Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Νοεμβρίου 27, 2015

O AΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Με το γήπεδο και τη νέα συνάντηση –με πρωτοβουλία του Πάναγιώτη Σκουρλέτη- με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, την προσεχή Δευτέρα, ασχολείται η εφημερίδα στο βασικό της θέμα, η οποία τονίζει: «Πράξεις, όχι λόγια» και συμπληρώνει: «Να υπογραφεί το συντομότερο η περιβαλλοντική μελέτη για να μπει στο φάκελο για την άδεια, να τρέξει η περιφέρεια το ζήτημα της υπογειοποίησης, να σταματήσεις να προβάλει εμπόδια ο δήμος για καθυστερήσεις». Από εκεί και πέρα, η εφημερίδα αναφέρεται και στην δεδομένη συμμετοχή του Ντι Τζέι Κούπερ, στο αυριανό παιχνίδι με τον Αρη, ενώ υπάρχουν και δηλώσεις του Χέρστον.
SPORTDAY
Η θέση της ΑΕΚ σχετικά με παίκτες που ενδεχομένως θα αποχωρήσουν τον Γενάρη, είναι το θέμα που κυριαρχεί στο ρεπορτάζ της Ενωσης, με τίτλο: «Πρώτα θα έρθουν…», ενώ συμπληρώνει: «προέχει η ενίσχυση και όχι οι αποχωρήσεις». Παράλληλα, η εφημερίδα ασχολείται και με το 4-3-3 του Πογέτ και γιατί δεν δούλεψε στο ματς της Κομοτηνής.
LIVESPORT
Για τους ποδοσφαιριστές που αναμένεται να αποχωρήσουην από την ΑΕΚ, τον προσεχή Γενάρη, κάνει λόγο η εφημερίδα, η οποία μιλάει για ψαλίδισμα του ρόστερ, σημειώνοντας ποιοι παίκτες είναι στην πόρτα της εξόδου και ποιοι υπό κρίση.
GOAL
Το θέμα του Σίμόες και η άρνηση της ΠΑΕ να τον παραχωρήσει, επεκτείνοντας τη συνεργασία της μαζί του, είναι αυτό που ασχολείται η εφημερίδα, η οποία μάλιστα συμπληρώνει: «ρήτρα 5 εκατ. ευρώ και συμβόλαιο 2,5 χρόνων» ετοιμάζει η Ενωση για τον Γιόχανσον. Παράλληλα, γίνεται λογος και για μεταγραφικό ταξίδι του Μιλοβάνοβιτς.

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ;;

Όπως διαβάσατε νωρίτερα, η ΠΑΕ ΑΕΚ επιβεβαίωσε επίσημα ότι έφτασε στα χέρια της πρόταση για τον Αντρέ Σιμόες και ξεκαθάρισε ότι απάντησε αρνητικά. Ο Πορτογάλος μέσος θεωρείται ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο της ομάδας και πρόθεση της Ένωσης είναι όχι απλώς να μην τον παραχωρήσει, αλλά και να τον δεσμεύσει ακόμη πιο... σφικτά. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ιθύνοντες της ΑΕΚ έχουν ήδη μεταφέρει στον Σιμόες (μέσω επαφών που έχουν γίνει -σε θετικό κλίμα- με τον μάνατζέρ του) την επιθυμία της ομάδας να ανανεώσει από τώρα το συμβόλαιο του, που λήγει το καλοκαίρι του 2017 και μέσα στο επόμενο διάστημα θα γίνει και συνάντηση των δύο πλευρών.
Άλλωστε, η τοποθέτηση της ομάδας ήταν χαρακτηριστική για την επιθυμία της να μην «χάσει» τον Σιμόες που είναι βασικό εργαλείο της, όπως και κανέναν από τους ποδοσφαιριστές που αποτελούν τη... ραχοκοκκαλιά της ΑΕΚ. Και η επισήμανση δεν έγινε τυχαία, καθώς στα αυτιά των ανθρώπων της Ένωσης έχει φτάσει ότι αρκετοί παίκτες της (όπως ο Γιόχανσον, ο Μάνταλος, ο Μπουονανότε και ο Μπαρμπόσα), βρίσκονται στο στόχαστρο ευρωπαϊκών συλλόγων.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΠΡΑΞΕΙΣ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ..ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΣ..ΜΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΣΑΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ..ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ...ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΕΛΕΟΣ !!..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΟΝΟ ΝΙΚΕΣ 

Πέμπτη, Νοεμβρίου 26, 2015

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Η «Βασίλισσα» είναι το βασικό θέμα της εφημερίδας, η οποία τονίζει πως η ΑΕΚ θα μπορούσε να κερδίσει τη Γαλατά, σημειώνοντας τα καθοριστικά λάθη που έγιναν από διαιτητή και Σάκοτα, στην 4ηπερίοδο, όπου άνοιξε η ψαλίδα της διαφοράς. Από εκεί και πέρα, γίνεται λόγος και για τον συγκλονιστικό και πάλι Μαυροκεφαλίδη και τον «σεληνιασμένο» Χέρστον. Και βέβαια γίνεται αναφορά και στην παρουσία σύσσωμης της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Αναφορικά τώρα με το ποδόσφαιρο, η εφημερίδα αναφέρεται στο βίντεο που έδειξε ο Πογέτ στους παίκτες του, αλλά και στην επιστροφή του Ντίντακ.
SPORTDAY
Γηπεδικό είναι το κυρίαρχο θέμα στην εφημερίδα, όπου έχει τίτλο «Ε-ε-ερχεται» και προσθέτει: «στο περιφερειακό συμβούλιο το θέμα του γηπέδου. Τα 20 εκατ. ευρώ στον προϋπολογισμό του 2016», ενώ γίνεται λόγος και στον Κορδέρο και την παρεξήγηση που έγινε με τον τραυματισμό του.
LIVESPORT
Τα λάθη που θα πρέπει να διορθώσουν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και τα οποία έδειξε σε βίντεο ο Πογέτ, είναι το κυρίαρχο θέμα στο ρεπορτάζ της Ενωσης, με την εφημερίδα να σημειώνει: «Επισημάνσεις και υποδείξεις για τα κακώς κείμενα με Πανθρακικό. Παρατηρήσεις σε Μάνταλο, Σιμόες, Μπουονανότε και Σοϊλεδη». Από εκεί και πέρα, η εφημερίδα συγκρίνει τους Δέλλα και Πογέτ, σε 5 κοινές κατηγορίες.
GOAL
Για ενδιαφέρον ισπανικών συλλόγων για την απόκτηση του Αντρέ Σιμόες, κάνει λόγο η εφημερίδα, για τον οποίο μάλιστα φέρονται διατεθιμένοι να δώσουν 2 εκατ. ευρώ, ενώ στην ΑΕΚ θέλουν να τον καλέσουν άμεσα για επέκταση συμβολαίου. Αναφορά γίνεται και στο θέμα του Κορδέρο και στην «φωτιά» που… άναψε.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΜΠΟΡΟΥΣΕ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ  ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΣΕΡΙ ΤΗΣ ΨΕΣ....ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Τετάρτη, Νοεμβρίου 25, 2015

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Προαναγγελία του αποψινού μεγάλου ματς της ΑΕΚ με τη Γαλατά έχει στο πρώτο της θέμα η Ώρα: «Η πιο μεγάλη στιγμή μέχρι την επόμενη… Νίκη της ΑΕΚΑΡΑΣ απόψε τη φέρνει ουσιαστικά στην επόμενη φάση, ειδικά μετά τη χθεσινή ήττα της Χάποελ. Ως το ντέρμπι κορυφής θεωρείται η αποψινή αναμέτρηση». Για το γήπεδο η εφημερίδα αναφέρει: «Η περίοδος της δημόσιας διαβούλευσης τελείωσε και τώρα απομένει ο Σκουρλέτης να μη γίνει «Λαφαζάνης» και με το που πάρει τον φάκελο στα χέρια του (περίπου σε 20 μέρες) να μην τον… ξεχάσει κι αυτός στο συρτάρι του να τον υπογράψει για να εκδοθούν άμεσα οι άδειες».
SPORTDAY
Για «τάσεις φυγής από τον Πλατέλλα», γράφει η SD.
LIVE  SPORT
Mε τη σειρά της η LSτονίζει πως η ΑΕΚ είναι σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τον Ισπανό φορ της Λα Κορούνια, Ριέρα.
GOAL
ΤoGoalπάλι αναφέρει: «Πέρασε τον σκόπελο. Οι μηχανικοί της συναντήθηκαν με αυτούς του υπουργείου και πλέον υπάρχει η πεποίθηση ότι η άδεια θα βγει μέχρι τον Μάρτιο».

ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ !!

Η Βασίλισσα αντιμετωπίζει την καλύτερη έως τώρα ομάδα του ομίλου, που με 5 στα 5 στον πρώτο γύρο δεν άφησε περιθώριο στους αντιπάλους της και είχε το απόλυτο. Η ήττα από την Νεπτούνας προσγείωσε για λίγο την ομάδα του Αταμάν, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι οι Τούρκοι δεν θα διεκδικήσουν τη νίκη εκτός έδρας. Η ΑΕΚ με όπλο της τον κόσμο που θα δώσει βροντερό «παρών» στο ΟΑΚΑ θέλει τη νίκη για να πιάσει την αντίπαλό της στην κορυφή του ομίλου. Αξίζει να σημειωθεί ακόμα και με ήττα δεν χάνεται τίποτα για την Ένωση, όμως οι παίκτες της ΑΕΚ θα τα δώσουν όλα για μια ακόμα κρίσιμη νίκη.
Αγωνιστικά ο Ντράγκαν Σάκοτα θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες του, πέραν του Ντι Τζέι Κούπερ, ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στη συγκεκριμένη φάση του ομίλου.
Από την άλλη για την ομάδα της Γαλατασαράι που είχε αγώνα για το πρωτάθλημα την Δευτέρα, πρόβλημα είναι ο τραυματισμός του Σινάν Γκιουλέρ στον αστράγαλο.
Θα πρέπει να τονιστεί πως ο κόσμος της Ένωσης θα πρέπει να προσέχει πάρα πολύ, αφού τόσο ο παρατηρητής, όσο και ο διαιτητής του αγώνα, Λαμόνικα είναι ιδιαίτερα αυστηροί
Εισιτήρια θα πωλούνται και από το Ο.Α.Κ.Α., 3 ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα, από τα Εκδοτήρια του "ΗΣΑΠ Σταθμός Ειρήνη", Μπάσκετ ParkingP1 & Μπάσκετ ParkingP5 - Πλησίον ΟΑΚΑ Μπάσκετ

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΠΑΜΕ ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ..Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΓΕΜΑΤΟ ΟΑΚΑ ΑΠΕΝΑΝΤΗ ΣΤΗΝ ΓΑΛΑΤΑ ..ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΕΚΑΡΕΣ..!! ΑΝΤΕ ΕΕΕΕΕΕΕ   ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

Τρίτη, Νοεμβρίου 24, 2015

ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ..

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε η ΑΕΚ σήμερα την προετοιμασία της για το ματς της Κυριακής με τον Παναιτωλικό (15.00) στο ΟΑΚΑ. Μετά το χθεσινό ρεπό οι ποδοσφαιριστές επέστρεψαν σήμερα το πρωί στα Σπάτα, με τον Γκουστάβο Πογιέτ να βλέπει με ικανοποίηση πως όλοι οι παίκτες του είναι υγιείς και πήραν μέρος κανονικά στην προπόνηση. Όσοι αγωνίστηκαν με τον Πανθρακικό ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ οι υπόλοιποι κανονικά.

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Για το σχέδιο του Πογιέτ και τους στόχους της ΑΕΚ γράφει στο πρώτο της θέμα η Ώρα σήμερα, τονίζοντας συγκεκριμένα: «Ο Ουρουγουανός δούλεψε τρία συστήματα στην Κομοτηνή, προσαρμόζοντάς τα, στην εξέλιξη του αγώνα και με μοναδικό γνώμονα τη νίκη, που θα έδιωχνε το άγχος στην ασφυκτική πίεση που ένιωθε όλη η ομάδα λόγω της βαθμολογικής θέσης που έχει περιέλθει. Έξι ματς, έξι νίκες ως τα Χριστούγεννα για να βρουν οι γιορτές την ΑΕΚ πρώτη στην ειδική βαθμολογία των πλέι οφ και φυσικά στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Θα αλλάξει πολλά ο Πογιέτ, αλλά αυτό θα γίνει σταδιακά και με αδιαπραγμάτευτο στόχο τις νίκες σε όλα τα παιχνίδια μέχρι τις μεταγραφές του Γενάρη».
SPORTDAY
Για τις αλλαγές του Πογιέτ στο σύστημα και στα πρόσωπα γράφει και η SD.
LIVE  SPORT
Για το γηπεδικό γράφει με τη σειρά της η LS: «19 φορείς λένε ναι, ο Δήμος… κλωτσάει».
GOAL
Και το Goalασχολείται με το γηπεδικό: «Πήρε… 19 στη διαβούλευση. Παρά ένα 20 τα «ναι» για την περιβαλλοντική μελέτη». Όσο για τα αγωνιστικά η εφημερίδα γράφει: «Ο Πογιέτ βρήκε ηρεμία, ψάχνει ταυτότητα».

ΠΗΡΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΝΑΙ !!

Η προθεσμία που είχαν οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες προκειμένου να υποβάλουν τις γνωμοδοτήσεις του για την ΜΠΕ της «Αγιά Σοφιάς» ολοκληρώθηκε ουσιαστικά με το κλείσιμο των υπηρεσιών του ΥΠΑΠΕΝ και ουσιαστικά επιβεβαιώθηκε και επίσημα αυτό που ως πληροφορία υπήρχε από πριν στην πλευρά της ΑΕΚ: όλες οι υπηρεσίες που κλήθηκαν να συμμετάσχουν στη διαδικασία, γνωμοδότησαν θετικά για την Μελέτη της «Αγιά Σοφιάς» χωρίς κάποια άλλη παρατήρηση. Κάτι που σημαίνει ότι η μοναδική αρνητική εισήγηση προς το ΥΠΑΠΕΝ είναι αυτή του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας, που έχει καθαρά... συμβουλευτικό ρόλο στη διαβούλευση.
Όπως έχει γίνει γνωστό, αύριο -που ολοκληρώνεται και τυπικά η διαβούλευση- άνθρωποι της ΑΕΚ θα βρεθούν στο Υπουργείο, προκειμένου να συζητήσουν με στελέχη των υπηρεσιών του επί τεχνικών θεμάτων. Σε αυτή τη συνάντηση αναμένεται να ενημερωθούν και για τις επιτροπές που αποφασίστηκε να συσταθούν σε Περιφέρεια και Υπουργείο, ώστε να οργανωθούν τα επόμενα βήματα για το έργο.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ..ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΓΕΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΕΚ ΠΟΥ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ..ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ,,ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Δευτέρα, Νοεμβρίου 23, 2015

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
"1η νίκη με Πογέτ, 2 γκολ, 3 βαθμοί και μπροστά μας τα καλύτερα" έχει τίτλο η εφημερίδα και τονίζει: "Το που είχε σημασία και που έψαχνε η ΑΕΚ ήταν το νέο ξεκίνημα και το βρήκε στην Κομοτηνή. Η ΑΕΚ, που δουλεύει για να βρει αγωνιστική ταυτότητα, είχε πολλούς παίκτες σε μέτρια βραδιά και αυτό που χρειάζεται τώρα είναι οι νίκες για να χτίσει ψυχολογία". Από εκεί και πέρα γίνεται αναφορά στην άφιξη του Ντι Τζέι Κούπερ αλλά και τη δήλωση του Μπουονανότε πως θα ένιωθε πολύ άσχημα αν δεν κέρδιζε η ομάδα  λόγω του χαμένου του τετ α τετ.
SPORTDAY
"Αγχώθηκε" γράφει για την ΑΕΚ η εφημερίδα και τονίζει πως ο Πογέτ έφτασε να παίξει μέχρι και 3-5-2 για να πάρει τελικά το ματς στην Κομοτηνή. Από εκεί και πέρα η Sportdayμιλάει για εκτόξευση του μπάσκετ της Ένωσης με την προσθήκη του Ντι Τζέι Κούπερ.
GOALNEWS
Για "σφραγίδα Πογέτ" γράφει η εφημερίδα. "Με πρωταγωνιστή του Ουρουγουανό τεχνικό η ΑΕΚ επέστρεψε στις νίκες" τονίζει και προσθέτει: "Αλλεπάλληλες αλλαγές συστημάτων, ρόλων και προσώπων από τον τεχνικό της Ένωσης για να καλύψει το κενό στην άμυνα".
LIVE SPORT
Για "τρίποντο με λαχτάρα" μιλάει η LiveSport. "Ίδρωσε για να περάσει από την Κομοτηνή η ΑΕΚ" τονίζει και αναφέρει πως ο Πογέτ πήρε την πρώτη του νίκη ανακατεύοντας πολύ την τράπουλα. Κάνει αναφορά και στη δήλωση του Ουρουγουανού πως η νίκη αυτή ήταν ό,τι έπρεπε να φέρει ηρεμία στην ομάδα.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΜΕΤΡΑΝΕ ΟΙ ΒΑΘΜΟΙ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΜΠΑΛΑ..ΑΥΤΟ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ..Ο ΠΟΓΕΤ ΤΟ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ,,!!..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΚΡΑΤΑΜΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΝΙΚΗ..

Τη νίκη και μόνο αυτή κρατάει σήμερα η ΑΕΚ στο ματς της Κομοτηνής επί του Πανθρακικού, με τον Γκουστάβο Πογιέτ να τονίζει στη συνέντευξη Τύπου, πως ειναι φανερό πως η ομάδα θέλει βελτίωση με τη μπάλα: "Σήμερα για εμάς μετρούσε η νίκη για να μας δώσει δύναμη για τη συνέχεια. Μετά το καλό ξεκίνημα, δώσαμε την εικόνα οτι θέλαμε να μείνουμε σε αυτό το 1-0" δήλωσε ο Γκουστάβο Πογιέτ στη συνέντευξη Τυπου. "Φάνηκε η νευρικότητα από την ανάγκη να κερδίσουμε το παιχνίδι. Δεν χωρά αμφιβολία οτι πρέπει να βελτιωθούμε πολύ με την μπάλα. Ευχαριστημένος είμαι μόνο από τα είκοσι λεπτά στην αρχή" κατέληξε. 

Σάββατο, Νοεμβρίου 21, 2015

ΘΕΛΕΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ !

Από την πρώτη ημέρα που μπήκε στα αποδυτήρια της ΑΕΚ ο Γκουστάβο Πογιέτ είχε ξεκαθαρίσει στους παίκτες του πως θέλει σοβαρότητα, προσήλωση στη δουλειά που θα γίνεται και επαγγελματισμό. Τους είχε ζητήσει μάλιστα να είναι όλα πεντακάθαρα στα αποδυτήρια, μία σημαντική λεπτομέρεια για το πώς σκέφτεται και λειτουργεί ο Ουρουγουανός.
Οι παίκτες της ΑΕΚ τηρούν σε μεγάλο βαθμό και την καθαριότητα στα αποδυτήρια και την επιθυμία του προπονητή για συγκέντρωση στην προπόνηση. Όμως ο Πογιέτ πάντα ζητάει το κάτι παραπάνω… Πάντα θέλει το τέλειο και ζητάει ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια απ’ όλους. Θα πει τα «μπράβο» όποτε χρειάζεται ο προπονητή, θα βάλει όμως τις «φωνές» όποτε βλέπει χαλάρωση στην προπόνηση… Έστω και για λίγο να δει κάποιον παίκτη του να είναι… αλλού ο Πογιέτ θα φροντίσει αμέσως να τον… επαναφέρει στην προπόνηση. Θέλει και επιδιώκει απ’ όλους τους ποδοσφαιριστές του ο Πογιέτ να πάρει το 100% για να αποφασίσει και ο ίδιος σωστά για την διαμόρφωση του ρόστερ από τον Γενάρη και μετά.

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΕΣ...;;

Στις δηλώσεις που έκανε ο Γκουστάβο Πογιέτ, ενόψει του αγώνα με τον Πανθρακικό (σ.σ. την Τετάρτη), τόνισε πως τα επόμενα 24ωρα θα φανεί η κατάσταση του Τζιμπούρ, αφήνοντας να εννοηθεί πως αν είναι απολύτως έτοιμος, τότε θα τον χρησιμοποιήσει στο βασικό σχήμα. Και στις προπονήσεις που ακολούθησαν, ο Αλγερινός φάνηκε πως είναι έτοιμος να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα, με τον Ουρουγουανό να τον εμπιστεύεται στην κορυφή της επίθεσης.
Όσο για την δεύτερη θέση στην οποία αναμένεται να φέρει νέο πρόσωπο ο 48χρονος τεχνικός, είναι αυτή του ενός εκ των δύο στόπερ, αφού στο βασικό σχήμα αναμένεται να είναι και ο Θέσαρ Άρθο. Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός, που ακόμα δεν έχει αγωνιστεί με την κιτρινόμαυρη φανέλα, κέρδισε την εμπιστοσύνη του νέου προπονητή του και σύμφωνα με τα όσα υποστήριζε ο Πογιέτ, έπρεπε ήδη να του έχει δοθεί η ευκαιρία. Και ό,τι δεν συνέβη μέχρι σήμερα, αναμένεται να συμβεί στο ματς της Κομοτηνής, με τον Άρθο να κάνει το ντεμπούτο του και μάλιστα στην ενδεκάδα.
Από εκεί και πέρα, δεν αναμένεται να δούμε κάποια άλλη αλλαγή, συγκριτικά με όσα είδαμε στο φιλικό με την Κ-20. Το κενό του Ντίντακ θα καλύψει ο Σοϊλέδης, δεξιά στην άμυνα ο Γκάλο και ο Κολοβέτσιος θα είναι ο παρτενέρ του Άρθο στο κέντρο της άμυνας. Σιμόες, Γιόχανσον και Μάνταλος οι τρεις παίκτες της μεσαίας γραμμής, ενώ μπροστά την τριάδα θα συμπληρώσουν Μπαρμπόσα και Μπουονανότε, με τους δύο να έχουν μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων και να παίζουν ουσιαστικά σαν φορ, πατώντας περισσότερο την αντίπαλη περιοχή.

O TYΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΜΕΓΑΛΗ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΟΣΦΠ ΓΡΑΦΕΙ Η ΦΥΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟ..ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΘΟΥΝ ΟΙ ΒΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΛΛΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ..ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ..ΕΜΕΙΣ ΜΙΛΑΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ  ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑΡΑ ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Παρασκευή, Νοεμβρίου 20, 2015

ΕΔΩΣΕ ΔΙΟΡΙΑ ..

Έχοντας πλέον μία ολοκληρωμένη άποψη για το ρόστερ και την ποιότητα του υλικού που έχει να διαχειριστεί, ο Γκουστάβο Πογιέτ έχει βγάλει τα πρώτα του συμπεράσματα, σχετικά με το τι μπορεί να περιμένει από τους ποδοσφαιριστές του. Ο ίδιος, παρουσιάζεται σχεδόν έτοιμος να κάνει τις εισηγήσεις του στην διοίκηση, σχετικά με τις κινήσεις που πρέπει να γίνουντ ο καλοκαίρι, ωστόσο κάποια… σκαμπανεβάσματα στην απόδοση των ποδοσφαιριστών του, το τελευταίο διάστημα, δεν αφήνουν τον Ουρουγουανό να βγάλει τα τελικά συμπεράσματα του.
Σύμφωνα λοιπόν με την εφημερίδα «Ωρα των Σπορ», ο 38χρονος τεχνικός πιστεύει πως σε τρεις περίπου εβδομάδες, θα έχει την τελική εικόνα για τον τρόπο που θα πρέπει να διαμορφωθεί το ρόστερ, ενώ παράλληλα  κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στους ποδοσφαιριστές που βλέπει πως το τελευταίο καιρό έχουν ρίξει ταχύτητα. Έχει εντοπίσει τα λάθη (και τα σωστά) που έχουν γίνει και στις επόμενες 20 ημέρες, πριν τις τελικές εισηγήσεις του, περιμένει να δει βελτίωση από όλους τους ποδοσφαιριστές του, πριν καταθέσει τη λίστα με τις προσθαφαιρέσεις που πρέπει να γίνουν τον Γενάρη.

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
20 ημέρες χρειάζεται ακόμα ο Πογιέτ, σύμφωνα με την εφημερίδα, προκειμένου να βγάλει ολοκληρωμένα συμπεράσματα για το ρόστερ της ομάδας και να κάνει τις εισηγήσεις του στη διοίκηση, σχετικά με τις μεταγραφικές  κινήσεις που πρέπει να γίνουν. Μάλιστα, ο Ουρουγουανός έχει ενημερώσει για τους παίκτες που έχει παρουσιάσει βελτίωση, αλλά και ποιοι έχουν μειωμένη απόδοση, τις τελευταίες ημέρες. Από εκεί και πέρα, γίνεται αναφορά στην προσπάθεια που κάνει ο Μάκης Αγγελόπουλος να φέρει τον Ντι Τζέι Κούπερ στην ΑΕΚ, όπως και για τον MVP Λουκά Μαυροκεφαλίδη.
SPORTDAY
Για «Λευκή (μεταγραφική) επιταγή στον Πογιέτ από τον Γενάρη», κάνει λόγο η εφημερίδα και αναφέρετε στην πρόθεση της διοίκησης να διαμορφώσει ο Ουρουγουανός το ρόστερ.
LIVESPORT
Τα αγωνιστικά πλάνα του Πογιέτ είναι το θέμα που κυριαρχεί στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, με τον Ουρουγουανό να προτίθεται σύμφωνα με την εφημερίδα να ξεκινήσει τους Μπαρμπόσα, Μπουονανότε και Τζιμπούρ στο αρχικό σχήμα, ενώ είχε τετ α τετ με τον Αργεντινό μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης.
GOAL
«Στο χέρι του Τζιμπούρ», αναφέρει η εφημερίδα η οποία σημειώνει πως από την εικόνα που θα παρουσιάσει ο Αλγερινός θα κριθεί αν η ΑΕΚ θα προχωρήσει σε μεταγραφή επιθετικού τον Γενάρη. Από εκεί και πέρα, γίνεται αναφορά στο χθεσινό γεύμα του ποδοσφαιρικού τμήματος, όπως και στην προσπάθεια απόκτησης του Ντι Τζέι Κούπερ.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΝΤΙΕΓΚΟ..

Θετική επίδραση είχε για την ΑΕΚ η διακοπή του πρωταθλήματος, κατά την άποψη του Ντιέγκο Μπουονανότε. Ο Αργεντινός άσος της Ένωσης μίλησε στη Nova για τις αλλαγές που ετοιμάζεται να φέρει στο παιχνίδι της ομάδας ο Γκουστάβο Πογιέτ.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντιέγκο:
Για τη διακοπή: «Σαν ομάδα μας βόλεψε αυτή η διακοπή γιατί είχαμε χρόνο να μπορέσουμε να καταλάβουμε αυτά που ζητά ο νέος προπονητής. Είναι ένας καινούργιος προπονητής, με διαφορετικό σχήμα, με διαφορετικά πράγματα που ζητάει από τους ποδοσφαιριστές και είχαμε το χρόνο να βάλουμε στο μυαλό μας αυτά που μας ζητάει».
Για το νέο σύστημα: «Νομίζω ότι αυτά που ζητάει ο νέος προπονητής δεν είναι... από άλλο κόσμο. Μας τα έχει εξηγήσει πολλές φορές, με απλό τρόπο. Ίσως η αλλαγή του συστήματος να μπορεί να επηρεάσει αλλά δεν θεωρώ ότι είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο. Ο κάθε παίκτης ξέρει τη θέση του, εμάς στην επίθεση μας έχει δώσει ελευθερία κινήσεων, είναι λογικό να ακολουθούμε αυτά που θέλει αμυντικά, τόσο τα μαρκαρίσματα όσο και την πίεση, αλλά στο παιχνίδι της επίθεσης τα πράγματα δεν αλλάζουν και πάρα πολύ».
Για την επιστροφή του στην ενδεκάδα: «Μακάρι να μπορέσω να αρπάξω την ευκαιρία, αλλά εγώ αυτό που κάνω καθημερινά είναι να δουλεύω όσο καλύτερα μπορώ στις προπονήσεις και να αρπάζω την ευκαιρία να παίζω μέσα από τις προπονήσεις. Σκέφτομαι κάθε φορά που είμαι στην προπόνηση το παιχνίδι της Κυριακής, ότι θα παίξω και ότι θα πρόκειται να κάνω αυτά που θα μου ζητήσει ο προπονητής. Ο προπονητής είναι αυτός που αποφασίζει, εγώ μένω στη δουλειά που κάνω για να συμμετάσχω στο παιχνίδι της Κυριακής».

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΓΙΑ ΤΙΣ 20 ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΠΟΓΕΤ ΓΡΑΦΕΙ Η ΦΥΛΛΑΔΑ ΜΑΣ..ΘΑ  ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΦΥΣΙΚΑ..ΑΝ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΤΙ ..ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΟΥΜΕ ΨΗΛΑ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Πέμπτη, Νοεμβρίου 19, 2015

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Η «Τσαρίνα πασών των Ρώσων» είναι ο βασικός τίτλος της εφημερίδας η οποία φυσικά αναφέρεται στην Βασίλισσα που άλωσε την ρωσική Κράσνι, μία εβδομάδα μετά τη νίκη της στη Λιθουανία. «Εχει ρημάξει την πρώην ΕΣΣΔ, η Βασίλισσα», προσθέτει η εφημερίδα και συνεχίζει με τους κορυφαίους της χθεσινής βραδιάς, Μαυροκεφαλίδη, Χέρστον και Μιλόσεβιτς. Από εκεί και πέρα, η εφημερίδα αναφέρεται στις χθεσινές δηλώσεις του Πογιέτ, αλλά και στο γηπεδικό, καθώς την Δευτέρα ολοκληρώνεται η δημόσια διαβούλευση για την ΜΠΕ και την Τρίτη η ΑΕΚ πάει στο Υπουργείο για να μην καθυστερήσουν οι εξελίξεις.
SPORTDAY
Ο Κοντός και… ο Ψηλός είναι ο τίτλος που αφορά το ρεπορτάζ της ΑΕΚ και στην πρώτη περίπτωση ο λόγος γίνεται για τον Ντιέγκο Μπουονανότε, από τον οποίο ο Γκουστάβο Πογιέτ περιμένει ένα νέο πρόσωπο μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος, ενώ στη δεύτερη ο λόγος για τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη και το διπλό πρόκρισης της ΑΕΚ μέσα στη Ρωσία.
LIVESPORT
Οι δηλώσεις του Γκουστάβο Πογιέτ με τις οποίες τόνισε πως τόσο ο ίδιος όσο και οι παίκτες του, στο ματς με τον Πανθρακικό (και κάθε Κυριακή) δίνουν εξετάσεις. Από εκεί και πέρα γίνεται αναφορά στην επιμονή του Ουρουγουανού για την αμυντική λειτουργία της ομάδας ενώ η εφημερίδα καταγράφει και τα δεδομένα για Λαφέρτι. Τέλος, υπάρχει και ο 10λογος του Πογιέτ με τις εντολές του προς τους παίκτες.
GOAL
Μεταγραφικό είναι το κυρίαρχο θέμα στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ στην εφημερίδα, όπου τονίζεται πως η Ενωση κοιτάζει την περίπτωση του Βραζιλιάνου, Κλεο ο οποίος προτάθηκε. Από εκεί και πέρα, γίνεται αναφορά στις δηλώσεις του Πογιέτ και τις εξετάσεις που δίνουν όλοι κάθε εβδομάδα, ενώ για την μπασκετική ΑΕΚ η εφημερίδα έχει τίτλο «Παγοθραυστικό», συμπληρώνοντας: «Στη χιονισμένη Μόσχα και απέναντι στην Κράζνι, η ΑΕΚ πήρε το δεύτερο σερί ευρωπαϊκό διπλό της».

ΑΛΩΣΕ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ !!

Η προέλαση της ΑΕΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη συνεχίζεται με τους παίκτες του Ντράγκαν Σάκοτα να πετυχαίνουν μια σπουδαία νίκη επί της Κράσνι Οκτιάμπρ στην παράταση, απαντώντας της με το «ίδιο νόμισμα» για την ήττα στην πρεμιέρα. Πλέον, με 4-2 νίκες, η Ένωση βρίσκεται μιαν ανάσα από την πρόκριση στους «32» του Eurocup. Η νίκη, βέβαια, θα μπορούσε να είχε χαθεί από τον απίθανο Ντι Τζέι Κούπερ (με 42 στο ράνκινγκ), αλλά και «φαλτσοσφυρίγματα» στο τελευταίο δίλεπτο της κανονικής διάρκειας, ωστόσο ο συγκλονιστικός Λουκάς με συμπαραστάτες τους Χέρστον (κυρίως στη γ’ περίοδο) και τον Καλαμπόκη (κυρίως στην παράταση) έδωσαν στην ΑΕΚ ακόμη ένα «διπλό». Στα αξιοσημείωτα, φυσικά, και η επανεμφάνιση του Φιλ Σκραμπ, που αγωνίστηκε σε ολόκληρη την γ’ περίοδο.
Το ματς
Η ΑΕΚ είδε άλλη μία αντίπαλο της να ξεκινά καλύτερα το ματς και 90’’ μετά το τζάμπολ το σκορ ήταν 6-0. Δύο τρίποντα του Ντούσαν την κράτησαν σε κοντινή απόσταση με τους Ρώσους όμως, με 8-0 σερί, να ανοίγουν πολύ εύκολα ξανά τη διαφορά (18-8) στο 7’ και να ολοκληρώνιυν το α’ δεκάλεπτο στο +8 (22-14).
Στη β’ περίοδο, η ΑΕΚ μπήκε «γκαζωμένη» (με την παρουσία Κάρτερ, Μιλόσεβιτς και Νώντα) και με πρωταγωνιστή τον Λουκά ολοκλήρωσε ένα σερί 8 αναπάντητων πόντων, φτάνοντας τη διαφορά στο -2 (22-20) στο 12’. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν όμως ένα φόλοου του Μαυροειδή έφερε το ματς στα ίσα (26-26) στο 15’,ενώ, στο 18’, ένα καλάθι του Κάρτερ έδωσε για πρώτη φορά προβάδισμα (29-30) στην Ένωση, που πήγε προηγούμενη στα αποδυτήρια (33-34).
Η ΑΕΚ μπήκε φουριόζα και στη γ’ περίοδο, χτίζοντας, στο τρίλεπτο, διαφορά 7 πόντων (35-42) με τον Σκραμπ να πετυχαίνει 2 σουτ με το «καλημέρα». Ο Μαυροκεφαλίδης ήταν «εκεί», ο Χέρστον δεν σταματιόταν και οι κιτρινόμαυροι στο 16’ βρέθηκαν στο +8 (42-50). Με 12 πόντους σε 8 λεπτά, ο Αμερικανός φόργουορντ πήγε τη διαφορά στο +11 (46-57) κσι οι Ρώσοι μείωσαν στους 9 στο τέλος του δεκαλέπτου (48-57).
Στη ξεκίνημα της δ’ περιόδου, η Κράσνι πλησιάσε στους 4 (53-57) και δύο απίστευτα κολλητά τρίποντα του Κούπερ στο 36 εξανέμισαν τη διαφορά (63-64). Ο Μιλόσεβιτς έκανε «μεγάλη» άμυνα, ο Λουκάς σκόραρε και ο Κούπερ πέτυχε ένα «τρίποντο αλά Κάρι», ισοφαρίζοντας (66-66), 2’ πριν τη λήξη.
Το φινάλε ήταν δραματικό με τους διαιτητές να τα σφυρίζουν όλα ανάποδα. Οι Ρώσοι προσπέρασαν 52’’ πριν το τέλος, σε φάση που είχε προηγηθεί φάουλ στον Λουκά, ο οποίος ισοφάρισε 19’’ πριν το τέλος και κακώς δεν του δόθηκε και βολή, ενώ ο Κούπερ έχασε το τελευταίο τρίποντο (κι ενώ είχε προηγηθεί επιθετικό στον Παπαντωνίου).
Στην παράταση, η ΑΕΚ πέτυχε 4 πόντους με Λουκά και Καλαμπόκη στο πρώτο δίλεπτο (70-74), η Κράσνι ισοφάρισε στο 43’ με 3 πόντους του Κούπερ, ο Χέρστον απάντησε με κάρφωμα (74-76) και ο Κούπερ ξαναισοφάρισε στα 37’’ πριν το τέλος. Ο Μαυροκεφαλίδης σκόραρε με γκολ-φαουλ στα 23’’(76-79). Οι Ρώσοι έχασαν την επίθεση, ο Λουκάς έβαλε 2 βολές, ο Κούπερ μείωσε άμεσα (78-81) και ο Καλαμπόκης με μία βολή έκανε το τελικό 78-82.
Δεκάλεπτα: 22-14, 33-34, 48-57, 70-70, 78-82 παρ.
Κράσνι Οκτιαμπρ: Τκατσένκο 2, Κούπερ 27 (11 ρ, 8 ασ), Ζαμάνσκι, Ζάιτσεφ 4, Σοκόλοφ 8, Χάμιλτον 16 (9 ρ), Κορσακόφ, Μπουγκαένκο, Βοΐτιουκ 2, Τζόνσον 17 (8 ρ), Γκουίν 2.
ΑΕΚ: Παπαντωνίου (4 ασ), Σάκοτα 6, Άτιτς, Χέρστον 16 (5/8 2π), Μιλόσεβιτς 11 (9 ρ), Σκραμπ 4, Μαυροκεφαλίδης 28 (8/8 1π, 10ρ), Κάρτερ 6, Κατσίβελης 2, Καλαμπόκης 3, Μαυροειδής 6, Ουόρεν.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΚΑΙ ΑΛΩΣΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΣΣΟΥΣ..!! ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΜΕ.ΣΤΑ ΤΗΣ . ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΚΗΣ ΑΕΚ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜ;ΑΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΛΛΑ..ΑΝΤΕ ΡΕ <ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Τετάρτη, Νοεμβρίου 18, 2015

ΠΩΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ..

Την ΑΕΚ του… Πογιέτ θα αρχίσουμε να βλέπουμε από την Κυριακή και στην Κομοτηνή. Μία ΑΕΚ που, σύμφωνα με όσα δοκιμάζει ο Ουρουγουανός, θα παίζει 4-3-3 με έναν «κόφτη» μπροστά από τα στόπερ. Ήδη κάποιες δοκιμές του Πογιέτ φέρνουν συζητήσεις… Όμως έχουν λογική και θα προσπαθήσουμε να τις εξηγήσουμε.
Πάμε στην περίπτωση του Σιμόες. Σε πολλούς προκάλεσε εντύπωση το γεγονός ότι ο Πογιέτ προτιμά τον Πορτογάλο μπροστά από τα στόπερ και όχι τον Γιόχανσον. Το είδαμε και στο δεύτερο ημίχρονο με τον Αστέρα Τρίπολης, όταν η ΑΕΚ έπαιξε με «ρόμβο» στο κέντρο και με τον Σιμόες αμυντικό χαφ.
Η σκέψη του Πογιέτ ήταν και είναι η εξής: Ο Σιμόες είναι ένας παίκτης που τρέχει πολύ στο γήπεδο. Έχει καλές επιστροφές και καλύπτει χώρους. Συν τοις άλλοις είναι «μανούλα» στο να κόβει. Θέλει λοιπόν ο προπονητής έναν πιο γρήγορο παίκτη μπροστά από τα στόπερ. Έναν παίκτη που όποτε χρειαστεί να κάνει το γρήγορο σπριντ για να κόψει, να κάνει το τάκλιν του όταν τα πράγματα δυσκολεύουν, να κινηθεί ταχύτατα και στα άκρα και να επιστρέψει γρήγορα στη θέση του. Να κινείται δηλαδή σε περισσότερα μέτρα στο γήπεδο.
Ο Γιόχανσον από την άλλη είναι εγγύηση ως αμυντικό χαφ, αλλά είναι πιο βαρύ κορμί. Έχοντας, ο Πογιέτ, και την εικόνα της ΑΕΚ στο ματς της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ όταν ο Σουηδός είχε παίξει «κόφτης» στο 4-3-3, του Δέλλα τότε, με αποτέλεσμα οι γρήγοροι χαφ του ΠΑΟΚ να κάνουν δύσκολη την αμυντική διάταξη της ΑΕΚ, ο προπονητής σκέφτεται και θα δοκιμάσει την πιο γρήγορη λύση Σιμόες μπροστά από την άμυνα ώστε να έχει μεγαλύτερη ταχύτητα.
Πάμε τώρα στον Γιόχανσον. Ο Σουηδός δεν πρόκειται να βγει από την 11άδα. Αποτελεί παίκτη του «προπονητή», είναι ένας παίκτης με συγκλονιστική τακτική προσήλωση στο παιχνίδι του, που κάθε ομάδα θα ήθελε να έχει. Δεν «αδειάζει» τον Γιόχανσον ο Πογιέτ βάζοντάς τον ως εσωτερικό χαφ στο 4-3-3 (δηλαδή στο 4-1-2-2-1). Ίσα – ίσα… Του δίνει κι άλλο ρόλο στο γήπεδο δείγμα της πίστης του στις δυνατότητές του. Ως εσωτερικός χαφ έπαιξε στο ματς με την Τρίπολη στο δεύτερο ημίχρονο και τακτικά ήταν εξαιρετικός. Οι κινήσεις του ήταν συγκεκριμένες και σίγουρες: κινούταν στο κέντρο, λίγο δεξιά και λίγο μπροστά. Εννοείται πως δεν μπορεί να κουβαλήσει μπάλα και να κάνει καταμέτωπο επιθέσεις ο Γιόχανσον, αλλά δεν θέλει αυτό το παιχνίδι από τον Σουηδό ο Πογιέτ. Θέλει ένα εσωτερικό χαφ που να κρατάει τη θέση του (για πιο οργανωτικό ρόλο υπάρχει ο Μάνταλος δίπλα του), να κόβει φυσικά, να διαβάζει το παιχνίδι και καλύπτει χώρους. Ένα «τοίχος» σε λίγο πιο προωθημένο ρόλο. Μην περιμένει κανείς να παίζει ο Γιόχανσον στη γραμμή. Δεν είναι αυτή η θέση του εσωτερικού χαφ στο 4-3-3. Είναι καλός αμυντικά ο Σουηδός, δεν παρασύρεται εύκολα και έχοντας το πρώτο κόψιμο, παίζοντας πιο ψηλά στην άμυνα του αντιπάλου και έχοντας τη σίγουρη πρώτη πάσα, ο Πογιέτ θέλει να εκμεταλλευτεί το γρήγορο κλέψιμο που θα έρχεται πιο κοντά σε μέτρα στην αντίπαλη περιοχή, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες να δημιουργηθεί άμεσα φάσεις.

Αυτά έχει στο μυαλό του ο Πογιέτ για τη «δική του ΑΕΚ» με τη χρησιμοποίηση του Σιμόες ως «κόφτη» και του Γιόχανσον ως εσωτερικό χαφ στο κέντρο. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο εκεί που θα φανεί αν το σχέδιο μπορεί να πετύχει…

O AΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

Ωρα των ΣΠΟΡ
Για «νέα όπλα και νέα κόλπα», γράφει στο πρώτο της θέμα η Ώρα αναφέροντας: «Τα νέα όπλα: Τζιμπούρ και Άρθο βασικοί. Τα νέα κόλπα: 4-3-3 με εκπλήξεις στην τοποθέτηση των παικτών στη διάταξη. Γκολ και δυο ασίστ ο Μπουονανότε, σκόραρε ο Τζιμπούρ όπως και οι Άρθο, Κρισάντους και Ανάκογλου στο 5-0 επί της ομάδας Νέων».
SPORTDAY
«Βάζει σφραγίδα», γράφει για τον Πογιέτ η SD, προσθέτοντας: «Οι αλλαγές του Πογιέτ και ο ρόλος Σιμόες, Άρθο».
LIVE  SPORT
Για την επιμονή του Πογιέτ στο 4-3-3 γράφει με τη σειρά της η LS: «Διάταξη με έναν «κόφτη» ετοιμάζει ο Πογιέτ. Ξεμούδιασμα και 5-0 με την Κ20. Πωλητήριο μπαίνει στον Κρισάντους».
GOAL
Mε τα αγωνιστικά ασχολείται και Goal: «Κόφτης μόνο ο Σιμόες. Εσωτερικός χαφ οι Γιόχανσον, Μπουονανότε. Μπουονανότε στα άκρα. Άρθο – Τζιμπούρ στην 11άδα της ΑΕΚ με Πανθρακικό στην Κομοτηνή».

ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΕΙ..!!

Με διάταξη 4-3-3 παρέταξε την ΑΕΚ και στο χθεσινό  φιλικό με την ομάδα Νέων ο Γκουστάβο Πογιέτ, όπως είχε κάνει και σε αυτό της προηγούμενης εβδομάδας. Όσον αφορά στο αρχικό σχήμα, ο Ανέστης ήταν στο τέρμα, οι Γκάλο, Άρθο, Κολοβέτσιος και Σοϊλέδης στην άμυνα, ως «κόφτης» επιλέχθηκε ο Σιμόες, όπως είχε συμβεί και στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, μέσα αριστερά έπαιξε ο Μάνταλος, μέσα δεξιά ο Γιόχανσον, στα άκρα της επίθεσης ήταν δεξιά ο Μπαρμπόσα και αριστερά ο Μπουονανότε, ενώ στην κορυφή ο Τζιμπούρ.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΝΕΑ ΟΠΛΑ ΝΕΑ ΚΟΛΠΑ ..ΓΡΑΦΕΙ Η ΦΥΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΑΙΚΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΟΓΕΤ.....ΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΣΟ ΑΛΛΑΞΑΜΕ ..ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΝΕ ΟΙ ΒΑΘΜΟΙ..ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ..ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Τρίτη, Νοεμβρίου 17, 2015

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Η απόκτηση του Μαλκόλμ Άρμστεντ δεσπόζει στο πρώτο θέμα της Ώρα, σήμερα: «Παικταράς στον άσο! Με αστραπιαίες κινήσεις και με απόλυτη μυστικότητα, η Βασίλισσα συμφώνησε με τον Αμερικανό άσο της Σαράτοφ, ο οποίος αναμένεται σήμερα στην Αθήνα. Ο παίκτης που οι Αγγελόπουλος – Σάκοτα έδωσαν μεγάλη μάχη για να φέρουν πέρσι πριν από τον Ουίλμπέκιν, τελικά ντύνεται φέτος στα κιτρινόμαυρα. Πρόλαβαν και «άρπαξαν» τον Άρμστεντ πριν βγει στην αγορά, αφότου ζήτησε κι έμεινε ελεύθερος από τη ρωσική ομάδα». Στα ποδοσφαιρικά η Ώρα γράφει: «Όλα για τον Ιμπραϊμα Τουρέ. Επαφές με την πλευρά του παίκτη, αλλά δεν βιάζονται στην Ένωση. Πάντα «μέσα» και για Σέντερλουντ».
SPORTDAY

Για όσα έζησε στο Παρίσι την Παρασκευή το βράδυ ο Άρθο γράφει η SD.
LIVE  SPORT
«Έζησε τη φρίκη», γράφει και η LSγια τον Άρθο, σημειώνοντας: «Ο Άρθο ήταν σε απόσταση 100 μέτρων από το Μπατακλάν. Ικανοποιημένος ο Πογιέτ για τους παίκτες του που πέρασαν με άριστα το «τεστ της ζυγαριάς».
GOAL
Για όσα βίωσαν οι παίκτες της ΑΕΚ στο Παρίσι γράφει και το Goal: «Οι Άρθο και Μπαρμπόσα αφηγήθηκαν στους συμπαίκτες τους στην ΑΕΚ τη νύχτα τρόμου στο Παρίσι».

ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΥΡΕ..;;

Ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ φαίνεται να βρίσκεται ο Ιμπραϊμα Τουρέ. Ο Σενεγαλέζος επιθετικός δείχνει τούτη την ώρα κοντά στα στάνταρ της ΑΕΚ και μάλιστα σύμφωνα με την Ώρα σύντομα αναμένεται να υπάρξει μία πρώτη ουσιαστική επαφή της Ένωσης με την πλευρά του παίκτη. Ακόμη βέβαια δείχνει λίγο νωρίς για το τελικό ξεκαθάρισμα, καθώς πάντα στα υπ’ όψιν βρίσκεται ο Νορβηγός, Σέντερλουντ, ωστόσο αυτή τη στιγμή ο 29χρονος Τουρέ εμφανίζεται πιο ψηλά στα μεταγραφικά «θέλω» του δικεφάλου.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΠΑΙΚΤΟΥΡΑ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΠΟΥ ΟΛΟ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ..ΔΥΝΑΜΩΣΑΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Δευτέρα, Νοεμβρίου 16, 2015

OΛΑ ΚΑΛΑ...

Τους το είχε ξεκαθαρίσει από την αρχή των παικτών του ο Γκας Πογιέτ: "Τη Δευτέρα όταν γυρίσετε θα είστε όλοι στα κιλά σας. Ένας να γυρίσει με παραπάνω κιλά θα υπάρξει πρόβλημα...". Η Δευτέρα έφτασε, το ρεπό τελείωσε, οι παίκτες ξεκουράστηκαν και με χαρά είδε σήμερα ο προπονητής πως όλοι οι ποδοσφαιριστές του γύρισαν σε καλή σωματική κατάσταση. Κάποιοι μάλιστα έχασαν και κιλά αυτές τις ημέρες! Έδειξαν άψογο επαγγελματισμό οι ποδοσφαιριστές, γεγονός που ικανοποίησε τον προπονητή, ο οποίος άκουσε και πολλές ευχές απ' όλους για τα χθεσινά του γενέθλια. 

ΞΑΝΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ..

Όσο ξεκουράστηκαν, ξεκουράστηκαν οι παίκτες της ΑΕΚ, οι οποίοι μετά από τέσσερις σχεδόν ημέρες επέστρεψαν σήμερα το πρωί στη δουλειά.
Εκτός των διεθνών (Αραβίδης, Τζανετόπουλος, Σβάρνας, Ντούνης, Μπαρόχα και Βάργκας), άπαντες ήταν στο προπονητικό κέντρο με τον Γκας Πογιέτ να βλέπει όλους να προπονούνται κανονικά πλην του Ντίντακ Βίλα. Ο Ισπανός ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα και τις επόμενες ημέρες θα φανεί αν θα μπορεί να υπολογίζεται για το ματς της Κυριακής με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή.
Η προπόνηση της Τρίτης έχει οριστεί για τις 10.30 το πρωί.

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

"Τρένο ως τις γιορτές και τις μεταγραφές" αναφέρει στον κεντρικό της τίτλο η εφημερίδα. "Αρχικός και μίνιμουμ στόχος για την ΑΕΚ του Πογέτ να κάνει ως το τέλος του α' γύρου το 5 στα 5, αν και το πρόγραμμα καθιστά εφικτό να γίνει μεγαλύτερο σερί" τονίζει πως οι στόχοι του Κυπέλλου και της πρωτιάς στα πλέι οφ είναι οριοθετημένοι εκ των πραγμάτων. Για το μπάσκετ τώρα η "Ώρα" τονίζει πως στόχος είναι η ομάδα να συνεχίσει χωρίς στάση με τον Μάκη Αγγελόπουλο να είναι έτοιμος να κλείσει πλέι μέικερ και να σκέφτεται περαιτέρω ενίσχυση στην περιφέρεια. Τέλος η εφημερίδα αναφέρει πως με την επιστροφή Πογέτ τίθενται επί τάπητος τα μεταγραφικά με την απόκτηση επιθετικού σε πρώτο πλάνο. Σέντερλουν, Τουρέ και άλλα ονόματα στη λίστα.  
SPORTDAY
Για... στριπτίζ μιλάει η εφημερίδα το οποίο προκύπτει μέσα από τα στατιστικά της ομάδας. Τονίζει πως οι αριθμοί δείχνουν ξεκάθαρα πως το ρόστερ της ΑΕΚ είναι γυμνό και η Ένωση χρειάζεται άμεσα ενίσχυση.
GOAL NEWS
"Για το 7Χ7" γράφει το Goal. "Στόχος το απόλυτο στις νίκες σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο μέχρι τη διακοπή των Χριστουγέννων" τονίζει. Προσθέτει επίσης πως στα σκαριά βρίσκεται πλέον μίτνγκ κορυφής για τα μεταγραφικά με στόχο να αναλυθούν οι πιθανοί στόχοι και να προχωρήσουν οι περιπτώσεις τους.
LIVE SPORT
"Άλλα περίμενε και άλλα πήρε από τις μεταγραφές" αναφέρει η εφημερίδα. Παρουσιάζει σε ένα θέμα τι προσέφεραν οι παίκτες που ήρθαν το καλοκαίρι στην ομάδα και αποφαίνεται πως το πρόσημο είναι αρνητικό. Τονίζεται και εδώ πως η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση.

TA NEA MAΣ..

Ο Γκουστάβο Πογέτ έχει διαμορφώσει άποψη για το ρόστερ της ΑΕΚ και παρότι αυτή ακόμη δεν είναι ολοκληρωμένη στο 100%, είναι αρκετή για να διαγνώσει σε πρώτη φάση ποιες θέσεις χρήζουν ενίσχυσης εν όψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. 

Η πρόθεση του Ουρουγουανού προπονητή να μετατρέψει το σύστημα που θα χρησιμοποιεί η ομάδα σε 4-3-3 συνεπάγεται και την επάνδρωσή του με παίκτες που έχουν τα χαρακτηριστικά για να το εφαρμόσουν σωστά και φαίνεται πως οι επιλογές του είναι περιορισμένες, γι’ αυτό και πιθανότατα θα υπάρξουν ενισχύσεις το Γενάρη. 

Η θέση του επιθετικού είναι αυτή στην οποία η ΑΕΚ «πονά» περισσότερο δια γυμνού οφθαλμού. Ο «Γκας» φαίνεται πως θέλει έναν επιθετικό με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους υπάρχοντες, καθώς θέλει να μπορεί να παίζει με πλάτη στην εστία, να «σπάει» την μπάλα στους ακραίους και τα λοιπά στηρίγματά του, αλλά και να έχει το γκολ. Η «Ένωση» έχει τσεκάρει τις περιπτώσεις των Αλεξάντερ Σέντερλουντ και Ιμπραΐμα Τουρέ, αλλά έχει ανοιχτά τα μάτια της. Πολλά για το ζήτημα του φορ θα κριθούν και από τη γνώμη που θα σχηματίσει ο Πογέτ για τον Ράφικ Τζεμπούρ, τον οποίο δεν έχει δει αγωνιζόμενο παρά μόνο σε… παλιά παιχνίδια. Φορ και όχι μόνο για ΑΕΚ

Από εκεί και πέρα, στην ΑΕΚ εξετάζουν κι άλλες λύσεις. Το 4-3-3 απαιτεί την παρουσία ικανών εξτρέμ και τέτοιους δεν έχει πολλούς το υπάρχον ρόστερ. Βάργκας και Μπουονανότε παίζουν περισσότερο πίσω από τον επιθετικό κι όχι στα άκρα και είναι πιθανό να κριθεί αναγκαία η απόκτηση ενός παίκτη με τέτοια στοιχεία. Επίσης είναι πολύ πιθανό να ενδιαφερθεί η «Ένωση» για στόπερ, καθώς το δίδυμο των Κολοβέτσιου-Λαμπρόπουλου έχει επωμιστεί όλο το βάρος, ο Τζανετόπουλος ξάφνου έχει… εξαφανιστεί, ενώ ο Άρθο δεν δείχνει για την ώρα να πείθει ούτε τον Πογέτ. 

Πέρα από ενισχύσεις είναι πιθανές και αποχωρήσεις, μιας και υπάρχουν παίκτες που δεν βρίσκουν θέση ούτε στη 18άδα και δεν αποκλείεται να δοθούν (έστω και δανεικοί) στο δεύτερο μισό της σεζόν. 
Για την ώρα, οι «κιτρινόμαυροι» απολαμβάνουν την τελευταία μέρα του τριήμερου ρεπό τους και τη Δευτέρα επιστρέφουν στις προπονήσεις. 

O TYΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΤΡΕΝΟ ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ;; ..ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ..ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΝΙΚΕΣ..ΘΕΛΟΥΜΕ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ !!..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Κυριακή, Νοεμβρίου 15, 2015

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΜΑΣ..6 ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΨΗΛΟΤΕΡΑ..ΠΑΜΕ ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Η μπασκετική ΑΕΚ και το 6 στα 6 στην Ελλάδα, είναι το βασικό θέμα της εφημερίδας, η οποία σημειώνει: «Αλύγιστη, ασταμάτητη, ανίκητη» και προσθέτει: «Παρά τη μεγάλη κόπωση από το ταξίδι στη Λιθουανία, η ΑΕΚ με ψυχραιμία στα κρίσιμα σημεία, σημαντική βοήθεια από τον πάγκο και χάρη στην παθιασμένη στήριξη από 6000 Ενωσίτες, κέρδισε τον Απόλλωνα Πάτρας». Από εκεί και πέρα η εφημερίδα αναφέρεται στον τρόμο που έζησαν οι Μπαρπόσα, Γκάλο και Αρθο, που βρισκόντουσαν στο Παρίσι, την ώρα της τρομοκρατικής επίθεσης.
SPORTDAY
Πρώτο θέμα στην εφημερίδα είναι η ΑΕΚ και η είδηση πως την ώρα της τρομοκρατικής επίθεσης στο Παρίσι,  οι Μπαρπόσα, Γκάλο και Αρθο: «έζησαν τον τρόμο». Από εκεί και πέρα η εφημερίδα αναφέρεται και στην συνάντηση που θα γίνει ανάμεσα σε Πογέτ και Μιλοβάνοβιτς, για τα μεταγραφικά ζητήματα.
GOAL
Με βασικό θέμα που αφορά την επίθεση στο Παρίσι, όπου μεταξύ άλλων βρισκόντουσαν εκεί και οι Γκάλο, Μπαρμπόσα και Άρθο, κυκλοφορεί σήμερα η εφημερίδα, η οποία κάνει αναφορά και στην μπασκετική ΑΕΚ, που κέρδισε έστω και δύσκολα τον Απόλλωνα Πάτρας και έκανε το 6-0.

Σάββατο, Νοεμβρίου 14, 2015

ΕΥΧΕΣ ΣΤΟΝ ΓΑΛΛΙΚΟ ΛΑΟ !!

Τις ευχές του στον γαλλικό λαό που δοκιμάζεται θέλησε να στείλει ο Ράφικ Τζιμπούρ. «Ας ορθώσουμε όλοι το ανάστημά μας απέναντι σε αυτούς τους τρομοκράτες, οι οποίοι καταστρέφουν αυτόν τον κόσμο. Με μια χώρα τόσο κοντά στην καρδιά μου να υποφέρει αυτό το πράγμα, νιώθω άρρωστος. Προσεύχομαι για όλο τον κόσμο και για τους φίλους που βρίσκονται στο Παρίσι και στη Γαλλία, να είναι όλοι υγιείς και ασφαλείς», έγραψε ο Γαλλοαλγερινός επιθετικός της ΑΕΚ στον λογαριασμό του στο Instagram.

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Το αποψινό ματς της μπασκετικής ΑΕΚ με τον Απόλλων Πάτρας προαναγγέλλει στο πρώτο της σημερινό θέμα η Ώρα γράφοντας: «Αποθέωση για τη Βασίλισσα. Σε πρώτη μοίρα το αποψινό ματς με φόντο την παραμονή στην κορυφή, αλλά ο Αγγελόπουλος δεν έχει τελειώσει με τις μεταγραφικές εκπλήξεις. Μετά τον ευρωπαϊκό θρίαμβο στην Λιθουανία το συγκρότημα του Σάκοτα πάει φουλ για το 6-0 απόψε». Στα ποδοσφαιρικά η Ώρα αναφέρει: «Όλα τα φώτα στον επιθετικό. Μέσα στο παιχνίδι για Σέντερλουντ. Επαφή για Τουρέ εντός της ερχόμενης εβδομάδας, ανοιχτές και άλλες περιπτώσεις».
LIVE  SPORT
Με τα μεταγραφικά ασχολείται η LS, γράφοντας: «Και Λάφερτι και Τουρέ. Στη λίστα της ΑΕΚ ο Ιρλανδός και ο Σενεγαλέζος φορ. «Πόρτα» σε Γκεντσλερμπιρλιγκί για Γκάκο».
GOAL
¨Έναν απολογισμό κάνει το Goal αναλύοντας τους κιτρινόμαυρους στο 1/3 του πρωταθλήματος.

ΕΦΑΓΕ ΤΡΕΙΣ !!

Με τρεις αγωνιστικές τιμωρήθηκε ο Ρόναλντ Βάργκας, από το πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό όργανο της Super League, για την κόκκινη που δέχθηκε στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Θυμίζουμε πως ο Βάργκας είχε χτυπήσει με κλωτσιά τον Λανθραρότε, ο Κουκουλάκης τον απέβαλε με απευθείας κόκκινη και σήμερα εγινε γνωστό πως τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές συν 200 ευρώ πρόστιμο, σύμφωνα με το άρθρο 10, παράγραφος 1γ του πειθαρχικού κώδικα για "βιαιοπραγία ή βάναυση συμπεριφορά σε αντίπαλο παίκτη".
Ο Βάργκας θα χάσει τους αγώνες της ΑΕΚ με Πανθρακικό και Παναιτωλικό στο πρωτάθλημα και το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πανελευσινιακό.

ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΑΕΚ ;;

Φτάσαμε τη 10η αγωνιστική και η ΑΕΚ βρίσκεται στη 5η θέση. Το γεγονός ότι έβγαλε ένα δύσκολο πρόγραμμα με τρία εκτός ντέρμπι φυσικά και δεν αποτελεί δικαιολογία. Κάποια πράγματα φαίνονταν στο γήπεδο... Όπως για παράδειγμα το γεγονός ότι η ΑΕΚ στα ματς που έχει κερδίσει ως τώρα μόνο με τον Πλατανιά στην πρεμιέρα και εκείνο με τον Ηρακλή (αμφότερα στο ΟΑΚΑ) τα πήρε άνετα, χωρίς να... καρδιοχτυπήσει. Με τον ΠΑΣ το υπέρ της 3-1 ήρθε με ανατροπή, ενώ με τη Βέροια εκτός έδρας ήρθε το γκολ στο 90' και με τον Ατρόμητο στα τελευταία λεπτά με τον Κρισάντους. Οι αριθμοί στις στατιστικές κατηγορίες λένε την αλήθεια... Ποια ειναι αυτή; Πως η ΑΕΚ δεν μπορεί να επιβληθεί των αντιπάλων της, ως τώρα και τούτο καλείται ο Γκας Πογιέτ να το αλλάξει από εδώ και στο εξής.

Συγκεκριμένα η ΑΕΚ έχει πετύχει 15 γκολ σε 10 παιχνίδια, έχοντας μέσο όρο 1,5 γκολ ανα ματς. Δέχεται όμως και ένα τέρμα ανά παιχνίδι, έχοντας δεχθεί 10 ως τώρα. Πάμε στις τελικές προσπάθειες: Η ΑΕΚ έχει συνολικά 119 προσπάθειες, έναντι 81 των αντιπάλων της. Σκοράρει όμως ανά 7.9 προσπάθειες, όσες χρειάζονται και να δεχθεί γκολ (ανά 8.1 προσπάθειες παραβιάζεται η εστία της). Ακόμη και στις πάσες υπάρχει σχετική ισορροπία. Για μία ομάδα σαν την ΑΕΚ που επιβάλλεται να έχει το ρυθμό το γεγονός ότι έχει κατά μέσο όρο 65.9 πάσες στα παιχνίδια της, έναντι 57.7 των αντιπάλων της λέει αρκετά πράγματα... Ακόμη και τα λάθη είναι περισσότερα της ΑΕΚ: 45.8 μέσος όρος (458 συνολικά), έναντι 43.7 (μ.ο.) των αντιπάλων της που στα ματς κόντρα στην Ένωση έχουν υποπέσει συνολικά σε 437 λάθη.
Εν ολίγοις ο Γκας Πογιέτ έχει αρκετά πράγματα μπροστά του να αλλάξει... Το βασικό όλων είναι να φτιάξει μία ΑΕΚ ξανά που να κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο, να παίρνει την κατοχή, να κάνει περισσότερες τελικές, να δέχεται λιγότερες και φυσικά να γίνει πιο παραγωγική...

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΑΠΟΘΕΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΠΛΟ..Η ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ..ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ..ΘΛΙΨΗ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΩΟΥΣ..ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ...

Παρασκευή, Νοεμβρίου 13, 2015

NA EIΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ..

Έπειτα από την προπόνηση που έγινε στα Σπάτα το πρωί της Πέμπτης, ξεκίνησε το τριήμερο ρεπό που αποφάσισε να δώσει ο Γκουστάβο Πογιέτ στους ποδοσφαιριστές του με την ευκαιρία της διακοπής, προκειμένου να ξεκουραστούν εν όψει της συνέχειας. Ο Ουρουγουανός τεχνικός μίλησε για ακόμη μια φορά στους Κιτρινόμαυρους και τους ζήτησε με ξεκάθαρο τρόπο να φερθούν επαγγελματικά σε αυτές τις μέρες ξεκούρασης.
«Σας εξήγησα ότι αυτές τις ημέρες αποφάσισα να σας τις δώσω για να ξεκουραστείτε και να καθαρίσει το μυαλό σας. Πρέπει, όμως, να είστε επαγγελματίες. Δεν λέω να μην βγείτε μια φορά, να μη διασκεδάσετε. Αλλά σε όλα υπάρχει μέτρο. Όχι να βγείτε όλες τις μέρες. Και γενικά πρέπει να είστε υπεύθυνοι. Επαναλαμβάνω ότι θέλω να είστε πολύ προσεκτικοί με τη διατροφή σας. Μην γυρίζεται με επιπλέον κιλά, γιατί θα υπάρξουν συνέπειες», τους τόνισε.

Πέμπτη, Νοεμβρίου 12, 2015

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Πανηγυρικό είναι το πρωτοσέλιδο της Ώρα, με αφορμή φυσικά τη μεγάλη ΑΕΚ χθες στη Λιθουανία: «Θεά μου, Βασίλισσά μου! Φόβος και τρόμος της Ευρώπης ο Μαυροκεφαλίδης! 27 πόντους, 8 ριμπάουντ έκανε ό,τι ήθελε τους Λιθουανούς», γράφει η Ώρα για το μπάσκετ, ενώ στα ποδοσφαιρικά σημειώνει: «Σκέψεις για ταξίδι στην Ουγγαρία για Σέντερλουντ. Ίσως πάνε να τον δουν άνθρωποι της ΑΕΚ την Κυριακή, στον αγώνα της Νορβηγίας. Στη λίστα της Ένωσης και ο Ιμπραϊμα Τουρέ. Δοκιμές τακτικής από Πογιέτ».
SPORTDAY
Για τις πρώρες αλλαγές (με το 4-3-3) του Πογιέτ, γράφει η SD, υπογραμμίζοντας πως επέστρεψε με γκολ ο Τζιμπούρ και με 90λεπτο ο Μπακάκης.
LIVE  SPORT
«Αποφασίζουν για μεταγραφές», γράφει με τη σειρά της η LS, αναφέροντας: «Ψάχνει σέντερ φορ ο Μιλοβάνοβιτς. Νέα σενάρια για Λάφερτι. Έδειξε 4-3-3 στο διπλό με την Κ20».
GOAL
Πρώτο θέμα είναι η χθεσινή άλωση της Λιθουανίας από τη Βασίλισσα: «Και ξανά, ξανά..» γράφει στον βασικό της τίτλο αναφέροντας στη συνέχεια: «Πρώτο και σπουδαίο διπλό για την ΑΕΚ στο Eurocupεπί της Νεπτούνας με κορυφαίο τον Μαυροκεφαλίδη». Στα ποδοσφαιρικά το Goalαναφέρει για τις πρώτες αλλαγές: «Ο Πογιέτ φωτογράφισε στο φιλικό με την Κ20 την επιθυμία του να καθιερώσει το 4-3-3».

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

ΠΗΡΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ..!! ΑΝΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ ..!!..ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ Ο ΠΟΓΕΤ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΛΥΣΕΙΣ ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Τετάρτη, Νοεμβρίου 11, 2015

EKANAN ΠΡΩΙΝΗ !!

Πρωινή προπόνηση με οκτώ παίκτες είχαμε το πρωί στα Σπάτα. Συγκεκριμένα οι Μπαρμπόσα, Κολοβέτσιος, Σοϊλέδης, Γιόχανσον, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Σιμόες και ο Μάνταλος σε πιο χαλαρό ρυθμό, έκαναν πρωινή προπόνηση και ως εκ τούτου δεν θα αγωνιστούν στο φιλικό με την Κ20 στις 2 το μεσημέρι. Επίσης, οι Ντίντακ και Βασιλαντωνόπουλος συνέχισαν θεραπεία, ενώ έξι ποδοσφαιριστές απουσιάζουν λόγω υποχρεώσεων με διάφορες εθνικές ομάδες (Αραβίδης, Τζανετόπουλος, Σβάρνας, Ντούνης, Μπαρόχα, Βάργκας).

O AΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
«Η ΑΕΚ για Σόντερλουντ», γράφει στο πρώτο της θέμα σήμερα η εφημερίδα, τονίζοντας για τον Νορβηγό φορ: «Την Ένωση βάζουν στο παιχνίδι για τον 28χρονο διεθνή Νορβηγό γκολτζή της Ρόζενμποργκ, Αλεξάντερ Σόντερλουντ, καλά πληροφορημένες πηγές από τη σκανδιναβική χώρα. Τελείωσε με 22 γκολ σε 27 ματς τη σεζόν στη Νορβηγία πριν λίγες μέρες και η ομάδα του κατέκτησε το πρωτάθλημα».
SPORTDAY
Για την τελευταία ευκαιρία του Τζιμπούρ, ο οποίος κρίνεται γράφει η SD.
LIVE  SPORT
Για τον Πογιέτ που δεν τον ικανοποιούν τα στατιστικά της ΑΕΚ, γράφει η LS: «Ζητάει φαντασία και γκολ», σημειώνει και προσθέτει η εφημερίδα: «Παραγωγικότερη επίθεση και πιο σταθερή άμυνα θέλει ο Πογιέτ. Δεν του αρέσει το 1 στα 8 στις τελικές. Σκανάρει σήμερα στο διπλό με την Κ20 τους παίκτες που δεν παίζουν συχνά. Ξεκινάει και τη δοκιμή του δικού του πλάνου».
GOAL
«Τα κλειστά στον Πογιέτ», γράφει με τη σειρά της η Goal, τονίζοντας: «Κύπελλο, θέση που οδηγεί στη… ζαριά του Τσάμπιονς Λιγκ και ομάδα – πρωταγωνίστρια την επόμενη σεζόν, οι στόχοι της ΑΕΚ».

ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙ ΟΛΟΥΣ !!


Το μεσημέρι της Τετάρτης στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων θα πραγματοποιηθεί «οικογενειακό» φιλικό ανάμεσα στην πρώτη ομάδα και την Κ20 του Στέλιου Μανωλά. Υπό άλλες συνθήκες, θα μπορούσε να θεωρηθεί απλώς ως μια ευκαιρία για... ξεμούδιασμα λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος. Στην προκειμένη περίπτωση, όμως, πρόκειται για ένα παιχνίδι που είναι σημαντικό για τον Γκουστάβο Πογιέτ, εν όψει της «αγωνιστικής αναδόμησης» της ΑΕΚ.
Το πρώτο μέλημα του Ουρουγουανού τεχνικού από τη στιγμή που ανέλαβε την ΑΕΚ, ήταν να μάθει το συντομότερο δυνατό το ρόστερ του. Να αποκτήσει μια αποκρυσταλλωμένη άποψη για όλους τους ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεσή του, τις ικανότητες και τις αδυναμίες τους. Πριν καθίσει για πρώτη φορά στον πάγκο της ομάδας, είχε αποκτήσει μια εικόνα για τους παίκτες που έπαιζαν στα τελευταία παιχνίδια. Και κατάφερε να βγάλει ακόμη πιο ξεκάθαρα συμπεράσματα στη Λεωφόρο και στο ματς με τον Αστέρα, λόγω της απόφασής του να μην προχωρήσει σε... δραστικές αλλαγές ακόμη και σε ότι αφορά στα πρόσωπα της ενδεκάδας.
Ωστόσο, τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές τους έχει δει μόνο στις προπονήσεις. Δεν είχε μέχρι τώρα τη δυνατότητα να τους τσεκάρει σε συνθήκες αγώνα. Και αυτοί είναι που θα χρησιμοποιηθούν κυρίως στο φιλικό με την ομάδα Νέων, προκειμένου ο προπονητής τους να τους δει και αγωνιζόμενους. Για τον Πογιέτ είναι κρίσιμο να γνωρίσει καλά το υλικό του εν αναμονή των αλλαγών που σκοπεύει να φέρει στο αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας. Αλλαγές σε όλα τα επίπεδα, όπως έχει προαναγγείλει, οι οποίες θα αφορούν τη φιλοσοφία, τον τρόπο παιχνιδιού, ενδεχομένως και το σύστημα.
Ο Πογιέτ δεν έχει ανοίξει πλήρως τα χαρτιά του όσον αφορά τις σκέψεις του για τη διάταξη της ομάδας. Όμως, είναι πολύ πιθανό να προχωρήσει (και) σε αλλαγή συστήματος. Κάτι που κάνει ακόμη πιο σημαντικό για τον ίδιο το να γνωρίζει το στιλ κάθε ποδοσφαιριστή που έχει στη διάθεσή του και τις λύσεις που υπάρχουν για κάθε «μοντέλο» παιχνιδιού, πριν πάρει τις τελικές αποφάσεις του. 

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ..ΣΤΗΝ ΦΥΛΛΑΔΑ ΜΑΣ..ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ  ΘΑ ΠΑΡΕΛΑΣΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ..ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ;;;....ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Τρίτη, Νοεμβρίου 10, 2015

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Για τον Γκας Πογιέτ γράφει η Ώρα στο σημερινό της πρώτο θέμα τονίζοντας: «Και πρέπει και θέλει και μπορεί! Δεν ήρθε απλά να διαχειριστεί καλύτερα τα ματς σε σχέση με τον Δέλλα, αλλά για να δώσει την προοπτική για το κάτι παραπάνω. Πιστεύει στην ομάδα που έχει και είναι σε θέση να διακρίνει που χρειάζεται ενίσχυση για να πετύχει και τους σοβαρούς φετινούς στόχους που έχουν μείνει. Έχει την τεχνογνωσία και την επαφή με την διεθνή πραγματικότητα στο ποδόσφαιρο για να βοηθήσει την ΑΕΚ να διορθώσει λάθη και παθογένειες που ξεπερνάνε τα όρια του πάγκου. Μπορεί να είναι αυτός που θα πείσει τον Μελισσανίδη πως είναι ο άνθρωπος που θα ανεβάσει την ΑΕΚ επίπεδο και να παίξει ουσιαστικό ρόλο για να πάρει ο Τίγρης τις τελικές του αποφάσεις για το ποιος μπορεί και ποιος όχι σε όλους τους τομείς. Ο στόχος της ΑΕΚ είναι ένας και μεγάλος: να γίνει και πάλι η κορυφαία ομάδα και αν οι βάσεις δεν μπουν φέτος, δεν θα μπουν ποτέ!»
SPORTDAY
«Δώστε και σώστε», γράφει η SD, συμπληρώνοντας: «Οι κιτρινόμαυροι χρειάζονται μεταγραφές».
LIVE  SPORT
«Τα αλλάζει όλα ο Πογιέτ», αναφέρει η LSτονίζοντας: «Τέλος το 4-2-3-1 για την ΑΕΚ. Πάει σε διάταξη με ένα αμυντικό χαφ. Αρχίζει «πρόβες» στο 4-3-3, στο 4-3-2-1 και στο 4-4-2 με ρόμβο».
GOAL
Πρώτο θέμα είναι η ΑΕΚ στο Goal, το οποίο γράφει: «Η ΑΕΚ επέστρεψε αλλά έμεινε από λάστιχο και πλέον καλείται να επαναπροσδιορίσει στόχους και να ξεκαθαρίσει… που πάει. Με τη συμπλήρωση του 1/3 του πρωταθλήματος χάθηκε κάθε επαφή με τη διεκδίκηση τίτλου και ο κόσμος δυσφορεί»

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΠΟΓΕΤ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ !!..ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ  ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑ..ΠΑΙΚΤΕΣ !!..ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ..ΛΑΘΗ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟΔΕΚΤΑ..ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΗ..ΒΛΕΠΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ..ΒΕΝΓΚΕΡ..ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ..ΑΛΛΑ ΜΕΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΕΡΓΟ..ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΠΟΓΕΤ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Δευτέρα, Νοεμβρίου 09, 2015

AΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙ !!

Απογοητευμένος αλλά και αποφασισμένος να αλλάξει την εικόνα της ομάδας εμφανίστηκε στα αποδυτήρια ο Γκουστάβο Πογιέτ μετά το ματς με τον Αστέρα. Ο Ουρουγουανός δεν θέλησε να πει πολλά στους παίκτες και τους τόνισε ότι πρέπει να δουλέψουν σκληρά για να διορθώσουν τα λάθη τους.

 «Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Έγιναν πολλά λάθη, αλλά ό,τι έγινε έγινε. Το αποτέλεσμα δεν αλλάζει. Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να διορθώσουμε και σε αυτό πάνω θα δουλέψουμε. Εκεί θα επικεντρωθούμε στη διακοπή του πρωταθλήματος και τη συνέχεια» τόνισε ο Πογιέτ στους ποδοσφαιριστές.
Ο Ουρουγουανός ποντάρει πολύ στο χρόνο που του δίνεται λόγω της διακοπής ώστε να περάσει τη φιλοσοφία του στην ομάδα και να διορθώσει τα κακώς κείμενα.

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
"Έλεος δεν πάει άλλο τόση πίκρα" γράφει στο βασικό της τίτλο η εφημερίδα. "Η κατάσταση μιλάει από μόνη της για το ότι έχουν γίνει τεράστια λάθη και πρέπει να διορθωθούν. Δεν αξίζει αυτό που περνάει για μια ακόμα χρονιά ο ΑΕΚτζής. Ήττα-καταστροφή στο "Νταχάου" της ΑΕΚ στο ματς που μπορούσε να γίνει αφετηρία για πραγματική αντεπίθεση. Ζαλισμένος και απελπισμένος ο κόσμος της Ένωσης. Δεν αντέχει άλλο φαρμάκι, δεν μπορεί να σηκώνει άλλο τις αποτυχίες και απαιτεί η ομάδα του που έχει στηρίξει σε απίστευτες καταστάσεις να γίνει και πάλι φόβητρο στην πράξη" τονίζει και προσθέτει πως ο "Βάργκας μαχαίρωσε στην καρδιά την ΑΕΚ".
SPORTDAY
Μια φράση στα ποντιακά από το παραδοσιακό τραγούδι "Αητέν'ς επαραπέτανεν" (αετός πετούσε στα ψηλά) έχει ως τίτλο η εφημερίδα. "Ούϊ ναϊλιε 'μεν ντο θα 'ίνουμε" γράφει που σημαίνει "αλλοίμονο μας τι θα απογίνουμε". "Μια ανοησία του Βάργκας και ο Παπαδόπουλος έφεραν τους κιτρινόμαυρους ξανά σε εσωστρέφεια" τονίζει.
GOAL NEWS
"Την κέρασε φαρμάκι" έχει τίτλο η εφημερίδα και τονίζει: "Μεγάλη νίκη του Αστέρα στο ΟΑΚΑ που πλήρωσε λάθη του Πογιέτ και του Βάργκας. Ο Ταξιάρχης Φούντας, ανήμερα της γιορτής του και ο Παπαδόπουλος πλήγωσαν στο 90' την ΑΕΚ".
LIVE SPORT
Για έμφραγμα μιλάει η εφημερίδα. "Προβλημάτισε ο Δικέφαλος, ανόητη αποβολή του Βάργκας, τη σκότωσε στο φινάλε ο Παπαδόπουλος" τονίζει και στέκεται στη δήλωση του Γκουστάβο Πογιέτ πως η δική του ομάδα θα εμφανιστεί μετά τη διακοπή.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΗ ΑΝΟΗΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΒΑΡΓΚΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΚΡΑ  ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ  ΜΑΣ..ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΝΔΕΚΑΔΑΤΟΣ ΦΥΣΙΚΑ..ΘΕΛΟΥΜΕ 2-3 ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΜΑΣ ..Ο ΠΟΓΕΤ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΛΛΑ ΟΠΩΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ  ΔΙΑΚΟΠΗ !!..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002