Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Ιουνίου 04, 2010

ΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΜΑΣ ΝΕΑ..

 Σχηματίζεται σταδιακά το ρόστερ της ΑΕΚ για την επόμενη περίοδο και στις ήδη «κλεισμένες» μεταγραφές των Λυμπερόπουλου, Αργυρίου, Ματεντζίδη θα προστεθούν οι Λουίς Εντέρ και Τραϊανός Δέλλας, καθώς απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις για την απόκτησή τους.

Η «Ένωση» αναμένεται να προχωρήσει συνολικά σε οκτώ με δέκα προσθήκες στο ρόστερ της και ήδη βρίσκεται στα μισά. Στόχος των «κιτρινόμαυρων», κατόπιν εισήγησης του Ντούσαν Μπάγεβιτς, είναι να αποκτηθεί:


- ένα αριστερό μπακ, με τις περιπτώσεις των Γιώργου Τζαβέλλα και Έλντερσον να έχουν διαγραφεί, καθώς υπέγραψαν σε Άιντραχτ και Μπράγκα αντίστοιχα.


- ένα αμυντικό χαφ, με τον Πάπα Μπούμπα Ντιόπ να αποτελεί τον διακαή πόθο της ΑΕΚ. Εφόσον ο 32χρονος Σενεγαλέζος μείνει ελεύθερος από την Πόρτσμουθ, η «Ένωση» έχει πολλές πιθανότητες να τον αποκτήσει. Η Σέλτικ φαντάζει ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής της ΑΕΚ.


- ένα αριστερό χαφ, με τον Άντμιρ Βλάνταβιτς να έχει ουσιαστικά συμφωνήσει με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, αλλά τις απαιτήσεις της Σάλτσμπουργκ (άνω των 400.000 ευρώ) να αποτελούν εμπόδιο για την απόκτηση του Βόσνιου άσου. Πάντα στα υπόψη είναι ο Ντένις Επστάιν, αν μείνει ελεύθερος από τον Ηρακλή.


- έναν μεσοεπιθετικό, με τον Ζεοβάνι να έχει σχεδόν συμφωνήσει με την ΑΕΚ, αλλά να περιμένει την ελευθέρας του από τη Χαλ και τον κίνδυνο να προκύψει κάποια καλύτερη πρόταση για τον ίδιο πάντα ορατό.


- τουλάχιστον έναν επιθετικό. Ο αριθμός προσθηκών στην επιθετική γραμμή θα εξαρτηθεί από το τι θα συμβεί με τις περιπτώσεις των Τζεμπούρ, Μπλάνκο και Νέμεθ. Η αποχώρηση του Ράφα Μπενίτεθ από τη Λίβερπουλ δημιουργεί νέα δεδομένα για τον νεαρό Ούγγρο, αφού ο ίδιος τον είχε φέρει στο «Άνφιλντ», ενώ δεν αποκλείεται να αναθερμανθεί το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Ντάνιελ Πατσέκο, που ίσως ακολουθήσει τον συμπατριώτη του στην έξοδο.


Επίσης υπάρχει ανοικτό το ενδεχόμενο απόκτησης ενός ακόμη κεντρικού αμυντικού, ιδιαίτερα αν αποχωρήσει ο Μαϊστόροβιτς και ανεξάρτητα από την επιστροφή του Δέλλα. Υποψήφιος είναι ο 21χρονος Ισλανδός της Φραμ, Γιόν Φιόλουσον. Με την αποχώρηση του Ζεράλντο και του Αλεξόπουλου (αν δεν βρει ομάδα, ίσως μείνει), έχει απομείνει μόνο ο Μανωλάς, ο άπειρος Ματεντζίδης και οι... κατά συνθήκη στόπερ Γκέντσογλου και Γιάχιτς για τα μετόπισθεν.


Καμία πρόταση ακόμη


Την ώρα που η ΑΕΚ δείχνει να προχωρά με γοργά βήματα στη συμπλήρωση του ρόστερ για τη νέα σεζόν, στο μέτωπο των αποχωρήσεων δεν υπάρχει ανάλογη ζωηρότητα. Πέρα από τους Άρσε, Ζεράλντο, Χέρσι, Ρίκκα και Αλεξόπουλο, δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη για τους Σκόκο και Τζεμπούρ, οι οποίοι είναι προς πώληση. Καμία επίσημη πρόταση δεν έχει έρθει στα γραφεία της ΠΑΕ, παρά το κατά καιρούς φημολογούμενο ενδιαφέρον διάφορων συλλόγων.


Μεγαλύτερη ανησυχία υπάρχει για την περίπτωση του Αργεντινού, ο οποίος δεν δείχνει διάθεση να παραμείνει, αλλά πέρα από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, δεν έχει προκύψει κάποια άλλη ομάδα που να ενδιαφέρεται να τον κάνει δικό της. Κι όλα αυτά την ώρα που η διοίκηση της ΑΕΚ θα προτιμούσε σαφώς να παραχωρηθεί ο παίκτης εκτός συνόρων.


Για τον Τζεμπούρ υπάρχει μικρότερη ανησυχία, καθώς με τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο, όπου αναμένεται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Αλγερία, θα έχει την ευκαιρία να τραβήξει βλέμματα και να φέρει προτάσεις. Παράλληλα ο «τρομοκράτης» δεν δείχνει τόσο μεγάλο... καημό να φύγει.


Στην ΑΕΚ δεν θα έλεγαν όχι σε ενδεχόμενη πώληση του Ισμαέλ Μπλάνκο (φιλολογικό ενδιαφέρον υπάρχει από την Αλμερία) ή σε αποχώρηση των Μαϊστόροβιτς και Γκερέιρο που έχουν «βαριά» συμβόλαια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002