Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Κυριακή, Μαΐου 24, 2020

ΘΕΛΕΙ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ !!

Ο Αντρέα Ντ’Αμίκο, ατζέντης του Μάσιμο Καρέρα μίλησε στην ιστοσελίδα gazzetta.gr και τον συνάδελφο Δημήτρη Βέργο. Ο εκπρόσωπος του Ιταλού τεχνικού τόνισε ότι ο 56χρονος σκέφτεται μόνο την ΑΕΚ και θέλει να μπει στην Αγια Σοφιά. Μίλησε επίσης για τους στόχους που θέλει να κατακτήσει φέτος ο Καρέρα, για το πρότζεκτ της Ένωσης που τον έπεισε να υπογράψει στους κιτρινόμαυρους, για τη συνεργασία με τον Ίλια Ίβιτς.
«Θεωρώ πως το κλειδί της επιτυχίας του ως τώρα στην ΑΕΚ ήταν μια σύνθεση των ικανοτήτων του. Είχε μεγάλη εμπειρία ως παίκτης, δούλεψε με μεγάλες προσωπικότητες όταν αγωνιζόταν και έπειτα, και τώρα ως προπονητής ο ίδιος βάζει στην καθημερινή του δουλειά την εμπειρία και την αποφασιστικότητα που τον διακρίνει. Αυτό είναι το πιο σημαντικό γι' αυτόν, να δουλεύει σκληρά και να είναι συγκεντρωμένος.Την ίδια στιγμή είναι ένας έξυπνος άνθρωπος, είναι χαρισματικός και ταπεινός. Το χάρισμα είναι ταλέντο. Δεν μπορείς να βρεις το χάρισμα αν δεν το έχεις μέσα σου. Στη Ρωσία κατάφερε να οδηγήσει τη Σπαρτάκ Μόσχας στην κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 17 χρόνια. Όπως είπα, για έναν προπονητή η επιτυχία του είναι μια σύνθεση πραγμάτων και το πως θα διαχειριστεί το σύνολο που διαθέτει» τόνισε αρχικά.
Όσο για το πώς ο Καρέρα είπε το "ναι" στην ΑΕΚ ανέφερε: «Ο Μάσιμο ήταν ενθουσιασμένος με την πρόκληση της ΑΕΚ. Αγαπούσε την Ελλάδα και την Αθήνα, ήξερε το μέγεθος της ΑΕΚ, γνώριζε για τους οπαδούς της και για το πρότζεκτ του νέου γηπέδου. Με την επιλογή της ΑΕΚ ο Καρέρα έδειξε ότι αν είσαι καλός προπονητής μπορείς να βάλεις την υπογραφή σου σε ένα καλό πρότζεκτ, όπως αυτό της ΑΕΚ», αναφέρει, ενώ στέκεται και στην παρουσία του Ίλια Ίβιτς και στη στενή συνεργασία που έχει με εκείνον ο Καρέρα από την πρώτη στιγμή: «Φυσικά και είναι σημαντικό επίσης που υπάρχει μια καλή συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή. Για να πετύχεις κάπου πρέπει να υπάρχει αυτή η καλή συνεργασία, διαφορετικά χωρίς αυτό το στοιχείο δεν μπορείς να φτάσεις στην επιτυχία».
Ο Ντ' Αμίκο ξεκαθάρισε ότι ο Καρέρα έχει στο μυαλό του μόνο την ΑΕΚ: «Νομίζω πως το έχει στο μυαλό του. Υπάρχει προσμονή και είναι ενθουσιασμένος με την κατασκευή του γηπέδου. Θα ήταν ενθουσιασμένος αν έμπαινε ως προπονητής της ΑΕΚ στο νέο γήπεδο», υπογραμμίζει ο Ντ’Αμίκο.
Τέλος τόνισε ότι ο Ιταλός κόουτς είναι αποφασισμένος να βγάλει την ΑΕΚ στο ChampionsLeague και να φτάσει στην κατάκτηση του Κυπέλλου.
«Ανυπομονούμε για την επανέναρξη της σεζόν σύντομα καθώς υπάρχουν ακόμα δύο στόχοι και ο Μάσιμο είναι αποφασισμένος να τους πετύχει. Το να βγάλει την ΑΕΚ στο ChampionsLeague είναι το πιο σημαντικό και είναι το πρώτο πράγμα που έχει στο μυαλό του και φυσικά η κατάκτηση του Κυπέλλου»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002