Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Μαΐου 14, 2015

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

ΠΙκρα, πολύ πίκρα. Πάλι στο τέλος. Πάλι μετά από μια καταραμένη τρίτη περίοδο. Πάλι για ένα σουτ. Για μια κακή επίθεση. Δεν μπορεί να τελειώσει έτσι αυτή η σεζόν. Από εκεί που το Σάββατο θα κάναμε πάρτι με 15.000 κόσμο τώρα θέλουμε τη νίκη για να επιστρέψουμε την Τρίτη για το 1-2. Με πίστη για το 1-2. Γιατί και τον Αρη τον έχουμε και κάτι μας χρωστάει η τύχη. Δεν μου αρέσουν οι δικαιολογίες, ούτε να λέω για την τύχη. Ομως εκτός από την δεδομένη αδυναμία της ομάδας να πάρει παιχνίδια όταν είναι… 0-0 στο τελευταίο δίλεπτο δεν έχει βοηθήσει μια φορά κι η τύχη. Δεν ήταν και η καλύτερα οργανωμένη επίθεση για το τρίποντο του Σάκοτα στο νεκρό χρόνο αλλά σκεφτείτε πόσα τρίποντα έβαλε χθες ο Αρης στο τέλος της επίθεσης και χωρίς καμία οργάνωση. Απλά μπήκαν. Εμάς στο τέλος δεν μπήκε τίποτα. Μπράβο στον Ντούσαν που είχε τον τσαμπουκά να πάρει το τελευταίο σουτ χωρίς φόβο ενώ πήγε και την ομάδα για μεγάλα διαστήματα μόνος του ιδίως στην αρχή. Μπράβο και στον Ντέλι που χωρίς να κάνω τον ειδικό θα έκανα με αυτόν το τρίτο συμβόλαιο για του χρόνου. Ο Ποπς θα είναι πιο δυνατός το Σάββατο και ακόμη πιο δυνατός την Τρίτη. Ολοι θα μπορούσαν να κάνουν ακόμη καλύτερα πράγματα χθες αλλά ένας με απογοήτευσε γιατί τον περίμενα να κυνηγήσει την ευθύνη όταν η μπάλα έκαιγε. Κι ας τον έκλειναν και τρεις. Ο Ινγκλις. Επειδή και το έχει και μπορεί. Αλλά δεν πειράζει. Είμαστε ακόμη εδώ. ΤΟ Σάββατο θα είμαστε ΟΑΚΑ και την άλλη Τρίτη έχουμε μια τελευταία ζαριά. 
Ο Γκάλο υπέγραψε χθες και ανακοινώθηκε αμέσως. Από πέρυσι τον ήθελε η ΑΕΚ, τον ήθελε σίγουρα ο ΠΑΟ, είχε ψαχτεί κι ο ΠΑΟΚ. Ενας πολύ καλός παίκτης, ένα δεξί μπακ για μεγάλη ομάδα με το επιθετικό  κομμάτι να είναι το πιο δυνατό του. Και πάνω από όλα τα στημένα του. Τα φάουλ και τα κόρνερ του είναι τρομερά, από τα καλύτερη της περυσινής σεζόν όταν έπαιζε στον Παναιτωλικό. Ηδη η ΑΕΚ έχει δύο δεξιά μπακ υψηλότατου επιπέδου και με αυτή τη μεταγραφή ανέβασε πολύ ψηλά τον πήχη. Για όλες τις θέσεις της ομάδας. Μπακάκη και Γκάλο θέλουμε σε κάθε θέση για το πρωτάθλημα. Και ο προπονητής να βρει τον τρόπο να πάρει από όλους το καλύτερο και να μην έχει πρόβλημα ούτε ποιον θα βάλει, ούτε ποιον θα έχει έξω. Καλορίζικος. Αριστη κίνηση χωρίς κανένα ρίσκο. και έπεται συνέχεια.
ΝΑ  δούμε και την συνέχεια των πλέι οφ. Για το αν θα δούμε μπάλα γιατί η άνοδος είχε έρθει πολύ πριν τα πλέι οφ. Χθες τουλάχιστον η ομάδα έβγαλε πάθος. Αλλά όταν με κέντρο τον Νεμπεγλέρα που έχει δει ασπρόμαυρη τηλεόραση και Αντρέα Παπανδρέου αντιπολίτευση με ζιβάγκο σε real time η Λάρισα κυριαρχεί και στο δεύτερο ημίχρονο γίνεται ο Ανέστης… Νόιερ και η ΑΕΚ δεν κάνει ευκαιρία λες κι έπαιζε με την Μπάρτσα, τότε σίγουρα κάτι δεν πάει καλά. Παρατεταμένα. Μπράβο στον Ανέστη και στον τσόγλανο τον Πλατέλλα που έβαλε ένα γκολ από αυτά μόνο αυτός βάζει από τότε που ήρθε  στην ΑΕΚ. Κατά τα άλλα υπομονή μέχρι την άλλη Τετάρτη. Εχει ο Θεός. και γνώση οι φύλακες…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002