Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τετάρτη, Αυγούστου 02, 2017

ΚΑΙ ΟΤΙ ΒΓΕΙ !!

Ψάχνει το θαύμα της ανατροπής και απόψε είναι η τελευταία της... «ζαριά»! Το ματς στο ΟΑΚΑ «στράβωσε» για την ΑΕΚ, αλλά ουδείς στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο δεν έχει μείνει εκεί. Όλοι κοιτάζουν μπροστά, στην ρεβάνς. Ο Μανόλο Χιμένεθ και οι ποδοσφαιριστές του θέλουν απόψε (20.00 / aek365) στο «Arena CSKA» να πραγματοποιήσουν μια εμφάνιση που θα καταδεικνύει ότι το 0-2 του ΟΑΚΑ.... δεν είπε όλη την αλήθεια και, επειδή στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν, να κυνηγήσουν αυτό που μοιάζει... αδύνατο.
Σίγουρα, οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος της ΑΕΚ και οι Ρώσοι είναι το φαβορί για χίλιους-δυο λόγους. Έχουν το αποτέλεσμα του Ολυμπιακού Σταδίου παρακαταθήκη, έχουν μια ισχυρή και «μπαρουτοκαπνισμένη» ομάδα σε τέτοιου είδους παιχνίδια (με συνεχή παρουσία στους ομίλους του CL τα τελευταία χρόνια) και εννοείται πως το υλικό τους και το μπάτζετ που διαθέτουν ξεφεύγουν κατά πολύ από τα ελληνικά δεδομένα. Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία, ωστόσο, λένε και η Ένωση όχι μόνο δεν πάει παραδομένη στην Μόσχα, αλλά κατεβαίνει εκεί για να δώσει την μάχη της και να διεκδικήσει όσες πιθανότητες έχει.
Ο Μανόλο Χιμένεθ φαίνεται να έχει καταλήξει στο… πλάνο τακτικής και την ενδεκάδα που θα κατεβάσει, κάτι που παραδέχτηκε και κατά την αναχώρηση της ομάδας από το Ελ. Βενιζέλος. Από την άλλη, η ΤΣΣΚΑ δεν έχει κάτι να κρύψει, ούτε χωρούν εκπλήξεις στον τρόπο που θα αγωνιστεί. Ο Βίκτορ Γκοντσαρένκο, θα χρησιμοποιήσει και πάλι το 3-5-2 με την γνωστή τριάδα -εκτός απροόπτου- των αδερφών Μπερεζούτσκι και του Βάσιν πίσω, θα παίξει με γεμάτο κέντρο και τους Τζαγκόεφ – Γκολόβιν κινητήριους μοχλούς επιθετικά στα χαφ και λογικά στην επίθεση θα είναι οι Βιτίνιο – Τσάλοφ. Σίγουρα μιλάμε για μια ομάδα ισχυρή, με όπλο της την ομοιογένεια όπως είδαμε και στο ΟΑΚΑ, αλλά όχι ανίκητη.
Η ΑΕΚ θα κληθεί να βρει τις λύσεις που απαιτούνται για να «τρυπήσει» τους Ρώσους πίσω και το βέβαιο είναι πως έχει την ποιότητα επιθετικά να το κάνει. Μένει να το πιστέψει και να το αποδείξει στον αγωνιστικό χώρο του «Arena CSKA», εκεί όπου η Ένωση θα έχει τα τελευταία 90’ για να πετύχει την απόλυτη ανατροπή και να πάρει την πρόκριση στον επόμενη γύρο του Champions League.
Όσον αφορά στην ενδεκάδα με την οποία θα παραταχθεί η Ένωση, ο Μανόλο (που πειραματίστηκε ξανά με το 4-4-1-1 και το 4-3-3, αλλά και στην τελευταία προπόνηση έκανε άσκηση με άμυνα τεσσάρων) έδειξε να έχει σοβαρό προβάδισμα στις σκέψεις του το σχήμα με 3-5-2, με τους Ανέστη, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Τσόσιτς, Μπακάκη, Λόπες, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλο, Κλωναρίδη και Λιβάγια. Ωστόσο, στην συνέντευξη Τύπου άφησε ανοικτό παράθυρο για εκπλήξεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002