Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Κυριακή, Αυγούστου 29, 2021

ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΠΑΙΚΤΟΥΡΑΣ !!

 Παίκτης της ΑΕΚ πρέπει να θεωρείται ο Στίβεν Ζούμπερ. Ο Παναγιώτης Κονέ και ο Γιάννης Παπαδημητρίου με σημαντική βοήθεια και από την…  Αθήνα έκλεισαν στην Φραγκφούρτη την πολύ μεγάλη μεταγραφή που συμπληρώνει με τον καλύτερο τρόπο της παζλ της... ολοκαίνουργιας ΑΕΚ. Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν για την ΑΕΚ που δεν θα άντεχε τρεις μέρες πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου το “ναυάγιο” της πιο δυνατής φετινής της κίνησης που όσο ενθουσιασμό δημιούργησε τόσο μεγάλη απογοήτευση θα έφερνε στον κόσμο και θα “μουτζούρωνε” μια πολύ δυνατή μεταγραφική συγκομιδή που άλλαξε τα πάντα μέσα σε ένα καλοκαίρι. Για αυτό ταξίδεψαν στη Φρανκφούρτη Κονέ και Παπαδημητρίου, για αυτό η ΑΕΚ παρότι είχε δώσει τα χέρια από την Πέμπτη με τον παίκτη ξαναμπήκε σε διαπραγμάτευση μαζί του. Τα συμβόλαια που θα υπογράψει  ο Ζούμπερ είναι διαφορετικά από αυτά που είχαν συμφωνηθεί και αποσταλεί για υπογραφές την Πέμπτη το βράδυ. Αλλαξαν και ξαναγράφτηκαν απ' την αρχη το πρωί του Σαββατου, για να καλυφθούν ολες οι επιπλέον επιθυμίες του παίκτη στο οικονομικό και όχι μονο. Έτσι ξεπεράστηκαν οι δεύτερες σκέψεις του Ζουμπερ αλλά και το γερό μπάσιμο της Βενετσια που αποκάλυψε ο Ιταλικός τύπος.


Μετά από μαραθώνιες συζητήσεις που διεκόπησαν αρκετές ώρες μετά τα μεσάνυχτα και συνεχίστηκαν το πρωί του Σαββάτου με συμμετοχή από ένα σημείο και μετά και από την Αθήνα και απο το πρωί με παρόντα και τον μάνατζερ του παίκτη όλα τέλειωσαν θετικά και απομένουν οι υπογραφές στο συμβόλαιο του Ελβετού διεθνή μεσοεπιθετικού. Για να κλείσει το ντιλ Κονέ και Παπαδημητρίου με έγκριση από Μελισσανίδη ανέβασαν από το βράδυ της Παρασκευής την προσφορά για το συμβόλαιο του παίκτη σε ένα ποσό πάνω από 4.000.000 εγγυημενα για 4 χρόνια και με μεγαλύτερα μπονους. Ο Ζούμπερ πείστηκε... δεύτερη φορά από την βελτιωμένη πρόταση κι από τα όσα άκουσε από κοντά για το πρότζεκτ ΑΕΚ και όλα πήγαν καλά ενώ η Άιντραχτ κράτησε τον λόγο που είχε δώσει το βράδυ της Πέμπτης ο Ceo της  και η οψιόν είναι στα 2.000.000 ευρώ όπως είχε συμφωνηθεί. Εδώ να τονίσουμε ότι η οψιον ΔΕΝ είναι υποχρεωτική και ειναι αποκλειστικά στο χέρι της ΑΕΚ να την ενεργοποιήσει στο τέλος της επόμενης σεζόν. Η μεταγραφή θα ειχε ήδη ολοκληρωθεί αν οι άνθρωποι που δεσμεύουν την Άιντραχτ με την υπογραφή τους δεν ήταν στο Μπίλεφελντ απο το πρωί του Σαββάτου για τοναγώνα της Άιντραχτ, όμως απο την πρώτη στιγμή που βρέθηκαν στη Γερμανία οι άνθρωποι της ΑΕΚ η Γερμανική ομάδα διαβεβαίωνε πως η συμφωνία της Πέμπτης ισχύει.

Αν η ΑΕΚ ενεργοποιήσει την οψιόν του χρόνου το καλοκαίρι η Άιντραχτ θα πάρει τα 2.000.000 και θα ισχύει αυτόματα το συμβόλαιο του Ζούμπερ μέχρι το 2025, το όποιο θα έχει ήδη υπογραφεί μαζί με τον ένα χρόνο του δανεισμού. Αξίζει να σημειωθεί πως τόσο ο παίκτης όσο και η ΑΕΚ ήθελαν να τελειώσει άμεσα το ντιλ το γιατί πρέπει να τρέξουν τα διαδικαστικά αφού την Δευτέρα ο Ζούμπερ πρέπει να ενσωματωθεί στην Εθνική Ελβετίας. Εξυπακούεται πως ο Ζούμπερ ουδέποτε ζήτησε προθεσμία ως την Δευτέρα αφού δεν υπήρχαν χρονικά περιθώρια και εννοείται πως η ΑΕΚ δεν θα δεχόταν κάτι τέτοιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002