Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Κυριακή, Ιανουαρίου 31, 2016

ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑΝ ;;

Η ΑΕΚ περιμένει Ζεκουλίνι και Πέκχαρτ ως το βράδυ, ο Πογιέτ από την άλλη περιμένει και μία… έκπληξη ως τρίτη μεταγραφή τη Δευτέρα!
Αυτό αποκάλυψε ο ίδιος ο Πογιέτ στη συνέντευξη Τύπου, μετά το ματς, «φωτογραφίζοντας» την απόκτηση ενός γρήγορου περιφερειακού επιθετικού…
Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής στη συνέντευξη Τύπου:
«Από πού να αρχίσω…; Ήταν ένα παιχνίδι που ξέραμε και βλέπαμε ότι η ομάδα θα ήταν κουρασμένη. Σκέφτηκα πάρα πολύ να αλλάξω κάποιον παίκτη, απ’ αυτούς που είναι πολλοί σημαντικοί, αλλά τελικά πήρα την απόφαση να διαλέξω την απόφαση να διαλέξω την ομάδα που κερδίζει μέχρι τώρα και είμαι πολύ χαρούμενος για τους παίκτες. Πιστεύω ότι η Βέροια ήρθε και ξεκίνησε πάρα πολύ καλά. Ήρθε να μας πιέσει και να μας κάνει να τρέξουμε. Ίσως αυτό μας δημιούργησε αμφιβολίες κυρίως στην αρχή. Υπάρχουν κάποιες στιγμές σε ένα ματς που κάποια ομάδα είτε μπορεί να αντιδράσει είτε να πέσει ψυχολογικά. Αυτό έγινε σε 2 στιγμές στο ματς. Έτσι ήρθε και η στιγμή του πρώτου γκολ. Μετά το γκολ ήμουν ήρεμος γιατί έβλεπα ότι ήμασταν σε κατάσταση που ήθελα να έχουμε στο ξεκίνημα: δηλαδή τον έλεγχο του αγώνα. Μετά έγιναν κάποια πράγματα… Είναι η τύχη που ακολουθεί μία ομάδα που πηγαίνει καλά και το γκολ του Αραβίδη βοήθησε. Γενικά σαν άνθρωπος ειμαι πάρα πολύ θετικός. Αλλά αν κάποιος μου έλεγε την 1η Ιανουαρίου πως θα κέρδιζα τα οκτώ ματς που θα έρχονταν θα πίστευα πως είναι… μεθυσμένος!
Συνοπτικά ειμαι ικανοποιημένος αυτό το μήνα. Οι επιτυχίες ανήκουν στους παίκτες μας. Ελπίζω σήμερα αύριο να έρθουν κάποιοι παίκτες για να μας βοηθήσουν κυρίως στη φυσική κατάσταση. Τώρα θέλω να κερδίσουμε εννέα ματς, γιατί όχι και δέκα…».
Για τον αριθμό παικτών στο ρόστερ;
«Μπορούμε να περιμένουμε… Να περιμένουμε λίγο γιατί στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου ίσως δουλεύουμε με 24 και 25 παίκτες και με όχι μεγάλο αριθμό παικτών. Λόγω εμπειρίας πρέπει να αναγνωρίσω σε όλους τους τεχνικούς διευθυντές είναι η δυσκολία της δουλειάς τους να μετακινούν παίκτες από τη μία ομάδα στην άλλη, χωρίς να χάνει και η ομάδα χρήματα».
Για το αν σκέφτεται το μέλλον του στην ΑΕΚ και της παραμονής του;
Σύμφωνα με την αρχική μετάφραση που έγινε εκείνη τη στιγμή, ο Πογιέτ ανέφερε: «Αυτό νομίζω είναι μία απόφαση που θα ληφθεί από δυο πλευρές. Μπορεί να με θέλουν αύριο, μπορεί και όχι. Αύριο είναι μία ημέρα… κλειδί, κυρίως για δυο λόγους: για τους παίκτες που θέλουμε να έρθουν, αλλά και κάποιους που θα φύγουν, ώστε να μη συνεχίζουμε να δουλεύουμε με πολλούς παίκτες. Ίσως σκέφτεστε ότι η αυριανή ημέρα ίσως σπρώξει την κατάσταση προς την παραμονή ή όχι… Παίζουν όλα ρόλο για την τελική απόφαση».
Με μια απλή ανάγνωση αυτής της απάντησης είναι σαφής η… ασάφειά της, δηλαδή ότι… κάτι πήγε στραβά. Κάποιοι ερμήνευσαν την συγκεκριμένη δήλωση ως σύνδεση από την πλευρά του Πογιέτ των μεταγραφών και των αποχωρήσεων με το δικό του μέλλον. Ωστόσο, στην πραγματικότητα αυτό που συνέβη ήταν ότι στα λεγόμενα του Πογιέτ δεν ακούστηκε καθαρά μια λέξη (το «κανείς») με αποτέλεσμα κατά τη μετάφραση από τα ισπανικά στα ελληνικά να αλλάξει όλο το νόημα των λεγομένων του.
Η ακριβής μετάφραση, έπειτα από την απομαγνητοφώνηση είναι η εξής:«(σ.σ. Αύριο είναι) Μία μέρα κλειδί σε όλους τους τομείς, στο να βρούμε, στο να τελειώνουμε, στο να υπογράφουμε τους παίκτες που θέλουμε και μπορούν να βγουν σημαντικοί και είναι κλειδί γιατί θα προσπαθήσουμε αν και είναι σκληρό κάποιοι παίκτες να αποχαιρετίσουν την ομάδα. Μία μέρα κλειδί είναι η αυριανή. Κανείς όμως να μην σκέφτεται ότι ό,τι συμβεί αύριο μπορεί να σε σπρώξει ή να σε τραβήξει (σ.σ. από την ομάδα). Στο τέλος γίνεται η σούμα και κρίνονται όλα τα παραπάνω»
Υπάρχει ενδεχόμενο για κάποια έκπληξη, πέρα από τον Ζεκουλίνι και τον φορ, αφού είχε ζητήσει και έναν γρήγορο περιφερειακό επιθετικό;
«Μπορεί! Μπορεί να γίνει αύριο… Ελπίζω».
Αν έχουν ικανοποιηθεί τα «θέλω» του με Ζεκουλίνι και επιθετικό;
«Ο πρόεδρος μου το ξεκαθάρισε: δεν θα ερχόταν κανείς που εγώ δεν θα ήθελα. Παρ’ όλο που ξέρετε πάρα πολλά, έχουν γίνει ακόμη περισσότερα… Έχουν γίνει διαπραγματεύσεις, πολλά πράγματα… Θέλω να σας πω πως αυτοί οι παίκτες ήταν πάντα στη λίστα. Ας μην πούμε ποιος ήταν νούμερο ένα ή δυο. Αλλά πάντα αυτοί οι παίκτες ήταν στη λίστα. Θέλω να πω πως ειμαι χαρούμενος… Αν όλα πάνε καλά, με αυτές τις δυο μεταγραφές, είναι αποτέλεσμα επαφών των Μιλοβάνοβιτς και Ντε Μπαρτόλο και αν όλα πάνε καλά έχουμε τελειώσει».

NEA NIKH !!

Η κουρασμένη ΑΕΚ, χάρις στην ποιότητα των παικτών της, καθάρισε τη Βέροια με 3-0 και έκλεισε τον θραμβευτικό Γενάρη με 8 νίκες (5 στο πρωτάθλημα και 3 στο κύπελλο) με γκολ 18-2 

OI ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΓΕΤ :

Στην υπομονή και τον επαγγελματισμό που έδειξαν οι παίκτες του μίλησε ο Γκας Πογιέτ στις πρώτες του δηλώσεις μετά το ματς. Συγκεκριμένα ο προπονητής είπε στην κάμερα της ΝΟVA: «Δείξαμε υπομονή και επαγγελματισμό και αυτό μας έδωσε τη νίκη. Έχουμε οκτώ νίκες στα τελευταία οκτώ παιχνίδια μέσα στο 2016 που δεν είναι κάτι εύκολο. Η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη».

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΔΥΟ ;;

Στο θέμα της απόκτησης επιθετικού έχουν ρίξει όλο το βάρος τους στην ΑΕΚ έπειτα από τη συμφωνία για τον Μπρούνο Ζουκουλίνι. Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν πραγματοποιήσει σημαντικές επαφές κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας και είναι θέμα λίγων ωρών να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Κάποιες πληροφορίες θέλουν τον Σάμουελ Ολανάρε να έχει επιστρέψει με τον ατζέντη του να έχει επαφές με τους Κιτρινόμαυρους όμως η ΑΕΚ περιμένει σίγουρα και κάτι άλλο. Αυτό δείχνει η καθυστέρηση της ολοκλήρωσης της μεταγραφής του Τόμας Πέκχαρτ που έχει συμφωνήσει, έχει μιλήσει και με τον Πογιέτ ο οποίος τον θέλει και περιμένει ειδοποίηση για να ταξιδέψει στην Αθήνα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι τελικές εξελίξεις θα δρομολογηθούν μέσα στις επόμενες ώρες και σίγουρα ο Τσέχος επιθετικός είναι πλέον πιο κοντά στο να φορέσει την φανέλα της Ένωσης εκτός κάποιου πολύ ευχάριστου, για την ΑΕΚ, απροόπτου.

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

Ώρα των Σπορ: Τρέλα με Ζουκουλίνι και «8 στα 8»! Η «καψούρα» του Πογέτ (καθώς τον κυνηγάει από τότε που ήταν στη Σάντερλαντ) γίνεται πραγματικότητα και το κέντρο της Ένωσης καθίσταται ασυναγώνιστο, με τον ταχύτατο «box to box» χαφ. Έρχεται απόψε ο Αργεντινός παικταράς αφού η ΑΕΚ συμφώνησε σε όλα χθες, τόσο με τον ίδιο, όσο και με την Μάντσεστερ Σίτι. «Φτιαγμένοι» από το σερί νικών αλλά και το μεταγραφικό ντεμαράζ στο φινάλε, οι ΑΕΚτζήδες πάνε σήμερα (15:00) στο ΟΑΚΑ για να σπρώξουν την ομάδα σε νέο «τρίποντο» επί της Βέροιας.Original νίκη με original πάθος στα Τρίκαλα! Και πώς να χάσεις ρε ΑΕΚάρα (65-70) με τέτοια συγκλονιστική κερκίδα σαν αυτή που είχαν χθες οι Ενωσίτες στα κιτρινόμαυρα Τρίκαλα; MVP ο Μαυροκεφαλίδης (18π. με 3/6 τρίποντα, 9ρ., 5 ασίστ, 2 τάπες, 1 κλέψιμο σε 25 λεπτά). Με τρίποντη «βόμβα» του παθιασμένου Παπαντωνίου, «καθάρισε» το ματς η Βασίλισσα και παραμένει μόνη στην 3η θέση. Θετικό ντεμπούτο Μπράουν με 7 πόντους και 3 κλεψίματα.Για μεγάλο φίνις στην επίθεση! Τόμας Πέκχαρτ (μπήκε στη μάχη και η ΧΑΛ, αλλά ο Τσέχος προτιμά την πρόταση της ΑΕΚ) και… όχι μόνο για τη θέση του φορ. Σήμερα κρίνονται τα πάντα. «Ανοιχτό» ακόμα του Ισνάλντο παρά το ότι άλλαξε τους όρους της συμφωνίας η Νιούελς.
Sportday: Έρχεται ο παικταράς! Στην Αθήνα σήμερα ο Σουκουλίνι. Τελειώνει με Πέκχαρτ. Μπάσκετ: Αγχωτικό πέρασμα από τα Τρίκαλα (70-65).
Goal: Χαφάρα. Πέρασε του Πογέτ, η ΑΕΚ ενισχύεται με τον Σουκουλίνι που έρχεται σήμερα. Γίνεται προσπάθεια για δανεισμό 1,5 χρόνου για τον 23χρονο Αργεντινό κεντρικό μέσο και όχι 6 μηνών. Ο Πέκχαρτ μίλησε με τον Ουρουγουανό τεχνικό της Ένωσης. Ο Ζονγκό βασική επιλογή για τη θέση του εξτρέμ. Για την 8η νίκη μέσα στο 2016. Δύσκολη απόδραση (70-65) από τα Τρίκαλα.
Live Sport: Έρχεται. «Ναι» από τη Μάντσεστερ Σίτι στον δανεισμό του Μπρούνο Ζουκουλίνι στην Ένωση. Λεπτομέρειες απομένουν να ολοκληρωθεί η συμφωνία. Γίνεται προσπάθεια για συμφωνία 1,5 έτους με τον Ουρουγουανό και την αγγλική ομάδα. Έτοιμος να έρθει στην Αθήνα-ίσως και σήμερα-ο παίκτης. Πάει για 8Χ8 σε 28 μέρες. Συνέχεια στο νικηφόρο σερί θέλει η ΑΕΚ με Βέροια στο ΟΑΚΑ (15:00, NS 2). «Τρέχουν» και για φορ στον δικέφαλο, ποια τα δεδομένα για εξτρέμ.

Σάββατο, Ιανουαρίου 30, 2016

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ !!

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για το αυριανό ματς με τη Βέροια στο ΟΑΚΑ (15.00), με σημερινή πρωινή προπόνηση. Μετά το τέλος ο Γκουστάβο Πογιέτ ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι, η οποία αποτελείται από 18 παίκτες. Εκτός είναι ο τραυματίας Κορδέρο, ο ανέτος Μπαρόχα, ο τιμωρημένος Μπακάκης, όπως και οι Κρισάντους, Ανάκογλου, Φαγιέ, Σβάρνας. Αντίθετα επιστρέφει ο Άρθο, αλλά και ο Τζανετόπουλος. Οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην αποστολή  είναι οι εξής: Ανέστης, Βούρας, Τζανετόπουλος, Σοϊλέδης, Γκάλο, Άρθο, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Βάργκας, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος, Μπουονανότε, Μπαρμπόσα, Πλατέλλας, Τζιμπούρ, Αραβίδης.

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Τον Μπρούνο Ζουκουλίνι έχει πρώτο θέμα η Ώρα: «Για μεγάλο μπαμ με Ζουκουλίνι πάει η ΑΕΚ», γράφει η εφημερίδα και προσθέτει: «Δυνατά για τον Πέκχαρτ. Μπερδεμένη η περίπτωση του Ολανάρε και δύσκολο να βρεθεί άκρη ως τη Δευτέρα. Η ΑΕΚ προσπαθεί να κλείσει τον θηριώδη Τσέχο φορ της Ίνγκοσταλντ. Ζονγκό έδωσε στον Πογιέτ ο Μιλοβάνοβιτς».
SPORTDAY
«Μπαααααμ! Για τη βόμβα της ΑΕΚ με τον παικταρά Μπρούνο Ζουκουλίνι», γράφει η SD και σημειώνει: «Φαβορί ο Πέκχαρτ για φορ».
LIVE  SPORT
Για τον Αργεντινό χαφ γράφει και η LS στο πρώτο της θέμα: «Δυναμώνει το κέντρο! Επιλογή Πογιέτ ο Αργεντινός χαφ της Μάντσεστερ Σίτι που παλεύει να φέρει η ΑΕΚ. Κοντά στο deal οι δυο ομάδες για τον 22χρονο κεντρικό μέσο. Ζαριά για τον φορ και τον εξτρέμ ρίχνει η Ένωση που έχασε χρόνο και πλέον κοιτά λύσεις ανάγκης».
GOAL
Η Goal με τη σειρά της γράφει: «Γήπεδο, πρόκριση, ενίσχυση. Το περιφερειακό συμβούλιο ενέκρινε τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων. Και με τα δυο πόδια στα ημιτελικά, εύκολα 4-1 τον Ηρακλή. Ζονγκό για τα άκρα, Ολανάρε για την επίθεση. Τζόγος με Ισνάλντο».

ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ Η ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΕΙΠΕ Ο ΚΟΟΥΤΣ !!

Επιτακτική ανάγκη για να πετύχει τους στόχους της η ΑΕΚ,  θεωρεί την ενίσχυση της ομάδας ο Γκουστάβο Πογιέτ, ο οποίος με δηλώσεις του στη Nova, με αφορμή το ματς με τη Βέροια, μπορεί να μην αναφέρθηκε σε ονόματα, αλλά ξεκαθάρισε πως αν είχε περιθώριο μόλις για μία μεταγραφή, θα ήθελε ο παίκτης που θα έρθει να χαρακτηρίζεται από την ταχύτητά του.
Μάλιστα, ξεκινώντας τις δηλώσεις του, «φωτογράφισε» την περίπτωση του Ζουκουλίνι, επισημαίνοντας πόσο σημαντικό είναι να έρθει ένας παίκτης που αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και θα μπορεί να δώσει ανάσες στους Γιόχανσον, Μάνταλο και Σιμόες. «Είναι πάρα πολύ σημαντικό να προσθέσουμε ποιότητα στο δυναμικό της ομάδας. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές στο δυναμικό μας που έχουν πολλά παιχνίδια στα πόδια τους και χρειάζονται βοήθεια και γι' αυτό θα έχουν μεγαλύτερη αξία οι προσθήκες που θα γίνουν», είπε αρχικά ο Ουρουγουανός, για να προσθέσει: «Νομίζω πως ό, τι κάνουμε το επόμενο τριήμερο θα είναι το “κλειδί” για τους στόχους της ομάδας στο υπόλοιπο της σεζόν. Αν είχα μόνο μια επιλογή θα ζητούσα έναν παίκτη με ταχύτητα».
Αναφορά έκανε και στο ματς με τον Ηρακλή και το προβάδισμα πρόκρισης που πήρε η ΑΕΚ, λέγοντας: «Πιστεύω ότι έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας, ήταν μία από τις νίκες που μπορούν να μας ενθουσιάσουν. Θα μπορούσαμε να είμαστε στεναχωρημένοι σήμερα, αλλά οι παίκτες έκαναν την οικογένεια της ΑΕΚ να είναι χαρούμενοι. Αν δεν είχαμε δεχθεί το γκολ στα τελευταία λεπτά τώρα θα μπορούσαμε να μιλάμε για πρόκριση. Ακόμα όμως δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι, αφού στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν είσαι σίγουρος. Πρέπει να σεβαστούμε την ομάδα του Ηρακλή».
Ολοκληρώνοντας, αναφέρθηκε και στον αγώνα με τη Βέροια, τονίζοντας: «Ήταν πάρα πολύ όμορφο αυτό που συνέβη στο προηγούμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Από τις στιγμές που εμείς δίνουμε χαρά και ο κόσμος από την πλευρά του μας στηρίζει δυναμικά. Ελπίζω και στον αγώνα με την Βέροια να έχουμε πολύ κόσμο. Χωρίς αμφιβολία, σε μερικά παιχνίδια όταν δεν πάνε καλά τα πράγματα και δεν κερδίσουν οι ομάδες, πέφτει η αυτοπεποίθηση. Δεν μπορώ να πω ψέματα, ότι δηλαδή δεν μας βοηθάει το νικηφόρο σερί των εφτά συνεχόμενων νικών. Ακόμα και η νίκη στο κύπελλο, οφείλεται στην καλή ψυχολογία».

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

ΖΟΥΚΟΥΛΙΝΙ..ΠΕΛΕΓΚΡΙΝΙ..ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΤΠΤ ..Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΜ !!..ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Παρασκευή, Ιανουαρίου 29, 2016

KΛΕΙΝΕΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ;;

Πολύ κοντά στην πρώτη της «κίνηση» στη τρέχουσα μεταγραφική περίοδο είναι η ΑΕΚ. «Πολύ κοντά στον Κοντέ η ΑΕΚ»

Σύμφωνα με τα βελγικά ΜΜΕ η Ένωση βρίσκεται στις τελικές διαπραγματεύσεις για να αποκτήσει ως δανεικό τον Ιμπραϊμα Κοντέ μέχρι και το τέλος της αγωνιστικής σεζόν. 

Για τον 24χρονο εξτρέμ έχει εκφράσει ενδιαφέρον και τη Οστάνδη. Ωστόσο, δεν μπορεί να «ανησυχεί» η ελληνική ομάδα καθώς όπως αναφέρουν οι βέλγοι στα δημοσιεύματά τους υπάρχει ειλημμένη απόφαση ο παίκτης να δοθεί στην Ένωση καθώς παίζει ρόλο το γεγονός ότι επιθυμεί να τον αποκτήσει με δανεισμό.

EΞΑΛΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ Ο ΚΟΟΥΤΣ !!

Ο Γκας Πογιέτ, όπως μας έχει… συστηθεί αυτούς τους μήνες που είναι στην ΑΕΚ, είναι ένας προπονητής που ζει πολύ έντονα τα ματς, φωνάζει, αλλά μόλις τελειώσει το παιχνίδι, ειδικά για τους διαιτητές δεν θέλει και δεν λέει κουβέντα. Χθες, όμως, δεν άντε ο Ουρουγουανός με όσα είδε να γίνονται, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο από τον Δελφάκη. Ο Πογιέτ ήταν για πρώτη φορά τόσο έξαλλος με έναν διαιτητή και άνθρωποι που ήταν κοντά του, είχαν να λένε για τον εκνευρισμό του… Έφυγε πρώτος για τα αποδυτήρια, μόλις σφύριξε ο Βοσκάκης τη λήξη του ημιχρόνου και έλεγε: «Κάτι πολύ περίεργο συμβαίνει σε αυτή τη χώρα με τη διαιτησία»

KAI ME ΔΕΚΑ ΝΙΚΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ !!

Βάσεις πρόκρισης ήθελε να βάλει η ΑΕΚ στο πρώτο παιχνίδι της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου, απέναντι στον Ηρακλή, αλλά με το τελικό 4-1, ουσιαστικά πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του θεσμού. Η Ένωση κλήθηκε να ξεπεράσει πολλά εμπόδια. Τον διαιτητή Δελφάκη που της στέρησε δύο πέναλτι (χέρι του Μπαρτολίνι και ανατροπή του Πλατέλλα), αλλά και την απόφαση του ρέφερι να αποβάλλει τον Μπακάκη στο 31’ με δεύτερη κίτρινη, όταν λίγα λεπτά πριν του έχει δώσει ανύπαρκτη κάρτα σε κατά… φαντασία φάουλ. Με τον Ζιάμπαρη να ανοίγει τον δρόμο για τα ημιτελικά, όπου σκόραρε στη δική του εστία στο 7’, τον Κολοβέτσιο στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους να κάνει το 2-0, τον Πλατέλλα στο 72’ το 3-0 και τον Αραβίδη με πέναλτι στο 82’ να πετυχαίνει και τέταρτο γκολ, το εισιτήριο της πρόκρισης δεν χάνεται, παρά το τέρμα του Βέλλιου στο 88’.
Βεβαίως, για μία τόσο άψογη εμφάνιση από όλους τους ποδοσφαιριστές, χρειαζόταν και ένας… μαέστρος από τον πάγκο. Και ο Γκουστάβο Πογιέτ έκανε ίσως το καλύτερο κοουτσάρισμά του από την ημέρα που πήρε τα ηνία στην ομάδα. Με καίριες κινήσεις, ήταν αυτός που έδινε συνεχώς το κάτι παραπάνω μέσα στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα η ΑΕΚ να καταφέρει να σκοράρει 3 γκολ παίζοντας παραπάνω από μία ώρα με παίκτη λιγότερο, ενώ είχε τις ευκαιρίες να πετύχει και άλλα τέρματα. Αντικατέστησε αναγκαστικά τον Μπουονανότε για να βάλει τον Γκάλο (ο Αργεντινός ήταν καλός μέχρι εκείνο το σημείο, είχε συμμετοχή στη μεγάλη ευκαιρία του Τζιμπούρ, αλλά ανασταλτικά ήταν ο παίκτης που θα μπορούσε να βοηθήσει περισσότερο για αυτό και βγήκε από το γήπεδο), έδωσε πνοή στην επίθεση, όταν ο Τζιμπούρ κουράστηκε και «κλείδωσε» το ματς ρίχνοντας τον Ντίντακ στο γήπεδο και ανεβάζοντας τον Σοϊλέδη στη μεσαία γραμμή.
Πλέον, την επόμενη Πέμπτη η ΑΕΚ πάει στη Θεσσαλονίκη για να «κλειδώσει» το εισιτήριο για τα ημιτελικά στο Καυτανζόγλειο.

Πέμπτη, Ιανουαρίου 28, 2016

BAΣΕΙΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ !!

Όπως έγινε σαφές και δια στόματος Δημήτρη Μελισσανίδη στην πρόσφατη κοπή πίτας του ποδοσφαιρικού τμήματος, η κατάκτηση του Κυπέλλου αποτελεί βασικό στόχο της ΑΕΚ. Και το επόμενο εμπόδιο στον δρόμο της Ένωσης είναι ο Ηρακλής. Η ομάδα του Γκουστάβο Πογιέτ υποδέχεται σήμερα (19.30) την ομάδα της Θεσσαλονίκης στο ΟΑΚΑ, με μοναδικό στόχο να εξασφαλίσει ένα αποτέλεσμα με το οποίο θα βάλει γερές βάσεις για την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού.
Τα διαδοχικά παιχνίδια θα αναγκάζουν και πάλι τον Ουρουγουανό τεχνικό να προχωρήσει σε ένα... ελεγχόμενο ροτέισον, κάτι που έκανε με επιτυχία στην προηγούμενη σειρά συνεχόμενων ματς. Ο Πογιέτ δεν έχει δείξει τις σκέψεις του για την ενδεκάδα, όμως είναι δεδομένο ότι «βλέπουν» θέση σε αυτή νέα πρόσωπα. Στο τέρμα θα είναι σίγουρα ο Ανέστης, στο κέντρο της άμυνας θα παίξει ο Λαμπρόπουλος δίπλα στον Κολοβέτσιο, ενώ στα άκρα πιθανότατα θα πάρουν ξανά φανέλα βασικού οι Μπακάκης και Σοϊλέδης.
Στη μεσαία γραμμή είναι πιθανό να παραμείνει η τριπλέτα των Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλου, ενώ στην επίθεση όλα δείχνουν ότι θα επιστρέψει ο Τζιμπούρ, όπως πιθανότατα και ο Μπουονανότε, με δύο εκ των Βάργκας, Μπαρμπόσα, Αραβίδη.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΛΑΔΑ  ΜΑΣ..Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ..ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ;; ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ;;;..3 ΜΕΡΕΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ..ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΤΗΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Τετάρτη, Ιανουαρίου 27, 2016

ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΦΟΡ ;;

Μετά το «ναυάγιο» στη μεταγραφή του Ορλάντο Σα, η ΑΕΚ στράφηκε στις λύσεις που είχε εξ αρχής στα πλάνα της και αφορούσαν ποδοσφαιριστές με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, τα οποία είχε ζητήσει ο Γκουστάβο Πογιέτ. Μία από αυτές είναι του Τσέχου, Τόμας Πέκχαρτ. Πρόκειται για τον 27χρονο διεθνή φορ της Ίνγκολσταντ, που με ύψος 1,94, είναι το «βαρύ» φορ που ήθελε ο Ουρουγουανός τεχνικός, καθώς παίκτης με ανάλογα χαρακτηριστικά δεν υπάρχει στο ρόστερ. Για τον Πέκχαρτ ο Πογιέτ έχει προσωπική άποψη, αφού συνεργάστηκαν μαζί στην Τότεναμ, όταν ο τεχνικός της ΑΕΚ ήταν βοηθός του Χουάντε Ράμος και ο Τσέχος ανήκε στο ρόστερ του αγγλικού συλλόγου (έπαιζε στη δεύτερη ομάδα).
Εκ τοτε, ο Πέκχαρτ δόθηκε δανεικός σε Σουθάμπτον και Σλάβια Πράγας, πήγε στην Γιάμπλονετς και εν συνεχεία στη Σπάρτα Πράγας, για να φτάσει στο πικ της καριέρας του, όταν πήρε μεταγραφή στη Νυρεμβέρη, όπου σε 88 εμφανίσεις πέτυχε 14 γκολ. Ωστόσο, η μεταγραφή του το 2014 στην Ίνγκολσταντ φαίνεται δεν ήταν η ενδεδειγμένη επιλογή και τον πήγε αρκετά πίσω. Μάλιστα, τον τελευταίο χρόνο δεν βρίσκεται και στις κλήσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του και για αυτό ψάχτηκε για να φύγει, θέλοντας να κάνει ένα νέο «restart» στην καριέρα του.
Και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του aek365, η ΑΕΚ τα έχει βρεί τόσο με την Ίνγκολσταντ, όσο και με τον ποδοσφαιριστή και είναι θέμα χρόνου για το πότε θα «σφραγιστεί» η συμφωνία. Μοναδική περίπτωση για να «χαλάσει» η μεταγραφή, είναι να προκύψει κάποια καλύτερη λύση για την επίθεση, από αυτές που «δουλεύει» το τελευταίο διάστημα η Ένωση. Εφόσον όμως δεν υπάρξει από αυτό το μέτωπο κάποια εξέλιξη, όλα δείχνουν ότι ο φορ που θα πλαισιώσει τους Τζιμπούρ και Αραβίδη, θα είναι ο 27χρονος Τόμας Πέκχαρτ.

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Την περίπτωση του 22χρονου Αργεντινου, Ισνάλντο, είναι τα βασικό θέμα της εφημερίδας η οποία σημειώνει ότι η ΑΕΚ θέλει να κάνει από τώρα δικό της τον νεαρό άσο και δεν θα περιμένει το καλοκαίρι όπου λήγει το συμβόλαιο του. Παράλληλα, η εφημερίδα τονίζει ότι η πιθανή μεταγραφή του δεν  έχει να κάνει με τους τρεις παίκτες που θέλει η ΑΕΚ και θεωρούνται… βασικοί. Αναφορικά τώρα με την επίθεση, ο Πέκχαρτ και ο Κόστα είναι οι βασικές επιλογές αυτή τη στιγμή, ενώ για τις αποχωρήσεις, τονίζεται ότι στην Ένωση υπάρχει σιγουριά ότι ο Κρισάντους θα φέρει πρόταση και θα φύγει. Τέλος, γίνεται λόγος και για την πίεση που ασκεί η Γκρέμιο για να αποκτήσει τον Ντιέγκο Μπουονανότε.
SPORTDAY

Για μεταγραφικό θρίλερ κάνει λόγο η εφημερίδα η οποία στέκεται στο όνομα του Πέκχαρτ, που αναμένεται να γίνει σήμερα η τελική πρόταση και ενός παίκτη από την Αγγλία που χειρίζεται ο Πογιέτ, ενώ σημειώνει ότι σήμερα ή αύριο, όπως έλεγαν στην ΑΕΚ, θα έχει ολοκληρωθεί κάποια μεταγραφή.
LIVE SPORT
Για διπλή ενίσχυση, σε φορ και εξτρέμ, κάνει λόγο η εφημερίδα την στιγμή που τονίζει ότι είναι πλέον πιθανή η αποχώρηση του Ντιέγκο Μπουονανότε για την Γκρέμιο. Παράλληλα, τονίζεται ότι δεν υπάρχει ανησυχία για Βιγιαφάνιες.
GOAL
Για μεταγραφικά «αδιέξοδα» κάνει λόγο η εφημερίδα η οποία τονίζει ότι ο Πογιέτ απέρριψε όλες τις εναλλακτικές επιλογές που υπάρχουν για θέση φορ και εξτρέμ και η ΑΕΚ ξεκινάει και πάλι από την αρχή την αναζήτηση, με τον χρόνο να πιέζει. Παράλληλα, σημειώνει ότι η ΑΕΚ κοιτάζει παίκτη από Αγγλία, με την υπόθεση να τη χειρίζεται ο προπονητής.

ΛΑΘΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ;;; ( ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΙΑΟΥΛΗ )

Ελπίζω στα 24ωρα που υπολείπονται, να γίνει η μεταγραφή ή οι μεταγραφές που πρέπει, ώστε πάνω απ’ όλα να κάνει την δουλειά της η ΑΕΚ και ο προπονητής. Επίσης αυτό που με ενδιαφέρει πάνω απ’ όλα είναι να όλα να κυλήσουν ομαλά κι έστω και αν αυτή τη στιγμή, γίνεται αγώνας δρόμου για να μπορέσει η «Ένωση» να εκπληρώσει τους στόχους της και στο φινάλε θα γίνει ταμείο. 

Μακάρι να έχει γίνει έστω και μία μεταγραφή ή δανεισμός για να μπορούσε να συζητάμε για ταμείο, γιατί με μηδέν, εκείνος που θα απογοητευτεί πρώτος θα είναι ο προπονητής. Υπενθυμίζω πώς του είχε γίνει σχετική ερώτηση, για το αν ενδέχεται να μη γίνει καμία και η αντίδραση με την γκριμάτσα που έκανε, τα είπε όλα. 

Όπως θα έχετε καταλάβει, η ΑΕΚ πραγματικά δεν θέλει να παρεκκλίνει από τους υπολογισμούς της, ούτε κατά ένα...σεντ. Αυτή είναι η πρώτη πραγματικότητα που θεωρώ πως βαθιά μέσα τους όλοι καταλαβαίνουν με την διαφορά πως όταν κάτι τέτοιο δεν γίνεται ξεκάθαρο κι από τον Τύπο, παρουσιάζεται μια πλειάδα ονομάτων, είναι λογικό να δημιουργούνται αρνητικά συναισθήματα στον κόσμο, όταν έχουμε φτάσει 26 προς 27 του μήνα και ακόμα δεν έχει υπάρξει κάποια ενίσχυση. Κατά τη γνώμη μου, θα έπρεπε να έχει γίνει περισσότερο σαφές και ξεκάθαρο από την ίδια την ΠΑΕ, πως δεν θα πάμε παραπάνω από εκεί που μας παίρνει. 

Από εκεί και μετά με τον τρόπο που κινείται η ΑΕΚ, δεν μπορώ να πειστώ πως υπάρχει συγκεκριμένο πλάνο. Για παράδειγμα θα προτιμούσα αν στην ιεράρχηση των στόχων, ήταν πραγματικά προτεραιότητα ο εξτρέμ, τουλάχιστον γι’ αυτή τη θέση, το τιμ της ομάδας να έχει φτιάξει μία λίστα από λύσεις και να επικεντρωθεί στην απόκτηση αυτού. Με δεδομένο πως και για σέντερ-φορ ο Πογέτ, με τα δικά του λεγόμενα δεν καιγόταν και θέλει λύση που θα έρχεται πίσω από «Άραβα» και Τζιμπούρ, δεν αποτελεί προτεραιότητα. 

Εμένα προσωπικά με απογοητεύει επίσης και το θέμα του στόπερ. Κατανοώ πως αν δεν θέλουν να ξεφύγουν στην ΑΕΚ κατ’ ελάχιστο από το μπάτζετ, δεν μπορούν να πάρουν κάποιον αν δεν φύγει ο Άρθο. Από την άλλη το να διαπιστώνεται πως ο Ισπανός δεν κάνει, μετά την τραγική του εμφάνιση με τον ΠΑΟΚ, δεν αποτελεί δείγμα, σοβαρής εκτίμησης του υπάρχοντος υλικού. 

Απ’ όσο πληροφορούμαι πιο χαμηλά θα έπρεπε να έχει παίξει και το θέμα του Βιγιαφάνες, λόγω του ότι το πράγμα είναι περίπλοκο με το ιδιοκτησιακό του παίκτη. Αν τον πάρει ο Παναθηναϊκός, δυστυχώς όπως κι αν θέλει να το δει κάποιος, θα είναι ήττα... 


Ευελπιστώ πως ο Πογέτ είναι τουλάχιστον ενήμερος για το πώς ακριβώς και μέχρι που μπορεί να κινηθεί η ΑΕΚ μεταγραφικά. Αν έχει γίνει αυτό ξεκάθαρο στον Ουρουγουανό έχει καλώς. Ειδάλλως ο φόβος που εκφράζουν πολλοί «Ενωσίτες» για ενδεχόμενο ξενέρωμα του Πογέτ, αν δεν βοηθηθεί έμπρακτα, είναι αρκετά πιθανό. 

Τα αποτελέσματα του τελευταίου μήνα αποτελούν προϊόν, της τεράστιας δουλειάς που έχει κάνει ο Πογέτ, αλλά και ποδοσφαιρικών «θαυμάτων» όπως είναι για παράδειγμα η απόδοση του Ανέστη. Μιλάμε για πολλά οριακά ματς που θα μπορούσαν να είχαν στραβή έκβαση, αν ο 24χρονος κίπερ δεν έκανε αυτά που έκανε. Όμως, όπως έγραψα και χθες, δεν μπορεί πάντοτε οι γκέλες του Άρθο, αλλά και των άλλων αμυντικών να μην κοστίζουν. Αυτό είναι νομοτελειακό. Επίσης με φοβίζει το γεγονός πως Σιμόες και Γιόχανσον σηκώνουν μεγάλο βάρος και αυτό ίσως το πληρώσει η ΑΕΚ, σε κρίσιμη στιγμή.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΟΛΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΝ ΓΙΝΕΙ..ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΜΕ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΟΙ..!!...ΕΝΩ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΖΑΡΑΚΙ ΔΩΡΕΑΝ !!..ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ..ΠΑΙΚΤΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΜΕΣΑ !!...

Τρίτη, Ιανουαρίου 26, 2016

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Τον Αντρέ Σιμόες και την εμφάνισή του στο ματς με τον ΠΑΟΚ εκθειάζει στο πρώτο της θέμα σήμερα η Ώρα γράφοντας: «Σιμόες για όσκαρ! Το πορτογαλικό «πολυεργαλείο» που έχει μπει στις καρδιές των Ενωσιτών συνεχίζει να «καταπίνει» αντιπάλους». Στα μεταγραφικά η εφημερίδα γράφει: «Αρέσει πολύ ο Αργεντινός Ισνάλντο! Ο 22χρονος αριστεροπόδαρος εξτρέμ, που ανήκει στη Νιούελς στο στόχαστρο της ΑΕΚ. Πάνε και για στόπερ! Όλα όσα συζητήθηκαν στη χθεσινή μεταγραφική κουβέντα».
SPORTDAY
«Τρέχουν και δεν φτάνουν», γράφει η SD και προσθέτει: «Τελειώνει ο Άρθο, φουλ για στόπερ οι κιτρινόμαυροι».
LIVE  SPORT
Aπό την πλευρά της η LS αναφέρει: «Παίζει για φορ και ο Μπάλντε. Φτου κι απ’ την αρχή στην ΑΕΚ μετά την απώλεια Σα. Θέλει να φύγει από την Κούμπαν ο Σενεγαλέζος. Ματιές και στην Ιβηρική. Καμία απόφαση για στόπερ…».
GOAL
«Το χάΣΑμε το… κορμί», γράφει για τον Σα η Goalγια να προσθέσει: «Ο Πορτογάλος πάει στη Μακάμπι και στην ΑΕΚ κοιτούν τους επόμενους».

ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ;;

Η περίπτωση του Ορλάντο Σα τελείωσε χθες για την ΑΕΚ, με τον παίκτη να καταλήγει στη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο Πορτογάλος ήταν μία περίπτωση που ήρθε… ξαφνικά στις χειμερινές μεταγραφικές επιλογές της ΑΕΚ, η οποία έκανε την προσπάθειά της να τον αποκτήσει, δεν τα κατάφερε και τώρα επιστρέφει στον αρχικό της σχεδιασμό για την επίθεση:
Να αποκτήσει δηλαδή έναν παίκτη που θα έχει διαφορετικό στυλ παιχνιδιού από τους Τζιμπούρ και Αραβίδη και επί της ουσίας θα δίνει βοήθειες όποτε χρειάζεται από τον πάγκο. Επί της ουσίας η ΑΕΚ κοιτάει για έναν ψηλό φορ που να γεμίζει την περιοχή και από τη στιγμή που ο Κρισάντους δεν υπολογίζεται, να μπει αυτός στην τριάδα των επιθετικών.
Η περίπτωση του Αργεντίνου (με ιταλικό διαβατήριο) Ραμίρο Κόστα δείχνει να παίζει δυνατά τώρα για την ΑΕΚ. Πρόκειται για έναν παίκτη ψηλό (1.92), ο οποίος γεμίζει την περιοχή, έχει καλή επαφή με το τέρμα και η Ένωση μπορεί να τον αποκτήσει πληρώνοντας τη ρήτρα του από τη ρουμάνικη Τίργκου Μούρες στην οποία ανήκει, κάνοντας δικό της τον 24χρονο φορ.
Από εκεί και πέρα πάντα στα υπ’ όψιν είναι και ο Τσέχος, Τόμας Πέκχαρτ. Για τον παίκτη υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες (τον θέλουν στη Γερμανία, η Ράντερς από τη Δανία, αλλά και η Φερεντσβάρος από την Ουγγαρία), ανήκει στην Ίνγκολσταντ και είναι παίκτης κι αυτός δυνατός, με ύψος 1.94 και στην ηλικία των 26 ετών.
Η ΑΕΚ έχει βάλει μπροστά για να δώσει λύση στην επίθεσή της και κινείται πλέον ουσιαστικά για την απόκτηση ενός φορ που θα πλαισιώσει τους Τζιμπούρ και Αραβίδη.  

ΝΕΑ ΣΥΣΚΕΨΗ !!

Η αρνητική εξέλιξη στην προσπάθεια της ΑΕΚ να αποκτήσει τον Ορλάντο Σα δημιουργεί νέα δεδομένα στον σχεδιασμό της και για τον λόγο αυτό οι άνθρωποι της ομάδας ξεκίνησαν άμεσα να ετοιμάζουν τις επόμενες κινήσεις τους. Σήμερα το μεσημέρι, οι Ντούσαν Μπάγεβιτς, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και Αλεχάντρο Ντε Μπαρτόλο είχαν συνεργασία στα γραφεία της ΠΑΕ, στο ΟΑΚΑ και κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους ανέλυσαν όλα τα δεδομένα για τις λύσεις που έχει στην ατζέντα της η ομάδα, τόσο για την κορυφή της επίθεσης, όσο και για τα άκρα.
Το όνομα του Πορτογάλου επιθετικού δεν αποτέλεσε κομμάτι της συζήτησης, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι από το αργά το βράδυ της Κυριακής είχε διαπιστωθεί ότι δεν θα προχωρούσε η μεταγραφή. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ δεν είχαν σταματήσει το τελευταίο διάστημα να κάνουν διερευνητικές επαφές με εναλλακτικές λύσεις, όπως συνέχιζαν και τις κινήσεις τους για τον εξτρέμ, έτσι στην σημερινή τους συνεργασία επί της ουσίας έβαλαν στο τραπέζι κάθε υπόθεση ξεχωριστά και ανέλυσαν σε ποιο σημείο βρίσκεται.
Την ίδια ώρα κάποιες διερευνητικές κινήσεις κάνει και ο Γκουστάβο Πογιέτ. Μάλιστα, αύριο θα πραγματοποιηθεί μεταγραφική σύσκεψη στα Σπάτα, με την συμμετοχή και του προπονητή της ΑΕΚ, προκειμένου να ενημερωθεί από τους Μπάγεβιτς, Μιλοβάνονιτς και Ντε Μπαρτόλο, να ενημερώσει κι εκείνος από την πλευρά του για τις υποθέσεις που κοιτάει ο ίδιος και να παρθούν οι τελικές αποφάσεις από τον Πογιέτ, όσον αφορά τις κινήσεις που θα ακολουθήσουν, προκειμένου να κλείσει η Ένωση αυτά τα δύο... μεταγραφικά μέτωπα μέσα στην εβδομάδα.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΣΙΜΟΕΣ ΓΙΑ ΟΣΚΑΡ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΙΜΟΕΣ !!..ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Δευτέρα, Ιανουαρίου 25, 2016

ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΘΟΥΜΕ ;;

Πολύ καλό το κλίμα που επικρατεί στην ΑΕΚ ύστερα από τη νίκη με 1-0 επί του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ. Μάλιστα, ο Γκουστάβο Πογέτ έδωσε κανονικά ρεπό στους παίκτες του σήμερα, αν και ακολουθεί την Πέμπτη (28/01, 19:30) το ματς με τον Ηρακλή στο ίδιο γήπεδο, αλλά για το Κύπελλο. 

Ο Ουρουγουανός θέλει να ξεκουράσει τους παίκτες του και παρά το γεγονός ότι σε λίγα 24ωρα υπάρχει κι άλλη υποχρέωση, δεν προγραμμάτισε προπόνηση για σήμερα, εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι δεν έχει ταξίδι μπροστά της η ομάδα του. 


Ωστόσο, δράση θα υπάρξει και τη Δευτέρα στην Ένωση. Μόνο που θα αφορά τα μεταγραφικά. Θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη και αναμένεται να δώσουν το «παρών» Πογέτ, Μπάγεβιτς και Μιλοβάνοβιτς. Τα είπαν και την Παρασκευή, αλλά ύστερα από επιθυμία του Ουρουγουανού, η κουβέντα δεν αναλώθηκε στα μεταγραφικά, καθώς ακολουθούσε το ντέρμπι και προφανώς δεν ήθελε να αποπροσανατολιστεί η ομάδα του. 

Ο τεχνικός της Ένωσης έκανε λόγο χθες για συνομιλία-κλειδί. Οπότε, αναμένεται καθοριστική η σημερινή σύσκεψη. Ο Ορλάντο Σα παραμένει στην επικαιρότητα, αλλά η περίπτωση του είναι «χλωμή». Υπάρχει και η εναλλακτική του Ιμπραίμα Μπαλντέ για την επίθεση, σύμφωνα με τη «Live Sport». Πρόκειται για ποδοσφαιριστή της Κουμπάν, που έχει προταθεί στους «κιτρινόμαυρους» και δεν τους αφήνει αδιάφορους. Έχει 14 συμμετοχές στο ρωσικό πρωτάθλημα και τρία γκολ στη φετινή σεζόν, αλλά και μια στο Κύπελλο. 

Είναι Σενεγαλέζος, αλλά έχει έντονο παρελθόν στο ισπανικό πρωτάθλημα, καθώς έχει αγωνιστεί σε Ατλέτικο Μαδρίτης, Νουμάνθια και Οσασούνα.

O AΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥ[ΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
"Ασταμάτητη ΑΕΚΑΡΑ με αέρα για Τσάμπιονς Λιγκ" γράφει στον βασικό της τίτλο η εφημερίδα. Για ψυχολογική ντόπα για τα ντέρμπι που έρχονται μιλάει η εφημερίδα και τονίζει: "Για χαλαρό 3-0 είχε τον ΠΑΟΚ η ομάδα του Πογιέτ και κινδύνευσε από το πουθενά με τα εγκληματικά λάθη του Άρθο". Από εκεί και πέρα αναφορικά με τη Βασίλισσα τονίζει ότι ο Χάμοντς κλείνει ενώ στην Αθήνα έρχεται ο Τζέι Κόβαν Μπράουν.
SPORTDAY
"Έτσι της αρέσει" γράφει η εφημερίδα που τονίζει πως η ΑΕΚ νίκησε τον ΠΑΟΚ έτσι όπως έχει μάθει να κερδίζει με Πογιέτ. Από εκεί και πέρα αναμένεται στα μεταγραφικά και αναφέρει πως η Ένωση φουλάρει για Πέκχαρτ. Ο μάνατζερ του παίκτη μιλά στην εφημερίδα και επιβεβαιώνει τις επαφές με την ΑΕΚ.
GOAL NEWS
"Άπιαστη" έχει βασικό τίτλο το Goalμε τη νίκη της ΑΕΚ επί του ΠΑΟΚ να είναι πρώτο θέμα. "Ασταμάτητη η ΑΕΚ το 2016 νίκησε εύκολα τον ΠΑΟΚ και οδηγεί την κούρσα των πλέι οφ για το Τσάμπιονς Λιγκ" αναφέρει. Για τα μεταγραφικά η εφημερίδα γράφει πως η ΑΕΚ κατέθεσε βελτιωμένη πρόταση στη Ρέντινγκ για τον Σα ενώ το προχωρά την υπόθεση του Λι.
LIVE SPORT
Πρώτο θέμα η ΑΕΚ και "VforVargas" ο βασικός τίτλος. "Με τσαμπουκά, αυτοθυσία και ρεαλισμό η ΑΕΚ έστειλε τον ΠΑΟΚ στους έξι πόντους" τονίζει. Αναφορικά με τα μεταγραφικά αναφέρει πως σήμερα... κληρώνει για τον Ορλάντο Σα ενώ υπάρχει planb με τον Ιμπραχίμα Μπαλντέ. O 26χρονος Σενεγαλέζος αγωνίζεται στην Κούμπαν Κράσνονταρ από το 2012 και έχει πετύχει 23 γκολ σε 75 ματς.

OI ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ..

Στην πολύ καλή κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα και στο κατάλληλο… τάιμινγκ που αντιμετώπισε τον ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε ο Πέτρος Μάνταλος, με δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς. Ο αρχηγός της ΑΕΚ είπε αρχικά: «Στη φάση που βρίσκεται τώρα η ομάδα, νομίζω πως ήταν ό,τι καλύτερο να έρθει ένα ντέρμπι. Ηρθε την κατάλληλη στιγμή, που είχαμε χτίσει ένα σερί με το καινούργιο έτος. Και το ευχαριστηθήκαμε και εμείς και ο κόσμος που βρέθηκε εδώ και πήρε μεγάλη χαρά», ενώ για τις διαφορές συγκριτικά με το ντέρμπι του πρώτου γύρου, είπε: «Το μεγαλύτερο που άλλαξε ήταν το όπλο της ομάδας, ο κόσμος της. Δεν νομίζω ότι έχει αλλάξει τόσο πολύ ο τρόπος παιχνιδιού. Κυριαρχήσαμε σε όλο το παιχνίδι και μόνο στο τέλος απειληθήκαμε, με στημένες φάσεις, όσο δεν απειληθήκαμε στα πρώτα 80 λεπτά»
Για το αν η ΑΕΚ είναι πλέον το αφεντικό για τη δεύτερη θέση, σχολίασε: «Έχει πολύ δρόμο ακόμα το πρωτάθλημα, αλλά εμείς έχουμε πάρει μία διαφορά από τον δεύτερο και με νίκες θα την κάνουμε ακόμα μεγαλύτερη», ενώ για τα νέα του καθήκοντα στο γήπεδο, ξεκαθάρισε: «Έχω ξαναπεί νιώθω άνετα με αυτή τη θέση, δεν έχει τόσες πολλές διαφορές. Σίγουρα με τραβάει λίγο περισσότερο πίσω, αλλά προσπαθώ να ανταπεξέλθω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στον νέο μου ρόλο».

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ Ο ΚΟΟΥΤΣ !!

Χαρούμενος για τους παίκτες του, τον τρόπο που δούλεψαν στο γήπεδο και τη νίκη που πέτυχαν επί του ΠΑΟΚ, δήλωσε ο Γκας Πογιέτ στη συνέντευξη Τύπου. 
Διαβάστε τι είπε ο προπονητής αναλυτικά και για τα μεταγραφικά: 
«Προφανώς και είμαι πολύ χαρούμενος. Κυρίως είμαι χαρούμενος για τους παίκτες μου. Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι, για όλη την οικογένεια της ΑΕΚ. Αλλά πιστεύω ότι είναι μία πάρα πολύ σημαντική η αποψινή νίκη για τους παίκτες. Πιστεύω ότι στο πρώτο ημίχρονο η ένταση, η επιθετικότητα, ο τρόπος που μπήκαμε στο ματς ήταν φανταστικά. Ίσως ο έντονος ρυθμός στο πρώτο ημίχρονο μας υποχρέωσε να ρίξουμε λίγο τον ρυθμό μας στο δεύτερο ημίχρονο. Λαμβάνοντας υπόψη το αποψινό αντίπαλο και όλα όσα έχουν γίνει, είναι πολύ σημαντική η νίκη αυτή για το μέλλον. Χωρίς αμφιβολία ο ΠΑΟΚ μας δυσκόλεψε περισσότερο, αν και είχαμε χάσει κάποια άλλα παιχνίδια. Το πιθανότερο είναι ότι θα βρίσκεται στα πλέι οφ. Πλέον, είμαστε πεπεισμένοι πως αν συνεχίσουμε έτσι, θα έχουμε μια καλή απόφαση στα πλέι οφ. Ταυτόχρονα είμαστε εδώ συνέχεια για να κερδίζουμε… Έχουμε ένα ματς Κυπέλλου τώρα, πάμε για τη νίκη. Θα ήθελα να πω πως είναι κρίμα για ό,τι έγινε με τον Μπερμπάτοφ. Είναι ένας φίλος. Τελείωσε αυτό το ματς, κοιτάμε μπροστά».
Για τις αλλαγές και αν άργησε να τις κάνει;
«Ο χρόνος που μπήκε ο Τζιμπούρ ήταν στα κανονικά πλαίσια. Θέλαμε να διατηρήσουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και μπήκα δυο παίκτες στο τέλος με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Για να αρχίσετε να με γνωρίζετε: για μένα κάθε ματς είναι διαφορετικά. Μπορεί να γίνουν δυο αλλαγές στο ημίχρονο και σε άλλα ματς να μην γίνουν όλες οι αλλαγές. Ξέρω αυτό που θέλω να κάνω, ξέρω τι πρέπει να δώσω στην ομάδα για να κερδίσει. Τίποτα παραπάνω».
Για την ευκαιρία που έδωσε η ΑΕΚ στον ΠΑΟΚ με 10 παίκτες να ισοφαρίσει στο τέλος;
«Η αλήθεια είναι ότι υπήρχε νευρικότητα στα τελευταία λεπτά. Ήταν η ανάγκη της ομάδας να κερδίσει. Μας πίεσε και ο ΠΑΟΚ. Θα ήθελε να δω και αντίστοιχα την ομάδα μου να δω πως αντιδράσει».
Αν θα περίμενε να έχει τόσο χώρο από τον ΠΑΟΚ;
«Ο ΠΑΟΚ μπορεί να παίξει με 3 πίσω, με τέσσερις πίσω. Μπορεί να αλλάξει το σύστημα μέσα στο γήπεδο χωρίς να έχει πρόβλημα. Συγκεντρωθήκαμε εμείς πάρα πολύ στον δικό μας τρόπο παιχνιδιού, με όλο το σεβασμό απέναντι στον ΠΑΟΚ. Έτσι θα μπορούσαμε να αντιδράσουμε με οποιοδήποτε τρόπο κι αν έπαιζε ο ΠΑΟΚ. Γι’ αυτό επαναλαμβάνω, πως ήταν πολύ καλό το ματς για τους παίκτες. Ήξεραν πως θα αντιδράσουμε μέσα στο γήπεδο».
Αν είχε δώσει οδηγίες σε Γκάλο και Ντίντακ πώς να αντιμετωπίσουν τους Μακ και Ροντρίγκες;
«Το είχαμε συζητήσεις με τους παίκτες. Η ΑΕΚ στον πρώτο γύρο δεν ήξερε πώς να αντιδράσει. Είχε εγκλωβιστεί στο σύστημα του ΠΑΟΚ. Είχε χώρο ο ΠΑΟΚ να τρέξει με τον Μακ και τον Ροντρίγκες. Παρ’ όλο όμως το συζητήσαμε και το κάναμε προπόνηση, ο Ροντρίγκες ήταν σε δυο φάσεις μέσα στο πρώτο ημίχρονο».
Για μεταγραφές;
«Η συνομιλία κλειδί θα γίνει αύριο».
Για τον Ορλάνο Σα;
«Κάθε μέρα είναι και πιο δύσκολο. Θα δούμε».

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΑΕΚΑΡΑ ΜΕ ΑΕΡΑ ΓΙΑ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ..ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ..ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΑ ΜΠΑΟΚΙΑ ΨΕΣ..ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ 1-0..ΕΙΧΑΜΕ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ..ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΙΚΗΣΑΜΕ..ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΜΑΣ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Κυριακή, Ιανουαρίου 24, 2016

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

Ώρα των Σπορ: Λάβα ομάδα και κόσμος. Πίστη και αποφασιστικότητα για το πρώτο φετινό «τρίποντο» σε μεγάλο παιχνίδι. Χρέος της ΑΕΚ να ανταμείψει τους χιλιάδες Ενωσίτες που θα αψηφήσουν το τσουχτερό κρύο και θα πάνε απόψε στο ΟΑΚΑ. Νίκη σήμερα, φέρνει την Ένωση στο +6 από τον ΠΑΟΚ και την καθιστά ξεκάθαρο φαβορί για την πρωτιά ενόψει play offs. Οι πιθανοί έντεκα της ΑΕΚΑΡΑΣ: Ανέστης, Γκάλο, Κολοβέτσιος, Άρθο, Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος, Μπαρμπόσα, Βάργκας και Αραβίδης.Κρίσιμο 48ωρο για Σα και εξτρέμ!Μπράβο ρε μάγκα, Μαυροειδή! Παλίκαρος σε ένα ακόμα ματς, κράτησε όρθια την ΑΕΚ και την γλίτωσε από μέγα κάζο με το Λαύριο (90-82) με 21 πόντους και 9 ριμπάουντ σε 20 λεπτά. Βοήθησαν σε καθοριστικά σημεία, Μαυροκεφαλίδης (10π., 10ρ.), Σάκοτα (10π.). «Καυτός» ο Κούπερ (20π. με 5 τρίποντα) στα δύο πρώτα δεκάλεπτα, στο τελευταίο του παιχνίδι στην Ένωση. Εμφανής η έλλειψη χημείας από τις ασταμάτητες αλλαγές στο ρόστερ, πολλά τα προβλήματα στην άμυνα, τραγικό γ’ δεκάλεπτο. Ζντοβτς: Πρέπει να «χτίσουμε» χαρακτήρα.
Sportday: Όλοι οι δρόμοι… ΟΑΚΑ. Επαφές και χθες με τον Σα αλλά η ΑΕΚ παράλληλα ετοιμάζεται να… πυροδοτήσει «βόμβα» με τον διεθνή Τσέχο φορ, Τόμας Πεκχαρτ.
Goal: Όπου τολμούν οι… αετοί. Να συνεχίσει την πτήση. Να στείλει το μήνυμα ότι η 2η θέση της ανήκει θέλει η Ένωση. Δεν αλλάζει 11άδα ο Πογέτ. Τζιμπούρ και Αραβίδης έχουν βάλει 9 γκολ στον ΠΑΟΚ. ΠρεΣΑρει και ελπίζει.
Live Sport: «Μνηστήρες» για Σα. Ενδιαφέρονται κι άλλες ομάδες για τον Πορτογάλο. Με Βάργκας και 20.000 κόσμο για το «6 στα 6» με ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ (19:30, NS1).

O TYΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΛΑΒΑ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΣ ΓΡΑΦΕΙ Η ΦΥΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΨΙΝΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΑ ΜΠΑΟΚΙΑ..ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ ΛΟΙΠΟΝ..ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ..ΘΕΛΟΥΜΕ 14 ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ..ΕΤΣΙ ΝΙΚΑΝΕ ΣΤΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΤΣ..ΠΑΜΕ ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ !!

Ο Γκουστάβο Πογιέτ θέλει τη νίκη (και) για να πανηγυρίσει το πρώτο του τρίποντο σε ντέρμπι επί ελληνικού εδάφους. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης (και) -όπως είπε στους ποδοσφαιριστές- για να κάνουν ένα δώρο στον κόσμο της ομάδας που αναμένεται να δώσει δυναμικό (με δεδομένες τις συνθήκες) «παρών» στο ΟΑΚΑ. Οι ποδοσφαιριστές, γιατί σε κανένα από τα τρία ντέρμπι στον πρώτο γύρο δεν κατάφεραν να πετύχουν στο απόλυτο τον στόχο τους.
Πάνω απ' όλα, όμως, για την ΑΕΚ το αποψινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι μια ευκαιρία να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί της μέσα στο 2016 και να συνεχίσει το χτίσιμο διαφοράς από τους διώκτες της, εν όψει των πλέι οφ του πρωταθλήματος. Για την ομάδα το... μουντ φαντάζει ιδανικό, καθώς σε μια σειρά αγώνων έδειξε θετικό πρόσωπο και απέδειξε ότι έχει βρει τον τρόπο να παίρνει αυτό που θέλει μέσα στο γήπεδο. Ωστόσο, οι Κιτρινόμαυροι γνωρίζουν πολύ καλά ότι στο αποψινό παιχνίδι όλα αυτά λίγο μετρούν και τα πάντα θα κριθούν από τη δική τους εικόνα στον αγωνιστικό χώρο. Κάτι που τόνιζαν όλη την εβδομάδα στις μεταξύ τους συζητήσεις.
Όσον αφορά τα πλάνα του Γκουστάβο Πογιέτ, ο προπονητής της ΑΕΚ έδειξε μέσα από τις προπονήσεις την πρόθεσή του να μην αλλάξει τη συνταγή που εμπιστεύτηκε στο παιχνίδι με τα Γιάννενα. Στο τέρμα θα είναι ο Ανέστης, στην άμυνα προβάδισμα για να ξεκινήσουν έχουν οι Γκάλο, Άρθο, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, στην τριάδα της μεσαίας γραμμής οι Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος, αριστερά στην επίθεση θα είναι ο Μπαρμπόσα, στην κορυφή ο Αραβίδης, ενώ αριστερά τη θέση διεκδικούν Βάργκας και Μπουονανότε, με τον Βενεζουελάνο να είναι το φαβορί.

Σάββατο, Ιανουαρίου 23, 2016

O ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
«Τώρα τέρμα τα γκάζια», γράφει στο πρώτο της σημερινό θέμα η Ωρα, αναφερόμενη στα όσα είπε χθες ο Μελισσανίδης στους παίκτες: «Μήνυμα Τίγρη στα Σπάτα: «Έχετε αρχίσει να φτιάχνετε τον κόσμο, κάντε του δώρο τη νίκη με ΠΑΟΚ». Για τον Σα η εφημερίδα αναφέρει: «Limitupγια Ορλάντο Σα. Ανέβηκε κι άλλο η ΑΕΚ για τον Πορτογάλο επιθετικό. Οι Αγγλοι μιλούσαν χθες για 790.000 ευρώ στη Ρέντινγκ συν ποσοστό μεταπώλησης, αλλά η Ένωση έχει ήδη βελτιώσει από χθες την πρότασή της».
SPORTDAY
Mε τα μεταγραφικά ασχολείται η SD, η οποία υποστηρίζει: «Χαλάει του Βαδίγιο. Στρέφεται σε λύση Πογιέτ η Ένωση. Χαμός με Σα. Μπριζ και Μακάμπι θέλουν τον Πορτογάλο φορ, το σκέφτεται για Αγγλία ο Μιλοβάνοβιτς».
LIVE  SPORT
«Πιέζει για ΑΕΚ ο Σα», γράφει η LSκαι προσθέτει: «Σκληρά παζάρια με τη Ρέντινγκ για τον Ορλάντο Σα, ο οποίος βάζει… πλάτη υπέρ της Ένωσης». Επίσης, η εφημερίδα αναφέρει φυσικά και τα λόγια του Μελισσανίδη χθες στους παίκτες.
GOAL
Για τον Σα γράφει και το Goal: «Ύστατη μάχη για τον Σα. Γουλβς και Μακάμπι δίνουν περισσότερα στη Ρέντινγκ. Ο Ορλάντο θέλει ΑΕΚ».

ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ;;

Με τον πλέον επίσημο τρόπο έδειξε η ΑΕΚ ότι θέλει να αποκτήσει τον Ορλάντο Σα, καταθέτοντας πρόταση στη Ρέντινγκ, για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Πορτογάλου. Σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας της περιοχής, που ασχολείται αποκλειστικά με τα θέματα του συλλόγου (getreading.co.uk), η Ένωση προσφέρει στους Άγγλους το ποσό των 790.000 ευρώ (600.000 λίρες) και 40% ποσοστό μεταπώλησης, προκειμένου να αποσπάσει τη θετική τους απάντηση. Πρόκειται για χρήματα, που όπως τονίζει το δημοσίευμα, είναι κατά 400.000 λίρες λίγότερα από αυτά που ξόδεψε το περασμένο καλοκαίρι η Ρέντινγκ, για να αποκτήσει τον Σα από τη Λέγκια, που όμως είναι ικανά να γίνουν αποδεκτά από τη διοίκηση του συλλόγου (συν το ποσοστό μεταπώλησης) ώστε να ολοκληρωθεί το deal.
Και οι πληροφορίες του aek365, επιβεβαιώνουν τα παραπάνω στο ακέραιο. Η ΑΕΚ όντως έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στη Ρέντινγκ, η οποία είναι αυτή που αποκαλύπτουν οι Άγγλοι και περιμένει την απάντησή της. Μάλιστα, από το κλίμα που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ώρες, υπάρχει πολύ μεγαλύτερη αισιοδοξία από αυτή που επικρατούσε αρχικά. Βεβαίως, τίποτα ακόμα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο, αφού η υπόθεση βρίσκεται στη διαδικασία των διαπραγματεύσεων, αλλά σαφώς οι ελπίδες για την ολοκλήρωση της μεταγραφής είναι αυξημένες.

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΟΣΜΟ !!

Μέχρι και αύριο θα συνεχιστεί η προπώληση των εισιτηρίων για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ -το πρώτο μεγάλο εντός έδρας ματς της χρονιάς- και ήδη έχει πραγματοποιηθεί ρεκόρ προπώλησης, δείγμα του ξεσηκωμού που υπάρχει στις τάξεις των οπαδών της ΑΕΚ για το κυριακάτικο παιχνίδι. Μάλιστα, οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για παρουσία περισσοτέρων από 30.000-35.000 Ενωσιτών οπαδών, μαζί με εκείνους που θα σπεύσουν την τελευταία στιγμή να προμηθευτούν ένα εισιτήριο από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ.
Παράλληλα, η ΠΑΕ εξέδωσε σχετική ανακοίνωση για τα εισιτήρια του κυριακάτικου αγώνα, που αναφέρει:
Συνεχίζεται με ικανοποιητικούς ρυθμούς και ολοκληρώνεται αύριο το βράδυ η προπώληση των εισιτηρίων για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. H ΠΑΕ ΑΕΚ υπενθυμίζει ότι όσοι φίλαθλοι προμηθευτούν τα εισιτήριά τους για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ έως και αύριο το βράδυ θα μπουν στην κλήρωση για ένα από τα πέντε συλλεκτικά t-shirt της φετινής περιόδου με τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας.
Οι νικητές θα ανακοινωθούν την Δευτέρα 25 Ιανουαρίου από την επίσημη σελίδα της ομάδας μας στο facebook και καλώντας στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ θα ενημερωθούν για την παραλαβή των δώρων τους. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η προσκόμιση του αποκόμματος του εισιτηρίου τους.
Σημειώνεται ακόμα ότι ολοκληρώθηκε σήμερα στις πέντε το απόγευμα και η λειτουργία της τηλεφωνικής γραμμής, που εξυπηρέτησε τους φιλάθλους της ομάδας κατά την προπώληση των εισιτηρίων του κυριακάτικου αγώνα.
Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται βεβαίως ηλεκτρονικά μέσω του aekfc.gr, ενώ και αύριο θα λειτουργήσει το εκδοτήριο του σταθμού ΗΣΑΠ «Ειρήνη» από τις 10:00 έως τις 17:00.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΤΕΡΜΑ ΤΑ ΓΚΑΖΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ..ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ..ΤΟ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΜΕΤΩΠΑ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΤΠΤ..ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ  ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑ !!..ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΙΗ ΜΕ ΤΑ ΜΠΑΟΚΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Παρασκευή, Ιανουαρίου 22, 2016

O AΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑΤΩΝΣΠΟΡ
"Πολύ κοντά για Σα η ΑΕΚ" γράφει στο βασικό της τίτλο η εφημερίδα. Τονίζει πως πληροφορίες από την Αγγλία αναφέρουν ότι η "Ένωση έχει ενισχύσει πολύ τις πιθανότητες της για τη μεγάλη μεταγραφή". Από εκεί και πέρα γίνεται αναφορά στο δείπνο που έγινε χθες το βράδυ με τους παίκτες να τονίζουν πως θα τα δώσουν όλα για τη νίκη στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Τέλος αναφορικά με τη Βασίλισσα η "Ώρα" αναφέρει πως ο Κλιφ Χάμοντς είναι ο πρώτος στόχος για να αντικαταστήσει τον Ντι Τζέι Κούπερ. O 30χρονος (1,91) που έχει περάσει από το Περιστέρι αγωνίζεται στην  NBA Development League με τη φανέλα των Ρίνο Μπίγκχορνς.
SPORTDAY

Για τον Άλβαρο Βαδίγιο γράφει η εφημερίδα και τονίζει πως η ΑΕΚ ετοιμάζει πρόταση στην Μπέτις για την απόκτηση του. Επιπλέον αναφέρει πως συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με την Ρέντινγκ για τον Ορλάντο Σα.
GOAL NEWS
"Ορλάντο magic" γράφει στο βασικό της τίτλο η εφημερίδα με την ΑΕΚ να είναι πρώτο θέμα. "Ο Σα όλο και πιο κοντά στην ΑΕΚ που προσπαθεί να τον κλείσει πριν το ντέρμπι. Η Ένωση βρήκε πεδίο συμφωνίας με τον Πορτογάλο και με την Ρέντινγκ" τονίζει το Goal. Από εκεί και πέρα αναφέρει πως η Ένωση κινείται για τον δανεισμό του Λι Τσανγκ Γιονγκ. Ο 27χρονος διεθνής Νοτιοκορεάτης αγωνίζεται στην Κρίσταλ Πάλας. Τέλος σύμφωνα με την εφημερίδα υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδα του εξωτερικού για τον Πλατέλλα. 
LIVE SPORT
Για υπέρβαση της ΑΕΚ για Σα γράφει η εφημερίδα. Αναφέρει πως η Ένωση προσφέρει 800.000 ευρώ στη Ρέντινγκ και 500.000 στον Πορτογάλο για να κλείσει τη μεταγραφή. "Παιχνίδια τακτικής από τους Άγγλους που βρήκαν ήδη τον αντικαταστάτη του αλλά δεν πέφτουν κάτω από τα 1,2εκατ. Ποσοστό μεταπώλησης το ατού της Ένωσης" τονίζει. Η LiveSportαναφέρει πως η ΑΕΚ κινείται και για τον Ούκρα. "Η Ρίο Άβε τον ελευθερώνει αρκεί να κρατήσει το 15% των δικαιωμάτων του. Ο 27χρονος εξτρέμ θέλει να ανταμώσει ξανά με τον Μπαρμπόσα" τονίζει.

ΣΚΛΗΡΑ ΠΑΖΑΡΙΑ ΓΙΑ ΣΑ !!

Σε σκληρό παζάρι έχουν εξελιχθεί οι επαφές της ΑΕΚ με την Ρέντινγκ για τον Ορλάντο Σα. Η Ένωση αποφάσισε να να προχωρήσει την υπόθεση του Πορτογάλου επιθετικού και εσχάτως άνοιξε διαρκεί δίαυλο επικοινωνίας με τον αγγλικό σύλλογο, προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Οι συζητήσεις των δύο πλευρών είναι συνεχείς, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν ότι όσο κυλά ο χρόνος τόσο... πλησιάζουν οι δύο πλευρές.
Στις πρώτες επαφές είχε διαπιστωθεί να χωρίζει τις δύο ομάδες... άβυσσος και γι' αυτό άλλωστε το θέμα είχε αντιμετωπιστεί από την ΑΕΚ με επιφυλακτικότητα. Όμως, μέσω της τελευταίες πρότασης που έχει μεταφέρει η πλευρά της Ένωσης στους Άγγλους, η οποία αφορά μια συγκεκριμένη φόρμουλα (με χρήματα και ποσοστό μεταπώλησης), το χάσμα φέρεται να έχει γεφυρωθεί σε βαθμό που να δημιουργεί την αισιοδοξία ότι μπορεί να επέλθει συμφωνία.
Προς αυτή την κατεύθυνση πιέζει στενά και η πλευρά του ίδιου του ποδοσφαιριστή, ο οποίος είναι γνωστό εδώ και μέρες ότι επιθυμεί την μεταγραφή του στην ΑΕΚ, καθώς θεωρεί ότι τη δεδομένη στιγμή αποτελεί την καλύτερη προοπτική για την καριέρα του. Με σύμμαχο τον Σα, η Ένωση ελπίζει στις συζητήσεις που θα ακολουθήσουν τις επόμενες ώρες να βρεθεί η λύση για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

O TYΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΓΙΑ ΣΑ ΓΡΑΦΕΙ Η ΦΥΛΛΑΔΑ ΜΑΣ..ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΖΙΦΡΑ ;; Ή ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ;;..Ο ΜΗΝΑΣ ΠΑΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ..ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΤΑ ΜΠΑΟΚΙΑ ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ ..Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ !!..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Πέμπτη, Ιανουαρίου 21, 2016

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Ο Ορλάντο Σα και οι νέα επαφή που υπήρξε με τον παίκτη, είναι το βασικό θέμα της εφημερίδας, η οποία υποστηριζει ότι η ΑΕΚ έχει αυξημένες πιθανότητες, συγκριτικά και με άλλες ομάδες που τον έχουν στον μάτι, προκειμένου να τον κάνει δικό της. Παράλληλα, τονίζεται πως αν τελιά ναυαγήσει η περίπτωση του Σα, τότε ο Μπαράλ είναι η πρώτη εναλλακτική για την γραμμή κρούσης. Από εκεί και πέρα η εφημερίδα αναφέρεται και στις άλλες θέσεις που ψάχνεται η ΑΕΚ. του στόπερ, που θα κριθεί μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ και του ακραίου επιθετικου εκεί όπου Βαδίγιο, Ματέι, Ράντοβιτς και μία περίπτωση από την Αγγλία, βρίσκονται στο προσκήνιο. Τέλος, γίνεται αναφορά στους Βάργκας και Τζιμπούρ, σχετικά με την συμμετοχή τους στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, όπως και στον αθλητικό δικαστή που δεν μάσησε και κάλεσε σε απολογία τον Ολυμπιακό.
SPORTDAY
«Ερχονται ανακοινώσεις», είναι ο βασικός τίτλος της εφημερίδας στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, που επισημαίνει: «επαφές παντού χθες η Ένωση. Τι γίνεται με επιθετικό και ακραίο, ο Βαδίγιο παραμένει η πρώτη επιλογή».
LIVE
Για τον Ούκρα γράφει η εφημερίδα η οποία τονίζει πως ένα «ναι» του Πογιέτ φτάνει για να γίνει παίκτης της ΑΕΚ ο Πορτογάλος, την στιγμή που η Ένωση είναι διατεθειμένη να πληρώσει την Ρίο Άβε για να αποκτήσει τον παίκτη. Από εκεί και πέρα γίνεται αναφορά στις δηλώσεις του Πογιέτ, σχετικά με το μέλλον του.
GOAL
Για αναζωπύρωση ελπίδων για την απόκτηση του Ορλάντο Σα, κάνει λόγο η εφημερίδα, η οποία σημειώνει: «Τα καψώνια της Ρέντινγκ στον Πορτογάλο, που θέλει να φύγει. Εναλλακτική ο Μπαράλ. Μόνο ο Βαδίγιο παίζει για τα άκρα». Αναφορά γίνεται και στην Βασίλισσα, εκεί όπου φεύγει ο Κούπερ για Μονακό και έρχεται ο Μπράουν.

EIMAΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΟΟΥΤΣ..

Στη συνάντηση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τη συζήτηση που έκαναν γύρω από τα μεταγραφικά, αναφέρθηκε ο Γκουστάβο Πογιέτ, στις δηλώσεις του στη Nova, τονίζοντας πως οι στόχοι έχουν «κλειδώσει» και η ΑΕΚ βρίσκεται κοντά στο να ολοκληρώσει τις μεταγραφές.  «Στην Ελλάδα αυτές τις συναντήσεις τις βλέπετε κάπως ιδιαίτερα. Είναι απολύτως λογικό ένας πρόεδρος να έχει συνάντηση με τον προπονητή. Δεν έγινε η συνάντηση για κάποιον ειδικό λόγο. Το κάναμε απλώς για να γνωριστούμε καλύτερα, για να ανταλλάξουμε απόψεις, να ακούσει τη γνώμη μου. Είναι φυσιολογικό. Δεν ξέρει αν συνηθίζεται αυτό στην Ελλάδα, αλλά για μένα είναι κάτι σύνηθες. Έτσι κι αλλιώς έχουμε άριστη συνεργασία», είπε για τη συνάντηση με τον Μελισανίδη και πρόσθεσε: «Έχουμε στο στόχαστρό μας συγκεκριμένους παίκτες σε συγκεκριμένες θέσεις. Δυστυχώς δεν θα σας τις αποκαλύψω για να μην επηρεαστούν οι παίκτες του ρόστερ, αλλά και για να μην αποκαλυφθούν οι στόχοι. Ωστόσο μπορώ να αποκαλύψω ότι είμαστε πιο κοντά». Όσο για το πότε να περιμένουμε ανακοινώσεις, ξεκαθάρισε: «Είναι αδύνατον να προβλέψεις πότε θα έχουμε εξελίξεις. Από εμπειρία σας το λέω ότι δεν είναι δυνατόν».
Ερώτηση δέχθηκε και σχετικά με την παραμονή του στον πάγκο της ΑΕΚ και μετά το καλοκαίρι, για να πει: «Είναι αρκετά πρόωρο. Η κατάσταση δεν έχει αλλάξει. Είναι ακόμα Ιανουάριος. Εξάλλου αυτή η συνάντηση, επειδή διανύουμε μετεγγραφική περίοδο, έγινε για μετεγγραφικούς λόγους. Κοιτάζουμε κάποιες επιλογές, άρα αυτή την εποχή είναι φυσιολογικό προπονητής να συναντηθεί με τον πρόεδρο».
Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, το πρώτο μεγάλο ματς του Ουρουγουανού στο ΟΑΚΑ. «Ανυπομονώ πάρα πολύ για τον αγώνα της Κυριακής να δω το Ολυμπιακό στάδιο όσο το δυνατόν πιο γεμάτο. Η Ελλάδα έχει φήμη ότι οι φίλαθλοί της δημιουργούν καταπληκτικό κλίμα σε τέτοια παιχνίδι και θα είμαι πολύ χαρούμενος αν θα δω τον κόσμο να δίνει δυναμικό παρών. Αυτό που περιμένω είναι να υπάρχει μια καλή σύνδεση μεταξύ των παικτών και των φιλάθλων. Ο κόσμος να μας στηρίξει στην αρχή και να μας δώσει ώθηση κι εμείς απ' την πλευρά μας να μπορέσουμε να μπούμε δυνατά, να κάνουμε το παιχνίδι μας για να τους ευχαριστήσουμε. Είναι μια αμφίδρομη σχέση κι επειδή το Ολυμπιακό στάδιο είναι ένα τεράστιο γήπεδο ελπίζω να είναι γεμάτο».
Από εκεί και πέρα, μιλώντας για το αγωνιστικό μέρος, είπε:  «Είναι αλήθεια ότι πρόκειται για ένα ειδικό παιχνίδι και το έχουν αντιληφθεί και οι παίκτες. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να βρεθούμε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, αφού κατά κάποιο τρόπο θα είναι ένα τεστ για μας, έτσι ώστε να δούμε που βρισκόμαστε είμαστε σε σχέση με τις ομάδες που βρίσκονται ψηλά στη βαθμολογία», ενώ σημείωσε και τους τομείς που χρειάζεται ακόμα μεγαλύτερη δουλειά από τους ποδοσφαιριστές του: «Πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε με τη μπάλα και στην οργάνωση του παιχνιδιού. Είναι στοιχεία που τα ζητάμε πάντα, αλλά σε ένα τέτοιο παιχνίδι θα πρέπει να τα έχουμε σε μεγαλύτερο βαθμό».

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΜΑΧΕΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΑΧΕΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ..ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΤΠΤ ΤΟ ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΟ..ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ..ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ..ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΑ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Τετάρτη, Ιανουαρίου 20, 2016

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

Ώρα των Σπορ: Ξεκάθαρο το συμπέρασμα από τη συνάντηση κορυφής που αποκάλυψε η «ΩΡΑ»: Θέλει να μείνει! Ο Πογέτ σκέφτεται πολύ σοβαρά την περίπτωση να συνεχίσει στην ΑΕΚ και οι Μελισσανίδης-Μπάγεβιτς, το βλέπουν με θετικό μάτι. Όλα όσα συζητήθηκαν και τι αφέθηκε για το επόμενο ραντεβού. Τι συμφώνησαν για τα μεταγραφικά. Νέα ονόματα στη λίστα για φορ και εξτρέμ! Ο 32χρονος Ισπανός στράικερ, Νταβίντ Μπαράλ εξετάζεται από την ΑΕΚ, ενώ δυσκολεύει του Ορλάντο Σα. «Μέσα» πάντα οι Βαντίγιο και Ματέι για εξτρέμ, αλλά «ματιές» και στον έμπειρο Σέρβο, Μίροσλαβ Ράντοβιτς!Ήρθε στην Αθήνα ο Λάζαρ Τζούροβιτς, απομένουν οι υπογραφές.«Έκλεισε» τον Τζέι Κόβαν Μπράουν για τη θέση «2», φεύγει ο Κούπερ, έρχεται «άσος» από το ΝΒΑ. Συνεχίζονται τα «πήγαινε-έλα» στη Βασίλισσα, ζητούμενο το να βρεθεί κάποια στιγμή η απαραίτητη «χημεία» στην ομάδα.
Live Sport: Κλείνει το deal. Απόλυτη επιβεβαίωση της «Live» για ΑΕΚ και Ούκρα. Λεπτομέρειες απομένουν για την απόκτηση του Πορτογάλου εξτρέμ. Τι λέει ο μάνατζέρ του. Γυρίζει ο Ντίντακ με ΠΑΟΚ – Με Ατρόμητο θα εκτίσει ο Σιμόες. «Παράθυρο» για Λάφερτι! Φουλάρει η Ένωση για να κλείσει παίκτες μετά τη σύσκεψη κορυφής στα γραφεία του Μελισσανίδη. Φεύγει ο Κούπερ, έρχεται ο Μπράουν στη Βασίλισσα.
Sportday: Συνάντηση κορυφής για ενίσχυση. Που συμφώνησε ο Πογέτ με τη διοίκηση. Γιατί δεν ήταν παρών ο Μιλοβάνοβιτς στη μεταγραφική σύσκεψη.
Goal: Εξτρεμιστρια. Μεταγραφή μόνο για κάτι εξαιρετικό στα άκρα, όπως προέκυψε από τη συνάντηση Μελισσανίδη, Μπάγεβιτς και Πογέτ. Βαδίγιο, Ούκρα και Ματέι οι υποψήφιοι.

ΠΑΝΤΟΥ ΚΙΝΗΣΕΙΣ !!

Η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας μεταξύ του Δημήτρη Μελισσανίδη, του Γκουστάβο Πογιέτ και του Ντούσαν Μπάγεβιτς, άνοιξε όπως αναμενόταν τον δρόμο για να αυξηθεί η... κινητικότητα της ΑΕΚ σε μεταγραφικό επίπεδο. Μια από τις πρώτες επιδιώξεις των ανθρώπων της ομάδας ήταν να φτάσουν σε ένα τελικό στάδιο το θέμα του Ορλάντο Σα, προκειμένου να διαπιστωθεί οριστικά αν είναι εφικτό να γίνει η μεταγραφή.
Οι ιθύνοντες της Ένωσης είχαν την Τρίτη νέα επικοινωνία με τον ατζέντη του Πορτογάλου επιθετικού και συζητήσουν οι λύσεις που μπορούν να προταθούν στην Ρέντινγκ, ώστε να αποσπάσουν την συμφωνία της. Στην ΑΕΚ τώρα περιμένουν μέσα στις επόμενες ώρες τις τελικές συζητήσεις του μάνατζερ του ποδοσφαιριστή με τους Άγγλους, ώστε να ξεκαθαρίσει η υπόθεση.
Η οποία, βέβαια, εξακολουθεί να παραμένει δύσκολη, με την ΑΕΚ να εξετάζει παράλληλα κι άλλες λύσεις. Οι οποίες κινούνται στη φιλοσοφία που είχε αρχικά αποφασιστεί να κινηθεί η ομάδα για την θέση του φορ, αποκτώντας δηλαδή έναν ποδοσφαιριστή που θα αντικαταστήσει στις επιλογές του Γκας Πογιέτ τον Κρισάντους ως τρίτη λύση. Σε αυτό το πλαίσιο, στη λίστα της ΑΕΚ εξακολουθούν να βρίσκονται ο Ρότζερ Μάρτι, ο Ραμίρο Κόστα και ο Μιγκέλ Γκερέρο, αλλά και κάποιες περιπτώσεις που έχουν επίσης προταθεί τις τελευταίες μέρες.
Την ίδια στιγμή, επαφές γίνονται και για την προσθήκη στη θέση του εξτρέμ, όπου ως γνωστόν η ΑΕΚ έχει ψάξει τις περιπτώσεις του Σλάμοβιρ Πέσκο, του Αλβάρο Βαδίγιο και του Ούκρα, ωστόσο και για αυτή τη θέση υπάρχουν ακόμη μια δυο λύσεις που εξετάζονται, με την πρόθεση των ανθρώπων της ομάδας να είναι για το άκρο της επίθεσης η όποια κίνηση να έχει σίγουρα και προοπτική παραμονής του παίκτη στην ομάδα και σε βάθος χρόνου.
Τέλος, για τη θέση του στόπερ στην ΑΕΚ κρατούν στάση αναμονής, μέχρι να ξεκαθαρίσει το θέμα με τον Θέσαρ Άρθο. Όπως είναι γνωστό, η Ένωση έχει γίνει αποδέκτης ενδιαφέροντος για τον Ισπανό από ομάδα της Κίνας, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει δεχθεί επίσημη πρόταση. Κάτι που πιστεύεται στην πλευρά της ομάδας ότι είναι πιθανό να συμβεί μέχρι το Σαββατοκύριακο.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΠΟΓΕΤ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΔΙΟΤΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΗΡΑΝ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΨΑΞΙΜΟ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Τρίτη, Ιανουαρίου 19, 2016

ΘΑ ΤΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΓΡΗ..

Μπορεί η ΑΕΚ να «τρέχει» ένα αγωνιστικό σερί 5 νικών μέσα στο 2016 και αγωνιστικά να δείχνει πως έχει βρει την ταυτότητα της, ωστόσο υπάρχουν δύο ανοιχτά θέματα τα οποία ο Γκουστάβο Πογιέτ δεν θέλει να τα αφήσει στον… αέρα. Πρώτο, η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Ο Ουρουγουανός τεχνικός έχει ενημερώσει τους Μπάγεβιτς και Μιλοβάνοβιτς, για τους παίκτες που χρειάζεται και σύμφωνα με πληροφορίες, είναι έτοιμος να κάνει το ίδιο και στον Δημήτρη Μελισσανίδη. Ο 48χρονος  πήρε την πρωτοβουλία και ζήτησε συνάντηση με τον «Τίγρη», προκειμένου να καταλήξουν στις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για τους οποίους θα κινηθεί η Ένωση.
Παράλληλα, η κουβέντα δεν θα αφορά μόνο τα μεταγραφικά θέματα. Μία επίσης πρώτη κουβέντα αναμένεται να γίνει και για το μέλλον του Πογιέτ στον πάγκο της ΑΕΚ και την επόμενη περίοδο. Ο Ουρουγουανός δείχνει ικανοποιημένος από τις μέχρι τώρα συνθήκες που βρήκε στην Ένωση και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα ήθελε να συνεχίσει στο τιμόνι της ομάδας. Ικανοποίηση υπάρχει και από την πλευρά της ΑΕΚ και από την κουβέντα που θα γίνει με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, θα τεθούν οι βάσεις για μία περαιτέρω συνεργασία των δύο πλευρών.

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002