Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Ιουνίου 30, 2016

ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ;;

Μία περίπτωση επιθετικού η οποία δεν έχει γραφτεί στον Τύπο και η οποία έχει ενθουσιάσει τους ανθρώπους της ΑΕΚ «δουλεύεται» τις τελευταίες ώρες! Όπως παραδέχθηκε ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς από την Πολωνία, πρόκειται για έναν επιθετικό που μπορεί να κάνει τη διαφορά στην ΑΕΚ, με τις διαπραγματεύσεις μάλιστα να είναι αρκετά προχωρημένες. Οι πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα πως ο συγκεκριμένος επιθετικός είναι διεθνής με τη χώρα του με εξαιρετικές συστάσεις. Η ΑΕΚ λοιπόν «δουλεύει» αυτό το θέμα ώστε να το κλείσει άμεσα. Παράλληλα, βέβαια, πάντα στο προσκήνιο παραμένει ο Στίβεν Φλέτσερ που μπορεί μεν να είναι δύσκολη περίπτωση, αλλά δεν έχει κλείσει για την Ένωση, η οποία συνεχίζει να έχει επαφές με την πλευρά του. Επαφές εξακολουθούν να υπάρχουν και με τον Μπαλντέ, ενώ στη λίστα είναι και ο Ενγκόγκ που έχει προταθεί. Η εκτίμηση των ανθρώπων της ΑΕΚ είναι πως το θέμα του επιθετικού θα μπορεί να κλείσει μέχρι τη Δευτέρα, όμως προείπαμε αυτή τη στιγμή «τρέχουν» τη σούπερ περίπτωση επιθετικού που ακόμη το όνομά του δεν έχει διαρρεύσει.

ΠΑΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ..!!

Δυνατά για την απόκτηση του αρχηγού της Λανς Πάμπλο Τσαβαρία έχει μπει η ΑΕΚ. Οπως αναφέρει η ΩΡΑ για Σπορ, η Ενωση έχει εντοπίσει τον 28χρονο Αργεντίνο που αρνήθηκε να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Λανς και έμεινε ελεύθερος από την Γαλλική ομάδα και παλεύει να τον ντύσει στα “κιτρινόμαυρα” . O Τσαβαρία ξεκίνησε την επαγγελματική καριέρα του από την Μπελγκράνο και από το 2010 αγωνίζεται στην Ευρώπη. Συγκεκριμένα υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με την Αντερλεχτ όμως μετά από δανεισμούς σε άλλες ομάδες του Βελγίου υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την Λανς. Παίζοντας δύο σεζόν στην Β Εθνική και έναν στην Α ο Τσαβαρία έγινε βασικότατος παίζοντας στα άκρα της επίθεσης και κυρίως από τα δεξιά εκεί που ψάχνει παίκτη η ΑΕΚ. Μετά από τρεις γεμάτες χρονιές με 91 ματς και 21 γκολ ο Τσαβαρία ψάχνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και η ΑΕΚ του προσφέρει διετές συμβόλαιο περιμένοντας την απάντηση του. Ο Αργεντίνος έχει τα χαρακτηριστικά που θέλει η ομάδα. Είναι ακραίος επιθετικός που πατάει περιοχή και σκοράρει, δίνει ασίστ ενώ είναι και ψηλός (1.85) ένα χαρακτηριστικό που έψαχνε η ΑΕΚ για τα άκρα της επίθεσης της από… πέρυσι. Σύμφωνα με πληροφορίες οι διαπραγματεύσεις έχουν προχωρήσει αρκετά αφού ο Τιμούρ έδωσε την έγκριση του καθώς ο Τσαβαρία “κουμπώνει” στα πλάνα του για τα άκρα της επίθεσης. Αν όλα πάνε καλά και ολοκληρωθεή η συμφωνία μέσα στο Σαββατοκύριακο ο παίκτης θα προλάβει αρκετή από την προετοιμασία της ομάδας στην Πολωνία.

ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΠΑΙΚΤΟΥΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ !!

Σίγουρα από μια πρώτη προπόνηση δεν μπορούν να βγουν ιδιαίτερα συμπεράσματα. Ωστόσο, κάποια πράγματα φαίνονται αμέσως. Στην περίπτωση του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, αυτό ήταν η άνεση που έχει με τη μπάλα στα πόδια. Ο Ουκρανός στόπερ πρόλαβε να δείξει από το πρώτο οικογενειακό διπλό πόσο σημαντική είναι η τεχνική του κατάρτιση τόσο στην... διαχείριση της μπάλας, όσο και στις φορές που έψαξε να βρει τις μεγάλες μπαλιές που θα έβγαζαν με τη μια την ομάδα του στην επίθεση. Αποδεικνύοντας στις δυο τρεις φορές που το επιχείρησε, ότι αυτή η ικανότητά του μπορεί να αποδειχθεί πολύ σημαντική στο παιχνίδι της ΑΕΚ...

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΤΣΑΒΑΡΙΑ..ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ..ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΛΑΔΑ ΜΑΣ..ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΝΕΑ..ΕΙΔΩΜΕΝ !!..ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟ..ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ..ΠΑΜΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Τετάρτη, Ιουνίου 29, 2016

XΑΡΟΥΜΕΝΟΣ !!


Σχεδόν 12 ώρες μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του στην ΑΕΚ ο Τάσος Μπακασέτας μπήκε αμέσως στην ομάδα. Με τους νέους του συμπαίκτες έφτασε νωρίς το πρωί της Τετάρτης (29/6) στο αεροδρόμιο με προορισμό την Πολωνία και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός μιλώντας στα Μέσα που περίμεναν την αποστολή στο «Ελ. Βενιζέλος» είπε για τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ και τους στόχους του.

«Είναι κάτι που ήθελα από την αρχή. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Περίμενα αυτή τη στιγμή, πίστευα ότι αργά ή γρήγορα θα βρισκόμουν στην ΑΕΚ. Δεν μου αρέσουν τα πολλά λόγια. Ό,τι είναι θα το αποδείξω μέσα στο γήπεδο. Νιώθω έτοιμος». Σχετικά με τους στόχους του με την ΑΕΚ ο Μπακασέτας είπε: «Οι στόχοι μου με την ομάδα είναι να κερδίσω τίτλους. Δεν υπάρχει κάτι λιγότερο από αυτό».

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΚΑΙ Ο ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ..ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ !!..ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ..ΗΡΘΑΜΕ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Τρίτη, Ιουνίου 28, 2016

ΑΚΟΜΗ ΕΝΑΣ ΠΑΙΚΤΟΥΡΑΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ !!

ο μίνι σίριαλ τελείωσε και ο Τάσος Μπακασέτας είναι παίκτης της ΑΕΚ. Η συμφωνία με τον Πανιώνιο ολοκληρώθηκε και ο νεαρός επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο για τρία χρονια με την Ένωση που στη συνέχεια ανακοίνωσε την απόκτηση του. Αύριο ο Μπακασέτας πετάει με την αποστολή για το στάδιο της προετοιμασίας. 
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: 
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Τάσο Μπακασέτα για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο Τάσος Μπακασέτας γεννήθηκε στις 28/6/1993 και ο τόπος καταγωγής του είναι η Νεμέα. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Αστέρα Τρίπολης και το 2010 προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα του συλλόγου. Εκανε ντεμπούτο στη Super League στις 18/4/10 στον αγώνα ΑΕΚ-Αστέρα Τρίπολης 2-0, σε ηλικία 16 ετών και 284 ημερών.
Δόθηκε δανεικός στον Θρασύβουλο Φυλής το 2011 και στον Αρη το 2014 και από τον Ιανουάριο του 2015 ανήκε στον Πανιώνιο, με τον οποίον αγωνίστηκε σε 42 αγώνες της μεγάλης κατηγορίας και σημείωσε 12 γκολ.
Ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του στην περασμένη σεζόν με 12 γκολ σε συνολικά 36 επίσημα ματς σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο. Έχει υπάρξει μέλος της εθνικής Νέων (έπαιξε στον τελικό του ευρωπαϊκού Νέων 2012) και Ελπίδων και πλέον μετράει και δύο συμμετοχές με την Εθνική Ανδρών στα πρόσφατα φιλικά της Αυστραλίας.

O AΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Με τη μεταγραφή του Φλέτσερ ασχολείται στο βασικό της θέμα η εφημερίδα η οποία κάνει λόγο για βελτιωμένη πρόταση της ΑΕΚ στον διεθνή Σκωτσέζο επιθετικό, σημειώνοντας παράλληλα ότι η Ένωση έχει πάντα ως εναλλακτικές επιλογές τους Μπαλντέ και Βάσκεθ. Παράλληλα, γίνεται αναφορά στην 26μελης αποστολή της Ένωης που φεύγει με… κενά για την Πολωνία, αλλά και στην έλευση του Ιβάνοβιτς στη χώρα μας.
SPORTDAY

Με τον επιθετικό ασχολείται και η εφημερίδα «Sportday» η οποία αναφέρεται στον «Killer» που θέλει ο Κετσπάγια για την κορυφή της επίθεσης, σημείωνοντας ότι ο Μπαλντέ είναι σχεδόν… σίγουρος, ενώ στο κόλπο βρίσκεται και ο Βάσκεθ. Παράλληλα, γίνεται αναφορά και στην αποστολή που θα ταξιδέψει στην Πολωνία.
LIVESPORT
Για επαφή με τον Πανιώνιο, εντός της ημέρας, για την υπόθεση του Μπακασέτα κάνει λόγο η εφημερίδα, με τον νεαρό άσο να έχει σήμερα τα γενέθλια του και να κλείνει τα 23 του χρόνια. Αναφορά γίνεται και στην επιστροφή του Τόνι Σαβέφσκι.
GOAL
Ο Φλέτσερ και οι πιθανότητες που έχει η ΑΕΚ να τον εντάξει στο δυναμικό της είναι το θέμα που κυριαρχεί στο ρεπορτάζ, με την εφημερίδα να τονίζει πως η Ένωση ψάχνει να βρει πεδίο συμφωνίας με τον 29 χρονο επιθετικό.

ΑΥΤΟΙ ΠΑΝΕ ΠΟΛΩΝΙΑ ..

Με 26 ποδοσφαιριστές θα αναχωρήσει την Τετάρτη η ΑΕΚ με προορισμό το Κιέλτσε της Πολωνίας, εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Ο Τιμούρ Κετσπάγια ανακοίνωσε ποιοι θα μπουν στο αεροπλάνο και μέσα σε αυτούς είναι τέσσερις τερματοφύλακες, οι Ανάκογλου, Ζόριτς και Ανδρεόπουλος, που είχαν παραχωρηθεί δανεικοί, αλλά και ο νεαρός Γαλανόπουλος, ο οποίος ήταν μοναδικός νεαρός που… κέρδισε το εισιτήριο για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.
Στην αποτολή αναφέρεται και το όνομα του Ρόναλντ Βάργκας, ο οποίος όμως έχει εξασφαλίσει ειδική άδεια για τον θρησκευτικό γάμο του. Ο Βενεζουελάνος, αύριο αναχωρεί για το Βέλγιο και θα ενσωματωθεί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, στις 3 Ιουλίου. Συγκεκριμένα, η 26μελης αποστολή αποτελείται από τους: Ντούνης, Βούρας, Ανέστης, Μπάρκας, Γκάλο, Βασιλαντωνόπουλος, Μπακάκης, Ντίντακ, Τσιγκρίνσκι, Άρθο, Λαμπρόπουλος, Σβάρνας, Κολοβέτσιος, Τζανετόπουλος, Μάνταλος, Σιμόες, Ανάκογλου, Ανδρεόπουλος, Γιόχανσον, Γαλανόπουλος, Πλατέλλας, Βάργκας, Ζόριτς, Μπαρμπόσα, Πέκχαρτ, Αραβίδης.
Την αποστολή της ΑΕΚ στην Πολωνία θα… περιμένει το πούλμαν της ομάδας, που φτάνει αύριο στο Κιέλτσε, ενώ αύριο αναχωρεί και το βανάκι των φροντιστών της ομάδας, μαζί με το ιατρικό τιμ. Όσο για την αποστολή, θα την συνοδεύσει ο υπεύθυνος λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος, Βασίλης Δημητριάδης και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΑΝΕΒΑΖΟΥΜΕ  ΓΙΑ ΦΛΕΤΣΕΡ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ !!..ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΦΟΡ ΓΚΟΛΤΖΗ ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ ..ΠΟΥ ΜΟΝΙΜΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΣΚΟΡΕΡ !!..ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΝΑ ΔΕΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Δευτέρα, Ιουνίου 27, 2016

O AΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

Ώρα των Σπορ: Μάχη για Φλέτσερ, επαφή με Αλβάρο Βάσκεθ! Αρέσει στην ΑΕΚ, ο 25χρονος Καταλανός φορ, που είχε γεμάτη χρονιά με την Χετάφε. Η Ένωση έκανε χθες την πρώτη για τον σέντερ φορ της εθνικής Σκωτίας, τον οποίον θέλουν 2 ομάδες από την Πρέμιερ Λιγκ, 2 από την Τσάμπιονσιπ συν την Σέλτικ, που είναι η ομάδα της καρδιάς του. Υπάρχει σημαντική οικονομική διαφορά, αλλά το κλίμα ήταν θετικό και οι δύο πλευρές θα μιλήσουν ξανά. Ο Φλέτσερ πρόσφατα απέρριψε πρόταση ύψους 2,5 εκατ. ευρώ από την Κίνα, καθώς θεωρείται ότι στα 29 του, μπορεί να συνεχίζει να αγωνίζεται σε υψηλό ευρωπαϊκό επίπεδο.
 
Τελικές επαφές για τον Κάτσαρ. Θα κάνει μέσα στην εβδομάδα η Ένωση, αφού ο Κετσπάγια θέλει να έχει σύντομα στη διάθεσή του, έναν ακόμα αξιόλογο κεντρικό χαφ.
 
Εμπένγκουε: Θα αποφασίσω μέσα στην εβδομάδα. «Πολλοί σύλλογοι με έχουν προσεγγίσει, είμαι ανοιχτός σε όλα, αλλά δεν θέλω να με βρει ο Ιούλιος χωρίς ομάδα», ξεκαθαρίζει ο Σενεγαλέζος αριστερός μπακ, που ενδιαφέρει έντονα την ΑΕΚ.
 
Αρχισκάουτερ στις ακαδημίες αναλαμβάνει ο Τόνι Σαβέβσκι.
 
«Σπάνιος αριστεροπόδαρος ο Μανωλάς, με σωματοδομή και αγωνιστική πειθαρχία που θα βοηθήσουν». Ο πρώην προπονητής του, Μουράτ Σεροπιάν μιλά στην «ΩΡΑ» για τον γιο του Στέλιου.
 
Έρχεται ο Ιβάνοβιτς. Σήμερα το μεσημέρι, ο 22χρονος διεθνής Μαυροβούνιος γκαρντ, ανοίγει το… χορό των αφίξεων για την ΑΕΚ. Κι επίσημα κιτρινόμαυρος γίνεται σήμερα ο Λαρεντζάκης.
Sportday: Σκάει… Από ώρα σε ώρα ανακοινώνεται μεταγραφή. Τους τρέχει ο Κετσπάγια. Θέμα: Ο Μανωλάς και άλλες οικογενειακές ιστορίες.
 
Goal
: Έκανε… ντου για Φλέτσερ. Η Ένωση άνοιξε τον κύκλο των επαφών με τον Σκωτσέζο. Πλησιάζει ο Κάτσαρ σε σχέση με τον Λαΐφη. Επίθεση της συζύγου του Κορδέρο στον Μελισσανίδη.
 
Live Sport
: Μπακασέτας εδώ και τώρα. Ο Μελισσανίδης αποφάσισε να τελειώσει τώρα τη μεταγραφή του 23χρονου χαφ. Πιέζει ο χρόνος για φορ.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ !!..ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ  ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΔΕΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ..ΑΣ ΠΙΕΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΙΜΟΥΡ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ..ΚΟΡΔΕΡΟ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ..ΔΙΟΤΙ ΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ !!..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Κυριακή, Ιουνίου 26, 2016

OI ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ..

Οπως έγινε φανερό ήδη από χθες η ΑΕΚ φορτσάρει ώστε να κλείσει τουλάχιστον 3 μεταγραφές την εβδομάδα που έρχεται. Μετά από εισήγηση Κετσπάγια η ΑΕΚ πάει πρώτα για σέντερ φορ, μετά για αριστερό μπακ με μεγάλη συμμετοχή στο επιθετικό κομμάτι και ένα τρίτο κεντρικο χαφ μαζί με Σιμόες και Γιόχανσον.
Η περίπτωση του Στίβεν Φλέτσερ είναι δύσκολη αφού μιλάμε για διεθνή φορ σε άριστη ηλικία και με προϋπηρεσία αλλά και προτάσεις από Πρέμιερ και βέβαια την Σέλτικ του Τσάμπιονς Λιγκ όμως η ΑΕΚ όχι απλά δεν “έκαψε” την περίπτωση του αλλά επιβεβαίωσε ότι είναι σε επαφές και θα προσπαθήσει να αποκτήσει τον παίκτη. Αν η μεταγραφή γίνει θα μιλάμε σίγουρα για βόμβα υψηλούς κόστους αλλά σε κάθε περίπτωση ο πήχης έχει μπει ψηλά… κανονικά και όχι …κατά λάθος όπως πέρυσι στα τέλη Αυγούστου με τον Ιμπίσεβιτς και τον… Μιλοβάνοβιτς. Για την αξία του παίκτη και το αν μπορεί να παίξει στην Ελλάδα δεν γίνεται καν συζήτηση ούτε βέβαια για το αν τον θέλει ο Κετσπάγια που θα κάνει… κωλοτούμπες αν σε λίγες μέρες δει αυτό τον παίκτη να έρχεται στην προπόνηση της ομάδας του.
Η ΑΕΚ θέλει να ξεκαθαρίσει γρήγορα το θέμα με τον 29χρονο φορ της Εθνικής Σκοτίας ώστε να κινηθεί αν δεν προκύψει συμφωνία για τον Μπαλντέ με τον οποίο υπάρχει προσέγγιση μετά το χάος που είχε προκύψει με τις αρχικές απαιτήσεις του παίκτη που έφταναν το 1.000.000 ευρώ τον χρόνο. Και ο Μπαλντέ έχει την έγκριση του Τιμούρ που αυτό που έχει ζητήσει είναι όσο το δυνατόν γρηγορότερες κινήσεις ώστε να έχει γρήγορα τον βασικό του σέντερ φορ.
Σε άλλα νέα ο Κάτσαρ όπως διαβάσατε χθες βράδυ στο aek365 επέστρεψε στο προσκήνιο και όχι τυχαία. Ο Τιμούρ έκανε ξεκάθαρο πως δεν υπολογίζει τον Κορδέρο, πως δεν έχει πολλές ελπίδες για τον Ανάκογλου και δεν βλέπει τον Τζανετόπουλο για κεντρικό χαφ οπότε η απόκτηση του διεθνή Σέρβου ή ενός παίκτη σε αυτό το επίπεδο είναι επιβεβλημένη ακόμη και αν οι Ανδρεόπουλος και Γαλανόπουλος κάνουν την έκπληξη και κερδίσουν θέση στο ρόστερ. Ο Γκόικο Κάτσαρ για να τον θυμηθούμε είναι μια εξαιρετική -και πάνω απ’ όλα- δοκιμασμένη λύση για την ΑΕΚ, καθώς μετράει οκτώ χρόνια παρουσίας στην Bundesliga με τις φανέλες της Χέρτα (2008-10) και του Αμβούργου (2010-16). Ενδιάμεσα έκανε κι ένα εξάμηνο πέρασμα από την Ιαπωνία και τη Σερέζο Οσάκα (2014), ενώ είναι εν ενεργεία διεθνής με 25 συμμετοχές στην εθνική Σερβίας. Παίζει και τις δύο θέσεις των κεντρικών - αμυντικών χαφ και δεν αποκλείεται σύντομα να είναι παίκτης της ΑΕΚ.

Η ενδεχόμενη απόκτηση του Κάτσαρ δεν επηρρεάζει σε τίποτα την υπόθεση του Κώστα Λαϊφη. Ο 23χρονος Κύπριος διεθνής είναι ένας παίκτης για τον οποίο ο Τιμούρ βάζει το χέρι του στη φωτιά, η ΑΕΚ πάντα είναι θετική για ποιοτικούς Ελληνες παίκτες με μέλλον, το παιδί θέλει να έρθει στην ομάδα οπότε η προσπάθεια θα συνεχιστεί ανεξάρτητα από άλλες κινήσεις αφού αν γίνει θα πρόκειται για μια μεταγραφή με παρόν αλλά και πολύ μέλλον. Η ΑΕΚ δεν έχει σκοπό να πληρώσει ότι θέλει η Ανόρθωση και θα προσπαθήσει να κάνει τον παίκτη δικό της με τους καλύτερυς δυνατούς όρους χωρίς βιασύνη…

Στη θέση του αριστερού μπακ η ΑΕΚ έχει ξεκινήσει τις συζητήσεις με τον πρώτο στόχος που οπως είχαμε πει από την αρχή είναι ο Εμπέγκουε. Ο Σενεγαλέζος με το Γαλλικό διαβατήριο προέρχεται από γεμάτες χρονιές με την Ρεν στο Γαλλικό πρωτάθλημα είναι δεδομενα μια άριστη λύση για την ΑΕΚ όπως την σχεδιάζει ο Τιμούρ. Είναι πολύ επιθετικό μπακ με καλή τεχνική, σέντρα και πάσα και αν έρθει ο τεχνικός της ΑΕΚ θα έχει το κεφάλι του ήσυχο. Από εκεί και πέρα επειδή έγιναν παρεξηγήσεις η απόκτηση του Κωνσταντίνου Μανωλά δεν επηρρεάζει σε τίποτα τον σχεδιασμό. Είναι μια έξτρα λύση με την εγγύηση του Στέλιου Μανωλά στον οποίο υπάρχει μεγάλη εμπιστοσύνη αφού είναι δεδομένο πως ο χαρακτήρας του δεν θα επέτρεπε ποτέ στο Στέλιο να φέρει τον γιό του στην ΑΕΚ αν δεν πίστευε πως μπορεί να τιμήσει την παράδοση του ονόματος. Ο 23χρονος Μανωλάς μπορεί να αγωνιστεί σαν αριστερό στόπερ και αριστερό μπακ.
 Εκεί που η ΑΕΚ αλλα και ο προπονητής μπορούν να περιμένουν για κάτι πολύ καλό είναι στη θέση του ακραίου μεσοεπιθετικού. Ενός Μπαρμπόσα και καλύτερου από τα δεξιά. Θα αποκτηθεί σίγουρα παίκτης αλλά αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάτι σε εξέλιξη.

ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ..


Την πρώτη του γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές του είχε χθες ο Τιμούρ Κετσπάγια, πριν από την έναρξη της προπόνησης. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς παρουσίασε στους παίκτες τον νέο τους προπονητή και στην συνέχεια ο Γεωργιανός τεχνικός, στην σύντομη ομιλία του, ζήτησε από αυτούς καλύτερη σεζόν από πέρσι και πρόκριση στο Europa League.

«Η περσινή σεζόν ήταν επιτυχημένη για την ομάδα, όμως αυτό ανήκει στο παρελθόν. Ο στόχος μας είναι τη νέα χρονιά να πετύχουμε ακόμη περισσότερα και θα είναι δύσκολο γιατί θα είναι μια χρονιά στην οποία θα έχουμε και υποχρεώσεις για την Ευρώπη, στην οποία επιστρέφει η ομάδα. Έχουμε ήδη μια δυνατή ομάδα και θα γίνουν και κάποιες προσθήκες για να δυναμώσει κι άλλο.
Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, για να πετύχουμε τον πρώτο στόχο που θα είναι να περάσουμε τους προκριματικούς και να μπούμε στους ομίλους του Europa League. Μας περιμένει πολλή δουλειά στο γήπεδο, αλλά θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και έξω από αυτό. Είναι και τα δύο το ίδιο σημαντικά», είπε ο Τιμούρ στους παίκτες του.

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

Ώρα των Σπορ: Πρόταση για Φλέτσερ! Μόνο εύκολη δεν είναι η περίπτωσή του, καθώς τον θέλουν ομάδες από την Πρέμιερ Λιγκ, αλλά στην Ένωση αποφάσισαν χθες, να το παλέψουν μέχρις εσάτως. Πάντα stand by η Ένωση για τον Μπαλντέ.
 
Ξανά για Κάτσαρ! Θα επιμείνει η ΑΕΚ για τον έμπειρο διεθνή Σέρβο μέσο.
 
Παίρνει τον Κώστα Μανωλά η ΑΕΚ! Ο γιος του Στέλιου (παίζει αριστερό μπακ και στόπερ) έρχεται στην Ένωση, στα 23 του χρόνια, για να κερδίσει το δικό του μεγάλο στοίχημα.
 
Ξεκάθαρος ο Τιμούρ Κετσπάγια για τις μεταγραφικές ανάγκες της ομάδας: Θέλω ενίσχυση σε όλες τις γραμμές. Σίγουρα χρειαζόμαστε σέντερ φορ. Μιλάμε με κάποιους, όσους πιο γρήγορα έρθουν, τόσο καλύτερα για εμάς. Πρώτος μας στόχος, η πρόκριση στους ομίλους του Europa League.
 
Πήγαν, είδαν και… απήλθαν Σοϊλέδης-Φαγιέ. Ενημερώθηκαν ότι δεν υπολογίζονται από τον Κετσπάγια. Ανάλογη ενημέρωση είχε και ο Τζιμπούρ που δεν πήγε στα Σπάτα.


Goal:
 «Μεταγραφες για το Γουρόπα». Άμεση ανάγκη ο φορ μετά τη μη ανανέωση με τον Τζιμπούρ. Τακτική αναμονής με Φλέτσερ και Μπαλντέ. Λαΐφης και Κάτσαρ για τα χαφ. Μανωλάς… Νο3, αποκτάται ο Κώστας, γιος του Στέλιου. Μ’ Μπένγκουε για αριστερός μπακ. Ο Κετσπάγια στην πρεμιέρα της ΑΕΚ οριοθέτησε τον πρώτο χρονικά στόχο και ζήτησε γρήγορα τις υπόλοιπες ποιοτικές προσθήκες. Τσιγκρίνσκι και Μπάρκας μονοπώλησαν το ενδιαφέρον.
 
Live Sport: Και τώρα… Ευρώπη. Πρώτος στόχος οι όμιλοι του Γιουρόπα. Ενίσχυση σε όλες τις γραμμές προανήγγειλε ο Γεωργιανός τεχνικός. Προτεραιότητα της ΑΕΚ να ξαναμπεί στον ποδοσφαιρικό χάρτη της Ευρώπης. Ξεκάθαρο το μήνυμα από Μπάγεβιτς και Κετσπάγια.
 

«Σαφάρι» για φορ. «Τρέχει να κλείσει επιθετικό η Ένωση. Προτάθηκε ο Αλάβρο Βάσκεθ της Χετάφε. Παραμένει standby ο Μπλαντέ. Τέλος ο Τζιμπούρ, χαιρετάει ο Κορδέρο. Λύνει το συμβόλαιό του ο Ισπανός. Δεν ενεργοποιήθηκε η οψιόν του Αλγερινού. Εκτός πλάνων Σοϊλέδης και Φαγιέ.
 
Sportday: Μέσα και ο Βάσκεθ! Προτάθηκε και εξετάζεται ο Ισπανός φο – Φαβορί ο Μπαλντέ. Αριστερό μπακ: Νέα επαφή με Ινσούα. Όλα όσα έγιναν στην «πρώτη», τι είπε ο Κετσπάγια μεταγραφές.
 

Σάββατο, Ιουνίου 25, 2016

AΠΟΥΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ !!

Εκτός από τους ποδοσφαιριστές που ενημερώθηκαν ότι δεν υπολογίζονται και δεν δίνουν το «παρών» στην πρώτη προπόνηση της ομάδας, το πρόγραμμα πραγματοποιείται με τέσσερις απουσίες. Οι διεθνείς, Αραβίδης και Μάνταλος, που θα ενσωματωθούν στην Πολωνία, ο Ροντρίγκο Γκάλο που ήταν γνωστό ότι είχε εξασφάλίσει μία επιπλέον ημέρα άδεια και θα βρίσκεται αύριο στα Σπάτα, ενώ απουσιάζει και ο Αντρέ Σιμόες με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο ότι και αυτός τελευταία στιγμή πήρε δύο επιπλέον ημέρες άδεια, με την επιστροφή του στην Ελλάδα να είναι προγραμματισμένη για αύριο το βράδυ, κάτι που σημαίνει ότι προπονήσεις θα ξεκινήσει από την Δευτέρα.

O AΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Η χθεσινή Γ.Σ της ΕΠΟ είναι το βασικό θέμα της εφημερίδας, που με τίτλο: «Το τρένο… σφύριξε», περιγράφει όλα όσα συνέβησαν  στη γενική συνέλευση και εξηγεί τι σημαίνει η οριακή πλειοψηφία του «συστήματος» και τι εξελίξεις σηματοδοτεί. Από εκεί και πέρα η εφημερίδα αναφέρεται και στα μεταγραφικά, με τον Φλέτσερ να είναι στο προσκήνιο, παράλληλα με αυτή του Μπαλντέ. Αναφορά φυσικά γίνεται και στην σημερινή «πρώτη» της ομάδας και σε όλες τις εξελίξεις γύρω από το ρόστερ.
SPORTDAY

Με την περίπτωση του Μπαλντέ ασχολείται η εφημερίδα, η οποία τονίζει πως εκτός από τον Σενεγαλέζο δεν αποκλείεται η ΑΕΚ να κινηθεί για έναν ακόμα φορ. Παράλληλα, γίνεται αναφορά στην αποχώρηση του Μπουονανότε που οδεύει προς την Χιλή, αλλά και στην σημερινή «πρώτη» της ομάδας.
LIVE SPORT
«Μπαλντέ ή έκπληξη» είναι ο τίτλος που αφορά το ρεπορτάζ της ΑΕΚ με την εφημερίδα να αναφέρεται στην περίπτωση του 27χρονου Σενεγαλέζου, αλλά και σε κάποιες άλλες που έχουν προταθεί στην Ένωση. Και εδώ σημειώνεται η αποχώρηση του Ντιέγκο Μπουονανότε που πιθανότατα θα συνεχίσει στο πρωτάθλημα της Χιλής.
GOAL
Ο Φλέτσερ είναι και εδώ το βασικό θέμα της εφημερίδας στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, με το «Goal» να τονίζει πως η ΑΕΚ ψάχνεται για τον Σκωτσέζο επιθετικό. Από εκεί και πέρα γίνεται αναφορά στην σημερινή «πρώτη», όπως και στις πιθανές αποχωρήσεις των Τζιμπούρ, Κορδέρο, Σοϊλέδη, Μπουονανότε και Φαγιέ.

ΨΑΧΝΟΥΜΕ ..

Την στιγμή που ο Ιμπραϊμα Μπαλντέ φαίνεται να έχει πάρει προβάδισμα για την γραμμή κρούσης της ΑΕΚ, εξετάζεται παράλληλα μία ακόμα περίπτωση που προσφάτως προτάθηκε στην Ένωση και αποτελεί κάτι το… εξαιρετικό. Ο λόγος για τον Στίβεν Φλέτσερ που μένει ελεύθερος από την Σάντερλαντ και εξετάζει τις επιλογές που έχει για το μέλλον του. Συγκεκριμένα, ο 29χρονος διεθνής επιθετικός, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αγγλία, ενημερώθηκε ότι δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιο του από τον αγγλικό σύλλογο και καλείται να αποφασίσει για το μέλλον του. Ομάδες όπως η Χαλ και η Άστον Βίλα (υποβιβάστηκε στην Championship) έχουν δείξει έντονο ενδιαφέρον, ενώ δημοσίευματα από το Νησί θέλουν και την Σέλτικ να εξετάζει προσεκτικά την περίπτωσή του, χωρίς ακόμα να έχει αποφασίσει οριστικά αν θα κινηθεί για την απόκτησή του.
Αυτή την… αναποφασιστικότητα των Σκωτσέζων θέλει να εκμεταλλευτεί η ΑΕΚ και να μπει γερά στο κόλπο της απόκτησής του, καθώς σε διαφορετική περίπτωση τα πράγματα θα δυσκολέψουν αρκετά. Στην Ένωση γνωρίζουν τις δυσκολίες της υπόθεσης, ωστόσο δείχνουν διατεθειμένοι να παλέψουν την περίπτωση του διεθνή 29χρονου επιθετικού, ο οποίος το καλοκαίρι του 2012 κόστισε στην Σάντερλαντ 12 εκατ. λίρες για να τον αποκτήσει από την Γουλβς. Το κασέ του Φλέτσερ ήταν στο 1,5 εκατ. ευρώ, ωστόσο πλέον έχει πέσει αισθητά, με την ΑΕΚ πάντως να ποντάρει και στο γεγονός ότι ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε εξαιρετική ηλικία και έχει ακόμα και μεταπωλητική αξία.
Στην Ένωση λοιπόν δείχνουν διατεθειμένοι να εξετάσουν πολύ προσεκτικά την περίπτωση του Φλέτσερ και εφόσον βρουν πρόσφορο έδαφος, τότε θα προχωρήσουν στην μεταγραφή-βόμβα του διεθνή Σκωτσέζου φορ, που σαφέστατα θα αλλάξει επίπεδο στην επιθετική γραμμή. Ωστόσο, αν οι μνηστήρες αυξηθούν και φανεί να υπάρχει καθυστέρηση στην πιθανή μεταγραφή του, τότε η ΑΕΚ δεν θα… κολλήσει εκεί και θα προχωρήσει την υπόθεση του Μπαλντέ για να μην χαθεί πολύς χρόνος.

O ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ...

ΞΕΚΙΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ !!..ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ..!!..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Παρασκευή, Ιουνίου 24, 2016

ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΜΙΚΡΟΙ ΣΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ !!

Η δουλειά που έκαναν όλα αυτά τα χρόνια στις ακαδημίες της ΑΕΚ, φαίνεται πως δικαιώνεται και πλέον είναι στο χέρι τους να κερδίσουν θέση στο ρόστερ της ομάδας. Ο λόγος για τους Τσέλιο, Βλαχομήτρο και Γαλανόπουλο. Που ναι μεν έχουν συμπεριληφθεί κάποιες φορές στην αποστολή της πρώτης ομάδας και έχουν πάρει και λεπτά συμμετοχής, ωστόσο από αύριο τους δίνεται η δυνατότητα να διεκδικήσουν το κάτι… παραπάνω. Με εισήγηση του Στέλιου Μανωλά, οι τρεις πιτσιρικάδες θα δώσουν αύριο το «παρών» στα Σπάτα και θα συμπεριληφθούν κανονικά στα πλάνα του Κετσπάγια για την προετοιμασία της Ένωσης, τουλάχιστον μέχρι η αποστολή να αναχωρήσει για την Πολωνία. Όλοι τους έχουν δώσει εξαιρετικά δείγματα γραφής στον Μανωλά και για αυτό… προβιβάστηκαν, με την ελπίδα να βρίσκονται και στο βασικό στάδιο της προετοιμασιας, αλλά και τη φετινή σεζόν να πάρουν ευκαιρίες στην πρώτη ομάδα.

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Για τα μεταγραφικά γράφει η Ώρα τονίζοντας: «Αποφασίζουν για δυο θέσεις. Ο Μπάγεβιτς επέστρεψε χθες βράδυ και σήμερα τα λένε όλοι μαζί (με Τιμούρ, Μιλοβάνοβιτς, Ντε Μπαρτόλο) για τα μεταγραφικά, με τον Κετσπάγια να θέλει στην Πολωνία φορ και αριστερό μπακ. «Έρχεται στην Αθήνα ο Μπαλντέ», υποστηρίζουν οι Γάλλοι αλλά δεν είναι τόσο πολύ προχωρημένο, αφού δεν έχει τελειώσει του Τζούριτς, ενώ υπάρχει και μια ακόμα περίπτωση που εξετάζεται για την επίθεση. Ο Εμπέγκουε δείχνει αυτή τη στιγμή να είναι πιο μπροστά από τους Ινσούα και Σις, για αριστερά».
SPORTDAY
Για «τσουνάμι», γράφει στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ η εφημερίδα σήμερα, σημειώνοντας: «Μπαλντέ (ή άλλος φορ), αριστερό μπακ και Λαϊφης οι προτεραιότητες. Νέες φήμες για Σκόκο».
LIVE  SPORT
Με τη σειρά της η LSγράφει: «Χαμηλά η μπάλα με Μπαλντέ».

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ 2 ΘΕΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ..ΑΥΡΙΟ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΝΑ ΔΕΣΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Πέμπτη, Ιουνίου 23, 2016

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
«Γκαζωμένος», γράφει για τον Κετσπάγια η εφημερίδα στο πρώτο της σημερινό θέμα τονίζοντας: «Απόλυτα ευχαριστημένος ο προπονητής από το περιβάλλον και τους ανθρώπους που θα συνεργαστεί. Πρώτη παρουσία του Κετσπάγια χθες στα Σπάτα και πολλή δουλειά με το… καλημέρα». Για τα μεταγραφικά η Ωρα αναφέρει: «”Είμαστε κοντά!” Οι εκπρόσωποι του Ιμπραϊμα Μπαλντέ διαρρέουν πως είναι κοντά σε συμφωνία με την ΑΕΚ και τον διεθνή Σενεγαλέζο φορ. Σιγή ιχθύος από την Ένωση. Ενημερώνει για Λαϊφη ο Τιμούρ για να προχωρήσει η ΑΕΚ με τον Κύπριο».
SPORTDAY

«Πάντα εδώ», γράφει για τα διαρκείας η SD και προσθέτει: «Η ΑΕΚ επιβραβεύει τον κόσμο της με μειώσεις στα διαρκείας. Ανοιχτό του Λαϊφη, Μπαλντέ ή έκπληξη για την επίθεση».
LIVE  SPORT
Για τις μεταγραφές γράφει με τη σειρά της η LS: «Killerεδώ και τώρα! Ο Κετσπάγια δεν ψήνεται για παραμονή του Τζιμπούρ και ζήτησε φορ πριν την αναχώρηση της ΑΕΚ για την Πολωνία».
GOAL
Επίσης η Goal τονίζει: «ΦΟΡ-τσάρει! Ο Κετσπάγια ζήτησε την ενίσχυση της ΑΕΚ με επιθετικό και αριστερό μπακ πριν την Πολωνία. Κερδίζει πόντους ο Μπαλντέ. Δεν αλλάζουν οι στόχοι στην άμυνα, παραμένει ανοιχτό παράθυρο για τον Λαϊφη».

ΞΕΚΙΝΑΜΕ !!

Με απογευματινή προπόνηση θα ξεκινήσει το Σάββατο η προετοιμασία της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν. Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ: «Το Σάββατο 25 Ιουνίου στις έξι το απόγευμα με πρώτη προπόνηση στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων, υπό τις οδηγίες του Τιμούρ Κετσπάγια, αρχίζει επίσημα η προετοιμασία της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν 2016-17. Η προπόνηση θα είναι ανοιχτή για τα πρώτα δεκαπέντε λεπτά μόνο για τους εκπροσώπους του Τύπου.
Την Τετάρτη 29 Ιουνίου το πρωί η αποστολή της ΑΕΚ θα αναχωρήσει με προορισμό τη Βαρσοβία και από εκεί θα μεταβεί στο αθλητικό κέντρο του Κιέλτσε όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της και θα δώσει τέσσερις φιλικούς αγώνες. Η επιστροφή της από την Πολωνία είναι προγραμματισμένη την Παρασκευή 15 Ιουλίου. Στις 20 Ιουλίου η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει στο ΟΑΚΑ σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας τον Αρη Λεμεσού».

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΓΚΑΖΩΜΕΝΟΣ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΤΙΜΟΥΡ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ..ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ..ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ 2-3 ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ..ΠΑΜΕ ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΒΓΗΚΑΝ..ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΣΥΝΤΟΜΑ !!

Τετάρτη, Ιουνίου 22, 2016

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Για τον Εμπένγκουε γράφει στο πρώτο της σημερινό θέμα, τονίζοντας είναι ο παίκτης που έχει ξεχωρίσει ο Τιμούρ για αριστερά. «Δεν τελειώνει ωστόσο τις περιπτώσεις των Ινσούα και Σις. Ο Κετσπάγια έκανε μια πρώτη κουβέντα χθες με τον Ντε Μπαρτόλο στα γραφεία της ΠΑΕ, ωστόσο σήμερα που επιστρέφει στην Αθήνα ο Μιλοβάνοβιτς και αύριο που γυρίζει ο Μπάγεβιτς θα μιλήσουν όλοι μαζί για τις τελικές αποφάσεις στα μεταγραφικά, αλλά και τις απαραίτητες αποχωρήσεις», προσθέτει η εφημερίδα και συνεχίζει: «Σε ανοιχτή γραμμή με Λαϊφη. Περιμένουν επίσης πρόταση από την ΑΕΚ, παίκτης και Ανόρθωση, που είπαν «όχι» στην Αούστρια». Όσο για το μπάσκετ; «Ο παικταράς Μάικλ Ντίξον στη Βασίλισσα. Υπέγραψε 2 χρόνια (1+1) και ανακοινώθηκε ο Αμερικανός πόιντ γκαρτ».
SPORTDAY
«Έρχεται… παίκτης», γράφει η SDκαι προσθέτει στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ: «Ο Κετσπάγια τα βάζει κάτω και αποφασίζει. Τι γίνεται στις θέσεις που ψάχνει η Ένωση, στην Ισπανία για εξτρέμ».
LIVE  SPORT
Για τα διαρκείας που θα έχουν «άρωμα… Κυπέλλου», γράφει η εφημερίδα, ενώ αναφέρει και τις δηλώσεις Μπάρκα, αλλά και τον μάνατζερ του Σιμόες που «δεν… εγκαταλείπει».
GOAL
Για τους υποψηφίους αντιπάλους της ΑΕΚ στην Ευρώπη και τους «εννέα που δεν θέλει», γράφει η Goalκαι προσθέτει: «Οι τρεις κατηγορίες αντιπάλων στον δρόμο για τα πλέι οφ του Γιουρόπα». Για τα μεταγραφικά σημειώνει: «Εμπένγκουε και Σις… παλεύουν για τα αριστερά. Δεν τα παρατά για τον Λαϊφη».  

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΝΕΑ ΟΝΟΜΑΤΑ..ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΑΚΟΜΗ ΤΠΤ ΣΙΓΟΥΡΑ..ΠΡΕΠΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΜΑΣ..ΕΙΔΩΜΕΝ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Τρίτη, Ιουνίου 21, 2016

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
«Όλα κάτω για όλους», γράφει στο σημερινό πρώτο της θέμα η Ώρα, αναφερόμενη στα μεταγραφικά της ΑΕΚ: «Ο Κετσπάγια έρχεται σήμερα στην Αθήνα και με την άφιξη μέσα στα επόμενα 24ώρα των Μπάγεβιτς – Μιλοβάνοβιτς παίρνοντας οριστικές αποφάσεις για τις 4 θέσεις που απαιτείται ενίσχυση (φορ, εξτρέμ, κεντρικό χαφ και αριστερό μαπκ). Υπάρχει κι άλλος επιθετικός σοβαρά στα υπ’ όψιν, εκτός των Τζούριτς και Μπαλντέ. Πιο… μπροστά ο Σις αλλά αρέσει πολύ και ο Εμπέγκουε. Πάντα ανοιχτό των Ινσούα και Χατζάφι για το αριστερό άκρο. Στο… κόλπο για Λαϊφη η Ένωση, αλλά η Αούστρια κατέθεσε χθες στην Ανόρθωση νέα βελτιωμένη πρόταση. Λίστα με εξτρέμ «σφαίρα» στα χέρια του Τιμούρ». Σχετικά με το μπάσκετ η Ώρα γράφει: «Η ώρα του Λαρεντζάκη. Ο ταλαντούχος γκαρντ της Σαραγόσα επέστρεψε από Κύθνο και υπογράφει στη Βασίλισσα. Τελικές επαφές μέσα στην εβδομάδα για Σκουλιδά και Χατζηδάκη. Αργά χθες βράδυ ανέμενε η ΑΕΚ το «ναι» του Μάικ Ντίξον».
SPORTDAY
«Το… παλεύει η ΑΕΚ για Λαϊφη», γράφει η SDσυμπληρώνοντας πως «παραμένει στη μάχη».
LIVE  SPORT
Για τον Μαράνζ γράφει στο πρώτο της θέμα σήμερα η LS: « Μαράνζ δύο σε ένα! «Γυαλίζει» στην ΑΕΚ ο 30χρονος Γάλλος αμυντικός. Προτάθηκε και εξετάζεται σοβαρά ο παίκτης που έμεινε ελεύθερος από την Μπαστιά και μπορεί να παίξει ως αριστερός μπακ και αριστερός στόπερ. Ποιότητα Πρέμιερ Λιγκ. Στο μικροσκόπιο και ο 29χρονος Κογκολέζος χαφ Μουλούμπου».
GOAL
«Κερδίζει πόντους ο Εμπένγκουε», γράφει σήμερα στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ η Goal: «Ψηλά και ο Σις, αλλά και ο Ινσούα για το αριστερό μπακ. Μόνο χρήματα για τον Λαϊφη θέλει η Ανόρθωση. «Παράθυρο» για Τζιμπούρ», προσθέτει η εφημερίδα

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ..

Η αλήθεια είναι πως δεν βγαίνουν με ευκολία προς τα έξω ονόματα εξτρέμ που ενδιαφέρουν την ΑΕΚ. Φυσικά αυτό δε σημαίνει πως η Ένωση δεν κοιτάει πλάγιους επιθετικούς. Ίσα ίσα… Είναι δεδομένο
πως η ΑΕΚ θα αποκτήσει (τουλάχιστον) έναν εξτρέμ που θα κάνει τη διαφορά. Το πλάνο του Τιμούρ Κετσπάγια θέλει οι παίκτες που θα αγωνίζονται στα άκρα της επίθεσης να είναι γρήγοροι, απρόβλεπτοι, να πατούν περιοχή, να βάζουν γκολ, να κάνουν δηλαδή τη διαφορά. Και η ΑΕΚ θα κάνει τέτοια μεταγραφή. Θα πάρει παίκτη που θα μπορεί να παίζει τόσο στη δεξιά πλευρά της επίθεσης, όσο και στην αριστερή με… ανάποδο πόδι. Γι’ αυτό και θέλει ένα «βαρύ» φορ ο προπονητής που να παίζει καλά με πλάτη στην επίθεση και να τη σπάει στα πλάγια: για να τροφοδοτεί τους εξτρέμ που θα κάνουν συνεχώς κίνηση χωρίς τη μπάλα βγαίνοντας ως κρυφοί επιθετικοί στην πλάτη της άμυνας.
Έχει η ΑΕΚ στη λίστα της, λοιπόν, εξτρέμ που κάνουν τη διαφορά και μυστικά δουλεύουν κάποιες περιπτώσεις. Ίσως αργήσει μία τέτοια μεταγραφή, δηλαδή να δούμε τον νέο εξτρέμ στην Πολωνία, αλλά η ουσία είναι πως θα έρθει και θα είναι έτοιμος στο πρώτο ευρωπαϊκό ματς…

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΟΛΑ ΚΑΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ..Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΙΜΟΥΡ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ..ΑΝΤΕ Η ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ..ΠΑΜΕ ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ..

Δευτέρα, Ιουνίου 20, 2016

AKOMH ENAΣ..

Μία ακόμα περίπτωση για το αριστερό άκρο της άμυνας προστέθηκε στα υπόψιν των ανθρώπων της ΑΕΚ, καθώς προτάθηκε ο Φλοριάν Μαράνζ. Πρόκειται για τον 30χρονο Γάλλο, που έμεινε ελεύθερος από την Μπαστιά και το βιογραφικό του δεν περνάει απαρατήρητο από τους υπεύθυνους. Ο Μαράνζ, αγωνίζεται κατά κύριο λόγο ως αριστερός μπακ, αλλά στην καριέρα του έχει προσφέρει αρκετές λύσεις και ως αριστερός κεντρικός αμυντικός.
Διεθνής με την Εθνική Γαλλίας U-21, ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Μπορντό και αγωνίστηκε εκεί μέχρι το 2013(83 συνολικά συμμετοχές με την πρώτη ομάδα, ενώ είχαν προηγηθεί δανεισμοί σε Χάβρη και Νανσί) όπου και πήρε μεταγραφή για την Αγγλία και την Κρίσταλ Πάλας. Στο πρώτο εξάμηνο της σεζόν έδειξε να μην εγκλιματίζεται και επέστρεψε στην Γαλλία και τη Σοσό (15 συμμετοχές). Το καλοκαίρι του 2014 πήρε μεταγραφή για την Μπαστια, όπου αγωνίστηκε την τελευταία διετία σε 42 παιχνίδια πρωταθλήματος και πλέον είναι ελεύθερος για να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

TΡΕΧΟΥΝ !!

Λίγες μέρες απέμειναν για την έναρξη της προετοιμασίας της ΑΕΚ, το ερχόμενο Σάββατο, και οι «κιτρινόμαυροι» τρέχουν τις μεταγραφικές εκκρεμότητες που υπάρχουν. 

Στάσιμο παραμένει το θέμα του Κωνσταντίνου Λαΐφη. Η Ανόρθωση είναι κατηγορηματική και δεν προτίθεται να παραχωρήσει τον 23χρονο μέσο με λιγότερα χρήματα από τις 600.000 ευρώ που προβλέπονται ως ρήτρα στο συμβόλαιό του. Η πρώτη πρόταση της ΑΕΚ απείχε πολύ από τις απαιτήσεις των Κύπριων (150.000 συν δύο παίκτες) και το θέμα δείχνει να έχει «παγώσει». Ο Γκόικο Κάτσαρ και ο Μπρούνο Ζουκουλίνι παραμένουν στα υπόψη της «Ένωσης». 

Από εκεί και πέρα, στην ΑΕΚ θέλουν να προχωρήσουν και τις άλλες υποθέσεις. Προτεραιότητα αποτελεί η απόκτηση σέντερ φορ, με τον Μίλαν Τζούριτς, για τον οποίο ταξίδεψε στη Σερβία ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, να παρουσιάζει δυσκολίες λόγω των απαιτήσεων της Τσεζένα και της προτεραιότητας του παίκτη για να παίξει σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Ο Ιμπραΐμα Μπαλντέ που έμεινε ελεύθερος από την Κράσνονταρ είναι σταθερά στα υπόψη, αλλά είναι «αλμυρός». 

Όσον αφορά στον αριστερό μπακ, πρώτη επιλογή είναι ο 27χρονος Σενεγαλέζος Σεΐχ Εμπένγκουε της Ρεν, αλλά υπάρχουν και εναλλακτικές. Η ΑΕΚ θέλει να πάρει παίκτη για τη θέση, προκειμένου να έχει μία έξτρα λύση, αλλά δεν «καίγεται» να το κάνει εδώ και τώρα, όπως συμβαίνει με τη θέση του φορ. 

Με την επιστροφή των Δημήτρη Μελισσανίδη από τη Μύκονο, Ντούσαν Μπάγεβιτς από το Μόσταρ και Τιμούρ Κετσπάγια από την Κύπρο, θα «τρέξουν» οι εξελίξεις.

Κυριακή, Ιουνίου 19, 2016

ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ..

Μπήκαμε πλέον στην αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της προετοιμασίας στην ΑΕΚ. Το απόγευμα του Σαββάτου (25/6) θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση στα Σπάτα για όλη την ομάδα, με τον Τιμούρ Κετσπάγια να ξεκινά το «χτίσιμο» της ομάδας. Ο προπονητής ειδικά αυτή την εβδομάδα θα έχει συσκέψεις επί συσκέψεων με το επιτελείο του (Μιχαήλ, Τσέντια, Καμπόλης, Βούλγαρης και άλλους) καταρτίζοντας οριστικά το πρόγραμμα εκγύμνασης των παικτών για όλη την προετοιμασία. Οι ποδοσφαιριστές αναμένεται να περάσουν από εργομετρικά το διήμερο 27-28 Ιουνίου, ενώ στις 29 η ομάδα αναχωρεί για την Πολωνία, εκεί όπου θα παραμείνει για 16 ημέρες.   

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ !!

Ο Τιμούρ Κετσπάγια θέλει στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας να έχει μαζί του και ένα αριστερό μπακ που μαζί με τον Ντίντακ θα καλύψουν τη θέση για φέτος. Η ΑΕΚ λοιπόν… φουλάρει για να πάρει έναν παίκτη που να καλύπτει όλη την αριστερή πλευρά και στόχος της να είναι να τον κλείσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Οι περιπτώσεις παικτών που εξετάζονται είναι αρκετές και πολύ ενδιαφέρουσες. Τούτη την ώρα φαίνεται να έχουν ένα προβάδισμα στα «θέλω» των ανθρώπων της ΑΕΚ ο Σέιχ Εμπένγκουε και ο Σαλιού Σις. Ως πρώτη επιλογή είναι ο Εμπένγκουε. Είναι ένας παίκτης εξαιρετικός γι’ αυτό και είναι η πιο δύσκολη απ’ όλες. Αρκετές ομάδες δείχνουν να τον θέλουν, αφού η εμπειρία του από το Γαλλικό πρωτάθλημα και το γεγονός ότι μένει ελεύθερος έχει κάνει αρκετούς συλλόγους να ενδιαφέρονται για την απόκτησή του. Η ΑΕΚ πάντως το παλεύει και δουλεύει την υπόθεση του 27χρονου Σενεγαλέζου της Ρεν με την επόμενη εβδομάδα να είναι κρίσιμη.
Όσο για τον Σις κι αυτή είναι η περίπτωση είναι καλή. Είναι καλός παίκτης ο, επίσης, Σενεγαλέζος Σις. Μάλιστα, φέρεται ήδη να έχει γίνει μια πρώτη κρούση προς την πλευρά του και αυτό που κατάλαβαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ είναι πως ο ποδοσφαιριστής της Βαλανσιές δείχνει «ζεστός» να έρθει στην Ελλάδα και την Ένωση. Ξεκινάει γενικά μια εβδομάδα που αναμένεται να έχουμε κορύφωση επαφών των ανθρώπων του δικεφάλου με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Σάββατο, Ιουνίου 18, 2016

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Οι μεταγραφικές κινήσεις της Βασίλισσας είναι πρώτο θέμα σήμερα στην Ώρα η οποία γράφει: «Για μεγάλα πράγματα και με Βασιλειάδη! Πολύ μεγάλη κίνηση Αγγελόπουλου με τον έμπειρο άσο. «Αγκαλιά» με τον παικταρά Όουενς, υπογράφει ο Λαρεντζάκης». Στα ποδοσφαιρικά τονίζεται: «Φορ και αριστερό μπακ… καίνε τον Τιμούρ. Τους θέλει οπωσδήποτε πριν το ξεκίνημα της προετοιμασίας. Μ’ Μπενγκουέ το νέο όνομα. Ο 27χρονος διεθνής Σενεγαλέζος αριστερός μπακ έχει προταθεί στην ΑΕΚ και δεν περνά… απαρατήρητος. «Ακτινογραφεί τον Σις ο Κετσπάγια, επαφή Μιλοβάνοβιτς για Τζούριτς, βλέπει και Πέδρο Λεόν για τα άκρα».
SPORTDAY
«Μαρσέιγ για Σιμόες», γράφει η SD και προσθέτει: «Γυάλισε για τα καλά στους Γάλλος ο Σιμόες. Στα Βαλκάνια ο Μιλοβάνοβιτς, επαφές για Κάτσαρ, ραντεβού για φορ».
LIVE  SPORT
«Έτσι θα χτιστεί η ΑΕΚ 2016-17», γράφει η LS και σημειώνει: «Οι τέσσερις μεταγραφές τύπου… Τσιγκρίνσκι και το «βαθύ» ρόστερ. Σκανάρισμα της αγοράς για σπουδαίο επιθετικό. Τα δεδομένα για εξτρέμ και αριστερό μπακ».
GOAL
«Βλέπει Πέδρο Λεόν», αναφέρει η Goal: «Ο 29χρονος άσος από το… πάνω ράφι προτάθηκε στην ΑΕΚ και εξετάζεται. Ο Σενεγαλέζος Σέικ Μ’ Μπενγκού προστέθηκε στη λίστα των αριστερών μπακ. Σε ανοιχτή γραμμή με Μπαλντέ, για προσεχή συνάντηση Μιλοβάνοβιτς – Τζούριτς λένε οι Βόσνιοι».

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΟ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΤΟ ΝΕΟ ΑΠΟΚΤΗΜΑ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΠΕΡΑ !! ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΥΜΕ !!..ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ..ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Παρασκευή, Ιουνίου 17, 2016

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Μεταγραφικό είναι το πρωτοσέλιδο της Ώρας και σήμερα η οποία γράφει: «Μιλάει με Τζούριτς, μένει μέσα για Μπαλντέ. Πολλά ακούγονται από Ιταλία για το τι ζητάει η Τσεζένα για τον Βόσνιο φορ, αλλά τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν στη συνάντηση του Μιλοβάνοβιτς με τον παίκτη μέσα στο Σαββατοκύριακο. Παράλληλα, η ΑΕΚ δεν έχει εγκαταλείψει την υπόθεση του Σενεγαλέζου και είναι πολύ πιθανό να καταθέσει άμεσα πρόταση για την απόκτησή του». Από εκεί και πέρα η εφημερίδα τονίζει: «Ξαφνικό… πάγωμα με Κατσάρ, στα σκαριά πρόταση για Λαϊφη. Μετά από μεταγραφική σύσκεψη χθες στα Σπάτα μπαίνει προσωρινό «φρένο» στις επαφές για τον Σέρβο, ενώ κερδίζει πόντους ο Κύπριος που θέλει ο Κετσπάγια. Πιθανό το ενδεχόμενο να συμπεριλήφθην στην πρόταση και παίκτες για δανεισμό».
Eπίσης η Ωρα γράφει για τις μεταγραφικές κινήσεις της Βασίλισσας: «Μπαμ και μπουμ από τη Βασίλισσα! Μεγάλο χτύπημα με τον Ντίξον! Πολύ κοντά με Βασιλειάδη, ανανέωσε ο Μιλόσεβιτς, πολύ «ζεστοί» και για Όουενς».
SPORTDAY
«Προχωράει για Κάτσαρ», υποστηρίζει η εφημερίδα προσθέτοντας: «Ψηλά Ινσούα και Μπαλντέ. Στην Κύπρο ο Κετσπάγια».
LIVE  SPORT
«Σιμόες σε… θολά νερά», αναφέρει η LSσημειώνοντας: «Αινιγματικός ο Πορτογάλος παραπέμπει στον μάνατζέρ του για… Πογιέτ».
GOAL
Με τη σειρά της η Gοalαναφέρει: «Τα δικά της παιδιά. Ο Κετσπάγια θα… σκανάρει και τους νεαρούς παίκτες, που ανήκουν στο ρόστερ όπως αποφασίστηκε στη συνάντηση με Μελισσανίδη, Μιλοβάνοβιτς και Ντε Μπαρτόλο. Συνεχίζει για Τζούριτς, Μπαλντέ και Σις. Το ψάχνει για Λαϊφη».

ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ;;

Δυνατά παίζει στις μεταγραφικές συζητήσεις της ΑΕΚ το όνομα του Κωνσταντίνου Λαϊφη της Ανόρθωσης. Ο 23χρονος Κύπριος διεθνής βρίσκεται στα μεταγραφικά «θέλω» του Τιμούρ
Κετσπάγια, ο οποίος τον θεωρεί ένα πολυεργαλείο σε μία ομάδα (παίζει στόπερ, μπακ και αμυντικό χαφ) και παίκτη με παρόν και πολύ μέλλον. Έτσι λοιπόν δεν αποκλείεται η ΑΕΚ σύντομα να καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτησή του. Μάλιστα σύμφωνα με την Ώρα δεν αποκλείεται στην πρότασή της η ΑΕΚ εκτός από χρήματα να παραχωρήσει και έναν ή δυο παίκτες της με τη μορφή δανεισμού στην Ανόρθωση ώστε να ρίξει το ποσό των 600.000 ευρώ που έχει ως ρήτρα ο Λαϊφης στο συμβόλαιό του.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ..

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα "futbolportuguesdesdeespana.com" παραχώρησε ο Αντρέ Σιμόες. Ο Πορτογάλος τόνισε πως η σεζόν που πέρασε ήταν η καλύτερη στην καριέρα του ενώ προσέθεσε πως στην ΑΕΚ βρήκε τον ρυθμό για να εξελιχθεί. Ο Σιμόες αναφέρθηκε και στον ενδιαφέρον της Μπέτις ενώ τόνισε πως κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί στο μέλλον και αν θα συνεργαστεί ξανά με τον Πογέτ.
Αναλυτικά τα όσα είπε:

-Μετά από μια φανταστική χρονιά στη Μορεϊρένσε, τα πήγες ακόμη καλύτερα στην ΑΕΚ...
«Ναι, πιστεύω ότι ήταν η καλύτερη χρονιά στην καριέρα μου κατά την οποία πέτυχα τον μεγάλο μου στόχο που ήταν να κατακτήσω έναν τίτλο, εν προκειμένω το κύπελλο Ελλάδας. Ηταν πολύ σημαντικό για την ΑΕΚ να επιστρέψει στις κατακτήσεις τίτλων μετά την επιστροφή της από τις χαμηλότερες κατηγορίες. Επαιξα 40 παιχνίδια κι αυτό ήταν πολύ σημαντικό για μένα. Αυτό διότι βρήκα τον ρυθμό που χρειάζομαι για να εξελιχθώ ως ποδοσφαιριστής. Ηταν μια χρονιάς προσαρμογής και προόδου και παρότι είμαι ικανοποιημένος, θέλω ακόμη περισσότερα».
-Στην ΑΕΚ ήσουν μαζί με τον Πογιέτ. Τι θυμάσαι από αυτόν;
«Τα πήγα πολύ καλά με τον Πογιέτ. Με εντυπωσίασε η προσωπικότητά του ως ηγέτης και ως φίλος όλων των παικτών. Δεν έχω ξαναδεί τόσο καλή σχέση μεταξύ παικτών και προπονητή. Επίσης, η οργανωσιακή του τακτική πρέπει να επισημανθεί. Πιστεύω ότι θα θριαμβεύσει στη Μπέτις».
-Μπορεί να τα ξαναβρεθείτε στο μέλλον...
«Για το μέλλον κανείς δεν ξέρει. Ο μάνατζέρ μου είναι αυτός που ελέγχει αυτά τα θέματα»

Πέμπτη, Ιουνίου 16, 2016

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Η περίπτωση του Κάτσαρ είναι το βασικό θέμα της εφημερίδας και τα όσα αναφέρουν οι Σέρβοι για τις προθέσεις του ποδοσφαιριστή να μεταγραφεί στην ΑΕΚ, είναι το βασικό θέμα της εφημερίδας, η οποία σκιαγραφεί το προφίλ του ποδοσφαιριστή. Στα υπόλοιπα μεταγραφικά, γίνεται λόγος για τον Κωνσταντίνο Λαΐφη της Ανόρθωσης, που αρέσει στον Κετσπάγια, αλλά και στο ραντεβού που θα  έχει ο Μιλοβάνοβιτς με τον Τζούριτς, την ώρα που εξετάζεται και η περίπτωση του Μπαλντέ. Οσο αφορά τη θέση του αριστερού μπακ, η εφημερίδα αναφέρει: «Κάτι περιμένουν για Ινσούα» και συμπληρώνει: «Ανοιχτό πάντα του Χατζάφι. Μελετάνε και τον Σις», ενώ γίνεται λόγος και στα χιλιανικά δημοσιεύματα για τον Αλμπορνόζ. Από εκεί και πέρα, υπάρχει η ξεκάθαρη θέση για το θέμα του Σιμόες, αλλά και η μεταγραφή του Τζος Όουενς, που όμως δεν είναι ο βασικός στόχος του Ζντόβτς.
SPORTDAY
Και εδώ η περίπτωση του Κάτσαρ είναι αυτή που κυριαρχεί, όπου με βάση τα σερβικά δημοσιεύματα, ο ποδοσφαιριστής είναι πολύ κοντά στην ΑΕΚ. Από εκεί και πέρα γίνεται αναφορά στους Αλμπορνόζ και Ινσούα, για το αριστερό άκρο της άμυνας, με την εφημερίδα να… φιλοξενεί και τη θέση της ΠΑΕ για τον Σιμόες, ενώ γίνεται λόγος και για όσα υποστηρίζουν στην Αργεντινή για τον Σκόκο.
LIVESPORT
Η ξεκάθαρη θέση της ΠΑΕ ΑΕΚ για τα περί διαπραγματεύσεων με την Μπέτις για την πώληση του Σιμόες, είναι το κυρίαρχο θέμα της εφημερίδας στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, την ώρα που στα μεταγραφικά η «LiveSport» υποστηρίζει ότι στην Ένωση θα δουν και πάλι τον Κάνταρ, ενώ εξετάζεται και ο Αλμπορνόζ.
GOAL
Με την περίπτωση του Λαΐφη ασχολείται κατά κύριο λόγο η εφημερίδα, η οποία  τονίζει χαρακτηριστικά: «ο 23χρονος διεθνής κύπριος ο εκλεκτός του Κετσπάγια για τη θέση του κόφτη». Με την εφημερίδα να υποστηρίζει ότι οι περιπτώσεις Κάτσαρ και Ζουκουλίνι περνάνε σε δεύτερη μοίρα. Από εκεί και πέρα γίνεται αναφορά και για το αριστερό άκρο της άμυνας, με τους Σις και Αλμπορνόζ να βρίσκονται στο προσκήνιο.

ΕΡΧΕΤΑΙ ;;

Θέμα λίγων ημερών θεωρούν οι Σέρβοι την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Γκόικο Κάτσαρ στην ΑΕΚ. Σε δημοσίευμα της ιστοσελίδας srbijadanas.com αναφέρονται τα εξής: «Ο Γκόικο Κάτσαρ θα αλλάξει τη Γερμανία με την Ελλάδα. Ο Σέρβος μέσος που έχει βρεθεί πολλές φορές στο προσκήνιο για τον Ερυθρό Αστέρα και την Παρτιζάν, θα γίνει στο τέλος της εβδομάδας κάτοικος Αθήνας. Η ΑΕΚ ήταν ταχύτερη και πιο αποφασιστική από τον ανταγωνισμό και έπεισε τον 29χρονο μέσο να κλείσε σε αυτήν ως ελεύθερος.

Έτσι, ο Κάτσαρ θα αφήσει το Αμβούργο έπειτα από οκτώ χρόνια. Ο έμπειρος μέσος θα είναι ακόμη μια σημαντική ενίσχυση για την ΑΕΚ, που την επόμενη σεζόν έχει μεγάλες φιλοδοξίες τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα όσο και στο Europa League». Θυμίζουμε ότι -βάσει των φωτογραφιών που ανέβασε στα social media- ο Κάτσαρ βρίσκεται ήδη στη χώρα μας για διακοπές. 

Τετάρτη, Ιουνίου 15, 2016

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
«Κοντά σε Κατσάρ», γράφει η Ώρα πως είναι η ΑΕΚ στο πρώτο της θέμα, προσθέτοντας: «Πληροφορίες από τη Σερβία θέλουν την ΑΕΚ όχι μόνο να είναι σε επαφή, αλλά και να έχει προχωρήσει αρκετά με τον 29χρονο χαφ του Αμβούργου. Με πλούσια καριέρα στην Μπουντεσλίγκα θεωρείται «πολυεργαλείο». Δεδομένο ότι ο Κετσπάγια θέλει στην προετοιμασία κεντρικό χαφ για «συμπλήρωμα» στους Σιμόες και Γιόχανσον». Επίσης, η εφημερίδα γράφει: «Κερδίζει έδαφος ο Χατζάφι, ανοιχτό και του Ινσούα κι ενώ εξετάζονται και δυο ακόμα επιλογές για τη θέση του αριστερού μπακ».
SPORTDAY

«Προχωράει για Ινσούα», γράφει η SDπροσθέτοντας: «Φουλάρει για τον 25χρονο Αργεντινό αριστερό μπακ η Ενωση».
LIVE  SPORT
Tα μεταγραφικά της ΑΕΚ έχει πρώτο θέμα η LSγράφοντας: «Δίχτυα στο Euro! Η ΑΕΚ σκανάρει τον Τάμας Κάνταρ της Εθνικής Ουγγαρίας. Προτάθηκε ο Γκάμπριελ Τόρζε της Ρουμανίας. Ο 26χρονος Μαγυάρος αριστερός μπακ που παίζει και στόπερ είναι εκ των βασικών υποψηφίων για τα μετόπισθεν. Ο Ρουμάνος ακραίος επιθετικός ανήκει στην Ουντινέζε και έκλεισε τη σεζόν στην Ανκαρασπορ. Ανοιχτοί οι Ιταλοί για δανεισμό».
GOAL
Για τον Χατζάφι πως έχει το προβάδισμα για το αριστερό άκρο της ΑΕΚ γράφει η Goal: «Στην ΑΕΚ αποφασίζουν για τον αριστερό μπακ με τον Ιρανό να παίρνει… κεφάλι στην κούρσα. Πάντα στο… κόλπο ο Σενεγαλέζος Σις και ο Αργεντινός Ινσούα. Ψηλά ο Μπαλντέ, δύσκολο του Τζούριτς».

NEO ONOMA..

Είναι δεδομένο πως η ΑΕΚ θα πάρει έναν καλό κεντρικό χαφ να πλαισιώνει τους Γιόχανσον και Σιμόες, διεκδικώντας μάλιστα και θέση βασικού από αυτούς τη νέα χρονιά. Και μια τέτοια περίπτωση χαφ είναι ο 29χρονος Σέρβος διεθνής του Αμβούργου, Γκόικο Κατσάρ, με τον οποίο η Ένωση είναι σε προχωρημένες επαφές! Όπως γράφει η Ώρα ο Κατσάρ είναι αυτή τη στιγμή ο νούμερο ένα υποψήφιος αμυντικός μέσος, με την ΑΕΚ μάλιστα να έχει ξεκινήσει επαφές μαζί του. Ο Κετσπάγια έχει ενημερωθεί σχετικά, έχει δώσει το ΟΚ για τον Κατσάρ, με την επιθυμία μάλιστα του προπονητή να αναφέρει πως θέλει τον κεντρικό χαφ να τον έχει τέλος του μήνα στην Πολωνία όπου θα γίνει το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Ο Κατσάρ έχει τεράστια εμπειρία από το γερμανικό ποδόσφαιρο φορώντας κυρίως το φανέλα του Αμβούργο. Φέτος μόνος είχε 19 συμμετοχές στη Μπουντεσλίγκα και 1.117 λεπτά στο χορτάρι, σκοράροντας και ένα γκολ.

Το 2003 ξεκίνησε την καριέρα του στη Βοϊβοντίνα και έμεινε εκεί για 5 χρόνια παίζοντας σε 78 παιχνίδια και σκοράροντας 16 γκολ. Το 2008 πήγε στη Χέρτα μένοντας ως το 2010, με 64 συμμετοχές και 10 γκολ για να πάρει το 2010 μεταγραφή στο Αμβούργο και να… ριζώσει. Μέσα σε αυτά τα έξι χρόνια δόθηκε δανεικός το 2014 στην Κερέζο Οσάκα της Ιαπωνίας, μετρώντας ένα γκολ και 12 συμμετοχές. Το θετικό για τον 25 φορές διεθνή με την Εθνική Σερβίας, Κατσάρ εκτός από την εμπειρία και την ποιότητά του είναι ότι μένει και ελεύθερος από το Αμβούργο στο τέλος Ιουνίου. Γινεται αντιληπτό πως αν αποκτηθεί ο Κατσά, δύσκολα θα προχωρήσει ο δανεισμός του Ζουκουλίνι.

ΝΕΟ ΟΝΟΜΑ..

Όλο και κερδίζει έδαφος η περίπτωση του Εμάνουελ Ινσούα για το αριστερό άκρο της άμυνας της ΑΕΚ. Ο Αργεντινός αριστερός μπακ προτάθηκε στην Ένωση και οι άνθρωποι της ομάδας εξέτασαν τη συγκεκριμένη λύση, πριν τελικά την φτάσουν στον Τιμούρ Κετσπάγια. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο προπονητής της Ένωσης τσέκαρε κι αυτός από την πλευρά του τον 25χρονο άσο της Ουντινέζε και σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για μια περίπτωση που του αρέσει.
Για τον λόγο αυτό, άλλωστε, οι ιθύνοντες της ΑΕΚ έχουν αρχίσει τις διερευνητικές επαφές, προκειμένου να προετοιμάσουν τις συνθήκες για να προχωρήσει η υπόθεση, με την προοπτική του δανεισμού του Ινσούα από την Ουντινέζε για έναν χρόνο και τον καθορισμό μιας ρήτρας για την αγορά του στη συνέχεια.
Ωστόσο, στην Ένωση εξακολουθούν να εξετάζουν και να «ψάχνουν» και την υπόθεση του Ιρανού αριστερού μπακ Εσχάν Χατζάφι (για τον οποίο επίσης έχει σχηματιστεί θετική εικόνα). Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες οι ιθύνοντες της ομάδας έχουν εσχάτως στη λίστα τους ακόμη έναν παίκτη που έχει προταθεί για το αριστερό άκρο της άμυνας και επίσης εξετάζεται η περίπτωσή του.

Τρίτη, Ιουνίου 14, 2016

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Μεταγραφικό είναι και σήμερα το πρωτοσέλιδο της Ώρας, η οποία γράφει: «Ινσούα και Χατζάφι. Η ΑΕΚ ψάχνει ενίσχυση με προοπτική ενδεκάδας για το αριστερό άκρο της άμυνας. Σε πρώτο πλάνο ο 25χρονος Αργεντινός της Ουντινέζε και ο 26χρονος διεθνής Ιρανός της Φρανκφούρτης». Για το θέμα του φορ τονίζεται: «Ξεκαθαρίζει η στάση της Ένωσης. Μόνο για δανεισμό με οψιόν προχωράει με Τζούριτς. Περιμένουν μήνυμα από Ιταλία για να αποφασίσουν αν θα πάνε για συζητήσεις».
SPORTDAY
«Αρέσει ο Ινσούα», γράφει στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ η εφημερίδα και προσθέτει: «Σκληρό ροκ απέναντι στην ΕΠΟ, «περιμένω την ΑΕΚ», λέει ο Κάλα».
LIVE  SPORT
Η εφημερίδα γράφει για τα μεταγραφικά της ΑΕΚ: «Κάτι… σπέσιαλ για τα εξτρέμ. Ψάχνει το… μπαμ η ΑΕΚ! Παικταρά αναζητεί για τα άκρα η ΑΕΚ».
GOAL
Για την τριπλή λύση της ΑΕΚ για τη θέση του αριστερού μπακ γράφει η Goal: «Ο αρχηγός του Ιράν Χατζάφι, ο διεθνής Σενεγαλέζος Σις και ο Ινσούα της Νιούελς. Παλεύουν για δανεισμό του Τζούριτς, κρούση στη Σίτι για Ζουκουλίνι».

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΝΕΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ..ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ..ΜΑΚΑΡΙ ΤΟ ΓΡΑΨΑΜΕ ΞΑΝΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ..ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΟΣΟ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ,,ΠΑΜΕ ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ !! ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑ

Δευτέρα, Ιουνίου 13, 2016

ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ !!

Ιδανικό σενάριο θα ήταν για τον Χουάν Κάλα η επιστροφή του στην ΑΕΚ. Το aek365 μίλησε με τον Ισπανό αμυντικό ο οποίος εμφανίστηκε ενθουσιασμένος με το ενδεχόμενο να αγωνιστεί και πάλι στην Ένωση. Τόνισε πως νιώθει την ΑΕΚ σαν το σπίτι του και προσέθεσε πως το κλαμπ και ο κόσμος έχουν πάντα μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά του.
"Η ΑΕΚ είναι το δεύτερο σπίτι μου, θα ήμουν λοιπόν πολύ χαρούμενος να γυρίσω εκεί που είναι το σπίτι μου. Θα με έκανε τον πιο χαρούμενο στον κόσμο. Ήμουν πολύ χαρούμενο στην ΑΕΚ και δεν το ξεχνώ ποτέ αυτό. Έχω μια ιδιαίτερη αγάπη για το κλαμπ και τον εκπληκτικό του κόσμο" ήταν η πρώτη αντίδραση του Κάλα στην ερώτηση για το αν θέλει να επιστρέψει στην ΑΕΚ. Αναφορικά με τις επαφές ο Ισπανός αμυντικός τόνισε: "Η ΑΕΚ δεν μου έχει κάνει κάποια πρόταση, κανείς από την ομάδα δεν έχει επικοινωνήσει με τον πατέρα μου για να μου κάνει μια πρώτη προσφορά. Περιμένουμε όμως κάποιος να έρθει σε επαφή μαζί μας για να ξεκινήσουν επίσημα οι επαφές".
Για την περίπτωση του Κάλα όλα θα κριθούν στη συνάντηση των Μιλοβάνοβιτς-Ντε Μπαρτόλο-Κετσπάγια πoυ ολοκληρώθηκε πριν από λίγο. Η συνάντηση αφορούσε τα μεταγραφικά και είναι δεδομένο ότι ο Κάλα βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ. Αν ο Τιμούρ ανάψει το "πράσινο φως" για την απόκτηση του τότε άμεσα (ίσως και σήμερα) θα γίνει η πρώτη επίσημη προσέγγιση. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ πιστεύουν πολύ στο Ισπανό και θεωρούν πως η επιστροφή του θα ενισχύσει σημαντικά την άμυνα.

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002