Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Ιουνίου 23, 2011

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕ ....

@ «Oποιος παράγοντας αποδειχθεί ότι νοθεύει ποδοσφαιρικά παιχνίδια πρέπει να κρεμαστεί και να μπεί ισόβια». Δεν χρειάζεται να γράψω ποιος είναι αυτός που το δήλωσε. Το υψηλό επίπεδο κάποιων ανθρώπων φαίνεται και ελάχιστοι είναι αυτοί στον πλανήτη που θα μπορούσαν να προτείνουν ως ποινή το να κρεμαστεί κάποιος και μετά να μπει... ισόβια. Ενας από αυτούς είναι ο Αχιλλέας Μπέος. Τα λόγια του λοιπόν, με τα οποία άρχισα τα Σφηνάκια, με εκφράζουν απόλυτα. Οποιος νοθεύει ποδοσφαιρικά παιχνίδια να μπει ισόβια γιατί η θανατική ποινή και το κρέμασμα έχουν καταργηθεί. Οποιος αποδειχθεί γιατί στην Ελλάδα ισχύει πάντα το τεκμήριο της αθωότητας. Μην κατηγορήσουμε και πρόωρα ανθρώπους πριν να δικαστούν. Προς Θεού. Η δικαιοσύνη θα μιλήσει. Κι όπως έχει δηλώσει επανειλημμένως ο Αχιλλέας Μπέος υπάρχει εμπιστοσύνη στην Ελληνική δικαιοσύνη. Δεν ξέρω γιατί αυτή την φορά έχω κι εγώ εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη. Τεράστια εμπιστοσύνη γιατί πράγματι βλέπω τον τρόπο με τον οποίο κινήθηκε στην συγκεκριμένη ιστορία και νομίζω πως είναι σούπερ επαγγελματικός. Πιο επαγγελματικός από κάθε άλλη φορά. Και οργανωμένος. Με ΕΥΠ, καλημέρα ΑΕΚάρα, αντιτρομοκρατική και σούπερ κοριό μέσα. Οργανωμένα πράγματα. Και για κάποιους που το έπαιζαν πολύ μάγκες και καμάρωναν για τα κατορθώματα τους υπάρχουν χιλιάδες σελίδες με απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες. Φιλάκια.
 
@ Αυτή την φορά λοιπόν μπορούμε να ελπίζουμε ότι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κάτι θα γίνει. Ονειρο χρόνων είναι να μπουν επιτέλους στην φυλακή έστω και λίγοι από αυτούς που τόσα χρόνια διαλύουν το ποδόσφαιρο. Γιατί όλοι δεν θα μπουν ποτέ. Μέχρι χθες βέβαια ποτέ δεν είχε μπει κανένας. Επειδή ποτέ μέχρι χθες δεν είχε ασχοληθεί με το θέμα η δικαιοσύνη με τον τρόπο που έπρεπε. Με επαγγελματισμό και οργάνωση. Σε μια εποχή που ο Ελληνικός λαός χάνει όλο και περισσότερο την εμπιστοσύνη του προς όλους τους θεσμούς αυτό που άρχισε χθες είναι μια πραγματική ανάσα. Ειλικρινά. Αυτό που άρχισε χθες πιστεύω πως θα πάει μέχρι το τέλος. Σίγουρα θα πάει μέχρι το τέλος. Το τέλος δεν θα είναι καλό για αυτούς που πρέπει αυτή την φορά. Και επειδή ο καιρός στην φυλακή δεν περνάει εύκολα θα ήθελα να προτείνω ένα βιβλίο. Για όποιον μπει. Αν κάποιος μπει. Είναι η βιογραφία του Μπερνάρντο Προβεντσάνο, του μεγάλου αρχηγού της Σικελικής μαφίας που δεν είχε μιλήσει στο τηλέφωνο από το 1963 μέχρι την ημέρα που τον συνέλαβαν το 2006! Από το 1963, ο τεχνοφοβικός Προβεντσάνο δεν χρησιμοποίησε ποτέ τηλέφωνο ή άλλα σύγχρονα μέσα, και επικοινωνούσε μόνο με «pizzini», δηλαδή με ιδιόχειρα ή δακτυλογραφημένα σημειώματα, γεμάτα θρησκευτικές αναφορές, αλλά και ορθογραφικά λάθη. Ζούσε φτωχικά, αν και η προσωπική του περιουσία λέγεται πως ξεπερνούσε τα 600 εκατομμύρια ευρώ... Κάποιοι υποστηρίζουν πως ζούσε τόσο φτωχικά από τον φόβο της σύλληψης: όσοι όμως γνωρίζουν καλύτερα τη νοοτροπία του, όπως ο εισαγγελέας του Παλέρμο Πιέρο Γκράσο, λένε πως επέλεξε να ζήσει έτσι σαν ένα μάθημα ταπεινότητας και παραδοσιακής «μαφιόζικης ηθικής» προς τους επιδεικτικούς με το χρήμα και την εξουσία επίδοξους διαδόχους του. Γι' αυτό και αποκλείεται, λένε, να μιλήσει: η «ομερτά» τρέχει στο αίμα του...
 
@ Το βιβλίο λέγεται "Ο κώδικας PROVENZANO". Το προτείνω ανεπιφύλακτα. Ετσι για να περνάει η ώρα. Βάζω κι ένα απόσπασμα από τον πρόλογο: «Δεν ξέρετε τι κάνετε", μουρμούρισε ο Μπερνάρντο Προβεντσάνο στους αστυνομικούς που του περνούσαν χειροπέδες μέσα στο άντρο του, στο Κορλεόνε, στη Μοντάνια ντέι Καβάλι, στις 11 Απριλίου 2006, μετά από 43 χρόνια φυγοδικίας. Η ώρα ήταν 11:21 το πρωί και ο αρχηγός της Κόζα Νόστρα είχε αφιερώσει το χρόνο του εξ ολοκλήρου στο γράψιμο των πιτσίνι, του μόνου μέσου που χρησιμοποιούσε για να επικοινωνεί με τον έξω κόσμο από το καταφύγιό του. Ο Μπερνάρντο Προβεντσάνο έτσι έδινε πάντα διαταγές, χτυπώντας τα πλήκτρα των γραφομηχανών του. Όπου κι αν βρισκόταν. Κατόπιν παρέδιδε τα μηνύματα αυτά, διπλωμένα και τυλιγμένα μέσα σε σελοτέιπ, στα χέρια έμπιστων μαφιόζων. Το κέντρο διοίκησης πάνω στο οποίο στηριζόταν ο θρόνος του Μπερνάρντο Προβεντσάνο βρισκόταν πάνω σ' ένα τραπεζάκι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002