Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 14, 2016

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

Ώρα των Σπορ: Αλάνι! Με άνεση, ωραία μαγκιά, φουλ αυτοπεποίθηση, ο Αστρίτ Αϊντάρεβιτς, αλλά και η κούκλα σύντροφός του, «έκλεψαν την παράσταση», στη χθεσινή παρουσίαση του Σουηδού μέσου, από την ΑΕΚ. «Η ΑΕΚ είναι η καλύτερη επιλογή, είμαι νικητής και ήρθα για να νικάμε». Έκανε την πρώτη του προπόνηση, έβγαλε αμέσως… μάτια, η τεχνική του κατάρτιση. Μαϊστόροβιτς: Από τους καλύτερους παίκτες στη Σκανδιναβία. Κατέθεσε και περιμένει. Στις 20/12, οριστικά η συνεδρίαση του ΚΕ.Σ.Α. για να πάρει η ΑΕΚ το «πράσινο φως» για την οικοδομική άδεια της «Αγιά-Σοφιάς». Δεδομένο: Ο Μαϊστόροβιτς τον έφερε σαν «8άρι». Διίστανται οι απόψεις για τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του Αϊντάρεβιτς, αλλά ο τεχνικός διευθυντής είναι κατηγορηματικός πως μπορεί να παίξει ως εσωτερικός μέσος στο σύστημα του Μοράις. Ξεκάθαρη η ΑΕΚ για τις φήμες περί απενεργοποίησης, ακόμα και φυγής του Ντούσαν Μπάγεβιτς: Μυθεύματα και φθηνά κουτσομπολιά, που μόνο κακό θέλουν να προκαλέσουν στην ομάδα μας. Πλατέλλας προς αποχώρηση, στο… βάθος και θέμα Αραβίδη. Ερωτηματικό για τα αίτια του αποκλεισμού από την αποστολή του σημερινού ματς Κυπέλλου. Ο Ηρακλής θέλει δανεικό τον Τζανετόπουλο. «Τελειώνει» ο Ζόριτς, αδειάζει θέση ξένου. «Σφραγίζει» την πρόκριση. Επιμένει στο 4-3-3 ο Μοράις, στο σημερινό (17:15) ματς Κυπέλλου στη Λαμία. Μάνταλος, Λάζαρος και Αλμέιδα η πιθανή τριάδα της επίθεσης, παίζει ο Ντίας, δίδυμο έκπληξη με Γαλανόπουλο-Τσέλιο μπροστά από τον Γιόχανσον στη μεσαία γραμμή. Αγώνας-φωτιά για τη Βασίλισσα. «Μονόδρομος» και πάλι η νίκη απόψε (21:00) στο ΟΑΚΑ κόντρα στη φορμαρισμένη Σαρλερουά. Απών ξανά ο τραυματίας Βασιλειάδης. «12 στα 12» οι Παίδες της Βασίλισσας, 76-34 το Λαύριο και σταθερά πρώτοι και αήττητοι στην ΕΣΚΑ.

Sportday: Τρελαμένος! Ο Αϊντάρεβιτς όχι απλά προπονήθηκε αλλά θέλει να μείνει στην Ελλάδα στις γιορτές για έξτρα πρόγραμμα! «Θέλω να κερδίζω, όχι να είμαι δεύτερος», είπε στην παρουσίασή του. «Υπέγραψε για 2,5 χρόνια». Ανακοίνωση ΑΕΚ για Μπάγεβιτς: Δεν υπάρχει θέμα! Με 4-3-3 και αλλαγές στη Λαμία (17:15, Cosmote Sport 1).

Goal:
 Αποφασισμένος να πετύχει. Για 3η και φαρμακερή προσπάθεια εκτός Σουηδίας ο Αϊντάρεβιτς που υπέγραψε μέχρι τα 2019 στην ΑΕΚ. Καταλήγει στον Τσιντώτα για κίπερ το καλοκαίρι. Επιμένει για Τελίν. Διάψευση για απενεργοποίηση του Ντούσκο. Με αλλαγές στη Λαμία.

Live Sport: Ο προπονητής της Έρεμπρο μιλάει στη Live για Αϊντάρεβιτς: Ευλογία για την ΑΕΚ. Μεγάλη η απώλεια για μένα λέει ο Άξεν. Χαϊδεύει την μπάλα με το αριστερό και δίνει έτοιμα γκολ. Μπερίσα στη Live: Θα είναι ο καλύτερος μέσος στην Ελλάδα. Η αυτοπεποίθηση του Σουηδού και η όμορφη Μιμόζα. Λάτιν επιθετικός, η επόμενη κίνηση της Ένωσης. Η αλήθεια για Μπάγεβιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002