Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τρίτη, Δεκεμβρίου 08, 2009

ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΑΔΕΛΦΙΑ !!



Οι οπαδοί της ΑΕΚ που βρίσκονται τώρα στα γραφεία της ΠΑΕ εξέδωσαν και ανακοίνωση με την οποία εξηγούν τους λόγους που προχώρησαν σε μία τέτοια κίνηση και ξεκαθαρίζουν ότι σκοπός τους είναι να συζητήσουν με τον Νίκο Νοτιά, ώστε να ξεκαθαρίσει το διοικητικό τοπίο. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η Συντονιστική επιτροπή κατάληψης σας ανακοινώνει τα ακόλουθα: Η κίνηση μας αυτή είναι μια συμβολική πράξη διαμαρτυρίας για όλα όσα τραγελαφικά γίνονται τον τελευταίο καιρό στην ομάδα μας. Είναι, επίσης, μια κίνηση αγωνίας για το μέλλον της ΑΕΚ. Αλλά, κυρίως, είναι κίνηση (προειδοποίησης πως ο λαός της ΑΕΚ ξύπνησε και δεν πρόκειται να ανεχθεί άλλα παιχνίδια στην πλάτη του. Επειδή τα ψέματα που έχουν γεμίσει τον κόσμο μας τελευταία έχουν ξεπεράσει τα χρέη της ομάδας μας, απαιτούμε άμεσα επικοινωνία με τον μεγαλομέτοχο κ. Ν. Νοτιά ώστε να φανερωθεί, επιτέλους, τι γίνεται αλλά και τι εχει στο μυαλό του για την ΑΕΚ μας, χωρίς μισόλογα και υπεκφυγές. Μετά από την επικοινωνίας μας αυτή και αφού ενημερώσουμε τον κόσμο της ομάδας μας, θα καθορίσουμε την περαιτέρω στάση μας. Τέλος, θα θέλαμε να τονίσουμε προς τη διοίκηση της μάνας-Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, να είναι ιδιαίτερα προσεκτική στην εμπλοκή τους σταπιθανά μελλοντικά σενάρια σωτηρίας της ΑΕΚ, γιατί, αυτή τη φορά, το λάθος θα είναι ανεπανόρθωτο.Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΥ.Γ. Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που επικοινωνεί με κάθε τρόπο μαζί μας, μας συμπαραστέκεται και μας στηρίζει. Ο αγώνας αυτός είναι και δικός τους, είναι αγώνας όλων των Ενωσιτών».
Σύμφωνα με τα όσα ξεκαθάρισαν οι οπαδοί της ΑΕΚ που βρίσκονται στα γραφεία, θα παραμείνουν εκεί όση ώρα χρειαστεί μέχρι ο Νίκος Νοτιάς πάρει τηλέφωνο στην ΠΑΕ και ξεκαθαρίσει το διοικητικό τοπίο. Επίσης υπάρχει ένα πανό το οποίο αναφέρει: «ΚΑΤΑΛΗΨΗ... ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ P.C.». Πρέπει να τονιστεί ότι η κατάληψη είναι απολύτως ειρηνική. Οι δύο άνθρωποι της ΠΑΕ που βρίσκονται εκεί συζητούν μαζί τους και απλώς περιμένουν και αυτοί όπως και οι οπαδοί της ΑΕΚ (οι οποίοι μάλιστα αυξάνονται συνεχώς) να ανακοινώσει ο Νοτιάς την επόμενη ημέρα, ώστε να αναχωρήσουν από τη Γράμμου.
Στους δημοσιογράφους που βρίσκονται στα γραφεία της ΠΑΕ προκειμένου να καλύψουν τις εξελίξεις μίλησε εκπρόσωπος των οπαδών που έχουν προχωρήσει σε κατάληψη των γραφείων. Συγκεκριμένα η δήλωσή του είναι η εξής: «Η οργή του κόσμου έχει ξεχειλίσει. Η ΑΕΚ δεν είναι στο χείλος του γκρεμού, είναι σε ελεύθερη πτώση. Εκτός από επενδυτή πρέπει στην ΠΑΕ να μπει αυτεπάγγελτα εισαγγελέας και να βγάλει μία άκρη με αυτά που συμβαίνουν εκεί. Πήραν μία ΑΕΚ καθαρή το 2004 και τώρα είναι με χρέη. Εμείς δεν εκπροσωπούμε κανέναν. Είναι μία αγνή κίνηση ΑΕΚτζήδων. Ο Κοζώνης είναι ο μόνος που έχει πει με γραπτή δήλωση ότι αναλαμβάνει και τα χρέη. Αν αποδειχθεί φούσκα αυτό δεν το ξέρουμε. Ωστόσο είναι πολύ λογικό να ζητάει εγγυήσεις εφόσον τα χρέη είναι περισσότερα από αυτά που έχει μάθει. Καλούμε επίσης την Ερασιτεχνική να προσέξει τις κινήσεις της, γιατί το όνομα της έχει εμπλακεί σε πολλά σενάρια τώρα τελευταία και οι καιροί είναι επικίνδυνοι και πονηροί. Εμείς θα μείνουμε εδώ όσο χρειαστεί και χρειαζόμαστε και την στήριξη από τον κόσμο. Αυτή η ειρηνική κατάληψη θα λήξει μόνο όταν ο Νοτιάς επικοινωνήσει μαζί μας και μα διαβεβαιώσει με ντοκουμέντα ότι δεν κινδυνεύει η βιωσιμότητα της ΑΕΚ»
Εν τω μεταξύ οι οπαδοί της ΑΕΚ τονίζουν ότι επικοινώνησαν ήδη με τον Νίκο Θανόπουλο. Ξεκαθάρισαν και στον ίδιο ότι θέλουν να μιλήσουν με τον Νοτιά. Σύμφωνα με τους οπαδούς, ο Θανόπουλος τους είπε ότι θα κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να τους φέρει σε επικοινωνία, καθώς αυτός δεν μπορεί να κάνει οτιδήποτε άλλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002