Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Κυριακή, Ιουνίου 26, 2016

OI ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ..

Οπως έγινε φανερό ήδη από χθες η ΑΕΚ φορτσάρει ώστε να κλείσει τουλάχιστον 3 μεταγραφές την εβδομάδα που έρχεται. Μετά από εισήγηση Κετσπάγια η ΑΕΚ πάει πρώτα για σέντερ φορ, μετά για αριστερό μπακ με μεγάλη συμμετοχή στο επιθετικό κομμάτι και ένα τρίτο κεντρικο χαφ μαζί με Σιμόες και Γιόχανσον.
Η περίπτωση του Στίβεν Φλέτσερ είναι δύσκολη αφού μιλάμε για διεθνή φορ σε άριστη ηλικία και με προϋπηρεσία αλλά και προτάσεις από Πρέμιερ και βέβαια την Σέλτικ του Τσάμπιονς Λιγκ όμως η ΑΕΚ όχι απλά δεν “έκαψε” την περίπτωση του αλλά επιβεβαίωσε ότι είναι σε επαφές και θα προσπαθήσει να αποκτήσει τον παίκτη. Αν η μεταγραφή γίνει θα μιλάμε σίγουρα για βόμβα υψηλούς κόστους αλλά σε κάθε περίπτωση ο πήχης έχει μπει ψηλά… κανονικά και όχι …κατά λάθος όπως πέρυσι στα τέλη Αυγούστου με τον Ιμπίσεβιτς και τον… Μιλοβάνοβιτς. Για την αξία του παίκτη και το αν μπορεί να παίξει στην Ελλάδα δεν γίνεται καν συζήτηση ούτε βέβαια για το αν τον θέλει ο Κετσπάγια που θα κάνει… κωλοτούμπες αν σε λίγες μέρες δει αυτό τον παίκτη να έρχεται στην προπόνηση της ομάδας του.
Η ΑΕΚ θέλει να ξεκαθαρίσει γρήγορα το θέμα με τον 29χρονο φορ της Εθνικής Σκοτίας ώστε να κινηθεί αν δεν προκύψει συμφωνία για τον Μπαλντέ με τον οποίο υπάρχει προσέγγιση μετά το χάος που είχε προκύψει με τις αρχικές απαιτήσεις του παίκτη που έφταναν το 1.000.000 ευρώ τον χρόνο. Και ο Μπαλντέ έχει την έγκριση του Τιμούρ που αυτό που έχει ζητήσει είναι όσο το δυνατόν γρηγορότερες κινήσεις ώστε να έχει γρήγορα τον βασικό του σέντερ φορ.
Σε άλλα νέα ο Κάτσαρ όπως διαβάσατε χθες βράδυ στο aek365 επέστρεψε στο προσκήνιο και όχι τυχαία. Ο Τιμούρ έκανε ξεκάθαρο πως δεν υπολογίζει τον Κορδέρο, πως δεν έχει πολλές ελπίδες για τον Ανάκογλου και δεν βλέπει τον Τζανετόπουλο για κεντρικό χαφ οπότε η απόκτηση του διεθνή Σέρβου ή ενός παίκτη σε αυτό το επίπεδο είναι επιβεβλημένη ακόμη και αν οι Ανδρεόπουλος και Γαλανόπουλος κάνουν την έκπληξη και κερδίσουν θέση στο ρόστερ. Ο Γκόικο Κάτσαρ για να τον θυμηθούμε είναι μια εξαιρετική -και πάνω απ’ όλα- δοκιμασμένη λύση για την ΑΕΚ, καθώς μετράει οκτώ χρόνια παρουσίας στην Bundesliga με τις φανέλες της Χέρτα (2008-10) και του Αμβούργου (2010-16). Ενδιάμεσα έκανε κι ένα εξάμηνο πέρασμα από την Ιαπωνία και τη Σερέζο Οσάκα (2014), ενώ είναι εν ενεργεία διεθνής με 25 συμμετοχές στην εθνική Σερβίας. Παίζει και τις δύο θέσεις των κεντρικών - αμυντικών χαφ και δεν αποκλείεται σύντομα να είναι παίκτης της ΑΕΚ.

Η ενδεχόμενη απόκτηση του Κάτσαρ δεν επηρρεάζει σε τίποτα την υπόθεση του Κώστα Λαϊφη. Ο 23χρονος Κύπριος διεθνής είναι ένας παίκτης για τον οποίο ο Τιμούρ βάζει το χέρι του στη φωτιά, η ΑΕΚ πάντα είναι θετική για ποιοτικούς Ελληνες παίκτες με μέλλον, το παιδί θέλει να έρθει στην ομάδα οπότε η προσπάθεια θα συνεχιστεί ανεξάρτητα από άλλες κινήσεις αφού αν γίνει θα πρόκειται για μια μεταγραφή με παρόν αλλά και πολύ μέλλον. Η ΑΕΚ δεν έχει σκοπό να πληρώσει ότι θέλει η Ανόρθωση και θα προσπαθήσει να κάνει τον παίκτη δικό της με τους καλύτερυς δυνατούς όρους χωρίς βιασύνη…

Στη θέση του αριστερού μπακ η ΑΕΚ έχει ξεκινήσει τις συζητήσεις με τον πρώτο στόχος που οπως είχαμε πει από την αρχή είναι ο Εμπέγκουε. Ο Σενεγαλέζος με το Γαλλικό διαβατήριο προέρχεται από γεμάτες χρονιές με την Ρεν στο Γαλλικό πρωτάθλημα είναι δεδομενα μια άριστη λύση για την ΑΕΚ όπως την σχεδιάζει ο Τιμούρ. Είναι πολύ επιθετικό μπακ με καλή τεχνική, σέντρα και πάσα και αν έρθει ο τεχνικός της ΑΕΚ θα έχει το κεφάλι του ήσυχο. Από εκεί και πέρα επειδή έγιναν παρεξηγήσεις η απόκτηση του Κωνσταντίνου Μανωλά δεν επηρρεάζει σε τίποτα τον σχεδιασμό. Είναι μια έξτρα λύση με την εγγύηση του Στέλιου Μανωλά στον οποίο υπάρχει μεγάλη εμπιστοσύνη αφού είναι δεδομένο πως ο χαρακτήρας του δεν θα επέτρεπε ποτέ στο Στέλιο να φέρει τον γιό του στην ΑΕΚ αν δεν πίστευε πως μπορεί να τιμήσει την παράδοση του ονόματος. Ο 23χρονος Μανωλάς μπορεί να αγωνιστεί σαν αριστερό στόπερ και αριστερό μπακ.
 Εκεί που η ΑΕΚ αλλα και ο προπονητής μπορούν να περιμένουν για κάτι πολύ καλό είναι στη θέση του ακραίου μεσοεπιθετικού. Ενός Μπαρμπόσα και καλύτερου από τα δεξιά. Θα αποκτηθεί σίγουρα παίκτης αλλά αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάτι σε εξέλιξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002