Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 31, 2015

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ..

Είναι ξεκάθαρο ότι η ΑΕΚ ψάχνει ένα σέντερ φορ που να πλαισιώνει τον Τζιμπούρ στην κορυφή της επίθεσης όμως όπως είχε πει ο Γκουστάβο Πογιέτ, ο παίκτης που θα έρθει ξέρει πως θα ξεκινά από δεύτερος. Φαινεται όμως πως υπάρχει ένα συγκεκριμένο προφίλ που αναζητεί η Ενωση. Μπορεί να μην είναι παίκτες μεγάλα ονόματα όμως όλοι οι υποψήφιοι είναι παίκτες έμπειροι, πάνω από 28,
ενεργοί με πολλές συμμετοχές φέτος και με πολλά γκολ. Ετσι μετά τον 29χρονο Ισπανό Νταβίντ Ροντρίγκεθ της Αλκορκόν, που είναι πρώτος σκόρερ στη Β Ισπανίας, στη λίστα της ΑΕΚ είναι και εξετάζονται ο 29χρονος Ούγγρος Τάμας Πρίσκιν (φωτό) της Σλόβαν Μπρατισλάβας που έχει συμβόλαιο ως το 2018 και μετρά 10 γκολ σε 24 αγώνες φέτος, ενώ έχει σκοράρει 17 φορές σε 54 ματς, αλλά και ο Ντάνιελ Νέκουλμαν. Ο 30χρονος Αργεντινός παίζει στη Ρίβερ του Ισημερινού έχοντας 12 γκολ σε 20 παιχνίδια. Ολοι οι παίκτες δεσμεύονται από συμβόλαιο όμως η ΑΕΚ δεν έχει πρόβλημα να δώσει αποζημιωση σε ομάδα αν αποφασίσει ο Πογιέτ πως θέλει συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ..ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ..ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΥΓΕΙΑ..ΤΟ 2016,,ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΣ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 30, 2015

O ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Πρώτο θέμα στην εφημερίδα κυριαρχεί σήμερα η δικαίωση της ΑΕΚ κόντρα στην ΕΠΟ του Γκιρτζίκη: «Το πρώτο μεγάλο χαστούκι στη σαπίλα της ΕΠΟ! Πλήρης εξευτελισμός των Γκιρτζίκηδων. Ανοίγει ο δρόμος για ανεξάρτητη κριτική στις συνεχείς αυθαιρεσίες της ΕΠΟ. Η ΑΕΚ δικαιώθηκε πανηγυρικά από τακτικούς δικαστές της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ, για την ανακοίνωσή της κατά της διαφθοράς στο ποδόσφαιρο και συγκεκριμένα κατά του Γουδή», γράφει η εφημερίδα, ενώ για το φιλικό χθες στο ΟΑΚΑ τονίζει: «Νίκησε η ανθρωπιά. Η ΑΕΚ και η Εθνική Αστέγων έβαλαν… επτά γκολ στη φτώχεια και συγκίνησαν όσους τίμησαν με την παρουσία τους το ξεχωριστό φιλικό».
SPORTDAY
Για το φιλικό η SDγράφει: «Μοίρασαν ελπίδα. Μήνυμα αλληλεγγύης έστειλαν η Ένωση και η Εθνική Αστέγων».
LIVE  SPORT
Aπό την πλευρά της η LSκάνει λόγο για «ξεγύμνωμα» της ΑΕΚ προς την ΕΠΟ: «Απόφαση – κόλαφος για ΕΠΟ, Γκιρτζίκη. Δικαίωση της ΑΕΚ από τους τακτικούς δικαστές της Ομοσπονδίας για τις αναφορές στην «απαξιωμένη ηγεσία» και στο «τέλος των αντοχών της διαφθορά». Όσο για το ματς του ΟΑΚΑ; «Ενός θεού παιδιά. Η Ένωση και η Εθνική Αστέγων έστειλαν ηχηρό κοινωνικό μήνυμα».
GOAL
«Νίκησε την ΕΠΟ μέσω… ΕΠΟ», γράφει από την πλευρά της η Goalγια να προσθέσει: «Η Επιτροπή Δεοντολογίας της Ομοσπονδίας δικαίωσε την Ένωση για την ανακοίνωση κατά των μελών της».

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΤΗΣ ΕΠΟ ΓΡΑΦΕΙ  Η ΦΥΛΛΑΔΑ ΜΑΣ..ΣΑΠΙΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΛΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ..ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ;; ..ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΧΤΕΣ..ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΤΕΓΩΝ...ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Τρίτη, Δεκεμβρίου 29, 2015

ΠΟΙΟΥΣ ΚΤΥΠΑΜΕ ;;

Η ΑΕΚ αναζητεί έναν σέντερ φορ κι έναν παίκτη που θα μπορεί να αγωνιστεί στα άκρα της επίθεσης και αρκετοί ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στις θέσεις αυτές έχουν τεθεί στα υπόψη της. Σύμφωνα με την «Ώρα για Σπορ», στην «Ένωση» προτάθηκαν φορ της Αλκορκόν Νταβίντ Ροντρίγκεθ και ο ακραίος της Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ Γκάμπριελ Μπόμπαν. 


Ο 29χρονος Ισπανός, που έχει συμβόλαιο μέχρι το 2017, έχει αγωνιστεί σε Αλμερία, Θέλτα, Χιχόν, αλλά και στην αγγλική Μπράιτον. Από το 2014 παίζει στην Αλκορκόν με την οποία έχει φέτος 10 γκολ σε 18 εμφανίσεις στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας. Ο 26χρονος Κροάτης, που παίζει κυρίως στα άκρα της επίθεσης, δεσμεύεται μέχρι το 2018. Φέτος έχει 8 γκολ σε 23 εμφανίσεις με την ομάδα του. 

Πάντως για τη θέση του ακραίου η ΑΕΚ έχει δώσει προτεραιότητα σε έναν ποδοσφαιριστή από τη Λατινική Αμερική που έχει ξεχωρίσει ο Γκουστάβο Πογέτ και για τον οποίο μπορεί να υπάρχουν άμεσα εξελίξεις.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΠΑΙΖΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΤΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ..ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ..ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ;; ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑΙ..ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 28, 2015

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

Ώρα των Σπορ: Έρχεται με παίκτη! Η πρώτη εισήγηση του Πογέτ για τον Γενάρη, στα χέρια των ανθρώπων της ΑΕΚ πριν την επιστροφή του σήμερα στην Ελλάδα.ΑΕΚ: Μία ομάδα που αλλάζει τον κόσμο! Ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής και ακαδημαϊκός, Σπύρος Τζόκας, με άρθρο-παρέμβαση κάνει τη σέντρα στο μεγαάλο αυριανό φιλικό μεταξύ της Ένωσης και της Εθνικής Αστέγων.Ένας χρόνος… Γιόχανσον! Το ουηδικό «Παγοθραυστικό» έχει… κιτρινόμαυρα γενέθλια και η «ΩΡΑ» κάνει αναδρομή στο χρονικό της καλύτερης μεταγραφής στο ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια.Η ΑΕΚ του πρώτου γύρου. Μεγάλο αφιέρωμα, τεσσάρων σελίδων, στις επιδόσεις της Ένωσης. Που υπερτερεί και που υστερεί σε σχέση με τους αντιπάλους της. Οι μεγάλοι πρωταγωνιστές και οι… απογοητεύσεις. Τα περιθώρια βελτίωσης και η φθορά της διαιτησίας.Επιστροφή, χωρίς Πογέτ και ξένους. Σήμερα πρώτη κανονική προπόνηση για την ΑΕΚ, ενόψει Πλατανιά και Λεβαδειακού.Χριστούγεννα σε… μεταγραφικό πυρετό. Αγγελόπουλος – Ζντοβτς συνεχώς σε επαφή για να φέρουν άμεσα σούπερ σκόρερ και ενόψει του ντέρμπι με ΠΑΟ. Στο πρόγραμμα και νέος ψηλός. Γιατί «τελείωσε» ο Μάλκολμ Άρμστεντ.«Καθαρίζει» το ροστερ. Μέσα στις μέρες δρομολογούνται οι εξελίξεις όσον αφορά στις εκκαθαρίσεις του έμψυχου υλικού
Sportday: Ώρα αποφάσεων… Ξανά η Γκενκ για Γιόχανσον. Με το στυλό στο χέρι ο Σιμόες. Μεταγραφική σύσκεψη, ανάμεσα σε Πογέτ, Μιλοβάνοβιτς και Μπάγεβιτς.
Goal: Κουβέντα μεταγραφών. Γύρισε ο Πογέτ από την Αγγλία, σύσκεψη με Μιλοβάνοβιτς. Στα τηλέφωνα ο Μπάγεβιτς.
Live Sport: Αποφασίζουν για… ενίσχυση. Πογέτ και Μιλοβάνοβιτς τα βάζουν κάτω για μεταγραφές.

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ !!

Την πρώτη του εισήγηση για μεταγραφή στην ΑΕΚ έκανε ο Γκουστάβο Πογιέτ. Δημοσίευμα της «ΩΡΑΣ των σπορ», που επιβεβαιώνεται,  αναφέρει πως μέσα στα Χριστούγεννα και με τον Πογέτ να βρίσκεται στην Αγγλία, υπήρξε τηλεφωνική επαφή με την πλευρά της διοίκησης και έπεσε στο τραπέζι το πρώτο όνομα, που θα ήθελε στην ΑΕΚ ο 48χρονος τεχνικός! Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, πρόκειται για παίκτη που αγωνίζεται στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής και κατά βάση δεξιά, με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους υπάρχοντες. Κυρίως σε ότι έχει να κάνει με το… μπόι, όπου φαίνεται πως αποτελεί ένα ακόμα στοιχείο που βάζει στην εξίσωση ο Πογέτ, πέραν της ταχύτητας.
Πρόκειται λοιπόν για ποδοσφαιριστή διαφορετικού στιλ από τους υπάρχοντες μεσοεπιθετικούς της «Ένωσης», που όλοι τους χαρακτηρίζονται από το χαμηλό... υψος. Με καλύτερα πατήματα στο γήπεδο και πιο… γεμάτη παρουσία. Με τα χαρακτηριστικά που έχει ο παίκτης μπορεί να αγωνιστεί και ως δεύτερος επιθετικός μαζί με ένα κλασικό φορ σαν τον Τζιμπούρ.
Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο ποδοσφαιριστής που εισηγήθηκε ο Πογέτ, δεν προέρχεται από την Αγγλία, αλλά από πρωτάθλημα της Λατινικής Αμερική! Με τον προπονητή της ΑΕΚ να τον έχει ξεχωρίσει και να εκτιμά πως εφόσον είναι εφικτό να προχωρήσει η περίπτωσή του, δεν υπάρχει λόγος… αναμονής, για τους παίκτες που θα γίνουν διαθέσιμοι από το Νησί.
Όπου παραμένει βέβαια η προσοχή και το ενδιαφέρον, λόγω των γνώσεων αλλά και των επαφών που διαθέτει εκεί ο Πογέτ. Τα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά μέσα από το ρεπορτάζ λοιπόν, αναφέρουν πως η πρώτη εισήγηση του Γκουστάβο Πογέτ, για συγκεκριμένη περίπτωση ποδοσφαιριστή, βρίσκεται από τα Χριστούγεννα στα χέρια της διοίκησης και με την επιστροφή του Ουρουγουανού, θα ξεκαθαρίσει το κατά πόσο μπορεί να προχωρήσει και να υλοποιηθεί. Με τον Πογέτ να έχει μέσα στις επόμενες μέρες συναντήσεις με τους Μιλοβάνοβιτς και Μπάγεβιτς κυρίως για το εν λόγω ζήτημα, που ο Ουρουγουανός έθεσε ως προτεραιότητα. H AEK πάντως άρχισε ήδη διερευνητικές συζητήσεις και σύντομα θα γνωρίζουμε αν η περίπτωση είναι πράγματι εφικτή. Η εμπιστοσύνη στις επιλογές του Πογιέτ θεωρείται δεδομέ
νη και η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να τις υλοποιήσει όλες.

Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΟΓΕΤ !!

Έναν μίνι απολογισμό, για όσα μπορεί να πει, αφού δεν είναι από την αρχή στον πάγκο της ΑΕΚ, έκανε ο Γκουστάβο Πογιέτ στην Nova. Ο Ουρουγουανός τεχνικός αναφέρθηκε στα θετικά και τα αρνητικά της μέχρι τώρα σεζόν, μίλησε για όσα θα πρέπει να διορθωθούν στη συνέχεια, αλλά και ποιες στιγμές τον έχουν στιγματίσει στον πρώτο γύρο.
Τα θετικά και τα αρνητικά της ομάδας στον πρώτο γύρο: «Το συν είναι ότι έχουμε κάνει ένα σερί νικών το τελευταίο διάστημα και αυτό με χαροποιεί αρκετά. Το αρνητικό είναι πολύ εύκολο να το βρω, είναι η απόσταση που έχουμε από τον Ολυμπιακό και είναι πολύ δύσκολο να την μειώσουμε».
Η καλύτερη ομάδα στον πρώτο γύρο: «Αδιαμφισβήτητα πιστεύω ότι όταν βλέπουμε στο τέλος του πρώτου γύρου τον βαθμολογικό πίνακα, δεν λέει ψέματα. Οπότε είναι ο Ολυμπιακός».
Ο MVP του πρωταθλήματος: «Είναι δύσκολο να επιλέξω κάποιον γιατί δεν έχω δει όλους τους αντιπάλους. Μπορώ να σας πω την άποψή μου στο τέλος του πρωταθλήματος».
Ποιο γκολ και ποια στιγμή κρατάει: «Η χειρότερη στιγμή ήταν το γκολ που δεχθήκαμε από τον Αστέρα στα τελευταία λεπτά. Όσον αφορά το γκολ, αυτό που θα θυμάμαι για καιρό είναι το δεύτερο γκολ του Ντιέγκο Μπουονανότε κόντρα στη Λάρισα, στο οποίο έδειξε την απόλυτη ποιότητα που έχει αυτός ο παίκτης».
Τι θα ήθελε να αλλάξει: «Αυτό που θα ήθελα να αλλάξω και θα ήθελα να δω είναι στους αγώνες που θα έχουμε με τις ομάδες που είναι ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα, τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, τον ΠΑΟΚ, να μπορέσουμε να τους αντιμετωπίσουμε και φυσικά αν μπορούμε να τους κερδίσουμε».

O TYΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΠΑΙΚΤΗ ΓΡΑΦΕΙ Η ΦΥΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ..ΓΙΑ ΠΟΓΕΤ..ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΚΑΔΑΤΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟΙ !!..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑ

Κυριακή, Δεκεμβρίου 27, 2015

ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΟΙ ΜΙΣΟΙ !

Ζωή απέκτησαν ξανά σήμερα τα Σπάτα, αφού επέστρεψαν στις προπονήσεις οι περισσότεροι από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Όχι, όμως, όλοι. Όπως ήταν εξ αρχής προγραμματισμένο, οι ξένοι ποδοσφαιριστές της ομάδας, από τη στιγμή που επρόκειτο να ταξιδέψουν στις πατρίδες τους, είχαν δύο επιπλέον ημέρες άδεια, μια την περασμένη Τρίτη και μια σήμερα, ενώ από το σημερινό πρόγραμμα απουσίασε και ο Γκουστάβο Πογιέτ, ο οποίος επιστρέφει από την Αγγλία το βράδυ. Οι παίκτες που γυμνάστηκαν σήμερα ακολούθησαν τις οδηγίες του Παναγιώτη Βούλγαρη, ενώ αύριο το πρωί (10.30) θα... ολοκληρωθεί η επιστροφή στις προπονήσεις και θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Πλατανιά.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΛΟΒΕΤΣΙΟΥ..

Για την πιο… δυνατή στιγμή της ΑΕΚ μέσα στο 2015 μίλησε ο Δημήτρης Κολοβέτσιος, ο οποίος έκανε μια μίνι… ανασκόπηση της χρονιάς στη Nova, ενώ αναφέρθηκε και στους στόχους της ομάδας. Αναλυτικά όσα είπε…
Για την πιο δυνατή στιγμή του 2015: «Η εξασφάλιση της ανόδου ήταν η πιο δυνατή στιγμή. Ήταν ιστορικής σημασίας για την ομάδα, όταν μετά από αγώνα και κάποιες κακοτυχίες επανήλθε στην πρώτη εθνική. Αυτή τη στιγμή θέλω να κρατήσω».
Για το τι ονειρεύεται για τον ίδιο και την ΑΕΚ: «Για την ομάδα μου ονειρεύομαι πάντα νίκες, γιατί ΑΕΚ είμαστε, ο στόχος πρέπει να είναι να έχουμε παντού επιτυχίες. Προσωπικός στόχος είναι να βοηθήσω όσο μπορώ να πετύχει τους στόχους της, να συνεχίσω με τον ίδιο ρυθμό κι ακόμα καλύτερα».
Για τον πιο θυεωρεί τον κορυφαίο Έλληνα παίκτη: «Δύσκολη ερώτηση. Για μένα είναι ο Παπασταθόπουλος, αλλά στη χώρα μας θεωρώ τον Πέτρο Μάνταλο».

Σάββατο, Δεκεμβρίου 26, 2015

ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ !!

Το 2015 φεύγει σιγά-σιγά και στην ΑΕΚ συνεχίζουν τις προσπάθειες τους, ακόμα και μέσα στις γιορτές, ώστε εντός του νέου έτους να ξεκινήσει η ανέγερση της «Αγια-Σοφιάς». 

Τα βήματα που απομένουν ώστε να φθάσει σ’ αυτό το στάδιο το εν λόγω –και «καυτό» ζήτημα- είναι λίγα και συγκεκριμένα. Οι «κιτρινόμαυροι» περιμένουν την υπογραφή της Μ.Π.Ε από τον Πάνο Σκουρλέτη και στη συνέχεια να εκδοθεί η οικοδομική άδεια. Που θα έρθει από την Δ.Ο.Κ.Κ. 

Άνθρωποι της Ένωσης θα συναντηθούν με στελέχη του Υπουργείου και της Περιφέρειας, ώστε να συζητήσουν τις ανοικτές υποθέσεις. Από την ΑΕΚ σκοπεύουν να αναφερθούν πολύ αρκετά στο κυκλοφοριακό της πόλης και στις «ανάσες» που θα πάρει η Νέα Φιλαδέλφεια βάσει σχεδίου, μ’ αυτό το έργο. 

Από την άλλη στην ΑΕΚ εμφανίζονται ικανοποιημένοι με τη στάση της Περιφέρειας στις τελευταίες επαφές που έχουν γίνει και που αφορούν το θέμα της εκπόνησης της υπογειοποίησης της Πατριάρχου Κωνσταντίνου και ενός τμήματος της Φωκών. 

Φυσικά, αυτές οι συναντήσεις θα γίνουν από βδομάδα, καθώς αυτές τις ημέρες είναι κλειστά τα γραφεία.

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 25, 2015

ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ !!

Η εφημερίδα Goal ανέφερε σε σημερινό της δημοσίευμα ότι η ΑΕΚ έχει ήδη πάρει την απόφασή της για το μέλλον της συνεργασίας της με τον Αλάιν Μπαρόχα. Κάτι αληθές. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, το θέμα είναι ακόμη πιο προχωρημένο, καθώς για την συγκεκριμένη εξέλιξη έχει ήδη ενημερωθεί ο παίκτης.
Οι ιθύνοντες της Ένωσης έχουν ενημερώσει την πλευρά του Βενεζουελάνου τερματοφύλακα (λίγο καιρό πριν από τον τραυματισμό του, που τον έθεσε νοκ άουτ για ένα περίπου μήνα) ότι σκοπεύουν να προχωρήσουν στην ενεργοποίηση της οψιόν στην συμφωνία που έγινε το περασμένο καλοκαίρι με την Καράκας και να αποκτήσουν τα πλήρη δικαιώματά του αντί 250.000 ευρώ. Ταυτόχρονα, θα ενεργοποιηθεί και η οψιόν για την ανανέωση του συμβολαίου του Μπαρόχα, μέχρι το καλοκαίρι του 2018, με τον παίκτη να βελτιώνει και τις απολαβές του.
Γνώση των προθέσεων της ΑΕΚ έχει σύμφωνα με πληροφορίες και η Καράκας. Έτσι, για να σφραγιστεί η παραμονή του διεθνή τερματοφύλακα στην ΑΕΚ, απομένουν μόνο τα τυπικά, τα οποία αναμένεται να ολοκληρωθούν πολύ πριν τις 25 Μαϊου που εκπνέει η προθεσμία που έχει η Ένωση, καθώς δεν υπάρχει νόημα για καθυστερήσεις, εφόσον οι αποφάσεις έχουν ήδη παρθεί…

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Συνέντευξη του Αντρέ Σιμόες φιλοξενεί στο σημερινό της φύλλο η εφημερίδα, με τον Πορτογάλο να μιλάει για όλα τα «φλέγοντα» θέματα, όπως την ανανέωση του συμβολαίου που επιβεβαιώνει ότι υπάρχει συμφωνία και μετά τις γιορτές θα πέσουν και οι υπογραφές, σημειώνοντας ότι θέλει να μείνει για πολλά χρόνια στην ΑΕΚ, την αλλαγή προπονητή και την παραδοχή ότι με τον Πογιέτ γίνεται καλύτερη δουλειά αλλά και όσα έχει αντιμετωπίσει τους πρώτους 6 μήνες στο ελληνικό πρωτάθλημα με κυριότερο θέμα την αντιμετώπισει που έχει ο Ολυμπιακός, σε αντίθεση με τις άλλες ομάδες. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν και συνεντέυξεις για το μπάσκετ, με τους Καμπερίδη και Παύλος να μιλάνε για το μέλλον τους.
SPORTDAY
Ο Χρήστος Αραβίδης μιλάει στην εφημερίδα και αναφέρεται σε όλα. Ανήμερα της ονομαστικής του εορτής, ο αρχηγός της ΑΕΚ αναφέρεται στον Δέλλα, τον Πογιέτ, στην σχέση του με τον κόσμο, τα όνειρά του, την Εθνική και την «Αγια Σοφιά», ενώ υπόσχεται comeback.
LIVE SPORT
Μεταγραφικό είναι το θέμα που έχει η εφημερίδα, η οποία παρουσιάζει διάφορες περιπτώσεις παικτών από την Αγγλία που θα μπορούσαν υπό προϋποθέσεις να απασχολήσουν την ΑΕΚ, χωρίζοντας τους σε κατηγορίες, ανάλογα με τις τιμές του. Από εκεί και πέρα, υπάρχει θέμα με τις μεταγραφές του καλοκαιριού και τι έχουν προσφέρει μέχρι στιγμής.
GOAL
Παίκτης της ΑΕΚ θα γίνει ο Μπαρόχα, σύμφωνα με την εφημερίδα, η οποία τονίζει πως η Ενωση θα καταβάλει τις 250.000 ευρώ και θα ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του Βενεζουελάνου γκολκίπερ. Παράλληλα, η εφημερίδα τονίζει πως Μπάγεβιτς, Μιλοβάνοβιτς και Πογιέτ θα συζητήσουν για τους Ασαΐντι, Κουένκα και ό,τι άλλο αποφασίσει ο Ουρουγουανός γκολκίπερ, για την ενίσχυση της ομάδας, ενώ γίνεται αναφορά και στον προβληματισμό που υπάρχει με την απόδοση του Βάργκας.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΟ ΣΙΜΟΕΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΜΑΣ..ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ..ΜΑΚΑΡΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΑΚΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ !! ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !!

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 24, 2015

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΣΤΡΟΦΕΣ !!

Ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος με την ΑΕΚ να είναι στην ουσία στη 2η θέση, μιας και στον Παναθηναϊκό έχουν αφαιρεθεί τρεις βαθμοί. Η ΑΕΚ έως τώρα… ψάχνεται. Έχει πάρει κάποιες νίκες, έχει γνωρίσει όμως και ήττες που δεν τις περίμενε κανείς. Έως τώρα έχει 27 βαθμούς συγκομιδή, ωστόσο από τους αριθμούς φαίνεται ξεκάθαρα πως η ΑΕΚ δεν μπορεί να επιβληθεί έναντι των αντιπάλων της. Σε βασικές κατηγορίες οι «κιτρινόμαυροι» δεν έχουν υψηλούς αριθμούς. Για παράδειγμα η ΑΕΚ σε 15 έχει πετύχει 24 γκολ (1.6 γκολ κατά μέσο όρο ανά παιχνίδι), ενώ δέχεται σχεδόν 1 γκολ σε κάθε ματς (0.9 μ.ο. ανά παιχνίδι), βλέποντας την εστία της να έχει παραβιαστεί 14 φορές έως τώρα. Η ΑΕΚ επίσης βάζει 1 γκολ, ανά 7,4 τελικές προσπάθειες, ενώ δέχεται γκολ ανά 8.8 προσπάθειες των αντιπάλων της. Επίσης, οι ΑΕΚ έως τώρα έχει δώσει συνολικά 988 πάσες (65.9 κατά μέσο ανά παιχνίδι), ενώ οι αντίπαλοί της στα παιχνίδια της έχουν δώσει 661 πάσες απέναντί της, δηλαδή 55.8 κατά μέσο όρο στα ματς της. Πάμε στα λάθη: Η ΑΕΚ κάνει 16.1 λάθη ανά αγώνα, ενώ οι αντίπαλοί της λιγότερα, δηλαδή 13.7 κατά μέσο στους αγώνες απέναντι στους κιτρινόμαυρους. Όσον αφορά τα φάουλ; Η ΑΕΚ κερδίζει 16.1 ανά παιχνίδι, ενώ κάνει 14.8 κατά μέσο.
Στον δεύτερο γύρο η ΑΕΚ πρέπει να ανεβάσει τα ποσοστά της όσον αφορά τις τελευταίες προσπάθειες, φυσικά τον μέσο όρο των γκολ που σημειώνει και να ρίξει ακόμη περισσότερο τον μέσο όρο στα γκολ που δέχεται.

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Η νίκη της ΑΕΚ επί του Κολοσσού είναι το βασικό θέμα της εφημερίδας, η οποία στέκεται στην αγχωτική εμφάνιση της Βασίλισσας και στην εκπληκτική απόδοση του Κούπερ, που παραλίγο να πετύχει tripledouble. Από εκει και πέρα, η εφημερίδα στέκεται στα μεταγραφικά θέματα της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ, και αναφέρεται στην περίπτωση του Άιζακ Κουένκα. Πρόκειται για τον 24χρονο Ισπανό εξτρέμ που ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα και πλέον βρίσκεται στο στόχαστρο ιταλικών ομάδων. Αναφορά γίνεται και για τον Ασαΐντι που αρέσει στον Πογιέτ.
SPORTDAY
Θέμα με τις αλλαγές που έχει φέρει η έλευση Πογέτ σε πρόσωπα, έχει η εφημερίδα η οποία αναφέρεται στο ποιοι «έχασαν» και ποιοι «κέρδισαν» μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Ουρουγουανό. Παράλληλα, η εφημερίδα ασχολείται και με τα μεταγραφικά, εκεί όπου ο Μιλοβάνοβιτς στρέφει το βλέμμα του στην Πορτογαλία.
LIVESPORT
«Πληγή η άμυνα» είναι ο τίτλος που αφορά το ρεπορτάζ της ΑΕΚ και η εφημερίδα κάνει ανάλυση στους αριθμούς και την παρουσία των στόπερ μέχρι σήμερα. Παράλληλα, γίνεται αναφορά στον Ντίντακ και τη συμμετοχή του στο φιλικό της Βαεκελώνης, ενώ υπάρχουν και δηλώσεις του αντιπεριφερειάρχη Αττικής για το γήπεδο.
GOAL
Την περίπτωση του Κουένκα έχει και το Goal, που φέρεται να απσχολεί την ΑΕΚ, ενώ για τον Ασαϊντί η εφημερίδα τονίζει: «Δανεισμός με οψιόν αγοράς για τον Μαροκινό ακραίο θέλει η ΑΕΚ». από εκεί και πέρα, φιλοξενούνται και οι δηλώσεις του Ζντοβτς που ανέλαβε την ευθύνη για την εύστοχη βολή του Κάρτερ, που στη συνέχεια έφερε το ματς στην παράταση.

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ..!!

Η ΑΕΚ πραγματοποίησε χθες επίσημη παρουσίαση για το φιλικό που θα δώσει σε λίγες μέρες με την Εθνική Αστέγων, το οποίο θα γίνει με πρωτοβουλία της Περιφέρειας. Στην συνέντευξη Τύπου παραβρέθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής Γιώργος Καραμέρος, ο οποίος στο περιθώριο της εκδήλωσης αναφέρθηκε και στο θέμα της κατασκευής του γηπέδου.
Αναλυτικά, τόνισε: «Την περασμένη Πέμπτη εγκρίθηκε με μεγάλη πλειοψηφία ο προϋπολογισμός των εκτελεστέων έργων της Περιφέρειας Αττικής για το 2016 και περιλαμβάνει το ποσό των 20 εκ. ευρώ για το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Βέβαια δεν πρόκειται για ένα απλό ναι ή όχι. Δεν έχει να κάνει μόνο με την Περιφέρεια Αττικής, αλλά έχει να κάνει και με το Υπουργείο, έχει να κάνει με όλες τις διαδικασίες ώστε η ΑΕΚ να γυρίσει σπίτι της με σεβασμό στη νομιμότητα και στο περιβάλλον, όπως επιβάλλει ο νόμος και όχι η Περιφέρεια Αττικής ή οποιοσδήποτε άλλος φορέας.
Εμείς ακόμα και πριν τις εκλογές λέγαμε ότι όπου ήταν γήπεδο να γίνει γήπεδο. Αυτή είναι μια σταθερή άποψη και δεν αλλάζει. Εξάλλου αν φτάσουμε να γίνει το γήπεδο, το οποίο προφανώς θα είναι μια μεγάλη επένδυση από την ίδια την ΑΕΚ, κάποια έργα όπως η υπογειοποίηση των οδών Φωκών και Πατριάρχου Ιωακείμ και οι πεζοδρομήσεις πάνω απ' αυτές θα πρέπει να γίνουν από κάποιον δημόσιο φορέα.
Και εκεί η Περιφέρεια θα είναι κοντά για να βοηθήσει μια αθλητική εγκατάσταση και κυρίως ένα βιώσιμο περιβάλλον, μια ποιότητα ζωής και για τους κατοίκους της Νέας Φιλαδέλφειας και για τους επισκέπτες αυτής της εγκατάστασης. Οπότε όλοι αυτοί που πόνταραν στο ότι η Περιφέρεια Αττικής είναι αρνητική, έκαναν λάθος».

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΝΙΚΗ ΜΕ ΚΟΛΟΣΣΟ ..!! ΠΑΡΟΛΙΓΟ ΕΜΦΡΑΓΜΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΑΜΕ !!..ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΝΙΚΕΣ !! ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ !!

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 23, 2015

ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΝΕΟ ΚΟΟΥΤΣ !!

Η Βασίλισσα αντιμετωπίζει τον Κολοσσό για την 11ηαγωνιστική του πρωταθλήματος της Basket League και θέλει μια ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά με τον Γιούρι Ζντοβτς στο «τιμόνι» της. Ο νέος τεχνικός της Βασίλισσας που έπιασε αμέσως δουλειά και παρά το γεγονός ότι βρίσκεται μόλις λίγες ημέρες στη χώρα μας, γνωρίζει ότι η ΑΕΚ θέλει τη νίκη για να πάει με τη καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Αγωνιστικά ο κόουτς δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μαλίκ Χέρστον που ταλαιπωρείται από οσφυαλγία, τον Ζήση Σαρικόπουλο λόγω ίωσης, αλλά και τον Φιλ Σκράμπ που θα παραχωρηθεί ως δανεικός. Η Βασίλισσα έκανε την αρχή με το Ρέθυμνο και θέλει το «διπλό» για να συνεχίσει με νίκες.
Από την άλλη οι γηπεδούχοι που έχουν φτάσει στην 5η θέση της βαθμολογίας θέλουν άλλη μια νίκη για να «εδραιωθούν» στις πρώτες θέσεις και να φτάσουν τις τρεις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα. Με «όπλο» τους τον κόσμο θέλουν να τα καταφέρουν και απέναντι στην ΑΕΚ.
Αγωνιστικά ο Άρης Λυκογιάννης δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και θα παρατάξει το καλύτερο δυνατό σύνολο απέναντι στη Βασίλισσα

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Με την ενίσχυση της ΑΕΚ ασχολείται στο βασικό της θέμα η εφημερίδα η οποία προαναγγέλει 2+1 μεταγραφές, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «εξτρέμ για δεξιά και φορ οι προτεραιότητες αλλά και σοβαρές σκέψεις για κεντρικό αμυντικό». Μάλιστα, υπάρχει και το όνομα του Ουσάμα Ασαϊντι που απασχολεί την ΑΕΚ. Από εκεί και πέρα, η εφημερίδα φιλοξενεί τις δηλώσεις του Πογιέτ, την απολογία του Ανέστη, αλλά και τις προκλήσεις του Κομίνη, ενώ δεν λείπει και η προαναγγελία της σημερινής αναμέτρησης της Βασίλισσας στη Ρόδο.
SPORTDAY
Με τα μεταγραφικά ασχολείται και η «Sportday» η οποία τονίζει πως η ΑΕΚ φουλάρει για την ενίσχυσή της, μετά το κάζο με τον Λεβαδειακό και εξετάζει περιπτώσεις παικτών για το κέντρο της άμυνας, την κορυφη και το δεξί άκρο της επίθεσης, ενώ ειδικό ρόλο έχουν οι Πογιέτ και Μιλοβάνοβιτς. Από εκεί και πέρα, η εφημερίδα αναφέρεται σε ό,τι συνέβη χθες στα Σπάτα, αλλά και στο βαρύ κλίμα που επικρατεί για τον Βάργκας και τις τελευταίες εμφανίσεις του.
LIVE SPORT
«Τα σκάει για εξτρέμ» είναι ο βασικός τίτλος της εφημερίδας, η οποία τονίζει πως η «βαριά» μεταγραφή για την ΑΕΚ θα είναι για το άκρο της επίθεσης και είναι διατεθειμένη να δώσει το μεγαλύτερο συμβόλαιο –έως και 800.000 ευρώ- για τον παίκτη που θα αποκτηθεί σε αυτή τη θέση. Παράλληλα, γίνεται λόγος για μεταγραφή επιθετικού, αλλά και για τις επαφές που θα έχει ο Πογιέτ στην Αγγλία.
GOAL
Με την περίπτωση του Ασαΐντι ασχολείται και το «Goal» το οποίο επισημαίνει ότι ο 27χρονος εξτρέμ, που πέρασε από τη Λίβερπουλ είναι στο στόχαστρο της ΑΕΚ. Από εκεί και πέρα γίνεται αναφορά για τις «κλειδωμένες» δύο μεταγραφές που θα κάνει η ΑΕΚ και στις συμβουλές του Πογιέτ στους ποδοσφαιριστές του.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΟ ΠΟΓΕΤ ΕΙΠΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ..ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΑΤΟΥΣ ..ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥΣ..ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ..ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΚΑΖΑ  ΤΥΠΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ ..ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΕΚ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...

Τρίτη, Δεκεμβρίου 22, 2015

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

Ώρα των Σπορ: Κηδεία προάγγελος εξελίξεων… Ασύλληπτος ο τρόπος με τον οποίο έχασε η ΑΕΚ (1-2), ένα ματς στο οποίο έκανε 22 τελικές προσπάθειες! Από ανεπανάληπτη γκάφα του Ανέστη η ισοφάριση κι από τρομερό λάθος του Κολοβέτσιου, το δεύτερο γκολ του Λεβαδειακού. Οι αδυναμίες που ούτως ή άλλως είχε η ΑΕΚ από την αρχή της σεζόν, κατέστησαν ξεκάυαρο χθες σε όλους πως η ενίσχυση που δεν έγινε στα τέλη του καλοκαιριού θα γίνει μέσα στον Γενάρη. Προανήγγειλε αποφάσεις και ο Πογέτ μέσα στα ποδυτήρια, μιλώντας στους παίκτες του: Πείτε μου κι εσείς τι φταίει και κάνουμε τέτοια λάθη. Εγώ έχω εντοπίσει τι γίνεται και πρέπει πολλά πράγματα να αλλάξουν.Τρία γκολ έβαλε ο Γιόχανσον αλλά μέτρησε μόνο το ένα! Με γκολάρα με κεφαλιά, έκανε το 1-0, θα έκανε και το 2-0 αν δεν του το ακύρωνε ο Κομίνης, ενώ ορθώς ακυρώθηκε το τρίτο ως οφσάιντ. Με τρομερές επεμβάσεις ο Τσιτώντας κράτησε όρθια την ομάδα του κι «έδειξε» στην ΑΕΚ ότι κάτι δεν κάνει καλά τα τελλευταία χρόνια με τους τεραμτοφύακες.Παραμένει 2η στη βαθμολογία η ΑΕΚ, με το τέλος του α’ γύρου, αλλά αυτό δεν αναιρεί, ούτε τις δικές της τρανταχτές ελλείψεις, ούτε τους βαθμούς που χάνει σωρηδόν από τη διαιτησία, ούτε το ότι «μαύρισαν» χθες οι καρδιές των Ενωσιτών μέσα στις γιορτές…Νέα διαιτητική αλητεία εις βάρος της ΑΕΚ. Ξανά αλλοίωση αποτελέσματος, με τον Κομίνη να ακυρώνει ως επιθετικό φάουλ, πεντακάθαρο γκολ του Γιόχανσον στην εκπνοή του α’ ημιχρόνου με το οποίο θα γινόταν το 2-0. Από φάουλ που δεν δόθηκε πάνω στον Μπαρμπόσα έγινε το 1-2. Αποβλήθηκε ο Δημητριάδης επειδή «τόλμησε» να διαμαρτυρηθεί, με το τέλος του α’ μέρους.Έπιασε δουλειά ο Ζντοβτς… Προβλήματα ενόψει του αυριανού αγώνα στη Ρόδο με τον Κολοσσό. Αμφίβολοι οι Χέρστον (οσφυαλγία) και Σαρικόπουλος (ίωση). Για τις 3/1 ορίστηκε το ντέρμπι με τον ΠΑΟ
Sportday: Πάτε καλά;;; ΑΕΚ – Λεβαδειακός 1-2. Ο ένας σφύριξε το απίθανο ο άλλος έκανε έξοδο… στο πουθενά και οι δύο καταδίκασαν τον «Δικέφαλο». Τρεις σελίδες για την εμφάνιση της ΑΕΚ, τη διαιτησία και τους εαξιρετικούς Μάντζιο και Τσιτώντα. Group therapy στα αποδυτήρια.
Goal: Παλίκαροι. Τριποτσέρης, Ντομοβτσίσκι τα γκολ των Βοιωτών, προηγήθηκε η Ένωση με τον Γιόχανσον, του οποίου ακυρώθηκε γκολ στο 45’. Κίνδυνος – θάνατος ο Κολοβέτσιος, έκανε και πέναλτι στο 0-0 που δεν δόθηκε, «αυτογκόλ» ο Ανέστης. Αποδοκιμασίες από τον κόσμο και «μαύρα ΑΕΚ… ούγεννα». Ο Λεβαδειακός των… Μάντζιων αξιοποίησε τις «καλικαντζαριές» της ΑΕΚ και με ανατροπή θα κάνει καλές γιορτές.

Live Sport
: Χοντρές γκάφες και σοκ! Μια έξοδος του… Μεσολογγίου από τον Ανέστη (62’), δύο «ζεϊμπεκιές» από Κολοβέτσιο, Άρθο (70’) και σπουδαία νίκη με ανατροπή για τον Λεβαδειακό επί της ΑΕΚ (2-1) στο ΟΑΚΑ. Κατέβασε ρολά μετά το γκολ του Γιόχανσον (16’) ο Τσιτώντας. Πογέτ: Τώρα κατάλαβα… Τρα-γι-κος! Στο πνεύμα των… ημερών και ο διαιτητής Κομίνης που δεν καταλόγισε πέναλτι υπέρ του Λεβαδειακού (12’) και ανακάλυψε φάουλ σε καθαρό γκολ του Γιόχανσον (45’)
. Καταά τα άλλα, καλά…

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΤΡΑΓΙΚΑ ΛΑΘΗ ΤΗΣ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ..ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΠΩΣ ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΟ  2ο ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ..ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΔΩΡΟ ΣΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ..ΟΙ ΜΑΓΟΙ ΜΕ ΤΑ ΔΩΡΑ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ..!! ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ...ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..

TΡΑΓΙΚΟΙ !!..ΚΑΙ ΜΕ ΔΩΡΑ !!

Και όμως, συνέβη και αυτό. Η ΑΕΚ έχασε στο ΟΑΚΑ από έναν Λεβαδειακό που κατάφερε να γυρίσει το ματς, χωρίς να πατήσει την περιοχή του Ανέστη. Με δύο λάθη που δεν γίνονται ούτε σε ερασιτεχνικό πρωτάθλημα, η Ένωση υπέστη μία ήττα που δεν της επέτρεψε να εδραιωθεί στη δεύτερη θέση, αποκτώντας απόσταση ασφαλείας από τους διεκδικητές της. Αν και άνοιξε νωρίς το σκορ με τον Γιόχανσον (16’), αν και έκλεισε το ημίχρονο με 11 τελικές εκ των οποίων οι 7 ήταν στην εστία, αν και για 60’ υπήρχε ισοπεδωτική ανωτερότητα των «κιτρινόμαυρων», Ανέστης και Κολοβέτσιος έκαναν χριστουγεννιάτικα «δώρα» στους αντιπάλους τους, δίνοντας μία ανέλπιστη νίκη.
Πρώτα ήταν ο γκολκίπερ της ΑΕΚ, που σε ένα γέμισμα στην περιοχή έκανε τραγική έξοδο, χάνοντας μία μπαλιά προπόνησης μέσα από τα χέρια του και εν συνεχεία ήταν η σειρά του Κολοβέτσιου, ο οποίος έχοντας τη μπάλα στην κατοχή του μέσα στην περιοχή, προτίμησε να ντριπλάρει τον Μάντζιο, αντί να απομακρύνει τη μπάλα, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να τη χάσει και η Ένωση να δεχτεί το γκολ της ανατροπής. Δεν είναι υπερβολή, στη συγκεκριμένη φάση, να πούμε ότι θα ήταν καλύτερο ο Μάντζιος να είχε πάρει εξ αρχής τη μπάλα έξω από την περιοχή, καθώς ήταν ακίνδυνος και τελικά έγινε επικίνδυνος λόγω της απεριεσκεψίας του κεντρικού αμυντικού της ΑΕΚ. Παρόμοιο «έγκλημα» είχε κάνει στο πρώτο μέρος και ο Γκάλο, ο οποίος αντί να απομακρύνει τη μπάλα μακριά από την περιοχή, σε άουτ ή κόρνερ, έκανε λάθος γύρισμα με το κεφάλι και έδωσε πάλι ευκαιρία σε έναν Λεβαδειακό που αμυνόταν με 10 παίκτες στην περιοχή του.
Βεβαίως, για να υπάρξει αυτό το αποτέλεσμα, συντέλεσαν δύο ακόμα παράγοντες. Πρωτίστως, ο εκπληκτικός Τσιντώτης, ο οποίος για 90’ έβγαζε ακόμα και τα… άουτ. Έχει κάνει απίστευτη διπλή απέκρουση σε σουτ του Γκάλο και του Τζιμπούρ στο 10’, έχει βγάλει εξαιρετικό σουτ του Μπουονανότε στο 60’, έκανε το ίδιο σε ασύλληπτη εκτέλεση φάουλ του Αργεντινού, αμέσως μετά το 1-1, ενώ έχει διώξει εντυπωσιακά καρφωτή κεφαλιά του Άρθο από το ύψος του πέναλτι, όταν ακόμα το σκορ ήταν ισόπαλο. Οσο για τον δεύτερο παράγοντα, αυτός ήταν ο Κομίνης, ο οποίος ακύρωσε κανονικό γκολ της ΑΕΚ, στην εκπνοή του πρώτου μέρους, καταλογίζοντας φάουλ στον γιόχανσον, για… φύσημα πάνω στον Μανωλά.

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 21, 2015

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΖΝΤΟΒΤΣ ΕΩΣ ΤΟ 2018 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ 2015 ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ..Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ...ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ  ΜΑΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ  ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΜΕ ΚΑΛΗ  ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΓΚΟΛ !!ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ !!

Το τελευταίο της παιχνίδι για το 2015 δίνει απόψε (19.30) η ΑΕΚ, που υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Λεβαδειακό, στην αυλαία του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος. Με την άδεια των εορτών να ξεκινά από αύριο (Τρίτη), ο –πάντα απαιτητικός, όπως φάνηκε και από την ομιλία του στο ημίχρονου του αγώνα στη Λάρισα- Γκουστάβο Πογιέτ και οι ποδοσφαιριστές του θέλουν να κλείσουν με νίκη αυτό το πρώτο μισό του πρωταθλήματος, πριν μπουν στο… κλίμα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Συν τοις άλλοις, η ήττα του Παναθηναϊκού στην Κομοτηνή (1-0 από τον Πανθρακικό), δίνει στην Ένωση και ένα έξτρα κίνητρο, καθώς βάζοντας άλλους τρεις βαθμούς στο σακούλι της, θα αποκτήσει ένα προβάδισμα 4+ βαθμών από τους διώκτες της για τη δεύτερη θέση, ολοκληρώνοντας έναν πρώτο γύρο στον οποίο η ΑΕΚ κλήθηκε να δώσει όλα τα ντέρμπι μακριά από την έδρα της (και χωρίς τον κόσμο της).
Βάσει όσον φάνηκαν στην τελευταία προπόνηση πριν από το παιχνίδι, όλα δείχνουν ότι ο Πογιέτ θα διατηρήσει το σχήμα που παρέταξε στην Νέα Σμύρνη απέναντι στον Πανιώνιο, κάνοντας μόνο τις αλλαγές στις οποίες είναι αναγκασμένος να προχωρήσει λόγω της τιμωρίας του Μάνταλου και τον τραυματισμό του Μπαρόχα. Έτσι, φαβορί για την ενδεκάδα είναι οι Ανέστης, Γκάλο, Άρθο, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον, Μπουονανότε, Μπαρμπόσα, Αραβίδης, Τζιμπούρ.

Κυριακή, Δεκεμβρίου 20, 2015

H AΠΟΣΤΟΛΗ..

Με τις δεδομένες απουσίες του τιμωρημένου Μάνταλου και του τραυματία Μπαρόχα, ο Γκουστάβο Πογιέτ παίρνει 18 παίκτες στην αποστολή για το ματς της ΑΕΚ με τον Λεβαδειακό αύριο (19.30) στο ΟΑΚΑ. Μετά το τέλος της σημερινής πρωινής προπόνησης ο προπονητής ανακοίνωση την αποστολή στην οποία βρίσκονται οι εξής παίκτες: Ανέστης, Βούρας Σοϊλέδης, Αρθο, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Μπακάκης, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Κορδέρο, Βάργκας, Σιμόες, Γιόχανσον, Μπουονανότε, Μπαρμπόσα, Πλατέλλας, Τζεμπούρ, Αραβίδης. Εκτός επίσης είναι μετά από απόφαση του προπονητή και οι Τζανετόπουλος, Ανάκογλου, Κρισάντους, Γροντής, Φαγιέ, Ανδρεόπουλος, όπως και ο τραυματίας Πεταυράκης

O AΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Για μία «πανέμορφη στη νέα αρχή ΑΕΚ», κάνει λόγο η Ώρα και αναφέρεται στη χθεσινή εικόνα και τη νίκη της Βασίλισσας: «Με φοβερό πλουραλισμό, καθώς σκόραραν και οι 11 που έπαιξαν, ενώ 5 παίκτες είχαν διψήφιο αριθμό πόντων, αλλά και θεαματικό μπάσκετ κατά διαστήματα, η Βασίλισσα κέρδισε πανεύκολα το Ρέθυμνο, έκανε το 8-2 κι έδειξε ότι έχει όλα τα φόντα για να χαρίσει μεγάλες στιγμές στη συνέχεια στον κόσμο της. Συμφώνησε και φέρνει σήμερα στην Αθήνα τον Γιούρι Ζντοβτς ο Μάκης Αγγελόπουλος».
SPORTDAY
Για την επιστροφή του Γιάννη Ανέστη κάτω από το τέρμα της ΑΕΚ σε αγώνα πρωταθλήματος γράφει η SD.
LIVE  SPORT
«Δεν θέλει διαρροές», τόνισε ο Πογιέτ στους παίκτες του, με την εφημερίδα να το τονίζει: «Στεγανά αποδυτήρια ζήτησε ο Πογιέτ. Σχήμα με δυο επιθετικούς ετοιμάζει για Λεβαδειακό», σημειώνει η LS.
GOAL
«Μία ανάσα από Ζντοβτς», γράφει η Goalπως είναι η ΑΕΚ και προσθέτει: «Ο Σλοβένος μιλά με την Ένωση η οποία όμως πρέπει να πείσει και την Γκαζιαντεπσπορ να τον αφήσει ελεύθερο». Στα ποδοσφαιρικά η εφημερίδα αναφέρει πως προτάθηκε και ο Ελ Γκανάσι.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΚΟΛΗ ΝΙΚΗ ΧΤΕΣ..ΜΕ ΡΕΘΥΜΝΟ..!! ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΚΟΟΥΤΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ..ΠΟΛΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΣΑΚΟΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ  ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΤΟΥ ΡΟΛΟ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΚΟΟΥΤΣ !!

Είναι γνωστό απόχθες το βράδυ ότι ο Γιούρι Ζντόβτς θα είναι ο νέος προπονητής της Βασίλισσας. Ο Σλοβένος τεχνικός δεν χάνει δευτερόλεπτο και...αγώνα και έτσι είναι ήδη καθοδόν για την Αθήνα για να δουλέψει με τους νέους του παίκτες λίγες ημέρες πριν την αναμέτρηση της Τετάρτης με τον Κολοσσό (23/12). Ο Σλοβένος τεχνικός αποχαιρέτησε τους παίκτες του στην Γκαζιαντέμπ και έρχεται για να γνωρίσει τους νέους παίκτες του και να τους προετοιμάσει όσο περισσότερο μπορεί πριν την επόμενη αναμέτρηση του πρωταθλήματος που είναι σε λίγες ημέρες και στην οποία θέλει να είναι αυτός στον πάγκο σαν πρώτος προπονητής.
Στο μεταξύ ο Στέφανος Δέδας θα παραμείνει στην Τουρκία και θα κοουτσάρει αυτός την ομάδα της Γκαζιαντέμπ, όμως αυτό θα γίνει μέχρι η ομάδα τους να βρει το νέο της προπονητή. Στη συνέχεια θα έρθει και εκείνος στην Ελλάδα και θα είναι κανονικά στο πλάι του νέου τεχνικού της Βασίλισσας μαζί με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο που θα είναι ο άλλος βοηθός. Ο Μανωλόπουλος θα ενημερώσει τον Ζντοβτς και θα είναι δίπλα του στον αγώνα της Ρόδου όπου η ΑΕΚ θέλει να κλείσει με νίκη τις υποχρεώσεις της για το 2015.

Σάββατο, Δεκεμβρίου 19, 2015

EΠΙΣΚΕΨΗ ΑΓΑΠΗΣ !!

Οι Κορδέρο, Γκάλο, Ντίντακ, Τζιμπούρ, Σιμόες και Βάργκας επισκέφτηκαν το νοσοκομείο "Ελπίδα" και ο Βάργκας μοιράστηκε αυτή τη στιγμή με όλους, δίπλα σε ένα παιδάκι.
«Προσπαθώντας να δώσουμε χαμόγελο σε δύσκολους καιρούς», έγραψε ο Βενεζουελάνος με αυτή τη συγκλονιστική φωτογραφία να συνοδεύει το σχόλιό του.

ΤΟΥΣ ΚΟΨΑΜΕ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ !!

Έκοψε την όρεξη της Γάνδης για τον Ροντρίγκο Γκάλο η ΑΕΚ. Οι Βέλγοι, που θα συνεχίσουν στους «16» του Champions League, έχουν προσεγγίσει την «Ένωση» για τον Βραζιλιάνο δεξιό μπακ που πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν ζητώντας να μάθουν την τιμή του. Οι «κιτρινόμαυροι», σύμφωνα με τη Live Sport, απάντησαν στους Βέλγους πως δεν προτίθεται να πουλήσουν έναν βασικό τους παίκτη. Ο Γκάλο μπορεί να κολακεύτηκε από το ενδιαφέρον της Γάνδης, ωστόσο είναι απόλυτα ικανοποιημένος στην ΑΕΚ και ασφαλώς θα τιμήσει το συμβόλαιό του. «Πόρτα» σε Γάνδη για Γκάλο, Άραβες για Πλατέλλα
Στο μεταξύ, ομάδες από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και τη Σαουδική Αραβία έχουν εκφράσει, σύμφωνα με τη SportDay, ενδιαφέρον για τον Βαγγέλη Πλατέλλα. Ο 27χρονος ακραίος μπορεί να νιώθει καλύτερα το τελευταίο διάστημα έχοντας πάρει συμμετοχές από τον Γκουστάβο Πογέτ, ωστόσο εφόσον υπάρξει πρόταση δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να φύγει. Άλλωστε οι αραβικές ομάδες δεν φείδονται χρημάτων κι αυτό ίσως είναι ικανό να πείσει τόσο την ΑΕΚ, όσο και τον ίδιο τον παίκτη. 
Την ίδια ώρα, Γκουστάβο Πογέτ και Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς είναι σε διαρκή συνεργασία για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, με την ΑΕΚ να κινείται πιο «ζεστά» αφού ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της για το 2015, την Δευτέρα απέναντι στον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ. Θεωρείται δεδομένο πως θα γίνει κίνηση για έναν φορ περιοχής και έναν ακραίο, δίχως να αποκλείεται κι άλλη προσθήκη.

O TYΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΑΣ..ΚΑΙ Ο ΠΟΓΕΤ  ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ !!..ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΙΠΟΥΝ !!...ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 18, 2015

ΑΤΥΧΟΣ Ο ΜΠΑΡΟΧΑ !!

Δεν είναι ευχάριστα τα νέα για τον Αλάιν Μπαρόχα: Η ΑΕΚ θα χάσει τον τερματοφύλακά της για ένα μήνα, καθώς τελικά έχει υποστεί κάταγμα σε δάχτυλο του χεριού του! Ο Μπαρόχα πήγε στο Ιατρικό Κέντρο, έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις που τελικά έδειξαν τα δυσάρεστα νέα. Κατόπιν, ο Βενεζουελάνος πήγε στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή της ΑΕΚ στα Σπάτα με τον ίδιο, αλλά και τον γιατρό της Ένωσης, Άλκη Καλιακμάνη να ενημερώνουν άπαντες για τον τραυματισμό. 
«Ολοκληρώθηκε ο απεικονιστικός έλεγχος για τον τραυματισμό του Αλάιν Μπαρόχα και διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί κάταγμα - εξάρθρημα μικρού δακτύλου στο αριστερό χέρι», αναφέρει χαρακτηριστικά το ιατρικό δελτίο της ΑΕΚ.

ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΜΑΣ..

Αισιόδοξος πως η ΑΕΚ θα πετύχει τους στόχους της μέσα στη νέα χρονιά, εμφανίστηκε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, στις δηλώσεις που έκανε στο περιθώριο της Χριστουγεννιάτικης γιορτής στα Σπάτα«Εχουμε μεγάλη χαρά. Περιμένουμε αυτή τη στιγμή κάθε χρονιά. Θέλουμε αυτά που μας περιμένουν να είναι επιτυχημένα. Να έχουμε όλοι τις επιτυχίες που θέλουμε. Η ομάδα έχει στόχους και τους ξέρουμε όλοι. Το νέο έτος πιστεύω θα τους πετύχουμε. Ευχόμαστε υγεία στον κόσμο», είπε ο εκτελεστικός διευθυντής του δικεφάλου ενώ για το γήπεδο ανέφερε: «Εύχομαι η ΑΕΚ να πετύχει τους στόχους που έχει και ιδιαίτερα να αρχίσουν τα έργα για το γήπεδο, που περιμένουμε όλοι με μεγάλη αγωνία». Οσον αφορά τις μεταγραφές, ο Μπάγεβιτς... έδειξε τον Πογιέτ: «Θα περιμένουμε τον προπονητή. Αυτός μας ενημερώνει».

ΑΝΕΤΑ..

Σε έναν αρκετά δύσκολο όμιλο, όπως αυτόν που είχε την Ξάνθη και τη Λάρισα, με τα δύο παιχνίδια να είναι μάλιστα και εκτός έδρας, η ΑΕΚ κατάφερε με τρεις νίκες και γκολ 12-0, να πάρει την πρώτη θέση και αύριο να ενημερωθεί για τον αντίπαλο που θα βρει μπροστά της στα νοκ άουτ παιχνίδια για τους 16 του θεσμού. Παίζοντας για μία ώρα πολύ καλό ποδόσφαιρο, από τη μέση και μπροστά, χάνοντας σπουδαίες (κάποιες απίστευτες) ευκαιρίες που θα μπορούσαν να… εκτοξεύσουν και άλλο το αποτέλεσμα, η Ένωση πέτυχε 4 πολύ όμορφα γκολ και ένα μαγικό. Ισως και το καλύτερο της σεζόν, από τον Ντιέγκο Μπουονανότε (το δεύτερο που πέτυχε), ο οποίος έκανε ακόμα και τον πάγκο της ΑΕΛ να τον αποθεώσει για την ενέργεια του. Εξαιρετικός και πάλι ο Ράφικ Τζιμπούρ, που άνοιξε το σκορ για την ΑΕΚ, σκόραρε στην επανεμφάνιση του ο Ρόναλντ Βάργκας, άνοιξε «λογαριασμό» ο Μάνταλος, στο πρώτο του γκολ μετά τον τραυματισμό του, ενώ πήρε το βάπτισμα του «πυρός» ο Βασιλαντωνόπουλος.
Το ματς
Με τον Βάργκας να επιστρέφει μετά από καιρό στο βασικό σχήμα και με διάταξη 4-3-3 παρέταξε την ΑΕΚ ο Γκουστάβο Πογιέτ, δείχνοντας από τα πρόσωπα που επέλεξε ότι στόχευε μόνο στη νίκη. Και αυτό επιδίωξε η Ένωση από το πρώτο λεπτό, που μπήκε δυνατά για να πετύχει ένα γρήγορο γκολ και προτίστως να «κλειδώσει» την πρώτη θέση του ομίλου και εν συνεχεία να παίξει φουλ επιθετικό ποδόσφαιρο.
Και μέχρι το 17’ όταν και ο Τζιμπούρ άνοιξε το σκορ, ύστερα από σέντρα του Μπακάκη και πλασέ στην κίνηση, η Ενωση είχε πατήσει την αντίπαλη περιοχή με αξιώσεις, όμως στην τελική ενέργεια, οι ποδοσφαιριστές της έδειξαν επιπόλαιοι. Με τον Πογιέτ να φωνάζει συνεχώς από τον πάγκο, οι ποδοσφαιριστές του άρχισαν να συγκεντρώνονται περισσότερο στο επιθετικό κομμάτι, αντίθετα με το ανασταλτικό που κατά διαστήματα, η επιπολαιότητα έδινε την ευκαιρία στους γηπεδούχους να απειλήσουν.
Και στο 20’ ήρθε μία μεγάλη ευκαιρία για τη Λάρισα, όταν η κάθετη πάσα βρήκε τον Πάτο απέναντι από τον Ανέστη, όμως ο γκολκίπερ της ΑΕΚ αντέδρασε σωστά και κράτησε το μηδέν. Η Λάρισα προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την ολιγόλεπτη έλλειψη συγκέντρωσης από τους ποδοσφαιριστές της Ένωσης και να πιέσει την περιοχή του Ανέστη, χωρίς ωστόσο να καταφέρει κάτι.
Με τον Βάργκας να παίζει κάτι μεταξύ εσωτερικού μέσου και δεύτερου επιθετικού, η ΑΕΚ άρχισε να πιέζει ολοένα και περισσότερο, φτάνοντας σε μία σπουδαία τριπλή ευκαιρία. Στο 24’ του σουτ του Βενεζουελάνου κόντραρε τελευταία στιγμή και έφυγε κόρνερ, από αυτό ο Λαμπρόπουλος κέρδισε την κεφαλιά με τη μπάλα να βρίσκει και πάλι σε αμυνόμενο και να φεύγει ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Πατσογιώργου, ενώ μετά τη νέα εκτέλεση, ο Τζανετόπουλος ολομόναχος έστειλε με το κεφάλι άουτ τη μπάλα.
Η πίεση από πλευράς «κιτρινόμαυρων» συνεχίστηκε για να φτάσουμε στο 34’ σε μία φάση για highlights. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπουονανότε, ο Σοϊλέδης πιάνει την πρώτη κεφαλιά με τη μπάλα να σταματάει στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Βάργκας προ κενής εστίας, με γυριστό σουτ από τη μικρή περιοχή, έστειλε πάλι τη μπάλα στο οριζόντιο και άουτ.
Επιθετικά η ΑΕΚ έδειχνε ικανή να βρίσκει τον τρόπο να δημιουργεί φάσεις, με συνεχή κίνηση από τους επιθετικούς τους και ανεβάσματα των ακραίων αμυντικών της, με το γκολ να δείχνει θέμα χρόνου. Και στο 41’ με μία προσωπική ενέργεια του Μπουονανότε και σουτ με το δεξί, έγινε το 2-0, με τον Αργεντινο να σκοράρει το 8ο φετινό του τέρμα με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Μάλιστα, από τα δικά του πόδια παραλίγο ο Τζιμπούρ να πετύχει και τρίτο τέρμα για την ΑΕΚ, όταν στο 43’ ο «νάνος» σέντραρε στην περιοχή, ο Αλγερινός πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας, όμως ο Πατσογιώργος σταμάτησε εκπληκτικά την καρφωτή κεφαλιά.
Μαγεία Ντιέγκο
Το δεύτερο μέρος θα μπορούσε να αποτελεί τυπική διαδικασία για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, ωστόσο μόνο έτσι δεν φάνηκε να το αντιμετωπίζουν. Και ενώ αρχικά η εστία του Ανέστη απειλήθηκε από ένα απευθείας κόρνερ του Λαμπρόπουλου, στο 49’ η Ένωση έχασε μία σπουδαία ευκαιρία. Ο Βάργκας δέχθηκε την κάθετη πάσα του Μπουονανότε, βγήκε τετ α τετ με τον Πατσογιώργο, όμως ο Βενεζουελάνος πάλι δεν κατάφερε να σκοράρει. Ο,τι όμως δεν κατάφερε ο Βάργκας, το έκανε με έναν μαγικό τρόπο ο Μπουονανότε, στο 54’.
Ο Αργεντινός πήρε τη μπάλα μέσα στην περιοχή και από πλάγια θέση, αφού πέρασε τη μπάλα πρώτα κάτω από τα πόδια του Λαμπρόπουλου, έκανε κοφτή ντρίπλα με το αριστερό και με εξαιρετικό τελείωμα με το δεξι, την έστειλε πρώτα στο απέναντι κάθετο δοκάρο και εν συνεχεία στα δίχτυα της Λάρισας, κάνοντας το 3-0.
Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα και με το παιχνίδι απέναντι στον Λεβαδειακό, να είναι σε λίγες ημέρες, ήταν δεδομένο ότι η ταχύτητα των παικτών του Πογιέτ, θα έπεφτε και θα λειτουργούσε το αίσθημα της αυτοσυντήρησης. Σε αυτό το πλαίσιο ο Ουρουγουανός προχώρησε και σε αλλαγές αρκετά νωρίς, αντικαθιστώντας από το 60’ μέχρι και το 75’ τους Σιμόες, Πλατέλλα και Μπουονανότε, αντί των Φαγιέ, Βασιλαντωνόπουλο και Μάνταλου, αντίστοιχα.
Η ΑΕΚ συνέχισε να έχει τη συντριπτική κατοχή της μπάλας, να παίζει τη Λάρισα στο μισό της γήπεδο, αλλά χωρίς να ψάχνει με… μανία και άλλο γκολ. Όχι όμως ότι δεν θα μπορούσε και να το πετύχει, αφού πολλές φορές βρέθηκε στην περιοχή της Λάρισας, αλλά το κάτι… παραπάνω, απέτρεψε ένα τέταρτο γκολ. Τελικά, ό,τι δεν έκανε στις προηγούμενες φάσεις, το έκανε στα τελευταία λεπτά του ματς.
Στο 88’ ο Μάνταλος έδωσε ασίστ στον Βάργκας και αυτός από πλάγια θέση πλάσαρε σωστά και πέτυχε το γκολ που έψαχνε (και δικαιούνταν) από την αρχή του αγώνα, ενώ ένα λεπτό αργότερα, ο Τζιμπούρ ήταν αυτός που βρήκε τον Μάνταλο, με τον αρχηγό της ΑΕΚ να κοντρολάρει με το στήθος έξω από την περιοχή και με ψηλοκρεμαστό πλασέ έγραψε το τελικό 5-0, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη.
Οι συνθέσεις:
ΛΑΡΙΣΑ: Πατσογιώργος, Νικολακάκης, Κοντοχρήστος, Σουλιώτης, Μανακούσιος, Χάμος, Λαμπρόπουλος (63’ Ναγιάρ), Ροβίθης, Πάτο, Κουτσιανικούλης (63’ Μπόγιοβιτς), Καμπλιώνης (66’ Μασούρας)
ΑΕΚ: Ανέστης, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος, Σοϊλέδης, Σιμόες (58’ Φαγιέ), Κορδέρο, Βάργκας, Πλατέλλας (72’ Βασιλαντωνόπουλος), Μπουονανότε (76’ Μάνταλος), Τζιμπούρ

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
«Γκολάρες και θέαμα», γράφει η Ώρα σχολιάζοντας την εμφάνιση της ΑΕΚ στη Λάρισα για να προσθέσει: «Η ΑΕΚ έκανε αυτό που έπρεπε στην Λάρισα με σοβαρότητα και πολλή όρεξη για μπάλα».
SPORTDAY
Για μία ΑΕΚ «μαγεία» κάνει λόγο η SD: «Με γιορτινή διάθεση οι κιτρινόμαυροι. Σούπερ Μπουονανότε, Τζιμπούρ», προσθέτει.
LIVE  SPORT
«Τίποτα δεν τη σταματά», γράφει στο πρώτο της θέμα η LSαναφερόμενη τόση στο γήπεδο όσο και στο αγωνιστικό: «Λίγο πριν τις 11 το βράδυ έβρεξε… 20 εκατ. για την Αγια Σοφιά και την ΑΕΚ. Το Περιφερειακό Συμβούλιο ενέκρινε τον προϋπολογισμό για το 2016 και το κονδύλι για το κιτρινόμαυρο στολίδι μπαίνει στον «κουμπαρά». «Ζογκλερικά» Μπουονανότε στη Λάρισα. Δυο γκολ ο Ντιέγκο και από ένα οι Τζιμπούρ, Βάργκας, Μάνταλος στο χορταστικό 5-0».
GOAL
Για «δίδυμο… φωτιά», κάνει λόγο η Goal: «Μπουονανότε και Τζιμπούρ έκρυψαν τη μπάλα στο πέρασμα της ΑΕΚ από τη Λάρισα. Σφράγισε την πρώτη θέση η Ένωση».

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ..!!

Την έγκριση του περιφερειακού συμβουλίου πήρε (όπως αναμενόταν) ο προϋπολογισμός της Περιφέρειας Αττικής, στον οποίο συμπεριλαμβάνεται και το κονδύλι των 20 εκατ. ευρώ για την κατασκευή της «Αγιά Σοφιάς». Στην τοποθέτησή της η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου επεσήμανε συνολικά ότι «ο προϋπολογισμός του 2016 είναι αναπτυξιακός, κοινωνικός, με έμφαση στην προστασία του περιβάλλοντος και στα έργα υποδομής», η οποία κατέθεσε παράλληλα με τον προϋπολογισμό και το πρόγραμμα εκτέλεσης έργων για το 2016, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται 863 έργα ύψους 924 εκατ. ευρώ!
Εισηγητής και των δύο θεμάτων ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Χρήστος Καραμάνος, ο οποίος τόνισε: «Το κύριο χαρακτηριστικό του είναι η ανάπτυξη. Ανάπτυξη με ταχείς ρυθμούς, άρα απαίτηση αποτελεσματικότητας, ανάπτυξη με αξιοπιστία και βιωσιμότητα, άρα απαίτηση πλήρους διαφάνειας και πρώτα απ’ όλα ανάπτυξη με κοινωνικό πρόσημο, δηλαδή εστίαση στη στρατηγική για την κάλυψη των κοινωνικών αναγκών, την επίλυση των κοινωνικών προβλημάτων που συσσωρεύονται ιδιαίτερα στις πιο αδικημένες περιοχές της Αττικής και φυσικά με νέες θέσεις αξιοπρεπούς εργασίας.
Ο προηγούμενος χρόνος υπήρξε γόνιμος γιατί επιτεύχθηκε η αναδιοργάνωση πολλών κρίσιμων εσωτερικών λειτουργιών της Περιφέρειας Αττικής, έτσι ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις για αποτελεσματικότητα και πλήρη διαφάνεια. Υπήρξε γόνιμος επίσης, γιατί προωθήθηκε μία εκτεταμένη συνεργασία με τους Δήμους και τους παραγωγικούς Φορείς της Περιφέρειας Αττικής. Έτσι δημιουργήθηκαν οι προϋποθέσεις για να προχωρήσουμε τη νέα χρονιά στο πιο κρίσιμο στάδιο: αυτό της υλοποίησης. Η υλοποίηση του προϋπολογισμού οφείλει να είναι μέλημα όλων μας. Αναλαμβάνουμε ως Διοίκηση την ευθύνη να συνθέσουμε όλες τις προτάσεις που θα ακουστούν εδώ σήμερα».

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΓΚΟΛΑΡΕΣ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑ ΧΤΕΣ ΚΑΙ Η ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ...!!..ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ  ΜΕ ΠΑΘΟΣ ..ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ !! ΚΑΛΟ ΣΚ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΝΙΚΕΣ ΠΑΝΤΟΥ !!  ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 17, 2015

O AΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

Ώρα των Σπορ: Σεβασμός και περηφάνια! Αυτή ήταν αυτή είναι κι αυτή θα είναι πάντα και παντού η ΑΕΚ. Έχανε με 16 πόντους η Βασίλισσα, ήξερε ότι είχε αποκλειστεί,ανέτρεψε την κατάσταση και κέρδισε (75-71) μια ομάδα που αν νικούσε, θα έβγαινε πρώτη. Ξεκάθαρη αποτυχία ο αποκλεισμός αλλά τα λάθη της ΑΕΚ που οδήγησαν σε αυτόν, θα τα δούμε ξανά από αύριο… Στη διάθεση της διοίκησης έθεσε την παραίτησή του ο Ντράγκαν Σάκοτα. Ξεφτιλισμένη Γαλατά… Προηγούταν με άνεση σε όλο το ματς και τα παράτησε στα τελευταία λεπτά, χάνοντας από την Νίζνι με 81-75.
Πρωτιά και… δοκιμές. Η ΑΕΚ κόντρα στη Λάρισα (19:30) στο «AEL FC Arena», με στόχο να «κλειδώσει» την 1η θέση του ομίλου. Ενδεκάδα με νέα πρόσωπα ετοιμάζει ο Πογέτ, που απέκλεισε από την αποστολή την τελευταία στιγμή και τους Γιόχανσον, Κρισάντους.
Το βλέμμα στην Περιφέρεια. Σήμερα το Περιφερειακό Συμβούλιο για την έγκριση του προϋπολογισμού για το 2016, στον οποίο περιλαμβάνονται και τα 20 εκατ. ευρώ για την «Αγιά-Σοφιά».
Άνετη πρόκριση. Για την ανδρική ομάδα βόλεϊ (3-0 σετ) επί του Πανερυθραϊκού.
Δεν τα κατάφερε… Η ομάδα χάντμπολ που ηττήθηκε με 27-25 από τον ΠΑΟΚ και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου.
Sportday: Αυτό ήταν… τέλος. Ο Πογέτ απέκλεισε τον Κρισάντους από την αποστολή για τη Λάρισα και έδειξε ότι δεν τον υπολογίζει.
Goal: Για πρωτιά. Με πολλές αλλαγές η ΑΕΚ στη Λάρισα για την κορυφή του ομίλου. Χωρίς θεατές, έμεινε η τιμωρία της ΑΕΛ. Ξένο σώμα ο Κρισάντους, ετοιμάζει βαλίτσες. Σε ψηφοφορία ο προϋπολογισμός της Περιφέρειας με τα 20 εκατ. για το γήπεδο.
«Στημένοι». Με τους οπαδούς της Βασίλισσας (νίκησε 75-71 τη Νεπτούνας, αλλά αποκλείστηκε) τα έβαλε ο Σάκοτα. «Είμαι μεγαλύτερος ΑΕΚτζής από τον καθένα που βρίζει». Δεν παραιτείται, μεταφέρει το πρόβλημα στη διοίκηση.

Live Sport: Η οργή και το… σχέδιο του Μελισσανίδη για νέα εποχή στο ποδόσφαιρο. «Έτσι θα το φτιάξουμε». Τι εκμυστηρεύεται ο «Τίγρης» για τη συνεργασία των τριών. Πώς αντιλαμβάνεται τον «δυναμικό ρόλο» του ΠΑΟ. Τι σκέφτεται για την ΕΠΟ, τι λέει για τον Μαρινάκη, τη διαιτησία και το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η ατάκα που «γράφει» για τις… νεκροκεφαλές!
Τετ α τετ με Τζανετόπουλο ο Πογέτ. Τιτλου τέλους για Κρισάντους. Μεταγραφές: Ξεκάθαροι στόχοι, καμία βιασύνη. Για τη νίκη και την πρωτιά στη Λάρισα (19:30, OTE 3).

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ !!


Η πρόκριση βρίσκεται ήδη στις... αποσκευές της ΑΕΚ, που έφτιαξε πολύ την πορεία της στο Κύπελλο Ελλάδας με την νίκη της στην Ξάνθη, την πρώτη αγωνιστική και κατάφερε να τσεκάρει και μαθηματικά το εισιτήριό της κερδίζοντας και τον Πανελευσινιακό. Μάλιστα, το γεγονός ότι αντιμετώπισε το συγκεκριμένο παιχνίδι με επαγγελματισμό και έδωσε διαστάσεις στην επικράτησή της (6-0), της δίνει ένα σημαντικό πλεονέκτημα και για την κατάκτηση της πρώτης θέσης, την οποία θέλει να «κλειδώσει» απόψε, απέναντι στη Λάρισα.

Με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή της, από τη στιγμή που ο Γκουστάβο Πογιέτ θέλει και πάλι να δώσει ευκαιρίες σε κάποιους ποδοσφαιριστές, αλλά και να ξεκουράσει ορισμένους που έχουν τραβήξει πολύ... κουπί, η ΑΕΚ θέλει στο άδειο -λόγω τιμωρίας- AEL FC Arena να πάρει το αποτέλεσμα που θα της δώσει την πρωτιά στον όμιλο, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό εν όψει της συνέχειας στον θεσμό. Όπου «αποτέλεσμα», ο στόχος για την Ένωση είναι πάντα η νίκη, όμως στην προκειμένη περίπτωση και η ισοπαλία (λόγω καλύτερης επίθεσης) της δίνει το αβαντάζ για να πετύχει τον στόχο της.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ..ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΤΑΙΕΙ Η ΙΔΙΑ ..ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ  ΔΥΣΤΥΧΩΣ...ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ..ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΞΑΝΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΤΟΜΑ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 16, 2015

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

Ώρα των Σπορ
Το παιχνίδι με την Νεπτούνας ειναι αυτο που κυριαρχεί στην εφημερίδα η οποία τονίζει πως η ΑΕΚ θέλει τη νίκη και παράλληλα για πρώτη φορά να βοηθηθεί απο τα αποτελέσματα των υπολοίπων αγώνων του ομίλου για να προκριθεί. Παράλληλα η εφημερίδα αναφέρεται στους στόχους του Πογιέτ απο την Αγγλία και τη προσθήκη που θα γίνει στο τμήμα σκάουτινγκ. Αναφορά γίνεται και στα πλάνα του Πογιέτ ενόψει Λάρισας που ετοιμάζει στην ίδια ενδεκάδα Μπουονανότε και Βάργκας.
Sportday

Τα δημοσιεύματα στην Αγγλία συνεχίζουν να θέλουν την Σουόνσι να ενδιαφέρεται για τον Πογιέτ ωστόσο ο ίδιος σύμφωνα με την εφημερίδα ξεκαθάρισε οτι θα παραμείνει στην ΑΕΚ και θα συνεχίσει το έργο του. Παράλληλα η εφημερίδα σημειώνει πως θα δούμε άλλη ΑΕΚ στο ματς του κυπέλλου με τη Λάρισα. Αναφορά γίνεται και στα δημοσιεύματα που θέλουν την Ιντερνασιονάλ να ενδιαφέρεται για τον Μπουονανότε.
Live sport
Για ξαφνικό έρωτα κανει λογο η εφημερίδα και αναφέρεται στο φιλολογικό ενδιαφέρον της Ιντερνασιονάλ για τον Μπουονανότε ενώ υπαρχει και η θέση της ΑΕΚ που τονίζει πως δεν υπαρχει προς το παρόν τίποτα απο πλευράς Βραζιλιάνων. Απο εκει και πέρα γίνεται λόγος για τον Ανάκογλου και το ενδιαφέρον που έχουν δείξει δυο σύλλογοι της β' Γερμανίας και ενός της Σαουδικής Αραβίας με την ΑΕΚ να ειναι αυτη που εχει τον πρώτο και τον τελευταίο λογο.
Goal News
Τα μεταγραφικά θέματα ειναι αυτά που κυριαρχούν στην εφημερίδα που τονίζει πως η ΑΕΚ θα προχωρήσει σίγουρα αε δυο μεταγραφές. Ενός περιφερειακού επιθετικού και ενός φορ περιοχής με τον Πογιέτ να ειναι αυτός που αποφασίζει. Απο εκει και πετά η εφημερίδα αναφέρεται και στο ματς της Βασίλισσας με τη Νεπτούνας που παίζεται η πρόκριση.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ ..

Η επιλογή του Γκουστάβο Πογιέτ να πάρει στην αποστολή του αγώνα με την Λάρισα τον Παναγιώτη Ντούνη, έχει τη δική της σημασία. Πρόκειται για μια απόφαση που παίρνεται δεύτερη φορά από τον Ουρουγουανό τεχνικό, καθώς ακριβώς το ίδιο είχε κάνει και στο παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό, όπου και πάλι είχε επιλέξει για το τέρμα τον Γιάννη Ανέστη και τον Ντούνη.
Σίγουρα, ο νεαρός τερματοφύλακας συμπεριλήφθηκε στην αποστολή και λόγω του κανονισμού της ΕΠΟ για το Κύπελλο (επιβάλλει την παρουσία δύο παικτών κάτω των 19), όμως ο προπονητής της ΑΕΚ θα μπορούσε να πάρει κάποιον «μικρό» που αγωνίζεται σε άλλη θέση και για το τέρμα να πλαισιώσει τον Ανέστη με κάποιον εκ των Βούρα, Καραγκιολίδη.
Φαίνεται, όμως, ότι κρίνει πως μπορεί να στηριχθεί στον νεαρό πορτιέρο ως δεύτερη (δηλαδή, επί της ουσίας τρίτη) λύση όταν χρειαστεί. Κάτι σημαντικό, διότι τον Ιανουάριο η ΑΕΚ θα κάνει προσπάθεια να μειώσει τον αριθμό παικτών που έχει στο ρόστερ της και αυτή η προσπάθεια αναμένεται να... αγγίξει και τους τερματοφύλακες, με την ομάδα αυτή τη στιγμή να διαθέτει πέντε (Μπαρόχα, Ανέστη, Ντούνη, Βούρα, Καραγκιολίδη)...

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ..ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ..ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΤΗΣ !!..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Τρίτη, Δεκεμβρίου 15, 2015

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ..

Ολοκληρώθηκε η προπόνηση στα Σπάτα στην οποία δεν μετείχαν οι ποδοσφαιριστές Γκάλο, Μπαρμπόσα και Αρθο λόγω ιογενούς γαστρεντερίτιδας. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Γκουστάβο Πογιέτ επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές για την αποστολή του αγώνα κυπέλλου την Πέμπτη με τη Λάρισα. Η κατάσταση του Ελντερ Μπαρμπόσα θα εκτιμηθεί στην αυριανή προπόνηση, που είναι προγραμματισμένη στις δώδεκα το μεσημέρι στα Σπάτα, πριν από την αναχώρηση της αποστολής για τη Λάρισα. 


Η αποστολή αποτελείται από τους: Ανέστη, Ντούνη, Βασιλαντωνόπουλο, Λαμπρόπουλο, Σβάρνα, Σοϊλέδη, Τζανετόπουλο, Μπακάκη, Φαγέ, Κορδέρο, Γιόχανσον, Σιμόες, Πλατέλλα, Μάνταλο, Μπαρμπόσα, Βάργκας, Μπουονανότε, Αραβίδη, Τζιμπούρ και Κρισάντους

O AΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
«Στα… πόδια του Πογιέτ και η Σουόνσι, αλλά και άλλες βρετανικές ομάδες», γράφει στο πρώτο της σημερινό θέμα η Ώρα, προσθέτοντας: «Δεν το κουνάει από την ΑΕΚ, για την οποία έχει μεγάλους στόχους για επιτυχίες από φέτος. Εντυπωσιακό το κύρος και ο σεβασμός που απολαμβάνει ο τεχνικός της ΑΕΚ. Δύο μέρες ασχολείται μαζί του το ΒΒC. Σίγουρο ότι μέσα στη σεζόν το όνομά του θα συνδεθεί και με άλλες περιπτώσεις ομάδων από την Πρέμιερ Λιγκ που ψάχνουν ή θα ψάξουν προπονητή».
SPORTDAY
Η SDγράφει για τον Πογιέτ πως «υπάρχει καπνός, συνεχίζονται τα δημοσιεύματα που εμπλέκουν τον Πογιέτ με τη Σουόνσι».
GOAL
Από την άλλη η Goalγράφει το ακριβώς αντίθετο: «Καπνός χωρίς φωτιά για τον Πογιέτ και την Ένωση, δεν υπάρχει θέμα Σουόνσι». Όσο για τα μεταγραφικά; «Χωρίς βιασύνη για τον περιφερειακό φορ».

EΡΧΟΝΤΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ !!

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ θα ολοκληρώσουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για το 2015 την προσεχή Δευτέρα, απέναντι στον Λεβαδειακό και την επομένη θα ξεκινήσει η άδειά τους. Ως εκ τούτου, αποφασίστηκε η καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη γιορτή της ομάδας να πραγματοποιηθεί την προσεχή Παρασκευή στις 14.00. Σε αυτή θα παραστούν όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας με τις οικογένειές τους, καθώς και οι επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΠΟΓΕΤ ΓΡΑΦΕΙ Η ΦΥΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ..ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΟΥΝΗΣΕΙ ..ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΙΑ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ !!..ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΚΟΟΥΤΣ ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 14, 2015

ΑΠΟΥΣΙΕΣ..

Επέστρεψαν σήμερα στις προπονήσεις οι παίκτες της ΑΕΚ, μετά το χθεσινό ρεπό. Ο Πέτρος Μάνταλος που έφυγε με διάστρεμμα από τη Νέα Σμύρνη ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Γιόχανσον, ο οποίος κι αυτός με τη σειρά του είχε πρόβλημα τραυματισμού μετά το ματς με τον Πανιώνιο, ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης όπως και οι υπόλοιποι όσοι αγωνίστηκαν στη Νέα Σμύρνη.
Στα δυσάρεστα ο Αλάιν Μπαρόχα, ο οποίος παρέμεινε στο σπίτι του λόγω ίωσης του αναπνευστικού. 

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
"Το πανηγύρι της ανομίας τελειώνει" έχει βασικό τίτλο η Ώρα που αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΑΕΚ για τα όσα... όμορφα συμβαίνουν στον ελληνικό ποδόσφαιρο. Από εκεί και πέρα αναλύει την τακτική του Πογιέτ στη Νέα Σμύρνη αλλά αναφέρει και τις εξηγήσεις που έδωσε στους παίκτες του. Αναφορικά με το μπάσκετ στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας υπάρχει δήλωση του Μάκη Αγγελόπουλου που αναφέρει πως η ΑΕΚ θα επιστρέψει στην κορυφή της Ελλάδας και της Ευρώπης.
SPORTDAY
Ο Γκουστάβο Πογιέτ είναι το κεντρικό πρόσωπο στο κιτρινόμαυρο ρεπορτάζ της εφημερίδας που μιλάει για "σούπερ σταρ". Τονίζει πως οι Άγγλοι γράφουν ότι η Σουόνσι θα κάνει πρόταση στον Ουρουγουανό τεχνικό. Από εκεί και πέρα αποκαλύπτει τι είπε ο Πογιέτ στους παίκτες μετά την ισοπαλία με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Τέλος αναφέρει ότι στην ΑΕΚ προτάθηκε ο 26χρονος ακραίος επιθετικός της Σεντ Ετιέν, Γιοάν Μολό. Δεν υπάρχει αναφορά στην ανακοίνωση της ΑΕΚ.
GOAL NEWS
"Η ανομία τελειώνει", είναι η ατάκα που έβαλε στο πρωτοσέλιδο της η εφημερίδα από την ανακοίνωση της ΑΕΚ για τα όσα συμβαίνουν στον ελληνικό ποδόσφαιρο. Από εκεί και πέρα το Goalτονίζει ότι στα παιχνίδι με αντιπάλους ομάδες που βρίσκονται στην πρώτη πεντάδα η ΑΕΚ έχει πάρει μόλις δύο βαθμούς. Η εφημερίδα παρουσιάζει τις αναμετρήσεις και τα σφυρίγματα που τις επηρέασαν.
LIVE SPORT
"Ραντεβού σε δέκα μήνες" έχει τίτλο η εφημερίδα που μιλάει για επιθετική ανακοίνωση της ΑΕΚ. Από εκεί και πέρα για το αγωνιστικό κομμάτι έχει τίτλο "ναι μεν αλλά". Τονίζει ότι ο 1-1 στη Νέα Σμύρνη έχει διπλή ανάγνωση και παρουσιάζει το "τι έκανε και τι εν έκανε ο Πογιέτ στο παιχνίδι".

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002