Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 30, 2015

Ο ΠΑΙΚΤΟΥΡΑΣ ΜΑΝΤΑΛΟΣ !!

Πήρε το περιβραχιόνιο του αρχηγού, το φόρεσε και μπήκε μέσα στο γήπεδο της Βέροια παίζοντας συνολικά 96 λεπτά (μαζί φυσικά με τις καθυστερήσεις) αφήνοντας μια για πάντα πίσω το παρελθόν και τους δύσκολους 6,5 μήνες που μεσολάβησαν από τον σοβαρό τραυματισμό του, μέχρι την ολική επιστροφή του.
Στη Βέροια ο Μάνταλος φώναξε ξανά δυναμικό «παρών». Έβγαλε ξανά όλο το ματς δείχνοντας πως ναι μεν θέλει λίγο χρόνο ακόμη για να φτάσει στο 100%, από την άλλη δε μέσα στο γήπεδο έδειξε πόσο χρήσιμος είναι για την ΑΕΚ. Έπαιξε σε τρεις θέσεις τη Δευτέρα: αριστερό εξτρέμ, δεξί, αλλά και αμυντικό χαφ. Ειδικά από τη στιγμή που πέρασε στον άξονα ξαναπήρε τα πάνω του, μετά το πρώτο αρχικό 25λεπτο που σχεδόν όλο το παιχνίδι της ΑΕΚ περνούσε από τα πόδια του.
Πάμε να δούμε σε αριθμούς τι έκανε ο Μάνταλος στο πρώτο 90λεπτο που έβγαλε μετά από 6,5 μήνες: Είχε μία τελική και αυτή στο τέρμα, 2 πετυχημένα γεμίσματα στις 7 συνολικά προσπάθειές του, 17 πάσες (τις περισσότερες μαζί με τον Σιμόες που αγωνίστηκε ωστόσο 64’), έξι λάθη (πρώτος σε αυτόν τον τομέα προχθές ήταν ο Βάργκας με 9 λάθη), ένα κλέψιμο, έκανε ένα φάουλ, ενώ κέρδισε πέντε, τα περισσότερα από κάθε άλλον συμπαίκτη του στη Βέροια από τα συνολικά 20 που κέρδισε η ΑΕΚ.
Αυτά έκανε λοιπόν ο Μάνταλος στο πρώτο του 90λεπτο μετά από 6,5 μήνες απουσίας. Νούμερα και επίδοση που με τον καιρό θα βελτιώνονται…

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΙΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΦΕΣ..ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ..!! ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΦΙΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ..!!

Με άμυνα βγαλμένη από σεμινάριο και μοναδικές στιγμές θεάματος, η ΑΕΚ των «μυρίων προβλημάτων» πέτυχε μια σπουδαία σε έκταση και (ψυχολογική) σημασία επί της Εφές.
Η ΑΕΚ μπήκε «γκαζωμένη» στο ματς, προηγούμενη με 9-2 στα πρώτα 4 λεπτά. Στο 8’ το σκορ ήταν 20-10 υπέρ της Βασίλισσας, χάρη σε σερί 8-0 και 11 προσωπικούς πόντους του Μαυροκεφαλίδη, ενώ η περίοδος έληξε με 23-12 και (ανάμεσα στους) διακριθέντες τον Μιλόσεβιτς και τον Ουόρεν.
Στο 15’, με νέο 8-0 της ΑΕΚ, το σκορ είχε φτάνει στο 35-15 (!) και ο Μαυροκεφαλίδης στους 13, ενώ η διαφορά άγγιξε και τους 22 (40-18) με 5 σερί πόντους του Σκραμπ σε μια περίοδο που δεν υστέρησε κανείς (Κατσίβελης, Σαρικόπουλος, Χέρστον και Παπαντωνίου). Συνολικά, το πρώτο ήταν ένα ημίχρονο βγαλμένο από τα πιο γλυκά όνειρα των πιστών της Βασίλισσας, η οποία πήγε στα αποδυτήρια στο +21 (46-25)
Στο 23’, η διαφορά άγγιξε τους 24 (54-30) με τους Χέρστον και Ουόρεν να δίνουν τον τόνο. Η Εφές, ωστόσο ξεκίνησε την αντεπίθεσή της από τα μισά της γ’ περιόδου, πλησιάζοντας στους 11 πόντους (58-47 στο 29’), ενώ η λήξη της περιόδου βρήκε την ΑΕΚ προηγούμενη με 12 (61-49).
Στη δ’ περίοδο, η Βασίλισσα ανέβασε εκ νέου την απόδοση της, παρουσιάζοντας μια απίστευτα αποτελεσματική άμυνα. Με οδηγό τον Χέρστον και με μόλις 4 πόντους παθητικό, έφτασε τη διαφορά στο +29 (82-53), διατηρώντας την μέχρι το φινάλε (85-56), το οποίο «χρωματίστηκε» από την είδοδο του Μωραϊτη.
Τα δεκάλεπτα: 23-12, 46-25, 61-49, 85-56.
ΑΕΚ (Σάκοτα): Παπαντωνίου 8 (2), Χέρστον 15, Μιλόσεβιτς 8, Σκραμπ 10 (1), Μαυροκεφαλίδης 20 (1), Σαρικόπουλος 4, Κατσίβελης 7 (1), Μωραΐτης 1, Παύλος, Ουόρεν 12 (2).
ΕΦΕΣ (Ίβκοβιτς): Τάιους 5, Μπράουν 8, Οσμάν, Μπατούκ 3 (1), Σάριτς 12 (2), Κορκμάζ 2, Ουλουμπάι, Γκρέιντζερ 3, Ερτέλ 5, Ντίμπλερ 9 (3), Ντάνστον 4, Ντουβερίογλου 5.

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 29, 2015

O ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ:
«Τέζα στο 90’ με Μπαρμπόσαρο! Νωρίς στα κρεβατάκια τους έστειλε ο Πορτογάλους αυτούς που έβαλαν τον Αρετόπουλο να εξοντώσει χθες την ΑΕΚ στη Βέροια. Η ΑΕΚ βρέθηκε να χάνει 1-0 στο ημίχρονο από φάουλ στον Μπουονανότε που… δεν είδε ο Αρετόπουλος και τραγική αντίδραση στην άμυνα. Έδωσαν οι πάντες τα πάντα για τη νίκη. Πήρε όλα τα ρίσκα ο Δέλλας στο τέλος, αλλά ο «enano» δεν βγαίνει αλλαγή σε εκείνο το σημείο. Αισχή διαιτησία με στόχο να τελειώσει η Ένωση χθες από τη μάχη της κορυφής. Η φαουλάρα του Μπαρμπόσα στο τελευταίο λεπτό και η γκολάρα του Μπουονανότε που ισοφάρισε στο 49’ ήταν η απάντηση»
SPORTDAY
Η SDγράφει για την ΑΕΚ: Έβγαλε ψυχή! Μία του Δέλλα, δυο του Δέλλα, τρεις… τρίποντο και μαγκιά τους».
LIVE  SPORT
Πρώτο θέμα είναι το πέρασμα της ΑΕΚ από τη Βέροια στη LS: «Καρυδάτη». Ζωντανή με ανατροπή στο 90’. Βασίλισσα στον Βορρά η ΑΕΚ με κατάθεση ψυχής, 2-1 τη Βέροια. Άλλαξαν την εικόνα της Ένωσης Μάνταλος και Ντίντακ, βοήθησαν οι αλλαγές του Δέλλα».
GOAL
ΤoGoalμε τη σειρά του γράφει: «Α… Nasa! Πεισματικά η ΑΕΚ ζήτησε και βρήκε νερό… ζωής στη Βέροια με ανατροπή λύτρωσης στο 90’ από γκολ – φάουλ του Μπαρμπόσα»

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΟΥΤΣ..

Για την πίεση, για τους παίκτες, για την ομάδα και για το ματς που γύρισε η ΑΕΚ στη Βέροια μίλησε ο Τραϊανός Δέλλας στη συνέντευξη Τύπου, ξεκαθαρίζοντας πολλά πράγματα... Αναλυτικά όλα όσα είπε: 
«Έγινε ένα καλό παιχνίδι, ανοικτό παιχνίδι. Εμείς θεωρώ πως αν δεν κερδίζαμε θα αδικούσαμε τους εαυτούς μας. Χωρίς να απειθούμε καθόλου δεχθήκαμε ένα γκολ και μετά ήταν δύσκολη. Να δώσω συγχαρητήρια για τον τρόπο που δούλεψαν τα ματς. Κατάφεραν με ηρεμία να φέρουν την μπάλα στην περιοχή της Βέροιας. Ισοφαρίσαμε και στο τέλος πήραμε αυτό που δικαιούμασταν από την αρχή. Η ομάδα έδειξε ένα διαφορετικό πρόσωπο και ένα διαφορετικό χαρακτήρα, πέρα από τους τρεις βαθμούς που χρειαζόμαστε. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου στον κόσμο που ήρθε και έδωσε δύναμη στα παιδιά να γυρίσουν το παιχνίδι. Συγχαρητήρια και πάλι στους παίκτες μου. Εμείς βάλαμε δύσκολα στον εαυτό μας γιατί δεχθήκαμε γκολ από δικό μας λάθος. Τα παιδιά δούλεψαν πολύ το παιχνίδι. Εμείς πηγαίνουμε σ’ όλα τα ματς για να κερδίσουμε,  με όποιο και αν είναι ο αντίπαλος. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας.
Όταν είσαι σε μια τέτοια ομάδα, η πίεση πάντα υπάρχει. Την πίεση την κανουμε εμείς στους εαυτούς μας. Όλοι δουλεύουμε καθημερινά για να φτάσουμε την ομάδα εκεί που την ονειρευόμαστε όλοι. Την πίεση προσπαθώ να την αφήνω απέξω από τα αποδυτήρια. Πάντα θα είμαι ασπίδα για τους παίκτες και το μόνο που ζητάω από αυτούς είναι να δίνουν το 100%. Και όταν το κάνουν, θα φεύγουν πάντα με ψηλά το κεφάλι. Αλλά και έτσι να μην συμβαίνει, ποδόσφαιρο είναι, πρέπει να προχωράμε μπροστά. Δεν γίναμε οι καλύτεροι επειδή κερδίσαμε ένα ματς, ούτε οι χειρότεροι επειδή χάσαμε. Κανείς δεν θα μας χαριστεί, τουλάχιστον σε εμάς. Με ηρεμία, σύνεση και πολλή δουλειά, να συνεχίσουμε να διεκδικούμε τις νίκες σ’ όλα τα ματς».

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΤΕΖΑ ΜΕ ΜΠΑΡΜΠΟΣΑ ΣΤΟ 90 !!  ΧΤΕΣ..ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟ..ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΜΕΝΑΜΕ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ..ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΦΟΡ..ΑΥΤΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ  ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ..ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΠΙΣΩ Ο ΤΖΙΜΠΟΥΡ  ΣΥΝΤΟΜΑ ..ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ...ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 28, 2015

O ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

Ώρα των Σπορ: Δεν υπάρχει κάτι άλλο να πεις για το αποψινό παιχνίδι της ΑΕΚ στη Βέροια (19:30), αφού, πολύ απλά είναι μονόδρομος η νίκη! Αποφασιστικότητα στις τάξεις της Ένωσης για το πρώτο εκτός έδρας τρίποντο, που θα επαναφέρει την ηρεμία και θα την κρατήσει στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας. «Τριπλέτα» με Μπουονανότε, Βάργκας και Μάνταλο, έδειξε χθες ο Δέλλας, στο 4-2-3-1 και με τον Αραβίδη στην κορυφή. Πιο πιθανός ο Ντίντακ για το αριστερό άκρο της άμυνας.Σοκ με Όρτον! Σε πολύ δύσκολη θέση ο Αμερικανός, που υπέπεσε σε μπαράζ πειθαρχικών παραπτωμάτων και περνάει από απολογία. Στους ρυθμούς του αυριανού φιλικού με την πανίσχυεη Εφές του Ίβκοβιτς η Βασίλισσα.
Sportday: Μην αρχίζεις τη μουρμούρα. Κομβικής σημασίας το ματς στη Βέροια (19:30).

Goal: Νίκη
για δύο λόγους. Η Ένωση θέλει το διπλό για να παραμείνει σε επαφή με την κορυφή και για να ηρεμήσει. Επιστροφή Μάνταλου στην 11άδα.

Live Sport: Με Μάνταλο για το διπλό. Πρώτη φορά βασικός μαζί με τους Λαμπρόπουλο, Ντίντακ για την άλωση της Βέροιας (19:30, NS1). Δέλλας: Προσοχή σε Ναζλίδη – Αμπντούν.

ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ !!

Η ισοπαλία στην Ξάνθη ήταν κακό αποτέλεσμα, αλλά -λίγο γιατί ήταν το πρώτο στραβοπάτημα, λίγο επειδή παραδοσιακά είναι μια δύσκολη έδρα- δεν θεωρηθεί... εντελώς εκτός λογικής. Η ήττα στην Τούμπα, πόνεσε, αλλά ήταν ένα αρνητικό αποτέλεσμα σε ντέρμπι.
Ωστόσο, έπειτα από δύο ανεπιτυχή εκτός έδρας αποτελέσματα και με δεδομένες τις βαθμολογικές απώλειες που έχει ήδη υποστεί, στη Βέροια η ΑΕΚ δεν έχει περιθώρια για άλλο στραβοπάτημα. Και θα παραταχθεί απόψε απέναντι στην ομάδα της Ημαθίας με μοναδικό στόχο την πρώτη της νίκη μακριά από το ΟΑΚΑ για φέτος, δίνοντας τέλος και σε ένα κακό σερί που έχει αρχίσει να χτίζει από πέρσι, με την τελευταία της εκτός έδρας νίκη να είναι αυτή απέναντι στη Λάρισα, στις 13 Μαϊου (0-1).
Ο Τραϊανός Δέλλας έχει κάνει σαφή την πρόθεσή του να... επιστρέψει στο 4-2-3-1 έπειτα από το πείραμα του 4-3-2-1 που δεν... βγήκε στην Τούμπα. Βάσει όσων έχει δείξει στις τελευταίες προπονήσεις, φαβορί για να βρεθούν στο αρχικό σχήμα της Ένωσης είναι οι Μπαρόχα, Ντίντακ, Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος, Γκάλο, Γιόχανσον, Σιμόες, Βάργκας, Μάνταλος, Μπουονανότε, Αραβίδης.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΚΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ..ΑΛΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΣΑΝ ΑΕΚ ..ΔΥΝΑΜΗ ..ΠΑΘΟΣ..ΚΑΙ ΨΥΧΗ !!..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 27, 2015

O AΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΨΕΜΑΤΑ ..ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΕΡΝΑ !!...ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ;; ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΛΟΜΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟ ΞΑΝΑ Η ΕΔΡΑ ΜΑΣ ;; ...ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ;; ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Για το γήπεδο και τη στάση του Άρη Βασιλόπουλου γράφει στο πρώτο της θέμα σήμερα η Ώρα: «Ιδού τα ψέματα του Βασιλόπουλου», τονίζει και εξηγεί: «Από τις 27 Απριλίου οι άνθρωποι που τρέχουν το πρότζεκτ για λογαριασμό της ΑΕΚ, έστειλαν στον δήμο όλα τα έγγραφα και τις μελέτες του γηπέδου, μεταξύ των οποίων και τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, για την οποία δήλωσε πως χρειάζεται… άλλους δυο μήνες, ώστε να γνωμοδοτήσει!
Θα εξαντληθούν οι 45 εργάσιμες ημέρες για την ολοκλήρωση διαβούλευσης της ΜΠΕ με την έκδοση της οικοδομικής άδειας να πηγαίνει, πλέον, αναγκαστικά και ελέω… δημάρχου, για τις αρχές του 2016»
SPORTDAY
«Είναι πολλά τα πέντε ματς χωρίς διπλό για την ΑΕΚ», τονίζει η εφημερίδα, η οποία σημειώνει πως ο Δέλλας ετοιμάζει τον Μάνταλο για τη Βέροια.
LIVE  SPORT
«Η λύση είναι Μάνταλος», γράφει η  LSη οποία σημειώνει: «Ο Δέλλας προορίζει για την 11άδα τον νεαρό διεθνή για να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή. Πολλές δοκιμές για το αυριανό ματς. Προπονήθηκε και παίζει στη Βέροια ο Σιμόες».
GOAL
Για ένα άλλο αγωνιστικό πρόσωπο γράφει και το Goal, σχετικά με την ΑΕΚ: «Ο Δέλλας έδειξε ότι ετοιμάζει Μάνταλο και Ντίντακ για την 11άδα».

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 26, 2015

ΣΚΕΨΕΙΣ ΕΝΔΕΚΑΔΑΣ ..

Στην αρχική 11άδα της ΑΕΚ μετά από σχεδόν 6.5 μήνες «φλερτάρει» να βρεθεί ο Πέτρος Μάνταλος, στο ματς της Δευτέρας με τη Βέροια. Στη σημερινή απογευματινή προπόνηση αναμένεται δοκιμή και δεν αποκλείεται να δούμε με τους βασικούς τον Μάνταλο. Δείχνει σε καλή κατάσταση ο διεθνής μέσος της ΑΕΚ, το έδειξε στη Τούμπα όταν πήγε να γυρίσει… μόνος του το ματς. Γερά πατήματα, έβαζε τα πόδια του στη «φωτιά», κανένας φόβος. Όλα αυτά τα στοιχεία κάνουν τον Δέλλα να σκέφτεται το ενδεχόμενο να τον ξεκινήσει βασικό. Ωστόσο, είναι ξεκάθαρο πως ακόμη ο Μάνταλος δεν μπορεί να βγάλει 90λεπτο. Επίσης, θυμίζουμε και τη δήλωση του προπονητή μετά το ματς με τον ΠΑΣ τονίζοντας πως ο Μάνταλος θέλει ακόμη χρόνο να επανέλθει στο 100%. Ίσως όμως στο ματς της Δευτέρας αλλάξει ο τρόπος διαχείρισης του Μάνταλου: Έτσι μπορεί να τον δούμε βασικό και να γίνεται αλλαγή κάποια στιγμή και όχι να παίρνει 25λεπτο στην επανάληψη. Υπάρχουν φυσικά ακόμη δυο ημέρες μπροστά μας και εκεί ο προπονητής θα αποφασίσει. Ρόλο θα παίξει και η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου της Βέροιας.

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Τις αλλαγές του Δέλλα για το ματς με τη Βέροια έχει πρώτο θέμα σήμερα η Ώρα: «Τι αλλάζει στη Βέροια. Δεν κρατιέται ο Μάνταλος και «φλερτάρει» με την πρώτη του ενδεκαδάτη εμφάνιση. Σήμερα κρίνεται του Σιμόες, από τη συμμετοχή του ή όχι κρίνονται πολλά για τα πλάνα του προπονητή». Όσον αφορά τη Βασίλισσα η Ώρα τονίζει: «Τους κατάπιε το θηρίο! Ο Ντάνιελ Όρτον «δάγκωνε» μέσα στη ρακέτα και πήρε το ματς χθες στο Ρέθυμνο με καλάθι 2’’ πριν τη λήξη».
SPORTDAY
«Θέλει ξεκούραση ο Γιόχανσον, θέλει παιχνίδια ο Μάνταλος», γράφει στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ η SD.
LIVE  SPORT
Με τη σειρά της η LS αναφέρει: «Τον Νοέμβρη πρώτο ταμείο. Θα κριθούν πολλά στα επόμενα έξι δύσκολα ματς για την ΑΕΚ».
GOAL
ToGoalαπό την πλευρά του στα αγωνιστικά τονίζει πως ετοιμάζει πολλές αλλαγές ο Δέλλας για τη Βέροια, επαναφέρει το 4-2-3-1 και μέσα τον Μάνταλο».

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ ΓΡΑΦΕΙ Η ΦΥΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ  ΦΙΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ ...ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ..ΜΟΝΟ ΝΙΚΕΣ ΠΑΝΤΟΥ !!..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΕΙΠΕ Ο ΚΟΟΥΤΣ..

Η ΑΕΚ αφήνει πίσω της το ματς της Τούμπα και δυο ημέρες μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ο Τραϊανός Δέλλας μιλάει για το επόμενο με τη Βέροια.
Ο προπονητής, μιλώντας στην κάμερα της NOVA, τόνισε πως το αποτέλεσμα κάθε αγώνα της ΑΕΚ κρίνεται βάσει της απόδοσης της Ενωσης: «Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Εμείς θα αποδεικνύουμε σε κάθε παιχνίδι το τι μπορούμε να κάνουμε. Ειδικά στο α” ημίχρονο αυτό δεν έγινε στην Τούμπα. Ευελπιστώ όμως ότι στο επόμενο παιχνίδι θα δείξουμε καλύτερο πρόσωπο και θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς που χρειαζόμαστε. Θεωρώ ότι μόνο από εμάς κρίνονται τα παιχνίδια. Αν εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει, μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε. Αν όχι όμως, τα πράγματα δυσκολεύουν». 
Όσογ για τη Βέροια; Ο Δέλλας αναφέρθηκε στη φιλοσοφία της ομάδας: «Η φιλοσοφία η δική μου είναι ότι σε όλα τα γήπεδα θα πηγαίνουμε για τη νίκη. Με επιθετικό ποδόσφαιρο, με αυτό που έχουμε δείξει μέχρι τώρα. Κάποιες φορές βγαίνει, κάποιες όχι, αλλά το θέμα είναι να περάσουμε στην ομάδα αυτό το στοιχείο. Ότι πάμε για τη νίκη».

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 25, 2015

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΗΤΑΝ ΠΕΝΑΛΤΙ..ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΟΥΛΛΑΚΙ ΠΕΤΑΞΕ..ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ..ΑΣ ΤΟ ΕΔΙΝΕΣ ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ κ. ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΛΕ !!..ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΒΕΡΟΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ ..ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ..ΑΣ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΣΑΝ ΑΕΚ..!! ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 24, 2015

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Το πέναλτι που δεν έδωσε ο Σιδηρόπουλος στον Σιμόες, είναι το βασικό θέμα της εφημερίδας, την επομένη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ενώ η «Ωρα» στέκεται και στις ευθύνες του Τραϊανού Δέλλα. «Ο Σιμόες είναι κάτω και σφαδάζει, διότι του έκαναν πέναλτι κύριε Σιδηρόπουλε», είναι ο τίτλος και συνεχίζει: «Παρα την πολύ κακή εμφάνιση της ΑΕΚ, το καθοριστικό σημείο ήταν το πέναλτι-μαρς του Κάτσε στον Σιμόες, στο 78’ Ο αδικαιολόγητος φόβος αλλά και η σειρά λαθών, μεταξύ των οποίων και το συγκεκριμένο του διεθνή διαιτητή, έφεραν την ήττα με 2-1». Παράλληλα, για τις ευθύνες του προπονητή, σχολιάζει: «Πήγε για τα λίγα και τα έχασε όλα. Λάθος η προσαρμογή της ΑΕΚ στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ. Το 4-3-3 δεν έχει βγει ποτέ και δεν βγήκε και στην Τούμπα. Βγήκαν νωρίς Βάργκας και Μπουονανότε, έμεινε ανεξήγητα για 75’ ο Ανάκογλου που δεν δικαίωσε την επιλογή να ξεκινήσει βασικός. Το ματς αντιμετωπίστηκε με φόβο και νευρικότητα, που έφερε σειρά λαθών. Τραγική η αμυντική λειτουργία, με αποκορύφωμα το πέναλτι-δώρο του Σοϊλέδη». Από εκεί και πέρα γίνεται αναφορά στην εκπληκτική εμφάνιση του Μπαρόχα αλλά και αυτή του Μάνταλου, που παραλίγο να αλλάξει όλο το ματς με την είσοδό του.
SPORTDAY
Το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ είναι το βασικό θέμα της εφημερίδας, η οποία έχει τίτλο το σκορ του ματς, σημειώνοντας πως αυτό έγινε με ανατροπή.
LIVESPORT
Και εδώ βασικό θέμα της εφημερίδας είναι το παιχνίδι της Τούμπας, όπου σημειώνεται: «το 3-5-2 του Τούντορ έπνιξε για 80 λεπτά τους κιτρινόμαυρους. Κόντρα στη ροή του ματς ο Αραβίδης 0-1. Δαίμονας ο Ροντρίγκεζ και ο Κλάους με πέναλτι γύρισαν το ματς. Ο Μάνταλος έδωσε πνοή στην ΑΕΚ, που πίεσε στο τέλος αλλά ο Όλσεν έκανε την απόκρουση του αγώνα σε κεφαλιά του Αραβίδη». Παράλληλα, γίνεται αναφορά στα δικαιολογημένα παράπονα της ΑΕΚ για τον διαιτητή Σιδηρόπουλο και το πέναλτι που δεν καταλόγισε στον Σιμόες, ενώ φιλοξενείται και η δήλωση του Δημήτρη Μελισσανίδη.
GOAL
Για την ανατροπή του σκορ κάνει λόγο η εφημερίδα στο ματς, τη στιγμή που σημειώνει πως υπήρξαν δύο πέναλτι στον αγώνα, σωστά δόθηκε αυτό του Σοϊλέδη στον Τζιόλη, θα έπρεπε όμως νωρίτερα να είχε δοθεί και αυτό του Κάτσε πάνω στον Σιμόες. Παράλληλα, γίνεται αναφορά στην τακτική του Τούντορ, που «κέρδισε» τον Δέλλα.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ..ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΛΑΔΑ ΜΑΣ..Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ.....ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΔΩ..ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΕΚ !!..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 23, 2015

O AΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

Ώρα των Σπορ: Δίψα για μάχη και νίκη! Μεγάλο ντέρμπι απόψε (20:30) με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ύστερα από τα τελευταία χρόνια απουσίας της πραγματικής ΑΕΚ από το πρωτάθλημα. Μπαρόχα, Γκάλο, Κολοβέτσιος, Τζανετόπουλος, Σοϊλέδης, Γιόχανσον, Ανάκογλου, Σιμόες, Βάργκας, Μπουονανότε και Αραβίδης, η πιθανότερη αρχική ενδεκάδα. Δέλλας στους παίκτες του: Μην σας παρασύρει η ατμόσφαιρα.Πρόσκληση Σαββίδη σε «Τίγρη»… για να δουν μαζί απόψε στην Τούμπα, το μεγάλο ντέρμπι. Πολύ πιθανό να πάει το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη.Ξεκίνημα για… τίτλο! Πρεμιέρα με το δεξί για την ΑΕΚ (30-28) κόντρα στον νταμπλούχο ΠΑΟΚ.Το δωρο του Μελισσανίδη στον Ρασίντ Αλί Αλ Μανσούρ!Πρεμιέρα με ΠΑΟΚ (10/10) στο ΟΑΚΑ για τη Βασίλισσα.
Goal: Τα 5 κλειδιά του Δέλλα. Το 4-3-3 ο Σιμόες στον Πέλκα, η συμπεριφορά των στόπερ με Κλάους-Μπερμπάτοφ, η προσαρμογή Μπουονανότε και ο Αραβίδης θα κρίνουν την επιτυχία. Πιθανή η παρουσία Μελισσανίδη.

Live Sport: Μάθημα για Τούμπα. «Φροντιστήριο» Δέλλα για το ντέρμπι. Ετοιμάζει 4-3-3 με Γιόχανσον, Σιμόες, Ανάκογλου στο κέντρο και Βάργκας, Αραβίδη, Μπουονανότε στην επίθεση.
Sportday: «Με 4-3-3 και “σφαίρες” είναι ο τίτλος της εφημερίδας». Ποιοι είναι οι κρυφοι άσοι του Δέλλα.

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

ΕΦτασε η μέρα λοιπόν. Η όμορφη Τούμπα. Όσο πλησιάζει η ώρα θα ζηλεύω που δεν θα είμαι εκεί. Ποτέ δεν θα ξεχάσω την πρώτη εκδρομή. Που μπήκαμε στο 10 και φύγαμε στο 47 με ψηλά το κεφάλι. 2-2 πρεμιέρα 1987. Τα δύο γκολ τα είδαμε. Άλλες εποχές. Οποιος ήθελε πήγαινε με δική του ευθύνη. Tώρα μόνο… “κρυφοχριστιανοί" και δημοσιογράφοι.
Μεγάλη έδρα η Τούμπα αλλά από την δεκαετία του 90 και μετά πάντα κάτι περίεργο πρέπει να γίνει για να χάσει η ΑΕΚ. Δεν εννοώ διαιτησία, που κι αυτή έχει παίξει ρόλο. Αλλά πάντα κάτι κουφό. Την μία με δυο απευθείας φάουλ, την άλλη με δύο γκολ του… αριστερού μπακ του ΠΑΟΚ, την παράλλη με χειρουργείο… Σε κάθε περίπτωση ένα είναι το δεδομένο. Για την ΑΕΚ έχει πάψει η Τούμπα να είναι φόβητρο. Κι όσο γεμάτη και καυτή να είναι σήμερα θα μοιάζει… άδεια εκκλησία μπροστά σε εκείνη την βραδιά του ημιτελικού του 2011 που η ΑΕΚ ανέβαλλε την… μεγαλύτερη μετακίνηση οπαδών στην Ελλάδα. Το τελευταίο ματς με τον ΠΑΟΚ που παρακολούθησα από κοντά μέσα στην Τούμπα και ειλικρινά ήταν από τις πιο εύκολες νίκες που έχω δει εκεί μέσα. Και δεν έχω δει λίγες.


Η ΑΕΚ είχε κερδίσει εκείνο το ματς από το… πρώτο λεπτό κι ας έβαλε το γκολ της νίκης και της πρόκρισης με τον Δέλλα στο δεύτερο ημίχρονο. Ήταν τόσο άριστα προετοιμασμένη και αριστοτεχνικά στημένη μέσα στο γήπεδο που δεν υπήρχε περίπτωση να χάσει με τίποτα και απλά περίμενε την κατάλληλη φάση για να κερδίσει κιόλας. Όλα άψογα. Απολάμβανα την ομάδα από ψηλά, από τα δημοσιογραφικά που παρεμπιπτόντως είναι από τα πιο φιλόξενα στην Ελλάδα. Δεν είναι πλάκα αλλά η αλήθεια. Η φιλοξενία είναι πάντα άψογη. Όπως είναι βέβαια και στο ΟΑΚΑ. ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

Σήμερα λοιπόν περιμένουμε αποδείξεις. Είναι το πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος μετά από δύο χρόνια και… βάλε που η ΑΕΚ δεν μπαίνει στο γήπεδο ως φαβορί, παρεμπιπτόντως πληρώνει ΤΡΟΜΕΡΑ ΚΑΛΑ ως αουτσάιντερ, το πρώτο εκτός έδρας ντέρμπι, το πρώτο ματς που δεν θα έχει την ευθύνη να κάνει αυτή το παιχνίδι. Αν ο ΠΑΟΚ κατέβει με 3-5-2, το σύστημα που παίζει σχεδόν σε όλα τα ματς από τον ερχομό του Τούντορ, τότε αξίζει τον κόπο να αλλάξει ο Τράι το 4-2-3-1 που παίζει από τότε που ανέλαβε με το 4-3-3 που έχει δοκιμαστεί πολύ λίγο αυτά τα χρόνια. Ο ΠΑΟΚ θα έχει ενισχυμένο άξονα και έχει λογική λοιπόν να προσαρμοστεί η ΑΕΚ. Να μαζέψει περισσότερο κόσμο και αυτή στον άξονα. Αυτό που δεν πρέπει να κάνει είναι να κλειστεί πίσω. Αν ο ΠΑΟΚ βάλει την ΑΕΚ στην περιοχή πιστεύω πως θα σκοράρει και τα πράγματα θα είναι πάρα πολύ δύσκολα. Και βέβαια σήμερα είναι το πρώτο μεγάλο κρας τεστ για τον τερματοφύλακα και για την αμυνα της ΑΕΚ. Περιμένουμε αποδείξεις. Και ονόματα. Γερά παιδιά. Με τη νίκη.

ΠΡΩΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΤΕΣΤ !!

Έτοιμη να δώσει ένα ντέρμπι από τα παλιά είναι η ΑΕΚ, η οποία απόψε αντιμετωπίζει στην Τούμπα τον ΠΑΟΚ για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (20:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr). 

Το σημερινό ματς αποτελεί μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία η «Ένωση» να αποδείξει ότι επέστρεψε για τα καλά και οι βλέψεις της είναι υψηλές. Στη χθεσινή προπόνηση, μάλιστα, ο Τραϊανός Δέλλας φρόντισε να προετοιμάσει όσο καλύτερα γινόταν τους παίκτες τους, στους οποίους είπε πως «θα είναι ένα πολύ δυνατό και δύσκολο ματς. Αντιμετωπίζουν έναν πολύ καλό αντίπαλο και για αυτό θα πρέπει να

παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι. Στόχος μας είναι αν κάνουμε το παιχνίδι μας, προκειμένου να πάρουμε τη νίκη. Χρειάζεται προσοχή! Δεν πρέπει να παρασυρθούμε από την εξέδρα και την ατμόσφαιρα που θα επικρατεί. Πρέπει να έχουμε το μυαλό μας και στα 90 λεπτά σε όσα έχουμε πει και δουλέψει»

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο «Κολοσσός» αναμένεται να παρατάξει με 4-3-3 την «Ένωση», ένα σύστημα που μπορεί να μετατραπεί σε 4-2-3-1 και 4-3-2-1. Την πιθανότερη ενδεκάδα θα αποτελείται από τους εξής: την «κιτρινόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Μπαρόχα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Γκάλο, Κολοβέτσιο, Τζανετόπουλο και Σοϊλέδη (ή Ντίντακ). 

Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Γιόχανσον, με τους Σιμόες και Ανάκογλου εσωτερικούς μέσους. Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Μπουονανότε, Βάργκας και Αραβίδης. 

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ανέστης, Άρθο, Λαμπρόπουλος, Κορδέρο, Μάνταλος, Μπαρμπόσα, Πλατέλλας και Κρισάντους. Εκτός παραμένει ο Ράφικ Τζεμπούρ, που συνεχίζει ατομικό πρόγραμμα, όπως επίσης οι Πεταυράκης, Φαγέ και Μπακάκης, αλλά και για λόγους τακτικής ο Γροντής. 

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΠΑΜΕ ΓΙΑ  ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΕΡΑ..ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΘΟΣ..ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΨΥΧΗ..!! ΑΝ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ  ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΠΛΟ !!..ΠΑΜΕ ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 22, 2015

TOYΣ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΟΥΓΚΛΑ !!

Πέρα από τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, οι παίκτες της ΑΕΚ θα πρέπει να αντιμετωπίσουν αύριο και την ατμόσφαιρα της Τούμπας, καθώς το γήπεδο θα είναι κατάμεστο. Ο Τραϊανός Δέλλας θέλησε να προετοιμάσει τους ποδοσφαιριστές του για όσα θα συναντήσουν, ξεκαθαρίζοντας τους ότι δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να χάσουν τη συγκέντρωσή τους.
«Είναι ένα ντέρμπι και έχει εντελώς άλλες απαιτήσεις. Πρέπει να είστε απόλυτα συγκεντρωμένοι από την αρχή μέχρι το τέλος. Δεν πρέπει να παρασυρθείτε από την ατμόσφαιρα. Να μείνετε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας και στον στόχο μας», είπε μεταξύ άλλων ο προπονητής της ΑΕΚ στους ποδοσφαιριστές του.

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Για τον «φτιαγμένο» για την Τούμπα, Ντιέγκο Μπουονανότε γράφει στο πρώτο της θέμα η Ώρα, αναφέροντας τη δήλωσή του: «Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε σε αυτό το ντέρμπι και πιστεύουμε πολύ στις δυνάμεις μας». Επίσης η εφημερίδα αναφέρει: «Ψήφος – καταδίκη Βασιλόπουλου στη Φιλαδέλφεια. Λίγο μετά την ανακοίνωση της παραίτησής του από τον ΣΥΡΙΖΑ οι δημότες Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, στις βουλευτικές εκλογές έδωσαν 38% στο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα και 3% στη ΛΑΕ!»
SPORTDAY
«Στην τούμπα κερνάει ο Δέλλας», γράφει η  SD και αναφέρεται στα αγωνιστικά σχέδια του προπονητή για να φύγει η Ένωση με το διπλό.
LIVE  SPORT
Σύνθημα νίκης από Δέλλα και Μπουονανότε με την εφημερίδα να το τονίζει: «Ο Κολοσσός φτιάχνει τους παίκτες της ΑΕΚ για την αυριανή μεγάλη μάχη στην Τούμπα».
GOAL
Στο ίδιο στυλ και το ρεπορτάζ του Goal: «Το βάρος στη μεσαία γραμμή ρίχνει ο Δέλλας για να έχει η ομάδα του τον έλεγχο του ντέρμπι».

AIΣΙΟΔΟΞΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ..!!

Με τα υπάρχοντα δεδομένα η έκδοση οικοδομικής άδειας για την κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ πάει πίσω για τουλάχιστον άλλους δύο με τρεις μήνες, με πιθανότερο σενάριο να βγαίνει στις αρχές του 2016. Η νέα καθυστέρηση, που προκλήθηκε από την παράταση που δόθηκε για τη δημόσια διαβούλευση πάνω στην περιβαλλοντική μελέτη κατόπιν αιτήματος του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας, έχει προκαλέσει έντονη δυσαρέσκεια στις τάξεις των «κιτρινόμαυρων», σε επίπεδο διοίκησης και… κόσμου. 


Στην «Ένωση» ελπίζουν πως ο νέος υπουργός ΥΠΑΠΕΝ, κατά τα φαινόμενα ο Πάνος Σκουρλέτης, δεν θα προβάλει νέα εμπόδια κι αντιθέτως θα κινήσει ταχύτερα τις διαδικασίες. Κάποιοι, δε, μιλούν ακόμη και για δυνατότητα να ακυρωθεί η παράταση αυτή, μιας και πρόκειται για απόφαση υπηρεσιακής κυβέρνησης και όχι νόμο. 

Την ίδια στιγμή, κάποιοι στην ΑΕΚ θέτουν ζήτημα πολιτικής νομιμοποίησης του δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας, Άρη Βασιλόπουλου, ο οποίος αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ και προσχώρησε στο ΛΑΕ, καθώς έλαβε μόλις 3,21% (593 ψήφους) στην περιοχή και δεν εκφράζει την πλειοψηφία του κόσμου στην περιοχή. 

ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ Ο ΚΟΟΥΤΣ !!

Την πεποίθησή του ότι η ΑΕΚ είναι έτοιμη από κάθε άποψη για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ, εξέφρασε ο Τραϊανός Δέλλας.
«Θα είναι ένα ντέρμπι που έχει λείψει πολύ και από εμάς και από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΟΚ είναι μια καλή ομάδα, παίζουμε στην έδρα του. Ξέρουμε όλοι ότι η Τούμπα είναι μια πολύ δύσκολη έδρα με την ατμόσφαιρα που επικρατεί εκεί, αλλά αυτό δεν αλλάζει το σκεπτικό μας, ότι δηλαδή πρέπει να πάμε και να πάρουμε τρεις βαθμούς.
Θεωρώ ότι στο ψυχολογικό κομμάτι της προετοιμασίας αυτά είναι τα πιο εύκολα ματς για έναν προπονητή. Δεν πρέπει να πει πολλά. Οι παίκτες καταλαβαίνουν πως πρέπει να προετοιμαστούν όταν έχουν μπροστά τους ένα ντέρμπι. Εμείς πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι και σωματικά και ψυχολογικά για να ανταποκριθούμε σ' αυτό το παιχνίδι», τόνισε αρχικά ο προπονητής της ΑΕΚ στη Nova.
Για τον ΠΑΟΚ, είπε: «Ο ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής έχει αλλάξει προπονητή, αλλά έχει και αρκετούς παίκτες από πέρυσι. Ακόμα όμως προσπαθεί να βρει τα πατήματά του. Είναι μια ιδιαίτερη ομάδα επειδή παίζει ένα διαφορετικό σύστημα απ” αυτό που έχουμε συνηθίσει μέχρι τώρα. Εμείς προετοιμαστήκαμε όλο αυτό τον καιρό και θα είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις».
Για το... κλειδί της νίκης, σχολίασε: «Το μυστικό σ' αυτά τα παιχνίδια είναι η συγκέντρωση που πρέπει να έχουμε οι παίκτες καθ” όλη τη διάρκεια του αγώνα. Τα ντέρμπι συνήθως κρίνονται στις λεπτομέρειες. Εκεί θα κριθεί το παιχνίδι. Στη συγκέντρωση που θα δείξουν οι ποδοσφαιριστές μας σε όλο το ματς. Το παραμικρό λάθος μπορεί να το πληρώσεις. Πόσο μάλλον όταν έχεις απέναντί σου παίκτες που έχουν την εμπειρία και την κλάση να δημιουργήσουν το οποιοδήποτε πρόβλημα».
Για την παρουσία πολλών ποιοτικών ποδοσφαιριστών στις δύο ομάδες, τόνισε: «Η ποιότητα ποδοσφαιριστών όπως ο Μπουονανότε, ο Μπερμπάτοφ, ο Βάργκας και άλλων είναι μεγάλη, αλλά θα πρέπει όλα αυτά να τα δούμε στο γήπεδο. Εγώ πιστεύω πολύ στα παιδιά. Πιστεύω στην ομάδα μου και νομίζω ότι πάμε στην Τούμπα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΜΠΑ ΛΟΙΠΟΝ  Ο ΝΑΝΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ..ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΥΠΕΡΒΑΛΟΥΝ  ΕΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΚΕΙ  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΟΡΜΙΑ..!!..ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ..ΑΥΡΙΟ...ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 21, 2015

ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ Ο ΝΑΝΟ !

Σίγουρος εν όψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, παρουσιάστηκε ο Ντιέγκο Μπουονανότε. Στις δηλώσεις του κατά την παραλαβή των βραβείων του, ο Αργεντινός μάγος επεσήμανε με... νόημα ότι «ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε«, ενώ αναφέρθηκε και στο ονειρικό ντεμπούτο που έκανε ως βασικός, στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννενα.
«Είμαι πολύ χαρούμενος, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι στο πρώτο παιχνίδι με φανέλα βασικού μπόρεσα να κάνω καλά πράγματα για την ομάδα, η οποία και νίκησε. Αυτό είναι που μετράει. Καλοδεχούμενα και τα προσωπικά βραβεία, αλλά εμείς οι ποδοσφαιριστές δεν παίζουμε για τα βραβεία, αλλά για το καλό της ομάδας με στόχο τη νίκη.
Στον καθένα αρέσει να τον τιμούν, να σκοράρει, όμως προτεραιότητα παραμένει η ομάδα. Στόχος είναι η ΑΕΚ να παλέψει για τίτλους. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Εφόσον όλοι δουλέψουν για το σύνολο και η ομάδα διεκδικήσει τίτλους, τότε αυτό θα έχει θετική επίδραση σε κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά», είπα αρχικά ο Μπουονανότε στις δηλώσεις του στη Nova.
Για το ντέρμπι της Τούμπας, τόνισε: «Αν και δεν έχω αποκτήσει γνώση του ελληνικού ποδοσφαίρου, έχω καταλάβει ότι πρόκειται για ένα μεγάλο ντέρμπι. Έχω κατανοήσει τη σημασία αυτού του αγώνα. Όλοι θέλουν να παίζουν σ’ αυτά τα «καυτά» ματς και πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα γι’ αυτό. Ξέρουμε σε πόσο δύσκολη έδρα πηγαίνουμε και πρέπει να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και έχουμε αυτοπεποίθηση στις δυνάμεις μας».

H AΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ !

Ολοκληρώθηκε χωρίς νέα προβλήματα η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ. Ο Ράφικ Τζιμπούρ ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα. Ο Τραϊανός Δέλλας ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ο τεχνικός της ΑΕΚ επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές για το ματς (τους ίδιους που είχε επιλέξει και για το ματς με τον ΠΑΣ). Συγκεκριμένα η αποστολή αποτελείται από τους:

Μπαρόχα, Ανέστη - Σοϊλέδη, Γκάλο, Τζανετόπουλο, Ντιντάκ, Άρθο, Λαμπρόπουλο, Κολοβέτσιο - Κορδέρο, Σιμόες, Βάργκας, Ανάκογλου, Γιόχανσον, Μάνταλο - Μπαρμπόσα, Πλατέλλα, Αραβίδη, Μπουονανότε, Κρισάντους.
Εκτός λοιπόν των γνωστών προβλημάτων η Ένωση θα ταξιδέψει με όλα τα της τα όπλα στη Θεσσαλονίκη με στόχο τη νίκη.
Η προπόνηση της Τρίτης θα αρχίσει στις 12 το μεσημέρι και στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη.

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Για "βρώμικο πόλεμο από τον δήμαρχο του ψέματος" γράφει στο κεντρικό της τίτλο η εφημερίδα. "Βαθιά διαπλοκή και συνομωσίας πίσω από την παράνομη απόφαση παράταση της δημόσιας διαβούλευσης. Σχέσεις με συγκεκριμένα πρόσωπα σε όλες τις υπηρεσίας από τον άνθρωπο που πούλησε τον Τσίπρα και το κόμμα που τον έκανε δήμαρχο" τονίζει η Ώρα. Προσθέτει πως "η ΑΕΚ έχει παραχωρήσει όλα τα χαρτιά στον Δήμο από τον περασμένο Απρίλη μαζί με τη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων. Στις 22/7 η Μ.Π.Ε. αναρτήθηκε στο ΥΠΑΠΕΝ και στάλθηκε και από το υπουργείο στο Δήμο. Οι δύο συναντήσεις ΑΕΚ και Δήμου που έγιναν μέσα στο καλοκαίρι στις οποίες δόθηκαν όλες οι εξηγήσεις και ο Δήμος ξεκαθάρισε ότι έχει καλυφθεί πλήρως. Η παράταση που ζήτησαν με την αιτιολογία ότι ήταν σε διακοπές οι υπηρεσίες του Δήμου". Από εκεί και πέρα η "Ώρα" μιλάει για το πλάνο νίκης για το ματς της Τούμπας με τους Βάργκας, Μπουονανότε, Αραβίδη να έχουν "κλειδώσει" για την 11άδα.
SPORTDAY
"Για διπλό με προοπτική" γράφει στο πρωτοσέλιδα της η εφημερίδα που αναφέρεται στο παιχνίδι της Τετάρτης όπου η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Αναλύει τα πλάνα και το... στοίχημα του Δέλλα για το παιχνίδι και αναλύει το πως θα αλλάξει τα δεδομένα για την ΑΕΚ μια νίκη στη Θεσσαλονίκη.
GOAL NEWS
"Πρώτα τεστ για Τούμπα" αναφέρει το Goalπου αναλύει τις "σκέψεις του Δέλλα για τα συστήματα αλλά και τα πρόσωπα έκπληξη για το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της Ένωσης". Από εκεί και πέρα η εφημερίδα αναλύει ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις της ΑΕΚ μετά την παράταση που κατάφερε και πήρε ο Δήμος στο θέμα της Δημοσίας διαβούλευσης.
LIVE SPORT
Πρώτο θέμα η ΑΕΚ με βασικό τίτλο "άναψε φωτιές". Η εφημερίδα παρουσιάζει τους δέκα λόγους που επικαλέστηκε η γ.γ. του ΥΠΑΠΕΝ, Χριστίνα Μπαριτάκη για να δώσει 45ήμερη παράταση στον δήμο. Επιπλέον μιλάει για ηθικό δίλημμα του δημάρχου μετά τα αποτελέσματα των εκλογών. Στο αγωνιστικό κομμάτι αναφέρει ότι ο Τραϊανός Δέλλας δεν έχει αποφασίσει αν η ΑΕΚ θα παίξει στην Τούμπα με 4-2-3-1 ή 4-3-3 ενώ στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ τονίζεται ότι βασικός θα ξεκινήσει ο Κάτσε.

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 20, 2015

ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΑΖΙ ;;

Ο Τραϊανός Δέλλας συνέχισε και σήμερα τους πειραματισμούς του για το ντέρμπι της Τούμπας και έδειξε πώς σκέφτεται πολλά όσον αφορά τα πρόσωπα και τη διάταξη. Ωστόσο, οι δοκιμές του προπονητή της ΑΕΚ μέχρι σήμερα έχουν κάτι κοινό. Την ταυτόχρονη παρουσία των Ντιέγκο Μπουονανότε και Ρόναλντ Βάργκας, με τον Βενεζουελάνο στη δεξιά πλευρά και τον Αργεντινό είτε ως δεκάρι, είτε ως ακραίο. Οι δύο πιο τεχνίτες ποδοσφαιριστές της Ένωσης δεν έχουν ξεκινήσει έως τώρα μαζί σε κάποιο παιχνίδι. Και όλα δείχνουν ότι αυτή η κοινή παρουσία που όλοι περιμένουν να διαπιστώσουν πόσο μπορεί να ανεβάσει την δημιουργικότητα της ΑΕΚ, θα έρθει στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

ΦΙΛΙΚΟ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ ..!!

Όρτον, Μαυροκεφαλίδης και Κατσίβελης ήταν οι παίκτες που ξεχώρισαν στο πρώτο φιλικό της ΑΕΚ επί ελληνικού εδάφους, σύμφωνα με τους... αυτόπτες μάρτυρες. Ιδίως ο Αμερικανός σέντερ έκανε ότι ήθελε την άμυνα της Κηφισιάς, σταματώντας στους 25 πόντους, εκμεταλλευόμενος στο έπακρο τις απουσίες του Διαμαντάκου και του Μαυροειδή (συνεχίζει τις προπονήσεις με την ομάδα των βορείων προαστίων).
Η εντυπωσιακή δύναμη του συγκεκριμένου παίκτη αποτέλεσε, όπως ήταν λογικό, αντικείμενο σχολιασμού μεταξύ των ανθρώπων που είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το ματς. Σύμφωνα με τα πρώτα δείγματα γραφής, λοιπόν, σε Καρπενήσι, Ιταλία και Αθήνα, το «μάτι» του Σάκοτα δικαιώνεται, καθώς ο Όρτον πρόκειται για έναν παίκτη με προδιαγραφές, που αν προσαρμοστεί πλήρως και δουλέψει πολύ, μπορεί να εξελιχθεί σε κορυφαίο ψηλό, όπως είχε... διαγνώσει ο κόουτς.

ΗΜΕΡΑ ΑΕΚ !!

Ημέρα εκλογών η σημερινή, όμως το μυαλό της ΑΕΚ τρέχει ήδη μπροστά: Στο μεγάλο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. 

Και σίγουρα δεν χρειάζεται… κάλπη για ν’ αποφασιστεί το πού θα βασιστεί η «Ένωση» στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς. 

Έχοντας κλέψει τις καρδιές των οπαδών κι έχοντας αποδειχθεί ήδη καθοριστικός στο ματς με τον ΠΑΣ, ο Ντιέγκο Μπουονανότε θεωρείται βέβαιο -όχι μόνο ότι θα είναι στην ενδεκάδα της Τετάρτης, αλλά και ότι θα κρίνει το πώς θα διαμορφωθεί το σχήμα της. 


Στις μέχρι τώρα δοκιμές του Δέλλα, εξάλλου, δεν έχει δοκιμαστεί μόνο στην κανονική του θέση (αυτή του επιτελικού) αλλά ακόμα και ως προωθημένος. 

Εφόσον επιλεγεί λοιπόν για την κορυφή της επίθεσης (με τη λογική η ομάδα να εκμεταλλευτεί την ταχύτητά του σ’ ένα παιχνίδι όπου θα παίξει στην κόντρα), ο Βάργκας θ’ αναλάβει πιθανότατα τον ρόλο του «δεκαριού» και δυο εκ των Αραβίδη, Πλατέλλα, Μπαρμπόσα θ’ αγωνιστούν στα άκρα. 

Αν διατηρήσει, δε, τη θέση του πίσω από τον επιθετικό, εκείνος θα ‘ναι σίγουρα ο Αραβίδης, με τη λογική να λέει ότι ο Βάργκας (εφόσον ξεκινήσει) θα μετατεθεί στα δεξιά. Όλα αυτά βέβαια με τη λογική ότι η ΑΕΚ θα παραταχθεί με το γνωστό 4-2-3-1 και δεν θα γίνει κάποια έκπληξη με το 4-3-3 (που έχει επίσης δοκιμαστεί από τον Δέλλα για παιχνίδια όπου η ομάδα δεν θα έχει την πρωτοβουλία). 

Όσο για τον Πέτρο Μάνταλο, θα ‘ναι κανονικά διαθέσιμος -χωρίς την πολυτέλεια μεν να βγάλει 90λεπτο σε παιχνίδι τέτοιων απαιτήσεων, αλλά με δεδομένη την ικανότητά του ακόμα και ως αλλαγή να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο. 

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 19, 2015

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑΣ !!

Όπως διαβάσατε χθες, οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Μιχάλης Μπακάκης ήταν εξαιρετικές, γεγονός που έκανε το τεχνικό και το ιατρικό τιμ της ΑΕΚ να εξετάζουν την αλλαγή του προγράμματός του. Μια μέρα μετά, σήμερα δηλαδή, ο δεξιός μπακ της Ένωσης ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα της ομάδας, χωρίς να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα. Είναι δεδομένο ότι θα χρειαστεί ακόμη κάποιο χρόνο για να κριθεί απόλυτα έτοιμος, ενώ -όπως και στην περίπτωση του Μάνταλου- δεν θα παρθεί κανένα ρίσκο. Όμως, πλέον θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως ο Έλληνας διεθνής άσος της ΑΕΚ θα επιστρέψει στα γήπεδα νωρίτερα απ' ότι αρχικά αναμενόταν.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ..ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ..ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ,,!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ !! 

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΝΑΒΟΛΗ !!

Ο,τι περνάει από το χέρι του κάνει ο Δήμος Φιλαδέλφειας προκειμένου να καθυστερήσει –γιατί για να μπλοκάρει πλέον δεν έχει καμία τύχη μετά την απόφαση του ΣτΕ- την ανέγερση του γηπέδου της ΑΕΚ. Τελευταία πράξη του, να ζητήσει παράταση της δημόσιας διαβούλευσης, προκειμένου να τοποθετηθεί, όπως αρμόζει ο νόμος. Κάτι που βέβαια εσκεμμένα δεν έκανε το προηγούμενο διάστημα των 45 ημέρών, αφού η δημοτική Αρχή προτίμησε να κάνει… μπάνια στη θάλασσα. Τελικά, το αίτημα που κατατέθηκε στο ΥΠΑΠΕΝ, έγινε δεκτό και γνωστοποιήθηκε μέσω επίσημης ανακοίνωσης. Αξίζει να αναφερθεί ότι η αρχικά προγραμματισμένη λήξη της δημόσιας διαβούλευσης, ήταν για τις 22 του μήνα.

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 18, 2015

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Η κόντρα είναι ανοιχτή της ΑΕΚ με την ΕΠΟ και η Ωρα το τονίζει στο πρώτο της θέμα: «Ταυτισμένοι με τα συμφέροντα του Ολυμπιακού οι αστείοι της ΕΠΟ έβγαλαν προκλητική ανακοίνωση κατά (!) της ΑΕΚ και του ΠΑΟ, αλλά πήραν την απάντηση που τους έπρεπε από την Κιτρινόμαυρη ΠΑΕ: «Το θράσος των υπόδικων υπερβαίνει τα όρια. Τον… καθρέφτη της «εγκληματικής οργάνωσης» να κοιτάξουν ο θλιβερός Γκιρτζίκης και η παρεούλα του. Τι έγινε με τον Τσαχειλίδη δεν μας λες…».
SPORTDAY
Για το δυνατό χαρτί για το γήπεδο και τονίζοντας προφανώς τη συνάντηση του Μελισσανίδη με τον Μανσούρ.
LIVE  SPORT
Με την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ για την ΕΠΟ ασχολείται η LS: « Ένα κακόγουστο ανέκδοτο». Νέα επίθεση της ΑΕΚ στην ΕΠΟ που θυμήθηκε να απαντήσει στις καταγγελίες για την καρατόμηση Τσαχειλίδη μετά από 2 ημέρες!»
GOAL
Στο ίδιο μήκος κύματος και το Goal: «Νέα επίθεση στην ΕΠΟ. Ως κακόγουστο ανέκδοτο χαρακτήρισε η Ένωση τις αναφορές της Ομοσπονδίας περί αξιοπιστίας. Ραντεβού Μελισσανίδη με Αλ Μανσούρ, αλλά σύμφωνα με πηγές το γήπεδο δεν μπήκε στην κουβέντα»

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΔΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙ Η ΦΥΛΛΑΔΑ ΜΑΣ..Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΖΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ..ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ;; ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ;;..ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 17, 2015

ΠΟΤΕ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ..ΤΑ ΔΥΟ ΕΠΟΜΕΝΑ..

Η Σούπερ Λίγκα γνωστοποίησε το αναλυτικό πρόγραμμα της 5ης και της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Η ΑΕΚ λοιπόν αντιμετωπίζει τη Δευτέρα 28/9 τη Βέροια εκτός έδρας για την 5η αγωνιστική. Ακολουθεί το ματς με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ που θα γίνει την Κυριακή 4 Οκτωβρίου με σέντρα στις τέσσερις το απόγευμα.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

ΠΑΛΙ Ο ΝΤΙΕΓΚΟ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΜΑΣ..ΜΑΚΑΡΙ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ..ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Για τον Ντιέγκο Μπουονανότε που σάρωσε τα βραβεία της 3ης αγωνιστικής γράφει η ΩΡΑ: «Αυτοδυναμία Ντιέγκο! «Φτιαγμένος» και ανυπόμονος ο Μπουονανότε για να τρελάνει τους Ενωσίτες και στην Τούμπα. «2 στα 3» καλύτερα γκολ μετράει ήδη η ΑΕΚ μετά από εκείνο του Γκάλο την 1η αγωνιστική».
LIVE  SPORT
«Χτίζει σε κολόνες», γράφει η LSγια τον Δέλλα, σημειώνοντας: «Σε 8 παίκτες βασίστηκε σταθερά ο Δέλλας ως τώρα. Βάργκας, Γιόχανσον, Πλατέλλας οι καλύτεροι στα στατιστικά». «Μvpκαι BestGoalστον Μπουονανότε», προσθέτει η εφημερίδα.
GOAL
Για τον «αστερισμό του Ντιέγκο», γράφει και το Goal: «Ο Μπουονανότε σάρωσε στα βραβεία MVP και «καλύτερο γκολ» για την 3η αγωνιστική. Τον αποθέωσε και ο Νικολαϊδης».

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 16, 2015

ΣΟΥΤ ΚΑΙ ΓΚΟΛ !!

Όταν ήρθε στην ΑΕΚ δεν φημιζόταν για την τόσο καλή του σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα. Έβαζε γκολ γενικά ο Ρόναλντ Βάργκας, όμως το δυνατό του σημείο ήταν και είναι οι ασίστ. Στην ΑΕΚ ως τώρα ο Βενεζουελάνος βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Όχι μόνο στα φιλικά, αλλά και στα επίσημα, καθώς έχει ήδη 2 γκολ σε τρία επίσημα ματς. Το εντυπωσιακό της ιστορίας είναι πως ο Βάργκας δείχνει να έχει εξαιρετικά ποσοστά ευστοχίας. Στο πρωτάθλημα τρία δικά του σουτ έχουν πάει προς τα τέρμα και τα δύο έχουν «κουνήσει» δίχτυα! Το ίδιο έκανε και χθες στο φιλικό με τον Απόλλωνα: Ένα σουτ προς το τέρμα είχε, ένα γκολ… Μήπως πρέπει να παίρνει περισσότερες πρωτοβουλίες και να επιχειρεί περισσότερα σουτ προς την εστία;

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΡΑΦΕΙ Η ΦΥΛΛΑΔΑ ΜΑΣ..ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΙΣΚΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΓΚΕΣ..ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΤΟ ΦΕΤΕΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ;;; ..ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ...ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Για το νέο απίστευτο σκάνδαλο με τον Τσαχειλίδη γράφει στο πρώτο της θέμα η Ωρα, τονίζοντας φυσικά την αντίδραση της ΑΕΚ: «Διαλύουν το πρωτάθλημα», γράφει η εφημερίδα και προσθέτει: «Με στυγνή πραξικοπηματική παρέμβαση τελειώνουν τον Γιάννη Τσαχειλίδη από τους ορισμούς διαιτητών, για να βάλουν τον Σωμαρακάκη. Μετά τις αθλιότητες του Ολυμπιακού για τον Μάνταλο στο ΑΕΚ – ΠΑΣ, οι υπόδικοι του Γουδή «τρώνε» τον υπεύθυνο των ορισμών. Η ΑΕΚ βγαίνει μπροστά με σκληρή ανακοίνωση: «Πρόεδρε μαριονέτα η ΕΠΟ, η ΑΕΚ δεν θα δεχθεί άλλη μεθόδευση από τον υπόκοσμο που λυμαίνεται το ποδόσφαιρο». Για τα αγωνιστικά η Ώρα σημειώνει: «Καυτοί» για Τούμπα Μάνταλος – Βάργκας».
SPORTDAY
«Πέτρο, θέλεις χρόνο», σημειώνει η εφημερίδα εκφράζοντας την άποψη πως ο Μάνταλος είναι ακόμη ανέτοιμος.
LIVE  SPORT
«Η ΑΕΚ καταγγέλλει πραξικόπημα», αναφέρει η LSκαι προσθέτει: «Δριμύτατη επίθεση, με αφορμή την «καρατόμηση» Τσαχειλίδη. Αποκαλεί «μαριονέτα» τον Γκιρτζίκη και «εντολοδόχο» τον Σωμαρακάκη, που γίνεται υπεύθυνος ορισμού διαιτητών».
GOAL
Με τα αγωνιστικά ασχολείται το Goalκαι το χθεσινό φιλικό τονίζοντας: «Μήνυμα από τους νέους. Οι μικροί ξεχώρισαν στο φιλικό 1-1 της Ένωσης με τον Απόλλωνα. Δέλλας: «Δεν υπάρχουν βασικοί και αναπληρωματικοί».

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 15, 2015

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ Ο ΚΟΟΥΤΣ !!

Ικανοποιημένος είναι σε γενικές γραμμές ο Τραϊανός Δέλλας, με όλα όσα είδε στο φιλικό με τον Απόλλωνα. Ο «Τράι», αφού εξήγησε με δηλώσεις του, τους λόγους για τους οποίους διεξήχθει το συγκεκριμένο ματς, έκλεισε τα λεγόμενα του, ξεκαθαρίζοντας πως δεν έχει κανέναν… πονοκέφαλο για το πώς θα χωρέσει όλους τους καλούς (Μπουονανότε, Βάργκας, Μάνταλο) στην ενδεκάδα.
Αρχικά ο προπονητής της Ενωσης, είπε: «Το φιλικό έγινε για να πάρουν χρόνο συμμετοχής και να δούμε κάποια πράγματα που αφορούν την τακτική, αφού χρησιμοποιήσαμε διαφορετικό σύστημα. Πήραν λεπτά συμμετοχής ο Πέτρος και ο Μιγκέλ, αλλά και κάποια άλλα παιδιά. Και αυτό είναι το πιο σημαντικό», ενώ για το αν κάποιοι από αυτούς που έπαιξαν σήμερα διεκδικούν θέση βασικού στην Τούμπα, σχολίασε: «Δεν υπάρχει για μένα βασικός και αναπληρωματικός. Κάθε ματς είναι διαφορετικό. Θέλει παίκτες. Θέλει διαφορετικούς παίκτες. Με διαφορετικά στοιχεία, που μπορούν να βοηθήσουν».
Ερωτηθείς για το αν έμεινε ικανοποιημένος από το σύστημα (4-3-3), είπε: «Σε γενικές γραμμές έμεινα ικανοποιημένος. Είχαμε βέβαια κάποια θέματα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και αυτό θέλει δουλειά. Θέλει χρόνο, ώστε να το αφομοιώσουν όλοι οι παίκτες», ενώ για την ετοιμότητα του Ντίντακ, τόνισε: «Ο Ντίντακ δεν έκανε προετοιμασία με ομάδα. Έκανε προπονήσεις μόνος του, θέλει τον χρόνο του, θα πρέπει να βρει ρυθμό και για αυτό και τώρα και στο ματς με τον Παναιτωλικό, του έδωσα λίγο χρόνο παραπάνω. Τον υπολογίζω πολύ και μπορεί και σύντομα να τον χρειαστώ».
Οσο για τους δύο ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν στον πάγκο και δεν αγωνίστηκαν, τους Πεταυράκη και Φαγιέ, ο Δέλλας είπε: «Ένιωσαν και οι δύο κάποιες ενοχλήσεις στην προθέρμανση και για αυτό δεν ρισκάραμε. Έπαιξαν όμως κάποια παιδιά της U20, έδειξαν καλά στοιχεία. Φαίνεται η δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες και θεωρώ ότι αυτοί είναι το μέλλον της ομάδας», ενώ ολοκλήρωσε τα λεγόμενά του, σχετικά με το πώς θα χωρέσει τους… πάντες στην ενδεκάδα, λέγοντας χαμογελώντας: «Όλοι οι καλοί χωράνε».

ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΙ ΝΕΟΙ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ !!

Τα φιλικά παιχνίδια είναι για να βγάζει συμπεράσματα ο προπονητής. Και για αυτό ο Δέλλας
«πειραματίστηκε» αρκετά. Τόσο σε πρόσωπα, όσο και σε θέσεις. Άλλωστε το ματς με τον Απόλλωνα για αυτό έγινε. Προκειμένου να δει την κατάσταση κάποιων παικτών που είναι ανέτοιμοι (για διάφορους λόγους), αλλά και να δοκιμάσει κάποια πράγματα που έχει στο μυαλό του. Όπως αυτό με τους Βάργκας και Μάνταλο ως εσωτερικούς μέσους, στο 4-3-3. Και μπορεί η ΑΕΚ να μην έβγαλε τους αυτοματισμούς που βγάζει συνήθως, με το 4-2-3-1, ωστόσο η εικόνα της δεν ήταν κακή. Πέτυχε ένα γκολ με τον Βάργκας, που παραμένει «ζεστός» και συνεχίζει να σκοράρει, ενώ είχε και αρκετές ακόμα μεγάλες ευκαιρίες, να πετύχει τουλάχιστον δύο ακόμα γκολ. Και αφού δεν το πέτυχε, τελικά στη μοναδική ευκαιρία του Απόλλωνα στο ματς, δέχθηκε την ισοφάριση. Εκτός όμως από την αγωνιστική κατάσταση των Μάνταλου, Κορδέρο, Αρθο και Ντίντακ, ο Δέλλας είχε την ευκαιρία να δει και τους πιτσιρικάδες της U21. Και από αυτά που αντίκρισε, μόνο χαρούμενος μπορεί να είναι. Και για αυτό η ΑΕΚ θα πρέπει, σε κάθε ευκαιρία που της δίνεται, να «κλείνει» φιλικά παιχνίδια, προκειμένου να γίνεται αντιληπτή η εξέλιξη τους. Γιατί από τα όσα είδαμε σήμερα, φαίνεται ότι το μέλλον τους ανήκει.

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

Ώρα των Σπορ: Ο σούπερ Ντιέγκο της ΑΕΚ δεν έκρυβε, μετά το ματς, στους δικούς του ανθρώπους τι ένιωσε την Κυριακή στο ΟΑΚΑ και τους έλεγε χαρακτηριστικά: «Αυτό που ονειρεύτηκα». Αποθέωση και στην Αργεντινή για το μαγικό ντεμπούτο του «enano». Ο Μπουονανότε είδε την Ένωση ως τη μεγάλη ευκαιρία να απογειώσει ξανά την καριέρα του και να αναδείξει στο γήπεδο την παγκόσμια κλάση του. Τι έλεγε στους ανθρώπους της ΑΕΚ τις μέρες που ήταν να κλείσει η μεταγραφή.Original συναυλία για την 6χρονη Φαίδρα, που μας χρειάζεται όλους δίπλα της.Στο επίκεντρο Μάνταλος, Κορδέρο, Άρθο, Ντίντακ και 4 «μικροί»… στο σημερινό φιλικό με τον Απόλλωνα (17:30, ΟΑΚΑ, κεκλεισμένων των θυρών).Επιστρέφει η Βασίλισσα σήμερα στην Αθήνα. Αναβλήθηκε το τρίτο φιλικό με τη Σάσαρι λόγω κακών καιρικών συνθηκών.Εξοργίστηκαν που ο Μάνταλος εφήρμοσε σωστά τους κανονισμούς σε παιχνίδι της ΑΕΚ. Το σύνδρομο της κλάψας χτυπάει αλύπητα στον Πειραιά.Μαντσίνι για Σιμόες: Αυτόν τον παίκτη θα τον ήθελα πολύ στην Ίντερ.
Sportday: Εγώ, ο Ντιέγκο. Στο «Μαρακανά» ο Μιλοβάνοβιτς.
Goal: Οι μάγοι με τα… κίτρινα. Από τον Εστερχάζι μέχρι τον Μπουονανότε, αφιέρωμα στα μεγάλα 10άρια της Ένωσης.
Live Sport: Συγχαρητήρια και «καμπανάκι». Ο Δέλλας μοίρασε «μπράβο» στους παίκτες του, αλλά έκανε και παρατηρήσεις για τα «νεκρά διαστήματα». Φιλικό με Απόλλωνα σήμερα στο ΟΑΚΑ (17:30). Ο διπλός στόχος των ακαδημιών της ΑΕΚ.

OI ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΡΑΒΑ !!

Οι στόχοι μας δεν έχουν ταβάνι, χωρίς να λέμε πολλά λόγια, θα φτάσουμε εκεί που θέλουμε», τόνισε ο Χρήστος Αραβίδης στον ΣΠΟΡ FM 94,6 όσον αφορά τη φετινή προσπάθεια της ΑΕΚ στη Σούπερ Λίγκα.
Παράλληλα, ο διεθνής φορ έπλεξε το εγκώμιο του Τραϊανού Δέλλα για τη δουλειά του, λέγοντας ότι «πιστώνεται την επιτυχία και ο προπονητής, αφού εκείνος μας δίνει τις απαραίτητες οδηγίες».
Για το επικείμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ο 28χρονος άσος τόνισε ότι είναι η χαρά ενός ποδοσφαιριστή, αφού του δίνεται η δυνατότητα να παίζει σε γεμάτο γήπεδο και να δώσει το κάτι παραπάνω.
Καταλήγοντας, ο «Άραβας» - όπως τον χαρακτηρίζουν οι οπαδοί της ΑΕΚ - αναφέρθηκε και στις πρώτες του συμμετοχές στην Εθνική Ελλάδας, τονίζοντας ότι όλοι οι διεθνείς έχουν ως στόχο να φέρουν την ομάδα σε υψηλό επίπεδο.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χρήστος Αραβίδης στην εκπομπή «PICK ‘N’ GOAL» με τους Αλέξη Σπυρόπουλο και Διονύση Καππάτο
Για την καριέρα του μέχρι σήμερα: «Θεωρώ ότι αντιμετωπίζοντας πολλές δυσκολίες στην πορεία σου, πρέπει να έχεις την απαραίτητη υπομονή που πρέπει να έχουμε εμείς οι αθλητές. Ανήκω σους αθλητές που δεν το βάζουν ποτέ κάτω. Χαίρομαι που έχω πετύχει κάποια πράγματα, όμως δεν θεωρώ ότι έχω πετύχει κάτι σπουδαίο. Θέλω όταν τελειώσω το ποδόσφαιρο, όταν κάνω το ταμείο μου, να έχω πετύχει αυτά που ονειρεύομαι».
Για το αν έχει κάποιο πρόσωπο κοντά του στα δύσκολα: «Κυρίως υπάρχει η δική σου θέληση και υπομονή. Με την οικογένειά μου και τη στήριξή της, όπως και τις οικογένειας κοντινών προσώπων που είναι κοντά μου, αφού τίποτα στο ποδόσφαιρο και γενικότερα στην κοινωνία μας δεν είναι ρόδινο. Είμαι της άποψης πως χωρίς τη στήριξη κοντινών σου προσώπων και της οικογένειάς σου δεν θα καταφέρεις τίποτα».
Για την ΑΕΚ της περσινής και της φετινής περιόδου: «Η ΑΕΚ είναι μία μεγάλη ομάδα, ένας τεράστιος σύλλογος και έχει παραμείνει αυτή η φιλοσοφία. Επίσης, ο κ. Δέλλας έμεινε στην ομάδα και έχουμε το ίδιο σκεπτικό. Φέτος επιστρέφουμε εκεί που πραγματικά ανήκουμε. Είναι τιμή μας που κάνουμε τον κόσμο χαρούμενο και επιστρέφει για να δει την ομάδα που περιμένει πράγματα από εκείνη. Περιμένουμε να έχουμε ανάλογη συνέχεια για να πετύχουμε ακόμα περισσότερα. Οι στόχοι μας δεν έχουν ταβάνι, χωρίς να λέμε πολλά λόγια, θα φτάσουμε εκεί που θέλουμε».
Για τους στόχους: «Το επίπεδο ανεβαίνει από πέρσι, αφού αντίπαλοί μας είναι πιο δυνατοί. Προσεγγίζουμε διαφορετικά τα ματς, όμως συνεχίζουμε να αντιμετωπίζουμε με τον ίδιο τρόπο τα παιχνίδια και θέλουμε να τα δίνουμε όλα. Σε αυτό πιστώνεται την επιτυχία και ο προπονητής, αφού εκείνος μας δίνει τις απαραίτητες οδηγίες».
Για το γεγονός ότι η «Ένωση» δεν πήρε επιθετικό: «Δεν μπορώ να πάρω θέση σε αυτό. Καταλαβαίνω τον κόσμο και αν πει κάτι παραπάνω για την ομάδα, ή τους παίκτες, είναι επειδή θέλει το καλύτερο και θέλει να φτάσει ψηλά, να επιστρέψει εκεί που την είδε παλιότερα. Το γεγονός ότι ο κόσμος είναι απαιτητικός, μας έχει μέσα στα πλαίσια του στόχου και μας κάνει να έχουμε περισσότερες απαιτήσεις από τους εαυτούς μας. Αλλά και εμείς θέλουμε να έχουμε ψηλά την ομάδα και να τη βοηθήσουμε να πετύχει».
Για τις καλές εντυπώσεις που έχουν αφήσει μέχρι σήμερα παίκτες όπως ο Μπουονανότε και ο Βάργκας: «Βλέπουμε ότι σιγά-σιγά βγαίνουν πράγματα στο γήπεδο, αφού έχουμε πολλούς νέους παίκτες και πρέπει να προσαρμοστούν στη φιλοσοφία της ομάδας. Είναι διαφορετικό να παίζεις μπροστά στον κόσμο και σε ένα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων. Εμείς προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι και θέλουμε ο κόσμος να μην ξεχωρίζει ποιος πήγε καλά, έχοντας στο μυαλό του μόνο το αποτέλεσμα».
Για το επικείμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι που πρέπει να χαρούμε εμείς και όλος ο κόσμος. Δεν νομίζω ότι δεν υπάρχει παίκτης που δεν θέλει να παίζει σε γεμάτο γήπεδο. Αυτά τα ματς αποδεικνύουν τη δυναμική των ομάδων και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατόν. Έχουμε αρκετές ημέρες για να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Έχουν εκλείψει τέτοια παιχνίδια, όχι μόνο για την ΑΕΚ, αλλά και από τον Ηρακλή».
Για τα φετινά αποτελέσματα του «Δικεφάλου», νίκες με Πανιώνιο, ΠΑΣ και ισοπαλία στην Ξάνθη και ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας τη φετινή σεζόν: «Ευχαριστημένος θα είναι ο κόσμος άμα πάρουμε το πρωτάθλημα. Η ομάδα δεν έχει ταβάνι, θέλει πάντα το καλύτερο δυνατόν. Εγώ από την πλευρά μου ξέρω ότι μέσα στην ομάδα κινούμαστε στο κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Εγώ και άλλοι συμπαίκτες μου έχουμε πει ότι στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Αν συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά, θα δούμε τι θα κάνουμε. Ένα πρωτάθλημα δεν κρίνεται από ένα παιχνίδι, αλλά από αρκετά ματς που μπορεί να μην μας πάνε καλά. Ένας από τους στόχους μας είναι το Κύπελλο, όπως και το πρωτάθλημα. Το ρόστερ μας είναι φτιαγμένο για να ανταπεξέλθει σε δύο διαφορετικές διοργανώσεις».
Για τη θέση του στο γήπεδο: «Έχω αγωνιστεί πολλά χρόνια στις πτέρυγες, όμως νιώθω πολύ καλά όταν παίζω μπροστά, ιδιαίτερα σε μία ομάδα όπως η ΑΕΚ που είναι φουλ επιθετική. Έχω αποδείξει, και έχω ξαναπεί, ότι η κυριότερη δουλειά μου είναι αυτό που θα μου ζητήσει ο προπονητής μου για να βοηθήσω την ομάδα και τους συμπαίκτες μου για να γίνουμε καλύτερη. Αυτή η δουλειά ανταμείβεται».
Για το κλίμα στις τάξεις της Εθνικής Ελλάδας, αφού πρόσφατα έκανε τις δύο πρώτες συμμετοχές του: «Είναι μεγάλη τιμή για εμένα να σε καλούν στην Εθνική. Έχω την τύχη τα περισσότερα παιδιά να τα έχω συμπαίκτες στις μικρότερες Εθνικές. Δεν έχω να πω κάτι σημαντικό όσον αφορά την ποιότητα της ομάδας, κάτι που το ξέρει αρκετός κόσμος. Μπορώ να κατανοήσω την πικρία και τη στεναχώρια από τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας. Όμως μπορώ να εγγυηθώ και να υποσχεθώ ότι θα επιστρέψει η ομάδα, αφού αυτή την πορεία που είχε η ομάδα δεν μπορεί να την καταστρέψει. Η ομάδα θέλει να επιστρέψει ξανά σε υψηλό επίπεδο. Το ότι θα γίνει για εμένα είναι το μόνο βέβαιο, αλλά θέλει επίσης και πολλή δουλειά. Δεν έχω δει κάποιον συμπαίκτη μου που να μην το θέλει και έτσι πιστεύω ότι θα επιστρέψουμε στις επιτυχίες».

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΜΑΓΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΛΑΔΑ ΜΑΣ..ΤΑ ΑΙΣΣΙΟΔΟΞΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΧΑΡΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ..ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΓΩΝΑ ! ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 14, 2015

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΛΟΥ..!!

Την αστοχία του «Μάκη» δεν την πλήρωσε (ευτυχώς) στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ. Ο Νιγηριανός πήρε την ευκαιρία του όπως έπρεπε και όφειλε να του την δώσει ο Δέλλας, δείχνοντας για μία ακόμη φορά ότι αδυνατεί να ακολουθήσει τον ρυθμό των συμπαικτών του σε τρεξίματα και πρέσινγκ, ενώ ακόμη και όταν του δόθηκαν ευκαιρίες για να κάνει κάτι καλό τις σπατάλησε δείχνοντας ότι έχει πρόβλημα και στο σκοράρισμα.Που να είχε και κανονικό φορ…
Στο 28’ και ενώ η ΑΕΚ ήταν πίσω ακόμη στο σκορ, έστειλε τη μπάλα για… «τσάι» στην εξέδρα της ορίτζιναλ, ενώ στο 49’ ο ίδιος δεν κατάφερε να βρει τη μπάλα μετά από γύρισμα του Σιμόες στην μικρή περιοχή. Στο 53’ επίσης μετά από σέντρα «πάρε-βάλε» του Μπαρμπόσα (ήταν καλός χτες), έστειλε τη μπάλα με το κεφάλι πολύ πάνω από τα δοκάρια του τερματοφύλακα του ΠΑΣ.
Η ΑΕΚ είχε λοιπόν τις ευκαιρίες να διευρύνει το σκορ και να τελειώσει το παιχνίδι πολύ πιο νωρίς αφ’ ότου ο ΠΑΣ δεχτεί τις δύο κόκκινες κάρτες. Αυτή την ευκαιρία την σπατάλησε (χωρίς να την πληρώσει), γιατί στην σύνθεση της έλειπε ο πραγματικός φορ που θα στείλει τη μπάλα στο… πλεκτό στην μισή ευκαιρία που θα του κάτσει.
Πάμε παρακάτω τώρα… Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην τούμπα είναι κοντά και έχω την εντύπωση ότι ο βασικός φορ της ΑΕΚ αυτή τη φορά θα είναι ο Αραβίδης. Έχει δείξει άλλωστε και με την εμφάνιση του πέρσι στο Καραϊσκάκη ότι μπορεί να ανταποκριθεί σε τέτοιου είδους σημασίας παιχνίδια. Με Αραβίδη λοιπόν στην επίθεση και Μπουονανότε από πίσω η Ένωση θα κυνηγήσει το καλύτερο αποτέλεσμα στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς. Εκεί θα χρειαστεί να είναι ακόμη πιο συγκεντρωμένη στα μετόπισθεν της και όπως είναι λογικό και ο ίδιος ο Δέλλας αναμένεται να διαχειριστεί τελείως διαφορετικά το παιχνίδι σε σχέση με αυτό της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Υ.Γ: Άλλη κλάση ο «enano», που χτες έδειξε ένα πολύ μικρό δείγμα από το τι μπορεί να κάνει πραγματικά με τη μπάλα στα πόδια αυτός ο υπερχαρισματικός ποδοσφαιριστής. Μακάρι τα ίδια να κάνει και μέσα στην Τούμπα και είμαι σίγουρος πως το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί πολύ από την απόδοση του ίδιου.
ΥΓ2: Το να μιλάνε τα πρωτοσέλιδα της ερυθρόλευκης ταξιαρχίας για διαιτησία στο ΟΑΚΑ είναι πραγματικά για γέλια…

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002