Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τετάρτη, Αυγούστου 31, 2016

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Για τους «φτιαγμένους» Λέσκοτ και Χριστοδουλόπουλο γράφει στο πρώτο της θέμα σημερα η Ώρα τονίζοντας: «Πρώτη προπόνηση για Λέσκοτ και Λάζαρο μαζί με τους νέους συμπαίκτες τους, χθες το απόγευμα στα Σπάτα. Έπαιξαν αμφότεροι κατευθείαν στο δίτερμα ακολουθώντας το κανονικό πρόγραμμα».
SPORTDAY

«Χτίζει πάνω του», γράφει η SDγια τις προθέσεις του Κετσπάγια να «πατήσει» πάνω στον Λέσκοτ. «Στην πρώτη του Λέσκοτ ο Κετσπάγια δοκίμασε σχήμα με τρία στόπερ».
LIVE  SPORT
«Έπιασαν δουλειά οι… νέοι», γράφει η LSκαι προσθέτει: «Λέσκοτ και Λάζαρος μπήκαν σε πρόγραμμα με διπλές προπονήσεις. Τέλος ο Κορδέρο».
GOAL
Mε τη σειρά της η Goalαναφέρει στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ: «Μπήκαν φτιαγμένοι! Λέσκοτ και Χριστοδουλόπουλος ξεκίνησαν φουριόζοι με στόχο να είναι έτοιμοι όσο το δυνατόν γρηγορότερα».

ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΙΠΕ !!

Μπορεί να πέρασαν τρεις ημέρες από το φιλικό με τον Απόλλωνα, όμως φυσικά και ουδείς μπορείς να το ξεχάσει. Πόσο μάλλον ο Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος όπως και αμέσως μετά το παιχνίδι, έτσι και στην προπόνηση της Τρίτης τόνισε στους παίκτες του πως «κάποιοι περπατάγατε». Ο προπονητής στάθηκε στην έλλειψη συγκέντρωσης στο παιχνίδι και το τόνισε: «Δεν ήταν εικόνα αυτή. Περπατάγατε οι περισσότεροι στο γήπεδο. Δεν κερδίζουμε μόνο με τη φανέλα. Πρέπει να το καταλάβατε όλοι από το τώρα πριν να είναι αργά, γιατί όταν ξεκινήσουν τα επίσημα παιχνίδια θα έχουμε πρόβλημα»

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΙΝΕΛΙΕΣ ΜΕ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΛΟ ΚΑΙ ΛΕΣΚΟΤ..ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ..ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ !!..ΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ !!..ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ..!! ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Τρίτη, Αυγούστου 30, 2016

ΑΡΧΙΣΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ !!

Δεν χάνουν... λεπτό Λέσκοτ και Λάζαρος ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο γρήγορα έτοιμοι. Ετσι παρότι το απόγευμα οι δύο παίκτες αναμένεται να κάνουν την πρώτη τους προπόνηση με την ομάδα υπό τις οδηγίες του Τιμούρ Κετσπάγια δεν έχασαν το πρωινό τους. Πήγαν στα Σπάτα και προπονήθηκαν με ειδικό πρόγραμμα υπό τις οδηγίες του γυμναστή Παναγιώτη Βούλγαρη.

ΠΑΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ !!

Φτιαγμένος ήρθε ο Τζόλεον Λέσκοτ στην Ελλάδα. Παρά το ότι η χθεσινή  μέρα ήταν εξουθενωτική ο Άγγλος θέλει να ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις για να καλύψει το χαμένο έδαφος. Ο Λέσκοτ γυμναζόταν μόνος του και όπως δήλωσε θα είναι σύντομα έτοιμος. Σήμερα  Τρίτη λοιπόν θα ανέβει στα Σπάτα για να γνωριστεί με το τιμ της ΑΕΚ και να κάνει ατομικό. Στη συνέχεια θα του δοθεί ειδικό πρόγραμμα για να τεθεί άμεσα στη διάθεση του Τιμούρ Κετσπάγια. Το απόγευμα της Τρίτης θα δώσει το παρών στην προπόνηση όπου θα έχει την πρώτη του συνάντηση με τους νέους του συμπαίκτες.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΑΚΟΜΗ ΕΝΑΣ ΠΑΙΚΤΟΥΡΑΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ !!..ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΝ ΠΑΙΧΤΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ !!..ΠΑΜΕ ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Δευτέρα, Αυγούστου 29, 2016

OI ΠΡΩΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΟΥΡΑ !!

Ήρθα για να κάνω πρωταθλητισμό, τόνισε ο Τζολέον Λέσκοτ κατά την επίσημη παρουσίαση του από την ΑΕΚ. Ο Άγγλος αμυντικός τόνισε ότι στόχος του είναι να κερδίσει τίτλους με την ΑΕΚ και μίλησε για τον ρόλο έπαιξε στην απόφαση του ο Τιμούρ Κετσπάγια.
«Είμαι λίγο κουρασμένος, αλλά είμαι ενθουσιασμένος. Η ομάδα πήρε το κύπελλο πέρυσι, έχει φιλοδοξίες και θέλω να προσφέρω και εγώ. Ξέρω την ιστορία της ΑΕΚ».
Έπαιξε ρόλο ο Κετσπάγια στην απόφαση σου;
«Έπαιξε ρόλο, το ότι ήμασταν συμπαίκτες. Υπάρχει ταύτιση φιλοδοξιών».
Ποιες είναι οι φιλοδοξίες σου;
«Σίγουρα θέλω να κερδίζω τρόπαια. Το έχω κάνει και θέλω να συνεχίσω να το κάνω. Ο πρωταθλητισμός είναι αυτό που έκανα πάντα και αυτό που θέλω να κάνω και εδώ στην ΑΕΚ».
Σε τι βαθμό ετοιμότητας είσαι;
«Ξέρω πως το πρωτάθλημα δεν έχει ξεκινήσει ακόμα. Επομένως έχω χρόνο. Θα ξεκινήσω προπονήσεις, δουλεύω όλο αυτό  το διάστημα».
Ξέρεις κάποιους παίκτες;
«Γνωρίζω κάποιους από τους συμπαίκτες μου, δεν έχει τύχει να γνωρίσω κάποιους απ’ αυτούς, αλλά θα έχω την ευκαιρία να τους γνωρίσω τις επόμενες μέρες».
Πως αποφάσισε να φύγει για πρώτη φορά από την Αγγλία;
«Θέλω να έχω την ευκαιρία να κερδίσω τίτλους. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία και πρόκληση, να μπορέσω να διεκδικήσω τίτλους».
Ποια είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του παιχνιδιού σου;
«Ελπίζω τα ίδια. Την ηγεσία της άμυνας. Όσο μεγαλώνεις, καταλαβαίνεις περισσότερο το παιχνίδι και τις καταστάσεις μέσα στο γήπεδο και μπορείς να διαβάζεις περισσότερο το παιχνίδι».
 Γιατί επέλεξε την ΑΕΚ έναντι άλλων ομάδων;
«Είναι η πόλη, είναι το γήπεδο, είναι η φιλοδοξία της ΑΕΚ, που μ’ έκαναν να πάρω αυτή την απόφαση».
Για τον κόσμο της ΑΕΚ;
«Ήταν πολύ νωρίς και ο κόσμος έδειχνε το πάθος του. Ήταν πολύ καλό αυτό. Καταλαβαίνω το πάθος τους για την ομάδα και αυτό με κάνει να νιώθω μια δέσμευση απέναντι τους».
Θεωρείς πως είναι ρίσκο για την καριέρα σου;
«Δεν θα ήμουν εδώ αν το θεωρούσα αυτό πως ήταν ρίσκο».

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
«Εξολοθρευτή» χαρακτηρίζει τον Λέσκοτ η Ώρα στο πρώτο της θέμα γράφοντας: «Δεν είναι όνειρο… Στην Αθήνα για την ΑΕΚΑΡΑ ο Τζολέον Λέσκοτ! Ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες που θα έχουν αγωνιστεί ποτέ στο ελληνικό πρωτάθλημα. Η Ένωση κλέβει τη μεταγραφική παράσταση για όλο το καλοκαίρι και ξεσηκώνει τους οπαδούς της». Επίσης η εφημερίδα γράφει: «Έπιασε δουλειά ο… τρελαμένος Λάζαρος! Βρίσκει ρυθμό και θα… χαζέψει κόσμο ο Πατίτο».
SPORTDAY
«Μπαμ και… μπουμ», γράφει για την ΑΕΚ και τον Λέσκοτ η SDκαι προσθέτει: «Θέμα χρόνου η υπογραφή Λέσκοτ. Φήμες και για επιθετικό».
LIVE  SPORT
«Τρέλα με Λέσκοτ», γράφει στο πρώτο της θέμα η LSκαι συνεχίζει: «Ποια Πεσκάρα; Η ΑΕΚ δεν αστειεύεται και οι οπαδοί της πήραν μήνυμα… τίτλου. Ανεβάζει την ομάδα και τον κόσμο ο μπαρουτοκαπνισμένος Άγγλος στόπερ».
GOAL
Λέσκοτ… συνέχειας και στο πρώτο θέμα της Goal: «SirLescott! Τα ξημερώματα αναμενόταν στην Αθήνα για την ΑΕΚ ο Άγγλος… ιππότης της άμυνάς της».   

ΕΦΤΑΣΕ Ο ΠΑΙΚΤΟΥΡΑΣ !!

Ο Λέσκοτ έφτασε (μαζί με τον μάνατζέρ του) στην Αθήνα από το Λονδίνο με πτήση της British Airways (BA634) και προσγειώθηκε στο διάδρομο του «Ελ. Βενιζέλος» στις 03.42. Στην αίθουσα αφίξεων βγήκε περίπου στις 4 τα ξημερώματα και εκεί ήταν ο Νίκος Ξηροκώστας, αλλά και 30 οπαδοί της ΑΕΚ οι οποίοι τον υποδέχθηκαν με θερμά. Από την ΑΕΚ ήταν ο Άλεξ ντε Μπαρτόλο, ο Ανδρέας Δημάτος, αλλά και ο Βαγγέλης Γιαννίσης. Με το χαμόγελο στα χείλη από την θερμή και ζεστή υποδοχή του κόσμου ο Λέσκοτ αναχώρησε για το ξενοδοχείο προκειμένου να ξεκουραστεί. 
Το πρωί ο Άγγλος θα πάει στο Ιατρικό Κέντρο για εξετάσεις και εφόσον πάνε όλα καλά κατόπιν θα πάει στα γραφεία της ΠΑΕ για τις ανακοινώσει

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΟ ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ ΗΡΘΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ..ΚΑΙ ΑΝ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΠΙΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ !!..ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΛΟ ΔΥΜΑΜΩΝΟΥΜΕ !!..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Κυριακή, Αυγούστου 28, 2016

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Η μεταγραφή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου δεσπόζει στο σημερινό πρωτοσέλιδο της Ώρας: «Σπουδαία μεταγραφή και ουσιαστική ενίσχυση για την Ένωση με τον 29χρονο Έλληνα διεθνή, που συνδυάζει εμπειρία, ποιότητα και ταχύτητα και που εκτός από εξτρέμ, μπορεί να παίξει σε οποιαδήποτε μεσοεπιθετική θέση και όχι μόνο. «Φτιαγμένος από τη συμφωνία του με την ΑΕΚ, έφυγε από τα γραφεία, πήγε αμέσως στο ΟΑΚΑ να δει το φιλικό κι επέστρεψε για τις υπογραφές». Για τον Λέσκοτ η Ώρα γράφει: «Ανέβασε την προσφορά της και ελπίζει η ΑΕΚ για Λέσκοτ! Καλύτερη η πρόταση της Ένωσης σε σχέση με αυτή της Πεσκάρα που μπήκε «σφήνα» για τον Άγγλο παικταρά, που απαντά σημερα».
Όσο για το φιλικό; «Ό,τι άξιζε από ΑΕΚ, η γκολάρα του Πατίτο κι από εκεί και πέρα… χάλι μαύρο! Με πολλα κενά στην άμυνα (ειδικά χωρίς τον Τσιγκρίνσκι) και με το επιθετικό κομμάτι να θέλει ακόμα δουλειά, η ΑΕΚ ηττήθηκε από τον Απόλλωνα στο χθεσινό φιλικό. Δεν… τραβάει το πείραμα με τον Μπακασέτα δεξιά και τον Πλατέλλα αριστερά. Μόνο ο Μάνταλος έψαχνε την τελική πάσα προς τον Αλμέιδα. Απορίας άξιο που δεν ξεκίνησε πάλι ο Πατίτο που με το που μπήκε σκόραρε με φοβερό μακρινό σουτ».
SPORTDAY

«Ήρθε», γράφει για τον Λάζαρο η SDκαι προσθέτει: «Θρίλερ με Λέσκοτ. Σφήνα της Πασκάρα… βάζει σε κίνδυνο τη συμφωνία με τον παίκτη». «Καμπανάκι! Άθλια εικόνα και ήττα 3-1 από τον Απόλλωνα στο ΟΑΚΑ».
LIVESPORT
«Λάζαρος για κούπα», γράφει στο πρώτο της θέμα η LSκαι προσθέτει: «Ήρθα για πρωτάθλημα», δήλωσε ο mr7 της ΑΕΚ. Μπέρδεμα με Λέσκοτ λόγω Πεσκάρα, που μπήκε σφήνα. Δέσμευση από τον Άγγλο διεθνή στόπερ να απαντήσει σήμερα. Νέα πρόταση για κλειστό διετές συμβόλαιο από την Ένωση». Όσο για χθες; «Την… άκουσε ο Κετσπάγια. «Περπατώντας δεν κερδίζεις», δήλωσε έξαλλος ο Γεωργιανός. «Χτύπησαν καμπάνες», στη φιλική ήττα της Ένωσης από τον Απόλλωνα».
GOAL
Για τον Λέσκοτ γράφει στο πρώτο της θέμα η Goal: «Η ΑΕΚ ισοφάρισε άμεσα τη διετή πρόταση της Πεσκάρα, ο Λέσκοτ συμφώνησε και έρχεται»!

ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΤΙΤΛΟΥΣ !!

Απόλυτος, ξεκάθαρος και... διψασμένος για τίτλους με την ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Ένωσης. Ο 29χρονος διεθνής αναφέρθηκε στη μεταγραφή του στην ΑΕΚ και τους λόγους που τον έκανε να υπογράψει. Αναλυτικά είπε: 
"Είμαι πολύ χαρούμενος που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή μου στην ΑΕΚ. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα με φιλοδοξίες και πρέπει να γυρίσει εκεί που της αξίζει. Και θέλω και εγώ να συμμετάσχω σ' αυτό και να βοηθήσω. Η ΑΕΚ είναι και μια οικογένεια εκτός από μεγάλη ομάδα. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Από αύριο κιόλας κοιτάμε να μπούμε στον δρόμο των επιτυχιών. Έχω κάνει ένα κομμάτι προετοιμασίας με την Βερόνα. Ευτυχώς υπάρχει η διακοπή για να βρω λίγο ρυθμό και ελπίζω να είμαι έτοιμος για την έναρξη του πρωταθλήματος".
Είναι σημαντικό το γεγονός πως υπάρχουν πολλοί Έλληνες στην ομάδα;
"Είναι σημαντικό πως υπάρχουν πολλοί Έλληνες. Πάντα έλεγα πως το ταλέντο του Έλληνα δεν το βρίσκεις εύκολα. Πρέπει να το προσθέσουμε με την δουλειά. Και να τα παντρέψουμε αυτά τα στοιχεία για να πάμε καλά".
Πόσο σ' έχει βοηθήσει το πέρασμα σου από το καμπιονάτο;
"Μ' έχει βοηθήσει αρκετά. Στο παιχνίδι, πως να προσέχω το σώμα μου και το τι θέλω να κάνω μέσα στο γήπεδο".
Ο βασικός λόγος που ήρθες στην ΑΕΚ;
"Ο πρωταθλητισμός. Γι αυτό ήρθα"

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΟ ΛΑΖΑΡΟΣ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΤΛΟΥΣ !!..ΠΕΡΜΕΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ !!..ΧΤΕΣ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ..ΚΑΛΟ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ !!..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Σάββατο, Αυγούστου 27, 2016

KAKH EMΦΑΝΙΣΗ..

Φυσικά απογοητευμένος από την εικόνα της ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Τιμούρ Κετσπάγια στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ήττα με 3-1 από τον Απόλλωνα. Ο προπονητής είπε στη ΝΟVA: «Δεν ήμασταν καλοί. Δώσαμε τρία παιχνίδια σε μια εβδομάδα και είναι λογικό να υπάρχει κούραση. Θα μας βοηθήσει αυτό το παιχνίδι για να καταλάβουμε ότι έτσι δε γίνεται να κερδίσεις. Γενικώς δεν ήμασταν καλοί. Δε θα κάνουμε θέμα για ένα παιχνίδι. Είναι καλό ότι είναι φιλικό. Περπατώντας δεν κερδίζεις καμία ομάδα»
Για την απόκτηση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, τόνισε: «Καλό είναι να ενισχυθούμε. Πρόκειται για έναν παίκτη ποιότητας που μην ξεχνάμε ότι παίζει στην Εθνική ομάδα. Θα μας βοηθήσει»

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

Ώρα των Σπορ: Μια ανάσα από Λάζαρο. ΑΕΚ και Χριστοδουλόπουλος πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της συμφωνίας για τη μεταγραφή του διεθνή μεσοεπιθετικού στην Ένωση.

 
Μετρημένοι για Λέσκοτ. Η ΑΕΚ έχει κάνει τις κινήσεις της και έχει προσφέρει όσα ζήτησε η πλευρά του διεθνή Άγγλου στόπερ. Στην Ένωση περιμένουν να ξεκαθαρίσει το θέμα από σήμερα και είναι έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο.
 
Νέο τεστ κόντρα στον Απόλλωνα. Στο ΟΑΚΑ (19:00 Novasports 2, κεκλεισμένων των θυρών) ο Τιμούρ Κετσπάγια δοκιμάζει πρόσωπα και σχήματα. Εκτός Ανέστης, Βάργκας και Σιμόες.
 
Γκάλο: Προσπάθεια να αποφύγει τα χειρότερα. Με συντηρητικό πρόγραμμα συνεχίζει ο Βραζιλιάνος.
 
Η Βασίλισσα των ομίλων. Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για το Champions League Basketball και η «ΩΡΑ» κάνει αναδρομή στις 11 συμμετοχές της στις φάσεις των ομίλων, σε όλες τις διοργανώσεις.

Sportday: Πυρηνική μπόμπα. Η Ένωση φέρνει, ακόμα και σήμερα στην Ελλάδα τον Λέσκοτ. Προφορική συμφωνία με τον σούπερ Άγγλο στόπερ. Κόλλησε λίγο, αλλά… κλείνει ο Χριστοδουλόπουλος. Φιλικό τεστ με Απόλλωνα (19:00, NS2).
 
Goal: Λέσκοτ, λάμψη, Λάζαρος. Σούπερ φίνις της ΑΕΚ με Χριστοδουλόπουλο 3ετίας και τον Άγγλο αμυντικό σταρ που αναμένεται σήμερα στην Αθήνα. Φιλικό με Απόλλωνα (7μ.μ. NS2).
 
Live Sport: Σημάδι τίτλου. Η ΑΕΚ κράτησε δύο «μπαμ» για το φινάλε των μεταγραφών, με Λέσκοτ και Λάζαρο, και «φωνάζει» ότι πάει για πρωτάθλημα. Βάζει φουλ ποιότητα σε άμυνα και επίθεση. Ο Scarface της Πρέμιερ Λιγκ και της Άστον Βίλα έρχεται στην Αθήνα και η «LIVE» σας τον παρουσιάζει… Επιλογή «Τίγρη». Με παρέμβαση του Μελισσανίδη η μεταγραφή Χριστοδουλόπουλου. Υπογράφει για 2 ή 3 χρόνια. Τεστ με Απόλλωνα κεκλεισμένων των θυρών στο ΟΑΚΑ (19:00, NS2).

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ..

Ολοκληρώθηκε η απογευματινή προπόνηση στα Σπάτα. Ρόναλντ Βάργκας και Αντρέ Σιμόες ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Ο Ροντρίγκο Γκάλο εξακολούθησε τη θεραπεία του αφού ο απεικονιστικός έλεγχος στον οποίο υποβλήθηκε έδειξε μία διάταση στον αριστερό δικέφαλο. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά. 

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Τιμούρ Κετσπάγια επέλεξε την 19μελή αποστολή για το αυριανό κεκλεισμένων των θυρών φιλικό (19.00, Novasports2 HD) με τον Απόλλωνα στο ΟΑΚΑ. 

Στην αποστολή μετέχουν: Βούρας, Μπάρκας, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Μπακάκης, Ντίας, Μανωλάς, Τζανετόπουλος, Γιόχανσον, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Ροντρίγκες, Μπακασέτας, Πλατέλλας, Αλμέιδα, Πέκχαρτ και Αραβίδης.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ..ΤΗΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ..ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝ ΤΟ ΣΚ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΛΑΣΟΥΝ !!..ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Παρασκευή, Αυγούστου 26, 2016

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Για τους Χριστοδουλόπουλο και Λέσκοτ γράφει στο σημερινό πρώτο της θέμα η Ώρα: «Φουλ για Λάζαρο! Θέλει πολύ ΑΕΚ, υπάρχει η δυνατότητα να έρθει ακόμα και ως ελεύθερος», ενώ για τον Άγγλο στόπερ τονίζει: «Για το μεγάλο… μπαμ με Λέσκοτ! Ο Κετσπάγια μίλησε με τον Άγγλο διεθνή στόπερ, με την τεράστια καριέρα στην Πρέμιερ Λιγκ».
SPORTDAY
Για τα μεταγραφικά της ΑΕΚ γράφει η SD: «Έχουμε και λέμε! Και ο Γιάνκοβιτς στη λίστα για τα εξτρέμ. Προβάδισμα για Λάζαρο και Μιλάνοφ».
LIVE  SPORT
«Φουλάρει για δυο», αναφέρει η LSμε τη σειρά της στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, προσθέτοντας: «Για απόκτηση εξτρέμ και στόπερ αποφασίζουν στην ΑΕΚ. Οι υποψήφιοι για το «φτερό», ο Ρονάλντο και οι εναλλακτικές».
GOAL
Η Goalεπίσης τονίζει: «Λέσκοτ! Επικοινωνία με τον 34χρονο Άγγλο αμυντικό. Επαφή Μελισσανίδη με Λάζαρο».

ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΛΑΖΑΡΟΣ ;;


 Η επιμονή και η διάθεση του Λάζαρου Χριστοδουλούπουλου για ένα μεγάλο come back στο Ελληνικό πρωτάθλημα με την φανέλα της ΑΕΚ και η προοπτική για την Ενωση να αποκτήσει έναν ποιοτικό διεθνή παίκτη φαίνεται πως τελικά θα κάνουν την… διαφορά. Ο 30χρονος Ελληνας διεθνής της Βερόνα είναι πιο κοντά από ποτέ στην ΑΕΚ και η σημερινή μέρα είναι κρίσιμη. Ο ίδιος έχει καταφέρει να συμφωνήσει με την Βερόνα τους τρόπους αποχώρησης του, έχει ένα ακόμη χρόνο συμβολαιο, στο οικονομικό του συμβολαίου δεν υπάρχει κανένα θέμα αφού το βασικό κίνητρο του Λάζαρου είναι να έρθει στην Ελλάδα και να κάνει πρωταθλητισμό και έτσι μένει σήμερα να πάρει την οριστική απόφαση η ΑΕΚ και να τρέξουν οι εξελίξεις. Αυτο φαίνεται ότι θα γίνει καθώς όπως ενημερώθηκαν άλλοι υποψήφιοι στόχοι (Γιάνκοβιτς) σήμερα θα ενημερωθούν οριστικά από την ΑΕΚ. Φαίνεται όμως πως την κούρσα κερδίζει ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος που έρχεται να προσθέσει ποιότητα και εμπειρία στο ρόστερ της ΑΕΚ.

ΑΚΟΜΗ ΕΝΑΣ !!

Για προχωρημένες επαφές, με τις εξελίξεις να είμαι μάλιστα πολύ άμεσες, κάνει λόγο σε δηλώσεις του ο Ζόραν Τζούριτς, μάνατζερ του Μπόσκο Γιάνκοβιτς. Ο 32χρονος Σέρβος ακραίος επιθετικός, που έμεινε ελεύθερος από την Ελλάς Βερόνα, φέρεται να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Ένωσης, κάτι που επιβεβαίωσε σε τοποθέτηση του στο gazzetta.gr ο εκπρόσωπος του: «Είναι αλήθεια ότι μιλάμε με την ΑΕΚ. Έχουν γίνει επαφές με τους συνεργάτες μας στην Ελλάδα. Θεωρώ πως σήμερα το βράδυ ή αύριο το πρωί θα έχουμε οριστικές εξελίξεις», είπε ο Τζούριτς χαρακτηριστικά. Ο Γιάνκοβιτς είχε απασχολήσει και στο παρελθόν την ΑΕΚ, ωστόσο τότε με τον Έλντερ Μπαρμπόσα στο ρόστερ, η Ένωση είχε «κόψει» την συγκεκριμένη περίπτωση. Πλέον, φαίνεται ότι επανέρχεται στο προσκήνιο.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΦΟΥΛ ΓΙΑ ΛΑΖΑΡΟ ΓΡΑΦΕΙ Η ΦΥΛΛΑΔΑ ΜΑΣ..ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ !!..ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ..!! ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΕΠΟ ΘΕΛΟΝΤΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ !!..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Πέμπτη, Αυγούστου 25, 2016

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Για όργια Μάνταλου στο Χαριλάου μιλάει η εφημερίδα αναφορικά με την εξαιρετική εμφάνιση του μέσου της ΑΕΚ στο φιλικό με τον Άρη. Από εκεί και πέρα τονίζει ότι για τη θέση του εξτρέμ η Ένωση εξετάζει τρεις περιπτώσεις. Πρόκειται για τους Χριστοδουλόπουλο, Μιλάνοφ αλλά και έναν παίκτη του οποίου το όνομα δεν έχει γίνει γνωστό αλλά αρέσει πολύ στον Κετσπάγια. Τέλος τονίζεται ότι σήμερα θα υπάρξει, στα Σπάτα, σύσκεψη για τα μεταγραφικά όπου θα τεθούν όλα τα θέματα επί τάπητος.
SPORTDAY

"Σόου Μάνταλου" γράφει η Sportdayγια το φιλικό στη Θεσσαλονίκη. Από εκεί και πέρα τονίζει ότι η ΑΕΚ ήρθε σε επαφή με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και προχωράει το θέμα του εξτρέμ που έχει ανάγκη.

GOAL NEWS
Το όνομα του Έιντεν ΜακΓκίντι φέρνει στο προσκήνιο εφημερίδα. Σύμφωνα με όσα τονίζει η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον 30χρονο Ιρλανδό που ανήκει στην Έβερτον. Ο ΜακΓκίντι είναι διεθνείς και δεν υπολογίζεται από τα "ζαχαρωτά". Το Goalτονίζει πως "παραμένει στο κάδρο η περίπτωση του Μιλάνοφ". Για σόου Μάνταλου μιλάει και αυτή η εφημερίδα.
LIVE SPORT
"Σούπερ Πέτρος" έχει τίτλο η εφημερίδα που μιλάει για "γκολάρες Τσάμπιονς Λιγκ από τον Μάνταλο. Από εκεί και πέρα τονίζει πως η ΑΕΚ βρίσκεται πλέον στην τελική ευθεία για τις περιπτώσεις των Ρονάλντο και Μιλάνοφ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΓΙΑ 60 !

Ο πήχης είναι φυσικά ψηλά στην ΑΕΚ και τούτο φαίνεται από τις δηλώσεις του Τιμούρ Κετσπάγια μετά το ματς με τον Άρη. Η Ένωση ήταν καλή για μία αγωνιστική ώρα στο Χαριλάου, με τον προπονητή να τονίζει ωστόσο πως περιμένει περισσότερα από κάποιους παίκτες στην πορεία. Συγκεκριμένα ο Κετσπάγια είπε:
«Κάναμε ένα καλό παιχνίδι και είμαστε ευχαριστημένοι από την απόδοσή μας για 60 λεπτά. Οι αλλαγές που έγιναν μας επηρέασαν. Ήταν πάντως καλό για εμάς που ήρθαμε στη Θεσσαλονίκη. Είναι ευκαιρία αυτά τα φιλικά, τώρα που δεν έχει πρωτάθλημα. Έχουμε παίκτες που περιμένουμε περισσότερα από αυτούς και κάποιους άλλους που χρειάζονται ακόμη δουλειά για να βοηθήσουν περισσότερο. Στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν πολλές αλλαγές και μας επηρέασαν». Για τον Άρη ο Κετσπάγια είπε: «Είναι κρίμα για τον Άρη που έχει κόσμο και αυτό το γήπεδο να είναι στη Β’ Εθνική. Μακάρι να επιστρέψει. Έχει καλούς παίκτες. Θα διεκδικήσει την άνοδο». Όσο για τη μη έναρξη του πρωταθλήματος; «Μας έχει ήδη ενοχλήσει που δεν ξεκινά το πρωτάθλημα. Κάνεις έναν προγραμματισμό και η αναβολή δεν είναι ότι καλύτερο, αλλά μας δίνει χρόνο για να προετοιμαστούν καλύτερα οι νέοι παίκτες».

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΟΡΓΙΑ ΜΑΝΤΑΛΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΑΦΙΛΟΞΕΝΟ ΒΙΚΕΛΛΙΔΗΣ ΠΟΥ ΕΩΣ ΚΑΙ ΚΡΟΤΙΔΕΣ ΕΡΙΞΑΝ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ !!..ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΤΠΤ ΑΛΛΟ..ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΥΝΤΟΜΑ !!..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Τετάρτη, Αυγούστου 24, 2016

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

Ώρα των Σπορ: Μιλανόφ! Το δανεισμό του με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι, επιχειρεί η ΑΕΚ. Γερά στο κόλπο για την απόκτηση του 24χρονου Βούλγαρου μεσοεπιθετικού της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, έχει μπει η Ένωση. Παίζει και στις τρεις θέσεις πίσω από τον επιθετικό, αλλά κυρίως αριστερά και καλύπτει απόλυτα τα «θέλω» του Κετσπάγια για αντιΜπαρμπόσα.

 
Τέλος ο Μαυροκεφαλίδης. Λύνεται το συμβόλαιο με τον Έλληνα σέντερ. Φαβορί για να πάρει τη θέση του, ο Μαυροειδής.
 
Δύο ξένοι στόπερ στα υπ’ όψιν! Ανοιχτό το ενδεχόμενο για μία ακόμα κίνηση στο κέντρο της άμυνας, με την ΑΕΚ να παρακολουθεί διακριτικά, δύο συγκεκριμένες περιπτώσεις.
 
Τα βλέμματα στον Πατίτο. Ξεκινά στο αριστερό άκρο ο Ροντρίγκες, στο αποψινό (19:30) φιλικό με τον Άρη στο «Βικελίδης». Εκτός αποστολής οι Σιμόες, Βάργκας και Αραβίδης.
 
Στην Εθνική Ελπίδων οι Μπάρκας, Τζανετόπουλος.
 
«Είναι πολύ δύσκολη η στιγμή του αποχωρισμού». Ολοκληρώθηκαν και τα διαδικαστικά της αποδέσμευσης του Μπαρμπόσα, ο οποίος αναχώρησε για τα Εμιράτα.
 
Δεν πέρασε του «κόκκινου μπλοκ». Την άλλη Τετάρτη οι εκλογές στη Super League με διοικούσα επιτροπή-ως τότε- τους Κωστούλα, Σπανό, Δάρα. Πρόταση για πρόεδρο τον Αλαφούζο! Πρωτοφανής διασυρμός για ΕΠΟ: Η FIFA την θέτει στο περιθώριο και καλεί τις ΠΑΕ σε συνάντηση την άλλη Τρίτη με θέμα τη διαιτησία! «Τελειώνει» ο Γκιρτζίκης! Το καθεστώς βλέπει ότι δεν «τραβάει» η υποψηφιότητα του και αναζητεί νέο υποψήφιο για τις εκλογές της ΕΠΟ.

Sportday: Φουλ για Μιλανόφ!!! Ο Βούλγαρος διεθνής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας πρώτος στόχος για τα εξτρέμ. Δυνατό τεστ με Άρη (19.30) στη Θεσσαλονίκη. Έξαλλος ο κόσμος με Μανωλά. Μπάσκετ: Τέλος ο Μαυροκεφαλίδης, γυρίζει ο Μαυροειδής.
 
Goal: Μιλανόφ. Η ΑΕΚ κινείται για τον δανεισμό του 24χρονου Βούγαρου εξτρέμ της ΤΣΣΚΑ Μ. Αρης-ΑΕΚ στο «Βικελίδης» στις 7.30 μ.μ. Μαυροκεφαλίδης: Τέλος, πίσω ο Μαυροειδής.
 
Live Sport: Ρολάντο. Τον επιβλητικό Πορτογάλο διεθνή αμυντικό «ψήνει» η ΑΕΚ. Οι επαφές της Ένωσης με τον 31χρονο στόπερ και τη Μαρσέιγ που δεν τον υπολογίζει. Το δυνατό βιογρααφικό του παίκτη που μπορεί να έρθει ως δανεικός! Πάντα στο προσκήνιο ο Παουλίνιο, επόμενη λύση από Αγγλία.
 
Πως αντέδρασε η ΑΕΚ στις συνομιλίες του Στέλιου…
 
Μπάσκετ: Διαζύγιο με Μαυροκεφαλίδη!
 
Μιλάει και με Μιλανόφ. Ο Βούλγαρος ακραίος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας υποψήφιος αντικαταστάτης του Μπαρμπόσα.

ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΚΟΛ !!


Είναι αλήθεια πως ο Τιμούρ Κετσπάγια ψάχνει ακόμα να βρει την κατάλληλη σύνθεση στην τετράδα της επίθεσης, προκειμένου η ΑΕΚ να βγάλει και τις επιθετικές αρετές που δεδομένα διαθέτει, την στιγμή που η συνολική ανασταλτική της λειτουργία, δείχνει να δουλεύει εξαιρετικά. Και μπορεί ακόμα να εκκρεμεί μία μεταγραφή για το άκρο της επίθεσης, ωστόσο ο τεχνικός της Ένωσης θέλει σιγά σιγά να αρχίσει να βλέπει συγεκριμένα πράγματα από τους παίκτες του. Στοιχεία που δεν βγήκαν ούτε στο φιλικό του Περιστερίου με τον Ατρόμητο, ούτε με τον Ηρακλή, με εξαίρεση μισή ώρα στο δεύτερο μέρος όπου ήρθε ένα καλό… ξέσπασμα.

Συγκριτικά με τα προηγούμενα τεστ, στο σημερινό θα υπάρχει μία βασική διαφορά. Η ταχύτητα. Με τον Πατίτο στο βασικό σχήμα και στο αριστερό άκρο, η ΑΕΚ θα βάλει ένα βασικό στοιχείο που ζητάει εδώ και καιρό για το βασικό της σχήμα. Στην αντίπερα όχθη ο Μπακασέτας, που ο Κετσπάγια πιστεύει ότι μπορεί να πάρει αυτό που θέλει από τον νεαρό διεθνή άσο. Άλλωστε, όπως έχει φανεί από τη μέχρι τώρα εικόνα της ομάδας, ο Γεωργιανός τεχνικός δεν θέλει ακραίους-εξτρέμ, αλλά ακραίους επιθετικούς που θα μπορούν να συκλίνουν και να σουτάρουν (εξ ου και παίζουν με ανάποδα πόδια) και παράλληλα θα μπορούν να πατήσουν και περιοχή.
Από εκεί και πέρα, Μάνταλος και Αλμέιδα θα συμπληρώσουν την τετράδα της επίθεσης. Στη μεσαία γραμμή και λόγο της απουσίας του Σιμόες, στο βασικό σχήμα και δίπλα στον Γιόχανσον θα είναι ο Γαλανόπουλος, ενώ παρτενέρ του Τσιγκρίνσκι θα είναι ο Λαμπρόπουλος. Όσο για τα άκρα της επίθεσης, ο Ντίντακ επιστρέφει στο αριστερό άκρο, με τον Γκάλο να παραμένει δεξιά.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΠΟΛΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ..ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙ-ΜΠΑΡΜΠΟΣΑ ..!! ΚΑΙ ΣΤΟΠΕΡ Ή ΧΑΦ ;; Ή ΚΑΝΕΝΑ ;; ..ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ..ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ..!!..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Τρίτη, Αυγούστου 23, 2016

ΤΟΝ ΒΑΖΕΙ ΒΑΣΙΚΟ !!

Στο φιλικό με τον Ατρόμητο είχε τη δυνατότητα να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα ο Τιμούρ Κετσπάγια και κυρίως όσο αφορά την επιθετική ανάπτυξη. Εκεί που πολλά άλλαξαν με την είσοδο του Πατίτο (και του Πλατέλλα), που έδωσαν ταχύτητα στην ομάδα. Και πλέον, ήρθε η ώρα αυτή η ταχύτητα να μπει από την αρχή του αγώνα. Για αυτό και ο Πατίτο δοκιμάστηκε στην σημερινή προπόνηση με την ομάδα των βασικών και όλα δείχνουν ότι θα ξεκινήσει στο φιλικό με τον Άρη, την Τετάρτη. Μάλιστα, ο Αργεντινός πήρε τη θέση του Βάργκας, στο αριστερό άκρο της επίθεσης, ενώ από τα δεξιά ο Κετσπάγια διατήρησε τον Μπακασέτα. Ο διεθνής άσος της Ένωσης, παρ’ ότι δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης με τον Ατρόμητο, δείχνει να έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του, που θέλει να του δώσει χρόνο συμμετοχής για να εξοικειωθεί με τη νέα του θέση, στα άκρα της επίθεσης. Αναφορικά με τις άλλες δύο θέσεις της επίθεσης, δεν υπήρξε αλλαγή με τους Μάνταλο και Αλμέιδα να συμπληρώνουν την τετράδα.
Στη μεσαία γραμμή ο Γαλανόπουλος ήταν ο παρτενέρ του Γιόχανσον, καθώς ο Σιμόες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και όλα δείχνουν ότι ο νεαρός θα παίξει στο «Κλ. Βικελίδης», ενώ στην άμυνα υπήρξαν δύο αλλαγές συγκριτικά με το φιλικό του Περιστερίου. Γκάλο και Τσιγκρίνσκι παρέμειναν σταθεροί, όχι όμως και οι Κολοβέτσιος και Ντίας, με τους Λαμπρόπουλο και Ντίντακ να παίρνουν τις θέσεις τους αντίστοιχα.
Και ιδιαίτερα για τη θέση του κεντρικού αμυντικού, είναι ξεκάθαρο ότι κανείς στόπερ, πλην του Ουκρανού άσου, δεν έχει κερδίσει την απόλυτη εμπιστοσύνη του Κετσπάγια. Και αυτός είναι και ο λόγος που ο Γεωργιανός τεχνικός ζητάει επίμονα την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού για το βασικό σχήμα.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΤΟ  ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ή ΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ !!..ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ !!..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Δευτέρα, Αυγούστου 22, 2016

ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΠΑΙΚΤΕΣ ;;

Άλλη ιστορία ο στόπερ, άλλη ο εξτρέμ. Η ΑΕΚ κινείται σε διπλό ταμπλό για το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου και ο Τιμούρ Κετσπάγια έχει στα χέρια δυο λίστες: Μία με κεντρικούς αμυντικούς και μια με εξτρέμ. Για την περίπτωση αμυντικού τα έχουμε πει, με την ΑΕΚ να έχει μιλήσει με τον Γερμανό Νιτντερμέγερ, όμως έχει άλλη μια περίπτωση που προωθεί παράλληλα δυνατά. Για τον εξτρέμ στην ΑΕΚ πιστεύουν πως χρόνος για να κλείσει υπάρχει. Ήδη έχουν εντοπιστεί δυο περιπτώσεις παικτών, που φέρουν την «σφραγίδα» του Τιμούρ Κετσπάγια και είναι από την Ανατολική Ευρώπη. Ο προπονητής γνωρίζει καλά αυτή την αγορά, ξέρει ποδοσφαιριστές και για αρκετούς έχει άριστη άποψη και γνώμη. Οι «κιτρινόμαυροι» γενικά κοιτούν την κοινοτική αγορά για παίκτες, καθώς το θέμα με τον Ντάρκο Ζόριτς εξακολουθεί να παραμένει. Ο παίκτης δεν υπολογίζεται, ωστόσο δεν έχει βρεθεί η φόρμουλα να αποχωρήσει από την ομάδα, με αποτέλεσμα να παραμένει στο ρόστερ, να πιάνει θέση ξένου και να μην δίνει το δικαίωμα στην Ένωση να κινηθεί για μη κοινοτικό ποδοσφαιριστή.

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Για τα μεταγραφικά και την περίπτωση του στόπερ γράφει στο πρώτο της σημερινό θέμα η Ώρα: «Του αρέσει ο Γερμανός, μιλάει και με άλλον…», γράφει η εφημερίδα και εξηγεί: «Ο Κετσπάγια βλέπει με πολύ καλό μάτι την περίπτωση του Νιντερμέγερ για το κέντρο της άμυνα, αλλά υπάρχουν και παρασκηνιακές συζητήσεις του ίδιου του τεχνικού της ΑΕΚ για παίκτη που επίσης τον ενδιαφέρει. Έντονη φημολογία για επαφές χθες της ΑΕΚ απευθείας με τον Γερμανό στόπερ, αλλά όλα δείχνουν πως δεν είναι η μόνη επιλογή. Στο φουλ και για εξτρέμ. Οι δυο περιπτώσεις από Ανατολική Ευρώπη επικεντρώνονται τα τελευταία 24ωρα στην Ένωση».
SPORTDAY
Για «μεταγραφικό παζλ», γράφει η SDτονίζοντας στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ: «Γιατί ο Κετσπάγια επιμένει για στόπερ. Επιστρέφει για να… φύγει ο Μπαρμπόσα».
LIVE  SPORT
HLSαπό την πλευρά της τονίζει: «Θέλει ενίσχυση. Ο Μπαρμπόσα ετοιμάζει βαλίτσες και ο Κετσπάγια περιμένει άμεσα «νέο αίμα».
GOAL
Για τον Εκίθα, τον Ισπανό στόπερ που την τελευταία διετία έπαιξε στην Εϊμπάρ και πριν απ’ αυτή φόρεσε για μία τριετία τη φανέλα της Μπιλμπάο, γράφει το Goal, πως εξετάζεται επίσης από την ΑΕΚ για το κέντρο άμυνας. Τονίζεται ωστόσο πως «προηγείται ο Νιτνερμέγερ».

ΤΕΛΙΚΑ ;;


Καμία έκπληξη δεν θα πρέπει να μας προξενήσει πλέον αν η ΑΕΚ δεν αντικαταστήσει τον Μπαρμπόσα στα εξτρέμ (που όπως φαίνεται θα υπογράψει στην Αλ Ουάσλ).

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα στο μυαλό του Κετσπάγια: Θέλει να χωρέσει στην ίδια ενδεκάδα, την τριάδα των Μάνταλου, Μπακασέτα και Βάργκας.

Μπορεί να μην τα πήγαν καλά στη δημιουργία χθες στο φιλικό του Περιστερίου, αλλά ο Γεωργιανός τεχνικός θα επιμείνει. Επί της ουσίας το είπε άλλωστε αυτό και στις δηλώσεις του μετά από το ματς.

Γιατί τους θέλει μαζί; Πρώτα απ’ όλα διότι γουστάρει τρελά τον Μπακασέτα και θα κάνει τα πάντα για να του βρει τη θέση του στους βασικούς. Κάποιοι παλιοί στην ΑΕΚ λένε χαρακτηριστικά: «Του θυμίζει τον εαυτό του»!


Έπειτα, αντιλαμβάνεται πως αυτή η τριάδα μαζί είναι ότι καλύτερο ανασταλτικά για την Ένωση. Ούτε ο Πλατέλλας, ούτε ο Πατίτο (ούτε ο Μπαρμπόσα πριν φύγει για Ντουμπάι), μπορούσαν να κάνουν το ίδιο καλά την δουλειά σε αυτόν τον τομέα.

Ο Μπακασέτας πιέζει ασφυχτικά από ψηλά την αντίπαλη άμυνα και δεν είναι τυχαίο που έκλεψε πολλές μπάλες χθες (20/8) κόντρα στον Ατρόμητο, δημιουργώντας επικίνδυνες καταστάσεις στα αντίπαλα καρέ.

Ο Κετσπάγια, ως γνωστόν, είναι ένας αμυντικογενής προπονητής. Που τον απασχολεί πρωτίστως το μηδέν στην άμυνα και από εκεί και πέρα βλέπουμε για μπροστά.

Θα το δουλέψει και θα το παλέψει το σχήμα με την τριάδα των Μπακασέτα, Βάργκας, Μάνταλου. Και πιστεύει πως θα του βγει. Αν βρούνε χημεία οι τρεις τους και λειτουργούν όπως πρέπει και επιθετικά, ο Τιμούρ νιώθει πως θα δημιουργηθεί μια άλλη ΑΕΚ στο κέντρο, πόσο μάλλον με τους Γιόχανσον, Σιμόες πίσω τους. Μια ομάδα που θα "τρώει" σίδερα στα χαφ!

Γι’ αυτό και δεν θα πέσουμε από τα σύννεφα αν δεν αντικατασταθεί τελικά ο Μπαρμπόσα. Θα εξαρτηθεί βέβαια αυτό και από τις ευκαιρίες που θα προκύψουν στην αγορά ως το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου.

Αλλά ξεκάθαρα, ο στόπερ είναι πια η πρώτη του ανησυχία. Όλα τα υπόλοιπα μπορούν να περιμένουν.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΤΟΥ ΤΙΜΟΥΡ..ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΑΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ..!!..ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΦΟΥ ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΡΜΠΟΣΑ ..ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Κυριακή, Αυγούστου 21, 2016

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
«Θέλει μεταγραφή, αλλά και βελτίωση», γράφει στο πρώτο της θέμα η Ωρα με αφορμή την εικόνα της ΑΕΚ χθες στο Περιστέρι: «Η ΑΕΚ αν και ήταν καλύτερη και μπορούσε άνετα τη νίκη, έδειξε πως σε ατομικό επίπεδο χρειάζεται επιπλέον ταχύτητα στον ανοιχτό χώρο στην επίθεση, αλλά χρειάζεται και καλύτερη λειτουργία σε κρίσιμους τομείς τους παιχνιδιού της. Περίμενε και έδωσε πολύ χώρο στον Ατρόμητο στο πρώτο μέρος. Έλειψε το επιθετικό πρέσινγκ σε αυτό το διάστημα και τις λίγες φορές που δόθηκε η ευκαιρία για να φύγει καλά στην κόντρα, φάνηκε η έλλειψη γρήγορου πλάνου για να παίξει στον χώρο. Δεν χρησιμοποιείται ακόμη πολλή ώρα στο βασικό σχήμα ο Πατίτο που είναι η βασική ελπίδα αυτή τη στιγμή για να λυθεί το πρόβλημα. Έδειξε πάλι την ποιότητά του στο μισάωρο που αγωνίστηκε. Ήταν πάλι βελτιωμένη στο Β’, είχε περισσότερες και καθαρές φάσεις για γκολ, ενώ ο Σπάθας έδωσε πέναλτι στο 83’ σε χέρι του Φυτανίδη, αλλά… το πήρε πίσω με υπόδειξη του βοηθού!». Για τα μεταγραφικά η Ώρα γράφει: «Μαζί για στόπερ και εξτρέμ. Στις δυο – τρεις βασικές επιλογές ο Νίντερμέγερ, ξεχωρίζουν οι βασικοί στόχοι για την αναπλήρωση του Μπαρμπόσα που πήγε χθες στα Εμιράτα».
SPORTDAY
H SD γράφει για το χθεσινό ματς: «Ώρα συμπερασμάτων! Ψάχνει το κάτι παραπάνω επιθετικά η Ένωση»

Σάββατο, Αυγούστου 20, 2016

ΒΛΕΠΕΙ 11ΑΔΑ Ο ΤΙΜΟΥΡ ..

Μπορεί στους αγώνες με την Σεντ Ετιέν να μην πρόλαβαν να είναι στο 100% έτοιμοι τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της ΑΕΚ, ωστόσο όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, ύστερα και την αναβολή των πρώτων δύο αγωνιστικών, όλοι τους θα έχουν ενσωματωθεί πλήρως. Η Ένωση θα δώσει πολλά φιλικά παιχνίδια αυτό το διάστημα, με την αρχή να γίνεται σήμερα στο Περιστέρι, στο κεκλεισμένων των θυρών ματς με τον Ατρόμητο. Με τους Ντίαζ και Αλμέιδα να έχουν ενσωματωθεί πλήρως και τον Πατίτο να είναι πολύ κοντά στο να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα, ο Κετσπάγια θα έχει τη δυνατότητα να μοντάρει τον κορμό που έχει στο μυαλό του για τη φετινή σεζόν.
Ερωτηματικό αποτελεί ο αντικαταστάτης του Μπαρμπόσα στο βασικό σχήμα και αν αυτός θα είναι ο Πατίτο ή ο Μπακασέτας, ενώ ένα ακόμα ζητούμενο είναι κατά πόσο θα δούμε με την έναρξη του ματς, την ΑΕΚ να παρατάσσεται με 4-2-3-1 ή με 4-1-4-1, όπως στο ματς με τον Ηρακλή, το οποίο χωρίς την παρουσία του Γιόχανσον στο βασικό σχήμα, δεν λειτούργησε.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΘΕΛΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ 2 ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ..ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΡΜΠΟΣΑ ..ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ Ή ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ;; ..ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ..ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΑ ΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Παρασκευή, Αυγούστου 19, 2016

ΟΙ ΝΕΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΜΑΣ !!

Έρχονται σε λίγο καιρό και οι νέες εμφανίσεις της ΑΕΚ για τη σεζόν 2016-17. Το σίγουρο είναι ότι επανέρχεται η μαύρη εμφάνιση για την ΑΕΚ, η οποία θα έχει πολύ μικρή λεπτή ρίγα σε έντονο κίτρινο φωσφοριζέ χρώμα. Επίσης φαίνεται να παραμένει μέσα στις τρεις εμφανίσεις που θα έχει φέτος η Ένωση η περσινή βασική κιτρινόμαυρη φανέλα, ωστόσο σε αρκετά ματς θα δούμε τους παίκτες να φορούν τη μαύρη. Ιδιαίτερη όμως θα είναι η τρίτη εμφάνιση της ΑΕΚ, η οποία θα είναι χρώματος φούξια.
Θα είναι δηλαδή παρόμοια με εκείνη της Ρεάλ Μαδρίτης που φόρεσε για πρώτη φορά πριν από δυο χρόνια ή ακόμα και με τη φετινή της Σέλτικ. Το συγκεκριμένο χρώμα προέκυψε έπειτα από πρόταση της ΝΙΚΕ, η οποία θα ντύνει και φέτος την ΑΕΚ, και που πάντα θέλει στις ομάδες της η τρίτη εμφάνιση να είναι άσχετη με τα παραδοσιακά χρώματα του συλλόγου για καθαρά εμπορικούς λόγους.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ Η ΕΞΕΔΡΑ ΔΕΝ ΠΛΗΜΥΡΙΖΕΙ !!..ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ..ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΑΝ..ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΦΙΛΙΚΑ  ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Πέμπτη, Αυγούστου 18, 2016

ΜΑΛΛΟΝ ΦΕΥΓΕΙ..


Στο τελικό της στάδιο έχει μπει η μεταγραφή του Ελντερ Μπαρμπόσα στην Αλ Ουάσλ. Συγκεκριμένα είναι ήδη στην Αθήνα ο αντιπρόεδρος αλλά και άλλα διοικητικά στελέχη της Αλ Ουάσλ και από το πρωί θα ξεκινήσουν οι τελικές διαπραγματεύσεις με τουςανθρώπους της ΑΕΚ για την μεταγραφή! Εννοείται πως το παρών σε όλη την διαδικασία θα δώσει και ο εκπρόσωπος του Μπαρμπόσα, Κιμ Ριμπέιρο, που είναι κι αυτός στην Αθήνα μαζί με τον δικηγόρο του.
Ολα δείχνουν λοιπόν πως το θέμα είναι ιδιαίτερα προχωρημένο και πιθανότατα εντός της ημέρας, θα ολοκληρωθεί με την ΑΕΚ να πουλάει τον παίκτη στην Αλ Ουάσλ και τον Μπαρμπόσα να αναχωρεί για τα Η.Α.Ε., όπου θα αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Μάρτιν Αρουαμπαρένα. Μοναδική εκκρεμότητα στην υπόθεση όπως είπαμε από την πρώτη στιγμή ήταν το θέμα με το ποσοστό μεταπώλησης που διατηρεί για τον παίκτη η Μπράγκα. Από τη στιγμή που η πρόταση των Αράβων κάλυπτε απόλυτα και την ΑΕΚ και τον Μπαρμπόσα, το μοναδικό εμπόδιο ήταν αυτό όμως υπάρχει αισιοδοξία πως θα ξεπεραστεί σήμερα με κάποια… θυσία των Αράβων. Πλέον στην ΑΕΚ θέλουν να τελειώνει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα η πώληση για να προχωρήσουν γρήγορα τις διαπραγματεύσεις για τον αντικαταστάτη του, για τον οποίο υπάρχει ήδη μια σημαντική προεργασία.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΜΑΛΛΟΝ ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΓΙΑ ΜΠΑΡΜΠΟΣΑ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΑ..ΔΕΝ ΘΕΟΠΟΙΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ..ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ !!..ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ..ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΟ ΘΑ ΕΧΕΙ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Τετάρτη, Αυγούστου 17, 2016

ΘΕΛΕΙ ΠΑΙΚΤΕΣ !!

Η μεταγραφική περίοδος δεν έχει λήξει για την ΑΕΚ. Έχουμε ακόμη λίγες ημέρες μέχρι να κλείσει η καλοκαιρινή μεταγραφική σεζόν και κατόπιν, μέσα στο Σεπτέμβρη, υπάρχει η δυνατότητα για να αποκτηθεί παίκτης ή παίκτες από την ελεύθερη αγορά. Ο Τιμούρ Κετσπάγια ουκ ολίγες φορές σε δημόσιες ακόμη τοποθετήσεις του έχει τονίσει πως μέσα στον Αύγουστο και προς το φινάλε του μπορεί να βρεθούν κάποιες καλές περιπτώσεις παικτών για να μπουν οι τελευταίες πινελιές στο ρόστερ. Δεν μιλάμε φυσικά για μια μεταγραφή που λογικά θα κάνει η ΑΕΚ εφόσον πωληθεί ο Έλντερ Μπαρμπόσα. Είναι ξεχωριστό κεφάλαιο αυτή η ιστορία. Μιλάμε για μια… έξτρα μεταγραφή. Και όταν λέμε «έξτρα μεταγραφή» φαίνεται πως τελικά δεν αναφερόμαστε σε αμυντικό χαφ, όπως πολλοί περίμεναν και περιμέναμε…
Ο Τιμούρ Κετσπάγια ζώντας καθημερινά και για ώρες την ομάδα και τους παίκτες, φαίνεται να κατέληξε στο συμπέρασμα πως αν κάτι χρειάζεται η ΑΕΚ ως επιπλέον ενίσχυση στο ρόστερ και εφόσον υπάρξει η δυνατότητα για μία ακόμη μεταγραφή (τονίζουμε ξανά αυτή η ιστορία δεν έχει να κάνει με τον Μπαρμπόσα, ο οποίος εάν παραχωρηθεί λογικα θα έρθει αντικαταστάτης του) τότε θα ήθελε να είναι ενός στόπερ! Ενός αριστεροπόδαρου κεντρικού αμυντικού που θα «δέσει» ακόμη περισσότερο την αμυντική λειτουργία, δίνοντας ακόμη μεγαλύτερη σιγουριά.
Για τη μεσαία γραμμή ο Κετσπάγια πιστεύει πως ο Γαλανόπουλος είναι σε θέση σε λίγο καιρό να αποτελέσει μία επιλογή ουσίας και μαζί με τον Σιμόες, τον Γιόχανσον, αλλά και τον Λαμπρόπουλο με τον Τζανετόπουλο (υπό προϋποθέσεις) να αποτελέσουν την πεντάδα των κεντρικών χαφ. Αντίθετα στο κέντρο της άμυνας θα ήθελε κάτι ακόμα. Ειδικά από τη στιγμή που βλέπει πως ο Κώστας Μανωλάς θέλει ακόμη αρκετή δουλίτσα για να καταφέρει να φτάσει στο επίπεδο που θέλει ο Τιμούρ να έχουν οι στόπερ του. Απ’ όσα έχει δει λοιπόν ο προπονητής στις προπονήσεις και στους αγώνες μέχρι τωρα αν η ΑΕΚ τελικά προχωρήσει σε μια ακόμη μεταγραφή (εκτός αν πωληθεί ο Μπαρμπόσα, τότε πάμε για δυο) τότε θα ήθελε αυτή να είναι εντός κεντρικού αμυντικού.
Θυμίζουμε πως και πέρυσι τέτοιες ημέρες ο Τραϊανός Δέλλας είχε πάρει την απόφαση να χρίσει βασικό και ηγέτης της άμυνας τον Άνταμ Τζανετόπουλο στο κέντρο της άμυνας με την ΑΕΚ να μην παίρνει στόπερ. Μια απόφαση που εκ του αποτελέσματος δεν είχε δικαιώσει τον πρώην προπονητή της Ένωσης. Ευχή όλων φυσικά είναι να δικαιωθεί τώρα ο Κετσπάγια, με την απόφασή του να ζητήσει στόπερ αντί για κεντρικό χαφ. Βέβαια το θετικό είναι πως σε σχέση με πέρυσι το ρίσκο είναι πολύ μικρότερο αφού ο Γαλαναόπουλος δεν υπολογίζεται για την βασική εντεκάδα αλλά κρίνεται άξιος να είναι το μπακ απ των Σιμόες και Γιόχανσον.

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Για τον Έλντερ Μπαρμπόσα γράφει στο πρώτο της σημερινό θέμα η Ώρα, τονίζοντας: «Μόνο έτσι πωλείται: Οι Άραβες έχουν ανεβάσει την πρότασή τους, αλλά τα δικαιώματα που διατηρεί η Μπράγκα καθιστούν μη συμφέρουσα την πώληση του Έλντερ για την ΑΕΚ. Αν βρεθεί άκρη με το ποσοστό του πορτογαλικού συλλόγου προχωράει η υπόθεση. Ο παίκτης θέλει να πάει στα Εμιράτα, λόγω του πολύ μεγάλου συμβολαίου που του προσφέρουν, αλλά ως τώρα η συμπεριφορά του προς την ΑΕΚ είναι άψογη. Ψάχνονται ήδη στην αγορά για τις εναλλακτικές σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η μεταγραφή». Επίσης η εφημερίδα τονίζει: «”Ψήνεται” για στόπερ ο Τιμούρ. Δεν θα… χάλαγε η προσθήκη αριστεροπόδαρου κεντρικού αμυντικού τον Κετσπάγια. Υπάρχουν περιπτώσεις που έχουν προταθεί».
SPORTDAY

Για τον Μπαρμπόσα γράφει και η SD: «Ώρα καλή στην πρύμνη του… Οι προϋποθέσεις για την πραγματοποίηση της μεταγραφής του Μπαρμπόσα στην Αλ Ουάσλ».
LIVE  SPORT
Για τον βραζιλιάνο εξτρέμ Παουλίνιο, ο οποίος έχει προταθεί στην ΑΕΚ γράφει η LIVESPORT, τονίζοντας πως ο παίκτης μπορεί να έρθει δανεικός με οψιόν αγοράς, ωστόσο η Ένωση κοιτάει κι άλλες περιπτώσεις εξτρέμ. Παράλληλα, για τον Μπαρμπόσα αναφέρεται πως έχει η ιστορία με τη μεταγραφή του στην Αλ Ουάσλ: «Η ΑΕΚ αποχαιρετά τον… σεϊχη Μπαρμπόσα και στρέφεται στον Βραζιλιάνο», συμπληρώνει η LS.
GOAL
Μπαρμπόσα συνέχειας και στη Goal: «Ο Μπαρμπόσα και η… Μπράγκα. Αναζητείται η φόρμουλα πώλησης χωρίς το ποσοστό των Πορτογάλων», γράφει για το θέμα η εφημερίδa

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΦΥΣΙΚΑ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΘΥΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ !!...ΣΤΑ ΔΙΚΑ  ΜΑΣ ..Ο ΜΠΑΡΜΠΟΣΑ ΠΩΛΕΙΤΑΙ..ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΦΤΑΝΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ !!..ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΤΟΜΑ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Τρίτη, Αυγούστου 16, 2016

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ..

Μπήκαμε στην τελική ευθεία της μεταγραφικής περιόδου. Δυο εβδομάδες έμειναν σχεδόν για να κλείσει και στην ΑΕΚ όλα είναι πιθανά: και να αποχωρήσουν ποδοσφαιριστές και φυσικά να έρθουν.
Αυτές τις ημέρες στο επίκεντρο είναι ο Έλντερ Μπαρμπόσα και το ενδιαφέρον της Αλ Ουάσλ, που φαίνεται ουσιαστικό. Γραπτή πρόταση από τους Καταριανούς στα γραφεία της ΠΑΕ ακόμη δεν έχει φτάσει για τον Πορτογάλο, όμως η αλήθεια είναι πως την αναμένουν στην Ένωση. Όπως αναμένουν παράλληλα η πρότασή τους να είναι καλύτερη οικονομικά. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η ομάδα του Αρουαμπαρένα είναι πρόθυμη να δώσει στην ΑΕΚ κάτω από 1 εκατ. ευρώ για να κάνει δικό της τον Πορτογάλο. Τα 2 εκατ. ευρώ που «ακούγονται», πιθανόν να αφορούν το συνολικό κόστος της μεταγραφής, βάζοντας μέσα και τα χρήματα που προσφέρουν οι Καταριανοί στον παίκτη.
Εφόσον έρθει πάντως μια πρόταση που θα ικανοποιεί την ομάδα και τον Μπαρμπόσα (αν και τα χρήματα που δίνουν στον Πορτογάλο είναι δεδομένο πως είναι καλά) τότε οι πιθανότητες πώλησης του Ελντερ είναι αυξημένες.
Με γνώμονα λοιπόν πως η Αλ Ουάσλ δείχνει «ζεστή» για τον Μπαρμπόσα, στην ΑΕΚ έχουν ανοίξει ήδη την ατζέντα τους και τσεκάρουν στην αγορά για περιπτώσεις εξτρέμ που θα κινηθούν αν προχωρήσουν τελικά σε πώληση. Θέλουν να είναι έτοιμοι και να κινηθούν σε άμεση αντικατάσταση του Μπαρμπόσα, αν γίνει το deal.
Πάντως, τούτη την ώρα, όλα είναι ανοιχτά και τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο.

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Για «φινάλε με εκπλήξεις» γράφει στο πρώτο της θέμα η Ώρα τονίζοντας: «Η επιμονή των Αράβων για τον Μπαρμπόσα και η έντονη φημολογία για πιθανότητα και άλλης αποχώρησης παίκτη από το βασικό σχήμα, κρατάνε σε εγρήγορση τους ανθρώπους της ΑΕΚ στην τελική ευθεία της μεταγραφικής περιόδου. Ετοιμάζονται για όλα στην Ένωση». Επίσης η εφημερίδα αναφέρει για τον Αλμέιδα: «Γυαλίζει το μάτι του! Ο Αλμέιδα δείχνει καθημερινά και εκτός γηπέδου την αποφασιστικότητά του για απαντήσεις!», ενώ για τον Πατίτο η Ώρα γράφει: «Αλλάζει το παιχνίδι. Τα στοιχεία του «υδραυλικού» Ροντρίγκες που έρχονται να δώσουν το κάτι παραπάνω στον Κετσπάγια. Ομοιότητες και διαφορές για τον Σκόκο». Αναφορά φυσικά και στο μπάσκετ: «Ήρθαν τα… θηρία της Βασίλισσας. Την Πέμπτη η επίσημη «πρώτη» στο ΟΑΚΑ».
SPORTDAY
Για τον Μπαρμπόσα γράφει η SD: «Πολλά τα λεφτά…», αναφέρει και προσθέτει: «Οι Άραβες ξανάρχονται και στρώνουν… χρυσό χαλί για τον Ελντερ Μπαρμπόσα».
LIVE  SPORT
Στο ίδιο μήκος κύματος και η LS: «Πάνω από 2 εκατ. ευρώ προσφέρει η Αλ Ουάσλ του Κατάρ για να κάνει «σεϊχη» τον Μπαρμπόσα. Το σκέφτονται στην Ένωση».
GOAL
Και το Goalγράφει για τον Μπαρμπόσα και μάλιστα γράφει και τη λέξη «αντίο», για να προσθέσει: «Κοντά στο 1 εκατ. ευρώ του προσφέρουν οι Άραβες και στην Ένωση δεν είναι αρνητικοί, αφού θέλει να αποχωρήσει. Ψάχνουν ήδη τον αντικαταστάτη του».

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΦΙΝΑΛΕ ΜΕ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ Η ΠΡΩΤΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ !!..ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ !!..ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ..ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ..ΣΤΟΧΟΣ ΕΝΑΣ !!..Η ΠΡΩΤΙΑ ΠΑΝΤΟΥ !! ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ !! ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ !!

Δευτέρα, Αυγούστου 15, 2016

ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ !!

Η Αλ Γουάσλ δεν παρέδωσε τα όπλα για τον Έλντερ Μπαρμπόσα. Η ομάδα από το Ντουμπάι επιμένει για την απόκτηση του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού και κατέθεσε νέα πρόταση στην ΑΕΚ. Η προσφορά είναι σαφώς βελτιωμένη σε σχέση με την αρχική που είχε γίνει από τους Άραβες και ικανή να βάλει σε σκέψεις την ΑΕΚ για την παραχώρηση του παίκτη. Παράλληλα η Αλ Γουάσλ έχει προσφέρει πολύ μεγάλο συμβόλαιο στον παίκτη για να τον δελεάσει να μετακομίσει στο Ντουμπάι. Η υπόθεση αναμένεται να κριθεί μέσα στις επόμενες ημέρες καθώς αν τελικά ο Μπαρμπόσα παραχωρηθεί η ΑΕΚ θέλει να έχει χρόνο ώστε να βρει τον κατάλληλο παίκτη που θα καλύψει το κενό του.

ΕΜΕΙΝΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ;;

Ημέρα ρεπό η σημερινή για την ΑΕΚ, αλλά είναι σαφές πως ο Τιμούρ Κετσπάγια έχει ήδη βγάλει τα συμπεράσματά του για τα ατού και τις ανάγκες του έμψυχου δυναμικού. Σε ό,τι αφορά το δεύτερο κομμάτι, αυτό που ο Γεωργιανός θεωρεί πως λείπει από την ομάδα του είναι μια έξτρα λύση για το χώρο του κέντρου. 

Σιμόες και Γιόχανσον συνθέτουν ένα άριστο δίδυμο, ωστόσο ο Κετσπάγια κρίνει πως θα είναι ρίσκο σε μια μεγάλη σεζόν που αρχίζει να υπάρχει πίσω από τους δύο μόνο ο ταλαντούχος μεν πλην όμως «άγουρος» σε αυτό το επίπεδο Γαλανόπουλος. Οι «κιτρινόμαυροι» εξετάζουν πολλές περιπτώσεις παικτών και δεν αποκλείεται να φτάσουμε ακόμη και στην τελευταία εβδομάδα μεταγραφών για να υπάρξουν εξελίξεις. 



Την ίδια στιγμή, όσο υπάρχει σε εξέλιξη μεταγραφική περίοδος, ουδείς μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο πώλησης παίκτη. Για να γίνει, βέβαια, αυτό θα πρέπει να έρθει κάποια μεγάλη πρόταση. Ενδιαφέρον έχει προκύψει για Αραβίδη και Μπαρμπόσα από Γαλλία και Ντουμπάι αντίστοιχα, ενώ νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι υπήρχαν πιο προχωρημένες… καταστάσεις για Σιμόες και Μάνταλο. Οι «κιτρινόμαυροι» πάντως δεν πρόκειται να χάσουν κανένα βασικό τους στέλεχος αν δεν εισπράξουν ένα ευσεβές ποσό, με το οποίο και θα προσπαθήσουν να καλύψουν τυχόν απώλειες. 

Από εκεί και πέρα, στην ΑΕΚ περιμένουν την απόφαση για το αν θα αρχίσει το πρωτάθλημα στο τέλος της εβδομάδας. Εφόσον υπάρξει αναβολή και δεν γίνει ο αγώνας με τον Παναιτωλικό (βάσει προγράμματος έχει οριστεί για το Σάββατο στις 21:30), τότε θα αναζητηθεί αντίπαλος για φιλικό.

ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ;;

Τη δεδομένη στιγμή ουδείς μπορεί να γνωρίζει αν το προσεχές Σαββατοκύριακο θα γίνει η σέντρα του πρωταθλήματος. Στην συγκεκριμένη παράμετρο αναφέρθηκε ο Τιμούρ Κετσπάγια και στις δηλώσεις που έκανε χθες μετά το παιχνίδι με τον Ηρακλή.
Πάντως, το μήνυμα που στέλνει τις τελευταίες ημέρες ο Γεωργιανός τεχνικός στους ποδοσφαιριστές του και τους το επανέλαβε και σήμερα πριν τους... αποχαιρετήσει για το ρεπό τους, είναι ότι η ομάδα από την πλευρά της πρέπει να συνεχίσει να λειτουργεί σαν να ήταν δεδομένο ότι το επόμενο Σάββατο θα δώσει το πρώτο της παιχνίδι για το πρωτάθλημα.
Το μεγάλο στοίχημα για το τεχνικό τιμ είναι να διατηρήσει συγκεντρωμένους τους παίκτες παρά την αβεβαιότητα που υπάρχει, προκειμένου να είναι έτοιμη η ομάδα να ανταποκριθεί, αν κληθεί να παίξει με τον Παναιτωλικό.

Κυριακή, Αυγούστου 14, 2016

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

Ώρα των Σπορ: Παικταράδες και γκολάρες! Ενθουσίασε η ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο με Ηρακλή και… 4-0. Ο Αλμέιδα με νέο σούπερ γκολ άνοιξε τον χορό και μετά έγινε το… έλα να δεις. Χάθηκε η μπάλα, με κάθετο ποδόσφαιρο μετά από πολύ καιρό, πολύ παιχνίδι στον χώρο, γρήγορο ρυθμό και συνεχείς φάσεις για γκολ. Ποιος θα πρωτοπαίξει, είναι το ερώτημα μετά από όσα είδαμε χθες στο ΟΑΚΑ. Με κεφαλιά-δυναμίτη το 3-0, ο ορεξάτος Πέκχαρτ. Αργεντινός αρτίστας της μπάλας! Δείγμα πολύ μεγάλου παίκτη ο Πατίτο Ροντρίγκες, άφησε «άγαλμα» όλη την άμυνα του Ηρακλή στο τρίτο γκολ. Έκλεισε το σκορ με κοντινό πλασέ ο Μπακασέτας που ήταν από τους καλύτερους σε όλο τον 90λεπτο. Γκολ-εκτέλεση του γκολκίπερ, ο Μάνταλος. Ενθουσιασμός για Γαλανόπουλο! «Μοτεράκι» στο κέντρο, με ψυχή και μυαλό, βλέπει γήπεδο και έδειξε και χθες πως η ΑΕΚ βγάζει παίκτη μετά από χρόνια. Απόλυτος άρχων της άμυνας και πάλι ο Τσιγκρίνσκι. Διεθνή κλάση ο Γιόχανσον. Πολλές υποσχέσεις και ο Ντίας, που βρίσκει ρυθμό. Στον τελικό του τριπλούν η Βούλα της ΑΕΚ.

Sportday: Όλα τα κανόνια! Με όλους τους ύποπτους να σκοράρουν η Ένωση… σκόρπισε τον «Γηραιό». Θέμα: Τα καλά και τα… άσχημα των φιλικών.

Goal:
Πολυβόλο. Γκολάρα Αλμέιδα, δύο έφτιαξε ο Γκάλο σε Μάνταλο και Μπακασέτα, σκόραρε και ο Πέκχαρτ. Η ΑΕΚ με 4-0 διέλυσε στο β’ ημίχρονο τον Ηρακλή.

Live Sport: Καλλιτέχνης. Ο Αλμέιδα τα βάζει κι από εκεί… ποου δεν μπαίνουν. Προβληματική στο πρώτο μέρος. Άπιαστη στο δεύτερο η ΑΕΚ, διέλυσε τον Ηρακλή (4-0) με τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ. Τι μας άρεσε και τι όχι στο 4-1-4-1 ου Τιμούρ.

ΚΑΛΗ ΣΤΟ Β !!

Αφότου προβλημάτισε τον κόσμο της με την εμφάνιση του πρώτου 45λέπτου απέναντι στον αξιοπρεπέστατο Ηρακλή (των χιλίων προβλημάτων), η Ένωση «μεταμορφώθηκε» στο δεύτερο και με τέσσερις γκολάρες, συνέτριψε τον «Γηραιό», στην πρόβα τζενεράλε πριν την πρεμιέρα της Super League -αν αυτή, βέβαια, γίνει… 

Ο Αλμέιδα σκόραρε σε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, ανοίγοντας το σκορ με καταπληκτική κεφαλιά, ο Μάνταλος έκανε το 2-0 με ωραίο, γυριστό σουτ, ο Πέκχαρτ «έγραψε» το 3-0 (σε μία φάση που ξεκίνησε από τον θετικότατο και πάλι Πατίτο Ροντρίγκες), ενώ ο Μπακασέτας έκλεισε τον «χορό» των γκολ, έπειτα από εξαιρετική συνεργασία των Πλατέλλα-Γκάλο. 

ΑΡΓΗΣΑΜΕ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ !!

Ως μια καλή προπόνηση χαρακτήρισε το φιλικό με τον Ηρακλή ο Τιμούρ Κετσπάγια, λέγοντας στις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα της NOVA αμέσως μετά το 4-0 επί του Γηραιού: 
«Μπορούμε να πούμε ότι ήταν καλή προπόνηση για το πρωτάθλημα, αν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Αργήσαμε να μπούμε, όταν μπήκαμε ήμασταν καλύτεροι και βάλαμε τέσσερα γκολ και έγινε καλό παιχνίδι»

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΦΙΛΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΓΚΟΛ ΣΤΟ Β ΜΕΡΟΣ !!..ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΜΕ..ΑΝ ΠΑΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΤΙΜΟΥΡ ΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ..ΕΚΕΙ ΜΕΤΡΑΝΕ ΟΙ ΒΑΘΜΟΙ ΕΚΕΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΚΟΛΑΡΕΣ ΑΠΟ ΑΛΜΕΙΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ !!..ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ..ΠΑΜΕ ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

Σάββατο, Αυγούστου 13, 2016

ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΤΙΜΟΥΡ..

Προσπαθεί ο Τιμούρ Κετσπάγια να χωρέσει όλα τα «βαριά χαρτιά» του στη βασική 11άδα και δοκιμάζει πράγματα. Δοκιμές θα δούμε και στο φιλικό με τον Ηρακλή όπως φάνηκε απ’ όσα έδειξε ο προπονητής στην προπόνηση της Παρασκευής. Στο δίτερμα λοιπόν, ο Κετσπάγια δοκίμασε σύστημα που επί της ουσίας έμοιαζε με 4-1-4-1, έχοντας εκτός «βασικών» τον Γιάκομπ Γιόχανσον, δίνοντας τη θέση του στον Πέτρο Μάνταλο δίπλα στον Αντρέ Σιμόες, με τον αρχηγό ωστόσο να έχει πιο επιθετικό ρόλο.  

Ως 10άρι ο προπονητής δοκίμασε τον Μπακασέτα, στα εξτρέμ τους Βάργκας και Μπαρμπόσα, ενώ στην κορυφή της επίθεσης τον Αλμέιδα. Όσον αφορά την άμυνα έπαιξαν οι Γκάλο δεξί μπακ, Ντίντακ αριστερό, Τσιγκρίνσκι και Κολοβέτσιος στα στόπερ. Δεν αποκλείεται να δούμε αυτή την 11άδα να ξεκινάει το βράδυ του Σαββάτου στο ματς με τον Ηρακλή, με τον Κετσπάγια να δοκιμάζει ένα επιθετικό σχήμα με τον Μάνταλο πιο πίσω, με σκοπό φυσικά να ξεκλειδώνονται πιο εύκολα οι αντίπαλες μαζικές άμυνες. Φυσικά στο ματς θα δούμε και τον Πατίτο και θα έχει ενδιαφέρον σε ποια θέση θα τον χρησιμοποιήσει ο προπονητής και με ποιους θα τους πλαισιώνει.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΠΛΑΝΟ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙ Η ΦΥΛΛΑΔΑ  ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΙΝ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ..ΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ..ΣΧΕΔΟΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ..ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΠΑΡΑΓΚΕΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ..ΠΡΑΓΜΑ ΑΔΥΝΑΤΟ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Παρασκευή, Αυγούστου 12, 2016

ΚΟΙΤΑΖΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ !!

Μπορεί οι εμφανίσεις του Γαλανόπουλου να έχουν γεμίσει αισιοδοξία για το μέλλον του και να έχουν επιβεβαιώσει ότι θα αποτελέσει μια εξαιρετική λύση για τον Κετσπάγια, ωστόσο είναι δεδομένο ότι χρειάζεται και ένας πιο «ψημένος» μέσος για να καλύπτει τον Γιόχανσον (κυρίως) και τον Σιμόες (δευτερευόντως). 

Γι’ αυτό τον λόγο η «Ένωση» έχει ορθάνοιχτα τα μάτια της στην αγορά. Οι υπεύθυνοι του σχεδιασμού παρακολουθούν προσεκτικά και χωρίς βιασύνη τις εξελίξεις και εξετάζουν με προσοχή τα ονόματα που προτείνονται. Στις επόμενες μέρες, δε, αναμένεται να ενταθούν οι προσπάθειες για αυτή την τελευταία κίνηση, που θα κλείσει ιδανικά την ενίσχυση της ομάδας τη φετινή σεζόν.

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002