Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Σάββατο, Οκτωβρίου 31, 2015

OI ΠΡΩΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΟΥΤΣ..

Μου έγινε μια τρομερή υποδοχή. Μπορείς να δεις το πάθος όλων σε αυτόν τον τεράστιο σύλλογο. Το μόνο που θέλω, είναι να δουλέψω σκληρά και να παίρνουμε νίκες. Και τι καλύτερο από το να αρχίσεις με νίκη σε ένα ντέρμπι σαν αυτό της Κυριακής;
Ήξερα πολλά για την ΑΕΚ επειδή ένας από τους στόχους μου ήταν, αν επρόκειτο να φύγω από την Πρέμιερ Λιγκ, να βρεθώ σε έναν από τους μεγάλους συλλόγους της Ευρώπης. Δεν ήθελα να πάω οπουδήποτε αλλά κάπου όπου μπορώ να κερδίσω τίτλους. Χωρίς αμφιβολία, η ΑΕΚ δίνει τη δυνατότητα να κερδίσεις πράγματα. Ξέρω για το ελληνικό ποδόσφαιρο, είχα πολύ κόσμο που μου μίλησε για την ΑΕΚ. Απλά θα πω έναν, τον πρώην προπονητή της Εθνικής σας Σέρχιο Μαρκαριάν που μίλησε μαζί μου αμέσως και αυτό ήταν φανταστικό για μένα
Ο άμεσος στόχος μας είναι να μείνουμε όσο γίνεται πιο κοντά στους πρωτοπόρους. Προς το παρόν δεν έχει κάνει λάθη, δεν έχει χάσει βαθμούς και αυτό είναι πολύ σημαντικό για τους ίδιους και δύσκολο για τους υπόλοιπους. Το βασικό για εμάς είναι να μη χάσουμε άλλους βαθμούς και να προσπαθήσουμε να πλησιάσουμε όταν θα αρχίσουν να χάνουν βαθμούς. Θα είμαστε συγκεντρωμένοι στην προσπάθειά μας και αν συνεχίσουν οι πρωτοπόροι να κερδίζουν, τότε θα μπορούμε να πούμε ότι είμαστε άτυχοι. Αλλά το βασικό είναι να προσέχουμε τη δική μας ομάδα.
Παραμένω απολύτως Ουρουγουανός βέβαια… Μετά από τόσα χρόνια στην Αγγλία, ξέρω τη ζωή εκεί, ξέρω τι πρέπει να κάνεις για να ζεις στην Αγγλία, αλλά είμαι 100% Ουρουγουανός.
Αναμφίβολα, είμαστε κοντά στην ελληνική νοοτροπία εμείς οι λατινοαμερικάνοι σε ό,τι αφορά τους οπαδούς και τον τρόπο παιχνιδιού. Έτσι θέλω να δω την ομάδα: με πάθος και να ικανοποιεί τους οπαδούς. Θέλω να δω μια ομάδα που θα δίνει τα πάντα για να κερδίζει
Η εμπειρία μου από πολλές διαφορετικές χώρες, από πολλά διαφορετικά στιλ ποδοσφαίρου και νοοτροπίες με βοήθησε να πάρω τα καλύτερα στοιχεία. Μετά από Ουρουγουάη, Γαλλία, Ισπανία και Αγγλία, μπορώ πια να επικοινωνώ με κάθε είδους κόσμος
Ξέρω τους μεσόγειους. Φανταστικό μέρος η Μεσόγειος. Τώρα μου δόθηκε η δυνατότητα να ζήσω στην Αθήνα. Είναι μια τέλεια πόλη, ένα ωραίο μέρος. Ακόμα και δουλεύοντας, θα την απολαύσω».

O AΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και την πρώτη μέρα του Πογιέτ στα Σπάτα γράφει στο πρώτο της θέμα η Ώρα. «Η πρώτη εμφάνιση στα Σπάτα και η επιστροφή του χαμόγελου και της καλής διάθεσης. Νέα εποχή και με υπογραφές».
SPORTDAY
«Θα γίνει μόδα», γράφει για την ΑΕΚ του Πογιέτ η SD
LIVE  SPORT
«Ήρθα να πετύχω, όχι για τα χρήματα». Αυτή την ατάκα του Πογιέτ στους παίκτες του προβάλλει η LSκαι συνεχίζει: «Ο Πογιέτ έδωσε το στίγμα του από την πρώτη μέρα της παρουσίας του στην ΑΕΚ».
GOAL
Με τη σειρά της τoGoalγράφει: «Στρατιωτική πειθαρχία. Ο Πογιέτ ζήτησε «νίκη, νίκη, νίκη» και απόλυτη υπακοή στους κανόνες. Υψηλή αυτοπεποίθηση από τον Ουρουγουανό που ήταν ξεκάθαρος στους παίκτες: «Ήρθα για να κάνω καριέρα, όχι χρήματα. Αλλιώς θα πήγαινα στο Κατάρ».

ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ..

Την πρώτη του γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ είχε σήμερα ο Γκουστάβο Πογιέτ και οι συστάσεις που τον ακολουθούσαν, ερχόμενος από την Αγγλία, φάνηκαν και στα λεγόμενα του. Ο Ουρουγουανός ξεκαθάρισε πως η ομάδα θα παίζει μόνο για τη νίκη, ενώ τόνισε πως ζητάει πειθαρχία σε όλους τους τομείς: «Θέλω να πηγαίνουμε σε όλα τα ματς για τη νίκη. Δεν θα πρέπει να συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο. Πρέπει να είμαστε νικητές. Για να γίνει όμως αυτό χρειάζεται ένα βασικό συστατικό. Η πειθαρχεία. Την θέλω παντού στις προπονήσεις, στους αγώνες, στην προσωπική σας ζωή», είπε αρχικά ο Πογιέτ και συμπλήρωσε: «Εγώ ήρθα εδώ για να κάνω καριέρα. Δεν ήρθα για να βγάλω λεφτά. Αν ήθελα να δουλέψω για τα χρήματα θα πήγαινα στο Κατάρ που είχα πρόταση. Εγώ θέλω να πετύχω στην ΑΕΚ. Να πετύχουμε μαζί τους στόχους μας». Φυσικά, αναφορά έκανε και στο ντέρμπι της Κυριακής, για το οποίο είπε:  «Λίγες ημέρες θα είμαστε μαζί πριν το ντέρμπι. Αλλά να ξέρετε πως έχω δει την ομάδα. Πιστεύω στην ομάδα. Πρέπει να πάρουμε τη νίκη για να ξεκινήσουμε δυναμικά».

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΝΕΟΣ ΑΝΕΜΟΣ ΠΟΓΕΤ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΜΑΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΑ ΒΑΘΕΙΑ..ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΗΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ..ΘΑΥΜΑΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ..ΚΑΙ  ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΣΗ .ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ...ΠΑΜΕ ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Παρασκευή, Οκτωβρίου 30, 2015

ΕΤΟΙΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΑΒΑΣ !!

Έτοιμος να πετύχει ένα μικρό «θαύμα» είναι ο Χρήστος Αραβίδης, ο οποίος βρίσκεται στην αποστολή για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Όπως σας ενημέρωσε από νωρίς το aek365, ο 28χρονος επιθετικός ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα, όμως εκτιμάται από το ιατρικό επιτελείο -που και αυτό έχει κάνει ό,τι είναι δυνατό ώστε ο «Άραβας» να είναι έτοιμος- ότι μπορεί να βρίσκεται στην αποστολή και τελευταία στιγμή να κριθεί η συμμετοχή του στην 18άδα ή και την 11άδα. Από εκεί και πέρα, στην πρώτη 20άδα που επέλεξε ο Γκουστάβο Πογιέτ, ως τεχνικός της ΑΕΚ, βρίσκονται και οι άλλοι δύο (μέχρι χθες)  αμφίβολοι. Άλεν Μπαρόχα και Ντίντακ Βίλα, θα είναι κανονικά στην διάθεση του Ουρουγουανύ τεχνικού. Συγκεκριμένα, στην 20αδα είναι οι: Μπαρόχα, Ανέστης, Σοϊλέδης, Αρθο, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Τζανετόπουλος, Κορδέρο, Ανάκογλου, Σιμόες, Βάργκας, Γιόχανσον, Μάνταλος, Πλατέλλας, Μπαρμπόσα, Αραβίδης, Κρισάντους, Μπουονανότε.

EΠΙΑΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ !!

Στις 10.30 είναι προγραμματισμένη η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ, ωστόσο ο Γκουστάβο Πογιέτ βρίσκεται ήδη εκεί, από τις 8.30, έχοντας μία πρώτη γνωριμία με το νέο του περιβάλλον. Εκεί που θα «χτίζει» καθημερινά την ομάδα. Μαζί του από νωρίς και οι δύο συνεργάτες του, Μαουρίτσιο Τάρικο και Άντονι Οτγουεϊ, που βρίσκονται από τα ξημερώματα στην χώρα μας. Φυσικά, το νέο τεχνικό τιμ, δεν θα μπορούσε να είναι μόνο του. Το «παρών» δίνουν και ο εκτελεστικός διευθυντής της ομάδας, Ντούσαν Μπάγεβιτς και ο τεχνικός διευθυντής, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, που θα τους γνωρίσουν με τους ποδοσφαιριστές. Ετσι λοιπόν, ο Πογιέτ δείχνει με το… καλημέρα πόσο επαγγελματίας είναι και πόσο «τρελαμένος» για να πιάσει δουλειά.

O AΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Η επιθυμία του Γκουστάβο Πογιέτ να βρίσκεται στον πάγκο της ΑΕΚ, από το ντέρμπι της Λεωφόρου με τον Παναθηναϊκό, είναι το βασικό θέμα της εφημερίδας, η οποία τονίζει πως με το… καλημέρα ο Ουρουγουανός έδειξε να μην φοβάται τις ευθύνες και άφησε άφωνους τους Μελισσανίδη και Μπάγεβιτς με το πάθος του για να μπει άμεσα στη μάχη, ενώ γίνεται λόγος στον αγώνα δρόμου που κάνουν στην ΠΑΕ για να τελειώσουν τα «τυπικά» με την ΕΠΟ. Η εφημερίδα επίσης σημειώνει τους λόγους που ο Πογέτ επέλεξε να καθίσει στον πάγκο της Ενωσης. Αναφορά γίνεται στους άμεσους συνεργάτες του. Τέλος, σχετικά με το μπάσκετ, η εφημερίδα κάνει λόγο για την πιθανή επιστροφή του Ουίλμπεκιν και τα σενάρια για  Μαυροειδή.
SPORTDAY
Για «ευχής έργον» κάνει λόγο η εφημερίδα, που έχει ως πρώτο θέμα την πρόσληψη του Γκουστάβο Πογιέτ στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, ενώ συμπληρώνει: «Ανακοινώθηκε, υπογράφει και θέλει Λεωφόρο». Παράλληλα η εφημερίδα σκιαγραφεί το «προφίλ».
LIVESPORT
Η συμφωνία της ΑΕΚ με τον Πογιέτ και κυρίως η συνάντηση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και όσα ειπώθηκαν σε αυτή, είναι το βασικό θέμα της εφημερίδας, με τον «Τίγρη» να φέρεται να λέει στον Ουρουγουανό: «Άμα μας γουστάρεις και άμα σε γουστάρουμε, όχι δύο αλλά 22 χρόνια συμβόλαιο», ενώ αυτό που έλεγε ξετρελαμένος σε Μπάγεβιτς και Μιλοβάνοβιτς: «Είναι  πολύ δυνατός και φιλόδοξος», με τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ να λέει χαριτολογώντας: «Αυτός ήξερε για την ΑΕΚ περισσότερα από μένα». Αναφορά φυσικά γίνεται και στην επιθυμία του Πογιέτ να είναι στον πάγκο της ομάδας στο κυριακάτικο ντέρμπι.
GOAL
«Πολέμαρχο» χαρακτηρίζει η εφημερίδα τον Γκουστάβο Πογιέτ και προσθέτει: «Τη μαχητική του κουλτούρα ως ποδοσφαιριστής και ως προπονητής περνάει από σήμερα ο Γκουστάβο Πογιέτ στην ΑΕΚ», ενώ συμπληρώνει: «Ο άφοβος Ουρουγουανός με την αγγλική νοοτροπία», ενώ γίνεται αναφορά και στην επιθυμία του να καθίσει στον πάγκο της ομάδας στο κυριακάτικο ντέρμπι.

ΕΤΟΙΜΟΣ !!

Ο Γκας Πογιέτ ήρθε... φτιαγμένος στην ΑΕΚ και ανάγκασε και τους ανθρώπους της να πατήσουν... γκάζι, λόγω της επιθυμίας του να οδηγήσει αυτός την ομάδα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο Ουρουγουανός τεχνικός αποφάσισε να ξεκινήσει από αύριο -πριν καν υπογράψει- τη δουλειά, προκειμένου να προλάβει, έστω και... οριακά το ντέρμπι. Όμως, για να συμβεί αυτό, χρειαζόταν και τους συνεργάτες του, οι οποίοι επίσης κλήθηκαν να κινηθούν ταχύτατα και έρχονται στην Ελλάδα τα ξημερώματα, προκειμένου να βρίσκονται κανονικά στο πλευρό του αύριο στα Σπάτα.

Ο λόγος για τους Άντονι Ότγουεϊ και Μαουρίσιο Ταρίκο. Τους δύο ανθρώπους που ήταν μαζί του τόσο στην Μπράιτον, όσο και στην Σάντερλαντ και επί της ουσίας οι τρεις τους είναι μια ομάδα. Άλλωστε, από την πρώτη στιγμή των συζητήσεων του με την ΑΕΚ, ο Πογιέτ είχε καταστήσει σαφές ότι επιθυμεί να συμπεριληφθούν και οι δύο συνεργάτες του στη συμφωνία, καθώς πρόκειται για τους ανθρώπους μαζί με τους οποίους καθορίζει το πρόγραμμα εκγύμνασης, αλλά και το πρόγραμμα προπόνησης της ομάδας, με όλα τα -εκάστοτε- άλλα μέλη του τιμ στις ομάδες που δούλεψαν να είναι... συμπληρωματικά.
Ως τέτοιο συζητήθηκε το όνομα του Αντόνιο Πίντους για την εκτέλεση του προγράμματος εκγύμνασης, όμως η περίπτωσή του φαίνεται να μην προχωρά (για λόγους που δεν σχετίζονται με την ΑΕΚ) και σε πρώτη φάση αυτόν τον ρόλο θα αναλάβει ο Παναγιώτης Βούλγαρης, ενώ τη θέση του θα διατηρήσει και ο γυμναστής τερματοφυλάκων Κώστας Καμπόλης. Αντίθετα, όλες οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Δημήτρης Μπουρουτζίκας δεν θα παραμείνει στο τιμ.
Στην αυριανή προπόνηση, λοιπόν, ο Πογιέτ θα έχει στο πλευρό του τη δική του ομάδα (τους Ότγουεϊ και Ταρίκο), αλλά και τους δύο παραμένοντες συνεργάτες από το τεχνικό επιτελείο, όπως βέβαια και τον Στέλιο Μανωλά, τον άνθρωπο που ανέλαβε τον ρόλο του υπηρεσιακού τεχνικού στην ΑΕΚ (με απόλυτη επιτυχία) και θα κληθεί να κατατοπίσει τον Ουρουγουανό προπονητή για όλα τα θέματα της ομάδας.
Όσον αφορά τα ...γραφειοκρατικά της υπόθεσης, ο Πογιέτ και οι συνεργάτες του έχουν δώσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα στην ΑΕΚ (διπλώματα, διαβατήρια, πιστοποιήσεις), έχει γίνει ήδη η προεργασία και αύριο, μετά την υπογραφή των συμβολαίων, θα κατατεθούν τα απαιτούμενα έγγραφα στην ΕΠΟ και την Εφορία, με τους Κιτρινόμαυρους να αισιοδοξούν ότι θα προλάβουν να τακτοποιήσουν τα πάντα.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΕΠΟΧΗ ΠΟΓΕΤ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΜΑΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΥ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΙΤΛΟΥΣ ΣΤΗΝ  ΟΜΑΔΑ ΑΦΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΑ ΒΑΘΕΙΑ !!..ΑΣ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΧΩΡΙΣ ΜΟΥΡΜΟΥΡΕΣ ..!!..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Πέμπτη, Οκτωβρίου 29, 2015

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ..

Δεν ξεκίνησε και με τους καλύτερους οιωνούς η προετοιμασία της ΑΕΚ για το ντέρμπι της Κυριακής, καθώς το σημερινό πρόγραμμα της προπόνησης δεν ακολούθησαν τρεις ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τους Χρήστο Αραβίδη, Ντίντακ Βίλα και Αλέν Μπαρόχα, με την κατάστασή τους να ξεκαθαρίζει οριστικά αύριο. Αντίθετα, κανονικά μέρος στο πρόγραμμα συμπεριλήφθηκε ο Ανάκογλου, ενώ για τον Αντρέ Σιμόες, που επίσης υπήρχε έντονη ανησυχία, σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο, η κατάστασή του δεν εμπνέει μεγάλη ανησυχία. Αναφορικά τώρα με τον Ράφικ Τζιμπούρ, ακολούθησε μέρος του προγράμματος, ενώ γυμνάστηκε και ατομικά.

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Για τη νίκη σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ κάνει λόγο η εφημερίδα στο πρωτοσέλιδο της, έχοντας κοινό τίτλο: «Αέρα, ΑΕΚάρα μου» και συμπληρώνοντας: «οι κιτρινόμαυροι ήρωες της 8ης Οκτωβρίου. Σάρωσε τα πάντα ο δικέφαλος αετός». Φυσικά, αναφορά γίνεται και στην άφιξη του Πογέτ στην Ελλάδα, με την «Ωρα» να αναφέρει: «Τρέλα Πογέ. Ήρθε στην Ελλάδα πανέτοιμος και δεν βλέπει την ώρα να πιάσει δουλειά ο μεγάλος Ουρουγουανός τεχνικός. Σαν οπαδός της από καιρός παρακολούθησε την ομάδα στην Ξάνθη, ενώ μετά ακτινογράφησε και τον ΠΑΟ».
SPORTDAY
Στην άφιξη του Πογέτ στην Ελλάδα στέκεται κατά κύριο λόγο η εφημερίδα, η οποία εξηγεί τους λόγους που ο Ουρουγουανός τεχικός ήρθε στην Ελλάδα και την ΑΕΚ, ενώ γίνεται αναφορά και στη νίκη στα Πηγάδια με το γκολ του Κρισάντους.
LIVESPORT
Ο Γκουστάβο Πογέτ είναι το βασικό θέμα της εφημερίδας, η οποία έχει ως βασικό τίτλο: «Επιασε δουλειά» και προσθέτει: «Ήρθε για να μείνει. Είδε τη νίκη επί της Ξάνθης και κατασκόπευσε τον Παναθηναϊκό. Λύση τριετίας για την Ένωση ο Ουρουγουανός. Σήμερα το ραντεβού με Μελισσανίδη για να υπογράψει για 8 μήνες + 2 χρόνια. Βοηθός του θα είναι ο Μαουρίτσιο Ταρίκο και γυμναστή θέλει τον Αντόνιους Πίντο με θητεία σε Γιούβε,Τσέλσι». Από εκεί και πέρα, για το ματς με την Ξάνθη, η εφημερίδα επισημαίνει: «Καθάρισε ο Κρισάντους. Το γκολ του Νιγηριανού ήταν αρκετό για να φύγει η Ενωση με διπλό πρόκρισης από τα Πηγάδια», ενώ προσθέτει: «Αγωνία για Μπαρόχα και Σιμόες ενόψει του ντέρμπι στη Λεωφόρο».
GOAL
Βασικό θέμα η ΑΕΚ στην εφημερίδα η οποία έχει ως τίτλο: «Αγριεύει», με φωτογραφίες του Γκουστάβο Πογιέτ και του Κρισάντους, ενώ προσθέτει: «Σήμερα οι υπογραφές του Γκουστάβο Πογιέτ για τον πάγκο… ενόσω η ΑΕΚ με τον Κρισάντους ξεδιψούσε Κυπελλικα στα Πηγάδια». Από εκεί και πέρα, γίνεται αναφορά σε κάποιες λεπτομέρειες της συμφωνίας με τον 48χρονο τεχνικό, με την εφημερίδα να αναφέρει ότι θα έρθει με δύο συνεργάτες και έχει συμφωνήσει στις 500.000 ευρώ, μέχρι το τέλος της σεζόν. Αναφορά γίνεται επίσης στο χρονικό από το ραντεβού στο Βελιγράδι μέχρι χθες, οι «πόρτες» που έριξε σε Αστον Βίλα και Λεβάντε, αλλά και τα πρώτα συμπεράσματα του από την ομάδα.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΝΙΚΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΧΤΕΣ..!! Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 8 ΧΡΟΝΙΑ ..ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ Η ΑΕΚΑΡΑ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΙΚΗ ΜΕ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΠΑΡΕΞΗΓΗΜΕΝΟΥ ΜΑΚΗ ! 0-1-  ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ..ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΚΟΟΥΤΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΤΕΛΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΤΟΥ ΝΙΚΕΣ !..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

Μια σπουδαία εμφανιση και σπουδαία νίκη συνδύασε η ΑΕΚ απέναντι στην πολύ ισχυρή και φορμαρισμένη Νίζνι. Η Ένωση επικράτησε με 87-70, κάνοντας ένα καταπληκτικό β’ ημίχρονο και παίρνοντας δύναμη όχι μόνο από το συνήθη ύποπτο (Μαυροκεφαλίδη), αλλά και από τους Μιλόσεβιτς, Κατσίβελη, Ούορεν, που όλοι τους πέρασαν δύσκολες ημέρες, το τελευταίο διάστημα.
Η Νίζνι μπήκε δυνατά στο ματς και με όπλο την ευστοχία της από τα 6.75μ. στο 7’ ήταν μπροστά με 6 πόντους (14-20). Από πλευράς ΑΕΚ, ο Ουόρεν ήταν εξαιρετικός, πετυχαίνοντας 8 πόντους στην α’ περίοδο, αλλά οι Ρώσοι, χάρη στα 6/9 τρίποντά τους, κράτησαν το προβάδισμα μέχρι τέλους (24-26).
Στην αρχή της β’ περιόδου, η ΑΕΚ πήρε τα ηνία του ματς και στο 15’ προηγείτο με 3 (35-32) με τον Μαυροκεφαλίδη να φτάνει τους 8 και τον Μιλόσεβιτς τους 9 πόντους. Η Νίζνι, όμως, ξαναπροσπέρασε άμεσα και 1’ πριν τη λήξη του ημιχρόνου βρέθηκε στο +5 (41-46), αλλά τα τρίποντα των Παπαντωνίου και Μαυροκεφαλίδη της έδωσαν εκ νέου το προβάδισμα (47-46).
Στη γ’ περίοδο, η Βασίλισσα έβαλε «φωτιά» στο Κλειστό. Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ (47-50) με ένα σερί 17-0 (!) στο 26’ βρέθηκε στο +14 (64-50) με τον Μιλόσεβιτς να πετυχαίνει δύο «κολλητά» τρίποντα και τον Κάρτερ ένα «έμμεσο». Η ΑΕΚ, όμως, δεν κράτησε τη διαφορά σε επίπεδα ασφαλείας καθώς οι Ρώσοι απάντησαν με ένα επιμέρους σερί 10-2 (66-60).
Στη δ’ περίοδο, οι άμυνες σκλήρυναν με την ΑΕΚ να δέχεται μόλις 3 πόντους στα πρώτα 4 λεπτά (70-63), κατά τα οποία αποβλήθηκε με 5 φάουλ ο Ανοσίκε, ο Μιλόσεβιτς έφτασε τα 4 και ο Σαρικόπουλος βρισκόταν «μπαταρισμένος» στον πάγκο. Η Ένωση όμως έβγαλε, τότε απίστευτη ενέργεια και... καρδιά στις δύο πλευρές του παρκέ και στο επόμενο λεπτό το σκορ ήταν 74-63.
Στα τελευταία 5 λεπτά, η Νίζνι πίεσε, μειώνοντας στο -8 στο 37’ (76-68), ωστόσο τα πράγματα είχαν ήδη πάρει το δρόμο τους με την ΑΕΚ να φτάνει άνετα στο τελικό 87-70, που πλέον τη βάζει για τα καλά στο «κόλπο» της πρόκρισης, καθώς την επόμενη αγωνιστική (4/11) υποδέχεται τη Χάποελ.
Τα δεκάλεπτα: 24-26, 47-46, 66-60, 87-70
ΑΕΚ (Ν. Σάκοτα): Ανοσίκε 6, Παπαντωνίου 3, Χέρστον 12, Μιλόσεβιτς 17, Μαυροκεφαλίδης 19, Κάρτερ 5, Σαρικόπουλος 4, Κατσίβελης 5, Καλαμπόκης 2, Ουόρεν 14
Νίζνι (Α. Μπαγκάτσκις): Ρουντ 7, Γκριγκόριεφ 13, Μπαμπούριν 10, Βικτόροφ, Ιβλεφ 2, Μαχάλμπασιτς 10, Κχβοστόβ 11, Μπέρζινς 1, Στρέμπκοφ 13, Ποπόφ, Κιρντιάτσκιν 3

Τετάρτη, Οκτωβρίου 28, 2015

ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΜΑΣ..

Αμέσως μόλις πάει στο ξενοδοχείο ο Γκουστάβο Πογιέτ θα στηθεί μπροστά στην τηλεόραση και θα δει το Ξάνθη – ΑΕΚ. Μετά το τέλος του αγώνα της Ένωσης όμως, ο Ουρουγουανός δεν θα φύγει από την
τηλεοραση… Ζήτησε και θα δει και τον αγώνα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Λεβαδειακό το απόγευμα. Ο 47χρονος τεχνικός έχει ήδη πάρει μία πρώτη εικόνα από τον επόμενο αντίπαλο της ΑΕΚ για το πρωτάθλημα, όμως θέλει να δει και το σημερινό του παιχνίδι για να έχει μία πιο ολοκληρωμένη άποψη.

ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ..

Την ενδιαφέρει φυσικά το Κύπελλο την ΑΕΚ, κάτι που τόνισε ο Στέλιος Μανωλάς στις πρώτες του δηλώσεις μετά τον αγώνα στα Πηγάδια, στην κάμερα του ΟΤΕ TV. Ο προπονητής της ΑΕΚ είπε αρχικά: «Είναι αλήθεια πως θα μπορούσαμε μεγαλύτερο σκορ. Μας ενδιαφέρει πολύ ο θεσμός του κυπέλλου. Ηρθαμε εδώ για να πάρουμε τη νίκη ή την ισοπαλία. Κάναμε καλή εμφάνιση τηρουμένων των αναλογιών, γιατί η Ξάνθη είναι πολύ καλή ομάδα». Κατόπιν ο Μανωλάς αναφέρθηκε στη συνέχεια:  «Είμαι προσωρινός, όπως συμβαίνει όταν αναλαμβάνει ο πρώτος προπονητής. Η ομάδα που έκανε την τιμή. Σήμερα ήρθε ο νέος προπονητής και συζητά. Το ματς της Κυριακής είναι πάντα ένα ντέρμπι. Να έχουμε καλές συνθήκες και καλή διαιτησία»

Τρίτη, Οκτωβρίου 27, 2015

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Το θέμα του προπονητή για την ΑΕΚ δεσπόζει στην Ώρα: «Θέμα χρόνου η απόφαση για Πογιέτ», γράφει η εφημερίδα και τονίζει: «Καίει την ΑΕΚ, η κρισιμότητα της απόφασης για τη διαδοχή του Δέλλα και ο Ουρουγουανός είναι ο πρώτος για τον οποίο καλούνται να βγάλουν τα επόμενα 24ωρα την οριστική τους ετυμηγορία. Δυνατή η υποψηφιότητα Γκράθια. Συζητήθηκε ξανά του Χιμένεθ». Επίσης, η Ώρα γράφει και ένα νέο όνομα: «Μπήκε στη λίστα και ο Ολλανδός, πρώην τεχνικός των Σάλκε, Αϊντχόβεν και Φέγενορτ, Φρεντ Ρούτεν».
SPORTDAY
Για τον διάδοχο του Δελλα γράφει και η SD: «Ο Πογιέτ, ο Ράμος και οι άλλοι…», αναφέρει η εφημερίδα.
LIVESPORT
«Αγκάθια για Πογιέτ», αναφέρει με τη σειρά της η LS και σημειώνει: «Πρώτος στόχος ο… ακριβός Ουρουγουανος, αλλά τον θέλουν Λεβάντε και Άστον Βίλα. Μέχρι το Σάββατο η απόφαση για προπονητή».
GOAL
Aπό την πλευρά του το Goalαναφέρει: «Ραντεβού στα… τυφλά. Πογιέτ, Γκράθια και… κάτι ακόμα στη λίστα της ΑΕΚ για προπονητή. Στη λίστα και ο Ολλανδός Φρεντ Ρούτεν. Ανοιχτό του Χιμένεθ, προτάθηκε και ο Γκαρίδο».  

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ..

Η ΑΕΚ συμπληρώνει σήμερα μια εβδομάδα χωρίς προπονητή κι ακόμη δεν υπάρχει όχι διάδοχος, αλλά καν… εκλεκτός για τη θέση. Ο Γκουστάβο Πογέτ είναι ξεκάθαρα αυτός που έχει το προβάδισμα, αλλά δεν είναι καθόλου βέβαιο πως θα αποτελέσει τον μόνιμο διάδοχο του Τραϊανού Δέλλα. Ο Ουρουγουανός τεχνικός είναι απόλυτα θετικός στο ενδεχόμενο να αναλάβει την «Ένωση», ωστόσο απόφαση ακόμη δεν υπάρχει. 


Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς έχει ενημερώσει τον Ντούσαν Μπάγεβιτς για τα δεδομένα της υπόθεσης. Οι δυσκολίες έγκεινται τόσο στο κασέ, μιας και ο Πογέτ φέρεται να έχει κασέ που αγγίζει το 1 εκατ. ευρώ και μαζί με τους συνεργάτες του θα φτάσει τα 1,2-1,3 εκατ. Συν τοις άλλοις, η Άστον Βίλα, που βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, ακόμη και η Λεβάντε, τον έχουν στα υπόψη τους για τη θέση. Και παρότι η προοπτική να αναλάβει μια ομάδα που σκοπεύει να κάνει πρωταθλητισμό και να παίξει στην Ευρώπη ελκύει τον Πογέτ, δεν είναι αδιάφορος σε μια καλή πρόταση από αγγλικό ή ισπανικό πρωτάθλημα. 

Ο Χάβι Γκράθια παραμένει πάντα στα υπόψη της ΑΕΚ και είναι πιο προσιτός, με το κασέ του στις 600.000 ευρώ, αλλά το πρόβλημα είναι πως δεσμεύεται με τη Μάλαγα και οι «κιτρινόμαυροι» δεν μπορούν να περιμένουν να… απολυθεί. Το νέο όνομα που προστέθηκε στη λίστα είναι ο 52χρονος Ολλανδός Φρεντ Ρούτεν, που το Μάιο απολύθηκε από τη Φέγενορντ με την οποία τερμάτισε τέταρτος στην πατρίδα του. Παλαιότερα είχε δουλέψει σε Τβέντε, Αϊντχόφεν, Σάλκε και Φίτεσε. 

Στην ΑΕΚ θα ήθελαν να έχουν κλείσει το θέμα προπονητή μέχρι το τέλος της τρέχουσας ή τις αρχές της επόμενης εβδομάδας, αλλά είναι άγνωστο αν θα τα καταφέρουν. Ο Στέλιος Μανωλάς αναμένεται να είναι στον πάγκο τόσο στον αγώνα Κυπέλλου με την Ξάνθη, όσο και στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό. 

Έδειξε Μπουονανότε και Κρισάντους 


Οι απουσίες των Μάνταλου (τιμωρημένος) και Αραβίδη (τραυματίας) αναγκάζουν τον Στέλιο Μανωλά να κάνει τουλάχιστον δύο αλλαγές στην ενδεκάδα που θα παρατάξει την Τετάρτη στα Πηγάδια απέναντι στην Ξάνθη για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου (15:30). Ο υπηρεσιακός τεχνικός δοκίμασε τον Μπουονανότε ως «δεκάρι» και τον Κρισάντους σέντερ φορ, ενώ οι υπόλοιποι ήταν σταθεροί: Μπαρόχα, Ντίντακ, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Γιόχανσον, Σιμόες, Μπαρμπόσα και Βάργκας. 

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΑΝΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΤΕΧΝΙΚΟ  ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΥΡΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ..ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΕΚ !!

Δευτέρα, Οκτωβρίου 26, 2015

ETOIMAZETAI KAI AYTOΣ !!

Από το καλό στο καλύτερο πηγαίνει ο Μιχάλης Μπακάκης, ο οποίος πλέον μετράει αντίστροφα για την οριστική επιστροφή του στα γήπεδα και τα ματς της ΑΕΚ. Ο διεθνής δεξιός μπακ της ΑΕΚ ανέβασε μία φωτογραφία του στο instagram με τη λεζάντα: "Μετρώντας αντίστροφα". Εδώ και καιρό προπονείται κανονικά με την ομάδα ο Μπακάκης και πλέον φαίνεται πως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου σύντομα να τον δούμε σε αποστολή αγώνα και να πατάει ξανά χορτάρι μετά από πολλούς μήνες και τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο. Κι αυτός, όπως και ο Μάνταλος τα έχουν αφήσει πίσω όλα αυτά...

O AΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

"Γι' αυτό θέλει ΑΕΚ ο Πογιέτ" γράφει στον κεντρικό της τίτλο η εφημερίδα και τονίζει: "Προς το παρόν τον αφήνει αδιάφορο το ενδιαφέρον άλλων ομάδων κι ας είναι από προηγμένα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα αφού τον φτιάχνει η προοπτική τίτλων και Ευρώπης με την Ένωση. Εντυπωσιασμένος ο ίδιος από το πρότζεκτ της ΑΕΚ, εντυπωσιασμένος και ο Μίλο απ' όσα ήξερε ο 47χρονος τεχνικός ακόμα και για τον τρόπο που παίζει η ομάδα".  "Στην Αθήνα σήμερα ο Μιλοβάνοβιτς ενημερώνει για τα συμπεράσματα του για τον Ουρουγουανό τεχνικό" προσθέτει. Από εκεί και πέρα η "Ώρα" αναφέρει πως σε δεύτερο πλάνο βρίσκεται η περίπτωση του Χάβι Γκράθια.
SPORTDAY
"Ξεκαθαρίζει" για τον προπονητή αναφέρει η εφημερίδα. Όπως τονίζει ο Γκουστάβο Πογιέτ είναι θετικός στο να αναλάβει την Ένωση. Σύμφωνα όμως με το ρεπορτάζ της η περίπτωση του είναι δύσκολη λόγω των υψηλών οικονομικών του απαιτήσεων. Στόχος είναι πάντως το θέμα να κλείσει άμεσα και ο νέος τεχνικός να πιάσει δουλειά.
GOAL NEWS
"Παραμένει ψηλά ο Πογέτ" τονίζει η εφημερίδα αναφορικά με το θέμα του προπονητή. Από εκεί και πέρα τονίζει ότι στην Ένωση υπάρχει προβληματισμός για τον "εμφύλιο" οπαδών-Μπάγεβιτς. Τέλος αναφέρει ότι ο Μανωλάς κέρδισε τους παίκτες της ΑΕΚ με την συμπεριφορά του και με όσα τους είπε.
LIVE SPORT
"Επιστρέφει ο Μιλοβάνοβιτς, διαφορά με Πογιέτ" τονίζει η εφημερίδα που αναφέρει πως υπάρχει χάσμα στο οικονομικό με τον Ουρουγουανο τεχνικό. Από εκεί και πέρα στέκεται στα όσα είπε ο Στέλιος Μανωλάς στους παίκτες. Από τη μία εγκωμίασε την εμφάνιση τους στο παιχνίδι με τον Ηρακλή αλλά από την άλλη χτύπησε και καμπανάκι εν όψει του αγώνα με την Ξάνθη για το Κύπελλο.

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ..

Στην Αθήνα αναμένεται να επιστρέψει την Δευτέρα ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και ουσιαστικά με την επιστροφή του θα μπει στην τελική ευθεία το θέμα της αντικατάστασης του Τραϊανού Δέλλα, με την ΑΕΚ να έχει προχωρήσει κάποιες συγκεκριμένες περιπτώσεις και να απομένει να πάρει τις τελικές της αποφάσεις.
Τη δεδομένη στιγμή η περίπτωση που έχει αποκτήσει προβάδισμα είναι αυτή του Γκας Πογιέτ. Ο Ουρουγουανός τεχνικός καλύπτει τα «θέλω» της ΑΕΚ, έχει κάνει συνάντηση με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και έχει διαπιστωθεί ότι υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να προχωρήσει η συμφωνία για να καθίσει στον πάγκο της ΑΕΚ.
Μια άλλη περίπτωση την οποία έχει ψάξει αρκετά η Ένωση είναι αυτή του Χάβι Γκράθια. Ο προπονητής της Μάλαγα έχει κάνει... κλικ στους ανθρώπους της ΑΕΚ, έχουν επίσης γίνει συζητήσεις μαζί του και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι από την πλευρά του έχει μεταφερθεί ότι θα μπορούσε να βρεθεί λύση σχετικά με το συμβόλαιό του με τον ισπανικό σύλλογο, αν προχωρούσε σε συμφωνία με την ΑΕΚ.
Επίσης, υπάρχει πάντα και η περίπτωση του Μανόλο Χιμένεθ. Ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ ήταν ο πρώτος προπονητής που μίλησαν οι άνθρωποι της ομάδας μαζί του και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι στο χέρι της Ένωσης αν επιθυμεί να προχωρήσει μαζί του.
Στις συζητήσεις που θα γίνουν μεταξύ των Μελισσανίδη, Μπάγεβιτς και Μιλοβάνοβιτς θα τεθούν επί τάπητος όλα τα δεδομένα για κάθε περίπτωση και θα παρθούν οι οριστικές αποφάσεις, προκειμένου να ξεκινήσουν οι τελικές συζητήσεις της ΑΕΚ με τον εκλεκτό, ώστε το συντομότερο δυνατό να έχει κλείσει το θέμα προπονητή.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΟ ΠΟΓΕΤ ΘΕΛΕΙ ΑΕΚ..ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ Η ΑΕΚ..ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ..ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΕΡΓΟ..ΑΝΤΕ ΠΑΜΕ ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ...ΚΑΙ ΑΕΚΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ 

Κυριακή, Οκτωβρίου 25, 2015

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ..

Με σοβαρότητα, λογική και πίστη για τη συνέχεια μίλησε ο Στέλιος Μανωλάς στη συνέντευξη Τύπου μετά το φινάλε του αγώνα με τον Ηρακλή. Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Μανωλάς:
"Ήταν μία δύσκολη εβδομάδα για την ΑΕΚ, μετά το άτυχο αποτέλεσμα με τον Ολυμπιακό. Ο Τραϊανος παραιτήθηκε και ο κλήρος έπεσε σε μένα ως προσωρινός προπονητής. όλο το βάρος έπεσε στην ψυχολογία. Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν. πιστεύω έγινε ένα ωραίο παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα που παίζει σφιχτά και οργανωμένα, κατορθώσαμε με το passing game και την ποιότητα των παικτών μας να διασπάσουμε την άμυνα του Ηρακλή. Κάναμε νομίζω 17 τελικές και πετύχαμε αυτά τα γκολ. Ήταν μία ωραία εμφάνιση... Να ευχαριστήσω πρώτα απ' όλα τα παιδιά και τώρα έχουμε τη συνέχεια: Τετάρτη με Ξάνθη και Κυριακή με Παναθηναϊκό. Εγώ τονίζω πάλι, για να μην παρεξηγηθούμε, είμαι προσωρινός".
Γιατί η ΑΕΚ δεν είχε ανάλογες εμφανίσεις στα προηγούμενα ματς;
"Εμένα αυτή η ΑΕΚ μου αρέσει. Και πριν μου άρεσε. Πριν δυο χρόνια ξεκίνησε αυτή η προσπάθεια. Έγιναν κάποιες προσθήκες και τον Γενάρη θα γίνουν και το καλοκαίρι. Ξέρω πως δουλεύουν ο πρόεδρος και ο κ. Μπάγεβιτς. Να ξανακάνουν την ΑΕΚ μεγάλη. Ήδη αυτή η ΑΕΚ έχει στοιχεία κάτι απ' την παλιά. Με υπομονή θα ξαναφτιάξουμε την παλιά ΑΕΚ"
Για το ρόστερ;
"Εσύ τι είδες σήμερα; Δεν ξέρω αν ήταν το καλύτερο παιχνίδι. Είδα πράγματα που απαιτεί το σύγχρονο ποδόσφαιρο. Με άνεση έβρισκαν οι παίκτες τις θέσεις τους στο γήπεδο, με γρήγορη ανάπτυξη. Σίγουρα, υπάρχουν και αδυναμίες. Με την ΑΕΚ του Μπάρλου, δεν φτάσαμε αμέσως στο πρωτάθλημα. Δεν ήρθε ο Φάντροκ αμέσως. Πρώτα κάναμε την πορεία και μετά από χρόνια πήραμε το πρωτάθλημα. Έχουν αυτά τα παιδιά ποιότητα και δυνατότητες".
Μπορεί η ΑΕΚ να στηριχθεί από τις Ακαδημίες της;
"Παντού πρέπει να προσδοκά η ΑΕΚ. Και στις Ακαδημίες... Για παράδειγμα ο Άγιαξ: Κρόιφ ή Φαν Μπάστεν δεν βγαίνει κάθε χρόνο. Δυο χρόνια ξεκίνησε μια προσπάθεια, με τον Άκη τον Ζήκο, τον κ. Μητροτάσιο. Γίνεται προσπάθεια...".
Αν είδε "σοκ" στα αποδυτήρια;
"Τα παιδιά ήταν πάρα πολύ στεναχωρημένα, γιατί ήταν βαρύ το αποτέλεσμα. Δεν θέλω να δικαιολογήσω τον Τραϊανό, αλλά μία αλλάγή δεν μπορεί να αλλάξει μία ομάδα. Υπάρχουν παιχνίδια που ομάδες με 10 παίκτες γυρίζουν και παίρνουν τα παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός έχει ποιότητα, έχει εμπειρία και μπορεί οι παίκτες του να βάζουν γκολ. Αλλά δεν ήταν η ΑΕΚ για τέσσερα γκολ".
Αν στέφτεται ροτέισον;
"Ο αγωνιστικός χώρος ήταν τέλειος για ποδόσφαιρο απόψε. Τρεις μέρες δεν έχω κοιμηθεί. Δεν ξέρω την ομάδα. Δεν είναι εύκολα και ο προπονητής έχει πολλή δουλειά να κάνει. Θα δούμε τι κάναμε, να δούμε την Ξάνθη πως παίζει. Δεν είμαι γενικά υπέρ του ροτέισον, αν και δεν έχω μεγάλη εμπειρία από μεγάλες ομάδες από τον πάγκο".
Αν μπορεί να κάτσει ως το τέλος της σεζόν;
"Έχω μιλήσει με τον πρόεδρο: Είμαι προσωρινός. Αν έρθουν τα αποτελέσματα και νομίζουν ότι είμαι ο... Μουρίνιο, εντάξει (γέλια). Ξέρω που πατάω. Το να είσαι προπονητής στην ΑΕΚ είναι μεγάλη υπόθεση και μεγάλη ευθύνη".

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
«Αυτή την ΑΕΚ θέλουμε», γράφει η Ωρα και τονίζει: «Διψασμένοι και με το μάτι να γυαλίζει οι παίκτες της Ένωσης έπαιξαν μπαλάρα, έβαλαν 5 γκολ στον Ηρακλή και μπορούσαν άλλα τόσα, με 18 τελικές (οι 11 εντός εστίας), δοκάρι και πέναλτι που δεν δόθηκε! Παίκτης – ορχήστρα ο σούπερ Μάνταλος. «Φωτιά» Ντίντακ και Γκάλο. Αναγεννημένος ο Μπαρμπόσα. Αφιονισμένος Βάργκας. Δυο γκολ και μια ασίστ από τον παικταρά που δεν… χωρούσε ούτε στην αποστολή στο Φάληρο! Μπήκε με λύσσα και μάγεψε ο Μπουονανότε! Γκολ και τελική πάσα για γκολ, μαγική ενέργεια στην περιοχή και πέναλτι που δεν του δόθηκε μέσα σε 15 λεπτά».
SPORTDAY
Για μία «διαστημική» ΑΕΚ γράφει η SD. «Η ΑΕΚ έπαιξε ωραία μπάλα, διέλυσε 5-1 τον Ηρακλή, που έκανε την πρώτη του εκτός έδρα ήττα και κέρδισε ηρεμία». Όσο για το θέμα προπονητή η εφημερίδα αναφέρει: «Διαφορά μεν με Πογιέτ, αλλά…. Νέα επαφή χθες του Μιλοβάνοβιτς, αισιοδοξία ότι θα τα βρουν, πάει Ισπανία για το θέμα του προπονητή».
LIVE  SPORT
«Πέρασε η μπόρα», αναφέρει στο πρώτο της θέμα σήμερα η LS, τονίζοντας για την ΑΕΚ: «Η Ένωση χόρευε στη βροχή, άφησε πίσω της τη διαβολοβδομάδα και ξέσπασε στον Γηραιό. Εξαιρετικό παιχνίδι από τους γηπεδούχους. Βάργκας, Μπαρμπόσα, Μάνταλος  και Γκάλο οι κορυφαίοι».
GOAL
Για «φωτιά στο σαββατόβραδο», γράφει με τη σειρά της η εφημερίδα Goal: «Με πεντάρα ξέσπασε η σχεδόν (Σ)τέλεια ΑΕΚ στον Ηρακλή, κερδίζοντας παράλληλα χρόνο και ηρεμία».

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΕΚ ΘΕΛΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ..ΚΑΙ ΨΕΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΕΚ ΒΓΑΛΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΑ  ΠΑΛΙΑ.ΜΕ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΟΛΙΣΤΕΣ ΜΑΣ...ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΛΥΘΗΚΑΝ..ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΜΑΣ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Σάββατο, Οκτωβρίου 24, 2015

ΜΟΝΟ ΝΙΚΕΣ ΠΑΝΤΟΥ !!

Έγινε πολλά αυτή την εβδομάδα. Από το προηγούμενο Σάββατο όλα κύλησαν αρνητικά: ήρθε η βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό, ακολούθησε η αποχώρηση Δέλλα και κάθε αλλαγή είναι περίεργη, μέχρι να τη συνηθίσεις και να προχωρήσεις καλύτερος μπροστά. Αυτή η περίεργη και δύσκολη εβδομάδα λοιπόν, ολοκληρώνεται απόψε το βράδυ στο ΟΑΚΑ, με την ΑΕΚ να υποδέχεται, έχοντας τον Στέλιο Μανωλά στον πάγκο της τον Ηρακλή.

Επιβάλλεται η νίκη απόψε. Όχι για να… διασκεδάσει τις εντυπώσεις από το πικρό βράδυ στο Φάληρο. Δεν σβήνεται αυτή η ήττα, με μία νίκη επί του… Ηρακλή.  Επιβάλλεται να κερδίσει η ΑΕΚ απόψε για να πάρει τα πάνω της και ψυχολογικά και βαθμολογικά. Να πατήσει ξανά στα πόδια της και με τον καινούργιο προπονητή (όταν έρθει) να καταφέρει να… τρέξει μπροστά.
Δεν συζητάμε καν τα προβλήματα που θα φέρει οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα. Δεν πρέπει εξάλλου να σκέφτονται οι παίκτες τίποτα άλλο εκτός από το να κερδίσουν αυτό το παιχνίδι.
Ο Στέλιος Μανωλάς θα είναι απόψε στον πάγκο του δικεφάλου. Για πρώτη φορά στην καριέρα του, έστω και σαν υπηρεσιακός τεχνικός, θα φορέσει τη φόρμα και θα κοουτσάρει την ΑΕΚ.
Σκέφτεται τόσο το 4-2-3-1 όσο και το 4-3-3. Σίγουροι θεωρούνται να ξεκινήσουν οι Μπαρόχα, Γκάλο, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Γιόχανσον, Μπουονανότε, Μάνταλος, Αραβίδης. Οι άλλες τρεις θέσεις παίζονται με τον προπονητή να αποφασίζει τελευταία στιγμή.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΠΟΓΕΤ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ;; ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ..ΜΑΚΑΡΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΔΕΛΛΑ ..ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ..! ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΙΚΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΟΥΛΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΓΕΣ ΜΑΣ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΟΛΟΓΙΑ..

Την Τρίτη άρχισε τις συζητήσεις με τον Γκουστάβο Πογιέτ η ΑΕΚ και την Πέμπτη, αφού ο Ουρουγουανός ήταν θετικός, έγινε η πρώτη συνάντηση μαζί του. Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς παρότι ήταν στην Σερβία δίπλα στην πεθερά του την οποία έχασε, δυστυχως, χθες, βρήκε τον χρόνο να πάει στην Ιταλία όπου σύμφωνα με πληροφορίες έγινε η συνάντηση του με τον Ουρουγουανό τεχνικό.
Η συνάντηση πήγε πολύ καλά παρότι στην ΑΕΚ δεν υπήρχε και τόσο μεγάλη αισιοδοξία αφού μιλάμε για έναν προπονητή που δεν έχει φύγει από την Αγγλία και που βέβαια έχει δουλέψει σε όλες σχεδόν τις μικρές κατηγορίες του Νησιού πριν φτασει στην Πρέμιερ Λιγκ και την Σάντερλαντ από όπου απολύθηκε πριν λίγους μήνες. Δεν είναι καθόλου εύκολο να “ψήσει” μια Ελληνική ομάδα έναν προπονητή που έχει φτασει σε αυτό το επίπεδο όπως βέβαια δεν είναι και καθόλου εύκολο για έναν προπονητή να δουλέψει στο Αγγλικό πρωτάθλημα. 

Παρόλα αυτά ο Πογιέτ στη συνάντηση έδειξε να είναι πολύ “ζεστός” με την προοπτική της ΑΕΚ και εντυπωσίασε τον “Μίλο” με το πόσο ενημερωμένος ήταν για την ομάδα. Ηξερε τα πάντα και μάλιστα ειχε ήδη δει την Ενωση σε 3-4 παιχνίδια του φετινού πρωταθλήματος, τόσο εντός όσο και εκτός έδρας, εξασφαλίζοντας μέσα σε δύο μέρες από την πρώτη επαφή μέχρι την συνάντηση το ανάλογο οπτικό υλικό. Σχεδόν απόλυτη ήταν η ταύτιση και στην φιλοσοφία. Ο Ουρουγουανός γνωρίζει πως θα έρθει, αν είναι τελικά αυτός ο εκλεκτός, σε μια ομάδα πρωταθλητισμού με πίεση για το αποτέλεσμα αλλά και για την ανάδειξη παράλληλα ποδοσφαιριστών και έδειξε απόλυτα ικανοποιημένος και ταυτισμένος με αυτή την φιλοσοφία. Σε ότι αφορά το οικονομικό ο Πογιέτ είναι διατεθημενος να έρθει στην Ελλάδα, μαζί με το επιτελείο του, με ένα ποσό πολύ κάτω από το κασέ του στη Σάντερλαντ (1.500.000 λίρες τον χρόνο) αφού αυτό που τον ενδιαφέρει βασικά είναι να δουλέψει σε μια μεγάλη ομάδα με υψηλούς στόχους (πρωτάθλημα και Ευρώπη) αλλά και να κάνει παράλληλα το βήμα εκτός Αγγλίας. Η  υπόθεση είναιι σε πολύ καλό δρόμο και η εκτίμηση που υπάρχει είναι πως αν η ΑΕΚ θελήσει ο Γκουστάβο Πογιέτ θα είναι ο επόμενος προπονητής της. 

Παρασκευή, Οκτωβρίου 23, 2015

O AΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Η πρώτη προπόνηση του Στέλιου Μανωλά είναι το βασικό θέμα της εφημερίδας η οποία αναφέρει στον τίτλο της: «Δεν πάει για… σοκ» και προσθέτει: «Αφού η σημαντική προπόνηση της Τετάρτης χάθηκε λόγω παράπλευρων εντάσεων, της τελευταίας παρουσίας του Τραϊανού Δέλλα, ο Στέλιος Μανωλάς χθες έδειξε να επικεντρώνεται σε μικρές βελτιώσεις του σχήματος του Φαλήρου». Από εκεί και πέρα η εφημερίδα στέκεται στον νέο προπονητή και αναφέρει πως χθες έγινε επαφή με έναν εκ των βασικών στόχων, ενώ για τη γραπτή δήλωση του Τραϊανού Δέλλα, η εφημερίδα αναφέρει: «Πικρό αντίο Δέλλα. Ανακοίνωση με αιχμές, σίγουρο αποτέλεσμα της δύσκολης ψυχολογικής κατάστασης του». Αναφορά γίνεται και στην μπασκετική ΑΕΚ, με την πρόσληψη του Μανωλόπουλου, αλλά και τον αντικαταστάτη του Ουόρεν.
SPORTDAY
Η ΑΕΚ είναι το βασικό θέμα της εφημερίδας η οποία αναφέρεται στην διπλή πρόταση που έχει καταθέσει η ΑΕΚ στον Λορένθο Σέρα Φερέρ. Σύμφωνα με την «SD», η Ενωση είχε διπλή επικοινωνία με τον Ισπανό τεχνικό με πρώτο στόχο να τον πείσουν να επιστρέψει στην προπονητική και να καθίσει στον πάγκο της Ένωσης, μετά από 7 χρόνια. Ο Φερέρ δεν έχει δείξει πολύ «ζεστός» αλλά ούτε έχει ακόμα απορρίψει οριστικά την πρόταση. Αν όμως συμβεί αυτό, η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί διαφορετικά τις γνώσεις του Ισπανού από την αγορά της πατρίδας του, καθώς του ζητήθηκε σε δεύτερο χρόνο να προτείνει κάποιες περιπτώσεις προπονητών που έχει συνεργαστεί τα τελευταία χρόνια, ως διοικητικός παράγοντας της Μαγιόρκα.
Από εκεί και πέρα, η εφημερίδα αναφέρεται και σε άλλα ονόματα που έχουν προταθεί και εξετάζονται υπό προϋποθέσεις. Είναι ο Χάβι Γκράθια, που όμως μόνο αν μείνει ελεύθερος από την Μάλαγα θα ασχοληθεί η ΑΕΚ, αφού έχει υψηλή ρήτρα αποδέσμευσης, είναι ο Πάκο Ερέρα, που έμεινε ελεύθερος από την Λας Πάλμας, με την Ενωση όμως να ψάχνει κάτι καλύτερο, όπως σημειώνει η εφημερίδα. Από εκεί και πέρα, «παίζουν» δύο ακόμα περιπτώσεις από την Ισπανία. Ο ένας είναι ο Λούκας Αλκαράθ, που μετράει ημέρες στον πάγκο της Λεβάντε (με ήττα την Κυριακή από τη Σαραγόσα μάλλον εγκαταλείπει τη θέση του), ενώ επαφή έχει γίνει και με τον Μίροσλαβ Τζούκιτς, που από το καλοκαίρι δεν έχει κάποια ομάδα.
LIVESPORT
Η ανακοίνωση-δήλωση του Δέλλα είναι το κυρίαρχο θέμα στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, με το οποίο ασχολείται η εφημερίδα, η οποία αναφέρει συγκεκριμένα: «Καταγράφουμε 6 ερωτηματκά» και προσθέτει: «Συνυπεύθυνος, όχι ένοχος, δηλώνει ο Δέλλας. Που είναι ανακόλουθος ο Κολοσσός, που επιτίθεται σε Μελισσανίδη, Μπάγεβιτς. Ποιος τον άδειασε, ποιος τον στήριξε», ενώ αναφέρεται και στις πρώτες δηλώσεις του Στέλιου Μανωλά.
GOAL
Η γραπτή δήλωση του Τραϊανού Δέλλα είναι το θέμα με το οποίο ασχολείται η εφημερίδα, η οποία τονίζει: «Ο Δέλλας έριξε λάδι στη φωτιά με ανακοίνωση-επίθεση στον Μελισσανίδη», ενώ για το αγωνιστικό η εφημερίδα σημειώνει: «Ψάχνεται ο Μανωλάς για την 11άδα με Ηρακλή αύριο στο ΟΑΚΑ».

ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΑ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ..

Είναι δεδομένο ότι ο Στέλιος Μανωλάς δεν έχει και πολύ χρόνο για να προετοιμάσει την ΑΕΚ για το ματς με τον Ηρακλή. Σήμερα έκανε την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα και αύριο θα είναι η τελευταία πριν από το παιχνίδι. Ωστόσο, ο παλαίμαχος άσος έχει το πλεονέκτημα ότι γνωρίζει την ομάδα και το υλικό της, κάτι που του επιτρέπει τουλάχιστον να καταστρώσει με μια σχετική σιγουριά τα αγωνιστικά του πλάνα για το ματς.
Στην σημερινή προπόνηση δεν έδωσε σαφή δείγματα των προθέσεων του, πλην του ότι δεν σκέφτεται να προχωρήσει σε ριζοσπαστικές αλλαγές, τη στιγμή που δεν υπάρχει το περιθώριο να δουλέψει πράγματα. Έτσι αναμένεται να διατηρήσει το 4-2-3-1 ως διάταξη της ΑΕΚ, αλλά και τον... βασικό κορμό, δηλαδή άμυνα (αν και κάποια στιγμή σήμερα δοκίμασε και Κολοβέτσιο, Άρθο στα στόπερ), αμυντικά χαφ και φορ.
Όλα δείχνουν ότι ο σημαντικότερος προβληματισμός του αφορά την τριάδα πίσω από τον Αραβίδη. Εκεί σήμερα δοκίμασε αρκετούς συνδυασμούς, με Μπαρμπόσα και με Πλατέλλα στα άκρα όπως στο Καραϊσκάκη, αλλά και τους Μπουονανότε, Μάνταλο και Βάργκας στην ίδια ενδεκάδα (με τον Μάνταλο δίπλα στον Γιόχανσον, τον Αργεντινό δεκάρι, τον Βάργκας δεξιά και τον Μπαρμπόσα αριστερά).

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΕΛΛΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ..ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΩΣΤΑ ...ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΗΡΑΚΛΗ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ..ΘΑΥΜΑΤΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ...

Πέμπτη, Οκτωβρίου 22, 2015

O AΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Για «2 καυτά μέτωπα» κάνει λόγο η εφημερίδα, σημειώνοντας: «η ΑΕΚ προχωρά γρήγορα με προγραμματισμό και συγκεκριμένη στόχευση για τον νέο προπονητή», τονίζοντας μάλιστα πως σήμερα θα γίνει επαφή με έναν από τους βασικούς στόχους. Παράλληλα, γίνεται αναφορά στο όνομα του Χάβι Γκράθια, που ήταν στη Μάλαγα και το όνομά του έπαιξε και για τον Ολυμπιακό, το περασμένο καλοκαίρι. Από εκεί και πέρα, αναφορά γίνεται στην χθεσινή πρώτη προπόνηση του Στέλιου Μανωλά και στην τελευταία του Τραϊανού Δέλλα, που αποχαιρέτησε τους παίκτες του. Όσο για την μπασκετική ΑΕΚ, μετά την ήττα από την Γαλατά, η εφημερίδα τονίζει: «μπάσκετ-τουρλουμπούκι και στην Πόλη».
SPORTDAY
Ο Στέλιος Μανωλάς είναι τα βασικό θέμα της εφημερίδας στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, η οποία τον αναφέρει ως «Στρατηγό» και σημειώνει: «Η ΑΕΚ ψάχνει στην Ισπανία προπονητή με προοπτική ετών και θα πάει λογικά με Μανωλά σε Ξάνθη και Λεωφόρο».
LIVESPORT
Στον «υποψήφιο διάδοχο» αναφέρεται η εφημερίδα ή οποία τονίζει πως ο Μιλοβάνοβιτς βρίσκεται στο εξωτερικό για ραντεβού με προπονητή και οι εξελίξεις αναμένονται άμεσες. Παράλληλα αναφέρονται οι δηλώσεις του Μπάγεβιτς για το προφίλ του νέου προπονητή, αλλά και η χθεσινή συγκίνηση στα Σπάτα στο «αντίο» του Δέλλα.
GOAL
«Νέος, έμπειρος και λάτιν», αυτά είναι τα χαρακτηριστικά του νέου προπονητή, σύμφωνα με την εφημερίδα, η οποία αναφέρει τις δηλώσεις του Ντούσαν Μπάγεβιτς και προσθέτει: «Δεν βιάζονται στην ΑΕΚ. Επιλογή από Ισπανία, Πορτογαλία ή Ιταλία», ενώ γίνεται λόγος και στο χθεσινό συγκινητικό αντίο του Δέλλα αλλά και στα 2,5 χρόνια παρουσίας του στην ομάδα.

ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ...

Η εποχή Δέλλα έλαβε χθες και τυπικά τέλος στην ΑΕΚ, που έχει βάλει μπρος την αναζήτηση προπονητή. Στόχος είναι να γίνει η καλύτερη δυνατή επιλογή και για το λόγο αυτό η διοίκηση της ΠΑΕ δεν θα βιαστεί, χωρίς όμως παράλληλα να καθυστερεί. Ο Στέλιος Μανωλάς θα βρίσκεται στον πάγκο σίγουρα για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Ηρακλή, πιθανότατα και στα δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια της επόμενης εβδομάδας με Ξάνθη και Παναθηναϊκό. 

Πληροφορίες αναφέρουν πως από την όχι μικρή λίστα προπονητών που έχουν στα χέρια τους οι «κιτρινόμαυροι», έχει προκριθεί η περίπτωση ενός και εντός της ημέρας θα υπάρξει επαφή μαζί του. Πιθανώς αυτό να συνδέεται και με το ταξίδι του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς στο εξωτερικό. 

Οι προτάσεις από μάνατζερ πέφτουν βροχή, με τελευταία αυτή του Χάβι Γράθια, που έχει περάσει από Ολυμπιακό Βόλου και Κέρκυρα, ενώ από το 2014 εργάζεται στη Μάλαγα. Ο Ισπανός προπονητής είναι μια περίπτωση που εξετάζεται, αν και όσο έχει συμβόλαιο δεν μπορεί να έρθει στην Ελλάδα. Αντίθετα, καθημερινά δείχνει να υποχωρεί η λύση του Μανόλο Χιμένεθ, με τον οποίο είχε δεδομένα γίνει επαφή. 

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΔΕΛΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΡΓΑΜΗΝΕΣ..ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΑΓΙΚΟ ΡΑΒΔΙ ΝΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ..ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΜΑΣ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Τετάρτη, Οκτωβρίου 21, 2015

O TYΠΟΣ ΜΑΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Η αποχώρηση Δέλλα και η επόμενη μέρα είναι στο πρώτο θέμα της εφημερίδα: «Πιο ψηλά την ΑΕΚ», γράφει η Ωρα και προσθέτει: «Η Ένωση έχει βασικό στόχο να φέρει προπονητή που θα είναι το μεγαλύτερο όνομα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Τι συμβαίνει με τον Χιμένεθ. Ξέρουν στην Ένωση πως ενδιαφέρεται πολύ να επιστρέψει, αλλά δεν βιάζονται να το προχωρήσουν. Ανεβασμένος ο πήχης για τη διάδοχη του Τραϊανού Δέλλα, που ήρθε στα πολύ δύσκολα, πρόσφερε πάρα πολλά και αποχώρησε χθες σαν κύριος. Σαφέστατο και για τις δυο πλευρές πως δεν γινόταν να προχωρήσουν πλέον μαζί. Βίκτορ Φερνάντεζ και Χοακίν Καπαρός στη λίστα. Πολύ δυνατές οι άλλες επιλογές που εξετάζονται».
SPORTDAY
Για «Ισπανό… Κολοσσό», γράφει η SDαναφερόμενη στο τέλος του Δέλλα και τη διάδοχη κατάσταση που προβλέπεται να είναι από την Ισπανία.
LIVE  SPORT
Για τον Δέλλα γράφει και η LS: «Τη Δευτέρα τέλος, χθες παραίτηση. Ο Δέλλας επέλεξε να αποφορτίσει την κατάσταση παραιτούμενος από τον πάγκο της ΑΕΚ. Από τη συνάντηση Μελισσανίδη – οργανωμένων είχε ανοίξει η πόρτα της εξόδου. Έτοιμη η λίστα με 5 προπονητές για τη διαδοχή. Η ισπανική αγορά στο προσκήνιο».
GOΑL
Για «εξιλαστήριο θύμα», γράφει η εφημερίδα Goalαναφερόμενη στον Δέλλα, για να προσθέσει: «Ο Δέλλας «παραιτήθηκε» και η ΑΕΚ αναζητεί τον αντικαταστάτη του κυρίως από τη λατινική αγορά».

O AΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΟΟΥΤΣ..

Το φινάλε του Τραϊανού Δέλλα στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, μπήκε και με τη βούλα 10 λεπτά μετά τις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης (21/10). Εκείνη τη στιγμή ολοκληρώθηκε η προπόνηση, την οποία μαζί με τον Στέλιο Μανωλά πραγματοποίησε ο Δέλλας. Με την ολοκλήρωση της προπόνησης ο πρώην πλέον προπονητής της ΑΕΚ αγκάλιασε και αποχαιρέτησε όλους τους ποδοσφαιριστές έναν προς έναν ξεχωριστά.

OI ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ !!

OΜανόλο Χιμένεθ είναι στη λίστα της ΑΕΚ, όμως δεν είναι ο μόνος. Στην Ένωση βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή και σύμφωνα με την Ώρα, εκτός από Χιμένεθ, στη λίστα τους έχουν και τα ονόματα των Βίκτορ Φερνάντεθ και Χοακίν Καπαρός. Αμφότεροι με υψηλές παραστάσεις σε πάγκους. Υπάρχουν πάντως κι άλλοι προπονητές που εξετάζονται... Γενικά, ο στόχος της διοίκησης είναι να έρθει ένας τεχνικός με εμπειρία σε υψηλό επίπεδο.

ΠΩΣ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ..

Στα περισσότερα από δύο χρόνια που ο Τραϊανός Δέλλας κάθισε στον πάγκο της ΑΕΚ, άκουσε αρκετές φορές την καρέκλα του να... τρίζει και άλλες τόσες είδε την διοίκηση να του ανάβει το... πράσινο φως της στήριξης. Όμως, από το βράδυ του περασμένου Σαββάτου και έπειτα από όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, διαφαινόταν ότι τα πράγματα είναι διαφορετικά. Κι αυτό διότι στην προκειμένη περίπτωση, η ήττα στο Καραϊσκάκη ήταν ο -τελευταίος όπως αποδείχθηκε- κρίκος της αλυσίδας, όσον αφορά τους λόγους που βρέθηκε και πάλι υπό αμφισβήτηση. Ας δούμε λοιπόν τα βήματα από το καλοκαίρι μέχρι σήμερα, τα οποία οδήγησαν τις δύο πλευρές στο διαζύγιο...
Η αλήθεια είναι ότι η διοίκηση αποφάσισε το περασμένο καλοκαίρι να συνεχίσει με τον Δέλλα, έχοντας αρκετές... δεύτερες σκέψεις. Κάτι που μαρτυρούσε και το γεγονός ότι πριν επισημοποιηθεί η παραμονή του είχε διερευνήσει άλλες λύσεις και είχε κάνει συζητήσεις. Για τον Δημήτρη Μελισσανίδη ο Έλληνας τεχνικός ήταν ένα στοίχημα που ήθελε πολύ να το κερδίσει (και αυτό υπερίσχυσε μέσα του, παίρνοντας την απόφαση παραμονής του), όμως πράγματα που είχαν... μαζευτεί από τις δύο προηγούμενες χρονιές του είχαν βάλει το μικρόβιο της αμφιβολίας σχετικά με το κατά πόσο μπορούσε όντως να ηγηθεί αγωνιστικά της επιστροφής της ομάδας στη Super League.
Η τρίτη χρονιά της συνεργασίας των δύο πλευρών, λοιπόν, ξεκίνησε ήδη με ένα σημαντικό μειονέκτημα. Το καλοκαίρι του «χτισίματος» της ομάδας για τη φετινή σεζόν κύλησε σχετικά ομαλά, μέχρι το τέλος του, την εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου. Εκεί προέκυψαν δύο κρίσιμες αποφάσεις που κλήθηκαν να πάρουν από κοινού οι δύο πλευρές: την απόκτηση ή μη επιθετικού και στόπερ.

O TYΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΤΕΛΟΣ Ο ΔΕΛΛΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ..ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ..ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ..ΠΟΙΟΤΙΚΟΥΣ !! ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Τρίτη, Οκτωβρίου 20, 2015

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΜΑΣ..ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΔΕΛΛΑΣ ΦΕΡΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ..ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ..ΤΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ;;..ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ;; ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΠΕΡ..ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΧΙ..ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ..Η ΓΥΜΝΙΑ ΜΑΣ ΦΑΝΗΚΕ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ;;;;..Ο ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ  ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ Ο ΤΙΓΡΗΣ !!

Μια ακόμη συνάντηση με εκπροσώπους της Original 21 -από αυτές που κάνει σε τακτά χρονικά διαστήματα- είχε απόψε ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ωστόσο, είναι δεδομένο ότι η συγκεκριμένη είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς πραγματοποιήθηκε μόλις λίγα 24ωρα μετά την συντριβή της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.
Στην διάρκεια της συζήτησης ο Μελισσανίδης δεν μπόρεσε να κρύψει τον πολύ έντονο προβληματισμό του για την αγωνιστική πορεία της ομάδας. Είναι χαρακτηριστικό ότι κάποια στιγμή ένας οπαδούς του είπε για την μεγάλη στεναχώρια που πέρασε ο κόσμος της ΑΕΚ και του απάντησε «Πόσοι είστε εδώ; Έντεκα; Η στεναχώρια όλων μαζί, είναι η μισή από αυτή που νιώθω εγώ. Όμως, να είστε σίγουροι ότι θα γίνει ότι πρέπει για να γίνει ξανά η ΑΕΚ μεγάλη».
Την συγκεκριμένη ατάκα, αλλά πιο... σχηματοποιημένη την είπε και λίγο αργότερα, όταν η συζήτηση έφτασε στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ και στο ρόστερ της, με τον Τίγρη να ξεκαθαρίζει ότι «να είστε σίγουροι ότι θα φύγει όποιος πρέπει και θα έρθει όποιος πρέπει για να γίνει η ΑΕΚ αυτή που όλοι μας θέλουμε». Τονίζοντας ότι αυτό αφορά και τον σχεδιασμό της ομάδας εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.
Από εκεί και πέρα, ο Μελισσανίδης συζήτησε με τα μέλη της Original και για θέματα που αφορούσαν όσα συνέβησαν στον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας το περασμένο καλοκαίρι. Ο Τίγρης αναγνώρισε λάθη, λέγοντας ωστόσο ότι εκείνος είχε ζητήσει από όλους να γίνουν όσα χρειάζονται για να είναι πλήρης η ομάδα.
Μάλιστα, όσον αφορά τους παίκτες που αποκτήθηκαν, κάποια στιγμή τόνισε: «Κάναμε δέκα μεταγραφές το καλοκαίρι και δεν παίζει κανείς. Ο Μπουονανότε όλο βγαίνει, ο Σιμόες δεν κάνει; Ο Βάργκας είναι διεθνής με τη Βενεζουέλα και στο ντέρμπι έμεινε εκτός αποστολής. Ο Άρθο είναι παιχτάρα και θα το δείτε».
Φυσικά, συζητήθηκε ιδιαίτερα και το θέμα μη απόκτησης επιθετικού, που βρίσκεται... σταθερά στην επικαιρότητα από το καλοκαίρι μέχρι σήμερα. Ο Μελισσανίδης ρωτήθηκε και για συγκεκριμένες περιπτώσεις παικτών, όπως για παράδειγμα αυτή του Λάφερτι, επιβεβαιώνοντας ότι η ΑΕΚ μπορούσε να τον κλείσει στην αυλαία των μεταγραφών, αλλά δεν κάλυπτε τα «θέλω» του Δέλλα.
Βέβαια, μπορεί στην επικαιρότητα να βρίσκεται το αγωνιστικό, όμως οι δύο πλευρές συζήτησαν και για το θέμα της κατασκευής της «Αγιά Σοφιάς», με τον Τίγρη να παρουσιάζεται σίγουρος ότι το επόμενο διάστημα θα γίνουν τα βήματα που πρέπει για να ξεκινήσουν οι εργασίες, καθώς η ομάδα έχει καταφέρει έως τώρα να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια.

Δευτέρα, Οκτωβρίου 19, 2015

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ..

Ο τεχνικός της ΑΕΚ ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές να προβληματιστούν από τα λάθη που έγιναν, αλλά να κοιτάξουν μπροστά και να επιστρέψουν στις νίκες.
Δέλλας σε παίκτες: «Να προχωρήσουμε ενωμένοι»
«Τώρα δεν μπορούμε να κοιτάξουμε πίσω. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Να αφήσουμε πίσω αυτή την ήττα. Να μείνουμε ενωμένοι και να προχωρήσουμε, αλλά και να προβληματιστούμε από τα λάθη που έγιναν.
Η κριτική μπορεί να γίνει εύκολα. Το θέμα είναι να δούμε ποια είναι τα λάθη, τα οποία κάναμε και να τα διορθώσουμε για να πάμε παρακάτω. Είναι πολύ σημαντικό να μην μας επηρεάσει αυτή η ήττα. Τώρα δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάτι, αλλά πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι. Πρέπει να επιστρέψουμε στις νίκες», τους είπε μεταξύ άλλων ο Δέλλας.

ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ..

Βαρύ ήταν το κλίμα στην σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ, την πρώτη μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Αν μπορεί κάποιος να βρει ένα θετικό μετά από αυτό το ματς, είναι πως δεν προέκυψε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, αφού όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του Τραϊανού Δέλλα, πλην βεβαίως του Ράφικ Τζιμπούρ, που συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
«Έτσι δεν πάει πουθενά η ΑΕΚ», γράφει στο πρώτο της θέμα η Ώρα των Σπορ σήμερα και επίσης προσθέτει: «Τα λάθη και οι παραλείψεις στον σχεδιασμό υπάρχουν, αλλά δεν διορθώνονται στα μέσα του φθινοπώρου. Η διαχείριση της σημερινής πραγματικότητας από τον Δέλλα είναι το «καυτό» θέμα. Τα μεγάλα ζητήματα: Βαριά ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια, έχει χάσει την ψυχική επαφή με πολλούς παίκτες ο προπονητής. Στην πράξη δείχνει ότι θεωρεί τις περισσότερες μεταγραφές άχρηστες. Πώς θα προχωρήσει έτσι η ομάδα; Έχει ένα γκρουπ παικτών με τους οποίους θέλει να δουλεύει και ένα άλλο που μοιάζει να το θεωρεί «βάρος». Θα συνεχιστούν τα παράλογα; Απίστευτη και εντελώς εκτός λογικής η απόφαση να μην είναι ούτε στον πάγκο ο Βάργκας. Δεν είναι δυνατόν να… δείχνεται σαν ένοχος για τη συντριβή ο Μπουονανότε. Πώς ξαφνικά ο Σιμόες βρίσκεται να παίζει 120’ στα τελευταία τρία ματς;».
LIVE  SPORT
Η ΑΕΚ είναι στο πρώτο θέμα της LSσήμερα η οποία γράφει: «ΤΑ – ΜΕΙΟΝ», για να προσθέσει: «Η εξήγηση για το -8 της Ένωσης: «Ανοχύρωτη» ομάδα σε Τούμπα και Καραϊσκάκη απέναντι στους διαιτητές. Παραλείψεις στον μεταγραφικό σχεδιασμό. Απειρία και έλλειψη εναλλακτικού πλάνου από τον προπονητή».
GOAL
Για μία ΑΕΚ «σε σύγχυση», γράφει πως είναι το Goal, τονίζοντας: «Όλα ανοιχτά (ξανά) για το μέλλον του Δέλλα, ψάχνουν σε θολό τοπίο τη διαχείριση της επόμενης ημέρας στην Ένωση. Του χρεώνεται ο χειρισμός του σκορ και όχι η ήττα. Οι εύθραυστες ισορροπίες στα αποδυτήρια και τα δικά του παράπονα για τις επιλογές του καλοκαιριού. Γκρίνια, κυρίως, για τη διοίκηση από τον κόσμο. Έμμεση παραδοχή λαθών, αλλά και καταδίκη του επεισοδίου στο ξενοδοχείο».

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΤΑ ΧΩΝΕΙ ΣΤΟΝ ΔΕΛΛΑ Η ΦΥΛΛΑΔΑ ΜΑΣ..ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ..ΤΟ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΘΕΛΑΜΕ ΑΚΟΜΗ 2-3 ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟΠΕΡ..ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ...ΟΙ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ..ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΔΕΛΛΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΤΖΙΜΠΟΥΡ..ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΑΜΕ ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΩΣ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΜΑΣ..

Κυριακή, Οκτωβρίου 18, 2015

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ !!

Σκασμένος από την εξέλιξη του αγώνα παρουσιάστηκε στις δηλώσεις του ο Ροντρίγκο Γκάλο. «Αυτό που πρέπει να κάνουμε πλέον είναι να σηκώσουμε το κεφάλι. Δεν έχω κάτι άλλο να πω για το ματς. Δεν υπήρχε κάποιο κρίσιμο σημείο. Φάγαμε ένα γκολ από μια στημένη φάση δεν μπορέσαμε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες και τους κενούς χώρους που είχαμε και εξελίχθηκε έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, στο δεύτερο δεν είχαμε τόσες ευκαιρίες ενώ ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε τις δικές του και έτσι χάθηκε το ματς», τόνισε ο Βραζιλιάνος μπακ της ΑΕΚ. 

ΡΙΣΚΑΡΕ ..ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΕ !

Για το ρίσκο που πήρε βγάζοντας τον Σιμόες και γυρίζοντας τον Μάνταλο αμυντικό χαφ μίλησε ο Τραϊανός Δέλλας στη συνέντευξη Τύπου, αλλά και για άλλα πολλά. Αναλυτικά όλα όσα είπε: 
 
Ο Τραϊανός Δέλλας είπε στην συνέντευξη Τύπου για:
 
Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: Καλησπέρα. Νομίζω ότι το σκορ και το εύρος της νίκης του Ολυμπιακού δεν μας δίνει το περιθώριο για πολλά πράγματα. Για να πούμε πολλά αν και θεωρώ πως μέχρι το 60' ήμασταν καλύτεροι. Και χωρίς να απειληθούμε. Θα μπορούσαμε εάν ήμασταν πιο τυχεροί και εάν μας άφηνε ο διαιτητής να είχαμε προηγηθεί.
 
Αυτό δεν έγινε. Μετά το 60' ρισκάραμε γιατί θέλαμε να κερδίσουμε. Δεν υπάρχει τιμητική ήττα για μένα. Πολλές φορές όμως σε αυτό το γήπεδο το νόμισμα έχει μία όψη. Δεν βλέπω κάτι να αλλάζει πάνω σε αυτό. Τρεις βαθμοί χάθηκαν σήμερα απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο, όπως ο Ολυμπιακός. Από εκεί και πέρα δεν αλλάζει κάτι. Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος. Δεν κρίθηκε τίποτα.
 
Την λογική του στο ματς: Ήμασταν πίσω. Διεκδικήσαμε το παιχνίδι και ρισκάραμε. Γι' αυτό τις κάνεις τις αλλαγές. Αλλιώς θα βάζαμε στόπερ. Μέχρι το 60' εγώ που κοιτάζω μόνο την ομάδα μου θα πω ότι ήμασταν καλύτεροι. Μετά ο Ολυμπιακός έχοντας γρήγορους παίκτες. Δούλεψαν πολύ καλά στην κόντρα.
 
Την διαχείριση της ΑΕΚ: Να διαχειριστούμε τι την ήττα; Όταν κυνηγάς τη νίκη. Το σκορ είναι βαρύ. Είμαστε μία ομάδα που χτίζεται τώρα. Για 60 λεπτά καλύτεροι απο τον πρωταθλητή που μετέχει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μετά το 2-0 καταρρέυσαμε.
 
Το τι ήθελε να αφήσει να εννοηθεί για την διαιτησία: Όλοι εδώ ζούμε. Να μην επεκταθούμε. Δεν κατεβήκαμε τώρα από το διάστημα. Στα στημένα πριν δεν είχαμε πρόβλημα. Ξέραμε πως στις στατικές φάσεις είναι δυνατός ο Ολυμπιακός. Είναι στατικές και όχι στημένες. Εάν ήταν 0-0 στο ημίχρονο θα ήταν κάτι άλλο.
 
Το εάν πιστεύει και υποστηρίζει πως η διαιτησία έκρινε τον αγώνα: Δεν είπα αυτό. Είδατε τι έγινε. Μπορεί να βγάλετε τα συμπεράσματά σας.
 
Τις επίμαχες φάσεις σύμφωνα με εκείνον: Υπάρχει η φάση του Σιόβα με τον Αραβίδη. Απ' ότι μου είπαν. Η μπάλα πάει από αντίπαλο. Τώρα εάν έχουν αλλάξει οι κανονισμοί. Δεν έχω δει καν το ματς στο βίντεο ή τα ριπλέι. Θα τα δούμε και θα πούμε τα υπόλοιπα.
 
Το βαρύ 4-0 και τι έπαιξε ρόλο: Το σημείο κλειδί ήταν το 0-2. Όπως είπα και πριν δεν υπάρχει τιμητική ήττα. Το 1-0 και τι 2-0. Τρεις βαθμούς χάνεις.
 
Τις αλλαγές και τον χρόνο που έγιναν: Το πιο αργά και το πιο νωρίς το κρίνεις μετά. Εγώ σαν προπονητής προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα μου. Μετά το τι μπορεί να λέμε. Πιο νωρίς ή πιο μετά δεν μετράει. Μετράει μόνο το γήπεδο.
 
Το εάν κλονίζεται η θέση του: Δεν πρέπει να την κάνεις την ερώτηση σε μένα. Το εάν κλονίζεται ή όχι ο προπονητής. 
 
Την... επόμενη μέρα: Δεν μπορείς να μείνεις εκεί. Σε αυτό το ματς. Πάντα με ηρεμία και νηφαλιότητα να βρεις λύσεις. Θέλει διαχείριση για την συνέχεια μετά από ένα τέτοιο σκορ. Το μέλλον θα είναι καλύτερο.
 
Το ρόστερ και τις επιλογές: Δεν υπάρχει περίπτωση να μιλήσω για παίκτες μου. Αυτούς που έχω είναι οι καλύτεροι για μένα. Οι διακοπές είναι συνεχείς και είναι δύσκολο να βρίσκεις ρυθμό. Όλοι θα παίξουν και θα χρειαστεί να βοηθήσουν. Θέλω να είναι απλά έτοιμοι. Δουλειά μου είναι να στήσω την ομάδα. Ο Βάργκας ήρθε πριν από 2 ημέρες με 20 ώρες ταξίδι. Θα μου πείτε και ο Μπαρόχα είχε ταξίδι αλλά ήταν άλλη θέση.

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002