Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Κυριακή, Ιουνίου 07, 2009

KAI ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ..


Τη φανέλα της ΑΕΚ θα φορά την επόμενη περίοδο ο Ίλιε Ιορντάκε. Ο 24χρονος Ρουμάνος ακραίος χαφ ειδοποιήθηκε να έρθει στην Αθήνα για τις τελικές διαπραγματεύσεις, για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο. Ο Ρουμάνος άσος είχε αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις στις προπονήσεις της ομάδας και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς εισηγήθηκε την πραγματοποίηση της μεταγραφής.

«Μας ειδοποίησε η ΑΕΚ να έρθουμε στην Αθήνα προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Ιορντάκε, γι' αυτό μάλιστα ακυρώσαμε κι ένα ραντεβού που είχαμε με γερμανική ομάδα. Θεωρώ απίθανο να χαλάσει κάτι την τελευταία στιγμή, κατά 99% ο Ιορντάκε είναι παίκτης της ΑΕΚ», δήλωσε στη «SportDay» ο εκπρόσωπος του παίκτη, Φλορίν Μανέα. «Ο Ιορντάκε είναι ενθουσιασμένος με την εξέλιξη αυτή. Δεν βλέπει την ώρα να ανέβουμε στο αεροπλάνο και να έρθουμε στην Αθήνα για τις υπογραφές».

Έπεται συνέχεια

Μέχρι τα μέσα της εβδομάδας είναι πολύ πιθανό να ολοκληρωθεί και η μεταγραφή του Γρηγόρη Μάκου από την ΑΕΚ. Η πρόταση της «Ένωσης» στον Πανιώνιο φέρεται να φτάνει τις 800.000 ευρώ και δεν απέχει πολύ από τις απαιτήσεις των «κυανέρυθρων». Μετά την άρνηση της Λανούς να ανανεώσει το δανεισμό του Αγκουστίν Πελετιέρι, η απόκτηση ενός μεσοαμυντικού είναι επιτακτική ανάγκη.

Η διοίκηση της ΑΕΚ έκανε μία διερευνητική κρούση και για τον Γιάννη Μανιάτη, αλλά στον Πανιώνιο δεν συζητούν καν το ενδεχόμενο πώλησης του βασικού δεξιού μπακ της ομάδας. Πάντως και παρά τη δεδομένη παραμονή των Γεωργέα και Κουτρομάνου, θα αποκτηθεί ένας ακόμη παίκτης για τη θέση του δεξιού μπακ.

Τέλος, ο Φαμπιάν Εστογιανόφ είναι ένας παίκτης που αρέσει στους ανθρώπους της ΑΕΚ, ωστόσο είναι απίθανο να τεθεί ζήτημα ανταλλαγής του με τον Ράφικ Τζεμπούρ όπως γράφτηκε, καθώς ο Γαλλοαλγερινός φορ υπολογίζεται από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Πιο προσιτή λύση για τη θέση του μεσοεπιθετικού είναι ο Λεονάρντο, διακαής μεταγραφικός πόθος του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Το κόστος του Βραζιλιάνου άσου δεν είναι απαγορευτικό για το… πορτοφόλι της «Ένωσης», η οποία ίσως δώσει στο Λεβαδειακό εκτός από χρήματα και κάποια έμψυχα ανταλλάγματα.

«Κλωτσά» ο Χουανφράν

Αρνητικός στο ενδεχόμενο μείωσης των πάγιων αποδοχών του συμβολαίου του (700.000 ευρώ ετησίως) και ορισμού υψηλών μπόνους διακρίσεων είναι ο Χουανφράν, όπως δήλωσε ο μάνατζέρ του στη «SportDay». «Θεωρώ δύσκολο να αποδεχτούμε κάτι τέτοιο. Έχει υπογραφεί ένα συμβόλαιο πριν από μόλις ένα χρόνο και θεωρούμε πως πρέπει να γίνει σεβαστό από την ΑΕΚ. Αν μας προταθεί κάτι τέτοιο, θα το συζητήσουμε, αλλά αυτή τη στιγμή πιστεύω πως είναι δύσκολο να διαφοροποιηθούν οι όροι του συμβολαίου του», δήλωσε ο εκπρόσωπος του 33χρονου αριστερού μπακ, Αρτούρο Κανάλες.

Πάει Γερμανία ο Πλιάτσικας

Προτάσεις από τη Γερμανία για τον Βασίλη Πλιάτσικα θα μεταφέρει στη διοίκηση της ΑΕΚ ο μάνατζέρ του, Πολ Κουτσολιάκος. Η διοίκηση της «Ένωσης» αξιώνει περίπου 350.000 ευρώ για την πώληση του 21χρονου μέσου, που δεν είναι στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας. Η πρόσφατη κλήση του παίκτη στην εθνική Ανδρών και τα κολακευτικά σχόλια του Ότο Ρεχάγκελ αποτελούν αρωγό για τη μετακίνηση του Πλιάτσικα στην Bundesliga.

*Ντεμπούτο με την εθνική Πορτογαλίας έκανε ο Εντίνιο. Ο 27χρονος φορ της ΑΕΚ πέρασε στη θέση του Ούγκο Αλμέιδα στο 68ο λεπτό της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Αλβανία για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Ο Πορτογάλος φορ δεν είναι στα πλάνα της «Ένωσης», ήδη αναζητεί ομάδα εκτός συνόρων και ασφαλώς η συμμετοχή του με την εθνική Πορτογαλίας βοηθά σε αυτό. Τις επόμενες ημέρες έρχεται στην Αθήνα ένας από τους μάνατζερ του Εντίνιο, ο Μαρσέλο Σιμπριάνο, για συζητήσεις με τη διοίκηση της ΑΕΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002