Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Κυριακή, Ιουλίου 31, 2016

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

Ώρα των Σπορ
«Ανάγκη για Ουγκολ», είναι ο κεντρικός τίτλος της Ώρας που αναφέρεται στην προσπάθεια να είναι διαθέσιμος έστω και για κάποια λεπτά ο Αλμέιδα στη ρεβανς με γην Σεντ Ετιέν: «Ο Τιμούρ Κετσπάγια θέλει τον Πορτογάλο στράικερ έτοιμοι ακόμη και για μερικά λεπτά, για σχέδιο μαζικής επίθεσης. Καλές εντυπώσεις αφήνει η πρόοδος του Ίβηρα ντελαντέρο, ο οποίος προπονείται ανελλιπώς σε υψηλούς ρυθμούς χωρίς ενοχλήσεις». 
«Ξεσηκωμός από την επαρχία». «Μεταγραφικά μετά τη ρεβάνς». «Μην γελιέστε, έχουμε μια πολύ δύσκολη ρεβάνς στο ΟΑΚΑ». «Κομάντο ο Σιμόες».
LiveSport 

«Συναγερμός», είναι ο τίτλος της LiveSport ενόψει του επαναληπτικού με την Σεντ Ετιέν: «Τα καμπανάκια Κετσπάγια στους παίκτες της ΑΕΚ. Ελπίδες για Αλμέιδα, δύσκολα θα προλάβει ο Πατίτο. Οι τρεις κιτρινόμαυροι που γυάλισαν στην Σεντ Ετιέν».
Goal
«Τρέχει να προλάβει», είναι το χτύπημα του Goal σχετικά με την ΑΕΚ και επίσης αναφέρεται στον Αλμέιδα, σχολιάζοντας επίσης: «Φορτσάρει κάθε μέρα και περισσότερο ο Αλμέιδα για να συμπεριληφθεί στην αποστολή της ΑΕΚ στον επαναληπτικό με τους Γάλλους την Πέμπτη. Γυάλισαν στην Σεντ Ετιέν Τσιγκρίνσκι, Ανέστης και Γιόχανσον».
SportDay
«Πόρωση για τη ρεβάνς», είναι το χτύπημα της SportDay που αναφέρει: «Αισιόδοξος ο Αλμέιδα ότι θα προλάβει. Η καλή του παράδοση με Σεντ Ετιέν και το… fb. Αποφάσεις μετά την Πέμπτη για μεταγραφές. Ποιοι παίκτες έκαναν κλικ στην ευρωπαϊκή πιάτσα».

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΡΙΘΕΙ !!

Την ικανοποίησή του για την συνολική εικόνα της ομάδας και το αποτέλεσμα που απέσπασε στη Γαλλία εξέφρασε ο Τιμούρ Κετσπάγια στους ποδοσφαιριστές του. Όμως, φρόντισε να καταστήσει σαφές ότι ακόμη δεν έχει κριθεί τίποτα, ξεκαθαρίζοντας ότι και η ρεβάνς στο ΟΑΚΑ απέναντι στη Σεντ Ετιέν θα είναι δύσκολη και επεσήμανε ότι για να έρθει η πρόκριση, θα πρέπει αυτή τη φορά να... αρπάξουν από τα μαλλιά τις ευκαιρίες που θα τους παρουσιαστούν.
«Πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα, κάναμε ένα βήμα, άλλα μέχρι εκεί. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι. Θα είμαστε στην έδρα μας, θα έχουμε τον κόσμο μας στο πλευρό μας, όμως θα είναι ένα δύσκολο ματς. Ένα παιχνίδι που θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και οργανωμένοι από την αρχή μέχρι το τέλος. Στο πρώτο παιχνίδι το κάναμε αυτό και καταφέραμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα για μας, αλλά θα πρέπει να στο δεύτερο ματς να δείξουμε το ίδιο πρόσωπο. Και αυτή τη φορά, πρέπει τις ευκαιρίες που θα πας παρουσιαστούν να τις εκμεταλλευτούμε, να βάλουμε γκολ», τόνισε ο Τιμούρ στους παίκτες.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΑΝΑΓΚΗ ΟΥΓΚΟ-ΓΚΟΛ ΓΡΑΦΕΙ Η ΦΥΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ Ο ΟΥΓΚΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΑΝ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ Η ΑΕΚΑΡΑ  ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΡΕΒΑΝΣ !!..Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΤΟΥ !!..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Σάββατο, Ιουλίου 30, 2016

ΟΛΟΙ ΕΤΟΙΜΟΙ !!

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League έκανε την Πέμπτη η ΑΕΚ, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη (0-0) με την Σεντ Ετιέν στο «Ζοφρουά Γκισάρ». 

Στις τάξεις των οπαδών της ομάδας επικρατεί ενθουσιασμός εν όψει του επαναληπτικού στο ΟΑΚΑ, όμως αυτό δεν ισχύει και για τους ανθρώπους του συλλόγου (ποδοσφαιριστές, προπονητικό επιτελείο και διοίκηση). 


Στον «Δικέφαλο» αναγνωρίζουν ότι έκαναν μία καλή εμφάνιση στη Γαλλία, όμως δεν έχουν καταφέρει να πάρουν την πρόκριση και χαρακτηρίζουν ακόμα τους Γάλλους για να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο στην επόμενη φάση της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης της UEFA.

Η «Ένωση» είναι αναγκασμένη να σκοράρει και παράλληλα να είναι το ίδιο καλή η άμυνά της, όπως συμβαίνει από τα φιλικά προετοιμασίας. 

Οι παίκτες του Τιμούρ Κετσπάγια με την ώθηση που θα τους δώσουν οι οπαδοί θα προσπαθήσουν να κρατήσουν αρχικά το «μηδέν» στα μετώπισθεν και στη συνέχεια να ψάξουν το γκολ, με το οποίο θα μπορέσουν να πιστέψουν στην πρόκριση.

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ !!

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Ο Ντμύτρο Τσιγκρίνσκι είναι το κεντρικό πρόσωπο στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας που έχει τίτλο τη λέξη "βράχος". Η "Ώρα" μιλάει για ονειρεμένο ντεμπούτο του Ουκρανού που έδειξε την παγκόσμια κλάση του. "Στο... ρελαντί κατάπιε τους Ρου και Μπέριτς και στο τέλος γέλαγε" τονίζει. Από εκεί και πέρα γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στον Γιόχανσον και την εκπληκτική του εμφάνιση στην Γαλλία αλλά και τον Κετσπάγια και το πως διάβασε το παιχνίδι. Τέλος τονίζεται ότι σήμερα θα πραγματοποιηθεί μια ακόμα σύσκεψη για τα μεταγραφικά. Θα συζητηθεί το θέμα του στόπερ και του αμυντικού χαφ με τις τελικές αποφάσεις να παίρνονται μετά το παιχνίδι της Πέμπτης.
SPORTDAY
Για τον "στρατηγό" Κετσπάγια γράφει η εφημερίδα και αναλύει πως ο τεχνικός της ΑΕΚ "κλείδωσε" τη Σεντ Ετιέν και η Ένωση πήρε σχετικά άνετα αποτέλεσμα. Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στον Γαλανόπουλο αλλά και στο θέμα της μεταγραφής αμυντικού μέσου που "τρέχει".
GOAL NEWS
Πρώτο θέμα η ΑΕΚ με τον Κετσπάγια να είναι το κεντρικό πρόσωπο και ο τίτλος να  μιλάει για "μάστορα". "Ο Τιμούρ Κετσπάγια γνωρίζει καλά τη δουλειά που θέλουν τα καλοκαιρινά μονοπάτια και με δεξιοτεχνία οδηγεί την ΑΕΚ προς την πρόκριση" τονίζει. Το Goalαναφέρει πως υπάρχει ενθουσιασμός στον κόσμο της ΑΕΚ που αναμένεται να δημιουργήσει καυτή ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ.
LIVE SPORT
"Ο Τιμούρ δεν μασάει" έχει τίτλο η εφημερίδα και τονίζει: "Πως ο Κετσπάγια πέρασε σε έναν μήνα από την γκρίνια στην αναγνώριση και απέδειξε από το πρώτο επίσημο ματς ότι δεν καταλαβαίνει ούτε από πρόσωπα ούτε από διατάξεις". Η LiveSport αναφέρει επίσης πως ανεβαίνει σιγά σιγά ο Αλμέιδα ενώ ο κόσμος της ΑΕΚ είναι "φτιαγμένος" για τον επαναληπτικό.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΟ ΒΡΑΧΟΣ ΓΡΑΦΕΙ Η ΦΥΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΤΣΙΓΚΡΙΝΣΚΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΦΟΒΕΡΟ  ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ..!!..ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΟΑΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ !!..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Παρασκευή, Ιουλίου 29, 2016

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΘΑ ΛΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΓΡΑΦΕΙ Η ΦΥΛΛΑΔΑ ΜΑΣ..ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ..Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΚΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ..ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ !!..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ !!


Για τα δυο πέναλτι που ζήτησε η Σεντ Ετιέν;

Μία δύσκολη ρεβάνς περιμένει ο Τιμούρ Κετσπάγια σε μια εβδομάδα στο ΟΑΚΑ κόντρα στη Σεντ Ετιέν, με τον προπονητή της ΑΕΚ να τονίζει στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά τη μάχη στο Ζοφρουά Γκισάρ πως η Ένωση με τη βοήθεια του κόσμου της στο Στάδιο την άλλη Πέμπτη μπορεί να πετύχει αυτό που θέλει…
Αναλυτικά ο Κετσπάγια είπε:
Αν έμεινε ικανοποιημένος από το 0-0;
«Δεν πιστεύω πως σήμερα έχει τελειώσει η πρόκριση. Μας περιμένει δύσκολο ματς στην Αθήνα. Δεν είναι εύκολο να παίξεις σε αυτήν την έδρα έπειτα από τόσο καιρό. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών. Δεν μας δίνει μεγάλο πλεονέκτημα το αποτέλεσμα. Θα είναι στην έδρα μας η ρεβάνς, αλλά κι εκεί θα είναι δύσκολο».
«Δεν μπορώ να πω. Δεν ξέρω. Δεν μπορώ να πω τίποτα παραπάνω απ’ αυτά που έδωσε ο διαιτητής. Έτσι όπως το βλέπω τώρα, νομίζω πως δεν ήταν».
Τι του άρεσε από την ΑΕΚ;
«Μου άρεσε πως ήμασταν πολύ οργανωμένοι. Πολύ σοβαροί. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες. Δεν ξέρω αν είχαν άγχος τα παιδιά. Δεν θα είναι καθόλου εύκολα στην Αθήνα. Ελπίζω να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο και με τη βοήθεια του κόσμου να κάνουμε αυτό που περιμένει η ΑΕΚ».
Για το πώς περιμένει τη ρεβάνς;
«Δεν σημαίνει το ότι παίζουμε στην έδρα μας από το πρώτο λεπτό θα τρέξουμε μπροστά. Και στο δεύτερο ματς θέλω να είμαστε οργανωμένοι. Ξέρουμε τι θέλουμε και να περιμένουμε την ευκαιρία να βάλουμε το γκολ. Θα ήταν λάθος να μπούμε στο γήπεδο και από το πρώτο λεπτό να πάμε να πετύχουμε το γκολ. Στο ΟΑΚΑ πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να πετύχουμε αυτό που θέλουμε με τη βοήθεια του κόσμου».
Αν άλλαξε ο ρόλος του φαβορί για την πρόκριση;
«Δεν πιστεύω πως σε αυτά τα ματς καμιά ομάδα είναι το φαβορί. Δεν μπορώ να πω πως κάποια ομάδα έχει προβάδισμα. Παίζουμε στην έδρα μας, δικαιούμαστε να λέμε πως είμαστε πιο κοντά».

Πέμπτη, Ιουλίου 28, 2016

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

"Πέτα ξανά ψηλά αητέ" έχει τίτλο τη εφημερίδα αναφερόμενη στην επιστροφή της ΑΕΚ στα ευρωπαϊκά Κύπελλα. "Πανέτοιμη και αποφασισμένη για να φωνάξει ήρθαμε και στην Ευρώπη η ΑΕΚάρα ύστερα από 4,5 χρόνια" τονίζει η εφημερίδα. Από εκεί και πέρα στέκεται στα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας που έχει συναντήσει η Ένωση στη Γαλλία. Αναφορικά με το μπάσκετ ο Δημήτρης Χαρισόπουλος δηλώνει πως τον τιμά το ενδιαφέρον της ΑΕΚ.
SPORTDAΥ
Για "ραντεβού της ΑΕΚ με την ιστορία" μιλάει η εφημερίδα που τονίζει πως η Ένωση κάνει ευρωπαϊκό comebackμετά από περίπου πέντε χρόνια. Και εδώ βλέπουμε αναφορά στα μέτρα ασφαλείας που υπάρχουν στη Γαλλία λόγω των συνεχών τρομοκρατικών χτυπημάτων.
GOAL NEWS
"Η μεγάλη επιστροφή" έχει τίτλο το Goal που τονίζει: "Έπειτα από σχεδόν πέντε χρόνια (14/12/2011 με Στουρμ Γκρατς) η Ένωση αγωνίζεται ξανά στην Ευρώπη". Στέκεται σε μια ατάκα του Τιμούρ Κετσπάγια πως οι παίκτες δεν χρειάζονται έμπνευση καθώς περίμεναν αυτό το ματς πολύ καιρό.
LIVE SPORT
"Μπορούμε" γράφει στο τίτλο της εφημερίδα και τονίζει: "Κατάθεση ψυχής για θετικό αποτέλεσμα στην πράσινη κόλαση προανήγγειλε ο Αραβίδης για τον αγώνα της ΑΕΚ με την Σεντ Ετιέν". Κάνει ιδιαίτερα αναφορά στη δήλωση του Κετσπάγια πως η ΑΕΚ περίμενε την επιστροφή στην Ευρώπη.

ΠΑΜΕ ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ !!

Στις ευρωπαϊκές μάχες «πέφτει» και πάλι απόψε τη ΑΕΚ. Μετά από τέσσερα ολόκληρα χρόνια απουσίας, ήρθε για την Ένωση η στιγμή για μια ακόμη επιστροφή, αυτή της αδιαπραγμάτευτης επί δεκαετίας παρουσίας της στην Ευρώπη. Συμμετέχοντας στον γ' προκριματικό γύρο του Europa League, η ΑΕΚ καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Σεντ Ετιέν, μιας ομάδας που είχε εξαιρετική παρουσία πέρσι στο γαλλικό πρωτάθλημα. Και θέλει απόψε (22.00, Nova), στο «Geoffroy-Guichard» να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκρισή της, εξασφαλίζοντας ένα θετικό αποτέλεσμα.
Ο Τιμούρ Κετσπάγια μίλησε στην συνέντευξη Τύπου για την δίψα με την οποία περιμένουν οι ποδοσφαιριστές του το συγκεκριμένο παιχνίδι και την ευρωπαϊκή επιστροφή της ομάδας, εκτιμώντας παράλληλα ότι το πάθος και η θέληση θα είναι τα στοιχεία που θα κρίνουν την αναμέτρηση. Η συγκεκριμένη ομάδα, έχει αποδείξει πέρσι ότι και από τα δύο έχει... περίσσευμα, όμως αυτό θα πρέπει να φανεί για ακόμη μια φορά στον αγωνιστικό χώρο επί γαλλικού εδάφους.
Όσον αφορά τα αγωνιστικά πλάνα του τεχνικού της ΑΕΚ, το μοναδικό δίλημμα που φάνηκε να έχει ήταν αυτό σχετικά με το αριστερό άκρο της επίθεσης, ανάμεσα στον Βάργκας και τον Αραβίδη, με τον Βενεζουελάνο να φαίνεται πως έχει το προβάδισμα. Από εκεί και πέρα, φαβορί για το αρχικό σχήμα είναι οι παίκτες που αγωνίστηκαν απέναντι στον Άρη Λεμεσού, δηλαδή οι Ανέστης, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον, Μπαρμπόσα, Μάνταλος και Πέκχαρτ.

ΜΙΛΗΣΕ Α ΑΡΑΒΙΔΑΡΟΣ !!

Ο Χρήστος Αραβίδης ήταν αυτός που εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ στην συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Σεντ Ετιέν. Ο αρχηγός της Ένωσης εξέφρασε την επιθυμία της ομάδας να πάρει αποτέλεσμα στη Γαλλία και να... σπάσει την αρνητική παράδοση. Αναλυτικά είπε...
Για το τι σημαίνει για την ΑΕΚ η επιστροφή: «Αρχικά είναι πολύ σημαντικό ότι επιστρέφουμε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ερχόμαστε για να πετύχουμε καλό αποτέλεσμα. Θα μπορέσουμε να το κάνουμε αν προσέξουμε τα σημαντικά στοιχεία του αντιπάλου. Να κάνουμε το παιχνίδι μας. Πιστεύω πως μπορούμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα, αρκεί να το δείξουμε μέσα στο γήπεδο».
Για την απουσία των Αλμέιδα, Πατίτο: «Το καλό είναι πως δεν έχουμε αλλάξει πρόσωπα και δεν έχουμε χάσει την ομοιογένεια. Εχουν γίνει κινήσεις για να γίνει καλύτερο το σύνολο. Όταν θα είναι τα παιδιά έτοιμα θα βοηθήσουν. Οσοι είναι εδώ πέρα θα προσπαθήσουμε για ένα καλό αποτέλεσμα. Είναι διπλά ματς και θα πρέπει να έχουμε ανάλογη τακτική για να πετύχουμε τον σκοπό μας»
Για τα πλεονεκτήματα της ΑΕΚ: «Πολύ δεμένη ομάδα. Πρόσωπα που γνωριζόμαστε μεταξύ μας και το βγάζουμε στο γήπεδο Θα δουλέψουμε για ένα καλό αποτέλεσμα Αυτό το μυστικό. Όλοι έχουμε αναγνωρίσει σεβόμαστε, αλλά εκτιμούμε και τις δικές μας δυνατότητες.
Για τα ισχυρά σημεία της Σεντ Ετιέν: «Πολύ καλή έδρα, με φανατικό κοινό, καλούς παίκτες και σύνολο. Θέλουμε να κάνουμε παιχνίδι όχι παθητικό ρόλο και μόνο άμυνα. Θα το δείξουμε στο γήπεδο.
Για την κακή παράδοση της ΑΕΚ με τις γαλλικές ομάδες: «Αυτό είναι κάτι που φέρνει πίεση. Οι παραδόσεις όμως είναι μόνο για να σπάνε. Ακούγεται τετριμμένο, αλλά έχουμε κάνει πολλά την τελευταία 2ετία. Η εμπειρία έρχεται μέσα από τέτοια μεγάλα ματς. Είναι πρόκληση για κάθε παίκτη που θέλει να δείξει ότι μπορεί να σταθεί σε ψηλό επίπεδο. Είμαστε μία νέα ομάδα που θέλει να πετυχαίνει πράγματα».

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΠΕΤΑ ΞΑΝΑ ΨΗΛΑ ΑΕΤΕ ..ΓΡΑΦΕΙ Η ΦΥΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕ::..ΠΡΩΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΗΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ  ΚΑΙ  ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΦΥΣΙΚΑ !!..ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΨΥΧΗ ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ !!..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΤΙΜΟΥΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ!!

Τετάρτη, Ιουλίου 27, 2016

AIΣΙΟΔΟΞΟΣ !!

Στην αγωνιστική ετοιμότητα της ΑΕΚ, ενόψει του αυριανού πρώτου αγώνα με την Σεντ Ετιέν, στάθηκε κατά κύριο λόγο ο Τιμούρ Κετσπάγια, με δηλώσεις του πριν την αναχώρηση της ομάδας για τη Γαλλία. Ο Γεωργιανός τεχνικός, σχολίασε αρχικά: «Σίγουρα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Δεν είμαστε φαβορί. Αλλά πάμε εκεί για να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο. Είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι, είμαστε σε καλή κατάσταση και αυτό έχουμε δείξει μέχρι τώρα. Πάμε για ό,τι καλύτερο». Όσο για το τι πρέπει να προσέξει η ΑΕΚ, είπε: «Γενικώς η Σεντ Ετιέν είναι μια καλή ομάδα και το γεγονός πως μέσα από το γαλλικό πρωτάθλημα κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για την Ευρώπη, δείχνει ότι είναι καλή ομάδα. Και εμείς είμαστε καλή ομάδα και θα πάμε να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο».
Ερώτηση δέχθηκε και για τον βασικό κορμό που κράτησε φέτος η Ένωση, με τον Κετσπάγια να λέει: «Θα μας βοηθήσει που έχουμε κρατήσει τον ίδιο κορμό. Κάναμε πολύ καλή προετοιμασία. Και είμαστε σε καλή κατάσταση και αυτό θα πρέπει να το δείξουμε μέσα στο γήπεδο», ενώ για την αγωνιστική ετοιμότητα των Αλμέιδα, Πατίτο και αν θα είναι έτοιμοι στη ρεβάνς, είπε: «Μέχρι την ρεβάνς έχουμε 8 μέρες και ελπίζουμε πως μπορούν σε κάποια φάση να μας βοηθήσουν». 

ΣΧΕΔΙΑ ΕΝΔΕΚΑΔΑΣ !!

Στην ενδεκάδα που θα παρατάξει στο αυριανό πρώτο παιχνίδι με την Σεντ Ετιέν, φαίνεται να έχει καταλήξει ο Τιμούρ Κετσπάγια και δεν αναμένεται να διαφέρει από αυτή που αγωνίστηκε στο τελευταίο φιλικό με τον Άρη Λεμεσού. Ο Γεωργιανός τεχνικός προτίθεται να τοποθετήσει στην κορυφή της επίθεσης τον Τόμας Πέκχαρτ, κρίνοντας πως τα χαρακτηριστικά του Τσέχου είναι αυτά που χρειάζεται η ΑΕΚ για το ματς της Γαλλίας. Από εκεί και πέρα, από όσα έχει αφήσει να φανούν στις προπονήσεις, αν υπάρχει ένα δίλημμα αυτή τη στιγμή, αφορά το αριστερό άκρο της επίθεσης, όπου μία θέση θα παιχτεί ανάμεσα στον Ρόναλντ Βάργκας και τον Χρήστο Αραβίδη, με τον πρώτο πάντως να έχει προβάδισμα.
Όσο για τους υπόλοιπους, οι επιλογές είναι… σταθερές προς στιγμή. Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Κολοβέτσιος και Ντίντακ η τετράδα της άμυνας, Σιμόες και Γιόχανσον μπροστά τους, Μπαρμπόσα και Μάνταλος πίσω από τον επιθετικό.

ΜΙΛΗΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ...

Στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ μίλησε πριν από την έναρξη της προπόνησης ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ο Τίγρης μπήκε στα αποδυτήρια συνοδευόμενος από τον Ευάγγελο Ασλανίδη και τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και αφού πρώτα καλωσόρισε στην ομάδα τους νέους παίκτες, τόνισε: «Γνωρίζετε όλοι ότι οι στόχοι μας είναι υψηλοί και καλείστε να προσπαθήσετε να τους υλοποιήσετε. Χρειάζεται δουλειά και συνεχής προσπάθεια. Μιλήστε και πάλι με τη δουλειά σας.
Εμείς είμαστε δίπλα σας σε ο,τι χρειαστείτε και πιστεύουμε και στην ομάδα και στον καθένα από εσάς ξεχωριστά. Να έχετε μια καλή και επιτυχημένη σεζόν για να κάνουμε υπερήφανους τους φιλάθλους μας. Καλή επιτυχία στο ευρωπαϊκό σας ξεκίνημα την Πέμπτη. Πιστέψτε το, παλέψτε και μπορείτε να τα καταφέρετε και να επιστρέψετε με ένα κάλο αποτέλεσμα για να προκριθούμε στην έδρα μας. Καλή επιτυχία σας εύχομαι».

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΑΕΚΑΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ..ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΑΥΡΙΟ.ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ....ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ..ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΣΑΝ ΑΕΚ ΚΑΙ Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Τρίτη, Ιουλίου 26, 2016

TA ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΤΙΜΟΥΡ !!

Ο Τιμούρ Κετσπάγια έχει περίπου ξεκάθαρη εικόνα για την ενδεκάδα με την οποία θα παρατάξει την ΑΕΚ την Πέμπτη απέναντι στη Σεντ Ετιέν (22:00) για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League. 

Ο Γεωργιανός προπονητής έχει καταλήξει στο 4-2-3-1 και

«κλειδωμένες» είναι οι περισσότερες θέσεις του βασικού σχήματος. Ο Ανέστης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τον Ντίντακ και τον Γκάλο σε ρόλο αριστερού και δεξιού μπακ αντίστοιχα, ενώ στόπερ θα είναι οι Τσιγκρίνσκι και Κολοβέτσιος. Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι οι Σιμόες και Γιόχανσον, με τον Μάνταλο μπροστά τους σε ρόλο επιτελικού χαφ και τον Μπαρμπόσα σε ρόλο ακραίου. 

Από εκεί και πέρα αρχίζουν τα ερωτηματικά, με τέσσερις παίκτες για τις εναπομείνασες θέσεις. Ο Αραβίδης με τον Βάργκας διεκδικούν τη δεύτερη θέση του ακραίου, χωρίς να αποκλείεται το σενάριο να παίξουν αμφότεροι, με τον πρώτο να πηγαίνει στην κορυφή της επίθεσης. Εφόσον προτιμηθεί η «Ένωση» να παίξει με κλασικό σέντερ φορ, ο Πέκχαρτ έχει ένα μικρό προβάδισμα λόγω αγωνιστικής ετοιμότητας με τον πολύ πιο έμπειρο Αλμέιδα να έρχεται από τον πάγκο. 

Οι «κιτρινόμαυροι» επιστρέφουν σήμερα στα Σπάτα, μετά το χθεσινό ρεπό, και θα ανακοινωθεί η αποστολή.

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Ο Χισέμ Μπελκαρουί είναι το βασικό θέμα της εφημερίδας, η οποία σημειώνει πως ο Αλγερινός ήταν εξ αρχής ο βασικός στόχος της ομάδας για το κέντρο της άμυνας, έχοντας καταλήξει ότι πρόκειται για την καλύτερη περίπτωση από όσες προτάθηκαν και υποστηρίζει ότι σήμερα ή το αργότερο αύριο ο ποδοσφαιριστής θα είναι στη χώρα μας για να υπογράψει το συμβόλαιο του. Αναφορά γίνεται και στον Αλμέιδα που έχει κερδίσει τους πάντες στα Σπάτα, μέσα σε μία εβδομάδα, αλλά και τα διλήμματα του Κετσπάγια ενόψει Σεντ Ετιέν. Αναφορικά τώρα με το γήπεδο, γίνεται λόγος στη συνάντηση της περασμένης Παρασκευής, ανάμεσα στην ΑΕΚ και το ΥΠΕΝ, αλλά και τα βήματα που απομένουν μέχρι την έκδοση της οικοδομικής άδειας.
SPORTDAY

«Τελειώνει με Μπελκαρουί» είναι ο τίτλος της εφημερίδας στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, με τον Αλγερινό να είναι ο βασικό θέμα, ενώ γίνεται αναφορά και στην επιστροφή της Ένωσης στην Ευρώπη.
LIVESPORT
Με τη βίζα στο χέρι είναι ο Χισέμ Μπελκαρουί, ο οποίος σύμφωνα με την εφημερίδα έρχεται σήμερα για να υπογράψει στην ΑΕΚ. Αναφορά γίνεται και στο θέμα του γηπέδου, όπου ΥΠΕΝ και Περιφέρεια, συμφωνούν: «Φταίει ο δήμαρχος», ενώ στην ΑΕΚ υποστηρίζουν ότι ο Βασιλόπουλος είναι αυτός που «δυναμιτίζει το κλίμα με την άδεια».
GOAL
Με τον Μπελκαρουί ασχολείται και το Goalτο οποίο υποστηρίζει ότι η υπόθεση οδεύει προς happyend, με τη βίζα του Αλγερινού να βγαίνει σήμερα και να έρχεται στην χώρα μας. Παράλληλα, γίνεται αναφορά και στο θέμα του γηπέδου και την παρέμβαση του ΥΠΕΝ στον δήμο για την υψομετρική μελέτη.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΚΛΕΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΓΕΡΙΝΟΣ ΓΡΑΦΕΙ Η ΦΥΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ..ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ..ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ Η ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ..ΠΑΜΕ ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Δευτέρα, Ιουλίου 25, 2016

ΚΛΕΙΝΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ..ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ !!

Η μεταγραφή του κεντρικού αμυντικού είναι αυτή που βρίσκεται στο προσκήνιο για την ΑΕΚ, με τον Μπελκαρουί και τον Σεντέρος να είναι οι δύο ποδοσφαιριστές που προκρίθηκαν μέχρι την τελευταία στιγμή. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, ο Αλγερινός είναι αυτός στον οποίο κατέληξαν στην Ένωση, ύστερα και από τις τελευταίες επαφές που είχαν με τον μάνατζερ του. Σε αυτές, πήραν δεσμεύσεις πως το πιθανότερο αύριο θα τελειώσει το θέμα με τη βίζα του και άμεσα ο διεθνής άσος θα μπορεί να ταξιδέψει στη χώρα μας και να υπογράψει το συμβόλαιο του. Παράλληλα, η ΑΕΚ ξεκινάει και τις διαδικασίες για την ανανέωση συμβολαίου του Ζόριτς, προκειμένου να «δέσει» τον Μαυροβούνιο και εν συνεχεία να τον παραχωρήσει δανεικό. Είναι άλλωστε βασική προϋπόθεση ώστε ο Μπελκαρουί να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα. Όσο για την περίπτωση του Σεντέρος, υποχώρησε και θα επανεξεταστεί μόνο αν… στραβώσει εντελώς η υπόθεση με τον Αλγερινό, κάτι που όμως δεν θεωρείται πλέον πιθανό.

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Η συζήτηση ανάμεσα στον Ούγκο Αλμέιδα και τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, με τον Πορτογάλο να εκφράζει την σιγουριά του, όταν φτάσει στην επιθυμητή κατάταση, είναι το βασικό θέμα της εφημερίδας. Παράλληλα, υπάρχει και η τοποθέτηση του εκτελεστικού διευθυντή της ομάδας, που έδειξε πίστη στο «κτήνος». Από εκεί και πέρα, υπάρχει θέμα για τον Κετσπάγια και τις ευρωπαϊκές προκρίσεις που έχει πάρει, χαρακτηρίζοντας τον «μετρ», ενώ φιλοξενούνται οι δηλώσεις του αρχηγού της Σεντ Ετιέν, που επισημαίνει τη δυσκολία των αγώνων με την ΑΕΚ αλλά και τα γαλλικά δημοσιεύματα για τη… ζόρικη κατάσταση που θα αντιμετωπίσει ο σύλλογος της χώρας τους, στη διπλή αναμέτρηση με την Ένωση. Τέλος, γίνεται αναφορά στις τελευταίες εξελίξεις με τον στόπερ, με την εφημερίδα να τονίζει ότι ο μάνατζερ του Μπελκαρουί βρίσκεται στην Αθήνα, αλλά το θέμα με την θέση ξένου, κρατάει ακόμα ανοιχτή την υπόθεση και για αυτό εξακολουθούν να υπάρχουν επαφές και με την πλευρά του Σεντέρος.
SPORTDAY

Το νέο ενδιαφέρον γαλλικού συλλόγου για τον Αραβίδη είναι το θέμα με το οποίο ασχολείται η εφημερίδα, η οποία αναφέρει ότι η Μονπελιέ είναι η ομάδα που ενδιαφέρεται για τον «Άραβα». Παράλληλα, τονίζεται ότι δεν βρίσκεται κατάλληλη ομάδα για τον Ντάρκο Ζόριτς, ώστε να παραχωρηθεί δανεικός και να ανοίξει θέση ξένου.
LIVESPORT
Οι παροτρύνσεις του Τιμούρ Κετσπάγια στους παίκτες, ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με την Σεντ Ετιέν και της «καυτής» ατμόσφαιρας που θα συναντήσουν στη Γαλλία, είναι το κυρίαρχο θεμα της εφημερίδας, με τον Γεωργιανό να τονίζει στους ποδοσφαιριστές του: «μη μασάτε». Παράλληλα, γίνεται αναφορά και στο τι τρομάζει τον τεχνικό της Ένωσης. Στα μεταγραφικά, η εφημερίδα τονίζει ότι άμεσα θα τελειώσει η υπόθεση του στόπερ ενώ η μεταγραφή του χαφ πάει για τον Αύγουστο.
GOAL
Πίεση ψηλά για να μην κάνουν παιχνίδι από πίσω οι ποδοσφαιριστές της Σεντ Ετιέν ζήτησε ο Κετσπάγια από τους παίκτες του και αυτό είναι το θέμα που κυριαρχεί στην εφημερίδα, που έχει τίτλο: «Η εντολή του Τιμούρ». Παράλληλα, υπάρχει θέμα με τιτιςυρωπαϊκές συμμετοχές των ποδοσφαιριστών, όπου Αλμέιδα, Πατίτο και Ντίας μετρούν μέχρι στιγμής 103 διεθνείς διασυλλογικές συμμετοχές, την ώρα που οι υπόλοιποι 20 «κιτρινόμαυροι» έχουν συνολικά 119.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΘΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ Ο ΑΛΜΕΙΡΑ ΓΡΑΦΕΙ Η ΦΥΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ..ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΣΟ ΜΕΤΡΑ !!..ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ..

Το τελευταίο διάστημα οι φίλοι της ΑΕΚ απευθύνουν συνεχώς ερωτήματα στα social media και στα σχόλια του aek365, σχετικά με το ζήτημα του γηπέδου. Κάτι εύλογο, καθώς το συγκεκριμένο -πολύ σημαντικό για την ομάδα- θέμα, δεν έχει έρθει καθόλου στην «κιτρινόμαυρη» επικαιρότητα. Όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι υπάρχει απραξία από την πλευρά των ανθρώπων της ομάδας. Το αντίθετο.
Τα στελέχη της «Δικέφαλος 1924» εξακολουθούν να ασχολούνται με το συγκεκριμένο θέμα καθημερινά, καθώς πλέον έχει μπει σε ένα πολύ σημαντικό τελικό στάδιο. Για ακόμη μια φορά, τα χρονικά πλαίσια που προβλέπονται σε «κανονικές συνθήκες» εξαντλήθηκαν, όπως είχε συμβεί και με την ΜΠΕ, αλλά και σε άλλες φάσεις του πρότζεκτ. Ωστόσο, αυτό δεν έχει αλλάξει την αποφασιστικότητα που υπάρχει στην πλευρά της ΑΕΚ να δρομολογήσει οριστικές εξελίξεις εντός του καλοκαιριού.
Οι ιθύνοντες της ΑΕΚ βρίσκονται σε συνεχή επαφή τόσο με το ΥΠΑΠΕΝ, για την έκδοση της άδειας ανέγερσης της «Αγιά Σοφιάς», όσο και με την Περιφέρεια Αττικής για ζητήματα που σχετίζονται με τα συνοδευτικά έργα (υπογειοποίηση κ.λ.), προσπαθώντας να κάνουν βήματα προς τα εμπρός και στα δύο ζητήματα, αλλά και σε αρκετές ακόμη παραμέτρους του πρότζεκτ.
Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα έχει γίνει μια σειρά κινήσεων προς αυτή την κατεύθυνση, με στόχο να... ξεσκαλώσουν τα πράγματα, ώστε το συντομότερο δυνατό να υπάρξουν οι εξελίξεις που περιμένει όλη η οικογένεια της ΑΕΚ, με πρώτους τους ανθρώπους που εδώ και περίπου τρία χρόνια παλεύουν για την υλοποίηση αυτού του πλάνου.

Κυριακή, Ιουλίου 24, 2016

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Για τις "τέσσερις εντολές του Τιμούρ" και πως σχεδιάζει να εγκλωβίσει την Σεντ Ετιέν γράφει η Ώρα. Από εκεί και πέρα τονίζει ότι και άλλη γαλλική ομάδα ενδιαφέρεται για τον Αραβίδη την ώρα που ο Ανάκογλου μένει ελεύθερος και ο Βασιλαντωνόπουλος ανανεώνει και φεύγει δανεικός. Αναφορικά με το θέμα του κεντρικού αμυντικού ο Μπελκαρουί είναι το φαβορί για να έρθει στην ΑΕΚ χωρίς να έχουν σταματήσει οι επαφές με τον Σεντέρος.
SPORTDAY
Για το αίνιγμα με Μπακασέτα γράφει η εφημερίδα. Τονίζει ότι ο νεαρός επιθετικός εντυπωσιάζει με την αγωνιστική του κατάσταση και ο Τιμούρ Κετσπάγια καλείται να το "χωρέσει" στο βασικό σχήμα στο παιχνίδι με την Σεντ Ετιέν. Από εκεί και πέρα παρουσιάζει μια ανάλυση της γαλλική ομάδας.

GOAL NEWS
"Παίζει μια θέση" τονίζει η εφημερίδα. Όπως γράφει ο Κετσπάγια έχει αποφασίσει για τους δέκα που θα ξεκινήσουν στη Γαλλία ενώ τη θέση που απομένει θα πάρει ένας εκ των Αραβίδη, Βάργκας και Μπακασέτα. Το Goalτονίζει επίσης πως άμεσα θα ξεκαθαρίσει το θέμα του Μπελκαρουί και θα κλείσει τη υπόθεση του κεντρικού αμυντικού για την ΑΕΚ.
LIVE SPORT
"Πλήρης" έχει τίτλο η εφημερίδα στο "κιτρινόμαυρο" ρεπορτάζ της. Τονίζει πως οι νέοι παίκτες που ήρθαν γέμισαν την ΑΕΚ μεσοεπιθετικά και έδωσαν λύσεις στον Κετσπάγια. Προσθέτει πως πλέον απομένει ο στόπερ που σύντομα θα έρθει στην ΑΕΚ αλλά και μια πινελιά στο κέντρο της ομάδας για να ολοκληρωθεί το παζλ.

o ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ο ΤΙΜΟΥΡ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ !!..ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ Η ΑΕΚΑΡΑ  ΜΑΣ ΝΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥΣ !!..ΠΑΜΕ ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ !!

Σάββατο, Ιουλίου 23, 2016

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ !!

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Με την περίπτωση του στόπερ ασχολείται η εφημερίδα στο βασικό της θέμα και η ΑΕΚ παίζει «σε διπλό ταμπλό» με Μπελκαρουί και Σεντέρος. Ο πρώτος σύμφωνα με τον μάνατζερ του, θα έχει αύριο στα χέρια του τη βίζα και αν συμβεί αυτό γίνεται αυτόματα φαβορί, ειδάλλως θα προχωρήσει του Ελβετού, με την ΑΕΚ να θέλει να κλείσει το θέμα το επόμενο 48ωρο. Παράλληλα, γίνεται αναφορά στην πρώτη… κανονική προπόνηση του Πατίτο, που συμμετείχε στο διπλό και έδειξε κάποιες από τις απίστευτες ικανότητες του, ενώ γίνεται λόγος και στην έξτρα δουλειά του Αλμέιδα. Τέλος και σχετικά με τον σχεδιασμό του Κετσπάγια για το ματς με τη Σεντ Ετιέν, γινεται αναφορά στον επιθετικό, με τον Πέκχαρτ να έχει τον πρώτο λόγο αλλά πιθανότητες να συγκεντρώνουν τόσο ο Αραβίδης όσο και ο Μπακασέτας.
SPORTDAY

Η Σεντ Ετιέν είναι πλέον στο προσκήνιο για την ΑΕΚ και τον Κετσπάγια και με αυτή ασχολείται και η εφημερίδα, η οποία αναφέρεται στους Πατίτο και Αλμέιδα που ανεβάζουν στροφές, ενώ υπάρχει θέμα και με τους «Ευρωπαίους» παίκτες της Ένωσης.
LIVESPORT
Το δίλημμα του Κετσπάγια για τον επιθετικό που θα ξεκινήσει στο ματς της Γαλλίας, είναι το θέμα που κυριαρχεί στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, με τους Πέκχαρτ και Αραβίδη να διεκδικούν τη θέση και η εφημερίδα να κάνει το δικό της crashtest. Από εκεί και πέρα γίνεται λόγος στους «κομμένους» του Κετσπάγια, αλλά και στη μεταγραφή του στόπερ, με την Ένωση να αποφασίζει για ποια περίπτωση εκ των Σεντέρος ή Μπελκαρουί θα κινηθεί.
GOAL
Με μία απίστευτη αλληλουχία γεγονότων ασχολείται η εφημερίδα στο βασικό θέμα του ρεπορταζ της ΑΕΚ. Ο Βάργκας έχει πετύχει το μοναδικό ευρωπαϊκό του γκολ με τη φανέλα της Μπριζ απέναντι στη Σεντ Ετιέν, με τους Γάλλους τελικά να παίρνουν την πρόκριση, αλλά στη συνέχεια να αποκλείονται από την Βέρντερ του Αλμέιδα και οι Γερμανοί να χάνουν στον τελικό από την Σαχτάρ του Τσιγκρίνσκι, στο EuropaLeague του 2008.

ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ !!

Με την επιστροφή των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στις προπονήσεις, η ομάδα μπήκε ουσιαστικά στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της για το πρώτο παιχνίδι με την Σεντ Ετιέν, στη Γαλλία. Και ο Τιμούρ Κετσπάγια αποφάσισε να... ξεκινήσει δυναμικά, δουλεύοντας για αρκετή ώρα σήμερα με τους ποδοσφαιριστές του στον τομέα της τακτικής.
Ο τεχνικός της Ένωσης επικεντρώθηκε κυρίως στην μετάβαση από τη φάση άμυνας στη φάση επίθεσης, δίνοντας αυτή τη φορά περισσότερη βάση στο ανασταλτικό κομμάτι και στις τοποθετήσεις που θα πρέπει να έχουν οι παίκτες του για να μην αφήνουν κενούς χώρους.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ.

Ώρα για ΣπορΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ..ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑΝ ΣΤΟΠΕΡ !!..ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΖΛ  ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ !!..ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ !!ΠΑΜΕ ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ ! ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Παρασκευή, Ιουλίου 22, 2016

ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ..

Την επιθυμία του να αποδεσμευθεί από την ΑΕΚ και να συνεχίσει αλλού την καριέρα του, φέρεται να εξέφρασε ο Δημήτρης Ανάκογλου. Ο 25χρονος μέσος, σύμφωνα με τη Live Sport, ενημερώθηκε πως δεν βρίσκεται στις επιλογές του Τιμούρ Κετσπάγια και μέσω του εκπροσώπου του, ζήτησε από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς να μείνει ελεύθερος ώστε να αναζητήσει την επόμενη ομάδα του. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Έλληνας μέσος βρίσκεται στο στόχαστρο του Ατρόμητου, με τον Δέλλα να τον θέλει στην ομάδα του

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Με την ποιότητα της ΑΕΚ στην μεσοεπιθετική της γραμμή και τον… πονοκέφαλο του Κετσπάγια, όταν θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του έτοιμους, για τον ποιον θα πρωτοδιαλέξει, ασχολείται στο βασικό της θέμα η εφημερίδα, η οποία στέκεται τόσο στις μεταγραφές των Αλμέιδα και Πατίτο, όσο και στην εξαιρετική κατάσταση και διάθεση που δείχνουν οι «παλιοί», Μάνταλος, Βάργκας και Μπαρμπόσα. Αναφορά γίνεται και στις περιπτώσεις των κεντρικών αμυντικών που απασχολούν την ΑΕΚ, των Σεντέρος και Μπελκαρουί, ενώ για την περίπτωση του Χρήστου Αραβίδη σημειώνεται πως η Μπορντώ είναι η ομάδα που έχει καταθέσει πρόταση στην ΑΕΚ για την απόκτηση του. Τέλος, γίνεται λόγος για την αυξημένη κίνηση των διαρκείας, αλλά και στον Άνταμ Τζανετόπουλο ο οποίος δείχνει μεγάλη διάθεση μέχρι στιγμής.
SPORTDAY

Η πρόταση που έφτασε στην ΑΕΚ από γαλλικό σύλλογο για τον Αραβίδη, είναι το θέμα που κυριαρχεί στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ στην Sportday, με την Ένωση να την απορρίπτει, όπως απέρριψε και αυτή που κατέθεσε άλλος σύλλογος για τον Μπαρμπόσα. Αναφορά γίνεται και στην περίπτωση του Βάργκας, όπου συνέβη κάτι ανάλογο, με τους τρεις ποδοσφαιριστές να έχουν τραβήξει πάνω τους βλέμματα ξένων συλλόγων. Η Αλ Ουάσλ από το Κατάρ για τον Πορτογάλο και ομάδα του Βελγίου για τον Βενεζουελάνο. Αναφορά γίνεται και στην άνοδο των διαρκείας με τις μεταγραφές των Αλμέιδα και Πατίτο.
LIVE SPORT
Για διπλό όχι της ΑΕΚ σε γαλλική πρόταση για τον Χρήστο Αραβίδη κάνει λόγο η εφημερίδα, η οποία εξηγεί γιατί η Ένωση απέρριψε τις προσφορές ενώ τονίζει ότι και ο ίδιος ο Αραβίδης είναι αρνητικός να φύγει από την ΑΕΚ, έναν χρόνο πριν λήξει το συμβόλαιο του. Αναφορά γίνεται και στα διαρκείας που εκοτξεύτηκαν με τις μεταγραφές των Αλμέιδα και Πατίτο ενώ υπάρχει και η θέση του Δημήτρη Ανάκογλου ο οποίος ζητάει να μείνει ελεύθερος για να αποχωρήσει.
GOAL
Με την περίπτωση του Τόμας Πέκχαρτ, που φαίνεται να έχει προβάδισμα για το βασικό σχήμα του πρώτου αγώνα με την Σεντ Ετιέν, αντί των Αραβίδη και Μπακασέτα, ασχολείται η εφημερίδα στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ και εξηγεί τον λόγο που ο Τσέχος έχει το προβάδισμα. Αναφορά γίνεται και στην ώθηση που έδωσαν στα διαρκείας οι μεταγραφές των Αλμέιδα και Πατίτο.

Πέμπτη, Ιουλίου 21, 2016

ΡΕΠΟ Και ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ !!

Ρεπό πήραν σήμερα οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο φιλικό παιχνίδι με τον Άρη Λεμεσού. Όσοι ήταν εκτός αποστολής ακολούθησαν το πρόγραμμα του Παναγιώτη Βούλγαρη. Στα Σπάτα ανέβηκαν και προπονήθηκαν οι τρεις νεοαποκτηθέντες, Αλμέιδα, Ντίας και Πατίτο ενώ το "παρών" έδωσε και ο Άνταμ Τζανετόπουλος που παρότι αγωνίστηκε χθες επέλεξε σήμερα να δουλέψει.

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΛΛΟΝ ;;

Το πρόβλημα με την βίζα του Χισέμ Μπελκαρουί καθυστερεί κι άλλο την άφιξη του Αλγερινού αμυντικού στην Αθήνα και στην ΑΕΚ θέλουν να είναι έτοιμοι για παν ενδεχόμενο. Σύμφωνα με την «Ώρα» η περίπτωση του Σεντέρος εξετάζεται ξανά από τους ανθρώπους της Ένωσης και μελετούν τα υπέρ και τα κατά σε σχέση με τον Μπελκαρουί. Η υπόθεση Του Αλγερινού στόπερ έχει… τραβήξει παραπάνω από το αναμενόμενο, με το θέμα της βίζας του και της ενδεχόμενης άφιξής του στην Αθήνα, να μετατίθεται μετά και από χθεσινές επαφές, για την Δευτέρα. Μια εξέλιξη που προκάλεσε όπως είναι λογικό έναν εκνευρισμό στην ΑΕΚ, καθώς το όλο ζήτημα έχει ήδη τραβήξει αρκετά και φαίνεται πως ακόμα θέλει χρόνο. 

Αυτό λοιπόν έκανε τους επικεφαλείς της ΑΕΚ να στραφούν εκ νέου στην περίπτωση του Σεντέρος, ψάχνωντας ξανά όλα τα δεδομένα. Η ΑΕΚ λοιπόν βάζει τη δεδομένη στιγμή ξανά στο πλάνο της τον έμπειρο στόπερ, κρατώντας παράλληλα ζεστό το θέμα του Μπελκαρουί, το οποίο έτσι κι αλλιώς, μετά την νέα επιπλοκή με την βίζα του, δεν μπορεί να κλείσει άμεσα. Η τελική απόφαση αναμένεται να ληφθεί εντός των επόμενων εικοσιτετράωρων.

Τετάρτη, Ιουλίου 20, 2016

ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΚΟΙ !!

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε φάση ξεκαθαρίσματος του ρόστερ της και μετά τους Μπουονανότε και Φαγέ που αποδεσμεύθηκαν θα προχωρήσει τις υποθέσεις των Ζόριτς, Ανδρεόπουλου και Σβάρνα. Αναφορικά με τον Ανδρεόπουλο ο παίκτης αναμένεται να αποδεσμευθεί με την ΑΕΚ όμως να κρατάει ένα ποσοστό μεταπώλησης. Δανεικός στην Ξάνθη πηγαίνει ο Στράτος Σβάρνας ώστε να πάρει παιχνίδια. Ο νεαρός αμυντικός θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Τέλος ο Ζόριτς πιθανότατα θα υπογράψει και αυτός νέο συμβόλαιο και στη συνέχεια να δοθεί δανεικός σε ομάδα στην Κύπρο που έχει εκφράσει ενδιαφέρον.

ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ !!

Από νωρίς ξεκίνησαν οι διαδικασίες για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Πατίτο στην ΑΕΚ. Ο Αργεντινός άσος πέρασε το πρωί τα ιατρικά τεστ και επέστρεψε στο ξενοδοχείο του. Οι μάνατζέρ του αναμένεται να μεταβούν σε λίγη ώρα στα γραφεία της ΠΑΕ προκειμένου να ρυθμιστούν οι τελικές λεπτομέρειες για τη μεταγραφή και στη συνέχεια θα αφιχθεί και εκείνος ώστε να βάλει την υπογραφή του και να ανακοινωθεί.

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
"Μετά το θηρίο... ήρθε και ο μάγος" τονίζει στον κεντρικό της τίτλο η εφημερίδα. αναφερόμενο στην άφιξη του Πατίτο. Η εφημερίδα αναφέρει πως σήμερα θα οριστικοποιηθεί και η ημέρα άφιξη του Χιτσάμ Μπελκαρουί. Από εκεί και πέρα τονίζει πως η μεταγραφή του Ούγκο Αλμέιδα στην ΑΕΚ έγινε θέμα σε ολόκληρη των Ευρώπη με τον Πορτογάλο να δηλώνει αποφασισμένος να δώσει τα πάντα για να κερδίσει τίτλους.
SPORTDAY

"Τρελαμένος" έχει τίτλο η εφημερίδα που τονίζει πως ο Ούγκο Αλμέιδα "ήταν πάνω από οκτώ ώρες στα αεροδρόμια για να έρθει στην ΑΕΚ". Παρόλα αυτά έτρεξε το πρόγραμμα του και πήγε στην προπόνηση. Από εκεί και πέρα γίνεται αναφορά στην άφιξη του Πατίτο που σήμερα ολοκληρώνει τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ.
GOAL NEWS
"Έτοιμος από καιρό" γράφει η εφημερίδα για τον Πατίτο. "Ήρθε στην ΑΕΚ με μια ντουζίνα βαλίτσες και τη σύντροφο του. Είπε όχι σε Μεξικό και ΗΠΑ, μετάνιωσε που στη Μαλαισία" τονίζει. Αναφορικά με τον Ούγκο Αλμέιδα τον χαρακτηρίζει "ταύρο σε υαλοπωλέιο" και γράφει πως αναμένεται να πάει χρόνο συμμετοχής στο σημερινό φιλικό με τον Άρη Λεμεσού.
LIVE SPORT
Πρώτο θέμα η ΑΕΚ στην εφημερίδα με κεντρικό τίτλο "σκοτώνει". Ο Εντίνιο μιλάει για τον Ούγκο Αλμέιδα και τονίζει: "Είναι σούπερ φορ με απίστευτο σουτ. Στηρίξτε τον Ούγκο και θα σας κάνει ευτυχισμένος". Ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ αποκάλυψε πως μίλησε με τον συμπατριώτη του για την μεταγραφή του στην Ένωση. Από εκεί και πέρα η εφημερίδα γράφει πως ο Πατίτο θα υπογράψει σήμερα διετές συμβόλαιο.

Τρίτη, Ιουλίου 19, 2016

ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑΣ !!

Στο αεροπλάνο με προορισμό την Ελλάδα βρίσκεται ο Πατίτο Ροντρίγκες. Ο Αργεντίνος ταξιδεύει μαζί με τη σύντροφο του και τον πατέρα του. Αναμένεται να φτάσει στην Αθήνα νωρίς το απόγευμα. Στο αεροδρόμιο θα τον παραλάβουν άνθρωποι της ΑΕΚ και θα τον πάνε στο ξενοδοχείο για να ξεκουραστεί από τη μεγάλη πτήση. Την Τετάρτη το πρωί θα περάσει από ιατρικά τεστ και στη συνέχεια θα μεταβεί στα γραφεία της ΑΕΚ για να υπογράψει και να ανακοινωθεί επίσημα.

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
"Θηρίο για Πρωτάθλημα" έχει κεντρικό τίτλο η "Ώρα" και φυσικά αναφέρεται στον Ούγκο Αλμέιδα. Τονίζει ότι ο Πορτογάλος ήρθε με τρομερή όρεξη και θέλει να αγωνιστεί στη σειρά των αγώνων με τη Σεντ Ετιέν. Η εφημερίδα αναφέρει επίσης πως η μεταγραφή έγινε "με την υπογραφή Λυμπερόπουλου". "Η εκτίμηση και ο σεβασμός του Μελισσανίδη για τον Λυμπερόπουλο έπαιξαν καθοριστικό ρόλο για να τελειώσει η μεταγραφή στο άψε σβήσε" τονίζει η εφημερίδα.
SPORTDAY
"Τώρα θα με δείτε" γράφει η εφημερίδα που έχει κεντρικό θέμα τον Ούγκο Αλμέιδα. Τονίζει πως ο Πορτογάλος με το πάθος του έπεισε τους ανθρώπους της ΑΕΚ να ποντάρουν πάνω του. Ο Αλμέιδα βλέπει την Ένωση σαν την ευκαιρία του να αναγεννηθεί αγωνιστικά και αυτό "ξεκλείδωσε τη μεταγραφή". Η εφημερίδα κάνει αναφορά και στο γεγονός ότι σήμερα έρχεται ο Πατίτο.
GOAL NEWS
"Θα αποδείξω ποιος είμαι" τονίζει στο κεντρικό της τίτλο η εφημερίδα. Στέκεται στο γεγονός ότι ο Πορτογάλος παραδέχθηκε ότι τα τελευταία χρόνια δεν έκανε καλές επιλογές και τώρα είναι αποφασισμένος να αναγεννηθεί και να δείξει την αξία του. Από εκεί και πέρα τονίζει ότι σήμερα έρχεται ο Πατίτο ενώ σύντομα φτάνει στη χώρα μας και ο Μπελκαρουί.
LIVE SPORT
"Αυτό θέλω" τονίζει στο βασικό της τίτλο η εφημερίδα με τον Αλμέιδα να είναι το πρώτο της θέμα. "Ο Πορτογάλος ήρθε στην ΑΕΚ φτιαγμένος να συνεχίσει τη συλλογή τίτλων και αποφασισμένος να δώσει απαντήσεις" αναφέρει.  HLiveSportγράφει για το συμβόλαιο του Αλμέιδα με τα πολύ υψηλά μπόνους αλλά και για το γεγονός ότι ο κόσμος της ΑΕΚ "ζεστάθηκε" με την άφιξη του.

Δευτέρα, Ιουλίου 18, 2016

ΥΠΟΓΡΑΨΕ !!

Φτιαγμένος ήρθε στην Ελλάδα ο Ούγκο Αλμέιδα. Ο Πορτογάλος ζήτησε να τελειώσουν όσο το γρηγορότερο γίνεται τα διαδικαστικά και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή μέχρι το απόγευμα. Έτσι θα μπορέσει να λάβει μέρος στην απογευματινή προπόνηση της ΑΕΚ που ξεκινά στις επτά.

ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ;;

Θέμα χρόνου φαίνεται να είναι η μεταγραφή του Ούγκο Αλμέιδα στην ΑΕΚ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται ήδη στη χώρα μας. Μάλιστα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο Πορτογάλος έχει περάσει ήδη από το Ιατρικό Κέντρο για να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και περιμένει τα αποτελέσματα τους προκειμένου να πάει στα γραφεία της ΠΑΕ και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, το οποίο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα είναι για δύο χρόνια. Μάλιστα, υπάρχει ουσιαστική συμφωνία και στο οικονομικό σκέλος της μεταγραφής, με το κόστος να ξεπερνάει το 1 εκατ. ευρώ.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

ΑΛΜΕΙΔΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ..ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΤΟ Ή ΟΧΙ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ..ΠΟΛΛΟΙ ΗΤΑΝ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ..ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΗΞΕΡΕ ΟΥΤΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ..ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΟΛΩΝ !!..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ.

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Τα μεταγραφικά είναι σε πρώτο πλάνο για την εφημερίδα που έχει ως βασικό θέμα την περίπτωση του Αλμέιδα, όπου κάνει λόγο για συμφωνία στο οικονομικό ανάμεσα στις δύο πλευρές, η οποία μάλιστα επιβεβαιώνεται και από την πλευρά του Πορτογάλου, τη στιγμή που αναμένεται ο μάνατζερ του στην Ελλάδα. Γίνεται λόγος για άμεση άφιξη και του ίδιου στη χώρα μας, ενώ τονίζεται πως η ΑΕΚ είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει τη μεταγραφή. Παράλληλα, γίνεται αναφορά τόσο στον Πατίτο, όσο και στον Μπελκαρουί που αναμένονται και αυτοί στην χώρα μας. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν δηλώσεις του τεχνικού της Σεντ Ετιέν για το ματς του EuropaLeague αλλά και το κεκλεισμένων των θυρών φιλικών με τον Άρη Λεμεσού.
SPORTDAY
«Προχωράει με Αλμέιδα», είναι ο βασικός τίτλος στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, με την εφημερίδα να συμπληρώνει: «Πιο κοντά από ποτέ για να γίνει ο γάμος με τον Πορτογάλο φορ», την στιγμή που σημειώνεται ότι εξετάζονται δύο ακόμα περιπτώσεις φορ. Παράλληλα, γίνεται λόγος και στις προχωρημένες επαφές με Μπελκαρουί και Πατίτο, αλλά και ο τρόπος που η Ένωση θα «χτυπήσει» την Σεντ Ετιεν.
LIVE SPORT
Και εδώ ο Αλμέιδα είναι το βασικό θέμα της εφημερίδας στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ που κάνει λόγο για «στοίχημα» και προσθέτει: «η ΑΕΚ έκανε πρόταση στον Πορτογάλο επιθετικό και η Live τον βάζει στη… ζυγαριά. Η αξία, η εμπειρία, αλλά και τα μόλις 8 γκολ σε 2 χρόνια». Αναφορά γίνεται και στην άμεση άφιξη του Πατίτο που θα υπογράψει πιθανότατα για 2 χρόνια, ενώ υπάρχει θέμα και για την Σεντ Ετιέν. 
GOAL
Με την περίπτωση του Αλμέιδα ασχολείται και το «Goal» που χαρακτηρίζει τον Πορτογάλο «πλανόδιο» και προσθέτει: «Έρχεται και συζητά με την ΑΕΚ ο μάνατζερ του Αλμέιδα, ο οποίος αναζητά τον (κάποτε) καλό εαυτό του και ομάδα να στεριώσει. Κάθε 6μηνο και αλλού με μόλις 6 γκολ στα δύο χρόνια». Αναφορά γίνεται και στον Πατίτο που έρχεται αύριο στη χώρα μας, ενώ για τον Μπελκαρουί η εφημερίδα αναφέρει ότι στην ΑΕΚ θεωρούν λαχείο την περίπτωσή του και για αυτό προχωρούν στη μεταγραφή του.

Κυριακή, Ιουλίου 17, 2016

ΤΡΕΧΟΥΝ !!

Εβδομάδα σημαντικών εξελίξεων θα είναι αυτή που ξεκινά αύριο για την ΑΕΚ. Την προσεχή Παρασκευή η Ένωση θα πρέπει να δηλώσει στην UEFA τη λίστα για τα παιχνίδια με την Σεντ Ετιέν και ο στόχος που έχει τεθεί από τους ανθρώπους της ομάδας είναι σε αυτή να βρίσκονται αν γίνεται και οι τρεις ποδοσφαιριστές με τους οποίους βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές, δηλαδή οι Ούγκο Αλμέιδα, Χιτσάμ Μπελκαρουί και Πατίτο.
Οι περιπτώσεις των δύο τελευταίων βρίσκονται πια σε τελικό στάδιο και αναμένεται μέσα στις επόμενες 48 ώρες να έχουν έρθει και οι δύο στην Αθήνα για να περάσουν από εξετάσεις, να υπογράψουν και να ανακοινωθούν. Όσον αφορά στον Αλμέιδα, η ΑΕΚ κατέθεσε στην πλευρά του ποδοσφαιριστή την αρχική της προσφορά, με τις πληροφορίες από την Πορτογαλία να αναφέρουν ότι και στο περιβάλλον του ο παίκτης παραδέχεται ότι τη δεδομένη στιγμή η πρόταση της Ένωσης είναι η καλύτερη και οικονομικά και από πλευράς προοπτικής.
Όλα δείχνουν ότι οι εξελίξεις και σε αυτή την υπόθεση θα τρέξουν άμεσα, ωστόσο αν όντως ολοκληρωθούν μέχρι τα μέσα της εβδομάδας οι μεταγραφές των Μπελκαρουί και Πατίτο, το θετικό για την ΑΕΚ είναι ότι θα μπορεί να δηλώσει τον Αλμέιδα ακόμη και αν καθυστερήσει λίγο η ολοκλήρωση της συμφωνίας, καθώς θα έχει δικαίωμα να κάνει μια αλλαγή στη λίστα για τα παιχνίδια με τους Γάλλους.

ΦΕΥΓΟΥΝ..

Εξελίξεις αναμένονται τις αμέσως επόμενες ώρες με τους Ντάρκο Ζόριτς και Αμπλαγέ Φαγιέ. Οι δύο ποδοσφαιριστές δεν θα παραμείνουν στο ρότσερ της ΑΕΚ, καθώς θα είναι αυτοί που θα αδειάσουν θέσεις ξένων για την απόκτηση των Πατίτο Ροντρίγκες και Χιτσάμ Μπερκαρουί. Ο Φαγιέ όλα δείχνουν ότι θα μείνει ελεύθερος από την Ένωση, ενώ για τον Ζόριτς δεν αποκλείεται να επιδιωχθεί και φέτος η λύση του δανεισμού του σε κάποια ομάδα.

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
"Για μεγάλο μπαμ με Αλμέιδα" γράφει στο βασικό της τίτλο η εφημερίδα και τονίζει πως οι διαπραγματεύσεις με τον Πορτογάλο είναι προχωρημένες και είναι το μεγάλο φαβορί για να καλύψει τη θέση του φορ. Από εκεί και πέρα αναφέρει πως την Τρίτη έρχεται στην Ελλάδα ο Πάτο Ροντρίγκες. Ο αρχικός προγραμματισμός ήταν για Δευτέρα αλλά τελικά έγινε αλλαγή στο εισιτήριο καθώς θα ερχόταν μέσω Κωνσταντινούπολης.
SPORTDAY

"Μπάζει χοντρά" έχει τίτλο η εφημερίδα και αναφέρεται στην άμυνα της Σεντ Ετιέν. Η γαλλική ομάδα παρουσίασε πολλά αμυντικά προβλήματα στο φιλικό με τη Λωζάνη και όπως τονίζει η Sportday η επίθεση της ΑΕΚ μπορεί να κρίνει την πρόκριση. Από εκεί και πέρα γίνεται αναφορά στην άφιξη του Πατίτο μέσα στις επόμενες μέρες αλλά και του ότι ο Μπελκαρουί έρχεται και πάλι στο προσκήνιο για την ΑΕΚ.
GOALNEWS
Πρώτο θέμα η ΑΕΚ με τίτλο: Τι Λωζάνη, τι ΑΕΚ;". Τονίζει πως η Σεντ Ετιέν δεν τρομάζει την Ένωση και αναλύει τα αμυντικά προβλήματα που παρουσίασε στο παιχνίδι με τη Λωζάνη. Από εκεί και πέρα η εφημερίδα μιλάει για απόσταση με τον Φιλίπ Σεντέρος στο οικονομικό ενώ ο Μπελκαρουί περιμένει να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην Ένωση.
LIVESPORT
Για τρύπια άμυνα της Σεντ Ετιέν μιλάει η εφημερίδα που έχει τίτλο: "Μπάζει από παντού". Στέκεται στη δήλωση του Κετσπάγια πως η γαλλική ομάδα δεν τρομάζει την ΑΕΚ. Από εκεί και πέρα τονίζει πως η άφιξη του Πάτο Ροντρίγκες άλλαξε μέρα λόγω της απόπειρας πραξικοπήματος στην Τουρκία μια και ο Αργεντίνος θα ερχόταν μέσω Πόλης.

ΑΚΟΜΗ ΕΝΑΣ ..

Το όνομα του Ούγκο Αλμέιδα επιστρέφει στο προσκήνιο για την ΑΕΚ. Ο Πορτογάλος είχε πρόταση από την Ένωση τον Ιανουάριο του 2015 αλλά τελικά η μεταγραφή δεν έγινε. Τώρα η ΑΕΚ βρίσκεται εκ νέου σε διαπραγματεύσεις με τον 32χρονο φορ που θέλει να αποχωρήσει από το Ανόβερο αναζητά τον επόμενο σύλλογο στην καριέρα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι διαπραγματεύσεις με τον Αλμέιδα βρίσκονται στην προχωρημένο στάδιο και αυτή τη στιγμή είναι το μεγάλο φαβορί για να καλύψει το κενό στη θέση του φορ. Πέραν του Αλμέιδα όμως η ΑΕΚ έχει επαφές και με ακόμα δύο εξαιρετικές περιπτώσεις. Πρόκειται για δύο πολύ καλές λύσεις ο ένας μη κοινοτικός και ο άλλος με κοινοτικό διαβατήριο τις οποίες "δουλεύει" η ΑΕΚ. Πάντως ο Αλμέιδα βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην poleposition και οι επαφές, όπως τονίζει η "Ώρα των Σπορ" είναι σε προχωρημένο στάδιο.

Ο Πορτογάλος την τελευταία χρονιά έχει παίξει σε Ρωσία και Γερμανία. Αφού αποχώρησε από την Κούμπαν μετακόμισε τον Ιούλιο του 2015 στην Ανζί με πολύ καλό συμβόλαιο. Εκεί έμεινε λίγους μήνες και είχε 12 συμμετοχές και δύο γκολ. Τον Ιανουάριο που μας πέρασε συμφώνησε με τον Ανόβερο με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως υπέγραψε έως το καλοκαίρι του 2017 (oσύλλογος δεν είχε ανακοινώσει τις λεπτομέρειες της συμφωνίας). Με την φανέλα του Ανόβερο πέτυχε ένα γκολ σε επτά συμμετοχές.

Σάββατο, Ιουλίου 16, 2016

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Τα μεταγραφικά είναι σε πρώτο πλάνο για την εφημερίδα, με βασικό θέμα την περίπτωση του Πατίτο και την πιθανή ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην ΑΕΚ, την ερχόμενη εβδομάδα, ώστε ο παίκτης να είναι «παρών» και στο ματς με την Σεντ Ετιέν. Μάλιστα, όπως αναφέρει η εφημερίδα, η παίκτης θα έρθει στην Ελλάδα με τη σύντροφο του, τον μάνατζερ του και τον πατέρα του. Παράλληλα, γίνεται αναφορά και στη μεταγραφή του Σεντέρος, με την Ένωση να εξετάζει προσεκτικά την περίπτωση του, την στιγμή που δεν κλείνει το κεφάλαιο Μπελκαρουί. Από εκεί και πέρα η εφημερίδα στέκεται στον πρώτο ευρωπαϊκό αντίπαλο της Ένωσης, την γαλλική Σεντ Ετιέν και το φιλικό διαζύγιο με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς.
SPORTDAY
Τα όσα συνέβησαν στην προετοιμασία και η δουλειά που έκανε ο Κετσπάγια με τους παίκτες του, ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι της με την Σεντ Ετιέν, είναι το θέμα που κυριαρχεί στην εφημερίδα, η οποία μάλιστα κάνει λόγο για ταξίδι του προπονητή της Ένωσης στη Βιέννη, το οποίο το συνδέει με μεταγραφικές υποθέσεις. Αναφορικά με τον Πατίτο, η εφημερίδα σημειώνει ότι δεν αποκλείεται ακόμα και σήμερα να φτάσει στην Αθήνα.
LIVESPORT
Οι αντιδράσεις των παικτών της ΑΕΚ όταν πληροφορήθηκαν για τον αντίπαλό τους στο πρώτο τους ευρωπαϊκό παιχνίδι, είναι το κυρίαρχο θέμα στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, που έχει τίτλο: «Πάγωσαν» και συμπληρώνει: «η αγωνία που έζησαν στον αέρα, το μάγκωμα τους και το πείσμα για πρόκριση». Αναφορικά με τις μεταγραφές η εφημερίδα προαναγγέλει την άφιξη του Πατίτο, ενώ γίνεται λόγος και στην αποχώρηση του Μιλοβάνοβιτς.
GOAL
Το ταξίδι του Κετσπάγια στη Λωζάνη είναι το κυρίαρχο στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, με τον τεχνικό της Ένωσης να ταξιδεύει για να τσεκάρει τον προσεχή αντίπαλο της ομάδας. Παράλληλα, η εφημερίδα κάνει αναφορά και στην παράδοση που έχει η ΑΕΚ με τις γαλλικές ομάδες, ενώ στα μεταγραφικά τονίζεται ότι η Ένωση βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με Σεντέρος και περιμένει τον Πατίτο την ερχόμενη εβδομάδα.

ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ;;

Από χθες το aek365 σας είχε ενημερώσει ότι η μεταγραφή του Πατίτο βρίσκεται σε πολύ προχωρημένο στάδιο και όλα δείχνουν ότι απομένουν κάποιες μικρές λεπτομέρειες προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του. Αυτές, δεν αποκλείεται να ξεκαθαρίσουν είτε εντός της ημέρας, είτε στην Ελλάδα, καθώς σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Ώρας των Σπορ», ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να βρίσκεται στην χώρα μας την Δευτέρα. Όπως σημειώνεται στο εν λόγω δημοσίευμα, ο Αργεντινός θα έρθει συνοδευόμενος από τον εκπρόσωπο του, τον πατέρα του που λειτουργεί επίσης ως μάνατζερ, αλλά και την σύντροφο του. Μάλιστα, η παρουσία της τελευταίας, δεδομένα σημαίνει ότι ο ποδσφαιριστής έρχεται για μόνιμη εγκατάσταση.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΡΟΤΡΙΓΚΕΖ..ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΔΙΟΤΙ Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΕΚ..ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΤΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ !!..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑ

Παρασκευή, Ιουλίου 15, 2016

ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ !!

Τη μεταγραφή του Πατίτο Ροντρίγκες "τρέχει" η ΑΕΚ ώστε ο παίκτης να κλείσει άμεσα και να έρθει στην Ελλάδα. Ο Αργεντίνος μένει ελεύθερος μετά τις 20 Ιουλίου και οι επαφές του με την Ένωση είναι προχωρημένες. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η υπόθεση βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο και οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει στα βασικά ζητήματα. Πλέον απομένουν κάποιες λεπτομέρειες ώστε να κλείσει το dealκαι ο παίκτης μέσα στις επόμενες μέρες να έρθει στην Ελλάδα, να περάσει ιατρικά και να υπογράψει.

O AΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Ο Φιλίπ Σεντέρος είναι το κεντρικό πρόσωπο στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας. "Η ΑΕΚ έχει θέμα με τους μη κοινοτικούς και για αυτό κερδίζει χρόνο με τον Αλγερινό, Μπελκαρουί. Έχει προταθεί και ο Ελβετός στόπερ Φίλιπ Σεντέρος. Τον εξετάζουν σοβαρά στην Ένωση και έχει τραβήξει και το ενδιαφέρον του Κετσπάγια" αναφέρει η "Ωρα". Πάντα στο μέτωπο των μεταγραφικών τονίζει: "Μη κοινοτικός φαίνεται πως είναι και ο βασικός στόχος για την επίθεση, εκτός από τον Πατίτο Ροντρίγκες που γίνεται προσπάθεια να έρθει στην Ελλάδα ίσως και την Κυριακή".
SPORTDAΥ
"Μόνο κέρδη" αναφέρει η εφημερίδα αναφορικά με τη χθεσινή εμφάνιση της ΑΕΚ στο τελευταίο φιλικό της παιχνίδι επί πολωνικού εδάφους. Επίσης τονίζει ότι η υπόθεση του Πάτο Ροντρίγκες βρίσκεται στο τελικό της στάδιο και ο παίκτης σύντομα θα ντυθεί στα κιτρινόμαυρα.
GOAL NEWS
"Ψάχνουν Σεντέρος" αναφέρει το Goalκαι τονίζει πως ο Ελβετός αμυντικός προτάθηκε στην ΑΕΚ που πλέον παγώνει το θέμα Μπελκαρουί. Η Ένωση στρέφεται στον Σεντέρος και έχει τον Αλγερινό σταντ μπάι. Όσον αφορά τον Πατίτο τονίζει ότι εξελίξεις θα υπάρξουν από την επόμενη εβδομάδα.
LIVE SPORT
"Το πουλέν του Στέλιου" έχει τίτλο στο κτρινόμαυρο ρεπορτάζ της η εφημερίδα που αναφέρεται στον Γαλανόπουλο που εντυπωσίασε στην προετοιμασία και κερδίζει μια θέση στην πρώτη ομάδα. Από εκεί και πέρα αναφέρει ότι μέσα στο Σαββατοκύριακο η ΑΕΚ θα φέρει τον Πατίτο ενώ προσθέτει πως ο Ντιέγκο Μπουονανότε βρίσκεται πιο κοντά στην έξοδο από την ομάδα.

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002