Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Κυριακή, Οκτωβρίου 07, 2018

11 ΑΠΑΤΣΙ !!

Αν οι περσινές επιτυχίες κόντρα στον Ολυμπιακό και ιδιαίτερα το διπλό στο Γ. Καραϊσκάκης, ήταν η μισή δουλειά για τον τίτλο, το φετινό ντέρμπι του ΟΑΚΑ, ενδεχομένως να είναι ένα προμήνυμα για το back-to-back της πρωταθλήτριας ΑΕΚ, η οποία φιλοξενεί τον… αγαπημένο της αντίπαλο, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League (20:30, NOVASPORTS 1 / aek365). Πρόκειται αναμφίβολα για ένα ντέρμπι μεξεχωριστή σημασία, όπου η νίκη είναι μονόδρομος ιδιαίτερα μετά την ήττα στην Τούμπα - και κόντρα σε έναν αντίπαλο που η Ένωση του έχει πάρει τον… αέρα, με αποκορύφωμα τα περσινά αποτελέσματα με τις δύο επικές ανατροπές σε ΟΑΚΑ – Φάληρο και την άνετη πρόκριση στο Κύπελλο!
Το φετινό παιχνίδι σίγουρα δεν θα έχει σχέση με τα περσινά, όσον αφορά τις δυνατότητες του αντιπάλου που παρουσιάζεται πιο σοβαρός. Αυτό που πρέπει να κρατήσει η ΑΕΚ για να φτάσει σε ανάλογες επιτυχίες όμως, είναι ο τσαμπουκάς, το πάθος και η πίστη που έδειξε πέρυσι η ομάδα στα ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό. Ένα τρίπτυχο καθοριστικό, για να έρθουν καθοριστικές ανατροπές, που έφεραν εν τέλει την μεγάλη επιτυχία. Το πρωτάθλημα.

Η Ένωση, προέρχεται από το διπλό στην Κρήτη επί του ΟΦΗ και το άτυχο αποτέλεσμα κόντρα στην Μπενφίκα, σε δύο ματς – πάντως – που έδειξε να βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Αυτό που πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα η ομάδα, είναι να μπει απόλυτα συγκεντρωμένη και με το… μαχαίρι στα δόντια από το πρώτο δευτερόλεπτο και σίγουρα να αποφύγει τα λάθη στα μετόπισθεν που της στοίχισαν την Τρίτη. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης και οι ποδοσφαιριστές του, έχουν δουλέψει εξαιρετικά αυτές τις ημέρες στα Σπάτα πάνω στις αδυναμίες που εντοπίστηκαν και υπάρχει απόλυτη πίστη για τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Από εκεί και πέρα, στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει αρκετές απουσίες να διαχειριστεί, με τελευταίο πρόβλημα αυτό του Πέτρου Μάνταλου, ο οποίος τέθηκε νοκ - άουτ με ενοχλήσεις στο γόνατο. Επίσης, εκτός έμειναν οι τραυματίες Πόνσε – Αλμπάνης, φυσικά ο Έλντερ Λόπες και οι Οικονόμου, Άλεφ που δεν είναι στο 100%. Αντίθετα, στη διάθεση του προπονητή βρίσκεται τόσο ο Λούκας Μπογέ όσο και ο Μάρκο Λιβάγια. Με αυτά τα δεδομένα, η ΑΕΚ αναμένεται να ξεκινήσει κόντρα στον Ολυμπιακό, με τον Μπάρκα κάτω από την εστία, τον Μπακάκη δεξιά και τον Χουλτ αριστερά. Στο κέντρο της άμυνας ο σίγουρος είναι ο Τσιγκρίνσκι, ενώ την άλλη θέση διεκδικούν Λαμπρόπουλος - Τσόσιτς, με τον τελευταίο πάντως να δίνει τη δυνατότητα στον προπονητή να τον χρησιμοποιήσει και σε άλλες θέσεις, ανάλογα με τις ανάγκες του αγώνα. Όσον αφορά τον άξονα, το δίδυμο Σιμόες – Γαλανόπουλου δεν αλλάζει όπως επίσης και το Λιβάγια – Κλωναρίδης στην επίθεση. Όσον αφορά τα άκρα, η λογική λέει δεξιά Γκάλο και αριστερά Μπακασέτας, ωστόσο δεν μπορούμε να αποκλείσουμε και το ενδεχόμενο να δούμε τον Γιαννιώτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002