Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Σάββατο, Μαΐου 14, 2022

ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ !!

 Έφτασε η ώρα για τον «τελικό» Ευρώπης! Με την ΑΕΚ, να αντιμετωπίζει απόψε στις 20:00 τον Άρη στο Χαριλάου, για την 9η αγωνιστική των πλέι-οφ της Super League (Novasports 2 HD / aek365), αναζητώντας μόνο τη νίκη για να σφραγίσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο και την παρουσία της τη νέα σεζόν στο UEFA Conference League, ανεξάρτητα τι θα συμβεί στην τελευταία… στροφή του πρωταθλήματος την Τρίτη. Η Ένωση, ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη απόλυτα προετοιμασμένη. Αγωνιστικά και ψυχικά. Μάλιστα, η αποψινή μάχη με τον Άρη, έρχεται σε ένα καλό τάιμινγκ, αφού η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου προέρχεται από καλές εμφανίσεις παρουσιάζοντας σταδιακή βελτίωση και δύο ματς που κράτησε το μηδέν με τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΣ Γιάννινα, τον οποίο καθάρισε άνετα την περασμένη αγωνιστική με 3-0 στο ΟΑΚΑ με εξαιρετική απόδοση.

Βεβαίως, ο αποψινός «τελικός» στο Χαριλάου, δεν έχει καμία σχέση με οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι. Η ΑΕΚ, θα αντιμετωπίσει έναν Άρη, που σίγουρα θα έχει την υποστήριξη του κόσμου. Έναν Άρη που παρ’ ότι τελευταία μετρούσε κακές εμφανίσεις (είχε δύο ήττες από Παναθηναϊκό – Ολυμπιακό), κατάφερε την περασμένη Τετάρτη να πάρει το ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ και να ανακτήσει ψυχολογία. Στην Ένωση, γνωρίζουν τις δυσκολίες που υπάρχουν απόψε γι’ αυτό έχει γίνει και λεπτομερή ανάλυση προς τους ποδοσφαιριστές. Γνωρίζουν όμως επίσης, πως αν η ομάδα εμφανιστεί με την ίδια αμυντική σοβαρότητα που έχει στα τελευταία ματς κι αν παρουσιαστεί στον αγωνιστικό χώρο σύμφωνα με την ποιότητα της, τότε ασφαλώς μπορεί να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει για να πετύχει τον μίνιμουμ των εφετινών στόχων, δηλαδή την Ευρώπη. Σημαντικό είναι επίσης, δε, πως όλοι οι ποδοσφαιριστές, περιμένουν πως και πως την αποψινή μάχη και υπάρχει μεγάλο πάθος στις προπονήσεις, που θα μεταφερθεί και στον αγώνα.


Όλοι τους, θέλουν να αγωνιστούν! Ακόμα και ο Σέρχιο Αραούχο. Ο οποίος, αν και οι αρχικές εκτιμήσεις έλεγαν πως χάνει όλα τα παιχνίδια μέχρι το φινάλε με τη θλάση β’ βαθμού στον προσαγωγό, κατέβαλε όλες τις προηγούμενες ημέρες τεράστια προσπάθεια προκειμένου να είναι στην καλύτερη έτοιμος με τον Ολυμπιακό και εν τέλει, πέτυχε το ακατόρθωτο! Να είναι έτοιμος, με ένα μικρό ρίσκο, για τον «τελικό» Ευρώπης με τον Άρη, αφού ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος τον πήρε στην αποστολή για Θεσσαλονίκη και πλέον μένει να δούμε την τελική απόφαση του προπονητή, αν και όλα δείχνουν πως ο Αργεντινός θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για περίπου 20 λεπτά, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ και του τιμ αποκατάστασης.

Από εκεί και πέρα, ο Οφρυδόπουλος, δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Βράνιες, Σιμόες και Γέβτιτς που έμειναν στην Αθήνα όπως βεβαίως και στον Γαλανόπουλο. Με τα παραπάνω δεδομένα, όλα δείχνουν πως η ΑΕΚ κόντρα στον Άρη θα αγωνιστεί με… συνταγή ΠΑΣ, δηλαδή με τρίτο χαφ τον Μάνταλο, τον Χατζισαφί αριστερό μπακ και στην επίθεση είναι πιθανό να ξαναδούμε το τρικ με Άμραμπατ – Γκαρσία, που άλλαζαν θέσεις στην κορυφή και στα δεξιά της επίθεσης. Αναλυτικά, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Στάνκοβιτς, οι Τζαβέλλας – Μήτογλου θα αποτελούν το αμυντικό δίδυμο, ο Ρότα θα είναι δεξιά, ο Χατζισαφί αριστερά, ο Σιμάνσκι αμυντικός μέσος, οι Κριχόβιακ – Μάνταλος εσωτερικοί χαφ, ο Τσούμπερ αριστερά σαν εξτρέμ και στην κορυφή της επίθεσης και δεξιά, όπως προείπαμε οι Άμραμπατ – Γκαρσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002