιμη για την επιστροφή της στο πρωτάθλημα της Super League, κάτι που φυσικά δεν αντιμετωπίζει ως υπέρβαση ή ως γιορτή αλλά ως ημέρα μνήμης, αυτοκριτικής και φυσιολογικής εξέλιξης των πραγμάτων.
Η ΠΑΕ ΑΕΚ αισθάνεται ωστόσο την υποχρέωση να ευχαριστήσει για μία ακόμα φορά την μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου της που όχι μόνο στήριξε την ομάδα σε αυτά τα δύο δύσκολα χρόνια αλλά συνέβαλλε τα μέγιστα ώστε να διατηρηθεί αναλλοίωτη η δυναμική ενός συλλόγου, που υπό άλλες συνθήκες θα μπορούσε να κινδυνεύσει ακόμα και με αφανισμό.
Αυτόν τον κόσμο καλούμε αύριο στο γήπεδο και τον θέλουμε μαζί μας σε κάθε βήμα της δύσκολης πορείας που ξεκινά με προοπτική να απολαύσουμε σύντομα την ΑΕΚ στο πραγματικό της μεγαλείο και στην πλήρη διάσταση της ιστορίας της.
Η ΑΕΚ εκφράζει την επιθυμία της να συμβάλλει με την επιστροφή της στη διεξαγωγή ενός πρωταθλήματος ανταγωνιστικού, με απόλυτο σεβασμό στους κανόνες της ισονομίας και του fair play. H AEK θα λειτουργήσει προς αυτή την κατεύθυνση και θα διεκδικήσει ακριβώς ό,τι της αναλογεί με βάση τις εντός γηπέδου αγωνιστικές της δυνατότητες.
Χωρίς δυστυχώς να έχουμε λάβει τα απαραίτητα δείγματα γραφής που θα μας επέτρεπαν να τρέφουμε εμπιστοσύνη στα θεσμικά όργανα που διοικούν το ελληνικό ποδόσφαιρο και παρά την αποστροφή μας απέναντι στη σημερινή εικόνα της ΕΠΟ και της πλήρως απαξιωμένης ηγεσίας της, η ΑΕΚ εκφράζει την ευχή πώς όλοι έχουν καταλάβει ότι δεν γίνεται να βαδίσουν στον ίδιο δρόμο των τελευταίων ετών. Το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν έχει άλλες αντοχές στη διαφθορά. Και αργά ή γρήγορα θα βρει το δρόμο του.
Η ΑΕΚ επιστρέφει με μοναδικό γνώμονα τον παραδοσιακό σεβασμό της στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και χωρίς την παραμικρή διάθεση ανοχής απέναντι σε όποιον επιχειρήσει να την βλάψει ή να απειλήσει τα αγωνιστικά της δικαιώματα.
Η ΑΕΚ είναι και πάλι εδώ χωρίς την παραμικρή διάθεση ρεβανσισμού, αλλά για να συμμετάσχει σε ένα πρωτάθλημα που θα αποτελεί γιορτή για τον πραγματικό φίλαθλο ασχέτως συλλογικών προτιμήσεων. Άλλος δρόμος δεν υπάρχει.

O AΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ !!

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
"Η οψιόν κρίνει του Λούκα" γράφει στον βασικό της τίτλο η "Ώρα". "Στο ύψος επιλογής αγοράς όλο το παιχνίδι για τον 25χρονο μεσοεπιθετικό. Συμφωνούν ΑΕΚ και Κρισιούμα για δανεισμό αλλά η ΑΕΚ θα προχωρήσει μόνο αν η ρήτρα τεθεί σε λογικό πλαίσιο. Πρόταση για δανεισμό χωρίς οψιόν αγοράς έριξαν στο τραπέζι οι Βραζιλιάνοι αλλά η ΑΕΚ ξεκαθάρισε ότι δεν ενδιαφέρεται για κάτι τέτοιο. Σε περίπτωση που δεν προχωρήσει του Λούκα η ΑΕΚ θα προτιμήσει παίκτη που θα γίνει δικός της άμεσα" τονίζει η εφημερίδα. Από εκεί και πέρα η "Ώρα" μιλάει για άθλια παιχνίδια μάνατζερ και εκβιασμό σε βάρος της Ένωσης και του Τζανετόπουλου. Η εφημερίδα γράφει για "αστεία πρόταση της Σεβίλλης" την οποία απέρριψε η ΑΕΚ. Από εκεί και πέρα γίνεται αναφορά στην αποχώρηση του Άκη Ζήκου και τονίζει πως είχε παραιτηθεί ήδη τρεις φορές.
SPORTDAY
"Βλέπει και Μποριέλο" γράφει η εφημερίδα τονίζοντας ότι ο έμπειρος επιθετικός βρίσκεται στο στόχαστρο της ΑΕΚ. Από εκεί και πέρα η Sportdayμιλάει για ρελάνς της Σεβίλλης στην περίπτωση του Άνταμ Τζανετόπουλου. Αναφέρει ότι οι Ανδαλουσιάνοι ετοιμάζονται να επιστρέψουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, με νέα βελτιωμένη προσφορά για τον παίκτη. Η νέα πρόταση της κατόχου του Europa League, θα περιλαμβάνει λιγότερες συμμετοχές για την ενεργοποίηση της οψιόν αγοράς, περιλαμβάνοντας και ένα σημαντικό ποσοστό μεταπώλησης.
GOAL NEWS
"Έγινε της κακομοίρας" έχει τίτλο το Goalστο κιτρινόμαυρο ρεπορτάζ του αναφερόμενο στην αποχώρηση του Άκη Ζήκου. Τονίζει πως αποχώρησε και με επιστολή του φωτογραφίζει εντάσεις και διαφωνίες με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Από εκεί και πέρα γίνεται αναφορά στην αρνητική απάντηση της ΑΕΚ στην πρόταση της Σεβίλλης για τον Άνταμ Τζανετόπουλο αλλά και το γεγονός ότι όλα συνηγορούν πως ο Ντιέγκο Μπουονανότε θα ξεκινήσει βασικός στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στον Πλατανιά.
LIVE SPORT
"Πόρτα στη Σεβίλλη για Τζάνε" γράφει η εφημερίδα που τονίζει όμως πως υπάρχει κίνδυνος ενόψει αναφορικά με την περίπτωση του νεαρού ποδοσφαιριστή του οποίου το συμβόλαιο λήγει σε έναν χρόνο. Από εκεί και πέρα η LiveSportμιλάει για λατρεία του κόσμου της ΑΕΚ για τον Ντιέγκο Μπουονανότε ενώ κάνει αναφορά και στην παραίτηση του Άκη Ζήκου.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΜΑΣ..ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ..ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΙΕ ΣΥΝΤΟΜΑ..ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ ..ΠΑΜΕ ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ !!

Πέμπτη, Αυγούστου 20, 2015

ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΒΑΣΙΚΟΣ ;;

Όχι μόνο τον πήρε στην αποστολή, όχι μόνο θα του δώσει χρόνο συμμετοχής, αλλά σύμφωνα με τις σκέψεις του Τραϊανού Δέλλα ο Ντιέγκο Μπουονανότε θα ξεκινήσει βασικός στο ματς του Σαββάτου με τον Πλατανιά στο ΟΑΚΑ.
Στη σημερινή προπόνηση ο Δέλλας έδειξε κάποιες από τις σκέψεις του σχετικά με το πώς σκέφτεται να στήσει την ομάδα στην πρεμιέρα, δοκιμάζοντας τον Ντιέγκο ως δεξί εξτρέμ, στο 4-2-3-1. Σύμφωνα με τη δοκιμή ο Τζιμπούρ ήταν στην κορυφή της επίθεσης, ο Μπουονανότε δεξί εξτρέμ, ο Αραβίδης αριστερό και ο Βάργκας 10άρι. Λογικά μέσα στο παιχνίδι θα έχουμε και εναλλαγές θέσεων μεταξύ του Ντιέγκο και Βάργκας.

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
«Τρέλα για Ντιέγκο, για να παίξει, να σκοράρει και να… φτιάξει τον κόσμο της ΑΕΚ», γράφει στο πρώτο της θέμα σήμερα η Ώρα, η οποία προσθέτει σχετικά: «Έχουν πάθει πλάκα στα Σπάτα με το πάθος του πανέτοιμου Αργεντινού». Όσο για τα μεταγραφικά: «Φορ και στόπερ που κάνουν τη διαφορά στην ατζέντα του Μιλοβάνοβιτς, αλλά αποφάσεις από εβδομάδα».
SPORTDAY
Για τον Σκελότο γράφει η εφημερίδα, τονίζοντας πως «το… λαγωνικό της Ίντερ είναι στο στόχαστρο της ΑΕΚ».
LIVE  SPORT
Με τη σειρά της η LSστο πρώτο της θέμα αναφέρει: «Ψήνει Ροντρίγκεζ η ΑΕΚ. Η Ένωση γλυκοκοιτάζει τον 31χρονο Ουρουγουανό διεθνή στόπερ με την τεράστια θητεία στο Καμπιονάτο. Ο αριστεροπόδαρος αμυντικός έρχεται ως ελεύθερος στην ΑΕΚ, καθώς φέρεται να έχει λύσει το συμβόλαιό με την Ελλάς Βερόνα. Το κασέ του φτάνει τις 300.000 ευρώ. Φουλάρει και για φορ η ΑΕΚ. Ο Δικέφαλος περιμένει τις… εκκαθαρίσεις από Ιταλία και Ισπανία για να βρει λαχείο».
GOAL
Το Goalπάλι με τη σειρά του αναφέρει για τον Λούκα: «Παίζει καθυστερήσεις. Συνεχείς επαφές του Μιλοβάνοβιτς με τους μάνατζερ του Βραζιλιάνου για να κλείσει η μεταγραφή όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Η Κρισιούμα δεν θέλει να τον παραχωρήσει παρά την πίεση της ΑΕΚ».  

ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΝΤΙΕΓΚΟ..

Είναι σε καλή κατάσταση και όπως όλα δείχνουν θα δούμε τον Ντιέγκο Μπουονανότε στο ματς με τον Πλατανιά. Στην προπόνηση της Τετάρτης μάλιστα ο Τραϊανός Δέλλας και σε άσκηση που αφορούσε την κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας έδωσε στον Ντιέγκο τη θέση του επιτελικού χαφ. Από τη στιγμή λοιπόν που χρησιμοποιήσει τον Αργεντινό, ο προπονητής, στην πρεμιέρα του Σαββάτου θα τον δούμε πίσω από τον φορ.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΤΡΕΛΑ ΝΤΙΕΓΚΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ ΟΣΟ ΨΗΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ..ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Τετάρτη, Αυγούστου 19, 2015

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
«Τι παίζει με Λούκα, στόπερ και φορ», γράφει στο πρώτο της θέμα η εφημερίδα η οποία τονίζει: «Δεν περνάει ημέρα που να μην κάνει κι ένα βήμα προόδου για τη μεταγραφή του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού ο Μιλοβάνοβιτς. Έχει λίστα με στόπερ στα χέρια του ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, υπάρχει εμπιστοσύνη στους αμυντικούς που είναι στο ρόστερ, όμως όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά τον Πλατανιά. Λίστα και με φορ έχει στα χέρια του ο Μιλοβάνοβιτς και θα φανεί την επόμενη εβδομάδα ποιες θα είναι οι κινήσεις».
SPORTDAY
Για τον «ζογκλέρ» Ντιέγκο Μπουονανότε γράφει η SD: «Ομορφιές από τον Ντιέγκο στα Σπάτα», σημειώνει.
LIVE  SPORT
Για «δύο στόχους» αναφέρει η LS: «Η ΑΕΚ κινείται ξανά για κεντρικό αμυντικό, ενώ ο Μιλοβάνοβιτς ψάχνει γκολτζή σε Ιταλία, Ισπανία».
GOAL
Με τη σειρά της η εφημερίδα Goal, γράφει για τον Λούκα πως η ΑΕΚ «τρέχει να κλείσει τη συμφωνία με τον Βραζιλιάνο πριν από την πρεμιέρα. Τζανετόπουλος και Αραβίδης κερδίζουν με το σπαθί τους μία θέση στην 11άδα και «παγώνουν» τις κινήσεις για στόπερ και επιθετικό».

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΛΟΥΚΑ ΓΡΑΦΕΙ Η ΦΥΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ..ΓΝΩΜΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ..ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ.. ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ..ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΑΣ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Τρίτη, Αυγούστου 18, 2015

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
«40.000 λαού δίπλα μας το Σάββατο», γράφει στο πρώτο της σημερινό θέμα η Ώρα, τονίζοντας: «Με αυτοπεποίθηση από τις εμφανίσεις κόντρα σε Σεβίλλη και Ίντερ, φουλ… φτιαγμένοι για να ξεκινήσουν με νίκη στο πρωτάθλημα και μα πίστη για την κατάκτηση του τίτλου, οι παίκτες της ΑΕΚ συζητήσουν χθες στα Σπάτα για τη στήριξη που περιμένουν από τον ενωσίτικο κόσμο. Τα φιλικά τελείωσαν, τώρα αρχίζει ο «πόλεμος» του πρωταθλήματος και σε αυτόν η ΑΕΚ θα πρωταγωνιστήσει ΜΟΝΟ αν είναι μια γροθιά». Για τα μεταγραφικά η εφημερίδα τονίζει: «Λούκα και… υπομονή. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός είναι ο μόνος με τον οποίο ασχολείται αυτήν τη στιγμή η ΑΕΚ ενώ όποια άλλη κίνηση πρόκειται να γίνει, μετατίθεται για μετά το ματς με τον Πλατανιά».
SPORTDAY
«Έχει ταυτότητα θέλει… γκολ», γράφει για την ΑΕΚ η εφημερίδα η οποία τονίζει επίσης πως θα είναι έτοιμος ο Μπουονανότε για την πρεμιέρα.
LIVE SPORT
«Φουλάρει για στράικερ», αναφέρει η LIVE SPORT στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ: «Έτοιμη να κινηθεί για την απόκτηση επιθετικού, ανεβάζει ρυθμούς ο Μάνταλος», προσθέτει.
GOAL
Για τα σχέδια του Δέλλα γράφει η Goal: «Τι ετοιμάζει επί… χόρτου ο Δέλλα για την ΑΕΚ του πρωταθλήματος. Τα τρία πλάνα «εξόντωσης». Σε πολύ κατάσταση ο Μπουονανότε, θέλει να προλάβει την πρεμιέρα».

ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΣ !!

Μπορεί το χθεσινό  πρόγραμμα της προπόνησης να μην είχε πολλή μπάλα, ώστε ο Ντιέγκο Μπουονανότε να δώσει τα πρώτα δείγματα γραφής του ταλέντου του, ωστόσο έδειξε πως από πλευράς φυσικής κατάστασης είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό έτοιμος και απλά του λείπουν αγωνιστικά λεπτά προκειμένου να βρει ρυθμό. Η σημερινή προπόνηση έγινε σε δύο γκρουπ, με τον 27χρονο άσο να δουλεύει με τους παίκτες που δεν αγωνίστηκαν χθες με την Ίντερ και από αύριο που θα δουλέψει με όλους μαζί, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει περισσότερο μπάλα (σήμερα έπαιξαν μόνο «κορόιδο» και έτρεξαν όσοι συμμετείχαν στο γκρουπ με τον Αργεντινό), θα φανεί και το κατά πόσο θα είναι έτοιμος και για το ματς με τον Πλατανιά. Πάντως στην ΑΕΚ πιστεύουν ότι θα μπορει να αγωνιστεί, έστω για ένα ημίχρονο, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΕ Ο ΚΟΟΥΤΣ !!

Το στάδιο της προετοιμασίας ολοκληρώθηκε και πλέον η ΑΕΚ μπαίνει σε ρυθμούς πρωταθλήματος. Η εικόνα που άφησε η ομάδα, στα δυνατά φιλικά με Σεβίλλη και Ίντερ, ήταν άκρως ικανοποιητική, αλλά σε καμία περίπτωση οι ποδοσφαιριστές δεν θα πρέπει να ευφησυχαστούν, αφού είναι εντελώς διαφορετικά ματς αυτά του πρωταθλήματος και διαφορετικά τα φιλικά. Ακόμα και αν οι αντίπαλοι είναι τόσο ισχυροί. Και ο Τραϊανός Δέλλας είναι ο πρώτος που το γνωρίζει. Για αυτό και σήμερα συγκέντρωσε τους ποδοσφαιριστές του και αφού τους μοίρασε συγχαρητήρια, τόσο για την χθεσινή τους εικόνα, όσο και για την προσπάθεια που έκαναν σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας, τους τόνισε πως τώρα θα πρέπει να αφήσουν αυτά τα παιχνίδια στην άκρη και με σοβαρότητα να δουν το ματς με τον Πλατανιά. Μάλιστα, τους τόνισε πως η ομάδα θα πρέπει να ξεκινήσει με το… δεξί, γιατί αυτά τα παιχνίδια είναι που έχουν μεγαλύτερη σημασία.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΟ ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΟΑΚΑ..ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ..ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΣΤΑ ΔΥΟ  ΔΥΣΚΟΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ..Η ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ ΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ ΜΕ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ !!..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Δευτέρα, Αυγούστου 17, 2015

O AΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Για «τετράδα – φωτιά που έκανε την Ίντερ», γράφει η Ώρα και προσθέτει: «Μέχρι το 77’ που έγιναν αλλαγή ο Σιμόες και ο Γιόχανσον η Ίντερ δεν μπόρεσε να απειλήσει ούτε μία φορά, κάτι που έκανε τρεις φορές μετά, αλλά ο Ανέστης ήταν «κέρβερος». Πολύ καλοί οι Τζανετόπουλος, Γκάλο, Σοϊλέδης. Θετικό ντεμπούτο ο Ντίντακ. Σπουδαίο παιχνίδι από την ΑΕΚ που θα μπορούσε να φύγει νικήτρια από την Ανκόνα με τις δύο μεγάλες ευκαιρίες του Τζιμπούρ και του Γροντή». Στα μεταγραφικά η εφημερίδα γράφει: «Να τελειώνει με Λούκα μέσα στην εβδομάδα θέλει η ΑΕΚ. Για μετά την πρεμιέρα με τον Πλατανιά πάει του στόπερ».
SPORTDAY
Η SDγράφει κάνει λόγο για τη «σιδηρά κυρία» και σημειώνει: «Με καλοστημένη άμυνα η Ένωση στάθηκε όρθια στην Ιταλία».
LIVE SPORT
«Κυρία» χαρακτηρίζει η LSτην ΑΕΚ, για να γράψει επιπλέον στο πρώτο της θέμα: «Πολύ καλή εμφάνιση στο φιλικό της Ανκόνα με σούπερ αμυντική τακτική και πολύ τρέξιμο στα χαφ. Τρεις μεγάλες επεμβάσεις ο Ανέστης και μεγάλη ευκαιρία από Γροντή στο φινάλε του ματς. Η ΑΕΚ «χτίζει» χαρακτήρα και στέλνει μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση».
GOAL
Πρώτο θέμα και στο Goalη ΑΕΚ: «Ωραία μου κυρία», γράφει για την Ένωση το Goalκαι σημειώνει: «Πάλι με χαρακτήρα, τακτική νοοτροπία, συμπαγής και προσηλωμένη στο πλάνο παρουσιάστηκε η ΑΕΚ κόντρα στην Ίντερ πείθοντας ότι είναι έτοιμη ξανά για μεγάλες εμφανίσεις».

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΨΕΣ..ΧΩΡΙΣ ΓΚΟΛ ΦΥΣΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΟΙΤΑΞΑΜΕ  ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ.ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΕΝΤΡΟ ΦΩΤΙΑ .! ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ..ΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΓΚΟΛΤΖΗ....ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ..ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΨΕΣ !!

Μία εβδομάδα μετά την εξαιρετική παρουσία της ΑΕΚ απέναντι στη Σεβίλλη και το 1-1, όπου η Ενωση παρέδωσε μαθήματα επιθετικής λειτουργίας, ήρθε η σειρά της Ίντερ να… διδαχθεί και αμυντική τακτική. Οι ποδοσφαιριστές του Δέλλα, έδεσαν… κόμπο την ιταλική ομάδα, την κράτησαν στο 0-0 και την περιόρισαν σε ρόλο «κομπάρσου», όσο αγωνίζοντα οι… βασικοί.
Η Ενωση, σε ένα ματς που δεν μπορούν να βγουν χρήσιμα συμπεράσματα για τη γενική εικόνα της ομάδας, αφού είναι απίθανο στο ελληνικό πρωτάθλημα να υπάρχει τέτοιος αντίπαλος που να αντιμετωπιστεί κατά αυτόν τον τρόπο, παρέδωσαν σεμινάρια ανασταλτικής λειτουργίας, με τους Γιόχανσον και Σιμόες (είτε στο πρώτο μέρος μαζί με τον Ανάκογλου, είτε στο δεύτερο χωρίς αυτόν) να αποδεικνύουν για ακόμα μία φορά ότι αποτελούν ένα εξαιρετικό κεντρικό δίδυμο, απέναντι μάλιστα σε αντιπάλους που δεν θα βρουν στο ελληνικό πρωτάθλημα. Βεβαίως, για να διατηρηθεί αυτό το σκορ, σημαντικό ρόλο έπαιξε και ο Γιάννης Ανέστης, ο οποίος σε τρεις στιγμές στο τελευταίο δεκάλεπτο, έδειξε πως είναι πανέτοιμος, όποτε και όταν τον χρειαστεί ο προπονητής του.
Με επεμβάσεις που δείχνουν και την μεγάλη εξέλιξη του, έναν χρόνο αφού τον απέκτησε η ΑΕΚ. Το αποτέλεσμα στην Ιταλία, όμως, δεν θα πρέπει να… ξεγελάει κανέναν, παρ’ ότι οι ποδοσφαιριστές κέρδισαν πολλούς πόντους σε ψυχολογία. Η ΑΕΚ εξακολουθεί να χρειάζεται ενίσχυση και πλέον φουλάρει για να αποκτηθούν οι ποδοσφαιριστές που χρειάζεται για να πάει φουλ για πρωτάθλημα. Το ματς Σε αντίθεση με το ματς απέναντι στη Σεβίλλη, ο Τραϊανός Δέλλας επέλεξε να αλλάξει διάταξη στην ΑΕΚ και να χρησιμοποιήσει κόντρα στην Ίντερ, το 4-3-3, έχοντας στη μεσαία γραμμή τους Ανάκογλου, Γιόχανσον και Σιμόες, ενώ στην επίθεση τους Βάργκας, Μπαρμπόσα και Αραβίδη. Με αυτόν τον τρόπο ο «Τράι» ήθελε να «δέσει» τον χώρο του κέντρου και να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα των τριών (που άλλαζαν συνεχώς θέσεις) προωθημένων, ώστε να χτυπήσει στην κόντρα. Και στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου μέρους, τα σχέδια του προπονητή απέδιδαν καρπούς.
Μπορεί η ΑΕΚ να μην απείλησε σοβαρά, όμως η συνεχής πίεση στο μισό των Ιταλών, σε συνδυασμό με την εξαιρετικά δομημένη αμυντική λειτουργία, κρατούσαν μακριά από την εστία του Μπαρόχα την Ιντερ. Και πολλές φορές, είτε από τον άξονα, είτε από τα άκρα (όποτε έβρισκαν χώρο οι Γκάλο και Ντίντακ έπαιρναν μέτρα), η Ένωση έφτανε κοντά στην εστία του Χαντάνοβιτς. Και αν ήταν πιο προσεκτική στην τελική ενέργεια, ίσως είχε φτάσει και σε κάποιο τέρμα. Αντίθετα, ο Μπαρόχα ήταν… θεατής. Με εξαίρεση τη φάση του 31’ όπου η Ίντερ απείλησε με ένα σουτ του Ικάρντι, με τον γκολκίπερ της ΑΕΚ να αντιδρά σωστά και να μην ξεγελιέται από το γκελ της μπάλας, σε κανένα άλλο σημείο του 45λεπτου οι γηπεδούχοι δεν παρουσίασαν επιθετικές αρετές. Και παρ’ ότι είχαν συντριπτικά την κατοχή υπέρ τους, οι ποδοσφαιριστές του Δέλλα είχαν κλείσει κάθε διάδρομο και η κυκλοφορία περιοριζόταν σε κοντινές πάσες πίσω από την μεσαία γραμμή.
Πιο επιθετικό σχήμα
Στο δεύτερο μέρος και μετά το 55’ ο Τραϊανός Δέλλας άλλαξε το σχήμα και το μετέτρεψε σε 4-2-3-1, βάζοντας στην κορυφή τον Τζεμπούρ και από πίσω του τον Κρισάντους (πέρασε εκτός τους Βάργκας και Ανάκογλου), ενώ ήδη είχε αντικαταστήσει τον Ντίντακ (αν και έδειξε ότι του λείπει αγωνιστικός ρυθμός, έπαιξε έξυπνα, περιορίστηκε κυρίως στα ανασταλτικά του καθήκοντα και εκεί έδειξε πως δεν είχε κανένα πρόβλημα) με τον Σοϊλέδη.
Το «φρεσκάρισμα» αυτό έδωσε μεγαλύτερη ταχύτητα στην ΑΕΚ, η οποία πλέον μπορούσε να κερδίσει μέτρα στο γήπεδο και από τα άκρα. Και έτσι ήρθε και η μεγαλύτερη φάση της Ένωσης στο 74’. Με τον Γκάλο να ανεβαίνει από δεξιά, να σεντράρει στην μικρή περιοχή και ο Τζιμπούρ να μπαίνει στη φάση, αλλά η κεφαλιά του κόντραρε τελευταία στιγμή και πέρασε εκτός εστίας (ο διαιτητής έδειξε άουτ). Αντίθετα, με δύο παίκτες στη μεσαία γραμμή, τους Γιόχανσον και Σιμόες, η αμυντική λειτουργία παρέμενε εξαιρετική. Σουηδός και Πορτογάλος παρέδωσαν πάλι… σεμινάριο, όπως και στο ματς με τη Σεβίλλη, κάνοντας εξαιρετική δουλειά στον άξονα. Οσο περνούσε η ώρα, ο Δέλλας αντικατέστησε σταδιακά όλη την ενδεκάδα και η ΑΕΚ άρχισε να χάνει –και λογικά- τον ρυθμό της, με την Ίντερ να πιέζει ακόμα περισσότερο.
Ο Μαντσίνι, ακούγοντας τις συνεχείς αποδοκιμασίες του κόσμου από την εξέδρα, θέλησε να διατηρήσει το βασικό του σχήμα και περιορίστηκε σε ελάχιστες αλλαγές (οι περισσότεροι μεγάλα «βιολιά»). Και κάπως έτσι οι γηπεδούχοι έκαναν αισθητή την παρουσία τους. Την ώρα που η Ενωση έπαιζε με τα… δεύτερα, η Ίντερ έκανε τρεις μεγάλες φάσεις, με τον Ανέστη όμως να πρωταγωνιστεί και να κρατάει το μηδέν. Η πρώτη στο 81’ σε διαγώνιο σουτ του Κορντόμπια, η δεύτερη στο 83’ σε σουτ από το ύψος του πέναλτι από τον Μανάι και η τρίτη στο 88’ και πάλι σε τετ α τετ του Μανάι. Και στις καθυστερήσεις η ΑΕΚ θα μπορούσε να πάρει τη νίκη, αν ο Γροντής, που βγήκε τετ α τετ με τον Χαντάνοβιτς, πλάσαρε ένα μέτρο πιο αριστερά.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
Ιντερ: Χαντάνοβιτς, Ντ' Αμπρόσιο (76’ Ναγκατόμο), Μιράντα, Μουρίγιο, Χουάν Ζέσους, Κοντογκμπιά, Νουκουρί, Μεδέλ (76’ Μανάι), Μπρόζοβιτς, Γιόβετιτς, Ικάρντι (55’ Παλάσιο)
ΑΕΚ: Μπαρόχα (64’ Ανέστης), Γκάλο (76’ Γροντής), Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος (56’ Αρθο), Ντίντακ (46’ Σοϊλέδης), Σιμόες (76’ Φαγιέ), Γιόχανσον (76’ Ζοριτς), Ανάκογλου (56’ Κρισάντους), Βάργκας (46’ Πλατέλλας), Μπαρμπόσα (69’ Βασιλαντωνόπουλος), Αραβίδης (56’ Τζιμπούρ)

Παρασκευή, Αυγούστου 14, 2015

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

Ώρα των Σπορ: BIENVENIDO DIEGO. Το όνομά του σημαίνει «καληνύχτα» στα ιταλικά, αλλά οι Ενωσίτες επιφυλάσσουν απόψε στον Ντιέγκο Μπουονανότε μια πρώτη «μαγική νύχτα» κι εμείς του λέμε «καλώς ήρθες» στη δική του γλώσσα… Φτάνει στις 20:40 στο «Ελ. Βενιζέλος» μέσω Ρώμης ο Αργεντινός παικταράς. Το καθυστέρησε λίγο, αλλά χαλάλι του.
Πρόστιμο στον Τζιμπούρ… Που απολογήθηκε στον Δέλλα και ξεκάθαρο μήνυμα από την ηγεσία της ΑΕΚ ότι δεν πρόκειται να ανεχτεί ξανά τέτοια φαινόμενα.
Τώρα φλερτάρει για Λούκα κι έπεται ο στόπερ… Σε καλό δρόμο η υπόθεση του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού κι ενώ εξετάζονται συγκεκριμένες περιπτώσεις για ακόμα μια ενισχυτική κίνηση στο κέντρο της άμυνας.
Στο τέλος για φορ… Τα «μάτια» της ΑΕΚ είναι ανοιχτά και για στράικερ, αλλά δεν υπάρχει βιασύνη αφού σημασία έχει να βρεθεί παίκτης που να κάνει τη διαφορά.
Εξελίσσει τα Σπάτα η ΑΕΚ. Φτιάχνει ξενώνες και προχωρά τη δημιουργία ακόμα ενός γηπέδου.
«Τελειώνει» και τυπικά τον Δίπλαρο. Μόνο η ανακοίνωση απομένει για τη λύση του συμβολαίου του διεθνούς εφήβου. Διαβάστε το σκεπτικό της επικείμενης απόφασης της ΚΑΕ. Εντείνονται οι επαφές Αγγελόπουλου – Σάκοτα για την επόμενη μεγάλη μεταγραφή.
Sportday: TANGO ME DIEGO! Μπάσκετ: Γρήγορη και με άμυνα.
Goal: Μαστίγιο και καρότο. «1.000 ευρώ πρόστιμο, αλλά στο επόμενο… έφυγες», είπε στον Τζιμπούρ ο Δέλλας και το Goal εξηγεί γιατί ο Κολοσσός πήρε πάνω του την υπόθεση. Η Γρανάδα ανακοίνωσε τον Μπουονανότε. Το τέλος της συνεργασίας τους με τον Αργεντινό επισημοποίησαν οι Ισπανοί. Το βράδυ στην Αθήνα ο παίκτης. Ο Λούκα φεύγει από την Κρισιούμα και η Ένωση τον… παρακολουθεί.
Live Sport: Πάμε… Ντιέγκο! Η Γρανάδα ανακοίνωσε χθες τη… μεταγραφή του «μάγου» Μπουονανότε στην ΑΕΚ. Ραντεβού στο «Ελ. Βενιζέλος» στις 20.40 έδωσε ο λαός του Δικεφάλου για να υποδεχθεί σήμερα τον μεγάλο Αργεντινό άσο, που έμεινε ελεύθερος και έρχεται να απογειώσει την Ένωση.
Η τελευταία ευκαιρία. Φθηνά γλίτωσε ο Ράφικ Τζιμπούρ μετά την απολογία του στον Δέλλα. Πρόστιμο 1.000 ευρώ και καμία δικαιολογία σε τυχόν νέο παραστράτημα. Από την Τετάρτη η παράδοση των μετοχών για την «Αγιά-Σοφιά».
Ψάχνεται για στόπερ, υπό προϋποθέσεις θα κινηθεί για φορ και εξτρέμ. «Βλέπει» Λούκα η ΑΕΚ, που είχε επεισόδιο με οπαδούς της ομάδας του.

ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΟΥΤΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ !!

Τις πρώτες σκέψεις του εν όψει του αγώνα της Κυριακής με την Ίντερ, στην Ανκόνα, έδειξε στη χθσεινή  προπόνηση ο Τραϊανός Δέλλας, ο οποίος δοκίμασε ένα σχήμα με διάταξη 4-3-3. Κατά τη διάρκεια των ασκήσεων τακτικής ο προπονητής της ΑΕΚ επέλεξε τον Κρισάντους για τη θέση του φορ, στα άκρα της επίθεσης ήταν οι Αραβίδης (αριστερά) και Μπαρμπόσα (δεξιά), ενώ στη μεσαία γραμμή οι εσωτερικοί μέσοι ήταν οι Σιμόες, Ανάκογλου και αμυντικός χαφ ο Γιόχανσον. Στην άμυνα η αποχώρηση του Κολοβέτσιου αναγκάζει τον Δέλλα να περιμένει να διαπιστώσει την αγωνιστική του ετοιμότητα και αν μπορεί να τον υπολογίζει. Αν όχι πιο πιθανοί για το κέντρο της άμυνας θα είναι οι Άρθο, Τζανετόπουλος, ενώ για τα άκρα προβάδισμα έχουν οι Γκάλο, Σοϊλέδης, αν και ο Ντίντακ είναι πολύ πιθανό να πάρει χρόνο συμμετοχής, καθώς και σήμερα ακολούθησε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης και συμμετείχε κανονικά στις ασκήσεις τακτικής και το διπλό.

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002