Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 17, 2018

Ο ΠΡΩΗΝ ΚΟΟΥΤΣ !!

Για όλους και για όλα μίλησε ο Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ισπανός τεχνικός σε συνέντευξή του στο Sport24.gr αναφέρθηκε στην περσινή σεζόν, μίλησε επί προσωπικού για παίκτες, τοποθετήθηκε για ττον Χριστοδουλόπουλο, τη φετινή πορεία της ομάδας, ενώ τόνισε πως πλέον είναι διαθέσιμος, καθώς η μητέρα του πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Παράλληλα, αποκάλυψε πως είχε στην ουσία αποφασίσει να γυρίσει στην Ισπανία από τον Απρίλιο για οικογενειακούς λόγους. Διαβάστε τι είπε για τον Μελισσανίδη, την καλύτερη και χειρότερη στιγμή του στην ΑΕΚ και άλλα πολλά.
Αναλυτικά η συνέντευξη Χιμένεθ: 
- Ήταν η καλύτερη χρονιά σας σε επαγγελματικό επίπεδο;
"Και στη Σεβίλλη είχα κάνει μεγάλες χρονιές. Γιατί το να βγεις τρίτος, όταν η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα ήταν ασυναγώνιστες, το να πας σε έναν τελικό Κυπέλλου και να κατακτήσεις το τρόπαιο έχοντας νικήσει τη Ρεάλ, την Μπαρτσελόνα, την Ατλέτικο και τη Βαλένθια είναι σπουδαίο.
Το πιο σημαντικό είναι ότι μπόρεσα κι έδωσα χαρά σε τόσους οπαδούς που είχαν πάνω από 24 χρόνια να δουν πρωτάθλημα με την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Επίσης φθάσαμε στους 32 του Europa League και το κάναμε αήττητοι. Έχω ένα απωθημένο, ότι δεν κατακτήσαμε το Κύπελλο. Αλλά, δεν ήμασταν έτοιμοι να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Πολλοί πανηγυρισμοί μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος...
- Προκάλεσαν πρόβλημα, απόσπαση συγκέντρωσης;
"Ναι, γιατί ήταν μόλις μία εβδομάδα μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Όλοι είχαν χάσει τη συγκέντρωσή τους, όλοι γιόρταζαν. Ο αντίπαλος το ήθελε πολύ και ήταν προετοιμασμένος. Ο ΠΑΟΚ άξιζε να κατακτήσει το Κύπελλο. Όχι το πρωτάθλημα".
- Ήταν ενδεχομένως λάθος δικό σας, των παικτών...;
"Όχι, όχι. Είναι κάτι φυσιολογικό. Μέσα στο πρόγραμμα. Εάν υπήρχε διάστημα δύο εβδομάδων, θα ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι, πιο ανταγωνιστικοί. Δεν ήμασταν στον τελικό Κυπέλλου".
- Πάμε πίσω στα Χριστούγεννα του 2017. Πιστεύατε ότι η ΑΕΚ θα φθάσει στο 2018 στην κατάκτηση του τίτλου;
"Εγώ ναι. Έβλεπα παίκτες που πάλευαν στην προπόνηση. Που πάλευαν στο ματς μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Μπορεί να παίξεις καλά, χειρότερα, καλύτερα, αλλά σημασία έχει να πιστεύεις στον εαυτό σου. Και η ΑΕΚ πίστεψε στον εαυτό της. Ήμασταν πολεμιστές. Είναι η πιο δυνατή έκφραση του ποδοσφαίρου".
- Πώς θα περιγράφατε την περασμένη σεζόν;
"Ήταν μια εκκίνηση με πολλές απαιτήσεις, γιατί η ΑΕΚ έχει πάντα απαιτήσεις. Έπρεπε να επιστρέψει η αυτοπεποίθηση στην ομάδα. Έχει μεγάλη ιστορία αυτή η ομάδα. Ευτυχώς τα καταφέραμε".
- Η χειρότερη στιγμή;
"Όταν έπρεπε να λάβω την απόφαση να φύγω. Ήταν δύσκολο για μένα. Γιατί η ΑΕΚ είναι για μένα κάτι παραπάνω από εμένα επαγγελματικά, είναι οικογένεια. Με όλα όσα με έκανε να αισθανθώ σε αυτές τις δύο θητείες. Ήταν κάτι που πρακτικά είχε αποφασίστει από τον Απρίλιο, αλλά αρνούμουν να το αναγνωρίσω. Ήταν μια απόφαση προσωπική. Η οικογένειά μου χρειαζόταν να είμαι πιο κοντά της. Έπρεπε να ξεκουραστώ ή να βρω μια ομάδα κοντά στο σπίτι μου".
- Μετανιώσατε που αποχωρήσατε;
"Όχι, όχι. Έλυσα τα προβλήματα. Η μητέρα μου Δόξα τω Θεώ είναι καλύτερα τώρα. Τώρα μπορώ να ταξιδέψω, να ζήσω μακριά. Είναι καλύτερα".
- Η καλύτερη στιγμή;
"Όταν κάναμε το γύρο της Νέας Φιλαδέλφειας με το τρόπαιο. Ήταν κάτι απίστευτο. Γεμάτοι δρόμοι, σηκωμένα χέρια, τραγούδια. Δεν καταλάβαινα καλά τα ελληνικά, αλλά όλοι έδειχναν προς τον ουρανό. Μέσα στη βροχή. Ήταν τρομερό. Το έχω καταγράψει στο κινητό, αλλά στην καρδιά μου περισσότερο".
- Το πιο κρίσιμο σημείο στη σεζόν;
Οι "ρεμοντάδας". Οι ανατροπές που κάναμε. Με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης", με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, η νίκη με τον ΠΑΟΚ με παίκτη λιγότερο. Η ομάδα αυτή είχε ψυχή".
- Το ματς που θα θέλατε να παίξετε ξανά από την αρχή;
"Θα ήθελα να παίξω ξανά τον τελικό του Κυπέλλου. Αλλά με χρόνο να προετοιμαστώ..."
- Όταν ήλθατε στην ΑΕΚ, δεν υπήρχαν πολλοί διεθνείς. Πλέον, με την περυσινή σεζόν όλο και περισσότερα παιδιά φόρεσαν το εθνόσημο των χωρών τους...
"Έχουμε ακόμη επικοινωνία με τα παιδιά. Είμαστε φίλοι. Ήμουν πολύ προστατευτικός μαζί τους. Ήμουν σαν πατέρας. Έχω δύο διαφορετικούς χαρακτήρες. Έναν στη δουλειά κι έναν εκτός. Ο προπονητής πρέπει να είναι φίλος με τους παίκτες. Να τον εμπιστεύονται. Να ξέρει να διαχειρίζεται και τον Γαλανόπουλο και τον Βράνιες, και τον Λιβάγια και τον Μοράν.
Όταν έφθασα υπήρχε μόνο ο Μάνταλος στην Εθνική, όταν τελείωσε το πρωτάθλημα ήταν επτά. Είμαι υπερήφανος, αλλά είναι δικό τους το επίτευγμα. Οποιαδήποτε ομάδα μπορεί να βελτιωθεί, το αποτέλεσμα είναι να βγάλεις το 100% κάθε παίκτη".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002