Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τρίτη, Μαΐου 31, 2016

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

Ώρα των Σπορ: 3 και μία έκπληξη. Με τον Μάρτιν Αρουαμπαρένα που ήρθε χθες στην Αθήνα, έκλεισε ο κύκλος των επαφών με τους τρεις βασικούς υποψήφιους για τον πάγκο. Τι ειπώθηκε με τον Αργεντινό. Ποια τα δεδομένα για Φινκ και Μοντανιέ. Οι πληροφορίες για κινήσεις και στο παρασκήνιο και για άλλον στόχο, με τον Πάκο Χέμεθ να είναι στο επίκεντρο.

Φινάλε στη Νέα Σμύρνη. Με πολλές αλλαγές στο τελευταίο επίσημο ματς της σεζόν με τον Πανιώνιο (20:15 Nova). Όλη η οικογένεια της ΑΕΚ τίμησε τη μνήμη του Κωνσταντίνου Σπανούδη. Υπάρχει… θέμα με Βέλλιο. Όλα δείχνουν πως η ΑΕΚ είναι πολύ «ζεστή» πάλι, για τον Έλληνα φορ.
Θρίαμβος στη Θεσσαλονίκη. Άλλαξε σελίδα από χθες το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η πλειοψηφία των ΕΠΣ τάχθηκε ανοιχτά υπέρ της εξυγίανσης! 31 Ενώσεις στη μεγάλη συγκέντρωση και δεν πήγαν και όλες όσες θα στηρίξουν. Μαζί Μελισσανίδης-Σαββίδης, μήνυμα στήριξης και από Αλαφούζο. Καταρρέει το καθεστώς που βρώμισε το ποδόσφαιρο.
Τίγρης: Όχι χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη. Σαββίδης: Τρεις ομάδες ενωθήκαμε, θα καταστρέψουμε το αμαρτωλό σύστημα. Αλαφούζος: Το δίκιο θα κερδίσει.
Τα σενάρια για ΑΕΚ και Σιβάκοφ. Για «σφήνα» της Ένωσης για τον διεθνή Λευκορώσο στόπερ και αμυντικό χαφ, μιλάει η πλευρά του παίκτη.
Sportday: Έτοιμος! Ο Αρουαμπαρένα ήρθε στην Αθήνα, μίλησε με όλους και το θέμα κλείνει… Προτάθηκε και ο Βίκτορ.

Goal: Η ώρα της απόφασης. Ο Μπάγεβιτς συναντήθηκε με τον Αρουαμπαρένα και σήμερα ενημερώνει τον Μελισσανίδη. Φιέστα Πανιωνίου για την έξοδο στην Ευρώπη.

Live Sport: Μοντανιέ, Αρουαμπαρένα και… Βίκτορ! 
Ντέρμπι… ΑΕΚ-Άρη. Μεταγραφικές κόντρες Αγγελόπουλου-Λάσκαρη.

Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ..ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ

Αφήνοντας πίσω της τον εφιάλτη, η ΑΕΚ επέστρεψε φέτος στη φυσική της θέση, την πρώτη κατηγορία, με στόχο να στείλει ξεκάθαρο μήνυμα ότι γύρισε έτοιμη να πρωταγωνιστήσει και να διακριθεί. Στη διάρκεια της σεζόν πέρασε από χίλια κύματα όμως η αυλαία της την βρήκε να πανηγυρίζει την κατάκτηση ενός τίτλου μετά από πέντε χρόνια, του Κυπέλλου Ελλάδας και να παλεύει μέχρι και την τελευταία στιγμή για την πρώτη θέση στα πλέι οφ, κάνοντας μία πραγματική υπέρβαση με δεδομένο το πρόγραμμα - Γολγοθά που κλήθηκε να αντιμετωπίσει.

Λίγο πριν οι ποδοσφαιριστές της αποχωρήσουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές προκειμένου να ξεκουραστούν για την επόμενη σεζόν στην οποία οι στόχοι θα είναι ακόμη υψηλότεροι, η ΑΕΚ δίνει απόψε το τελευταίο της παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη. Στον αγώνα απέναντι στον Πανιώνιο η Ένωση αναμένεται να παρουσιαστεί με ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο, καθώς σχεδόν όλοι οι βασικοί ποδοσφαιριστές της που έφτασαν στα όρια της κατάρρευσης το προηγούμενο διάστημα, έχουν αποκλειστεί από την αποστολή. Ωστόσο ο στόχος παραμένει ο αυτονόητος, δηλαδή μία καλή εμφάνιση και μία νίκη ως ιδανικό αντίο για τη χρονιά.

ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΧΘΕΣ !!

Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε και ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Ντούσαν Μπάγεβιτς με τον Μάρτιν Αρουαμπαρένα. Όπως συνέβη και με τις περιπτώσεις των Τόρστεν Φινκ και Φιλίπ Μοντανιέ, ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ συζήτησε -για περισσότερες από δύο ώρες- με τον Αργεντινό τεχνικό για του πρότζεκτ της ομάδας. Το «παρών» στη συνάντηση έδωσαν και οι Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, Άλεξ Ντε Μπαρτόλο.

Τις αμέσως επόμενες ημέρες, και έχοντας ήδη προσωπική άποψη και για τους Φιλίπ Μοντανιέ και Τόρστεν Φινκ με τους οποίους έκανε τις προηγούμενες συναντήσεις του, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς αναμένεται να ζυγίσει όλα τα δεδομένα (ενδεχομένος να τσεκάρει και κάποια άλλη περίπτωση) και μέχρι το τέλος της εβδομάδας να εισηγηθεί στον Δημήτρη Μελισσανίδη ποιός κατά την άποψή του θα πρέπει να είναι ο επόμενος τεχνικός της ΑΕΚ.

O TYΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ..ΤΟΝ ΝΕΟ ΚΟΟΥΤΣ..ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟΚΤΗΜΑΤΑ  ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΝΕΙΡΟ ΟΛΩΝ Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ !!..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Δευτέρα, Μαΐου 30, 2016

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΙΜΟΕ..

Τον πρώτο, μίνι απολογισμό της σεζόν, έκανε ο Αντρέ Σιμόες, με δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς: «Γενικά η χρονιά έκλεισε καλά, είμαστε ικανοποιημένοι. Πήραμε το Κύπελλο και επιστρέφουμε στην Ευρώπη. Είναι μεγάλο κίνητρο αυτό. Θέλουμε όλοι να παίξουμε ένα ευρωπαϊκό ματς, σε ένα γεμάτο ΟΑΚΑ», είπε αρχικά ο Πορτογάλος, για να αναφερθεί στη συνέχεια στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Για το ματς με τον ΠΑΟΚ, είπε: «Και οι δύο κόκκινες ήταν καθαρές. Εμείς ακόμα και με 10 παίκτες είχαμε ευκαιρίες, δεν καταφέραμε να σκοράρουμε, υπήρχε και πίεση όσο περνούσε η ώρα και δεν τα καταφέραμε. Συνεχίζουμε όμως».

Ο TYΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΜΠΡΑΒΟ ΜΑΓΚΕΣ ΓΡΑΦΕΙ Η ΦΥΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΦΕΤΟΣ..ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΜΠΑΡΑΖ ..ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΕΠΑΙΞΑΝ ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ..!!..ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΕΚ..ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ; ΧΡΟΝΙΑ ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Κυριακή, Μαΐου 29, 2016

ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΚΟΟΥΤΣ ;;

Ο Φιλίπ Μοντανιέ είναι αυτή την στιγμή το μεγάλο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ΑΕΚ. Ο Γάλλος τεχνικός με την πετυχημένη προϋπηρεσία στο Γαλλικό αλλά και στο Ισπανικό πρωτάθλημα, όπου είχε κάνει το μπαμ με την Σοσιεδάδ, κάλυψε τον Μπάγεβιτς και καλύφθηκε από αυτά που άκουσε από τον εκτελεστικό διευθυντή της ΑΕΚ. Η συνάντηση όπως αναφέραμε και χθες έγινε σε εξαιρετικό κλίμα. Στον Γάλλο προπονητή αναλύθηκε το πρότζεκτ της «Ένωσης» και εκείνος κέρδισε τις εντυπώσεις, καθώς έδειξε πολύ ενημερωμένος για την ομάδα, ενώ φάνηκε να καλύπτεται τόσο οικονομικά, όσο και από πλευράς φιλοδοξιών από το πρότζεκτ της ΑΕΚ και του Δημήτρη Μελισσανίδη πράγμα που φάνηκε και με τις δηλώσεις του αντζέντη του χθες το βράδυ.
Στο παιχνίδι βέβαια παραμένει και ο Μαρτίν Αρουαμπαρένα με τον οποίο η πλευρά της ΑΕΚ θα έχει συνάντηση πιθανότατα αύριο στην Αθήνα. Ο «Βάσκος» είναι στο Μιλάνο με το ρόλο του σχολιαστή του τελικού του Champions League και θα έχει ραντεβού με την «Ένωση» πριν επιστρέψει στην πατρίδα του. Μετά τη… συνέντευξη και στον άλλοτε μπακ της ομάδας, η διοίκηση θα κάνει την τελική επιλογή της. Αν δεν προκύψει κάποια έκπληξη της τελευταίας στιγμής ένας εκ των Μοντανιέ και Αρουαμπαρένα θα είναι ο επόμενος προπονητής της ΑΕΚ αφού ο Φινκ είναι σε δεύτερη μοίρα και ο Κλοντ Πιέλ που θα ήταν μια εξαιρετική επιλογή δεν θέλει για διάφορους λόγους να συνεχίσει την καριερα του στην Ελλάδα.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΤΕΛΙΚΟ..!!..ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ  ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ..Ο ΚΟΣΜΟΣ  ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ !! 

ΑΚΟΜΗ ΕΝΑΣ ΤΕΛΙΚΟΣ !!

Κόντρα σε κάθε προγνωστικό, αλλά ακόμη και στον ίδιο της τον εαυτό, η ΑΕΚ κατάφερε την Πέμπτη να νικήσει την απίστευτη κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια που πλέον την έχει καταβάλει και να τιμωρήσει άμεσα τον Παναθηναϊκό, φτάνοντας σε μια ευρεία νίκη (3-1), που την κράτησε ζωντανή στη μάχη για την πρώτη θέση και το εισιτήριο του Τσάμπιονς Λιγκ. Απόψε (20.00), απέναντι στον ΠΑΟΚ, η Ένωση καλείται να κάνει ακόμη μια υπέρβαση, και να πάρει πια την κατάσταση στα χέρια της, αγκαλιάζοντας το σεντόνι.
Επί της ουσίας στο αποψινό παιχνίδι θα γίνει το... τελικό ξεκαθάρισμα, καθώς με νίκη απέναντι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης η ΑΕΚ θα σκαρφαλώσει στην κορυφή μια αγωνιστική πριν από το τέλος των play off και θα μετατραπεί αυτόματα σε μεγάλο αφεντικό για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, εν όψει της τελευταίας αγωνιστικής, στην οποία θα αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.
Ο Νίκος Παναγιωτάρας έκανε ό,τι μπορούσε στις 48 ώρες που είχε στη διάθεσή του, προκειμένου να αποφορτίσει τους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι μετά τη λήξη του αγώνα με τον Παναθηναϊκό ήταν κυριολεκτικά... στα όρια τους. Όσον αφορά στα αγωνιστικά του πλάνα, πολλές αλλαγές δεν αναμένονται. Ο Πέκχαρτ διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα απόντος του Τζιμπούρ, ο Άρθο πιθανότατα θα επιστρέψει αντί του Λαμπρόπουλου, ενώ υποψήφιος για το αρχικό σχήμα (ενδεχομένως ως ακραίος χαφ) είναι και ο Μιχάλης Μπακάκης.

Σάββατο, Μαΐου 28, 2016

O AΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Το θέμα προπονητή είναι πρώτο θέμα και σήμερα στην Ώρα: «Για Μοντανιέ στο Παρίσι», γράφει η εφημερίδα και προσθέτει: «Μετά τον Φινκ ο Μπάγεβιτς βλέπει σήμερα και τον Γάλλο τεχνικό. Ανοιχτό για συνάντηση και με τον Αρουαμπαρένα μέσα στο επόμενο 48ώρο. Στο προσκήνιο και ο Μαρτίνεθ. Έγινε κουβέντα για τον πρώην τεχνικό της Έβερτον, αλλά προς το παρόν δίνεται προτεραιότητα στις περιπτώσεις που έχουν ήδη δουλευτεί». Σχετικά με τον αγώνα της ΑΕΚ σήμερα με τον Άρη, η εφημερίδα τονίζει: «Στο χέρι της η 3η θέση. Η ΑΕΚ πρέπει να κλείσει την σειρά των μικρών τελικών με Άρη απόψε στο ΟΑΚΑ. Και ο Κατσίβελης στη μάχη».
SPORTDAY
«Όλα του πάγκου δύσκολα», γράφει για το θέμα προπονητή στην ΑΕΚ η SDγια να σημειώσει: «Ο Μπάγεβιτς στη Γαλλία κυνηγάει την περίπτωση Μοντανιέ, αλλά έσκασε σενάριο και για τον Ρέμι Γκραντ».
LIVE  SPORT
Για «ημέρα… Μοντανιέ», γράφει με τη σειρά της η LS: «Με τον προπονητή που έχει πρόταση από τη Νότιγχαμ του… Μαρινάκη τα λέει στη Γαλλία ο Μπάγεβιτς. Πιθανό ραντεβού και με Πιέλ».
GOAL
Στο ίδιο μοτίβο και η Goal: «Ραντεβού με Μοντανιέ», τονίζει.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΓΙΑ ΜΟΝΤΑΝΕ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΓΡΑΦΕΙ Η ΦΥΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ..ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ..ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΝΑ ΡΙΖΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΙΤΛΟΥΣ.!!.ΑΝ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ..ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΟΣΜΟ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΤΑ ΜΠΑΟΚΙΑ ΚΑΙ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ !!..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Παρασκευή, Μαΐου 27, 2016

TEΛΟΣ Η ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ;;

Ο Ράφικ Τζιμπούρ απολογήθηκε σήμερα το πρωί στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, υποστηρίζοντας ότι ουδέποτε χτύπησε τον Βελλίδη, ενώ υπήρξε και σχετικό αίτημα για επιβεβαίωση από την πλευρά του γκολκίπερ του ΠΑΟΚ. Ωστόσο, τα νέα δεν ήταν ευχάριστα, καθώς η απόφαση ήταν καταδικαστική. Συγκεκριμένα, ο Αλγερινός τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές, που σημαίνει ότι η σεζόν ολοκληρώνεται πρόωρα για αυτόν, χάνοντας τους δύο εναπομείναντες αγώνες για τα  playoffs, με την ΑΕΚ να έχει πάντως το δικαίωμα της έφεσης.

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Με τον μεγάλο πρωταγωνιστή του χθεσινού ντέρμπι, Έλντερ Μπαρμπόσα, κυκλοφορεί σήμερα η εφημερίδα στο πρωτοσέλιδο της, έχοντας ως τίτλο: «Δεν σας ακούω», με τον χαρακτηριστικό πανηγυρισμό του Πορτογάλου, ενώ συμπληρώνει: «ΑΕΚάρα με δαίμονα τον Μπαρμπόσα, έκοψε τη γλώσσα που έβγαλε ο ΠΑΟ στη Λεωφόρο». Παράλληλα, αναφέρεται στην προσπάθεια που έκανε ο Παναθηναϊκός ώστε η ΑΕΚ να κατέβει κουρασμένη στα πλει οφ με απανωτά παιχνίδια, αλλά και στο 5 στα 5 που έχει στο ΟΑΚΑ στα ντέρμπι της φετινής περιόδου. Από εκεί και πέρα η εφημερίδα αναφέρεται στις μεγάλες ευκαιρίες του Τζιμπούρ, στην απίστευτη εικόνα που είχαν Σιμόες και Γιόχανσον, στην κατάθεση ψυχής του Μάνταλου και στο μεγάλο ματς του Ντίντακ, όπως και στις καθοριστικές επεμβάσεις του Ανέστη.
SPORTDAY
«Ατσάλινη» χαρακτηρίζει την ΑΕΚ η εφημερίδα, η οποία προσθέτει: «Η κουρασμένη Ένωση χτύπησε εκεί που πρέπει τον ΠΑΟ και παραμένει ζωντανή για το σεντόνι». Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στον Μπαρμπόσα, ενώ για το θέμα του προπονητή η εφημερίδα αναφέρει ότι ο χρόνος πιέζει και πλέον έχουν μείνει ελάχιστοι υποψήφιοι όπου θα γίνει η τελική επιλογή.
LIVE SPORT
Για «σκυλιά του πολέμου» κάνει λόγο η εφημερίδα, που έχει ως βασικό της θέμα τη νίκη της ΑΕΚ. «Η ΑΕΚ έκανε άπαρτο κάστρο το ΟΑΚΑ. Απίστευτη κατάθεση ψυχής από τους παίκτες της που κέρδισαν 3-1 τον ΠΑΟ», σημειώνει χαρακτηριστικά, ενώ αναφέρει ότι η Ένωση κρατάει πλέον στα χέρια της την πρωτιά.
GOAL
«Bar–boss-a», είναι ο βασικός τίτλος στην εφημερίδα και γίνεται φυσικά τόσο στον μεγάλο πρωταγωνιστή του χθεσινού ντέρμπι, όσο και στο «αφεντικό» που είναι πλέον η ΑΕΚ για την κατάληψη της πρώτης θέσης των playoffs. «Με αφεντικό τον Πορτογάλο η ΑΕΚ σκόρπισε τον Παναθηναϊκό και μπήκε ξανά στο κόλπο για το σεντόνι». Από εκεί και πέρα γίνεται ιδιαίτερη μνεία στην απόδοση των Σιμόες και Γιόχανσον.

ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ !!

Ένα ακόμα εκπληκτικό παιχνίδι για τον ακούραστο Σουηδό, ο οποίος εκτός από την… γνωστή δουλειά στο χώρο της μεσαίας γραμμής, επέστρεψε στο σκοράρισμα, ενώ είχε και την ευκαιρία στο 45’ να πετύχει και δεύτερο τέρμα. Μετά το τέλος του ματς, ο Γιάκομπ Γιόχανσον μίλησε στη Nova, λέγοντας αρχικά: «Η εικόνα μας σήμερα ήταν εντελώς διαφορετική σε σχέση με εκείνη της Δευτέρας. Σήμερα, ήμασταν μια άλλη ομάδα. Δείξαμε το πραγματικό μας πρόσωπο. Πήραμε αυτό που θέλαμε και τώρα κοιτάζουμε το ματς με τον ΠΑΟΚ, για να το κερδίσουμε και αυτό και να βρεθούμε στην πρώτη θέση, που είναι ο στόχος μας», ενώ για τη μεγάλη ευκαιρία του, είπε:  «Έβαλα το δύσκολο και έχασα το εύκολο! Συμβαίνουν αυτά! Δεν υπολόγισα σωστά τη θέση μου και σημάδεψα πιο ψηλά από ότι θα έπρεπε. Όμως ευτυχώς σκοράραμε στο δεύτερο ημίχρονο και κερδίσαμε έτσι το παιχνίδι».

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ..

Τους παίκτες για την τεράστια προσπάθεια που κάνουν να αντέξουν τα συνεχόμενα παιχνίδια αποθέωσε ο Νίκος Παναγιωτάρας στη συνέντευξη Τύπου. Ο βοηθός του Μανωλά, μίλησε και για τον Στέλιο και την υγεία του, ενώ κάλεσε τον κόσμο να δώσει δυναμικό «παρών» στον επόμενο τελικό με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παναγιωτάρα:
«Θέλω πραγματικά να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά. Πέτυχαν μία τεράστια νίκη απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο. Είναι εξωπραγματική η προσπάθεια που κάνουν. Έχουν παίξει 4 ματς σε 8 μέρες και ο ένας είναι τελικός Κυπέλλου. Μόνο μπράβο μπορείς να τους πεις. Πρέπει να το ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι, να κοιτάξουμε τον ΠΑΟΚ και να καλέσω τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και όλοι μαζί να προσπαθήσουμε
Για τον Ζουκουλίνι και αν μπορεί να βοηθήσει στη συνέχεια; 

«Ο Μπρούνο έχει μπει σιγά – σιγά με την ομάδα. Γι’ αυτό και τον πήραμε αποστολή, πιο πολύ για να μπαίνει στο κλίμα της ομάδας. Θα δούμε την κατάστασή του και θα εκτιμήσουμε αν μπορεί να μας βοηθήσει στα επόμενα δυο παιχνίδια».
Αν υπάρχουν περιθώρια να φρεσκάρει την ομάδα;
«Προσπαθούμε να διαχειριστούμε την κατάσταση όσο πιο γρήγορα μπορούμε. Γίνεται τιτάνια προσπάθεια απ’ όλους για να μπορούν να παιδιά να παίζουν. Βάλαμε τρια καινούργια πρόσωπα απόψε. Δεν είναι εύκολο να κάνουμε πολλές αλλαγές, χαλώντας τη χημεία. Δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες και δεν ψάχνουμε και τώρα. Μένουν δυο τελικοί θα προσπαθήσουμε να τους κερδίσουμε και τους δυο».
Αν έκανε αργά την τρίτη αλλαγή, ενώ το σκορ ήταν 3-1
«Έτσι κρίναμε και κάναμε προς το τέλος την αλλαγή».
Για την κατάσταση του Μανωλά;
«Ευχή όλων μας είναι ο κόουτς να είναι όσο πιο γρήγορα κοντά μας. Το πιο σημαντικό είναι η υγεία του. Δεν είναι κάτι σοβαρό. Ο κ. Μανωλάς είναι σαν να είναι στην ομάδα. Και εγώ μιλάω μαζί του».

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΝΙΚΗ ΨΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΟΝ ΠΑΟ.. ..ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΜΠΑΡΜΠΟΣΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ !!..ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ..!!..ΤΑ ΜΠΑΟΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Πέμπτη, Μαΐου 26, 2016

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ..

Συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό της Βενεζουέλας έδωσε ο Ρόναλντ Βάργκας όπου επανέλαβε πόσο καλά νιώθει στην καλά στην ΑΕΚ.
"Είμαι ικανοποιημένος με όσα κατάφερα να κάνω αυτή τη χρονιά. Ήταν πολύ καλά τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και στο πόσο βοήθησα το κλαμπ. Στην Αθήνα νιώθω πολύ άνετα, νιώθω σαν να βρίσκομαι στη Βενεζουέλα. Εδώ έχει πολλές παραλίες και εγώ αγαπώ τη θάλασσα, έχει επίσης πολύ ήλιο και αυτό με κάνει χαρούμενο. Στην Ελλάδα ζω μια από τις καλύτερες στιγμές μου, στην Μπριζ ήταν επίσης εξαιρετικά αλλά εδώ κέρδισα τίτλο. Είχα κερδίσει τίτλους και στην Άντερλεχτ αλλά δεν είχα παίξει πολύ λόγω των τραυματισμών. Εδώ στην ΑΕΚ έχω και τα δύο και αυτό το κάνει να είναι μια από τις καλύτερες περιόδους μου. Η ΑΕΚ είναι τεράστιο όνομα και είναι λογικό να κερδίζει τίτλους. Ο υποβιβασμός έγινε λόγω οικονομικών δεν άλλαξε κάτι για τους στόχους του κλαμπ που είναι πάντα να παίρνει νίκες και να κερδίζει τίτλους. Έχω συμβόλαιο και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ." τόνισε ο Βάργκας που σε ερώτηση για τους σοβαρούς τραυματισμούς που πέρασε δήλωσε: "Ήταν ένας εφιάλτης, πάντα θα θυμάμαι αυτές τις άσχημες στιγμές. Η μάχη όμως άξιζε και ο Θεός και το ποδόσφαιρο που έδωσαν μια νέα ευκαιρία. Αυτός ο τίτλος σήμαινε πάρα πολλά για εμένα για τα όσα έζησα".
Τέλος ο Βάργκας ρωτήθηκε για το γεγονός ότι έμεινε εκτός αποστολής από την εθνική της Βενεζουέλας για το Κόπα Αμέρικα. "Εγώ προσπαθώ πάντα να κάνω πάντα το καλύτερο και το γεγονός ότι δεν θα είμαι εκεί σίγουρα με απογοήτευσε. Είναι όμως απόφαση του προπονητή και είναι μια ερώτηση που πρέπει να κάνετε σε αυτόν και όχι σε εμένα".  

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Το θέμα προπονητή θίγει στο πρώτο της σημερινό θέμα η Ώρα γράφοντας: «Ραντεβού ενόψει με Μοντανιέ και Πιέλ. Σειρά παίρνουν οι Γάλλοι για συναντήσεις με την ΑΕΚ. Θα τα πουν από κοντά και με τον Αρουαμπαρένα οι άνθρωποι της Ένωσης, αν συμφωνήσει με τα οικονομικά δεδομένα που θα του θέσουν». Όσο για το αποψινό ματς με τον ΠΑΟ; «Όλα για όλα για να μπει σε τροχιά Τσάμπιονς Λιγκ τα δίνει απόψε η ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ. Στην αποστολή ο Ζουκουλίνι, εκτός ο Άρθο που ένιωσε ενοχλήσεις».
SPORTDAY
Για τον Βέλλιο γράφει η SD: «Σούπερ πρόταση σε Βέλλιο η ΑΕΚ. Συνεχείς επαφές για προπονητή».
LIVE  SPORT
«Παίζει και η έκπληξη», γράφει με τη σειρά της για το θέμα του προπονητή η LS: «Οι επαφές Μπάγεβιτς με Σαάφ, Πιέλ και ο… άγνωστος Χ της λίστας για προπονητή στην ΑΕΚ».
GOAL
«Οι άνθρωποι από τη Γαλλία», αναφέρει η Goal για το θέμα προπονητή και προσθέτει: «Η ΑΕΚ μετά τον Φινκ, μιλά με Μοντανιέ και Πιέλ. Ο Μπάγεβιτς θα συναντηθεί άμεσα μαζί τους για να έχει ολοκληρωμένη εικόνα θέλοντας το τοπίο να ξεκαθαρίσει άμεσα στις επόμενες 10 ημέρες».

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ !!

Όπως κατέληξαν τα πράγματα με την διεξαγωγή του Κυπέλλου και με το ασφυκτικό πρόγραμμα που διαμορφώθηκε, ήταν εξ αρχής δεδομένο ότι η ΑΕΚ θα ήταν η ομάδα με την μεγαλύτερη καταπόνηση και συν τοις άλλοις θα είχε αντίπαλό της στα play off και την κούραση. Τα πρώτα σημάδια φάνηκαν με ξεκάθαρο τρόπο στο ντέρμπι της Λεωφόρου, όμως η Ένωση δεν μπορεί (και δεν έχει σκοπό) να τα παρατήσει, παλεύοντας μέχρι τέλος για τον δεύτερο στόχο της για τη φετινή σεζόν, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας: την πρώτη θέση στους αγώνες κατάταξης.
Προκειμένου να μείνει ζωντανή σε αυτή τη διαδικασία και να κρατήσει ανοικτό το θέμα της συμμετοχής της στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν, η ΑΕΚ θα πρέπει να ξεπεράσει στο μέτρο του δυνατού την κούραση, να ανασυνταχθεί πλήρως και να παρουσιάσει διαφορετικό πρόσωπο στην αποψινή (20.30) αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Με στόχο, εκμεταλλευόμενη και την έδρα της, να πάρει τη νίκη που θα την κρατήσει στο παιχνίδι.
Ο τραυματισμός του Θέσαρ Άρθο (που ήρθε να προστεθεί στα ήδη υπάρχοντα προβλήματα), η επιστροφή του Έλντερ Μπαρμπόσα, αλλά και η ανάγκη για κάποιο φρεσκάρισμα είναι δεδομένο ότι θα επιφέρουν αλλαγές στο αρχικό σχήμα της ομάδας σε σχέση με τον αγώνα στη Λεωφόρο, με τον Νίκο Παναγιωτάρα (που θα καθίσει για ακόμη μια φορά στον πάγκο) να αναζητά... τη χρυσή τομή ώστε να παρουσιάσει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΑΠΟΨΕ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ ΜΟΝΟ Η ΝΙΚΗ ..ΑΣ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ.ΟΙ ΛΑΓΟΙ  ΠΟΛΛΑ ΕΙΠΑΝ !!.....ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΚΟΟΥΤΣ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Τετάρτη, Μαΐου 25, 2016

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
"Μίλησε με Φινκ, ανοιχτό και για άλλους" γράφει στον κεντρικό της τίτλο η εφημερίδα. "Δεν είναι ούτε πιο κοντά, ούτε πιο μακριά σε συμφωνία με τον Γερμανό τεχνικό η ΑΕΚ μετά τη χθεσινή επαφή με Μπάγεβιτς" τονίζει. Από εκεί και πέρα αναφέρει ότι φήμες αναφέρουν ότι υπήρξε συνάντηση και με τον Τόμας Σάαφ. Δύσκολη χαρακτηρίζεται η περίπτωση του Πιέλ ενώ τονίζεται ότι ο Αρουαμπαρένα "έχει μείνει πίσω". Τέλος η εφημερίδα αναφέρει ότι ο Φιλίπ Μοντανιέ είναι πιθανότατα ο τεχνικός με τον οποίο θα έχει την επόμενη συνάντηση η ΑΕΚ. Από εκεί και πέρα η "Ώρα" γράφει για προσπάθεια της ΕΠΟ να δημιουργήσει πρόβλημα στην ευρωπαϊκό φάκελο της Ένωσης με το νομικό επιτελείο του συλλόγου να τους ετοιμάζει "άσχημες εκπλήξεις".
SPORTDAY
"Στο ψάξιμο" γράφει η εφημερίδα που αναφέρεται στην εντατικοποίηση της προσπάθειας της ΑΕΚ να βρει τεχνικό. Όπως τονίζει υπάρχει λίστα με επτά ονόματα ενώ προτάθηκε και ο Γάλλος Ιμπέ Φουρνιέ. Σύμφωνα με την εφημερίδα ο Μπακασέτας είχε πρόταση από την Χέρενφεεν την οποία απέρριψε για να κλείσει στην ΑΕΚ. Τέλος τονίζεται ότι ο Στέλιος Μανωλάς θα πάρει νέο πόστο τη νέα σεζόν στην ΑΕΚ θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίας του στο κλαμπ.
GOAL NEWS
Για καλό κλίμα στη συνάντηση με τον Φινκ αλλά για μεγάλη διαφορά στο οικονομικό που απομακρύνουν την περίπτωση του, γράφει το Goal. Τονίζει πως ο Μιλοβάνοβιτς είχε επαφή τόσο με τον Μοντανιέ όσο και με τον Πιέλ. Από εκεί και πέρα σύμφωνα με όσα γράφει η εφημερίδα ο Τάσος Μπακασέτας φέρεται να είπε στους ανθρώπους του Πανιωνίου ότι θα φέρει 300.000 ευρώ στην ομάδα από τη συμφωνία με την ΑΕΚ.
LIVE SPORT
"Τρέχει για προπονητή. Μίλησε με Σάαφ, παίζει και ο Πιέλ" τονίζει η εφημερίδα. "Άμεσα θέλουν να κλείσουν νέο τεχνικό στην ΑΕΚ" προσθέτει και αναφέρει ότι η περίπτωση του Φινκ είναι πολύ δύσκολη. Αναφορικά με τον Τάσο Μπακασέτα τονίζει ότι ο παίκτης είπε στον Πανιώνιο ότι η ΑΕΚ θα προσφέρει 300.000 με τους ανθρώπους του συλλόγου να του απαντούν πως θέλουν 500.000 αλλιώς θα τον παροπλίσουν μέχρι το τέλος του συμβολαίου του.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΨΑΞΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΚΟΟΥΤΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ..ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ..ΝΑ ΡΙΖΩΣΕΙ ΜΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ..ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Τρίτη, Μαΐου 24, 2016

ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ !!

Τρελαμένοι είναι στον Πανιώνιο για το γεγονός ότι ενώ είχαν σχεδιάσει να στείλουν τον Μπακασέτα στον Ολυμπιακό, αυτός θέλει (και πάει) ΑΕΚ… Χθες στη Νέα Σμύρνη έλεγαν πολλά για τον παίκτη, ο οποίος μόλις έμαθε τον αποκλεισμό του από τη 18άδα αποχώρησε χωρίς να συμβεί το παραμικρό, εν αντιθέσει με όσα αρνητικά και αντίθετα διέδιδαν από τον Πανιώνιο. Γενικά πάντως ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας από τη Νέα Σμύρνη, Νίκος Ζαμάνης, ήταν… λαλίστατος χθες στο γήπεδο για το θέμα του Μπακασέτα. Η LS αναφέρει πως διέδιδαν από τον Πανιώνιο πως «ο Μπακασέτας υπέγραψε στην ΑΕΚ το Σάββατο στο κότερο του Μελισσανίδη», με τον Ζαμάνη να λέει κι άλλα πολλά, σύμφωνα με την SD, ξεκαθαρίζοντας μάλιστα πως είχε ταγμένο τον παίκτη στον Ολυμπιακό:
«Είχαμε συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό να πάρουμε 700.000 και ο παίκτης θα έμενε σε μας και του χρόνου για να παίξει στην Ευρώπη. Κι αυτός πήγε χωρίς να πει τίποτα σε μας και υπέγραψε στην ΑΕΚ. Κατά τα άλλα, τόσο καιρό το έπαιζε Πανιωνάρας», έλεγε ο Ζαμάνης Μάλιστα δεν έμεινε εκεί, αλλά φαίνεται πως έχει αποφασιστεί ο Μπακασέτας να μπει στο… ψυγείο μέχρι το τέλος του συμβολαίου του το Δεκέμβριο. «Η ΑΕΚ μάς έκανε προσβλητική πρόταση. Δεν πειράζει. Θα μείνει εδώ μέχρι τον Ιανουάριο και θα φύγει 105 κιλά», τόνισε, ενώ ανεπίσημα έχει κυκλοφορήσει πως ο παίκτης θα κληθεί σε απολογία για πειθαρχικό παράπτωμα. 

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Για «τζάμπα μάγκες» κάνει λόγο στο πρώτο της σημερινό θέμα η Ωρα και αναφέρεται στον Παναθηναϊκό: «Μπράβο, τα καταφέρατε, μόνο που είστε τζάμπα μάγκες… Μόνο έτσι μπορούσαν να κερδίσουν την ΑΕΚ. Για να μην έχει – δήθεν-πλεονέκτημα, δεν την άφησαν να παίξει στο τέλος της διαδικασίας με Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ, την υποχρέωσαν να παίζει κάθε δυο – τρεις ημέρες στο τέλος της σεζόν και με τα πολλά την κέρδισαν. «Σκοτωμένοι» οι παίκτες της Ένωσης με τα τρία ματς σε επτά μέρες (εκ των οποίων το ένα ήταν τελικός Κυπέλλου), χωρίς Βάργκας, Μπαρμπόσα (και χθες χωρίς Γκάλο) και απέναντί τους μια ομάδα που ξεκουραζόταν οχτώ μέρες και έβλεπε μόνο το χθεσινό ματς. Τραγικά λάθη στα γκολ. Ο Κορδέρο έκανε βαριά μια ήττα υπό φυσιολογικές συνθήκες. Δεν υπάρχει χρόνος για ξεκούραση, αλλά ούτε και για γκρίνια». Στο θέμα του προπονητή η εφημερίδα αναφέρει: «Ο Μπάγεβιτς θα μιλήσει σήμερα με Φινκ, αλλά υπάρχουν κι… άλλοι!». Όσο  για τον Μπακασέτα; «Η διοίκηση του Πανιωνίου επέλεξε προφανώς λόγω ΑΕΚ να μην τον χρησιμοποιήσει εναντίον του ΠΑΟΚ. Πικραμένος, αλλά δεν έδωσε κανένα δικαίωμα ο παίκτης που του χρόνου θα φορά την κιτρινόμαυρη φανέλα».
SPORTDAY
«Υπέγραψε ο Μπακασέτας», γράφει η SDστο ρεπορτάζ της ΑΕΚ: «Παίκτης της ΑΕΚ για 3 χρόνια ο 23χρονος διεθνής επιθετικός». Σχετικά με το ματς της Λεωφόρου η εφημερίδα τονίζει: «Ο ΠΑΟ έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στην κουρασμένη Ένωση και κέρδισαν δίκαια και εύκολα».
LIVE  SPORT
Για τον Μπακασέτα γράφει και η LS: «Στο κότερο! Το Σάββατο στο σκάφος του Μελισσανίδη συμφώνησε με ΑΕΚ ο Μπακασέτας, λένε στον Πανιώνιο. Αγνόησε τον Ολυμπιακό που είχε καταθέσει επίσημη πρόταση. Στην ΟΥΕΦΑ οι Κυανέρυθροι. «Ουδέν σχόλιο» από την Ένωση». Για το χθεσινό ματς η LSτονίζει: «Προδόθηκε από την κούραση η Ένωση και δεν μπόρεσε να αντιδράσει».
GOAL
«Δεν είναι ζεστός ο Φινκ για την ΑΕΚ, στο προσκήνιο ο Σαάφ», γράφει το Goal.

ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ..

Πιστεύοντας στην ομάδα ο Γιάννης Ανέστης εξέφρασε τη σιγουριά του στην κάμερα της ΝΟVA μετά το παιχνίδι της Λεωφόρου πως η ΑΕΚ θα κερδίσει τα επόμενα ματς και θα πάρει την 1η θέση στα πλέι οφ. Αρχικά ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ είπε για το ματς με τον ΠΑΟ: «Έπαιξε ρόλο και η κούραση. Παίξαμε τεσσερα ματς σε 10 μέρες. Δεν μπήκαμε καλά, δεχθήκαμε γκολ στο 10λεπτό, δεχθήκαμε και το δεύτερο, κάναμε μετά μια προσπάθεια και ήρθε και το τρίτο γκολ στο τέλος. Συνεχίζουμε, βλέπουμε καλύτερο το μέλλον και πιστεύω θα πάρουμε την πρώτη θέση. Έχουμε τώρα δυο ματς στην έδρα μας». Όσο για τη συνέχεια; «Εννοείται δεν έχει χαθεί τίποτα. Θα κερδίσουμε τον ΠΑΟ και τον ΠΑΟΚ στην έδρα μας, θα πάμε να κερδίσουμε και στη Νέα Σμύρνη και θα βγούμε δεύτεροι».

ΒΓΗΚΕ Η ΚΟΥΡΑΣΗ..

Μια φανερά καταβεβλημένη από την κούραση ΑΕΚ, που έδωσε το τρίτο της παιχνίδι σε διάστημα μιας εβδομάδας, παρουσιάστηκε στη «Λεωφόρο» και γνώρισε την ήττα από τον ξεκούραστο Παναθηναϊκό (είχε να αγωνιστεί από την περασμένη Κυριακή) με 3-0. Η Ένωση, παρ’ ότι επιθετικά δεν παρουσίασε τίποτα, αμυντικά προσπάθησε να σταθεί σε ικανοποιητικά επίπεδα, ωστόσο πλήρωσε την αφέλεια της πολύ νωρίς. Μόλις στο 11’ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Λουντ και λάθος του Μπακάκη, στο 30’ διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Μπεργκ και λάθος του Σιμόες για να φτάσουμε στο 90’ με το πλέον… παιδικό λάθος του Κορδέρο, όπου σκόραρε ο Κλωναρίδης. Και όπως γίνεται αντιληπτό, τα 2 από 3 γκόλ προήλθαν από λάθη των λεγόμενων… ξεκούραστων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι (μαζί με Πλατέλλα και Μπουονανότε) δεν βοήθησαν σε κανένα σημείο με τη φρεσκάδα τους. Το τρένο του Τσάμπιονς Λιγκ ωστόσο δεν χάθηκε ακόμα. Η ΑΕΚ είναι αυτή που κρατάει την τύχη στα χέρια της, αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει σε πρώτή φάση να κερδίσει τα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια της με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, αντίστοιχα.
Το ματς

Τελικά οι αλλαγές που είχε προαναγγείλει ο Νίκος Παναγιωτάρας έγιναν… αλλαγή, με τον Μπακάκη να είναι ο μοναδικός που πήρε θέση στο βασικό σχήμα, αντί του Γκάλο που έμεινε εκτός αποστολής, συγκριτικά με το ματς απέναντι στον Πανιώνιο. Και η κούραση των παικτών αποτυπώθηκε με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αφού ακόμα και η πάσα στο μισό μέτρο, έμοιαζε με το πλέον δύσκολο πράγμα. Και αν για τους παίκτες που είχαν επιφορτιστεί με το τρίτο παιχνίδι τους σε 6 μέρες, υπήρχε δικαιολογία, για τους «φρέσκους» Πλατέλλα και Μπακάκη, η ΑΕΚ θα περίμενε πολλά περισσότερα, αλλά δεν πήρε τίποτα.
Ο κακός, αλλά ξεκούραστος Παναθηναϊκός έπαιξε πολύ έξυπνα την ΑΕΚ. Της έδωσε χώρο από την αρχή και η Ένωση με την ψυχολογία στα ύψη, μπήκε για να «χτυπήσει» το ματς από το πρώτο λεπτό, χωρίς να λογαριάζει την κούραση. Και το «πλήρωσε» με τον χειρότερο τρόπο. Μόλις στο 11’ ο Λουντ έκανε κούρσα από τα αριστερά (τον έχασε ο Μπακάκης), «έσπασε» τη μπάλα στον Μπεργκ, οι κόντρες ευνόησαν τον Παναθηναϊκό και ο Λουντ προ κενής εστίας έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Τα πολλά λάθη και ο καλά κλεισμένος Μάνταλος, έκαναν την ΑΕΚ να είναι εντελώς ακίνδυνη μπροστά από την εστία του Στιλ, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να περιμένουν την ευκαιρία να ξαναχτυπήσουν. Και ένα λάθος του Σιμόες έδωσε την ευκαιρία στον Κουτρουμπή να κλέψει τη μπάλα στον άξονα, να την βγάλει στα άκρα στον Βιγιαφάνιες και αυτός να σεντράρει ανενόχλητος, με τον Μπεργκ να κάνει την προβολή και να κάνει το 2-0 στο 30’. Ήταν οι μοναδικές φορές που οι «Πράσινοι» πάτησαν την περιοχή του Ανέστη, σε αντίθεση με την ΑΕΚ που δεν είχε τίποτα να παρουσιάσει στο δημιουργικό κομμάτι.
Μία από τα ίδια
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με αλλαγή για την ΑΕΚ, με τον Μπουονανότε να παίρνει τη θέση του Πλατέλλα. Ωστόσο, το στατιστικό στοιχείο των 10 λαθών στα 13 πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, έδειχναν ότι δεν άλλαξε τίποτα στην εικόνα της ομάδας.
Με τον Μπουονανότε εξαφανισμένο και τον Κορδέρο (πέρασε αλλαγή αντί του Σιμόες στο 70’) να μην βοηθάει ούτε αυτός στο δημιουργικό κομμάτι, η ΑΕΚ δεν μπορούσε να δημιουργήσει την παραμικρή υποψία φάσης, με τους ξεκούραστους παίκτες της να δείχνουν κατώτεροι των προσδοκιών και των απαιτήσεων ενός τέτοιου αγώνα.
Μοναδικές φορές που η Ένωση παρουσιάστηκε απειλητική ήταν από δύο στατικές φάσεις, με την ίδια κατάληξη. Στο 51’ με κεφαλιά του Άρθο και στο 85’ με κεφαλιά του Κολοβέτσιου, με την μπάλα και τις δύο φορές να φεύγει άουτ. Και ενώ όλα έδειχναν πως οι δύο ομάδες είχαν συμβιβαστεί με αυτό το 2-0, ήρθε ένα τραγικό λάθος του Κορδέρο στη μεσαία γραμμή, με τον Κλωναρίδη να του κλέβει τη μπάλα στον άξονα, να κάνει κούρσα και αφού πέρασε και τον Ανέστη, διαμόρφωσε το τελικό 3-0, με την Ένωση να πέφτει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΑΕΚ: Ανέστης, Μπακάκης, Ντίντακ, Αρθο, Κολοβέτσιος, Σιμόες (70’ Κορδέρο), Γιόχανσον, Μάνταλος (85’ Πέκχαρτ), Πλατέλλας (46’ Μπουονανότε), Αραβίδης, Τζιμπούρ

Δευτέρα, Μαΐου 23, 2016

Ο ΝΕΟΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ..

Εκτός από τον Τάσο Μπακασέτα η ΑΕΚ έχει στο στόχαστρό της και τον Απόστολο Βέλλιο. Οι δυο περιπτώσεις ωστόσο διαφέρουν. Είναι δεδομένο ότι η Ένωση ενδιαφέρεται για τον φορ του Ηρακλή. Μάλιστα, τον Γενάρη η ΑΕΚ είχε κάνει μια διερευνητική επαφή με τη διοίκηση του «γηραιού» ρωτώντας για τον Έλληνα επιθετικό. Ωστόσο πρόθεση της διοίκησης και αυτή θα ακολουθήσει, είναι πρώτα να έρθει ο νέος προπονητής και εκείνος να δώσει ή όχι τη συγκατάθεσή του για την απόκτηση του Βέλλιου.
Συν τοις άλλοις το διοικητικό τοπίο στον Ηρακλή είναι κάπως… περίεργο αυτή τη στιγμή και δεν μπορεί να ξεκινήσουν επαφές. Από την άλλη επειδή θα είναι μία μεταγραφή υψηλού κόστους η διοίκηση της ΑΕΚ θέλει να έχει την πλήρη συγκατάθεση του νέου προπονητή.
Προσωπικά πάντως ο Μελισσανίδης θέλει τον Βέλλιο στην ομάδα. Σαν παίκτης του αρέσει. Όμως ένας ακόμη λόγος που θα περιμένει τον νέο προπονητή πριν γίνει κίνηση απόκτησής του είναι και η ιστορία με τον Πογιέτ, όταν τον Γενάρη σε επαφή του προπονητη με τη διοίκηση είχε γίνει συζήτηση για τον Βέλλιο με τον Ουρουγουανό τότε να τονίζει πως με αυτά τα χρήματα που θα δοθούν για τον Έλληνα επιθετικό θα μπορούσε να έρθει καλύτερος φορ από την αγορά του εξωτερικού. Εύλογα λοιπόν στη διοίκηση της ΑΕΚ θα περιμένουν την άφιξη του νέου προπονητή και αυτός θα αποφασίσει αν αξίζει να κινηθεί επίσημα και ουσιαστικά η ομάδα για τον Βέλλιο.

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ..

Εξ αρχής το εγχείρημα ήταν δύσκολο και οι συνδυασμοί πολλοί ώστε η ΑΕΚ να βρεθεί στους ομίλους του EuropaLeague. Από την πλευρά της έκανε το χρέος της και κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδος και πόνταρε μέχρι τελευταία στιγμή στη Σεβίλλη, η οποία ναι μεν κατέκτησε το EuropaLeague αλλά δεν τα κατάφερε και με το CopadelRay. Και τη θέση της Ένωσης στους ομίλους, που θα της έδινε τη δυνατότητα να κάνει τυχόν… δεύτερες σκέψεις, παίρνει η Θέλτα. Και αφού κάθε… δεύτερη σκέψη χάθηκε, τα πράγματα μπήκαν σε μία σειρά. Αυτή που ουσιαστικά προϋπήρχε εδώ και καιρό και την είχαν επικοινωνήσει με τον πλέον επίσημο τρόπο, τόσο η διοίκηση, όσο και οι παίκτες. Κατάκτηση του κυπέλλου και πρώτη θέση στα playoffs. Δηλαδή οι δύο στόχοι της φετινής σεζόν. Και η ΑΕΚ υποχρεούται να κυνηγάει τους βασικούς στόχους της, μέχρι το τέλος. Και η αρχή γίνεται απόψε στη «Λεωφόρο».

Με τη νίκη απέναντι στον Πανιώνιο, η Ένωση έπιασε και πάλι κορυφή, αφήνοντας ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό στη δεύτερη θέση. Και πλέον είναι αυτή που κρατάει την τύχη στα χέρια της, προκειμένου να τελειώσει στην πρώτη θέση. Και θετικό αποτέλεσμα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό βάζει γερές βάσεις για την πρωτιά, την ώρα που ο ΠΑΟΚ παίζει στη Νέα Σμύρνη και δεν αποκλείεται να έχει και αυτός απώλειες βαθμών.
Επίσης, ένας ακόμα λόγος που το αποψινό ματς είναι κομβικό, είναι η σειρά των αγώνων. Αν η ΑΕΚ πάρει θετικό αποτέλεσμα, έχει στην συνέχεια δύο «κολλητά» εντός έδρας παιχνίδια με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ και με τον κόσμο στο πλευρό της θα έχει την έξτρα ώθηση για να πετύχει τον στόχο της.
Καθοριστικός παράγοντας για την εικόνα που θα έχει η ομάδα, είναι η κούραση, που δεδομένα έχει καταβάλει τους παίκτες. Μην ξεχνάμε πως η ΑΕΚ σε λιγότερο από μία εβδομάδα θα έχει δώσει τρία παιχνίδια, την ώρα που ο Παναθηναϊκός ξεκουράζεται στο ίδιο διάστημα. Η Ένωση, όμως, θα έχει να αντιπαρατάξει τον ενθουσιασμό που της φέρνει το κύπελλο και που την όρεξη για να τελειώσει τη χρονιά με τον πλέον επιτυχημένο τρόπο.
Αγωνιστικά δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για το βασικό σχήμα. Ο Νίκος Παναγιωτάρας προανήγγειλε αλλαγές στην ενδεκάδα, ωστόσο κάποιες θέσεις θα πρέπει να θεωρούνται βέβαιες. Όπως αυτές των Σιμόες και Γιοχανσον, των ακραίων επιθετικών Αραβίδη και Πλατέλλα, αφού Μπαρμπόσα και Βάργκας απουσιάζουν, αλλά πολύ πιθανόν και του φορμαρισμένου Τζιμπούρ. Από εκεί και πέρα όλα είναι ανοιχτά και είναι αποφάσεις που θα ληφθούν πιθανότατα την τελευταία στιγμή.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΕΡΧΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ Ο ΠΑΙΚΤΟΥΡΑΣ ;; ΜΑΚΑΡΙ ..ΑΜΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΤΖΙΦΡΕΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΔΕΟΝΤΩΣ..ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΑΣ..ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ..ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ..ΑΝΤΕ ΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΓΟΥΣ..!! ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Κυριακή, Μαΐου 22, 2016

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟ..

Παράλληλα με την κατάκτηση του Κυπέλλου, παράλληλα με μεταγραφές, η ΑΕΚ τρέχει φυσικά και το θέμα του προπονητή. Οι περιπτώσεις τεχνικών που τσεκάρει η Ένωση είναι αρκετές και μία εξ αυτών είναι και του Θόρστεν Φινκ. Πρόκειται για τον 48χρονο Γερμανό προπονητή για τον οποίο στην ΑΕΚ έχουν συγκεντρώσει, σύμφωνα με την Ώρα, εξαιρετικές συστάσεις και μάλιστα άνθρωπος του δικεφάλου αναμένεται μέσα στην εβδομάδα που έρχεται να ταξιδέψει στη Γερμανία προκειμένου να τον συναντήσει από κοντά και να μιλήσει μαζί του. Ο Φινκ γεννήθηκε στο Ντόρτμουντ της Γερμανίας στις 29 Οκτωβρίου του 1967 και έχει κάνει και καριέρα ως ποδοσφαιριστής παίζοντας κυρίως στη Μπάγερν Μονάχου από το 1997 έως το 2003 μετρώντας 150 συμμετοχές. Η ποδοσφαιρική καριέρα ολοκληρώθηκε το 2006 αγωνιζόμενος στη δεύτερη ομάδα της Μπάγερν, για να ξεκινήσει αμέσως την προπονητική του σταδιοδρομία στις Ακαδημίες της Σάλτσμπουργκ. Τη σεζόν 2008 -09 κάθισε στον πάγκο της γερμανικής Ίγκολσαντ, το 2009 πήγε στη Βασιλεία στην οποία κάθισε δύο σεζόν για να πάει το 2011 στο Αμβούργο και κατόπιν για μερικούς μήνες στο ΑΠΟΕΛ. Από το 2015 ωστόσο είναι στον πάγκο της Αούστρια Βιέννης. Στην καριέρα του ως προπονητής έχει κατακτήσει δυο πρωταθλήματα με τη Βασιλεία, ενώ φέτος έβγαλε την Αούστρια στην Τρίτη θέση και στο EuropaLeague. Θυμίζουμε πως στην ίδια ομάδα αγωνίζεται και ο Αλεξάντερ Γκοργκόν που είναι στα μεταγραφικά σχέδια της ΑΕΚ

ΛΕΤΕ ;;

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα: Ο Τάσος Μπακασέτας θέλει ΑΕΚ. Η ΑΕΚ από την πλευρά της θέλει τον Μπακασέτα και ο «γάμος» θα γίνει, με τον παίκτη να υπογράφει 1η Ιουνίου συμβόλαιο με την Ένωση! Πάμε να δούμε πως έχουν τα πράγματα με τον 23χρονο επιθετικό:
Αυτή τη στιγμή υπάρχει η πρόταση του Ολυμπιακού προς τον Πανιώνιο για την αγορά του από τους «ερυθρόλευκους». Όμως ο παίκτης θέλει η ΑΕΚ, γνωρίζει το ενδιαφέρον της ΑΕΚ και «πατώντας» στο γεγονός ότι τον Γενάρη του 2017 μένει ελεύθερος, μπορεί να υπογράψει σε όποια ομάδα επιθυμεί έξι μήνες νωρίτερα, δηλαδή από την 1η Ιουνίου. Και η ομάδα που επιθυμεί να αγωνιστεί και θα υπογράψει μαζί της είναι η ΑΕΚ!
Ο ίδιος ο Μπακασέτας ωστόσο θέλει να πάρει χρήματα ο Πανιώνιος από αυτή την ιστορία. Εκτιμά και αναγνωρίζει ο 23χρονος επιθετικός πως η ομάδα της Νέας Σμύρνης του έδωσε την ευκαιρία και τον βοήθησε να εξελιχθεί ποδοσφαιρικά. Έτσι θα κάνει από την πλευρά του προσπάθεια να πάρει ο Πανιώνιος το καλοκαίρι κάποια χρήματα από την ΑΕΚ και να γίνει από τώρα η μεταγραφή.
Σε περίπτωση ωστόσο που ο Πανιώνιος επιμείνει να τον δώσει στον Ολυμπιακό, τότε ως επαγγελματίας που είναι θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τους «κυανέρυθρους» για έξι ακόμη μήνες και τον Γενάρη θα φορέσει τα «κιτρινόμαυρα», χωρίς φυσικά ο Πανιώνιος να πάρει, σε αυτή την περίπτωση, ούτε ευρώ.
Στην ΑΕΚ εκτιμούν ότι ο Μπακασέτας είναι ένας παίκτης που μαζί με τον Απόστολο Βέλλιο διακρίθηκαν φέτος περισσότερο απ’ όλους στο φετινό πρωτάθλημα, από ομάδες εκτός ΠΟΚ και τον ΠΑΟΚ. Θεωρούν πως είναι μια επένδυση για την ομάδα και πιστεύουν πως δεν είναι ανάγκη να κλειστεί πρώτα προπονητής για να γίνει η κίνηση της απόκτησής του. Από την πλευρά του Ολυμπιακού τώρα προσπαθούν ακόμη και σήμερα με δημοσιεύματα να… πείσουν τον Μπακασέτα πως ο Σίλβα τον θέλει στην προετοιμασία, πως τον υπολογίζει και πως δεν θα έχει την τύχη σχεδόν όλων (πλην Φορτούνη) των Ελλήνων παικτών που αποκτήθηκαν από τους «ερυθρόλευκους» και είτε χάθηκαν ποδοσφαιρικά, είτε δόθηκαν δανεικοί παντού.
Όμως ο Μπακασέτας είναι πεπεισμένος πως η ΑΕΚ αποτελεί την καλύτερη λύση γι’ αυτόν απ’ όλες τις απόψεις και καθαρά ποδοσφαιρικές - τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο. Γι’ αυτό και την επέλεξε… Από 1η Ιουνίου λοιπόν ο Μπακασέτας υπογράφει συμβόλαιο με την ΑΕΚ που θα τεθεί σε ισχύ τον Γενάρη, αν δεν συναινέσει τώρα ο Πανιώνιος στη μεταγραφή. Αν γίνει πράξη αυτό το σενάριο και έρθει τον Γενάρη στην ΑΕΚ ο παίκτης τότε το συμβόλαιό του θα έχει ισχύ 3,5 ετών. Αν όλα πάνε καλά και η μεταγραφή γίνει το καλοκαίρι τότε θα υπογράψει για τέσσερα χρόνια στην Ένωση.  

Σάββατο, Μαΐου 21, 2016

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ !!

Τα ματς από την προηγούμενη εβδομάδα είναι συνεχόμενα για την ΑΕΚ και το ίδιο θα συμβαίνει για τις επόμενες 10 ημέρες. Επόμενο παιχνίδι για την Ένωση στη Λεωφόρο τη Δευτέρα κόντρα στον Παναθηναϊκό για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ, σε ένα ματς που η ΑΕΚ θα πάει με 22 παίκτες. Μετά την προπόνηση του Σαββάτου ο Νίκος Παναγιωτάρας ανακοίνωσε την αποστολή από την οποία απουσιάζει ο τιμωρημένος Μπαρμπόσα (τελευταία αγωνιστική της ποινής του), ο τραυματίας Βάργκας, οι ανέτοιμοι Μπρέσεβιτς, Ζουκουλίνι και ο Κρισάντους. Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον ΠΑΟ αποτελείται από τους εξής παίκτες:
Μπαρόχα, Ανέστης, Σοϊλέδης, Άρθο, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Σβάρνας, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Μπακάκης, Βασιλαντωνόπουλος, Κορδέρο, Σιμόες, Πλατέλλας, Γιόχανσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μπουονανότε, Τζανετόπουλος, Πέκχαρτ, Τζιμπούρ, Αραβίδης

KAI ENANTΙΑ ΣΤΟ ΚΟΡΑΚΙ..

Αφού έφερε εις πέρας την πρώτη της αποστολή, την κατάκτηση του κυπέλλου, η ΑΕΚ έβαλε γερές βάσεις για να εκπληρώσει και τον δεύτερο στόχο της σεζόν, την κατάκτηση της πρώτης θέσης στα playoffs. Εκμεταλλευόμενη πλήρως την ισοπαλία του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, επικράτησε του Πανιωνίου με 1-0 στο ΟΑΚΑ, μέσα σε μία γιορτινή ατμόσφαιρα και βρίσκεται ήδη στην κορυφή της βαθμολογίας με 5 βαθμούς (έναντι 4 του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού και έναν του Πανιωνίου).
Με έναν εκπληκτικό Μάνταλο που έκανε και πάλι τα πάντα στο γήπεδο, από το να μαρκάρει και να δημιουργεί, μέχρι να σκοράρει και πάλι (αυτή τη φορά στο 57’) η Ένωση έφτασε σε μία αγχωτική νίκη, με το σκορ πάντως να είναι πλασματικό. Και αυτό οφείλεται καθαρά στις αποφάσεις του διαιτητή Λαμπρόπουλου, ο οποίος κατάφερε ένα παιχνίδι-φιέστα, να το μετατρέψει σε προσωπική του παράσταση «κλέβοντας» δύο πέναλτι εις βάρος της ΑΕΚ. Το πρώτο στο 56’ όταν ο Σιώπης «γκρέμισε» τον Μάνταλο στην περιοχή και ενώ θα έπρεπε να αντικρίσει και την κόκκινη κάρτα, αλλά και στο 70’ όταν σε σουτ του Κορδέρο, ο Ρισβάνης λειτούργησε ως γκολκίπερ, αλλά ο προκλητικός Λαμπρόπουλος έδειξε και πάλι να συνεχιστεί το παιχνίδι.
Ένα ματς που είχε πολύ καλό ρυθμό, αλλά ο επικίνδυνος ρέφερι ήθελε να «τινάξει» στον αέρα, προσπαθώντας να πάρει μία άτυπη… ρεβάνς του «συστήματος» για τα όσα συνέβησαν στον τελικό του κυπέλλου και τον ορισμό του Σιδηρόπουλου (και των συνεργατών του) που είχε το θράσος να παίξει 50-50 και ο Ολυμπιακος να ηττηθεί. Παρ΄όλη την οργή που υπήρχε σε παίκτες, κόσμο και διοίκηση, η ΑΕΚάρα δεν τους έκανε το χατίρι και ο ηγέτης Μάνταλος και οι άλλοι 13 «κομάντο» που αγωνίστηκαν, άντεξαν μέχρι το τέλος και έφεραν την Ένωση στην πρώτη θέση των playoffs.
Το ματς
Με την ίδια ενδεκάδα που παρατάχθηκε στον τελικό του κυπέλλου (μοναδική διαφοροποίηση ο Πλατέλλας αντί του τραυματία Βάργκας), με την ίδια διάταξη (4-1-4-1) και με κεκτημένη ταχύτητα από το ματς της περασμένης Τρίτης, μπήκε η ΑΕΚ στο γήπεδο για να αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο. Και είχε την ευκαιρία να ανοίξει πολύ νωρίς το σκορ (μόλις στο 10’), χάρις σε εκπληκτική κεφαλιά που έπιασε ο Αραβίδης από το ύψος του πέναλτι, μετά από σέντρα του Ντίντακ, με τον Διούδη όμως να αντιδρά τρομερά και να διώχνει εξ επαφής σε κόρνερ.
Η Ένωση συνέχισε να πιέζει και είχε κλείσει τον Πανιώνιο στα 2/3 του γηπέδου του και έψαχνε την καλή τελική πάσα για να μπορέσει να πετύχει ένα γρήγορο γκολ. Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι έκαναν αυτό που κάνουν όλη τη σεζόν. Μαζική άμυνα και προσπαθούσαν να «χτυπήσουν» στην κόντρα, γνωρίζοντας μάλιστα ότι η κούραση θα γίνεται ολοένα και πιο αισθητή στα πόδια των παικτών της Ένωσης. Και στο 17’ ήταν η πρώτη καλή στιγμή, που όμως προήλθε από λανθασμένη έξοδο του Ανέστη, ο οποίος έδωσε… ασίστ στον Οικονόμου, με το σουτ του όμως να φεύγει ψηλά άουτ.
Δέκα λεπτά αργότερα, ο γκολκίπερ της ΑΕΚ διόρθωσε το προηγούμενο λάθος του και αντέδρασε εκπληκτικά σε σουτ του Ανσαριφάντ από πλάγια θέση. Ήταν και οι μοναδικές στιγμές των φιλοξενούμενων που απείλησαν την εστία της Ένωσης, η οποία προσπαθούσε να ανοίξει από τα άκρα την άμυνα του Πανιωνίου, όμως (κατά κύριο λόγο) οι σέντρες του Γκάλο δεν έβρισκαν στόχο.
Βρήκε και πάλι τον… μαέστρο της
Στο δεύτερο μέρος, που η ΑΕΚ ήταν εμφανώς πιο κουρασμένη, το σκηνικό άλλαξε. Ο Πανιώνιος βγήκε στο γήπεδο και πίεσε ψηλά στην πρώτη μπάλα για να εκμεταλλευτεί τυχόν λάθος. Αυτό έδωσε τη δυνατότητα να βρει χώρους η Ένωση και χρειαζόταν μία καλή τελική ενέργεια για να μπει μπροστά στο σκορ. Και στο 53’ θα μπορούσε να το πετύχει αν ο Πλατέλλας δεν είχε επιλέξει το δύσκολο. Αφού κέρδισε κατά κράτος τον Οικονόμου, μπήκε από πλάγια θέση στην περιοχή και ενώ θα μπορούσε να «σπάσει» τη μπάλα σε έναν εκ των Αραβίδη ή Τζιμπούρ, δοκίμασε σουτ που έφυγε άουτ.
Όμως αυτή η φάση ήταν η αρχή της αντεπίθεσης. Στο 54’ και μετά από σέντρα του Ντίντακ ο Πλατέλλας έπιασε καρφωτή κεφαλιά που έδιωξε ο Διούδης, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ήταν η σειρά του Αραβίδη να προσπαθήσει από κοντά με το κεφάλι να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, όμως και πάλι ο γκολκίπερ του Πανιωνίου έδιωξε τη μπάλα σε κόρνερ.
Στο 56’ η ΑΕΚ πάτησε και πάλι περιοχή, με τον Μάνταλο να κερδίζει τη μονομαχία από τον Σιώπη και αυτός να τον «κλαδεύει» μπροστά στα μάτια του Λαμπρόπουλου, ο οποίος αντί να δείξει το σημείο του πέναλτι και να αποβάλει τον αμυντικό μέσο του Πανιωνίου, έδειξε προκλητικά να συνεχιστεί το ματς. Και ενώ το γήπεδο είχε πάρει φωτιά με την προηγούμενη απόφαση του ρέφερι, η Ένωση συνέχισε την πίεσή της και τελικά έφτασε στο γκολ.
Στο 57’ μετά από σέντρα του Πλατέλλα, ο Γιόχανσον πήρε την πρώτη κεφαλιά και στο δεύτερο δοκάρι περίμενε ο Μάνταλος που με ένα «ξερό» σουτ έκανε το 1-0. Στο 70’ ο Παναγιωτάρας θέλει να «φρεσκάρει» τη μεσαία γραμμή και αντί του Αραβίδη βάζει στο γήπεδο τον Κορδέρο και ο Ισπανός ένα λεπτό αργότερα γίνεται πρωταγωνιστής σε μία ακόμα ξεκάθαρη φάση για πέναλτι υπέρ της Ένωσης.
Σε σουτ που επιχείρησε έξω από την περιοχή, ο Ρισβάνης πέφτει για τάκλιν, με τη μπάλα να εξοστρακίζεται στο χέρι του, αλλά τον Λαμπρόπουλο και πάλι να κλείνει τα μάτια του σε πεντακάθαρη παράβαση. Για να φτάσουμε στο 74’ και σε μία τεράστια ευκαιρία της ΑΕΚ για να «κλειδώσει» το ματς. Ο Γιόχανον έκλεψε τη μπάλα στη μεσαία γραμμή και έφυγε στην κόντρα επίθεση βγάζοντας τον Τζιμπούρ σε θέση τετ α τετ με τον Διούδη, όμως ο Αλγερινός πήγε να κάνει κάτι περίτεχνο, χάνοντας σπουδαία ευκαιρία.
Ο Διούδης είπε «όχι» για ακόμα μία φορά στην ΑΕΚ, σε δυνατό σουτ του Πλατέλλα στο 81’, ενώ στο 84’ ήταν η σειρά του Ράφικ Τζιμπούρ να γνωρίσει την αποθέωση από ολόκληρο το γήπεδο, δίνοντας τη θέση του στον Πέκχαρτ. Στο 84’ η Ένωση είχε μία ακόμα μεγάλη ευκαιρία, με τον Γκάλο να βρίσκει μισό γήπεδο κενό από την πλευρά του, μπήκε στην περιοχή, όμως το διαγώνιο σουτ που επιχείρησε, σταμάτησε και πάλι στον Διούδη. Από την πλευρά του ο Πανιώνιος που δεν είχε παρουσιάσει τίποτα στο δεύτερο μέρος, είχε μία εξαιρετική ευκαιρία στο 86’ όταν σε σουτ του Μπακασέτα, ο Ανέστης πετάχτηκε και έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
AEK: Ανέστης, Γκάλο, Άρθο, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος, Πλατέλλας (90’ Τζανετόπουλος), Αραβίδης (70’ Κορδέρο), Τζιμπούρ (84’ Πέκχαρτ)

O TYΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΦΙΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥ..!..ΝΙΚΗ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ..ΠΑΜΕ ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Παρασκευή, Μαΐου 20, 2016

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

Ώρα των Σπορ: Η κούπα στο λαό της ΑΕΚ! Βραδιά αποθέωσης των πανάξιων Κυπελλούχων Ελλάδος, η αποψινή στο ΟΑΚΑ. Αλλά και για την κομβική νίκη, αφού με «τρίποντο», η Ένωση θα είναι απόψε μόνη πρώτη και σε θέση για Champions League. «Κίνδυνος-θάνατος» Λαμπρόπουλος και Βέρρης! Ανησυχία στην ΑΕΚ για διαιτητή και β’ βοηθό. Υπερκόπωση ο Στελάρας, στον πάγκο ο Παναγιωτάρας! Η πίεση και η ένταση της προετοιμασίας για τον τελικό, αλλά και το άγχος την ώρα του αγώνα, λύγισαν τον Μανωλά και οι γιατροί του συνέστησαν ξεκούραση πέντε ημερών. Διαβάστε το «who is who» του ανθρώπου που θα καθίσει σήμερα στην άκρη του πάγκου. Τίγρης σε Στέλιο: Μόνο εσύ με νοιάζεις, ξεκουρ;aσου, να γίνεις καλά! Εκτός μάχης ο Βάργκας. Αμφίβολο το αν θα ξεκινήσει ο Μάνταλος. Κλήθηκε στην Εθνική ο αρχηγός, όπως και ο Αραβίδης. Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα «τελειώνει» του προπονητή. Πως έχουν τα δεδομένα αυτή τη στιγμή. Θέμα: Τι περιμένει η ΑΕΚ από τη Σεβίλλη. Με ποιον τρόπο κι εφόσον βέβαια, η Ένωση δεν βγει πρώτη, πάει απευθείας σε όμιλο του Europa League. Με ένεση ο Τζέι Κόβαν Μπράουν στο «1-0», με ένεση αν χρειαστεί και για το «2-0». Ο MVP της ΑΕΚ στο Αλεξάνδρειο, αποφασισμένος να παίξει και στο αυριανό ματς, παρά τους πόνους στο δεξί του χέρι.
Sportday: Γιορτάζει!!! Χαμός στο ΟΑΚΑ, για να δουν όλοι το Κύπελλο – Λιτό, πάντως το event. Εκτός ο Μανωλάς με υπερκόπωση. Πως κατεβαίνουν οι δύο ομάδες.

Goal: Φιέστα χωρίς Μανωλά. Ιατρική άδεια λόγω υπερκόπωσης στον προπονητή της ΑΕΚ, ο Νίκος Παναγιωτάρας θα κοουτσάρει το βράδυ με τον Πανιώνιο. Κοσμοπλημμύρα αναμένεται για να γιορτάσει το Κύπελλο.

Live Sport: Φιέστα! Γιορτή με πάνω από 20.000 κόσμο. Πριν από τη σέντρα του αγώνα με τον Πανιώνιο (20:30, NS1), ο γύρος του θριάμβου για την ΑΕΚ. Λύγισε με υπερκόπωση ο Μανωλάς, νοκ άουτ ο Βάργκας.

ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ..

Η ώρα της φιέστας έφτασε. Απόψε οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ γιορτάζουν την κατάκτηση του κυπέλλου, μαζί με τον κόσμο. Αλλά αυτή τη φορά στο «σπίτι» τους (έστω και αυτό που προσωρινά τους φιλοξενεί, αφού σύντομα θα μπουν στο πραγματικό τους «σπίτι» και θα γιορτάσουν πολλές κούπες), στο χορτάρι. Εκεί που για δεύτερη φορά σε έναν χρόνο, έκαναν τον Ολυμπιακό να κλάψει. Κυριολεκτικά και μεταφορικά. Θα είναι και το κύπελλο εκεί για να κάνει τον γύρο του θριάμβου, αγκαλιά με τους πραγματικούς πρωταγωνιστές.
Όμως. Υπάρχει και αγώνας. Και μάλιστα κρίσιμος. Αυτός απέναντι στον Πανιώνιο, για το εξ αναβολής ματς της περασμένης Κυριακής, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των playoffs. Και η νίκη, μετά την ισοπαλία στη Λεωφόρο ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ, φέρνει την ΑΕΚ στην κορυφή της ειδικής βαθμολογίας. Απέναντι σε έναν Πανιώνιο που δείχνει «διψασμένος», η αποστολή της Ένωσης μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.
Με τον Νίκο Παναγιωτάρα στον πάγκο, δηλαδή τον τέταρτο -έστω και υπηρεσιακό- προπονητή που κοουτσάρει φέτος την ομάδα, με τη δεδομένη κούραση από το παιχνίδι της Τρίτης, με τον Πανιώνιο να έρχεται στο ΟΑΚΑ από 9 ημέρες ξεκούρασης και προετοιμασίας για το συγκεκριμένο παιχνίδι και την ΑΕΚ «λαβωμένη», αφού δεν υπολογίζει στους Μπαρμπόσα και Βάργκας, αλλά και τον Μάνταλο να μην είναι σίγουρο αν θα μπορέσει να προσφέρει στο 100% (στον τελικό έπαιξε με ένα πόδι και αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού), αν και βρίσκεται στην αποστολή, η Ένωση θα πρέπει να ξεχάσει γρήγορα το πανηγυρικό ύφος του συγκεκριμένου αγώνα και να παραταχθεί προσηλωμένη στον στόχο. Που είναι η νίκη και η κορυφή.
Όσο για την ενδεκάδα, κάποια δοκιμή δεν έγινε για να υπάρχει εικόνα. Ο Νίκος Παναγιωτάρας (σε συνεργασία με τον Στέλιο Μανωλά) θα αποφασίσουν την τελευταία στιγμή, ωστόσο δύσκολα θα δούμε κάποια αλλαγή, τουλάχιστον μέχρι και την μεσαία γραμμή, με τους Ανέστη, Ντίντακ, Γκάλο, Άρθο, Κολοβέτσιο, Σιμός και Γιόχανσον, να έχουν δεδομένη θέση στο βασικό σχήμα. Από εκεί και πέρα, πολλά θα εξαρτηθούν και από την κατάσταση του Μάνταλου, ενώ Αραβίδης και Τζιμπούρ, φαντάζουν και αυτοί φαβορί για την αρχική σύνθεση..

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΗ ΚΟΥΠΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΘΕΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΥΣ..ΟΜΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΜΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ..!!.ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Πέμπτη, Μαΐου 19, 2016

ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΣΟΥΗΔΟΣ !!

Η κατάκτηση του κυπέλλου από την ΑΕΚ έκανε αμέσως τον γύρο του κόσμου και ήταν λογικό και επόμενο οι περισσότεροι εκ των πρωταγωνιστών να μιλήσουν και στα Μέσα της πατρίδας τους. Όπως ο Γιάκομπ Γιόχανσον, ο οποίος εξακολουθεί να αποτελεί ένα από τα αγαπημένα παιδιά της Σουηδίας. Μιλώντας λοιπόν στην ιστοσελίδα «fotbollskanalen.se», ο μέσος της Ένωσης αναφέρθηκε τόσο στην κατάκτηση του κυπέλλου, όσο και στο μέλλον του.
«Ο Ολυμπιακός ήταν το φαβορί, όμως τους είχαμε κερδίσει και ξέραμε ότι μπορούσαμε να το ξανακάνουμε», είπε αρχικά, ενώ στη συνέχεια η ιστοσελίδα έκανε αναφορά στο κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδι, προκειμένου να πάει την κουβέντα στους πανηγυρισμούς που ακολούθησαν στη Νέα Φιλαδέλφεια: «Μετά το παιχνίδι πήγαμε με το Λεωφορείο σε μία περιοχή που είχαν συγκεντρωθεί οι οπαδοί μας. Είχαν γεμίσει τους δρόμους και τις πλατείες για να μας υποδεχθούν. Περίμεναν πολύ καιρό για αυτή τη στιγμή και πέρασαν πολλά δύσκολα χρόνια. Ήταν προφανές ότι αυτός ο τίτλος σήμαινε πολλά για τον σύλλογο και τους οπαδούς».
Εν συνεχεία ρωτήθηκε για την φετινή γεμάτη σεζόν του, για να πει: «Υπήρξαν 2-3 παιχνίδια που δεν έπαιξα λόγω τραυματισμού», με την ιστοσελίδα να κάνει λόγο για το ενδιαφέρον της Άντερλεχτ και της Γάνδης, με τις προτάσεις να απορρίπτονται από πλευράς ΑΕΚ. Τι σχεδιάζει όμως ο ίδιος για το μέλλον του; Σε αυτό ήταν ξεκάθαρος: «Μου αρέσει η χώρα και η ομάδα. Δεν έχω σκοπό να φύγω. Θα μείνω και μετά το καλοκαίρι. Έχω ακόμα μερικά χρόνια συμβόλαιο».
Αναφορικά με το κεφάλαιο «Εθνική Σουηδίας», ο Γιόχανσον έδειξε ρεαλιστής: «Για μένα η εθνική ομάδα θα ήταν ένα μεγάλο μπόνους. Θα ήταν όμως έκπληξη για μένα να είχα κληθεί στις επιλογές (σ.σ. για το Euro)», ενώ ολοκληρώνοντας τόνισε πως εξακολουθεί να παρακολουθεί στενά την ΑΙΚ Στοκχόλμης.

O AΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Το «ατελείωτο γλέντι» που στήθηκε στη Φιλαδέλφεια και το ξέσπασμα του κόσμου για την κατάκτηση του κυπέλλου και την επιστροφή στους τίτλους, έχει ως πρώτο θέμα η εφημερίδα, η οποία αναφέρετε σε όλα όσα συνέβησαν εκεί με τους παίκτες και τους οπαδούς. Παράλληλα, εξίσου σημαντικό θέμα είναι και η νίκη της Βασίλισσας στη Θεσσαλονίκη, σημειώνοντας: «Μοίρασε πόνο και στο Αλεξάνδρειο, τσάκισε τον Άρη με ανατροπή», κάνοντας αναφορά στους κορυφαίους του αγώνα.
SPORTDAY
Η ΑΕΚ είναι και εδώ το πρώτο θέμα της εφημερίδας, με βασικό τίτλο: «Ό,τι αξίζει είναι στιγμές», σημειώνοντας παράλληλα: «ο πλανήτης ΑΕΚ βιώνει συγκλονιστικά συναισθήματα και το ΟΑΚΑ αύριο τιγκάρει για τη φιέστα». Παράλληλα, γίνεται αναφορά στον Αραβίδη που έπαιξε με σπασμένο χέρι, στον τρόπο που ο Μανωλάς έκανε κίνηση… ματ στον Σίλβα, ενώ μιλάει και ο Γιάννης Ανέστης. Τέλος, γίνεται λόγος και για «πάρτι» στη Θεσσαλονίκη, με τη νίκη της Βασίλισσας επί του Άρη.
LIVESPORT
Η συνέντευξη του Δημήτρη Μελισσανίδη είναι το βασικό θέμα της εφημερίδας, η οποία παράλληλα κάνει αναφορά και σε άλλα γεγονότα που αφορούν τον τελικό, όπως αφιέρωμα στον Μάνταλο, συνέντευξη του Γιάννη Ανέστη, τα «δύο σκυλιά του πολέμου», αλλά και τα πανηγύρια εντός και εκτός συνόρων.
GOAL
Για «νέα εποχή» κάνει λόγο η εφημερίδα, η οποία στέκεται στην επιστροφή στους τίτλους για την ΑΕΚ και την επικείμενη έναρξη εργασιών για το γήπεδο. Από εκεί και πέρα, γίνεται αναφορά στο τάμα του Μανωλά, το «χαρακίρι» του Μελισσανίδη, αλλά και τα αγωνιστικά σχέδια που επανέφεραν την ΑΕΚ στους τίτλους. Παράλληλα, ξεχωριστό θέμα είναι ο Τζιμπούρ, ο οποίος από τα λαϊκά δικαστήρια, γνώρισε την αποθέωση στη Φιλαδέλφεια, όπως και στον Μάνταλο, που χαρακτηρίζεται «αρχηγός με τα όλα του». Τέλος γίνεται λόγος και για τους «Κομάντο» τους Ζντόβτς που γύρισαν το ματς από το -16

ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΣΤΗΝ ΝΙΚΗ !!

Συγχαρητήρια μοίρασε στους ποδοσφαιριστές ο Στέλιος Μανωλάς για την κατάκτηση του Κυπέλλου. Ο προπονητής της ΑΕΚ υποκλήθηκε στους ποδοσφαιριστές του για την αποφασιστικότητά τους. «Το σημαντικό είναι πως μπήκατε μέσα στο γήπεδο και δείξατε πως ήσασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο, βγάλατε πάθος και δικαίως κερδίσατε. Αυτό που εμένα μου άρεσε περισσότερο, ήταν πως σας είδα αγαπημένους και ενωμένους και πανηγυρίσατε όλοι μαζί, ένα κουβάρι. Να ξέρετε πως ήμουν σίγουρος πως θα μπείτε με πάθος στο γήπεδο, όταν άκουγα τις κραυγές σας λίγο πριν ξεκινήσει το ματς και έβλεπα το πάθος στα μάτια σας. Θέλω να σας πω συγχαρητήρια, γιατί να ξέρετε πως κάνατε ευτυχισμένους εκατομμύρια ΑΕΚτζήδες», ήταν τα λόγια του.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ..ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣΓΕΙΩΜΕΝΑ..ΠΟΘΟΣ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ..ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ.!! .Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΝΙΚΗ ΕΚΤΟΣ ΜΕ ΑΡΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ !!..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Τετάρτη, Μαΐου 18, 2016

ΝΑ ΑΠΟΘΕΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ !!

Η ζωή προχωράει και η ΑΕΚ θα προχωρήσει έχοντας, από χθες βράδυ, άλλη μια μάγκικη κούπα στα χέρια της. Επόμενο ματς την Παρασκευή (20/5) το βράδυ (20.30) στο ΟΑΚΑ για τα πλέι οφ κόντρα
στον Πανιώνιο. Σε αυτό το ματς αναμένεται μαζική παρουσία του λαού της ΑΕΚ στις εξέδρες για να αποθεώσουν τους Κυπελλούχους Ελλάδας. Έπειτα από μήνες (14 Mαρτίου το τελευταίο ματς που η ΑΕΚ είχε κόσμο στο ΟΑΚΑ, σε αυτό με τον Πανθρακικό!) θα έχουν τη δυνατότητα οι οπαδοί της ΑΕΚ να βρεθούν ξανά στις εξέδρες του ΟΑΚΑ και αυτή η επιστροφή τους έρχεται αμέσως μετά την πανάξια κατάκτηση του Κυπέλλου. Από το πρωί τα τηλέφωνα στην ΠΑΕ έχουν πάρει… φωτιά από οπαδούς της ΑΕΚ που ρωτούν πότε θα βγουν τα εισιτήρια του αγώνα με τον Πανιώνιο. Ήδη έχουν προγραμματιστεί εκδρομές από φίλους της ΑΕΚ από την επαρχία γι’ αυτό το παιχνίδι. Ήδη είναι δεδομένο πως το ΟΑΚΑ θα στηθεί φιέστα το βράδυ της Παρασκευής με το Κύπελλο σε μια γωνιά να το καμαρώνουμε... Το αξίζουν αυτά τα παιδιά για τη χθεσινή τους μάχη που βγήκαν νικητές… Τα εισιτήρια του αγώνα θα βγουν εντός της ημέρας.

ΝΤΟΠΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΙΓΡΗ !!

Στο ποδόσφαιρο σίγουρα μετράει η διαιτησία, η κλάση. η αξία, το μπάτζετ, ο προπονητής, η τακτική… Ομως ιδίως σε παιχνίδια που κρίνουν τίτλους όπως ο χθεσινός τελικός μετράει πάνω από όλα το ΘΕΛΩ και η ΨΥΧΗ. Ολοι παραδέχτηκαν πως η ΑΕΚ κυριάρχησε σε όλα τα σημεία που κρίνουν έναν αγώνα αλλά την διαφορά που κλείδωσε την κούπα την έκανε η ΨΥΧΗ των παικτών της ομάδας του Στέλιου Μανωλά. Και πολύ μεγάλο ρόλο στο να τρώνε σίδερα τα παιδιά της ΑΕΚ έπαιξε η ομιλία του Δημήτρη Μελισσανίδη. Ο ηγέτης της ΑΕΚ μίλησε την κατάλληλη στιγμή κατευθείαν στις ψυχές των παικτών της ομάδας. Λίγα λεπτά πριν κάνουν την εμφάνιση τους στον αγωνιστικό χώρο ο Δημήτρης Μελισσανίδης μπήκε στα αποδυτήρια και με μια ΕΠΙΚΗ ομιλία τους έκανε τούρμπο όπως φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ.

Ο ηγέτης της ΑΕΚ ξεκίνησε ήρεμα: Σήμερα είναι ένα μεγάλο παιχνίδι. Ενας τελικός κυπέλλου. Αυτό το κύπελλο πρέπει να το πάρετε. Πρώτα από όλα για εσάς. Γιατί έχετε κάνει μεγάλη προσοπάθεια και το αξίζετε. Μετά για την ιστορία της ΑΕΚ. Είναι πολύ σημαντικό ένας τίτλος. Και μετά για όλους εμάς. Τους οπαδούς της ΑΕΚ. Ο κόσμος της ΑΕΚ έχει περάσει πολλά. Του αξίζει να χαρεί! Να πάρει την κούπα”. Και αμέσως μετα ήρθε το ξέσπασμα: Για να νικήσετε ένα πραγμα χρειάζεται. ΨΥΧΗ. Μπορείτε. Αρκεί να το πιστέψετε. Μόνο ψυχή θέλω να δω. Τίποτε άλλο. Ολοι ρε. Να ορκιστούμε εδώ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. Οτι θα το πάρουμε. Αν δεν μπορούμε να κάνουμε χαρακίρι ρε. Με το αίμα μας ρε να ορκιστούμε. Εγω ρε. Εγώ πρώτος. Φέρτε να κάνω χαρακίρι πρώτος εγώ και μετά εσείς. Να ορκιστούμε ρε ότι δεν τελειώνει ο αγώνας αν δεν ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ. Φέρε ρε. Χαρακίρι όλοι. Πρώτος εγώ. Πάμε. Πάμε να το πάρουμε!!!”
Ο Μελισσανίδης βούρκωσε από την ένταση των στιγμών και τότε όλη η ομάδα ξέσπασε σε παρατεταμένα χειροκροτήματα που κράτησαν αρκετά λεπτά. Οι στιγμές ήταν απίστευτα δυνατές και όποιος ήταν στα αποδυτήρια βλέποντας τους παίκτες και όλα τα άλλα μέλη της ομάδας και την απίστευτη ατμόσφορα πώρωσης ήταν σίγουρος πως το παιχνίδι είχε κριθεί. Και έτσι έγινε. Οι παίκτες της ΑΕΚ ήταν απόλυτα αφεντικά από το 1 μέχρι το 95 και κέρδισαν εύκολα. Εγραψαν μια χρυσή σελίδα στην ιστορία της ΑΕΚ. Και όλοι ξέρουν πως τα καλύτερα έρχονται. Γιατί η ΑΕΚ είναι ξανά ΑΕΚΑΡΑ. Παντού. Μέσα κι έξω από το γήπεδο.

ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ..!!

Στον ξενοδοχείο έφτασε το πούλμαν της αποστολής της ΑΕΚ. Εκεί γνώρισε την αποθέωση από περίπου 60 άτομα (μερικοί ακολούθησαν το πούλμαν από τη Νέα Φιλαδέλφεια). Ο κόσμος χειροκρότησε την ομάδα και φώναζε συνθήματα. Ευτυχισμένοι αλλά και φανερά καταπονημένοι οι παίκτες έφυγαν από το ξενοδοχείο χωρίς να κάνουν κάποια δήλωση μαζί με δικά τους πρόσωπα που τους περίμεναν εκεί. Στο ξενοδοχείο μαζί με την κούπα έμεινε το τεχνικό τιμ, ο Βασίλης Δημητριάδης αλλά και οι Αραβίδης, Τζανετόπουλος, Κολοβέτσιος. Όταν τελικά είχαν μείνει έξω από το ξενοδοχείο περίπου 15 άτομα οι άνθρωποι της ΑΕΚ έβγαλαν το Κύπελλο και άφησαν τον κόσμο να φωτογραφηθεί μαζί του.

ΑΕΚΑΡΑ ΚΥΠΕΛΛΟ..

Ένα ένα τα κάστρα πέφτουν. Πρώτα η ΑΕΚ ήταν που του στέρησε το αήττητο και τώρα και πάλι η ΑΕΚ που του στέρησε έναν τίτλο. Το ΚΥΠΕΛΛΟ. Και χωρίς τον Καλογερόπουλο, αλλά με τον Σιδηρόπουλο. Που είχε το… θράσος να παίξει και αυτός 50-50 την ομάδα του λιμανιού. Όμως, αποδείχτηκε και πάλι ότι το 50-50 δεν το αντέχουν.  Δεν το μπορούν. Και είναι μόνο η αρχή, γιατί πλέον οι… σφαλιάρες έρχονται από παντού. Όμως οι πιο ηχηρές είναι πάντα αυτές που έρχονται μέσα στο γήπεδο. Εκεί που πονάει περισσότερο. Και απόψε πόνεσε πολύ.
Η ψυχωμένη ΑΕΚάρα του Στέλιου Μανωλά, που έπαιζε μπροστά σε 50 οπαδούς της και εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο, που έπαιζε απέναντι στο… σύστημα, έκανε πλάκα στον διορισμένο πρωταθλητή και του υπενθύμισε -και πάλι μετά τον Φεβρουάριο- ότι οι μέρες του τελειώνουν. Με υποδειγματικό στήσιμο, έδωσε χώρο στους «ερυθρόλευκους», τους άφηνε να ταλαιπωρούν τη μπάλα και χτύπησε σαν… κόμπρα, στο τέλος του πρώτου μέρους και στην αρχή του δευτέρου.  Με τον Μάνταλο στο 39’ και τον Τζιμπούρ στο 51’ τελείωσε τον Ολυμπιακό, ενώ θα μπορούσε να μην αγχωθεί και καθόλου (ο Ντομίνγκεζ μείωσε το σκορ στο 85’), αν ήταν λίγο πιο αποτελεσματική σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις ακόμα.
Το ματς
Με εντελώς διαφορετικό σχήμα από ότι… γνωρίσαμε την ΑΕΚ όλη τη χρονιά, παρέταξε την Ένωση στο ο Στέλιος Μανωλάς. Πλην της έκπληξης με τον Γιάννη Ανέστη κάτω από τα δοκάρια, οι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκα με μία διάταξη 4-1-4-1. «Κόφτης» ο Σιμός, μπροστά, αριστερά και λίγο πιο προωθημένος ο Μάνταλος, δεξιά και λίγα μέτρα πιο πίσω ο Γιόχανσον και στην κορυφή ο Τζιμπούρ, με τους Βάργκας και Αραβίδη στο αριστερό και δεξί άκρο, αντίστοιχα.
Με αυτόν τον τρόπο ο Μανωλάς θέλησε να «κλειδώσει» την πρώτη πάσα από την άμυνα στη μεσαία γραμμή, που είναι και αυτή που κάνει όλο το παιχνίδι για τον Ολυμπιακό. Τα παραπάνω, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η ΑΕΚ περίμενε τους «ερυθρόλευκους» στο μισό γήπεδο, έκανε τις γραμμές να είναι πιο κοντά, δεν έδινε χώρο στον αντίπαλο και ουσιαστικά τον κράταγε μακριά από την εστία του Ανέστη, χωρίς να απειλεί. Και αυτό που έψαχνε ήταν μία καλή κόντρα επίθεση.
Το γεγονός όμως ότι Αραβίδης και Βάργκας, οι παίκτες δηλαδή που ήταν… προγραμματισμένοι να κάνουν την «ζημιά» στις αντεπιθέσεις, δεν ήταν σε καλή μέρα. Κάτι που χαλούσε τα επιθετικά σχέδια της ΑΕΚ. Αντίθετα, ανασταλτικά η δουλειά γινόταν άψογα. Ο Ολυμπιακός είχε μία ανούσια κατοχή της μπάλας, τη γυρνούσε πίσω από το κέντρο κατά κύριο λόγο, ωστόσο δεν μπορούσε να πατήσει περιοχή.
Με το ματς να πηγαίνει ακριβώς όπως το είχε σχεδιάσει ο Στέλιος Μανωλάς, η ΑΕΚ έψαχνε την ευκαιρία της. Και στο 39’ μία εκπληκτική σέντρα του Βάργκας και κίνηση κρυφού φορ από τον Μάνταλο, έδωσε τη δυνατότητα στον αρχηγό της Ένωσης με κοντινή κεφαλιά να δώσει το προβάδισμα στην ΑΕΚ. Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να απαντήσει άμεσα, όμως στη μοναδική ευκαιρία του στο πρώτο μέρος, βρήκε έτοιμο τον Ανέστη. Μετά από σέντρα που έγινε από δεξιά στο 41’, ο Κασάμι πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι, όμως την κεφαλιά του μπλόκαρε ο γκολκίπερ του δικεφάλου.
Όμως το πρώτο ημίχρονο επεφύλαξε μία ακόμα φάση στο τελευταίο 5λεπτο του. Μετά από γέμισμα του Ντίντακ, ο Τζιμπούρ έφυγε κανονικά πίσω από τη μεσαία γραμμή και βρέθηκε απέναντι από τον Ρομπέρτο, ωστόσο υπό την πίεση του Μποτία δεν κατάφερε να τελειώσει τη φάση, ενώ υπήρχε και υποψία για πέναλτι.
Γκολ νωρίς και η σεμνή τελετή έλαβε τέλος
Με το 1-0 υπέρ της, το πρώτο πράγμα που ήθελε η ΑΕΚ ήταν να κρατήσει την ίδια συνέπεια αμυντικά, τουλάχιστον για ένα τέταρτο που ο Ολυμπιακός θα επιχειρούσε να πιέσει ακόμα περισσότερο. Και η Ένωση όχι απλώς μπήκε με την δέουσα σοβαρότητα, αλλά κατάφερε να χτυπήσει και στην κόντρα και στο 51’ έφτασε και σε δεύτερο γκολ. Η ΑΕΚ βγήκε σε κόντρα επίθεση δύο με δύο, ο Βάργκας κράτησε όσο έπρεπε τη μπάλα και πέρασε μία εκπληκτική ασίστ στον Τζιμπούρ, που αυτή τη φορά μπήκε με… θράσος στην περιοχή και απέναντι από τον Ρομπέρτο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Ο Σίλβα αμέσως προχώρησε σε διπλή αλλαγή βάζοντας τον Ιντέγε στη θέση του Κασάμι και τον Ερνάνι στη θέση του Πάρντο. Ο Μανωλάς απάντησε με… ταχύτητα, χωρίς να παρεκκλίνει από το πλάνο του. Έβγαλε τον Βάργκας και πέρασε ως δεξί χαφ τον Μπακάκη. Και η εικόνα παρέμενε ίδια. Ανούσια κατοχή μπάλας από τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ πάντα επικίνδυνη στην κόντρα επίθεση. Στο 65’ ο Σίλβα έπαιξε και το τελευταίο του χαρτί ρίχνοντας στο γήπεδο και τον Τσόρι Ντομίνγκεζ. Όμως η ΑΕΚ εξακολουθούσε να έχει άψογη ανασταλτική λειτουργία, με τους αμυντικούς να «καθαρίζουν» κάθε γέμισμα στην περιοχή του Ανέστη. Μοναδική στιγμή αδράνειας ήταν στο 79’ όταν άργησαν να πάνε πάνω στον Μαζουακού, που βρήκε χώρο έξω από την περιοχή πιάνοντας ένα… ξερό, με τη μπάλα να βρίσκει στην πάνω πλευρά του οριζόντιου δοκαριού και να φεύγει άουτ.
Στο 80’ η Ένωση έχασε τον Μάνταλο, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από το γήπεδο και στην θέση του πέρασε ο Τζανετόπουλος, ο οποίος έπαιξε τον ρόλο του δεύτερου αμυντικού μέσου, δίνοντας βοήθειες στον Σιμόες. Όμως μία παρόμοια αδράνεια στο 85’ έδωσε το δικαίωμα στον Ολυμπιακό να μειώσει το σκορ. Ο Ντομίνγκεζ πήρε τη μπάλα στον άξονα, βρήκε χώρο και με σουτ έξω από την περιοχή, έκανε το 1-2.
Με τον Ολυμπιακό όλο μπροστά η ΑΕΚ βρήκε την ευκαιρία στο 87’ να βγει σε κόντρα επίθεση. Ο Τζιμπούρ πέρασε όμορφη μπαλιά στον Αραβίδη, αυτός μπήκε στην περιοχή από πλάγια θέση, όμως έκανε κάκιστο γύρισμα και ο Ρομπέρτο μπλόκαρε πάνω στη γραμμή του.
Στο 90’ ο Ανέστης ήταν και πάλι στη σωστή θέση, όταν μετά από σέντρα, ο Ντα Κόστα έπιασε το ανάποδο ψαλίδι, με τον γκολκίπερ της ΑΕΚ να μπλοκάρει. Με τον Σιδηρόπουλο να δείχνει 5 λεπτά καθυστερήσεις, ο Μανωλάς ολοκλήρωσε τις αλλαγές του περνώντας τον Πέκχαρτ στη θέση του Αραβίδη.

ΑΕΚ: Ανέστης, Γκάλο, Ντίντακ, Αρθο, Κολοβέτσιος, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος (81’ Τζανετόπουλος), Βάργκας (58’ Μπακάκης), Αραβίδης (90+1 Πέκχαρτ), Τζεμπούρ

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002