Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Σάββατο, Δεκεμβρίου 31, 2016

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
«Έρχεται ο Ντίας, σκάνε κι άλλα μπαμ», γράφει η Ώρα στο σημερινό της πρώτο θέμα προσθέτοντας: «Φουλ και για Μπράβο. Σε πλήρη εξέλιξη οι επαφές για τον Αργεντινό χαφ της Μπόκα. Βάζει μπροστά και για αριστερό μπακ, «παράθυρο» και για άλλη προσθήκη μπροστά! Με Βιέρα… μέσω Ζλάταν. Η Ώρα αποκαλύπτει την επαφή του Μαϊστόροβιτς με τον νυν τεχνικό της Νέας Υόρκης μέσω του κολλητού του Ιμπραϊμοβιτς για τον Φεντερίκο Μπράβο». Επίσης η εφημερίδα φιλοξενεί συνέντευξη Πατίτο: «Αυτή είναι η θέση μου. Παικταράς ο Ντίας, μακάρι να έρθει».
SPORTDAY

Για τον Μπράβο γράφει κυρίως η SD: «Τα βρήκαν! Τελειώνει άμεσα το dealμε τον Μπράβο. Κλείνει τα επόμενα 24ωρα και ο επιθετικός».
LIVE  SPORT
«Αστέρι με το 11», γράφει η εφημερίδα για τον Ντίας: «Συμφώνησε και έρχεται στην Ελλάδα ο Περέιρα Ντίας. Η… βαριά φανέλα της ΑΕΚ τον περιμένει. Η συμφωνία με τους εκπροσώπους του Αργεντινού γκολτζή και ο ενθουσιασμός των οπαδών της Ένωσης. Παλεύει και για Μπράβο. Το ενδιαφέρον για τον 23χρονο κόφτη της Μπόκα και το παρασκήνιο μιας σύνθετης μεταγραφικής υπόθεσης».
GOAL
«Μπράβο ο… 4ος», γράφει στο πρώτο της θέμα η Goal και συνεχίζει: «Τριετές συμβόλαιο με 200.000 ευρώ το χρόνο προλαβαίνοντας τους μνηστήρες από Τουρκία, Μεξικό και άλλες χώρες. Στην ΑΕΚ από το ΜLSκαι ο 23χρονος αμυντικός χαφ της Μπόκα, έπειτα από τους  Αϊντάρεβιτς, Βράνιες, Μεληκιώτη και έπεται συνέχεια…»

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

ΑΝΤΕ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ..ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ ..ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ..ΚΑΙ ΟΣΟ ΨΗΛΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ !!..ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΥΓΕΙΑ..ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ.Ώρα για Σπορ

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 30, 2016

ME ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ..!!

Πρώτη δοκιμή εν όψει του αγώνα με τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ την Τετάρτη έκανε σήμερα ο Ζοζέ Μοράις. Και σε αυτή τη δοκιμή είχε μέσα τόσο τον Αϊντάρεβιτς, όσο και τον Βράνιες. Ο προπονητής δείχνει πως σκέφτεται να ξεκινήσει στο πρώτο ματς του 2017 τα δυο νέα μεταγραφικά αποκτήματα. Ο Βράνιες ήταν παρτενέρ του Κολοβέτσιου στο κέντρο της άμυνας, με τον Γκάλο και τον Ντίντακ να συμπληρώνουν την αμυντική τετράδα. Ο Αϊντάρεβιτς πάλι δοκιμάστηκε στην τριάδα των χαφ, σε διάταξη 4-3-3, μαζί με τους Σιμόες και Γιόχανσον. Όσον αφορά την τριπλέτα στην επίθεση και δεδομένου του τραυματισμού του Πατίτο ο Μοράις δοκίμασε τον Μάνταλο, τον Λάζαρο και κορυφή τον Πέκχαρτ.

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Τα μεταγραφικά και το «σάρωμα» που έχει κάνει μέχρι στιγμής η ΑΕΚ, με 5 μεταγραφές, είναι το βασικό θέμα της εφημερίδας, ενώ ασχολείται ξεχωριστά και με τις επικείμενες. Γίνεται αναφορά στην «κλεισμένη» του Μεληκιώτη, για τις τελικές επαφές με τον Ντίας και τις πιθανότητες να κλείσει άμεσα η μεταγραφή, για την περίπτωση του Μπαχούι, που η ΑΕΚ δεν δείχνει να παρατάει τη μεταγραφή του και βέβαια για την περίπτωση του Μπράβο, τον παίκτη που ξετρέλανε τον Πατρίκ Βιεϊρά και εισηγήθηκε να αποκτηθεί στην Νέα Υόρκη. Από εκεί και πέρα γίνεται αναφορά στους τραυματίες που έχει η ΑΕΚ ενόψει του αγώνα με τον Παναιτωλικό και κυρίως με την περίπτωση του Πατίτο, που πονοκεφαλιάζει περισσότερο, ενώ για το μπάσκετ γίνεται αναφορά στην έλευση του Τσινεμέλου Ελονού.
SPORTDAY

Η περίπτωση του Φεντερίκο Μπράβο κυριαρχεί στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, με την εφημερίδα να σημειώνει πως ο Αργεντινός αμυντικός χαφ δείχνει θετικός να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα, την ώρα που η Νέα Υόρκη θέλει να τον κρατήσει στην ομάδα. Αναφορά γίνεται και για τον Ντίας, όπου η εφημερίδα σημειώνει ότι είναι κοντά στο διαζύγιο με την Τζοχόρ και προσθέτει πως η ΑΕΚ συνεχίζει το «παιδομάζομα», παίρνοντας και τον Μεληκιώτη.
LIVE SPORT
Για βόμβα που είναι έτοιμη να σκάσει κάνει λόγο η εφημερίδα και αναφέρεται στην περίπτωση του Περέιρα Ντίας και των τελευταίων εξελίξεων στην μεταγραφή του. Η εφημερίδα υποστηρίζει πως τα τελευταία εμπόδια για να κλείσει η μεταγραφή είναι προτάσεις που έχει στα χέρια του από Πορτογαλία και Μεξικό. Από εκεί και πέρα, Βασιλαντωνόπουλος και Βοσνιάδης, σκιαγραφούν το προφίλ του Μεληκιώτη.
GOAL
Με την περίπτωση του Μεληκιώτη ασχολείται η εφημερίδα, κάνοντας λόγο για επένδυση. Από εκεί και πέρα γίνεται αναφορά στην περίπτωση του Μπράβο, σε αυτή του Ντίας, με τον Αργεντινό να προκρίνεται για την θέση του φορ, ενώ υπάρχει αναφορά και στην έλευση του Ελονού για τη Βασίλισσα

ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ..

Έτοιμη να προχωρήσει σε μια σπουδαία κίνηση δείχνει η ΑΕΚ. Το ενδιαφέρον της για τον Χόρχε Περέιρα Ντίας μετουσιώθηκε σε πρόταση και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις. 

Ο 26χρονος Αργεντινός αποχωρεί ως ελεύθερος από την Τζοχόρ και χθες βράδυ η ΑΕΚ έστειλε την προσφορά της στον παίκτη. Αυτή δεν είναι στα ύψη του κασέ που απολάμβανε στη Μαλαισία, ωστόσο είναι αρκετά ανταγωνιστική για να βάλει τον Ντίας σε διαδικασία να το σκεφτεί πολύ σοβαρά και με καλές πιθανότητες για να πει το «ναι». Λόγω βιογραφικού και επιδόσεων, τον βραχύσωμο άσο (1,78μ.), που είχε 50 γκολ σε 68 ματς με την Τζοχόρ και μπορεί να παίζει σαν σέντερ φορ αλλά και περιφερειακά, έχουν στο μάτι κι άλλες ομάδες. Αυτές αποτελούν και τη μεγαλύτερη «απειλή» για την ΑΕΚ στην προσπάθεια να τον κάνει δικό της. Οι επόμενες ώρες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες για τη συγκεκριμένη υπόθεση. 



Η υπόθεση του Ναμπίλ Μπαχούι φαίνεται πως έχει υποχωρήσει λίγο, αλλά δεν έχει διαγραφεί. Ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς έχει μιλήσει με την πλευρά του παίκτη, που είναι θετικός να έρθει στην Ελλάδα αλλά ίσως να περιμένει και κάτι καλύτερο, ενώ είναι και σε ανοιχτή γραμμή με το Αμβούργο για το δανεισμό του. Πάντως αν «κλείσει» ο Ντίας και με δεδομένη την ικανότητά του να παίζει και στα άκρα, τότε είναι πιθανό να εγκαταλειφθεί οριστικά η περίπτωση του 25χρονου Σουηδού. 

Άλλωστε στους Πατίτο, Χριστοδουλόπουλο και Ντίας, που αγωνίζονται στα άκρα ή σε περιφερειακό ρόλο προστίθεται πλέον και ο Δημήτρης Μεληκιώτης. Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός έμεινε ελεύθερος από τη Βέροια, έχει ήδη συμφωνήσει με την ΑΕΚ και αναμένεται άμεσα στα Σπάτα για να ενσωματωθεί.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΣΑΡΩΜΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ...ΤΑΛΕΝΤΑ..ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ  ΟΜΑΔΑ ..ΕΔΩ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΠΟ ΤΑ 17 ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ 1Η ΟΜΑΔΑ ..ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ΚΑΙ ΒΑΛΕ !!..ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΤΟΥ 2017 ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΥΣ !!..

ΑΚΟΜΗ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ..

Ακόμη έναν νεαρό Έλληνα ποδοσφαιριστή εντάσσει στο δυναμικό της η ΑΕΚ, έπειτα από τους Τσιντώτα και Γιακουμάκη. Ο λόγος για τον 20χρονο διεθνή με την Ελπίδων ακραίο επιθετικό της Βέροιας Δημήτρη Μεληκιώτη. Ο νεαρός διεθνής ποδοσφαιριστής, που έχει ξεχωρίσει και με τις εμφανίσεις του στην Εθνική, είναι ένας παίκτης που ξεχώρισε η Ένωση, θεωρώντας ότι πρόκειται για ένα ταλέντο πάνω στο οποίο αξίζει να επενδύσει και για τον λόγο αυτό αποφάσισε να προχωρήσει άμεσα στην απόκτησή του (μιας και η ανανέωση του συμβολαίου του δεν «πέρασε» από την ΕΠΟ και μένει ελεύθερος), κάνοντας ακόμη μια κίνηση... εκτός προγράμματος βλέποντας στο μέλλον.
Ο νεαρός άσος ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του, της Βέροιας και προωθήθηκε από τις ακαδημίες της στην πρώτη ομάδα, με την οποία φέτος έχει εννιά συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Ωστόσο, στην πορεία δημιουργήθηκε πρόβλημα με την ομάδα του, καθώς το νέο του συμβόλαιο αντιμετώπισε πρόβλημα στην ΕΠΟ λόγω χρονικής διάρκειας και σε όσες... κλήσεις δέχθηκε στη συνέχεια να υπογράψει άλλο δεν ανταποκρίθηκε.
Κάπου εκεί... ενεπλάκη στην υπόθεση η ΑΕΚ, τη στιγμή που ενδιαφέρον στη Βέροια είχε εκφράσει νωρίτερα ο ΠΑΟΚ, ενώ στη συνέχεια έγινε κρούση και από τον Ολυμπιακό προς την πλευρά του παίκτη, όμως τα πράγματα είχαν πάρει ήδη τον δρόμο τους. Ο Μεληκιώτης μάλιστα είναι πολύ πιθανό την επόμενη εβδομάδα να έρθει στην Αθήνα, προκειμένου η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ να ανακοινώσει και επίσημα τη μεταγραφή του.

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 29, 2016

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΑΜΒΟΥΡΓΟ..

Πολύ κοντά στον στόχο να έχει κλείσει και τρίτη μεταγραφή πριν φύγει το 2016 βρίσκεται η ΑΕΚ. Οπως είχαμε αναφέρει από την αρχή της εβδομάδας η πρώτη περίπτωση που ήθελαν να ξεκαθαρίσουν είναι αυτή του Μπαχούι που χθες μπήκε στην τελική της ευθεία και ίσως και σήμερα θα έχουμε οριστικά νέα. Ο 26χρονος διεθνής εξτρέμ έχει πειστεί από τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς πως η ΑΕΚ είναι ιδανική για να κάνει το επόμενο βήμα και μπορέσει επιτέλους να πετύχει τα πράγματα που μπορεί βάσει της αξίας του και εκτός Σουηδίας αφού μέχρι τώρα δεν έχει πετύχει στην Αλ Αχλί αλλά κσι το Αμβούργο όπου ανήκει τώρα… Εκεί στο Αμβούργο θα κριθεί ίσως και σήμερα η μεταγραφή αφού η συμφωνία της ΑΕΚ με τον παίκτη θεωρείται δεδομένη. Η ομάδα του Μπαχούι έχει στα χέρια της τις προτάσεις της ΑΕΚ και αναμένεται η απάντηση της με τον Μαϊστόροβιτς να έχει την συμπαράσταση του διεθνή πρώην συμπαίκτη του που επιθυμεί να αποχωρήσει από το Αμβούργο αφού δεν υπολογίζεται. Ολα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά. Από το να αποκτηθεί ο Μπαχούι ως ελεύθερος από τώρα μέχρι να έρθει ως δανεικός με οψιόν στα μέτρα της ΑΕΚ, μέχρι βέβαια και να ναυαγήσει η μεταγραφή αν το Αμβούργο προβάλει παράλογες απαιτήσεις. Αν όλα πάνε καλά και αποκτηθεί ο Μπαχούι είναι δεδομένο πως η ΑΕΚ πρέπει να κινηθεί και για παίκτη που να παίζει στην κορυφή της επίθεσης καθώς δεν αποτελεί εγγύηση ο Αλμέιδα ούτε μπορεί να στηριχτεί στις πρόσφατες καλές εμφανίσεις του Πέκχαρτ. Ανοιχτό παραμένει και θα παραμείνει ακόμη και σε περίπτωση απόκτησης του Μπαχούι το ενδεχόμενο απόκτησης και του Περέιρα Ντίας. Στη Μαλαισία δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Αργεντινός φορ μένει ελεύθερος από την Τζοχόρ και όπως έχουμε τονίσει αν η ΑΕΚ αποφασίσει μπορεί να κάνει δικό της τον Αργεντινό γκολτζή που παίζει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης με την ίδια επιτυχία..

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ  ΜΑΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗ..ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΡ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΤΟ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑΣ..ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟΤΕΡΟΙ ΔΙΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΜΠΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΙΜΟΥΡ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΜΟΡΑΙΣ..!!

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 28, 2016

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΤΡΕΜ ;;

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι επαφές του Μαϊστόροβιτς για την απόκτηση του Ναμπίλ Μπαχούι από την ΑΕΚ. Ο διεθνής εξτρέμ του Αμβούργου παύ μπορεί να παίξει κι από τις δύο πλευρές αν και δεξιοπόδαρος είναι ένας παίκτης που εκτιμάται ότι μπορεί να κάνει διαφορά στο Ελληνικό πρωτάθλημα κι όπως είχαμε αναφέρει στο ρεπορτάζ της Δευτέρας οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν σκοπό μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε να τελειώσουν την υπόθεση θετικά ή αρνητικά. Η διαδικασία λοιπόν ξεκίνησε, η ΑΕΚ θέλει τον παίκτη και απομένει να καταφέρει ο Μαϊστόροβιτς να κλείσει συμφωνία με το Αμβούργο αλλά και με τον πρώην… συμπαίκτη του στην ΑΕΚ. Η ΑΕΚ δεν ενδιαφέρεται να πάρει τον παίκτη μόνο για έξι μήνες και θα επιδιώξει ή να τον πάρει από τώρα με μεταγραφή ή με μια λογική οψιόν για το καλοκαίρι. 

Ανοικτό παραμένει πάντα το θέμα του Περέιρα Ντίας που μπορεί να αποκτηθεί και ως κλασικό φορ αν φύγει κάποιος από τους Αλμέιδα ή Πέκχαρτ. Σε αυτή την περίπτωση η ΑΕΚ θα πάρει σίγουρα φορ, τον Ντίας ή κάποιον άλλον από την λίστα της. Ο Αργεντίνος που παίζει με την ίδια ευχέρεια στην κορυφή της επίθεσης αλλά και περιφερειακά είναι ένα είδος… μπαλαντέρ και στην ΑΕΚ εκτιμούν πως αν το πάρουν απόφαση μπορούν να τον ντύσουν στα κιτρινόμαυρα.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΦΕΡΝΟΥΜΕ ΘΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ..ΨΗΝΕΤΑΙ Ο ΜΠΑΧΟΥΙ ..ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΜΑΣ ..ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΣ ΟΜΑΔΕΣ ..ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΤΟ 2017 ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΙΚΕΣ ΠΑΝΤΟΥ !!

Τρίτη, Δεκεμβρίου 27, 2016

METAΓΡΑΦΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι η ΑΕΚ χρειάζεται έναν σέντερ που θα κάνει τη… διαφορά και θα ενισχύσει ουσιαστικά την ομάδα. Και παρά τις δημόσιες τοποθετήσεις και όσα λέγονται περί σκέψεων για την απόκτηση παίκτη στη συγκεκριμένη θέση, η απόφαση έχει ληφθεί. Στην Ένωση ήδη κινούνται για να αποκτηθεί ψηλός και μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα είναι… επιπέδου Ευρωλίγκας. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, έχουν εντοπιστεί δύο βασικοί στόχοι και αμφότεροι είναι παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά. Δεν θα είναι απλά πιο… ψηλοί από τον Φάλκερ ή πιο… αθλητικοί. Θα έχουν όλο το πακέτο και θα μπορούν να συνεισφέρουν σε πολλούς τομείς.
Επίσης, προϋπόθεση είναι να έχει τη δυνατότητα να πάρει σημαντικό χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια και ένας βασικός  λόγος είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Μαυροειδής με το γόνατο. Ο Έλληνας σέντερ, αυτή τη στιγμή, μπορεί να ανταπεξέλθει μόνο σε έναν αγώνα την εβδομάδα, βάσει του προβλήματος. Στο παιχνίδι με τον Κολοσσό, αναγκάστηκε να αγωνιστεί 6 λεπτά, προκειμένου να δώσει βοήθειες, παρ’ ότι δεν ήταν σε θέση να μπει στο παρκέ. Κάτι που σημαίνει ότι ο ψηλός που θα αποκτηθεί θα έρθει για να συνεισφέρει πολύ και άμεσα.
Όσο για τις δύο περιπτώσεις που εξετάζονται, πρόκειται για δύο παίκτες που έχουν συμβόλαια με τις ομάδες τους και η ΑΕΚ έχει δουλέψει αρκετά και τις δύο περιπτώσεις. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, επικρατεί η αισιοδοξία ότι ένας εκ των δύο θα καταφέρει να βρει την φόρμουλα να λύσει το συμβόλαιο του και προς αυτή την κατεύθυνση είναι οι συζητήσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη. Παράλληλα, αν και η υπόθεση του Βουγιούκα «πάγωσε», στην ΑΕΚ δεν την έχουν «κάψει» εντελώς και την παρακολουθούν διακριτικά, σε περίπτωση που ο Έλληνας σέντερ βρει και αυτός τη φόρμουλα και μείνει ελεύθερος. Η υπόθεση του Βουγιούκα σχετίζεται περισσότερο με αυτή του Μαυροειδή και του προβλήματος που αντιμετωπίζει.
Δεδομένο όμως είναι ότι ανεξάρτητα από την περίπτωση του Βουγιούκα, η Βασίλισσα θα αποκτήσει έναν ξένο στη θέση του σέντερ. Επίσης, πρόθεση είναι να έχει αποκτηθεί άμεσα και να είναι διαθέσιμος, στην καλύτερη, για το παιχνίδι με τη Σάσαρι, ειδάλλως στον αγώνα με τον Άρη, στις 7 Ιανουαρίου στο ΟΑΚΑ.
Όλα τα παραπάνω για την υπόθεση του ψηλού, καθώς οι σκέψεις για μεταγραφική ενίσχυση δεν σταματάνε εκεί. Με την μέχρι τώρα εικόνα της ομάδας, ο Ζντοβτς προβληματίζεται και κάνει σκέψεις και για παίκτη στον «άσο». Το θέμα αυτό έχει προκύψει,  επειδή ο προπονητής αντιλαμβάνεται ότι ο Ντίξον –για τον έναν ή τον άλλον λόγο- δεν μπορεί να βοηθήσει ως πλέι μέικερ, ο Μωραϊτης δεν θεωρείται ακόμα έτοιμος για να πάρει σημαντικό χρόνο συμμετοχής και ο Ιβάνοβιτς παρουσιάζει αστάθεια στην απόδοσή του, με τον Ούκιτς να παίζει… ασταμάτητα. Αυτά έχουν κάνει την ΑΕΚ να κοιτάζει και για παίκτη στον «άσο» με τον ψηλό πάντως να αποτελεί ξεκάθαρη προτεραιότητα. Σε περίπτωση πάντως που αποκτηθεί παίκτης και για αυτή τη θέση, τότε ο παίκτης που θα αποχωρήσει από το ρόστερ θα είναι ο Ιβάνοβιτς, ο οποίος θα παραχωρηθεί δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν (πιθανότερος προορισμός η ομάδα του ατζέντη του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, η Μέγκα Λεκς, από την οποία και αποκτήθηκε ο Ιβάνοβιτς).

ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ..

Τελικές εξελίξεις αναμένεται να δρομολογηθούν μέσα στην εβδομάδα για τον Ναμπίλ Μπαχούι. Ο Σουηδός ακραίος επιθετικός είναι ένα από τα ονόματα που βρίσκονται στο προσκήνιο τις τελευταίες ημέρες για την ΑΕΚ και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι άνθρωποι της ομάδας θα επιδιώξουν να ξεκαθαρίσει η υπόθεσή του.
Μέσα στις αμέσως επόμενες ημέρες οι Κιτρινόμαυροι αναμένεται να προχωρήσουν τις επαφές τους με τον ποδοσφαιριστή και το Αμβούργο, επιδιώκοντας να φτάσουν σε ένα σαφές συμπέρασμα αν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να γίνει η μεταγραφή του. Σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξει το αν θα εξασφαλιστεί στην Ένωση η προοπτική να κρατήσει τον παίκτη στην Ελλάδα και μετά το καλοκαίρι, σε περίπτωση που το θέλει η ίδια.

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 26, 2016

ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ..

Δεν προχωράει όπως όλα δείχνουν η περίπτωση του Ιαν Βουγιούκα για την ΑΕΚ. Μετά και την συνάντηση που έγινε με τον Ελληνα σέντερ τα δεδομένα δεν δείχνουν να είναι ευνοϊκά. Ο παίκτης δεν έχει σκοπό να εγκαταλείψει χωρίς οικονομικό όφελος ένα συμβόλαιο που ξεπερνάει το 1.000.000 ευρώ για δύο χρόνια με την Λοκομοτίβ Κουμπάν και οι Ρώσοι από την πλευρά τους φαίνονται αναποφάσιστοι στο να λύσουν το συμβόλαιο του πληρώνοντας ένα μέρος του αφού δεν είναι ξεκάθαρο αν τελικά ο Ομπράντοβιτς τον θέλει ή όχι στην ομάδα όπου τον είχε πάει το καλοκαίρι ο πρώην προπονητής της Λόκο Φώτης Κατσικάρης. Ο παίκτης ουσιαστικά έχει συμφωνήσει με την ΑΕΚ όμως αν δεν λυθεί το συμβόλαιο δεν μπορεί να γίνει η μεταγραφή. 
Η ΑΕΚ αναγκαστικά λοιπόν θα στραφεί σε άλλη λύση για την θέση “5” και με δεδομένο ότι δεν υπάρχει άλλος Ελληνας στην αγορά αναγαστικά αυτό μπορεί να γίνει με αλλαγή ξένου και συγκεκριμένα του Φόλκερ. Ο Γιούρι Ζντοβτς στο συγκεκριμένο θέμα είναι ξεκάθαρος. Θα δώσει το οκ για αλλαγή μόνο αν πρόκειται για παίκτη διαφοράς που θα μπορεί με το “καλημέρα” να βελτιώσει την εικόνα της ΑΕΚ κάτω από το καλάθι. Αλλιώς θα προτιμήσει να διατηρήσει την χημεία της ομάδας μέχρι να βρεθεί η κατάλληλη ευκαιρία. Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει μία τέτοια περίπτωση στην αγορά όμως δεν αποκλείεται να προκύψει μέχρι τις 4 Ιανουαρίου, διάστημα στο οποίο οι ομάδες Ευρωλίγκα και Eurocup κάνουν αλλαγές στα ρόστερ τους. Η ΑΕΚ λοιπόν είναι με τα μάτια ανοικτά στην αγορά για να χτυπήσει την κατάλληλη στιγμή. Μέχρι τότε συνεχίζει ως έχει με την ελπίδα βέβαια μήπως ξαφνικά βρεθεί λύση και μείνει ελεύθερος ο Βουγιούκας.

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥΣ !!

Η ΑΕΚ έχει ήδη αποκτήσει ένα σέντερ μπακ, έχει ήδη φέρει στην Αθήνα εδώ και καιρό ένα κεντρικό χαφ και συνεχίζει… Θέλει ενίσχυση, γίνεται προσπάθεια να διορθωθούν τα λάθη του παρελθόντος και ακόμη έχουμε μέλλον… Εκτός των άλλων το πρόβλημα της ΑΕΚ είναι και επιθετικό. Η ομάδα έχει πρόβλημα στο γκολ, καθώς δεν έχει πάρει πολλά πράγματα ως τώρα από παίκτες που υπολόγιζε… Το μεταγραφικό βάρος που έχει πέσει στον Μαϊστόροβιτς είναι τώρα η ενίσχυση της επιθετικής γραμμής. Από την αρχή είναι γνωστό πως η ΑΕΚ ψάχνει για έναν επιθετικό αξίας που να μπορεί να παίζει και μόνος του στην κορυφή και περιφερειακός επιθετικός με άλλον σέντερ φορ.

Δεν αποκλείεται όμως στην ΑΕΚ να προχωρήσουν από τώρα στην απόκτηση δυο παικτών για την επιθετική γραμμή. Να έρθει δηλαδή και ένας σέντερ φορ και ένα δεξί εξτρέμ. Δεδομένο βέβαια είναι το ότι θα αποκτηθεί παίκτης που να μπορεί να παίζει τόσο εξτρέμ όσο και ως δεύτερος επιθετικός (βλέπε Περέιρα Ντίας). Όμως και το σενάριο να γίνουν μεταγραφές δύο παίκτες έχει βάση και μπορεί να γίνει πράξη.
Για να πάρει η ΑΕΚ όμως και καθαρό σέντερ φορ και εξτρέμ πρέπει να συμβούν κάποια πράγματα... Μέσα σε αυτά δεν είναι ο Χρήστος Αραβίδης! Η συγκεκριμένη περίπτωση δεν έχει να κάνει με τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Ο Αραβίδης δεν υπολογίζεται πλέον και είτε θα αποχωρήσει από την ΑΕΚ τώρα, είτε το καλοκαίρι μένοντας ως τότε στον «πάγο».
Η απόκτηση και φορ και εξτρέμ έχει να κάνει με το μέλλον στην ομάδα ενός εκ των Αλμέιδα ή Πέκχαρτ. Αν η ΑΕΚ θεωρήσει ευκαιρία κάποιον καθαρό ακραίο επιθετικό (όπως για παράδειγμα ο Μπαχούι που παίζει κυρίως εξτρέμ και από τις δύο πλευρές) και τον αποκτήσει, μπορεί να φέρει και καθαρόαιμο φορ έχοντας εξασφαλίσει παράλληλα ότι θα λυθεί η συνεργασία με έναν εκ των Αλμείδα ή Πέκχαρτ. Ο τεχνικός διευθυντής είναι σε διαρκή επικοινωνία με όλες τις πλευρές και προσπαθεί να κλείσει και να διευθετήσει όλα τα (πολλά) ανοιχτά ζητήματα. Οι τελικές αποφάσεις αναμένονται σύντομα. μέσα στις επόμενες ημέρες. Σε κάθε περίπτωση η απόκτηση ενός παίκτη με χαρακτηριστικά όπως ο Περέιρα Ντίας παραμένει το πιο πιθανό σενάριο.

Σάββατο, Δεκεμβρίου 24, 2016

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

Ώρα των Σπορ
Τα μεταγραφικά σχέδια της ΑΕΚ εχει στο πρώτο της θέμα η Ώρα: «Υπέγραψε με Βράνιες, μιλάει για Μπαχούι, το καλοκαίρι παίκτης της ο Γιακουμάκης» είναι ο τίτλος της εφημερίδας και προσθέτει: «Μεταγραφικό ντεμαράζ στην ΑΕΚ που έκλεισε ήδη 4 παίκτες για τώρα και για την επόμενη σεζόν». Για το μπάσκετ:
«Ο Μάκης φέρνει ψηλό από το πάνω ράφι», ενώ για το γήπεδο σημειώνεται: «Γιατί η έγκριση από το ΚΕ.ΣΑ... δείχνει άδεια σε λιγότερο από δίμηνο».
Ειδική αναφορά στον Βράνιες: «Τέρας δύναμης, έτριβαν τα μάτια τους στην ΑΕΚ με τα εργομετρικά του Βάρνιες».
Sportday

«Πήρε Γιακουμάκη!», γράφει στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ η εφημερίδα προσθέτοντας: «Στην Ένωση από το καλοκαίρι ο στράικερ του Πλατανιά, συμφωνία για 5 χρόνια. Γιατί είναι πάρα πολύ καλό δρόμο του Τζαβέλλα.
«Πρωταθλήτρια». Υπέγραψε για 2,5 χρόνια ο Βράνιες και έθεσε στόχο».
LiveSport
Από την πλευρά της η LS τονίζει: «Λόγος τιμής. Στην ΑΕΚ από το καλοκαίρι ο Γιακουμάκης για 5 χρόνια. Πήγε πάσο ο Λυμπερόπουλος που τον είχε υποσχεθεί στον Μελισσανίδη πριν αναλάβει πόστο στον ΠΑΟ. Ετοιμάζει και νέα χτυπήματα η Ένωση. Βράνιες: Για 2,5 χρόνια, υποσχέθηκε τίτλους με τη φανέλα του Μανωλά. Πλατέλλας: «Φεύγω γεμάτος, αλλά με πικρία»
Goal
Όσο για τη Goal: «Μπαχούι», γράφει και προσθέτει: «Ο ακραίος 25χρονος διεθνής Σουηδός του Αμβούργου ψήνεται από τον Μαϊστόροβιτς. Κοιτάζουν τον 29χρονος αριστερό μπακ, Ντάνι Καστεγιάνο της Λας Πάλμας. Ολοκληρώθηκε του Γιακουμάκης. Η ΑΕΚ συμφώνημε με Πλατανιά και παίκτη, τον αφήνει στα Χανιά μέχρι το καλοκαίρι».

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΟΝ !!

Ο Ναμπίλ Μπαχούι είναι ο δεύτερος από τους τρεις παίκτες που βλέπει η ΑΕΚ για την επίθεση της μετά το “πάγωμα” της υπόθεσης Ανσαριφάρντ. Ο Μαροκινής καταγωγής Σουηδός εξτρέμ ανήκει στο Αμβούργο αλλά έχει μόνο μία συμμετοχή 68 λεπτών με την γερμανική ομάδα και θεωρείται βέβαια πως αν η ΑΕΚ το αποφασίσει μπορεί με κάποιον τρόπο να τον κάνει δικό της. Ο Μπαχούι είναι 25 ετών και έχει κάνει τα καλύτερα παιχνίδια της καριέρας του στην ΑΙΚ Στοκχόλμης όπου μάλιστα υπήρξε συμπαίκτης (!) του Ντάνιελ Μαϊσόρεβιτς στα τελειώματα της ποδοσφαιρικής καριέρας του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ. Η σχέση ευαή είναι φυσικά το κλειδί της υπόθεσης όμως στην ΑΕΚ το σκέφτονται σοβαρά πριν κάνουν την κίνηση. 
Ο βασικός λόγος δεν έχει να κάνει με το ότι ο παίκτης εκτός Σουηδίας δεν έχει κάνει τίποτα αφού πριν το Αμβούργο δεν κατάφερε να προσαρμοστεί ούτε στην Αλ Αχλί αλλά το ότι παρα το 1.88 του ύψους του ο Μπαχούι σε αντίθεση με τον Περέιρα Ντίαζ δεν μπορεί να παίξει με την ίδια επιτυχίά στην κορυφή της επιθεσης και είναι πιο καθαρό εξτρέμ. Επίσης παρά τις διαφορές στο… “ματι” ο Σουηδομαροκινός μοιάζει πολύ στα ποδοσφαιρικά χαρακτηριστικά με τον Πατίτο. Συγκεκριμένα έχει κι αυτός καλό του πόδι το δεξί και παίζει αριστερά στην επίθεση με ανάποδο πόδι όπως ο Αργεντίνος που με τις εμφανίσεις του έχει πάρει την φανέλα… σπίτι. Με δεδομένο λοιπόν πως η καλή θέση και του Χριστοδουλόπουλου όταν αγωνίζεται μπροστά είναι αριστερά με ανάποδο πόδι γίνεται κατανοητό για ποιον λόγο δεν παίρνεται απόφαση να αποκτηθεί ο Μπαχούι αφού πλέον στην ΑΕΚ λαμβάνονται πολύ σοβαρά υπόψη τα χαρακτηριστικά και η προσπάθεια για Ανσαριφάρντ δείχνει ξεκάθαρα πως η ΑΕΚ ψάχνει παίκτη που να μπορεί να παίξει και στην κορυφή της επίθεσης. Ο Μπαχούι στην Σουηδία και την ΑΙΚ ξεπετάχτηκε σαν ένα πολύ μεγάλο ταλέντο με την Αλ Αχλί το καλοκαίρι του 2016 να δινει 1.500.000 ευρώ για να αποκτήσει τον οκτώ φορές διεθνή με την Εθνική Σουηδίας. Η ΑΕΚ συνεχίζει κανονικά την προσπάθεια για τον Περέιρα Ντίας ενώ είναι δεδομένο πως υπάρχει και τρίτος παίκτης υποψήφιος για την επίθεση ο οποίος επίσης αγωνίζεται στην Ευρώπη. Η τελική απόφαση αναμέντα να ληφθει μέσα στις επομενες μέρες...

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΚΛΕΙΣΑΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ,,ΟΛΟΙ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΦΥΣΙΚΑ..ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΟΛΩΝ !!..ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΑΡΒΑΤΟ ΦΟΡ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ;;..ΑΝΤΕ ΠΑΜΕ ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ ..

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 23, 2016

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ..;;

Η ΑΕΚ δουλεύει σε φουλ ρυθμούς για την ενίσχυση της και βρισκεται πολύ κοντά στην απόκτηση και του Γιώργου Γιακουμάκη του Πλατανιά. Η Ένωση βρίσκεται σε επαφή με την ομάδα των Χανίων για τον 22χρονο επιθετικό τον οποίο θεωρεί μια εξαιρετική επένδυση για τον μέλλον και η συμφωνία είναι προ των πυλών. Το ενδιαφέρον της ΑΕΚ επιβεβαιώνεται και από το ρεπορτάζ του ΠΑΟ (όπως μεταδόθηκε από τον ΣΠΟΡ FM και τον Τάσο Νικολογιάννη) ο οποίος επίσης έχει στη λίστα του την παίκτη. Όπως τονίζεται για τον Παναθηναϊκό δεν αποτελεί προτεραιότητα κάτι όμως που πιθανότητα προκύπτει από το γεγονός ότι η ΑΕΚ έχει ουσιαστικά κλείσει τη συμφωνία και οι "πράσινοι" δεν μπορούν να μπουν... σφήνα. 
Ο Γιακουμάκης έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις με την φανέλα του Πλατανιά. Όλα συνηγορούν ότι η ΑΕΚ θα κλείσει τη μεταγραφή άμεσα αλλά είναι πολύ πιθανό ο παίκτης να παραμείνει στα Χανιά έως το τέλος του Πρωταθλήματος. Ο 22χρονος έχει συμβόλαιο με τον Πλατανιά έως τον Ιούνιο του 2019.
Να ξεκαθαρίσουμε ότι η μεταγραφή Γιακουμάκη δεν σχετίζεται με τη μεγάλη προσπάθεια που κάνει η ΑΕΚ να αποκτήσει έμπειρο φορ για τον Ιανουάριο. Οι επαφές με ξένους παίκτες συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και η απόκτηση του 22χρονου δεν επηρεάζει αυτό το θέμα. 

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΧΑΦ ;;

Η ΑΕΚ ανακοινώνει σήμερα τον Βράνιες, έχει φουλάρει για την απόκτηση του περιφερειακού επιθετικού που θέλει όμως σύμφωνα με δημοσιεύματα που επιβεβαιώνονται είναι πιθανή άλλη μία προσθήκη για την μεσαία γραμμή και μάλιστα με αμυντικογενή παίκτη. Μια αιτία που η ΑΕΚ
κοιτάει για παίκτη σε μια θέση όπου ουσιαστικά έχει πέντε εν δυνάμει βασικούς για τρεις θέσεις έχει να κάνει και με τον προβληματισμό σχετικά με το κατά πόσο ο Σιμόες θα μπορέσει να αποφύγει νέο διάστημα απουσίας λόγω του προβλήματος στον αχίλλειο τένοντα. Αν ο Πορτογάλος παρουσιάσει ξανά το πρόβλημα υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να μπει στο χειρουργείο. Σε περίπτωση αυτή η ΑΕΚ θα χρειαστεί έναν αμυντικογενή μέσο μέχρι να επανέλθει ο Πορτογάλος αλλά σιγουρα ένας ακόμη παίκτης στη μεσαία γραμή λύνει ούτως ή άλλως τα χέρια του Μοράις. Οι πληροφορίες λένε πως έχει επισημανθεί ο στόχος και υπάρχουν επαφές επίσης προχωρημένες. Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως δεν μπορεί να θεωρηθεί σίγουρο πως η ΑΕΚ αν δεν τελειώσει αυτή την περίπτωση, θα πάει σε άλλη εναλλακτική. Πιθανότατα εκτός από το θέμα του Σιμόες παίζει ρολο και ο παίκτης που έχει βρεθεί και μάλλον ενδιαφέρει και μακροπρόθεσμα την ΑΕΚ . Ούτως ή άλλως δηλαδή η ΑΕΚ θέλει να τον υπογράψει αν τα καταφέρει και ως επένδυση.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΜΑΧΗΤΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΡΑ Ο ΝΕΟΣ ΜΑΣ ΣΤΟΠΕΡ  ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ..ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΡ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ..ΑΝΤΕ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ !! 

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 22, 2016

ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑΣ..!!

Όπως ενημερωθήκατε, ο Ογκνιέν Βράνιες αποτελεί τον νούμερο ένα στόχο της ΑΕΚ για την άμυνα, οι επαφές των δύο πλευρών έχουν μπει στο τελικό στάδιο και στόχος της ομάδας είναι η υπόθεσή του να τελειώσει άμεσα. Για τον συγκεκριμένο λόγο, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Βόσνιος αμυντικός αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα την Πέμπτη, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, να κάνει τις τελικές συζητήσεις και να ανακοινωθεί, αποτελώντας τη δεύτερη μεταγραφική κίνηση της Ένωσης για την περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ..ΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ...ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !!

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 21, 2016

ΠΑΜΕ ΒΡΑΝΙΕΣ ;;

Όπως διαβάσατε νωρίτερα, ο Ογκνιέν Βράνιες βρίσκεται στην κορυφή της λίστας της ΑΕΚ για τη θέση του στόπερ. Και όλα δείχνουν ότι αυτή η υπόθεση έχει φτάσει στο τελικό τις στάδιο, καθώς οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι πολύ προχωρημένες. Οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να ολοκληρώσουν αυτή την υπόθεση όσο πιο σύντομα γίνεται (ακόμη και μέσα στις αμέσως επόμενες ημέρες) και για τον λόγο αυτό έχουν... πατήσει το γκάζι.
Βασικό ρόλο σε αυτό έχει παίξει το γεγονός ότι οι Κιτρινόμαυροι έχουν ασχοληθεί εδώ και καιρό με την περίπτωση του 27χρονου άσου και έχουν καταλήξει με βεβαιότητα στο συμπέρασμα ότι είναι ένας παίκτης που θα ενισχύσει πραγματικά την αμυντική γραμμή της ΑΕΚ.
Ο Βράνιες μπορεί να αγωνιστεί και ως δεξιός μπακ, μια θέση βέβαια στην οποία η ΑΕΚ δεν έχει άμεση ανάγκη, όμως η φυσική του θέση είναι αυτή του στόπερ. Είναι ενδεικτικές άλλωστε οι συμμετοχές που έχει κάνει ανά θέση την τελευταία πενταετία. Τη σεζόν 2012-13 σε Κράσνονταρ και Σπαρτάκ Βλαντικαβκάς έκανε 16 συμμετοχές, τις 10 ως στόπερ και από εκεί και πέρα όλες του οι συμμετοχές είναι στο κέντρο της άμυνας (σε Ελαζιγκσπορτ, Γκαζιάντεσπορτ και Τομ Τομσκ) με εξαίρεση το πέρασμά του από τη Χιχόν, όπου έκανε 11 συμμετοχές στο δεξιό άκρο της άμυνας.
Την ίδια στιγμή, εξάλλου, οι επαφές τις ΑΕΚ με τον Βράνιες επιβεβαιώνονται και από τηνΣερβία, με την mozzartsport να κάνει λόγο για καλή πρόταση στον παίκτη και προσπάθεια του Ντούσαν Μπάγεβιτς να τον... απαγάγει, κάτι που δυσκολεύει πολύ την προσπάθειά απόκτησής του από τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορMETAΓΡΑΦΟΛΟΓΙΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΛΛΑΔΑ ΜΑΣ..ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΧΩΡΑΝΕ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑ..ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ..Ο ΚΑΘΕ ΑΕΚΤΖΗΣ..ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ..ΚΑΙ ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΓΕΡΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΖΕΠΗ !!..

Τρίτη, Δεκεμβρίου 20, 2016

ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΧΙ ΤΥΧΗ..

Η ΑΕΚ είναι γεγονός ότι στη φετινή σεζόν έχει δει την τύχη να της γυρνά επιδεικτικά την πλάτη πολλές φορές. Ωστόσο, ο Ζοσέ Μοράις αφήνει στην άκρη το... μεταφυσικό. Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε στο περιθώριο της χριστουγεννιάτικης γιορτής της ομάδας και έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα εν όψει του 2017.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Είμαστε μία μεγάλη οικογένεια, μία απίστευτη οικογένεια, η οικογένεια της ΑΕΚ. Η χαρά μας που ανήκουμε σε αυτή, είναι το ίδιο μεγάλη με την ευθύνη να δημιουργήσουμε και να φτιάξουμε ακόμα καλύτερα πράγματα. Μέχρι το τέλος της σεζόν και στην επόμενη που ακολουθεί, θέλουμε να κάνουμε όλους ακόμα πιο χαρούμενος από ότι είναι σήμερα.
Ήδη προσπαθούμε και θα κάνουμε τη δουλειά που χρειάζεται, για να δώσουμε στην ΑΕΚ την χαρά που έχει ανάγκη. Όπως σε όλες τις κατασκευές, πρέπει να μπουν τα θεμέλια για να χτίσεις. Αυτό κάνουμε τώρα, με τη βεβαιότητα ότι η επιτυχία είναι ο δρόμος που θα ακολουθήσουμε.
Ευχόμαστε σε όλους, ότι λέμε και μεταξύ μας, μία ομάδα που όσοι παίζουν θα τα δίνουν... όλα για να κάνουν χαρούμενους τους οπαδούς. Θέλουμε να αντιπροσωπεύουμε την υπερηφάνεια κάθε παιδιού. Και να αντιπροσωπεύουμε κάθε οικογένεια που υποστηρίζει την ΑΕΚ, για να έχει απόλυτη επιτυχία και στη προσωπική της ζωή. Δουλεύουμε και είμαι σίγουρος πως τη νέα χρονιά αυτό θα φανεί και μέσα στο γήπεδο, κάτι που θα δώσει χαρά στον κόσμο.
Εύχομαι υγεία, χαρά και επιτυχίες σε όλους. Από τον ερχόμενο χρόνο, υπόσχομαι η ΑΕΚ θα είναι και πάλι νικήτρια. Ευτυχισμένο το νέο έτος για την οικογένεια της ΑΕΚ, θα δώσουμε μία μάχη εναντίων όλων και θα τα καταφέρουμε».
Για το αν έχει αποφασίσει για τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στην ομάδα: «Πάντα υπάρχει περιθώριο βελτίωσης, στη νοοτροπία, στη θέληση, για κάτι καλύτερο στο γήπεδο. Πιστεύω στη δουλειά και όχι στην τύχη. Πιστεύω στον Θεό και αυτός είπε “κάνε την δουλειά σου και εγώ θα σε βοηθήσω”. Αυτό πρέπει να κάνουμε κι εμείς, να δουλέψουμε για να έρθουν τα αποτελέσματα».
Για το αν έχει κάνει τις εισηγήσεις του στον Δημήτρη Μελισσανίδη: «Η ομάδα έχει βελτιωθεί, αλλά έχει ακόμα πολύ δρόμο. Η ποιότητα του ρόστερ έχει επίσης βελτιωθεί. Η ΑΕΚ ως μεγάλη ομάδα που είναι, έχει πάντα ανοιχτά τα μάτια της στην αγορά, ώστε να βρει παίκτες που θα την βοηθήσουν να πάει ακόμα πιο ψηλά».

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 19, 2016

KONTEYOYME ...

Δεδομένη είναι πλέον η συζήτηση του θέματος του γηπέδου της ΑΕΚ από το Κ.Ε.ΣΑ. Στην αυριανή του συνεδρίαση. Το πινάκιο της βγήκε και η «Αγιά Σοφιά» βρίσκεται στην έβδομη θέση των θεμάτων προς συζήτηση, με την συνεδρίαση να ξεκινά στις 10.30. Έπειτα από δύο παρουσίες σε συνεδριάσεις του Κεντρικού Συμβουλίου Αρχιτεκτονικής, η ΑΕΚ και το συμβούλιο κατέληξαν στις 30 Νοεμβρίου σε κάποιες μικρές αλλαγές στα σχέδια, οι οποίες έγιναν και ο φάκελος κατατέθηκε εκ νέου στην υπηρεσία. Έτσι, στην αυριανή συνεδρίαση οι άνθρωπο της ΑΕΚ αισιοδοξούν ότι θα υπάρξει η τελική έγκριση της αρχιτεκτονικής μελέτης, η οποία θα ολοκληρώσει όλες τις εκκρεμότητες που υπήρχαν για την έκδοση της άδειας κατασκευής του νέου γηπέδου της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΑΝΕΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ..ΑΝΤΕ ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΕΚ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΦΕΤΟΣ !!

Κυριακή, Δεκεμβρίου 18, 2016

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ..ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΛΑ ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ..Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΣΑΡΩΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΗΣ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Σάββατο, Δεκεμβρίου 17, 2016

ΠΑΜΕ ΜΕ ΠΕΚΧΑΡΤ ;;

Η παρουσία του στην ενδεκάδα του αγώνα με τον Λεβαδειακό ήταν έκπληξη, όμως ο Τόμας Πέκχαρτ κατάφερε να γίνει εκ των πρωταγωνιστών του αγώνα, κερδίζοντας την αποβολή, πετυχαίνοντας γκολ και έχοντας συνολικά μια θετική εμφάνιση. Ο Τσέχος φορ παρουσιάζεται... ανεβασμένος τις τελευταίες μέρες, στις προπονήσεις και όλα δείχνουν ότι ο Ζοσέ Μοράις σκέφτεται το ενδεχόμενο να τον διατηρήσει στο αρχικό σχήμα στο ματς με τον ΠΑΣ. Κάτι που φάνηκε και σήμερα, σε ασκήσεις τακτικής, στις οποίες ο Πέκχαρτ ήταν μαζί με τους Αραβίδη και Πατίτο στο ίδιο γκρουπ.
Σίγουρα ασφαλή συμπεράσματα δεν μπορούν να βγουν ακόμη, καθώς ολοκληρωμένη δοκιμή ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έχει κάνει ακόμη. Όμως, ο Πέκχαρτ φαίνεται να έχει πιθανότητες... παραμονής στην κορυφή, με τους Αραβίδη, Πατίτο δίπλα του, ενώ όσον αφορά στις υπόλοιπες θέσεις δεν αναμένονται μεγάλες αλλαγές. Ο Μπάρκας θα είναι στο τέρμα, οι Γκάλο, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Ντίντακ στην άμυνα, ο Σιμόες κόφτης και ο Μάνταλος (που εξέτισε) θα πάρει μια θέση στους εσωτερικούς χαφ, πιθανότατα μαζί με τον Γιόχανσον (θέση διεκδικεί και ο Γαλανόπουλος).

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΡΙΜ ;;

Όλο και ανεβαίνει ο Καρίμ Ανσαριφάρντ στη λίστα των επιθετικών που απασχολούν έντονα την ΑΕΚ και μαζί όλο και αυξάνονται οι πιθανότητες να γίνει τελικά άμεσα η κίνηση προς τον Πανιώνιο για τον 26χρονο επιθετικό.
Όπως αναφέρει η Ώρα η ΑΕΚ έχει «παγώσει» άλλες δυο περιπτώσεις επιθετικών, εξαιτίας του Ανσαριφάντ. Το συμβόλαιο του παίκτη τελειώνει το καλοκαίρι, εχει ρήτρα αποδέσμευσης περίπου 400.000 ευρώ, ωστόσο αυτό το ποσό μπορεί να πέσει καθώς σε λίγους μήνες ο Πανιώνιος μπορεί να χάσει ως ελεύθερο τον διεθνή Ιρανό χωρίς να πάρει… ευρώ. Αυτή την ώρα κερδίζει πόντους ο Ανσαριφάρντ για την ΑΕΚ, χωρίς ωστόσο να κλείνετε πάντως καμία άλλη πόρτα… Η ΑΕΚ έχει λύσεις στα χέρια της για τη γραμμή κρούσης και μια ακόμη από την Αργεντινή.
Να θυμίσουμε πως φέτος ο Ανσαριφάρντ σε 11 ματς έχει 4 γκολ και μια ασίστ. Ενώ πέρυσι σε 30 παιχνίδια με τον Πανιώνιο σκόραρε 9 φορές και είχε μια ασίστ. 

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΡΙΜ ΓΡΑΦΕΙ Η ΦΥΛΛΑΔΑ ΜΑΣ..ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!..Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΛΕΙΝΕΙ ΜΑΚΡΑΝ ΝΤΙΞΟΝ ΚΑΙ  ΒΛΕΠΟΥΜΕ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑ

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 16, 2016

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

Ώρα των σπορ
Για το θέμα του επιθετικού, αλλά και του Τσιντώτα γράφει η Ώρα τονίζοντας: «Ο φορ αργεί αλλά έρχεται άσος» είναι ο τίτλος της εφημερίδας.  Η ΑΕΚ κλείνει Τσιντώτα για το καλοκαίρι και φτιάχνει πολύ δυνατή ελληνική τριάδα γκολκίπερ.
«Κόλλημα» για τον επιθετικό. Μπερδεύει τα πράγματα το ανέβασμα του Πέκχαρτ σε σχέση με το προφίλ του παίκτη που θα έρθει. Χάνει έδαφος του Τουράμ. Ένδειξη πως παρακολουθούν τι γίνεται με Ανσαριφάντ». Επίσης η εφημερίδα αναφέρει:
«Κλωτσιά» στην ευκαιρία. Οι προβληματισμοί και οι απορίες για την απόδοση παικτών που πασχίζου να βρουν θέση στην αποστολή αλλά και στο αρχικό σχήμα.
Λάζαρε... δεύρο έξω. Η επάνοδος του Χριστοδουλόπουλου που ανεβάζει στροφές ενόψει ΠΑΣ.
Μοράις... ξανά στο ψάξιμο για τη διάταξη.
Sportday

«Κάνει γκελ» είναι ο τίτλος της εφημερίδας στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ και τονίζει πως συμφωνία με τους Κολομβιανούς ο Πατίτο, είναι πολύ ψηλά στη λίστα της Σαντα Φε. Επιπλέον η SD τονίζει: «Επιστρέφει ο Βλαχομήτρος από τη Σερβία.  Στον «αέρα» το 4-3-3 ενόψει ΠΑΣ λόγω... Μάνταλου. Νέα κόντρα ΑΕΚ – Βασιλόπουλου».
Livesport
Με τη σειρά της η  LS τονίζει: «Έυκολο γκολ» είναι ο τίτλος της εφημερίδας. Τον νέο της επιθετικό διαλέγει η Ένωση. Τρεις οι επιλογές στο μπλοκάκι του Μαϊστόροβιτς. Τα δεδομένα για εξτρέμ και αμυντικό. Απάντηση στις καταγγελίες Βασιλόπουλου».
Goal
Από την άλλη η Goal γράφει: «Ο δικός της Κουτίνιο» τονίζει και αναφέρεται στον Ηλία Τσέλιο! «Παραμένει στο κόλπο για Ανσαριφάρντ», υπογραμμίζει.

ΑΥΤΟΣ ΠΑΙΖΕΙ..

Η ΑΕΚ είναι δεδομένο πως θέλει επιθετικό τον Γενάρη και όλες οι κινήσεις που έχει κάνει ως τώρα δείχνουν πως θα ενισχυθεί μέσα στον χειμώνα στη γραμμή κρούσης. Ο Άλεξ Ντε Μπαρτόλο επιστρέφει σήμερα από την Αργεντινή και οι πληροφορίες θέλουν τον αρχισκάουτερ της Ένωσης να φτάνει στη βάση του με δυο καλές περιπτώσεις επιθετικών. Από εκεί και πέρα υπάρχει και η ελληνική αγορά. Ο Τουράμ της Κέρκυρας δείχνει να χάνει έδαφος, όμως το ίδιο δε συμβαίνει και με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ του Πανιωνίου. Παρά το «μπάσιμο» που φέρεται να έχει κάνει ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ εξακολουθεί να παρακολουθεί την περίπτωση του Ανσαριφάρντ και δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να κάνει ουσιαστική κίνηση για την απόκτησή του.
Αφού βάλουν στην ΑΕΚ λοιπόν, τώρα με την επιστροφή Μπαρτόλο, τα πάντα για το θέμα του φορ θα πάρουν τις οριστικές αποφάσεις τους για το που θα κινηθούν.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΕΡΧΕΤΑΙ ΑΣΟΣ ΚΑΙ Ο ΦΟΡ ΑΡΓΕΙ ΓΡΑΦΕΙ Η ΦΥΛΛΑΔΑ ΜΑΣ..ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΟΡ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ Ή ΚΑΙ ΔΥΟ..ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΜΠΑΛΙΤΣΑ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 15, 2016

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Όλα μηδέν στην Λαμία, στο χθεσινό παιχνίδι της ΑΕΚ και εκεί στέκεται στον βασικό της τίτλο η εφημερίδα, που κάνει λόγο για «Μηδέν ευκαιρίες, γκολ, σεβασμό, νοοτροπία». Κριτική και στον Ζοσέ Μοράις για  τις άστοχες δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς. Αναφορά γίνεται και στις δηλώσεις του Αϊντάρεβιτς, που έχει θέσει στόχο καριέρας να πετύχει στην ΑΕΚ, ενώ γίνεται λόγος και στο ουγγρικό δημοσίευμα που θέλει την  Ένωση να βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Γιούρτσο. Τέλος, υπάρχει αναφορά και στην σαρωτική Βασίλισσα και τη νίκη της επί της Σαρλεουά, περνώντας έτσι στη δεύτερη θέση του ομίλου.
SPORTDAY

Βασικό θέμα είναι η ΑΕΚ στην εφημερίδα, η οποία αναρωτιέται: «Τι να πει κανείς…», αναφερόμενη φυσικά στην προβληματική χθεσινή εμφάνιση της ομάδας στη Λαμία. Κριτική στον Ντίας για τη νέα κακή εμφάνιση του, που θέτει ζήτημα για την απόκτηση αριστερού μπακ, ενώ γίνεται λόγος και για σαφάρι επιθετικού στο εξωτερικό. Όσο για τις δηλώσεις του Μοράις, η εφημερίδα τις χαρακτηρίζει… τρολάρισμα.
LIVE SPORT
Με τα μεταγραφικά ασχολείται κατά κύριο λόγο η εφημερίδα, η οποία αναφέρεται στο ουγγρικό δημοσίευμα για  Γιούρκσο και το φερόμενο ενδιαφέρον της ΑΕΚ. Για το ματς με τη Λαμία, η εφημερίδα στέκεται στην έλλειψη σοβαρότητας που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές, ενώ για το μπάσκετ γίνεται λόγος για διαφορά κλάσης απέναντι στην Σαρλερουά, με πρωταγωνιστή τον Ντίξον.
GOAL
Στην έλλειψη θεάματος και φαντασίας από πλευράς ΑΕΚ, στέκεται η εφημερίδα, σχετικά με τη χθεσινή εμφάνιση στη Λαμία, κάνοντας λόγο για βολική ισοπαλία και για τις δύο ομάδες. Αναφορικά με τα μεταγραφικά, τονίζεται το φερόμενο ενδιαφέρον για Γιούρκσο, αλλά και για τον Τσιντώτα. Για το μπάσκετ η εφημερίδα τονίζεται ότι η Βασίλισσα κέρδισε εύκολα τη Σαρλερουά, έχοντας το μυαλό στη Μπεσίκτας.

ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΚΡΑΤΑ !!

Χαρούμενος για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπελλου δήλωσε ο Ζοζέ Μοράις στις πρώτες του δηλώσεις μετά το παιχνίδι της Λαμίας, υπογραμμίζοντας πως πάντα ζητάει περισσότερα από τους παίκτες του:
«Πάντα ζητάω περισσότερα από τους παίκτες μου. Είμαι χαρούμενος από την πρόκριση όμως. Θα συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε με νέους παίκτες όπως οι Γαλανόπουλος, Τσέλιος, Τζανετόπουλος που πήραν και σήμερα ευκαιρίες», είπε στον Cosmoteο προπονητής.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ..ΠΑΛΙ ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑ ΠΑΛΙ ΧΩΡΙΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΠΑΛΙ ΧΩΡΙΣ ΜΙΑ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ!!..ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!..Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 14, 2016

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

Ώρα των Σπορ: Αλάνι! Με άνεση, ωραία μαγκιά, φουλ αυτοπεποίθηση, ο Αστρίτ Αϊντάρεβιτς, αλλά και η κούκλα σύντροφός του, «έκλεψαν την παράσταση», στη χθεσινή παρουσίαση του Σουηδού μέσου, από την ΑΕΚ. «Η ΑΕΚ είναι η καλύτερη επιλογή, είμαι νικητής και ήρθα για να νικάμε». Έκανε την πρώτη του προπόνηση, έβγαλε αμέσως… μάτια, η τεχνική του κατάρτιση. Μαϊστόροβιτς: Από τους καλύτερους παίκτες στη Σκανδιναβία. Κατέθεσε και περιμένει. Στις 20/12, οριστικά η συνεδρίαση του ΚΕ.Σ.Α. για να πάρει η ΑΕΚ το «πράσινο φως» για την οικοδομική άδεια της «Αγιά-Σοφιάς». Δεδομένο: Ο Μαϊστόροβιτς τον έφερε σαν «8άρι». Διίστανται οι απόψεις για τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του Αϊντάρεβιτς, αλλά ο τεχνικός διευθυντής είναι κατηγορηματικός πως μπορεί να παίξει ως εσωτερικός μέσος στο σύστημα του Μοράις. Ξεκάθαρη η ΑΕΚ για τις φήμες περί απενεργοποίησης, ακόμα και φυγής του Ντούσαν Μπάγεβιτς: Μυθεύματα και φθηνά κουτσομπολιά, που μόνο κακό θέλουν να προκαλέσουν στην ομάδα μας. Πλατέλλας προς αποχώρηση, στο… βάθος και θέμα Αραβίδη. Ερωτηματικό για τα αίτια του αποκλεισμού από την αποστολή του σημερινού ματς Κυπέλλου. Ο Ηρακλής θέλει δανεικό τον Τζανετόπουλο. «Τελειώνει» ο Ζόριτς, αδειάζει θέση ξένου. «Σφραγίζει» την πρόκριση. Επιμένει στο 4-3-3 ο Μοράις, στο σημερινό (17:15) ματς Κυπέλλου στη Λαμία. Μάνταλος, Λάζαρος και Αλμέιδα η πιθανή τριάδα της επίθεσης, παίζει ο Ντίας, δίδυμο έκπληξη με Γαλανόπουλο-Τσέλιο μπροστά από τον Γιόχανσον στη μεσαία γραμμή. Αγώνας-φωτιά για τη Βασίλισσα. «Μονόδρομος» και πάλι η νίκη απόψε (21:00) στο ΟΑΚΑ κόντρα στη φορμαρισμένη Σαρλερουά. Απών ξανά ο τραυματίας Βασιλειάδης. «12 στα 12» οι Παίδες της Βασίλισσας, 76-34 το Λαύριο και σταθερά πρώτοι και αήττητοι στην ΕΣΚΑ.

Sportday: Τρελαμένος! Ο Αϊντάρεβιτς όχι απλά προπονήθηκε αλλά θέλει να μείνει στην Ελλάδα στις γιορτές για έξτρα πρόγραμμα! «Θέλω να κερδίζω, όχι να είμαι δεύτερος», είπε στην παρουσίασή του. «Υπέγραψε για 2,5 χρόνια». Ανακοίνωση ΑΕΚ για Μπάγεβιτς: Δεν υπάρχει θέμα! Με 4-3-3 και αλλαγές στη Λαμία (17:15, Cosmote Sport 1).

Goal:
 Αποφασισμένος να πετύχει. Για 3η και φαρμακερή προσπάθεια εκτός Σουηδίας ο Αϊντάρεβιτς που υπέγραψε μέχρι τα 2019 στην ΑΕΚ. Καταλήγει στον Τσιντώτα για κίπερ το καλοκαίρι. Επιμένει για Τελίν. Διάψευση για απενεργοποίηση του Ντούσκο. Με αλλαγές στη Λαμία.

Live Sport: Ο προπονητής της Έρεμπρο μιλάει στη Live για Αϊντάρεβιτς: Ευλογία για την ΑΕΚ. Μεγάλη η απώλεια για μένα λέει ο Άξεν. Χαϊδεύει την μπάλα με το αριστερό και δίνει έτοιμα γκολ. Μπερίσα στη Live: Θα είναι ο καλύτερος μέσος στην Ελλάδα. Η αυτοπεποίθηση του Σουηδού και η όμορφη Μιμόζα. Λάτιν επιθετικός, η επόμενη κίνηση της Ένωσης. Η αλήθεια για Μπάγεβιτς.

ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ..

Να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της για τη φάση των ομίλων του Κυπέλλου... κάνοντας το χρέος της θέλει η ΑΕΚ, στο σημερινό παιχνίδι με τη Λαμία. Κι αυτό δεν είναι άλλο από το να σφραγίσει την πρόκρισή της στους «16» της διοργάνωσης ως πρώτη, κάτι που αναμένεται να της εξασφαλίσει καλύτερη κλήρωση στις 20 Δεκεμβρίου.
Ο Ζοσέ Μοράις φρόντισε μετά τα όσα συνέβησαν στην Καρδίτσα, όταν η ΑΕΚ ήταν στο 2-0 με την Αναγέννηση και τελικά ήρθε ισόπαλη με 2-2, να χτυπήσει το... καμπανάκι στους ποδοσφαιριστές του εν όψει του σημερινού ματς στη Λαμία, τονίζοντάς τους ότι θα πρέπει να είναι σοβαροί και να αποδείξουν εντός του γηπέδου την -δεδομένη- ανωτερότητά τους, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θα πρόκειται για ένα εύκολο παιχνίδι.
Όσον αφορά στα βαθμολογικά δεδομένα του ομίλου, η ΑΕΚ θα περάσει ως πρώτη στον όμιλό της είτε με νίκη (που είναι φυσικά ο στόχος της, σε συνδυασμό με μια καλή εμφάνιση), είτε με ισοπαλία, καθώς υπερτερεί της Λαμίας στο κριτήριο που αφορά στην καλύτερη επίθεση.
Σε περίπτωση ήττας, είναι δεδομένη η απώλεια της πρώτης θέσης, όχι όμως και της πρόκρισης, αφού σε νίκη της Κέρκυρας στο άλλο παιχνίδι, υπερτερεί στην ισοβαθμία καθώς την έχει κερδίσει στο ΟΑΚΑ (4-0), ενώ σε περίπτωση νίκης της Αναγέννησης, θα πρέπει η ομάδα της Καρδίτσας να «καλύψει» (στον συνδυασμό των δύο αποτελεσμάτων) τη διαφορά τεσσάρων γκολ που έχει η ΑΕΚ αυτή τη στιγμή στον τομέα της επίθεσης.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΤΟ ΑΛΑΝΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΣΤΕΡΙΩΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ !!..ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Τρίτη, Δεκεμβρίου 13, 2016

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

Ώρα των σπορ
«2ος Βίκινγκ!» γράφει στο πρώτο της σημερινό θέμα η Ώρα, αναφερόμενη στον Αϊντάρεβιτς και προσθέτει: «Ολοκληρώνει σήμερα τα ιατρικά τεστ και υπογράφει. Ο Μαϊστόροβιτς τον θέλει γρήγορα στα Σπάτα προκειμένου να είναι πανέτοιμος από 1η Γενάρη. Σε πλήρη εξέλιξη οι επαφές και για επιθετικό. Σκέψεις για να μην είναι φορ περιοχής». Επίσης η εφημερίδα τονίζει: «Για νέο συμβόλαιο ο Γαλανόπουλος. Επιστρέφει ο Βάργκας στη Λαμία.
Μοράις: «Να αποδείξουμε στο γήπεδο πως είμαστε ΑΕΚ».
Επειγόντως σέντερ! Στα δύσκολα παιχνίδια φάνηκε ξεκάθαρα το μεγάλο πρόβλημα της ΑΕΚ κάτω από τα καλάθια. Η Βασίλισσα παίζει τα ματς της χρονιάς  με τον Άρη σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και δεν γίνεται να πάει «γυμνή» στη θέση 5. Στασιμότητα με Βουγιούκα, δεν δείχνει να καίγεται ο Ζντόβτς».  
Sportday

«Αυτός είναι», γράφει η SDγια τον Αϊντάρεβιτς και συνεχίζει: «Ο Ματίας Κάρλσον της «Aftonbladet» παρουσιάζει τον Αϊντάρεβιτς. Στην Αθήνα ο Σουηδός χαφ, πέρασε ιτατρικά και ανακοινώνεται σήμερα.
Μέσα στο μήνα ο στόχος να κλείσει ο φορ.
Περίεργος αποκλεισμός Αραβίδη από την αποστολή στη Λαμία».
Livesport
Για τον Αϊντάρεβιτς γράφει και η LS: «Εργαλείο» είναι ο τίτλος της εφημερίδας και προσθέτει: «Το χέρι στη φωτιά βάζει ο Μαϊστόροβιτς για Αϊντάρεβιτς. Ο 26χρονος πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και υπογράφει συμβόλαιο στην ΑΕΚ μέχρι το 2019. Δύο μήνες Μοράις: Τα δοκίμασε όλα! Με βασικούς στη Λαμία για το Κύπελλο».
Goal
«Αϊντάρεβιτς ο πρώτος», γράφει η Goal για να τονίσει επίσης: «Στην Αθήνα από χθες, πέρασε εξετάσεις και υπογράφει σήμερα στην ΑΕΚ. Στόχος να είναι έτοιμος με το νέο χρόνο. Επαφές για τον Τουράμ».

ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ !!

Στους παίκτες μίλησε ο Ζοζέ Μοράις, μετά το τέλος της χθεσινής  προπόνησης. Ο Πορτογάλος εστίασε στο επερχόμενο παιχνίδι με τη Λαμία και ζήτησε να αποδείξουν στο γήπεδο ότι είναι
καλύτερη ομάδα. "Πρέπει να αφήσουμε πίσω το ματς του Σαββάτου και να κοιτάξουμε αυτό που έρχεται με τη Λαμία. Κανείς να μην σκέφτεται ότι θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι. Είμαστε η ΑΕΚ, είμαστε καλύτερη ομάδα αλλά αυτό πρέπει να το αποδείξουμε και μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Είναι η υποχρέωση μας να παίξουμε καλά, να κερδίσουμε και αυτό θα κάνουμε" τόνισε ο Μοράις.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΚΑΙ 2οS BIKINΓΚ ΣΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ  ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΚΤΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ  ΟΜΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ !!..ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΦΟΡ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑΤΗ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 12, 2016

ΗΡΘΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ !!

Τα τυπικά απομένουν ώστε ο Αστρίτ Αϊντάρεβιτς (έτσι προφέρεται το όνομα του) να γίνει παίκτης της ΑΕΚ. O 26χρονος αριστεροπόδαρος μέσος βρίσκεται στην Αθήνα και μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, το πρωί πέρασε τις απαιτούμενες ιατρικές εξετάσεις. Η συμφωνία με τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς πρέπει να θεωρείται δεδομένη και το μόνο που απομένει είναι να υπογράψει συμβόλαιο και να ανακοινωθεί και επίσημα αν όλα βέβαια πάνε καλά με τα ιατρικά. Αυτό είναι πιθανό να γίνει ακόμη και απόψε ή το αργότερο αύριο με τον Αϊντάρεβιτς να αποτελεί την πρώτη μεταγραφή της Ένωσης για την περίοδο του Ιανουαρίου. Ο παίκτης αναμένεται να μπει άμεσα στις προπονήσεις της ΑΕΚ για να είναι έτοιμος από τον πρώτο αγώνα του Ιανουαρίου οπότε και θα έχει δικαίωμα συμμετοχής. Ο αρχηγός της Ολυμπιακής ομάδας της Σουηδίας, στην πρόσφατη Ολυμπιάδα του Ρίο, έρχεται από γεμάτη σεζόν με την Ερεμπρο και είναι έτοιμος να βοηθήσει άμεσα την ΑΕΚ στην μεσαία γραμμή. 

H AΠΟΣΤΟΛΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ..

Την αποστολή για την αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου στην έδρα της Λαμίας ανακοίνωσε ο Ζοσέ Μοράις την Δευτέρα. 


Ο Πορτογάλος τεχνικός μπορεί να είδε για δεύτερη συνεχή μέρα τον Τάσο Μπακασέτα να προπονείται κανονικά, ωστόσο, δεν τον συμπεριέλαβε προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμος στο ματς πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΣ. Από εκεί και πέρα εκτός για λόγους ξεκούρασης έμειναν εκτός και οι Μπάρκας, Σιμόες, Αραβίδης, ενώ για ακόμη ένα παιχνίδι αποκλείστηκε για λόγους τακτικής ο Βαγγέλης Πλατέλλας, που πλέον μοιάζει ένα βήμα μακριά από την έξοδο. Αντίθετα, ο Ρόναλντ Βάργκας που ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε βρίσκεται κανονικά στις επιλογές του κόουτς των κιτρινόμαυρων. 

Αναλυτικά: Ανέστης, Βούρας, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Μπακάκης, Τζανετόπουλος, Ντίας, Βάργκας, Γιόχανσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Ροντρίγκες, Τσέλιος, Πέκχαρτ, Χριστοδουλόπουλος, Αλμέιδα. 

Από εκεί και πέρα ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι συνέχισε την Δευτέρα το πρόγραμμα θεραπείας που ακολουθεί και επίσης δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

Ώρα Των Σπορ
Για τους Μπάρκα και Γαλανόπουλο γράφει στο πρώτο της σημερινό θέμα η Ώρα τονίζοντας: «Τεράστιο κεφάλαιο Μπάρκας και Γαλανόπουλος». Επιπλέον, αναφέρει: «Το «ξεμπούκωμα» του Πέκχαρτ και η μεγάλη δικαίωση του Μοράις. «Φτιάχτηκε» ο Σιμόες: «Πάμε ΑΕΚ».
Μετά τον Ατζάρεβιτς φουλ για επιθετικό. Προτεραιότητα αποτελεί συγκεκριμένος στόχος στη Λατινική Αμερική, σε δεύτερο πλάνο ο Τουράμ».
Όσο για το μπάσκετ; «Ο Μπουρούσης ήταν στον... ΠΑΟ. Με τον Ούκιτς σε μεγάλη βραδιά, τον Σάκοτα πραγματικό αρχηγό και σπουδαίο τον Λαρεντζάκη, η ΑΕΚ έπαιξε στα ίσα τον ΠΑΟ μέχρι το δ’ δεκάλεπτο αλλά εκεί «μίλησαν» η κλάση του Μπουρούση και η απουσία ανάλογου επιπέδου ψηλού για τη Βασίλισσα. Κλείνει την «ψαλίδα» της δυναμικότητας η Ένωση αλλά δεν είναι ακόμα σε θέση να χτυπήσει τους δύο πρώτους.
Sportday

«Χαμόγελα ξανά», γράφει για την ΑΕΚ η  SD. «Βγάζει νέους πρωταγωνιστές στην ΑΕΚ  ο Μοράις. Επιστρέφει ο Μπακασέτας, ικανοποιημένος ο Πορτογάλος κόουτς», προσθέτει.
Livesport
«Διαμάντι» είναι ο τίτλος της εφημερίδας και αναφέρεται στον Γαλανόπουλο. «Ποιος ανακάλυψε τον Γαλανόπουλο, ποιοι είχαν τη μεγαλύτερη επιρροή πάνω του και ποιος τον έκανε «άρρωστο» ΑΕΚτσή. Το σχολείο, οι συμβουλές στα Σπάτα και ο... Τζέραρντ.
Στο χέρι της ο Ατζάρεβιτς, σταντ μπάι για Τζαβέλλα».
Goal
Από την πλευρά της η  Goalτονίζει: «Το τρίγωνο του Μοράις. Ο Πατίτο, ο Γαλανόπουλος και ο Πέκχαρτ ξεμπλοκάρουν δημιουργικά την Ένωση».

EYXAΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ !!

Η ΑΕΚ έκανε την καλύτερη -και πιο ολοκληρωμένη- φετινή της εμφάνιση απέναντι στον Λεβαδειακό, όμως έχει δρόμο ακόμη μπροστά της για να πείσει ότι γυρίζει σελίδα αγωνιστικά. Το πρώτο μήνυμα το έστειλε δημόσια ο Δημήτρης Μελισσανίδης με τη δήλωσή του αμέσως μετά τη λήξη του ματς. Το δεύτερο ήρθε προς τους παίκτες της ΑΕΚ από τον Ζοσέ Μοράις, στην ομιλία του πριν από την έναρξη της σημερινής προπόνησης.

«Παίξαμε ένα καλό παιχνίδι, στο οποίο βγήκαν αρκετά από όσα δουλεύουμε. Σας αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθειά σας και για το ότι είχατε συγκέντρωση σχεδόν σε όλο το παιχνίδι. Όμως, θα πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά. Υπάρχουν ακόμη πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε. Μπορούμε να παίξουμε ακόμη καλύτερα. Κι αυτός είναι ο στόχος μας, να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο για να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε», τόνισε ο Πορτογάλος στους παίκτες του.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΤΟΠΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ..ΤΟΠΟ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΤΗΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ..ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ  ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΜΑΣ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΟΡΕΙΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ !!..ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΝΙΚΕΣ !!..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗ !!

Κυριακή, Δεκεμβρίου 11, 2016

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ !!

Ώρα των Σπορ
Η Ώρα γράφει στο πρώτο της θέμα: «Επιτέλους...ΑΕΚ» και προσθέτει: «Η Ένωση ήταν χθες για πρώτη φορά εφέτος ακριβώς όπως πρέπει και όπως την θέλει ο κόσμος της σε τέτοια ματς και διέλυσε τον Λεβαδειακό με 4-0, ενώ θα μπορούσε να πετύχει άλλα τόσα. Δεμένο και πολύ καλά δουλεμένο το σύνολο που παρουσίασε ο Μοράις, με διάθεση για καλή μπάλα, έπνιξε τον αντίπαλο από το πρώτο δευτερόλεπτο. Μαγικός και καθοριστικός ο Πατίτο, που ξεσήκωσε τον κόσμο. Ξεκλείδωσε το ματς με την ασίστ στον φοβερό Σιμόες για το 1-0 και έκλεισε το σκορ ο ίδιος. Ενθουσίασε ο Γαλανόπουλος που πέτυχε και το πρώτο του γκολ στην επαγγελματική του καριέρα».
SportDay

Με τη σειρά της η  SD τονίζει: «Αυτή ναι, ήταν ΑΕΚ. Η Ένωση εκμεταλλεύτηκε την γρήγορη αποβολή του Ναμάσκο και ξέσπασε. Κορυφαίος ο Σιμόες που έβαλε γκολάρα με τακουνάκι. Σούπερ οι Γαλανόπουλος και Πέκχαρτ. Την επόμενη εβδομάδα στην Αθήνα ο Ατζάρεβιτς».
LiveSport
«Επιτέλους ήταν ΑΕΚ», γράφει με τη σειρά της η LiveSport και υπογραμμίζει: «Με 10 παίτκες από το 17 ο Λεβαδειακός. 27 τελικές και 77% κατοχή μπάλας από την ομάδα του Μοράις. Σούπερ ο Σιμόες που άνοιξε λογαριασμό στα γκολ. Σκόραρε και κέρδισε την αποβολή του Ναμάσκο ο Πέκχαρτ. Βρήκαν δίχτυα ο MVP, ο Γαλανόπουλος και ο Πατίτο».
Goal
Όσο για τη Goal; «Γέλα κυρία μου. Αυτή ήταν ύστερα από καιρό κανονική ΑΕΚ με απόλυτη κυριαρχία κόντρα στον Λεβαδειακό. Η σωστή αποβολή του Ναμάσκο άνοιξε το δρόμο. Πρώτο γκολ για Γαλανόπουλο και Σιμόες. Σκόραραν Πατίτο και Πέκχαρτ με τον δεύτερο να αποθεώνεται. Έρχεται άμεσα ο Ατζάρεβιτς. Κετσπάγια για το εξώδικο: Τους ψάχνουμε στο τηλέφωνο και μας αγνοούν, η ΑΕΚ έχει μείνει πίσω σε όλα».

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002