Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Κυριακή, Ιανουαρίου 29, 2023

ΚΡΙΣΙΜΟΣ ΑΓΩΝΑΣ..!!

 Μια ακόμα κρίσιμη... μάχη έχει μπροστά της η ΑΕΚ στην κούρσα της διεκδίκησης του τίτλου. Η Ένωση, αντιμετωπίζει σήμερα το απόγευμα στις 19:30 τον Άρη στην Αγιά Σοφιά – ΟΠΑΠ Arena, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Super League (Cosmote Sport 1 HD / aek365) με στόχο μόνο τη νίκη που θα της δώσει την ευκαιρία να πατήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Πρόκειται για ένα παιχνίδι που σαφώς κρύβει δυσκολίες και κινδύνους καθώς ο Άρης θα έρθει να τα δώσει όλα για να κάνει ζημιά. Αυτό που πρέπει να κάνει η ΑΕΚ με τη σειρά της, είναι να μπει με συγκέντρωση από το ξεκίνημα, να αποφύγει τα λάθη της Νίκαιας και να παίξει το ποδόσφαιρο που ξέρει. Αν συμβούν όλα αυτά, τότε τα πράγματα θα απλοποιηθούν και θα έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα…

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, έρχεται γενικότερα από ένα καλό μομέντουμ-σερί νικών, με τελευταία αυτή στο πρωτάθλημα επί του Ιωνικού με ανατροπή, την πρώτη φέτος, που με τον τρόπο που ήρθε έδωσε μεγάλη ψυχολογική ώθηση και βεβαίως ένα τρίποντο-χρυσάφι, ενώ τελευταίο ματς ήταν για το Κύπελλο, η ρεβάνς στις Σέρρες, και η επικράτηση επί του Πανσερραϊκού με 1-3. Η ΑΕΚ θέλει να συνεχίσει σε αυτό το δρόμο απέναντι σε έναν Άρη που είναι πληγωμένος από τις πολλές απουσίες αλλά και από τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό στα προημιτελικά, μετά και την ήττα στο Κλεάνθης Βικελίδης, την ώρα που στο πρωτάθλημα ο Άρης την περασμένη εβδομάδα είχε επικρατήσει 3-0 του Βόλου.

Στην ΑΕΚ, προφανώς δεν μπαίνουν στη διαδικασία να ασχοληθούν με την κατάσταση του Άρη και γνωρίζουν πως αν η ομάδα αποδώσει αυτό που ξέρει, έχοντας και 32.000 Ενωσίτες στο πλευρό της που θα δημιουργήσουν κολασμένη ατμόσφαιρα για τον αντίπαλο, τότε η νίκη θα έρθει. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι τώρα, ο Ματίας Αλμέιδα, σε σχέση με Ιωνικό και Πανσερραϊκο, μετρά την πολύ σημαντική επιστροφή του Λιβάι Γκαρσία, πρώτου σκόρερ της ΑΕΚ και του πρωταθλήματος με δέκα τέρματα. Ο ποδοσφαιριστής είναι έτοιμος 100%, μπήκε στην αποστολή και βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή του, ενώ στην αποστολή μπήκε μετά από τον σοβαρό τραυματισμό του και ο Νίκλας Ελίασον για πρώτη φορά, ενώ έχει επανέλθει θυμίζουμε και ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς. Αντίθετα, οι απουσίες είναι δύο, οι γνωστές, αυτές του Μιλάντ Μοχαμάντι ο οποίος δουλεύει για την επάνοδο του μετά την επέμβαση και του Πάολο Φερνάντες που είναι εκτός με ελαφριά θλάση.


Όσον αφορά την πιθανή ενδεκάδα, ο Αθανασιάδης θα είναι στα δοκάρια, οι Βίντα-Μουκουντί στόπερ, ο Ρότα δεξιά, ο  Χατζισαφί αριστερά, οι Σιμάνσκι-Γιόνσον στον άξονα, οι Γκαρσία-Αραούχο στη γραμμή κρούσης και από εκεί και πέρα, στα δύο φτερά, φαβορί να ξεκινήσουν είναι οι Άμραμπατ-Πινέδα αλλά υπάρχουν και οι επιλογές των Γκατσίνοβιτς-Τσούμπερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002