Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Ιουνίου 24, 2022

ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΟΛΑ !!

 Ένα πράγμα που έχει κάνει τεράστια και θετικότατη εντύπωση σε όλους όσοι συναναστρέφονται με την ΑΕΚ το τελευταίο διάστημα, είναι η γενική προσέγγιση του Ματίας Αλμέιδα σε οτιδήποτε αφορά την ποδοσφαιρική πραγματικότητα του συλλόγου. Ο Αργεντίνος τεχνικός δεν αφήνει τίποτα στην τύχη και προκαλεί θετικά σχόλια το γεγονός ότι ασχολείται και με πράγματα που μπορούν να θεωρηθούν λεπτομέρειες (παρότι δεν είναι) ως προς τη μεγάλη εικόνα της δουλειάς που θα κληθεί να παραθέσει στην άκρη του πάγκου της ΑΕΚ.


Ένα από τα ζητήματα με τα οποία ο Αλμέιδα δείχνει μεγάλη διάθεση να ασχοληθεί είναι και η ΑΕΚ Β. Ο Αργεντίνος ο οποίος στον πρότερο επαγγελματικό του βίο έχει αποδείξει ότι είναι ένας προπονητής που ασχολείται αρκετά με την ανάδειξη νέων παικτών, προσεγγίζει τη δεύτερη ομάδα του συλλόγου ως προθάλαμο της πρώτης ομάδας για κάποιους ποδοσφαιριστές. Η φράση είναι γνωστή, έχει ξαναειπωθεί στο παρελθόν και δεδομένα κάνει… γκελ, μόνο που αυτή τη φορά όντως ο προπονητής της «Ένωσης» έχει τη διάθεση να πάρει στα σοβαρά αυτό το πρότζεκτ και να το προσεγγίσει όπως ακριβώς είναι: Ως προθάλαμο της πρώτης ομάδας.

Σε συζητήσεις που είχε με ανθρώπους του κλαμπ, ο Αλμέιδα εξέφρασε την επιθυμία να έχει ξεκάθαρη εικόνα για τα πεπραγμένα της δεύτερης ομάδας ενώ υπάρχει η σκέψη να γίνονται οι προπονήσεις της ΑΕΚ Β στα Σπάτα σε κοντινές ώρες σε σχέση με εκείνες που προπονείται η πρώτη ομάδα, προκειμένου να είναι σε θέση τόσο ο προπονητής όσο και το επιτελείο του να έχουν οι ίδιοι εικόνα για κάποιους ποδοσφαιριστές οι οποίοι ενδεχομένως να κληθούν να βοηθήσουν την πρώτη ομάδα.

Η παραπάνω σοβαρή προσέγγιση του Αλμέιδα στο θέμα είναι φυσικά το προφανές, ωστόσο στην περίπτωση της ΑΕΚ είναι η εξαίρεση στον κανόνα και δεν μπορεί παρά να αποτελεί ένα ευχάριστο γεγονός ότι ανέλαβε τις τύχες της ομάδας ένας προπονητής ο οποίος προσεγγίζει συνολικά την ποδοσφαιρική πραγματικότητα του συλλόγου σε βάθος αποφεύγοντας την πεζή λογική μεροδούλι-μεροφάι.

Video Player is loading.
Current Time 
Duration 
Loaded100.00%
Stream Type 
Remaining Time 0:00

Τι γινόταν πέρσι

Παρότι το εγχείρημα της ΑΕΚ Β πήγε πολύ καλά σε γενικές γραμμές κάτι που μαρτυρά η πορεία της ομάδας στην πρώτη σεζόν λειτουργίας της, η αλήθεια είναι ότι η σύνδεση με την πρώτη ομάδα ήταν η ελάχιστη δυνατή. Επί των ημερών Μιλόγεβιτς δεν τίθεται καν κουβέντα γιατί ο Σέρβος είχε φύγει από την ομάδα πριν η δεύτερη ομάδα της ΑΕΚ ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της για το πρωτάθλημα, ενώ από την άφιξη του Αργύρη Γιαννίκη στα Σπάτα η σχέση πρώτης με δεύτερη ομάδα περιορίστηκε στα εντελώς τυπικά, ή και κάτι λιγότερο…

Ο Γιαννίκης είδε μόνο ένα μέρος (περίπου 60 λεπτά) από τον αγώνα της πρεμιέρας της ΑΕΚ Β στο δημοτικό γήπεδο των Σπάτων κόντρα στην Καλαμάτα ενώ η πρώτη του επαφή με τον Οφρυδόπουλο έγινε μερικούς μήνες μετά τον ερχομό του στην ομάδα, κάπου στις αρχές Φλεβάρη. Η πρώτη ομάδα δεν είχε καμία απολύτως επαφή ή σύνδεση με τη δεύτερη, με εξαίρεση κάποιες φορές που αναγκαστικά λόγω κάποιου τραυματισμού έπρεπε να επιστρατευτεί κάποιος ποδοσφαιριστής από κάτω προκειμένου να «γεμίσει» η αποστολή, κυρίως για το τυπικό κομμάτι.

ΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002