Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 03, 2018

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ !!

Είναι όμορφο να βλέπεις αυτήν την ομάδα να βάζει «στοιχήματα». Και να τα κερδίζει. Ξανά και ξανά! Κόντρα σε όλους. Κόντρα στην λογική. Πολλές φορές, με μισή ομάδα. Όπως πέρυσι, που πήρε πρωτάθλημα, έφτασε στον τελικό του Κυπέλλου και θα ήταν στους 16 του Europa, αν ο Μασούντ… φυσούσε απλά την μπάλα από το μισό μέτρο στο Κίεβο. Χωρίς να έχει… βάθος. Σύμφωνα με τους ειδήμονες. Θα τα ξανακούσουμε και φέτος. Είναι βέβαιο αυτό. Και πάλι όμως, το στοίχημα θα έχει κερδηθεί από τους πρωταθλητές. Που πριν καλά – καλά ξεκινήσουμε, έχουν φροντίσει να βάλουν την ΑΕΚ στους ομίλους του Champions League μετά από δώδεκα ολόκληρα χρόνια και να ξεκινήσουν με δύο στα δύο για τη διατήρηση των κεκτημένων, πετυχαίνοντας μάλιστα διπλό στην Τρίπολη για πρώτη φορά μετά το 2011.

Η ΑΕΚ πέτυχε το τέλειο, με την τέλεια διαχείριση από τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Σε σκάρτο ένα μήνα -25 ημέρες περίπου- έδωσε έξι παιχνίδια που «καίγανε» με πιο μεγάλο αντίπαλο την πρωταθλήτρια Σκοτίας Σέλτικ των εκατομμυρίων, μόνιμο «κάτοικο» ομίλων Champions League, που ήταν ξεκάθαρα το φαβορί. Την πέταξε έξω και συνέχισε, έχοντας μπροστά της εννέα ημέρες βουνό. Εννέα ημέρες, στις οποίες έπρεπε να παίξει τέσσερα ενενηντάλεπτα και να ταξιδέψει -μεταξύ άλλων- σε Βουδαπέστη και Τρίπολη για να αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Ουγγαρίας και τον Αστέρα, που ερχόταν με μεγάλη αυτοπεποίθηση, από το μονότερμα που έπαιξε τον ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα, λυγίζοντας μόνο από το γνωστό πέναλτι-μαϊμού….
Ακόμα ένα «στοίχημα» είχε κερδηθεί! Με πλάνο ποδοσφαιρικής λογικής και με μια διαχείριση από έναν προπονητή που πατάει πάνω στην περσινή ατσάλινη αμυντική συνοχή και χτίζει κάτι ακόμα πιο όμορφο μεσοεπιθετικά, εξελίσσοντας το μοντέλο της επιτυχίας. Η ΑΕΚ της Τρίπολης ήταν μια ΑΕΚ ολοκληρωτικού ποδοσφαίρου. Όσο άντεξε τουλάχιστον, για περίπου 65 λεπτά, αφού ήταν απόλυτα λογικό να εμφανίσει σημάδια κόπωσης με το εξαντλητικό πρόγραμμα του Αυγούστου που έβγαλε. Έφαγε μια φάση ουσιαστικά από τον Αστέρα κι αυτή από το λάθος του Χουλτ στο φινάλε και είχε εκτός του γκολ, δύο δοκάρια και τουλάχιστον άλλες δύο καθαρές φάσεις. Σε μια έδρα -όλα αυτά- που πέρυσι ο ΠΑΟΚ έπαιξε τελικό πρωταθλήματος και έφαγε τρία. Παρά την φιλότιμη προσπάθεια του σεσημασμένου βουτηχτή Πρίγιοβιτς, που και τότε έπαιρνε πέναλτι μαϊμού. Ο ΠΑΟΚ πήρε τον δρόμο του κι αυτό που του άξιζε στο τέλος. Η ΑΕΚ πήρε πρωτάθλημα και μπήκε στους ομίλους του Champions League. Αυτό είναι το επόμενο «στοίχημα». Το πως θα διαχειριστεί αυτήν την μεγάλη επιτυχία. Την «εκτόξευση». Έχει τους κατάλληλους ανθρώπους να το κάνει. Αποδεικνύεται καθημερινά, κάθε στιγμή που περνά. Εμπιστοσύνη και στήριξη λοιπόν. Τα καλύτερα έρχονται…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002