Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Οκτωβρίου 07, 2016

ΘΕΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ !!

Παιχνίδι για να βγάλει κάποια συμπεράσματα σε ατομικό κυρίως επίπεδο ήταν το φιλικό της Καλλιθέας για τον Τιμούρ Κετσπάγια, καθώς η δυναμική (και η διαχείριση του αγώνα με τις πολλές αλλαγές) του αντιπάλου δεν θα μπορούσε να δώσει πιο ουσιώδη πράγματα για την εικόνα και τυχόν βελτίωση της ΑΕΚ. Και αφού το ζητούμενο ήταν τα πρόσωπα, είδαμε και τα κέρδη. Πρώτο και κυριότερο, η επιστροφή του Αλμέιδα. Αγωνίστηκε για περίπου μισή ώρα, επέστρεψε με γκολ και έδειξε ότι στο παιχνίδι της Λάρισας θα είναι απολύτως έτοιμος. Έτοιμος να προσφέρει επιθετικά έδειξε και ο Χρήστος Αραβιδης, με τον εκ των αρχηγών της Ένωσης να σκοράρει, να έχει δύο δοκάρια και να βρίσκεται μέσα στις περισσότερες (από τις πολλές) φάσεις που έβγαλε η Ένωση, απέναντι σε έναν αντίπαλο που έπαιξε με ψηλά την άμυνα και αυτό το εκμεταλλεύτηκαν πλήρως οι ποδοσφαιριστές του Κετσπάγια, βγάζοντας αρκετές φάσεις στα αντίπαλα καρέ. Στα γκολ επέστρεψε και ο Πατίτο, με ένα που έδειξε την εξαιρετική του τεχνική κατάρτιση, ενώ σκόραρε και ο Πλατέλλας. Από τις… ρεζέρβες, πολύ καλή εικόνα άφησαν τόσο ο Ντίαζ, που ξεκίνησε στο αριστερό άκρο της άμυνας, όσο και ο Μπακάκης, που πέρασε στο δεύτερο μέρος, ενώ θετικός ήταν και ο Γαλανόπουλος.
Το ματς
Ό,τι καλύτερο είχε στη διάθεσή του παρέταξε ο Τιμούρ Κετσπάγια για το φιλικό με την Καλλιθέα, έχοντας στην κορυφή τον Χρήστο Αραβίδη, αντί του ανέτοιμου Ούγκο Αλμέιδα, τον Χριστοδουλόπουλο σε ελεύθερο ρόλο και στα άκρα Πατίτο και Πλατέλλα.
Η ΑΕΚ μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και μέχρι το 15’ είχε τρεις μεγάλες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Μόλις στο 3’ και ύστερα από πίεση του Αραβίδη στον Ντούνη, ο γκολκίπερ της Καλλιθέας έκανε λάθος διώξιμο, με τον Χριστοδουλόπουλο να πλασάρει άουτ, προ κενής εστίας. Στο 12’ και το 13’ η ΑΕΚ έφτασε και πάλι πολύ κοντά στο γκολ, με τον ίδιο πρωταγωνιστή και την ίδια κατάληξη. Το δοκάρι του Ντούνη. Στην πρώτη φάση ο Αραβίδης προσπάθησε να πλασάρει ψηλοκρεμαστά, έχοντας πρώτα «σπάσει» το οφσάιντ των γηπεδούχων, ενώ στη δεύτερη με κοντινό πλασέ.
Στη συνέχεια και για περίπου 20 λεπτά, η Ένωση έδωσε χώρο στους γηπεδούχους για να τους παίξει στην… κόντρα επίθεση. Αμυντικά δεν είχε κάποια προβλήματα, με εξαίρεση κάποια μακρινά σουτ που δεν ανησύχησαν τον Ανέστη, ωστόσο επιθετικά έδειξε εγκλωβισμένη στην τελική πάσα, αλλά και στην πίεση που ασκούσε ψηλά η Καλλιθέα. Στο 33’ ο Χριστοδουλόπουλος, μετά από σέντρα του Γκάλο, έπιασε μία κεφαλιά που έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 36’ τελικά η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ με υπέροχη προσωπική ενέργεια του Πατίτο. Ο Αργεντινός μπήκε στην περιοχή, προσποιήθηκε όμορφα και έστειλε τη μπάλα στο απέναντι «γάμα» του Ντούνη.
Μέχρι την λήξη του ημιχρόνου η ΑΕΚ είχε δύο ακόμα καλές στιγμές για να σκοράρει. Πρώτα με τον Λάζαρο, όταν στο 40΄ο Ντούνης αντέδρασε σωστά σε διαγώνιο σουτ του και ένα λεπτό αργότερα, ύστερα από εξαιρετική κάθετη του Πλατέλλα, ο Αραβίδης δεν μπήκε σωστά στη φάση, όντας τετ α τετ με τον Ντούνη, χάνοντας σπουδαία ευκαιρία.
Έγινε αποτελεσματική και «καθάρισε»
Με δύο αλλαγές ξεκινησε το δεύτερο μέρος η ΑΕΚ, με τον Τσέλιο να παίρνει τη θέση του Πατίτο και να παίζει πίσω από τον Αραβίδη και τον Μπακάκη αντί του Γκάλο. Η Καλλιθέα συνέχισε να πιέζει, η Ένωση έβαλε ταχύτητα στο παιχνίδι της, ήταν πιο αποτελεσματική και γρήγορα γρήγορα «καθάρισε» το ματς, αφού με την συμπλήρωση του 60’ είχε μετατρέψει το 1-0, σε 3-0. Στο 57’ ο Αραβίδης με κεφαλιά, ύστερα από σέντρα του Ντίαζ, έκανε το 2-0 και 3 λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Πλατέλλα να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, αφού πρώτα πέρασε και τον Ντούνη.
Στο 58’ μπήκε στο γήπεδο και ο Αλμέιδα αντί του Λάζαρου και χρειάστηκε μόλις 9 λεπτά για να σκοράρει και αυτός. Στο 67’ σε υποδειγματική κόντρα επίθεση, ο Μπακάκης πήρε όλα τα μέτρα από δεξιά, έκοψε τη μπάλα στον Πορτογάλο και αυτός με κοντινό πλασέ έκανε οτ 4-0.
Το ματς είχε ανοίξει για τα καλά με τη μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω και την ΑΕΚ να δημιουργεί φάσεις στην κόντρα επίθεσης, κυρίως με τον Μπακάκη. Όπως στο 70’ που σε παρόμοια φάση με αυτή του 4-0, ο δεξιός μπακ της Ένωσης βρήκε τον Τσέλιο, όμως αυτός άργησε να πλασάρει. Στην αμέσως επόμενη φάση, ήταν η σειρά της Καλλιθέας για την καλύτερη στιγμή της στο ματς, όταν ο Ανέστης είπε όχι στον Ηλιάδη, σε τετ α τετ.
Στο 79’ ο Κετσπάγια έχοντας προχωρήσει σε όλες τις αλλαγές του, πέρασε στο γήπεδο και τον Πέκχαρτ, μετατρέποντας το σύστημα σε 4-4-2, με τον Τσέχο στο πλευρό του Αλμέιδα και τους Τσέλιο και Ζόριτς στα άκρα. Ο τρόπος παιχνιδιού ωστόσο δεν άλλαξε. Η ΑΕΚ προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα από τα άκρα της και αν ήταν λίγο πιο προσεκτική στην τελική ενέργεια, τότε θα είχε πετύχει τουλάχιστον ένα ακόμα τέρμα στο τελευταίο 10λεπτο του ματς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002