Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 12, 2018

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΟΥΤΣ..

Είχε διάθεση να μιλήσει για πολλά πράγματα ο Μανόλο Χιμένεθ στη συνέντευξη Τύπου. Ο προπονητής αναφέρθηκε στο σημερινό παιχνίδι, τις ευκαιρίες που χάθηκαν, όσα είπε στον Αραούχο στα αποδυτήρια, τον Μοράν, τον Γκάλο, τον Κονέ, αλλά και την παραδοχή πως η ΑΕΚ "παίζει καλό ποδόσφαιρο". Αναλυτικά ο Χιμένεθ είπε στη συνέντευξη Τύπου: 
Για το πώς θα αισθανόταν αν δεν ερχόταν η νίκη ύστερα από τόσες ευκαιρίες: «Η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος με το παιχνίδι που έκανε η ΑΕΚ. Από το 1ο λεπτό με την ευκαιρία του Αραούχο θα μπορούσαμε να ανοίξουμε το σκορ, δεν θυμάμαι κάποιες ξεκάθαρες φάσεις του Αστέρα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την ομάδα μου, το παιχνίδι δεν πήγε όπως το περίμενα γιατί ο Αστέρας είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Ο Αραούχο έκανε καταπληκτικό ματς σήμερα, αν έκανε γκολ τις φάσεις που είχε σήμερα, θα κάναμε πολύ μεγάλο σκορ. Εχω δώσει συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες μου και είπα στον Αραούχο να συνεχίσει σε αυτό τον δρόμο και θα έρθουν πολλά γκολ».
Για το αν αντέδρασε λάθος η ομάδα μετά το 1-0 και αν έφταιγε η αλλαγή του Κονέ: «Ο τραυματισμός του Κονέ είναι αποτέλεσμα της ανταγωνιστικότητας που υπάρχει και η ΑΕΚ είναι μέσα σε τρεις διοργανώσεις. Επιτρέψε μου, με όλο τον σεβασμό, να κάνω μια ερώτηση: Δεν σας άρεσε το κέντρο μας με τον Μοράν και τον Γκάλο, που είναι δεξί μπακ, στα χαφ μετά την αλλαγή; Είναι αλήθεια όταν δεν παίζει στη φυσική του θέση να μην συνεννοείται καλά με τον Μοράν. Εγώ βλέπω μισογεμάτο το παιχνίδι, έχοντας κάνει όλες τις αλλαγές και χωρίς αμυντικό χαφ κάναμε ένα καλό παιχνίδι».
Για το ντεμπούτο του Χουλτ: «Επειτα από τόσο καιρό χωρίς επίσημο ματς έκανε πολύ καλό παιχνίδι. Υπήρχε ένταση, ανταγωνιστικότητα, ποδοσφαιριστής τέλειος για την ΑΕΚ. Αν γίνουν καλά τα πράγματα, τέλεια. Αλλά εμείς είμαστε μια ομάδα που αν κατακτήσουμε κάτι θα οφείλεται στο πώς παίζουμε κάθε παιχνίδι διαφορετικά, κάθε φάση διαφορετικά».
Για το αν τον ανησυχούν οι τραυματισμοί στα τελευταία δύο ματς: «Η αλήθεια είναι ότι υπήρξαν κάποιοι τραυματισμοί, δεν είχαμε πολή τύχη με τους μυικούς τραυματισμούς, για τον Κονέ αισθάνομαι ένοχος γιατί δεν ήθελα να παίξει πάνω από 30 λεπτά. Επρεπε να μπει και να νικήσουμε όμως κι όταν μπήκε έδωσε διαφορετικό αέρα στην ομάδα. Μέχρι την στιγμή του τραυματισμού του, για μένα ήταν αυτός που άλλαξε το ματς. Επαναλαμβάνω ότι το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλό και είχαμε την κατοχή στο μισό γήπεδο του Αστέρα, όχι στην άμυνα μας. Χρειαζόμασταν τον Κονέ, τον παίκτη που θα δώσει την ξεκάθαρη πάσα στους επιθετικούς, αλλά δυστυχώς τον χάσαμε. Τώρα πρέπει να σκεφτούμε κάτι νέο και να πάμε με διάθεση στο ματς με τη Ντιναμό».
Για το αν ένιωσε ανακούφιση που δεν έζησε ό,τι με Απόλλωνα και Ατρόμητο«Αυτό με τον Απόλλωνα κυρίως ήταν πολύ θλιβερό, να βλέπεις 11 παίκτες κρεμασμένους στα δοκάρια κι εμείς να προσπαθούμε και να μην βάζουμε γκολ. Με τον Ατρόμητο θυμάστε την ευκαιρία που έχασε ο Μάνταλος, ο οποίος μακάρι να έπαιζε τώρα κι ας το έχανε ξανά. Σε τέτοια ματς αν δεν σκοράρεις νωρίς δημιουργείται άγχος. Αν δεν είχαμε νικήσει σήμερα, το πιο πιθανό είναι να συζητούσαμε τώρα για το πόσο άτυχοι ήμασταν. Οσοι μου γράφουν από την Ισπανία, μου λένε "μπράβο, 1-0, το σημαντικό είναι οι βαθμοί" κι εγώ πρέπει να τους εξηγώ ότι χάσαμε και ευκαιρίες. Πρέπει να έχουμε καλύτερα τελειώματα και να συνεχίσουμε έτσι γιατί η ΑΕΚ παίζει καλό ποδόσφαιρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002