Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Ιανουαρίου 19, 2017

ΛΥΣΗ ΜΑΝΟΛΟ !!

Ο Μανόλο Χιμένεθ επιστρέφει στην ΑΕΚ. Ο Ισπανός τεχνικός που είχε οδηγήσει την ΑΕΚ στην κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος και αντικαταστάθηκε στις αρχές της επομενης σεζόν από τον… Νίκο Κωστένογλου, αν και η ομάδα ήταν πρώτη στην βαθμολογία, επιστρέφει, άνευ συγκλονιστικού απροόπτου, στην ΑΕΚ. Οπως και τον Οκτώβριο του 2010 που παρέλαβε μια ΑΕΚ σε πολύ κακή κατάσταση από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς έτσι και τώρα ο Μανόλο μπαίνει στα δύσκολα με την ελπίδα να πετύχει παρόμοια αποτελέσματα παρότι η κατάσταση είναι ακόμη χειρότερη από τότε. 
Ο Ισπανος τεχνικός ήταν ο πρώτος στον οποίο απευθύνθηκε η ΑΕΚ με απόφαση Μελισσανίδη μόλις αποφασίστηκε ότι η ΑΕΚ θα πάει στη λύση συμφωνίας με προπονητή μέχρι το καλοκαίρι με οψιόν. Η ΑΕΚ έκανε νωρίτερα κι άλλες κρούσεις αλλά και συζητήσεις όμως δεν υπήρξε αποτέλεσμα για διάφορους λόγους που δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία στην παρούσα φάση. Σημασία έχει ότι ο Μανόλο Χιμένεθ συμφώνησε, προφορικά, σε χρόνο ρεκόρ, έρχεται την Πέμπτη στην Αθήνα και παίρνει την θέση του Ζοζε Μοράις τουλάχιστον ως το τέλος της σεζόν.
Από εκεί και πέρα στη συμφωνια που αναμένεται να επισημοποιηθεί σήμερα υπάρχει μονομερής οψιόν της ΑΕΚ για συμβόλαιο άλλου ενός έτους με τον Ισπανό προπονητή και η ΑΕΚ θα την ενεργοποιήσει με στάνταρ όρους οικονομικούς και όχι μόνο αν υπάρξει ικανοποίηση από την απόδοση της ομάδας και τα αποτελέσματα στο υπόλοιπο της σεζόν.
Ο Μανόλο θα φέρει μαζί του από την Ισπανία βοηθό προπονητή και γυμναστή και αναμένεται να κάτσει στον πάγκο της ΑΕΚ πρώτη φορά την Κυριακή στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Επίσης η ΑΕΚ αναμενεται να προσλάβει άμεσα και δεύτερο γυμναστή που θα πλαισιώσει το τεχνικό επιτελείο της ομάδας και θα είναι… μόνιμος. Η λύση Χιμένεθ θεωρήθηκε και είναι η καλύτερη δυνατή με δεδομένες τις συνθήκες.  
Η πρώτη «εποχή Χιμένεθ» στην ΑΕΚ ξεκίνησε στις 9 Οκτωβρίου 2010 με την επίσημη ανακοίνωσή του. Ο κόσμος υποδέχθηκε τον Ισπανό τεχνικό με τεράστιο ενθουσιασμό στο αεροδρόμιο, εκείνος έταξε επιτυχίες και ήταν από τους λίγους που... τήρησε τον λόγο του.
Ξεκίνησε τη θητεία του με το εντυπωσιακό 0-4 απέναντι στον Άρη, ακολούθησαν νίκες στα ντέρμπι με Παναθηναϊκό (1-0) και Ολυμπιακό (1-0) για το πρωτάθλημα, η νίκη 0-2 με τον Παναθηναϊκό στο κύπελλο και η πρόκριση θρίλερ στον επαναληπτικό με το γκολ του Μίτσελ, η πρόκριση απέναντι στον ΠΑΟΚ με νίκη μέσα στην Τούμπα (0-1) και η εύκολη επιστροφή στις κατακτήσεις τίτλων με το 3-0 απέναντι στον Ατρόμητο στον τελικό.

Ένα ματς που το είχε βάλει ως προσωπικό στοίχημα, θεωρώντας ότι η ομάδα είχε τεράστια υποχρέωση να χαρίσει στον κόσμο αυτή την επιτυχία, μετά από το εφιαλτικό 6-0 στο Καραϊσκάκη, σε εκείνη τη «μαύρη βραδιά». Την επόμενη σεζόν ξεκίνησε με την πρόκριση απέναντι στην Ντιναμό. Συνολικά μέτρησε 50 αγώνες στον πάγκο της ΑΕΚ και είχε 25 νίκες, 8 ισοπαλίες και 17 ήττες. 

1 σχόλιο:

astrid luc είπε...

Πάρτε μια νόμιμη δάνειο έχει πάντα ένα μεγάλο πρόβλημα για τους ανθρώπους που χρειάζεται χρήματα.
Άτομα που έχουν ανάγκη από ένα δάνειο ανησυχούν περισσότερο για την πίστωση και την ασφάλεια.
Μου ανησυχείτε αν επικοινωνήσετε μαζί μου τώρα σας ικανοποίηση με τις οικονομικές ανάγκες σας επειδή είμαι έννομο δανειστή διαπιστευμένο από το σπίτι των δανειστών. Για μου δάνειο επιτόκιο είναι 3% και
Αν σας ενδιαφέρει να πάρει οικονομική βοήθεια επικοινωνήστε μαζί μου. Εδώ είναι το μου ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: romariobouchard@gmail.com
Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας είδος.

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002