Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Ιουνίου 28, 2018

ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΑΡΙΟΣ ;;

Ο Μάριος Οικονόμου είναι ο κεντρικός αμυντικός που θα συμπληρώσει -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- την βασική τετράδα της πρωταθλήτριας ΑΕΚ στην προσπάθεια της για διάκριση σε Ελλάδα και Ευρώπη. Σε αυτή την επιλογή κατέληξε ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανάμεσα από 3-4 υποψήφιους που ήταν στην λίστα που ενεργοποιήθηκε αμέσως μετά την πώληση του Βράνιες στην Αντερλεχτ.
Ο τεχνικός της ΑΕΚ, θεωρεί πως ο Ελληνας διεθνής έχει τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά αλλά και την τακτική παιδεία που απαιτείται για να αποτελέσει μαζί με τους Τσιγκρίνσκι, Τσόσιτς και Λαμπρόπουλο μια τετράδα ικανή να καταφέρει να αποτελέσει το μεγάλο όπλο της ΑΕΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη όπως έγινε και την περυσινή σεζόν.
Η ΑΕΚ προσπαθεί να κάνει δικό της τον Οικονόμου με συμφωνία αλά… Λιβάγια που είναι ο αγαπημένος τρόπος για ασφαλείς μεταγραφές. Συγκεκριμένα ο Οικονόμου αναμένεται να αποκτηθεί ως δανεικός με οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι, με ένα ποσό (κοντά στο εκατομμύριο) που η ομάδα μπορεί άνετα να καλύψει αν ο Οικονόμου δικαιώσει την επιλογή. Ο 26χρονος αμυντικός αν όλα πάνε καλά επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από πέντε χρόνια στην Ιταλία, όπου είχε μετακομίσει το καλοκαίρι του 2013 όταν τον αγόρασε η Κάλιαρι μετά από ένα εκπληκτικό πρωτάθλημα που είχε κάνει στην Ελλάδα με την φανέλα του ΠΑΣ Γιάννενα. Από εκεί πήγε το επόμενο καλοκαίρι στην Μπολόνια, συνέβαλε τα μέγιστα στην επιστροφή της ομάδας στη Serie A και συνέχισε βασικός και στο Καμπιονάτο.
Μάλιστα οι καλές εμφανίσεις τράβηξαν τον ενδιαφέρον του Σκίμπε που τον κάλεσε στην Εθνική και παράλληλα τον έφεραν στο στόχαστρο της Νάπολι που έφτασε να δίνει πάνω από 4.000.000 ευρώ, σύμφωνα με δημοσιεύματα της εποχής, για να τον αποκτησει όμως η Μπολόνια σύμφωνα με δημοσιεύματα είχε βάλει στόχο για περισσότερα χρήματα. Η επόμενη σεζόν όμως με προπονητη τον Ντοναντόνι δεν ήταν τόσο καλή κι έτσι το καλοκαίρι του 2017 ο Οικονόμου παραχωρήθηκε στη νεοφώτιστη Σπαλ, δανεικός με οψιόν αγοράς. Ξεκίνησε βασικός στην πρεμιέρα του Καμπιονάτο όμως τραυματίστηκε και έμεινε έξω δυο μήνες με αποτέλσμα να χάσει την θέση του και τον Γενάρη να μετακομίσει στη Μπάρι όπου και πάλι δεν κατάφερε να αγωνιστεί.
Η ΑΕΚ παρακολουθούσε την πορεία του Ελληνα αμυντικού και έψαξε την περίπτωση του αφού ήταν προφανές ότι θα είχε σκέψεις για επιστροφή στην Ελλάδα. Πράγματι έτσι έγινε και μόλις ο Ουζουνίδης έδωσε το τελικό οκ, η ομάδα άμεσα κίνησε τις διαδικασίες και πλέον υπάρχουν προχωρημένες επαφές με την Μπολόνια για την ολοκλήρωση του deal με σκοπό να ντύσει στα κιτρινόμαυρα τον διεθνή άσο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002