Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Κυριακή, Μαρτίου 19, 2023

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ !!

 Από τη Νέα Φιλαδέλφεια ξεκινά η... τελική μάχη που θα δώσει η ΑΕΚ για τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος! Με την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, να κάνει πρεμιέρα στα πλέι-οφ της Super League, φιλοξενώντας στην Αγιά Σοφιά – ΟΠΑΠ Arena τον Παναθηναϊκό, σε ένα ντέρμπι που θα ξεκινήσει στις 21:30 το βράδυ (Cosmote Sport 1 HD / aek365). Αναμφίβολα, η αποψινή αναμέτρηση είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για την Ένωση, όχι μόνο γιατί αποτελεί το εναρκτήριο ματς του μίνι πρωταθλήματος, αλλά γιατί μια νίκη θα δώσει ψυχολογική ώθηση και μπουστ εν όψει της συνέχειας. Η ΑΕΚ άλλωστε, ψάχνει τη δική της αντίδραση μετά την εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό στη Νέα Φιλαδέλφεια, στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου και φυσικά, αν καταφέρει να επικρατήσει του Παναθηναϊκού, τότε αυτομάτως θα επανέλθει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και θα μπορέσει να πάει και με άλλον αέρα στην Τούμπα τη δεύτερη αγωνιστική απέναντι στον ΠΑΟΚ, μετά τη διακοπή που θα μεσολαβήσει λόγω εθνικών ομάδων. 

Προφανώς, όλα αυτά μπορούν να περιμένουν και στην ΑΕΚ επικεντρώνονται αποκλειστικά και μόνο στο αποψινό ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο οποίος φέτος, είναι μια πολύ καλή ομάδα, λειτουργεί  σαν γκρουπ, ενώ προέρχεται από τη νίκη επί του Ατρόμητου στο Περιστέρι με 0-2. Στα μεταξύ τους ντέρμπι, της κανονικής διάρκειας φέτος, θυμίζουμε πως ΑΕΚ και ΠΑΟ έχουν από μια νίκη. Η Ένωση ηττήθηκε από τους πράσινους στη Λεωφόρο με 2-1 με τα δύο πέναλτι που είχαν δοθεί,  ενώ είχε πάρει τη νίκη και τη… ρεβάνς στον δεύτερο γύρο, νικώντας 1-0 με το γκολ του Ορμπελίν Πινέδα. Είναι πιθανό, η αποψινή αναμέτρηση, να έχει μια ανάλογη μορφή σε ότι αφορά την τακτική προσέγγιση με το ματς της κανονικής διάρκειας στη Φιλαδέλφεια και σαφώς, θα χρειαστεί υπομονή από τους ποδοσφαιριστές και τον κόσμο που αναμένεται και πάλι να γεμίσει την Αγιά Σοφιά δίνοντας έξτρα ώθηση με φωνή και χωρίς ακρότητες. 

Ο Ματίας Αλμέιδα ήδη έχει ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές του να είναι προσηλωμένοι και απόλυτα συγκεντρωμένοι στον αντίπαλο και τον στόχο τους και να αποφύγουν τα λάθη που έγιναν στο περασμένο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Άλλωστε, αν η ΑΕΚ κάνει το παιχνίδι της, τότε και την ποιότητα έχει ατομικά αλλά και καλύτερη σαν ομάδα είναι από τον αντίπαλο της και μπορεί να φτάσει στους τρεις βαθμούς της νίκης που θα είναι πολύ σημαντικοί εν όψει της συνέχειας. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι τώρα, δεν λείπουν τα προβλήματα, καθώς ο Αλμέιδα θα στερηθεί των υπηρεσιών του Ντομαγκόι Βίντα που είναι εκτός λόγω καρτών. Αντίθετα, στα θετικά νέα, είναι ότι συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή τόσο ο Γκαρσία όσο και ο Μουκουντί. Με τον Λιβάι πάντως, να μοιάζει σχεδόν απίθανο να ξεκινήσει βασικός και πιθανότατα να έρθει από τον πάγκο, εάν κριθεί αναγκαίο. Αντίθετα ο Μούκου, που είχε μια μικρο-επιβάρυνση, είναι απόλυτα καλά και το πιθανότερο είναι να βρεθεί στην ενδεκάδα έχοντας στο πλάι του τον Μήτογλου. 


 Όσον αφορά τα τακτικά πλάνα του προπονητή και το πιθανό σχήμα που θα επιλέξει, κυριολεκτικά μοιάζει με γρίφος. Πάμε να δούμε τα δεδομένα. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Αθανασιάδης, στα στόπερ, η λογική λέει από τη στιγμή που επέστρεψε σε φουλ πρόγραμμα ο Μουκουντί, να τον δούμε δίδυμο με τον Μήτογλου, ενώ στα άκρα μεσοβδόμαδα δοκιμάστηκε αριστερά ο Μοχαμάντι και δεξιά ο Ρότα αλλά παίζετε αν δούμε τελικά αυτούς τους δύο, ή αν θα διατηρηθεί ο Χατζισαφί αριστερά και έρθει βασικός ο Σιντιμπέ στην άλλη πλευρά. Στον άξονα, η λογική θέλει ως δίδυμο Σιμάνσκι-Γιόνσον για μεγαλύτερη ασφάλεια, όμως ο Αλμέιδα δοκίμασε (και) τον Πινέδα, επομένως και εκεί υπάρχει ερωτηματικό, ενώ στα άκρα υπάρχουν τουλάχιστον τρεις ποδοσφαιριστές (Γκατσίνοβιτς, Άμραμπατ και Ελίασον) για δύο θέσεις. Στην επίθεση, τα δεδομένα είναι πιο ξεκάθαρα, καθώς αναμένεται να δούμε το δίδυμο Τσούμπερ και Αραούχο, με τον Λιβάι να έρχεται από τον πάγκο εάν κριθεί αναγκαίο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002