Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 03, 2009

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ..


Δεν θα μπορούσε να κυμανθεί αλλού η συνέντευξη Τύπου του Ντούσαν Μπάγεβιτς, παρά στην απόφαση του προπονητή να αφήσει εκτός ενδεκάδας τους Μπλάνκο, Σκόκο και Μαντούκα. Ο Μπάγεβιτς υπεραμύνθηκε των επιλογών του και μάλιστα αποκάλυψε ότι ο Σκόκο τραυματίστηκε και δεν θα αγωνιστεί στο ματς με τον Πανιώνιο. Χαρακτηριστικό είναι ότι τον... κύκλο των ερωτήσεων σχετικά με τις επιλογές του στην ενδεκάδα άνοιξαν οι Άγγλοι δημοσιογράφοι, παίρνοντας πρώτοι το λόγο. Ο Μπάγεβιτς ρωτήθηκε από Άγγλο δημοσιογράφο αν ήταν δική του απόφαση να κάνει τόσες αλλαγές ή αν υπήρξε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, με τον προπονητή να απαντά: «Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος άλλος που αποφασίζει. Αυτή τη στιγμή είμαι εγώ. Είχαμε κάποιους τραυματίες, ήθελα να ξεκουράσω κάποιους. Να δώσω κάποιες ευκαιρίες σε κάποιους άλλους και αποφάσισα να βγει αυτή η ενδεκάδα. Πιστεύω ότι όλοι τους προσπάθησαν. Δεν πετύχαμε. Αλλά τι να κάνουμε; Βεβαίως ήταν σωστή η επιλογή μου. Δεν είμαι εγωιστής. Αυτό που έπρεπε να κάνω το έκανα. Είχαμε τραυματίες και Γκέντσογλου και Καράμπελα. Έχουμε και κουρασμένους παίκτες».

Η συνέχεια κυμάνθηκε στο ίδιο μοτίβο. Ο Μπάγεβιτς απαντούσε σε ερωτήσεις σχετικά με την απόφασή του να αφήσει στον πάγκο τους Μαντούκα, Σκόκο, Μπλάνκο. «Θέλαμε να προστατεύσουμε κάποιους παίκτες. Αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον Σκόκο όμως. Έπαθε τράβηγμα ο Σκοκο, πρέπει να ξέρετε τώρα στο τέλος. Δεν θα τον έχουμε την Κυριακή. Το ίδιο και με τον Μπλάνκο. Αυτός βέβαια δεν έχει χτυπήσει, αλλά έπαιξε. Έχουμε και την Κυριακή παιχνίδι. Αν έκανα λάθος θα το κρίνετε εσείς. Εγώ πιστεύω ότι δεν ήταν λάθος. Αν μπορούσα να το κάνω και με άλλους παίκτες θα το έκανα. Και ο Χέρσι ήταν τραυματίας». Όσο για το αν αυτή η επιλογή του έγινε γνωρίζοντας την κατάσταση του γηπέδου και αν ήθελε με αυτό τον τρόπο να προστατεύσει κάποιους παίκτες, ο Μπάγεβιτς το αρνήθηκε λέγοντας: «Το αποφάσισα πριν... βρέξει. Όταν το αποφάσισα εγώ δεν ξέραμε την κατάσταση του γηπέδου. Έγινε όμως ακόμη πιο επικίνδυνο, με αυτή την κατάσταση».

Οι Άγγλοι γενικώς απορούσαν με την κατάσταση που επικρατεί στην ΑΕΚ. Τόσο με τις αλλαγές του Μπάγεβιτς όσο και με τα οικονομικά προβλήματα. Μάλιστα, ρώτησαν τον Μπάγεβιτς να τους εξηγήσει τι γίνεται με τις πληρωμές των παικτών, με τον προπονητή χαμογελώντας και γυρνώντας προς τη μεταφράστρια: Αυτό είναι δικό μας θέμα. Δεν είναι δικό τους. Δεν έχει καμία σχέση με το σημερινό παιχνίδι. Απλά είναι κάτι που συμβαίνει παντού. Προσπαθούμε να το βάλουμε στη σωστή θέση. Θα δούμε».

Η ΑΕΚ βρίσκεται εκτός πρωταθλήματος, Κυπέλλου και Ευρώπης πλέον από τον Δεκέμβρη. Εύλογη η ερώτηση προς τον προπονητή: Υπάρχει κίνητρο για τη συνέχεια; Έχουμε πολλά κίνητρα. Να φύγουμε από αυτή τη θέση που είμαστε. Να γίνουμε ακόμη καλύτεροι. Εξαρτάται απ' όλους μας να γίνει. Η ομάδα δεν θα είναι... μόνη της συνέχεια», είπε ο προπονητής με την τελευταία ατάκα του να δείχνει ότι κάτι καλό περιμένει από τη μεριά των διοικητικών αλλαγών.

Η αλήθεια είναι ότι ο Μπάγεβιτς δεν στάθηκε ιδιαίτερα στον αγώνα, παρά μόνο με τις αλλαγές στην ενδεκάδα που έκανε. Απάντησε πάντως σε ερώτηση σχετικά με το αν επηρέασε ο κακός αγωνιστικός χώρος την εξέλιξη του παιχνιδιού: «Δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν ευνοούσε τον αντίπαλό μας το τερέν και ο καιρός. Συνέχεια στην Αγγλία έχουν τέτοια γήπεδα και ήταν πιο εύκολα γι' αυτούς. Βρισκόντουσαν καλύτερα, από ότι εμείς. Δεν είναι βέβαια αυτός ο λόγος και η δικαιολογία που χάσαμε το παιχνίδι. Στο τέλος και στα δύο παιχνίδια, η Έβερτον και η Μπενφίκα που ήταν οι καλύτερες ομάδες στον όμιλό μας περνούν στην επόμενη φάση». Καταλήγοντας ο προπονητής μίλησε και για την Έβερτον τονίζοντας ότι μπορεί να προχωρήσει στη συνέχεια του θεσμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002