Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Κυριακή, Ιουνίου 13, 2010

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ..ΚΑΙ ΠΑΤΣΑ ;;

Ο Πατσατζόγλου, σε ηλικία 31 ετών πια, ετοιμάζεται να λύσει το συμβόλαιό του με την Ομόνοια. Τούτο μπορεί να γίνει αν η Κυπριακή ομάδα του δώσει ένα μέρος των 600.000 ευρώ που έχει να του προσφέρει κάθε σεζόν. Φυσικά, μπορεί η υπόθεση να προχωρήσει αν καταβληθεί ένα ποσό στην Ομόνοια. Όπως και να' χει η περίπτωση Πατσατζόγλου αναμένεται να ξεκαθαρίσει μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της Εθνικής Ελλάδας στο Μουντιάλ. Ως τότε πολλά αναμένεται να έχουν συμβεί και στην περίπτωση του Ντιόπ.
 

Στην ΑΕΚ δεν θέλουν να κάνουν βιαστικές κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι. Οι βάσεις για ορισμένες πολύ καλές μεταγραφές έχουν ήδη μπει και στην «Ένωση» τηρούν πλέον στάση αναμονής. Μόλις αποδεσμευθεί ο Νάτσο Σκόκο θα ενεργοποιηθεί η συμφωνία με τον Ζεοβάνι. Αισιοδοξία και για τον Πάπα Μπούμπα Ντιόπ. Διαβάστε ποιες είναι οι τρεις περιπτώσεις αριστερών μπακ που εξετάζονται. Παίζει ο Τζεμπούρ κόντρα στη Σλοβενία στην πρεμιέρα της Αλγερίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Φύγε εσύ, έλα εσύ…

Με τον Ζεοβάνι έχει ήδη επιτευχθεί προφορική συμφωνία και στην ΑΕΚ περιμένουν να αποχωρήσει από την ομάδα Νάτσο Σκόκο ώστε να ενεργοποιηθεί η συμφωνία με τον 30χρονο Βραζιλιάνο. Λέγεται πως αρκετές ισπανικές ομάδες ενδιαφέρονται για τον Αργεντινό, αλλά ακόμη κάποια επίσημη πρόταση στα γραφεία της «Ένωσης» δεν έχει φτάσει. Τόσο από την πλευρά του Ζεοβάνι, όσο και από αυτή της ΑΕΚ δεν υπάρχει ανησυχία και άπαντες τηρούν στάση αναμονής. Αν λοιπόν ο Σκόκο φύγει, όπως επιθυμούν και ο ίδιος και η ΑΕΚ, ο Ζεοβάνι θα είναι εκτός απροόπτου ο αντικαταστάτης του.

Ο Χούλιο Αλβαρες, ο οποίος αποτελούσε τον αντι-Ζεοβάνι, δεν φαίνεται να απασχολεί πλέον την «Ενωση», δεδομένης της σύγκλισης που έχει επιτευχθεί με τον Βραζιλιάνο άσο. Στη φημολογία που αναπτύχθηκε αργά το βράδυ περί πρότασης της ΑΕΚ στον 29χρονο Βενεζουελάνο χαφ δήλωσαν άγνοια στη «SportDay» και ο παίκτης και ο μάνατζέρ του, ενώ και η ΑΕΚ διέψευσε το σενάριο. «Δεν γνωρίζω κάτι για πρόταση της ΑΕΚ. Αυτά τα θέματα τα χειρίζεται ο μάνατζέρ μου, αλλά όποτε προκύπτει κάτι επίσημο με ενημερώνει και δεν μου έχει πει κάτι για την ΑΕΚ», δήλωσε ο Χούλιο Αλβαρες, ο οποίος είχε εκφραστεί θετικά στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην «Ενωση», όταν είχε έρθει στην επιφάνεια το ενδιαφέρον της ΑΕΚ.

Αισιοδοξία για Ντιόπ

Ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ πολιορκείται από αρκετές ομάδες τα τελευταία 24ωρα, αλλά στην ΑΕΚ αισιοδοξούν πως ο παίκτης θα ντυθεί τελικά στα «κιτρινόμαυρα». Μεγάλο μέρος του αγγλικού Τύπου ανέφερε χθες πως η «Ένωση» είναι το φαβορί για την απόκτηση του Σενεγαλέζου αμυντικού χαφ. Η ΑΕΚ προσφέρει στον 32χρονο διεθνή μέσο ανάλογες αποδοχές μ’ αυτές που έχει στην Πόρτσμουθ (σ.σ 750.000 ευρώ) και οι μάνατζερ του παίκτη προσπαθούν να πείσουν τον αγγλικό σύλλογο να τον αφήσει ελεύθερο. Από την άλλη, οι άνθρωποι της Πόρτσμουθ πιέζουν με τον τρόπο τους ώστε να πάρουν έστω και κάποιο μικρό ποσό από την ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» δεν είναι αρνητικοί, εφόσον το ποσό είναι στις οικονομικές δυνατότητές τους, αλλά θέλουν πρώτα να εξαντλήσουν τις πιθανότητες να μείνει ελεύθερος.

Φήμες

Στην ΑΕΚ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σεμπάστιαν Σάχα τουλάχιστον μέχρι να εξαντληθεί το συμβόλαιο του (σ.σ ακόμη δύο χρόνια) όπως παραδέχθηκε στη «Sportday» ο μάνατζερ του Αργεντινού πορτιέρο, Φερνάντο Κοσεντίνο. Οι φήμες περί πρότασης για τον Σάχα διαψεύστηκαν από την ΠΑΕ και όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος του στη «Sportday» ο 31χρονος πορτιέρο «έχει συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια και από τη στιγμή που είναι ευχαριστημένος στην ομάδα και η ΑΕΚ δεν μας έχει ζητήσει να του βρούμε ομάδα, δεν ψάχνουμε».

Οι περιπτώσεις αριστερών μπακ

Στην ΑΕΚ συνεχίζουν να εξετάζουν περιπτώσεις αριστερών μπακ, αλλά δεν βιάζονται να κινηθούν. Τρεις περιπτώσεις παικτών έχουν ξεχωρίσει, αλλά η κάθε μια παρουσιάζει τις δικές της δυσκολίες. Ο Μάρκος Αλόνσο που ανήκει στη δεύτερη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης είναι μια εξαιρετική περίπτωση, αλλά ο 19χρονος αριστερός μπακ συμπεριλαμβάνεται στα ανταλλάγματα που προσφέρει η Ρεάλ Μαδρίτης στη Μπενφίκα για τον Άνχελ Ντι Μαρία. Πιο προσιτή η περίπτωση του Μπουκαρί Ντράμε της Σοσό. Ο Σενεγαλέζος μπακ δεσμεύεται με συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο, αλλά με περίπου 250.000 ευρώ, η ΑΕΚ μπορεί να τον αποκτήσει. Ιδιαίτερα ακριβώς αλλά και περιζήτητος είναι ο Όσκαρ Βεντ της Κοπεγχάγης. Ο 24χρονος Σουηδός θεωρείται φοβερή περίπτωση, αλλά τα λεφτά που θέλουν οι Δανοί κρίνονται πάρα πολλά (σ.σ τρία εκατ. ευρώ)

Παίζει ο Τζεμπούρ με τη Σλοβενία

Στη βασική ενδεκάδα της Αλγερίας στον εναρκτήριο παιχνίδι της στο Παγκόσμιο Κύπελλο θα βρίσκεται ο Ράφικ Τζεμπούρ. Ο επιθετικός της ΑΕΚ ξεπέρασε τον τραυματισμό του και όπως ο ίδιος δήλωσε δεν πρόκειται να χάσει το ματς με τη Σλοβενία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002