Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Μαρτίου 31, 2016

ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ !!

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ, έπειτα από την έγκριση της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την κατασκευή του νέου της γηπέδου. Η Ένωση ευχαρίστησε τον Πάνο Σκουρλέτη για τις θετικές εξελίξεις και εξέφρασε την αισιοδοξία της για την άμεση έκδοση της άδειας κατασκευής.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ και η Ερασιτεχνική ΑΕΚ, η «Δικέφαλος 1924 Α.Ε.» και κυρίως οι φίλαθλοι της ομάδας μας ευχαριστούν δημόσια τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Παναγιώτη Σκουρλέτη για την υπογραφή του στη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του γηπέδου μας στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ελπίζουμε πλέον βάσιμα ότι σε πολύ λίγο θα έχουμε στα χέρια μας και την οικοδομική άδεια για το μεγάλο έργο, που περιμένει με ανείπωτη προσδοκία ο κόσμος της ΑΕΚ. Το όνειρό μας γίνεται πραγματικότητα!»

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Με τα μεταγραφικά ασχολείται κατά κύριο λόγο η εφημερίδα η οποία έχει ως βασικό τίτλο: «Από το πάνω ράφι και από την Αργεντινή», αναφερόμενη στον δεξιό εξτρεμ της Σαν Λορέντζο, τον 21χρονο Έκτορ Βιγιάλμπα, που πέρσι πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν. Παράλληλα, η εφημερίδα σημειώνει: «Ο Βαρέλα… πίσω από τον Τάβαρες» και προσθέτει: «κολλητός του Μιλοβάνοβιτς ο μάνατζερ του υψηλόσωμου στόπερ, που είναι όμως φίλος και αρέσει στον Μάρκο Σιλβα», ενώ γίνεται αναφορά και στα δυνατά στοιχεία του Ντιακιτέ που θα τσεκαριστούν από Μιλοβάνοβιτς και Ντε Μπαρτόλο. Από εκεί και πέρα, εκτενή αναφορά γίνεται στη χθεσινή συνάντηση του Κοντονή με εκπροσώπους της FIFA και της UEFA, όπως και στο δυναμικό μήνυμα που έστειλε χθες η Original 21. Τέλος, υπάρχει και η τοποθέτηση του Σκουρλέτη για το γήπεδο.
SPORTDAY
Μεταγραφικό είναι και εδώ το θέμα που απασχολεί την εφημερίδα, η οποία αναφέρει ότι η παραμονή του Πογιέτ στον πάγκο της ΑΕΚ θα συνδυαστεί με 5 ενδεκαδάτους ποδοσφαιριστές, με την προεργασία να ξεκινάει από την Πορτογαλία.
LIVESPORT
Την περίπτωση του Πέδρο Σάντος εξετάζει η ΑΕΚ σύμφωνα με την εφημερίδα. Πρόκειται για τον 27χρονο ταχύτατο ακραίο της Μπράγκα, που θα δουν αύριο Μιλοβάνοβιτς και Ντε Μπαρτόλο. Εν συνεχεία σειρά θα πάρει ο Μπονατίνι της Εστορίλ και τέλος ο Ούκρα. Παράλληλα, η εφημερίδα τονίζει ότι εξετάζεται και ο Τάβαρες. Αναφορά γίνεται και στο θέμα του γηπέδου όπου τονίζεται «Εν αναμονή Σκουρλέτη για την Αγια Σοφιά».
GOAL
Με τους «στόχους» για τους οποίους ταξιδεύουν στην Πορτογαλία, ασχολείται η εφημερίδα η οποία επισημάνει: «Αυτούς θα δουν» και προσθέτει: «Εκτός από τους Τάβαρες και Ντιακιτέ, Μιλοβάνοβιτς και Ντε Μπαρτόλο τσεκάρουν επίσης του Μπονατίν, Στοϊλκοβιτς, Ρούμπεν και Κάρλος».

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΠΑΝΩ ΡΑΦΙ ,,ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ..ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ !! ..ΑΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΤΙ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ !!..ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ..Η ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ..ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ..ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ !!..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Τετάρτη, Μαρτίου 30, 2016

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Μεταγραφικό είναι το σημερινό πρώτο θέμα της Ώρας, η οποία γράφει: «Για τέσσερις σε Πορτογαλία και Γαλλία. Μιλοβάνοβιτς και Ντε Μπαρτόλο φεύγουν για Πορτογαλία, βασικά για δυο υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, αλλά… όχι μόνο. Ματιές στο δίδυμο των στόπερ της Εστορίλ Ταβάρες και Ντιακιτέ! Ακολουθεί ταξίδι του Αργεντινού αρχισκάουτερ της ΑΕΚ για άλλες δυο περιπτώσεις στην Γαλλία και μετά στη Νότια Αμερική». Όσο για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, η εφημερίδα αναφέρει: «Φαβορί η Σλοβενία, αουτσάιντερ η Αυστρία για την προετοιμασία. Μιλοβάνοβιτς και Δημητριάδης ανέλυσαν χθες στον Μπάγεβιτς τα προπονητικά κέντρα που είδαν. Μέσα στις επόμενες μέρες θα κλείσει το μέρος όπου θα «χτιστεί» η ΑΕΚ τη σεζόν 2016-17».
SPORTDAY
«Chek-inάμεσα», γράφει η SDγια τα ταξίδια των Μιλιβάνοβιτς και Ντε Μπαρτόλο.
LIVE  SPORT
Tο όνομα του Ούκρα επαναφέρει στο προσκήνιο η εφημερίδα γράφοντας για την ΑΕΚ: «Δεν… ξεχνιέται ο Πορτογάλος εξτρέμ. Στη λίστα της ΑΕΚ επέστρεψε ο 28χρονος διεθνής που μένει ελεύθερος από τη Ρίο Άβε και θέλει να ξανασμίξει με τον Μπαρμπόσα. Τριήμερο ταξίδι των Μιλοβάνοβιτς και Ντε Μπαρτόλο στην Πορτογαλία. Προκρίνεται η Σλοβενία για το χτίσιμο της νέας ΑΕΚ».
GOAL
Και η Goalγράφει με τη σειρά της: «Τσεκάρισμα στην Πορτογαλία. Μιλοβάνοβιτς και Ντε Μπαρτόλο πάνε το Σαββατοκύριακο στην Ιβηρική για να δουν μεταξύ άλλων τους Ταβάρες και Ντιακιτέ στην Εστορίλ».

ΠΑΜΕ ΠΟΡΤΟΓΑΛΛΙΑ..!!

Στην Πορτογαλία προγραμμάτισαν να ταξιδέψουν την προσεχή Παρασκευή οι Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και Άλεξ Ντε Μπαρτόλο. Ο τεχνικός διευθυντής και ο αρχισκάουτερ της ΑΕΚ σκοπεύουν να παρακολουθήσουν τρία παιχνίδια του πρωταθλήματος προκειμένου να τσεκάρουν ποδοσφαιριστές που έχουν προταθεί.

Τα ματς που αναμένεται να δουν είναι τα Γκιμαράες – Μποαβίστα, Εστορίλ – Πάσος Φερέιρα και Μπενφίκα – Μπράγκα, ενώ ανάμεσα στους παίκτες που έχουν τεθεί στα υπόψιν τους είναι οι δύο στόπερ της Εστορίλ, ο 28χρονος Γιόαν Ταβάρες και ο 22χρονος Σενεζαλέζος Ουμάρ Ντιακιτέ.
Το επόμενο διάστημα τα ταξίδια από τους ανθρώπους της ΑΕΚ αναμένεται να συνεχιστούν, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι θα «τσεκαριστούν» παίκτες στην Γαλλία, την Ισπανία, αλλά και την Αργεντινή, όπου αναμένεται να μεταβεί ο Ντε Μπαρτόλο.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΜΕΤΕΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΕΧΕΙ Η ΦΥΛΛΑΔΑ ΜΑΣ..ΕΙΔΩΜΕΝ..!! ΕΩΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΓΡΑΦΤΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΠΟΙΟΤΙΚΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΔΕΚΑΔΑΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ !!..ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Τρίτη, Μαρτίου 29, 2016

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
«Μόνο πρωτάθλημα», γράφει στο πρώτο της σημερινό θέμα η Ώρα και αναφέρεται στους στόχους της ΑΕΚ όπως βγαίνουν από τις συναντήσεις Μελισσανίδη – Πογιέτ. Η εφημερίδα αναφέρει: «Ξεκάθαρο στις μέχρι τώρα επαφές του Γκουστάβο Πογιέτ με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, που αποκάλυψε ο ίδιος ο Ουρουγουανός τεχνικός πριν το ματς με τον Πανθρακικό, πως και οι δυο πλευρές βλέπουν αποκλειστικά την δημιουργία ομάδας που θα σηκώσει την κούπα του πρωταθλητή. Ξέρει ήδη ο Γκας πως θα έχει στη διάθεσή του όλα όσα θεωρεί απαραίτητα, για να είναι αυτός που θα φτιάξει την πρωταθλήτρια ΑΕΚ. Δεδομένο και από την πλευρά της Ένωσης πως είναι πρώτη της επιλογή η παραμονή του Ουρουγουανού».
SPORTDAY
Για τον Πογιέτ και τις πιθανότητες να συνεχίσει στην ΑΕΚ γράφει η SD.
LIVE  SPORT
Πογιέτ συνέχειας και στη LS: «Εμπιστοσύνη επί δώδεκα. Τι δείχνει για τη νέα σεζόν η απόλυτη στήριξη του Πογιέτ σε λίγους παίκτες και καλούς. Ίσως και σήμερα η πολυπόθητη υπογραφή Σκουρλέτη».
GOAL
Για τα «τρία θέλω του Πογιέτ», γράφει η Goal: «Οι όροι του Ουρουγουανού στο ραντεβού που θα κρίνει το μέλλον του στην ΑΕΚ. 1. Τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στις μεταγραφές. 2. Αύξηση του μπάτζετ. 3. Αύξηση των δικών του απολαβών».

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΜΟΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΡΑΦΕΙ Η ΦΥΛΛΑΔΑ  ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΣΙΚΑ..!! ΑΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ..( ΕΔΩ ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ !! )Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΕΙΑ ΡΙΖΟΜΕΝΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΞΕΡΙΖΩΘΕΙ !!..ΕΙΔΩΜΕΝ !..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Δευτέρα, Μαρτίου 28, 2016

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ !!

Ήταν απαραίτητο για όλους αυτό το σχεδόν τετραήμερο ρεπό που έδωσε ο Γκουστάβο Πογιέτ στους παίκτες της ΑΕΚ. Από την Πέμπτη και μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης, μέχρι σήμερα το απόγευμα, οι ποδοσφαιριστές ήταν ελεύθεροι να ξεκουραστούν, με τους περισσότερους να επιλέγουν μια μικρή απόδραση είτε εντός, είτε εκτός συνόρων. Το απόγευμα στις 5 ο προπονητής περιμένει ξανά τους ποδοσφαιριστές του για προπόνηση, με την ΑΕΚ να αρχίζει την προετοιμασία της για το ματς της Κυριακής με την Καλλονή, εκτός έδρας. Σε αυτό το παιχνίδι επιστρέφει ο Έλντερ Μπαρμπόσα, ο οποίος εξέτισε την ποινή του, ενώ τούτη τη στιγμή το μοναδικό αγωνιστικό πρόβλημα έχει να κάνει με τον Άρη Σοϊλέδη.

O AΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
"Ξεπέρασε το πιο ψηλό εμπόδιο και φουλάρει προς τα έργα" γράφει στο βασικό της τίτλο η εφημερίδα και τονίζει πως μετά από μάχη δέκα μηνών η Ένωση κάνει όλα τα βήματα ώστε να εξασφαλίσει άδεια. Από εκεί και πέρα αναφέρει ότι μέσα στην εβδομάδα που ξεκίνησε θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση του Πογιέτ με τη διοίκηση όπου αναμένεται να μπουν οι βάσεις για τη συμφωνία παραμονής του Ουρουγουανού τεχνικού. Η "Ώρα" προσθέτει επίσης πως όλα συνηγορούν ότι και ο Αλάιν Μπαρόχα θα παραμείνει στην ομάδα. "Όλα δείχνουν πως η τελική απόφαση της ΑΕΚ είναι να ενεργοποιήσει την οψιόν και να κρατήσει τον γκολκίπερ από τη Βενεζουέλα".
SPORTDAY
Θέμα με τους δανεικούς παίκτες της ΑΕΚ και τι έχουν πετύχει τώρα, δημοσιεύει στο σημερινό της φύλλο η εφημερίδα. Επίσης παρουσιάζει και τις εκκρεμότητες του Πογιέτ και τα κομμάτια του παζλ λείπουν ώστε να παραμείνει στην Ένωση και την επόμενη χρονιά.
GOAL NEWS
Στις εξελίξεις για το γήπεδο αναφέρεται η εφημερίδα. Τονίζει ότι πλέον η υπόθεση προχωρά γρήγορα και το θέμα "τελειώνει" άμεσα. "Μέσα στην εβδομάδα η υπογραφή Σκουρλέτη στη μελέτη" γράφει χαρακτηριστικά το Goal. Κάνει επίσης αναφορά και στην εκδήλωση της ΚΑΕ για την ομάδα του 1966 που πήρε μέρος στο Φάιναλ Φορ του Πρωταθλητριών.
LIVE SPORT
Για δικαίωση της ΑΕΚ στο θέμα με τον Περέιρα και τον Κασάμι και τα όσα είχαν κάνει στο περσινό παιχνίδι Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ, αναφέρεται η εφημερίδα. Επίσης γράφει για τις εξελίξεις στο γηπεδικό με την υπόθεση πλέον να έχει μπει στην τελική της ευθεία.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΣΑΡΩΣΕ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ !!..ΤΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ..ΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ;; ΑΝΤΕ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Κυριακή, Μαρτίου 27, 2016

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ !!

Ο Σλοβένος τεχνικός της «Ένωσης» τόνισε πως όσοι αγωνίστηκαν τα έδωσαν όλα και στάθηκε στην ατυχία στα προηγούμενα ματς. Αναφέρθηκε στη βράβευση της ομάδας του 1966 και περιμένει ενίσχυση του ρόστερ, όμως είναι ικανοποιημένος από τους παίκτες που υπάρχουν τώρα στην ομάδα. 

Αναλυτικά: «Σήμερα, παίξαμε πολύ καλά. Σήμερα, το ματς ήταν η χαρά του προπονητή. Όποιος παίκτης μπήκε στο παρκέ, μας έδωσε κάτι. Αυτό είναι πολύ καλό συναίσθημα. Στα τελευταία ματς, ήμασταν άτυχοι και ήταν σημαντικό για εμάς να παίξουμε καλά σήμερα. 

Θα ήθελα, επίσης, να πω ότι ήταν πολύ συγκινητική η βράβευση των παικτών της ομάδας του 1966, επειδή ήμουν παίκτης πριν από λίγα χρόνια, είναι σημαντικό που είδα τους παλαίμαχους παίκτες της ΑΕΚ και τους έδωσα συγχαρητήρια. Ελπίζω μια μέρα να φτάσουμε και εμείς στο Final-4. Πρώτα στο Euro Cup και μετά στην Ευρωλίγκα.



Δεν ξέρω ακόμα για μεταγραφή. Ίσως να μην υπογράψουμε και με κανέναν. Η αλήθεια είναι ότι θέλαμε τον Έρικ, αλλά αυτός δεν ήθελε στην αρχή να υπογράψει. Συνέβησαν πολλά κατά τη διάρκεια της διαπραγμάτευσης. Αυτή τη στιγμή, είμαι συγκεντρωμένος στην ομάδα που έχουμε. Τώρα, έχουμε πολλούς παίκτες. "Γεμάτο" ρόστερ. Θα δούμε στο κοντινό μέλλον. Λόγω κανονισμών, αν θέλουμε παίκτη, θα πρέπει να τον φέρουμε πριν τα πλέι οφ. 

Είχαμε τραυματισμούς την περασμένη εβδομάδα. Τον Χέρστον και τον Μπράουν εκτός. Ειδικά ο Μπράουν, έπαιξε σήμερα, αλλά δεν έχει κάνει καλή προπόνηση τις τελευταίες μέρες. Όλο προκύπτουν τέτοια θέματα που μας μπερδεύουν. Για αυτό, δεν ξέρω».

Σάββατο, Μαρτίου 26, 2016

O AΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Το θέμα του γηπέδου και τις τελευταίες εξελίξεις έχει πρώτο θέμα σήμερα η Ώρα γράφοντας: «Και τώρα η άδεια! Με «τρέξιμο» από Σκουρλέτη μπήκαν όλες οι υπογραφές από τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΥΠΕΝ. Με τη δική του πλέον υπογραφή τη Δευτέρα η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων μπαίνει στο φάκελο για την αδειοδότηση». Επίσης, η Ώρα γράφει πως ο Μπαρόχα είναι «σε στενή… παρακολούθηση. Στην ΑΕΚ ζυγίζουν τα δεδομένα και ετοιμάζονται να καταλήξουν για την ανανέωση του συμβολαίου του παίκτη».
SPORTDAY
«Επαφέ με Μπαρόχα», αναφέρει η SDκαι προσθέτει: «Η ΑΕΚ μίλησε με την πλευρά του παίκτη για την ενεργοποίηση της οψιόν του».
LIVE  SPORT
Για τον Μπαρόχα γράφει και η LS, ενώ επίσης σημειώνει: «Οι οιωνοί πρωτιάς για τα πλέι οφ».
GOAL
Αντίθετα η Goalγράφει για τον Μπουοανότε: «Παιχνίδι με Μπουονανότε. Μάνατζερ προτείνουν τον Αργεντινό ως ελεύθερο, αν κι έχει συμβόλαιο δυο ετών».

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ !!

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Κολοσσό στο ΟΑΚΑ για την 24η αγωνιστική της Basket League. Αυτό που είναι φυσικά το ζητούμενο είναι η ομάδα να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα μετά τις τρεις σερί ήττες που της στέρησαν ουσιαστικά την τρίτη θέση. Η ΑΕΚ προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα με το Ρέθυμνο στην Κρήτη, ενώ ο Κολοσσός από νίκη εντός έδρας με την Καβάλα. Η Ένωση φυσικά δεν χάνει την 4η θέση στις αγωνιστικές που απομένουν, όμως μια νίκη θα βοηθήσει ψυχολογικά την ομάδα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος (ακολουθεί η αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό), αλλά και για να πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στα πλέι οφ. Ο Κολοσσός από την άλλη θέλει οπωσδήποτε τη νίκη προκειμένου να παραμείνει στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος. Στο παιχνίδι θα υπάρξει και τελετουργικό, με βραβεύσεις στους αθλητές που πήραν μέρος στο Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου Πρωταθλητριών το 1966.
Αγωνιστικά ο Γιούρι Ζντοβτς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμού και θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες του, μιας και οι Μπράουν και Χέρστον επέστρεψαν στις προπονήσεις μεσοβδόμαδα. Οι δύο Αμερικανοί απουσίασαν από το παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στο Ρέθυμνο.
Από την άλλη ο Άρης Λυκογιάννης επίσης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμού και θα παρατάξει το καλύτερο δυνατό σύνολο στο παρκέ. Για τον κόουτς του Κολοσσού είναι μια σημαντική αναμέτρηση, καθώς με νίκη επί της ΑΕΚ, η ομάδα του θα παραμείνει στην πέμπτη θέση, και θα κρατήσει τη διαφορά του ενός βαθμού από Κηφισιά, ΠΑΟΚ και Ρέθυμνο
Η Βασίλισσα με τη δύναμη του κόσμου της θέλει την επιστροφή στις νίκες κάτι που γνωρίζουν οι παίκτες του Ζντοβτς και θα τα δώσουν όλα για να φτάσουν σε αυτή.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΑΔΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ..ΚΑΙ ΕΙΠΑΜΕ..ΘΕΛΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ !! ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ..ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΛΙΓΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ !!..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Παρασκευή, Μαρτίου 25, 2016

ΤΑ ΝΕΑ ΓΡΑΦΕΙΑ..

Άτυπα εγκαίνια είχαμε σήμερα στα νέα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ, με τους υπαλλήλους να παθαίνουν… πλάκα με τη λειτουργικότητα και την ομορφιά τους. Σήμερα νωρίς το μεσημέρι ολοκληρώθηκε η μετακόμιση και από Δευτέρα τα νέα γραφεία της ΠΑΕ, απέναντι από το ΟΑΚΑ, θα λειτουργήσουν κανονικά με όλα να είναι έτοιμα. Στη σημερινή πρώτη συγκέντρωση το «παρών» έδωσε φυσικά και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος εννοείται έχει και το δικό του γραφείο στο κτίριο. «Ελπίζω να σας αρέσουν τα νέα μας γραφεία. Μπήκε πολύ μεράκι για να υπάρξει αυτό το αποτέλεσμα. Καλορίζικα λοιπόν. Να είναι λειτουργικά και καλότυχα», είπε ο Μελισσανίδης.
Τα νέα γραφεία της ΠΑΕ πέρα από την έξοχη εξωτερική τους όψη, είναι φανταστικά και στο εσωτερικό τους. Επί της ουσίας πρόκειται για ένα κτίριο οκτώ ορόφων: Στο -2 είναι οι αποθηκευτικοί χώροι, τα γραφεία των υπαλλήλων ξεκινούν από το -1, υπάρχει το ισόγειο με τη γραμματεία και τη μπουτίκ και ακόμη πέντε όροφοι.

θελουν να ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ..!!

Η συνάντηση του Σταύρου Κοντονή με τους ιδιοκτήτες των μεγάλων ομάδων, το ποιοι εξ αυτών θα ανταποκρίνονταν στην πρόσκληση και τελικά το σημερινό «ναυάγιο», απασχολούν τις τελευταίες ημέρες σταθερά την επικαιρότητα. Και όπως είναι λογικό, η σημερινές εξελίξεις φούντωσαν ακόμη περισσότερο τις συζητήσεις. Σε όλο αυτό, ωστόσο, η ΑΕΚ ήταν και διατηρήθηκε και παραμένει αταλάντευτη στην θέση της. Και αυτή δεν είναι άλλη από το γεγονός ότι την ενδιαφέρει η ουσία και η ανάγκη για να αλλάξουν όσα απαιτούνται για να ξημερώσει άλλη μέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ έθεσε από την πρώτη στιγμή συγκεκριμένα θέματα που θεωρούσε ότι θα πρέπει να αποτελούν τη βάση κάθε συζήτησης για την επόμενη μέρα του ποδοσφαίρου. Από τη στιγμή που η... ημερήσια διάταξη που τέθηκε από την πλευρά του υφυπουργού αθλητισμού τα περιελάμβανε, την ΑΕΚ δεν την απασχόλησε τίποτα από τα... γύρω γύρω και αμέσως αποδέχθηκε την πρόσκληση. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αν ο Ολυμπιακός είχε διάθεση να πάρει σαφείς και ξεκάθαρες θέσεις για τα «καυτά» ζητήματα, η Ένωση δεν θα είχε πρόβλημα να παραστεί στην συνάντηση, ακόμη και αν οι ερυθρόλευκοι συμμετείχαν σε αυτήν χωρίς εκπροσώπηση από τον Μαρινάκη.
Η στάση της ΑΕΚ δεν πρόκειται να αλλάξει και στην συνέχεια και από την πλευρά της αναμένεται να συμμετάσχει σε κάθε πρωτοβουλία του επόμενο διάστημα, που θα κινείται προς αυτή την κατεύθυνση. Άλλωστε, η ΑΕΚ σκοπεύει να παίξει τον ρόλο της «σταθερής δύναμης» που θα πρωταγωνιστήσει στην προσπάθεια να φτάσουμε σε μια επόμενη μέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, κάτι που το δείχνει η στάση της -με συνέπεια- από την πρώτη στιγμή μέχρι σήμερα.

Πέμπτη, Μαρτίου 24, 2016

ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ;;

Ξεκάθαρη για τον πρωταγωνιστικό ρόλο που θα έχει στην αλλαγή σελίδας του ελληνικού ποδοσφαίρου ήταν η ΠΑΕ ΑΕΚ, όπως τόνισε σε ανακοίνωσή της.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ έχει σταθερή θέση πριν ακόμα από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο της διαφθοράς των θεσμικών του οργάνων δεν πάει άλλο.
Αποδεχτήκαμε την ατζέντα του κ. Κοντονή για αλλαγές στην ΕΠΟ, στην ΚΕΔ, στη SuperLeague. Για αυτό το λόγο θα πηγαίναμε και όχι για να γνωριστούμε μεταξύ μας. Προκειμένου να δρομολογήσουμε όλες τις απαραίτητες αλλαγές για να ξεκολλήσει το ποδόσφαιρό μας από το σημερινό του τέλμα.
Δεν μας ενδιαφέρει η επικοινωνία. Μας ενδιαφέρει η ουσία. Η ΑΕΚ είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμη για να αναλάβει πρωταρχικό ρόλο για μία νέα, «καθαρή» σελίδα στο ελληνικό ποδόσφαιρo».

ΜΑΚΑΡΙ !!


Πριν από έναν χρόνο και κάτι (στις 3 Μαρτίου 2015), ο Ιβάν Μπρέσεβιτς περνούσε την πόρτα του χειρουργείου προκειμένου να εγχειριστεί ξανά στο δεξιό του πόδι. Αυτή τη φορά, το ερώτημα δεν ήταν καν «πότε θα επιστρέψει;». Το ζητούμενο για εκείνον ήταν πρώτα να μπορέσει να σώσει το κατεστραμμένο του γόνατο, για να έχει μια φυσιολογική ζωή και μετά να κυνηγήσει τις όποιες ελπίδες του για να παίξει ξανά ποδόσφαιρο.

Στον Κροάτη επιθετικό έγινε μια επέμβαση πρωτοφανής για τα ελληνικά δεδομένα, στην οποία επί της ουσίας υποβλήθηκε σε διπλή μεταμόσχευση (χόνδρου και μηνίσκου). Στη συνέχεια, ξεκίνησε ο Γολγοθάς του. Μια προσπάθεια που γνώριζε ότι θα κρατούσε περισσότερο από έναν χρόνο. Ο «Μπρέλε» δεν το έβαλε ποτέ κάτω. Έδειξε απίστευτο επαγγελματισμό, άφησε στην άκρη τα πάντα και δούλεψε πολύ σκληρά σε καθημερινό επίπεδο. Κάνοντας σημαντική προσπάθεια και όσον αφορά τη ζωή του, την διατροφή του, τις συνήθειές του.
Την πρώτη «μάχη», την έχει κερδίσει εδώ και αρκετό διάστημα, καθώς διαπιστώθηκε ότι το γόνατο του δέχθηκε τα μοσχεύματα και αποκαταστάθηκε σε βαθμό που να του εξασφαλίζει μια φυσιολογική ζωή. Την δεύτερη, συνεχίζει να την δίνει μέρα με τη μέρα. Όμως, έχοντας μπει πλέον στο κρίσιμο στάδιο, έχει αρχίσει να γίνεται εμφανές ότι αυτό που φάνταζε στην αρχή ως... θαύμα, υπάρχουν σημαντικές πιθανότητες πλέον να πραγματοποιηθεί.
Ο Μπρέσεβιτς ακολουθεί πλέον στα Σπάτα ατομικό πρόγραμμα στον αγωνιστικό χώρο, με μπάλα(!). Και μέχρι στιγμής ανταποκρίνεται. Βέβαια, η κατάστασή του θα πρέπει να εκτιμάται μέρα με τη μέρα, βδομάδα με τη βδομάδα, όσο θα ανεβάζει κι άλλο ρυθμούς. Το ίδιο θα ισχύει και όταν ολοκληρώσει τη φάση της αποθεραπείας και αρχίσει να μπαίνει στο κανονικό πρόγραμμα (το πότε θα συμβεί αυτό θα κριθεί από την ανταπόκριση που θα δείξει το επόμενο διάστημα).
Το σημαντικό, είναι ότι ο ίδιος παρουσιάζεται αποφασισμένος στους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα του να δώσει αυτή τη μάχη μέχρι το τέλος και να την κερδίσει...

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

ΚΑΘΑΡΟ ΠΟΔΟΦΑΙΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ;; ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ..!!ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ..Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΡΙΖΕΣ..ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΡΙΞΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΛΛΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ..

Τετάρτη, Μαρτίου 23, 2016

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Για τον Απόστολο Βέλλιος γράφοντας πως η ΑΕΚ είναι «μέσα» για την απόκτησή του γράφει στο πρώτο της σημερινό θέμα η Ώρα, τονίζοντας: «Αυτός είναι αυτή τη στιγμή ο μόνος παίκτης που ενδιαφέρει σοβαρά από Ελλάδα, σε επίπεδο 11άδας. Δεδομένο ότι δεν θα μείνει έξω από το παιχνίδι για τον Έλληνα φορ η Ένωση. Η ΑΕΚ τον ήθελε και θα μπορούσε να τον πάρει από το περασμένο καλοκαίρι, αλλά ο Δέλλας δίστασε και στο τέλος είχε πει “όχι”».
LIVE  SPORT
«Παλάτι» χαρακτηρίζει η εφημερίδα το νέο κτίριο που θα στεγάσει τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ, τονίζοντας: «Επένδυση 700.000 ευρώ».
GOAL
Για τον Γιόχανσον γράφει με τη σειρά της η Goal: «Η αγωνιστική πτώση του Σουηδού έχει επηρεάσει τη γενική εικόνα. Ειδικό πρόγραμμα μέχρι τα πλέι οφ».

ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙ Ο ΓΙΑΚΟΜΠ ;;

Από τις προθέσεις της ΑΕΚ θα εξαρτηθεί το αν θα ανανεώσει πρόωρα το συμβόλαιό του ο Γιάκομπ Γιόχανσον. Γιόχανσον: «Από την ΑΕΚ εξαρτάται αν θα ανανεώσω»

Μιλώντας στη NOVA και μετά από σχετική ερώτηση που του έγινε, ο Σουηδός πέταξε το μπαλάκι στην «Ένωση». 

Φρόντισε, ωστόσο, να δείξει ότι είναι θετικός στο ενδεχόμενο να μείνει περισσότερα χρόνια σε αυτή, λέγοντας χαρακτηριστικά: 

«Εξαρτάται από την ομάδα, τι θα αποφασίσει. Αν μου πουν οτιδήποτε για το θέμα αυτό θα τους πω τι σκέφτομαι, αλλά θα πρέπει πρώτα να προκύψει ενδιαφέρον. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι περνάω πολύ καλά εδώ. Μου αρέσει τόσο η ζωή, όσο και ό, τι αφορά στο ποδόσφαιρο. Μου αρέσει πολύ εδώ».

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΜΕΣΑ ΓΙΑ ΒΕΛΛΙΟ ΓΡΑΦΕΙ Η ΦΥΛΛΑΔΑ ,ΜΑΣ..ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ..ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΣΟ ΕΝΤΟΝΑ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ..ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ,,ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..

Τρίτη, Μαρτίου 22, 2016

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

ΕΞΩ ΦΡΕΝΩΝ Ο ΠΟΓΕΤ..ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ..ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ..ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΡΑΖ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙΝΕ..ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ..!!

Δευτέρα, Μαρτίου 21, 2016

ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΙΑΚΟΠΗ !!

Το γκολ στο 94’ στο Αγρίνιο, η ήττα στην τελευταία φάση από τον Παναιτωλικό, μα κυρίως η αγωνιστική εικόνα της ΑΕΚ ήταν ένα σοκ. Γενικά η ομάδα έδειχνε μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό να έχει «μπουκώσει» αγωνιστικά. Υπήρχαν απουσίες βασικών παικτών και μάλιστα σημαντικών, όμως το γενικό πρόβλημα που παρατηρείται είναι πως αρκετοί παίκτες διανύουν μία περίοδο ντεφορμαρίσματος. Και αυτό έχει λογική. Η ΑΕΚ έβγαλε τον Γενάρη παίζοντας 8 ματς! Τον Φεβρουάριο έδωσε πέντε ματς εκ των οποίων τα δυο μεγάλα ντέρμπι με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, ενώ πέντε αγώνες έχει δώσει και τον Μάρτιο. Για μία ομάδα δηλαδή που οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές δεν είναι συνηθισμένοι να παίζουν τόσους πολλούς αγώνες σε μικρό χρονικό διάστημα, με ντέρμπι και με τις απουσίες να την βαραίνουν, το αγωνιστικό πρόγραμμα ήταν φορτωμένο.

Τώρα έρχεται αυτή η διακοπή, λόγω Εθνικών ομάδων. Μία διακοπή που μπορεί να θεωρηθεί και… βάλσαμο, αρκεί η ομάδα αυτές τις 15 μέρες να καταφέρει να βρει ξανά τον καλό της εαυτό. Υπάρχουν παίκτες όπως για παράδειγμα ο Γιόχανσον που θέλουν «ανάσες». Θέλουν φρεσκάρισμα. Χθες, φάνηκε πως ο Σουηδός είναι ντεφορμέ, αφού στα 63 λεπτά που αγωνίστηκε συμμετείχε ελάχιστα στο παιχνίδι. Είναι χαρακτηριστικό πως στο Αγρίνιο ο Γιάκομπ είχε μία τελική προσπάθεια εκτός εστίας, μία πάσα, ένα λάθος, ένα κλέψιμο και δυο φάουλ εις βάρος του! Πολύ μακριά δηλαδή από τα στάνταρ του. Και ο Γιόχανσον είναι ένα… παράδειγμα. Υπάρχουν κι άλλοι παίκτες που θέλουν φρεσκάρισμα.
Στη διακοπή λοιπόν ο Πογιέτ καλείται να δώσει στην ομάδα την χαμένη της διάθεση. Με την επιστροφή στην αγωνιστική δράση περιμένουν την ομάδα μεγάλα ματς και ξανά σε σύντομο χρονικό διάστημα. Είναι τρία παιχνίδια ακόμη για το τέλος της κανονικής περιόδου και κατόπιν ακολουθούν τα πλέι οφ, όπου θα έχουμε δύο ματς την εβδομάδα. Όλα αυτά χωρίς να ξέρουμε ακόμη με σιγουριά αν θα συνεχιστεί και το Κύπελλο… Μπορεί δηλαδή στο ίδιο φορτωμένο πρόγραμμα να προστεθούν άλλα τρία ματς… φωτιά. Χρειάζονται λοιπόν όλοι οι παίκτες και έχει ανάγκη η ΑΕΚ από μία όσο το δυνατόν πιο «φρέσκια» ομάδα. 

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ Ο ΚΟΟΥΤΣ ..

Εννοείται απογοητευμένος, αλλά λογικός ως προς το καλό που μπορεί στην ΑΕΚ αυτή η ήττα στο Αγρίνιο εμφανίστηκε ο Γκουστάβο Πογιέτ στη συνέντευξη Τύπου. Αναλυτικά ο προπονητής είπε: 
«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Παναιτωλικό. Έπαιξαν με πολλή ένταση και έψαξαν την πιθανότητα να κερδίσουν το ματς. Σε σχέση μ’ εμάς, μπορώ να πω ότι είμαι πολύ απογοητευμένος. Στην διάρκεια της εβδομάδας, κάναμε καλή προπόνηση. Η ομάδα ήταν σε φόρμα. Αλλά δυστυχώς χαρίσαμε 45 ολόκληρα λεπτά, απ’ αυτά που πρέπει να βελτιώσουμε. Είναι ξεκάθαρο πως δεν θα έπρεπε να βασιζόμαστε πως ο αντίπαλος δεν μπορεί να μας βάλει εύκολα γκολ. Αυτό που θέλαμε, είναι να βρούμε περισσότερη ποιότητα για να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Αλλά δυστυχώς δεν την βρίσκουμε. Είναι ένα καλό μήνυμα για να είμαστε ταπεινοί. Ίσως είναι καλύτερα που συνέβη σήμερα, για να το χρησιμοποιήσουμε υπέρ μας. Και να είμαστε καλά, όταν θα ξεκινήσουν τα πλέι οφ. Δεν ανησυχώ, διότι πιστεύω πως οι παίκτες μου προσπαθούν.
Πιστεύω ότι τεχνικά, τον τελευταίο 1,5 μήνα μπορεί να κερδίζαμε, αλλά δεν βελτιωνόμαστε. Και ίσως ένα καλό κτύπημα, μπορεί να βοηθήσει. Έχουμε κάνει προπόνηση, έχουμε δει κάποια πράγματα αλλά ακόμα δεν έχω πειστεί για να προχωρήσω σ’ αλλαγές. Δεν θέλω να το αλλάξω, μόνο για να το αλλάξω. Θέλω να το αλλάξω όταν είναι να βελτιωθούμε. Στο ποδόσφαιρο χρειάζονται τα δυνατά κτυπήματα, για να αντιδράσουμε. Αν ο Λαμπρόπουλος ή ο Μπουονανότε σκόραραν, το σκορ θα ήταν διαφορετικό, αλλά θα είχα προβληματιστεί. Αν και φαίνεται λίγο αντιφατικό, είναι καλό να δέχεσαι αυτά τα κτυπήματα».

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΕΧΑΜΕ ΧΤΕΣ ΚΑΙ ΧΑΣΑΜΕ ΑΦΟΥ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΑΜΕ..ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΡΜΑ..!! ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ..ΕΧΕΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΝΕ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ..ΑΣ ΦΡΕΣΚΑΡΙΣΤΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ..ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΜΑΣ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Κυριακή, Μαρτίου 20, 2016

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΙΚΗ !!

Έπειτα από τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα μακριά από την έδρα της (στα παιχνίδια απέναντι σε Ατρόμητο, Ηρακλή και Αστέρα Τρίπολης), η ΑΕΚ δοκιμάζεται σήμερα στο Αγρίνιο, απέναντι στον Παναιτωλικό, με στόχο να δώσει τέλος σε αυτό το αρνητικό σερί και να επιστρέψει στις νίκες και μακριά από το ΟΑΚΑ.
Έχοντας χτίσει ήδη μια σημαντική διαφορά από τους διώκτες της εν όψει των πλέιν οφ, η Ένωση θέλει να κλείσει με διαδοχικές νίκες την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, εξαντλώντας τις πιθανότητές της να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τη θέση της και να αυξήσει το πλεονέκτημά της.
Ο Γκουστάβο Πογιέτ δεν έχει κάνει ξεκάθαρα τα πλάνα του όσον αφορά τις αγωνιστικές του επιλογές, ωστόσο το πιθανότερο είναι να μην διατηρήσει το 4-4-2 με ρόμβο, που επιστρατεύτηκε ελλείψει εξτρέμ απέναντι στον Πανθρακικό και η αλήθεια είναι ότι δούλεψε καλά για περίπου μισή ώρα, αλλά να επιστρέψει στο... γνωστό 4-3-3.
Όσον αφορά στα πρόσωπα, προβάδισμα για την ενδεκάδα έχουν ο Μπαρόχα για το τέρμα, οι Γκάλο, Άρθο, Λαμπρόπουλος, Ντίντακ για την άμυνα, οι Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος για την τριάδα της μεσαίας γραμμής, οι Αραβίδης, Βάργκας για τα άκρα της επίθεσης και ο Πέκχαρτ για τη θέση του φορ.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ !!..Η ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ..ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ..ΠΑΜΕ ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Σάββατο, Μαρτίου 19, 2016

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Η συμφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου του Αντρέ Σιμόες έχει πρώτο θέμα η Ωρα σήμερα γράφοντας: «Σιμόες για πάντα. Συμφωνία στο «άψε-σβήσε» στη συνάντηση του μάνατζέρ του με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και επέκταση του συμβολαίου του Πορτογάλου παικταρά για άλλα τρία χρόνια (ως το 2019). Τριπλασιάζονται οι αποδοχές του με κλιμακωτές αυξήσεις ανά χρόνο». Επίσης, η εφημερίδα γράφει για το θέμα της συμμετοχής της ΑΕΚ στην Ευρώπη: «Απίστευτη λύσσα και τερατώδη ψέματα για δήθεν τιμωρία από την ΟΥΕΦΑ. Παντελώς άσχετοι με τους κανονισμούς Licensingκαι financialfairplayτης ΟΥΕΦΑ, επιθυμούν να μείνει η Ένωση οκτώ χρόνια εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων! Απόλυτα ήρεμοι και 100% βέβαιοι στην ΑΕΚ για την αδειοδότηση».
SPORTDAY
«Δεν πάει πουθενά», γράφει για τον Σιμόες η SDκαι προσθέτει: «Ταξιδεύει Πορτογαλία ο Μιλοβάνοβιτς».
LIVESPORT
Τον Σιμόες έχει πρώτο θέμα η LS: «Τον έδεσε! Η ΑΕΚ πρόλαβε τους «μνηστήρες» και κράτησε τον Σιμόες ως το 2019. Η Ένωση κάνει πράξη τη φιλοσοφία της ότι την ενδιαφέρει να «χτίσει» και όχι να πουλήσει. Σε «χρόνο μηδέν» ολοκληρώθηκε το ραντεβού του Μελισσανίδη με τον Πορτογάλο».
GOAL
Σιμόες συνέχεια και στο Goal: «Επέκταση συμβολαίου και τριπλασιασμός (250.000 ευρώ) στις ετήσιες απολαβές του Πορτογάλου. Σειρά παίρνει ο Γιόχανσον».

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ..

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για την ΑΕΚ και τον Βαγγέλη Πλατέλλα. Ο εξτρέμ της Ένωσης υπέστη διάταση δεξιού τετρακεφάλου και αποκλείστηκε από την αποστολή στο Αγρίνιο για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό, μετά το τέλος της σημερινής και τελευταίας προπόνησης. 
Ετσι η αποστολή της ΑΕΚ διαμορφώνεται ως εξής: Ανέστης, Μπαρόχα, Γκάλο, Βασιλαντωνόπουλος, Τζανετόπουλος, Άρθο, Λαμπρόπουλος, Σβάρνας, Ντίντακ, Γιόχανσον, Σιμόες, Κορδέρο, Μάνταλος, Μπουονανότε, Βάργκας, Βλαχομήτρος, Τζιμπούρ, Αραβίδης, Πέκχαρτ

ΜΕΝΕΙ Ο ΠΑΙΚΤΟΥΡΑΣ ;;

Θετικά ολοκληρώθηκε  η συνάντηση του εκπροσώπου του Σιμόες και της ΑΕΚ. Η Ένωση κρατάει τον Πορτογάλο μέχρι το 2019 και το μόνο που μένει είναι οι ανακοινώσεις.
Ο Δημήτρης Μελισσανίδη τον ήθελε, τον κράτησε και μάλιστα σε χρόνο ρεκόρ. 
Ο Τίγρης συναντήθηκε με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή και σε χρόνο ρεκόρ τα βρήκαν, με τον Σιμόες να υπογράφει νέο συμβόλαιο έως το 2019 στην ΑΕΚ και φυσικά με αυξημένες ετήσιες απολαβές. Το θέμα Σιμόες χειρίστηκε προσωπικά ο Μελισσανίδης και δεν επέτρεψε σε κανέναν άλλο να μιλήσει με τον μάνατζερ του Πορτογάλου για οποιοδήποτε όρο στο νέο του συμβόλαιο (είτε χρονικό είτε οικονομικό). Το πήρε εντελώς πάνω του και το αποτέλεσμα είναι θετικό για την ΑΕΚ, η οποία κρατάει τον Πορτογάλο παικταρά και τον επιβραβεύει και με περισσότερα χρήματα.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΟ ΣΙΜΟΕΣ ΚΛΕΙΔΩΣΕ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ..!!..ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ..Αντε ρε ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Παρασκευή, Μαρτίου 18, 2016

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ..

Χωρίς τον Δημήτρη Κολοβέτσιο θα ταξιδέψει η ΑΕΚ στο Αγρίνιο για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, με τον Γκουστάβο Πογιέτ να αποφασίζει να κρατήσει εκτός τον στόπερ της Ένωσης και να συμπεριλάβει στην αποστολή τους Τζανετόπουλο και Σβάρνα. Παράλληλα, επέλεξε για ένα ακόμα ματς, αυτή τη φορά εκτός έδρας, να πάρει μαζί του τον νεαρό Βλαχομήτρο. Συγκεκριμένα, οι 20 που επιλέχθηκαν από τον Ουρουγουανό τεχνικό είναι οι: Ανέστης, Μπαρόχα, Γκάλο, Βασιλαντωνόπουλος, Τζανετόπουλος, Άρθο, Λαμπρόπουλος, Σβάρνας, Ντίντακ, Γιόχανσον, Σιμόες, Κορδέρο, Μάνταλος, Μπουονανότε, Πλατέλλας, Βάργκας, Βλαχομήτρος, Τζιμπούρ, Αραβίδης, Πέκχαρτ. Εκτός αποστολής, πλην του Κολοβέτσιου, έμειναν επίσης ο τιμωρημένος Μπαρμπόσα, ο τραυματίας Σοϊλέδης, ο ανέτοιμος Μπακάκης αλλά και ο Κρισάντους, ο οποίος μετά την επιστροφή του Τζιμπούρ στην αποστολή, δεν υπολογίζεται εκ νέου από τον προπονητή του.

Τετάρτη, Μαρτίου 16, 2016

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΘΝΙΚΗ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ !!

Στις επιλογές του Μίκαελ Σκίμπε για τα φιλικά της Εθνικής με Μαυροβούνιο και Ισλανδία, στις 24 (20:00) και 29 Μαρτίου (20:30) αντίστοιχα, βρίσκεται ο Πέτρος Μάνταλος. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός περιέλαβε αρκετά νέα πρόσωπα στις κλήσεις του, θέλοντας να δώσει ευκαιρίες και σε άλλους ποδοσφαιριστές, όμως ο αρχηγός της ΑΕΚ δεν θα λείψει από την αποστολή των δύο αυτών φιλικών, δείγμα της εμπιστοσύνης που υπάρχει προς το πρόσωπό του.

ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΛΥΣΗ !!

Όπως έγινε γνωστό, ο Γιώργος Μποροβήλος... υπονόμευσε την συνάντηση που επρόκειτο να γίνει μεταξύ αντιπροσωπίας της Λίγκας και τον Σταύρου Κοντονή (την οποία είχε προτείνει ο Δημήτρης Μελισσανίδης), καθώς επέλεξε να θέσει ως μοναδικό θέμα στην ατζέντα της συζήτησης την διεξαγωγή του κυπέλλου και όχι την ΕΠΟ και τη διαιτησία, όπως είχε συμφωνηθεί στην άτυπη σύσκεψη που είχε γίνει την περασμένη εβδομάδα.
Η ΑΕΚ σχολίασε την συγκεκριμένη εξέλιξη τονίζοντας ότι: «Η θέση του Δημήτρη Μελισσανίδη στην πρόσφατη συνάντηση της Λίγκας ήταν ξεκάθαρη: Να γίνει η συνάντηση της επιτροπής των έξι με τον Κοντονή για τα σημαντικά ζητήματα που αφορούν το ελληνικό ποδόσφαιρο, με πρώτο την κατάσταση στην ΕΠΟ και τη διαιτησία». Επισημάνθηκε μάλιστα ότι και στη συνάντηση ο Μελισσανίδης ξεκαθάρισε ότι... «δεν είναι το ζήτημά μας το κύπελλο, προέχουν τα σημαντικά ζητήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου».
Όπως προσθέτουν από την ΑΕΚ: «Το ζήτημα για εμάς είναι απλό: Συζήτηση και αποφάσεις για να μπουν οι βάσεις για να ξεπεραστεί η σημερινή απαράδεκτη κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με προτεραιότητα την αλλαγή του σημερινού καθεστώτος στην ΕΠΟ και βεβαίως αν βρεθούν οι λύσεις, εννοείται ότι δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να συνεχιστεί το κύπελλο... Αλλά να μιλάμε μόνο για το κύπελλο από τη στιγμή που δεν έχει γίνει τίποτα άλλο, δεν υπάρχει το παραμικρό νόημα».

Τρίτη, Μαρτίου 15, 2016

ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ !


Κρατάει τη νίκη και τα 20 λεπτά καλού ποδοσφαίρου από την ΑΕΚ στο ξεκίνημα, όπου και «καθάρισαν» το ματς με τον Πανθρακικό και προχωράει παρακάτω ο Γκουστάβο Πογιέτ. Διαβάστε όσα είπε ο προπονητής στη συνέντευξη Τύπου:

«Όπως ξέρετε όλοι δεν υπάρχουν πολλά να πούμε. Ήθελα να δοκιμάσω ένα καινούργιο σύστημα για να χρησιμοποιήσω τους παίκτες που είχα στη διάθεσή μου. Αντιθέτως τα τρία γρήγορα γκολ που βάλαμε, έκαναν το παιχνίδι τελείως διαφορετικό απ’ αυτό που περιμέναμε. Οι δυο αναγκαστικές αλλαγές που κάναμε στην άμυνα μετέτρεψαν λίγο τις επιλογές που θέλαμε να κάνουμε για να δοκιμάσουμε κάποια άλλα πράγματα στο γήπεδο. Οπότε σήμερα 20 λεπτά παιχνιδιού. Τα υπόλοιπα τίποτα άλλο… Πήρα πολλές πληροφορίες για να πάρω κάποιες αποφάσεις για το επόμενο παιχνίδι».
Τέλος, στην ερώτηση «μια και έχετε συναντηθεί με τον πρόεδρο, μπορείτε να πείτε κάτι για το μέλλον σας;», αρκέστηκε να τονίσει ότι: «δεν έχουμε συναντηθεί με τον πρόεδρο αυτή την εβδομάδα», παραπέμποντας ουσιαστικά για... νεότερα στο μέλλον.

Δευτέρα, Μαρτίου 14, 2016

ΚΑΘΑΡΗ...ΝΙΚΗ !

Η... παράδοση προστάζει για σήμερα λαγάνα, νηστίσιμα και πέταγμα αετού. Ωστόσο, για την ΑΕΚ τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά, καθώς καλείται να κάνει... κούλουμα στο γήπεδο. Η Ένωση θα υποδεχθεί σήμερα (19.30) τον Πανθρακικό, σε ένα παιχνίδι στο οποίο της δίνεται η δυνατότητα κατακτώντας τους τρεις βαθμούς να εκμεταλλευτεί την ήττα του Παναθηναϊκού στο Καραϊσκάκη και να ξεφύγει κι άλλο (στο +8) εν όψει της μάχης των play off.
Βέβαια, στο σημερινό παιχνίδι η ΑΕΚ και ο Γκουστάβο Πογιέτ καλούνται να αντιμετωπίσουν αντικειμενικές δυσκολίες, καθώς το απουσιολόγιο είναι... υπερπλήρες. Ο Ουρουγουανός τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Βάργκας, Μπαρμπόσα, Ντίντακ και Τζιμπούρ, που είναι τιμωρημένοι, όπως φυσικά και τους Μπακάκη, Ζουκουλίνι, που είναι τραυματίες. Έτσι, επί της ουσίας καλείται να παρουσιάσει μια αρκετά διαφοροποιημένη επίθεση.
Βάσει όσων έδειξε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας ο προπονητής της Ένωσης, φαβορί για την ενδεκάδα του σημερινού αγώνα είναι ο Μπαρόχα στο τέρμα, οι Γκάλο, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Σοϊλέδης στην άμυνα, οι Σιμόες, Κορδέρο, Μάνταλος στην μεσαία γραμμή, ο Πέκχαρτ στην κορυφή της επίθεσης, ο Αραβίδης στο ένα άκρο και ένας εκ των Πλατέλλα, Μπουονανότε στο άλλο.

Παρασκευή, Μαρτίου 11, 2016

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ;;

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του αγώνα της Τρίπολης, ο Γκουστάβο Πογιέτ τόνισε πως: «η ποιότητα κοστίζει», δίνοντας το στίγμα για την ενίσχυση της ομάδας την επόμενη περίοδο. Και η προεργασία έχει ήδη ξεκινήσει. Ο Ουρουγουανός τεχνικός, με δηλώσεις του στη Nova, αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε συζήτηση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη ώστε να υπάρξει και η ανάλογη ενίσχυση. Ο Πογιέτ κλήθηκε λοιπόν να αναφερθεί στη συγκεκριμένη φράση, λέγοντας:
"Είναι μια πραγματικότητα (η συγκεκριμένη φράση). Είναι κάποια πράγματα που πρέπει να συζητήσω με τον τεχνικό διευθυντή, ενώ μιλάω και με τον πρόεδρο, αλλά μέχρι τώρα ευτυχώς δεν το έχει αντιληφθεί κανένας εκτός ομάδας. Είναι κάτι φυσιολογικό. Είναι σαν να προσπάθησα να εξηγήσω πως υπάρχει ένα ποσοστό παικτών που δεν έχουν περιθώρια βελτίωσης. Αυτό εξαρτάται από πολλά πράγματα. Αυτό που συνήθως συμβαίνει στις περιπτώσεις αυτές είναι να αγοράζεις παίκτες".

Για την επιστροφή του Πέτρου Μάνταλου μετά από δύο αγώνες είπε: "Μερικές φορές συμβαίνει στο ποδόσφαιρο να μην αναγνωρίσεις την αξία ενός ποδοσφαιριστή, αλλά εγώ ήδη έχω αναφέρει στο παρελθόν ότι η δική μας πρόκληση ως τεχνικό τιμ είναι να ανεβάσουμε τον Μάνταλο στο πιο υψηλό επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Πιστεύω ότι και ο ίδιος είναι πεπεισμένος ότι μπορεί να το κάνει κι αυτό σημαίνει ότι η επιστροφή του θα κάνει καλό στην ομάδα.

Για το ματς της Δευτέρας ματς με τον Πανθρακικό τόνισε: "Χρειάζεται προσοχή και ήταν σημαντικό για τους παίκτες αυτό που συνέβη στον αγώνα του Πανθρακικού με τον ΠΑΟΚ. Αν ο ΠΑΟΚ είχε νικήσει τον Πανθρακικό θα είχαμε περισσότερη δουλειά στον ψυχολογικό τομέα, για να πείσουμε τους παίκτες να συνειδητοποιήσουν ότι δεν είναι εύκολο το ματς. Ότι είναι ένα δύσκολο ματς. Αν ο ΠΑΟΚ είχε πάρει τη νίκη, ενδεχομένως οι παίκτες μας να έλεγαν ότι παίζουμε κόντρα στην τελευταία ομάδα και μάλιστα μέσα στο Ολυμπιακό στάδιο. Τώρα που συνέβη αυτό που είδαμε όλοι, με τη νίκη του Πανθρακικού, νομίζω οι παίκτες κατανόησαν ακόμα περισσότερο πόσο περισσότερο πρέπει να δουλέψουν ιδιαίτερα στον τομέα της ψυχολογίας".

Για τις πολλές απουσίες που υπάρχουν λόγω τιμωρίας και τραυματισμών υποστήριξε: "Είναι μια πολύ καλή δοκιμή για μας ώστε να τσεκάρουμε αν είμαστε σε καλό επίπεδο και αν έχουμε εναλλακτικές επιλογές".

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Για το μέλλον του Γκουστάβο Πογιέτ στον πάγκο της ΑΕΚ έχει στο πρώτο ης σημερινό θέμα η Ώρα γράφοντας: «Κινήσεις Πογιέτ για του χρόνου. Η συμμετοχή του Ουρουγουανού τεχνικού στα οργανωτικά ζητήματα και στο μεταγραφικό ψάξιμο ενόψει της νέας σεζόν, δείχνει κάποια σημάδια παραμονής».
SPORTDAY
«Στόχος το σερί», γράφει η SDγια την ΑΕΚ και αναφέρεται στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές πριν τα πλέι οφ.
LIVE SPORT
Για την «φονική τριπλέτα» των Βάργκας, Μπαρμπόσα και Αραβίδη γράφει η LS: «Οι αριθμοί και οι… συγκρίσεις που αποδεικνύουν ότι οι τρεις άσοι της ΑΕΚ συγκροτούν την καλύτερη επιθετική τριάδα στην Ελλάδα».
GOAL
Η Goalγράφει: «Αναζητά πλέον ποιότητα. Στην Ένωση σχεδόν αποφάσισαν για το καλοκαίρι. Σίγουρα τρεις κινήσεις με στόπερ, εξτρέμ και φορ. Στο προσκήνιο οι ανανεώσεις».

Τρίτη, Μαρτίου 08, 2016

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ


«Πρώτη και με διαφορά για τα πλέι οφ», γράφει για την ΑΕΚ η εφημερίδα και σχολιάζει για το χθεσινό ματς και τη συνέχεια: «Στο +5 από ΠΑΟ, στο +12 από ΠΑΟΚ και +13 από Πανιώνιο η Ένωση πέντε στροφές πριν το τέλος και με ευνοϊκό πρόγραμμα για 5 στα 5 που θα αυξήσει κι άλλο την απόσταση. Πεναλτάρα πάνω στον Λαμπρόπουλο από τον Ιγκλέσιας στο 34’, δεν το έδωσε ο Παπαπέτρου και η ΑΕΚ έμεινε στο 0-0 στην Τρίπολη». Όσο για το ελληνικό ποδόσφαιρο; «Η ΑΕΚ δυνατά στη μάχη για την κάθαρση! Σήμερα στις 4 στα γραφεία της Σούπερ Λίγκα».
SPORTDAY
«Δεν ήταν ωραία…», γράφει για την ΑΕΚ της Τρίπολης η SDκαι προσθέτει: «Ντεφορμέ ο Πογιέτ, κακή η ΑΕΚ… Δυσαρέσκεια για Τζιμπούρ».
LIVE  SPORT
Για «το απόλυτο… τίποτα», κάνει λόγο η LS, σχολιάζοντας τη χθεσινή ΑΕΚ! Επίσης, προσθέτει: «Μηδέν σε όλα Αστέρας και ΑΕΚ. Δεν δόθηκε πέναλτι υπέρ της Ένωσης από Παπαπέτρου».
GOAL
HGoalπάλι με τη σειρά της τονίζει: «Κανείς «Χ»αμένος. Ικανοποιημένοι Αστέρας και ΑΕΚ από την ισοπαλία στην Τρίπολη. Δεν πήραν ρίσκα Πογιέτ και Χάβος. Δώρο γενεθλίων στον Τζιμπούρ η αποβολή. Η ΑΕΚ ζήτησε πέναλτι σε κεφαλοκλείδωμα του Ιγκλέσιας στον Λαμπρόπουλο».

ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΟΒΑΡΟΣ !!

Σοκαριστική ήταν η θέα του άτσαλου πατήματος του Γιάκομπ Γιόχανστον στο έδαφος, προς το τέλος του χθεσινού πρώτου ημιχρόνου, με αποτέλεσμα να του γυρίσει ο αστράγαλος και να υποστεί διάστρεμμα στην ποδοκνημική. Ωστόσο, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γιατρών της ΑΕΚ το πρόβλημά του δεν είναι τόσο σοβαρό. Ο Γιόχανσον θα χάσει κάποιες προπονήσεις, όμως θα είναι σε θέση να παίξει ακόμη και με τον Πανθρακικό την επόμενη αγωνιστική, τη Δευτέρα στο ΟΑΚΑ. Έτσι εφόσον ο Πογιέτ το κρίνει σκόπιμο θα μπορεί να χρησιμοποιήσει τον Σουηδό.

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΟΥΤΣ,,

Είχε διάθεση να αναλύσει πολλά πράγματα ο Γκουστάβο Πογιέτ στη συνέντευξη Τύπου και το έκανε, μετά τη λευκή ισοπαλία της Τρίπολης. Ο προπονητής αναφέρθηκε και στα αγωνιστικά για το πώς πήγε το παιχνίδι, για τις αποφάσεις που πήρε κατά την εξέλιξή του, ενώ τόνισε με νόημα και για την ποιότητα κάποιων παικτών που… κοστίζει.
Αναλυτικά όσα είπε ο Γκουστάβο Πογιέτ στη συνέντευξη Τύπου:
«Το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο να παίζεις όταν ο αντίπαλος έχει καινούργιο προπονητή. Εμένα μου αρέσει να βλέπω τον αντίπαλο για να βρω τα υπέρ και τα κατά της αντίπαλης ομάδας. Αν θα σκεφτόμουν σε πέντε διαφορετικές ενδεκάδες, δεν θα έβρισκα την επιλογή του Αστέρα. Αξίζει να το πιστωθεί ο προπονητής του Αστέρα, οπότε χρειάστηκε να προσαρμοστούμε αρκετά και να βρούμε τους δρόμους για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να βρούμε το ρυθμό, μετατράπηκε σε ένα παιχνίδι που θα κερδίζει όποιος σκόραρε, δεν σκόραρε κανένας και το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Από εκεί και πέρα συμβαίνουν πολλά στο ποδόσφαιρο, ο τραυματισμός του Γιόχανσον, το ότι ο Κορδέρο έπαιξε πρώτο παιχνίδι. Αν δεν είχαμε αυτά, θα είχαμε παραπάνω δυνάμεις. Από αυτό το ματς βγάζω κάποια συμπεράσματα για το μέλλον, για το τι μπορούμε να βελτιώσουμε».
Για την αλλαγή των θέσεων στον Τζιμπούρ: «Ο Τζιμπούρ ψάχνει θέση για να βοηθήσει. Αν η ομάδα παίξει καλά θα δείξει και ο Τζιμπούρ ακόμα περισσότερα».
Για την απουσία του Μάνταλου: «Μιλάμε για ευκαιρίες. Κάποιοι παίρνουν ευκαιρίες και εγώ τους τις δίνω για να παίξουν. Ο Μάνταλος μας λείπει αλλά στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό κερδίσαμε και σήμερα πήραμε μια ισοπαλία».
Για την έλλειψη δημιουργίας: «Σε ένα ποσοστό, τόσο οι προπονήσεις όσο και ο ίδιος ο προπονητής προσπαθεί να βοηθήσει για να βελτιωθεί. Η πλειοψηφία των προπονητών για να λύσει το θέμα αγοράζει παίκτες. Η ποιότητα κοστίζει».
Για το αν η τακτική του Αστέρα δυσκόλεψε την ΑΕΚ: «Ο Αστέρας έπαιξε έξυπνα, είχε καλό στήσιμο στην ομάδα και προφανώς όπως πήγαινε το παιχνίδι θα είχε την ευκαιρία είτε να κερδίσει, είτε να το χάσει. Νομίζω ότι ο τραυματισμός του Γιόχανσον δεν μας επέτρεψε να ρισκάρουμε λίγο περισσότερο. Ήμασταν 100% ότι ο Κορδέρο δεν θα τελείωνε το παιχνίδι. Νομίζω πως αν δεν υπήρχε και ο τραυματισμός θα μπορούσαμε να ρισκάρουμε λίγο παραπάνω. Ο προπονητής του Αστέρα έκανε δουλειά, είδαμε πιο δεμένη την ομάδα του, πράγμα που πρέπει να του πιστωθεί. Εμένα μου αρέσει αυτό, άρχισε να φτιάχνει την ομάδα του από την άμυνα. Ας δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια».

ΤΟ Χ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ !!

Το δυσκολότερο παιχνίδι της ΑΕΚ, για το υπόλοιπο της κανονικής περιόδου, ολοκληρώθηκε με την Ένωση να φεύγει από την Τρίπολη με τον βαθμό της ισοπαλίας. Ωστόσο, αυτό το 0-0 αφήνει πικρή γεύση, αφού οι ποδοσφαιριστές του Πογιέτ ήταν αρκετά καλύτεροι από τους γηπεδούχους, κράτησαν εύκολα το μηδέν στην άμυνα, ωστόσο δεν είχαν το καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια, ώστε να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα και να πάρουν κάτι περισσότερο από την ισοπαλία. Ωστόσο, για ένα ακόμα ματς, η ΑΕΚ έδειξε πως έχει «χτίσει» χαρακτήρα και ακόμα και σε μία μέτρια ημέρα της, μπορεί να περάσει αλώβητη από μία δύσκολη έδρα και με έναν δυνατό αντίπαλο, χωρίς μάλιστα να κινδυνεύει.
Βεβαίως, πολλά θα μπορούσαν να είχαν αλλάξει, αν υπήρχε αριθμητική ανισορροπία, με τον Ιγκλέσιας να βγάζει το ενενηντάλεπτο χάρις στον Παπαπέτρου, ο οποίος παρά τις «γκληματικές» του ενέργειες στον αγωνιστικό χώρο (χαρακτηριστικότερη στιγμή στον Αραβίδη), τελείωσε το ματς μόνο με μία κίτρινη. Παράλληλα, δικαίως η ΑΕΚ διαμαρτύρεται για πέναλτι στον Λαμπρόπουλο, στη φάση του 35’, μετά από κεφαλοκλείδωμα του Ιγκλέσιας.
Παράλληλα, η ΑΕΚ είδε να χάνει στο ημίχρονο τον Γιόχανσον, έναν ακόμα δηλαδή ποδοσφαιριστή της μεσαίας γραμμής (μετά τους απόντες Μάνταλο και Ζουκουλίνι), με τα πράγματα να γίνονται ακόμα πιο δύσκολα. Και τελικά, η πικρία έγινε ακόμα μεγαλύτερη με την βλακώδη ενέργεια του Τζιμπούρ στις καθυστερήσεις. Με την ΑΕΚ να είναι στην επίθεση, ο Αλγερινός πρώτα προτίμησε να κάνει προσωπική ενέργεια χάνοντας την μπάλα στη μεσαία γραμμή και βγάζοντας τον Αστέρα σε κόντρα επίθεση και εν συνεχεία τράβηξε τον Τσάβες και δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα, σε μία από τις πιο ανόητες αποβολές της χρονιάς.

Σάββατο, Μαρτίου 05, 2016

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ..ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΦΥΣΙΚΑ..ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ ΚΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ..ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ..ΑΝΤΕ ΑΕΚΑΡΑ..ΜΟΝΟ ΝΙΚΕΣ !!

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Τις ραγδαίες εξελίξεις στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου προβάλλει στο πρώτο της σημερινό θέμα η Ώρα γράφοντας: «Την Τρίτη το πρώτο χτύπημα! Γκρέμισμα της διοίκησης της ΕΠΟ πριν τον Οκτώβριο, ο βασικός στόχος. Δυναμική εμφάνιση στη συνάντηση των αφεντικών των ομάδων της Σούπερ Λίγκα και ξεκαθάρισμα. Στην FIFAπάει πάλι έντρομος ο Γκιρτζίκης, αλλά τίποτα δεν σταματάει την κατάρρευση του καθεστώτος». Από εκεί και πέρα η εφημερίδα γράφει για τις δηλώσεις των Πογιέτ και Σκουρλέτη, αλλά και την επιθυμία του Μπαρόχα να συνεχίσει στην ΑΕΚ. Φυσικά, ειδική αναφορά στην πρόκριση των κοριτσιών στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.
SPORTDAY

Για το γήπεδο γράφει η SD: «Το… κλειδί. Η σημαντική παράμετρος στο «ναι» του Σκουρλέτη για το γήπεδο. Στην… τσίτα θέλει τους παίκτες του ο Πογιέτ. Κοντά στους πρόσφυγες και η ΑΕΚ», αναφέρει η εφημερίδα.
LIVE  SPORT
Για τον Αντρέ Σιμόες και την πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του γράφει η LS: «Νέο συμβόλαιο με αύξηση 50%! Προχωρημένες συζητήσεις της ΑΕΚ με τον Σιμόες και δείχνουν… πρόωρη ανανέωση». Όσον αφορά τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο η εφημερίδα γράφει: «Σχέδιο μάχης! Συντάχθηκαν στη γραμμή Μελισσανίδη ΠΑΟ και ΠΑΟΚ στην… τριμερή σύσκεψη. «Ανοιχτά χαρτιά στη Λίγκα» και «κάθαρση στην ΕΠΟ» οι άξονες δράσης».
GOAL
Για τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο και… «πολιορκία» γράφει η Goal: «Η τρόικα Μελισσανίδη – Αλαφούζου – Σαββίδη συντόνισε τη δράση εναντίον της ΕΠΟ για το προσεχές εξάμηνο προσβλέποντας σε περαιτέρω επιθέσεις από τον Κοντονή. Στα γραφεία της AEGEANη συνάντηση μέσω skypeο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ. Μήνυμα στον υφυπουργό να μην ξεκινήσει το επόμενο πρωτάθλημα αν δεν ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Παρασκευή, Μαρτίου 04, 2016

O AΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Με τίτλο «τελειώνει η ΕΠΟ» η εφημερίδα προαναγγέλει εξελίξεις και σημειώνει πως ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ, παρουσιάζονται πιο «ζεστοί» από ποτέ για να τελειώσουν την «εγκληματική οργάνωση». Από εκεί και πέρα, η εφημερίδα φιλοξενεί την θέση της ΠΑΕ ΑΕΚ, όπως εκφράστηκε με ανακοίνωση αλλά και την οργή του κόσμου που στερείται της δυνατότητας η ομάδα του να κατακτήσει έναν τίτλο, χωρίς να έχει την παραμικρή ευθύνη. Αναφορά γίνεται επίσης στην θέση του υφυπουργού, αλλά και το απίστευτο γεγονός πως ο πρόεδρος της ΕΠΟ δεν είναι τον πρώτο ημιτελικό της Τούμπας.
SPORTDAY
Με τίτλο: «Βρείτε τα ή… βρείτε τα, δεν υπάρχει άλλη λύση», η εφημερίδα απευθείνεται στους Μελισσανίδη, Σαββίδη, Αλαφούζο και Μαρινάκη, να κάνουν κάτι για να φτιάξει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Παράλληλα, αναφέρεται στις αποφάσεις που καλείτε να πάρει ο υφυπουργός αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, ο φίλαθλος και ένας διαιτητής, που μπορεί να του γυρίσουν και… μπουμερανγκ.
LIVE SPORT
Την θέση της ΑΕΚ για την απόφαση να διακοπεί ο θεσμός του κυπέλλου, φιλοξενεί η εφημερίδα στην πρώτη σελίδα της, η οποία σημειώνει: «Η ΑΕΚ δέχεται να θυσιαστεί στο κύπελλο, αλλά επιμένει πως δεν γίνεται το ποδόσφαιρο να παραμείνει στα χέρια των καταστροφέων του. Από εκεί και πέρα η εφημερίδα αναφέρει πως με την  απόφαση του υφυπουργού είναι  «στόχος η ΕΠΟ, θύμα το κύπελλο», προσθέτωντας: «ηττημένο πάλι το ποδόσφαιρο».
GOAL
Την απόφαση της κυβέρνησης να σταματήσει την διοργάνωση του κυπέλλου, έχει ως πρώτο θέμα η εφημερίδα, η οποία αναφέρει: «Τσίπρας και Κοντονής ματαίωσαν τη διοργάνωση του κυπέλλου ανίκανοι να αντιμετωπίσουν αλλιώς τα ποδοσφαιρικά προβλήματα». Παράλληλα φιλοξενούνται οι επίσημες θέσεις των ομάδων, όσων δηλαδή πήραν επίσημη θέση, με την ΑΕΚ να τονίζει: «οι αναβολές από μόνες τους δεν αρκούν αλλά θυσιάζουμε τα συμφέροντα μας για έναν κανονικό ελληνικό ποδόσφαιρο».

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ..


Η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: Η ΠΑΕ ΑΕΚ αποδέχεται την απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Κοντονή, αν και δεν έχουμε την παραμικρή ευθύνη για τη διακοπή της εφετινής διοργάνωσης του Κυπέλλου και φυσικά θιγόμαστε άμεσα με τη στέρηση της διεκδίκησης ενός τίτλου, που τόσο πολύ ήθελαν οι οπαδοί μας.

Για μία ακόμα φορά η υπεύθυνη στάση μας απέναντι στο ελληνικό ποδόσφαιρο επιβάλλει τη θυσία του συμφέροντος της ομάδας μας υπέρ της μεγάλης προσπάθειας για την εξυγίανσή του και την απαλλαγή του από τους ανθρώπους που σήμερα διαφεντεύουν τις τύχες του και το οδηγούν στην πλήρη απαξίωση και στον αφανισμό.
Στηρίζουμε τις προσπάθειες της Πολιτείας για… κανονικό ελληνικό ποδόσφαιρο και απολογούμαστε εμείς στους οπαδούς μας για τη δικαιολογημένη πικρία τους, αφού σε τρία εντός έδρας ντέρμπι στο Ολυμπιακό Στάδιο δεν έδωσαν το παραμικρό δικαίωμα για να υφίστανται σήμερα αυτή την «τιμωρία».
Οι αναβολές από μόνες τους δεν αρκούν! Η θέση της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι μία και μόνη και την είχαμε εκφράσει, πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος. Το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν πρόκειται να δει άσπρη μέρα με την τωρινή ηγεσία της ΕΠΟ και της ΚΕΔ στην οποία κυριαρχούν υπόδικοι παράγοντες, που ολοένα και περισσότερο ενισχύουν την αναξιοπιστία και είναι με την ποινικά κολάσιμη δραστηριότητά τους οι ηθικοί αυτουργοί των φαινομένων βίας στα ελληνικά γήπεδα.
Ως ΠΑΕ ΑΕΚ θέλουμε ένα και μόνο πράγμα: να πάρουμε πίσω τις Κυριακές που μας έχουν στερήσει, να φτιάξουμε και πάλι το ελληνικό ποδόσφαιρο, να δούμε και πάλι τους φιλάθλους να επιστρέφουν στις εξέδρες των γηπέδων. Πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι μαζί για αυτό. Θα φτάσουμε μέχρι το τέλος χωρίς να υπολογίζουμε το όποιο κόστος, αλλά θα τα καταφέρουμε!
Το ποδόσφαιρο δεν γίνεται να παραμένει στα χέρια των καταστροφέων του!

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ..ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΕΠΟ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ.. ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΘΑ ΣΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ !!..ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ ..ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ !!..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ 

Πέμπτη, Μαρτίου 03, 2016

ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΑΝΑΒΟΛΗ ;;

Ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο της οριστικής αναβολής του Κυπέλλου άφησε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη με δήλωση της στη σημερινή ενημέρωση. Δημοσιογράφος που καλύπτει το πολιτικό ρεπορτάζ και είναι γνωστός για τα κιτρινόμαυρα αισθήματα του ρώτησε την Γεροβασίλη: «Τι θα γίνει θα σηκώσω το Κύπελλο;»! Τότε η κυβερνητική εκπρόσωπος ήταν... αφοπλιστική λέγοντας: «Μπα. Ούτε εσύ, ούτε εγώ θα το σηκώσω. Γενικά Κύπελλο δεν βλέπω να υπάρχει». Αυτή η ατάκα καταδεικνύει τη βούληση της κυβέρνησης να μην συνεχιστεί το Κύπελλο.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΟΓΕΤ..

Μεγάλος ντόρος έγινε για τον αποκλεισμό του Ντιέγκο Μπουονανότε από την αποστολή για το πρώτο παιχνίδι κυπέλλου με τον Ατρόμητο. Ωστόσο, υπάρχει εξήγηση σε αυτό. Ο Ουρουγουανός γνωρίζει την κρισιμότητα του ματς και θέλει μαζί του έτοιμους 100% ποδοσφαιριστές. Και ο Μπουονανότε δεν ήταν. Στις τελευταίες προπονήσεις, ο Αργεντινός αισθανόταν κάποιες ενοχλήσεις, παρ’ ότι έβγαζε κανονικά το πρόγραμμα (για αυτό και δεν ήταν στο ιατρικό δελτίο της ομάδας). Ωστόσο, υπό τον φόβο κάποιου σοβαρού τραυματισμού και με δεδομένο ότι αυτές οι ενοχλήσεις θα μπορούσαν να βγούν και κατά τη διάρκεια του ματς, αν εν τέλει τον χρησιμοποιούσε, ανάγκασαν τον Πογιέτ να τον αποκλείσει και να πάρει μαζί του μόνο όσους έχει απολύτως έτοιμους.
Όσο για την περίπτωση του Τζανετόπουλου, οι λόγοι είναι άλλοι. Οι κανονισμοί με τα όρια ηλικίας. Ο Πογιέτ επέλεξε να πάρει μαζί του τρεις νεαρούς από την Κ-20, μαζί με τον Ντούνη, ωστόσο το πιθανότερο είναι πως ο γκολκίπερ της ΑΕΚ θα είναι και αυτός που θα αποκλειστεί, θέλοντας… ασφάλεια στον «άσο». Κάτι που σημαίνει πως κάποιος έπρεπε να «θυσιαστεί» και αυτός επιλέχθηκε να είναι ο Τζανετόπουλος.

ΠΑΜΕ ΤΕΛΙΚΟ !!

Τις βάσεις για την πρόκρισή της στο τελικό Κυπέλλου θέλει να βάλει απόψε η ΑΕΚ. Η Ένωση υποδέχεται στο Ολυμπιακό Στάδιο τον Ατρόμητο, στον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης, έχοντας ως μοναδικό στόχο να εξασφαλίσει ένα σκορ που θα της προσφέρει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη σιγουριά, εν όψει της ρεβάνς (περίπου μετά από ένα μήνα) στο Περιστέρι.
Η ΑΕΚ προέρχεται από την νίκη της στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, την τρίτη διαδοχική στα ντέρμπι του δεύτερου γύρου, γεγονός που έχει ενισχύσει την ψυχολογία της. Ωστόσο, δεν έχει ξεχάσει το γεγονός ότι ο Ατρόμητος της έβαλε δύσκολα και στα δύο παιχνίδια του πρωταθλήματος, κερδίζοντας το πρώτο στο ΟΑΚΑ με 1-0 και χάνοντας με το ίδιο σκορ στο Περιστέρι. Κάτι που έχει επισημάνει ο Γκουστάβο Πογιέτ στους ποδοσφαιριστές του, προκειμένου να αυξήσει την επαγρύπνησή τους, από τη στιγμή που το αποψινό είναι το παιχνίδι της χρονιάς για την ομάδα, καθώς κρίνει τον στόχο για την κατάκτηση ενός τίτλου στη φετινή σεζόν.
Ο Ουρουγουανός τεχνικός δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του στις προπονήσεις των προηγούμενων ημερών, όσον αφορά στην επιλογή της ενδεκάδας. Ωστόσο, είναι δεδομένο ότι θα προχωρήσει σε αλλαγές, από τη στιγμή που επέστρεψαν στη διάθεσή του οι Γκάλο, Μάνταλος (που δεδομένα θα βρεθούν στο αρχικό σχήμα), ενώ για παράδειγμα, ο Πλατέλλας που ξεκίνησε απέναντι στον Παναθηναϊκό, έμεινε εκτός αποστολής.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΗΜΕΡΑ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ Η ΦΥΛΛΑΔΑ ,ΜΑΣ..ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΜΕ ΗΡΑΚΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΑΝΕΤΑ ΣΤΟΝ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟ..ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΕΚ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ !!..ΑΝΤΕ ΠΑΜΕ ΤΕΛΙΚΟ !! ΦΟΡΤΣΑ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Τετάρτη, Μαρτίου 02, 2016

ΜΕ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ !!

Με την ολοκλήρωση της σημερινής προπόνησης, ο Γκουστάβο Πογιέτ ανακοίνωση την αποστολή που θα καταλύσει στο ξενοδοχείο, ενόψει του αυριανού πρώτου αγώνα με τον Ατρόμητο, για τα ημιτελικά του κυπέλλου. Και μέσα σε αυτούς βρίσκεται και ο Μιγκέλ Κορδέρο, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του, ανέβασε ρυθμούς τις τελευταίες ημέρες και είναι στη διάθεση του προπονητή του. Εντός είναι και ο Άρης Σοϊλέδης, που και αυτός ξεπέρασε το πρόβλημά του.
Αντίθετα, από την 20άδα απουσιάζει το όνομα του Μπουονανότε, ο οποίος –σύμφωνα με το δελτίο που εξέδωσε η ΠΑΕ- δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, που σημαίνει πως είναι επιλογή του Γκουστάβο Πογιέτ, για λόγους τακτικής. Εκτός είναι και ο Ανταμ Τζανετόπουλος, που στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έκανε… ντεμπούτο επί εποχής Πογιέτ, ενώ ούτε ο Πλατέλλας, που ξεκίνησε στο βασικό σχήμα την περασμένη Κυριακή, είναι στις επιλογές του Ουρουγουανού.
Στην 20άδα, βρίσκονται και τρεις «πιτσιρικάδες», με τον 48χρονο τεχνικό να καλείται να πάρει τους δύο μαζί τους. Ο Ντούνης συμπληρώνει την τριάδα των γκολκίπερ, ενώ υπάρχουν και οι Γαλανόπουλος και Βλαχομήτρος.
Συγκεκριμένα, οι 20 του Πογιέτ είναι οι εξής: Μπαρόχα, Ανέστης, Ντούνης, Γκάλο, Άρθο, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Σοϊλέδης, Γιόχανσον, Σιμόες, Κορδέρο, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Μπαρμπόσα, Βάργκας, Βλαχομήτρος, Τζεμπούρ, Αραβίδης, Πέκχαρτ.

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002