Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Κυριακή, Οκτωβρίου 13, 2019

OI ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΙΛΙΑ..

Στην προχθεσινή συζήτηση που είχε ο Ίλια Ίβιτς με τους δημοσιογράφους «φωτογράφισε» κάποιες μεταγραφικές σκέψεις του τόσο ενόψει Ιανουαρίου, όσο και καλοκαιριού φυσικά. Το καλοκαίρι φυσικά η αγορά είναι μεγαλύτερη, ωστόσο ο τεχνικός διευθυντής είναι δεδομένο πως θα προχωρήσει κάποιες μεταγραφικές υποθέσεις τον πρώτο μήνα του χρόνου. Με βάση λοιπόν τα λεγόμενα του Ίβιτς προχθές στις βασικές προτεραιότητες είναι η απόκτηση ενός πλάγιου επιθετικού που θα έχει κύριο χαρακτηριστικό του την ταχύτητα και το ένας εναντίον ενός , να πατάει περιοχή, να τροφοδοτεί τους συμπαίκτες του και να σκοράρει. Εχει εντοπίσει εκεί αδυναμία της ΑΕΚ ο τεχνικός διευθυντής.
Οι «καθαροί» πλάγιοι επιθετικοί που διαθέτει η ομάδα στο ρόστερ της αυτή τη στιγμή είναι οι Βέρντε και Ντέλετιτς. Αμφότεροι παίζουν καλύτερα δεξιά. Χρειάζεται η ομάδα και έναν παίκτη να παίζει κυρίως αριστερά. Εχει ξεκινήσει η προσπάθεια τέτοιος παίκτης να αποκτηθεί τον Γενάρη. Πρώτο το κρατούμενο. Από εκεί και πέρα το γεγονός ότι ο Ίβιτς θέλει να φέρει στην ΑΕΚ έναν πλάγιο ταχύ επιθετικό δείχνει πως δουλεύει και τον δρόμο του βασικού συστήματος που θέλει να ακολουθήσει η ΑΕΚ από τώρα και μετά. Το 4-2-3-1 είναι το σύστημα που θα «πατήσει» και θα δουλέψει ο Κωστένογλου. Ηδη το κάνει και με τον Βόλο θα το δούμε. Το 3-5-2 επιλέχθηκε από τον προπονητή με γνώμονα την χρονική στιγμή και τα προβλήματα της ομαδας που χρειαζόταν να προσέγγιζει τα παιχνίδια πιο συντηρητικά. Μελλοντικά το 3-5-2 θα παραμείνει εναλλακτικό αλλά η ΑΕΚ θα εχει βασική επιλογή στην αγωνιστική της φιλοσοφία πάνω στο 4-2-3-1. Γι’ αυτό και θέλει ο τεχνικός διευθυντής στο ρόστερ περισσότερους «καθαρούς» πλάγιους επιθετικούς. 
Με γρήγορους παίκτες στα άκρα και καλούς στο ένας εναντίον ενός είναι δεδομένο πως θα δουλευτεί καλύτερα το συγκεκριμένο σύστημα και μέσα από τη δουλειά θα μπορεί να ξεκλειδώνει πιο εύκολα η ΑΕΚ τις αντίπαλες πολυπρόσωπες άμυνες που την περιμένουν στα περισσότερα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος. Συν τοις άλλοις με το 4-2-3-1 μπορούν να αξιοποιηθούν καλύτερα και οι Βέρντε, Ντέλετιτς. Αμφότεροι είναι παίκτες που τα χαρακτηριστικά τους δεν τους βοηθούν να παίξουν στο 3-5-2. 
Ο αριστεροπόδαρος σέντερ μπακ 
Εκτός από τον πλάγιο επιθετικό, ο Ίβιτς κοιτάει στην αγορά να βρει και έναν αριστεροπόδαρο στόπερ. Αναγκαστικά ως αριστερό στόπερ στη θέση αυτή παίζει ο Τσιγκρίνσκι ή ο Μπακάκης όταν προτιμά την τριάδα πίσω ο προπονητής. Το καλό πόδι και των δυο είναι το δεξί και όχι το αριστερό. Τακτικά είναι σημαντικό για την ομάδα να έχει στα στόπερ της παίκτη με καλό πόδι το αριστερό, ώστε να μπορεί να βγάζει τη μπάλα, από την πλευρά του, με μεγαλύτερη ασφάλεια, χωρίς να χρειάζεται να χάνει χρόνο υπό πίεση να την φέρει στο δεξί, κάνοντας γέμισμα δίνοντας καμπύλη προς τον άξονα, όπου το ενδεχόμενο να χαθεί η μπάλα και να βρει χώρο αντεπίθεσης ο αντίπαλος είναι μεγαλύτερο. Επιπλέον, το καλοκαίρι υπάρχουν δυο ερωτηματικά. Ο Βράνιες έχει έρθει δανεικός από την Άντερλεχτ χωρίς οψιόν αγοράς, ενώ το συμβόλαιο του Τσιγκρίνσκι τελειώνει. Θέλει η ΑΕΚ από τώρα σταθερή αμυντική λειτουργία και η απόκτηση ενός στόπερ κρίνεται αναγκαία.
Περί κεντρικού χαφ 
Εκτός από πλάγιο επιθετικό και αριστεροπόδαρο στόπερ, η ΑΕΚ έχει ανάγκη και από έναν ψηλό κεντρικό χαφ. Το έχει εντοπίσει κι αυτό ο Ίβιτς και τσεκάρει την αγορά. Εφόσον βρεθεί τον Γενάρη παίκτης που να πληροί τις προϋποθέσεις τότε θα αποκτηθεί. Διαφορετικά πάμε για καλοκαίρι. Το σίγουρο είναι ένα: δεν θα ρισκάρει η ΑΕΚ μεταγραφές και βασικό μέλημα είναι αυτοί που θα έρθουν να προσφέρουν το κάτι παραπάνω άμεσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002