Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Σάββατο, Απριλίου 30, 2016

O TYΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΜΑΣ ..ΚΑΙ  ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ !..ΠΑΜΕ ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ !! ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !! ..ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΟΛΟΙ !!

ΜΕΤΕΓΡΑΦΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ..

Η ΑΕΚ μπορεί να βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, ωστόσο δεν έχει σταματήσει το σκάουτινγκ, προκειμένου να έχει έτοιμη και σε προχωρημένο επίπεδο την μεταγραφική της λίστα, εν όψει καλοκαιριού. Σύμφωνα με την Ωρα, μεταξύ των ονομάτων που βρίσκονται σε αυτή, είναι και οι Ντμίτρο Τσινγκρίνσκι και Τζαλμά Κάμπος.
Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι είναι γνωστός στο ποδοσφαιρικό κοινό. Είναι 29 ετών, έχει ύψος 1,90 μ. και αγωνίζεται ως αριστερός και δεξιός στόπερ, ενώ μπορεί κατ’ ανάγκη να ανταποκριθεί και στη θέση του αμυντικού χαφ. Το άστρο του έλαμψε με την Σαχτάρ και σε ηλικία 22 ετών η Μπαρτσελόνα δαπάνησε το ποσό των 25 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της.
Με την ομάδα της Βαρκελώνης αγωνίστηκε για μία σεζόν έχοντας 23 συμμετοχές σε όλες σε όλες τις διοργανώσεις, όμως στο τέλος της χρονιάς επέστρεψε στην Σαχτάρ αντί 15 εκατ. ευρώ. Στην ομάδα που τον ανέδειξε παρέμεινε για τα επόμενα 4,5 χρόνια και τον Φεβρουάριο του 2015 πήρε μεταγραφή για την Ντνίπρο, από την οποία μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.
Ο Τζαλμά Κάμπος είναι 28 ετών και έχει ύψος 1,75 μ.. Αγωνίζεται κυρίως στη δεξιά πλευρά, όμως μπορεί να παίξει και στις άλλες θέσεις της μεσοεπιθετικής γραμμής. Ξεκίνησε την καριέρα του από τη Μαρίτιμο, με την οποία είχε σε τέσσερα χρόνια 96 συμμετοχές και 19 γκολ. Το 2011 πήρε μεταγραφή στην Πόρτο, με τη φανέλα της οποίας έκανε 14 συμμετοχές και είχε ένα γκολ και ακολούθησαν δύο δανεισμοί του.
Τη σεζόν 2012-13 έπαιξε στην Κασίμπασα (22 συμμετοχές – τρία γκολ) και την επόμενη διετία στην Κόνιασπορ (52 συμμετοχές – 8 γκολ), ενώ από τον Αύγουστο του 2015 αγωνίζεται στην Γκεντσλερμπιρλιγκι, με την οποία έχει φέτος 21 συμμετοχές και έξι γκολ. Είναι πολιτογραφημένος Πορτογάλος, όμως έχει επιλέξει να αγωνίζεται με την εθνική ομάδα της Ανγκόλας, την οποία έχει φορέσει 35 φορές.

Παρασκευή, Απριλίου 29, 2016

ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΠΑΟΚ..

Η ποινή που επιβλήθηκε στον ΠΑΟΚ για τα όσα έγιναν στον πρώτο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό, δεν έχει ακόμα εκτιθεί και μένουν ακόμα δύο κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδια που θα διεξαχθούν στην Τούμπα. Και το ένα από αυτά θα είναι με την ΑΕΚ, στην πρεμιέρα των playoffs, ενώ το δεύτερο θα είναι με τον Πανιώνιο, την 3η αγωνιστική. Αντίθετα, ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα… επιστρέψει στις εξέδρες στο ματς της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής, απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Το όνομα του Μοντανιέ για τον πάγκο της ΑΕΚ φέρνει στην επικαιρότητα η εφημερίδα σήμερα γράφοντας: «Φάκελο Μοντανιέ ανοίγουν στην ΑΕΚ. Ο 52χρονος Γάλλος τεχνικός που έβγαλε την Σοσιεδάδ στο Τσάμπιονς Λιγκ τραβάει την προσοχή των ανθρώπων της Ένωσης. Θα υπάρξει και αναγνωριστική επαφή με Αρουαμπαρένα στην Αργεντινή». Για τα μεταγραφικά η Ώρα τονίζει: «Ο Μιλοβάνοβιτς για Λάζαρ Ρόσιτς. Μιλάει από χθες στη Σερβία για τον 22χρονο στόπερ της Βοϊβοντίνα».
SPORTDAY
Για τον Αρουαμπαρένα γράφει η SD: «Τα λένε στην Αργεντινή. Κουβέντα με Αρουαμπαρένα θα κάνει ο Ντε Μπαρτόλο. Αρέσουν οι Στεφάνοβιτς και Νάστιτς», προσθέτει η εφημερίδα.
LIVE  SPORT
«Ο Μπράνκο έχει… ραντεβού», γράφει η LSκαι προσθέτει: «Σέρβικα ΜΜΕ γράφουν για τις ματιές της ΑΕΚ σε Τζούκιτς και Μιχαϊλοβιτς. Οι συναντήσεις του Μιλοβάνοβιτς για το… τρίτο όνομα».
GOAL
Η Goalμε τη σειρά της πάλι γράφει για την προσφυγή της ΑΕΚ στο διαιτητικό για τους 3 βαθμούς.

Πέμπτη, Απριλίου 28, 2016

ΣΤΟ ΨΑΞΙΜΟ..

Σημαντικό μεταγραφικό ταξίδι για την ΑΕΚ αφού σήμερα ο Αλεξ Ντε Μπαρτόλο θα ταξιδέψει στην Αργεντινή, όπου και θα παραμείνει για σχεδόν μια εβδομάδα. Ο υπεύθυνος σκάουτιγκ της ΑΕΚ  γνωρίζει καλά τη συγκεκριμένη ποδοσφαιρική αγορά και αναμένεται να τσεκάρει τουλάχιστον τρεις ποδοσφαιριστές που έχει εντοπίσει και δείχνουν ότι είναι αξιοπρόσεκτες περιπτώσεις. Θα κάνει όμως και σημαντικές επαφές. Συγκεκριμένα ο Αλεξ θα προσπαθήσει να προχωρήσει όσο γίνεται την περίπτωση του Έκτορ Βιγιάλμπα, με τον 22χρονο εξτρέμ της Σαν Λορέντζο, να φαίνεται πως βρίσκεται στην κορυφή της λίστας από την Αργεντινή. Είναι ένας παίκτης που είχε δει και ο Γκουστάβο Πογιέτ πριν τα γεγονότα που οδήγησαν στην απομάκρυνση του και ήταν ένθερμος με την απόκτηση του. Οι πληροφορίες πάντως λένε πως υπάρχει και θέμα προπονητή από την Αργεντινή. Το συμβόλαιο του λήγει, όπως είναι γνωστό, τον Δεκέμβριο και η νυν ομάδα του, η Σαν Λορέντζο, δεν αποκλείεται να μειώσει αυτό το καλοκαίρι τις απαιτήσεις της για την πώληση του επιθετικού. Σε κάθε περίπτωση η ομάδα πρέπει να κινηθεί γρήγορα και αυτό το ταξίδι μπορεί να παίξει ρόλο κλειδί στη μεταγραφή.

Ο Μάρτιν Αρουαμπαρένα είναι μια ενδιαφέρουσα περίπτωση που η ΑΕΚ πράγματι έχει στη λίστα της. Βέβαια στο συγκεκριμένο θέμα η Ενωση δεν έχει προχωρήσει ακόμη όμως ο πρώην τεχνικός της Μπόκα είναι σίγουρα μια ενδιαφέρουσα περίπτωση. Ο Ντε Μπαρτόλο θέλει να εκμεταλλευθεί το διάστημα της παραμονής του στην Αργεντινή παρακολουθώντας όσο το δυνατόν περισσότερους αγώνες, πριν επιστρέψει την μεθεπόμενη Παρασκευή, παραμονή του τελικού της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, με όλες τις προτάσεις του. 
Ταξίδι θα κάνει και ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς ο οποίος αναχωρεί για την Σερβία όπου θα γιορτάσει το Ορθόδοξο Πάσχα. Με την ευκαιρία αναμένεται να παρακολουθήσει το απόγευμα την αναμέτρηση της Παρτιζάν με την Μπόρατς Τσάτσακ, με το βλέμμα του να είναι στραμμένο κυρίως στον Ντάρκο Ζόριτς που αγωνίζεται δανεικός από την ΑΕΚ στην ομάδα του Τσάτσακ και κάνει αρκετά καλό πρωτάθλημα. Βέβαια για την επιστροφή του αναμένεται να αποφασίσει ο επόμενος προπονητής. 

ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ Ο ΚΟΟΥΤΣ !!

Ανυπόμονος ενόψει της σειράς με τον Ολυμπιακό έδειξε ο Γιούρι Ζντοβτς. Ο Σλοβένος τεχνικός συνεγχάρει τους παίκτες του για την πρόκριση, όμως χτύπησε το καμπανάκι για τα δύσκολα που ακολουθούν. Επίσης, πέταξε στο μπαλάκι στους 'ερυθρόλευκους' από πλευράς πίεσης. Αναλυτικά η τοποθέτηση του:
«Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου και τον ΠΑΟΚ, που έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Δεν ήταν εύκολο να τους νικήσεις. Οι παίκτες μου άντεξαν στην πίεση αυτή, που είναι μέρος της δουλειάς. Δεν μπορούσαμε να βρούμε ρυθμό και ήμασταν νευρικοί. Με την καλή άμυνα έμειναν κοντά στο σκορ, αλλά στο κατάλληλο σημείο πήραμε μια διαφορά 13 πόντων. Στη συνέχεια διαχειριστήκαμε αυτή τη διαφορά πάλι μέσω της καλής μας άμυνας. Είπα στους παίκτες πως κάναμε ο,τι μας ζήτησαν, μπορούμε να είμαστε λίγο ικανοποιημένοι, αλλά όχι υπερβολικά. Ανυπομονούμε για το επόμενο παιχνίδι. Θα προετοιμαστούμε καλά για τον Ολυμπιακό». 
Ερωτηθείς αν πιστεύει πως η σειρά με τους Πειραιώτες μπορεί να πάει στα πέντε παιχνίδια απάντησε: «Φυσικά και το πιστεύω. Πρέπει όλοι να έχουμε πίστη, παίκτες και προπονητές. Δεν βλέπω μεγάλες διαφορές. Η πίεση είναι στην πλευρά του Ολυμπιακού και ίσως εμείς είμαστε πιο απελευθερωμένοι. Θα κάνουμε το παν για την έκπληξη. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά θα προσπαθήσουμε».

O TYΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΜΕ ΨΕΣ!! ΠΑΜΕ ΣΤΟΥΣ 4ΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΒΓΕΙ !!..ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ !!..ΠΑΜΕ ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ ΠΑΝΤΟΥ !! ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ !!

Τετάρτη, Απριλίου 27, 2016

O AΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

Ώρα των Σπορ: Ναι, ρε τρελέ! Η ΑΕΚάρα στον τελικό με ψυχή και «τρομοκρατικό» γκολ του Τζιμπούρ στο 88’. Μόνη της πήγε να πάθει τη ζημιά η ΑΕΚ, με πέναλτι-παρωδία σε χέρι χωρίς λόγο του Λαμπρόπουλου, που έκανε γκολ ο Μπρίτο (67’). Κίνηση-ματ Μανωλά στην τελική ευθεία, με τον Γιόχανσον πιο μπροστά, χωρίς να το καταλάβει ο Δέλλας κι έτσι ήρθε και το γκολ. «Βασίλισσα» φτιάξε μας κι εσύ! Όλοι ΟΑΚΑ (18:45) για το 2-1 επί του ΠΑΟΚ και την πρόκριση στους «4». Η ΕΟΚ ετοιμάζεται να αποβάλλει την ΑΕΚ από Ελλάδα και Ευρώπη, αν ο Μάκης Αγγελόπουλος δεν πει σήμερα το «ναι» στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Sportday: Τελικός… επέστρεψε! Έφτασε κοντά στην παράταση η ομάδα του Δέλλα, αλλά ο Τζιμπούρ έφερε την πρόκριση! Πρώτος τελικός μετά το 2011 για την Ένωση. «Ψήνεται» ταξίδι το Σ/Κ στην Ολλανδία για παίκτες. Προπονητής: Γράφει για Σαμπέδρο η «Marca».

Goal: Ολική επαναφορά. Επιστροφή της ΑΕΚ σε τελικό από το 2011, επιστροφή του Τζιμπούρ στα γκολ ύστερα από σχεδόν 4 μήνες. Ο Ατρόμητος κρατούσε το 1-0 και την παράταση μέχρι το 88’ (Μπρίτο στο 68’ με πέναλτι), αλλά ο «τρομοκράτης» χτύπησε στο φινάλε και έστειλε την Ένωση στη μεγάλη μάχη της 7ης Μαΐου. Επαφές της ΑΕΚ με Λουίς Σέζαρ Σαμπέδρο, σύμφωνα με τη «Marca». «Τελικός» στο ΟΑΚΑ με φόντο το τελεσίγραφο. Τρίτος και φαρμακερός προημιτελικός, ενώ σήμερα τελειώσει η διορία στην Ένωση από την ΕΟΚ για το αν θα επιμείνει στο Eurocup.

Live Sport: Ήρθε! Στον τελικό Κυπέλλου η ΑΕΚ, για το πρώτο μεγάλο ξεκαθάρισμα της νέας εποχής με τον Ολυμπιακό. Με γκολ… εξιλέωσης στο 88’ (1-1), ο Τζιμπούρ προκάλεσε ξαφνικό θάνατο στον Ατρόμητο, που είχε προηγηθεί με Μπρίτο στο 68’ και έστειλε την Ένωση στο φινάλε της 7ης Μαΐου. Έβδομος τελικός για κιτρινόμαυρους και ερυθρόλευκους, με τις κούπες… μοιρασμένες. «Ιωάννης Ξενάκης». Η ΠΑΕ ΑΕΚ τιμά τη μνήμη του Γιάννη μας, δίνοντας το όνομά του στην αίθουσα Τύπου των νέων γραφείων της. Ξένο διαιτητή ζήτησε ο Κοντονής, σκέψεις για τελικό κεκλεισμένων των θυρών.

ΕΧΕΙ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΣΗΜΕΡΑ..

Η Βασίλισσα ρίχνεται σήμερα στη «μάχη», την τελευταία για τον γύρο τον play-off και το μόνο αποτέλεσμα που οι παίκτες της ΑΕΚ έχουν στο μυαλό τους είναι η νίκη που σημαίνει και πρόκριση για τα ημιτελικά του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Γιούρι Ζντοβτς δε θέλει να αφήσει περιθώρια στον αντίπαλό της , κάτι που είχε κάνει στο πρώτο παιχνίδι όταν τελικά και ηττήθηκε. Η καλή άμυνα που ήταν βάση για τη νίκη στην Πυλαία, θα είναι και σήμερα από τα κλειδιά για τη νίκη-πρόκριση της Βασίλισσας. Με τον κόσμο στο πλευρό της η ΑΕΚ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα στο σημερινό αγώνα, καθώς η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι μια καλή ομάδα, όμως όχι καλύτερη από αυτή του Ζντοβτς

Αγωνιστικά ο Σλοβένος τεχνικός της Ένωσης θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες του, προκειμένου να παρατάξει την καλύτερη δυνατή πεντάδα στο παρκέ.
Από την άλλη πλευρά οι θεσσαλονικείς θέλουν να πετύχουν άλλο ένα break στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για πρόκριση στα ημιτελικά. Μπορεί αυτή να είναι δύσκολη, αλλά δεν είναι και απίθανη όπως τόνισε και σε χθεσινές δηλώσεις του ο γκαρντ του ΠΑΟΚ, Γουίλιαμ Χάτσερ.
Αγωνιστικά ο Σούλης Μαρκόπουλος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Απόλλωνα Τσόχλα λόγω τραυματισμού, ενώ εκκρεμεί η απόφαση για το αν θα αγωνιστεί τελικά ο Κώστας Βασιλειάδης, αφού στον δεύτερο αγώνα στη Θεσσαλονίκη μίλησε άσχημα στον διαιτητή και όλα όσα είπε γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα. Κατά τα άλλα στον ΠΑΟΚ, δεν αντιμετωπίζουν άλλα προβλήματα και θα τα δώσουν όλα για τη νίκη
Η Βασίλισσα δίνει άλλη μια «μάχη», που πρέπει να πάρει χωρίς να αφήσει τον ΠΑΟΚ στιγμή να ελπίζει πως μπορεί να πάρει κάτι καλύτερο. Αυτό το λάθος έγινε μια φορά και δεν θα ξαναγίνει. Σήμερα οι παίκτες του Γιούρι Ζντοβτς παίρνουν με τη βοήθεια του κόσμου της Ένωσης, την πρόκριση για τα ημιτελικά.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ..

Για μία ΑΕΚ που έδειξε χαρακτήρα και που όντας καλύτερη και στα δυο παιχνίδια συνολικά πήρε μία δίκαιη πρόκριση στον τελικό, μίλησε ο Στέλιος Μανωλάς στη συνέντευξη Τύπου. Αναλυτικά είπε: «Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα και έναν καλό προπονητή, που γνωρίζει πολύ καλά την ομάδα μας. Και ατομικά και ομαδικά. Στο πρώτο ματς είχαμε καλή εικόνα και θα μπορούσε να είχε τελειώσει εκεί το ματς. Ήρθαμε εδώ, για να πετύχουμε ένα γκολ και να κερδίσουμε. Κάναμε φάσεις στο πρώτο ημίχρονο και χάσαμε ευκαιρίες. Σε μια ανύποπτη φάση δεχθήκαμε το γκολ. Παρόλα αυτά η ομάδα έδειξε χαρακτήρα. Προς στιγμήν χάσαμε το κέντρο. Όμως αλλάξαμε τον σχηματισμό μας και ξαναπήραμε τα ηνία του αγώνα. Το περίμενα πως θα έρθει το γκολ και ήρθε. Στα δυο ματς η εικόνα της ΑΕΚ ήταν πολύ καλύτερη και δικαιούται την πρόκριση. Συγχαρητήρια στα παιδιά, που έφεραν την ομάδα μέχρι εδώ. Τους αξίζουν τα συγχαρητήρια. Εμείς οι προπονητές απλώς προσπαθούμε να αναδείξουμε το ταλέντο που δεδομένα έχουν oι παίκτες».
Για τον τελικό του κυπέλλου

«Δεν έχω σκεφτεί καθόλου τον τελικό του κυπέλλο. Τώρα  θα απολαύσουμε αυτή την πρόκριση και μετά θα σκεφτούμε τον τελικό».
Για το ενδεχόμενο να επιστρέψει ο Τζιμπούρ στην αρχική ενδεκάδα και για τα συστήματα
«Όλοι οι παίκτες είναι υποψήφιοι. Εγώ ζητώ από τους παίκτες μου να προπονούνται σαν να παίζουν και να παίζουν όπως προπονούνται. Η ομάδα έχει δουλέψει και με τον Δέλλα και με τον Πογέτ, δυο σχηματισμούς».
Για το γεγονός πως ο τελικός πάει για να γίνει χωρίς κόσμο
«Δεν υπάρχει τέτοια απόφαση για μένα. Μακάρι να γινόταν με κόσμο ο τελικός. Το ποδόσφαιρο είναι γιορτή. Ο Φάντροκ έλεγε πως το ποδόσφαιρο είναι γιορτή. Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι από την πλευρά μας. Το ποδόσφαιρο είναι θέαμα».

O TYΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑ ΖΟΡΙΑ ΜΑΣ ΞΕΛΑΣΠΩΣΕ Ο ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΤΕΛΙΚΟ !!..ΤΟ ΑΞΙΖΑΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΛΕΕΙ ΑΛΛΑ Ο ΔΕΛΛΑΣ ..!!..ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ...ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΧΑΡΟ ΟΑΚΑ ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΜΟ !!..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Τρίτη, Απριλίου 26, 2016

ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΓΕΤ !!

Ο τρόπος αποχώρησης του Γκουστάβο Πογιέτ είναι φανερό πως στεναχώρησε ιδιαίτερα τον Δημήτρη Μελισσανίδη και αυτό ήταν φανερό στη σημερινή παρουσίαση των νέων γραφείων. Ο ηγέτης της ΑΕΚ ρωτήθηκε για τον νέο προπονητή και έκανε το σχόλιο του και για τον Πογιέτ. "Αύριο έχουμε ένα καθοριστικό παιχνίδι. Μας απασχολεί μόνο αυτό και δεν σκεφτόμαστε κάτι άλλο. Αναφορικά με τον Πογιέτ όποιος βάζει πάνω από το κλαμπ τον εαυτό του δεν έχει θέση σε αυτή την ομάδα" τόνισε.

ΠΑΜΕ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ !!

Να τελειώσει... αυτό που άρχισε στο ΟΑΚΑ θέλει σήμερα (18.00) η ΑΕΚ απέναντι στον Ατρόμητο. Οι ώρες πριν από τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου σημαδεύτηκαν για την Ένωση από δύσκολες καταστάσεις. Η βαριά ήττα στη Λιβαδειά, η υποδοχή οργής του κόσμου στο ξενοδοχείο, η ανακοίνωση του Γκας Πογιέτ για την αποχώρησή του το καλοκαίρι και τελικά η άμεση απομάκρυνση του το βράδυ πριν από το ματς, συνέθεσαν ένα δύσκολο σκηνικό.
Ωστόσο, η ΑΕΚ βρήκε τον τρόπο να μαζέψει τα κομμάτια της και με τον Στέλιο Μανωλά στον πάγκο της πραγματοποίησε μια καλή εμφάνιση απέναντι στον Ατρόμητο, βάζοντας τις βάσεις για την πρόκρισή της στον τελικό, κερδίζοντας με 1-0. Με τις ευκαιρίες που δημιούργησε, θα μπορούσε να έχει εξασφαλίσει και ένα σκορ μεγαλύτερης ασφαλείας, όμως από τη στιγμή που αυτό δεν συνέβη, η Ένωση θα παραταχθεί σήμερα στο Περιστέρι με την μέγιστη συγκέντρωση και μοναδικό στόχο να σφραγίσει το εισιτήριό της στον τελικό του ΟΑΚΑ.

Δευτέρα, Απριλίου 25, 2016

MAΣ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΓΚΟΛ..

Η ΑΕΚ πάει αύριο το απόγευμα στο Περιστέρι να αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο, στη ρεβάνς του 1-0 του ΟΑΚΑ. Το υπέρ της «καθαρό» σκορ της δίνει ένα σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό, όμως θέλει τεράστια προσπάθεια αύριο για να «σφραγιστεί» το εισιτήριο. Θέλει εξαιρετική αμυντική συνοχή, όμως ενδεχομένως θέλει ένα τουλάχιστον γκολ… Αν καταφέρει να σκοράρει η ΑΕΚ στο Περιστέρι και μάλιστα πρώτη, τότε θα πρέπει να γίνουν πάρα πολλά πράγματα για να δεχθεί μετά… τρία γκολ και να αποκλειστεί από τον Ατρόμητο. Αυτό το πολυπόθητο γκολ όμως αγνοείται μακριά από το ΟΑΚΑ από τις 20 Φεβρουαρίου, όταν με γκολ του Πέκχαρτ στο Καυτανζόγλειο η ΑΕΚ είχε προηγηθεί απέναντι στον Ηρακλή, με το ματς τελικά να λήγει 1-1. Έκτοτε μηδέν! Η ΑΕΚ μετά από εκείνη την καρφωτή κεφαλιά του Πέκχαρτ δεν έχει φτάσει στα αντίπαλα δίχτυα, όταν παίζει εκτός έδρας και τώρα με Μανωλά καλείται να σπάσει αυτή η… κατάρα αρχής γενομένης από τον αγώνα του Περιστερίου.
Πάμε να δούμε όμως τι κάνει η ΑΕΚ στα εκτός έδρας παιχνίδια της το τελευταίο δίμηνο, επί Πογιέτ. Μπορεί να έχει πολλές τελικές προσπάθειες, αλλά γκολ δεν έχει
23η αγωνιστική
Ηρακλής – ΑΕΚ 1-1
Σε ένα γήπεδο βούρκο η ΑΕΚ έφτασε σε ένα γκολ, το τελευταίο της χρονικά σε ματς μακριά στο ΟΑΚΑ, πραγματοποιώντας 8 τελικές προσπάθειες. Από μία τελική είχε ο Βάργκας με τον Μάνταλο, δύο οι Μπαρμπόσα, Σιμόες και Πέκχαρτ
25η αγωνιστική
Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ 0-0
Μόλις 9 τελικές προσπάθειες μέτρησε η ΑΕΚ στο συγκεκριμένο παιχνίδι, εκ των οποίων μόλις οι δυο πήγαν προς την εστία. Από μία τελική είχαν οι Λαμπρόπουλος, Σοϊλέδης, Βάργκας, τέσσερις είχε ο Σιμόες και δυο ο Μπαρμπόσα
27η αγωνιστική
Παναιτωλικός – ΑΕΚ 1-0
Στις 12 τελικές προσπάθειες σταμάτησε η ΑΕΚ στο Αγρίνιο και πάλι δεν βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα. Από μία τελική είχαν οι Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Γιόχανσον, Αραβίδης, Ντίντακ, Κορδέρο και από δυο τελικές οι Τζιμπούρ, Μάνταλος και Μπουονανότε
28η αγωνιστική
Καλλονή – ΑΕΚ 0-0
Ούτε σε αυτό το ματς σκόραρε η ΑΕΚ αν και είχε 16 τελικές προσπάθειες! Από μία τελική είχαν οι Άρθο, Μπαρμπόσα, Μάνταλος, Τζιμπούρ, Σιμόες, από δυο τελικές οι Κολοβέτσιος, Γκάλο, τρεις ο Βάργκας και τέσσερις ο Μπουονανότε.
30η αγωνιστική
Λεβαδειακός – ΑΕΚ 3-0
Η ΑΕΚ έκανε στο ματς 14 τελικές προσπάθειες και δεν σκόραρε! Ο Μπαρμπόσα είχε τέσσερις, ο Μπουονανότε τρια, όπως και ο Βάργκας, ο Γιόχανσον δυο, ενώ από μία οι Λαμπρόπουλος και Πέκχαρτ

ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΤΟ ΨΑΞΙΜΟ !!

Η απόφαση του Γκουστάβο Πογιέτ να ανακοινώσει την αποχώρησή του από την ΑΕΚ λίγες ώρες πριν από το πρώτο παιχνίδι με τον Ατρόμητο αποτέλεσε τον απόλυτο αιφνιδιασμό για τους ανθρώπους της ομάδας και προσωπικά τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Στις μέρες που ακολούθησαν, οι προτάσεις για προπονητές άρχισαν να... πέφτουν βροχή στην ΑΕΚ από ατζέντηδες, όμως μέχρι στιγμής οι άνθρωποι της ομάδας δεν έχουν «δουλέψει» επί της ουσίας το συγκεκριμένο θέμα.

Και η αλήθεια είναι ότι τη δεδομένη στιγμή το μυαλό όλων είναι στον αγώνα της Τρίτης με τον Ατρόμητο. Η αναζήτηση προπονητή για την ΑΕΚ θα ξεκινήσει από μηδενική βάση και όλα δείχνουν ότι μετά τον αγώνα στο Περιστέρι οι ιθύνοντες της ομάδας θα καθίσουν να αξιολογήσουν όλες τις λύσεις που έχουν τεθεί στα υπόψιν τους, προκειμένου να πάρουν αποφάσεις για τις κινήσεις που θα ακολουθήσουν το επόμενο διάστη

Κυριακή, Απριλίου 24, 2016

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟ..

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε και η προπόνηση της Κυριακής στα Σπάτα για την ΑΕΚ και μετά το τέλος αυτής ο Στέλιος Μανωλάς ανακοίνωσε την αποστολή για τη ρεβάνς με τον Ατρόμητο, τη Μ.Τρίτη στο Περιστέρι. Στους 19 παίκτες λείπει ο Θέσαρ Άρθο μετά από απόφαση του Μανωλά, όπως και ο Βαγγέλης Πλατέλλας, με τους Κορδέρο και Σοϊλέδη, ενώ μέσα είναι ο νεαρός Γαλανόπουλος. Οι 19 που υπολογίζει για τη ρεβάνς με τον Ατρόμητο είναι οι: Μπαρόχα, Ανέστης, Γκάλο, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Σβάρνας, Κολοβέτσιος, Τζανετόπουλος, Ντίντακ, Γιόχανσον, Μάνταλος, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Μπαρμπόσα, Μπουονανότε, Βάργκας, Τζεμπούρ, Αραβίδης, Πέκχαρτ.

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ;;

Η ζωή του μπορεί να κάλλιστα κάποια στιγμή να γίνει και… ταινία. Μέσω της μεγάλης οθόνης να περνάει το μήνυμα της θέλησης, το μήνυμα της αγάπης γι’ αυτό που κάνει, της δύναμης, της πίστης και της προσπάθεια. Ο Ιβάν Μπρέσεβιτς είναι μάθημα ανθρώπου και επαγγελματία για όλους μας… Ανέβηκε ένα… Γολγοθά και ποτέ δεν έχασε την πίστη και το χαμόγελό του σε όλο αυτό το (δύσκολο) ταξίδι του. Τώρα μπήκε ξανά στις προπονήσεις με την ελπίδα πως θα έρθει σύντομα και η στιγμή που θα μπει εκ νέου στο γήπεδο και όλο το ΟΑΚΑ θα τον αποθεώνει… Του αξίζει η αποθέωση εκείνη τη στιγμή και θα την έχει...
Στις 3 Μαρτίου του 2015 ο Ιβάν έμπαινε στο χειρουργείο. Δύσκολη επέμβαση: «Ο Ιβάν Μπρέσεβιτς υποβλήθηκε σήμερα σε επέμβαση από τον επικεφαλής της ιατρικής ομάδας της ΑΕΚ κ. Παντελή Νικολάου, τον γιατρό της ομάδας κ. Άλκη Καλλιακμάνη και τον καθηγητή ορθοπεδικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Μιχάλη Χαντέ. Στον ποδοσφαιριστή έγινε με επιτυχία μεταμόσχευση μηνίσκου και μεταμόσχευση χόνδρου δεξιού γόνατος. Ο Ιβάν Μπρέσεβιτς θα πάρει εξιτήριο από το Ιατρικό Κέντρο αύριο». Αυτό ήταν το ιατρικό δελτίο εκείνο το μεσημέρι… Δεν αναφερόταν πότε θα επιστρέψει. Ούτε καν κατά προσέγγιση… Λογικό. Στις 4 Μαρτίου του 2015 όταν και ο Ιβάν έφευγε από το Ιατρικό, γνώριζε πως το βασικό γι’ αυτόν δεν ήταν αν θα ξαναπαίξει ποδόσφαιρο, αλλά να πατήσει ξανά γερά στα πόδια του. Και όχι μόνο κατάφερε τον πρώτο του στόχο, αλλά πήγε κατευθείαν στο… δεύτερο. Και να που τον πέτυχε κι αυτόν! Μπήκε στις προπονήσεις μετά από 13 μήνες. Κλωτσάει μπάλα, δεν νιώθει ενοχλήσεις και προχωράει με μεγάλο του πλέον όνειρο να ξαναβάλει τη φανέλα της ΑΕΚ και να ξαναπαίξει γι’ αυτήν σε επίσημο αγώνα, φορώντας το νούμερο 33 (το παλιό του Νίκου Λυμπέροπουλου), το οποίο και έχει διαλέξει από τον Αύγουστο.
Ουδείς βέβαια γνωρίζει την κατάληξη αυτής της ιστορίας αν ο Μπρέσεβιτς εκτός από τη μεγάλη του θέληση και αισιοδοξία, δεν είχε δίπλα του την ΑΕΚ…
Δεν υπήρχε ημέρα, δεν υπήρχε στιγμή που να μη βρέθηκε κοντά του όλο αυτό το διάστημα όλη η ομάδα. Το συμβόλαιό του «τρέχει» κανονικά, πληρώνεται κανονικά, η ΑΕΚ ήταν αυτή που ανέλαβε τα πάντα όσον αφορά την επέμβασή του και την αποθεραπεία του. Ο Λάκης Νικολάου και το επιτελείο του έκανε σπουδαία δουλειά και επίσης σπουδαία δουλειά έκανε και ο Νίκος Πανταζής αναλαμβάνοντας το δύσκολο έργο της αποθεραπείας του 13 μήνες τώρα. Ο Μπρέσεβιτς είχε τα πάντα από την ΑΕΚ, μα κυρίως στήριξη ουσιαστική! Έχουμε δει στο παρελθόν ομάδες (ακόμα και μεγάλες…) να γυρίζουν την πλάτη τους σε παίκτες που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα τραυματισμού και να φτάνει η υπόθεσή τους ακόμη και στα δικαστήρια! Όχι όμως η ΑΕΚ… Δεν θα μπορούσε να γύρισει η ΑΕΚ την πλάτη της στον Ιβάν. Δεν θα ήταν ΑΕΚ αν δεν έμενε στο πλευρό του. Η διοίκηση και το ιατρικό επιτελείο δεν είδε τον Μπρέσεβιτς σαν έναν παίκτη που θα τον περίμενε να γίνει καλά για να παίξει ξανά. Δεν τον είδε ποτέ ως περουσιακό στοιχείο. Κοίταξε τον άνθρωπο Ιβάν και του στάθηκε. Είναι από τα πιο αγαπητά πρόσωπα μέσα στην ΑΕΚ ο Κροάτης. Είναι από τις αδυναμίες του Μελισσανίδη. Όχι από… συμπόνια. Αλλά επειδή ο ίδιος ο Μπρέσεβιτς κέρδισε την αγάπη και τον σεβασμό όλων.
Γι’ αυτό το χαμόγελό του έχουν να λένε όλοι μέσα στην ομάδα. Από κοντά φυσικά και οι συμπαίκτες του, να περνούν ώρες μαζί του, να τον στηρίζουν και να του τονίζουν συνεχώς πως τον περιμένουν ξανά στο γήπεδο… Και ορίστε που ήρθε αυτή η στιγμή κόντρα μάλιστα και σε οποιοδήποτε ποσοστό πέρυσι τον Μάρτη… Το ήθελε ο Ιβάν. Το ήθελε πολύ… Δεν έχασε ούτε μία ημέρα αποθεραπείας όλους αυτούς τους 13 μήνες! Ούτε μία! Δεν έκανε διακοπές το καλοκαίρι, όπως οι υπόλοιποι. Αυτός εκεί στο Ιατρικό να πηγαινοέρχεται και να δίνει τη μάχη του… Και βγήκε νικητής το παλικάρι… Η ΑΕΚ και η αγάπη της προς το πρόσωπό του εκτόξευσε τη θέλησή του. Ο Ιβάν είναι ξανά εδώ και όταν με το καλό μπει στο γήπεδο ξανά και βάλει το γκολ, τότε η ταινία θα έχει ολοκληρωθεί με ένα συγκλονιστικό ανθρώπινο happy end… Σιδερένιος ρε μάγκα…

Σάββατο, Απριλίου 23, 2016

ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΙΣΩ Ο ΠΑΙΚΤΟΥΡΑΣ ;;

Αντίστροφα για την επιστροφή του στην Αθήνα και την ΑΕΚ προκειμένου να την βοηθήσει όσο μπορεί στα πλέι οφ, μετράει ο Μπρούνο Ζουκουλίνι. Ο Αργεντινός με δηλώσεις του σε ραδιόφωνο της Αργεντινής τόνισε βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του και κατόπιν θα γυρίσει για να παίξει στην ΑΕΚ. 
Αναλυτικά η συνέντευξη του Αργεντίνου μέσου και η αναφορά του στην ΑΕΚ:
Που βρίσκεσαι αυτή τη στιγμή ;
«Είμαι στο Μάντσεστερ και αναρρώνω. Βρίσκομαι στο  τελικό στάδιο της αποθεραπείας».
Που τραυματίστηκες;
«Πήγα στην ΑΕΚ για πέντε μήνες. Κερδίσαμε όλα τα ντέρμπι, αλλά εγώ πρόλαβα να αγωνιστώ μόνο με τον Ολυμπιακό. Είχαμε ρεπό, ωστόσο πήγα στο προπονητικό κέντρο και σε μία ανύποπτη φάση τραυματίστηκα. Στην αρχή δεν κατάλαβα πόσο σοβαρός ήταν ο τραυματισμός. Οι εξετάσεις έδειξαν ότι έχω υποστεί κάταγμα και έπρεπε να χειρουργηθώ. Σοκαρίστηκα. Γύρισα στην Αγγλία και έπειτα στην Αργεντινή».
Πως είναι οι οπαδοί στην Ελλάδα; Πως το έζησες;
«Οι οπαδοί της ΑΕΚ είναι πολλοί και είναι παθιασμένοι, όπως στην Αργεντινή. Στο παιχνίδι όπου αγωνίστηκα είχε 40000 θεατές και ήταν κάτι τρομερό. Το έζησα θετικά και μου άρεσε».
Σχεδιάζεις να γυρίσεις και να αγωνιστείς στην Αργεντινή ;
«Μία επιλογή ήταν να γυρίσω στην Ράσινγκ και να αγωνιστώ ως δανεικός, αλλά δεν με άφησε η Μάντσεστερ Σίτι. Αυτό το μήνα θα επιστρέψω στην Αθήνα για να αγωνιστώ στα πλέι οφ με την ΑΕΚ.
Πλέον δεν σκέφτομαι να γυρίσω άμεσα στην Αργεντινή. Θέλω να μείνω στην Ευρώπη, να αγωνιστώ και να αποκτήσω περισσότερες εμπειρίες».

Παρασκευή, Απριλίου 22, 2016

OI ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ !!

Αργά το βράδυ της Τρίτης ο Στέλιος Μανωλάς πήγε στο ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει η ομάδα, προκειμένου να αναλάβει την πιο δύσκολη αποστολή τη μέχρι τώρα προπονητικής του καριέρας. Να οδηγήσει την Ένωση στον πρώτο ημιτελικό με τον Ατρόμητο, γνωρίζοντας ότι η νίκη ήταν μονόδρομος και στο μόνο που μπορούσε να… ποντάρει, ήταν μία ομιλία προς τους παίκτες που θα τους ανέβαζε την ψυχολογία, αφού για τα αγωνιστικά θέματα δεν είχε την πολυτέλεια του χρόνου.
Ωστόσο, από την επομένη κιόλας, ξεκίνησε εντατικά μαθήματα. Όχι φυσικά για να γνωρίσει τους ποδοσφαιριστές του, αλλά για να μάθει κάποια ουσιαστικά στοιχεία από μετρήσεις που έχουν γίνει, τα οποία είναι τα πλέον κρίσιμα σε αυτή την περίοδο. Βρισκόμενοι προς το τέλος της χρονιάς και με συνεχείς αγώνες από εδώ και στο εξής, αφού έρχονται και τα playoffs, ο Μανωλάς καλείται να κάνει την ορθότερη διαχείριση του ρόστερ, προκειμένου να έχει ετοιμοπόλεμους όλους τους ποδοσφαιριστές του.
Γιατί μπορεί στο παιχνίδι της Τετάρτης να παρέταξε την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, σύμφωνα με τα δικά του δεδομένα και όσα γνώριζε… απ’ έξω, όμως από εδώ και στο εξής η κατάσταση του κάθε ποδοσφαιριστή θα παίξει σημαντικό ρόλο στον χρόνο συμμετοχής που θα παίρνει. Και αυτό αποτυπώνεται πλήρως μέσα από τις μετρήσεις που έχουν γίνει. Για αυτό και χθες ο Μανωλάς βρέθηκε για αρκετή ώρα στα Σπάτα και είχε σειρά συζητήσεων με τους συνεργάτες του, καταστρώνοντας τα πλάνα τους για το άμεσο μέλλον, που θα κρίνει και τη φετινή σεζόν για την Ένωση.
Παράλληλα, δούλεψε και με όσους ποδοσφαιριστές δεν αγωνίστηκαν στον πρώτο ημιτελικό με τον Ατρόμητο και προπονήθηκαν κανονικά.

ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ;;

Τοποθέτηση από την ΑΕΚ υπήρξε λίγα λεπτά μετά την δημοσίευση ρεπορτάζ στην Κύπρο που ανέφερε ότι ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είχε επικοινωνία με τον Τιμούρ Κετσπάγια. Η Ένωση και ο εκτελεστικός της διευθυντής επεσήμαναν ότι δεν έχει υπάρξει καμία επαφή με τον Γεωργιανό τεχνικό, όπως ανέφερε το δημοσίευμα από την Μεγαλόνησο. Ταυτόχρονα, παρά το γεγονός ότι από την στιγμή της απόλυσης του Γκουστάβο Πογιέτ οι προτάσεις προπονητών από μάνατζερ... πέφτουν βροχή, από την πλευρά της ΑΕΚ υποστηρίζεται ότι δεν έχει ξεκινήσει ακόμη σε ουσιαστικό επίπεδο η αναζήτηση που τεχνικού που θα αναλάβει το τιμόνι της Ένωσης από την επόμενη σεζόν.

ΤΑ ΕΙΠΕ ΜΕ ΤΙΓΡΗ !!

Ο Στέλιος Μανωλάς, σαν πιστός στρατιώτης της ΑΕΚ, ανέλαβε τη δύσκολη αποστολή να καθίσει στον πάγκο της ομάδας στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, παρότι... συνάντησε για πρώτη φορά την ομάδα αργά το βράδυ της παραμονής του αγώνα.
Έπειτα από την επικοινωνία που είχε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο παλαίμαχος άσος ανέλαβε δίχως σκέψη να αποδεχθεί το βάρος της ευθύνης για να οδηγήσει την ΑΕΚ σε ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της σεζόν βάσει της κρισιμότητάς του, αλλά και της ατμόσφαιρας που είχε δημιουργηθεί γύρω από την ομάδα.
Όπως είναι φυσικό, ο Στέλιος έζησε πολύ έντονα το παιχνίδι, όμως το ίδιο συνέβη και με τον Μελισσανίδη. Άλλωστε, η απίστευτη κίνηση του Γκουστάβο Πογιέτ να ανακοινώσει λίγες ώρες πριν από το κρίσιμο παιχνίδι με τον Ατρόμητο την αποχώρησή του, έφερε κι εκείνον σε μια πολύ δύσκολη θέση, αναγκάζοντάς τον να πάρει άμεσα μια κρίσιμη απόφαση, όσον αφορά στον άνθρωπο που θα καθόταν στον πάγκο.
Μετά το τέλος του αγώνα, ο Τίγρης κατέβηκε στα αποδυτήρια συνοδευόμενος από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και είχε τετ α τετ με τον Στέλιο Μανωλά, στο οποίο του έδωσε συγχαρητήρια για την εμφάνιση της ομάδας και την νίκη. Μια νίκη που ήταν σημαντική και για τους δύο, όμως φυσικά και συνολικά για την ομάδα.

Πέμπτη, Απριλίου 21, 2016

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
«Γκολάρα για τελικό», είναι ο βασικός τίτλος της εφημερίδας, που προσθέτει: «Σκόρερ και MVP ο αφιονισμένος Μάνταλος. Μπράβο ΑΕΚ, μπράβο Στέλιο. Η βόμβα που έβαλε στα θεμέλια της Ένωσης ο Πογιέτ, όχι απλά δεν εκπυρσοκρότησε αγωνιστικά αλλά η ομάδα έκανε την τέλεια εμφάνιση και πήρε προβάδισμα πρόκρισης στον μεγάλο τελικό πατώντας τον Ατρόμητο». Από εκεί και πέρα, γίνεται ειδικά αναφορά στην εικόνα του Μάνταλου, του Λαμπρόπουλου, του Γιόχανσον και του Σιμόες, ενώ για το μπάσκετ η εφημερίδα κάνει λόγο για «μεθοδευμένη αποβολή της ΑΕΚ από τις εγχώριες διοργανώσεις», επειδή επέλεξε να αγωνιστεί στο Eurocup.
SPORTDAY
Βασικό θέμα είναι η ΑΕΚ στην εφημερίδα, με τίτλο: «Θύμισε ΑΕΚ» και προσθέτοντας: «Προβάδισμα με Μάνταλο για τον τελικό του κυπέλλου πήρε η Ένωση». Παράλληλα γίνεται αναφορά και στο θέμα του προπονητή με την εφημερίδα να κάνει λόγο για πολλές προτάσεις, ενώ εξετάζεται και η περίπτωση του Πάκο Χέμεθ της Ράγιο Βαγιεκάνο.
LIVESPORT
Με τίτλο «έρχεται» η εφημερίδα αναφέρεται στην καλή εμφάνιση της ΑΕΚ απέναντι στον Ατρόμητο και το προβάδισμα πρόκρισης που πήρε για τον τελικό, ενώ γίνεται ειδική αναφορά στον Μάνταλο και στη θέση που αγωνίστηκε. Παράλληλα, γίνεται αναφορά και στο θέμα του προπονητή με την εφημερίδα να κάνει φαβορί τον Πάκο Χέμεθ, ενώ σημειώνει ότι στα υπόψιν είναι και οι Σάαφ, Ράμος και Μιχάϊλοβιτς, που προτάθηκαν.
GOAL
«Ατσαλάκωτη» είναι ο βασικός τίτλος της εφημερίδας, που αφορά την ΑΕΚ και προσθέτει: «έπειτα από τις έντονες αναταράξεις της Τρίτης, έδειξε χαρακτήρα, έβγαλε αγωνιστική αντίδραση και πήρε προβάδισμα έναντι του Ατρομήτου στον τελικό». Από εκεί και πέρα, για το θέμα του προπονητή γίνεται και εδώ αναφορά στο όνομα του Πάκο Χέμεθ, 

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

ΓΚΟΛΑΡΑ Ο ΜΑΝΤΑΛΟΣ..ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ  ΨΕΣ..ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ..ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ..ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕΤΑ..!! ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ  ΜΑΣ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΙΜΟΕ..

Χωρίς να θέλει να πει πολλά για την απομάκρυνση Πογιέτ και τονίζοντας πως η ΑΕΚ απέδειξε σήμερα πως μπορεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο, ο Αντρέ Σιμόες μίλησε μετά το ματς με τον Ατρόμητο για τον πρώτο ημιτελικό και τη συνέχεια. Αναλυτικά ο Πορτογάλος είπε στην κάμερα του ΟΤΕ:
Για το ματς και την απομάκρυνση Πογιέτ:
«Σκοπός μας ήταν να σκοράρουμε. Είχαμε περισσότερες ευκαιρίες για να πετύχουμε περισσότερα γκολ. Στο θέμα προπονητή είναι θέμα της διοίκησης, εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι στα αγωνιστικά».
Για την επανέναρξη του Κυπέλλου:
«Είναι κριμα να παίζουμε στην έδρα μας και να μην έχουμε κόσμο, γιατί μας δίνει μια έξτρα ώθηση. Εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι στους στόχους μας και συνεχίζουμε».
Αν μπορεί η ΑΕΚ να αντέξει τους δυο στόχους του Κυπέλλου και των πλέι οφ:
«Σήμερα αποδείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλά. Η δική μας δουλειά είναι να δουλεύουμε και να προσπαθούμε για το καλύτερο».

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΟΥΤΣ..!!

Για τη μεγάλη ευθύνη που πήρε ξανά και με την ευχή να μην χρειαστεί να την ξαναπάρει μίλησε ο Στέλιος Μανωλάς στη συνέντευξη Τύπου, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα πως δεν πρόκειται να συνεχίσει και μετά το καλοκαίρι. Παράλληλα, ο Μανωλάς έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες για τον εγωισμό που έβγαλαν. Αναλυτικά είπε στη συνέντευξη Τύπου: 
«Πάλι, δεύτερη φορά, έκανα προπόνηση, δέχθηκα τηλέφωνο, φεύγει ο προπονητής, τα μάζεψα και πήγα ξενοδοχείο. Έπρεπε να δουλέψω με την ψυχολογία, αλλά ήταν σωστό να κάνουμε και το πρωί μια προπονησούλα και αυτό βγήκε σε καλό. Σε μια κρύα από πλευράς ατμόσφαιρας, παιχνίδι και είναι πολύ κακό. Έγινε ένα καλό παιχνίδι. Νομίζω πως από το πρώτο λεπτό είχαμε τον έλεγχο και θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει ένα γκολ. Η εικόνα της ομάδας ήταν καλή, απέναντι σε μια καλή ομάδα και σ’ έναν προπονητή που ήξερε καλά την ομάδα μας. Το αποτέλεσμα είναι καλό, θα μπορούσε να ήταν καλύτερο. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Έχουμε δει ανατροπές τελευταία στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Πρέπει να βρεθούμε και στην ρεβάνς σε καλή μέρα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά. Έβγαλαν και πείσμα και εγωισμό και ήταν πειθαρχημένοι και οργανωμένοι. Δεν έχουμε κάνει τίποτα ακόμα. Είναι τέλος περιόδου και μπαίνουμε σε μια φάση που δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε καλή διαχείριση, να φρεσκαριστούν οι ποδοσφαιριστές και έρχονται παιχνίδια ανά τρεις μέρες και θα χρειαστεί όλο το ρόστερ. Αισθάνομαι βαριά την ευθύνη. Την παίρνω την ευθύνη. Το ξαναλέω όμως, πως δεν θα συνεχίσω. Εύχομαι να μην ξαναχρειαστεί. Να βρει η ΑΕΚ έναν προπονητή που θα μείνει για πολλά χρόνια. Θεωρώ πως είναι πετυχημένη η φετινή χρονιά. Μετά από δυο χρόνια μαυρίλας, δεν είναι εύκολο. Δεν είναι εύκολο να κτιστεί τόσο γρήγορα. Βήμα το βήμα. Θα πρέπει να είναι οικογένεια η ΑΕΚ.
Για το αν προτιμά κύπελλο ή πρωτιά στα πλέι οφ;
«Η ΑΕΚ δεν μπορεί να διαλέγει στόχους. Πρέπει να κυνηγάει ότι κινείται. Ετσι έχει μάθει η ομάδα. Άλλες φορές το πετύχαινε, άλλες όχι. Αλλά πρέπει να κυνηγά όλους τους στόχους».
Για την αλλαγή θέσης του Μάνταλου
«Ο Μάνταλος είναι μεγάλος παίκτης και έχει να βγάλει πολλά πράγματα. Κάτι σαν τον Τσιάρτα σε φαντασία και ποιότητα. Είναι από τα παιδιά που μπορούν να αποτελέσουν τον κορμό, για να γίνει η ΑΕΚ αυτή που ήταν στο παρελθόν».
Για την εικόνα της ΑΕΚ στη Λιβαδειά
«Στην Λιβαδειά δεν ήταν κακή η ΑΕΚ. Αυτά που έγιναν, γινονται κάθε 100 χρόνια. Η ΑΕΚ έκανε πολλές ευκαιρίες

Τετάρτη, Απριλίου 20, 2016

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

Ώρα των Σπορ: Για κούπα με Στέλιο! Μετά τα απίστευτα που έκανε ο Πογέτ, παραμονές του πιο κρίσιμου ματς της σεζόν, ο Μανωλάς μπαίνει στη φωτιά για την ΑΕΚ στην πιο δύσκολη στιγμή. Ασέβεια Πογέτ σε σύλλογο, παίκτες και κόσμο. Απαράδεκτος ο Ουρουγουανός! Η ΑΕΚ τον σεβάστηκε, δεν τον εξέθεσε κι αυτός πήγε να της βάλει «μπουρλότο» παραμονή ημιτελικού Κυπέλλου. Πάμε γερά ΑΕΚάρα για την πρόκριση! ΑΕΚ-Ατρόμητος (19:00, ΟΑΚΑ). Οι απίστευτες απαντήσεις που τίναξαν στον αέρα τη συνάντηση της Δευτέρας. Καμιά κουβέντα για μεταγραφές δεν έκανε ο μάνατζέρ του, αλλά ζήτησε 2,1 εκατ. ευρώ το χρόνο «καθαρά» και χωρίς τα πριμ για Πογέτ και τεχνικό τιμ. Ο Σίλβα σε ομάδα με τεράστια έσοδα από το Τσ. Λιγκ παίρνει λίγο παραπάνω από τα μισά. Ο Μελισσανίδης δεν του είπε «όχι» αμέσως και του ζήτησε να μιλήσουν μετά τα ματς του Κυπέλλου. Επέμεινε να πάρει απάντηση οπωσδήποτε πριν από τον σημερινό αγώνα, για να εισπράξει το κατηγορηματικό «όχι τώρα». Μελισσανίδης στον μάνατζερ του Πογέτ: Αν δεν τον σεβόμουν ως άνθρωπο και ως προπονητή της ΑΕΚ, θα σου ζητούσα να αποχωρήσεις αμέσως.
Sportday: Να πας στο καλό… Ο Πογέτ εξέθεσε την ΑΕΚ με το timing της δήλωσής του και η Ένωση τον… έστειλε μια ώρα αρχύτερα. Διαβάστε τον λόγο που ο Ουρουγουανός είχε τελειώσει από προχθές. Μανωλάς μέχρι το τέλος της σεζόν-ακούγονται Μίτσελ και Αρουαμπαρένα. ΑΕΚ-Ατρόμητος (19:00, OTESPORT 1) τα πάντα για το Κύπελλο οι Περιστεριώτες.

Goal: Ερασιτεχνισμοί. Το ατελείωτο 24ωρο με τον μάνατζερ του Ουρουγουανού, τον Μελισσανίδη, τα δημοσιεύματα και τις απαιτήσεις έως το άδοξο φινάλε. Δουλειές του ποδαριού στην ΑΕΚ, με το ραντεβού σε εντελώς λάθος χρόνο, την αντιεπαγγελματική δήλωση του Πογέτ και την Πυξ Λαξ απομάκρυνσή του, παρά την αντίθετη ανακοίνωση της ΠΑΕ λίγο νωρίτερα. Μανωλάς-Δέλλας στον αποψινό ημιτελικό. Κυπριακά σενάρια για Κετσπάγια.

Δεν κάνει πίσω η Βασίλισσα, το ξεκαθάρισε ο Αγγελόπουλος στον Κοντονή, ανακοίνωση-επίθεση στην ΕΟΚ.

Live Sport: Φεύγω… δρόμο! Η ΑΕΚ ξαπόστειλε τον… φευγάτο Πογέτ λίγες ώρες πριν αρχίσει να διεκδικεί τους μεγάλους στόχους της χρονιάς. Όλο το παρασκήνιο του διαζυγίου που φέρνει αναστάτωση και διχασμό. Unfair του Ουρουγουανού, που ανακοίνωσε μέσω του Τύπου ότι φεύγει στο τέλος της σεζόν, «αποκαλύπτοντας» ουσιαστικά το «ναυάγιο» στη συζήτηση της Δευτέρας. Είχε δώσει τελεσίγραφο για απάντηση μέχρι σήμερα, με δεδομένη τη μεγάλη διαφορά στο οικονομικό. Με εντολή Μελισσανίδη τον «καθαίρεσε» στο ξενοδοχείο ο Μπάγεβιτς λίγο πριν τις 10 μ.μ. «Ήταν ανήθικο αυτό που έκανε», το σχόλιο του «Τίγρη». «Δεν μου άρεσαν πολλά», είπε στη Live ο Πογέτ.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΣΤΕΛΙΟ !!

Ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της φετινής σεζόν δίνει απόψε η ΑΕΚ απέναντι στον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ. Τα όσα συνέβησαν πριν από αυτό το παιχνίδι δεν θα μπορούσε να τα φανταστεί ούτε ο πιο ευφάνταστος νους.
Την απίστευτη (όπως ήρθε) ήταν στη Λιβαδειά, τα… γκάζια του κόσμου στους παίκτες το ίδιο βράδυ και πολύ περισσότερο την απίστευτη απόφαση του Γκουστάβο Πογιέτ να ανακοινώσει λίγες ώρες πριν από το ματς την απόφασή του να αποχωρήσει από την ομάδα, κάτι που ανάγκασε την διοίκηση να επιδιώξει άμεσα την λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.
Ωστόσο, η ΑΕΚ δεν έχει την πολυτέλεια τη δεδομένη στιγμή να στέκεται στα όσα συνέβησαν. Οι αποφάσεις πάρθηκαν, ένας στρατιώτης της ομάδας, ο Στέλιος Μανωλάς, επιστρατεύτηκε να αναλάβει το τιμόνι της Ένωσης σε αυτή την καθοριστική περίοδο και με εκείνον μπροστά οι Κιτρινόμαυροι καλούνται να ξεπεράσουν τα γεγονότα που προηγήθηκαν, αλλά και την έλλειψη κόσμου στις εξέδρες και να κάνουν απέναντι στην ομάδα του Περιστερίου βήμα πρόκρισης στον τελικό του θεσμού.
Φυσικά προβλέψεις για τα αγωνιστικά πλάνα δεν μπορούν να γίνουν. Ο Στέλιος δεν είχε την παραμικρή συμμετοχή στην προετοιμασία του αποψινού αγώνα και θα έχει την δυνατότητα να δει για λίγο τους παίκτες του στον αγωνιστικό χώρο των Σπάτων στο χαλαρό πρόγραμμα που θα γίνει σήμερα το πρωί, λίγες ώρες πριν από το ματς…

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΚΑΣ ΛΟΙΠΟΝ..ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ..ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ..ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ..ΑΕΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ..Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ ..!!..ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΥΠΕΛΛΟ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Τρίτη, Απριλίου 19, 2016

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ..

Ολοκληρώθηκε η πρωινή προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα, με όλους τους ποδοσφαιριστές παρόντες.
Μετά το τέλος της, ο Γκουστάβο Πογιέτ επέλεξε 18 παίκτες για τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ατρόμητο την Τετάρτη 20 Απριλίου (19.00 μ.μ.) στο ΟΑΚΑ.
Οι ποδοσφαιριστές αυτοί είναι οι εξής: Μπαρόχα, Ντούνης, Γκάλο, Μπακάκης, Σβάρνας, Κολοβέτσιος, Αρθο, Ντίντακ, Γιόχανσον, Κορδέρο, Σιμόες, Μάνταλος, Μπαρμπόσα, Μπουονανότε, Βάργκας, Τζεμπούρ, Αραβίδης, Πέκχαρτ.

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Για τη συνάντηση σχετικά με το μέλλον του Πογιέτ στην ΑΕΚ γράφει στο πρώτο της θέμα η Ωρα σήμερα, τονίζοντας: «Όχι τώρα. Η ΑΕΚ τα παίζει όλα για όλα από αύριο και κρίθηκε πως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να μπει στο προσκήνιο το θέμα του προπονητή». Ειδική αναφορά φυσικά γίνεται και στα όλα λαμβάνουν χώρα στο μπάσκετ: «”Λύσσα” Βασιλακόπουλου με την ΑΕΚ! Προσπαθεί να πιέσει τον Κοντονή να μην αφήσει την Ένωση να παίξει στην διοργάνωση που θέλει. Αδιανόητο να υπάρξει τέτοιου είδους παρέμβαση ΜΟΝΟ σε βάρος της. Παίρνει πρωτοβουλίες από σήμερα ο Αγγελόπουλος και προς την κατεύθυνση του Υφυπουργού αθλητισμού».
SPORTDAY
«Τον σώζει το Κύπελλο», γράφει για τον Πογιέτ η SD και προσθέτει: «Το τελείωμα της σεζόν θα κρίνει το μέλλον του Πογιέτ». Παράλληλα η εφημερίδα γράφει για τον Αρουαμπαρένα: "Ενα όνομα που θα μπορούσαν να απασχολησει-σύμφωνα με την Sportday-είναι αυτό του Ροδόλφο Αρουαμπαρένα.
Ο 41χρονος τεχνικός αποχώρησε πριν από λίγο καιρό από την Μπόκα Τζούνιορς πληρώνοντας το άσχημο ξεκίνημα των «χενέιζες» στο πρωτάθλημα, ενώ την περασμένη σεζόν οδήγησε την Μπόκα στο νταμπλ.Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα στην ΑΕΚ έχουν συλλέξει πληροφορίες για τον 41χρονο τεχνικό ο οποίος δεν είναι άγνωστος στον Δικέφαλο, αφού είχε φορέσει την φανέλα της ομάδας την σεζόν 2007-08 μετρώντας 16 συμμετοχές. Ως προπονητής εκτός από την Μπόκα Τζούνιορς έχει προπονήσει τις Τίγκρε (2011-12) και Νασιονάλ Μοντεβίδεο (2013-14)".
LIVE  SPORT
Για τον Πογιέτ γράφει και η LS : «Έχασε πόντους, αλλά έχει διπλή ευκαιρία. Με… ανατροπή σε Κύπελλο και πλέι οφ ο Πογιέτ κλειδώνει τη θέση του στην ΑΕΚ».
GOAL
Πογιέτ συνέχεια και στη Goal: «Άλλα λόγια ν’αγαπιόμαστε. ΑΕΚ και Πογιέτ συναντήθηκαν και κατέληξαν στο να τα ξαναπούν στο τέλος της σεζόν».

ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ..


Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η συνάντηση που είχε προγραμματιστεί να γίνει σήμερα ανάμεσα στον Δημήτρη Μελισσανίδη και τον εκπρόσωπο του Γκουστάβο Πογιέτ. Ο μάνατζερ του Ουρουγουανού τεχνικού ταξίδεψε στην Ελλάδα για να συναντήσει τον Τίγρη, σε ένα ραντεβού που είχε προγραμματιστεί εδώ και αρκετές ημέρες.

Οι πρώτες πληροφορίες από την συνάντηση, αναφέρουν ότι οι δύο άνδρες έθεσαν στο τραπέζι όλα τα ζητήματα που είχαν συζητηθεί στις συναντήσεις που είχε κάνει ο Μελισσανίδης με τον Πογιέτ χωρίς την παρουσία άλλων, ενώ αναφέρθηκαν αναλυτικά και στα δεδομένα για την προοπτική ανανέωσης της συνεργασίας τους.
Όμως, αποφασίστηκε λόγω της πολύ σημαντικής σειράς αγώνων που έχει να δώσει η ΑΕΚ το αμέσως επόμενο διάστημα, η τελική συνάντηση των δύο πλευρών να πραγματοποιηθεί με την ολοκλήρωση των πλέι οφ. Στη σημερινή συνάντηση δεν παρέστη ο ίδιος ο Πογιέτ, κάτι που είχε αποφασιστεί εξ αρχής, από τη στιγμή που στις προηγούμενες επαφές του με τον Μελισσανίδη, είχαν συζητηθεί όλα τα θέματα της ομάδας για τα οποία ήθελεν να μιλήσει ο ίδιος προσωπικά.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΓΕΤ ΜΕΝΕΙ ΣΤΑΣΙΜΟ ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ !!..ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ..Η ΟΜΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ  ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ ...ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΖΕΡΗ..!!..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Δευτέρα, Απριλίου 18, 2016

ΠΩΣ ΠΑΜΕ ;;

Νωρίτερα διαβάσατε για το κλίμα που έχει δημιουργηθεί στην ΑΕΚ μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την επιθυμία που υπάρχει στην ομάδα να κλειδώσει σε κάθε περίπτωση την δεύτερη θέση στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Κάτι που επιβεβαίωσε και ο Γκας Πογιέτ στις καθιερωμένες δηλώσεις του για το παιχνίδι, καθώς όταν κλήθηκε να... διαλέξει ανάμεσα σε κύπελλο και δεύτερη θέση, επεσήμανε ότι «η δεύτερη θέση είναι πολύ σημαντική».
«Οι προτεραιότητες σε καμία περίπτωση δεν έχουν αλλάξει. Εμείς είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για να μπορέσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι της Κυριακής και να τελειώσουμε σίγουρα στη 2η θέση της βαθμολογίας. Μετά απ’ αυτό και από τη στιγμή που επιβεβαιωθούν οι ημερομηνίες των ημιτελικών του κυπέλλου, τότε θα αλλάξουμε το τσιπ και θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε το κύπελλο.
Αν με το καλό παίξουμε στον τελικό, τότε μετά απ’ αυτό το ματς θα πρέπει να αλλάξουμε ξανά το τσιπ και να σκεφτούμε, αλλά και να προετοιμαστούμε για τα πλέι οφ. Αυτό δηλαδή που είχαμε αρχικά στο μυαλό μας, πριν συμβούν όλα αυτά τον τελευταίο καιρό.
Αυτό που είναι ξεκάθαρο είναι ότι κανονικά θα έπρεπε να έχουμε παίξει τον πρώτο ημιτελικό στις 6 Μαρτίου και των δεύτερο στις αρχές Απριλίου. Άρα όλες οι τιμωρίες και οι τραυματισμοί που έγιναν το προηγούμενο διάστημα, ενδεχομένως να μας βλάψουν στους επόμενους αγώνες και στα πλέι οφ. Γι’ αυτό πρέπει να προσέξουμε πάρα πολύ στους επόμενους αγώνες», τόνισε ο Πογιέτ μιλώντας στη Nova.
Σε ότι αφορά στη δική του προτίμηση στο ερώτημα «κατάκτηση κυπέλλου ή 2η θέση στο πρωτάθλημα» ο Ουρουγουανός τεχνικός τόνισε: «Είναι αλήθεια ότι δεν είναι εύκολο να αποφασίσεις. Φυσιολογικά οπωσδήποτε θα προτιμούσε να κατακτήσει το τρόπαιο του κυπέλλου, αλλά για μένα, έτσι πως πήρα την ομάδα και με δεδομένη τη διαφορά που είχε ο Ολυμπιακός, η δεύτερη θέση είναι πολύ σημαντική. Είναι σαν να κερδίζουμε το πρωτάθλημα, αν δεν υπολογίζουμε τον Ολυμπιακό, άρα η δεύτερη θέση είναι πολύ σημαντική».
Για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, μετά την νίκη απέναντι στον Πανιώνιο, τόνισε: «Στο προηγούμενο ματς θέλαμε να ξεκουράσουμε κάποιους παίκτες, ενώ θέλαμε και να βρούμε νέες θέσεις σε άλλους παίκτες, αλλά και να επανέλθουμε στην κανονική απόδοση της ομάδας. Αν κάποιος δει μόνο ότι το τελικό σκορ ήταν 2-0, ίσως να μην έχει κατανοήσει ότι το σκορ αυτό έγινε με δέκα παίκτες, κάτι που κάνει τη νίκη ακόμα πιο σημαντική. Σίγουρα η νίκη αυτή θα μας βοηθήσει και ενόψει του τελευταίου αγώνα».
Όσον αφορά στις απουσίες που αντιμετωπίζει η ομάδα, είπε: «Σήμερα δουλέψαμε στην προπόνηση και έχω πλέον μια καλή ιδέα για το τι θα κάνω. Προτιμώ να μη βιάζομαι γιατί συμβαίνουν διάφορα πράγματα τις μέρες πριν το ματς. Πρέπει να προσαρμοστούμε, αφού υπάρχουν παίκτες που μπορούν να μας δείξουν πράγματα που δεν έχουμε δει ακόμα απ’ αυτούς. Ή θα χρησιμοποιηθούν παίκτες με μικρό χρόνο συμμετοχής».

O AΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Για «ρεζίλι των σκυλιών» γράφει για την ΑΕΚ της Λιβαδειάς η εφημερίδα στο πρώτο της θέμα, προσθέτοντας: «Η ΑΕΚ έπαθε πρωτοφανή νίλα (3-0) στη Λιβαδειά σε ένα αστείο ματς με τον πιο κωμικοτραγικό τρόπο. Σπασμωδικές κινήσεις από Πογιέτ στο ημίχρονο, πρέπει να βρει την ψυχραιμία του και να διαχειριστεί σωστά την ομάδα σε όλα τα επίπεδα γιατί το κλίμα έχει χαλάσει. Ντίντακ για κλάματα έβαλε αυτογκόλ – κωμωδία κι έχει τη βασική ευθύνη και για το άλλο του Τζανετόπουλου. Ο Κολοβέτσιος ακόμη… ψάχνει τον Μάντζιο στο τρίτο γκολ και ο Μπαρόχα έκανε την «έξοδο του Μεσολογγίου». Και εντάξει, έγιναν τα απίστευτα… Είναι δυνατόν να μην μπορείς να βάλεις ένα γκολ σε αυτόν τον Λεβαδειακό; Τέσσερα σερί ματς εκτός έδρας και η ΑΕΚ δεν έχει βάλει ένα γκολ»!
SPORTDAY
Για «ξεφτίλα» γράφει η SD: «Κατήφορος για την Ένωση με… δύο αυτογκόλ. Βαρύ το κλίμα για Πογιέτ».
LIVE  SPORT
«Μέγα κάζο και… κράξιμο», γράφει με τη σειρά της η LS και προσθέτει: «Ο Λεβαδειακός ταπείνωσε την ΑΕΚ που κινδυνεύει να χάσει τη δεύτερη θέση. Προπηλακίστηκε ο Τζιμπούρ από οργισμένους οπαδούς στην επιστροφή, πέσιμο και σε Μάνταλο».
GOAL
Η Goal πάλι γράφει: «Γιο-γιο των Βοιωτών. Η πιο βαριά ήττα της ΑΕΚ στην επαρχία από το 1987! Λαϊκά δικαστήρια, επεισόδιο με Τζιμπούρ».

ΚΩΜΙΚΑ ΓΚΟΛ !!

Ενα μείγμα "κακοτυχίας και κωμικού στοιχείου" χαρακτήρισε ο Γκουστάβο Πογιέτ τα δυο αυτογκολ που έβαλε η ΑΕΚ σε διάστημα λιγότερου του ενός λεπτού. Ο προπονητής στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά τη βαριά ήττα από τον Λεβαδειακό είπε αναλυτικά:  «Να δώσω συγχαρητήρια στον Λεβαδειακό που τελείωσε σε καλή κατάσταση το πρωτάθλημα. Σε σχέση με το ματς, είναι ένα παιχνίδι δύσκολο για έναν προπονητή, να κάνει ανάλυση. Πιστεύω πως δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες, παίζεις καλά, αλλά δεχθήκαμε δυο γκολ, που ήταν σχεδόν ανάμεσα στο κωμικό στοιχείο και την κακοτυχία. Και μετά το παιχνίδι πήγαινε πάνω – κάτω, δημιουργήθηκε μια ευκαιρία και μετά από ένα λάθος, δεχθήκαμε και τρίτο γκολ και αυτό χαλάει την αμυντική εικόνα όλου του χρόνου. Έχω πολύ λίγο χρόνο για να κάνω ανάλυση του παιχνιδιού. Θα πρέπει να διαχειριστώ σωστά τον χρόνο, για να ετοιμάσω το επόμενο ματς. Αν είχα μια εβδομάδα ολόκληρη, θα είχα πολλά που θα έπρεπε να διορθώσω. Αλλά δυστυχώς προτιμώ να συγκεντρωθώ στο παιχνίδι της Τετάρτης, διότι είμαστε σε μια φάση που μπορούμε να διορθώσουμε λίγα»

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΡΕΖΙΛΙ ΧΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ 2 ΑΥΤΟΓΚΟΛ ΓΕΛΑΣΑΜΕ ΟΛΟΙ  ΚΑΝΑΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ !!..ΣΤΟ ΡΕΚΟΡ ΓΚΙΝΕΣ ΘΑ ΓΡΑΦΤΟΥΜΕ..ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚ  ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟΝ ΝΟΥ ΜΑΣ ΘΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΜΠΑΡΑΖ !!..ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΔΕΙΧΝΑΜΕ ΒΕΛΤΙΩΣΗ..ΠΟΓΕΤ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ  !!

Κυριακή, Απριλίου 17, 2016

ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ Ο ΤΣΕΧΟΣ !!

Φτιαγμένος ο Τόμας Πέκχαρτ, μετά τα δύο γκολ που πέτυχε στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο και όπως δηλώνει στο novasports.gr, αυτό που θέλει είναι να υπάρξει συνέχεια στις νίκες για την ΑΕΚ, ανεξάρτητα με το ποιος θα χριστεί σκόρερ:
«Κάθε γκολ ανεβάζει την αυτοπεποίθηση του επιθετικού και σίγουρα με βοήθησαν τα δύο που πέτυχα κόντρα στον Πανιώνιο για τα επόμενα ματς. Πάντα όταν μπαίνω στο γήπεδο προσπαθώ για το καλύτερο. Κάποιες φορές αυτό βγαίνει, κάποιες άλλες όχι. Σίγουρα όποτε παίζω θέλω να κάνω το καλύτερο. Δεν έχει σημασία αν σκοράρω εγώ ή κάποιος άλλος. Είναι σημαντικό βέβαια για έναν επιθετικό να σκοράρει, αλλά αν η ομάδα νικάει δεν έχει σημασία ποιος είναι ο σκόρερ», τόνισε αρχικά ο Τσέχος στράικερ, ο οποίος αναφέρθηκε και στην αποψινή αναμέτρηση της Ένωσης στη Λιβαδειά:
«Επειδή στους τελευταίους εκτός έδρας αγώνες δεν παίξαμε πολύ καλά, στο ματς με τον Πανιώνιο δημιουργήσαμε καλές ευκαιρίες και αν παίξουμε όπως σ’ αυτό το παιχνίδι δεν θα έχουμε το παραμικρό πρόβλημα. Πλέον έχουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και αν καταφέρουμε να διατηρήσουμε αυτή την αυτοπεποίθηση που αποκτήσαμε έχουμε πολλές πιθανότητες να νικήσουμε και να κλείσουμε θετικά τη σεζόν».

O ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ....

Ώρα των Σπορ: Κερδίστε το Σάββατο αλλιώς… μην γυρίσετε από τη Θεσσαλονίκη. Νισάφι πια! Αρρωστήσατε τον κόσμο φέτος. Χάνετε «δικά σας» παιχνίδια, με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο. Από το -17 το… γύρισε αυτή τη φορά ο ΠΑΟΚ (78-83) που είχε τουλάχιστον ψυχή. Εντελώς λάθος διαχείριση του αγώνα από τον Ζντοβτς που εκανε συνεχώς αλλαγές στο β’ ημίχρονο, λες κι έχει δύο ισάξιους παίκτες για κάθε θέση. Βγάζει… μάτια η έλλειψη πλέι μέικερ, αλλά επέλεξε ψηλό, για να τον χρησιμοποιήσει τρία λεπτά! Ακόμα κι όταν σας χαρακτηρίζαμε «λούζερς» τον Γενάρη, δεν περιμέναμε ότι θα φτάναμε μέσα Απρίλη και δεν θα είχατε καταφέρει να κερδίσετε έστω ένα μεγάλο παιχνίδι. «Κλειδώνει» την πρωτιά ενόψει play offs. Με Πέκχαρτ στην κορυφή, ξεκινά απόψε (19:00) στη Λιβαδειά η Ένωση στο τελευταίο ματς της κανονικής διάρκειας της Σούπερ Λιγκ. Μία ακόμα διαιτητική αλητεία. Γκόντας, Φούφης κα Ψαριανός έβαλαν την «ταφόπλακα» στην ΑΕΚ, με τα σφυρίγματά τους στο δ’ δεκάλεπτο. Καθαρό φάουλ πάνω στον Σάκοτα πριν μπει το καθοριστικό τρίποντο του Βασιλειάδη. 19-38 οι βολές μέσα στο ΟΑΚΑ!!! «Γλεντάει» την ΑΕΚ, εντός κι εκτός η διαιτησία. Αλήθεια, τι κάνει ο Δουβής για αυτή τη συνεχόμενα εχθρική αντιμετώπιση; ΚΑΕ ΑΕΚ: Δεν εκβιαζόμαστε και δεν δεχόμαστε μηνύματα από κανέναν.
Sportday: Επιτέλους… νίκη. Η Ένωση έχει να κερδίσει 3 μήνες εκτός και πρέπει να το κάνει στη Λιβαδειά (19:00, Novasports 3). Αύριο η κρίσιμη μεταγραφική σύσκεψη. Θέμα: Ο άσος στο μανίκι του Πογέτ και ο… Ποκετίνο.

Goal:
Ο πολωνικός φάκελος. Τα δεδομένα για Στεπίνσκι και Λίπσκι, καθώς και για τους Πουτνόσκι και Γκούρσκο που προέκυψαν από το σκάουτινγκ του Μιλοβάνοβιτς. Όλα για τη 2η θέση.

Live Sport: Κρατάει ατού για Σανάμπρια. Που ποντάρει η ΑΕΚ για να πάρει δανεικό τον 20χρονο Παραγουανό φορ. Βασικοί Πέκχαρτ και Μπουονανότε στη Λιβαδειά (19:00, Novasports 3).

ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ !!

Οι εξελίξεις που σημειώθηκαν στο ελληνικό ποδόσφαιρο μέσα στην εβδομάδα και οι προεκτάσεις που είναι πιθανό να υπάρξουν το αμέσως επόμενο διάστημα, έφεραν σε... πρώτο πλάνο στην ΑΕΚ την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Η πεποίθηση ότι η ομάδα πρέπει σε κάθε περίπτωση να τερματίσει δεύτερη στο πρωτάθλημα ξεκίνησε από τη διοίκηση και εδραιώθηκε στα Σπάτα, με τον Γκας Πογιέτ να δηλώσει με νόημα ότι «η κατάκτηση της δεύτερης θέσης στην κανονική διάρκεια είναι πολύ σημαντική».
Για να συμβεί αυτό, η Ένωση θα πρέπει να κάνει το χρέος της στο τελευταίο παιχνίδι, αυτό σήμερα (19.00) απέναντι στον Λεβαδειακό. Όπου «χρέος», η κατάκτηση τουλάχιστον ενός βαθμού, που θα επιτρέψει στην ΑΕΚ να τερματίσει πάνω από τον Παναθηναϊκό έστω και στην ισοβαθμία (με την έφεση της, βέβαια, για τα επεισόδια στο Περιστέρι να εκκρεμή και να υπάρχει η πιθανότητα επιστροφής των τριών βαθμών). Όμως, το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας είναι να ολοκληρωθεί αυτό το πρώτο μέρος αγωνιστικών υποχρεώσεων με μια νίκη και με μια θετική εμφάνιση.
Όσον αφορά στην ενδεκάδα που θα παραταχθεί στη Λιβαδειά, ο Γκας Πογιέτ δοκίμασε πράγματα μέσα στην εβδομάδα (ακόμη και στην τελευταία προπόνηση) και όλα δείχνουν ότι θα επιλέξει ως διάταξη της ομάδας το κλασικό 4-3-3. Προβάδισμα για το αρχικό σχήμα έχουν οι Μπαρόχα, Γκάλο, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Ντίντακ, Γιόχανσον, Μάνταλος, Μπουονανότε, Μπαρμπόσα, Βάργκας, Πέκχαρτ.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΑ ΕΧΕΙ Η ΦΥΛΛΑΔΑ ΜΑΣ..ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΦΕΤΟΣ ΕΝΩ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΟΡ..ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΑΝΟΥΜΕ !!..ΟΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΑΙΚΤΩΝ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ..ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΠΟΨΕ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΕΚΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ..!!

Σάββατο, Απριλίου 16, 2016

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ..

Η ΑΕΚ υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον ΠΑΟΚ για την 1η αγωνιστική των play off της Basket League σε έναν αγώνα που θέλει μόνο τη νίκη για να ξεκινήσει θετικά τις υποχρεώσεις της και να βάλει θεμέλιο πρόκρισης για τον ημιτελικό.
Άπαντες στο στρατόπεδο της Ένωσης γνωρίζουν την κρισιμότητα του αγώνα, κάτι που είχε επισημάνει και ο Ντούσαν Σάκοτα σε δηλώσεις του στο aek365, αλλά και ο προπονητής της ομάδας στη συνέντευξη πριν από τον αγώνα. Οι φίλοι της ΑΕΚ αναμένεται να δώσουν βροντερό «παρών» και να βοηθήσουν τη Βασίλισσα να φτάσει στη νίκη. Ο τεχνικός της ΑΕΚ είχε μεσοβδόμαδα την ευκαιρία να δοκιμάσει κάποια πράγματα, στο φιλικό με την Κηφισιά και έδωσε χρόνο συμμετοχής και στο νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, τον Μάικλ Έρικ.
Αγωνιστικά ο Γιούρι Ζντοβτς δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μαλίκ Χέρστον που είναι τραυματίας, ενώ δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα τραυματισμών
Από την άλλη οι Θεσσαλονικείς θέλουν να ξεκινήσουν με «μπρέικ» τα play off, αφού θέλουν να μεταφέρουν τη σειρά στη Θεσσαλονίκη, προηγούμενοι. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πιστεύουν ότι μπορούν να τα καταφέρουν απέναντι στην Ένωση, παρά το γεγονός ότι δεν έχουν το πλεονέκτημα της έδρας. Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ, ο οποίος τόνισε πως η ΑΕΚ είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, όμως η ομάδα του θα πρέπει να μείνει κοντά στο σκορ και να αντεπιτεθεί όταν πρέπει
Αγωνιστικά ο Σούλης Μαρκόπουλος, υπολογίζει κανονικά στον Ντουβνιακ, ενώ δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη που τραυματίστηκε και δεν ακολούθησε την αποστολή για την Αθήνα
Η Βασίλισσα δίνει την πρώτη «μάχη» της στα play off της εφετινής σεζόν και πρέπει να την πάρει χωρίς να αφήσει περιθώρια στον αντίπαλό της. Με το κόσμο να είναι στο πλάι της και να γίνεται ο έκτος παίκτης της, η ομάδα του Γιούρι Ζντοβτς καλείται να πάρει την νίκη και να μπει με το δεξί στη σειρά των αγώνων με τον ΠΑΟΚ.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΑΕΚ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ..Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ..ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ..ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΤΗΣ ΦΥΛΛΑΔΑ ΜΑΣ..ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟ ΣΚ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΜΟΝΟ ΝΙΚΕΣ !!..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Παρασκευή, Απριλίου 15, 2016

O AΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Σε πρώτο πλάνο είναι η μεταγραφή του Στεπίνσκι, με την εφημερίδα να εξηγεί τους λόγους που επικρατεί «τρέλα» για τον νεαρό Πολωνό φορ, εξηγώντας τους λόγους που θέλει να τον κάνει δικό της και πως θα το πετύχει, ενώ σήμερα ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς είναι επίσημος καλεσμένος των εκπροσώπων του ποδοσφαιριστή προκειμένου να τον παρακολουθήσει από κοντά στο ματς με την Πογκόν. Παράλληλα, η εφημερίδα αναφέρεται και στον «πόλεμο» που δέχεται η ΑΕΚ από την FIBA προκειμένου να συμμετάσχει στο Τσάμπιονς Λιγκ του μπάσκετ, την στιγμή που ο Αγγελόπουλος δείχνει ανένδοτος και σήμερα είναι έτοιμος  να υπογράψει για τη συμμετοχή της ομάδας στο Eurocup.
SPORTDAY
Η περίπτωση του Καμίνσκι είναι και εδώ το θέμα που κυριαρχεί στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ με την εφημερίδα να σημειώνει το ταξίδι του Μιλοβάνοβιτς για να τον παρακολουθήσει από κοντά. Παράλληλα, γίνεται αναφορά στα δύο συστήματα που δοκίμασε στη χθεσινή προπόνηση ο Γκουστάβο Πογιέτ.
LIVESPORT
«Ντέρμπι για Ταβάρες», γράφει η εφημερίδα, η οποία προσθέτει: «Την πρόταση της ΑΕΚ περιμένει ο στόπερ, που φέρεται να έχει έτοιμο ο Ολυμπιακός», ενώ σημειώνει: «Ενήμερος ο αμυντικός της Εστορίλ για την προσφορά που… έρχεται από την Ένωση. Θα ζυγίσει τα δεδομένα και θα αποφασίσει». Από εκεί και πέρα, γίνεται αναφορά στην περίπτωση του Στεπίνσκι αλλά και στις δηλώσεις του Πογιέτ που δείχνει ότι προτιμάει τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα παρά το κύπελλο.
GOAL
Το μπάσκετ και ο εκβιασμός που δέχεται η ΑΕΚ για να συμμετάσχει στο Τσάμπιονς Λιγκ, είναι το κυρίαρχο θέμα της εφημερίδας και ένα εκ των δύο βασικών της, φιλοξενώντας παράλληλα τη θέση του Αγγελόπουλου, που δείχνει ανένδοτος για σχετικά με τη συμμετοχή στο Eurocup, αλλά και τη θέση του Βασιλακόπουλου. Στα του ποδοσφαίρου, η εφημερίδα αναφέρει πως η ΑΕΚ έκανε κρούση στον 32χρονο Δανό, Ντάνιελ Άγκερ, που μένει ελεύθερος από την Μπρόντμπι, ενώ γίνεται αναφορά και στο σημερινό ταξίδι του Μιλοβάνοβιτς για να τσεκάρει τον Στεπίνσκι.

O TΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΤΡΕΛΑ ΓΙΑ ΣΤΕΠΙΝΣΚΙ ΓΡΑΦΕΙ Η ΦΥΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ..ΘΑ ΔΟΥΜΕ  ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ !!..ΚΑΛΟ ΣΚ ΣΕ ΟΛΟΥΣ  ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΙΚΕΣ ΠΑΝΤΟΥ !!

Πέμπτη, Απριλίου 14, 2016

O AΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Η μεταγραφική ενίσχυση και κυρίως αυτή που αφορά τα άκρα της επίθεσης είναι το βασικό θέμα της εφημερίδας, η οποία ασχολείται κυρίως με τις περιπτώσεις των Γκοργκόν, Βιγιάλμπα και Ισνάλντο, σημειώνοντας ότι πολλά θα ξεκαθαρίσουν στο τέλος του μήνα με ταξίδι που θα γίνει στην Αργεντινή. Παράλληλα, γίνεται λόγος και για την περίπτωση του Στεπίνσκι, τον οποίο τσεκάρει αύριο η Ένωση. Από εκεί και πέρα, η ομιλία του Πογιέτ στους παίκτες, με αφορμή την επανεκκίνηση του κυπέλλου, είναι εκ των βασικών θεμάτων της εφημερίδας, ενώ ο Κοντονής περιμένει μέχρι αύριο να τηρηθούν τρεις συμφωνηθέντες όροι για να δώσει το «οκ» και να ξεκινήσει και πάλι το κύπελλο.
SPORTDAY
Η ομιλία του Γκουστάβο Πογιέτ στους παίκτες του, που τους επισήμανε πως βασικός στόχος είναι το κύπελλο, είναι το θέμα που κυριαρχεί στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, με την εφημερίδα να σημειώνει πως ο Ουρουγουανό σκέφτεται το ροτέισον για να έχει «φρέσκους» τους ποδοσφαιριστές του.
LIVESPORT
Και εδώ η ομιλία του Πογιέτ στους παίκτες του είναι το θέμα που ξεχωρίζει στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, με την εφημερίδα να επισημαίνει το σημείο που ο Ουρουγουανός ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να είναι έτοιμοι γιατί θα χρειαστούν όλοι.
GOAL
Με το πρόσωπο της 29ης αγωνιστικής, Τόμας Πέκχαρτ, ασχολείται η εφημερίδα στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ και το παρασκήνιο της μεταγραφής του Τσέχου στην ΑΕΚ. Στα μεταγραφικά η εφημερίδα αναφέρεται στον Στεπίνσκι που θα τον τσεκάρουν αύριο από την ΑΕΚ, την στιγμή που δεν μπορεί να γίνει κάτι ανάλογο με τον Γκοργκόν, λόγω του ότι είναι τραυματίας.

ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΟΛΟΙ !!

Έπειτα από τις χθεσινές εξελίξεις, εκτός από τα play off η ΑΕΚ θα έχει μπροστά της πλέον και το κύπελλο Ελλάδας, καλούμενη μάλιστα να δώσει διαδοχικά παιχνίδια μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα. Ο Γκας Πογιέτ μίλησε στους ποδοσφαιριστές του για την συγκεκριμένη εξέλιξη, έκανε λόγο για δύο στόχους πλέον και ζήτησε... ετοιμότητα.

«Είμαι βέβαιος πως γνωρίζετε όλοι ότι μετά τις τελευταίες εξελίξεις όλα δείχνουν ότι το κύπελλο θα γίνει. Το ξέραμε ότι μπορούσε να συμβεί αυτό, όμως τώρα φαίνεται ότι είναι το πιο πιθανό. Έχουμε λοιπόν ξανά δύο στόχους: Το κύπελλο και τα play off. Θα έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο πρόγραμμα, θα χρειαστεί να δώσουμε πολλά παιχνίδια σε μικρό διάστημα.
Πρέπει όλοι να είστε έτοιμοι, γιατί είναι σίγουρο ότι όλοι θα χρειαστείτε. Πρέπει να είστε συγκεντρωμένοι και έτοιμοι να βοηθήσετε μόλις κληθείτε. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι στους στόχους μας, μπορούμε να τα καταφέρουμε», τόνισε μεταξύ άλλων ο Πογιέτ στους παίκτες του.

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002