Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τετάρτη, Νοεμβρίου 30, 2016

ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΧΤΕΣ..

Όταν το πάθημα δεν γίνεται μάθημα, είναι μαθηματικά βέβαιο ότι αργά ή γρήγορα θα επαναληφθούν τα ίδια λάθη. Και στην ΑΕΚ συνέβη πολύ γρήγορα το ίδιο σκηνικό. Όπως και με τον Ατρόμητο για το πρωτάθλημα (που έφταναν λίγα λεπτά ολιγωρίας), έτσι και απόψε στην Καρδίτσα (που πέταξαν παραπάνω από 40' οι περισσότεροι ποδοσφαιρίστες), για το Κύπελλο, η Ένωση βρέθηκε να προηγείται με 2-0 στο σκορ και τελικά το ματς να λήγει ισόπαλο με 2-2. Τα δύο γκολ του Πέκχαρτ, στο 36’ και στο 49’ έδωσαν τεράστιο προβάδισμα στην Ένωση, που ναι μεν είχε παραταχθεί με εντελώς «φρέσκια» ενδεκάδα (και με παίκτες που δεν είχαν καθόλου χρόνο συμμετοχής μέχρι σήμερα), αλλά σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί αυτό καμία μορφή δικαιολογίας.
Ο Μοράις επέλεξε να δώσει χρόνο συμμετοχής και ευκαιρία σε παίκτες που δεν είχαν αγωνιστεί αρκετά μέχρι σήμερα. Ούτε με τον Πορτογάλο στον πάγκο, ούτε με τον Κετσπάγια. Και τελικά για κάποιους από αυτούς αποδείχθηκε ότι δικαίως δεν είχε συμβεί, αφού πέταξαν για ακόμα μία φορά την ευκαιρία που τους δόθηκε. Όπως ο Μπακάκης, που παραμένει ακόμα στη… σκιά του πολύ καλύτερου Γκάλο, αλλά και ο Τζανετόπουλος, που πλην της γενικότερης παρουσίας του στο παιχνίδι (ο Κολοβέτσιος φαινόταν στο γήπεδο, ως ο μοναδικός κεντρικός αμυντικός), φέρει τεράστια ευθύνη στο γκολ της ισοφάρισης. Εκεί όπου όχι απλώς δεν «καθαρίζει» τη μπάλα σε στατική φάση, αλλά ούτε καν πηδάει για να εμποδίσει τον Μάιγκα, που ανενόχλητος στέλνει με το κεφάλι τη μπάλα στα δίχτυα.
Ανάλογη ευθύνη για το 2-2 έχει και ο Ανέστης. Ο γκολκίπερ της ΑΕΚ, που είχε 1-2 καλές επεμβάσεις στο ματς, απέδειξε ότι στις στατικές φάσεις παραμένει πηγή κινδύνου για την άμυνα της Ένωσης, δεχόμενος γκολ με κεφαλιά, μέσα στην μικρή περιοχή του. Εκεί όπου κάθε τερματοφύλακας πρέπει να καθαρίζει με κάθε τρόπο τη φάση. Αρνητικότατος ήταν και ο Κώστας Μανωλάς, στο ντεμπούτο του με την κιτρινόμαυρη φανέλα, όπου φάνηκε ότι είναι πάρα πολύ πίσω για να μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα, ενώ ο Ζόριτς είναι ξεκάθαρο ότι με τον παραγκωνισμό του, χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να μπει και πάλι στο κλίμα, παρ’ ότι από τα δικά του πόδια ξεκίνησε το 2-0.
Στα θετικά, η εμφάνιση του Τσέλιου, ο οποίος έδειξε θράσος, έβγαλε δύναμη και παρουσίασε την εξαιρετική τεχνική του κατάρτιση, σε έναν… βούρκο. Καλή παρουσία και από τον νεαρό αριστερό μπακ, Γιαννούτσο, ο Γαλανόπουλος έπαιζε… μόνος του στη μεσαία γραμμή, ενώ θετικότατη ήταν η παρουσία του Πέκχαρτ, που μέχρι το 49’ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης με τα δύο γκολ που είχε πετύχει.
Πλέον η ΑΕΚ έχει τέσσερις βαθμούς στον όμιλο και αύριο περιμένει την αναμέτρηση ανάμεσα στην Κέρκυρα και την Λαμία, για να δει αν θα παρραμείνει μόνη πρώτη στην κορυφή (με νίκη της Κέρκυρας), αν θα αποκτήσει συγκάτοικο (αν θα λήξει ισόπαλη η αναμέτρηση) ή αν θα πέσει στη δεύτερη θέση (με νίκη της Λαμίας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002