Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Ιουνίου 30, 2011

MENOYN TA TYΠΙΚΑ....

   Μόνο τα απολύτως τυπικά μένουν, για να οριστικοποιηθεί η απόκτηση του Χουάν Κάλα και του Χοσέ Κάρλος, από τη Σεβίλλη. Η ομάδα της Ανδαλουσίας, μετά και τις τελευταίες επαφές, με τον Εμίλιο ντε λα Ρίβα, μάνατζερ των παικτών, έστειλε πριν από λίγο, τα απαραίτητα έγγραφα στην ΑΕΚ, ώστε μέσα στο Σαββατοκύριακο, να τελειώσει και το τυπικό μέρος της συμφωνίας, αφού πρώτα Κάλα και Χοσέ Κάρλος, περάσουν τις επιβεβλημένες ιατρικές εξετάσεις.
Ο Χουάν Κάλα, που θα στελεχώσει το κέντρο άμυνας της ΑΕΚ, θα υπογράψει ως δανεικός για ένα χρόνο και ο Χοσέ Κάρλος, ως ελεύθερη μεταγραφή, για 1+1 χρόνο. Έτσι τελειώνει μια σημαντική μεταγραφική υπόθεση για την Ένωση, με την έλευση δύο ποδοσφαιριστών, που απολαμβάνουν της μεγάλης εκτίμησης του Μανόλο Χιμένεθ, από την εποχή που ο Ισπανός τεχνικός εργαζόταν στα τμήματα υποδομής της Σεβίλλης.
     

TOY ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΑΡΗ ..ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡ...!!

Αναλυτικά η (πραγματική) συνομιλία του Μάκη Ψωμιάδη (Ψ) με τον Αχιλλέα Μπέο (Μ) στην αρχαία ελληνική:
 Ψ.: Τίνα  γνώμην περί των πραγμάτων έχεις να ‘ούμε;
Μ.: Ενταυθα  η Ελλάς άπασα πλήττεται καί ουτοι ,νυν, την των πολιτων γνώμην εις το ποδόσφαιρον στρέφουσιν, διότι  τό αθλημα τουτο λαοφιλές  εστί. Και προτρέπουσι τα αιδοία άπαντα, τους γράφοντας εις τον Τύπον, λέγειν τε  και γράφειν περί του ημετέρου αθλήματος ίνα την των πολιτών γνώμην αποστρέψουσι εκ των της πόλεως πραγμάτων.
Ψ.: Και καιροφυλακτούσι οπως με τε και σε , λέγω γαρ και σε, γαμ@σωσιν ω αγαπούλα.
Μ.: Και χρήματα ουκ έτι διδόασι... Καίτοι τι  ποιειν δύνανται; (ακατάληπτο) Ήδη τετράκις  εκ του δημοσίου ταμείου δια τας οφειλομένας εισφοράς δευρο εληλύθασιν.
Ψ.: Ταυτά και εις εμέ εποίησαν να ‘ούμε, ω φίλτατον μειράκιον.
Μ.: Εις τους εμούς όρχεις. Τετρακόσια και πεντήκοντα τάλαντα δέδωκα !
Ψ.: Ουτως
Μ.: Εισφοράς εις το δημόσιον ταμείον, φόρους...  Απαντες γαμ@ωνται ... επεί ουκ αρεστός , φερ’ ειπειν, τω Βενιζέλω ειμι...   είς τους εμούς όρχεις.. (ακατάληπτο) Τίς εστί Βενιζέλος;
Ψ.: Τεσσαράκοντα καί εκατο τάλαντα πρότερον δέδωκα ω αγαπούλα!
Μ.: Μαλ@κίας τινάς, τω όντι, γεγόνασι..
Ψ.: Αλλά όρα μη κακως ποιήσωσι ημας
Μ.: Είθε νυν εις ησυχίαν αγοίμεθα! Και μην,το αιδοίον , ο Αδαμίδης , - ουκ οιδα τίνι λόγω- τήν των αγώνων παύσιν  ζητει.

O ANTI ΣΑΧΑ;;


Ο 22χρονος Σουηδός αγωνίζεται στην Μπρομαποϊκάρνα, ομάδα δεύτερης κατηγορίας της χώρας του και είναι βασικό στέλεχος της εθνικής Ελπίδων. Θεωρείται μία περίπτωση με προοπτικές, ενώ δεδομένου ότι μένει ελεύθερος το Δεκέμβριο, είναι οικονομικά προσιτός και ο συνδυασμός αυτός, όπως αναφέρουν πληροφορίες της SportDay, έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον της ΑΕΚ. Ο υψηλόσωμος τερματοφύλακας (1,90μ.), που μετρά συνολικά 89 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, είχε απασχολήσει στο παρελθόν Άγιαξ, Χέρενφεϊν (η οποία πέρυσι πρόσφερε 900.000 ευρώ, αλλά η Μπομαποϊκάρνα αξίωνε... 1,6 εκατ.), Σαμπντόρια, Γκλάντμπαχ και Ανόβερο.

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ..

 ΒΟΜΒΕΣ ΑΠΟ ΡΕΑΛ ΓΡΑΦΕΙ Η ΜΙΑ ΜΑΣ ΦΥΛΛΑΔΑ..ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΒΟΜΒΕΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΚΡΑΓΟΥΝ ΠΑΝΩ ΜΑΣ !! ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΑΣ ΦΥΛΛΑΔΑ Ο ΠΑΠΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ..ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑ

Τετάρτη, Ιουνίου 29, 2011

ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΑΧΑ ..

Στη χθεσινή συνάντηση του Σταύρου Αδαμίδη με τον Φερνάντο Κοσεντίνο αναζητήθηκε η «φόρμουλα» για να λυθεί κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του Σεμπάστιαν Σάχα με την ΑΕΚ. Ωστόσο οι διαπραγματεύσεις δεν τελείωσαν χθες, αλλά συνεχίστηκαν και σήμερα, όπου τελικά βρέθηκε η «χρυσή» τομή και οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία για το «διαζύγιο». Λίγη ώρα μετά, η ΠΑΕ εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, όπου και ευχήθηκε καλή συνέχεια στην καριέρα του Αργεντινού τερματοφύλακα: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση συμβολαίου με τον ποδοσφαιριστή Sebastian Saja και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του». Σύμφωνα μάλιστα με τις πρώτες πληροφορίες από την ΠΑΕ ΑΕΚ, ο Σάχα δεν αξίωσε χρήματα για την αποζημίωσή του, αλλά του δόθηκαν περίπου 200.000 ευρώ ως οφειλόμενα από τη περσινή του συμβόλαιο.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΛΟΣ ΜΕΤΑ ΣΑΧΑ ;;

Με την αποχώρηση του Σεμπάστιαν Σαχά να είναι κάτι περισσότερο από δεδομένη, η ΑΕΚ βρίσκεται στην αναζήτηση του αντικαταστάτη του και σύμφωνα με την «Εξέδρα» τον έχει βρει στο πρόσωπο του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου.

Ο 33χρονος τερματοφύλακας που την φετινή χρονιά πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με τους «Φαίακες», φαίνεται πως είναι ο «εκλεκτός» για να αντικαταστήσει το κενό του «Κινέζου».

Μάλιστα, ο παίκτης εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα, ενώ οι απαιτήσεις του δεν είναι απαγορευτικές για την ΑΕΚ, καθώς το κασέ του δεν ξεπερνάει τις 150.000 ευρώ.

Παράλληλα, ανάλογες είναι οι απαιτήσεις και της Κέρκυρας, ενώ δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε το γεγονός να ζητήσει και κάποιον παίκτη με την μορφή δανεισμού από την ΑΕΚ.

O ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ..

 ΠΗΡΑΜΕ ΔΥΟ ΤΑΥΡΟΜΑΧΟΥΣ..ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΜΑΣ... ΧΟΣΕ ΚΑΡΛΟΣ ΚΑΙ ΧΟΥΑΝ ΚΑΛΑ..ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ..ΜΑΚΑΡΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ..ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΚΟ..ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΜΠΛΑΝΚΟ..ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑ

Τρίτη, Ιουνίου 28, 2011

ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ !!

Παρούσα στο… πάρτι γενεθλίων της Ανόρθωσης θα είναι η ΑΕΚ!

Η «Ένωση» (αντίθετα με τους «αιώνιους») δέχθηκε την πρόσκληση της «Κυρίας» του κυπριακού ποδοσφαίρου να λάβει μέρος στο φιλικό τουρνουά που θα διοργανώσει τον Αύγουστο για να γιορτάσει τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Εκτιμώντας πως θα πρόκειται για δυνατό αγωνιστικό τεστ (και θέλοντας να δώσει την ευκαιρία στους πολλούς φίλους της στη Μεγαλόνησο να την παρακολουθήσουν από κοντά) η ΑΕΚ θα ταξιδέψει, λοιπόν, στην Κύπρο το διήμερο 9-10 Αυγούστου.

Εντός των ημερών, δε, θα μάθει και τους αντιπάλους θα αντιμετωπίσει εκεί -με μόνο σίγουρο μέχρι τώρα ότι σ’ αυτές θα συμπεριλαμβάνεται η πρωταθλήτρια Τσεχίας, Πλζεν.

Υπενθυμίζεται ότι το ταξίδι στην Κύπρο θα κλείσει το πρόγραμμα των φιλικών που θα δώσει η ΑΕΚ μετά την επιστροφή από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας -το οποίο θ’ ανοίξει με την αναμέτρηση με τον Εθνικό Αστέρα (στις 3 Αυγούστου, στην Καισαριανή) και θα συνεχιστεί στις 6 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ (με μια εκ των Γκενκ και Τζένοα, απ’ τις οποίες αναμένεται απάντηση).

ΠΑΚΕΤΟ ΔΥΟ ΝΕΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ !!

Παίκτες της ΑΕΚ είναι οι Κάλα και Χοσέ Κάρλος! Όπως είχε προαναγγείλει το aek365.gr, η ΑΕΚ ήταν κοντά στην απόκτηση των δύο παικτών και τελικά η Ένωση έφτασε σε οριστική συμφωνία με τον μάνατζερ των Ισπανών και επήλθε οριστική συμφωνία. Οι δύο μεταγραφές θα επικυρωθούν το βράδυ, όταν και η Σεβίλλη στείλει για τον μεν Κάλα το χαρτί του δανεισμού του για ένα χρόνο, ενώ για τον Χοσέ Κάρλος την ελευθέρας του. Η ΑΕΚ παίρνει τον Κάρλος για τουλάχιστον δύο χρόνια, με τους τελικούς όρους του συμβολαίου να ανακοινώνονται επίσημα από την ΑΕΚ, όταν σταλούν τα έγγραφα από τη Σεβίλλη.
Πρόκειται για δύο σημαντικές προσθήκες, δύο παικτών που επιθυμούσε διακαώς ο Μανόλο Χιμένεθ. Ο Κάλα είναι ένας αμυντικός ο οποίος μπορεί ο Ισπανός τεχνικός να στήσει πάνω του την άμυνα του δικεφάλου (έχοντας φυσικά και τον Δέλλα στο πλάι του), ενώ ο Χοσέ Κάρλος είναι ένας παίκτης που παίζει στην επιθετική γραμμή και το μεγάλο του ατού είναι το «γλυκό» του αριστερό πόδι.
 

OI ΠΡΩΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΠΕΛΕΚ...

Ο 18χρονος Καμερουνέζος επιθετικός τόνισε πως πλέον δεν σκέφτεται την Ουντινέζε, αλλά θέλει να επικεντρωθεί στην ΑΕΚ, έτσι ώστε να τη βοηθήσει να πετύχει τους στόχους της.
Ο Στιβ Μπέλεκ τόνισε: «Η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ευκαιρία για την καριέρα μου. Είναι μια ομάδα που την ήξερα από πριν και θυμόμουν πόσο μεγάλος σύλλογος είναι. Είναι πρόκληση για εμένα να προσπαθήσω να καλύψω το κενό ενός παίκτη όπως ο Μπλάνκο, αλλά θα κάνω το καλύτερο δυνατό για την ΑΕΚ.
Έρχομαι σε μία καλύτερη ομάδα. Είναι μία πρόκληση και θα τα καταφέρω. Στόχος μου είναι να παίξω όσο γίνεται καλύτερα και μακάρι να τα πάω καλά, όπως επιθυμώ.
Στόχος μου είναι να παίξω για την ΑΕΚ και να κάνω το καλύτερο δυνατό. Δεν σκέφτομαι τώρα να γυρίσω στην Ιταλία».

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

 ΝΤΟΥΓΚΛΑΟ ΤΟ ΝΕΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΜΑΣ...ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ..ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Ο ΜΠΕΛΕΚ ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ..ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ..ΟΙ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΔΕΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑ

Δευτέρα, Ιουνίου 27, 2011

ΦΑΜΠΙΑΝΟ ;;

Έτοιμος να υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΕΚ είναι ο Φαμπιάνο, όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της «Gazzetta Dello Sport».

Ο 29χρονος Βραζιλιάνος (με ιταλικό διαβατήριο) αμυντικός, το πλήρες όνομα του οποίου είναι Φαμπιάνο Μεντίνα ντα Σίλβα, έμεινε ελεύθερος από τη Λέτσε, με την οποία φέτος είχε 29 συμμετοχές και 1 γκολ στη Serie A. Ο Φαμπιάνο αγωνιζόταν στη Λέτσε από το 2007 έχοντας πέρυσι 38 εμφανίσεις και 2 τέρματα στη Serie B, πρόπερσι 32 παρουσίες στη Serie A και στην πρώτη του χρονιά στην ομάδα 18 συμμετοχές και 1 γκολ στη Serie B.


Η ΑΕΚ βρίσκεται σε αναζήτηση ενός ακόμη αμυντικού, πέραν του Κάλα που αναμένεται να αποκτηθεί δανεικός από τη Σεβίλλη, ενώ σε περίπτωση πώλησης του Κώστα Μανωλά θα κινηθεί και για δύο στόπερ.

ΕΩΣ 30-6 ΤΟ ΧΡΗΜΑ ..διαφορετικα ....

Η συγκεκριμένη ημερομηνία πλησιάζει, αλλά η «Ένωση» δεν έχει ανταποκριθεί στις οικονομικές απαιτήσεις. Μέχρι στιγμής από τα 3.5 εκατομμύρια υπάρχουν διαθέσιμα τα 2.3, τα οποία προήλθαν από τα διαρκείας και την πώληση του Νάτσο Σκόκο. Πάντως, οι διοικούντες δεν φαίνεται να ανησυχούν. Άλλωστε υπάρχει η προγραμματισμένη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου την πρώτη μέρα του Ιουλίου, η οποία, όμως, είναι 24 ώρες ύστερα από την παραπάνω προθεσμία. Σε αυτή θα συμμετάσχουν, ως γνωστόν, οι Supporters και τα χρήματα που έχουν συγκεντρώσει.
Αυτήν την στιγμή, ο «δικέφαλος» έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με διάφορα μέλη του έμψυχου του υλικού με σκοπό την δημιουργία νέων οικονομικών πόρων. Πάντως, θα πρέπει να καταβάλει τα οφειλόμενα στο τέλος του μήνα, αν δεν υπάρξει κάποιος συναινετικός διακανονισμός στο μεσοδιάστημα.
Προβλέπονται σημαντικές κυρώσεις σε περίπτωση αδυναμίας αποπληρωμής της εγγύησης συμμετοχής στο ερχόμενο πρωτάθλημα. Αυτές κυμαίνονται από την αφαίρεση βαθμών μέχρι τον αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

 ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ..ΕΚΛΕΚΤΟΙ..Ο ΜΠΕΛΕΚ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ..ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ...ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΚΑΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΕΓΙΝΕ ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ ΚΑΙ ΠΑΛΙ..ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑ

Κυριακή, Ιουνίου 26, 2011

ΗΡΘΕ ΤΟ ΝΕΟ ΜΑΣ ΑΠΟΚΤΗΜΑ..

Στην Αθήνα βρίσκεται από τις 19.50 ο Στιβ Μπέλεκ! Ο Καμερουνέζος φορ προσγειώθηκε στο Ελ. Βενιζέλος με πτήση της Air France από το Παρίσι και στην αίθουσα του αεροδρομίου τον περίμενε ο άνθρωπος της ΑΕΚ, Βαγγέλης Γιαννίσης, τον οποίο και παρέλαβε στις 20.10. Ο Μπέλεκ ήταν ευδιάθετος, ωστόσο δηλώσεις δεν επετράπει να κάνει από την ΠΑΕ. Επόμενη στάση του 19άχρονου επιθετικού θα είναι κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, ενώ αύριο θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα ανακοινωθεί ο δανεισμός του από την ΑΕΚ.

ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ..ΣΗΜΕΡΑ !!

ΣΗΜΕΡΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΑΕΚ !!

Όλες αυτές τις μέρες στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ κινούνται σε ρυθμούς εκλογών και πλέον η μέρα που όλοι περίμεναν ξημερώνει. Η διοίκηση της Original μετά την επιτυχημένη τριετία όπως έχει χαρακτηριστεί, αφού παρατηρήθηκε αγωνιστική άνοδος σε όλα τα τμήματα της Ένωσης, ή θα πάρει τέλος ή θα συνεχιστεί σε περίπτωση επανεκλογής του συνδυασμού «ΑΕΚΑΡΑ για Πάντα». Από εκεί και πέρα και οι τρείς συνδυασμοί που παίρνουν μέρος στις εκλογές έχουν στόχο να δώσουν ότι καλύτερο μπορούν και να συνεχίσουν τις επιτυχίες σε όλα τα τμήματα. Πιο συγκεκριμένα ο πρώτος συνδυασμός είναι όπως αναφέραμε και παραπάνω αυτός της απελθούσας διοίκησης, της Original με αρχηγό τον Θανάση Μιχαήλ, ενώ ακολουθούν αυτοί του Νίκου Γεωργατζόγλου «Μαζί για την ΑΕΚ» και «Με τον Νέστορα για την ΑΕΚ» συνδυασμός τον οποίο ηγείται ο θρυλικός άσος της ΑΕΚ, Κώστας Νεστορίδης.
Η όλη διαδικασία θα ξεκινήσει την Κυριακή το πρωί στις 10:00 στο Ξενοδοχείο PRESIDENT επί της Λεωφόρου Κηφισίας 43 Αμπελόκηποι ,Αίθουσα «ΑΤΛΑΣ», ενώ σε περίπτωση μη απαρτίας η έναρξη θα πραγματοποιηθεί στις 11:00. Στην συνέχεια θα υπάρξουν οι καθιερωμένες ομιλίες των υποψηφίων όλων των συνδυασμών, ενώ μετά τις 21:00 θα ξεκινήσει η καταμέτρηση και η ανακοίνωση αποτελεσμάτων.
Σημειώνεται επίσης ότι η είσοδος των μελών στην Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιείται με την επίδειξη της Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου ή κάθε άλλου νόμιμου εγγράφου που έχει εκδοθεί από Νομικό πρόσωπο και φέρει την φωτογραφία του κατόχου. Ενώ δικαίωμα ψήφου υπενθυμίζουμε για ακόμα μια φορά ότι δικαίωμα ψήφου έχουν τα μέλη που είναι ταμειακώς εντάξει και έχουν εγγραφεί πάνω από ένα χρόνο.
Οι υποψήφιοι θα περιμένουν να μάθουν τα αποτελέσματα με τους νικητές από Δευτέρα να ξεκινούν αμέσως τη δουλειά, αφού οι υποχρεώσεις των τμημάτων «τρέχουν».

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ..

 Ο ΣΑΛΟΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΜΑΣ..Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ..ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ..ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΠΑΡΑΓΚΑΤΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ..ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΑΚΟΥΕΙ ;; ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Ο ΜΠΕΛΕΚ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ !! ΑΝ ΚΑΙ ..ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ..ΑΦΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΑΧΑ ΜΑΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ..

Σάββατο, Ιουνίου 25, 2011

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ..

 ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ Β ΕΘΝΙΚΗ..ΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ..ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΚΑΤΟΥΣ..ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΜΑΣ.ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΠΕΟΥΣ..ΤΟΥΣ ΜΑΡΙΝΑΚΙΔΕΣ..ΑΒΡΑΑΜΑΚΙΔΕΣ.. ΚΑΙ ΣΙΑ....ΜΑΚΑΡΙ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΑ ΣΙΔΕΡΑ..ΑΛΛΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΜΑΣΤΕ..ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΠΟΛΛΑ...Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥΝ ΜΕΣΑ..ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Ο ΜΠΕΛΕΚ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ !! ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑ

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΚΤΗΜΑΤΟΣ..

Ο Καμερουνέζος επιθετικός, που παραθέριζε σε θέρετρο του Οπόρτο, μαζί με το μάνατζέρ του, Τίτι Ρότζερ Καμαρά, μίλησε στην εφημερίδα "Εξέδρα", για την οριστικοποίηση της συμφωνίας του με την ΑΕΚ, αλλά και τη νέα σελίδα που ανοίγει στην καριέρα του. "Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα, μία από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα. Αυτή η μεταγραφή είναι ένα βήμα μπροστά στην καριέρα μου. Αυτό που θέλω εγώ είναι να παίξω ποδόσφαιρο. Η ΑΕΚ μου το προσφέρει αυτό και γι' αυτό δεν δίστασα καθόλου, όταν έμαθα το ενδιαφέρον της", τόνισε ο Μπέλεκ, που αναφέρθηκε και στους στόχους της ομάδας: "Θα δουλέψω πολύ σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας. Προσωπικά θέλω να βελτιωθώ, να γίνω καλύτερος παίκτης".
Ο Καμερουνέζος επιθετικός αναμένεται αύριο στην Αθήνα, ωστόσο ο μάνατζέρ του, Τίτι Καμαρά, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η άφιξή του να επισπευστεί, ακόμα και σήμερα. "Ό,τι μας πει η ΑΕΚ", ήταν χαρακτηριστικά η ατάκα του.
 

Παρασκευή, Ιουνίου 24, 2011

ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ Ο ΜΠΕΛΕΚ...!!

Οι πολυήμερες διαπραγματεύσεις της ΑΕΚ με την Ουντινέζε τελικά καρποφόρησαν καθώς οι δύο ομάδες συμφώνησαν για τον δανεισμό του Στιβ Μπέλεκ. Ο Καμερουνέζος αναμένεται μέσα στο Σαββατοκύριακο στην Αθήνα όπου θα περάσει ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει συμβόλαιο ενός έτους με την Ένωση και θα ανακοινωθεί. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ κατάφεραν να βρουν την χρυσή τομή με την ομάδα του Φρίουλι και έτσι ο δανεισμός ολοκληρώθηκε. Έτσι η Ένωση βρήκε έναν νεαρό και ποιοτικό παίκτη για την επίθεση της όπου μετά και τη φυγή των Μπλάνκο, Σκόκο το κενό είναι τεράστιο.

ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ !!


ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ !!!

ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟΥ ΜΠΕΛΕΚ ;;

Την οριστικοποίηση της συμφωνίας, από την πλευρά της Ουντινέζε περιμένουν στην ΑΕΚ, καθώς σύμφωνα με την τελευταία πληροφόρηση από την ΠΑΕ, αυτή αναμένεται να επικυρωθεί εντός των επόμενων ορών. Μπορεί η ΑΕΚ να έστειλε την υπογραφή της, μαζί με το συμβόλαιο του Μπελεκ , από την περασμένη Δευτέρα και να περίμενε την απάντηση των Ιταλών, την Τετάρτη, ωστόσο κάποιες λεπτομέρειες σε διαδικαστικά θέματα, καθυστέρησαν κατά μία μέρα αυτή την απάντηση. Τελικά, αυτή αναμένεται ακόμα και αργά το βράδυ, με τον παίκτη να έρχεται στην Αθήνα μέσα στο Σαββατοκύριακο, για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία να υπογράψει το συμβόλαιό του. Στην ΠΑΕ μιλούσαν με βεβαιότητα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής και τόνιζαν πως οι λόγοι της καθυστέρησής της, δεν είχαν να κάνουν με τους «κιτρινόμαυρους», αλλά ήταν καθαρά από την πλευρά των Ιταλών.

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

 ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΦΥΛΛΑΔΕΣ..ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣΤΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ..ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ..ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ..ΚΑΙ ΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΣΙΔΕΡΑ..ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ..ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΑΝ ΤΟΥ ΜΑΓΚΕΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΠΛΑΤΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ..ΟΙ ΠΑΡΑΓΚΕΣ ΖΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ..ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ..ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΨΑΡΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑ ΣΕ ΕΣΤΗΝΑΝ ΤΩΡΑ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ ..ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΚΔΙΚΗΣΗ..

Πέμπτη, Ιουνίου 23, 2011

ΚΑΘΑΡΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ με αφορμή τα όσα συνταράσσουν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η ΑΕΚ μπαίνει μπροστά στην κάθαρση του ποδοσφαίρου και ζητά (όπως αποκάλυψε από το πρωί της Πέμπτης το aek365.gr) τη σύγκλιση έκτακτου Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκα. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
"Με αφορμή τη χθεσινή αποκάλυψη του σκανδάλου διαφθοράς στο χώρο του ποδοσφαίρου η ΠΑΕ ΑΕΚ απέστειλε την παρακάτω επιστολή στον πρόεδρο του Δ.Σ. και στον εκτελεστικό διευθυντή της Superleague, κ.κ. Μαρινάκη και Κομνηνό, κοινοποιώντας την παράλληλα στην ΕΠΟ, στο Υπουργείο Πολιτισμού και στη ΓΓΑ.
Κύριε Πρόεδρε,
Τις τελευταίες 24 ώρες το ελληνικό ποδόσφαιρο συγκλονίζεται από την αποκάλυψη του μεγαλύτερου σκανδάλου διαφθοράς στα χρονικά όχι μόνο του ίδιου του ποδοσφαίρου αλλά και της ελληνικής αθλητικής κοινωνίας εν γένει. Από τα πρώτα στοιχεία που έχουν έρθει στο φώς πιθανολογείται βάσιμα και υπάρχει η πεποίθηση ότι δεν έχουμε δει παρά ένα μικρό μόνο μέρος από τη συνολική εικόνα.

Δυστυχώς, όπως προκύπτει από τις πρώτες συλλήψεις και προσαγωγές που έχουν γίνει, η υπόθεση αυτή αγγίζει άμεσα και τον Συνεταιρισμό μας, καθώς εκπρόσωποι και Πρόεδροι Διοικητικών Συμβουλίων τουλάχιστον δυο (2) μελών μας έχουν συλληφθεί και οδηγηθεί ενώπιον της Εισαγγελίας, για να μην αναφερθούμε στις εκτεταμένες φημολογίες που κυκλοφορούν και τις οποίες δεν θέλουμε για την ώρα να αναπαράξουμε, όσο και αν η λαϊκή ρήση για τον καπνό και τη φωτιά σπάνια διαψεύδεται.
Η υπόθεση γίνεται ακόμα πιο σοβαρή για τον Συνεταιρισμό μας, διότι ένας (1) από τους συλληφθέντες και κατηγορούμενους είναι και ο εκλεγμένος (χωρίς τη δική μας ψήφο) εκπρόσωπος της Superleague στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Ο. κ. Αχιλλέας Μπέος.
Όλες αυτές οι δυσάρεστες εξελίξεις είναι αναμφίβολα θλιβερές και το πλέον θλιβερό είναι ότι δεν εκπλήσσουν πια κανέναν! Πρόκειται για το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου (της αξιοπιστίας του ποδοσφαίρου μας και του κύρους των θεσμών μας), αλλά και του ποδοσφαιρικού κουτσαβακισμού και της αμετροέπειας. Δυστυχώς, ως ΠΑΕ έχουμε το δυσάρεστο προνόμιο να συγκαταλεγόμαστε σε αυτούς που φώναζαν τόσο καιρό αλλά και συγκρούστηκαν με το σύστημα αυτό για να εισπράξουν μόνο δημόσια χλεύη από τους εμπλεκόμενους και αδιαφορία από τα θεσμικά όργανα που προτίμησαν να βάλουν τους λύκους να φυλάνε τα πρόβατα, αλλά και να συνδιαλέγονται μαζί τους ως ισότιμοι συνομιλητές!
Ωστόσο, οι κρίσεις γεννάνε ευκαιρίες και οι συγκεκριμένες εξελίξεις των τελευταίων ωρών μας παρέχουν μια μεγάλη ευκαιρία να διασώσουμε τουλάχιστον την αξιοπρέπεια του Συνεταιρισμού μας και της κάθε ΠΑΕ ξεχωριστά.
Είναι ανάγκη ΤΩΡΑ, πριν η υπόθεση αυτή εξελιχθεί περαιτέρω και προκύψουν ευθύνες και άλλων προσώπων, άμεσα και με πρωτοβουλία του Διοικητικού Συμβουλίου της Superleague να συγκληθεί έκτακτη συνεδρίαση αυτού, προκειμένου να δεσμευτούμε με κοινή απόφασή και όλα τα μέλη ξεχωριστά και εγγράφως ότι:
1 . Ο Συνεταιρισμός μας θα κινηθεί άμεσα προς την κατεύθυνση της συνδρομής και της ενίσχυσης των διωκτικών και εισαγγελικών αρχών της χώρας με κάθε τρόπο και μέσο στη διερεύνηση αυτής της υπόθεσης.
2. Οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο που σχετίζεται με το Συνεταιρισμό μας βρεθεί έστω και αναμεμειγμένο στη συγκεκριμένη υπόθεση, θα απομακρυνθεί άμεσα από το Συνεταιρισμό και από οποιαδήποτε θέση τυχόν κατέχει, από τον τελευταίο υπάλληλο μέχρι το Διοικητικό Συμβούλιο αυτού, μέχρι την αμετάκλητη απεμπλοκή του από την υπόθεση σε ποινικό επίπεδο.
3. Ο Συνεταιρισμός μας, εάν και εφόσον διαπιστωθούν από την εξέλιξη της ποινικής διαδικασίας πράξεις που έβλαψαν το κύρος του με την αλλοίωση αγώνων, θα στραφεί κατά των υπευθύνων ενώπιον των αστικών και ποινικών δικαστηρίων της χώρας για την αποκατάσταση του τρωθέντος κύρους του.
4. Θα ζητηθεί άμεσα από τον Ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα να κινηθεί προκειμένου να λάβει από την εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών το σύνολο της δικογραφίας μαζί με τις μαγνητοφωνημένες συνομιλίες, προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν τέλεση πειθαρχικών παραβάσεων που προσβάλλουν το κύρος του αθλήματος και στρέφονται κατά του ποδοσφαίρου και που δεν αφορούν στις ήδη απαγγελθείσες κατηγορίες για παράνομο στοιχηματισμό, δωροδοκία, αλλοίωση αγώνων κ.λ.π.
Έχουμε τη βεβαιότητα και την πεποίθηση ότι τη στιγμή που το «σπίτι» μας καίγεται, εμείς δεν μπορούμε να σφυρίζουμε αδιάφορα, ούτε και να καλυπτόμαστε πίσω από φθηνές δικαιολογίες και νομικίστικα επιχειρήματα. Οι στιγμές είναι καθοριστικές και απαιτούν επίσης καθοριστικές και ρηξικέλευθες αποφάσεις όσο δυσάρεστες αυτές και να είναι. Ως ΠΑΕ που σέβεται την ιστορία και τους φιλάθλους της, δεν ανεχόμαστε σε καμιά περίπτωση ούτε να μας εκπροσωπούν κατηγορούμενοι για κακουργήματα, ούτε καν να συνδιαλεγόμαστε ή ακόμα να βρισκόμαστε στο ίδιο τραπέζι μαζί τους!
Η ΠΑΕ ΑΕΚ πρωτοστάτησε στη δημιουργία της Superleague ως μια προσπάθεια να ξεφύγει το ποδόσφαιρο από τα δίχτυα της αδιαφάνειας, της διαφθοράς, των φατριασμών και των πελατειακών σχέσεων, στην κατεύθυνση της ισονομίας, της ανάπτυξης του αθλήματος και της επανασύνδεσής του με τον φίλαθλο κόσμο της χώρας σε υγιείς βάσεις. Και αντί να πετύχουμε να αναδυθεί το ποδόσφαιρο, δυστυχώς πιάσαμε πάτο! Δεν έχουμε την παραμικρή διάθεση να μας τραβήξει κανείς στον βούρκο του!
Η συγκεκριμένη υπόθεση μας δίνει την ευκαιρία να επανασυνδέσουμε το Συνεταιρισμό μας με τις βασικές αρχές του. Αλλά πρέπει να το αποφασίσουμε τώρα. Η οποιαδήποτε καθυστέρηση μπορεί να αποβεί μοιραία. Ο καθένας και όλοι μας πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας κατά τρόπο σαφή, ξεκάθαρο και κυρίως αποτελεσματικό.

ΘΕΤΙΚΑ Η ΑΕΚ ΓΙΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ..

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας , www.kerkida.net, από την Ελλάδα, μία θετική και μία αρνητική απάντηση έλαβε η διοίκηση της Ανόρθωσης στην πρόσκληση που απέστειλε για συμμετοχή των ΑΕΚ και Παναθηναϊκού στο τουρνουά που θα διεξαχθεί τον Αύγουστο στο πλαίσιο των εορτασμών των 100 χρόνων ζωής του σωματείου της Αμμοχώστου.
Συγκεκριμένα, η ΑΕΚ Αθηνών απάντησε ότι είναι θετική στην προοπτική να συμμετάσχει στο τουρνουά, εκτός βέβαια και αν προκύψει κάτι στην πορεία που θα της αποτρέπει να δώσει το "παρών" της .

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕ ....

@ «Oποιος παράγοντας αποδειχθεί ότι νοθεύει ποδοσφαιρικά παιχνίδια πρέπει να κρεμαστεί και να μπεί ισόβια». Δεν χρειάζεται να γράψω ποιος είναι αυτός που το δήλωσε. Το υψηλό επίπεδο κάποιων ανθρώπων φαίνεται και ελάχιστοι είναι αυτοί στον πλανήτη που θα μπορούσαν να προτείνουν ως ποινή το να κρεμαστεί κάποιος και μετά να μπει... ισόβια. Ενας από αυτούς είναι ο Αχιλλέας Μπέος. Τα λόγια του λοιπόν, με τα οποία άρχισα τα Σφηνάκια, με εκφράζουν απόλυτα. Οποιος νοθεύει ποδοσφαιρικά παιχνίδια να μπει ισόβια γιατί η θανατική ποινή και το κρέμασμα έχουν καταργηθεί. Οποιος αποδειχθεί γιατί στην Ελλάδα ισχύει πάντα το τεκμήριο της αθωότητας. Μην κατηγορήσουμε και πρόωρα ανθρώπους πριν να δικαστούν. Προς Θεού. Η δικαιοσύνη θα μιλήσει. Κι όπως έχει δηλώσει επανειλημμένως ο Αχιλλέας Μπέος υπάρχει εμπιστοσύνη στην Ελληνική δικαιοσύνη. Δεν ξέρω γιατί αυτή την φορά έχω κι εγώ εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη. Τεράστια εμπιστοσύνη γιατί πράγματι βλέπω τον τρόπο με τον οποίο κινήθηκε στην συγκεκριμένη ιστορία και νομίζω πως είναι σούπερ επαγγελματικός. Πιο επαγγελματικός από κάθε άλλη φορά. Και οργανωμένος. Με ΕΥΠ, καλημέρα ΑΕΚάρα, αντιτρομοκρατική και σούπερ κοριό μέσα. Οργανωμένα πράγματα. Και για κάποιους που το έπαιζαν πολύ μάγκες και καμάρωναν για τα κατορθώματα τους υπάρχουν χιλιάδες σελίδες με απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες. Φιλάκια.
 
@ Αυτή την φορά λοιπόν μπορούμε να ελπίζουμε ότι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κάτι θα γίνει. Ονειρο χρόνων είναι να μπουν επιτέλους στην φυλακή έστω και λίγοι από αυτούς που τόσα χρόνια διαλύουν το ποδόσφαιρο. Γιατί όλοι δεν θα μπουν ποτέ. Μέχρι χθες βέβαια ποτέ δεν είχε μπει κανένας. Επειδή ποτέ μέχρι χθες δεν είχε ασχοληθεί με το θέμα η δικαιοσύνη με τον τρόπο που έπρεπε. Με επαγγελματισμό και οργάνωση. Σε μια εποχή που ο Ελληνικός λαός χάνει όλο και περισσότερο την εμπιστοσύνη του προς όλους τους θεσμούς αυτό που άρχισε χθες είναι μια πραγματική ανάσα. Ειλικρινά. Αυτό που άρχισε χθες πιστεύω πως θα πάει μέχρι το τέλος. Σίγουρα θα πάει μέχρι το τέλος. Το τέλος δεν θα είναι καλό για αυτούς που πρέπει αυτή την φορά. Και επειδή ο καιρός στην φυλακή δεν περνάει εύκολα θα ήθελα να προτείνω ένα βιβλίο. Για όποιον μπει. Αν κάποιος μπει. Είναι η βιογραφία του Μπερνάρντο Προβεντσάνο, του μεγάλου αρχηγού της Σικελικής μαφίας που δεν είχε μιλήσει στο τηλέφωνο από το 1963 μέχρι την ημέρα που τον συνέλαβαν το 2006! Από το 1963, ο τεχνοφοβικός Προβεντσάνο δεν χρησιμοποίησε ποτέ τηλέφωνο ή άλλα σύγχρονα μέσα, και επικοινωνούσε μόνο με «pizzini», δηλαδή με ιδιόχειρα ή δακτυλογραφημένα σημειώματα, γεμάτα θρησκευτικές αναφορές, αλλά και ορθογραφικά λάθη. Ζούσε φτωχικά, αν και η προσωπική του περιουσία λέγεται πως ξεπερνούσε τα 600 εκατομμύρια ευρώ... Κάποιοι υποστηρίζουν πως ζούσε τόσο φτωχικά από τον φόβο της σύλληψης: όσοι όμως γνωρίζουν καλύτερα τη νοοτροπία του, όπως ο εισαγγελέας του Παλέρμο Πιέρο Γκράσο, λένε πως επέλεξε να ζήσει έτσι σαν ένα μάθημα ταπεινότητας και παραδοσιακής «μαφιόζικης ηθικής» προς τους επιδεικτικούς με το χρήμα και την εξουσία επίδοξους διαδόχους του. Γι' αυτό και αποκλείεται, λένε, να μιλήσει: η «ομερτά» τρέχει στο αίμα του...
 
@ Το βιβλίο λέγεται "Ο κώδικας PROVENZANO". Το προτείνω ανεπιφύλακτα. Ετσι για να περνάει η ώρα. Βάζω κι ένα απόσπασμα από τον πρόλογο: «Δεν ξέρετε τι κάνετε", μουρμούρισε ο Μπερνάρντο Προβεντσάνο στους αστυνομικούς που του περνούσαν χειροπέδες μέσα στο άντρο του, στο Κορλεόνε, στη Μοντάνια ντέι Καβάλι, στις 11 Απριλίου 2006, μετά από 43 χρόνια φυγοδικίας. Η ώρα ήταν 11:21 το πρωί και ο αρχηγός της Κόζα Νόστρα είχε αφιερώσει το χρόνο του εξ ολοκλήρου στο γράψιμο των πιτσίνι, του μόνου μέσου που χρησιμοποιούσε για να επικοινωνεί με τον έξω κόσμο από το καταφύγιό του. Ο Μπερνάρντο Προβεντσάνο έτσι έδινε πάντα διαταγές, χτυπώντας τα πλήκτρα των γραφομηχανών του. Όπου κι αν βρισκόταν. Κατόπιν παρέδιδε τα μηνύματα αυτά, διπλωμένα και τυλιγμένα μέσα σε σελοτέιπ, στα χέρια έμπιστων μαφιόζων. Το κέντρο διοίκησης πάνω στο οποίο στηριζόταν ο θρόνος του Μπερνάρντο Προβεντσάνο βρισκόταν πάνω σ' ένα τραπεζάκι».

O ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ..

 OΛΗ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΛΟΙΠΟΝ..ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΘΑΡΣΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΜΦΙΒΑΛΛΟΥΜΕ..ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ..ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΛΙ..ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ;; ΑΝΤΕ ΕΙΔΩΜΕΝ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑ

Τετάρτη, Ιουνίου 22, 2011

ΚΑΙ Ο ΜΠΕΟΣ ΜΕΣΑ !!

Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Ο Αχιλλέας Μπέος και άλλα οκτώ άτομα συνελήφθησαν και κρατούνται στη ΓΑΔΑ με τις κατηγορίες για στοιχηματική απάτη, ξέπλυμα χρήματος και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση. Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βόλου και οι υπόλοιποι θα οδηγηθούν το πρωί της Πέμπτης στον εισαγγελέα. Οι προσαγωγές που έχουν γίνει στην ασφάλεια είναι περίπου 20, ενώ υπάρχουν και προσαγωγές δέκα ποδοσφαιριστών.

Το όνομα του Αχιλλέα Μπέου επιβεβαίωσε ο δικηγόρος του, Νίκος Κακκαβάς. Οι συλληφθέντες θα πάρουν κάποιες μέρες προθεσμία για να απολογηθούν κι εν συνεχεία θα αποφασιστεί από την εισαγγελία αν θα τους απαγγελθούν κατηγορίες.

Από το πρωί της Τετάρτης έχουν γίνει μαζικές έφοδοι παρουσία εισαγγελέα σε σπίτια και γραφεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τα εμπλεκόμενα πρόσωπα στην υπόθεση των 41 ύποπτων-κατά την UEFA-αγώνων. Οι αρχές βασίστηκαν σε μία ογκωδέστατη δικογραφία ετών, που περιλαμβάνει και στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί εδώ και 2,5 χρόνια.

Το www.sport-fm.gr έχει στη διάθεσή του και τα υπόλοιπα τα ονόματα των προσαχθέντων, αλλά θα τα δημοσιοποιήσει μόνο σε περίπτωση που οι προσαγωγές μετατραπούν σε συλλήψεις ή εφόσον δοθούν στη δημοσιότητα από την εισαγγελία.

ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ;;;

Σε εξέλιξη βρίσκεται εκτεταμένη έρευνα της αστυνομίας για τα άτομα που εμπλέκονται στους 41 Ελληνικούς «ύποπτους» αγώνες. Οι Αρχές πραγματοποιούν ελέγχους σε σπίτια και γραφεία των υπόπτων, ενώ έχουν γίνει ήδη 20 προσαγωγές!
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ανάμεσα στους προσαχθέντες βρίσκονται γνωστοί «ισχυροί άνδρες» ομάδων της Σούπερ Λίγκα και της Football League.
Τα τρία αδικήματα για τα οποία θα ασκηθούν διώξεις, αν φυσικά προκύψουν επιβαρυντικά στοιχεία, είναι η στοιχηματική απάτη, το ξέπλυμα μαύρου χρήματος και η συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

ΜΕΤΑΓΡΑΦΟΛΟΓΙΕΣ...

Όπως σας αποκαλύψαμε χθες από το aek365.gr η ΑΕΚ έστειλε υπογεγραμμένο το συμφωνητικό στην Ουντινέζε για τον δανεισμό του Στιβ Μπέλεκ για την επόμενη σεζόν. Στην Ενωση αναμένουν την Τετάρτη την απάντηση της ιταλικής ομάδας και σύμφωνα με την ΠΑΕ υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία ότι ο 18χρονος Καμερουνέζος σέντερ φορ θα έρθει σε λίγες ημέρες για τα τυπικά.
Το κόστος του δανεισμού του είναι στις 100.000 ευρώ και το κασέ του παίκτη στις 150.000 ευρώ, ενώ για τον παίκτη ενδιαφέρονται και άλλες ομάδες. Την Τετάρτη λοιπόν η Ουντινέζε θα αποφασίσει για τον δανεισμό του Μπέλεκ, με την ΑΕΚ να είναι το φαβορί να τον δανειστεί.
 Ο Αρναρ Γκρέταρσον βρίσκεται στην πατρίδα του… Επιβεβαιώθηκε επίσημα από την ΠΑΕ ΑΕΚ, η οποία αναφέρει επίσης ότι αύριο θα πραγματοποιηθεί το ραντεβού του τεχνικού διευθυντή της Ενωσης με την Μπρεϊντάμπλικ και τον Έλφαρ Φρέιρ Χέλγκασον! Ο Γκρέταρσον θα επιχειρήσει να αποκτήσει τον συμπατριώτη του και να επιστρέψει μαζί του από την Ισλανδία για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του. 
Ο Νταβίντ Ματέος τελικά δεν θα κάνει το όνειρο του πραγματικότητα, για να παίξει με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης την νέα σεζόν. Η «Βασίλισσα», σύμφωνα με το ισπανικό ραδιόφωνο «ΟΝDA CERO», ενημέρωσε τον Ισπανό κεντρικό αμυντικό ότι δεν θα συμμετάσχει στην προετοιμασία της Ρεάλ αφού ο Ζοσέ Μουρίνιο επέλεξε άλλους κεντρικούς αμυντικούς για το ρόστερ της (πήρε τον Γάλλο Βεράν). Μάλιστα, ειδοποιήθηκε ο Ματέος να ψάξει να βρει ομάδα… Πιθανότατα για δανεικός πάλι, μια και έχει συμβόλαιο ο 24χρονος με την Ρεάλ μέχρι το 2013. Η ΑΕΚ είχε διαμηνύσει στον Ματέος την μέρα που έφυγε ότι τον θέλει για την νέα σεζόν και ότι αν δεν βρει θέση στην Ρεάλ Μαδρίτης θα μπορεί να έρθει ξανά στην Ενωση. Κάτι που δεν είχε αφήσει αδιάφορο τον Ματέος, που ξέρει ότι τον εκτιμά και ότι έμεινε ικανοποιημένος μαζί του ο Μανόλο Χιμένεθ.

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

 24 ΩΡΟ ΦΩΤΙΑ ΛΕΕΙ Η ΜΙΑ ΜΑΣ ΦΥΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ..ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ..ΗΡΘΑΝ...ΑΚΟΜΗ ΤΠΤ ΦΥΣΙΚΑ..Ο ΜΠΕΛΕΚ ΜΑΛΛΟΝ...ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ...ΠΟΡΤΙΓΙΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ..ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΤΟΥΝ... ΑΚΟΜΗ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑ

Τρίτη, Ιουνίου 21, 2011

ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ Ο ΚΟΛΟΣΣΟΣ..

Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και για την επόμενη περίοδο θα είναι ο Τραϊανός Δέλλας, καθώς υπήρξε συμφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου του για έναν επιπλέον χρόνο, η οποία και θα ανακοινωθεί αύριο. Η όλη διαδικασία έγινε με αστραπιαίους ρυθμούς και αυτό έδειξε το πόσο «φοβήθηκαν» στην διοίκηση της Ένωσης, τυχόν προσφορά που θα έρθει από τα Αραβικά Εμιράτα. Πιο συγκεκριμένα, η πληροφορίες του aek365.gr, για τις οποίες ήταν ενήμερη η διοίκηση, ανάγκασαν τον Σταύρο Αδαμίδη να κινητοποιηθεί άμεσα, νωρίς το μεσημέρι (μόλις βγήκε το θέμα με τους Άραβες))και ήρθε σε επικοινωνία με τον «Κολοσσό» προκειμένου να προλάβει επίσημη προσφορά από κάποια ομάδα από την Αραβία. Εκεί ενημερώθηκε πως περιμένει κάτι ο Δέλλας, ωστόσο δεν είχε κάποια επίσημη πρόταση.

Για αυτό και ο πρόεδρος της ΑΕΚ, αναγκάστηκε να επικοινωνήσει και δεύτερη φορά, αμέσως μετά την συγκέντρωση των Τρικάλων, ώστε να αποσπάσει τη θετική απάντηση του Τραϊανού Δέλλα, η οποία και δόθηκε και τηλεφωνικώς. Με αυτό τον τρόπο η ΑΕΚ έδειξε το πόσο ήθελε να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή, αλλά και ο ίδιος ο Δέλλας με την απάντησή του, απέδειξε πως ήθελε να κλείσει την καριέρα του, φορώντας τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας, απορρίπτοντας μάλιστα μία πιθανή πρόταση που θα ερχόταν στο μέλλον. Άλλωστε, μέχρι την ώρα που είπε το «ναι», δεν υπήρχε κάτι χειροπιαστό και δεν ήθελα να ρισκάρει.

 

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

 Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ Α2 ΔΥΣΤΥΧΩΣ...ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ !!...ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ..ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ..ΚΛΕΙΝΟΥΝ..ΕΡΧΟΝΤΑΙ...ΤΩΡΑ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ..ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ...ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑ

Δευτέρα, Ιουνίου 20, 2011

ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ !!....

Αισιόδοξος πως ΑΕΚ και Πανσερραϊκός θα βρουν την «χρυσή» τομή και από του χρόνου θα αγωνίζεται με την κιτρινόμαυρη φανέλα, παρουσιάστηκε με νέες δηλώσεις του ο Γιώργος Γεωργιάδης. Ο 24χρονος διεθνής άσος, μιλώντας στο novasports.gr, ανέφερε πως τα μηνύματα που έχει πάρει μέχρι στιγμής είναι απολύτως θετικά και εντός των ημερών η μεταγραφή θα έχει ολοκληρωθεί.

Για τις διαπραγματεύσεις:
«Βρίσκεται σε ένα καλό σημείο το θέμα της μετεγγραφής. Τα πράγματα είναι θετικά και ο Πανσερραϊκός με την ΑΕΚ ψάχνουν να βρουν τη "χρυσή τομή" για να πραγματοποιηθεί η μετεγγραφή. Τις επόμενες ημέρες πιστεύω πως θα έχουμε νεότερα».

Για τις επαφές του με την ΑΕΚ
«Ακόμα δεν έχουμε έρθει σε κάποια επαφή με την ΑΕΚ για το συγκεκριμένο ζήτημα, καθώς δεσμεύομαι με συμβόλαιο με τον Πανσερραϊκό. Πρώτα θα τα βρουν οι δύο ομάδες μεταξύ τους και μετά θα μιλήσω εγώ με την ΑΕΚ»

Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον
«Αυτήν την στιγμή δεν γνωρίζω να υπάρχει κάποια εμπλοκή του Ολυμπιακού. Αν υπάρξει θα σκεφτώ τι θα είναι καλύτερο για εμένα και που υπάρχουν καλύτερες προοπτικές. Στο τέλος θα αποφασίσω ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας μου. Πάντως αυτήν την στιγμή υπάρχει μόνο πρόταση της ΑΕΚ, αν έρθει κάτι άλλο θα το δούμε».

Για της δηλώσεις Θεοδωρίδη
«Αυτά δεν μπορώ να τα κρίνω εγώ, αλλά αν συγκρίνω τις προτάσεις του Δεκεμβρίου με αυτή του καλοκαιριού σίγουρα υπάρχει μεγάλη διαφορά. Η τωρινή πρόταση της ΑΕΚ είναι πολύ μικρότερη σε σχέση με την προηγούμενη και για αυτό το λόγο ο κ. Θεοδωρίδης αντιδρά»

ΥΠΟΒΙΒΑΣΑΝ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

Κι όμως έγινε το άσπρο μαύρο. Όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγα λεπτά τo ΑΣΕΑΔ δέχεται την προσφυγή του Ηλυσιακού και απορρίπτει την παρέμβαση της ΑΕΚ. ΤΟ ΑΣΕΑΔ λοιπόν, οι έμπειροι δικαστές κατέρριψαν την απόφαση του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ που με απόλυτα τεκμηριωμένα στοιχεία είχε ρίξει στην Α2 την ομάδα του Δελημπαλταδάκη και υποβιβάζει την ΑΕΚ. Αναμένεται η οργισμένη επίσημη αντίδραση της ΑΕΚ αλλά και οι τρόποι αντίδρασης για την αλλαγή αυτής της απόφασης.

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ..

Η ημερομηνία και ο τόπος των εκλογών της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ έχουν αποφασιστεί εδώ και κάποιες μέρες, αυτό όμως που μένει να ξεκαθαρίσει είναι το θέμα με τα ψηφοδέλτια και ποιοι θα είναι οι συνδυασμοί που θα κατέβουν στις εκλογές της 26ης Ιουνίου. Και αυτό όμως είναι κάτι που αύριο, Δευτέρα θα λυθεί αφού το απόγευμα, στις 19:00 λήγει η προθεσμία της κατάθεσης τω ψηφοδελτίων με τους συνδυασμούς. Πληροφορίες αναφέρουν πως οι συνδυασμοί είναι τέσσερις. Ήδη γνωρίζουμε πως θα κατέβει η νυν διοίκηση πιθανότητα χωρίς τον Δημήτρη Χατζηχρήστο (ακούγεται για τον επιχειρηματία Θανάση Μιχαήλ) και με αρκετές αλλαγές, ο Νίκος Γεωργατζόγλου με άλλο ψηφοδέλτιο, ο τρίτος συνδυασμός θα είναι της Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης, ενώ ο τέταρτος θα είναι αυτός του Κώστα Νεστορίδη με την πρώην διοίκηση Ανατολιωτάκη. Περισσότερες λεπτομέρειες όμως θα γίνουν γνωστές μέχρι αύριο το απόγευμα, αφού μπορεί να υπάρχουν και εκπλήξεις στα ψηφοδέλτια.

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

 ΝΕΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΖΑΡΙ...ΑΚΟΣΤΑ..ΜΠΙΑΡΝΑΣΟΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΛΑΣΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ..ΕΙΔΩΜΕΝ..ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ..ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ..ΜΑΝΩΛΑ..ΔΕΛΛΑ ..ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑ

Κυριακή, Ιουνίου 19, 2011

ΜΕΤΑΓΡΑΦΟΛΟΓΙΕΣ...

Το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για την απόκτηση των Χουάν Κάλα και Χοσέ Κάρλος είναι δεδομένο και αποφασίστηκε στην συνάντηση κορυφής της περασμένης Πέμπτης. Οι δύο ποδοσφαιριστές της Σεβίλλης έχουν ενημερωθεί από τον Μανόλο Χιμένεθ ότι βρίσκονται στα πλάνα της Ένωσης και περιμένουν την επίσημη προσφορά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή τους. Αυτό ξεκαθάρισε και με δηλώσεις του στο aek365.gr, ο -κοινός- εκπρόσωπος τους, Εμίλιο ντε λα Ρίβα. «Είμαστε σε καλό δρόμο. Ο Χιμένεθ μας ενημέρωσε για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ και εμείς από την πλευρά μας του απαντήσαμε ότι επιθυμούμε να συνεργαστούμε. Και ο Κάλα και ο Κάρλος επιθυμούν να αγωνιστούν στην ΑΕΚ», ήταν τα πρώτα λόγια του ατζέντη, για να τονίσει στη συνέχεια πως και για τους δύο πελάτες του προτεραιότητα αποτελεί η μεταγραφή τους στην ΑΕΚ, παρά το γεγονός πως έχουν και άλλες προτάσεις στα χέρια τους: «Δεν μπορώ να πω ότι υπάρχει κάτι χειροπιαστό, διότι δεν έχουμε λάβει την επίσημη πρόταση της ΑΕΚ. Μας είπαν ότι αυτό θα γίνει πολύ σύντομα. Μόλις τη δεχτούμε, θα απαντήσουμε. Έχουμε προτάσεις και από άλλες ομάδες, αλλά η ΑΕΚ έχει τον πρώτο λόγο και πιστεύω ότι η συνεργασία μας με την ΑΕΚ και για τους δύο παίκτες, είναι αρκετά πιθανή».

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002