Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τετάρτη, Απριλίου 14, 2010

ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ..


Η ημέρα των 86ων γενεθλίων της ΑΕΚ, συνέπεσε με ένα γεύμα που εδώ και μήνες προσπαθούσε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς να διοργανώσει, αλλά δεν επέτρεπαν οι συνθήκες. Ο προπονητής της Ένωσης, ήθελε να κανονίσει μία συνάντηση με παλιούς φίλους και συμπαίκτες, περνώντας στιγμές χαλάρωσης. Τελικά, αν και χρειάστηκε να περάσει αρκετός καιρός, η ημερομηνία ορίστηκε και ήταν η πιο κατάλληλη. Μια ομάδα πρωταθλητών, με «βαριά» ονόματα, που όλοι δόξασαν την ΑΕΚ, στο ίδιο τραπέζι. Ο «οικοδεσπότης» αυτής της συνάντησης, κατά την έλευση του στο εστιατόριο, αφού αρχικά είπε πως δεν ήθελε να πάρει δημοσιότητα αυτό το τραπέζι, έδωσε τις δικές του ευχές για την ΑΕΚ. «Ξέρετε τι σημαίνει για εμάς η ΑΕΚ. Τι σημαίνει για τον κόσμο μας. Έχει τεράστια ιστορία και πρέπει να είμαστε όλοι υπερήφανοι. Σημαίνει πολλά για εμάς. Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε ζήσει επιτυχίες και αποτυχίες. Η ΑΕΚ είναι το δεύτερο σπίτι μας. Θέλω να πιστεύω ότι στο μέλλον θα γίνουν τα πράγματα καλύτερα». Η διάθεση του Μπάγεβιτς ήταν αρκετά καλή και μάλιστα δεν έλειψαν και οι πλάκες, με χαρακτηριστική την στιγμή που υποδέχθηκε τον Μίμη Παπαϊωάννου, ανοίγοντας και τις δύο πόρτες του μαγαζιού για να τον καλωσορίσει, λέγοντας: ««Όλες οι πόρτες είναι ανοιχτές για σένα».

Ένας από τους πολλούς προσκεκλημένους, ήταν και ο Κώστας Νεστορίδης, ο οποίος δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την νυν διοίκηση και έκανε... κάλεσμα στον Δημήτρη Μελισσανίδη. «Έχουμε κάνει ένα τραπέζι όλοι οι παίκτες εκείνης της εποχής που παίζαμε μαζί με τον Ντούσκο. Είναι μια όμορφη συγκυρία που πέφτει μαζί με τα γενέθλια. Η ΑΕΚ είναι δύσκολο να κάνει κάτι καλό φέτος. Υπάρχουν προοπτικές για την νέα σεζόν. Μόνο αν ο καινούργιος πρόεδρος, συνεργαστεί με τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Αυτός μπορεί να την κάνει μεγαλύτερη από ότι ήταν, γιατί τώρα δεν είναι. Μόνο έτσι θα πάνε όλα καλά», ενώ ο Μπάμπης Ινζτόγλου, είπε: «Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είναι ο πλέον ιδανικός άνθρωπος και προπονητής που μπορεί να αλλάξει όλη την κατάσταση. Φυσικά πάντα με την συμπαράσταση της διοίκησης. Είναι μια συγκέντρωση μαζί με τον Ντούσκο για να θυμηθούμε τα παλιά».

Στο τραπέζι βρέθηκε και ο Μιχάλης Βλάχος, ο οποίος ρωτήθηκε για το θέμα του Σκόκο και μίας πιθανής μεταγραφής του σε Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό, για να πει: «Στην Ευρώπη δεν ενδιαφέρει καμία ομάδα που θα πάνε οι παίκτες που θα φύγουν αλλά να δουν καλό ποδόσφαιρο. Θέλουν να υπάρχει ανταγωνισμός μέσα στο γήπεδο. Εμένα δεν με ενοχλεί να συμβεί κάτι τέτοιο. Άλλωστε έχει γίνει με τον Μπατίστα. Όπως και εγώ που έφυγα, πήγα στον Ολυμπιακό και γύρισα στην ΑΕΚ της Καρδιάς μου». Από κει και πέρα, το «παρών» στην σημερινή συνάντηση, που έγινε στο μαγαζί του Ντούσαν Μπάγεβιτς στη Νέα Ερυθραία, έδωσαν μεταξύ άλλων οι: Σεραφείδης, Μουσούρης, Συμιγδαλάς, Καρακίδης, Ιντζόγλου, Αρδίζογλου, Θεοδωρίδης, Καραφέσκος, Μαύρος, Παπαϊωάννου, Νεστορίδης, Τάσος, Βλάχος, Μανωλάς, Πανταζής, Γεωργαμλής, Νικολάου, αλλά και ο πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Παντελής Αθηνής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002